terasz ötletek

Használd ki a lehető legjobban, és teremts varázslatos hangulatot teraszodon. Ötletek, tippek, hasznos információk a témában.

Őszi terasz – ha már unod a halloweent
Őszi terasz – ha már unod a halloweent
Nem szoktunk azon agyalni, hogy mit is fogunk csinálni, nem szeretjük az erőltetett dolgokat, pláne nem a naptár szerinti kötelező köröket. A spontán ötletek hívei vagyunk, ahogy esik, úgy puffan, éljen az eredetiség.Forrás: Nők Lapja Café: Őszi terasz – ha már unod a halloweent
10.26. 19:15
Nlcafe.hu
Teraszcsinosító ötletek egy talicska pénz nélkül
A trendi lakásdekor magazinok profi fotóin feltűnő styling megoldásokról nagyon gyorsan kiderül, hogy az elképesztő mintájú textíliai, a lenyűgöző tapéta vagy a terasz bútora amellett, hogy tökéletes, bizony megvásárlása esetén nagyon mélyen a zsebünkbe kellene nyúlnunk. Pedig néha elég csak kreatívnak lennünk, hogy frissítsünk a megszokott kialakításokon.
2015.07.11. 07:57
Marmalade.hu
Komfort kültéren - terasz és balkon ötletek
Nyáron zajlik az élet a lakáshoz kapcsolódó teraszon, balkonon. Jobban vágyunk egy szabadban elköltött étkezésre, társasági mulatozásra, csendes ejtőzésre.
2012.06.13. 15:00
hirdetés
Ötletek a terasz otthonos dekorálására
Amint elérkezik a kellemes nyári idő, székhelyünket legszívesebben áttennénk a teraszra vagy a kertbe. Miért is ne tehetnénk meg? Íme néhány remek ötlet.
2012.06.11. 17:00
Terasz ötletek: varázsolj unalmasból életteli kültéri oázist
A képeken egy jó adottságokkal rendelkező de minden hangulatot nélkülöző terasz alakul át vidám, kültéri oázissá.
2012.06.01. 19:00
Terasz/balkon ötletek
Ha teraszró vagy balkonról van szó, nem a méret a lényeg! A kültéri komfort megteremtése ugyanúgy lehetséges parányi alapterületen is, max be kell érnünk kevesebb funkcióval.
2012.06.01. 08:19
Eljunkjol.hu
hirdetes
Blogok, amiket szeretünk
Minden, ami a szépségbe belefér!
Gasztronómia. Bolondulásig.
Hotel, Föld körüli pályán
Képek, hangulatok, csodák
Stílusra hangolnak
Árfolyamfigyelő / Valuta
EUR
311,8
USD
294,7
CHF
285,6
hirdetes