Ungár Anikó fia

Cikkek, hírek, információk Ungár Anikó fiáról, Baronits Gáborról.

Ez történik ma, Baronits Gábor szülinapján
Ez történik ma, Baronits Gábor szülinapján
Budapesten csütörtök reggel 04:52-kor kel fel a Nap és 20:45-kor nyugszik. Baronits Gábor szülinapján ilyesmikre számíthatunk:Forrás: Nők Lapja Café: Ez történik ma, Baronits Gábor szülinapján
07.06. 06:50
Nlcafe.hu
Szabó Győző Belmondóval álmodik
Jean Poiret olyan filmklasszikusok forgatókönyvét jegyzi, mint az Őrült nők ketrece vagy Az utolsó metró. Kellemes húsvéti ünnepeket! című komédiáját május 3-án Szabó Győző, Bata Éva, Ábel Anita, Grisnik Petra, Kerekes József és Baronits Gábor főszereplésével mutatja be a Játékszín Kapitány Iván rendezésében, méghozzá a MOMkult színpadán.
2017.04.05. 20:40
Origo.hu
Baronits Gábor halálos betegség ellen oltatta be magát
Négy év alatt több mint 60%-kal emelkedett a szájrákkal diagnosztizáltak száma az Egyesült Államokban, Magyarországon pedig évente csaknem 4500 új fej-nyaki daganatos megbetegedést regisztrálnak. A betegség háromszor annyi férfit érint, mint nőt, a riasztóan magas esetszám hátterében pedig főként a humán papillómavírus (HPV) áll, amely az orális szexnek és a gyakori partnerváltásnak köszönhetően egyre többeket érint. […] The post Baronits Gábor halálos betegség ellen oltatta be magát appeared first on BellaCafe.hu.
2016.11.30. 12:00
Bellacafe.hu
hirdetés
Baronits Gábor halálos betegség ellen oltatta be magát
Négy év alatt több mint 60%-kal emelkedett a szájrákkal diagnosztizáltak száma az Egyesült Államokban, Magyarországon pedig évente csaknem 4500 új fej-nyaki daganatos megbetegedést regisztrálnak. A betegség háromszor annyi férfit érint, mint nőt, a riasztóan magas esetszám hátterében pedig főként a humán papillómavírus (HPV) áll, amely az orális szexnek és a gyakori partnerváltásnak köszönhetően egyre többeket érint. […] The post Baronits Gábor halálos betegség ellen oltatta be magát appeared first on BellaCafe.hu.
2016.11.30. 12:00
Bellacafe.hu
Több mint 40 produkció vár Siófokon - Programsorozat indul színházzal, koncertekkel
Több mint 40 produkció, koncertek, színházi előadások és illúzió show is várja az érdeklődőket július 16. és szeptember 10. között a siófoki Kálmán Imre Szabadtéri Színpadon.Július 16-én Catherine Gallagher ír sztepp tánc világbajnok Hollywood Dream című produkciójának világpremierje érkezik a SioStage-re, a Román Géza vezényletével közreműködő szimfonikus zenekar előadásában az 1930-40-es évek dalai szólalnak meg.A programban szerepel az Orfeum Vándorszínpad Operettgálája, amelyen fellép mások mellett Oszvald Marika, Kalocsai Zsuzsa operettprimadonna, Berkes János operaénekes és Kékkovács Mara színésznő, szubrett. A Pannon Várszínház a Mária Evangéliuma című rockoperát mutatja be Vándorfi László rendezésében. Mária szerepét Füredi Nikolett, Jézust György-Rózsa Sándor, Jánost P. Petőcz András alakítja, a táncszínházi jelenetekben a Varidance Társulat 10 táncosa lép színre. Gregor Bernadett és Szarvas AttilaA Fregoli színház több darabbal is szórakoztatja a közönséget: a Titkok egy hálószobából című előadás főszereplői Gregor Bernadett és Szarvas Attila. Az Anconai szerelmesek című zenés színdarab a hetvenes évek olasz slágereit vonultatja fel mások mellett Csengeri Attila, Gregor Bernadett, Szabó Máté, Nyári Diána, Baronits Gábor, Köllő Babett, Várkonyi Andrea és Kecskeméti Róbert előadásában. A Félrelépni tilos! című vígjátékban Esztergályos Cecília, Magyar Attila, Harsányi Gábor, Nyertes Zsuzsa és Timkó Eszter, míg a Szerelem, óh! című vígjátékban Magyar Attila, Brózik Klára és Hajdu "Steve" István lép színpadra.Art of MagicA mágia művészete című esten négy, különleges képességgel rendelkező fiatal "varázsolja el" a közönséget. A Taiko Spirit On The Beach című műsorban a Taiko Hungary együttes dobosai egy japán zenei fesztivált elevenítenek meg. Az Everdance Rhythm of Station című táncjátéka egy vasútállomáson játszódik, ahol különböző nemzetiségű utasok fordulnak meg. A Varidance Variációk című táncestjén válogatott filmzenék és együttesek muzsikája hallható. A 5 Doors Show táncszínházi előadáson az ír szteptől a néptáncon át a színházi breakig megannyi stílusus megjelenik, mind-mind külön egységet alkotva.Everdance A rendezvényen fellép a Neoton Família, a The BlackBirds Beatles, Vásáry André, a Stoned, a Keep Floyding, a Fonográf Emlékzenekar, a Habana Social Club és a Cry Free-Zep Session. Az előadások, koncertek 21 órakor kezdődnek.
2016.07.05. 10:19
Szinhaz.hu
Péter - Ritkán játszott Aszlányi-komédia készül a Karinthy Színházban
Aszlányi Károly PÉTER című ritkán játszott komédiájának az olvasópróbáját tartotta meg a Karinthy Színház, a Hadik Kávéházban. Aszlányi, a magyar irodalom egyik fenegyereke, olyan szemtelen és szellemes műveivel tört be a magyar irodalomba, mint az Amerikai komédia, a Sok hűhó Emmiért, vagy a Hét pofon.Péter című szélhámos-komédiája egy olyan korrupcióba és panamavilágba süllyedő Magyarországot mutat be, amelynek kapcsolatrendszerét kizárólag a napi érdekek és a személyes összefonódások irányítják. Az Üreghy család váltóhamisítás miatt börtönbe jutó unokaöccse, Péter, börtönbüntetése átvállalására felbérel egy tisztességes balekot, amíg ő a büntetése elől Amerikába hajózik. Az ál-Péter azonban kijön a börtönből és az Üreghy család hathatós támogatásával megkezdi saját üzletének a kiépítését. Ám a két Péternek egy idő után szembesülnie kell egymással. Tisztesség és korrupció néz farkasszemet, miközben az ország végleg az pusztaüregi láp fertőjébe csúszik.Karinthy Márton rendező-igazgató az olvasópróbán elmondta, hogy a komédiát vitriolos hangja és ironikus látásmódja teszi időtlenné, továbbá a remek szerepek, amelyekre kitűnő együttes állt fel. Az olvasópróbáról képekben:1.2.3.4.5.6.7.8.9.11.12.13.14.15.Üreghy Demeter: Lengyel Ferenc Klára, a lánya: Pataki Szilvia Etel néni, Demeter sógornője: Murányi Tünde Egressy Ödön, Demeter sógora: Szirtes Gábor Üreghy Péter, Demeter unokaöccse: Klem Viktor Viktor, Péter inasa: Marton Róbert Dr. Kovács Péter: Száraz Dénes Egon: Baronits Gábor Baba: Gerlits Réka Igazgató: Karsai István Altiszt: Németh Gábor Őr: Inoka Péter.A díszleteket Juhász Kata, a jelmezeket Tordai Hajnal tervezi. A dramaturg: Deres Péter, a zenét Nyitrai László szerzi. Bemutató: 2016 október 28-án, a Karinthy Színház 35. évadában.
2016.06.18. 07:01
Szinhaz.hu
Újra felbőgnek a motorok: ezek a sztárok ülnek gokartba
Ismét belehúznak a sztárok, és folytatják gokart versenysorozatukat a miskolctapolcai Avalon Parkban található HELL Kart & Event Centerben. Most is jól ismert, népszerű személyiségek versengenek majd, tévések, színészek, zenészek. Újra száguld Sebestyén Balázs, akinek szenvedélye a gokartozás. De kiderült már, hogy Vastag Csaba és Baronits Gábor is mesterfokon űzik ezt a sportot. Így óriási küzdelem [...]
2016.05.11. 06:30
Bellacafe.hu
Baronits Gábor: „Új kihívásokat, lehetőségeket kaptam, miután kiléptem a sorozatból.”
Baronits Gábort, akit kezdetben csak sorozatszínészként ismert az ország, ma már a legváltozatosabb szerepekben, musicalben, vígjátékban, komolyabb prózai darabokban is láthatunk játszani. De az élet más területein is mindig változatosságra törekszik, ennek kapcsán mesélt többek között az autóversenyzésről, és műsorvezetői tevékenységeiről is.
2016.04.22. 08:12
Stylemagazin.hu
Dögös barnával szülinapozott Baronits Gábor - fotó
Szakított barátnőjével, de máris egy újabb szépség mellett tűnt fel Baronits Gábor.
2016.03.26. 16:45
Borsonline.hu
Baronits Gábor újra szingli
Három hete ért véget a színész szépségkirálynő szerelméhez fűződő kapcsolata.
2016.03.12. 11:45
Starity.hu
hirdetés
2 év után vége! A sármos magyar színészt kidobta gyönyörű szerelme
Baronits Gábor, a Jóban Rosszban egykori sztárja újra szingli lett.
2016.03.11. 06:05
Femina.hu
Baronits Gábor eltitkolta a szakítását
Internetes társkeresőn bukkantak rá Baronits Gáborra, aki még néhány hete még arról nyilatkozott, milyen boldog a barátnőjével, Sydney van den Boschsal. Forrás: Nők Lapja Café: Baronits Gábor eltitkolta a szakítását
2016.03.10. 09:52
Nlcafe.hu
A legszebb lány élete is szörnyűvé válik, ha megtámadja a reflux
Sidney van den Bosch nevét egy életre megtanultuk két éve, amikor a gyönyörű fiatal lány 2014-ben elnyerte a Miss Earth Hungary szépségkirálynői címet. Baronits Gábor kedvesét azonban egy ideje komoly fájdalmak gyötrik, ezért szakorvoshoz fordult. Még a gyomortükrözés sem rettenti el, ha a gyógyulásról van szó!
2016.01.06. 08:00
Harmonet.hu
Esztergályos Cecília levetkőzteti Baronitsékat
Budapest – A Vidám Színpad új darabjában, a Négy meztelen férfiban Barabás Kis Zoltán, Baronits Gábor, Beleznay Endre és Timon Barna mutatja meg a testét. Beleznay és Baronits számára egyébként nem újdonság a pucérkodás.
2015.10.31. 17:11
Blikk.hu
Baronits karjaiban halt meg imádott nagymamája
Budapest – Majd belepusztult a fájdalomba, amikor elveszítette a nagymamáját Baronits Gábor (26), mégis ez a kegyetlen időszak volt az, ami közelebb hozta a kedveséhez, írja a Bors.
2015.10.16. 13:48
Blikk.hu
Egy tragédia hozta még közelebb egymáshoz Baronits Gábort és kedvesét
Baronits Gábor imádott nagymamája elvesztésekor döbbent rá, hogy mennyire fontos számára a kedvese Sydney...Forrás: Nők Lapja Café: Egy tragédia hozta még közelebb egymáshoz Baronits Gábort és kedvesét
2015.10.16. 05:51
Nlcafe.hu
Baronits Gábor kezei között halt meg a nagymamája
Majd belepusztult a fájdalomba, amikor elveszítette a nagymamáját, mégis ez a kegyetlen időszak volt az, ami közelebb hozta a kedveséhez Baronits Gábort.
2015.10.16. 03:10
Borsonline.hu
1001 éjszakán át buliztak a hazai hírességek
Vízipipák, repülőszőnyegek, turbánok és szultánok - minden eddiginél színesebb és látványosabb tematikus partival zárta a hétvégét a KIOSK, amely ezúttal igazi palotává változott át. A feledhetetlen szülinappal egybekötött rendezvényről olyan hírességek sem hiányozhattak, mint Debreczeni Zita és Gianni, Nagy Adri, Szekeres Nóra, Tolvai Reni, Baronits Gábor vagy éppen Árpa Attila.
2015.10.01. 08:40
Stop.hu
1001 éjszakán át buliztak a hazai hírességek
Vízipipák, repülőszőnyegek, turbánok és szultánok - minden eddiginél színesebb és látványosabb tematikus partival zárta a hétvégét a KIOSK, amely ezúttal igazi palotává változott át. A feledhetetlen szülinappal egybekötött rendezvényről olyan hírességek sem hiányozhattak, mint Debreczeni Zita és Gianni, Nagy Adri, Szekeres Nóra, Tolvai Reni, Baronits Gábor vagy éppen Árpa Attila.
2015.09.29. 11:00
Eletforma.hu
1001 éjszakán át buliztak a hazai hírességek
Vízipipák, repülőszőnyegek, turbánok és szultánok - minden eddiginél színesebb és látványosabb tematikus partival zárta a hétvégét a KIOSK, amely ezúttal igazi palotává változott át. A feledhetetlen szülinappal egybekötött rendezvényről olyan hírességek sem hiányozhattak, mint Debreczeni Zita és Gianni, Nagy Adri, Szekeres Nóra, Tolvai Reni, Baronits Gábor vagy éppen Árpa Attila.
2015.09.28. 14:09
Starity.hu
1001 éjszakán át buliztak a hazai hírességek
Vízipipák, repülőszőnyegek, turbánok és szultánok - minden eddiginél színesebb és látványosabb tematikus partival zárta a hétvégét a KIOSK, amely ezúttal igazi palotává változott át. A feledhetetlen szülinappal egybekötött rendezvényről olyan hírességek sem hiányozhattak, mint Debreczeni Zita és Gianni, Nagy Adri, Szekeres Nóra, Tolvai Reni, Baronits Gábor vagy éppen Árpa Attila.
2015.09.28. 11:45
Delmagyar.hu
1001 éjszakán át buliztak a hazai hírességek
Vízipipák, repülőszőnyegek, turbánok és szultánok - minden eddiginél színesebb és látványosabb tematikus partival zárta a hétvégét a KIOSK, amely ezúttal igazi palotává változott át. A feledhetetlen szülinappal egybekötött rendezvényről olyan hírességek sem hiányozhattak, mint Debreczeni Zita és Gianni, Nagy Adri, Szekeres Nóra, Tolvai Reni, Baronits Gábor vagy éppen Árpa Attila.
2015.09.28. 11:45
Kisalfold.hu
Versenyezni akar Baronits
Budapest — Autóversenyző lesz Baronits Gábor (26)! A Jóban Rosszban egykori főszereplője a Hungaroringen térképezte fel a lehetőségeit, s úgy tudjuk, több csapattal is tárgyalt, jövőre ugyanis el szeretne indulni a Suzuki-kupán.
2015.09.11. 18:16
Blikk.hu
Megható! Így búcsúzott el Ungár Anikó fia imádott nagymamájától
Baronits Gábor karjaiban halt meg a 104 évet megélt Lilike néni, vagy ahogy a fiatal színész hívta,…
2015.09.08. 19:20
Kiskegyed.hu
Baronits Gábor: A nagymamám a karomban aludt el
Baronits Gábor egy rendkívül bensőséges és magható fotót posztolt imádott nagymamájáról, aki 104 évesen, két hete hagyta itt a családot.Forrás: Nők Lapja Café: Baronits Gábor: A nagymamám a karomban aludt el
2015.09.07. 17:00
Nlcafe.hu
Ungár Anikó fájdalmas gyászába temetkezik
Budapest — 104 éves korában örökre lehunyta a szemét Lilike néni, vagy ahogy a családjában szólították, Titike, akire a legnagyobb szeretettel emlékszik a lánya, Ungár Anikó (66) bűvész-előadóművész és az unokája, Baronits Gábor (26) színész.
2015.09.04. 18:56
Blikk.hu
Gyász! 104 évesen elhunyt Ungár Anikó édesanyja
Budapest – A napokban örök álomra hunyta szemét 104 éves korában Lilike néni, akire a legnagyobb szeretettel emlékszik lánya, Ungár Anikó (66) bűvész, előadóművész és unokája Baronits Gábor (26) színész.
2015.09.04. 11:33
Blikk.hu
Baronits Gábor: „Nálam volt az első randink”
Baronits Gábor már lassan egy éve jár együtt a 2014-es Miss Earth Hungary szépségkirálynőjével, Sydney van den Bosch-sal. A Cosmónak most őszintén mesélt a kapcsolatukról és jövőbeli terveiről…
2015.06.18. 15:20
Cosmopolitan.hu
Ezért haragudott meg Baronits Gáborra kolléganője
Baronits Gábor elbúcsúzott a Jóban Rosszban stábjától, az elválás pedig nemcsak őt, kollégáit is megviselte. Fábián Anitát nagyon megrázta sorozatbeli fia utolsó napja.Forrás: Nők Lapja Café: Ezért haragudott meg Baronits Gáborra kolléganője
2015.05.04. 17:00
Nlcafe.hu
Baronits Gábor sírva búcsúzott
Baronits Gábor életében egy nagyon fontos időszak zárult le azzal, hogy kilépett a Jóban Rosszbanból. A színész már izgalmas tervekkel készül a jövőre.Forrás: Nők Lapja Café: Baronits Gábor sírva búcsúzott
2015.05.01. 11:00
Nlcafe.hu
Baronits Gábor elbúcsúzik Csillagkúttól
A fiatal színész túlvan utolsó forgatási napján, karaktere pedig még két hónapig látható lesz a sorozatban.
2015.04.30. 14:06
Starity.hu
Baronits Gábor elbúcsúzik Csillagkúttól
A fiatal színész túl van utolsó forgatási napján, karaktere pedig még két hónapig látható lesz a sorozatban.
2015.04.30. 14:06
Starity.hu
„Már 5 évesen is divatos akartam lenni!”
Baronits Gábor színészre két új szerepet is osztottunk a májusi lapszámunkban: vendégszerkesztőként és hipszterként is nálunk debütált.
2015.04.29. 09:00
Cosmopolitan.hu
6 év után távozik! Könnyek között búcsúzott a TV2 sztárja
Baronits Gábor, a TV2 Jóban Rosszban című sorozatának Halász Kristófja leforgatta búcsújelenetét.
2015.04.28. 15:20
Femina.hu
Ezért váltott stílust Fluor, Baronits Gábor és Kállay-Saunders András
A májusi Cosmopolitant meglepő módon a három celebpasi szerkesztette; de legalábbis jelentősen közreműködtek benne. Sőt még egy átváltozásra is vállalkoztak a magyar glossy magazin kedvéért.
2015.04.17. 22:10
Hir24.hu
Baronits Gábor: csak átverném magam
Ungár Anikó fia egy 1911-ben épült szecessziós budai villaépületben nőtt fel, ami gyermekkorában antik bútorokkal volt berendezve. Amikor édesanyja elköltözött, Baronits Gábor felújíttatta a házat belülről.
2015.03.27. 20:00
Stop.hu
Baronits Gábor a popzene világába is berobbant
Új oldaláról mutatkozik be az egyik legkedveltebb hazai színész, Baronits Gábor. Első saját dalának elkészítésével sokakat meglepett, hiszen kevesen tudták róla, hogy a zene világában is otthonosan mozog.
2015.03.01. 12:00
Ma.hu
Saját dallal érkezik Baronits Gábor. Hallgasd meg!
Teljesen új oldaláról mutatkozik be a Jóban Rossz színésze, Baronits Gábor. Kevesen tudták a rajongói közül, hogy a színház mellett a zenei The post Saját dallal érkezik Baronits Gábor. Hallgasd meg! appeared first on Doily.hu.
2015.02.19. 13:30
Doily.hu
Így csajozik Vastag Csaba
Mi kell a nőnek és hogyan lesz valaki álompasi? Baronits Gábor, Vastag Csaba és Nagy Zsolt rajongók ezreinek szívét dobogtatja meg nap mint nap, és bár mindegyikük talpig férfi, mégis teljesen különböző taktikákkal közelítenek kiszemeltjeikhez. A férfimagazin díjának jóképű jelöltjei most őszintén vallottak a szebbik nem képviselőiről és hódítási szokásaikról.
2015.02.17. 10:42
Storyonline.hu
Szabó Zsófi és Baronits Gábor együtt töltötték a szerelmesek napját
Az RTL Klub új üdvöskéje egykori kollégájával szórakozott Valentin napon. Persze kizárólag baráti értelemben!
2015.02.16. 03:30
Hir24.hu
Vastag Csaba: "A hosszú kapcsolatok híve vagyok"
Mi kell a nőnek és hogyan lesz valaki álompasi? Baronits Gábor, Vastag Csaba és Nagy Zsolt rajongók ezreinek szívét dobogtatja meg nap mint nap - de vajon milyen taktikákkal közelednek a kiszemelt hölgyhöz?
2015.02.14. 20:00
Ma.hu
Baronits Gábor: „Nekem itt most elfogyott a levegő”
Hétfőn jelentette be Baronits Gábor, hogy sok egykori kollégája után ő is távozik a Jóban Rosszbanból. A színész most menedzsmentjén keresztül beszélt az indokairól.
2015.02.03. 13:00
Nlcafe.hu
Baronits elhagyja a sorozatot
Baronits Gábor közös megegyezéssel bont szerződést a TV2-n futó sorozat készítőivel - írja a Bors. .
2015.02.03. 06:40
Stop.hu
Ezért mondott fel a TV2-nél Baronits Gábor
A Jóban Rosszban szereplője a Facebookon búcsúztatatta el az elmúlt öt évet.
2015.02.02. 23:10
Hir24.hu
Alapszereplő hagyja ott a Jóban Rosszbant
A TV2 sorozatában Halász Kristófot alakítja évek óta, Baronits Gábor közös megegyezéssel bont szerződést a csatornával.
2015.02.02. 15:20
Origo.hu
Újabb alapember távozik a Jóban Rosszban sorozatból
Baronits Gábor követi sorozatbeli testvére, Ripka Kálmán példáját és búcsút int a Jóban Rosszbannak.
2015.02.02. 14:07
Kiskegyed.hu
Baronits Gábor otthagyja a Jóban Rosszbant
Újabb kulcsfigura távozik a TV2 napi sorozatából, a nézők már csak néhány hónapig láthatják őt a képernyőn.
2015.02.02. 11:30
Hir24.hu
Na, lépek a Jóban Rosszban sorozatból
Baronits Gábor közös megegyezéssel bont szerződést.
2015.02.02. 11:28
Nepszava.hu
Újabb hazai sorozatsztár távozik
Baronits Gábor közös megegyezéssel felbontja szerződését a Jóban Rosszban című sorozattal.  
2015.02.02. 11:02
Mmonline.hu
Otthagyja a Jóban Rosszbant Baronits Gábor
Budapest – Baronits Gábor (25) közös megegyezéssel bont szerződést a TV2-n futó sorozat készítőivel.
2015.02.02. 10:56
Blikk.hu
Baronits Gábor otthagyja a Jóban rosszbant
Közös megegyezéssel próbálja otthagyni a sorozatot, de április végéig még forgat.
2015.02.02. 07:45
Velvet.hu
Baronits Gábor távozik a Jóban Rosszbanból
Baronits Gábor közös megegyezéssel szerződést bont a Jóba Rosszban című sorozattal – értesült a Bors. A karakter sorsát még homály fedi.
2015.02.02. 05:53
Nlcafe.hu
Először jelent meg nyilvánosan Baronits Gábor és a Miss Earth Hungary nyertese
Csütörtök este egy divatbemutatón jelent meg együtt a Jóban Rosszban színésze és barátnője, a szépségkirálynő Sydney van den Bosch. A két fiatalt terveikről, szerelmükről és a jövőjükről kérdeztük.
2014.12.05. 13:30
Nlcafe.hu
Óvodásként szembesült anyja foglalkozásával! A magyar színészben egy világ omlott össze
Baronits Gábor megdöbbent anyja valódi foglalkozásán.
2014.11.16. 09:35
Femina.hu
Szupercukimuki gyerek volt Baronits Gábor
A Jóban Rosszban sztárja egy gyerekkori történetével markolt bele a Fem3 Café nézőinek szívébe.
2014.11.06. 19:05
Hir24.hu
Meglepő titkot árult el Kamarás Iván
Motorszerelésből vizsgáztak a sztárok. Baronits Gábor, Bereczki Zoli és Király Viktor csapata nyitott erősebben, a küzdelemben mégis a Király Linda, Kamarás Iván és Ganxsta Zolee trió kerekedett felül: ők tudták a leggyorsabban összeállítani az életnagyságú 3D-s motor sziluettjét puzzle darabokból.
2014.10.08. 09:27
Storyonline.hu
Gyorsasági motort építettek a sztárok
Motorszerelésből vizsgáztak a sztárok a Hipernet Napon. Baronits Gábor, Bereczki Zoli és Király Viktor csapata nyitott erősebben, a küzdelemben mégis a Király Linda, Kamarás Iván és Ganxsta Zolee trió kerekedett felül: ők tudták a leggyorsabban összeállítani az életnagyságú 3D-s motor sziluettjét puzzle darabokból.
2014.10.01. 21:40
Starity.hu
Gyorsasági motorral száguldottak a sztárok
Motorszerelésből vizsgáztak a sztárok a Hipernet Napon. Baronits Gábor, Bereczki Zoli és Király Viktor csapata nyitott erősebben, a küzdelemben mégis a Király Linda, Kamarás Iván és Ganxsta Zolee trió kerekedett felül: ők tudták a leggyorsabban összeállítani az életnagyságú 3D-s motor sziluettjét puzzle darabokból. Király Linda, Baronits Gábor, Bereczki Zoltán, Király Viktor, Kamarás Iván és [...]
2014.10.01. 06:50
Bellacafe.hu
Gyorsasági motort építettek a sztárok
Motorszerelésbõl vizsgáztak a sztárok a Hipernet Napon. Baronits Gábor, Bereczki Zoli és Király Viktor csapata nyitott erõsebben, a küzdelemben mégis a Király Linda, Kamarás Iván és Ganxsta Zolee trió kerekedett felül: õk tudták a leggyorsabban összeállítani az életnagyságú 3D-s motor sziluettjét puzzle darabokból.
2014.09.30. 08:00
Napiaszonline.hu
Külföldi karrieren gondolkodik Baronits Gábor
Kipihenve, feltöltődve érkezett haza az Egyesült Államokból Baronits Gábor.
2014.09.24. 11:00
Nlcafe.hu
Baronits Gábor: a testemből élek
Nem jön zavarba az intim jelenetek felvételekor a Jóban Rosszban színésze. Baronits tudja, bizonyos szinten a testéből él, így annak mutogatása is hozzátozik a szakmájához.
2014.09.13. 09:45
Borsonline.hu
Baronits Gábor csak 40 éves kora után vállalna gyereket
A Jóban Rosszban színésze a sorozatban már az apaságra készült, de a valóságban ez még nagyon messze áll tőle.
2014.08.01. 13:05
Hir24.hu
Baronits Gábor tizenöt évet vár a gyerekkel
Baronits Gábor kis híján apa lett a Jóban Rosszban című sorozatban. Ennek kapcsán megkérdeztük a 25 éves színészt, hogy áll a szülővé válással a civil életben.
2014.08.01. 10:45
Borsonline.hu
Baronits Gábor egy napja 10 szelfiben
Csörög a vekker, telefon a kézbe, készül a szelfi, és durr: már megy is fel a közösségi oldalakra. Önarckép a tükör előtt, evés, vásárlás, vezetés, edzés, buli közben, na és persze lefekvés előtt. Istenes Bence után a Baronits Gábort kértük meg, hogy kedvesen „önfotózza” végig az egész napját. Nem csalódtunk: a Jóban Rosszban színésze a szelfizéssel kapcsolatban kimaxolt mindent, amit csak lehetett.
2014.07.30. 11:00
Nlcafe.hu
Szabó Zsófit volt szerelme támogatja
Szabó Zsófi és Baronits Gábor évekkel ezelőtt egy párt alkottak. Mostanában több társasági eseményen is együtt jelentek meg.
2014.07.23. 22:30
Stop.hu
Korábbi szerelme segít Szabó Zsófinak talpra állni!
Baronits Gábor és a színésznő néhány éve egy párt alkottak, de barátságuk azóta is töretlen. Mostanában együtt jelennek meg a társasági eseményeken.
2014.07.22. 18:09
Kiskegyed.hu
Újraéledhet Szabó Zsófi és Baronits Gábor szerelme?
A fiatal színészek ismét sok időt töltenek egymás társaságában.
2014.07.22. 11:00
Hir24.hu
Szoros a kapcsolat Baronits Gábor és Szabó Zsófi között
Szabó Zsófi és Baronits Gábor egy nyilvános partin is együtt jelentek meg – írja a Bors.
2014.07.22. 04:45
Nlcafe.hu
Baronits Gábor pilóta szeretne lenni
A Jóban Rosszban színésze imád repülni, ráadásul édesapja vágyát is szeretné teljesíteni azzal, hogy egyszer repülőgépet vezet.
2014.07.11. 16:05
Hir24.hu
Megszólal Baronits Gábor új kedvesének exe
Budapest — Egy tévés műsorvezető kedvesét csábította el Baronits Gábor! A korábban a Viasaton futó Kincskeresők című produkcióban feltűnt Tokár Tamás nyomozni kezdett egyre gyanúsabban viselkedő párja, Gombos Aliz után. Rájött, hogy a szépségversenyen is megfordult lány összeszűrte a levet a Jóban Rosszban sztárjával, azonnal kiadta az útját.
2014.07.03. 04:05
Blikk.hu
Modellel randizik Baronits Gábor
A Jóban Rosszban szereplője a hírek szerint egy egykori szépségkirálynő jelölttel találkozgat.
2014.07.02. 10:30
Hir24.hu
Ő Baronits Gábor új szerelme?
A Blikk információi szerint ismét randizgat Baronits Gábor.
2014.07.02. 04:37
Nlcafe.hu
Baronits elcsábította a modellt pasijától
Budapest — Csinos szépséggel hozták hírbe a Jóban Rosszban sztárját. Lapunk információi szerint újra randizgat Baronits Gábor (25), nem is akárkivel:, Gombos Alizzal (24), aki korábban indult a TV2 Szépségkirálynő című műsorában.
2014.07.02. 04:10
Blikk.hu
Ez az igazság Szabó Zsófi és Baronits Gábor kapcsolatáról
Az utóbbi hetekben nem telik el úgy nap, hogy ne lehetne olvasni valamit Szabó Zsófiról.
2014.06.28. 15:00
Nlcafe.hu
Véletlen? Egyre többet mutatkozik ezzel a férfivel Szabó Zsófi
Kollégák, barátok. Baronits Gábor a legerősebb támasza most Szabó Zsófinak.
2014.06.19. 10:43
Kiskegyed.hu
Fotók: Családi idill - Baronits Gábor 103 éves nagymamája szülinapját ünnepelte
A "Jóban Rosszban" sztárja egy nagyon fontos eseményt ünnepelt tegnap, ugyanis szeretett nagymamája 103 éves lett. Ungár Anikó a fiával együtt köszöntötte fel anyukáját, aki fantasztikusan tartja magát. Baronits Gábor természetesen rajong a nagyijáért, amit a következő hozzászólása is bizonyít: "Az én egyetlen és leggyönyörűbb nagymamám 103 éves lett...elképesztő...Ich liebe dich sehr!"
2014.06.17. 10:44
Femcafe.hu
A Barátok közt sztárjára nyomulnak a csajok
Baronits Gábor azt mondja, ha találna egy olyan lányt, aki megfogja, akkor biztosan hű lenne hozzá. A Jóban Rosszban című sorozat szereplője már több mint egy éve szingli.
2014.06.03. 11:50
Stop.hu
Baronits Gábor: vannak csajok, akik eléggé rám nyomulnak
Baronits Gábor: vannak csajok, akik eléggé rám nyomulnak
2014.06.02. 20:23
Stop.hu
Eltolták a bringát a sztárok – fotókkal
Stílusosan, bár korántsem megszokott módon vonultak végig a vörös szőnyegen hazai hírességeink. Kovács Ági, Bogi, Odett, Vágó Piros, Baronits Gábor és Walkó Csaba is kerékpárt ragadott „kiegészítőként”, hogy a városi biciklizést népszerűsítse az InStyle magazin CycleChic eseményén. A kerekezés mellett a bulizásra is jó okuk volt, hiszen a divatmagazin ötödik születésnapját ünnepelte. Második alkalommal gurultak vörös [...]
2014.05.29. 07:09
Bellacafe.hu
Bringával gurultak a vörös szőnyegre hazánk hírességei
Stílusosan, bár korántsem megszokott módon vonultak végig a vörös szőnyegen hazai hírességeink. Kovács Ági, Bogi, Odett, Vágó Piros, Baronits Gábor és Walkó Csaba is kerékpárt ragadott „kiegészítőként”, hogy a városi biciklizést népszerűsítse az InStyle magazin CycleChic eseményén.
2014.05.27. 19:05
Noinetcafe.hu
Bringával gurultak a vörös szõnyegre hazánk hírességei
Stílusosan, bár korántsem megszokott módon vonultak végig a vörös szõnyegen hazai hírességeink. Kovács Ági, Bogi, Odett, Vágó Piros, Baronits Gábor és Walkó Csaba is kerékpárt ragadott „kiegészítõként”, hogy a városi biciklizést népszerûsítse az InStyle magazin CycleChic eseményén. A kerekezés mellett a bulizásra is jó okuk volt, hiszen a divatmagazin ötödik születésnapját ünnepelte.
2014.05.27. 08:00
Napiaszonline.hu
Párjaikkal buliztak a sztárok!
Hivatalosan is beköszöntött a szabadtéri buliszezon, ezért a Stereo Chef és a Young&Partners egy nyárindító partit szervezett, ahová meghívták hazánk gazdasági vezetőit és sztárokat is! A fergeteges hangulatú rendezvényre több hírességet is a szerelme kísért el. Kasza Tibi, Király Viktor és Lola párjával, Mádai Vivien vőlegényével, Varga Győző és Turán Frigyes feleségével érkezett az eseményre. A Stereo Chef nyárköszöntő buliján részt vett még Hajas László, Bereczki Zoltán, Tolvai Reni, Baronits Gábor, Debreczeni Zita, Dukai Regina, Erdőhegyi Brigitta, Ötvös Brigitta és Gömöri András Máté is. Az eseményen fellépett Nagy Adri, latin tánckoreográfiát adott elő Südi Iringó és a Showgirls, valamint egy modern zenei tánc performansszal állt a színpadra Forrai Bea és a Hot Girly Dance Class. Az este remek zenéjéért DJ Kustánczi Lia felelt. A Stereo Chef étterem&club egy igazán impozáns VIP bulival szerette volna köszönteni a nyarat. A sztárvilág krémje jelent meg a nagyszabású rendezvényen, ahol együtt szórakozott a hazai gazdasági elit és a hírességek. Az eseményen a színes programokon túl, finom étel-és italkülönlegességgel várták a vendégeket. Nagy sikert aratott a Pina Colada zselé, alkoholmentes borszörp, dinnyekaviár és pálinkaválogatás is. Elsőként a színpadra Nagy Adrienn állt, aki e gy minikoncerttel alapozta meg a hangulatot. A Magenta Aréna egy nyári ruhákból [...]
2014.05.26. 13:12
Lifemagazin.hu
Baronits Gábor kitálal - Az ország legsármosabb férfija a klasszikusokra szavaz
Baronits Gábort a Jóban rosszban című sorozat Halász Kristófjaként ismerhette meg a nagyközönség. Azóta egy ország kedvence, nemrég az egyik női magazin olvasói a legsármosabb férfinak választották. A fiatal színészt, akit a sorozat mellett a Thália Színházban is elcsíphetünk, most stílusról és cipőkről kérdeztük.
2014.05.17. 08:09
Femcafe.hu
Még mindig nehezen nevezi magát színésznek Baronits
Szerénység? Kishitűség? Még mindig óvatosan állítja magáról Baronits Gábor, hogy ő színész. De, mint közszereplő, megjelenésével jó példát akar mutatni.
2014.04.24. 13:45
Borsonline.hu
Rúzsa Magdi duplázott a Glamour Women of the Year díjátadón
Hatodik alkalommal lépett pink szőnyegre a hazai sztárvilág színe-java és ünnepelte az év legtehetségesebb nőit. A Glamour Women of the Year díjátadó gálán a magazin a legjobb nők elismeréseként 5 +1 kategóriában hirdetett győztest. Osvárt Andrea, Rúzsa Magdi, Kondás Kata, Szegedi Kata és a Style&Blog író párosa, Szigeti Emese és Erdei Panni örülhetett a Glamour díjának, amelyet több mint hatvanezer olvasó szavazott meg. Az év hősnője a Messzelátó Egyesület ügyvezető igazgatója, Schnierer Katalin, míg a legsármosabb férfi idén a Jóban Rosszban színésze, Baronits Gábor lett.
2014.03.21. 15:37
Delmagyar.hu
Kioszották a Glamour Women of the Year 2014 díjait
Hatodik alkalommal lépett pink szõnyegre a hazai sztárvilág színe-java és ünnepelte az év legtehetségesebb nõit. A Glamour Women of the Year díjátadó gálán a magazin a legjobb nõk elismeréseként 5 +1 kategóriában hirdetett gyõztest. Osvárt Andrea, Rúzsa Magdi, Kondás Kata, Szegedi Kata és a Style&Blog író párosa, Szigeti Emese és Erdei Panni örülhetett a Glamour díjának, amelyet több mint hatvanezer olvasó szavazott meg. Az év hõsnõje a Messzelátó Egyesület ügyvezetõ igazgatója, Schnierer Katalin, míg a legsármosabb férfi idén a Jóban Rosszban színésze, Baronits Gábor lett.
2014.03.21. 15:15
Napiaszonline.hu
Kiderült, miért ilyen szexik kedvenc sztárjaink
Nem csupán tehetségesek, de hazánk legsármosabbjai is. Baronits Gábor, Kállay-Saunders András és Vastag Csaba a Glamour Women of the Year jelöltjei arról meséltek, mivel tartják magukat formában nap, mint nap. A rivaldafényben fontos számukra, hogy a legjobb formájukat hozzák, ráadásul a rendszeres testmozgás az állóképességükhöz is elengedhetetlen. Idén a Glamour Women of the Year legsármosabb [...]
2014.03.13. 09:25
Bellacafe.hu
Teremben izmoznak a magyar celebek - fotókkal
Horváth Éva profi szakemberben bízik, Baronits Gábor csak fehér húst fogyaszt, Vastag Csaba pedig kizárja a külvilágot edzés közben. Ami közös bennük, hogy mindannyian elszántan gyúrnak.
2014.03.10. 11:45
Borsonline.hu
Így tartják magukat formában hazánk legsármosabb férfijai
Nem csupán tehetségesek, de hazánk legsármosabbjai is. Baronits Gábor, Kállay-Saunders András és Vastag Csaba a Glamour Women of the Year jelöltjei arról meséltek, mivel tartják magukat formában nap, mint nap.
2014.03.08. 20:06
Femcafe.hu
A testéből él Baronits Gábor
Színészként fontos számára, hogy mindig a legjobb formáját hozza.
2014.03.07. 09:00
Storyonline.hu
Baronits Gábor és Vastag Csaba elárulja a titkát!
Nem csupán tehetségesek, de hazánk legsármosabbjai is. Baronits Gábor, Kállay-Saunders András és Vastag Csaba, a Women of the Year jelöltjei arról meséltek, mivel tartják magukat formában nap mint nap.
2014.03.06. 14:29
Ma.hu
A sármos Baronits Gábor kidolgozott alakjának titka
Nézd meg a Women of the Year legsármosabb pasijelöltjének bombabiztos alakmegőrző étkezési tippjeit!
2014.02.26. 11:27
Glamouronline.hu
A sármos Baronits Gábor kidolgozott alakjának titka
Nézd meg a Women of the Year legsármosabb pasijelöltjének bombabiztos alakmegőrző étkezési tippjeit!
2014.02.26. 11:27
Glamouronline.hu
Végleg befuccsolt a Starfactory?
A szereplők már elbúcsúztak a rajongóktól az utolsó előadáson, a színház mégis azt állítja, csak már­ciusban nem szerepel a műsoron a Starfactory című darab, amiben Kováts Vera, Nagy Adri, Puskás Peti és Baronits Gábor is szerepet kapott.
2014.02.08. 12:45
Borsonline.hu
Ilyen lányok tetszenek a sármos celebeknek
Éder Krisztián, Kállay-Saunders András és Baronits Gábor is versenyben van Az év legsármosabb férfijének járó díjért. Most kiderült nekik milyen lányok tetszenek.
2014.02.04. 08:00
Storyonline.hu
Baronits Gábor a magas nőkre bukik
Tehetségesek és jóképűek, de vajon milyen nők a gyengéik? A Glamour Women of the Year legsármosabb férfi kategóriájának jelöltjei elárulják, hogy mi az, ami igazán megfogja őket a gyengébbik nemben. Idén többek között Baronits Gábor, Éder Krisztián és Kállay-Saunders András is esélyes, hogy a hatodik Women of the Year legsármosabb férfinak járó díját hazavigye. Gábornál [...]
2014.02.03. 08:00
Bellacafe.hu
Baronits Gábor a magas nőkre bukik
  Tehetségesek és jóképűek, de vajon milyen nők a gyengéik? A Glamour Women of the Year legsármosabb férfi kategóriájának jelöltjei elárulják, hogy mi az, ami igazán megfogja őket a gyengébbik nemben.
2014.01.25. 09:05
Noinetcafe.hu
Baronits Gábor nem tud ellenállni a szép fenéknek
Tehetségesek és jóképűek, de vajon milyen nők a gyengéik? A Women of the Year legsármosabb férfi kategóriájának jelöltjei elárulják, hogy mi az, ami igazán megfogja őket a gyengébbik nemben.
2014.01.22. 11:29
Ma.hu
Baronits Gábor a magas nőkre bukik
A legsármosabb pasik vallanak az ideális nőről Tehetségesek és jóképűek, de vajon milyen nők a gyengéik? A Glamour Women of the Year legsármosabb férfi kategóriájának jelöltjei elárulják, hogy mi az, ami igazán megfogja őket a gyengébbik nemben. Idén többek között Baronits Gábor, Éder Krisztián és Kállay-Saunders András is esélyes, hogy a hatodik Women of the ...
2014.01.22. 10:00
Baronits Gábor - A legsármosabb férfi
A fiatal színészt is beszavazták a GLAMOUR Women of the Year 2014 jelöltjei közé.
2014.01.14. 10:48
Glamouronline.hu
Baronits Gábor így lépett túl a nehéz pillanatokon
Új oldaláról ismerhetik meg hamarosan a rajongók a Jóban Rosszban című sorozat Halász Kristófját. A karaktert alakító Baronits Gábor egy egészen szokatlan műfaji keverékben próbálta ki magát: bulizós deep house zenére szaval Radnóti szerelmi ciklusából - írja a tema.hu.
2013.12.17. 21:02
Stop.hu
Barontis Gábor együtt csajozik Tóth Gabi exével
Baronits Gábor, a Jóban Rosszban Halász Kristófja május óta élvezi a szinglik életét. Heti hatszor jár edzeni, így teljesen átformálta testét is, lehet, hogy éppen a csajok miatt, ugyanis nem mással, mint Tóth Gabi ex-pasijával csajozik.
2013.10.19. 17:20
Starity.hu
Tóth Gabi exével csajozik Baronits Gábor
A focista Rasztovics Dávid és a Jóban Rosszban Kristófja nőügyeikbe is beavatják egymást.
2013.10.17. 11:55
Hir24.hu
Tóth Gabi expasijával csajozik Baronits Gábor
Baronits Gábor májusi szakítása óta élvezi a szingli férfiak életét. A Jóban Rosszban sorozat Kristófja az elmúlt hónapokban még a testét is látványosan átformálta. Heti hatszor jár edzeni.
2013.10.17. 06:55
Borsonline.hu
Tolvai Reni és Caramel nagy elhatározása!
Minden eddiginél nagyobb sikerrel került megrendezésre az idei NESTLÉ Fitbalance Millenáris rendezvény! Több ezer ember edzett egyszerre a területen, ahová természetesen a „Sztárok az egészségért program” nagykövetei is ellátogattak! Ott volt Schobert Norbi és Rubint Réka, akik több ezer embernek tartottak edzést, valamint Debreczeni Zita, Nagy Adri, Kozák Danuta, Baronits Gábor, Berkes Gabi, Berkes Olivér, Deutsch Anita, Müller Attila, Rippel Feri és Viktor, DJ Dominique, Bárány Attila, Fekete Tünde, Szabó Melinda, Sarka Kata és gyermekei. Magyaroszág legszebb lányai is részt vettek a Fitbalance-on, jelen volt Kárpáti Rebeka, Tímár Brigitta és Konkoly Ági. Caramel és Tolvai Reni pedig elhatározták, hogy megváltoztatják eddigi életmódjukat, mégpedig a Fitbalance segítségével!
2013.10.03. 08:10
Napiaszonline.hu
Tolvai Reni és Caramel nagy elhatározása
Minden eddiginél nagyobb sikerrel került megrendezésre az idei NESTLÉ Fitbalance Millenáris rendezvény! Több ezer ember edzett egyszerre a területen, ahová természetesen a „Sztárok az egészségért program” nagykövetei is ellátogattak! Ott volt Schobert Norbi és Rubint Réka, akik több ezer embernek tartottak edzést, valamint Debreczeni Zita, Nagy Adri, Kozák Danuta, Baronits Gábor, Berkes Gabi, Berkes Olivér, [...]
2013.10.01. 14:33
Bellacafe.hu
Egy napra Dániába költöztek a sztárok – fotókkal
Fergeteges hangulatúra sikerült a dán designer ruhákat áruló DDG Fashion Budapest megnyitója. A hírességek egyszerűen beleszerettek az Andrássy úti üzlet kínálatába, mindenki talált kedvencet a kollekcióból. Az üzletnyitó partin hazánk legtrendibb fiatal sztárjai vettek részt. Ott volt Iszak Eszti, Baronits Gábor, Mádai Vivien, Nagy Adri, SP, Lola, Szunai Linda, Erdőhegyi Brigitta és Bertók Maya is. A [...]
2013.09.11. 08:19
Bellacafe.hu
Dán parti volt a DDG-ben!
Fergeteges hangulatúra sikerült a dán designer ruhákat áruló DDG Fashion Budapest megnyitója. A hírességek egyszerûen beleszerettek az Andrássy úti üzlet kínálatába, mindenki talált kedvencet a kollekcióból. Az üzletnyitó partin hazánk legtrendibb fiatal sztárjai vettek részt. Ott volt Iszak Eszti, Baronits Gábor, Mádai Vivien, Nagy Adri, SP, Lola, Szunai Linda, Erdõhegyi Brigitta és Bertók Maya is.
2013.09.09. 12:00
Napiaszonline.hu
Baronits Gábor favágóinggel jótékonykodott
Az idei Fashion Aukcióra is izgalmasabbnál izgalmasabb felajánlásokkal érkeztek a sztárok - sportcipőtől plüssnyúlig minden volt - a Tabu Tv kedvence azonban mindenképp Baronits Gábor nem feltétlen esztétikus inge lett. ;-)Tovább a teljes cikkhez www.tabutv.hu »»
2013.08.29. 10:35
Tabutv.hu
Nagy Adri a színpadon sírt
Nagyon különleges koncertre hívta meg barátait Gém Zoli dalszerző-szövegíró. Saját, illetve édesapja, G. Dénes György, azaz Zsüti dalait énekelték el Baronits Gábor, Nagy Adri, Völgyesi Gabi, Gigi, Heincz Gábor Biga, Gubás Gabi, Heilig Gábor és Voith Ági. A gyönyörű helyszínen, Tihanyban rendezett koncert zsúfolásig telt meg a meghívott vendégekkel. Az este legszebb pillanata az volt, [...]
2013.08.27. 07:27
Bellacafe.hu
Baronits Gábor exe az RTL Klub egykori sztárjával jár
Egykori Barátok közt-szereplővel jár Baronits Gábor volt barátnője.
2013.08.24. 12:00
Nlcafe.hu
Baronits exét szereti Dósa Matyi
Hurghada – Akár egy igazi szappanopera: a Jóban Rossz­ban sztárjának volt barátnője egy hajdani Barátok közt-főszereplő új kedvese! Dósa Mátyás (26), az RTL Klub sikersorozatának volt Egresi Tónija nyáron esett szerelembe Alexandrával, aki tavasszal még a TV2 kórházas szappanoperája egyik főszereplője, Baronits Gábor (24) barátnője volt.
2013.08.24. 05:16
Blikk.hu
Imádják a nők Baronits Gábort
Pár hónapja szakított kedvesével a Jóban Rosszban fiatal színésze, Baronits Gábor és a hírekkel ellentétben egyáltalán nem keresi az igazit.
2013.08.12. 08:35
Hir24.hu
Laza viszonyra vágyik Baronits Gábor
Élvezi a szingliséget a Jóban Rosszban színésze, de még nem akar komoly kapcsolatot. A fiatal híresség még legalább 10 évet szeretne várni a családalpítással.
2013.08.10. 10:45
Borsonline.hu
Sztárok lepték el Siófokot – fotókkal
A Fitbalance Beach sportrendezvényre sok hazai híresség is kíváncsi volt. Az egészséges életmód híveit a rekkenő hőség sem riasztotta vissza, így a siófoki Beach Club-on mozdulni sem lehetett a tömegtől. A rendezvényre ellátogatott Baronits Gábor, DJ Dominique, Szunai Linda, Erdélyi Zsolt és a két szépségkirálynő, Rákosi Annamária és Tímár Brigitta. A nap Nagy Adri élőkoncertjével záródott, [...]
2013.08.01. 09:30
Bellacafe.hu
Szexi sztárok lepték el Siófokot
Debreczeni Zita, Baronits Gábor, Katus Attila és két szépségkirálynő, Rákosi Annamária és Tímár Brigitta is a Balaton-parton izzadtak.
2013.07.31. 13:00
Storyonline.hu
Sztárok lepték el Siófokot!
A Fitbalance Beach sportrendezvényre sok hazai híresség is kíváncsi volt. Az egészséges életmód híveit a rekkenõ hõség sem riasztotta vissza, így a siófoki Beach Club-on mozdulni sem lehetett a tömegtõl. A rendezvényre ellátogatott Baronits Gábor, DJ Dominique, Szunai Linda, Erdélyi Zsolt és a két szépségkirálynõ, Rákosi Annamária és Tímár Brigitta. A nap Nagy Adri élõkoncertjével záródott, amely hatalmas sikert aratott!
2013.07.31. 09:28
Napiaszonline.hu
Kapaszkodj! Gábor fiú elmeséli, hogy ő mennyire jó pali
A Jóban Rosszban szépfiúja, Baronits Gábor Mallorcán piheni ki a forgatás fáradalmait. Pár hónapja az agglegények életét éli és az újabb szerelem egyelőre még várat magára.
2013.07.09. 18:28
Stop.hu
Baronits Gábor ad a külsejére
A Jóban Rosszban fiatal színészét, Baronits Gábort (23) a Design Világnapján, a Dorko cipőmárka buliján kaptuk el egy interjúra, ahol többek között azt is elárulta, hogy mennyire fontos számára az aktuális trend.
2013.07.02. 10:00
Joy.hu
Elhunyt édesapjával beszélget Baronits Gábor
Ungár Anikó egykori férje, Baronits Zsolt, aki a legendás Syrius zenekar alapítója és szaxofonosa volt, 55 éves korában hunyt el. Fiuk, Baronits Gábor tízéves volt édesapja elvesztésekor, de lélekben a mai napig közel állnak egymáshoz.
2013.06.30. 19:49
Édesapja sírjához jár beszélgetni Baronits Gábor
Ungár Anikó egykori férje, Baronits Zsolt a legendás Syrius zenekar alapítója és szaxofonosa volt. Ötvenöt évesen hunyt el, súlyos betegségben. Fiuk, a ma már sikeres színész, Baronits Gábor mindössze tízéves volt akkor. Pár éve a népszerű bűvésznő kezdte unszolni a fiát, hogy énekeljen. A fiatalember most egy musical főszerepében arat óriási sikert.
2013.06.30. 15:35
Stop.hu
Kivirult a TV2 csodaszép kismamája – fotó
A kilencedik hónapban járó Kondákor Zsófi párjával érkezett a Starfactory című darab díszbemutatójára, hogy megnézzék kollégájuk, Baronits Gábor alakítását.
2013.06.03. 11:00
Nlcafe.hu
Egyszerre két pasit csókolt a megasztáros
Párja mellett Puskás Péter és Baronits Gábor is megízlelhették Nagy Adri csókját.
2013.05.30. 14:00
Nlcafe.hu
Alig szakított, máris csajozik Baronits Gábor
Már készen áll egy új szerelemre a Jóban Rosszban sztárja, akinek pár hete ért véget a másfél éves kapcsolata.
2013.05.29. 05:52
Nlcafe.hu
Gubás Gabi táncra perdítette Koltai Róbertet – fotókkal
Egy különleges rendezvényen vettek részt a Thália színház új Starfactory című musicalének szereplői. Az Instant romkocsmában a színészek bemutattak három dalt az előadásból és néhány emlékezetes percet is szereztek a sajtó képviselőinek. Jelen volt többek között, Koltai Róbert, Gubás Gabi, Nagy Adrienn, Kováts Vera, Baronits Gábor, Puskás Peti, Laklóth Aladár, Hunyadkürti István és Vida Péter is. A [...]
2013.05.27. 07:07
Bellacafe.hu
Kembe Sorel már gyerekként is borotválkozott
Gyereknap közeledtével idézte fel a Jóban Rosszban két színésze gyerekkori emlékeit. Kembe Sorel rengeteg csínytevést követett el, Baronits Gábor viszont állítása szerint igazi jó gyerek volt.
2013.05.22. 14:00
Storyonline.hu
Starfactory a Tháliában - Történet a tehetségkutatók világából
Starfactory címmel új magyar musical ősbemutatójára készül a Thália Színház: a könnyűzenei tehetségkutató verseny résztvevőiről szóló darabot június 1-jén láthatja először a közönség a nagyszínpadon.A darab azt mutatja be, hogy mi történik a tehetségkutató verseny színfalai mögött. Horváth Péter, az előadás rendezője az MTI-nek elmondta: a mű írója Gém Zoltán, aki az ismert szerzőnek, G. Dénes Györgynek a fia. A Starfactory zenéjét, szövegkönyvét és dalszövegeit is jegyző Gém Zoltán vízilabdásként kezdte pályáját, szabadidejében kezdett dalokat írni, a musicalt pedig barátai rábeszélésére írta.Horváth Péter elmondta: amikor egy évvel ezelőtt a Thália Színház vezetése felkérte a mű megrendezésére, örömmel mondott igent, hiszen kedves történetről van szó rengeteg fiatal szereplővel, újszerű ötletekkel. A darabot 6 hete próbálják, a próbaidőszakot válogatás előzte meg, amelyre több mint százan jelentkeztek. A musicalt kettős szereposztásban viszik színre. Szólt arról is, hogy több szereplőnek még nincs színészi tapasztalata: a női főszerepet játszó Kováts Vera és Nagy Adrienn is tehetségkutató versenyen tűnt fel. A rendező elmondta: a lányok úgy érezték, hogy a darab tulajdonképpen róluk szól. "A történetet természetesen a szerző képzelete szülte, csak a képzelet utólag igazolást nyert a valóság által" - fogalmazott Horváth Péter.A történet a verseny próbáján kezdődik, ahol a vidéki, nyitott szívű lány, Rami és a nagyképű Ricsi együtt készül a következő megmérettetésre. A fiatalok jellemükben és társadalmi hátterükben is különböznek, emiatt egyre nő köztük a feszültség. A harmadik főszereplő, Tibi utcazenész, aki úgy képzeli, sok munkával és kitartással kell az embernek a céljait elérnie. Két hajdani rocker fogadja védőszárnyai alá, elhatározzák, hogy sikerre segítik.A darab két férfi főszerepét Kékesi Gábor és Puskás Péter, valamint Baronits Gábor és Gulyás Attila játssza kettős szereposztásban, a produkcióban összesen 16 fiatal kapott feladatot, akik között táncos, diplomás színész és amatőr szereplő is van."A darab szól a szerelemről, a karrierről, vagyis inkább arról, hogy mi a helyünk a világban, ha nem vagyunk a kiválasztott elsők között, vagy mi a helyünk, ha éppen azok vagyunk" - sorolta a rendező. Elmondta: az egyik legnagyobb kihívást az összesen mintegy 30 szereplőt megmozgató produkciónál az jelenti, hogy legyen olyan próba, amelyen mindenki jelen tud lenni. A szakmai feladatok között említette, hogy a színházi szempontból tapasztalatlan fiatalokból ütőképes csapatot és sikeres előadást kovácsoljon. A musical nagyobb színházi tapasztalattal rendelkező szereplői között is vannak, akik nem dolgoztak még zenés produkcióban, nekik ezért is érdekes ez a munka - tette hozzá.A rendező kiemelte: Bóbis László készítette a koreográfiát, ez fontos alkotóeleme az előadásnak, amelyben 22 szám van, köztük 15 nagy táncos jelenet. Az előadásban a főszereplők mellett Gubás Gabi, Vida Péter, Hunyadkürti István, Egri Bálint, Tóth Eszter, Koltai Róbert, Laklóth Aladár, Trecskó Zsófia, Hekler Melinda, Molnár Gyöngyi és Mező Zoltán játszik. A produkció díszletét Mira János, a jelmezeket Csík György tervezte.
2013.05.22. 08:05
Szinhaz.hu
Baronits Gábor újra szingli
Baronits Gábor, a Jóban Rosszban sorozat egyik főszereplője másfél év után, három hete különvált barátnőjétől.
2013.05.17. 15:06
Starity.hu
Szomorú hír érkezett a Jóban Rosszban szereplőjéről
Másfél év után ért véget a Jóban Rosszban színészének és balett-táncos barátnőjének kapcsolata. Baronits Gábor először az Aktívnak nyilatkozott a szakításról.
2013.05.17. 14:16
Kiskegyed.hu
Munkája miatt szakított Baronits Gábor
BUDAPEST — Másfél év izzó szenvedély után véget ért Baronits Gábor (23) és Balázsfi Alexandra (23) szerelme.
2013.05.17. 08:05
Blikk.hu
Baronits Gábor szakított
A fiatalok szerint a Szolnok-Budapest távolság miatt kellett szétválniuk.
2013.05.17. 07:45
Hir24.hu
Szakított Baronits Gábor és a barátnője
Másfél évig tartott a szerelem, elegánsan szakítottak, mielőtt veszekedésekkel váltak volna szét.
2013.05.17. 05:05
Nlcafe.hu
Szingli lett Baronits Gábor
Közel másfél évig volt együtt a szexi színész és gyönyörű balerina kedvese.
2013.05.16. 19:52
Másfél év után szakított Baronits Gábor és csaja
Fél év randizgatás és egy év együttélés után szakított a Jóban Rosszban színésze, Baronits Gábor és balerina barátnője.
2013.05.16. 19:45
Velvet.hu
Baronits Gábor szakított
Derült égből villámcsapás: Baronits Gábortól elköltözött a barátnője.
2013.05.16. 16:47
Storyonline.hu
Szépfiúként tündököl Puskás Peti
Puskás Peti a Thália Színház legújabb musicaljében a Starfactory-ben macsóként tûnik fel. A darabban további tehetséges magyar sztárok tündökölnek: Nagy Adri, Baronits Gábor, Gubás Gabi, Trecskó Zsófia, Vida Péter, Koltai Róbert, és végül, de nem utolsó sorban Puskás Peti.
2013.05.09. 15:10
Napiaszonline.hu
Keményen diétázik a Jóban Rosszban színésze
Baronits Gábor nem csak az étkezésére figye oda, hanem sportol is.
2013.05.07. 07:15
Hir24.hu
Hat kilót fogyott Baronits Gábor
A Jóban Rosszban színésze kemény diétába és edzésbe kezdett, hogy formába hozza magát a strandszezonra. Bár szerint egy színésznek mindig jól kell kinéznie.
2013.05.06. 11:45
Borsonline.hu
102 éves anyukájával ünnepel Ungár Anikó
Ungár Anikó és Baronits Gábor idén is a 102 éves nagymamával ünnepelheti az anyák napját. A család hálát ad a sorsnak, hogy még mindig hallgathatja a nagyi csodálatos és tanulságos történeteit.
2013.05.04. 09:20
Borsonline.hu
Beleszerettek a sztárok az autóversenyzésbe – fotókkal
Kivételesen szerencsésnek mondhatja magát Fábián Anita, Baronits Gábor, Köböl Anita és Müller Attila, ugyanis részt vehettek a Lotus Cup Eastern Europe versenyszezon előtti edzésén. Overallt és bukósisakot húztak, bátran beültek az autóba, de kicsit inukba szállt a bátorságuk, amikor kiderült: olyan pilótát kapnak, akinek még jogosítványa sincs. Gondolkodás nélkül igent mondtak a hírességek a GFS Racing [...]
2013.04.15. 16:12
Bellacafe.hu
Beleszerettek a sztárok az autóversenyzésbe
Kivételesen szerencsésnek mondhatja magát Fábián Anita, Baronits Gábor, Köböl Anita és Müller Attila, ugyanis részt vehettek a Lotus Cup Eastern Europe versenyszezon előtti edzésén. Overallt és bukósisakot húztak, bátran beültek az autóba, de kicsit inukba szállt a bátorságuk, amikor kiderült: olyan pilótát kapnak, akinek még jogosítványa sincs.
2013.04.14. 15:50
Kiskegyed.hu
A sorozatsztár ezúttal nem szaxizott
Baronits Gábor nem csak a főztjével akarta elkápráztatni vacsoravendégeit a SuperTV2-n futó Hal a tortán-ban, hanem egy különleges meglepetéssel is.
2013.04.07. 04:02
Stop.hu
Starfactory - Új magyar musicalt próbál a Thália
Starfactory címmel új magyar musical ősbemutatójára készül a Thália Színház. A próbák április első napjaiban kezdődtek meg. Mi történik egy könnyűzenei tehetségkutató verseny színfalai mögött? Hogy a nyertesek sorsa hogyan alakul, azt részben ismerjük, másrészt el tudjuk képzelni. De mi van a vesztesekkel?A darab zenéjét, szövegkönyvét és dalszövegeit Gém Zoltán írta. Az elsőműves szerző musicalje elsősorban nem a profitorientált, közönség-szórakoztató műsorok kritikáját igyekszik megfogalmazni. A szerzőt jobban érdekli fiatal főszereplőinek személyes sorsa, alakuló vonzalmaik, terveik, kudarcaik. A nagybetűs életbe most induló tizen- és huszonévesek önmagukkal kerülnek szembe a történet során, némelyiküknek a szüleitől kapott értékrendet is felül kell vizsgálnia. A kettős szereposztásban színre vitt alkotás szerepeiben fiatal, kezdő énekes-színészek és ismert színészek mellett komoly feladatot kapott néhány, a tehetségkutató versenyekből ismert tehetség is. Az alkotók erősen bíznak abban, hogy a "komoly kérdéseket" felvető, ugyanakkor szórakoztató, zenés-táncos előadás jön létre, ami a fiatal nézőréteget is vonzani fogja. A darabot június 1-jén láthatja először a közönség a Thália Színház nagyszínpadán. Szereplők: Gubás Gabi, Vida Péter, Hunyadkürti István, Egri Bálint, Tóth Eszter, Koltai Róbert, Laklóth Aladár, Kováts Vera, Nagy Adrienn, Puskás Péter, Gulyás Attila, Baronits Gábor, Kékesi Gábor, Trecskó Zsófia, Hekler Melinda, Molnár Gyöngyi, Mező Zoltán és még sokan mások. Rendező: Horváth Péter, koreográfus: Bóbis László.
2013.04.05. 08:05
Szinhaz.hu
Igent mondott a TV2 felkérésére
Ezen a héten a Super TV2-n a Hal a tortán című műsorban Baronits Gábor is fakanalat ragad, hogy vendégül láthassa Debreczeni Zitát, Abaházi Csabát, Tóth Szabit és Hargitai Beát. A Like magazinnak elárulta, milyen menüt készített.
2013.03.29. 09:49
Stop.hu
Hatalmas baki a Hal a tortánban
Alaposan megvárakoztatta vendégeit a Hal a tortánban Debreczeni Zita. Abaházi Csaba, Baronits Gábor, Hargitai Bea és Tóth Szabi hosszú ideig a lépcsőházban várakoztak értetlenül, ami nem volt túl jó előjel az estére nézve.
2013.03.25. 07:25
Hir24.hu
Baronits Gábor megsérült
A Jóban Rosszban szereplőjének két hete fáj a könyöke, egy ideg csípődhetett be.
2013.02.25. 10:00
Storyonline.hu
Baronits Gábor Valentin napi meglepetése
Különleges családi vacsorára készül a színészBaronits Gábor, a Jóban Rosszban sorozat jóképű Halász Kristófja a való életben is egy csupa szív ember. Gábor mindig igyekszik valamivel kedveskedni párjának, Alexandrának, most éppen egy romantikus vacsorával készül Valentin nap alkalmából. 
2013.02.12. 23:45
Demcsák Zsuzsa Kate Middletonnak, Ördög Nóra Penelope Cruznak öltözött a Story-gálán
Az idei Story gálán kevés celeb nyúlt mellé a ruhaválasztást illetően. A két legcsinosabb hölgy kétségkívül Ördög Nóra és Demcsák Zsuzsa volt, míg a férfi hírességek közül Baronits Gábor hozta a legjobban az elegáns James Bond-szerepet. Nagy ruhakörkép!
2013.02.03. 12:40
Nlcafe.hu
Elbúcsúztatta 2012-t a Jóban Rosszban csapata
Szokás szerint egy közös bulival búcsúztatta a 2012-es évet a Jóban Rosszban stábja. A sikersorozat színészei és alkotói hajnalig ünnepeltek. Baronits Gábor és Seres Dani még táncra is perdült, de a legtöbben egy-egy finom ital mellett beszélgettek, Szabó Zsófi pedig apró meglepetéssel is kedveskedett kollégáinak.
2013.01.04. 09:11
Napiaszonline.hu
Szabó Zsófi - egyszerűen tünemény ez a lány
Szokás szerint egy közös bulival búcsúztatta a 2012-es évet a Jóban Rosszban stábja. A sikersorozat színészei és alkotói hajnalig ünnepeltek. Baronits Gábor és Seres Dani még táncra is perdült, de a legtöbben egy-egy finom ital mellett beszélgettek, Szabó Zsófi pedig apró meglepetéssel is kedveskedett kollégáinak.
2013.01.03. 22:15
Stop.hu
Így buliztak hajnalig a Jóban Rosszban sztárjai – fotók
Hagyományosan egy közös bulival búcsúztatta az óévet a Jóban Rosszban stábja. A sorozat színészei és alkotói hajnalig ünnepeltek, egy budapesti szálloda éttermében engedték ki a gőzt. Szabó Zsófi saját készítésű mézeskaláccsal és lekvárral lepte meg kollégáit, Legerszki Krisztina házilag készült csokoládét hozott, Baronits Gábor és Seres Dani pedig tánctudásukkal szórakoztatták a társaikat.
2013.01.03. 09:30
Nlcafe.hu
Baronits Gábor csajozási tanácsokat ad a Voice énekesének
Nem kell megijedni, a Jóban Rosszban sztárja nem indított társkereső szolgálatot, mindössze arról van szó, hogy egy egyre híresebbé váló barátjának segít.
2012.12.21. 10:00
Nlcafe.hu
Baronits Gábor: ez a ház most már az enyém
Baronits Gábor tíz éves volt, amikor édesapja, Baronits Zsolt, a legendás Syrius zenekar vezetője meghalt. Hosszú évekbe került, mire sikerült legyőznie fájó emlékeit, és nemrég visszaköltözött gyermekkorának színhelyére, a szülői házba.
2012.11.22. 18:13
Stop.hu
Ungár Anikó beéri annyival, hogy szexi
Ungár Anikó évtizedekig nem foglalkozott a sporttal. Csak negyvenen túl, Gábor fia születését követően vette észre, hogy újból tónusossá kell tennie az alakját. Később visszavett sportos életmódjából, ám újabban speedfitnessre jár.
2012.11.15. 20:45
Stop.hu
Csóktól kapott fertőzést Baronits Gábor
Nem félelemből, sokkal inkább a felesleges problémák elkerülése miatt adatja be magának az influenza elleni védőoltást Baronits Gábor. Ennek ellenére a minap egy szerelmi jelenetbe mégis belebetegedett.
2012.11.10. 15:45
Hir24.hu
Sosem látott érdeklõdés a Fitbalance Millenárison!
Rekord látogatószámmal zárult az idei Fitbalance Millenáris. A „Sztárok az egészségért” programon is igazi sztárdömping volt. Radics Gigi, Ungár Anikó, Sarka Kata, Debreczeni Zita, Hujber Feri, Baronits Gábor, Katus Attila, Czanik Balázs, Berki Krisztián, Felly K, Rippel Feri és Viktor, valamint Schobert Norbi és Rubint Réka is megtisztelték jelenlétükkel az eseményt. A rendezvény két háziasszonya Nagy Adri énekesnõ és Szabó Melinda fitneszvilágbajnok voltak.
2012.10.10. 11:18
Napiaszonline.hu
Baronits Gábor eltüntette bűvész mamáját
Kinek elviselhetetlen teher, kinek behozhatatlan előny, hogy híres szülők gyerekének született. Baronits Gábor nem akart profitálni abból, hogy édesanyja közismert bűvész, apja pedig kiváló zenész.
2012.09.14. 13:03
Borsonline.hu
Baronits Gábor balesetéről vall
Évekkel ezelőtti, súlyos motorbalesetéről mesélt Baronits Gábor. Az orvosok ötven százalék esélyt adtak neki a túlélésre.
2012.09.14. 09:00
Storyonline.hu
Megtalálta élete szerelmét
Egy évvel ezelőtt szeretett egymásba Alexandra és Baronits Gábor, azóta elválaszthatatlanok. Ungár Anikó fia még csak huszonhárom éves, és ebben a korban a srácok általában élvezik az életet, váltogatják a barátnőiket.
2012.09.10. 20:30
Stop.hu
Bikiniben a Jóban Rosszban színésznői
A TV2 szappanoperájának stábja Sümegen vett részt egy csapatépítő tréningen, ahol jutott idő a lazításra, legalábbis a képek szerint. A stáb megünnepelte a producer, Nagy Tamás születésnapját, a forgatások pedig már javában zajlanak. A fotókon Kondákor Zsófia, Bálizs Anett, Baronits Gábor és Madár Vera.
2012.09.05. 11:06
Origo.hu
Bikiniben a Jóban Rosszban színésznői - képek
A TV2 szappanoperájának stábja Sümegen vett részt egy csapatépítő tréningen, ahol jutott idő a lazításra, legalábbis a képek szerint. A stáb megünnepelte a producer, Nagy Tamás születésnapját, a forgatások pedig már javában zajlanak. A fotókon Kondákor Zsófia, Bálizs Anett, Baronits Gábor és Madár Vera.
2012.09.05. 09:48
Origo.hu
Szájukkal festettek a magyar sztárok
A Jóban Rosszban három sztárja, Mihályfi Balázs, Baronits Gábor és Bodor Géza, valamint Nagy Adri énekesnő és Köböl Anita műsorvezető a budapesti Dunakorzón megdöbbentette a járókelőket: szájukba vették az ecsetet, és pingálni kezdtek.
2012.08.31. 15:22
Kiskegyed.hu
Szájjal festettek a Jóban Rosszban sztárjai
Szeptember elején Újrafestett valóság címmel nyílik rendhagyó kiállítás a Magyar Nemzeti Galériában. (x) Mihályfi Balázs, Baronits Gábor és Bodor Géza, valamint Nagy Adri énekesnő és Köböl Anita műsorvezető a budapesti Dunakorzón megdöbbentette a járókelőket: szájukba vették az ecsetet és pingálni kezdtek. Szeptember elején Újrafestett valóság címmel nyílik rendhagyó kiállítás a Magyar Nemzeti Galériában. A tárlat különlegessége, hogy ép és mozgássérült művészek közösen mutathatják meg alkotásaikat, újraértelmezve a Poli-Farbe falfestékeit. Ennek apropóján a hírességek kipróbálták, milyen szájjal festeni, így hívva fel a figyelmet arra, hogy a fogyatékos emberek sokszor abban rendkívül ügyesek, ami az épeknek alig-alig megy. „Ránézésre nem tűnik nehéznek a szájjal festés, azonban amikor a vászon elé kellett ülnöm egy ecsettel a fogaim között, azt sem tudtam, mihez kezdjek” – mesélte lelkesen Mihályfi Balázs, a Jóban Rosszban Konrád doktora. – „Mivel még sosem próbáltam hasonlót, a legegyszerűbb figurával próbálkoztam, így készült el a pálcikaember. Mivel a Színművészeti előtt a Műszaki Egyetemre jártam, van némi érzékem a rajzoláshoz, de ez teljesen más volt. Sokkal nehezebb szájjal festeni, több odafigyelést igényel, és persze rengeteg gyakorlás kellene ahhoz, hogy komoly festmények születhessenek” – tette hozzá a színész, akit a kislánya is elkísért az eseményre. Számára apukája festménye volt a legszebb. A Jóban Rosszban férfi szereplői bebizonyították, hogy nem csak a kamerák előtt tehetségesek, de a festéshez is van érzékük: Baronits Gábor autórajongó lévén egy csodajárgányt varázsolt a vászonra, Bodor Géza pedig a Lánchidat nézte ki modelljének. „Sejtettem, hogy nem lesz egyszerű szájjal festeni, bár belegondoltam, mennyi mindent csinál egy ember a szájával, ilyen precíz mozdulatokra nem sűrűn van szükség a mindennapokban. Először csak két egyenes vonalat sikerült festenem, de rájöttem a technikájára, ráadásul egy jó modellt is találtam magamnak, így készült el a Lánchíd nem teljesen élethű mása. Nálunk a festészethez való érzék inkább a lányomnak jutott: már most ügyesen fest, ezért járunk el kiállításokra is” – mesélte mosolyogva Bodor Géza. A gyengébbik nem is megmutatta, hogy tehetséges a szájjal festésben: Nagy Adri, a Megasztár énekesnője egy virágot festett, Köböl Anita, a TV2 műsorvezetője pedig egy igazi nyári képpel rukkolt elő. „Azt javasolták, hogy először csak egy egyenes vonalat húzzak – ez lett végül a hajó árboca. Nagyon nehéz volt így festeni, főleg az apróbb vonalakat elkészíteni, mert minden áron segíteni akartam a kezemmel. Végül sikerült egy vitorlást kihoznom a kezdeti káoszból. Már korábban is érdekelt, hogy vajon a szájjal készült képek hogyan készülnek, ugyanis gyerekkoromban elvégeztem egy festőtanfolyamot, így van némi fogalmam a folyamatról. Érdekes volt belekóstolni a fogyatékos művészek életébe – minden elismerésem az övék, hogy ilyen csodálatos képeket tudnak létrehozni” – árulta el Köböl Anita. Ez a cikk promóció.
2012.08.30. 16:11
Evamagazin.hu
Szájjal festettek a Jóban Rosszban sztárjai
A Jóban Rosszban három sztárja, Mihályfi Balázs, Baronits Gábor és Bodor Géza, valamint Nagy Adri énekesnő és Köböl Anita műsorvezető megdöbbentette a járókelőket: szájukba vették az ecsetet, és pingálni kezdtek.
2012.08.29. 16:00
Kipattant a titok! A magyar sorozatsztár összejött kolléganőjével - Évekkel ezelőtt
Kiderült, hogy Baronits Gábor tiniként járt Szabó Zsófival.
2012.08.29. 13:50
Femina.hu
Elhinnéd, ha elmesélnénk, hogy van ilyen?
Baronits Gábor eddig csak hallott róla, nem is olyan rég viszont meg is tapasztalhatta, milyen viszonyok uralkodtak néhány évtizede Magyarországon. A Jóban Rosszban sztárja kedvesével járt Fehéroroszországban, ahol alig hitt a szemének.
2012.08.29. 06:10
Stop.hu
Szájjal festettek a Jóban Rosszban sztárjai
A Jóban Rosszban három sztárja, Mihályfi Balázs, Baronits Gábor és Bodor Géza, valamint a Megasztárban feltűnt Nagy Adri énekesnő és Köböl Anita műsorvezető a budapesti Dunakorzón megdöbbentette a járókelőket: szájukba vették az ecsetet és pingálni kezdtek.
2012.08.28. 21:06
Szájjal festettek a Jóban Rosszban sztárjai
Baronits Gábor, Mihályfi Balázs, Bodor Géza, Nagy Adri és Köböl Anita is ecsetet vettek a szájukba és egy jó ügyért festettek a Duna-korzón. A szájjal festő sztárok nagy népszerűségnek örvendtek, hiszen rengeteg ember gyűlt össze körülöttük. Az esemény végén mindenki elkészítette saját festményét kisebb-nagyobb sikerrel. Az új tárlat szeptember 5-én nyílik a Nemzeti Galériában Újrafestett valóság címmel, mely a három éve elkezdett esélyegyenlőségi program keretein belül kerül megszervezésre. A kiállítás különlegességét az adja, hogy ép és mozgássérült művészek munkái egyaránt megtalálhatóak lesznek a galériában, ezzel is felhívva a figyelmet arra, hogy vannak olyan tehetségesek, mint ép társaik. Az alkotások megtekintése mellett alkalmunk nyílik, hogy bepillantsunk a mozgáskorlátozott emberek mindennapjaiba is.
2012.08.28. 13:48
Lifemagazin.hu
Képek - Mit műveltek a szájukkal a Jóban Rosszban sztárjai?
A Jóban Rosszban három sztárja, Mihályfi Balázs, Baronits Gábor és Bodor Géza, valamint Nagy Adri énekesnő és Köböl Anita műsorvezető a budapesti Dunakorzón megdöbbentette a járókelőket: szájukba vették az ecsetet, és pingálni kezdtek.
2012.08.28. 12:29
Ma.hu
Egy hétig volt együtt Szabó Zsófi és Baronits Gábor
Hogyan dolgozzák fel a szakítást a nők és a férfiak? Erre a kérdésre válaszolt a Mokkában Orosz Barbara, Baronits Gábor és Gianni. A Jóban Rosszban színésze szakítás után nem szeret egyedül lenni, ilyenkor a barátokra számít leginkább, velük tölti az időt. Gábor beszélt kapcsolatáról is Szabó Zsófival, elárulta, hogy mindössze egy hetet voltak együtt, már nem is emlékszik pontosan, hogy milyen volt. Míg Gianni legutóbbi szakításába majd belepusztult, Orosz Barbi egy tollvonással véget tud vetni a kapcsolatoknak, különösebb trauma nélkül.
2012.08.28. 10:02
Gábor karjaiba hajtják Szabó Zsófit
Szabó Zsófi és Baronits Gábor szakítottak. A színészek nem titokban jöttek össze, hanem majd tíz évvel ezelőtt. Fiatalon szerettek egymásba, de kapcsolatuk tiszavirág életű volt.
2012.08.28. 09:33
Borsonline.hu
Egy hétig volt egy pár Szabó Zsófi és Baronits Gábor
A Jóban Rosszban két színészét Facebookon összboronálták a rajongók. A feltételezésük nem teljesen alaptalan, ugyan most csak és kizárólag kollegiális kapcsolat van közöttük, de tinédzserként valóban egy párt alkottak.
2012.08.28. 09:19
Velvet.hu
Szájjal festettek a Jóban Rosszban sztárjai
A Jóban Rosszban három sztárja, Mihályfi Balázs, Baronits Gábor és Bodor Géza, valamint Nagy Adri énekesnõ és Köböl Anita mûsorvezetõ a budapesti Dunakorzón megdöbbentette a járókelõket: szájukba vették az ecsetet, és pingálni kezdtek.
2012.08.28. 09:12
Napiaszonline.hu
A Jóban Rosszban sztárjai szájjal festettek
A Jóban Rosszban három sztárja, Mihályfi Balázs, Baronits Gábor és Bodor Géza, valamint Nagy Adri énekesnő és Köböl Anita műsorvezető a budapesti Dunakorzón megdöbbentette a járókelőket: szájukba vették az ecsetet és pingálni kezdtek.
2012.08.28. 08:06
Femcafe.hu
Baronits Gábor tisztában van a helyzettel
Baronits Gábor egy szórakozóhelyen látta meg a magas, gyönyörű lányt. S bár nem szokása ilyen helyen ismerkedni, a Jóban Rosszban színésze úgy gondolta, ha ezt nem lépi meg, akkor élete hibáját követi el. Alexandrával több mint fél éve egy párt alkotnak.
2012.08.23. 22:28
Stop.hu
Bővül a család Baronits Gáboréknál?
Egy újabb taggal bővülhet a család Baronits Gábor és kedvese házánál.
2012.08.11. 10:05
Storyonline.hu
Baleset érte! A magyar színész életveszélyes sérüléseket szenvedett
Baronits Gábor számára örökre emlékezetes marad hat évvel ezelőtti motorbalesete.
2012.08.04. 07:35
Femina.hu
Budapest szívében ünnepeltek a sztárok
Jeles sportolókkal és sportos hírességekkel nyitotta meg kapuit a Nike új üzlete. Többek között Kovács Ági, Dukai Regina, Tóth Gabi, Nagy Adri, Rubint Réka, Katus Attila és Baronits Gábor is a sportmárkával ünnepelt Budapest szívében.
2012.07.31. 12:41
Joy.hu
Képek - Budapest szívében ünnepeltek a sztárok
Jeles sportolókkal és sportos hírességekkel nyitotta meg kapuit a Nike új üzlete. Többek között Kovács Ági, Dukai Regina, Tóth Gabi, Nagy Adri, Rubint Réka, Katus Attila és Baronits Gábor is a sportmárkával ünnepelt Budapest szívében.
2012.07.30. 14:29
Ma.hu
Majdnem meghalt egy motorosbalesetben Baronits Gábor!
Tavasszal megtelik a város motorosokkal. Baronits Gábor sóvárogva nézi őket: ő lemondott erről a szenvedélyéről, mert néhány éve kis híján az életébe került.
2012.07.29. 13:00
Budapest szívében ünnepeltek a sztárok
Jeles sportolókkal és sportos hírességekkel nyitotta meg kapuit a Nike új üzlete. Többek között Kovács Ági, Dukai Regina, Tóth Gabi, Nagy Adri, Rubint Réka, Katus Attila és Baronits Gábor is a sportmárkával ünnepelt Budapest szívében.
2012.07.27. 14:26
Napiaszonline.hu
Életmentő műtétre volt szüksége a Jóban Rosszban sztárjának
Baronits Gábor megfogadta, hogy többé nem ül motorra. A színész azért mondott le erről a szenvedélyéről, mert kis híján belehalt egy súlyos balesetbe.
2012.07.26. 05:38
Nlcafe.hu
Baronits: tilos a motorozás
Budapest — Ilyenkor megtelnek az utak a motorosokkal, Baronits Gábor azonban sóvárogva nézi őket: ő lemondott erről a szenvedélyéről, mert néhány éve kis híján belehalt egy súlyos balesetbe.
2012.07.25. 17:55
Blikk.hu
Baronits romantikus pasinak tartja magát
Marcipán szívecskével és éjszakai sétákkal kényezteti barátnőjét Baronits Gábor. De Alexandra kedvéért még több száz kilométert is hajlandó utazni a Jóban Rosszban színésze.
2012.07.16. 08:18
Borsonline.hu
Ez a titka a Jóban Rosszban sztárja szerelmi életének
Folyamatosan kényezteti barátnőjét Baronits Gábor, aki romantikus férfinak tartja magát. Sőt barátnője kedvéért még Fehéroroszországba is elutazik – írja a Bors.
2012.07.16. 05:17
Nlcafe.hu
Friss hír! Külföldre is követi kedvesét a Jóban Rosszban sztárja
Baronits Gábor barátnője, Alexandra nagyszüleit látogatja meg Fehéroroszországban.
2012.07.13. 10:35
Femina.hu
Baronits Gábor Minszkbe megy családlátogatásra
Természetesen nem Ungár Anikó, a színész édesanyja költözött el Magyarországról - Gábor új párja nagymamájához megy ki a fehérorosz fővárosba. Tovább a teljes cikkhez www.tabutv.hu »»
2012.07.12. 11:06
Tabutv.hu
Egymásnak feszült Sarka Kata és Szabó Zsófi
Az idei nyár az olimpia jegyében zajlik, így hazánk sztárjai is megmérettették magukat egy igazán különleges eseményen. A Samsung Smart Sport a Gyermekekért kampány keretén belül a hírességek két csapatban, fiúk és lányok több fordulóban csaptak össze. Sarka Kata, Szabó Zsófi, Józsa Janka és Baronits Gábor, DJ Dominique, Walkó Csaba váltófutásban, egy olimpiával kapcsolatos kvízjátékban, valamint csocsóbajnokságon mérték össze erejüket.
2012.07.12. 10:57
Napiaszonline.hu
Baronits Gábor: tízéves voltam, nagyon fájt
Amerikában már megszokott, hogy június közepén az apákat ünneplik. Egy ideje már nálunk is átveszik ezt a szokást, ám hazai hírességeink közül többen már csak fájó szívvel emlékezhetnek édesapjukra.
2012.06.25. 18:11
Stop.hu
Baronits Gábor, Tóth Gabi, Király Viktor – sztárok civil párral
A sztárszerelmek, viharos szakítások sohasem mennek ki a divatból, ám úgy tűnik, egyre több hazai híresség választ a celebvilágon kívül társat magának. A zenészek, színészek állítják: sokkal harmonikusabb egy párkapcsolat, ha a reflektorfényen kívül keresik a boldogságot! Összegyűjtöttük a hazai sztárvilág újdonsült sztárpárjait!
2012.06.24. 11:00
Bizonyos dolgokon nem spórol a TV2 sorozatsztárja
Baronits Gábor kipróbálhatta, milyen úthengert vezetni - a cél ezúttal mégis nemesebb volt egy egyszerű kalandnál. A Jóban Rosszban szereplője az édesanyjával, Ungár Anikóval egy demonstráción arra hívta fel a figyelmet, hogy a rossz minőségű napszemüvegek egészségkárosodást okoznak.
2012.06.16. 09:29
Stop.hu
Kasza Tibi balatoni lángossütõ lett
A Symbol kertje egy napra a fõvárosba varázsolta a Balaton fõvárosát, Siófokot, hogy hírességeinkkel együtt csináljon kedvet mindenkinek a magyar tengerhez. Polgár Kriszti, Szentpéteri Eszter, Szente Vajk, Kasza Tibi, Baronits Gábor és Rakonczai Imi egyhangúan kijelentette: ha nyaralásról van szó, akkor a Balaton az úticél.
2012.05.21. 08:41
Napiaszonline.hu
Kasza Tibinek még a lángos sütés is jól megy
A Symbol kertje egy napra a fővárosba varázsolta Siófokot, hogy kedvet csináljon mindenkinek a magyar tengerhez. Kasza Tibi és Baronits Gábor egyhangúan kijelentette: ha nyaralásról van szó, akkor a Balaton az úticél.
2012.05.20. 09:00
Femcafe.hu
Baronits Gábor összeköltözött a balerinájával
Fél éve van együtt balerina barátnőjével a Jóban Rosszban színésze, és mivel rengeteg időt töltöttek együtt, úgy döntöttek, összeköltöznek.
2012.05.18. 10:27
Velvet.hu
Baronits Gábor féltékeny a barátnőjére?
A Jóban Rosszban sztárja igazán szerencsés, hiszen egy gyönyörű lány a kedvese. Csakhogy nem ő az egyetlen férfi, aki szívesen legelteti a szemét a szépségen, ami gondot okozhat a kapcsolatukban...
2012.05.15. 09:06
Storyonline.hu
Baronits Gábor gyönyörű barátnővel mutatkozott a Femcafe Fashion Night-on
Nagy sikert aratott a tegnap esti FEMCAFE FASHION NIGHT, ahol a divatrajongók mellett számos sztár is tiszteletét tette. A látványos divatbemutatókat és a sármos Takács Nikolas előadását hatalmas taps kísérte.
2012.05.11. 16:24
Femcafe.hu
Tragikus emlék: elvetélt a magyar híresség
A harmincas évei közepén érezte úgy Ungár Anikó, hogy gyermeket szeretne. A bűvész azonban nem esett azonnal teherbe, sőt, két babáját is elveszítette, mielőtt fia, Gábor megfogant.
2012.05.10. 09:03
Hir24.hu
Baronits Gábor kamuzik vagy ultra nagy zsivány
Baronits Gábor és Gesztesi Máté egy évfolyamra jártak, ám többnyire csak a fegyelmi tárgyalásokon találkoztak. A Jóban Rosszban ifjú szereplői a hot! magazinnak meséltek diákcsínyjeikről.
2012.05.09. 21:40
Stop.hu
Egy extra csokor jár a szép anyukának
A Jóban Rosszban színésze nem csinál nagy felhajtást az anyák napjából. Baronits Gábor híres és népszerű anyukáját, Ungár Anikót különleges virágcsokorral köszönti.
2012.05.05. 23:02
Stop.hu
Együtt rajongtak a dívák!
A legismertebb hazai dívák gyûltek össze a minap, hogy megnézzék a La Nerella divatbemutatóját. Demcsák Zsuzsa, Dobó Kata, Rúzsa Magdi és Zséda a közönség soraiból figyelték a csodálatos ruhakölteményeket, amiket többek között Görög Zita mutatott be. Dobó Kata már régebbrõl ismerte a tervezõnõt, így egyértelmû volt számára, hogy nem hagyja ki az eseményt. Kisbabája születése óta ez volt az elsõ este, amikor kimozdult otthonról, de bevallotta, némi lelkiismeret furdalás is gyötri emiatt. Nemcsak a hölgyek, de az urak is kíváncsiak voltak az idei kollekcióra. Baronits Gábor is elkísérte kedvesét, Alexandrát és DJ Dominique is ellátogatott az eseményre. Árpa Attila le sem vette a szemét az est egyik topmodelljérõl, a feleségérõl, Tomán Szabináról.
2012.04.27. 14:59
Napiaszonline.hu
Lola már a múlté - egy balerinával gyűri most a lepedőt
Baronits Gábor nem az a típus, aki szeret egyedül élni. A Jóban Rosszban színésze amint külön költözött az édesanyjától, Ungár Anikótól, azonnal rátalált a szerelem. Először a Barátok közt-ből megismert Gonda Katával élt együtt, majd jött Lola és most egy balerina rabolta el a szívét.
2012.04.26. 15:40
Stop.hu
Szexjelenetre gyakorol a jóképű sorozatsztár
Baronits Gábor egy nála tizenkét évvel idősebb nővel bújik ágyba a Jóban Rosszban című sorozatban, a forró jelenetekre pedig a szerelmével készül fel.
2012.04.03. 14:03
Szexjelenetre gyakorol a jóképű sorozatsztár
Baronits Gábor egy nála tizenkét évvel idősebb nővel bújik ágyba a Jóban Rosszban című sorozatban, a forró jelenetekre pedig a szerelmével készül fel.
2012.04.03. 14:03
Baronits Gábor gyakorol a szexjelenetekre
Baronits Gábor egy nála tizenkét évvel idősebb nővel bújik ágyba a Jóban Rosszban című sorozatban. A szexjelenetekre szerelmével készül fel, aki sokszor rácsodálkozik párja szövegére.
2012.04.03. 05:48
Borsonline.hu
Baronits Gábor gyakorol a szexjelenetekre
Baronits Gábor egy nála tizenkét évvel idősebb nővel bújik ágyba a Jóban Rosszban című sorozatban. A szexjelenetekre szerelmével készül fel, aki sokszor rácsodálkozik párja szövegére.
2012.04.03. 05:48
Borsonline.hu
Kamerák előtt szexel a Jóban Rosszban sztárja
Barátnőjével készül a forgatásokra Baronits Gábor, aki a szappanoperában egy nála 12 évvel idősebb nővel bújik ágyba. A színészt nem zavarja a korkülönbség, hiszen többször volt már együtt nála jóval idősebb nőkkel – írja a Bors.
2012.04.03. 05:19
Nlcafe.hu
Kamerák előtt szexel a Barátok közt sztárja
Barátnőjével készül a forgatásokra Baronits Gábor, aki a szappanoperában egy nála 12 évvel idősebb nővel bújik ágyba. A színészt nem zavarja a korkülönbség, hiszen többször volt már együtt nála jóval idősebb nőkkel – írja a Bors.
2012.04.03. 03:40
Nlcafe.hu
Ungár Anikó: „Nem befolyásolom a fiamat a párválasztásban”
Negyvenévesen lett anya, ekkor született meg fia, Gábor. Élete azonban hét évvel ezelőtt nem várt fordulatot vett. A sorstól még négy gyermeket kapott ajándékba, új párja fiait.
2012.02.13. 09:02
Nlcafe.hu
Exek találkája a Story Gálán
Egy pillanatra megfagyott a levegő, amikor Lolával volt párja, Baronits Gábor jött szembe, méghozzá újdonsült barátnőjével karöltve. Mindenki azt leste, hogyan reagál a másik.
2012.02.05. 19:00
Cosmopolitan.hu
Leleplezi új párját Baronits Gábor?
Eddig egyetlen Story-gálán sem unatkozott a Jóban Rosszban sztárja, hiszen mindig akadt egy csinos lány, akivel egész este táncolt. Reméljük, ezúttal új kedvese lesz a partnere!
2012.01.31. 09:18
Storyonline.hu
Baronits Gábor újra szerelmes
A férfi színészeknek már legalább annyira oda kell figyelniük az alakjukra, mint hölgy kollégáiknak. Ezzel a Jóban Rosszban férfi szereplői is tisztában vannak, akik közül éppen ezért többen komoly testedzésbe kezdtek. Baronits Gábor is mindent megtesz azért, hogy a legjobb formáját hozza a sorozatban és a színpadon is. Hiszen a vetkőzés és a szerelmi jelenetek hozzá tartoznak egy színész munkájához. Baronits Gábor, színész
2012.01.25. 10:40
Baronits Gábor hamar becsajozott a szakítása után
A színész hamar túltette magát a Lolával való szakítása után. Máris közszemlére tette újdonsült barátnőjét, akivel már egy hónapja találkozgatnak.
2012.01.24. 12:30
Starity.hu
Baronitsnak elege van a csajozásból
Lolával (Németh Judit) való szakítása után nem élvezte sokáig a legényéletet Baronits Gábor. A jóképű sorozatszínész ugyanis nem vágyik arra, hogy minden este más lánnyal találkozzon, ezért is örül, hogy ilyen hamar rátalált Alexandrára.
2012.01.24. 06:48
Borsonline.hu
Megmutatta a barátnőjét Baronits Gábor
Már nem titkolózik a Jóban Rosszban ifjú sztárja, a Facebook oldalán megmutatta, hogy ki az új barátnője. Az egymás iránt érzett gyengédségük pedig egyértelműen leolvasható a képről.
2012.01.23. 13:50
Storyonline.hu
Homoszexuális viszonyban a Jóban Rosszban sztárja - videó!
Baronits Gábor, a Jóban Rosszban szereplője egy férfival kerül intim közelségbe a színpadon. Nézd meg a TV2 videóját!
2012.01.20. 18:00
Baronits Gábor egy férfival kerül intim viszonyba a színpadon – Új kedvese nem bánja…
A Jóban Rosszban színésze nem szégyenlős típus, nem okoz neki gondot a meztelenkedés egy színdarabban. Ám az már szokatlan volt neki, hogy egy férfit kellett ölelgetnie és simogatnia. Ugyanis a darab szerint, melyben játszik, intim viszonyba keveredik legjobb barátjával: szeretők lesznek. Szerencsére a próbák során ehhez hozzászokott, és új kedvesének sem jelent problémát&
2012.01.20. 13:24
Gyorsan kiheverte Lolát a fiatal sármőr
Sülve-főve együtt van új szerelmével Baronits Gábor. Karácsonyi ajándékként érkezett életébe a 21 éves, orosz származású balerina, miután szakítottak Lolával. A Jóban Rosszban Kristófja egyelőre féltve őrzi a kíváncsi szemek elől a bájos Alexandrát.
2012.01.18. 12:31
Stop.hu
Baronits Gábor balerinával jár
A lány magassarkúban állítólag tíz centivel magasabb nála, de hát ezt is imádja.
2012.01.16. 08:26
Velvet.hu
Ő Baronits Gábor új szerelme
Balerinával jár a sorozatszínész
2012.01.16. 05:36
Nlcafe.hu
Ő Baronits Gábor új szerelme
Balerinával jár a sorozatszínész – írja a Blikk.
2012.01.16. 05:36
Nlcafe.hu
Tízévesen érte a veszteség - most beszélhetnének mint férfi a férfival
Szinte a hét minden napján forgat, a nézők leginkább a Jóban Rosszban sorozat Halász Kristófjaként ismerik. Baronits Gábor az új évre nem kíván mást, csak jó egészséget a szeretteinek, és sok új feladatot saját magának. Édesanyjával, Ungár Anikó bűvésszel szoros a kapcsolata.
2012.01.07. 08:33
Stop.hu
Lola expasija szépségkirálynővel kavar
Baronits Gábor vagy összejön Szunai Lindával, vagy nem, de hazudnánk, ha azt állítanánk, hogy emiatt nem alszunk jól.
2011.12.25. 09:24
Velvet.hu
Eddig tartott Loláék nagy szerelme?
A közösségi oldalakon azzal, hogy megváltoztatják az emberek a státusukra vonatkozó bejegyzést, és azt írják, hogy "egyedülálló"- már sokat elárulnak magukról. Így tett Lola és Baronits Gábor is. Netán szakítottak? - teszi fel a kérdést a Terefere party.
2011.12.15. 17:10
Stop.hu
Szakított Lola és Baronits Gábor
Állítólag most végleg. A felek nem nyilatkoznak.
2011.12.09. 07:53
Velvet.hu
Baronits Gábor: Tőle tanultam csajozni!
Budapest
2011.11.13. 04:20
Lola és párja is hirtelen haragú
Lola és a Jóban Rosszban sorozat szereplője, Baronits Gábor az elmúlt egy év alatt többször szakítottak, majd kibékültek. Ennek ellenére kapcsolatukat illetően optimisták, hiszen néhány hónapja összebútoroztak. A házimunkát megosztják, sokat dolgoznak, és nem bánják, ha párjuk olykor külön jár szórakozni.
2011.11.10. 21:50
Stop.hu
Lola, a konyhatündér
Lola és Baronits Gábor a közelmúltban költöztek össze - és máris bővült egy személlyel a háztartás. Többek közt erről faggattuk a sztárpárt.
2011.11.08. 15:48
Harmonet.hu
Baronits Gábor aggódik a Jóban Rosszban miatt
A többi stábtaghoz hasonlóan nem érte váratlanul, hogy a felére csökkentik az epizódok hosszát, és bár így több lesz a szabadideje, a negatív hírek miatt egy kicsit ő is aggódik, hogy mi lesz a sorozattal.
2011.10.24. 10:54
Velvet.hu
Baronits Gábor: Száz éves a nagyim!
Budapest - Titi néni elmúlt 100 éves, és már nem szívesen lép ki otthonról. A Jóban Rosszban színésze Titi néni egyetlen unokája, oda is vannak egymásért, ahogy kell.
2011.10.15. 17:30
A sztárok megpörgették az idő kerekét
Rendhagyó bemutatón állt színpadra Szabó Zsófi, Zimány Linda, Janicsák Veca, Vastag Csaba, Király L. Norbi, Sarka Kata, Baronits Gábor, Horváth Éva, Karsai Zita, Kucsera Gábor, Varga Viktor és Hien. Az órák megszállott szerelmesei egy luxusórákat forgalmazó cég partiján csaptak fel az Idő Úrnőinek illetve Urainak, és egy különleges órabemutatón vonultatták fel az ősz legstílusosabb darabjait.
2011.09.17. 15:30
Storyonline.hu
Lola: nem kell a szexi dögöt mutatni mindenkinek
Lola nemcsak laza iskolás, de szexi nő is tud lenni, s ezt már korábban is bizonyította. A fiatal énekesnő az évek során megtanulta, hogyan hozhatja ki magából a legjobbat, amit kedvese, a Jóban Rosszban című sorozatból ismert Baronits Gábor is elismerő pillantásokkal jutalmaz.
2011.09.04. 11:44
Stop.hu
Újra szakított a magyar sztárpár?
Nem jött össze az első romantikus vakáció Baronits Gábor és Lola számára. De vajon mi történhetett?
2011.09.01. 09:00
Nlcafe.hu
Szerelme nélkül nyaralt a Jóban Rosszban sztárja - exkluzív videó!
A Jóban Rosszban sztárja egyhetes nyaralást tervezett barátnőjével, Lolával, ám ebből négy nap lett, Lola nélkül. Baronits Gábor Horvátországban pihent a barátainál. Nézd meg a TV2 videóját, exkluzív felvételekkel!
2011.08.19. 17:00
Az ünnepelt csak annyit tud, hogy szabaddá kellett tennie egy napját
Lola és szerelme, Baronits Gábor kettős ünnepet tart. Az énekesnő mai születésnapjáról és kapcsolatuk egyéves fordulójáról is megemlékeznek.
2011.08.14. 18:02
Stop.hu
Miből futotta Maseratira a TV2 sorozatsztárjának?
Baronits Gábor lassan két esztendeje, hogy a TV2 népszerű sorozatának egyik sztárja. A Jóban Rosszban forgatásaiért kapott gázsijából sikerült összespórolnia annyi pénzt, hogy meg tudja venni élete nagy álmát, egy Maserati sportkocsit.
2011.07.25. 19:44
Stop.hu
Luxusautója miatt szídják a Jóban Rosszban sztárját
Nagy vihart kavart Maseratijával Baronits Gábor. A Jóban Rosszban sztárját célba vették a fórumozók, hogy miből is telik neki luxusautóra. Vagyis megindult a másik zsebében turkálás...
2011.07.25. 06:00
Nlcafe.hu
Luxusautóval jár Baronits Gábor
Sokan rossz szemmel nézik Baronits Gábort, amiért Maseratival jár. A fiatal színész azonban nem törődik a rosszindulatú megjegyzésekkel.
2011.07.24. 07:00
Storyonline.hu
Lola és Baronits Gábor nyitott kapcsolatban?
Lola és Baronits Gábor, több mint egy éve vannak együtt, és bár keveset találkoznak, gyakran zörrenek össze. Többször előfordult már velük, hogy jobbnak látták, ha szünetet tartanak kapcsolatukban.
2011.07.14. 15:30
Storyonline.hu
Baronits Gábor nem támaszkodik édesanyja, Ungár Anikó sikerére
Baronits Gábor tudatosan törekszik arra, hogy kilépjen a szülei árnyékából. A Jóban rosszban sztárja azt mondja, jó ideig nem vállal több közös címlapot édesanyjával, Ungár Anikóval.
2011.07.13. 19:07
Nlcafe.hu
Balesetet szenvedett a Jóban Rosszban sztárja
Eltörte a kezét a Jóban Rosszban szexi színésze Baronits Gábor a TV2 buliján, így most gipszelt kézzel jár a sikersorozat forgatásaira.
2011.07.07. 11:00
Kezét törte Baronits Gábor
Budapest
2011.07.06. 17:50
Takarékon Lola és Baronits Gábor szerelme
Az egyik napilap szerint szinte csak aludni jár haza Lola, aki alig találkozik szerelmével. Ismerőseik nem jósoltak nagy jövőt Lola és Baronits Gábor kapcsolatának - számolt be a Bors című napilap. Olyannyira, hogy ismét felröppent a pletyka, hogy az énekesnek és a Jóban rosszban színészének már el is váltak útjai.
2011.07.06. 16:00
Storyonline.hu
Bajok Lola és Baronits kapcsolatával?
Szeretik egymást, de nem felhőtlen a kapcsolatuk. Baronits Gábor és Lola szinte csak esténként, az ágyban látják egymást. A fiatalok ráadásul már többször is szakítottak...
2011.07.06. 13:00
Nlcafe.hu
Rendszeresen kínozza magát a Jóban Rosszban sztárja!
A Jóban Rosszban két színésze, Baronits Gábor és Száraz Dénes is nekivág a szeptemberi Budapest Félmaratonnak. Kánikula ide vagy oda, a fiúk már most elkezdtek edzeni a nagy megmérettetésre.
2011.07.04. 08:40
Bevették a várat a Jóban Rosszban sztárjai
Legerszki Kriszti, Baronits Gábor és Száraz Dénes a színfalakon kívül is szívesen mulatják együtt az időt, főként, ha sportról van szó. A Jóban Rosszban sztárjai ugyanis közösen készülnek a szeptemberi Félmaratonra, a felkészülést pedig igazán extrém futóhelyszínen, a Budavári Labirintusban kezdték meg. Újabb sztárok csatlakoztak a Budapest Félmaraton lelkes futóihoz, és állnak rajthoz szeptember 4-én, hogy hármas váltóban teljesítsék a 21 kilométeres távot.
2011.07.03. 13:00
Storyonline.hu
Leveszik a képernyőről Ungár Anikó fiát?
A csillagkúti kever-kavarból Kristóf jöhet ki a legrosszabbul. A karaktert megformáló Baronits Gábor szerint azzal, hogy visszatért Tamás atya, két hasonló típusú figura számára nem marad hely a TV2 napi sorozatában.
2011.07.01. 10:16
Stop.hu
Ungár Anikó fia alig élte túl a balesetet
Ungár Anikót még ma is felzaklatja fia balesete. Egy édesanyának szörnyű lehetett azzal a tudattal izgulnia fia életéért, hogy éppen ő vásárolta neki első kétkerekű járgányát. Baronits Gábor megfogadta, hogy amíg az édesanyja él, nem ül motorra, nem játszik az életével.
2011.05.25. 16:25
Stop.hu
Betegsége miatt nem ihat alkoholt a TV2 sztárja
A Jóban Rosszban színészei is ellátogatottak a nemrég megrendezésre került Pálinkafesztiválra. Azonban a fiatal Baronits Gábor épphogy belekortyolt a finom italokba.
2011.05.19. 07:00
Nlcafe.hu
Pálinkáztak a Jóban Rosszban színészei
A Jóban Rosszban színészei is kikapcsolódtak és koccintottak a hétvégi Pálinkafesztiválon. A Budai Várban Legerszki Kriszti, Baronits Gábor, Gesztesi Károly és Kembe Sorel kapott ízelítőt Laci betyár vendégszeretetéből és a leggyümölcsösebb hungarikumokból.
2011.05.14. 12:00
Storyonline.hu
Bepálinkáztak a Jóban Rosszban sztárjai
A Budai Várban Legerszki Kriszti, Baronits Gábor, Gesztesi Károly és Kembe Sorel kapott ízelítőt Laci betyár vendégszeretetéből és a leggyümölcsösebb hungarikumokból.
2011.05.11. 11:51
Egy éve jár a TV2 sztárjával a fiatal énekesnő
Ungár Anikó és Lola jól kijönnek egymással. A fiatal énekesnő és Baronits Gábor lassan egy éve járnak együtt, és minden jel arra utal, hogy kapcsolatuk stabilnak bizonyul.
2011.05.11. 07:05
Stop.hu
Vetkőztetni akarták a Jóban Rosszban sztárjának barátnőjét!
A Jóban Rosszban macsója, Baronits Gábor csak egyszer járt kedvese, Lola koncertjén, és onnan is van egy pikáns története. Nézd meg a TV2 Mokkájának videóját! 
2011.04.22. 17:00
Hisztis! Lola csapkod és veszekszik, ha kiakad
Lola és Baronits Gábor már jóideje egy párt alkotnak, de egészen idáig sehol sem beszéltek a másik negatív tulajdonságairól. Most megtudtuk, hogy Lola gyakran hisztizik, Baronits Gábor pedig egyszerűen nem tud kikapcsolni!
2011.04.22. 12:52
Harmonet.hu
Szerelmespár debütál a Nagy duett színpadán
Mint minden héten, ezúttal is a sztárpárok duettjei mellett egy extra produkció is elhangzik a műsorban. Most pénteken a Jóban Rosszban jóképű színésze, Baronits Gábor és a tinisztár Lola lépnek majd színpadra. A két fiatal az életben is egy párt alkot.
2011.04.21. 12:30
Nlcafe.hu
Kiderült a pénteki A Nagy Duett extra fellépőinek neve
 Mint minden héten, ezúttal is a sztárpárok duettjei mellett egy extra produkció is elhangzik a műsorban. Most pénteken a Jóban Rosszban jóképű színésze, Baronits Gábor és a tinisztár Lola lépnek majd színpadra. [Dátum: 2011.04.21. 12:17]
2011.04.21. 12:17
Zene.hu
Baronits Gábor megismerte Lola apukáját
A Jóban rosszban Kristófja, Baronits Gábor megismerkedett Lola édesapjával, akivel ugyan csak öt percet tudott beszélgetni, véleménye szerint mégis nagyon jó benyomást tett a lányos apukára.
2011.03.22. 19:22
Harmonet.hu
Baronits Gábor levetkőzne - színpadon
Az egyik női magazinban pózol Baronits Gábor, a TV2 Aktívja pedig ennek apropóján kérdezte, meddig menne el a vetkőzésben.
2011.03.18. 15:45
Storyonline.hu
Lealázta a TV2-s szépfiút az RTL sztárja
Istenes Bence, az RTL Klub műsorvezetője és Baronits Gábor, a TV2 Jóban Rosszban című sorozatának szereplője izgalmas snowboard versenyen mérte össze tudását. A két fiú szoros küzdelméből végül picivel ugyan, de Bence került ki győztesen.
2011.03.17. 13:30
Stop.hu
Véresen komoly harcra készül a Jóban Rosszban sztárja
Baronits Gábor, a Jóban Rosszban népszerű szereplője nem fél a veszélytől.
2011.03.15. 11:00
Összecsap az RTL és a TV2 két fiatalja
Baronits Gábor, a Jóban Rosszban sorozat Kristófja és Istenes Bence, a Nekedvaló műsorvezetője komoly összecsapásra készül. A két fiatal a snowboard pályán méretteti meg magát: mindketten beneveznek a muraui 19. Fundango Snowboard és Sí Magyar Bajnokságra
2011.03.01. 15:18
Stop.hu
Mit keres egy törölköző alatt Zsófi és Gábor?
Közös törölközőben kapták lencsevégre Szabó Zsófit és Baronits Gábort a Jóban Rosszban csapatépítő rendezvényén. A hírek szerint Zsófi is kapcsolatban van, Gáborról pedig tudni lehet, hogy Lola a kedvese.
2011.02.14. 14:00
Storyonline.hu
Ez életem legőszintébb kapcsolata videó
Fél éve él boldog kapcsolatban Lola és a Jóban Rosszban szereplője, Baronits Gábor. Az énekesnő önfeledt boldogsága mellett arról is mesélt, hogy min szoktak veszekedni szerelmével. És persze szóba került a féltékenység is...
2011.02.13. 18:00
Nlcafe.hu
Lola és párja érdekes interjút adott
Baronits Gábor: Lolának jó a kézügyessége - bowlingozás közben legalábbis mindenképp
2011.02.03. 07:13
Zene.hu
Baronits Gábor végignézte Lola erotikus felvételét videó
Egy internetes videomegosztó portál túlságosan erotikusnak találta Lola új videoklipjét, ezért betiltotta azt. Pedig a képsorok felvételén még az énekesnő párja is ott volt, akit nem zavartak kedvese erotikus jelenetei. Másképp volt már ezzel Lola édesapja...
2011.01.25. 06:00
Nlcafe.hu
Hiszti, mosolyszünet majd újra boldogság: minden megvolt hetek alatt
Újra együtt van Lola és Baronits Gábor, miután nem bírták ki sokáig a mosolyszünetet. Lola a Kodolányi Főiskolára jár, míg Gábor a TV2 Jóban Rosszban sorozatában játszik. A fiatalok három hónappal ezelőtt találtak egymásra, de már volt köztük némi civakodás.
2010.12.05. 11:56
Stop.hu
Lola és Gábor mosolyszünetet tartanak
Hónapok óta egy párt alkot Lola és Baronits Gábor. A fiatalokat először egy partin fülelték le, ám ők nem beszéltek szerelmükről. Most azonban Lola megtörte a hallgatást.
2010.11.25. 12:30
Storyonline.hu
Baronits Gábor általában rendes fiú
A Jóban Rosszban sztárja saját bevallása szerint még sohasem járt egyszerre két lánnyal, maximum csak találkozgatott valakivel.
2010.11.24. 18:42
Harmonet.hu
Baronits Gábor: "A bajban összekapaszkodtunk édesanyámmal, egymásból merítettünk erőt"
Baronits Gábor, a Jóban Rosszban Kristófja tízéves volt, amikor elveszítette az édesapját. Eleinte úgy emlegették: a Syrius együttes frontemberének, Baronits Zsoltnak a fia. Édesapja halála után a híres bűvész, Ungár Anikó fia lett. Amióta a Jóban Rosszban sorozat Kristófját alakítja, már önmagáért ismerik. De azt kevesen tudják, hogy ez 21 éves fiú micsoda fájdalmakon ment keresztül, míg idáig eljutott.
2010.11.06. 14:00
Storyonline.hu
"Együtt küzdöttünk, hogy túléljük" - tragédiáról vall a TV2 sztárja
Baronits Gábor még csak 21 éves, de az élet cseppet sem kímélte. Édesapját, a Syrius együttes szaxofonosát korán veszítette el, ami érthetően rendkívül megviselte. Az akkor tízéves Gábor máig tisztán emlékszik azokra a pillanatokra, amikor tudatosult benne: apa halálos betegséggel, a rákkal küzd.
2010.11.05. 11:46
Stop.hu
Baronits Gábor, a Jóban Rosszban Kristófja: "Egyszer már elbúcsúztam a nagymamámtól..."
A Jóban Rosszban szereplőjének nagymamája jövőre tölti be a századik életévét. Annak ellenére jó egészségnek örvend, hogy néhány hete beültettek a szervezetébe egy pacemakert.
2010.10.28. 17:30
Storyonline.hu
Bajuszparti sztárokkal
Számos hazai híresség ünnepelte bajuszban Jack bácsi 160. születésnapját egy fergeteges partin. Többek között Keresztes Ildikó, Erdélyi Mónika, Csonka András, Tóth Gabi, Lola és Baronits Gábor, a Bon Bon, Labancz Lilla, Ádok Zoli, Sipos Peti lett bajuszos a buli kedvéért, ahol gazdára talált a sztárok kézjegyével ellátott 3 literes hamisítatlan Tennessee whiskey is.
2010.10.02. 14:00
Storyonline.hu
Már egy hónapja tart Lola szerelmi kapcsolata
A TV2 Jóban Rosszban című sorozatának sztárja, Baronits Gábor és a bájos énekesnő, Lola a napokban ünnepelte meg, hogy egy hónapja tart kapcsolatuk.
2010.09.25. 20:02
Stop.hu
Összejött Lolával a TV2 sztárja
Nyoma sincs már fájdalomnak Baronits Gábor szívében, amiért korábbi kedvese, Gonda Kata nemrég elhagyta. A TV2 Jóban Rosszban című sorozatának Kristófja nem titkolja: Lolához fűzik gyengéd érzelmek.
2010.09.02. 06:45
Stop.hu
Lolával kavar a Jóban Rosszban szépfiúja
Nem búslakodott sokáig szerelme, Gonda Kata után Baronits Gábor.
2010.09.01. 14:00
Újabb álompár született!
Nem titok többé, hogy a népszerű énekesnő, Lola és Baronits Gábor, a Jóban rosszban sztárja immár egy párt alkotnak - írja a Blikk.
2010.09.01. 14:00
Storyonline.hu
Lolával vigasztalódik Baronits Gábor
Budapest
2010.09.01. 03:40
Szakított a sztárpát
Véget ért Gonda Kata és Baronits Gábor kapcsolata. A Blikk információi szerint a sztárpár azért szakított, mert Kata Kaposváron tanul majd szeptembertől és nem akar távkapcsolatban élni.
2010.07.27. 11:30
Storyonline.hu
Szakított Gonda Kata és Baronits Gábor
BUDAPEST
2010.07.27. 05:00
Baronits Gábor szakított, de Miamiba utazik!
A Jóban Rosszban sztárja alávetette magát barátnője akaratának, és a távkapcsolat sötét következményeit megelőzve kimondták a szívfacsaró nemet.
2010.07.26. 09:28
Harmonet.hu
Kata és Gábor szakítottak
Másodszor is szakított Gonda Kata és Baronits Gábor. Lapinformációk szerint a fiút meglepte kedvese döntése, ő úgy érezte, minden rendben van közöttük. Kata azzal indokolta a szakítást, hogy felvették egyetemre, és nem hisz a távkapcsolatban.
2010.07.26. 08:00
Storyonline.hu
Letelt a gyászhét - most megfoghatják a bevállalós lányok a tévésztárt
A Jóban Rosszban szívtiprója ismét egyedül van, miután Gonda Katával szakítottak. Baronits Gábor egy hétig nehezen viselte a szerelmi bánatot, és még mindig bízik a többszöri szakítás utáni újabb békülésben, ám nyitott a nyári flörtökre...
2010.07.25. 12:46
Stop.hu
Dopemant megverték a sztárlányok!
A rekkenő hőségben hazánk sztárjai örömmel fogadták el a Ráckevei Aqualand meghívását egy kötetlen strandpartira. A hírességek közül többen a családjukkal érkeztek, amíg mások barátaikkal együtt élvezték a strand adottságait. Dopeman párjával és tündéri kislányukkal, Fannyval, Budai Zsuzsi is kedvesével és annak négy gyermekével érkezett. Somló Tamás az egyik legjobb barátjával, Charlie-val inkább a kulináris örömöknek hódolt a pancsolás helyett. Kustánczi Lia, Baronits Gábor, Széles Iza, Nkuya Sonia, Szecsődi Karcsi, Fésűs Nelly, Brasch Bence, Völgyi Zsuzsi önfeledten csúszdáztak egész délelőtt.
2010.07.25. 07:00
Storyonline.hu
Kirúgta barátnőjét a Jóban Rosszban szépfiúja
Egyéves párkapcsolatuk alatt egyszer már tartottak egy hónap szünetet. Baronits Gábor szerint most nincs újabb esélye. A Barátok köztből ismert Gonda Kata váratlanul, minden előzmény nélkül adta ki az útját.
2010.07.23. 15:47
Stop.hu
Dopemant megverték a sztárlányok!
A rekkenő hőségben hazánk sztárjai örömmel fogadták el a Ráckevei Aqualand meghívását egy kötetlen strand partira. A hírességek közül többen a családjukkal érkeztek, míg mások barátaikkal együtt élvezték a strand adottságait. Dopeman párjával és tündéri kislányukkal, Fannyval, Budai Zsuzsi is párjával és annak négy gyermekével érkezett. Somló Tamás az egyik legjobb barátjával, Charlie-val inkább a kulináris örömöknek hódoltak a pancsolás helyett. Kustánczi Lia, Baronits Gábor, Széles Iza, Nkuya Sonia, Szecsődi Karcsi, Fésűs Nelly, Brasch Bence, Völgyi Zsuzsi önfeledten csúszdáztak egész délelőtt.
2010.07.22. 19:43
Harmonet.hu
"Sajnos nincs barátnőm" - kiönti a szívét a Csillag születik sztárja
Sztárdömping volt tegnap a ráckevei strandon. Dopeman a családjával, a szépségkirálynő Budai Zsuzsi kedvesével és annak gyermekeivel, Baronits Gábor egyik ismerősével, Somló Tamás pedig Charlie-val érkezett az élményparkba. A csúszdák környékén felfedezhettük még Szecsődi Karcsit, Völgyi Zsuzsit, Széles Izát és a lányok abszolút kedvencét, Brasch Bencét is.
2010.07.22. 10:40
Stop.hu
Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra díjat ad át a Neoton Famíliának
Végre lehullt a lepel a titokról, kiderült, kik lesznek a 10. VIVA Comet gála díjátadói: Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra, Tilla és Bálint Antónia, Várkonyi Andrea és Kinter Oszkár, Kovács Áron és Deutsch Anita, Natalie Horler, a Cascada énekesnője és Harsányi Levente, Ungár Anikó és Baronits Gábor adják át a zöld-narancssárga gömböket az egyes kategóriák győzteseinek.
2010.06.17. 17:15
Harmonet.hu
Egy ágyban az ellenséggel
Gonda Kata és Baronits Gábor színpadon ismerkedett meg. Összeköltöztek.
2010.05.28. 05:22
Ungár Anikó és fia életük tragédiájáról beszélnek
Mint anyatigris összeszorított állkapcsában a kölykével, úgy vészelte át legfájdalmasabb évét Ungár Anikó és fia, Baronits Gábor. Azt az időszakot, amikor elveszítették, akit a világon legjobban szerettek.
2010.05.01. 07:00
Storyonline.hu
Ungár Anikó és fia, Baronits Gábor először beszélnek életük tragédiájáról!
Mint anyatigris összeszorított állkapcsában a kölykével, úgy vészelte át legfájdalmasabb évét Ungár Anikó és fia, Baronits Gábor. Azt az időszakot, amikor elveszítették, akit a világon legjobban szerettek.
2010.04.30. 12:30
Storyonline.hu
Baronits Gábor és Gonda Kata újra egy pár
Kereskedelmi tévés modernkori Rómeó és Júliájának nevezik a TV2 Jóban Rosszban sorozatának szereplőjét Baronits Gábort és az RTL Klub Barátok köztjének egykori Noémijét, Gonda Katát. Bár kapcsolatuk mindeddig meglehetősen bonyodalmas volt - nálunk szerencsére happy end és nem tragédia lett a végkifejlet.
2010.04.26. 17:30
Storyonline.hu
A TV2 szépfiúja vállalja a könnyeit
Édesanyja kétszeres világbajnok bűvész, édesapja, a néhai Baronits Zsolt pedig a Syrius együttes felejthetetlen szaxofonosa volt. Baronits Gábor jelenleg a Jóban Rosszban ügyeletes szépfiúja. Húszévesen önálló életre vágyott, így elköltözött édesanyjától, Ungár Anikótól.
2010.04.21. 22:15
Stop.hu
Less be a Jóban Rosszban szívtiprójának lakásába!
Buda csendes részén, a II. kerületben egy négylakásos társasházban él Baronits Gábor.
2010.04.12. 15:04
Ágyba viszi a reggelit Baronits Gábor
Budapest
2010.04.07. 07:19
Még mindig az exébe szerelmes a Jóban Rosszban sztárja
Híre ment, hogy Ungár Anikó fia szakított a barátnőjével. Baronits Gábor reméli, hogy nem végleges a mosolyszünet Katával.
2010.03.15. 16:00
Baronits Gábor beleszeretett Szabó Zsófiba?
Örökölte édesanyja, Ungár Anikó tehetségét a fiatal szívtipró. A sármos színész ugyanis valósággal megbabonázza a szép nőket: hetek alatt többekkel is összehozták!
2010.03.04. 15:00
Storyonline.hu
Baronits Gábor: "Rami nem az esetem"
Amikor Kiss Ramóna és Baronits Gábor nyilvánosan flörtölt a Story Gálán, a bulvársajtó pillanatok alatt összeboronálta őket. Akkor ugyan még úgy tudtuk, hogy a fiú is párkapcsolatban él - éppúgy, mint a Barátok közt szexi szinésznője -, ám mára kiderült: szakított.
2010.02.24. 04:15
Storyonline.hu
Baronits Gábor: Kiss Ramóna nem az esetem!
Baronits Gábort, a Jóban Rosszban szépfiúját szétszedik a nők. A sorozatban Kristófot alakító srác élvezi a népszerűséget, de mint mondja, a siker nem vette el az eszét, határozott, józan tervei vannak mind szakmai, mind pedig magánéleti fronton.
2010.02.22. 12:37
Nlcafe.hu
Baronits Gábor szakított
Mint ahogy megírtuk, önfeledten flörtölt egymással a Story Gálán Baronits Gábor és Kiss Ramóna. Hogy remekül szórakoztak, arról a múlt heti Best magazin fotói árulkodnak. Azt, azonban, hogy mi van közöttük, csak ők tudhatják. Amíg Rami öt éve párkapcsolatban él, addig Gábor nemrég szakított párjával.
2010.02.22. 06:45
Storyonline.hu
Először nevettek, aztán sírtak a Jóban Rosszban szereplői
Bálizs Anett, Legerszki Kriszti, Szabó Zsófi és Baronits Gábor január végén utazott Puy Saint Vincent-be, hogy közel négyezer egyetemistával közösen csússzanak a havas lejtőkön.
2010.02.10. 20:07
Stop.hu
Újabb párt talált magának a TV2 húszéves sztárja
Baronits Gábor, a Jóban Rosszban Kristófja még nincs túl régen a sorozatban, élete azonban máris hatalmas változásokon ment keresztül. A fiatal színész elárulta: nyáron véget ért kapcsolata után most újra foglalt a szíve.
2010.01.25. 14:01
Stop.hu
"Gyerekek, ez egy nagy játék! Nem vagyok képes csodákra!" - Exkluzív interjú a bűvésznővel
Ungár Anikó nem szokott tervezni, ám most mégis tervbe vette, hogy az idei évet annak szenteli, hogy fia sikeréért drukkoljon. A bűvésznő trükkjeire ma is rengetegen kíváncsiak, s akik igazán el akarnak merülni a "csodákban", azokat meg is tanítja rájuk. Anikó ugyan otthon már nem bűvészkedik, tanulóit számos fellépésre viszi, s mint mondta: ő is válogathat a megkeresések között.
2010.01.23. 18:08
Stop.hu
Verekedne is a sorozatsztár
Baronits Gábor odacsapna, ha kellene.
2010.01.14. 10:40
Nlcafe.hu
Ungár Anikó fia elköltözött az édesanyjától!
Egyik szeme sír, a másik pedig nevet Ungár Anikónak, hiszen néhány hónappal elköltözött tőle a fia. A mamának hiányzik a nagyfia, Gábor azonban élvezi az új életet.
2010.01.04. 16:00
Storyonline.hu
Ungár Anikó fia a TV2 sztárja lesz, de az anya bizonytalan
Bombaként robbant a hír, miszerint ismét új szereplők forgatják fel Csillagkút életét. A TV2 sorozatába két fiú is érkezik, de egyikük már ismerős lehet valahonnan: Baronits Gábor édesanyja nem más, mint Ungár Anikó.
2009.11.04. 19:47
Harmonet.hu
Ungár Anikó fia Jóban Rosszban szereplő lesz
A Napi Ász információi szerint egy új szereplőkkel bővül hamarosan a Jóban Rosszban csapata, és egyikőjük neve nem is lesz ismeretlen a nézők számára.
2009.09.26. 10:45
Velvet.hu
Miért titkolja Ungár Anikó fia, hogy ki az édesanyja?
A színésznek készülő Gábor soha nem henceg azzal, ki az édesanyja. Amikor évekkel ezelőtt a Barátok közt-ben szerepelt, a stábtagoknak sem árulta el, hogy híres a mamája.
2008.12.20. 10:25
Storyonline.hu
Ungár Anikó: nagy találkozásaim voltak
Varázslatos varázslónő. Privát trükkje, hogy mindig az ösztöneire hallgat és mer változtatni. A bűvésznő szerelemben él, vállalatvezető párja négy gyermekét is sajátjaként imádja Gábor fia mellett. Ungár Anikó négyszer ment férjhez.
2008.10.07. 15:22
Stop.hu
Négygyermekes férfi lett Anikó párja
Ungár Anikó szerencsésnek vallja magát, hiszen nem csak a munkájában sikeres, de a magánélete is harmonikus. Három évvel ezelőtt megtalálta az igazit, vele együtt két kicsi gyermeket és másik két kamasz fiút is kapott. Mivel Anikónak is van egy fia, így a család hirtelen hét tagúra bővült, ami a kiváló bűvész számára hatalmas öröm.
2008.05.30. 13:45
Storyonline.hu