Valentin-napi játékok

Valentin-napi játékok körképe.

Valentin-napra készül a Szegedi Szabadtéri
Most minden megvásárolt páros bérlethez romantikus fotózás jár, február 14-én pedig egy különleges Dóm téri programon repíthetik együtt magasba a "vonzalmak léggömbjeit" a szerelmesek.Közhelyes Valentin-napi ajándékok helyett páros Szabadtéri-bérlet vásárlására buzdít a Szegedi Szabadtéri Játékok. Felejthetetlen nyári élményekkel lephetjük meg szerelmünket, ha a Dóm téri produkciókra szóló kedvezményes bérleteket csomagoljuk be neki meglepetésként a szerelem ünnepén.A január 26. és február 14. közti időszakban vásárolt páros bérletekhez most ingyenes fotózás is jár. Vörös Csaba fotográfus a REÖK gyönyörű szecessziós tereiben várja a szerelmeseket minden szerdán, csütörtökön, pénteken, szombaton és vasárnap 15 és 18 óra közt. A fotó remek kiegészítő ajándék lehet, hiszen Szeged egyik legszebb épületében örökíti meg a csodálatos érzelmeket – ott, ahol egyébként számos esküvői kép is készül.Különleges program zárja a Valentin-napi akciót: február 14-én, délután fél kettőtől várja a Szabadtéri helyszínére a szerelmeseket vagy épp barátokat, rokonokat a fesztivál és a Rádió88. A helyszínen piros lufikra írhatják fel a résztvevők szívből jövő üzeneteiket, majd pontban kettő órakor egy Dóm térnyi közös ölelés után együtt a magasba engedhetik az érzelmek léggömbjeit.A programot a Valentin-naphoz passzoló zenék színesítik majd: megszólalnak a Szabadtéri előadásainak emblematikus szerelmes dalai és a mai kor érzelmes slágerei a Rádió88 jóvoltából.Forrás: szegediszabadteri.hu
2015.02.01. 10:22
Szinhaz.hu
Shakespeare: Rómeó és Júlia (Szombathelyi Iseum, 2014. augusztus 8-12.)
A Rómeó és Júlia Shakespeare örök életű műve, a világirodalom egyik legismertebb tragédiája.   A két veronai család örök viszálykodásának és a fiatal szerelmesek tragikus sorsának történetét modern köntösbe ágyazva állítja színpadra az ISEUMI Szabadtéri Játékokra Silló Sándor rendező vezetésével a sokszínű színészi, musical színészi csapat.  William Shakespeare szövegére, filmslágerekre, Nino Rota, Csajkovszkij, Prokofjev, Bernstein, Bellini, Gounod és Berlioz zenéjére megkomponálva. A mi verziónk - áll a Savaria Szimfonikus Zenekar oldalának beharangozójában.  Silló Sándor rendező tavaly a Jézus Krisztus Szupersztárral debütált a szabadtéri játékok színpadán. Az idei Shakespeare darabban a mű tragikus és romantikus szálait egyaránt szeretné kibontani, több oldalról megfogva a már számtalan változatban megjelenített darabot.  Silló fejében ez egy mai történet, amiben ére­zhető a '96-os Leonardo DiCaprio-film hatása ugyanúgy, mint a reneszánsz korszaké, amikor   a mű keletkezett. A tavalyi előadásra alapozott tudatos szereplőválasztás mellett az előadás minden szempontból rendhagyónak ígérkezik. A szereposztás:  Rómeó: Kocsis Dénes  Júlia: Kulcsár Viktória  Az Operák Rómeója: Rab Gyula  Az Operák Júliája: Kriszta Kinga  Lőrincz barát: Miller Zoltán  Dajka: Borbás Gabi  Capulet: Szabó Tibor  Capuletné: Lévai Tímea  Paris: Savanyu Gergely  Verona hercege: Szerémi Zoltán  Benvolio: Poppre Ádám  Mercutio: Varga Norbert  Valentin az öccse: Schwartz Dávid  Riff: Schrott Péter  Baltazár: Szabó Róbert Endre  Tybalt: Brasch Bence  Anita: Edelényi Vivien  Péter: Vízkeleti Zsolt  Viktor: Horváth Viktor  Tamás: Hompok Tamás  Bartolo: Bartha László  Montague: Fehérvári Péter  Montaguené: Németh Gyöngyi  Patikárius: Avass Attila  Őrparancsnok: Budai Dávid  Táncos Rómeó: György László  Táncos Júlia: Szotkó Georgina  Közreműködik:  a Tóth Viktor Quartet, Schrott Péter és a Tűzmadár, a Nemzeti Énekkar valamint a Savaria Táncegyüttes  Koreográfus: Krámer György Jelmez: Juhász Katalin  Rendező: Silló Sándor  Zenei vezető: Szabó Mónika  Előadások:  2014. augusztus 08., 20:30 | 2014. augusztus 10., 20:30 | 2014. augusztus 12., 20:30  Esőnapok:   2014. augusztus 09., 20:30 | 2014. augusztus 11., 20:30 | 2014. augusztus 13., 20:30  Jegyárak:   3.900,- 5.900,- 7.900,- Ft - megvásárolhatók online az sso.hu weboldalán vagy a SSSZ jegypénztárában: Szombathely, II. Rákóczi Ferenc u. 1-3.Select ratingGive it 1/5Give it 2/5Give it 3/5Give it 4/5Give it 5/5 Értékeljen bátran!FókuszÉn is itt akarom látni a programom!
2014.07.31. 10:50
Alon.hu
Tiltakozásul adja vissza aranyérmét a volt birkózó olimpiai bajnok
Visszaküldi az 1996-ban birkózásban nyert olimpiai aranyérmét a bolgár Valentin Jordanov a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnak (NOB), miután annak végrehajtó bizottsága múlt kedden törlésre javasolta a sportágat a 2020-as játékok műsorából.
2013.02.20. 17:10
Hvg.hu
hirdetés
3 csokis szextipp Valentin-napra és más édes ünnepekre
Erotikus játékok odahaza - olcsó, szexis és csupa csoki mindenütt. Csak arra figyelj, hogy ne a legdrágább ágyneműdet húzd fel erre a napra, mert bizony megvan rá az esély, hogy összekentek mindent! Ez a móka ugyanis erről szól. 3 édes játék a hálószobába!
2011.02.14. 10:10
Harmonet.hu
Tóth Gabi és párja Valentin-napi 8 próbán
Valentin-nap alkalmából február 11. és 14. között játékos erőpróbával és értékes nyereményekkel várja a Corvin a látogatókat. Elsőként Tóth Gabi és párja vállalkoztak arra, hogy szerelmüket próbára tegyék. A fiatalok sikerrel vették a páratlan párkapcsolati akadályokat, amelyek elé a Corvin Bevásárlóközpont állította őket, és a játékok során kapott szívekkel bizonyították, hogy ők valóban egymásnak lettek teremtve.
2011.02.13. 11:52
Harmonet.hu
Erotikus játékok Valentin napra a magyar sztártól! Próbáld ki te is!
Miló Viktória, profi világbajnok ökölvívó, nem titkolja, szereti az erotikus szerepjátékokat, melyeket szívesen alkalmaz például Valentin napon is. Viki jelenleg szingli, de elárulta, hogy legközelebb milyen jelmezt ölt magára, ha mégis megtalálja az igazit.
2008.02.14. 08:05
Storyonline.hu