szex

A legfrissebb hírek, cikkek, információk gyűjteménye a szexről.

Friss fotók! Jó pár kilót felszedett a <strong>Szex</strong> és New York sztárja - Így is bomba formában van
Friss fotók! Jó pár kilót felszedett a Szex és New York sztárja - Így is bomba formában van
Sarah Jessica Parker alakja még ma is irigylésre méltó.
tegnap, 09:35
Femina.hu
Más nőt hogyan, mikor és hol dugott meg
Olvasónknak, Ilonának szex nem jut, viszont annál többet töprenghet férje előéletén. Ön mit tenne a helyében?
hétfő, 19:47
Velvet.hu
Veszettek: nem a Magyar Gárdáról szól
Magyar viszonyokhoz képest monstre hosszúságú forgatással készül Goda Krisztina új filmje, a Veszettek. A több mint két hónapos munkálatokban számos fiatal színésztehetség játssza a főszerepet. A Csak szex és más semmi és a Szabadság, Szerelem rendezője a szélsőségekről készít filmet, amely a producer, Kálomista Gábor szerint kiemelt nemzetközi figyelemben is részesülhet jövőre, és a hazai közönség is szeretni fogja.
vasárnap, 17:34
Mno.hu
hirdetés
Szombati HarmoNet horoszkóp 2014-08-16
Ma lassabbak leszünk a megszokottnál, viszont alaposan végezzük a munkánkat. Főnökünk semmi kivetnivalót nem találhat az eredményben. Örülünk az érzéki élvezeteknek, kedvünkre van a szex és a finom ételek. Ma vigyázzunk jobban torkunkra. Hideg, jeges italokat semmiképpen ne fogyasszunk, de a forró ételeket és italokat is célszerű elkerülnünk. A mézes gyógyteák viszont jót tehetnek a torkunknak, támogathatják szervezetünk védekezőképességét.
szombat, 08:00
Harmonet.hu
Tilos lesz a csoportos <strong>szex</strong>
Tilos lesz a csoportos szex
Megszüntetik az átalánydíjas bordélyházi szolgáltatásokat, a nyilvánosházakban betiltják a csoportos szexuális aktust. A bordélyok nyitását és üzemeltetését engedélyhez kötik, a tulajdonosokat és üzemeltetőket pedig előzetes megbízhatósági vizsgálatnak vetik alá – a többi között ebben állapodtak meg a német nagykoalíciót alkotó kereszténypártok (CDU/CSU) és a szociáldemokraták (SPD) szakértői. Az új törvényt az ősszel fogadhatja el a Bundestag.
péntek, 20:39
Nol.hu
Igaz történet: Szex a könyvtárban
Néztem a kezét, ahogy végigsimít az ajkán, majd a nyakán keresztül vándorol lefelé a melle irányába. Milyen buja látvány volt!
péntek, 08:09
Kiskegyed.hu
"Nézd már, nincs bekötve az övük!" - az autós szex nem volt baj
Három pár is élvezte a nyaralás pillanatait a teherautó hátulján, miközben a sofőr nem kis sebességgel hajtott végig az úton, de mégsem a szex miatt lettek megbüntetve: a biztonsági öv hiányáért.
csütörtök, 14:53
Ma.hu
Könyv: Egy lány belép a bárba - kalandozz az irodalom és a szex világában
A Helena S. Paige név mögött megbúvó három írónő (Helen Moffett, Sarah Lotz és Paige Nick) könyve, az Egy lány belép a bárba interaktív erotikus regényként hirdeti magát. Lényegében a lapozás segítségével te döntheted el, hogy a felkínált lehetőségek közül melyik szexuális kalandba veted bele magad. Mi most kétféle módon közelítettük meg a kérdést: egy prűd és egy bevállalós lány szemén keresztül.
csütörtök, 10:00
Marieclaire.hu
Nyaralás: A helyiekkel szexelnek a legtöbben
A magyarok is rajta vannak az infografikán, de erre most ne legyen senki büszke. 11 ezer ember töltötte ki a nyaralás és a szex kapcsolatáról szóló felmérést.
08.13. 21:20
Velvet.hu
10 ok, amiért szeretnénk egy napra férfiak lenni
Nem, nem akarunk férfiak lenni, nőnek lenni elég jó. Na de bőven akad azért olyasmi, amiért kipróbálnánk. Hagyjuk most az olyan nagy falatokat, mint karrier, szex vagy egyenjogúság – nézzünk néhány prózaibbat!
08.12. 11:15
Nlcafe.hu
hirdetés
<strong>Szex</strong> a fideszes államtitkár honlapján
Szex a fideszes államtitkár honlapján
A Blikk jelezte Zsigó Róbertnek, hogy a róla szóló hírek helyett pornós gyűjtőoldal jelenik meg.
08.12. 08:30
Hir24.hu
Milyen betegséget okoz a túl sok szex?
Akár egy új románcot, akár egy távkapcsolatot szeretne egy romantikus hétvégével elmélyíteni, a szexfűtött napok kellemetlen betegséggel, a húgyutak fertőződésével végződhetnek.
08.11. 13:21
Webbeteg.hu
"A szex a nő gyönyöréről is szól"
Az amerikai Annie Sprinkle az egyik első pornósztár, ráadásul az egyik első feminista pornósztár szerint, bár a legtöbb pornófilm a férfiak vágyait ábrázolja, a nők sem vetnék meg az ilyen jellegű élvezeteket, ha a pornográf alkotások figyelembe vennék... ...
08.11. 09:00
Hazipatika.com
Rettentően érzelgős: Ryan Gosling sír a <strong>szex</strong> után
Rettentően érzelgős: Ryan Gosling sír a szex után
A legtöbb nő szereti, ha egy férfi nem fél sírni és meg meri mutatni az érzéseit, amit azonban Ryan Gosling csinált, az valószínűleg legtöbbünknél már kiverné a biztosítékot.
08.09. 20:09
Femcafe.hu
Kényszer, érdek, ösztönélet
Találó cím és rosszul eltalált borítófotó. Az Idáig tudom a történetet Lovasi életében kutatva beváltja az ígéretet: lesz egy kis szex, drugs, rock ’n’ roll – szigorúan magyar módra.
08.09. 19:15
Kulturpart.hu
Okozhat-e hólyaghurutot a sok szex?
A szexuális aktus közvetlenül nem okoz hólyaghurutot, de vannak olyan mechanikai tényezők, amik lehetővé teszik, hogy a baktériumok feljussanak a húgyutakba. ...
08.08. 12:00
Hazipatika.com
Csütörtöki HarmoNet horoszkóp 2014-08-07
Ma a szenvedélyes szex napja van! Maximálisan ráhangolódunk a testi együttlétre. Minden gondolatunk az erotika körül forog, így semmi másra nem tudunk figyelni. Kerítsünk rá sort, hogy kedvesünkkel összebújhassunk! Ma az ülőmunkát végzőknél vagy egészségtelen matracon alvóknál jelentkeznek hát és derékfájdalmak. Mozgassuk át óvatosan a tagjainkat, végezzünk könnyű tornagyakorlatokat. Segíthet, ha sétálunk egy jó nagyot a friss levegőn! A masszázs is megoldhatja a problémát!
08.07. 08:00
Harmonet.hu
Szex nyáron! A félrelépés is megengedett?
Nyáron élénkebb a szexualitásunk? Máshogy viselkedünk az ágyban és az ágyon kívül? Könnyebben vagyunk kaphatóak a kalandokra? Kriston Andreával, a Kriston Intimtorna (KIT) alapítójával beszélgettünk, aki férfi-női tanfolyamain rengeteg emberi történettel találkozik.
08.06. 14:15
Egeszsegtukor.hu
Szeretem a páromat, de egy másik férfivel jobb a szex
Szeretem a barátomat, de mikor egy ideig külön voltunk, lefeküdtem egy másik sráccal. És vele nagyon élveztem a dolgot!
08.06. 13:40
Kiskegyed.hu
In memoriam Marilyn Monroe
In memoriam Marilyn Monroe
Marilyn Monroe-t mindenki ismeri. Szőke fürtjeivel, búgó hangjával és nőies idomaival a nagybetűs Nőt imádták benne. A csillogás és hírnév mögött azonban a szex-szimbólum élete sötét titkokat rejt. A Golden Globe-díjas színésznő, kinek mítosza máig sem halványodott, ma 52 éve hunyt el.
08.06. 12:55
Stylemagazin.hu
3 gyakorlat, ami jobb szeretőt farag belőled
A szex néha erőt próbáló dolog. Bizonyos pozíciók bizony rendesen megmozgatnak egyes izomcsoportokat, még az olyanok is, amik elsőre kényelmesnek néznek ki. Nem árt kicsit rájuk gyúrni!
08.06. 12:15
Egeszsegtukor.hu
 Nem tudtam aludni a szeretkező szomszédoktól
Nem tudtam aludni a szeretkező szomszédoktól
Munkatársunk meséli. Történt már veled hasonló? Mit mondtál a gyereknek? Nyáron gyakran előfordul az emberrel, hogy összetéveszthetetlen hangokra ébred az éjszaka közepén. Kánikula van, a nagy szerelmi hevületben elfelejtik becsukni az ablakokat, a szex legalábbis természetes dolog, még mindig jobb vadidegenek szeretkezését hallgatni, mintha arra ébrednék, hogy valaki hangosan öklendezik (ilyen is volt már) vagy pláne üvöltözik (ilyen még többször, hajaj). Tehát ez eddig oké, legfeljebb a fejemre húzom a paplant vagy eltorlaszolom a fülem füldugóval. De ez a párocska mindenen túltett a minap. Olyan páviánrikoltások és oroszlánhörgések szűrődtek, mit szűrődtek, ömlöttek be az ablakomon – az ezzel járó ágyrecsegésről nem is beszélve –, hogy lehetetlen volt tovább aludnom. A ház, amelyben lakom, tudvalevőleg egy közös udvart zár be három új építésűvel, ezért ha próbáltam volna, akkor sem lett volna sok esélyem kinyomozni, melyik házban lakik a szenvedélyes pár, amely ráadásul meglehetősen virtuóz szexuális képességekről tett tanúbizonyságot, merthogy vagy másfél órán keresztül nem hagyták abba. 5 személy, akikkel tilos a szex! Kattints a sikamlós részletekért. Egy idő után megpróbáltam elképzelni, hogy nézhetnek ki a valóságban. Remélem, nem tűnik a beszámolóm voyeurködésnek – tényleg nem tehetek róla, de nem volt hova menekülnöm az éjszaka közepén a szomszédban zajló történések elől. Szóval nem tudom, hallottatok már arról a játékról – magam is szigorúan csak hallomásból ismerem persze –, amikor rendkívül komoly, öltönyben és/vagy kosztümben rezsicsökkentésről vagy keresztény erkölcsiségről szónokoló nőket és férfiakat meg kell próbálni elképzelni szex közben. Na, én pont a fordítottját csináltam: megtippeltem magamban, hogyan nézhet ki az üzekedő pár a valóságban. A férfit magasnak képzeltem el, sötét hajjal és szakállal; a nő szintén magas, nagyon vékony és vékony szálú, festett szőke haja van. Másnap reggel egy Volkswagen gördült ki a szomszéd ház garázsajtaján. A volánnál ülő férfinak sötét haja és szakálla volt, a mellette ülő nő magas volt, vékony, vaníliaszőkére festett haja hátrazselézve. Veletek szokott történni hasonló, amikor nem hagy benneteket aludni a szomszédok szerelmi élete? Mit mondtok ilyenkor a gyereknek? Írjátok meg a tapasztalataitokat emailben vagy kommentben! Szöveg: Dávid Klára Lívia, fotó: Pinterest
08.06. 10:19
Evamagazin.hu
A szex utáni levertség normális lehet
Többféle kutatás is foglalkozott már azzal, hogy az ember rosszkedvet érezhet a szexuális együttlétek után. Azért kezdtek többen is foglalkozni a kérdéssel, mert érdekesnek találták, hogy a jelenség szinte független lehet a szexuális együttlét minőségétől. A szeretett személlyel való kellemes és kielégítő szeretkezés után ugyanúgy felléphet!
08.04. 22:17
Hajraegeszseg.hu
Így bénítanak meg minket a <strong>szex</strong>mítoszok
Így bénítanak meg minket a szexmítoszok
Az anális szex nem úrinőnek való. Egyetlen alkalom alatt tízszer is elmenni. Csak a férfinek legyen jó, a többi nem számít... Se szeri, se száma azoknak a kulturális, családi tabuknak, amelyek erősen befolyásolják a szexuális felszabadultságunkat, és amelyek láthatatlanul is megszabják, mit szabad és kell és illik.
08.04. 17:30
Nlcafe.hu
Hétfői HarmoNet horoszkóp 2014-08-04
Sokkal inkább szót értünk egymással, s ha van olyan kapcsolatunk, amelyben a rendezés már nem tűr halasztást, akkor a mai napot válasszuk erre! Tegyük meg az első lépéseket. A szex ma nagyon fontos lesz számunkra, de a könnyű kalandok nem annyira érdekelnek.
08.04. 08:00
Harmonet.hu
Szex és erőszak a Sims 4-ben
Na meg öröm, bánat és vidámság. Minden eddiginél több érzelem és valósabb reakció lesz majd a játékban.
08.03. 19:00
Neon.hu
Illib izé tükörben
Illib izé tükörben
Naná, hogy fenekednek, acsarognak, kimutatják a gyarmatosító, liberális méregfoguk sárgáját. Most, hogy kinyilvánítottuk, nem kérünk a hanyatló, dekadens nyugatból, amelyiket már csak a „korrupció, szex és az erőszak” tart össze, és végre a saját két illiberális lábunkra állunk, hát azonnal orvul megtámadnak.
08.03. 08:59
168ora.hu
Miért olyan fontos a szex és az orgazmus? 20 jó ok
Mivel sok ember érez lelkiismeret-furdalást a szex miatt, egy terapeuta megpróbálta összegyűjteni a szexet alátámasztó okokat, amelyek még a lelkiismeret-furdalást is segíthetnek legyőzni.
08.03. 04:01
Ezoterikus.hu
Izgató szex több év után is - Így csináljátok!
Hogyan érdemes előkészíteni egy romantikus, átszeretkezett éjszakát? Akár házasokról, akár rövidebb ideje tartó kapcsolatról van szó, a hangulat megteremtése elsődleges!
08.02. 23:45
Egeszsegtukor.hu
Nyári szex statisztikák: Így szexelünk a nyaralás alatt
Ha nyár, akkor utazás, ha utazás, akkor... szex? Úgy látszik igen! Egy friss felmérésben pikáns statisztikákra leltünk.
08.02. 06:10
Egeszsegtukor.hu
Jár a jó <strong>szex</strong>
Jár a jó szex
A szexuális életünk nagyrészt rajtunk múlik. Azon is, hogy merünk-e szólni, ha valami nem jó, ha nem élvezzük, vagy ha unjuk, és nem kívánjuk tovább folytatni a viszonyt. Nem tudni, miért, de valahogy nincs kódolva bennünk, hogy szóvá tegyük a valós igényeinket.
08.01. 13:50
Stylemagazin.hu
Igaz történet: Gruppenszex volt a terv, 45 év házasság lett belőle
Akkoriban nagyon divatba jött a csoportos szex és azt hiszem, Guszti barátjának ez jó alkalom lett volna, hogy a mi addigi szolid presszós randijainkat „magasabb szintre” emelje.
08.01. 08:50
Kiskegyed.hu
"Szeretem, de nem kívánom a párom" - Gyakori kérdések
Mit jelent a szexuális probléma? Ha a szex nem kielégítő és élvezetes számodra, ha közben nem érzed jól magad, ha esetleg nincs orgazmusod, netán ha fájdalmas a közösülés?
08.01. 00:30
Egeszsegtukor.hu
Vágykeltő dallamok - Ezeket hallgasd <strong>szex</strong> közben
Vágykeltő dallamok - Ezeket hallgasd szex közben
Biztosan te is álmodoztál már a tökéletes szeretkezésről, amit akárcsak a filmekben, egy dögös zene kísér végig. Megkerestük az 5 legerotikusabb dalt, amik garantáltan hangulatba hoznak téged és a partneredet is, hogy egy igazán szenvedélyes együttlétben legyen részetek!
07.31. 21:39
Femcafe.hu
A 6 leggyakoribb hiba, amit a férfiak elkövetnek orális <strong>szex</strong> közben - A nők szerint
A 6 leggyakoribb hiba, amit a férfiak elkövetnek orális szex közben - A nők szerint
Női vélemények internetes fórumokról. (18+)
07.31. 19:50
Femina.hu
 Állati jó <strong>szex</strong> - így maszturbálnak a természetben
Állati jó szex - így maszturbálnak a természetben
Bizony az állatok sem ódzkodnak attól, hogy néha a saját kezükbe vegyék az irányítást. Aki nem hiszi járjon utána: a YouTube tele van rajtakapott állatokat bemutató videókkal. De azt tudja-e, hogyan szeretik csinálni a sündisznók, és hogy mire gerjed a mókus? Segítünk.
07.31. 12:50
Hvg.hu
Egy órán át tartó szex – Így csináld!
Ritkán tart ilyen sokáig a szex, és nem is mindig van rá szükség. De ha mégis szeretnétek elnyújtani a dolgot, akkor a férfi fogadja meg a következő tanácsokat.
07.31. 05:35
Egeszsegtukor.hu
A férfi <strong>szex</strong>robot, a nő pedig haszonleső?
A férfi szexrobot, a nő pedig haszonleső?
Botos Katalin szakértő szerint a szex célja, hogy kötelékbe tereljük a férfit, ha pedig nem így teszünk, akkor lényegében prostituáltak vagyunk. Hát, szerintünk óriásit téved.
07.30. 18:40
Nlcafe.hu
Kismamák és a szex
A szex érthető módon a legutolsó, amire a nők közvetlenül a szülés után vágynak. Az újdonsült anyák tíz százaléka azonban akár hat hónapot, vagy többet is vár, mire újból megkezdi a nemi életet.
07.30. 09:30
Vital.hu
Lecsaptak a rendőrök, a szex így elmaradt
A siófoki rendőrök vasárnap délelőtt arra lettek figyelmesek, hogy a 7-es számú főútról egy személygépjármű a balatonvilágosi bekötőút környékén hirtelen egy földes útra kanyarodott.
07.28. 18:20
Stop.hu
Egy hatalmas dugás kiüti mindkét felet egy-két napra
Íme férfiolvasóink válaszai arra a sztorira, amiben egy férj táblázatban vezette, mikor miért nincs otthon szex.
07.27. 18:53
Velvet.hu
Valóban jobb a szex nyáron?
Szerinted melyik a legszexibb évszak? Ugye hogy a nyár? Azt olvastuk, hogy azért, mert ilyenkor a nők nemi vágya a hőmérséklettel együtt tetőpontjára hág. Na nem azért, amire talán egy férfi gondolna, hogy ilyenkor rövidebbek a ruhák, lengébbek a kelmék. Az okok a nőknél egészen másban rejlenek.
07.27. 16:02
Nlcafe.hu
Tényleg nem folytatják a Szex és New Yorkot?
A Szex és New York hat évadot élt meg és két szélesvásznú produkció is készült a történetből. Ám úgy tűnik, nem lesz folytatás. A Mr. Big figuráját alakító Chris Noth szomorú amiatt, hogy nincs semmi előkészületben egy esetleges harmadik mozifilmről.
07.26. 22:40
Stop.hu
A 3 leggyakoribb hiba, amit a nők elkövetnek orális <strong>szex</strong> közben - A férfiak szerint (18+)
A 3 leggyakoribb hiba, amit a nők elkövetnek orális szex közben - A férfiak szerint (18+)
Erre érdemes odafigyelni, ha lent délen ügyködsz.
07.25. 19:35
Femina.hu
Excel-táblázatot vezet arról, mikor és miért utasította el a barátnője
Excel-táblázatot vezet arról, mikor és miért utasította el a barátnője
A legfontosabb a párok közt a párbeszéd. Hogy mindent, de legalábbis a legtöbb dolgot megbeszéljék. Ilyen téma a szex, a szex gyakorisága... Egy elkeseredett pasi komoly lépésre szánta el magát. Egy Excel-táblát készített arról, hogy mikor szexelt a párjával, és ha éppen nem, akkor mi a volt a párja elutasító indoka.
07.25. 14:46
Nlcafe.hu
Megdöbbentő dolgok derültek ki! Összetört a kamerák előtt a színésznő - Részletek!
Megdöbbentő dolgok derültek ki! Összetört a kamerák előtt a színésznő - Részletek!
A Szex és New York sztárja, Cynthia Nixon elsírta magát.
07.25. 07:05
Femina.hu
A legtöbbet említett márka a Szex és New Yorkban
Minden nő kedvenc sorozata volt évekig, és hol sírtunk, hol nevettünk a négy csaj kalandjain. Bár azt hinnénk, hogy a Manolo Blahnik cipőket említették a legtöbbet, korántsem ez a helyzet. Nézzük miket tudtunk meg sorozatunkról, ami sosem megy ki a divatból!
07.24. 21:25
Marmalade.hu
 Jövő héten startol a keresztény Sziget
Jövő héten startol a keresztény Sziget
Szex, drogok és alkohol – három bűnös szenvedély, melyektől biztosan nem kell majd tartani a jövő csütörtökön induló vajtai CrossSoundon. Az istenközeli rendezvény kizárja a tisztátalan ifjúságot, ily módon pedig kétségtelenül a nyári fesztiválidény egyik legüdítőbb színfoltja.
07.24. 16:20
Hvg.hu
Csak a gyerek érdekli a feleségem, a szex már nem!
Amióta szült a feleségem, nem vonzódik hozzám, nem kíván, jól elvan az anyasággal, és a szex nem érdekli.
07.24. 08:59
Kiskegyed.hu
Szerelem, szex és külön ágy?
Te együtt alszol a pároddal?
07.23. 14:39
Glamouronline.hu
Carrie Bradshaw lebukott - Íme a <strong>Szex</strong> és New York kedvenc márkái!
Carrie Bradshaw lebukott - Íme a Szex és New York kedvenc márkái!
Aki nézte a Szex és New York című sorozatot, annak nem kell elmagyarázni, hogy mit is takar a Vogue-Cosmo-Manolo Blahnik szenthármassága. Nemrég azonban kiderült, hogy mi valójában Carrie Bradshaw kedvenc márkája!
07.23. 13:09
Femcafe.hu
 Hihetetlen videó mind a 324 márkával, amelyet valaha megemlítettek a <strong>Szex</strong> és New Yorkban
Hihetetlen videó mind a 324 márkával, amelyet valaha megemlítettek a Szex és New Yorkban
Manolo Blahnik, Birkin táskák, Jimmy Choo… ugye neked is rémlik, hányszor elhangzottak ezek a brandek a kedvenc sorozatodban? Nos, még van vagy háromszáz másik márka, amellyel elég sokszor találkozhattál…
07.23. 12:53
Joy.hu
 7 híres hollywoodi film, amelyet éppen 25 éve láttunk először
7 híres hollywoodi film, amelyet éppen 25 éve láttunk először
Micsoda év volt 1989! 1. Harry és Sally Rendezte: Rob Reiner Főszereplők: Meg Ryan, Billy Crystal 25 év alatt sem felejtettük el, mert: hát természetesen Meg Ryan megjátszott orgazmusjelenete és az azt követő csattanó miatt: „Én is azt kérem, amit a hölgy." Minden jó, csak a vége rossz! Filmek, amelyeknek nem szerettük a végét – kattints! 2. Batman Rendezte: Tim Burton Főszereplők: Michael Keaton, Jack Nicholson, Kim Basinger 25 év alatt sem felejtettük el, mert: azóta is azon vitatkozunk esti fröccsözések során, hogy a híres Batman-logóban ott van-e a fogazat vagy nem. A Batman-logó újra és újra visszatér van a divatba. Forrás 3. Holt költők társasága Rendezte: Peter Weir Főszereplők: Robin Williams, Ethan Hawke 25 év alatt sem felejtettük el, mert: bohó ifjúkorunkra emlékeztet bennünket, és persze Ethan kölyökképe miatt. --pagebreak-- 4. Nicsak, ki beszél? Rendezte: Amy Heckerling Főszereplők: Kirstie Alley, John Travolta, Bruce Willis (Mikey hangja) 25 év alatt sem felejtettük el, mert: ...ez a bájos komédia volt John Travolta nagy visszatérése, a Ponyvaregény csak utána jött. 5. Született július 4-én Rendezte: Oliver Stone Főszereplők: Tom Cruise, Kyra Sedgwick 25 év alatt sem felejtettük el, mert: ...még 100 év múlva sem fogjuk elfelejteni a kerekesszékben tüntető, hosszú hajú, bajuszos Tom Cruise-t. 6. A kis hableány Rendezte: Ron Clements, John Musker Főszereplők: Jodi Benson, Christopher Daniel Barnes 25 év alatt sem felejtettük el, mert: ...milyen groteszk, hogy happy endet csináltak ennek a szomorú Andersen-mesének! 7. Szex, hazugság, videóRendezte: Steven Soderbergh Főszereplők: Andie Macdowell, Peter Gallagher 25 év alatt sem felejtettük el, mert: egész más újra megnézni az internet és a szexvideók korában.
07.23. 12:06
Evamagazin.hu
Harry Potternek józanul a szex is jobban megy
London - Huszonötödik születésnapját ünnepelte kedden Daniel Radcliffe, aki nem csak gondolkodásában, de a szex terén is sokat fejlődött a szüzessége elvesztése óta.
07.23. 11:00
Blikk.hu
Intim tippek, hogy 50 után se legyen rémálom a <strong>szex</strong>!
Intim tippek, hogy 50 után se legyen rémálom a szex!
Egyre több nő panaszkodik, hogy 50 éves kor után komoly fájdalmat okoz számára a szexuális kapcsolat. A legfőbb oka ennek a hüvelyszárazság, amelynek szintén oka van. Szakemberünk segít néhány jó tanáccsal a probléma megoldásában.
07.23. 09:00
Eletforma.hu
Mikor születtél? Szex és érzelmi horoszkóp
Asztro-jegyed egyértelmű utalásokkal bír arról, hogy mi bujkál benned érzelmi és szexuális téren. Nézd meg, mennyire igazak rád az állítások.
07.23. 02:15
Ezoterikus.hu
Azért megyek el hamarabb, mert a szex gondolata is felpörget
Sok férfi az internetről tájékozódik a témában, hogyan nyújthatja tovább a szexet. A házi tippekről megkérdeztünk egy szexológust.
07.22. 21:53
Velvet.hu
Jelezte az excel, hogy gubanc van a <strong>szex</strong>szel
Jelezte az excel, hogy gubanc van a szexszel
Szex-szégyentáblázatot gyártott a visszautasított férj. De ami igazán megdöbbentő, az a feleség reakciója.
07.22. 19:00
Hir24.hu
Ki hitte volna, hogy így lazít a Stones!
Ki hitte volna, hogy így lazít a Stones!
Régen a szex, drog, rock and roll hármas egysége határozta meg a Rolling Stones zenészeinek életét, de nyugdíjas korukra lenyugodtak az egykori lázadók. Most is kikapcsolódnak, de ma már másképp.
07.22. 17:45
Borsonline.hu
Kisbabája kocsijában akarta kilopni a boltból a vibrátort
Egy kisbabával sok szempontból megváltozik az élet, többek közt a szex sem olyan, mint régen. Egy amerikai nő viszont nem túl szokványos módon akarta kielégíteni az igényeit.
07.22. 10:29
Ma.hu
Gyomorba lőtte az élettársát, mert kevés volt a spermája
Hasba lőtte egy nő az élettársát szex után, mert észrevette, hogy a szokásosnál kevesebb spermát produkált, amiből arra következtetett, hogy a férfi megcsalja őt.
07.21. 14:29
Ma.hu
Autóbalesetben halt meg a világhírű spanyol rendezők egyik kedvenc színésze
Magyarul is bemutatták többek közt Boszorkányok (1996), Eleven hús (1997), Megváltó szex (1999), Anyám a lányokat szereti (2002), A faun labirintusa (2006, rendező: Guillermo del Toro) és Agyelszívás (2009) című filmjeit.
07.21. 10:23
Ma.hu
Így lehetsz <strong>szex</strong>i tüllszoknyában is! - Nem csak Carrie tudja viselni
Így lehetsz szexi tüllszoknyában is! - Nem csak Carrie tudja viselni
A tüllszoknya az egyik legromantikusabb ruhadarabok közé tartozik, amit a Szex és New Yorkból ismert Carrie Bradshaw tett igazán népszerűvé. Nyáron tökéletes viselet lehet, hiszen szellős és lenge, szexi felsőkkel kombinálva pedig vadító hatást érhetünk el.
07.21. 09:29
Femcafe.hu
21 dolog, amit soha ne mondj ki <strong>szex</strong> közben
21 dolog, amit soha ne mondj ki szex közben
Mindnyájan élhetünk a szólás szabadságával a párkapcsolatunkban, azonban van néhány mondat, amit jobb, ha magunkban tartunk... Ha egy ilyen kicsúszik a szánkon, azzal akár el is taszíthatjuk a kiszemeltünket, ezért okosabb, ha inkább csendben maradunk! 21 mondat, amit sose mondj neki szex közben.
07.20. 21:39
Femcafe.hu
Vasárnapi HarmoNet horoszkóp 2014-07-20
Ma lassabbak leszünk, minden kétszer annyi ideig tart. A feladatainkkal alig haladunk, de legalább pontosan dolgozunk. Ínyenc hangulat uralkodhat el rajtunk, szeretünk finomakat enni és a szex sincs ellenünkre. Ma hangszálainkat kíméljük meg. Fogyasszunk rendszeresen mézet, mézes gyógyteákat. A torokfájás aktuális probléma lehet. Ha érzékenyek vagyunk a légkondicionáló berendezésre, akkor ma inkább ne kapcsoljuk be. Jobb a meleg, mint a torokfájás!
07.20. 08:00
Harmonet.hu
4 hely, ahova sose nyúlj szex közben!
Ha a következő helyekre tévedsz a szex hevében, akkor gyorsan fújj visszavonulót a területről, mert romba döntheti a szexuális izgalmat.
07.19. 22:30
Egeszsegtukor.hu
Az e-mail, amit senki nem szeretne kapni a férjétől
A téma természetesen a szex, de nem éppen pozitív előjellel.
07.19. 19:37
Nyugat.hu
Táblázatba szedte, mikor miért nem kapott <strong>szex</strong>et
Táblázatba szedte, mikor miért nem kapott szexet
Tévét nézek, zuhanyozni szeretnék, rossz kedvem van, fáradt vagyok, túl sokat ittál – ilyesféle kifogásokkal utasította vissza egy nő a férjét, aki táblázatba gyűjtötte, mikor maradt szex nélkül. 30 kezdeményezésből csak háromszor szeretkeztek.
07.19. 19:15
Borsonline.hu
A szex is jobban megy majd! 6 érv a fogyás mellet
Ne azért fogyj, hogy jól nézz ki. Fogyj azért, hogy egészségesebb és jobb legyen az életed. Íme 6 érv, ami lendületet adhat fogyásodnak!
07.19. 00:35
Egeszsegtukor.hu
7 dolog, amitől garantáltan jobb lesz a <strong>szex</strong>
7 dolog, amitől garantáltan jobb lesz a szex
Gondoltad volna, hogy néhány egyszerű apróságon is múlhat, hogy mennyire élvezitek a szexet? Ha ezekre odafigyeltek, őrjítő szeretkezésekben lehet részetek!
07.18. 21:39
Femcafe.hu
Szex és foci
Jó is az, ha jól csinálják. Avagy jó, mert nem rossz, ahogy Tarpán mondják Esze Tamás ivadékai.
07.18. 12:04
Mno.hu
Nemi erőszakkal állt bosszút a csúnya lány
Nemi erőszakkal állt bosszút a csúnya lány
Az interneten ismerkedett meg a fiatal lány egy fiúval, és szállodában találkoztak. A srác azonban valami jobbra számított, ezért szex után búcsú nélkül lelépett. A csalódott lány megdöbbentő bosszút eszelt ki.
07.18. 11:00
Borsonline.hu
Durva: <strong>szex</strong> közben halt meg a 37 éves apa
Durva: szex közben halt meg a 37 éves apa
Nagyon szerettek volna egy kistestvért a lányuknak, ezért szorgalmasan próbálkoztak a harmincas szülők. Nem sejtették, hogy az örömteli pillanatok tragédiába torkollnak.
07.17. 19:00
Borsonline.hu
Agyrém: Nemi irányultsággá nyilvánítanák a pedofíliát
Miközben a fél ország egy negyedszázaddal ezelőtti pedofil eseten háborog, egyre többen szeretnék szexuális irányultsággá nyilvánítani a pedofíliát. Kőszeg Ferenc egykori SZDSZ-es politikus mindenesetre – a saját példáján keresztül – már évekkel ezelőtt kiállt a kiskorúakkal folytatott szex mellett.
07.17. 15:32
Hetivalasz.hu
Agyrém: Nemi irányultsággá nyilvánítanák a pedofíliát
Miközben a fél ország egy negyedszázaddal ezelőtti pedofil eseten háborog, egyre többen szeretnék szexuális irányultsággá nyilvánítani a pedofíliát. Kőszeg Ferenc egykori SZDSZ-es politikus mindenesetre – a saját példáján keresztül – már évekkel ezelőtt kiállt a kiskorúakkal folytatott szex mellett.
07.17. 15:32
Hetivalasz.hu
Lady Macbeth rózsákat ültet
Lady Macbeth rózsákat ültet
A drámaíró kitartó érdeklődést tanúsít a szex iránt, sőt, szexuális alapon terhelt szituációkat hoz létre. A drámai helyzetekben megjelenik a szexuális neurózis, a perverzió és a nemi erőszak.
07.16. 13:08
Nol.hu
Mi a fontosabb: szex vagy érzelem?
A nő vágyik a romantikára, míg a párja rögtön a lényegre térne.
07.16. 12:02
Glamouronline.hu
Szex a menopauza alatt
Nem mindig egyszerű arról beszélni partnerével, milyen hatással van testére, lelkére, szexualitására a menopauza, de tudnia kell, hogy az ilyen jellegű beszélgetések segíthetnek megőrizni a mindkét fél számára örömteli szexuális életet.
07.15. 14:37
Webbeteg.hu
Az anális szex egyszerűbb, mint gondolnád – Így csináld!
Sok nő ódzkodik az anális közösüléstől, pedig nekik is csodás élményt nyújthat. Tartsuk be ezeket a szabályokat, hogy egyszerűbbé és élvezetessé tegyük az együttlétet mindkét fél számára!
07.15. 00:55
Egeszsegtukor.hu
18+ Ha van szőr, nincs szex?
Vágygyilkos dolgok amelyek miatt akkor is csak nehezen indulnánk be a másikra, ha ő lenne az utolsó ember a Földön.
07.14. 20:07
Kiskegyed.hu
Munka és <strong>szex</strong> repíti a németeket
Munka és szex repíti a németeket
Negyedik alkalommal is vb-címet nyert a német válogatott. A siker hátterében a tudatos munka és Joachim Löw szakértelme, valamint pedagógiai érzéke áll: bevonta a családokat a csapat életébe.
07.14. 19:15
Borsonline.hu
Az ész, a szem és a holdas meccsek - Vilmos naplója Gyuláról, 4. rész
Az ész, a szem és a holdas meccsek - Vilmos naplója Gyuláról, 4. rész
Most már biztos, hogy a színház és a futball közös élvezetéről kellett volna írnom egy darabot. A játék mindenhatósága miatt. És a nemzetköziség miatt. Sokan ülnek együtt, és ugyanazt nézik. Ha nem értik, akkor is érzik. Vilmos naplója Gyuláról, a X. Nemzetközi Shakespeare Fesztiválról.Most már biztos, hogy a színház és a futball közös élvezetéről kellett volna írnom egy darabot. A játék mindenhatósága miatt. És a nemzetköziség miatt. Sokan ülnek együtt, és ugyanazt nézik. Ha nem értik, akkor is érzik.Nem voltam jó helyen jó időben? Később kellett volna élnem? De akkor mi lett volna abból, amire még ma is tömegek gyűlnek össze, mindegy, hogy este vagy délután, előadás vagy konferencia, angolok vagy nem, beszélik-e vagy sem a nyelvet, amit angolnak mondanak…ha nem is hasonlít az én nyelvemre, sőt fordítás-fordítása is lehet akár.Ha most, az utolsó világbajnoki meccs és az utolsó fesztiválnap előtt választhatnék, az élmények hatására talán megpróbálnám: lennék rendező és bíró. Előbbi színházban, utóbbi focipályán. Csakis világhírű együttes érdekel, mert azt már megszoktam.De félre a tréfával, bár az is megy, ha kell: bizonyíték rá több komédiám, melyek közül egy-egy minden évben eljut Gyulára is. De eredetiben, azaz a Globe-ból, Londonból most először kocogtak be kacagva a színészek. Ők amolyan vándortársulat, könnyű, gyors díszletekkel, perfekt játékkal, pilótával, szerelemmel, tánccal, maguk nyűtte zenével. Jó volt hallani saját anyanyelvemen, de legalábbis az általam ismerthez hasonlón - saját szövegemet. Ez ma már nem evidens. Bár sokat tesznek érte odahaza, Londonban.Délután beültem a diákok közé, akik jól tréningeznek egy távoli cél elérése érdekében: érteni szeretnék a színházat. Hagytam nekik egy kis energiát a székeken és pár fülbe súgott szót is. Tanáraikat évek óta látom itt, egyre fiatalabbak!Kissé korosabb társaik eltévedtek: valószínűleg érzik a bajt, mert nagyon kiabáltak és sokat káromkodtak, amit jómagam kevéssé műveltem…csöndben remélem, hogy este ott ültek a Globe előadásán és nekik az lehetett a workshop.Pénteken délelőtt a Mogyoróssy könyvtárban az volt az érzésem, hogy nem csak színház, hanem könyvtár az egész világ: pedig ez csak egyetlen terem, és nem is a legnagyobb. A konferencia gyulai helyszíne magyar rajongóim szervezésében. Tudós olvasóim idei kérdéseit a születésnapi tortám egy-egy gyertyájaként értékeltem. A fő kérdés a kedvencem, hiszen ezért jövök-megyek a világban, hogy a válaszban biztosak lehessünk: kinek a kortársa vagyok? Ki az én kortársam? Az már csak a részletek szépsége, hogy lehet-e korhűen ma még bármit is megpróbálni, és korszerű-e, ha korhű jelmezben játsszák darabjaimat? Vagy a mai beszéd, mai öltözék, mai mondandó, politikai színház és így tovább a kelendő. Page and stage – azaz olvasva más, mint előadva, ezt tudták jól a résztvevők is.Igen örvendtem, hogy még a nagy Mnoushkine friss párizsi Macbethje is terítéken volt a mindenben up to day/ a jour Maria Shevtsova figyelmének köszönhetően. Hiányoltam a képeket hozzá, mint a többieknél is… a második napon lett kép, de erről később. Ő a kedvenc kutatóm, akinek mindig integetek Stratfordban járva, aki korát meghazudtoló frissességgel beszélt a szex és szerelem üdvözítő, vagy éppenséggel bűnbe rántó voltáról. Stanley Wells régi barátja Gyulának.Ezen az estén megtapasztaltuk néhány elemét annak, amiről napközben szó volt. Időn és téren kívülre emelte Macbethet Luc Perceval ismét (mert az ehhez hasonló varázslatot már pár éve elkövette német nyelvterületen). Neki Macbeth több, mint egy dráma a sok közül, ezért fogott hozzá immár harmadszor.Szentpétervár kínálta ezt a lehetőséget május végén és akkor ezt mondta a helyi lapnak, amely angolul jelenik meg. „ - You specialize in Shakespeare, and you`re here in St. Petersburg to put on Macbeth. There`s a lot of tragedy in Shakespeare. How do you view the tragedy of having to be on top of your game, like in football, and not being able to do it? - In a sense, Shakespeare is about surviving. About trying to remain the king, let`s say. That`s the case in many Shakespeare plays. There is a difference between the tragedy of football and the tragedy of theater. The tragedy of football can come when you`re playing a very important game, and lose. And then in the stadium you have the difference between the fans of the winning team that go home singing, and the fans of the losing team that go home sad. But in the theater, actually, you are always the losers on stage. Theater is there to create empathy for the big loser on stage, and through that focus to create empathy for humanity as a whole. There is drama, and there is conflict, but there are no winners in theater. The power of theater is the empathy that it creates. There is always the bull that has to die in the arena.” Ez alkalommal az én véleményem eltér, vannak győzők a színházban is, nemcsak a fociban. Most vissza a fényre és a fiatalsághoz! Végre megjöttek a képek a konferencia színhelyére. "Választott kortársam", a grafikus Orosz István, akinek az idei Szentivánéji plakátot is köszönöm, remek előadással kápráztatott el. Az én tudásom erről a világról már lezárult, amikor mások fölfedezték, hogy egy bizonyos pontból nézve láthatóvá és érthetővé válik, ami addig csak torz és érthetetlen firkának tűnt. Így van ez az én esetemben is. Ez lenne a kortárs válaszom a page/stage kérdéskörre. És üzenném még, hogy én sem vagyok mindentudó.Napközben, ha csak egy megtévesztően turisztikai látvány erejéig is, de gyönyörködtem a fiatal Fringe szereplőkben a Vár színpadán. Ők a Lóvá tett szegedi lovagok...női. Estére a felhők elhúztak, és az idei harmadik Macbethért állunk sorba a Tószínpadnál. Alig tudok valamit a ránk váró élményről…sokkol a látvány, az okos szöveg, a minimálból megoldott teljes színház. Más előadásainak híre megelőzte a Szabadkai Népszínházat. Macbethjük hírét mostantól terjeszteni kell. Valahogy így, igen, így. Amint a beengedő - megmondó emberük mondja: Shakespeare után ….400 évvel. És tudom, hozzáérti: szabadon. A játék végén kiengednek, de követnek. Néznek rám, néznek utánam, utánamnéznek, utánamyúlnak. Megígérték, mondták...Kint a téren dübörög a világbajnokság. Vörös teknőben viszik le a pályáról - mint Hamlet holttestét, most épp felülnézetből - a sérültet. Négyen cipelik oldalról, akár egy királydráma végén. A gólt berúgó hős köré gyűltek a többiek, mint a háborút kiáltó urak imént a színpadon, a Macbethben. És hősként ünnepli a tömeg ( a nép) is, zúg a stadion....De ki érti ezt a nyelvet, miközben mindenki ismeri? Ebben a nyelvben él a nemzetköziség…. és a játékban.Mondják, szuperhold volt ezen az estén. Nem értem rá keresgélni, mert színházban voltam! Van itt egy korábbi Hold, pár napos, épp teli, hát megteszi...Ja, és el ne felejtsem! Három null Macbeth javára idén Gyulán. És egy a ráadás...mert nem lehet elég korán kezdeni a színházat! Bejegyzés és fotók: Ránki Júlia
07.14. 12:39
Szinhaz.hu
 5 tévésorozat, amelyben fontos szerepe van a futásnak
5 tévésorozat, amelyben fontos szerepe van a futásnak
...és amelyekből minden futó inspirálódhat. Vagy épp ellenkezőleg... ;) Vannak sorozatszereplők, akikkel könnyen azonosulunk, akiknek drukkolunk. Például azért, mert futnak, ahogy mi is. :) Most olyan tévésorozatok következnek, amelyekben a szabadidőben végzett futás meghatározó szerepet játszik néhány szereplő életében: 1. Modern család Claire, a Modern család háromgyerekes anyukája igazi perfekcionista. A valóságban egy ilyen személyiség fölöttébb idegesítő tud lenni, de éppen ezért egy sorozatban eléggé vicces, ha jó színész játssza... Claire napi adagja 8 mérföld (13 kilométer), és persze az élete összes többi területének is tökéletesnek kell lennie, nem beszélve a gyerekeiről. Megjegyzendő, hogy Julie Bowen, a hősnőnket alakító színésznő szintén szenvedélyes futó! Így szoktasd rá magad a reggeli futásra – kattints tippeinkért! 2. Társas játék A magyar sorozat második évadában Judit (Balsai Mónika) házassága alól felszabadulva, euforikus állapotban rója a köröket a Margit-szigeten. Itt találkozik – és bonyolódik szenvedélyes kapcsolatba – egy titokzatos, jóképű idegennel, akiről később kiderül, hogy nagy tekintélyű idegsebész (Fekete Ernő játssza). A futás mint ismerkedési lehetőség – hm, fölöttébb inspiráló! :) forrás --pagebreak-- 3. Szex és New York Az ezredforduló éveinek egyik meghatározó sorozatában Charlotte, a négy főszereplőcsaj egyike gazdag, előkelő, Upper East Side-i galériatulajdonos. Minden vágya, hogy megtalálja az igazit, ő az a karakter, aki tényleg rózsaszín ködben él. Ugyanakkor ami az egészséges életmódot illeti, ő a négyek közül a legkitartóbb: gyerekkora óta rendszeresen sportol, és nem múlhat el nap egy alapos Central Park-beli kocogás nélkül. 4. Csajok – Számodra mi az étel? Örömforrás vagy üzemanyag? – faggatja Adam (a kiváló színész, Adam Driver nevét érdemes megjegyezni amúgy) barátnőjét, Hannah-t (Lena Dunham), akit megpróbál egészségesebbé faragni, sikertelenül. A Csajok első évadában található ez az emblematikus jelenet is, amelyben a főszereplőnőt hat ökörrel sem lehetne tovább vonszolni a brooklyni utcán. Persze aki a szabadidejét kizárólag a karosszékben tölti, azt Hannah máris lekörözte! :) 5. Sírhant művekA Sírhant Művek az egyik legjobb tévésorozat, amelyet valaha láttunk, még akkor is, ha nem a legvidámabb. Egy temetkezési vállalkozó családról szól, amely a nyitó epizódban elveszti a családfőt, ezért a legidősebb, tékozló fiúnak haza kell jönnie, hogy segítsen tovább vinni az üzletet. Nate (Peter Krause megrendítően szépen alakítja 5 évadon keresztül) nehezen illeszkedik vissza a szülői házba, nyomasztják a földszinten felravatalozott elhunytak, a magánélete is viharosan alakul – a futás az egyetlen, ahol mindig magára talál. Persze neki még az izzadtságfoltos szürke póló és sort is jól áll. Ti milyen tévésorozatokat néztek? Írjátok meg nekünk! A Runner's World futómagazin hipermarketekben is kapható! Részletek...
07.14. 10:29
Evamagazin.hu
A jóga megmentheti a házasságát is!
Egyesek szerint a jó szex hozzáláncol párunkhoz, és örök kapocsként működik a két fél között. Mások szerint éppen ezért a jóga – amelyet ha párunkkal együtt gyakorolunk – a legmeghittebb lelki szerelmeskedés egyik eszköze lehet.
07.13. 18:42
Marmalade.hu
<strong>Szex</strong> a kolostorokban
Szex a kolostorokban
Hiába fogadtak szűzi életet, hiába volt szép szó, utasítás és büntetés, sok pap, apáca, szerzetes nem bírt a vérével. A paráznaság eredménye számtalan meggyilkolt csecsemő volt...
07.13. 15:15
Hir24.hu
Nézze meg mit tud az a balerina, aki miatt mentőt kellett hívni szex közben
A világ egyik leghíresebb, legszebb és leghajlékonyabb balerinájával ágyba bújni sok férfi álma, ám a pásztorórába akár bele is lehet rokkanni. Az egyik orosz milliárdos emiatt felkelni sem tud.
07.13. 12:48
Ma.hu
Szusi és beöltözős szex a Sound utolsó napján
Minden idők legjobb női rapperével és egy nagyothalló sztárral búcsúzik a fesztivál.
07.13. 08:17
Divany.hu
Mit csináltok általában <strong>szex</strong> után? Ezt árulja el az érzelmeitekről
Mit csináltok általában szex után? Ezt árulja el az érzelmeitekről
Az, hogy alszotok-e, tévéztek, összebújtok vagy mást csináltok, árulkodóbb, mint hinnéd.
07.12. 19:35
Femina.hu
Focimeccs és/vagy szex?
A férfiak 27 százaléka gondolt már a labdarúgásra szex közben, 42 százalékuk pedig igyekezett gyorsabban túl lenni az aktuson, nehogy lemaradjon a meccsről. Kétötödük akár a légyottot is visszautasítaná annak érdekében, hogy lássa a kiszemelt mérkőzést, mintegy harmaduk pedig azt mondja: szégyenteljesebb a pályán színlelni, mint az ágyban. A nők persze a világ minden táján felkészültek arra, hogy párjuk a televízió képernyője előtt ragad a brazil világbajnokság idejére. Úgy tűnik, valóban kevesebb figyelem jut a gyengébb nemnek, mivel a férfiak kétötöde inkább a meccset választja összebújás helyett. Ha pedig mégis sor kerül az együttlétre, abban sincs sok köszönet: az urak 42 százaléka szeretné minél hamarabb letudni a dolgot, nehogy lemaradjon egy fontosnak ítélt mérkőzésről. Azért kompromisszumra is van lehetőség:  a férfiak 37 százaléka fogadná el a kezdeményezést, ha közben bekapcsolva maradhatna a tévé, s így fél szemüket a labdán tarthatnák. A nyári futballszezon csúcspontja világos összefüggésben áll a szexualitással: a szenvedély, az izgalom, a teljesítmény… De mi a helyzet a színleléssel?? A világ futball-elitjének színre lépésekor óhatatlanul beszélgetések témájává válik a sérülések színlelése, mely olykor szinte akrobatikus esésekkel jár. A megkérdezett férfiak csaknem 70 százaléka egyetért abban, hogy az efféle színjáték tönkreteszi a mérkőzést – sőt, harmaduk szerint sokkal rosszabb ez, mint az orgazmus színlelése. Az egyik vezető óvszergyártó cég által a VB előtt megkérdezett 2 000 úriembernél egyébként a „meg akarom nézni a meccset” szerepelt első számú kifogásként a szex visszautasításakor.
07.12. 15:57
Mipszi.hu
Tudja, mitől lesz jobb a szex? Az almától!
Amennyiben ön nő, vagy/és nővel szeretne szeretkezni, azonnal menjen el zöldségeshez!
07.10. 16:19
Velvet.hu
Teljesen átlagos, ha ész nélkül dug
Tünete lehet a lelki bajoknak az, ha a szex felülír minden mást, munkát, barátokat, családot.
07.09. 21:51
Velvet.hu
Így hizlalja a bűn a nemzetet
Szex, drogok és GDP – a pokol bugyrai is benne vannak a gazdaság teljesítményében. Erősen húzzák az ország szekerét a spangliexportőrök és a szexéhes kamionosok.
07.09. 09:04
Index.hu
3 lépés, hogyan készülj fel az anális <strong>szex</strong>re - Így biztosan élvezni fogod!
3 lépés, hogyan készülj fel az anális szexre - Így biztosan élvezni fogod!
Az anális közösülés hallatán a legtöbb embert kirázza a hideg, de nem kell szégyellned magad, ha te a szex ezen formáját is szívesen kipróbálnád. A játékszabályok itt teljesen mások, ezért jobb, ha felkészülsz. Olvass tovább!
07.08. 21:39
Femcafe.hu
Nocsak: jót tesz a <strong>szex</strong> a vb focistáinak
Nocsak: jót tesz a szex a vb focistáinak
Csak olyan válogatott jutott a vb-n a négy közé, ahol a játékosok számára engedélyezett a szex. Illetve Argentína nem adott ki közleményt, de arról sem, hogy tiltaná a testi szerelmet a vb ideje alatt.
07.08. 17:15
Borsonline.hu
Az alkalmi szex jót tesz az önértékelésnek
Az alkalmi szexuális kapcsolatot élvezőknél kisebb valószínűséggel jelentkezik szorongás és depresszió. A legpozitívabb hatás a „szexista, manipulatív férfiaknál” figyelhető meg – derül ki egy friss kutatásból.
07.08. 11:20
Otvenentul.hu
Miért jobb a lassú szex? Ezért!
Meleg van. Ez például egy nagyon jó ok a lassú szex mellet, de több is van a tarsolyunkban.
07.07. 22:45
Egeszsegtukor.hu
A hatalom érdeke: <strong>szex</strong>elj, ne politizálj!
A hatalom érdeke: szexelj, ne politizálj!
Tabu volt a pornó, a „perverz” szex és a homoszexualitás is a szocializmusban, ám magáról a szexualitásról folyó disputát azonban igyekeztek államilag ellenőrzött keretek közt tartani.
07.07. 21:40
Hir24.hu
Szex nélkül maradtak a kalandvágyó lányok
Sopron — Kedvez az idei fesztiváldivat a férfiaknak, többségük legalábbis kedveli, hogy a nagy melegben a lányok által viselt short és rövid póló igen sokat láttat.
07.06. 18:58
Blikk.hu
7 szabály a felelős <strong>szex</strong>hez
7 szabály a felelős szexhez
Minden második ember, aki szexuálisan aktív életet él, 25 éves korára megkap valamilyen nemi érintkezéssel közvetített fertőzést. Ezek azonban többsége tünetmentes, ezért nehéz felfedezni őket. Kezeletlenül viszont súlyos bajokat okozhatnak. Épp ezért tartsd be a „STOP STD! Felelős szex” kampány 7 fontos szabályát!
07.06. 09:00
Eletforma.hu
Magyarországi és szlovákiai alkotókkal vár a Gombaszögi Tábor színházi sátra Krasznahorkán
Magyarországi és szlovákiai alkotókkal vár a Gombaszögi Tábor színházi sátra Krasznahorkán
Július 15. és 20. között, Krasznahorkaváralján kerül megrendezésre a szlovákiai magyar fiatalok legnagyobb kulturális fesztiválja, a Gombaszögi Nyári Tábor. Az eseményre a Gurigongo Symposium egy Szalma-színház-sátrat épít, ahol többek között a Nézőművészeti Kft., a Káva Kulturális Műhely és a TÁP Színház is fellép. A Szalma-színház-sátor teljes programja:Július 15. (kedd) 23:00 FilmvetítésHaláli hullák hajnala (Shaun of the dead, UK), rendező: Edgar WrightSurvive style (Japan), rendező: Gen Sekiguchi28 nappal később (28 days later…, UK), rendező: Danny BoyleJúlius 16. (szerda)14:00 Klamm háborúja – a Nézőművészeti Kft. és a Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színház közös produkciója"Az iskola kényszer. Mindig is az volt, és mindörökre az is marad, és tanár és diák egyaránt éppen ennek a kényszernek köszönheti, hogy egyáltalán létezik. Mindig reméltem, hogy valaki belátja egyszer ezt, hogy egy szép napon levelet kapok egy volt diákomtól, hogy Klamm tanár úr, önnek igaza volt. És tudják mi a vicc? Hogy sose kaptam ilyen levelet, egyet se. Mindegy, spongyát rá."Színész: Scherer Péter Rendező: Novák János Író: Kain HenselAz előadás után beszélgetés az alkotókkal.17:30 A fajok eredete - Nézőművészeti Kft.“Darwin azonos című művéből kiindulva egy olyan formai kísérletre vállalkozunk, mely ötvözni próbálja a tudományos ismeretterjesztést a költészettel. Az emberi faj kezdetben molekuláris szinten létezik, majd egyre magasabb anyagi szinten szerveződnek, mígnem, röpke néhány milliárd év elteltével, létrejön a Szellem, és közvetítő anyaga a Nyelv, melynek segítségével az addig gesztikus történetmesélést felváltja az élet létrejöttének verbális elbeszélése.”Szereplők: Scherer Péter, Mucsi Zoltán, Thúróczy Szabolcs Rendező: Dömötör Tamás Munkatársak: Tasnádi István, Kálmánczhelyi Zoltán, Gyulay Eszter, Mervei Miklós, Mátis InezAz előadás után beszélgetés az alkotókkal.02:00 FilmvetítésOh boy (DE), rendező: Jan Ole GersterA lé meg a Lola (Lola rennt, DE), rendező: Tom TykwerSouth Parkra pirkadunkJúlius 17. (csütörtök)11:00 MEG+ruházunk!: A császár új ruhájaA komáromi Marianum Egyházi Gimnázium MEG+ruházunk! csoportja az idei Jókai Napoknak egyik érdekes színfoltja volt. Az általuk bemutatott A császár új ruhája c. játék szétszedve, kissé átértelmezve, vendégszövegekkel és némi fanyar humorral megspékelve meséli el Andersen ismert történetét.Szereplők: Baráth Szidónia, Dobai Kinga, Kocsis Kincső, Nothart Viktória, Papp Attila és Sárai Sára. Rendezte: Tóth Gábor14:00 Káva Kulturális Műhely: Üres lap (Az előadás után beszélgetés az alkotókkal.)Egy szlovákiai magyar fiú a barátai védelmében környezetével és végül önmagával kerül szembe…(Az előadás által megközelíteni kívánt témakör: identitás. Történelmi kapcsolódás: Trianon.)Színész-drámatanárok: Gyombolai Gábor, Milák Melinda Író, dramaturg: Róbert Juli Rendező: Sereglei András Szakmai programvezető: Milák Melinda18:00 Fiatal Építészek Fóruma (FÉF) – bemutatkozó estVár rátok két óra építészet, ahol az építészet közösségépítő ereje, a gyakorló építész szakmai tapasztalatai és a legfiatalabb építészeti generáció gondolkodásának hármassága kerül majd terítékre. Az est házigazdája Szabó Krisztián, műépítész, a FÉF ügyvezetője. (A szalma-sátrat is nekik köszönhetjük.)02:00 FilmvetítésA rendes ember – Molnár Csaba filmjeIsteni műszak (HU), rendező: Bodzsár MárkSouth Parkra pirkadunkJúlius 18. (péntek)09:30 Gurigongo drámajátékos workshop A Gurigongo jelen lévő tagjai hosszú ideje vezetnek színjátszó csoportokat és tartanak drámás foglalkozásokat. Ennek a munkának természetes velejárója a csapatépítés, a kommunikációs készségek és a kifejezőképesség fejlesztése. A workshop a drámajátékok világából nyújt egy kis ízelítőt az oda látogatóknak, ha pedig igény mutatkozik rá, a játékvezetés módjairól is szót ejtenek.11:00 Beszélgetés Molnár Csaba filmrendezővel Molnár Csaba idén végez a pozsonyi Filművészeti Egyetem filmrendező szakán. Tavalyi filmjében, A rendes emberben neves szlovákiai magyar színészek is szerepelnek (Bandor Éva, Mokos Attila, Dráfy Mátyás, Benkő Géza, stb.). A filmkészítés kulisszatitkairól, filmes karrierjéről faggatják az alkotót.14:00 A Thália szekerén Zenélő Thália - zenélnek a Thália munkatársaiA Thália 45 éve - beszélgetés a színház múltjáról és jövőjéről, a következő színházi évad ismertetéseBeugrom - szituációs játékok, helyzetgyakorlatok és workshopA délután résztvevői között színházjegyeket és vacsoralehetőséget sorsolnak ki Nádasdi Péterrel (lányoknak) és Rák Vikivel (fiúknak).17:30 Thalia Színház: Süketelés (Az előadás után beszélgetés az alkotókkal.) Egy lány és egy fiú. Bea és Miloš. Fiatalok. Szépek. Huszonévesek. Kapcsolatuk egyéjszakás kalandnak indult. Többéjszakás lett. A szex működik, csak beszélgetni ne kellene utána. A lány túl dühös. Mintha haragudna az egész világra. A fiú túl flegma. Mintha semmi sem érdekelné igazán. Sebzettek. Fájnak. Menekülnek. Úgy tűnik, a test az egyetlen menedék. Egy találkozást sem terveznek előre. De mindig összefutnak. Fél év története. Fél év szeretkezései. Fél évnyi zavar, öröm, süketelés. Csak addig vagyunk biztonságban, míg nem ismerjük egymást. Szeretkezzük el kétségbeesésünk. Keféljük ki magunkból a démonokat. Kortárs szlovák dráma magyar ősbemutatója.Szereplők: Havasi Péter, Dégner LillaRendező: Czajlik JózsefDramaturg, fordító: Forgács MiklósÍrók: Zuzana Ferenczová – Anton Medowits02:00 FilmvetítésSzületésnap (Festen, DEN), rendező: Thomas VinterbergZöld hentesek (De Gronne slagtere, DEN), rendező: Anders Thomas JensenSouth Parkra pirkadunkJúlius 19. (szombat)10:00 Slampoetry Vendégek: Pion István, Csider István Zoltán és Simon Márton! Kortárs költők ők, akik szabadjára engedik a gondolataikat és még szabadabbá a nyelvüket.17:30 Nemzeti TÁP Színház: TÁP Varieté (Az előadás után beszélgetés az alkotókkal.) Vajdai Vilmos 1994-ben, a budapesti Tilos az Á-ban, a "csapos" Szabó Győzővel ötölte ki a Tilos az Á Performance, a későbbi TÁP Színház művészi elképzeléseit. Az alkalmi, rendhagyó társulat azóta is a magyar alternatív mozgalom meghatározó formációja. A TÁP Varieté, ahogy a címe is sugallja, varieté jelenetek sorát takarja, csakhogy – a várttól eltérően – szándékosan gyenge poénok, abszurd jelenetek jellemzik az előadást. Egyfajta anti-színház ez, ahol olyan dolgok kapnak hangsúlyt, amik máshol rejtve maradnak, rendkívül szórakoztatóvá, nevetségessé téve azokat.Szereplők: Olasz István, Fekete Ádám, Laboda Kornél, Vajdai Vilmos, Csík Gábor, Egger Géza, Hegedűs Barbara, Borsányi Dániel, Bánki Gergely, Gergely KatalinRendező: Vajdai Vilmos01:00 Divadlo Haluz: IZY, GIZY és FEDOR, „Avagy mi történik, ha találkozik egy ezoterikus, egy infantilis és egy kleptomán madár… “ A társulatot négy egyetemista alkotja, akik a nyitrai Konstantin Egyetem egy lefordíthatatlan nevű szakának (Učiteľstvo hudobno-dramatického umenia) végzős hallgatói. Az előadás Eva Holasová gyakorlati diplomamunkája. Szereplők: Stanka Koníčková (Izy), Till Tímea (Gizy), Miroslava Čajová Rendező: Eva Holasová02:00 FilmvetítésTörökfürdő (Hamam, TR), rendező: Ferzan OzpetekHárom (Three, DE), rendező: Tom TykwerSouth Parkra pirkadunkA színházi sátor programjairól további részleteket a Gurigongo Symposium blogján lehet többet megtudni, a Gombaszögi Nyári Tábor teljes programjáról pedig itt lehet tájékozódni.
07.06. 05:00
Szinhaz.hu
Kovács Áron a szexre esküszik - videó!
Budapest — A természetes drog, azaz a szex híve Kovács Áron (41)! Az énekes-műsorvezető a MOM Sportban Körmendi Gábornak mesélt gyermekkori cukorbetegségéről.
07.05. 15:44
Blikk.hu
A gőzben kávéház volt, a csempebárokban anonim <strong>szex</strong>
A gőzben kávéház volt, a csempebárokban anonim szex
Magányos szörnyetegként kezdték, aztán úgy tűnt, lassan minden egyre jobb lesz. Pár éve azonban rádöbbentek, hogy csak a felszín szép, belül sok minden rohad. De még reménykednek a Kádár-éra meleg gyermekei.
07.04. 14:40
Hir24.hu
Pénteki HarmoNet horoszkóp 2014-07-04
Ma társaságkedvelő hangulatban leszünk, örülünk a baráti programoknak, vagy kedvesünkkel töltött romantikus estének. A szex ma kevésbé fontos, nem a szenvedélyeké a főszerep. Inkább a könnyed flört lesz kedvünkre. Fontos, hogy ma több folyadékot igyunk, erre nagy szüksége van szervezetünknek. Felnőttek esetében a napi mennyiség 2-2,5 liter. A gyermekek számára ideális mennyiség testsúly kilogrammonként 0,3 deciliter. A szabály különösen nyári viszonylatban lényeges.
07.04. 08:00
Harmonet.hu
Sarah Jessica Parker: többet egyszerűen nem bírok ki
A Szex és New York sztárja bevallotta: nincs nagy akaratereje és kitartása, ezért nem tud hosszú edzést tartani, mert gyorsan elege lesz belőle és pillanatok alatt elfárad. Sarah Jessica Parker ettől függetlenül fontosnak tartja, hogy fizikailag rendben legyen.
07.04. 07:02
Stop.hu
Nyilvános szex egy bécsi metróállomáson (felnőtteknek)
Valami afrodiziákum lehet a bécsi metró levegőjében, amelytől elvesztik a fejüket az alapjáraton nem a szenvedélyességükről híres osztrákok. Néhány évvel ezelőtt bejárta a világsajtót az a felvétel, amely két fiatal földalatti kalandjait örökítette meg. A pár teljesen nyíltan lezavart egy aktust a metróüléseken. Most pedig itt a folytatás. Az Austrian Times beszámolója szerint a bécsi metró utasait a napokban némileg meghökkentő látvány fogadta a belvárosnak számító Neue Donau megállónál.Dacára a biztonsági kameráknak és a tömött szerelvényeknek, egy férfi és egy nő félreérthetetlen tevékenységet végzett az állomáson, erősen könnyített ruházatban. A metró utasai különbözően reagáltak a live-show-ra. Többen erős felháborodásuknak adtak hangot, mások szórakoztak látottakon, és megint mások okostelefonokkal megörökítették az eseményt. Ez utóbbi felvételek iránt lehet, majd érdeklődést mutatnak a hatóságok is, a pár ugyanis az osztrák törvények szerint kár hat hónapos börtönbüntetést is kaphat. AktuálisszexBécsAusztriaerotikajog
07.03. 20:01
Alon.hu
Nem túl vastag a párod odalent? 18+-os tippek, hogy mindketten élvezzétek a <strong>szex</strong>et
Nem túl vastag a párod odalent? 18+-os tippek, hogy mindketten élvezzétek a szexet
Ezentúl sokkal intenzívebb élményt nyújthat a szex.
07.03. 18:35
Femina.hu
STOP STD! Felelős szex...
A szexuális úton terjedő fertőzések és betegségek bárkit érinthetnek, aki szexuális életet él.
07.03. 01:30
Heol.hu
Szexeljetek úgy, mintha először tennétek!
Évtizedet óta együtt vagytok? A szex már rutin? Forgatókönyvet lehetne írni az estéitekről? Ne hagyjátok, hogy kapcsolatotok unalomba fulladjon! Adunk pár tippet amnetéshez.
07.02. 22:10
Egeszsegtukor.hu
A jó szex olyan, mint a jó foci: nincs benne színlelés!
Idén nyáron a "fáj a fejem" már nem kifogás, bár nincs is igazán szükség rá, mert a férfiak egy friss kutatás szerint amúgy is inkább a focit választják a lepedőcsata helyett.
07.02. 14:29
Ma.hu
Szex-nyelvezet, avagy ami nem megy... azt beszéljük meg!
Néha homokba dugjuk a fejünket. De mi, férfiak, mást szeretnénk dugni. Máshova. Ezt rendszerint a magunk módján tesszük meg. És ha nem szóltok, ez így is marad. Ha viszont elmondjátok, hogy min változtassunk, bedurculunk. Vagy nem.
07.02. 07:00
Noiportal.hu
5 hiba, amit az előjáték során elkövetsz
Előjáték nélkül ez bizony csak szex - ami nem rossz, de ahhoz, hogy egy olyan oldalát ismerd meg a nőnek, amit eddig még nem láttál, kell a felvezetés. Hogy hibátlan legyen, ezekre figyelj!
07.02. 01:10
Egeszsegtukor.hu
Puzsér Róbert (Facebook): Na de kúrni, azt már nem!
Ma a pina, a pénisz, az orális szex, a dugás vagy a maszturbálás nem része a filmes nyelvnek. [...] Bővebben!
07.01. 15:43
Mandiner.hu
 4 dolog, amit sose tégy szakítás után!
4 dolog, amit sose tégy szakítás után!
Bár nagy lesz rá a kísértés, ne kövesd el az alábbi hibákat! Pocsék dolog, ha dobják az ember lányát – olyankor mindenki könnyen kivetkőzik önmagából, és olyan tettekre ragadtattja el magát, amiket később sokkal jobban bánni fog, mint magát a szakítást. Ha hasonló helyzetben vagy, nyomtasd ki a listánkat és ragaszd ki valami jól látható helyre! Fotó: photl.com 1. Ne ugorj bele másik kapcsolatba! Ne rángass elő olyan exet a múltból, akiről tudod, hogy még mindig odavan érted, ne bújj ágyba vadidegenekkel egyetlen ital után |– egyáltalán ne menj bele új kapcsolatba addig, amíg biztosan tudod, hogy nem a "csak azért is" a legnagyobb motivációd. Tölts időt önmagaddal, légy kicsit egyedül. Amikor már élvezed, hogy senkitől nem függsz érzelmileg, na, talán akkor készen állsz már az új kapcsolatra. 2. Felejtsd el a bosszút! Megkulcsolnád a kocsiját? Miszlikbe hasogatnád a még nálad levő ruháit? Szétvernéd az X-boxot? Ne tedd: te fogsz rosszul kijönni belőle. Az ehhez hasonló szenvedélyes cselekedetek csak a filmekben működnek – a valóságban bizony rossz fényt vetnek rád. Ugye nem akarsz nevetséges, dühögő hárpiává válni a külvilág szemében? 5 tipp a szakítás átvészelésére – kattints! 3. Ne pörgesd magad az új barátnőjén! Igen, igen, úgy néz ki, mint egy olcsó sztriptíztáncos – na és? Neki kell majd vele élnie. Ne pörgesd magad fölöslegesen azzal, hogy kémkedsz utánuk és ötpercenként csekkolod a Facebook profiljukat. Vedd tudomásul: most vele van. Ha mindenképp túráztatnod kell magad valamin, ne az legyen az, hogy mit láthat az új csajban, hanem az, hogy mi nem működött kettőtök között. 4. Ne igyál, egyél fölöslegesen bánatodban! Lehet, hogy a Szex és New Yorkban Carrie-éknek működött, de neked nem fog. Helló, ez itt a való élet: az ötödik vodka-martini nem hoz gyógyulást, csupáncsak szörnyű másnaposságot. És hiába fordult Bridget Jones Ben&Jerryhez vigaszért, neki sem a fagylalt hozta el a boldogságot. Kíméld meg magad a kellemetlen reggelektől és a plusz kilóktól – ne fojtsd ételbe-italba a szomorúságodat. Sok-sok tanulságos történet exekről, szakításról, szerelemről az Éva magazin július-augusztusi számában! Megvan már? Szöveg: Kocsis Melinda
07.01. 13:59
Evamagazin.hu
Válassz pózt a péniszméretéhez!
Találtál egy igazán nagyszerű srácot, de a szex nem az igazi? Esetleg túl kicsi vagy túl nagy a pénisze? Bizony a méret igenis számít, de az akadály leküzdhető néhány teshez álló pozícióval.
06.30. 20:00
Napidoktor.hu
Tényleg fogyaszt a szex? Most kiderül az igazság!
Hosszú évek óta tartja magát az a legenda, hogy a szex fogyaszt. Nos, bizonyos értelemben ez igaz is, de most eláruljuk, mennyire, és mit kell hozzá tenni, hogy igazán eredményes legyen!
06.30. 15:36
Ma.hu
7 tévhit a szexről
Számos legenda kering a nagylábú, hosszú ujjú férfiakról, afrodiziákumokról, vagy a szex testformáló hatásairól. Mi azonban utánajártunk, mi is igaz ezekből!
06.30. 11:22
Marmalade.hu
 Így pörgesd fel magad esős napokon: 5 tipp
Így pörgesd fel magad esős napokon: 5 tipp
Úgy véljük, ma mindenkinek jól fognak jönni az alábbi tippek! Nyugodtan kijelenthetjük: minket az átlagosnál is jobban megvisel a borús, esős idő – ezeket a napokat egyszerűen csak átaludnánk anélkül, hogy egy gyufaszálat is keresztbe tennénk. Sajnos – vagy szerencsére? – ez nem áll módunkban, de még ha meg is tehetnénk... Minek elvesztegetni egy teljesen jó napot, amit már sosem kaphatunk vissza, csak azért mert esik az eső? Így kidolgoztuk saját használatra az alábbi tippeket, amikkel a legnyomottabb időben is fel tudjuk pörgetni magunkat, és most veletek is megosztjuk! 1. Tea kávé helyett Bár imádjuk a kávét, ezeken a napokon inkább a nagyágyúhoz fordulunk: a chilis argentin mate tea az összes élénkítő hatású herbatea közül a leghatékonyabb. Figyelemserkentő és az anyagcserét is gyorsítja, ráaadásul pillanatok alatt kitisztul tőle a kótyagos fejünk. 1899 Ft, latinnegyed.hu 2. A tuti jóga pozíció: előrehajlás nyújtott lábbal Ha úgy érezzük, még egy perc, és lefejeljük a monitort, ezt a gyakorlatot szoktuk elvégezni. Pofonegyszerű és csodákat művel: kis terpeszből indulunk, a térd a gyakorlat során végig nyújtva marad. Kilégzés közben a fejünkkel indulva lassan előrehajlunk úgy, hogy közben felváltva közelítjük a jobb és a bal vállunkat a talajhoz. A fej és a karok mozgás közben lazán lefelé lógnak. Tartjuk a pozíciót, mélyeket lélelegezve – hagyjuk, hogy a gravitáció a talaj felé húzza fejünket. A gyakorlat ellazítja a hátat, nyakat, és javítja az agy vérellátását, vérkeringését – pont amire ilyen napokon szükségünk van! 3. Tánc a mosdóban Bizony, bizony, kihagyhatatlan programpontja a borongós napoknak. Vedd magadhoz az mp3 lejátszódat, zárkózz be a mosdóba, és táncold végig a kedvenc számodat. Ugye, máris jobb? Nekünk a Spice up your life mindig beválik! --pagebreak-- 4. A bármikor bevethető gumicsizma Örök hálánk annak az embernek, aki a gumicsizmát trendivé tette! Mivel imádjuk a lábbeliket, természetesen látványos, divatos gumicsizmából is van már jónéhány darabunk. És hát, mikor hordhatnánk ezeket, ha nem az esős napokon? Na, máris egy szuper motiváció, hogy kimásszunk az ágyból és ne jelentsünk beteget! Az idei szezon kedvenc gumicsizmáit megtaláljátok ››ide, vagy a képre kattintva!5. Youtube szünetek Legyen az Besenyő Pista bácsi eszmefuttatása a hülyeségről vagy a Szex és New York legjobb jelenetei, mindannyiunknak megvannak azok a kedvenceink, amik bármilyen körülmények között mosolyt csalnak az arcunkra és feldobják a kedvünket. Mi lazításképpen Joey legjobb jeleneteit szoktuk elővenni... Fotók: Pinterest, Éva magazin
06.30. 10:43
Evamagazin.hu
Alvás közbeni szex? Szexomnia!
Bár az alvási rendellenességek közül talán nem a szexomnia a legrosszabb, de az biztos, hogy az egyik legkellemetlenebb. A szexomnia ugyanis alvás közbeni szexet jelent.
06.30. 01:15
Ezoterikus.hu
Lőte Attilát köszöntték kollégái - a Madách TV megörökítette
Lőte Attilát köszöntték kollégái - a Madách TV megörökítette
Június 13-án ünnepelte 80. születésnapját Lőte Attila. A Jászai Mari-díjas színművészt, aki 55 éve a Madách Színház tagja, kolégái június 23-án, a Mary Poppins előadást követően köszöntötték. A színpadi ünnepséget a Madách TV is megörökítette.Lőte Attila 1957-ben végezte a Színház- és Filmművészeti Főiskolát, 1959 óta, vagyis 55 éve a Madách Színház tagja, ahol jelenleg Az Operaház Fantomja, a Páratlan páros 1., a József és a színes szélesvásznú álomkabát, valamint a Mary Poppins című előadásokban látható.Lőte Attila fontosabb szerepei:Kleist: Amphitryon, Euripidész: Iphigénia Auliszban, Akhilleusz Shakespeare: Hamlet - Laertes, Jones-Smith: Te meg én - Mike Csehov: Cseresnyéskert - Trofimov, Gajev Csehov: Ványa bácsi - Szerebrjakov Gribojedov: Az ész bajjal jár - Molcsalin Williams: Amíg összeszoknak - George Simon: Mezítláb a parkban - Mike, Shaffer: Black Comedy - Harold Jókai: Bolondok grófja - Koromfi, Szép: Vőlegény - Rudi Molnár: Olympia - Kovács kapitány, Molnár: Játék a kastélyban -Almády Hubay: Antipygmalion - Bulcsú, Szabó Magda: A csata - Frigyes Coward: Szénaláz - Richard Greatham, Görgey: Komámasszony, hol a stukker? - Méltóságos Molnár: Az üvegcipő - Rendőrtanácsos, Krleža: Terézvári garnizon-Von Schwartner altábornagy Rice-Webber: József és a színes, szélesvásznú álomkabát - Potifár Achard: A bolond lány - Camille Sévigné Szép: Lila ákác -Bizonyos nagyságos úr Shaffer: Amadeus - Johann Killan von Strack, Schiller: Stuart Mária - Paulet lovag Stendhal: Vörös és fekete - De La Mole márki Németh L.: Széchenyi - Lonovich érsek, Dürrenmatt: Play Strindberg - Edgar Sorkin: Becsületbeli ügy - Julius Alexander Randolph Marriott - Foot: Csak semmi szex, angolok vagyunk - Leslie Bromhead Rostand: A sasfiók - Gentz, Bródy: A medikus - Robin Cooney: Nem ér a nevem - Dr. Chapman, Bart: Oliver - Mr. Bumble Gyurkovics Tibor - Nagyvizit: Főorvos Kästner-Aldobolyi: Emil és a detektívek - Felügyelő Molnár: Egy, kettő, három - Gróf Dubois Schottenburg Szakonyi Károly: Turini nyár - Zeyk József Shaffer - Black comedy - Malkett Csehov: Leánykérés - Sztyepan Sztyepanovics Csubukov, Medve - Luka, Popova öreg lakájaFilmek: Égre nyíló ablak, Legenda a vonaton, Foto Háber, Utak, Az aranykesztyű lovagjai, 80 huszár, Szeleburdi vakáció, 6:3 Jelenlegi szerepei a Madách Színházban: Cooney: Páratlan páros 1. - Porterhouse Webber: Az Operaház Fantomja - Monsieur Lefevre Rice - Webber: József és a színes szélesvásznú álomkabát - Jákob Disney-Cameron Mackintosh: Mary Poppins - Bumm tengernagy / BankigazgatóForrás: Madách Színház, Fotó: Czibulka Stella/VLM
06.28. 07:00
Szinhaz.hu
Alkalmi <strong>szex</strong>: van, akinek kifejezetten jó tesz
Alkalmi szex: van, akinek kifejezetten jó tesz
Azok az emberek, akik élvezik az alkalmi szexet, kevésbé hajlamosak a depresszióra vagy a szorongásra.
06.27. 23:40
Hir24.hu
<strong>Szex</strong> helyett megeszi a férjét
Szex helyett megeszi a férjét
Számos falánk asszonyság dönt úgy, hogy inkább eszik, mint szexel. A faj mégis fennmarad.
06.27. 14:45
Hir24.hu
Ott van az arcunkon? A reggeli szex hatásai
Ki ne ismerné azt a leírhatatlan érzést, amikor egy jól sikerült éjszaka vagy egy kifejezetten kellemes reggeli szeretkezés után elhagyja a szerelmi fészket, de a gondolatai még mindig az előtte történtek körül cikáznak.
06.27. 11:10
Egeszsegtukor.hu
Újabb vállalás: két nap <strong>szex</strong> a chilei sikerért
Újabb vállalás: két nap szex a chilei sikerért
Újabb vállalást tett a chilei pornószínésznő, most a Brazília elleni gőzelemért ajánlott maratoni szexet cserébe.
06.26. 21:15
Borsonline.hu
Alkalmi szex: van, akinek kifejezetten jó tesz
Azok az emberek, akik élvezik az alkalmi szexet, kevésbé hajlamosak a depresszióra vagy a szorongásra. Ám akiket ez a leginkább feldob, azok inkább szexista, manipulatív férfiak. ...
06.26. 17:30
Hazipatika.com
Sarah Jessica Parker visszatér a képernyőre!
A Szex és New York sztárja végre új sorozattal jelentkezik.
06.26. 12:53
Glamouronline.hu
SJP visszatér a képernyőre
SJP visszatér a képernyőre
Mióta 10 évvel ezelőtt véget ért a Szex és New York, a színésznő csak moziszerepeket vállalt. A legújabb hírek szerint viszont hamarosan újra láthatod a tévében, mert indul az új sorozata!
06.26. 11:43
Cosmopolitan.hu
Ezért nyald le a pasid ujját!
Azt hiszed a szex és a szóbeli kedveskedés kéz a kézben járnak? Na, nem!
06.26. 08:09
Kiskegyed.hu
A <strong>szex</strong> és a focivébé
A szex és a focivébé
Azoknak a nőknek, akik nem szeretik a focit, lassan-lassan kezd unalmassá válni a közös esti program. Pedig még csak az elején vagyunk. Hölgyeim, kitartás! Az alábbi Durex felmérés csak megerősíti, hogy miért érdemes inkább saját kézbe vennünk a magunk szórakoztatását!
06.25. 16:46
Nlcafe.hu
Válassz pózt a péniszméretéhez!
Találtál egy igazán nagyszerű srácot, de a szex nem az igazi? Esetleg túl kicsi vagy túl nagy a pénisze? Bizony a méret igenis számít, de az akadály leküzdhető néhány teshez álló pozícióval.
06.24. 23:35
Egeszsegtukor.hu
Szél Jegyzet (Jobbegyenes): Morális szex
A politikai orál miatt most azok hőbörögnek a leginkább, akik amúgy szépen összehozták az európai uniós szerződést, annak számos szervilis, hazánk érdekeivel ellentétes pontjával. [...] Bővebben!
06.24. 15:26
Mandiner.hu
Bordélyházból nemzeti vagyon
Bordélyházból nemzeti vagyon
A szex- és drogkereskedelem is számítson bele a GDP-be – kéri az unió, de többen tiltakoznak.
06.24. 14:05
Nol.hu
Anna Paquinnak nem para a sok szex
A True Blood sztárja elárulta: cseppet sem tartja nehéznek a sorozat intim jeleneteit.
06.24. 13:30
Neon.hu
Különös események a polgármester botrányáról elhíresült Gyömrőn
Különös események a polgármester botrányáról elhíresült Gyömrőn
Kezdődött a polgármester szex- és kokainbotrányával. Aztán volt lopás, zsarolás, gyújtogatás, garázdaság, visszaélés személyes adattal és lesz egy ítélet, amiben a polgármestert bűnszervezetben elkövetett áfacsalással vádolják. A kokainozás, ha volt egyáltalán, már elévült, minden más ügyben nyomoz a rendőrség.
06.24. 11:14
Nol.hu
A legnagyobb hancúrkamuk a <strong>Szex</strong> és New York-ból
A legnagyobb hancúrkamuk a Szex és New York-ból
Eddig fogadjunk, te is úgy gondoltál Carrie, Miranda, Charlotte és Samantha sztorijaira, mint a pasizás alapszabályaira, ugye? Pedig így visszagondolva néhány dologban bizony ők is alaposan mellélőttek…
06.24. 11:07
Cosmopolitan.hu
Szex - nyaralás közben
Szabadság, új helyszín és egy kis víz &- csak ennyi kell a jó szexhez egy felmérés szerint. Bevállalósabbak és bátrabbak lennénk?
06.24. 10:00
Anna.hu
 5 alapszabály a <strong>szex</strong>ről Feldmártól
5 alapszabály a szexről Feldmártól
Feldmár András szombaton teltházas kérdezz-feleleket tartott szex-témában az Ankertben. Kiderült, hogy a vágy, a szenvedély és a párkapcsolat köszönőviszonyban sincs egymással, és ez nem is biztos, hogy baj.
06.23. 17:25
Hvg.hu
8 forró szextipp, kísérletező kedvűeknek!
Meguntad, hogy a szex csak az ágyra korlátozódik. Talán kicsit fűszerezhetnétek a dolgot. Vannak tippjeink, hogyan pezsdítheted fel az együtt töltött időt!
06.23. 08:04
Kiskegyed.hu
Milliókat húzott le a pasikról Baukó Éva
Milliókat húzott le a pasikról Baukó Éva
A valóságshow-veterán éveken át minden este más pasival ment haza. De nem a szex miatt.
06.23. 04:15
Hir24.hu
<strong>Szex</strong> a tóban - Ezekre figyelj oda!
Szex a tóban - Ezekre figyelj oda!
A nyaralásotok közben megkívánjátok egymást a párotokkal, és valami igazán extrémet szeretnétek kipróbálni, ezért a közeli tavat választjátok. Ezzel nincs semmi gond, de tudnod kell, hogy így rengeteg kellemetlen következménynek teszed ki magad. Olvass tovább!
06.22. 21:19
Femcafe.hu
Baukó Éve büszke rá, hogy szex nélkül húzta le a pasikat
"Pusztán a bájommal és társaságommal elértem amit akartam" - állítja az egykori VV-s.
06.22. 09:20
Velvet.hu
Könyvajánló: Egy nőfaló történetei
Budapest — Kalmár Tibor Ágyról ágyra című könyve nem zsákbamacskát árul.  A borítón egy férfi kötéltáncot jár az egyik pucér nőtől a másikig, az alcím pedig: Szex a lelke mindennek. A Vidám Színpad rendezője a mottók kiválasztásával sem hagy kétséget afe­lől, miről szól a mű.
06.21. 15:59
Blikk.hu
Milliókat húzott le a pasikról Baukó Éva
Budapest – Szex nélkül húztam le a férfiakat! – büszkélkedett Baukó Éva (31)  Körmendi Gábor riporternek.
06.21. 15:44
Blikk.hu
Mi történhetett vele? Meglepő külsővel kapták le a <strong>Szex</strong> és New York vörös sztárját
Mi történhetett vele? Meglepő külsővel kapták le a Szex és New York vörös sztárját
Alig lehet ráismerni Cynthia Nixon színésznőre.
06.20. 14:50
Femina.hu
 A <strong>szex</strong> vajon mi? Feldmár-workshop lesz az Ankertben
A szex vajon mi? Feldmár-workshop lesz az Ankertben
Szombaton az Ankertben tart workshopot Feldmár András a szexről és a szerelmről.
06.20. 12:45
Hvg.hu
Drágám, most ne... meg akarom nézni a meccset!
Drágám, most ne... meg akarom nézni a meccset!
A férfiak 27 százaléka gondolt már a labdarúgásra szex közben, 42 százalékuk pedig igyekezett gyorsabban túllenni az aktuson, hogy le ne maradjon a meccsről. Kétötödük visszautasítaná a légyottot annak érdekében, hogy lássa a kiszemelt mérkőzést, harmaduk pedig azt mondja: szégyenteljesebb a pályán színlelni, mint az ágyban.
06.20. 09:33
Drinfo.hu
Pénteki HarmoNet horoszkóp 2014-06-20
Ma azt gondoljuk, hogy a mi véleményünk a mérvadó. Bosszant, ha munkatársaink ötletesebbek mint mi! Ma sokkal szenvedélyesebb hangulatban leszünk. Kedveljük az "uralkodó és szolga" típusú szex játékokat.
06.20. 08:00
Harmonet.hu
Fiatalon jobb a szex? 4 szexmítosz lerombolása
Azt gondolot, tudsz egyet és mast a szexről. Olvasd el a következőket, és talán meg fogsz lepődni.
06.20. 00:00
Egeszsegtukor.hu
Egyetemi randizás: kalandosan vagy komolyan?
Egyetemi éveid alatt gondolkozz el, hogyan is érzel a szex-el és a randizással kapcsolatban. Boldogan kalandozol vagy komoly kapcsolatra vágysz?
06.19. 22:07
Diagnozis.hu
„Váratlanul bekapcsoltam a vibrátort, és a csiklójához nyomtam”
„Váratlanul bekapcsoltam a vibrátort, és a csiklójához nyomtam”
Nem kell, hogy a szex mindig a két fél kielégüléséről szóljon, megesik, hogy az egyik nem akar mást, csak „adni”. Bádogember most arról mesél, milyen az, amikor a férfi a nő kielégülését vágyja.
06.19. 19:50
Nlcafe.hu
Mr. Big nincs többé
Mr. Big nincs többé
Ugye te is úgy emlékszel Carrie lovagjára a Szex és New Yorkból, mint a világ egyik legtökéletesebb pasijára? Akkor most kapaszkodj meg, mert a legújabb fotóin nem fogsz ráismerni az egykor szívdöglesztő színészre!
06.19. 13:44
Cosmopolitan.hu
Szex után fáj a feje? Ez lehet az oka!
Egy friss kutatás szerint a férfiak gyakrabban tapasztalnak fejfájást egy szenvedélyes éjszaka után. Az ilyen típusú fejfájás komoly bajt is jelezhet. ...
06.19. 06:30
Hazipatika.com
Már Alabamában sem tilos az orális <strong>szex</strong>
Már Alabamában sem tilos az orális szex
Eddig akár kétezer dolláros börtönbüntetést is kaphatott az amerikai Alabama államban az, akiről a hatóság tudomására jutott, hogy orálisan szexelt. Az úgynevezett „antiszodómia” törvényt egy bíróság semmisítette meg.
06.18. 23:10
Hir24.hu
<strong>Szex</strong> helyett inkább a focimeccset választják a férfiak
Szex helyett inkább a focimeccset választják a férfiak
Egy hónapig most tényleg minden a futball körül forog, az urak gondolatait olyannyira leköti a világbajnokság, hogy inkább a szerelmes pillanatokat hagyják ki életük párjával, mintsem egy fontos mérkőzést.
06.18. 17:25
Nol.hu
Szex, szerelem, házasság és imaóra Máriagyűdön
Július 4-6. között rendezik a 32. Máriagyűdi Ifjúsági Találkozót, melyre 16-35 év közötti fiatalokat várnak a szervezők. Az idei téma a párkapcsolat - férfi-női identitás, párválasztás, szerelem, házasság, szex, gyermekvállalás - témaköre lesz.
06.18. 17:05
Stop.hu
Szex helyett rablás (Békés megye)
Szolnokon fogtak el egy férfit, aki a nyomozás eddigi adatai szerint ahhoz a társasághoz tartozik, melynek tagjai férfiakat raboltak ki Békés és Jász-Nagykun-Szolnok megyében.
06.18. 13:00
Napiaszonline.hu
Szex a focivébé alatt
Mítosz, hogy a teljes szexmegvonás javítja az élsportolók teljesítményét, ám az időzítés kulcsfontosságú. A játékosoknak és a szurkolóknak is. ...
06.18. 07:00
Hazipatika.com
Szex a tusolóban – Így könnyen megy majd
Legyünk őszinték: a szex a tusolóban nagyon jó ötletnek tűnik (és jól néz ki a filmekban), ám a valóságban kissé nehézkes a dolog. Azonban van itt néhány pozíció, ami megkönnyíti majd a dolgotokat a tus alatt.
06.17. 21:45
Egeszsegtukor.hu
Szex vagy meccs?
A férfiak 27 százaléka gondolt már a labdarúgásra szex közben, 42 százalékuk pedig igyekezett gyorsabban túllenni az aktuson, hogy le ne maradjon a meccsről.
06.17. 09:00
Vital.hu
Focimeccs vagy szex? Így döntenek a férfiak
A férfiak 27 százaléka gondolt már a labdarúgásra szex közben, 42 százalékuk pedig igyekezett gyorsabban túl lenni az aktuson, hogy le ne maradjon a meccsről. Kétötödük visszautasítaná a légyottot annak érdekében, hogy lássa a kiszemelt mérkőzést. ...
06.16. 16:00
Hazipatika.com
7 dolog, amit ne mondj <strong>szex</strong> után
7 dolog, amit ne mondj szex után
Eddig azt gondoltad, hogy nincs is annál cikibb, mint amikor egy vadító hancúr után némán fekszetek egymás mellett a pasiddal? Hát, pedig még az is sokkal jobb, mintha véletlenül egy ilyen beszólás csúszna ki a szádon…
06.16. 11:10
Cosmopolitan.hu
Meccs vagy szex? Ezt választják a férfiak a vébé alatt
A férfiak 27 százaléka gondolt már a labdarúgásra szex közben, 42 százalékuk pedig igyekezett gyorsabban túllenni az aktuson, hogy le ne maradjon a meccsről. Kétötödük visszautasítaná a légyottot annak érdekében, hogy lássa a kiszemelt mérkőzést, harmaduk pedig azt mondja: szégyenteljesebb a pályán színlelni, mint az ágyban.
06.16. 11:00
Egeszsegtukor.hu
Szex a klimax évei alatt
A legújabb felmérések szerint, a klimaxos nők 80 százaléka vágyik továbbra is aktív szexuális életre, de szégyellenek orvoshoz fordulni ilyen jellegű problémáikkal.
06.14. 22:17
Webbeteg.hu
A meccs előtti <strong>szex</strong> a holland siker kulcsa?
A meccs előtti szex a holland siker kulcsa?
Egy kis szex, és megtáltosodik a csapat. Ha ez ilyen egyszerű volna, akkor minden edző követné a holland példát, és a játékosoknak kötelező pásztorórákat írna elő a fontos meccsek előtt. A hollandoknak nagyon bejött...
06.14. 19:15
Borsonline.hu
7 csajtípus a Tinder szex-/társkeresőn
Egy olvasónk kipróbálta a fotókra és első benyomásokra alapozó társkeresőt. Íme a tapasztalatai.
06.14. 15:35
Velvet.hu
A több házimunkát végző férfiak ritkábban szeretkeznek
Ritkább a szex, ha a férfi több házimunkát végez - erre jutottak 4500 házaspár adatai alapján egy amerikai tanulmány készítői.
06.14. 06:40
Patikamagazin.hu
Szex mindhalálig - De hogyan?
A fogamzásgátlás, a tervezett gyermekvállalás ma már senkinek sem okozhat fejtörést. Korosztálytól és nemtől függően számtalan lehetőség közül választhatunk, amelyek elérhetőek, biztonságosak. Cikkünkben ezek közül mutatunk be néhányat.
06.13. 23:30
Egeszsegtukor.hu
Az érintés jó: Tegye erogén zónává az egész testét
Van, aki szereti, ha nyalogatják, harapdálják a fülét, de van, aki rosszul van attól, ha tele a füle nyállal: a kölcsönösség a jó szex alapja.
06.13. 21:20
Velvet.hu
Casillasék <strong>szex</strong> nélkül készülnek a vébére
Casillasék szex nélkül készülnek a vébére
Nem az ágyban dől el a spanyol–holland derbi. Az előbbi focistáknál nincs szex a vb alatt, míg az utóbbiaknál Louis van Gaal nem tiltotta meg a pásztorórákat. Pedig az asszonyok otthon maradtak...
06.13. 11:15
Borsonline.hu
7 életmódi tipp, hogy jobb legyen a szex
Egy romantikus film főhőse szerint "Nincs jó vagy rossz szex, csak szexuális öröm..." Mi azért ezzel vitatkoznánk, mert mi van, ha mondjuk valamiért mostanában még a kedv is hiányzik, és az orgazmusunk sem idézi a régi szép időket...
06.13. 07:00
Noiportal.hu
Megerősítették posztján a szex- és drogpartikkal vádolt gyömrői polgármestert
Még a bizalmi szavazást kérő Fidesz képviselője is Gyenes Leventére voksolt.
06.12. 16:15
Index.hu
 "Nem fogja lenyúlni a pasimat" – igenis működhet a barátság nő és férfi között
"Nem fogja lenyúlni a pasimat" – igenis működhet a barátság nő és férfi között
Létezik nő és férfi között barátság, ez biztos. A hvg.hu olvasói is tapasztalják, akik közül sokan minden hátsó szándék nélkül élvezik egymás társaságát. A kérdőívből az is kiderült, hogy a férfiak hisznek kevésbé a plátói viszonyban, pszichológusok pedig rámutatnak, szociális és kulturális okok is akadályozzák, hogy egymásra találjon nő és férfi, anélkül, hogy közbeszóljon a szex és a szerelem.
06.12. 16:05
Hvg.hu
Szex közben zuhant ki a hatodikról a pár
London – Borzalmas tragédiának volt szemtanúja egy londoni emeletes ház néhány lakója.
06.12. 12:55
Blikk.hu
Péniszéről küldött fotókat műtét közben egy orvos
Műtét közben küldött több tucatnyi szex-sms-t egy seattle-i aneszteziológus, többek között a saját nemi szervéről készült fotókkal.
06.12. 11:30
Hvg.hu
Szex 5 lépésben - A nő sikítani fog gyönyörében
A férfiak azt nagyon jól tudják, hogyan okozzanak maguknak örömet az ágyban, de azt már kevésbé, hogy parnerüknek mi a jó. Most 5 lépésben mutatjuk meg, mit kell tenned, hogy mindkettőtöknek maradnadó legyen az élmény.
06.11. 22:45
Egeszsegtukor.hu
Ez Kim Cattrall legelőnytelenebb fotója
A Szex és New York Samanthájaként megismert színésznőt fagyizás közben fotózták le.
06.11. 18:19
Velvet.hu
Elítélhetik az orgiázó gyömrői polgármestert
A szex- és drogbotrányba keveredett gyömrői polgármestert augusztus 28-án bíróság is elítélheti egy 32 vádlottas számlagyárügyben. Gyenes Levente a szocialista kormányzás idején anyagi szimbiózisban élt a Honvédelmi Minisztérium felsővezetőivel és az állam legnagyobb katonai beszállítóival.
06.11. 15:20
Hetivalasz.hu
6 tipp, amivel közelebb kerülhetnek egymáshoz
Azért cliché, mert igaz: a vakációs szex jó. De nem szükséges olyan helyre menni, ahol rózsaszirmokat szórnak az ágyra.
06.10. 19:18
Diagnozis.hu
Kiadó a <strong>Szex</strong> és New York Samanthájának villája
Kiadó a Szex és New York Samanthájának villája
Modell fiú nem jár hozzá. De azért beköltöznénk.
06.10. 18:30
Nlcafe.hu
„Figyelj, én tökéletes <strong>szex</strong>et akarok!”
„Figyelj, én tökéletes szexet akarok!”
Ez a mondat megütötte a fülemet. Mit jelent a tökéletes szex? A szexet még értem, de a tökéletes szót nem. Tökéletes szex egy tökéletes pasival vagy nővel, tökéletes sminkben, tökéletes mozgással és technikával, tökéletes eperrel és pezsgővel, tökéletes környezetben? Ezek után csupán azt kérdezem, a tökéletességben hol rejtőzik a felszabadultság érzése, az egyediség, a spontaneitás?
06.10. 17:50
Nlcafe.hu
 Ön szerint létezik barátság nő és férfi között? Kérdőív
Ön szerint létezik barátság nő és férfi között? Kérdőív
Egy német felmérés alapján a megkérdezettek több mint fele kételkedik abban, hogy létezhet hosszú távon barátság ellentétes neműek között. Állítólag a szex mindig közbeszól. Ön mit gondol?
06.10. 11:50
Hvg.hu
A helyi Fidesz bizalmi szavazást kér a szex- és drogpartikkal vádolt gyömrői polgármester ellen
Elfogadhatatlannak tartják, hogy a nyilvánosságra került fotókon Gyenes fehér port szippant meztelen nők testéről.
06.10. 10:03
Index.hu
Szex és drog és GDP
A fekete és az illegális gazdaságot is számba veszik.
06.10. 08:38
Nepszava.hu
Keddi HarmoNet horoszkóp 2014-06-10
Sértődött hangulatban vágunk neki a hétnek. Még akkor is bajunk van munkatársainkkal, ha éppen semmit sem követtek el ellenünk. Elég egy rosszul fogalmazott mondat és máris forr bennünk a düh. Ma intim testrészeinkkel foglalkozhatunk. Alkalmunk nyílhat a szőrtelenítésre, vagy visszaállíthatjuk az intim területek egészségét. Jó ötlet lehet az intimtorna gyakorlása, melyet célszerű a mai napon megkezdenünk. Az eredmények párkapcsolatunknak is jót tehetnek, hiszen a szex is kielégítőbb lesz.
06.10. 08:00
Harmonet.hu
szex - jó egészség
Ki hinné, hogy alig 150 évvel ezelőtt még az orvosok a szexuális önmegtartóztatás jótékony hatását hangoztatták. Mára sokat változott a világ: bizonyított tény, hogy a jó szex jobb egészséget eredményez.
06.10. 07:00
Noiportal.hu
Alapvető szex pozitúrák - Miért szeretjük őket?
Pózok, amiket mindenki ismer, szeret, alkalmaz. Vajon miért? Alapvető szex pozitúrák...
06.09. 22:55
Egeszsegtukor.hu
Ezt csináljuk szex után
Élvezés után azonnal elalszik? Vagy a telefonjához nyúl, és csekkolja, mi történt a Facebookon? Melyik a leggyakoribb?
06.09. 20:14
Velvet.hu
A lány ajánlotta fel, hogy akkor legyen csak szex
Olvasónk azt tanácsolja a nőknek, ne reménykedjenek, egy férfi szívéhez a farkán keresztül sem vezet út.
06.08. 16:17
Velvet.hu
Nem alszunk eleget, csak néha a munkahelyen
Nem alszunk eleget, de sokunk aludt már el a munkahelyen vagy iskolában. Leggyakoribb rémálmunk a zuhanás és többen szeretnek együtt aludni valakivel, mint egyedül, mégis szex közben is elaludt már a megkérdezett magyarok 13%-a. A Cardo Nagy alváskutatása 1000 fő alvási, pihenési szokásait vizsgálta, az eredményeket szakértők kommentálták.
06.08. 10:00
Vital.hu
Mély érzelmek, jó kommunikáció, vad <strong>szex</strong> - Kivel élheti át, aki Ikrek jegyű?
Mély érzelmek, jó kommunikáció, vad szex - Kivel élheti át, aki Ikrek jegyű?
Mint minden csillagjegynek, az Ikreknek is megvan az ideális párja.
06.08. 06:35
Femina.hu
Éjszakai bárban dolgozik a polgármester szexpartnere – 18+
MAGYARORSZÁG – Külföldre költözött és egy éjszakai lokálban dolgozik az egyik nő, aki a gyömrői polgármester bizarr szex-orgiáján készült képeken szerepel – tudta meg lapunk.
06.08. 02:45
Blikk.hu
A boldogság kulcsa: a szex
Mindegy, hogy valaki fiatal vagy idősebb, nő avagy férfi, homo- vagy heteroszexuális, a szex teszi az embereket igazán boldoggá. Nem igaz?
06.07. 10:00
Patikamagazin.hu
Katy Perry az igazit keresi, aki lehet férfi vagy nő
A 29 éves énekesnő többször nyilatkozta, hogy nem sokáig bírja szex nélkül, viszont az egyéjszakás kalandokból már nagyon elege van.
06.06. 20:22
Stop.hu
Kalmár Tibor pikáns könyve
Alaposan felkavarhatja a „nyári állóvizet" Kalmár Tibor napokban megjelent Ágyról ágyra szex a lelke mindennek című regénye. A Jászai Mari-díjas, érdemes művész legújabb alkotása ugyanis egy hírhedt pesti nőfaló sorsán keresztül tárja elénk a főváros éjszakai életét, pikáns színházi történetekkel.
06.06. 18:06
Blikk.hu
Szex közben is elalszik minden ötödik magyar
Magyarország - Szinte bármilyen helyzetben bevágjuk a szunyát! Ez derült ki a Cardo Nagy alváskutatásából, amihez 1000 embert, főleg nőket kérdeztek meg.
06.06. 16:30
Blikk.hu
Szűzen szülni: kell-e szex a gyermeknemzéshez?
Nem jó dolog, ha egyetlen anyától származna utód. Két anyától származó gyerekek sem feltétlenül fejlődnének normálisan - összegzi az eddigi kutatások eredményeit a BBC. Szerencsére a tudomány még távol áll a gyakorlati megvalósítástól. ...
06.06. 14:00
Hazipatika.com
Szex a menstruáció alatt - Tények és tévhitek
Sokan készpénznek veszik az elképzelést, miszerint a menzesz alatt nem lehet szexuális életet élni. Tények és tévhitek a menstruáció alatti szexről.
06.06. 00:10
Egeszsegtukor.hu
 „Szerintük még Zoltán Erikában is több <strong>szex</strong> volt, mint bennük”
„Szerintük még Zoltán Erikában is több szex volt, mint bennük”
Másfél éve, egy disznóvágáson fogant a Lovasi-kötet ötlete, de az életrajz (amiben a szex, a drog, és a r’n’r is magyarosan kicsi) csak most jelent meg. Mit tanult Lévai Balázs a pécsi bányászokról? Mennyire bevállalós Lovasi? Mi lett a vége a Kispál és a Borz közös varázssütizésének? Van-e szexi közmédia? Interjú Lévai Balázzsal.
06.05. 23:40
Hvg.hu
A kis husi alig várja, hogy megpakold
Szereti, ha szex közben húzzák a haját
06.05. 21:01
Stop.hu
5 tabletta, amit a szex helyettesít
Riaszt a maréknyi mennyiségű tabletta? Akkor ne juss el odáig, hogy ennyi pirulát kelljen szedned. Szexre fel!
06.05. 20:00
Napidoktor.hu
Van, hogy <strong>szex</strong> közben is elalszik a magyar
Van, hogy szex közben is elalszik a magyar
Nem alszunk eleget, de sokunk aludt már el a munkahelyen vagy iskolában. Leggyakoribb rémálmunk a zuhanás. Ne aludjon el, ha kíváncsi további részletekre!
06.05. 17:51
Delmagyar.hu
 A boldogtalan férj panaszai: az 5 leggyakoribb probléma
A boldogtalan férj panaszai: az 5 leggyakoribb probléma
Lássuk, a férfiak számára mi okozza a legtöbb fejtörést egy házasságban! Azt, hogy nálunk nőknél mi csapja ki a leggyakrabban a biztosítékot egy házasságban, kapcsolatban, ugye jól tudjuk. De vajon a férfiak mire panaszkodnak a legtöbbször? Utánajártunk a kérdésnek, és összegyűjtöttük az 5 leggyakoribb okot, amik miatt kedveseink boldogtalanok lehetnek a kapcsolatban. Fotó: Scott Brown/500px.com 1. Az elismerés, dicséret hiánya "Hullafáradtan hazaérkezem a munkából, a feleségem meg egyből rámzúdítja, hogy valamit már megint elfelejtettem, vagy megint rosszul csináltam. Viszont ha minden oké, soha nem kapok tőle köszönetet, elismerést." Karesz, 38 Nagyon sok férfi szeretetnyelve a dicséret: szükségük van a folyamatos visszaigazolásra, az elismerésre – ha ezt megkapják, sokkal könyebben veszik a mindennapos kihívásokat, feladatokat. Nekünk sem kerül túl nagy erőfeszítésbe kimondani néha, hogy "szuper vagy, Kedvesem, köszönöm"! 2. Mindig minden csak a gyerekekről szól "Amióta megszülettek a kölykök, a párommal semmi másról nem lehet beszélni, csak róluk. Pedig régebben sokkal nyitottabb volt, annyi minden érdekelte..." Szabolcs, 45 Tudjuk, ezt a legnehezebb megállni. Hiszen ők a szemünk fényei – naná, hogy számunkra az a legfontosabb, ami velük történik, és elvárjuk, hogy a társunk is így legyen ezzel. Hosszú távon azonban saját magunknak teszünk szívességet, ha lesznek az életünknek a gyerkőcöktől teljesen független szeletei is. Előbb-utóbb ugyanis kénytelenek leszünk elengedni őket!--pagebreak-- Fotó: Constantin Opris/500px.com 3. Túl kevés szex "A feleségem nemhogy nem kezdeményez soha, de 10-ből 9 alkalommal elutasít. Én nem erre szerződtem!" Tomi, 34 Akármennyire fáradtak, lestrapáltak vagyunk, nem dönthetjük el önkényesen, a másik megkérdezése nélkül, hogy milyen sűrűn (vagy ritkán) szeretnénk szexuális életet élni. Az intimitás hiánya a kapcsolatok egyik leggyorsabb gyilkosa. 4. A spontaneitás hiánya "A kislányunk aznap a nagyinál éjszakázott, én pedig bedobtam a feleségemnek, hogy üljünk be a kocsiba, menjünk le az agárdi nyaralónkba, nézzük meg a tó partján a naplementét, igyunk egy pohár bort, majd reggel onnan menjünk dolgozni. Erre lehülyézett. Pedig korábban volt erre példa, nem is egyszer!" Attila, 29 Bizonyos kor után önkéntelenül is úgy érezzük, hogy egyes dolgok már nem valók nekünk, már kinőttünk belőlük. Holott erre semmilyen szabály nincs – ha jól esik és ha örömet szerezhetünk vele másoknak is, miért ne tennénk meg? A fáradtság sem jó kifogás, egy spontán kiruccanás ugyanis hihetetlen energiákkal tud bennünket feltölteni. 5. Most akkor döntsek vagy ne? "A felességem mindenről megkérdezi a véleményemet, de végül mégis az történik, amit ő szeretne. Aztán a fejemhez vágja, hogy mindig neki kell döntést hoznia." Andris, 31 Igen, mindnyájan erős kezű férfira vágyunk, aki eldönti, melyik banktól vegyünk fel hitelt, milyen színűre fessük a szobát illetve melyik vendéglőbe menjünk vacsorázni. Azaz, nem is! Olyan férfira vágyunk, aki kitalálja, mi melyik étterembe szeretnénk vacsorázni, milyen színű falat szeretnénk, illetve megtalálja a tökéletes, teljesen kamatmentes banki hitelt. Nos, szomorúan, de rájöttünk: ilyen férfi nem létezik. Szöveg: Kocsis Melinda
06.05. 12:32
Evamagazin.hu
Szex nélkül jobban lőnek?
Óvatosságra szólít fel a mexikói és a brazil kapitány.
06.05. 11:07
Nepszava.hu
A shopping jobb, mint a <strong>szex</strong> - Többet ér a jó farmer, mint egy romantikus légyott
A shopping jobb, mint a szex - Többet ér a jó farmer, mint egy romantikus légyott
Mennyi időt töltünk vásárlással? Mennyi felesleges holmit viszünk magunkkal egy nyaralásra? Boldogabbá tesz egy új farmer, mint a párunk? Íme, a meghökkentő válaszok.
06.05. 08:39
Femcafe.hu
Az 5 perces szex is lehet jó - Hogyan? Így!
Egy kutatás szerint a nők a 23 perces szeretkezést tartják ideálisnak. Ennek a hírétől a férfiak persze teljesen lelombozódnak, hiszen ilyen sokáig képtelenség kitartani. De van megoldás!
06.05. 01:15
Egeszsegtukor.hu
Perverz kettős életet él az egyetemista lány
Perverz kettős életet él az egyetemista lány
Amikor ura és parancsolója hívja, a 24 éves Beatriciának csapot-papot, fizikai kísérleteket ott kell hagynia. Leteszi védőszemüvegét, és felteszi nyakörvét. A fizika szakos egyetemi hallgatóból Gretchen lesz, a (szex)rabszolga.
06.04. 19:00
Borsonline.hu
18+: Fantáziálás <strong>szex</strong> közben – esély vagy bűn?
18+: Fantáziálás szex közben – esély vagy bűn?
Egy jól működő párkapcsolatban hűségesek vagyunk egymáshoz, de mi a helyzet a fantáziával? Másra gondolni is tilos? Felpezsdít, vagy éppen mindent elront?
06.03. 19:17
Nlcafe.hu
<strong>Szex</strong> helyett kirabolták a kuncsaftokat a prostik
Szex helyett kirabolták a kuncsaftokat a prostik
Sorozatrabló bandát kapott el a rendőrség Szolnokon. A két nő és két férfi társuk szexuális szolgáltatást ígértek, ehelyett azonban fegyverrel rontottak rá a kuncsaftokra, kirabolták őket. A Terrorelhárítás elkapta a Magyarország szerte tomboló bandát. 
06.03. 15:30
Borsonline.hu
Mr. Big egyre reménytelenebbül néz ki
Chris Noth a Szex és New York-ból jobban is átgondolhatta volna ezt a borotválkozás dolgot.
06.02. 13:39
Velvet.hu
<strong>Szex</strong>, drog és rock and roll Lovasi életéből
Szex, drog és rock and roll Lovasi életéből
Életrajzi könyv jelent meg a Kispál és a Borz frontemberéről, a Kiscsillag zenekar énekeséről, a Kossuth-díjas zenészről.
06.02. 13:00
Hir24.hu
Igaz történet: Akkor hagyott el minket, amikor úgy éreztem, végre boldogok vagyunk
A titkos találkák leginkább haverok lakásán vagy jobb híján parkokban zajlottak, és a tiltott gyümölcs, mint tudjuk, édes, mint a méz. Ha visszagondolok, a szex nagyon jó volt vele, pedig nem volt túlságosan kedves hozzám...
06.02. 08:57
Kiskegyed.hu
Szex, kaja, pánik – amikor nem a drogról kell lejönni az elvonón
Csak a gonosz emberek gondolják, hogy a rehabra kizárólag drogosok és alkoholisták kerülnek
06.01. 12:30
Velvet.hu
Hány percig tart a jó szex?
Hiszik vagy sem, de a romantikus elképzelésekkel ellentétben a szexterapeuták szerint a jó szex csak 13 percig, vagy még rövidebb ideig tart – plusz az előjáték.
06.01. 10:30
Vital.hu
Lezárult a Nagy alváskutatás - Nem alszunk eleget
Nem alszunk eleget, de sokunk aludt már el a munkahelyen vagy iskolában. Leggyakoribb rémálmunk a zuhanás és többen szeretnek együtt aludni valakivel, mint egyedül, mégis szex közben is elaludt már a megkérdezett magyarok 13%-a. A Cardo Nagy alváskutatása 1000 fő alvási, pihenési szokásait vizsgálta, az eredményeket szakértők kommentálták.
06.01. 10:08
Vjm.hu
A játék neve: szex – Engedjétek el a fantáziátokat!
Újabb három nagyszerű szexjátékot ajánlunk nektek. Kicsit visszarepít a gyerekkorba, persze akkor még nem ez volt a játék kimenetele...
05.30. 22:25
Egeszsegtukor.hu
Pénteki HarmoNet horoszkóp 2014-05-30
Érzelmes hangulatban leszünk, könnyen hatalmába kerít a romantikus ábrándozás. Szívesen bújunk össze kedvesünkkel, áramlanak közöttünk az érzelmek. Ma a gyengéd, érzelmes szex sincs ellenünkre. Ma érdemes csínján bánnunk a szénhidrátokkal, ha fogyni szeretnénk. Ebben az esetben fogyasszunk kevesebbet a fehér kenyérből, inkább együnk teljes kiőrlésű gabonából készült péksüteményeket. Jó megoldás lehet a magos kenyér is.
05.30. 08:00
Harmonet.hu
Szex előtt soha! 7 tiltólistás étel
A testi hogylétünk a legromantikusabb pillanatokat is tönkre teheti. Egyes ételek olyan folyamatokat indíthatnak el a szervezetünkben, amik tönkre tehetnek egy tökéletesnek ígérkező éjszakát. De ha a következő ételeket kerüljük, akkor a kellemetlenségeket is kiküszöbölhetjük.
05.29. 22:20
Egeszsegtukor.hu
Drog és szex: két nagy löket a GDP-nek
Jelentősen változik a brit GDP mérése. A prostitúció és a kábítószer-kereskedelem évi 10 milliárd fontos hozzáadott értéket képvisel Nagy-Britannia bruttó hazai össztermékében - írja a Financial...
05.29. 20:40
Portfolio.hu
<strong>Szex</strong>hormon ihlette a nyakéket
Szexhormon ihlette a nyakéket
Szex közben táncot járnak a hormonok, az orgazmusért pedig az oxitocin tehet, ami mellesleg a szerelemért is felelős. A hormon molekulája az ékszertervezőket is megihlette...
05.29. 15:30
Nlcafe.hu
Csak kérdéseink vannak a jövő kotonjával kapcsolatban
Mi ez? Hogy marad ott? Miért nem jön le szex közben? És különbenis: MI EZ A KIS IZÉ?!?!?!
05.29. 15:06
Velvet.hu
Elaludni szex közben?
Nem alszunk eleget – ezzel a címmel kaptam egy új kutatás eredményéről szóló sajtóanyagot. Mondjuk egy pillanatig nem voltam meglepve. Nem alvásból simán diplomázni tudnék, lassan úgy érzem.
05.29. 11:28
Nlcafe.hu
Szex a hőségben - Pasiszemmel
„Kicsim, nem bírom”. Ugye, Hölgyeim, ezt gyakran halljátok egy férfi szájából az ágyban? Nyáron aztán végképp megszaporodnak az ilyen kitöréseink. Mert a 40 fokban izzadva úgy érezzük, maratonit futunk, nem pedig az élvezeteknek adózunk.
05.28. 07:00
Noiportal.hu
Nyugdíjasokat vár <strong>szex</strong>elni a köztévé
Nyugdíjasokat vár szexelni a köztévé
Hogyan lehet a szex művészetét a legszemléleletesebben oktatni? Természetesen szexszel, azaz a gyakorlat megmutatásával képekben. A német közszolgálati egyes csatorna, az ARD most nyugdíjasokat keres dokumentumsorozatához. Az idős(ödő) párok egyikének szexelnie is kell a kamera előtt.
05.27. 20:30
Borsonline.hu
 <strong>Szex</strong> utáni selfie-t posztolt a sztárpár! És meg is mutatjuk!
Szex utáni selfie-t posztolt a sztárpár! És meg is mutatjuk!
Az új őrület, a szex utáni selfie úgy tűnik a sztárokat is megfertőzte. Nézd csak meg Jason Derulo és Jordin Sparks legújabb fotóját!
05.27. 11:00
Joy.hu
Cukiság: nem volt kedve a szexhez az óriáspanda-párnak
Flörtölt és pettingelt Skócia két óriáspandája, de szex végül nem volt. Újabb évet kell várni a következő ovulációra.
05.26. 16:00
Neon.hu
 Ha a Trónok harca Disney mese volna
Ha a Trónok harca Disney mese volna
Akkor nem lenne benne ennyi gyilkolás, szex...viszont nagyon aranyos kis karakterek lennének! Nézd meg, melyik Disney mesehősre hasonlítanak Westeros karakterei!
05.26. 15:18
Joy.hu
<strong>Szex</strong> az osztályteremben
Szex az osztályteremben
A Manna és a Zsámbéki Színházi Bázis közös előadását, az Állampolgári ismereteket május 27-én a Stúdió K-ban láthatjuk. A fiatalokról, de nem csak fiataloknak szóló Ravenhill darab során egy osztály életébe pillanthatunk be.
05.26. 10:00
Marieclaire.hu
Nem megy a szex, amióta cukorbeteg lettem!
Cukorbeteg vagyok pár éve. Elég jól karban tudom tartani a betegséget, de az ágyban vannak gondok.
05.26. 09:41
Kiskegyed.hu
<strong>Szex</strong>, szesz, halál
Szex, szesz, halál
Stark és Bakó, az utcaművészet fenegyerekeinek képei a Lengyel Intézet alatti Latarka galériában.
05.26. 09:17
Nol.hu
Szépségtitkok Szex és New York módra
Végre újra láthatjuk a négy szingli lányt, de most nem a tévé képernyőjén, hanem a mozivásznon. Kíváncsi vagy, mitől ilyen szépek és fiatalosak? Mi kiderítettük szépségápolási praktikákat. Jól figyelj…
05.25. 19:00
Noiportal.hu
 A konyec minek az eleje lesz? – Lovasi a rendszerváltásról
A konyec minek az eleje lesz? – Lovasi a rendszerváltásról
Május 30-án jelenik meg Lévai Balázs: Lovasi – Idáig tudom a történetet című könyve a Libri Kiadó gondozásában. Az életrajzi könyvben a Kossuth-díjas zenész szerint minden magyaros: a szex, a drugs, és a rock’n’roll is. Hogy nézett ki Pécsett a rendszerváltás? Hogy lett ennek a zenekara a Kispál és a borz? Játszottak-e Lovasiék Fidesz-bulin? Az "Ilyen forradalmár minden városba kell" című fejezetet közöljük a kötetből.
05.24. 19:55
Hvg.hu
Így pislog Kim Kardashian a szexvideóján
Ray-J, Kim Kardashian szexvideós partnere a kamerába bámul szex közben, Tommy Lee furcsákat csinált a farkával Pamela Andersonnak. Gifek.
05.23. 20:01
Velvet.hu
Nemi szervével gyógyítgatta betegét a pszichiáter
Nemi szervével gyógyítgatta betegét a pszichiáter
Azt mondta a depressziós fodrásznőnek a szakorvosa, hogy a szex a gyógymód része.
05.23. 19:00
Borsonline.hu
 "Későn kelek, korán fekszem. Lazulok, piálgatok, unokázok" – így lehet jól öregedni
"Későn kelek, korán fekszem. Lazulok, piálgatok, unokázok" – így lehet jól öregedni
65 felett kezdődik az öregkor – vélik olvasóink. A testi leépülés a legszörnyűbb, ezt rendszeres sporttal lehet kiküszöbölni. Az "aranykornak" azonban vannak bőven pozitívumai is, és bármilyen meglepő, a jó szex és a stresszmentes élet is ezek közé tartozik.
05.23. 17:45
Hvg.hu
A szex és drog pörgeti a GDP-t
Egyre több ország módosítja a GDP összetételét, egy éve az USA emelte 500 milliárd dollárral az ország gazdasági teljesítményét, miután átalakították a GDP számítását. A közelmúltban Görögország, az Egyesült Királyság és Nigéria is így tett, Olaszország pedig most követi ezen országok sorát. Az olaszok ezentúl a prostitúciót és az illegális drogkereskedelmet is beszámolják a GDP-be.
05.23. 13:25
Hvg.hu
Szelfi helyett jön a "dronie"
Készítettünk már szelfit az űrben, szex után és motoron utazva is a világ körül. Az emberek folyamatosan próbálnak valami újat és menőbbet alkotni a műfajban, azonban a legújabb őrületet, azaz a drónnal készített szelfiket nehéz lesz überelni.
05.23. 08:55
Socialtimes.hu
Ezeknek az ikerlányoknak a fiújuk is közös
Ennek a két amerikai nőnek a fiúja nem mondhatta meg, hogy melyikükkel legyen a szex – a lányok döntöttek.
05.22. 16:37
Velvet.hu
5 tabletta, amit a szex helyettesít
Riaszt a maréknyi mennyiségű tabletta? Akkor ne juss el odáig, hogy ennyi pirulát kelljen szedned. Szexre fel!
05.22. 00:45
Egeszsegtukor.hu
Fantasztikus szex, rossz időzítéssel
Van, hogy a vágy olyankor tör ránk, mikor arra legkevésbé számítunk - vagy éppen a legkevésbé alkalmas. Ilyenkor nehéz ellenállni, és előfordul, hogy semmi sem tántoríthat el attól, hogy épp akkor és adott pillanatban szeretkezzünk párunkkal.
05.21. 20:00
Napidoktor.hu
Idézetek Carrie Bradshaw tollából
Idézetek Carrie Bradshaw tollából
Mindenki Carrie-jétől sokat tanulhattunk a Szex és New York hat évada alatt, legemlékezetesebb idézeteit és aranyköpéseit elevenítjük most fel.
05.21. 18:30
Stylemagazin.hu
A többség másvalakire gondol szex közben
A nők fele fantáziál szex közben másról, férfiak és nők is gyakran gondolnak az expartnerükre.
2014.05.20. 21:38
Velvet.hu
„Áldozat lettem, mert szeretetre vágytam”
„Áldozat lettem, mert szeretetre vágytam”
„Azt szeretném, ha megtudnák az emberek, hogy vannak olyan nők, akik azért kerültek börtönbe, mert vágytak a szeretetre!” – Egy szeretetéhes nő élettörténete, amelyben a főszereplő a szex, a drog és a bűnözés. Szextanácsadónk, Bibók Bea mesél börtönlátogatásról és egy nőről, akinek életét a szerelem írta – és aki most a börtönből üzen.
2014.05.20. 19:28
Nlcafe.hu
Rossz hatással van a tinikre a sok alkalmi szex?
Az ohiói egyetem felmérése szerint a lányokra és a fiúkra egyaránt elmondható, hogy később depressziós tüneteket, öngyilkos gondolatokat is okozhat a gyakori alkalmi szex.
2014.05.20. 11:51
Velvet.hu
Tudtad? A férfiak szerint ezek a legnagyobb női hibák a párkapcsolatban!
Soha nincs szex, rosszkor, rosszat szólsz… És ez még csak a jéghegy csúcsa. Még sok minden van, amivel tönkreteheted a kapcsolatot. Érdemes figyelni ezekre.
2014.05.20. 07:15
Kiskegyed.hu
Itt a legújabb film a jó szexről
Milyen hatással van rád a jó szex? – teszi fel a kérdést a Durex legújabb online kampányában, melyre a MoFilm feltörekvő filmrendezői négy kisfilmben adnak választ. A legújabb klipben egy kínos helyzetet láthatunk, ahol minden egy ártalmatlan érintéssel kezdődött.
2014.05.19. 18:55
Hvg.hu
Szex közben kapták rajta a hírességet, gyilkosság lett a vége
Diktátor volt, aki életveszélybe sodorta a színészeit. Zseni volt, akit Hitler is imádott, de ő csak önmagát imádta. Menekült volt, aki megrendezte Molnár Ferenc Liliomát. De mindenekelőtt az M és a Metropolis rendezője volt – Fritz Langról életrajzírójával, Patrick McGilligannel beszélgettünk.
2014.05.19. 13:36
Magyarnarancs.hu
Fodor: legyen tabu a <strong>szex</strong> a vérellátónak!
Fodor: legyen tabu a szex a vérellátónak!
A Magyar Liberális Párt elnöke szerint sérti az Alaptörvényt, hogy az Országos Vérellátó Szolgálat tájékoztatója alapján a meleg férfiak nem adhatnak vért. Szerinte egy monogám meleg kapcsolat semmivel sem jelent nagyobb kockázatot, mint egy monogám heteroszexuális.
2014.05.19. 13:20
Hir24.hu
Strauss-Kahn sérelmezi, hogy szex-vadállatnak ábrázolják
Pereli a volt IMF-főnök a róla szóló filmet.
2014.05.19. 12:48
Nepszava.hu
Szex-nyelvezet - Avagy, ami nem megy, azt beszéljük meg
Néha homokba dugjuk a fejünket. De mi, férfiak, mást szeretnénk dugni. Máshova. Ezt rendszerint a magunk módján tesszük meg. És ha nem szóltok, ez így is marad. Ha viszont elmondjátok, hogy min változtassunk, bedurculunk. Vagy nem.
2014.05.19. 06:00
Noiportal.hu
 9 dolog, amit véletlenül se csinálj <strong>szex</strong> közben
9 dolog, amit véletlenül se csinálj szex közben
Túlságosan elragad a hév vagy pont az ellenkezője történik és kivételesen nem életetek legjobb szexuális együttlétében van részetek? Bárhogy is legyen, mindig figyelj arra, hogy mit csinálsz és mit mondasz, mert vannak dolgok, amiket semmilyen körülmények között sem szabad szex közben mondani, csinálni.
2014.05.19. 06:00
Joy.hu
<strong>Szex</strong> a szocializmusban: inkább a meztelenség, mint a politika
Szex a szocializmusban: inkább a meztelenség, mint a politika
Házastársi hűség mindenekfelett, semmi szex az esküvő előtt, a meztelenség elítélése – íme az ateista szocialista állam által elvárt erkölcs. Amely sokszor köszönő viszonyban sem volt a valósággal, derül ki Tóth Eszter Zsófia és Murai András kutatásaiból, hiszen a szex remek figyelemelterelés volt a politikáról. Mi számított devianciának? Hol és miként beszéltek a szexről, nevelték az ifjúságot? Cikkünkben szex és szocializmus valódi viszonyának jártunk utána.
2014.05.18. 13:42
Delmagyar.hu
Botrányszag: Cannes-ban bemutatták a volt IMF-vezér szexbotrányáról szóló filmet
Óriási érdeklődés mellett mutatták be Cannes-ban vasárnapra virradó éjjel Gérard Depardieu főszereplésével a Dominique Strauss-Kahn (DSK) bukott IMF-vezérről az amerikai Abel Ferrara rendezésében készült Welcome to New York című játékfilmet, amely nagyon vegyes fogadtatásban részesült.       Miután a filmet nem hívták meg a mustrára, a francia producerek - szinte napra három évvel azután, hogy a cannes-i fesztivál idején a Nemzetközi Valutaalap (IMF) volt vezérigazgatójának szexbotránya kirobbant New Yorkban - a film világpremierjét és az azt követő sajtótájékoztatót a cannes-i Carlton Hotellel szemben egy, a tengerparton felállított sátorban tartották éjfélkor. A bemutatóra több mint kétszáz francia és külföldi újságíró volt hivatalos.     "A vetítés minősége rossz volt, mégpedig azért, mert kint mindenki bulizott, a hangerőt kétszeresére növelték, hogy elnyomja a kintről jövő dübörgést" - írta honlapján a francia Libération. Didier Péron kritikus szerint a vetítést követően kínos hangulat uralkodott a teremben, az újságírók zavartan néztek egymásra.    A Welcome to New York egyébként vasárnap reggel óta hét euróért letölthető az internetről.    Strauss-Kahnt három évvel ezelőtt nemi erőszakkal vádolta meg egy manhattani szálloda alkalmazottja. A nagy port felkavaró ügyben a hatóságok felmentették ugyan a francia politikus-közgazdászt, de az ügy miatt Strauss-Kahn távozott az IMF éléről, és francia államfői ambícióinak is búcsút kellett mondania, majd felesége, a francia sztárújságíró Anne Sinclair is elvált tőle.    Az alkotók, annak ellenére, hogy a film a legnagyobb pontossággal meséli el a DSK-ügyet, az elején arra figyelmeztetnek, hogy egy megtörtént eseménynek egy fiktív verzióját készítették el.    A film első részében a Devereaux úrnak keresztelt nagyhatalmú főhős, aki szexuális vágyainak betege, prostituáltak részvételével rendezett orgiákon vesz részt, és erőszakosan próbál egy nőt ágyba vinni. A pornót súroló jelenetekben a rendező nem hagy kétséget afelől, hogy az erőszak a szobalánnyal megtörtént, de annak jogi következményeivel a film már nem foglalkozik. Abel Ferrarát elsősorban a nemi erőszak kísérletének vádja miatt New York-i házi őrizetbe kerülő főhős és felesége közti párbeszédek érdeklik, amelyeket soha nem hallhatott senki, és amelyek ténylegesen a képzelet szüleményei.      A Jacqueline Bisset francia színésznő által megformál Simone Devereaux-t, aki az eljárás alatt végig kiállt a volt IMF-vezér mellett, a filmben férje azzal vádolja meg, hogy valójában ő akart francia elnök(né) lenni. A férfi az izraeli államot támogató gazdag asszonyt - aki egy a második világháborúban felhalmozott vagyon örököse - teszi felelőssé saját bukásáért.    A Le Monde és a Libération című lapok védhetetlennek és problematikusnak tartják a film üzenetét, amelyben a rendező "antiszemita képzelgéseinek" adott teret a pénz korrumpáló hatalmának allegóriáján keresztül.    Strauss-Kahn volt felesége vasárnap jelezte, hogy "undorítónak" tartja, ahogy a film őt bemutatja, de nem kívánja az ügyet bíróság elé vinni. "Nem teszem meg Ferrarának és (Vincent) Maravalnak (a film producerének) azt a szívességet, hogy beperlem őket. Szemetet nem bántok, hanem lehányom" - írta az újságírónő a Huffington Post francia kiadásának honlapján, amelynek főszerkesztője.    Anne Sinclair szerint undorítóak a filmben elhangzó "groteszk és kicsinyes párbeszédek" és az is, ahogy a rendező ábrázolja a nőket, "de mindenekelőtt a két főszereplő úgynevezett szembeállítása, amelyben a film szerzői és a producerek a saját képzelgéseiket vetítik ki a pénzről és a zsidókról".    A rendező visszautasította az antiszemitizmus vádját a francia hírügynökségnek.      A filmben alig beszélő Depardieu "állatias" alakításáról ugyanakkor valamennyi kritikus elismerően írt.    "Nem akartam igazat adni a figurámnak vagy meghazudtolni őt" - hangsúlyozta a francia filmsztár az éjszakai sajtótájékoztatón. Elmondása szerint ő csak megpróbálta megérteni az általa eljátszott szereplőt mozgató impulzusokat. "Sajnálom az olyan embereket, mint amilyen ő" - tette hozzá. Szerinte a DSK és felesége közti viszony nagyon rejtélyes. "Hogy mit mondhattak egymásnak? Azt nekünk kellett kitalálni" - mondta.  "Hatalom, pénz, szex, ebben minden adott volt egy shakespeare-i tragédiához" - fogalmazott a francia színész. MozaikFilmszexsztárok
2014.05.18. 13:17
Alon.hu
Jön az új Szex és New York film?
Folytatódhat a cipőmániás újságírónő, Carrie Bradshaw és barátainak kalandjai. Sarah Jessica Parker elmondása szerint a Szex és New York voltaképpen trilógiának készült.
2014.05.17. 16:25
Kulturpart.hu
4 egészségügyi probléma, melyet a jó <strong>szex</strong> meggyógyít - A <strong>szex</strong>ológust kérdeztük
4 egészségügyi probléma, melyet a jó szex meggyógyít - A szexológust kérdeztük
A felszabaduló endorfin mellett van még egy bűvös gyógyír a szexben.
2014.05.16. 19:50
Femina.hu
Mai kép: Női és férfi gondolatok a szex után
Ebben a kérdésben megint nem gondolkodnak egyformán a nemek.IntimMozaikHumorképszexerotika
2014.05.16. 17:29
Alon.hu
 Így franciáznak New Yorkban
Így franciáznak New Yorkban
Az erasmusosok Szex és New Yorkjává avanzsált a Lakótársat keresünk sorozat, melynek harmadik részét a Már megint lakótársat keresünk címmel már játsszák a hazai mozikban. Sok nyelv, sok szex, és jó sok New York.
2014.05.16. 16:40
Hvg.hu
A férfiak többet pletykálnak, a nők jobban!
A pletyka meghatározza társas kapcsolatainkat, lételemünk a szex-hatalom-pénz hármasáról való állandó információmegosztás. Nem szeretjük bevallani, de bizony mindannyian csináljuk. Valóban csak a nők kiváltsága lenne? Exkluzív interjúnkban minderre választ kapunk Szvetelszky Zsuzsa pletykakutatótól.
2014.05.16. 14:06
Marmalade.hu
Egyre biztosabb, hogy lesz harmadik része a Szex és New Yorknak
Sarah Jessica Parker szerint lesz harmadik része a Szex és New Yorknak. A történet már megvan, de a film előkészítését még nem kezdték el.
2014.05.16. 12:00
Hvg.hu
A <strong>Szex</strong> és New York folytatódhat a filmvásznon
A Szex és New York folytatódhat a filmvásznon
A 49 esztendős filmcsillag csütörtökön a New York-i 92Y zsidó kulturális központban beszélt egy közönségtalálkozón a tervezett folytatásról.
2014.05.16. 11:18
Kisalfold.hu
A <strong>Szex</strong> és New York folytatódhat a filmvásznon
A Szex és New York folytatódhat a filmvásznon
A 49 esztendős filmcsillag csütörtökön a New York-i 92Y zsidó kulturális központban beszélt egy közönségtalálkozón a tervezett folytatásról.
2014.05.16. 11:18
Delmagyar.hu
Folytatódhat a <strong>Szex</strong> és New York
Folytatódhat a Szex és New York
Sarah Jessica Parker szerint a Szex és New York voltaképpen trilógiának készült, és a színésznő szerint el fog készülni a harmadik része is.
2014.05.16. 10:57
Metropol.hu
Normális, ha a 45 éves férjem szex alatt lekonyul?
Negyvenöt éves a férjem, és egyre többször tapasztalom, hogy szeretkezés közben elmúlik az erekciója. Mitől van ez?
2014.05.15. 17:46
Kiskegyed.hu
3 jel, hogy a szerelmetek örökké tarthat
3 jel, hogy a szerelmetek örökké tarthat
Imádjátok egymást, szuper a szex, és el sem tudnátok képzelni az életeteket a másik nélkül... Ezeken kívül most elárulunk 3 apró jelet, ami arra utal, hogy akár egész életetekben is kitartotok majd egymás mellett!
2014.05.15. 10:59
Cosmopolitan.hu
18 + Mellbevágó! Nem is gondolnád, mi minden lehet fontosabb, mint a szex!
A ropogósra sült szalonna vagy egy kellemes maszturbálás néha sokkal csábítóbb lehet. És ezt most nem brit tudósok mondják!
2014.05.15. 10:39
Kiskegyed.hu
„Nem tudok rá haragudni… csak ő hozott a világra” – lányok állami gondozásban
„Nem tudok rá haragudni… csak ő hozott a világra” – lányok állami gondozásban
Drog, függőségek, korai szex. A családjukból kiemelt fiatalok leggyakoribb problémái. A dévaványai gyermekotthonban harmincnégyen laknak. A legfiatalabb hat-, a legidősebb tizennyolc éves, többségük lány. Különbözőképp élik meg az elhagyást, különbözőek a vágyaik. Egy dologban azonban hasonlítanak: az anya-gyerek kapcsolat többé nem helyrehozható.
2014.05.15. 09:15
Nlcafe.hu
Szex a kísértettel
Egy ukrán származású színésznő hatalmas nyilvánosságot kapott a legutóbb, ám ezt nem kivételes színművészi tehetségével, vagy híres filmjeivel érte el. Narasha Blasick ugyanis azt állította, egy szellemmel szexelt, méghozzá mindjárt kétszer.
2014.05.14. 15:45
Marmalade.hu
A szex ne legyen tabutéma: nevezzük nevén a dolgokat!
A szexualitás az a téma, amelynek megbeszélése a gyermekkel sok szülőnek gondot okoz. A legfontosabb, hogy ne legyenek a kérdései megválaszolatlanok, és mindig bizalommal fordulhasson a szülőhöz.
2014.05.13. 21:40
Heol.hu
Több pénz, kevesebb szex?
A legújabb kutatás szerint hiába van nagyobb házuk és jobb autójuk a jól keresőknek, a szerelmi élet terén hátrányban vannak az alacsonyabb keresetűekkel szemben. ...
2014.05.13. 16:00
Hazipatika.com
Mire gondolnak a férfiak szex közben? Most megtudod!
Kérdések, amiket sosem mertél feltenni Neki és a válaszok, amikre mindig is kíváncsi voltál.
2014.05.12. 12:28
Kiskegyed.hu
7 dolog, amit soha ne mondj <strong>szex</strong> közben
7 dolog, amit soha ne mondj szex közben
Tuti te is sokszor elragadtatod magad, amikor a pasiddal hancúroztok, de van néhány olyan mondat, ami nem hagyhatja el a szádat még ezekben az önfeledt percekben sem!
2014.05.11. 00:00
Cosmopolitan.hu
Szerepjáték szex nulla forintból
A drága speciális ruhák helyett megoldhatja a beöltözős szexet fillérekből is. Állásinterjús szerepjátékhoz elég a fehér blúz vagy öltöny.
2014.05.10. 20:53
Velvet.hu
Amikor a pasinak nem megy a szex...
A szexuális zavarokról az emberek többsége még mindig nem szeret beszélni, sőt mondhatnánk azt, hogy titkolja. Sőt a merevedési problémával küzdő magyar férfiak többsége nem fordul orvoshoz – inkább a csodát várja.
2014.05.10. 18:11
Noiportal.hu
Kínos szexbalesetek
A szex, fizikai aktus lévén néha vicces, máskor kínos vagy veszélyes sérülésekkel is járhat. Természetesen mindenki azt hiszi, hogy vele nem történhet meg ilyesmi, de utólag értékelve ezeket a szexbaleseteket, mindenképpen okozhatnak néhány vidám percet. Legfeljebb nem a résztvevőknek.
2014.05.10. 09:21
Marmalade.hu
Szombati HarmoNet horoszkóp 2014-05-10
Ma a könnyed flörtök napja van, szívesen kacérkodunk. A szex nem annyira érdekel minket, inkább csak a játék élvezete miatt flörtölünk. Ma alkalmas a nap randevúra, találkára. Ma elkeserít minket, ha nehéz feladatokat kapunk, amelyeket igazi gyötrelemként élünk meg. Inkább arra vágyunk, hogy a munkakapcsolatokat ápolhassuk. Tartsuk szem előtt, hogy főnökünk nem örül, ha egész nap kávézgatunk a kollégákkal.
2014.05.10. 08:00
Harmonet.hu
Túl hangosan nyögött <strong>szex</strong> közben a tanárnő - videó
Túl hangosan nyögött szex közben a tanárnő - videó
Az iskolaigazgató és kolléganője rossz helyen, és ráadásul túl hevesen szexeltek egy walesi iskolában. Egy Facebookon terjedő amatőr videó buktatta le őket.
2014.05.09. 20:30
Borsonline.hu
Pulykaszex és abortusz a Savaria moziban
Nem tudni, hogy a szex vagy a szocializmus miatt (na, jó, sejtjük azért), de fullon volt a Savaria mozi kisterme a Szex és szocializmus bemutatóján.
2014.05.09. 20:25
Nyugat.hu
Sokkoló hír a <strong>Szex</strong> és New York rajongóinak - Nem lesz több Carrie naplója
Sokkoló hír a Szex és New York rajongóinak - Nem lesz több Carrie naplója
A Szex és New York, illetve a Carrie naplója rajongói igencsak el fognak szomorodni, ugyanis a világhírű tévéműsor előzményeit bemutató sorozat nem folytatódik.
2014.05.09. 16:09
Femcafe.hu
Vége a Carrie naplójának
Vége a Carrie naplójának
Már év eleje óta sejteni lehetett, de az amerikai CW csatorna most hivatalosan is bejelentette, hogy nem folytatja tovább a Szex és New York tini változatát!
2014.05.09. 13:29
Cosmopolitan.hu
Itt van újra a szeresd magad-kurzus!
Az idén 85 éves Betty Dodsont a maszturbálás keresztanyjaként tisztelik, amióta megjelent bestsellere 1973-ban Szex egy személyre (Sex for One) címmel. Betty úgy gondolja, a mai fiatalok, akik a Szex és New Yorkon nevelkedtek, messze nem olyan felszabadultak, mint hiszik magukról, ezért úgy döntött, újra elindítja önkielégítési mesterkurzusát New Yorkban.
2014.05.09. 11:47
Marmalade.hu
Az orális szex művészete – 8 tipp a maradandó élményért
A férfiak imádnak orális kielégítés alanyai lenni, de nem minden nő tudja, hogyan is kell ezt jól csinálni. Íme 8 tanács, ami hasznos lehet!
2014.05.09. 09:45
Egeszsegtukor.hu
Az 5 legnagyobb randikamu a kedvenc sorozataidból
Az 5 legnagyobb randikamu a kedvenc sorozataidból
Oké, a Szex és New York pasizós tanácsait és a Gossip Girl-csajszik flörttaktikáit általában nyugodtan bevetheted. De azért a következő randiszituknak ne dőlj be, mert ezek maximum kedvenc főszereplőiddel történhetnek meg!
2014.05.08. 11:24
Cosmopolitan.hu
Justin Timberlake: szex, pia, hazugságok
Az énekes már nem cuki tinifiú, de nem is baj – felnőtt férfiként is mondanánk neki, hogy hellószia... :) Főleg, ha ilyen vicces és durva sztorikkal szórakoztat bennünket.
2014.05.08. 10:00
Neon.hu
Vágykeltés természetesen
Nincs kedved semmihez? Már a szex sem a régi? Ne várd meg, míg teljesen ellaposodik kapcsolatod, inkább turbózd fel magad vagy párodat egy kis természetes élénkítővel! Mi megmutatjuk neked az öt leghatásosabb vágykeltő afrodiziákumot.
2014.05.08. 09:00
Noiportal.hu
Szex mindkét fél beleegyezésével...
Lehet, hogy Westeros nem egy Középfölde, de A tűz és jég dala, George R. R. Martin fantasysorozatának népszerűsége ma már vetekszik Tolkien főművével. Sokat tett e világméretű rajongásért a könyvek alapján készült tévésorozat, a Trónok harca is. A Santa Fében élő szerzőt telefonon értük utol, hogy kardokról és túlvilági létről, Aragorn szexuális életéről és a Biblia legmenőbb fantasy-sztorijáról diskuráljunk.
2014.05.07. 16:44
Magyarnarancs.hu
Turbózd fel a <strong>szex</strong>uális életed!
Turbózd fel a szexuális életed!
Ha az utóbbi időben rutinná vált a szex, és egyre ritkábban hancúroztok a pasiddal, rázd fel az ágyatokat 4 lépésben!
2014.05.07. 16:00
Cosmopolitan.hu
Koppintsd le a sztárok ruháit!
Koppintsd le a sztárok ruháit!
Fogadjunk, te is ezerszer álmodoztál már azokról a csodás designer rucikról, amiket a Gossip Girl-ben vagy Szex és New York-ban hordanak a főszereplő csajszik, ugye? Akkor most figyelj, mert megmutatjuk, honnan szerezhetsz magadnak ugyanolyan menő darabokat, ráadásul a bankszámládat sem kell lenulláznod!
2014.05.07. 10:35
Cosmopolitan.hu
Hangos szex miatt büntették még a repülőn!
A Virginia Airlines Londonból Las Vegasba tartó járatán okozott botrányt egy fiatal nő, aki túl hangosan élvezte a szexet.
2014.05.07. 08:00
Neon.hu
„Amióta anya lettem, nem kíván a férjem!”
„Amióta anya lettem, nem kíván a férjem!”
„Egy éve szültem, de már a várandósság alatt eltűnt a szex, a férjem nem hajlandó azóta sem szeretkezni velem. Nem tudom, mi történt vele, de megőrülök attól, hogy nem kíván. Selejtes nőnek érzem magam!”
2014.05.06. 19:38
Nlcafe.hu
Mire gondolnak a pasik <strong>szex</strong> után?
Mire gondolnak a pasik szex után?
Amikor 'üres' tekintettel fekszik melletted a fiúd az ágyban egy kiadós hancúrozás után, csak az jár a fejedben, hogy vajon mi járhat az övében? Tessék, itt a megoldás!
2014.05.06. 14:50
Cosmopolitan.hu
Nézze meg Raszputyin 30 centis péniszét! (18+)
Nézze meg Raszputyin 30 centis péniszét! (18+)
Napóleonnak aprócska – alig négy centiméteres –, Raszputyinnak viszont hatalmas férfiassága volt, nem kevesebb mint harminc centis. Mindkettôjük péniszét féltve őrzi az utókor. A Bors a legbizarrabb szex-ereklyéket gyűjtötte egy csokorba.
2014.05.06. 11:00
Borsonline.hu
5 trükk, amitől tovább tart a szex
A hosszabb együttlét nem csak a nőknek fontos, de nekik van szükségük több időre a csúcsra jutásig. A következő fogásokkal lehet elnyújtani az élvezetet!
2014.05.06. 00:55
Egeszsegtukor.hu
A cigarettázás olyan, mint az orális szex?
A francia reklámcégeket gyakran éri az a kritika, hogy minden terméket, a szemüvegektől a kukoricáig, szexuális tartalmú képekkel próbálnak meg eladni. A legutóbbi reklámkampány azonban még a kevésbé érzékenyeknél is kicsapta a biztosítékot.
2014.05.05. 15:08
Marmalade.hu
A sztároknál is bejön néha a munkahelyi szex
A forgatási helyszínek általában tocsognak a hormonokban, de van, hogy az alkalmi viszonyból házasság lesz.
2014.05.05. 10:46
Velvet.hu
A férfiak felének elég a két perces szex?
Egy amerikai urológus könyvéből az is kiderül, hogy a szex átlagosan körülbelül 7 percig tart.
2014.05.04. 21:06
Velvet.hu
Pajzán istenek és perverz rítusok– szex, vallás és mágia az ősi civilizációkban
Miért olyan szabadosak a mitológiák főszereplői, és tényleg „kavart” mindenki mindenkivel? Miért jó ehhez állatalakot ölteni, milyen lehet egy sassal, bikával vagy éppen egy feldarabolt...
2014.05.04. 18:31
Ittlakunk.hu
Ikonikussá vált szépségtrükkök a Szex és New Yorkból
Végre újra láthatjuk a négy szingli lányt, de most nem a tévé képernyőjén, hanem a mozivásznon. Kíváncsi vagy, mitől ilyen szépek és fiatalosak? Mi kiderítettük szépségápolási praktikákat. Jól figyelj…
2014.05.04. 16:00
Noiportal.hu
16 színész, aki mindent beleadott egy filmért
Fogyás, hízás, kopaszság, szex, mellpiercing és próbaházasság – ez mind kellhet a hiteles alakításhoz, és szerencsés esetben még Oscar is jár a bevállalós hírességnek.
2014.05.02. 16:06
Velvet.hu
Mennyi szex a pont jó?
Az emberek gyakran aggodalmaskodnak azon, hogy vajon eleget, többet, kevesebbet szexelnek-e párjuukkal, főleg másokhoz képest. De hogy mások mennyit csinálják, és mi lehet átlagos együttléteik száma, azt mindezidáig homály fedte. Most azonban lerántjuk a leplet!
2014.05.02. 15:23
Marmalade.hu
Pasijuk hullája mellett <strong>szex</strong>elt a nőkkel az agresszív motoros
Pasijuk hullája mellett szexelt a nőkkel az agresszív motoros
Chopperek, verekedés, lövöldözés, szex... vagy valami olyasmi. Megtaláltuk a világ legrosszabb videojátékát.
2014.05.01. 18:10
Hir24.hu
Lindsay Lohan smárolt James Francoval
A színész esküdözik, hogy szex tényleg nem volt, bár egyszer rátört Lohan éjszaka.
2014.05.01. 16:59
Velvet.hu
A nő, akit boldoggá tesz, ha légszexelhet a színpadon
A chicagói légszexbajnokság győztese egy nő, aki alig gyakorol valamit a pantomim szex előadásaira.
2014.05.01. 16:12
Velvet.hu
A <strong>szex</strong> is egyfajta mozgás forma
A szex is egyfajta mozgás forma
Ezt a kérdést tette fel az egyik olvasó Jessie Fano szexterapeutának. Természetesen, ha valaki gyermeket szeretne, a válasz egyértelmű, de a kérdező valószínűleg nem a szex termékenységgel kapcsolatos aspektusáról érdeklődött.
2014.04.30. 15:30
Noinetcafe.hu
Szex hetente kétszer, de hogyan?
Dr. Harry Fisch urológus szerint az átlagos párok hetente két-három alkalommal szeretkeznek, de sok férfi nem képes kitartani addig, hogy kielégítse partnerét.
2014.04.30. 09:30
Vital.hu
Milyen szerepet játszol az ágyban? Teszteld!
Melyik vagy? Kéjes csábító vagy szende szűzlány? Esetleg „legyünk már túl rajta” nő? Vagy akár mindegyikből egy kicsi? Ha végigszaladsz a kérdéseken, megtudhatod, mely tulajdonságok jellemzőek rád a legjobban. Találd meg legfőbb érdemeid vagy kételyeid, hogy tisztábban átlásd szex-dominanciád.
2014.04.30. 07:15
Kiskegyed.hu
4 dolog, amit titkon imádnak a pasik
4 dolog, amit titkon imádnak a pasik
Foci, sör, hamburger, szex - ugye neked is ezek jutnak először eszedbe, ha arra gondolsz, vajon milyen dolgokért vannak oda leginkább a srácok? Viszont pár kedvencüket próbálják totál eltitkolni előlünk, de mi kiderítettük!
2014.04.29. 13:49
Cosmopolitan.hu
Szex és szocializmus - könyvbemutató (Savaria mozi, 2014. május 8.)
Tóth Eszter Zsófia és Murai András: Szex és szocializmus című könyvének bemutatója  2014. május 8. (csütörtök), 18.00 Helyszín: Szombathely, Agora–Savaria Filmszínház Délegyházi nudistastrand, NDK-s turistalányok a Balatonon, Postinor tabletta, botrányos szépségkirálynő-választás, prostitúció, nyitott házasság, szex a magyar filmekben, Veres doktor az Ifjúsági Magazinban és mindezek hátterében a szocialista erkölcs. A könyv témáinak hátterét az a Kádár-kori hivatalos álláspont adja, hogy a szocialista ember nevelhető, és nevelése – akár szexuális téren is – társadalmi feladat, tehát közügy: ennek fényében idézzük fel a testiségről, a párkapcsolatokról és a szexualitásról szóló közbeszédet. A fejezetek témáit korabeli újság- és folyóiratcikkek, szociográfiák, filmek és tudományos munkák, valamint interjúk felhasználásával mutatjuk be, és bízunk benne, hogy ezáltal láthatóvá válik a nyilvános és a nem nyilvános szféra határainak folyamatos alakulása is az 1960-as évek közepétől a rendszerváltásig. Célunk, hogy az olvasó megismerje, mit és hogyan lehetett a szexualitásról beszélni, milyen volt a szexuális felvilágosítás. Reményeink szerint a fényképekkel illusztrált könyvből kirajzolódó – korántsem teljességre törekvő – kép segít az elsődleges emlékezet személyes élményeit kiegészítve, a szocialista rendszerhez való ironikus, vagy épp nosztalgikus viszonyunkat tovább árnyalni, a fiatalabb generáció számára pedig ez az áttekintés is hozzájárulhat a Kádár-kor másodlagos emlékezetének kialakításához. A szerzők: Tóth Eszter Zsófia PhD (1975) történész, társadalomkutató, a Magyar Nemzeti Levéltár főlevéltárosa, az ELTE és a Zsigmond Király főiskola oktatója. Fő kutatási területe az 1945 utáni társadalomtörténet és az oral history módszertan. Murai András (1966) filmtörténész, docens a Nyugat-magyarországi Egyetemen és a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán. Kommunikációelméletet, filmtörténetet és kultúraelméletet tanít. Fő kutatási területe a társadalmi emlékezet és a film kapcsolata.ProgramajánlóSzombathelySavaria MoziMozaik
2014.04.29. 10:31
Alon.hu
 <strong>Szex</strong>xi század - Eláruljuk, milyen a XXI. századi <strong>szex</strong>!
Szexxi század - Eláruljuk, milyen a XXI. századi szex!
Bár az alapok nem változnak, a 21. században a szexualitás régi-új körítést kapott. Tudósok hada dolgozik azon, hogy megértsék, mi is az a szerelem és miért vágyakozunk oly csillapíthatatlanul a másik érintésére, miközben a hétköznapi kapcsolatainkban felszabadultabbak és bátrabbak vagyunk.
2014.04.29. 06:05
Joy.hu
Prosztatagondok? A megelőzés titka a rendszeres szex!
Hihetetlen, de még most, a 21. században is a legtöbb férfinek van egy olyan szerve, amelynek vizsgálatától és esetleges problémáitól maguk a férfiak rettegnek, ez a prosztata. A problémák megelőzésének egyetlen titka a rendszeres szex.
2014.04.28. 21:10
Egeszsegtukor.hu
A szex szimbólum stílusa - Jessica Alba 33 éves lett
Születésnapi köszöntőként elevenítsük fel a színésznő legjobb vörös szőnyeges összeállításait.
2014.04.28. 15:41
Glamouronline.hu
 Önt mi zavar jobban a megcsalásban: a <strong>szex</strong>, vagy a szerelem? – kérdőív
Önt mi zavar jobban a megcsalásban: a szex, vagy a szerelem? – kérdőív
Egy amerikai kutatás szerint a nőket jobban zavarja, ha a partnerük érzelmileg kezd kötődni valaki máshoz, míg a férfiakat a félrelépés szexuális oldala bántja meg leginkább. Ön mit nem tudna megbocsátani? Félperces kérdőív.
2014.04.28. 15:25
Hvg.hu
Mennyiben befolyásolja a fájdalom a libidónkat?
A nőknél előfordul, hogy fejfájásra, migrénre hivatkozva utasítják vissza párjuk szexuális közeledését, ám férfiaktól ritkán hallani hasonló kifogást. Egy kanadai kutatás most azonban fényt derített arra, mennyire másképp reagál a két nem a fájdalom és a szex kombinációjára, és arra is választ talált, hogy ennek biológiai, vagy tanult okai vannak-e.
2014.04.28. 11:15
Marmalade.hu
 Az Éva új állandó szerzője: Kormos Anett!
Az Éva új állandó szerzője: Kormos Anett!
Olvasóinknak máris nagy kedvence a „Szex az, amit anya nem csinál apával" című írása a májusi Évában „Kormos Anett írásán sírtam a röhögéstől!! Nagyon jóó!!" „Még, még Kormos Anettet!" „Egyszerűen nem értem, hogy maradhatott ki eddig Kormos Anett a szerzőitek sorából!" Ilyen és ehhez hasonló visszajelzéseket kaptunk az Éva májusi számában megjelent cikkhez, amelynek szerzője Kormos Anett író, humorista. Új, állandó munkatársunk két kislány édesanyjaként bőven el van látva témával. Elsőként arról ír, hogy „A lányaim hat- és hétévesek. Még nem tudják, hogy nem szexelhetnek. Soha! Úgy terveztem, hogy amikor eljön az ideje, úgy húsz-huszonöt év múlva, felvilágosítom őket"... és így tovább. Olvassátok el a cikket a májusi Évában, garantáltan remekül fogtok szórakozni! :) Kormos Anett író, humorista, akit már többször láthattunk a tévében. Például...
2014.04.28. 10:22
Evamagazin.hu
Fétis szex: Dom és domina kikötözve a szex és orgazmus küszöbén
Perverznek tartott a feleségem, holott csak szerettem volna bekötni a szemét, és tejszínhabot nyalni a testéről. Ennek egy normális házasságba bele kell férnie.
2014.04.28. 08:03
Kiskegyed.hu
Májusban is vár a MASZK - Vári Éva és Pintér Béláék is fellépnek
Májusban is vár a MASZK - Vári Éva és Pintér Béláék is fellépnek
A szegedi MASZK Egyesület májusban újra kinyitja a Régi Zsinagógát, ahol ismét változatos és különleges programokkal várja a közönséget. A programok összeállításánál nem feledkeztek meg a holokauszt emlékévről. A nyitóestén, május 5-én este hét órától Vári Éva Jászai Mari- és Kossuth-díjas színművész lesz a vendégük, Martin Sherman Rose című monodrámájával. Rose humorral átszőtt, szívet melengető meséje megkapó jiddis Odüsszeia, amely élni akarásról, bölcsességről és emberi hitről tanúskodik, és Rose életén keresztül éles rajzú portrét tár elénk a 20. századról is, amelyben minden megváltozott, kivéve az erőszakot. Az előadás rendezője Ilan Eldad.Május 7-én a MASZK Egyesület, a Radikális Szabadidő Színház és az Amargant Színházi Műhely koprodukciója lesz látható, melyet Balog József, Formanek Csaba és Ilyés Lénárd írt, rendezett és játszik. „Az előadás a perzsaszőnyeg típusú szövegszerkezet és akciószervezés tarka egyvelege. Dramaturgiáját Tolnai Ottó prózája, velencei kémek jelentései, önálló színészi monológok, Liszt Ferenc zenéje és Kierkegaard félelme és reszketése kovászolja." A Kifelé! című irányt mutató előadás bemutatója március 15-én volt a budapesti MÜSZI-ben.Május 14-én a hazai színházi élet kiemelkedő csapata, Pintér Béla és Társulata vendégszerepel Szegeden. A 42. hét című előadásban nyújtott alakításáért Csákányi Eszter tavaly elnyerte a legjobb női főszereplőnek járó Színikritikusok Díját és a nyíregyházi Vidor Fesztivál Colombina-díját a legjobb női alakításért, míg az előadás megkapta a fesztivál legjobb előadásának járó Dottore-díjat.Május 22-én 19.00 órakor nyitják meg a Régi Zsinagógában a IV. THEALTER U21 plusz kisfesztivált, melynek tavaszi programsorozata az Aperitif címet kapta. A hatnapos programsorozat nyitó produkciója a budapesti Katona József Színházból érkezik. A Mennyekbe vágtató prolibusz című „vers-előadás" Weöres Sándor egysoros versétől kölcsönözte címét, a verseket válogatta és előadja Fekete Ernő Jászai Mari-díjas, érdemes művész. Fiataloknak és idősebbeknek egyaránt ajánlják a nem szokványos pódiumestet, hiszen „Fekete Ernő és Weöres Sándor találkozása maga a nagy találkozás, a maga tökéletes hétköznapiságában", „Profán szertartás, önmagát fricskázó szimfónia."Május 23-án egy újonnan alapított formáció, a Nylon Group mutatkozik be a szegedi közönségnek a Burok című, nem vészesen interaktív celofán-happeninggel. Az előadás Eke Angéla színésznő egyetemi vizsgadarabját, a Kisasszonyt gondolja-fűzi tovább, amely 2013-ban több európai városban vendégszerepelt, Belgiumban Young Talent díjjal is jutalmazták. „Egy nő eszmélésétől, nőiségére ráébredésétől, metaforikus vagy akár szó szerint értett születésétől jutunk el a párválasztáson át az esküvőig és az ott felmerülő kételyekig" A formáció a bábszínház, a látvány, a happening és a gasztronómia ötvözésével kísérletezik.Május 24-én a Kisszínházban Arany János Toldija lesz látható, melyet Horváth Csaba Harangozó Gyula-díjas koreográfus, rendező állított színpadra. A Színház- és Filmművészeti Egyetem végzős fizikai színházi rendező-koreográfus osztálya 2012 októberében készítette el a produkciót, amelyet azóta is teltházzal játszanak. A „sodróan lendületes, izgalmas" produkciót nem csak a tánc szerelmeseinek ajánlják, hiszen az előadásban a teljes Arany-mű elhangzik, miközben a mozgás, a zene és a tánc a szöveg szerves részévé válik.Május 25-én a szentesi Horváth Mihály Gimnázium végzős irodalmi-drámai tagozatosait képviseli az MKB Társulat, akik G. B. Shaw Warrenné mestersége című drámáját dolgozták fel. Úrinő című előadásuk az Országos Diákszínjátszó Találkozón Ezüst minősítést nyert. Ugyancsak vasárnap lesz látható a Régi Zsinagógában a szegedi Kelemen László Szakközépiskola és Színitanoda két vizsgadarabja. Az Antigoné és a többiek című előadást Horváth Péter és Gömöri Krisztián színészmesterség-tanárok állították színpadra.Május 26-án a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház április 17-én bemutatott új előadása, az Antigoné/Iszméné lesz a vendégük. „Hogyan válasszunk isteni törvényeket egy istentelen világban? Hogyan válasszunk emberi törvényeket egy erkölcstelen világban? Antigoné vagy Iszméné? Hagyomány vagy élet? Demokrácia vagy zsarnokság? Jogállam vagy diktatúra? Felvilágosult tömeg vagy őrizetlenül hagyott állatkert?" Szophoklész mindig aktuális kérdéseket megfogalmazó klasszikusát Jelena Bogavac állította színpadra.Május 27-én, a kisfesztivál zárásaként a Szegeden is jól ismert Tünet Együttes Apropó című, kétrészes táncszínházi estjét láthatják a nézők, melyet a társulat tízéves fennállása alkalmából állítottak színpadra. Az Ez mind én leszek egykor című Szabó Réka-szóló személyes leltár, amelyben a táncos-koreográfus „mesésen" mutatja be egy 44 éves nő, anya, művész életének számvetését. A Nem emlékszem, hogy így neveltek volna pedig a társulat tagjainak valós és fiktív emlékeit felvonultató, költői, szívszorító, humoros, egyszerre személyes és mindenkire jellemző darab, „Őszinteségük, (ön)iróniájuk, mély emberségük vigasztaló, méltóságteljes protestálásnak hat egy barbár, hiszterizált országban."Május 30-án a Zéró Balett társulata a társkeresés minden korosztály számára aktuális témáját járja körül kissé abszurd és humoros előadásában. A Süti, bor, tánc, szex című táncszínházi produkció középpontjában „a mindennapok egyperces szerelmei és a nagy szerelmek mindennapi egypercesei" állnak.Június 15-én, vasárnap este hét órától a Nobel-díjas Kertész Imre Kaddis a meg nem született gyermekért című regényének színpadi változatával zárul a tavaszi programsorozat. A színpadi változatot Jake Goodman adja elő a Régi Zsinagógában angol nyelven, magyar felirattal. „Kertész szavai ma érvényesebbek és fájdalmasabbak, mint valaha" – fogalmazott a darab rendezője, a magyar származású Barbara Lanciers.Bővebb információk és jegyrendelés:MASZK Egyesület (Szeged)tel./fax: (62) 312-303maszk@maszk.huwww.maszk.hu, www.thealter.huwww.facebook.com/alterra.regi.zsinagoga, www.facebook.com/thealter
2014.04.28. 06:00
Szinhaz.hu
Ennyi szex még nem volt sosem a villában!
BUDAPEST – Rekordot döntött a ValóVilág a szerelmi légyottok számát illetően. Már alig telik el nap szex nélkül. A fiatalokat nem zavarrák a kamerák, hiszen most már bármikor képesek egymásnak esni.
2014.04.27. 19:22
Blikk.hu
13 éves apa: a korai <strong>szex</strong> tette tönkre az életemet
13 éves apa: a korai szex tette tönkre az életemet
“Az egyik pillanatban még a játékaiddal játszol, a másikban apa vagy. “ Alfie 12 évesen feküdt le barátnőjével. Ma 18 éves, és romokban az élete.
2014.04.27. 13:00
Borsonline.hu
Aurelio a szex miatt voksol Teóra
Budapest - Egyetlen támogatóként állt Teo (21) mögé Aurelio (23). A ValóVilág kihívója Zsófikával méri össze erejét vasárnap este, és hogy melyikük folytathatja a játékot, csak a nézőkön múlik.
2014.04.26. 15:34
Blikk.hu
Itt a vadiúj randikódex
Itt a vadiúj randikódex
Emlékszel még Charlotte szabályára a Szex és New Yorkból, miszerint szigorúan csak a harmadik randi után szabad ágyba bújni egy új pasival? Nos, úgy tűnik, ez a randielmélet most megdőlt, mert a legújabb kutatások szerint már az ötödik randiig kell várni az első közös éjszakáig!
2014.04.26. 03:00
Cosmopolitan.hu
Igaz történet: Egyéjszakás szex után terhes lettem. Mi lesz most?
Átölelt, megcsókolt, keze simogatva járta be a testemet, amíg teljesen elzsongított. Újra megállapítottam, hogy valami ismeretlen erő dolgozik bennem, ami felé hajt, és hogy szokatlan nagy hatalma van az érzékeim felett.
2014.04.25. 08:04
Kiskegyed.hu
Pénisz is van a menün a világ első <strong>szex</strong>éttermében - videóval (18+)
Pénisz is van a menün a világ első szexéttermében - videóval (18+)
Hatalmas falloszok, mellbimbóból spriccelő mártás, felfújható guminők és pénisz formájú puding, ilyen és ehhez hasonló izgalmak várják a vendégeket egy tajvani városban nyílt, szex tematikájú étteremben.
2014.04.24. 20:00
Borsonline.hu
18+: Anális <strong>szex</strong> – Miért vágyik rá annyira?
18+: Anális szex – Miért vágyik rá annyira?
Olvasónk nem érti, miért vágyik annyira a férje a szex ezen formájára, hogy akár könyörögni is képes érte. Többször megpróbálták, de a fájdalom miatt nem ment... A feleség annyira kíváncsi a férje vágyának okára, hogy dr. Gerevich Józsefhez fordult válaszért.
2014.04.24. 19:34
Nlcafe.hu
Szexpózok a 9 és fél hétből
Hármasszex egy idegen nővel, fülledt szex a nyári esőben egy lépcsőn, és előjáték jéggel - többek közt ezeket a szexpózokat lesheti el a filmből.
2014.04.24. 19:03
Velvet.hu
Mi tartja fiatalon? A szex! – Interjú Kertész Zsuzsával
A Patika Tükör címlaphölgyet keres, de nem akármilyet! 60 év feletti hölgyek jelentkezését várjuk. Ennek kapcsán gyönyörű magyar hölgyeket, a kortalan szépség nagyköveteit kérdezzük a szépségről, egészségről. Ezúttal Kertész Zsuzsát.
2014.04.24. 16:25
Egeszsegtukor.hu
Barbie a mozikban kel életre!
Barbie a mozikban kel életre!
Hurrá-hurrá, a Barbie-mesék után kedvenc babánk most egy élőszereplős filmben is feltűnik – aminek forgatókönyvét ráadásul a Szex és New York egyik írója készíti majd!
2014.04.24. 15:28
Cosmopolitan.hu
VV Iza és VV Krisztián anyázása csak előjáték
A villa szerelmespárját az üvöltözés és a szex tartja össze, a szakember szerint ez távol áll a valódi érzelmektől.
2014.04.24. 11:35
Velvet.hu
Méh és petefészek nélkül más a szex?
Pár évvel ezelőtt kivették a méhemet és a petefészkeimet. Azóta nem olyan a szex, mint volt.
2014.04.24. 08:59
Kiskegyed.hu
Szex után fotózzák egymást Varga Viktorék
Egyre terjed az extrém helyzetekben történő szelfizés, például az ágyban, szex után. Varga Viktor és Cinthya elárulták, közös szelfi nagyon kevés van róluk, de egymást gyakran fotózzák.
2014.04.23. 11:00
Storyonline.hu
Cinthya Dictator: Viktor vette el a szűzességemet
Cinthya Dictator: Viktor vette el a szűzességemet
Cinthya Dictator későn vesztette el szüzességét, mert sokáig meggyőződése volt, hogy a szex bűnös, elítélendő dolog. Két évvel ezelőtt Varga Viktor mellett ízlelte meg a testiség örömeit.
2014.04.23. 06:15
Borsonline.hu
Meglepő dologról vallott Cinthya Dictator
Meglepő dologról vallott Cinthya Dictator
Cinthya Dictatornak sokáig meggyőződése volt, hogy a szex elítélendő, bűnös dolog – írja a Bors.
2014.04.23. 04:24
Nlcafe.hu
 Óriási kuponfüzet a májusi Évában! És micsoda olvasmányok!
Óriási kuponfüzet a májusi Évában! És micsoda olvasmányok!
Nagyobb méret, régi ár! Április 23-tól az újságárusoknál. :) Ezerféle okot tudnánk mondani, amiért érdemes megvenned és fellapoznod a májusi Évát! Most csak néhányat mondunk: Különleges gyerekek Milyen lehet sajátos nevelési igényű, Down-szindrómával élő, vak vagy siket gyerek anyukájának lenni? Küzdelmes, az biztos. A májusi Évában négy szuperhős anyukával olvashattok interjút. Közülük az egyik a címlapon is látható Balla Eszter színész. Joy Napok-kuponfüzet a májusi Évában! A május 9–11-én esedékes Joy Napokon akár 65%-os kedvezménnyel vásárolhatsz olyan üzleetekben, mint a Drogerie Markt, a Butlers, a Játékvár vagy az F&F. További infó: joynapok.hu Szex az, amit anya nem csinál apával Kormos Anett humorista írásából kiderül, hogy mekkora szerepet játszik a szex a gyerekei gondolkodásában. Az biztos, hogy nagyobbat, mint ő szeretné... Kormos Anett Nyáry Krisztián új rovata Nyáry Krisztián író–kommunikációs szakember két évvel ezelőtt tett szert óriási ismertségre Facebook-oldalán keresztül, amelyen 19–20. századi írók, művészek szerelmi életéről tett közzé sztorikat. Azóta két bestsellert is kiadott ezekből a történetekből. Az Éva már 2012-ben interjút készített vele, most pedig felkértük, hogy indítson rovatot festők szerelmeiről. A sorozat első darabjában, amely a májusi Évában olvasható, A lila ruhás nő című Szinyei Merse-festmény történetéről olvashattok. Ismerős ez az arc? Vad-Horváth Katalin a 20-as évei elején a magyar pornó legnagyobb sztárja volt. Ma nem bán semmit, és határozott álláspontja van arról, hogy mennyire kell félteni a gyereket (9 éves kislányát is ideértve) az interneten található pornográf tartalmaktól. Olvasóink biztosan vitatni fogják – mi sem értettünk mindenben egyet vele. Kíváncsiak leszünk a véleményetekre! Táborlista 2014 Mint minden évben, idén is készültünk táborlistával – ezt online is megtaláljátok, sőt, be is küldhetitek a ti táborotokat! Részletek: evamagazin.hu/tábor
2014.04.22. 17:49
Evamagazin.hu
Kim Cattrall háromnapos diétája
Kim Cattrall háromnapos diétája
Ki ne ismerné a Szex és New York híres sztárját Kim Cattrallt?! Ő is küzdött már a kilókkal és néha egy-egy forgatás miatt le kell adnia pár kilót. Ha gyorsan kell megszabadulnia egy kis súlyfeleslegtől, a háromnapos haldiétát szokta bevetni. A színésznő a kiegyensúlyozott és egészséges életmód híve egyébként, de minden nővel előfordul, hogy gyorsan kell formába hoznia magát.
2014.04.22. 13:56
Receptneked.hu
<strong>Szex</strong> miatt harapta le a férfi fülét
Szex miatt harapta le a férfi fülét
A 21 éves udvarló már egyszer anyává tette a még kiskorú lányt, aki megint terhes lett a férfitól. A lány testvére, mikor meztelenül találta őket otthon, egyszerűen leharapta a liliomtipró fülét.
2014.04.21. 18:30
Borsonline.hu
Extrém durva szex: öt nőt kínzott a St. Louis-i szadista
Adam Michael Capriglione válogatott módszerekkel, például felhevített ollóval kínozta áldozatait.
2014.04.19. 09:00
Velvet.hu
A férfi perzsa szőnyegnek tekinti a nőt
Egy férfi szemével próbálok rávilágítani arra, miért satnyul el a szex iránti vágy még a legprímább párkapcsolatokban is. Nem dicsekvés, de én is elváltam már, sőt a második házasságom is romokban, tehát van tapasztalatom e téren. Az évek alatt rádöbbentem arra, hogy mi férfiak, a teremtés isteni koronái pusztán alantas vágyaink eszközének tekintjük a nőt, az anyaság és a teremtés szimbólumát. Minden cselekedetünket csupán az elfojtott freudi testiség iránti mohóság irányítja, és ezt még magunknak se merjük bevallani. A nap 24 órájában csak a nő körül zsongnak gondolataink, és legtöbbször NEM ama nő körül, akihez hazamegyünk. Mi lehet a fő oka az elhidegülésnek, mikor kezdetben minden klappol?
2014.04.19. 09:00
Bezzeganya.postr.hu
Ilyenről még biztos nem hallott: nemi szervet cseréltek!
Részben az extrém sokáig tartó szex az oka a furcsa jelenségnek.
2014.04.19. 06:30
Ma.hu
Szexre bérbe adó Kozso teaháza
Budapest — Legális a szex a Kozso nevével fémjelzett belvárosi teaházban! „Pihenj a Zöld Teknős szeparéiban egy csodálatos környezetben" – áll a teázó hirdetésében sokat sejtetően.
2014.04.18. 05:30
Blikk.hu
Jobb a szex, ha templomba jársz
Magyarország — Jobban és gyakrabban élvezik a szexet azok, akik rendszeresen járnak templomba, mint azok, akik csak hírből ismerik Isten házát.
2014.04.17. 17:35
Blikk.hu
<strong>Szex</strong> miatt zsarolták milliókkal a kanizsai férfit
Szex miatt zsarolták milliókkal a kanizsai férfit
Vádat emeltek Nagykanizsán két férfi ellen, akik készpénz, áruhitelek és jelzálogkölcsön formájában egy szexuális szolgáltatását igénybe vevő férfitól több millió forintot zsaroltak ki néhány hét alatt - közölte a Zala Megyei Főügyészség szóvivője csütörtökön az MTI-vel.
2014.04.17. 10:30
Borsonline.hu
Milliókba került a szex Nagykanizsán
Szexet akart, de végül milliókat bukott egy férfi, akit hosszú időn át rettegésben tartott, zsarolt és fenyegetett egy bűnbanda.
2014.04.17. 09:23
Blikk.hu
 „Pornót nézni hivatali munkaidőben nem bűn”
„Pornót nézni hivatali munkaidőben nem bűn”
Sokáig minisztériumban dolgozott, az ott tapasztaltak tengernyi alapanyaggal szolgáltak új, szatirikus regényéhez. Az általa kitalált korrupciós ügyet később az újságokban olvasta vissza. Úgy véli, a szex hálás és kimeríthetetlen téma, a pornó pedig rendkívül jól karikírozható műfaj. Interjú Nagy Koppány Zsolt íróval.
2014.04.16. 22:50
Hvg.hu
Nem szereti lábait a <strong>szex</strong>i Cobie
Nem szereti lábait a szexi Cobie
Robin Scherbatsky, az Így jártam anyátokkal dögös riporternője lassan búcsúzik a magyar nézőktől, közeleg a sorozat mindent lezáró utolsó epizódja. Nem túlzás állítani: a szerep a világsztárok közé repítette Cobie Smulders-t, aki Amerika egyik első számú szex szimbólumává vált.
2014.04.16. 22:05
Hir24.hu
Az Így jártam anyátokkal Robinja utálja lábait
Robin Scherbatsky, az Így jártam anyátokkal dögös riporternője lassan búcsúzik a magyar nézőktől, közeleg a sorozat mindent lezáró utolsó epizódja a Comedy Central képernyőjén. Nem túlzás állítani: a szerep a világsztárok közé repítette Cobie Smulders-t. Lássuk, mit is tudunk a színésznőről, aki kilenc évad során, Robin bőrébe bújva vált Amerika egyik első számú szex szimbólumává.
2014.04.16. 19:30
Neon.hu
Itt az új trend: a <strong>szex</strong> utáni selfie
Itt az új trend: a szex utáni selfie
Már megszoktuk, hogy az ismerősök minden apró lépésüket dokumentálják a közösségi oldalakon, de tessék kapaszkodni, a házi dzsemkészítés és a baba első lépései után itt egy újabb trend: a szex utáni selfie.
2014.04.16. 13:30
Nlcafe.hu
Az Így jártam anyátokkal Robinja utálja lábait
Az Így jártam anyátokkal Robinja utálja lábait
Robin Scherbatsky, az Így jártam anyátokkal dögös riporternõje lassan búcsúzik a magyar nézõktõl, közeleg a sorozat mindent lezáró utolsó epizódja a Comedy Central képernyõjén. Nem túlzás állítani: a szerep a világsztárok közé repítette Cobie Smulders-t. Lássuk, mit is tudunk a színésznõrõl, aki kilenc évad során, Robin bõrébe bújva vált Amerika egyik elsõ számú szex szimbólumává.
2014.04.16. 13:10
Napiaszonline.hu
Kamu volt a hír, hogy Sarah Jessica Parker lenne a Vogue következő főszerkesztője
A Szex és New York divatmániás főszereplője csak nevetett azokon a pletykákon, miszerint átvenné Anna Wintour főszerkesztői helyét a divat bibliájaként is emlegetett Vogue-ban.
2014.04.15. 20:17
Kiskegyed.hu
„Nekem a gyerekek az elsők, nem a <strong>szex</strong>!”
„Nekem a gyerekek az elsők, nem a szex!”
Egy pár intimitásában az egyik legnagyobb kihívás nem más, mint a gyermek: örök kérdés, hogyan hozható össze anyaság, apaság és a szexualizálás. Szextanácsadónk, Bibók Bea mesél a legjellemzőbb mintákról.
2014.04.15. 18:50
Nlcafe.hu
Jön az új <strong>Szex</strong> és New York!
Jön az új Szex és New York!
Nem, sajnos nem a harmadik SATC-moziról van szó, de azért ez a hír is legalább olyan fantasztikus. A sorozat készítői ugyanis most egy új szériával rukkoltak elő, ami nagyon hasonlít az eredeti Szex és New York-feelingre!
2014.04.15. 11:36
Cosmopolitan.hu
Szex, drog, szörf, drog - a sztáríró nem kegyelmez
Az amerikai irodalom nagy rejtőzködőjét, a Súlyszivárvány és A 49-es tétel kiáltása szerzőjét senki sem találja. A legbiztosabb a regényeiben keresni - most épp a Beépített Hibában. Kritika. Sort of. Groovy!
2014.04.15. 10:53
Magyarnarancs.hu
Mire gondol a férfi <strong>szex</strong> közben? - Ezekre biztosan nem
Mire gondol a férfi szex közben? - Ezekre biztosan nem
Most betekintést nyerhetsz a férfigondolatok sűrű, vadregényes erdejébe.
2014.04.14. 18:35
Femina.hu
Szex közben szenvedett égési sérüléseket a nő!
Harmadfokú égési sérüléseket szerzett szeretkezés közben - kórházba szállították!
2014.04.14. 13:00
Neon.hu
Kevés <strong>szex</strong> miatt ment tönkre a színésznő házassága
Kevés szex miatt ment tönkre a színésznő házassága
Torri Spelling és férje, Dean McDermott házassága válságba került. A színésznő most saját valóságshowjában vall a problémákról és elárulja: bár dühös a férjére, magát is felelősnek tartja azért, hogy felszarvazták.
2014.04.13. 17:45
Borsonline.hu
A szex maszturbálásra hasonlít, amiben a másik a segédeszköz
Így lesz mindent elsöprő szerelemből nyugdíjashoz méltó kapcsolat. Olvasónk tanácsot kér a Randiblogban.
2014.04.13. 16:27
Velvet.hu
Kamaszfiúkkal is szabad volt a <strong>szex</strong> a férfiaknak
Kamaszfiúkkal is szabad volt a szex a férfiaknak
Az erkölcs és a törvény védte a szabad nőt, de szolgákkal és prostituáltakkal szemben a családfő nagy szabadságot élvezett az ókori Rómában. Asszonya támogatásával.
2014.04.13. 15:45
Hir24.hu
Szex és szocializmus
Ezzel a címmel jelent meg könyv Tóth Eszter Zsófia történész és Murai András filmesztéta tollából. Hogy lehetett a szexualitásról beszélni a Kádár-korban? Milyen volt akkoriban a szexuális felvilágosítás? Most minden kiderül.
2014.04.12. 16:25
Kulturpart.hu
Harmadfokú égései lettek <strong>szex</strong> közben
Harmadfokú égései lettek szex közben
A pár csak fel szerette volna dobni az egyhangú együttléteket egy kis gumicukorral. A sürgősségi osztályon kötöttek ki.
2014.04.12. 15:40
Hir24.hu
Akarja tudni, milyen volt a szex a szocializmusban?
Megjelent a Szex és szocializmus című könyv Tóth Eszter Zsófia történész és Murai András filmesztéta tollából. A kötet célja egyebek mellett az, hogy az olvasó megismerje, mit és hogyan lehetett a szexualitásról beszélni a Kádár-korban és milyen volt akkoriban a szexuális felvilágosítás - mondta Tóth Eszter Zsófia az MTI-nek.
2014.04.12. 12:34
Stop.hu
Szex és szocializmus
Mit és hogyan lehetett a szexualitásról beszélni a Kádár-korban és milyen volt akkoriban a szexuális felvilágosítás.
2014.04.12. 10:55
Ma.hu
Megjelent a <strong>Szex</strong> és szocializmus című könyv
Megjelent a Szex és szocializmus című könyv
A kötet célja egyebek mellett az, hogy az olvasó megismerje, mit és hogyan lehetett a szexualitásról beszélni a Kádár-korban és milyen volt akkoriban a szexuális felvilágosítás
2014.04.12. 10:50
Delmagyar.hu
Szex és szocializmus
Az Ifjúsági Magazin társkereső rovatától a Postinor tabletta bevezetéséig...
2014.04.12. 09:53
Nepszava.hu
18+: Ilyen a víz alatti szex – fotók
Ramona Zordini olasz portréfotós izgalmas, precízen megkomponált aktfotóiról híres. Sorozataiban párok intim pillanatait örökíti meg, ahogy szexuálisan izgatják, szenvedélyesen ölelik egymást, miközben főszerepet kap egy-egy testrész. De szavak helyett beszéljenek a képek!
2014.04.11. 19:00
Nlcafe.hu
Sok pia és még több szex
Egy magyar hostel, a Király utcai Wombat's nyerte el nemrég a világ legjobb extra nagy hostelének járó díjat a Hostelworld szavazásán. Mégsem olyan jó üzlet ma hostelt nyitni Pesten.
2014.04.11. 17:40
Index.hu
Az üzleti sikerhez kell egy kis reggeli előtti <strong>szex</strong> is
Az üzleti sikerhez kell egy kis reggeli előtti szex is
Akik milliókat keresnek a saját vállalkozásukban, azok szerint nem feltétlenül csak a tehetségen és a szorgalmon múlik, ki lesz a befutó. Hanem még sok apróságon is.
2014.04.11. 07:20
Fn24.hu
Áradt a <strong>szex</strong> a belvárosban
Áradt a szex a belvárosban
Önfeledt seggrázás és dekázás a vébéért és a biciklizésért. Galéria!
2014.04.10. 18:15
Hir24.hu
Világosban vagy sötétben jobb a szex? (egy férfi szemével)
Talán nem tűnik nagyon fontos dolognak, hogy látjuk-e a partnerünket avagy sem, pedig az. Legalábbis nekünk, igen fontos. Önöknek is legyen az egy kicsit.
2014.04.10. 16:09
Marmalade.hu
18+: Így nézünk ki orgazmus közben
18+: Így nézünk ki orgazmus közben
A moziknak és a pornónak köszönhetően az emberek fejében kialakult egy furcsa kép arról, hogy hogyan is „kell” elélvezni. A Beautiful Agony projekt azonban megmutatja, hogyan néz ki az ember szex közben – a valóságban.
2014.04.09. 20:00
Nlcafe.hu
Bejött a szex Harsányi Gábornak
„Bejött a szex" Harsányi Gábornak (68). A Jó estét nyár, jó estét szerelem egykori szívtiprójának rendezését nagy sikerrel játssza a Fogi Színház – Bulvárszínház, nyáron azonban már vidéki városokban is bemutatják a darabot.
2014.04.09. 17:30
Blikk.hu
A szülinapos Cynthia Nixon 9 legszebb ruhája - A <strong>Szex</strong> és New York Mirandája ma ünnepel
A szülinapos Cynthia Nixon 9 legszebb ruhája - A Szex és New York Mirandája ma ünnepel
A Szex és New York Miranda Hobbes nevű ügyvédnőjét játszó Cythia Ellen Nixon ma ünnepli 48. születésnapját. Most összegyűjtöttük a világ egyik legstílusosabb sorozatában szereplő színésznő 9 mesés ruháját!
2014.04.09. 08:39
Femcafe.hu
 Kádár alatt többet <strong>szex</strong>elt a magyar
Kádár alatt többet szexelt a magyar
Az állampárt megpróbálta uralni a hálószobákat is, ám ez nem mindig sikerült, sőt a politikai szabadság hiánya miatt sokan épp a szexualitásban vezették le fölösleges energiájukat a Kádár-rendszerben – állítja Tóth Eszter Zsófia, akinek Szex és szocializmus címmel jelenik meg hamarosan a Murai Andrással közösen írt kötete. Miért volt sok abortusz a 70-es években? Valódi levelekre válaszolt-e a szexológus az Ifjúsági Magazinban? Mit gondolt a rezsim a prostitúcióról vagy a nudizmusról? Interjú.
2014.04.08. 21:55
Hvg.hu
"Szex után nem tudok felállni a WC-ről"
Mi lehet az oka annak, ha a szexuális együttlétek után felfázásos tünetek jelentkeznek? A HáziorvosBlog összefoglalta a lehetséges válaszokat. ...
2014.04.08. 18:10
Hazipatika.com
Ekkora szex még nem volt valóságshowban
VV Krisztián kihasználta a nyugiszoba kanapéját, és hátulról megpocsékolta VV Izát. Roncsfilmbe illő a jelenet. Videó.
2014.04.07. 22:56
Velvet.hu
A tini szerint rendben volt a <strong>szex</strong> a jogásznővel
A tini szerint rendben volt a szex a jogásznővel
Az iskola csinos jogásznőjével keveredett intim viszonyba egy 18 éves diák. Nem érti, miért rúgták ki emiatt a nőt, szerinte ő elég felnőtt volt ahhoz, hogy eldöntse, akar-e szexelni vele.
2014.04.07. 22:30
Borsonline.hu
Pusztavacs a magyar szexfőváros
Pusztavacs — Valószínűleg nem sok ember akad széles e hazában, akinek Pusztavacsról nem az ország közepe, hanem a szex fellegvára jut eszébe. Kivételt talán csak maguk a pusztavacsiak jelentenek, ugyanis – mint a Velvet kiderítette – ennek a másfél ezer lelkes településnek a lakói keresnek rá leggyakrabban a világhálón a sex kifejezésre.
2014.04.07. 18:47
Blikk.hu
Idegennel jobban megy a szex!
Érdekes jelenség, hogy a nők kevésbé gondolnak a szexre, amikor komoly partnerük akad, vagy férjhez mennek, mint amikor még függetlenek voltak. Ilyen a gondolkodásuk? Vagy ilyenre változott?
2014.04.07. 08:04
Kiskegyed.hu
Hétfői HarmoNet horoszkóp 2014-04-07
Ma túl sokat eszünk, s a szerelemben is nagyon mértéktelenek lehetünk.Ha a szex jobban érdekel minket, akkor abban lehetünk telhetetlenek.
2014.04.07. 08:00
Harmonet.hu
Új Instagram-trend: az after-<strong>szex</strong> selfie
Új Instagram-trend: az after-szex selfie
Te is gyakran töltesz fel magadról fotókat nyaralás, shoppingolás vagy éppen bulizás közben? És azt el tudod képzelni, hogy arról posztolj képet, mikor a pasiddal egy vad hancúr után összebújtok?
2014.04.05. 14:00
Cosmopolitan.hu
A balkezesknek jobban megy a <strong>szex</strong>
A balkezesknek jobban megy a szex
De legalábbis sokkal boldogabbak a szexuális életükkel, mint a jobbkezesek – állíjta egy friss kutatás.
2014.04.04. 18:30
Hir24.hu
Nézze meg a 22 éves Kim Cattrallt!
Robog az idő, még a Szex és New York szereplőjének is. Egy régi forgatási fotót tett fel magáról a Twitterre.
2014.04.04. 15:32
Velvet.hu
Miért is néznek a férfiak pornót? - egy férfi szemszögéből
A nagy keresők statisztikája alapján, a „pornófilm”, „szex képek” szóösszetételek igen előkelő helyen vannak a keresett szavak, kifejezések között. Ez, azt gondolom, nem meglepő, de az már számunkra (férfiak) annál inkább, hogy a felnőtt tartalmak nézegetése sok esetben megcsalásnak számít a hölgyek szemében.
2014.04.03. 16:10
Marmalade.hu
Jobb a szex, ha balkezes...
Bár az élet sok területén még mindig nehézségekbe ütköznek a balkezesek, van valami, ami miatt örülhetnek, hogy ezt dobta nekik a genetika: közülük ötből négyen élvezik a szexet, míg a jobbkezeseknek egyötöde sem elégedett.
2014.04.03. 14:32
Ma.hu
Zavar, hogy a vőlegényem már szexelt!
Vallásos családból jövök, és nálunk tabu a házasság előtti szex. Én se voltam még senkivel, viszont a szerelmem igen, és ez bánt.
2014.04.03. 08:59
Kiskegyed.hu
Nőként lehetek impotens?
Nőként lehetek impotens?
Lehet egy nő impotens? És ha nem, mi a megfelelő szakkifejezés arra az állapotra, amikor a szex nemhogy fizikailag, de gondolatszinten sem hiányzik? Bloggerünk a témával kapcsolatos minden kérdésre választ ad.
2014.04.02. 19:04
Nlcafe.hu
Ezt csináljuk <strong>szex</strong> után – fotók
Ezt csináljuk szex után – fotók
Újabb netes őrület: miután végeztünk a lényeggel, okostelefont ragadunk és szelfizünk.
2014.04.02. 14:35
Hir24.hu
Szülés utáni <strong>szex</strong> és fogamzásgátlás
Szülés utáni szex és fogamzásgátlás
A szülés után a szervezetében egy sor olyan változás következik be, amelyek miatt a legtöbb kismama számára a szex és így a fogamzásgátlás is másodrendű vagy éppen lényegtelen kérdéssé válik egy időre. Rendszerint 6-8 hét után azonban újra napirendre kerülhet a téma a pároknál, de ajánlott tisztázni néhány dolgot, még mielőtt átadják magukat a házasélet gyönyöreinek.
2014.04.02. 11:10
Nlcafe.hu
A szex utáni szelfi az új trend
Aftersex hashtaggel töltik fel a szex utáni szelfiket a párok, van, aki dohányzós képet tesz közzé az ágyból.
2014.04.01. 15:16
Velvet.hu
6 stílustipp a Gossip Girl-lányoktól - Blair és Serena segít
6 stílustipp a Gossip Girl-lányoktól - Blair és Serena segít
A Gossip Girl majdnem ugyanolyan ikonikus sorozat, mint a Szex és New York, hisz sokan csak a mesés ruhák és az elképesztő összeállítások miatt nézték a részeket. Következzen 6 trükk, amit a lányoktól tanultunk!
2014.04.01. 08:36
Femcafe.hu
Fegyvernek használta a <strong>szex</strong>et VV Iza
Fegyvernek használta a szexet VV Iza
Nem váltotta be a „jó csaj” a nézőknek tett ígéretét: szex nélkül múlt el a párbaj utáni éjszaka a villában. Nem úgy, mint a frissen kiesett Charlotte-éknál: Simonnal ronggyá gyűrték a lepedőt.
2014.04.01. 07:45
Borsonline.hu
Charlotte összeházasodna Simonnal
Első éjszaka: szex, beszélgetés, romantika. Meg ami még kell.
2014.04.01. 07:27
Velvet.hu
Az orális szex alapjai - amit tudnod kell, mielőtt...
Szenvedélyes játékok közé sorolható az orális örömszerzés, mely tökéletes bizalmat, szeretet igényel mindkét fél részéről, így általa a szerelmesek a mennyországig repíthetik egymást.
2014.04.01. 00:55
Ezoterikus.hu
VV Iza dugást ígért
A párbajról visszatért lány szerint nem fogja már kibírni ezt a négy hetet szex nélkül.
2014.03.31. 23:00
Velvet.hu
Miranda Kerr szex után mindig kritikát kér
Mindenben szeretne mindig jobb lenni.
2014.03.31. 20:53
Velvet.hu
 Na, ekkor semmiképp ne facebookozzon <strong>szex</strong> közben
Na, ekkor semmiképp ne facebookozzon szex közben
Szombat este fél 9-kor le kell kapcsolni a villanyt és áramtalanítani minden elektromos berendezést. Érdemes!
2014.03.31. 08:40
Hvg.hu
 Welszt állítólag kiskorúval folytatott <strong>szex</strong> miatt is gyanúsították
Welszt állítólag kiskorúval folytatott szex miatt is gyanúsították
A múlt csütörtökön meghalt Welsz Tamás is gyanúsított volt abban a perben, amely Répás Lajos, a Miss Hungary szépségversenyek szervezője ellen folyt nők és kiskorú lányok szexuális szolgáltatásokra való kiközvetítése miatt - írta a Blikk vasárnap. A Welsz Tamással kapcsolatba hozott kiskorú lány módosította a vallomását, így a férfi később gyanúsítottból tanúvá vált az ügyben.
2014.03.30. 11:20
Ingatlanmenedzser.hu
VV Teo: Az még nem szex, ha csak te csinálod
A lány ezzel a szöveggel indokolta azt, hogy előző este gátlástalanul kiverte Aureliónak.
2014.03.28. 22:57
Velvet.hu
A kevés orális szex miatt ért véget a sztárpár házassága?
Azt beszélik, hogy a szex - illetve annak hiánya - mérgezte meg a színésznő és a Coldplay-sztár frigyét.
2014.03.28. 12:00
Neon.hu
 Na, ekkor semmiképp ne facebookozzon <strong>szex</strong> közben
Na, ekkor semmiképp ne facebookozzon szex közben
Szombat este fél 8-kor le kell kapcsolni a villanyt és áramtalanítani minden elektromos berendezést. Érdemes!
2014.03.28. 11:50
Ingatlanmenedzser.hu
Orális <strong>szex</strong> az osztályban: újabb tanárnő bukott le
Orális szex az osztályban: újabb tanárnő bukott le
Miután a napokban arról számoltunk be, hogy egy férjezett tanárnő két diákjával hármasszexben vett részt az osztályteremben, most egy újabb szexuálisan túlfűtött tanerőről derült ki, hogy kiskorúval malackodott az iskolában.
2014.03.27. 22:30
Borsonline.hu
Romantikus mozi lett a 50 Shades-sztoriból?
Romantikus mozi lett a 50 Shades-sztoriból?
Már alig várod, hogy végre a moziban is lecsekkolhasd Mr. Szürke vadító hancúrjeleneteit? Akkor sajna van egy rossz hírünk, mert egyre több jel utal arra, hogy a filmváltozatban a szex helyett a romantikáé lesz a főszerep.
2014.03.27. 11:53
Cosmopolitan.hu
Prosti-razzia: csaknem ezer gyanúsítottat vettek őrizetbe Kínában
Prosti-razzia: csaknem ezer gyanúsítottat vettek őrizetbe Kínában
Eddig több mint 860 gyanúsítottat fogtak el a Kuangtung tartományi prostitúció elleni kampányban, amelyet a múlt hónapban "a szex kínai fővárosában", Tungkuanban végrehajtott razziák után terjesztettek ki - jelentette a kantoni Southern Metropolis Daily című lap rendőrségi forrásokra hivatkozva szerdán.
2014.03.26. 21:20
Hir24.hu
Szárnyaló prostibiznisz - 860 gyanúsítottat kapcsoltak le a rendőrök
Eddig több mint 860 gyanúsítottat fogtak el a Kuangtung tartományi prostitúció elleni kampányban, amelyet a múlt hónapban "a szex kínai fővárosában", Tungkuanban végrehajtott razziák után terjesztettek ki - jelentette a kantoni Southern Metropolis Daily című lap rendőrségi forrásokra hivatkozva szerdán.
2014.03.26. 21:01
Stop.hu
10 dolog, amitől jobb lesz a <strong>szex</strong> - Nem is gondolnád
10 dolog, amitől jobb lesz a szex - Nem is gondolnád
Kíváncsi vagy, mi az a 10 apróság, amitől mérföldekkel jobb lehet a szex? Most kiderül.
2014.03.26. 19:35
Femina.hu
Razziák a "szex kínai fővárosában"
Tungkuanban sok száz embert vettek őrizetbe a prostitúció elleni dél-kínai rendőrségi fellépés során.
2014.03.26. 18:04
Nepszava.hu
Szex, luxus, divat - nincs ennél szexibb online bolt
Tom Ford az interneten is hű önmagához.
2014.03.26. 13:06
Glamouronline.hu
Orális szex közben szúrta meg tizenkilencszer a lányt
A 33 éves Gy. Attila, a 17 éves prostituált lány gyilkosa a bíróságon beszélt arról, hogyan ölte meg L. Brigittát a Zágrábi utcánál március elején. Aznap este felvette áldozatát a ferencvárosi Üllői...
2014.03.26. 13:00
Ittlakunk.hu
Szex közben ölt a prostigyilkos
A Blikk információi szerint Gy. Attila azt gyilkolta meg a fiatal prostituáltat Kőbányán, mert azt képzelte, a fiatal lány megharagudott rá.
2014.03.26. 09:28
Velvet.hu
Szex közben szúrta le Brigittát (†17)
Budapest — Megdöbbentő magyarázatot adott tettére Gy. Attila (33), aki beismerte: ő végzett az alkalmi prostituálttal, L. Brigittával (†17) a X. kerületben. Úgy tudjuk, a férfi nagyon nehezen tett vallomást, azt is szinte harapófogóval kellett belőle kihúzni, mi történt a tragikus éjszakán, amikor szülei kocsijában halálra késelte a lányt.
2014.03.26. 04:45
Blikk.hu
Nincs <strong>szex</strong>, ha háborúzol
Nincs szex, ha háborúzol
Fordítottak egyet a „szeretkezz, ne háborúzz” hippi szlogenen az ukrán nők.
2014.03.25. 22:10
Hir24.hu
Iszonyú: <strong>szex</strong> közben végezte ki terhes párját a katona
Iszonyú: szex közben végezte ki terhes párját a katona
Elege volt zűrös házasságából és meg akart szabadulni a feleségétől, ezért ördögi tervet eszelt ki egy szívtelen exkatona. Párja félmillió dolláros életbiztosítását is szerette volna megkaparintani.
2014.03.25. 19:00
Borsonline.hu
Az első szex fontossága
Az első alkalom döntő szerepet játszik a további szexuális életben. A szexuális felvilágosítás ma már nem intim téma, hanem szerves része a biológiai tanulmányoknak.
2014.03.24. 19:14
Kamaszpanasz.hu
5% szex közben is facebookozik
A britek 5%-ával előfordult, hogy egy intim együttlét közben csetelt a haverokkal a Facebookon.
2014.03.24. 17:59
Velvet.hu
Ilyen volt a paraszti <strong>szex</strong>
Ilyen volt a paraszti szex
A paraszti világban ritka volt a kölcsönös megkívánásból fakadó szexuális kapcsolat. A házasság előtti szexre mindenhol másképp tekintettek, a házasságtörést pedig igyekeztek titokban tartani.
2014.03.23. 19:35
Hir24.hu
A szex jót tesz az agynak
Az egészséges jó, a pornó káros.
2014.03.23. 14:20
Nepszava.hu
Szombati HarmoNet horoszkóp 2014-03-22
Ma kíváncsi hangulatban leszünk, szívesen megyünk bele egy izgalmas és forró hangulatú flörtbe. A szex fontosabb, teljes valónkat beleadjuk a szerelembe. Kisugárzásunk erotikus és pajzánul játékos. Ma főleg ülőmunkát végzőknél jelentkezhet reggel derékfájdalom. Ennek legjobb orvossága a reggeli torna. Sajnos, amikor reggel felkelünk, akkor mozdulni is alig tudunk! Ha nagy a fájdalom, akkor keressünk fel egy reumatológus szakorvost, aki segít a bajon.
2014.03.22. 08:00
Harmonet.hu
Pénteki HarmoNet horoszkóp 2014-03-21
Ma az elmélyültség, csendes visszavonultság napja van. Szívesen foglalkozunk a saját lelkünkkel, mélyedünk el az önismeretben. A nap arra is jó, hogy meditáljunk, vagy gyermekkori élményeinket dolgozzuk fel. Ma nem szerveink lesznek érzékenyebbek, így jobb, ha nem bonyolódunk felelőtlen szex kalandba. Óvakodjunk jobban, ha új partnerünk van, ekkor még fontosabb a megelőzés és a védekezés. A kismamáknak is jobban kell magukra vigyázniuk a mai napon, ne végezzenek megerőltető munkálatokat!
2014.03.21. 08:00
Harmonet.hu
18+: <strong>Szex</strong> az üzleti úton
18+: Szex az üzleti úton
„Átkaroltam a derekát, én is egyre szorosabban préselődtem hozzá, aztán a kezemmel belemarkoltam a fenekébe, türelmetlenségemet kifejezendő. Halkan felnevetett és megcsókolt végre” - egy újabb pikáns történetet olvashattok a Sorskerékkel, melyben a főszerepet két férfire osztották.
2014.03.20. 17:41
Nlcafe.hu
 Mit kap a neten <strong>szex</strong> és sör helyett, aki 18 év alatti?
Mit kap a neten szex és sör helyett, aki 18 év alatti?
Mit, mit - szexet és sört. Hiszen kevés olyan embert ismerünk, aki hallott már olyanról, akinek az ismerőse “nem” választ adott az “Elmúlt-e már 18 éves?” kérdésre az erotikus és alkoholos tartalmú weboldalakra vagy cikkekre lépés előtt. Mi most megtettük: kiválasztottunk pár oldalt, és megnéztük, mi történik, ha az óvodás-gimnazista dimenzióba hazudjuk magunkat.
2014.03.20. 11:30
Hvg.hu
Spermapakolással tartja magát fiatalon a nagyi
A 67 éves nő arca attól fiatalos, hogy szex után magára keni pasija ondóját.
2014.03.20. 10:20
Velvet.hu
Viharsarok ma, itt
Erotika, szex, szenvedély és gyilkos gyűlölet egy meleg szerelem történetében.
2014.03.20. 05:45
Nepszava.hu
Pamela Anderson: Furcsa volt a szex rövid hajjal
Pamela Anderson azt is elmondta az ELLE-nek, hogy fiai tudnak a szexvideójáról, de azt nem tudja, hogy látták-e.
2014.03.19. 20:21
Velvet.hu
Kavarás. <strong>Szex</strong>. Párkapcsolat?
Kavarás. Szex. Párkapcsolat?
Napról-napra, hétről-hétre, hónapról-hónapra fogalmazódik meg bennem az érzés; rossz korba születtem. Nem illek bele a generációmba, nem vagyok alkalmas tagja a kifejlődött hook-up (jelentése: kavarás) társadalomnak. Távol álljon tőlem, hogy álszentként, Jeanne d’Arc-ot játszva előadjam, hogy én még soha nem szaladtam bele ilyesmibe, de egy bizonyos szint után, amikor már túl vagy a kicsapongó, őrült bulizós időszakon, és egy normális kapcsolatra vágynál akkor mi van?
2014.03.19. 07:30
Stylemagazin.hu
18+: Ilyen a <strong>szex</strong> 50 felett - fotók
18+: Ilyen a szex 50 felett - fotók
Nem szeretünk beszélni róla, nem akarjuk tudni, látni, a fiatalság elhervadásával azonban a szex tovább virágozhat, a sokadik x-en is túl. Susan Silas fotósorozatában ezt mutatja meg....
2014.03.18. 20:07
Nlcafe.hu
Teót a <strong>szex</strong> tartja játékban (+18)
Teót a szex tartja játékban (+18)
A lány nem állt ellen Aurelio ostromának.
2014.03.18. 10:45
Borsonline.hu
Gyilkossági kísérlet a vád a felesége száját összevarró férfi ellen
Eldurvult a szex: a 28 éves férj olyan súlyosan bántalmazta 45 éves feleségét, hogy a nőt csak négy nappal később tudták kihallgatni.
2014.03.18. 09:10
Index.hu
Jófejségből színlel a nő
A nők azért nem tudnak elélvezni szex közben, mert mélyen él bennük az, hogy a szex a férfi örömére van - írja egy szexológus.
2014.03.17. 21:52
Velvet.hu
Viszlát menstruáció, viszlát szex?
A változókor után lehetne igazán felszabadult a szexuális élet egy nő számára, mégis, nagyon sok esetben a szex menopauza után szinte el is marad - és ennek fizikai okai is vannak...
2014.03.16. 12:00
Napidoktor.hu
3 komoly érv a reggeli <strong>szex</strong> mellett - A huncut napkezdésen túl
3 komoly érv a reggeli szex mellett - A huncut napkezdésen túl
Álmos vagy az ébredés utáni szexhez? Előfordulhat, hogy érdemes átértékelned a dolgot.
2014.03.16. 07:50
Femina.hu
Soha nem hitte volna, még mire jó a <strong>szex</strong>
Soha nem hitte volna, még mire jó a szex
Tudományos kutatást végeztek a marylandi egyetemen, amely meglepő eredménnyel zárult: bebizonyosodott, hogy a szex az agysejtek számát is szaporítja, és javítja a memóriát.
2014.03.15. 20:00
Borsonline.hu
"Honnan tudja a sperma, hogy merre van a felfelé?"
Furcsa, sőt, kissé már-már bizarr tanfolyamot indítottak egy osztrák iskolában: arra tanítják a szigorúan felnőtt diákokat, hogyan működik a szex és milyen részletekre kell figyelni, ha nincs gravitáció.
2014.03.14. 12:29
Ma.hu
Összeállt a Mediawave filmes versenyprogramja
Kilátástalanság, elvándorlás, öngyilkos róka, szex a falurádióban, szerelem a sertésfarmon, ez mind-mind látható lesz a Mediawave nemzetközi filmversenyén.
2014.03.14. 10:55
Kemma.hu
Puskás Peti iskolásokkal beszélt a szexről
Központi téma a szex a fiatalok körében, ám a kockázatokat és a veszélyeket nincs kivel megbeszélniük - véli Puskás Peti, aki segíteni próbál és szexuális felvilágosítást tartott az egyik iskolában - számol be a Bors.
2014.03.13. 20:50
Stop.hu
"Úgy teszek mintha aludnék!" – Te mióta élsz <strong>szex</strong> nélkül?
"Úgy teszek mintha aludnék!" – Te mióta élsz szex nélkül?
Tele az életünk stresszel, hullafáradtak vagyunk, és még ahhoz sincs kedvünk, hogy szeretkezzünk. Ugye ismerős a helyzet? A tartósan együtt élő párok jelentős részét érinti a szexuális ellustulás, azaz a panda-szindróma. Mit tehetünk ellene?
2014.03.13. 19:34
Nlcafe.hu
Ne hagyd abba! A jó szex boldogabbá tesz
A középkorú nők jelentős részének szembe kell néznie bizonyos szexuális diszfunkciókkal. Ugyanakkor dr. Demjén László, az Oxygen Medical nőgyógyásza arra hívta fel a figyelmet, hogy a problémák kezelésével az örömteli szexuális élet is folytatható.
2014.03.13. 13:30
Egeszsegtukor.hu
szex boldogabbá tesz - idősebb korban is!
Az idő múlásával a férfiaknak és a nőknek is a minőség fontosabb lesz, mint a mennyiség.
2014.03.13. 12:00
Weborvos.hu
Leláncolta és megalázta a férfiakat - mégsem ezért büntették meg
Női ruhába öltöztette, láncra verte, tejszínhabbal fújta le a hozzá forduló mazochista férfiakat, mégsem a tiltott szex miatt büntették meg a dominát. Vétke az volt, hogy "megsértette a tűzvédelmi szabályokat".
2014.03.13. 08:29
Ma.hu
<strong>Szex</strong>ről tartott iskolai előadást Puskás Peti
Szexről tartott iskolai előadást Puskás Peti
Központi téma a szex a fiatalok körében, ám a kockázatokat és a veszélyeket nincs kivel megbeszélniük – véli Puskás Peti. Segíteni próbál, szexuális felvilágosítást tartott az egyik iskolában.
2014.03.13. 06:25
Borsonline.hu
Az amatőr pornósok nemzedéke vagyunk
A mocskos smsek, webkamerás és videóhívásos szex jellemzi a 18 és 40 közötti korosztály szexuális életét.
2014.03.12. 16:39
Velvet.hu
19 esemény a sztárvilágból, ami pontosan 10 éve történt
19 esemény a sztárvilágból, ami pontosan 10 éve történt
Emlékszel még Britney 55 órás házasságára és a Szex és New York utolsó részére? Tudtad, hogy tíz éve már, hogy Justin Timberlake letépte Janet Jackson melléről a ruhát a Superbowlon? És Rachel leszállt a gépről, hogy végre újra összejöjjön Rosszal? A Buzzfeed összeállítása alapján összeszedtük, mik történtek tíz évvel ezelőtt.
2014.03.12. 11:00
Nlcafe.hu
 Öt legendás videoklip, amiben sok a <strong>szex</strong>
Öt legendás videoklip, amiben sok a szex
Ha még nem érezné a tavaszt, ez az öt klip a - máshogyan - szabados kilencvenes évekből segít ráhangolódni.
2014.03.11. 13:40
Life-style.hu
Justine újra a Trafóban - Szabó-Székely Ármin és Andrássy Máté a darabról
Justine újra a Trafóban - Szabó-Székely Ármin és Andrássy Máté a darabról
A Trafó ismét műsorára tűzi Kálmán Eszter: Justine című darabját, amelyet de Sade azonos című regénye alapján Szabó-Székely Ármin alkalmazott színpadra. A dramaturggal, és a nőgyűlölő szerepét alakító Andrássy Mátéval Kovács Gabi beszélgetett a darabról. A Justine ötlete egy vidéki munka közben merült fel. Kálmán Eszter, a darab rendezője szerint egy közösen átbeszélt éjszaka kellett ahhoz, hogy aztán megszülessen a darab újszerű adaptációja. Dramaturgként mi foglalkoztatott ebben a történetben?Sz.Sz. Á.: Engem elsősorban az a tézis fogott meg, amit de Sade állít: Justine egy olyan világban él, ahol az jár jól, aki velejéig romlott, végletesen önző, totálisan gátlástalan és semmitől nem retten vissza. Mindenki másból áldozat lesz, minél becsületesebb és jobb szándékú valaki, annál többet fog szenvedni élete során. Ez a felvetés első pillantásra csak provokáció, de a Sade által elmesélt történet minden epizódja arról győz meg minket, hogy ez egy sarkos állítás az igazságról. A történet persze túlzó, extrém, de éppen attól erős, hogy az a világ, amelyben Justine mozog, rengeteg momentumában utal a miénkre. A regény 1791-ben született, de úgy tűnik, a bűnök és bűnözők lélektana nem korfüggő. Az persze valószínűtlen, hogy mindez egy személlyel essen meg, de pont ezért éreztük, hogy a történet színpadra kívánkozik: Justine figurája sokkal többet tud jelenteni önmagánál. Mivel Kálmán Eszter a látvány felől közelít a színházhoz, számára az is fontos volt, hogy a regény epizodikus szerkezetű, több történetből áll, és ezeket jól lehet képpé fogalmazni.Andrássy Máté a Forte Társulatból érkezett a produkcióba, ahol a fizikai színház és a hagyományos prózai színház nyelvezetét egymással ötvözve használják. Mivel csábítottak a darabba?A.M.: Kálmán Eszter kért, hogy vegyek benne részt, azzal csábított, hogy az összes férfiszerepet én játszhatom majd el. Ezek ugye mind nőgyűlölő férfiak, egy ilyen lehetőséget pedig nem hagyhattam ki. Eleve csábító több szerepet eljátszani egy produkcióban. Az már később jött, hogy végig énekelni kell, nem is akárhogyan. Ezért az eddigi rutinomat egyáltalán nem alkalmazhattam, énekórákat kellett vennem Bagó Gizellától, akinek nagyon-nagyon hálás vagyok, hogy hat év csend után egy hét alatt visszahozta a torkomba azt a befektetett munkát, amit az egyetem után félbehagytam. Sade márkiról a Quills c. film ugrott be, Geoffrey Rush alakította a márkit, szenzációsan. Meg a polgárpukkasztás, a botrány, a szex. Örülök, hogy ez a produkció nem öncélú ezen a téren. Szórakoztató stílusban mesél el egy rettenetes történetet, kifordítja a regényt, és inkább groteszk, mint sokkoló. Boldog vagyok, hogy részt vehetek benne. Állítólag nincs módszered, aprólékosan, a többieket figyelve építed fel a karakteredet.A.M.: Tényleg aprólékosan építkezem. Itt konkrétan szó szerint kottaépítés zajlott. Ha hamis, az bukta. Ez a szabály, és nincs kibúvó, mert hallatszik. Nem lehet utóbb javítgatni. Hasonló a kockázat a táncban és a mozgásban is, mert ezekben sincs két lehetőség egy este. Nem lehet javítgatni utólag. Ráadásul közismert popdallamokat énekeltünk, és ezeket kellett összeilleszteni aztán a többiekkel, a tánccal, a vetítéssel. Csak szöszölve ment, sehogy máshogy. Erősen filozofikus a mű, a sötét és erotikus, ráadásul a dramaturgia szerint a narrációt nagyrészt Juliette-től halljuk. Sz.-Sz. Á.: Juliette, aki Justine testvére és egyben inverze, feltűnik a regényben, de az ő történetét Sade egy másik írásában meséli el. Mivel Juliette-nek nincs semmilyen erkölcsi gátlása, a Juliette regény a különböző perverziók tárháza. Sade-ról a perverzió jut mindenkinek eszébe – minket pont ez nem érdekelt. A filozófiája, a sokkal mélyebb, gondolati provokációja és a történet vadregényes kellékei miatt nyúltunk hozzá. Sade eleve csinál egy keretjátékot az eredeti műben: Justine álnéven meséli el élete eseményeit a nővérének. Ez egy jól működő irodalmi eszköz, amit a színpadon nem akartunk megtartani. Juliette figuráját viszont többször visszahozzuk narrátorként. A történetnek Justine az áldozata, ő szenved és ő képvisel értéket – de Juliette is vonzó figura: övé a hatalom, a pénz és a hírnév. Mindenki választhat, hogy mi kell neki. Elég egyértelmű, hogy a Juliettek világában élünk.A bűn, az érvényesülés, a szabályalkotók felelőssége mind fontos témája a darabnak. Milyen kérdéseket vet fel az előadás és milyen válaszok születnek? Sz.-Sz.Á.: A bűn mint fogalom szerintem nem értelmezhető önmagában – erről is szól az előadás. Justine bizonyos helyzetekben mantraszerűen hajtogatja, hogy ez a bűn, az a bűn – ahelyett, hogy megoldást keresne. Justine-t lehet sajnálni, akár csodálni is, mint egy szentet, de nem hiszem, hogy bárki az ő útját választaná. Ebben a történetben minden erkölcsi kérdés relatív, de attól, hogy valami relatív, még létezik. Vagyis: minden szabályt meg lehet kérdőjelezni, de valahogy mégis élni kell a végén az életünket. El kell helyezni magunkat a Juliette-Justine skálán. A videó, a jelmez, a zene és a szöveg egyenrangú alkotóelemek. A rendezői elv egy egységes stílus megteremtése volt, amely leginkább a nyolcvanas évek disco-világára emlékeztet. Miért pont ez illik Justinhez?Sz.-Sz. Á.: Ez a stílus főleg az előadás zenei világát határozza meg. Kákonyi és Friedenthal ismert slágerek motívumait felhasználva hoztak létre egy önálló zenei szövetet, amely szintén a történetmesélést segíti. A nyolcvanas évek stílusa nekünk már színházi kellék, ami mégis ismerős. Vagyis tudunk rá objektíven tekinteni, de valamiféle emlékek, érzelmek is tapadnak hozzá. Ugyanez a helyzet az alapanyaggal is – a szöveg sokszor túlzó, formalista, a történések hihetetlenek, de mégis mindegyik benyom valami gombot bennünk, aktuális problémákhoz is köthetjük őket. A pop műfaj giccse és súlytalansága, túlhangsúlyozott szexualitása pont egy olyan világot idéz, ahol a Justine-ek elbuknak a Juliette-ek pedig nagy karriert futnak. A narratív epizodikus helyzetekben a színészek végig énekelnek, ez ellenpontozza, vagy éppen megsegíti a történetet? Sz.-Sz. Á.: Egyértelmű volt, hogy ezt a történetet nem lehet hagyományos módon színpadra adaptálni. Nincs benne például lélektan. Justine és az összes többi figura is valaminek az emblémája – nagyon állítanak valamit az első pillanattól kezdve, és ugyanazt állítják a végén is. A sok állítás egymás mellé kerülése ad izgalmat a történetnek. Ebből és a szöveg túlburjánzó stílusából jött az a gondolat, hogy végig énekeljenek. Valaminek az elmesélése volt a fontos és nem a megelevenítése – a mesélés pedig mindig énekszerű, dallama, ritmusa, visszatérő elemei vannak. Justine a regényt is végigáriázza, erkölcsi meggyőződéseit variálja oldalakon keresztül, az őt megrontani/megtéríteni kívánó alakok, pedig ugyanígy értekeznek a bűnről. Ezek a szövegek nem működnek prózában. És érdekes módon azok az eldurvuló részek sem, amelyek Justine szenvedéseiről szólnak. Énekelve minden messzebb kerül, és nem a durvaságot látjuk, hanem a jelentést. Az előadás stílusáról azt tudnám mondani, hogy egy huszonegyedik századi moralitásjáték, egyházi zene helyett Madonna-slágerekkel.Az interjút készítette: Kovács Gabi Forrás, fotók: Trafó
2014.03.11. 12:25
Szinhaz.hu
 6 ok, amiért a Carrie naplója jobb, mint a <strong>Szex</strong> és New York
6 ok, amiért a Carrie naplója jobb, mint a Szex és New York
Olvassátok el az érveinket és mondjatok véleményt. Mi komoly magazinszerkesztők vagyunk, sokat olvasunk, színházba is járunk, sőt néhanapján még klasszikus zenét is szoktunk hallgatni. Azt, hogy „csajos" tévésorozatokat is nézünk, amelyek kizárólag divatról, szerelemről és koktélokról szólnak, nem szívesen valljuk be. Legalábbis mostanáig így volt. Megkockáztatjuk ugyanis, hogy a Szex és New York elő-sorozata több egyszerű bűnös szenvedélynél. A SATC, azt gondoljuk, nem volt több ennél (upsz, igen, láttuk az összes részt). De a 17 éves Carrie naplójából rengeteg minden kiderül, ami a 34 éves Ms Bradshaw cikkeiből nem. Nézzük, miért jobb (szerintünk) a Carrie naplója, mint a Szex és New York: 1. A nyolcvanas évek miliője elképesztően hiteles. A Carrie naplója 1984-ben kezdődik. Tényleg mindenki válltömést hord, a zöld és a sárga hajmeresztő árnyalatairól nem is beszélve. Na és a férfi szereplők! Mikor láttunk utoljára így hátrazselézett hajat? Hát persze, hogy a 80-as években, amikor mi is tizenévesek, esetleg kisgyerekek vagy áltisisek (nem kívánt rész törlendő) voltunk. Azt kell mondanunk, hogy a Carrie naplója egy időutazás, és óriási elégtétel azoknak, akik (mivel mégiscsak a vasfüggöny mögött éltünk) csak rossz minőségű körömlakkhoz juthattak hozzá. 2. A 17 éves Carrie egyszerűen jobb fej, mint a harmincas. Ha másért nem, legalább azért, mert kevésbé zavaró, ha egy tinédzsert csak a cipők és a fiúk érdeklik, mint ha egy érett, felnőtt nő pörög kizárólag ugyanezeken. Innen nézve a Szex és New Yorkot, Carrie mintha egyszerűen nem nőtt volna fel! 3. Az egész sorozat meglepően önironikus. A Szex és New Yorkkal ellentétben a Carrie naplója képes körberöhögni saját magát. Egy kicsit csipkelődik még Carrie rovására is, akiről kiderül, hogy egyáltalán nincs például zenei ízlése, ellentétben a húgával. Az is szórakoztató, hogy a gimis haverok a szabadidejüket ugyanabban a gyorsbüfében töltik, ahol kizárólag sült krumplit és rántott sajtot esznek. A mai tizenéves baseballjátékosoknál és barátnőiknél legfeljebb a léböjtkúra jöhetne szóba. 4. A szereplők személyisége háromdimenziós és kevesebb a klisé. Az egyik kedvencünk Carrie legjobb barátnője, Maggie, aki szegény, ugyanakkor szigorúan katolikus hátterét igyekszik flegma férfifalással leplezni. A meleg szál erősebb – és kevésbé közhelyes – a Carrie naplójában, mint a Szex és New Yorkban: végigkövethetjük, ahogy a connecticuti fiúnak a saját mássága után Manhattan szivárványszínű meleg közösségét is el kell fogadnia. A sorozat készítői feltehetőleg tudták, hogy nem csak a női nézők fogják kajolni az epizódokat. 5. Mindenki röhög a plasztikáztatáson. Ebben az időben még senki sem kapott nagyobb melleket a 18. születésnapjára. Az idősebb szereplők arcán nyoma sincs a botoxnak. Másfelől azt sem hallgathatjuk el, hogy a Carrie naplójában a harminc fölötti nők sminkje borzalmas. A maszkszerű alapozóknak nincs természetes hatása – ahogy a 80-as években sem volt. 6. És a zenék! Csak a mi fülünknek volt sokkal jobb, élvezhetőbb és hallgathatóbb a 80-as évek diszkója, mint a mostani? Vagy ennyire öregek vagyunk? És akkor még nem beszéltünk a kor punk rock irányzatairól, amelyekkel Carrie „alternatív ízlésű" húga, Dorrit ismertet meg bennünket. Minden epizódban legalább két ismerős örökzöldbe hallgathatunk bele, amelyek természetesen a cselekményt is híven kísérik. Nektek mi a véleményetek? Szerintetek is jobb a Carrie naplója, mint a Szex és New York? Írjátok meg a gondolataitokat emailben vagy kommentben. Fotók: Facebook
2014.03.11. 11:14
Evamagazin.hu
„A csak <strong>szex</strong> típusú kapcsolat nekem nem megy”
„A csak szex típusú kapcsolat nekem nem megy”
Bizony a régi nagy szerelmektől, kötődésektől több év után is nehéz elszakadni, időnként vissza vissza térnek. Hasonló problémával keresték meg dr. Gerevich Józsefet is, nézzük csak.
2014.03.10. 18:45
Nlcafe.hu
VV6 <strong>szex</strong>: Krisztián kielégítette Izát
VV6 szex: Krisztián kielégítette Izát
Úgy tűnik, beteljesült a villa hercegnője és a vidéki fiú románca.
2014.03.10. 18:20
Hir24.hu
Jobb <strong>szex</strong> workout
Jobb szex workout
Felejtsd el a Kegel-gyakorlatokat, és inkább gyúrj rá ezekre az alap izomerősítő mozdulatokra, amiktől nem csak az edzőteremben, hanem a hálószobában is csúcsformában leszel!
2014.03.10. 15:25
Cosmopolitan.hu
Örömtelibb a <strong>szex</strong> feszesebb izmokkal
Örömtelibb a szex feszesebb izmokkal
Intimtorna. Sok nő félve mondja ki ezt a két szót, pedig modern társadalmunkban ennek már olyan természetesnek kellene lenni, mint  mondjuk a napi fogmosásnak. A fittséget ugyanis ott is meg kell tartanunk a szervezetünkben, ahol a külvilág nem látja, vagyis az intim szerveknél.
2014.03.09. 20:00
Borsonline.hu
Hip, hip, dugás!
A Férfiak szexuális világa csak a dugásról szól, de mindennél szórakoztatóbban. Mert mi érdekli a férfiakat? A nők, a szex és a sör.
2014.03.09. 10:40
Index.hu
Tévhitek a szex kockázatairól - Top 10
Összeszedtük és megcáfoltuk a 10 leggyakoribb tévhitet a szex kockázatairól!
2014.03.08. 19:14
Kamaszpanasz.hu
10 film, amiben tényleg volt szex
A Pola X című filmben valószínűleg testdublőröket használtak az explicit jeleneteknél, a 8mm 2-ben viszont valódi pornóforgatásba csöppen a néző.
2014.03.08. 17:57
Velvet.hu
Még <strong>szex</strong> közben se válik el egymástól az egypetéjű ikerpár
Még szex közben se válik el egymástól az egypetéjű ikerpár
Mindent megosztanak egymással, még a férfiakat is. Szerencsére párjukat sem zavarja, hogy egyszerre két nővel jár.
2014.03.08. 16:55
Hir24.hu
Alekoszt csak a <strong>szex</strong> köti össze a nőkkel
Alekoszt csak a szex köti össze a nőkkel
Alekosz szerint a szexen kívül minden más hazugság, ami férfi és nő között van, barátnőjének pedig az a dolga, hogy az ő rendelkezésére álljon.
2014.03.08. 08:00
Nlcafe.hu
Nőről nőre, ágyról ágyra
A szex háborúban ugyanúgy kikerülhetetlen, mint békeidőben.
2014.03.08. 05:33
Nepszava.hu
18+: Óvatosan a <strong>szex</strong>uális fantáziákkal!
18+: Óvatosan a szexuális fantáziákkal!
Manapság a csapból is a szex folyik, minden 18 karikás tartalom arra buzdít, hogy az ember találja meg magát tulajdon testiségében, bátran kezdeményezzen, kísérletezzen, menjen neki a tabuknak – és nem utolsósorban élje ki fantáziáit. S hogy mindezt mennyivel könnyebb leírni, semmint megélni, arról Baktay Zelka és Baktay Miklós mesélnek...
2014.03.07. 19:35
Nlcafe.hu
VV Aurelio ennyire nem bírja szex nélkül? Furcsa, amit tett
A Való Világ játékosai - csakúgy mint az előző szériában - beültek az iskolapadba. Aurelio balszerencséjére kaptak egy szexi tanárnőt is.
2014.03.06. 15:12
Kiskegyed.hu
Mi lett veled, Bridget? – kritika a Bridget Jones naplója 3.-ról
Mi lett veled, Bridget? – kritika a Bridget Jones naplója 3.-ról
Amerikában máris a sikerlisták élére tört, és továbbra is kísérteties rokonságot mutat a Szex és New Yorkkal. Azért tudunk ugyanis nem haragudni a folytatásra, mert volt korábbi két rész, melyet nagyon is szerettünk. Ma jelenik meg a Bridget Jones-könyvsorozat harmadik része.
2014.03.06. 10:25
Nlcafe.hu
Mégsem lesz <strong>Szex</strong> és New York 3 - Sarah Jessica Parker kitálalt
Mégsem lesz Szex és New York 3 - Sarah Jessica Parker kitálalt
Az utóbbi hetekben rengeteg pletyka keringett arról, hogy lesz harmadik része a „Szex és New York” filmeknek. Sőt, a rajongók már biztosra vették a mozi elkészültét. Sarah Jessica Parker azonban tiszta vizet öntött a pohárba.
2014.03.06. 10:06
Femcafe.hu
60 dollárért már barátaink is lehetnek
Az ausztrál cég egy napra ad ki barátokat magányos embereknek. A szex tiltott.
2014.03.05. 13:44
Velvet.hu
Szerdai HarmoNet horoszkóp 2014-03-05
Lassabbak leszünk ma, minden kétszer annyi időt vesz igénybe. Jobb, ha ezt már a reggeli induláskor belekalkuláljuk az életünkbe. Kevésbé leszünk ma ideges hangulatban, de jobb, ha nem késünk el a munkahelyünkről! Ma érzéki hangulatban leszünk, szívesen töltünk el néhány kellemes órácskát szerelmünkkel. Fontos az erotika is, a hosszú, gyengéd szex hoz lázba.
2014.03.05. 08:00
Harmonet.hu
Carrie Bradshaw 25 ikonikus belépője
Carrie Bradshaw 25 ikonikus belépője
Avagy tényleg forgatják a Szex és New York 3-at? A női - és divat oldalak egytől egyig az ikonikus film körüli pletykáktól hangosak, de Michael Patrick King továbbra is csak arról nyilatkozik, hogy nincs kizárva a folytatás.
2014.03.05. 07:45
Stylemagazin.hu
Szex után ölték meg a fiatal prostit
Budapest — Nem sokat törődött azzal a kéjgyilkos, hogy eltüntesse 18 éves áldozata összeszurkált holttestét.
2014.03.05. 04:23
Blikk.hu
7 ok, amiért biztosan nem fog működni a szex
Nem működik a szex? Megmondjuk, miért! A szexualitás azért fontos és kezelendő kérdés, mert szoros összefüggésben van bizonyos szerveink működésével is...
2014.03.05. 03:30
Ezoterikus.hu
4 jel, hogy ideje felturbózni a <strong>szex</strong>uális életedet
4 jel, hogy ideje felturbózni a szexuális életedet
A rutin jó dolog, ha a melódról vagy az edzésről van szó, de ha a hancúrozásról, a legkevésbé sem! Hosszú ideje együtt vagy a pasiddal? Ha unalmassá kezd válni a szex, most segítünk felturbózni!
2014.03.04. 14:37
Cosmopolitan.hu
Magyar dizájner táskáját hordja a <strong>Szex</strong> és New York sztárja
Magyar dizájner táskáját hordja a Szex és New York sztárja
Ki gondolta volna, hogy a világ leghíresebb celebritásai a fontos partikon nem jelenhetnek meg olyan minaudiere nélkül, melyet egy magyar származású hölgy, Leiber Judith tervezett? A világ legluxusabb és még annál is luxusabb esti dizájner kis táskái ezek.
2014.03.04. 13:30
Nlcafe.hu
 Az intimplasztika divatja: „Megnéztem magam, és így béna"
Az intimplasztika divatja: „Megnéztem magam, és így béna"
Vajon lassan az intimplasztika is ugyanolyan elvárás lesz, mint a szőrtelenítés? 16 éves lányok arra gyűjtenek, hogy plasztikai sebészhez fordulhassanak, mihelyt nagykorúak lesznek. Nem a mellük korrekciója miatt. Ott lent is rendbe akarják tétetni a dolgokat. Hogy jobban megfeleljenek az elvárásoknak. Ónody-Molnár Dóra írása az Éva magazinban jelent meg. „Elöl deszka, hátul léc” – korábban még csak ez ment. A kamasz fiúk mindig kifejezték, hogy milyen testi adottságokat tartanak ideálisnak, egyre növekvő szorongást okozva azokban a serdülő lányokban, akiknek méretei és formái eltértek az ideálistól. Azaz mindenkiben. Nincs olyan tizenéves lány, akit ne nyomasztana a súlya, a pattanásai, a magassága, a lába hossza, a csípője szélessége és természetesen a mellmérete. Olyan pedig végképp nincs, aki a nővé válás folyamatának minden egyes pillanatában maradéktalanul elégedett lenne a külsejével. „Szeresd a tested!”, „Fogadd el önmagad!” – ezekkel a tanácsokkal a kamasz lányok nem tudnak könnyen azonosulni, amikor a kortárs fiúk szemével vizsgálják magukat a tükör előtt. Az internet a női szorongások világában is új fejezetet nyitott. Amíg a fiúknak nem volt egész képernyőt betöltő vizuális élménye a meztelen női test minden kinagyítható részletéről, be kellett érniük a kevésbé vagy jobban domborodó blúzok távoli méregetésével. Újabban a női nemi szerv alakja is összehasonlítás tárgya lett. Abban is van ideális és ciki. Hol van már a deszka és a léc? „Denevér és csigatalp” – említ példákat a középiskolás Lili arra, hogy a fiúk milyen szavakkal illetik a lányok legintimebb testtáját aszerint, hogy a kisajkak a nagyajkakhoz képest hogyan helyezkednek el. Ha kicsit kilógnak, akkor nem nyújtanak olyan látványt, amilyen a fiúknak tetszik. Akkor az nem „csupasz csíkpunci”. Lili szerint az övé nem ilyen, ezért elhatározta, hogy amint betölti a 18. életévét, első dolga lesz ideális puncit szabatni magának. Testképcsere Nincs egyedül. „18 éves vagyok, most lesz a műtét 24-én. Szűz vagyok, és engem már 16 éves korom óta foglalkoztat és zavar. Sosem húzogattam, nem értem, hirtelen miért nőtt meg – írja egy lány a kérdéskörrel foglalkozó fórumon. – Egyedül ez gátolt eddig, hogy bárkivel lefeküdjek.” Elkeserítő – gondolhatnánk. Pedig az az igazán elkeserítő, hogy létező elvárásra reagál. „Mikor nő ki akkorára a kis szeméremajak? (…) Amikor óvodás-kisiskolás voltam, előfordult, hogy előttünk öltöztek a lányok, és ahogy emlékszem, minden lánynak csíkpuncija volt. (…) Legközelebb úgy 12 évesen láttam puncit, egy pornóképen. Nem volt szép. Mi az a lógó borzadály ott? Ez tényleg olyan minden felnőtt nőnek? Ezek szerint csak a kislányoknak szép, a felnőtt nőknek odanő ilyen összehajtott denevérszárny vagy salátalevél?” – olvasható egy férfi hozzászólása egy blogon, és eszmefuttatása egyáltalán nem tekinthető egyedinek. Gacs János plasztikai sebész, a Budapesti Plasztikai Intézet orvosa azt mondja: a 16–20 évesek körében azért még nem jellemző az intimplasztika. Ebben a korban az orr-fül, illetve a mell alakítását kérik a páciensek. Intézetükben a műtétek negyven százaléka mellkorrekció. A kisajakplasztikát inkább idősebbek kérik, aminek anyagi okai is vannak. A beavatkozás intézménytől függően 200–400 ezer forintba kerül. Az igényt általában azzal indokolják a nők, hogy nem esik jól nekik a szex. Pedig a külsőnek és az élvezetnek semmi köze egymáshoz – mondja Gacs doktor, aki veszélyesnek tartja, hogy tizenéves gyerekek internetes szexoldalakról lesik el, hogy milyen a „tökéletes” test, és hogyan kell az ágyban viselkedni. Illanitz Elemér szülész-nőgyógyász egyetért kollégájával. „Harminc évvel ezelőtt még egy félmeztelen női kép is sejtelmes volt. Ma már bárhol elérhetők pornográf képek, amelyeken tökéletes és teljesen szőrtelen nők láthatók. Ez a jelenség általános testképcseréhez vezetett. Évek óta alig találkoztam az orvosi praxisom során szeméremszőrzettel” – mondja. A kisajak-korrekciós beavatkozások számának növekedése nyilván összefügg a szőrtelenítés divatjával. Azóta van erre ténylegesen igény, amióta a csupasz felületnek köszönhetően minden láthatóvá vált. – Elsősorban a harmincas korosztályból jelentkeznek a nemi szervük korrekciós műtétjére. Több páciens fényképet hoz az áhított formáról. Amikor megkérdezem, miért akarják a műtétet, azt mondják: „megnéztem magam, és így béna” – állítja Illanitz Elemér. Azért hozzáteszi, hogy a beavatkozást kérők nagyjából fele valós problémával jön. Például azzal, hogy sportolás közben zavarja a nagyobb kisajak, vagy szex közben a hüvelybe sodródik és fájdalmat okoz. „Azokat azonban, akik orvosilag nem indokolt kéréssel jönnek, mindig megpróbálom lebeszélni. Azzal szoktam érvelni, hogy a természet által kialakított forma sokkal szebb, mint amit késsel elő lehet állítani. Meg kell mondanom, még senkit nem sikerült lebeszélni a beavatkozásról.” Ez a divat A műtét maga nem számít komplikáltnak, ha csak a kisajak kisebbítését kéri a páciens. Ilyenkor a kisajak feleslegesnek ítélt részeit kimetszik, a seb szélét összevarrják. A gyógyulási fázis egyénenként változó. Nem ritka, hogy a korrigált terület hetekig duzzadt, váladékozó, hólyagos. Arra nincs garancia, hogy a szexuális együttlét esetén ugyanolyan marad a kisajak érzékenysége, mint a beavatkozás előtt volt. A huszonkét éves Orsolya segít megérteni az idevezető utat. „A barátnőimmel nagyon odafigyelünk, hogy mit eszünk, bár a fogyókúrázás sok lánynál már kóros önsanyargatássá válik. Az állandó para a hízástól sokakat felborít agyban. Az ajakfeltöltés és a kozmetikai tetoválás nagyon gyakori. A teljes szőrtelenítés természetes, nem kérdés, hogy mindenhonnan leszedjük, leggyakrabban borotvával. Az edzőteremben már évek óta nem láttam olyan lányt, akinek nincs szőrtelenítve az egész teste. Ezt nem lehet kihagyni, mert akkor azt mondják rád, hogy igénytelen vagy. Topon kell lenni mindig. Eléggé ki van fordulva a világ magából, a lányok a szórakozóhelyeken és az edzőteremben is egymást méregetik.” Ő is megerősíti, hogy a korosztálybeli srácok lazán beszélnek a lányok körében is arról, milyen punci tetszik nekik. „A lapozgatós típus nagyon cikinek számít.” Aradi Csilla 17 éve gyakorló kozmetikus. Úgy emlékszik, hogy nagyjából 10–12 éve vált általánossá, hogy a vendégek az intim terület teljes lecsupaszítását vagy csupán egy minimális kis csík (a szlengben „leszállópálya”) meghagyását kérik. Szerinte azóta nőtt meg a teljes intimgyantát kérő vendégek száma, amióta a férfimagazinok és internetes oldalak azt sugallják, ilyen a trendi, ápolt nő. És a nők igyekeznek ennek a képnek megfelelni. Vannak kivételek, akiknek a partnere olyannak fogadja el és szereti őket, amilyenek természetes valójukban. De sajnos nem ebbe, hanem pont az ellenkező irányba tartunk, vagyis az elfogadás teljes hiánya felé. „Gyakran tapasztalom, hogy a nők jó része elégedetlen magával, és szorong, hogy néz ki ott alul. Meglepő, mennyire kihat a nők önbizalmára ez a kérdés.” Pedofil sugallat Erős Erika pszichiáter szerint ez a jelenség több okkal magyarázható. Ma a 16 évesek fele aktív szexuális életet él. „A biológiai érés felgyorsult, de ehhez nem társul a lelki érés. A másik ok a médiafogyasztási szokások változásában keresendő. A fiatalok első alkalommal talán véletlenül bukkannak pornográf tartalmakra. Az internetes oldalak csak annyit kérdeznek, hogy a látogató elmúlt-e 18 éves. A 14 éves beikszeli, s utána mindent premier plánban lát. Ezek a hatások akkor érik őket, amikor az énképük még kialakulatlan, az önbizalmuk instabil, s közben óriási testi változásokon mennek keresztül. A legfontosabb tényező ebben a korban a kortárs csoport nyomása.” A szakember szerint a mai szőrzetdivatnak pedofil sugallata van. Ezt azzal egészíti ki, hogy „a szőrtelenítéssel járó fájdalom negatív élménye, esetleges szövődménye szélsőséges esetben szexuális zavarokhoz is vezethet”. A nyomás akkora, hogy még a sztárok sem tudnak lázadni ellene. Emlékezetes az az eset, amikor Julia Roberts 1999-ben egy filmgálán szőrös hónaljjal jelent meg, s a bulvársajtó nem győzte kicikizni. A szőrzet borotválása ellen számos női szervezet tiltakozik azóta is világszerte. Céljuk felhívni a figyelmet arra az abszurditásra, hogy ha valaki magán hagyja a természet adta szőröket, akkor ápolatlannak titulálják. Az internet újabb területeket nyitott meg a női test erőszakos megformálásában, de a törekvés nagyon is régi. Naomi Wolf neves szociológus azt állítja, hogy a szépség kultusza vallásként működik, amely újfajta rabszolgaságba kényszeríti a nőket. Az önkínzás eszközei koronként változnak. A nők lélegzetelállító fűzőt vettek fel, amikor a darázsderék volt divat, icipici cipőbe préselték a lábukat, amikor a kis lábfej volt kikiáltva nőiesnek. Valamikor a fehér bőr számított erotikusnak, később a napbarnított. Manapság tetőtől talpig szőrtelenítünk, kisajkakat plasztikázunk, és a világ nőtársadalma egy emberként hálásan sóhajtott fel, amikor Katalin hercegnő pár nappal a szülés után nem akart úgy tenni, mintha máris lapos volna a hasa. Szöveg: Ónody-Molnár Dóra, fotó: Éva magazin / Europress, Pinterest
2014.03.04. 10:42
Evamagazin.hu
VV Ádám és Charlotte: Most akkor volt <strong>szex</strong> vagy nem volt?
VV Ádám és Charlotte: Most akkor volt szex vagy nem volt?
Ádám azt állította Izának, hogy lefeküdt Charlotte-tal, hogy ne rakjanak rá jelet a többiek…
2014.03.04. 00:15
Hir24.hu
Ez az időskori <strong>szex</strong> jótékony hatása
Ez az időskori szex jótékony hatása
Eltéphetetlen szálat hoz létre a párok között, amit még a súlyos betegségek sem tudnak kikezdeni.
2014.03.03. 19:30
Hir24.hu
18+: Kövér vagyok, ezért nem jó otthon a <strong>szex</strong>?
18+: Kövér vagyok, ezért nem jó otthon a szex?
A kövérség sokféle lelki problémát is kiválthat, de valóban hatással lehet a szexuális életre is? Bloggerünk erre keresi a választ.
2014.03.03. 19:05
Nlcafe.hu
Bocsánatot kért a rajongóktól a <strong>Szex</strong> és New York Charlotte-ja
Bocsánatot kért a rajongóktól a Szex és New York Charlotte-ja
Megbánta, hogy a kényelmetlen cipők viselését népszerűsítette.
2014.03.03. 13:23
Nlcafe.hu
Gondolta? A szex intelligensebbé tesz!
A fokozott szexuális aktivitás éltető oxigénnel árasztja el az agyat, ráadásul egereken végzett kísérletek alapján serkenti az idegsejtképződést – derül ki egy friss kutatásból.
2014.03.03. 10:15
Vital.hu
Összetartja az idősebbek kapcsolatát a rendszeres szex
Egy betegség komoly próbatétel lehet az idősebb házaspárok számára, ám a rendszeres szexuális együttlét megerősítheti a kapcsolatot, és megkönnyítheti a nehéz helyzettel való megbirkózást is. ...
2014.03.03. 08:00
Hazipatika.com
Megőrül szex nélkül Ádám!
Budapest - Szexet ígért a nézőknek beköltözésekor Ádám (23), és úgy tűnik, bármit megtesz azért, hogy ígéretét be is tartsa.
2014.03.03. 05:15
Blikk.hu
Hármas <strong>szex</strong> közben filmezték le a <strong>szex</strong>bombát, eladó a videó
Hármas szex közben filmezték le a szexbombát, eladó a videó
A pikáns szexfilmet korábban Marilyn Monroe egykori férje, Joe DiMaggio miatt tartották titokban. Most azonban elárverezik.
2014.03.02. 18:00
Borsonline.hu
Az Oscar-díj születése: Pénz, <strong>szex</strong> és botrány
Az Oscar-díj születése: Pénz, szex és botrány
Miért adták át az első akadémiai díjakat Hollywoodban? Egy idegesítő szakszervezet és egy nőbolond sztár is fontos szerepet játszott benne.
2014.03.02. 16:50
Nol.hu
A <strong>szex</strong> is egyfajta mozgás forma
A szex is egyfajta mozgás forma
Ezt a kérdést tette fel az egyik olvasó Jessie Fano szexterapeutának. Természetesen, ha valaki gyermeket szeretne, a válasz egyértelmű, de a kérdező valószínűleg nem a szex termékenységgel kapcsolatos aspektusáról érdeklődött.
2014.03.02. 15:00
Noinetcafe.hu
A jó szex titka
A hosszan tartó szex titka az erekben, az érrendszer egészségében rejlik, és nem csak a nemi vágytól függ, figyelmeztet egy ausztrál szakértő. A már fiatalon is az az érrendszert károsító betegségekkel küzdő férfiak idősebb korukra nagy eséllyel számíthatnak merevedési zavarokra.
2014.03.02. 11:00
Vital.hu
Az Oscar-díj születése: Pénz, <strong>szex</strong> és botrány
Az Oscar-díj születése: Pénz, szex és botrány
Egy idegesítő szakszervezet és egy nőbolond sztár is szerepet játszott az Oscar-díjak létrehozásában.
2014.03.02. 07:05
Nol.hu
Az Oscar-díj születése: Pénz, <strong>szex</strong> és botrány
Az Oscar-díj születése: Pénz, szex és botrány
Egy idegesítő szakszervezet és egy nőbolond sztár is szerepet játszott az Oscar-díjak létrehozásában.
2014.03.01. 17:49
Nol.hu
Ezt adta nekünk a Szex és New York
Ha a 10 éve végetért sorozatban nem picsáskodik annyit az a 4 nő, ma a Girls című sorozatban játszó Lena Dunhamet sem ismerné senki.
2014.03.01. 12:33
Velvet.hu
A szex intelligensebbé tesz
A fokozott szexuális aktivitás éltető oxigénnel árasztja el az agyat, ráadásul egereken végzett kísérletek alapján serkenti az idegsejtképződést – derül ki egy friss kutatásból. Korábbi eredmények szerint a nemi élet csökkenti a stresszt és kalóriákat is éget.
2014.03.01. 09:30
Vital.hu
szex = –visszanyert évek
Ha valaki hetente legalább kétszer szeretkezik, akkor a “valódi életkora” 1,6 évvel kevesebb, mint annak, aki hetente csak egyszer szerelmeskedik.
2014.03.01. 09:30
Patikamagazin.hu
Gyilkossági kísérlet a vád szájbevarró Tibor ellen
Gyilkossági kísérlet a vád szájbevarró Tibor ellen
Védőügyvédje szerint Tibor felesége kérésének tett eleget, mikor az erőszakos szex közben négy-öt öltéssel bevarrta a száját.
2014.03.01. 08:30
Borsonline.hu
<strong>Szex</strong> az első randin?
Szex az első randin?
Ó, az az izgalom, a kíváncsiság, az ismeretlen varázsa. De mégis, meddig várjunk a szexszel? Van, aki ha lábait összeszorítva is, de kibírja legalább az ötödik randiig, míg van, aki már az első találkozón ágyba ugrik. Miközben minden eset más és más, szerettük volna kideríteni, honnan tudhatjuk, hogy ideje ledobni a ruháinkat és gátlásainkat.
2014.02.27. 20:28
Nlcafe.hu
18+: Nyalni tanít a mobil
18+: Nyalni tanít a mobil
Egy újabb remek szexapplikáció született, ami ezúttal nem a szex minőségét értékeli, hanem egész egyszerűen nyalni tanít.
2014.02.27. 20:03
Nlcafe.hu
Programozott <strong>szex</strong>
Programozott szex
Az talán köztudott, hogy a párkapcsolatok egyik legnagyobb krízise, amikor gyermek születik a családban. Manapság egyre inkább emelkedik azonban azoknak a kapcsolatoknak a száma is, ahol sajnálatos módon időben ennél már korábban az választja el a nőt és a férfit egymástól, amire akár már eddig is több évet szántak, a közös gyermekért való próbálkozás.
2014.02.26. 14:30
Stylemagazin.hu
Hancúrnapló a telódon: Menő vagy ciki?
Hancúrnapló a telódon: Menő vagy ciki?
Te is szívesen használod a különböző alvás- vagy edzés-figyelő alkalmazásokat a mobilodon? Akkor mit szólnál hozzá, ha azt mondanánk, hogy már létezik szex-monitor app is, amivel a hancúrteljesítményedet ellenőrizheted?
2014.02.26. 10:47
Cosmopolitan.hu
Fashion Week 2014 – így készülnek a világhírű cipők
Fashion Week 2014 – így készülnek a világhírű cipők
Először mutatta be New Yorkban, a New York-i Fashion Weeken 2014-es őszi-téli kollekcióját a Szex és New Yorkból ismert Manolo Blahnik. Sőt még a cipőtervezés kulisszatitkaiba is betekintést engedett.
2014.02.26. 09:37
Nlcafe.hu
Elektromos óvszerrel nagyobb az élvezet?
A Georgia Műszaki Egyetem két hallgatója egy olyan eszköz kifejlesztésébe kezdett, mely az óvszerbe építve rövid elektromos impulzusokat küld, ezzel növelve a szex során tapasztalt kellemes érzéseket.
2014.02.26. 09:30
Vital.hu
Leveszik a műsorról Webber <strong>szex</strong>botrány-musicalét Londonban
Leveszik a műsorról Webber szexbotrány-musicalét Londonban
Leveszik a műsorról március végén a 20. századi brit történelem egyik legsúlyosabb belpolitikai botrányáról, a Profumo-ügyről készült Andrew Lloyd Webber-musicalt Londonban, ahol december elején mutatkozott be a darab. A 2,5 millió fontból készült és vegyes fogadtatásban részesült musicalt március 29-én játsszák utoljára - írta honlapján a BBC. Ez volt Andrew Lloyd Webber első munkája Az operaház fantomjának 2010-ben bemutatott folytatása óta.A Stephen Ward című zenés mű a botrány egyik kulcsfigurájának szempontjából ábrázolja a brit kormányt 1963-ban megrázó és az egész világ figyelmét felkeltő Profumo-affért.Fotó: AP Ward, a felső tízezer tagja (és csontkovács) mutatta be John Profumo hadügyminiszternek a call-girl Christine Keelert, akivel Profumónak viszonya lett. A nőről viszont kiderült, hogy közben egy orosz attasé és kém szeretője. A szex- és hidegháborús politikai botrány Profumónak a karrierjébe került, Wardot tönkretette, de az ügybe a konzervatív kormány is belebukott és a britek bizalma alapvetően megrendült a politikusokban. A musical zenei anyagát Webber komponálta, a dalokat Don Black írta, a szövegkönyv pedig Christopher Hamptonnak, a Veszedelmes viszonyok színműírójának munkája volt. A darabot a brit Nemzeti Színház korábbi vezetője, Richard Eyre rendezte és az Aldwych Színházban mutatták be. Robert Fox producer hétfőn úgy fogalmazott, elszomorítja, hogy a darab lekerül a műsorról, de bízik abban, hogy a jövőben újra játszani fogják és sokan látják még.Forrás: MTI
2014.02.25. 16:12
Szinhaz.hu
 A 3 kedvenc Dobó Kata-filmünk
A 3 kedvenc Dobó Kata-filmünk
Felidéztük a színésznő legjobb filmjeit 40. születésnapja alkalmából. Dobó Kata nem csak azért az egyik kedvenc színésznőnk, mert többször szerepelt az Éva magazinban. Hanem azért is, Gryllus Dorka, Dobó Kata, Pócsik Anita főszerkesztő és Kecskés Karina. A három színésznő egyszerre volt várandós, amikor fotóztuk őket 2012-ben... Ide kattintva videót is találsz róluk. mert néhány alakítását még évek távlatából is könnyen fel tudjuk idézni. Íme a kedvenc filmjeink, amelyekben Kata bebizonyította – ha esetleg szüksége lett volna rá –, hogy nagyszerű színész: 1. Szabadság, szerelem Az 56-os forradalmat és a melbourne-i olimpia emlékezetes magyar–szovjet vízilabda-döntőjét felidéző filmben Kata egy műegyetemista lányt játszik, akit a viharos történelem hoz össze Karcsival, a vízilabdázóval (Fenyő Iván), és persze maga is nehéz terhet cipel... Dobó Kata portréja egy korábbi Évában. Fotó: Papp Évi és Schneider Zoltán 2. Csak szex és más semmi Ez a vígjáték olyan volt, mint a frissítő zuhany: megjelenik benne a 30-as egyedülálló nő vergődése, ugyanakkor olyan szövegek vannak benne, hogy mi sokadszorra is felnevettünk rajtuk. Kata szexi színésznőt játszik a filmben, a Schell Judit alakította főszereplő legjobb barátnőjét. Megtudjuk azt is, hogy szexi színésznőnek lenni néha nehezebb, mint bármi más. Dobó Kata kislányával az Éva-díj átadóján, 2012-ben 3. A miniszter félrelép Kata ebben az 1997-es filmben tűnt fel először a mozivásznon, méghozzá az ügyeletes jócsaj szerepében, aki történetesen ellenzéki titkárnőként készül titkos viszonyba bonyolódni a miniszterrel. Egy gagekkel ügyesen telepakolt komédia volt ez, amelyben azért a jócsajnak is kellett komikusi vénával rendelkeznie.
2014.02.25. 11:34
Evamagazin.hu
Összezúzta párja fejét szex közben a 200 kilós szűz
Emlékezetes módon veszítette el a szüzességét Gregg Casarona, akinek esetét a TLC csatorna A szex juttatott a sürgősségire című műsorában mutatták be.
2014.02.24. 15:41
Blikk.hu
Igaz hogy a <strong>szex</strong> során 300 kalóriát égetünk el?
Igaz hogy a szex során 300 kalóriát égetünk el?
Közkeletű vélekedés, hogy a szex során 300 kalóriát égetünk el, ám szakemberek szerint, a lepedő-akrobatika korántsem olyan hatékony mozgásforma, mint ahogy mi azt elképzeljük.
2014.02.22. 23:30
Noinetcafe.hu
<strong>Szex</strong> az exszel - gyakoribb mint gondolnánk
Szex az exszel - gyakoribb mint gondolnánk
A legújabb felmérések szerint a szakításon átesett tinédzserek és fiatal felnőttek fele időről-időre újra találkozik az exekkel és több mint 50 százalékuk le is fekszik velük.
2014.02.22. 20:30
Noinetcafe.hu
Szex évszakhoz illően
Szex az év minden szakában. De vajon melyik a leginkább testhezálló nekünk? Válasszon mindenki kedve szerint!
2014.02.22. 20:00
Napidoktor.hu
Elkészülhet a <strong>Szex</strong> és New York 3.
Elkészülhet a Szex és New York 3.
Michael Patrick King producer úgy gondolja, elképzelhető, hogy készülni fog a jövőben egy Szex és New York harmadik mozifilm.
2014.02.22. 17:05
Noinetcafe.hu
Carrie visszatér - Jön az újabb <strong>Szex</strong> és New York film!
Carrie visszatér - Jön az újabb Szex és New York film!
A divatrajongók ismét örülhetnek, hisz a hatalmas sikert arató és időközben kultuszfilmmé váló Szex és New York folytatódik! A csajok egy újabb filmben térnek vissza!
2014.02.22. 13:06
Femcafe.hu
Részeg <strong>szex</strong> miatt lett öngyilkos a lány
Részeg szex miatt lett öngyilkos a lány
A 28 éves orosz lány lefeküdt az exével, másnap felakasztotta magát.
2014.02.22. 08:17
Delmagyar.hu
Részeg <strong>szex</strong> miatt lett öngyilkos a fiatal lány
Részeg szex miatt lett öngyilkos a fiatal lány
Holtan találta reggel a volt barátja az orosz Alina Bogdanovát, aki felakasztotta magát, miután előző este lefeküdt az exével. Valószínűleg szégyenében végzett magával, amiért megcsalta új párját.
2014.02.21. 18:00
Borsonline.hu
Fáj a <strong>szex</strong> a sünöknek?
Fáj a szex a sünöknek?
A sün, mint mindannyian tudjuk, a testét borító rengeteg szúrós tüskével védekezik az őt érő atrocitások ellen, így jogosan merül fel bennünk a kérdés, mi történik akkor, amikor a hím szeretettel, szerelemmel közeledik a nőstény felé, esetleg megsebzik-e egymást párzásuk során?
2014.02.21. 15:50
Bestofcafe.hu
18+: Nagy dilemma: „Megcsaljam a férjem?”
18+: Nagy dilemma: „Megcsaljam a férjem?”
Kihűlt házasság, egyre kevesebb szex, lelki élet pedig talán még annyi sem. Érkezik valaki, és máris ott a kísértés: „megcsaljam a férjem?” Dr. Gerevich József pszichiáter ebben a témakörben osztott meg velünk egy levelet.
2014.02.21. 15:45
Nlcafe.hu
Veszélyes szex: a falba verte a barátnője fejét a túlsúlyos ifjú
Élete első szexuális élményét élte át a súlyosan elhízott férfi, de kis híján tragikusan ért véget: a szerelem hevében az egyik erőteljesebb lökéssel akkorát lódított a barátnőjén, hogy ő a fejével törte be a falat.
2014.02.21. 15:29
Ma.hu
 MINDJÁRT PÉNTEK: még tart a farsang...
MINDJÁRT PÉNTEK: még tart a farsang...
Kosztümös film, közösségi piac, farsangi buli és ingyenes film az idősek szerelmi életéről. Friss programajánló. Filmpremier A titokzatos szerető Rendező: Ralph Fiennes, főszereplők: Ralph Fiennes, Felicity Jones, Kristin Scott Thomas, bemutató: 2014. február 20. A szép 19. századi történetben a látvány legalább annyira magával ragadja a nézőt, mint a romantikus izgalom, amely Charles Dickensről és az ő öregkori szerelméről szól. A nős író beleszeret egy szegény, 19 éves lányba. Elegáns film egy világból, amely mára legalább olyan egzotikus, mint a dinoszauruszoké. Korhatár: 12 év Egy mozijegy ára: például a pesti Puskin moziban hétfőnként 1100 Ft. Neked is megvan már az Éva Kreatív – Papír? Ha még nincs, ide kattintva megtudhatod, melyik újságárusnál szerezheted be a közeledben. Vásár Közös Piac és Gardrób Közösségi Vásár Forrás Central Passage, Budapest, Király utca, 2014. február 22. szombat 11–18 óra Még több termelői piac – még élhetőbb város! Az idei első Közös Piac ezúttal a Gardrób Közösségi Ruhavásárral karöltve teríti ki portékáit most szombaton. Termelői zöldségek, tejtermékek, pékáruk, lekvárok, szószok, fűszerek és ráadásnak minőségi használt ruhák – érdemes itt intézni a hétvégi bevásárlást! Korhatár: nincs Belépőjegy: nincs; ha impulzív vásárló vagy, vigyázz. A legkisebbeknek Babakoncert MüPa, Üvegterem, 2014. február 24. hétfő 10.15–10.45 A 3 év alatti korosztály számára rendezett különleges koncertek a babák zenei befogadóképességéhez igazodnak. Az élmény nem terheli túl a piciket: pont arra elég, hogy rákapassa őket a komolyzene szeretetére. További infó... Korhatár: nincs, de elsősorban 0–3 éveseknek ajánlják. Belépőjegy: 500 Ft, gyerekeknek ingyenes. Farsang! Debreceni maskarádé Kossuth tér, Debrecen, 2014. február 21–23. Klasszikus farsangi mulatságra hívnak mindenkit a Vojtina Bábszínház komédiásai: a télűző játékokon tiszteletét teszi a délceg huszár, a morcos medve és a nagy tudású kecske, s megvívja örök harcát Konc király és Cibere vajda, a bőség és a böjt ura. További infó itt és itt. Korhatár: nincs Belépőjegy: nincs In memoriam Emlékezés Jancsó Miklósra Fotó: Éva magazin / Cultiris Hadik Kávéház, Budapest, 2014. február 26. szerda, 19 óra Január 31-én, 92 éves korában elhunyt az egyik legismertebb magyar filmkészítő. Az emlékére beszélgetős estet rendeznek a Hadik Irodalmi Szalonban Makk Károly és Mészáros Márta rendezők, valamint Galkó Balázs színész részvételével. Persze a mester filmjeiből is vetítenek részleteket. További infó... Jancsó Miklósnak néhány éve szépséges írása jelent meg az Éva magazin Életem könyvei rovatában... itt elolvashatod. Korhatár: 14 év fölött ajánljuk Belépőjegy: 1000 Ft. A részvétel regisztrációhoz kötött! További infó a facebook-esemény oldalán. Tévé Szerelempatak Sós Ágnes dokumentumfilmje az HBO-n és az HBO Go oldalon A falusi emberek szerelmi élete? Tabu. Az idősek és a szex? Még nagyobb tabu. No és egy erdélyi magyar falu idős lakóinak mitől döglik a légy? A Szerelempatakot két pesti mozi és az HBO is játssza – és most a nagy érdeklődésre való tekintettel pár napig ingyen meg lehet nézni az HBO GO weboldalán. Korhatár: 12 év Mennyibe kerül: 2014. február 21. és március 2. között ingyen és regisztráció nélkül megnézhető itt. Szöveg: Eörsi Sarolta, Móray Gábor, Sas Sándor, Szjnick. Ez a cikk részben válogatás az Éva magazin Kimenő oldalairól.
2014.02.20. 13:27
Evamagazin.hu
Mégis lesz <strong>Szex</strong> és New York triológia
Mégis lesz Szex és New York triológia
Sarah Jessica Parker után a producer, Michael Patrick King is támogatja a Szex és New York harmadik részének elkészítését. Már csak a stúdió igenjére várnak, hogy Carrie, Samantha, Charlotte és Miranda újra összeülhessen kedvenc kávézójában.
2014.02.20. 13:00
Nlcafe.hu
Helló, Hancúr-királylány!
Helló, Hancúr-királylány!
Ha mostanában nem érzed magad igazán szexinek, és emiatt nem tudod elengedni magad szex közben, itt az ideje, hogy felturbózd a hancúr-magabiztosságodat, és elkápráztasd a pasidat az új, szexistennő éneddel!
2014.02.20. 11:46
Cosmopolitan.hu
Hurrá! Zöld utat kapott a <strong>Szex</strong> és New York 3!
Hurrá! Zöld utat kapott a Szex és New York 3!
Ugye már neked is hiányzik a négy New York-i csajszi? Akkor most van egy szuper hírünk: képzeld, a sorozat producere is rábólintott a következő Sex and the City mozifilmre. Sőt, már azt is tudja, hogyan folytatódna Carriék sztorija!
2014.02.20. 10:47
Cosmopolitan.hu
Szex: Felejtsd el a G-pontot!
A szex lehet vad vagy zabolátlan, forró. És még annál is forróbb, hiszen minden szenvedély fokozható. Az ágyban is, hogyne. Ki ne akarná ezt?
2014.02.20. 08:40
Kiskegyed.hu
Csütörtöki HarmoNet horoszkóp 2014-02-20
Ma szókimondó hangulatban leszünk, s ez a családi életünket is meghatározhatja. Könnyebben bonyolódunk vitákba, jobb, ha tudatosan figyelünk a konfliktusok elkerülésére. Mutassuk ki alkalmazkodóképességünket! Ma szenvedélyesen éljük meg a szerelmet, rendkívüli módon ragaszkodunk kedvesünkhöz. Állandó kapcsolatunkban szeretnénk megélni a szex mélységeit, de ehhez biztosítanunk kell a zavartalanul nyugodt körülményeket. Fontos, hogy csak egymásra figyelhessünk!
2014.02.20. 08:00
Harmonet.hu
 Könyvajánlónk: Tizenkettő
Könyvajánlónk: Tizenkettő
Mikor lesz áruló a kétgyermekes családapa, ha kilép vagy ha marad a házasságában, miután 40 évesen rátalál a mindent elsöprő szerelem? A Tizenkettő lebilincselő stílusban tart kíméletlen tükröt minden boldogtalan házasságban élő nő és férfi elé.,,Úgy érezte, elárult mindenkit. A feleségét, az egyetlen asszonyt, aki soha nem bántotta meg, aki elviselte minden aljasságát, a megcsalásokat, a megaláztatásokat, hogy egy idő után már nem kapott tőle semmit, ami igazán fontos egy asszonynak, sem szeretetet, sem törődést, sem kényeztetést, sem szexet, aki tűrte, csendben, szó nélkül, vádló szavak nélkül, hogy elélnek egymás mellett. Akit legfőképpen azzal árult el, hogy nem hagyta el végleg.” - így vádolja önmagát a főhős, a Fiú, aki nem csak a feleségét, hanem gyermekeit, élete szerelmét a regénybeli E.-t, és egyben önmagát is elárulja. ,,Gyávaságával lett áruló, mert gyáva volt tisztességes maradni, aztán legfőképpen gyáva volt dönteni, és azt végig is csinálni, bármi történjen is. És most ahhoz is gyáva, hogy azt tegye, mint árulása után Júdás. A 12. apostol.” A Tizenkettő nem pusztán egy szerelmi háromszög története, hanem látlelet napjaink kapaszkodók és hit nélküli, kétségek között őrlődő emberéről. A kifogástalan megjelenésű, sikeres férfiről, aki mindent elért már, amire vágyott, két csodálatos gyermeket, csinos, odaadó feleséget, gazdagságot, karriert, és akire a külvilág irigykedve tekint mindezért, pedig az álarc alatt egy állandóan gyötrődő, senkiben és semmiben, leginkább önmagában nem hívő lélek lakozik.Aki soha be nem gyógyuló sebként hordozza szörnyű gyermekkorát, melyet szülei örökös háborúskodásban telt házassága nyomorított meg, aki mindig vadidegen emberként tekintett az apjára, és gyűlölte az alkoholizmusával az egész családot lelki nyomorékká tevő anyját. A nőkhöz való viszonyát örökre meghatározza az anyja iránti iszony, legfőképpen a tinédzserkori élmény, amikor az asszonyt rajta kapja az ágyban vadul szeretkezni a szomszéd férfival. Nagyon sokáig nevetségesen bátortalan a lányokkal, így aztán szüzességét csak felnőttként veszti el, hogy aztán görcsösen igyekezzen mindent bepótolni, kábítószerévé váljon a testiség, a szex, nőkről nőkre szálljon, megcsalva barátnőt, feleséget. A boldogtalan házasságban élő Fiút 40 esztendősen, villámcsapásszerűen éri a szerelem, olyan elsöprő szenvedély, melyet soha nem élt még át. Vagy ez az érzés is csak játék számára, mint mindig minden az életben? Esélyt kap - minden bizonnyal egy utolsót - a sorstól, hogy így vagy úgy, de változtasson. Képtelen élni vele. Így aztán a két nő lép helyette, szinte egyszerre adják ki az útját. Ő pedig végérvényesen magára marad a tudattal, hogy elárult feleségét, és a szerető szerepbe kényszerített E.-t, élete szerelmét is menthetetlenül tönkre tette. Manapság a statisztikák szerint minden második házasság kudarccal végződik, de aligha van olyan család, ahol ne merült volna már fel a válás gondolata. Sokan talán túl könnyen mondanak le a közös életről, túlságosan hamar feladják a küzdelmet, mások pedig a legvégsőkig ragaszkodnak a menthetetlen kapcsolatokhoz is, a gyerekek, az anyagiak, vagy a külvilág elvárásai miatt, éppen ezzel mérgezve meg, sokszor generációkra családjuk életét. Millió Fiú él kétségek között, teszi fel magának az életben legalább egyszer a kérdést: vajon mi a nagyobb bátorság, menni, vagy maradni? Mikor sérül a család, a gyermekek, és ő maga a legkevésbé? A könyv nem felel igennel vagy nemmel, hiszen általános recept nem létezik, mégis egyértelmű választ ad: a legnagyobb árulás, ha nem tudunk dönteni, és nem tartunk ki egyetlen döntésünk mellett sem. Mert így esélyünk sincs a boldogságra. Sem házasságban, sem elvált emberként.
2014.02.20. 01:09
Evamagazin.hu
Tényleg a szex viszi a sírba őket
Új erszényes fajt fedeztek fel ausztrál kutatók a queenslandi hegyvidéken. Az egérszerű emlősök családja halálos párzási szokásairól már korábban ismertté vált.
2014.02.19. 17:15
Stop.hu
Amikor a jó szex átveszi feletted a hatalmat
Mi zajlik le bennünk egy jó szeretkezés után?
2014.02.19. 15:04
Glamouronline.hu
Hányadik randin legyen szex?
A címet elolvasva minden nő megfogalmazhatott magában egy számot, amely, ha jól sejtem, valahol a nulla környékén jár. Hölgyek, tévedésben vagytok, mert legalább két találka erejéig a férfi is képes várni.
2014.02.19. 08:00
Noiportal.hu
Szex közben tépi le párja fejét
Szereti halmozni az élvezeteket az imádkozó sáska asszonya, a nasival meg sem várja a szex végét. Sőt, utóbbi mintha másodlagos lenne, hiszen még aktus előtt elkezdi elfogyasztani a rajta tornázó urat. Videónk is van róla.
2014.02.18. 20:30
Hir24.hu
Az egyenlőség megöli a szexet?
Minél inkább egyenrangú egy kapcsolat, annál rosszabb a szex – állítja több amerikai szerző. Meglepő gondolat, sőt meglehetősen káros is.
2014.02.18. 09:18
Nlcafe.hu
Mi zajlik le bennünk egy jó szeretkezés után?
Egy fantasztikus szexuális együttlét után mindenki másképp látja a világot. Pillekönnyűnek, felszabadultnak érezzük magunkat és olyan eufória tölt el bennünket, mintha tényleg pillangók repkednének a gyomrunkban. A boldogságszint néha olyan mérteket is ölthet, hogy picit kelekótyák leszünk, nem észleljük rendesen a körülöttünk lévő világot, vagy úgy érezzük, mintha hirtelen egy másik dimenzióban találnánk magunkat. De vajon kivel? És miért is érezzük így magunkat szex után?
2014.02.18. 07:11
Harmonet.hu
A szex önmagában még nem tesz boldoggá
Egy friss nemzetközi felmérésből kiderült, a magyar fiatalok boldogtalanok és kapcsolatfüggők, saját bevallásuk szerint még családjuknál is fontosabb, hogy legyen párkapcsolatuk. A szexualitás önmagában azonban még nem elegendő a boldogsághoz.
2014.02.18. 05:10
Nol.hu
Egyelőre csak szex van a két sztár között?
Az éhezők viadala és a Vámpírnaplók sztárja élvezi egymás társaságát. Liam Hemsworth és Nina Dobrev egy informátor szerint találkozgat, de ez egyelőre csak barátság - számol be a Hir.ma.hu nyomán az ujasz.hu.
2014.02.18. 03:06
Stop.hu
A szex önmagában még nem tesz boldoggá
Egy friss nemzetközi felmérésből kiderült, a magyar fiatalok boldogtalanok és kapcsolatfüggők, saját bevallásuk szerint még családjuknál is fontosabb, hogy legyen párkapcsolatuk.
2014.02.18. 00:45
Nol.hu
Videó: így éreznénk magunkat egy jól sikerült szex után?
Az emelkedett állapotot az ellazulás fázisa követi, ilyenkor visszaesik a vérnyomás, ezért bágyadtságot érzünk. Hosszú távon nézve az aktív szexuális életet élők egészségesebbek, az orgazmusnak ugyanis kedvezőek az élettani hatásai – mondja a szakértő. Egy óvszergyártó jól sikerült reklámot készített a kielégítő szex utáni állapotból kiindulva.
2014.02.17. 23:45
Hvg.hu
18+: Innen tudni, hogy valaki szex után van
Honnan lehet felismerni, hogy valaki egy fergeteges szex után van? Megmutatjuk!
2014.02.17. 18:48
Nlcafe.hu
A szex önmagában még nem tesz boldoggá
Egy friss nemzetközi felmérésből kiderült, a magyar fiatalok boldogtalanok és kapcsolatfüggők, saját bevallásuk szerint még családjuknál is fontosabb, hogy legyen párkapcsolatuk. A szexualitás önmagában azonban még nem elegendő a boldogsághoz.
2014.02.17. 17:53
Nol.hu
Az öregek, a szex és a keresztények: interjú
Szépkorú erdélyi nénik és bácsik őszinte meséi a szexről: Sós Ágnes Szerelempatak című dokumentumfilmje mindenkit levesz a lábáról. Az HBO Valentin-napon vetítette a filmet, amely már az Urániában is látható.
2014.02.17. 16:46
Magyarnarancs.hu
Jógával a jobb szexért
Ma már sok helyen olvashatunk arról, hogy a jó szex titka, ha alapvetően nemcsak mint testi együttlétre tekintünk az aktusra, hanem a lelkünkre is odafigyelünk. Gyakran előfordul például, hogy ha nem tudjuk agyunkat kikapcsolni, akkor az hatással lehet a szexuális élményünkre is. Különösen igaz ez hosszabb kapcsolatokban nőknél. Mi segíthet? Íme, néhány jógagyakorlat, ami szakértők szerint egyenes
2014.02.17. 14:30
Termalfurdo.net
„A szex egy nyelv, ami mindenkinek mást jelent”
A szex az életünk őszinte területe, ahányan vagyunk, annyiféle szexuális fantáziánk, erotikus életünk van. Nem a film extrém, hanem az a képmutatás ami a témát körülveszi – mondja Mester Dóra Djamila szexoktató, akivel a Nimfomániás című film apropóján beszélgettünk szexről, szerelemről, társadalomról, prüdériáról, a normálisról és a hitelesről.
2014.02.16. 12:45
Life-style.hu
Mutasd meg az étvágyadnak, ki a főnök! 10 tipp
Egyszerű tippek, amelyekkel átformálhatod az étkezési szokásaidat. Képtelen vagy meglenni édesség nélkül? Tudod, hogy túl nagy adagokat eszel, mégsem bírod visszafogni magad az asztalnál? Mindezt tökéletesen megértjük. Nem árt, ha te is megértően bánsz magaddal. Komolyan! Az alábbi tanácsok – bár egyáltalán nem teljeskörűek – segítenek végiggondolni, hogyan javíthatsz az étkezési szokásaidon és hogyan programozhatod át a gondolkodásodat úgy, hogy az eredmény egy valóban fenntartható egészséges életmód legyen. 1. Aludj többet! Persze, könnyű azt mondani, ha egy másfél éves ugrál a fejeden, de mégis... Az elegendő alvás egyszerűen minden fontos dolog kulcsa. Audrey Hepburn és a szépítő alvás. Fotó: Pinterest Ha nem alszol eleget, több energiára van szükséged, amire rövid távon megoldás lehet egy nagy adag lekváros kenyér. Vagy legalábbis az agyad abban a pillanatban úgy érzi... Ha azonban arra törekszel, hogy napi 7-8 órát aludj, kevesebb stresszel és anyagcsere-hullámzással kell szembenézned a nap folyamán. 2. Legyél kreatív! A Dartmouth College egy nemrégi felméréséből az derül ki, hogy az emberi agy ugyanazokat a forrásokat használja fel a kreatív gondolkodásra, mint arra, hogy ellenálljon a kísértéseknek. Vagyis ha nehéz döntéseket kell hoznod, akkor kisebb erőfeszítésbe kerül az akaraterődet is feltornáznod. Fotó: Éva Kreatív Ha a napi munkád éppen nem túl megterhelő, válassz olyan hobbit, ami leköti a figyelmedet és az energiádat. Például nagyszerű elfoglaltság papírból készíteni csodaszép dísztárgyakat és ajándékokat – Éva Kreatív különszámunkról itt olvashatsz bővebben. És azt amúgy sem lehet zsíros kézzel! 3. Milyen elfoglaltság okoz neked élvezetet az evésen kívül? Fotó: Pinterest Egy kád forró víz? A sport? A tévésorozat-nézés? A szex? A társasjátékozás? Készíts egy listát a kedvenc elfoglaltságaidból. Mi lenne, ha naponta egyszer a nassolást felváltanád az egyikkel? 4. Válaszd mindig az egészségesebbet! Minden diétázóval előfordul, hogy kompromisszumot kell kötnie. Mert mondjuk a városban rohangálás közben kapja el az éhség, és éppen nincs nála semmi egészséges falatka. Bemegy a legközelebbi kisboltba, ahol szemlátomást csak fehér kenyeret és csipszet lehet kapni. Poharas túróspite tészta nélkül – kattints ide a receptért és a videóért!Ez esetben válaszd azt a terméket, amelyik kevésbé borítja fel a terveidet és amellyel mégis kibírod vacsoráig. Fehér kenyér helyett rozst, gyümölcsjoghurt helyett natúrt, csipsz helyett kukoricapelyhet. Legközelebb majd jobban tervezel előre! Miért hizlal a stressz? A válasz(ok)ért kattints ide! Fotó: Éva magazin 5. Vásárolj be egész hétre előre! Vegyél több kiló zöldséget és gyümölcsöt, teljes kiőrlésű kenyeret és mindenféle egészséges finomságot, aztán oszd be ezeket előre! Egyrészt sok stressztől megkíméled magad, ha előre megtervezed a heti menüt, Fotó: sxc.humásrészt ha elég zöldség és gyümölcs van otthon, amelyekből mindig viszel magaddal, bárhova mész, akkor kevésbé szorulsz rá arra, hogy váratlanul be kelljen szerezned fölösleges vagy tápanyagban szegény élelmiszereket. Próbálj figyelni arra, hogy jóllakottan vásárolj, így tényleg csak azt veszed meg, amire szükséged van. Ha nincs kedved cipekedni, vásárolj az interneten – egyre több élelmiszerbolt-hálózat kínál ilyen lehetőségeket.--pagebreak-- 6. Igyál sok folyadékot, főleg herbateát Fotó: Pinterest Napi 2 liter folyadék, sulykolja belénk a sok táplálkozásszakértő – és igazuk van. A sok csap- vagy ásványvíz mellett érdemes sok gyógynövényből készült teát is fogyasztani. A legegyszerűbb, ha egy egyliteres termoszt tartasz erre a célra a munkahelyeden. A borsmentát különösen ajánljuk, mert köztudottan étvágycsökkentő hatású. 7. Reggelizz fehérjét! Fotó: Éva magazin A tej, a tojás, a sajt, a hal laktató ételek, sokáig jóllakottnak érzed magad tőlük. Az evamagazin.hu oldalon számtalan egészséges, fehérjedús reggeli receptet találsz. Például... 8. Böngészd a Pinterestet inspirációért! Fotó: Pinterest Amikor már fogytán az akaraterőnk, csak nekiállunk szörfölni a Pinteresten, ahol rengeteg hasznos, inspiráló és jópofa tanácsot, tippet, mantrát találunk. Sőt, még diéta is készült pinterestezőkre kifejlesztve! Csekkold le az Éva wellnessről szóló Pinterest-boardját is. 9. Egyél kevesebb hozzáadott cukrot Fotó: sxc.hu Megéheztél délután? Egyél sárgarépát. (Próbáltál már egy heti teljes édességmegvonás után elrágcsálni egy falat nyers répát? Mi már próbáltuk, és úgy éreztük: még soha nem ettünk ilyen finom édességet.) Vagy paradicsomot. Vagy almát. Vagy gyümölcspürét. Ha a munkatársaid csokoládés keksszel kínálnak, képzeld azt, hogy műanyagból van (ami nem is áll olyan messze az igazságtól). A cukorfogyasztás számtalan káros hatása mellett növeli az étvágyat. Kevesebb cukor – enyhülő nassolhatnék! Több cukor – ellenállhatatlan éhségérzet! Itt olvashatsz erről többet. (És ha mégsem tudtál ellenállni a csokis keksznek, az ég szerelmére, ne ostorozd magad, hanem lépj tovább!) 10. Ne sportolj éhgyomorra! Az edzésbe épp olyan megfontoltan, átgondoltan érdemes belevetnünk magunkat, mint a diétázásba. Ha túl sokat futsz vagy tornázol egyszerre korábbi szokásaidhoz képest, akkor túlságosan meg is éhezel. (És akkor még nem beszéltünk az úszásról...) Fotó: Pinterest Arra is érdemes figyelni, hogy edzés előtt időben együnk. Hogy mit és mikor, az attól is függ, hogy milyen sportágat részesítesz előnyben, de egy tál zöldséglevessel másfél órával futás előtt nem lőhetsz nagyon mellé.
2014.02.15. 10:37
Evamagazin.hu
Szexfantáziák, amiket egyszer ki kell próbálni
Tanár-diák, főnök-titkárnő szerepjáték szex, szexvideó készítés és közös pornó nézés áll a listán.
2014.02.14. 21:40
Velvet.hu
Káma-szútra – A szex misztériuma
Van egy titokzatos könyv, amely a nyugati világban valóságos bestseller lett. Sokan afféle praktikus használati útmutatónak gondolják, amely az érzéki gyönyörök világába vezeti olvasóját. Pedig a Káma-szútra sokkal több ennél: a közönséges napi tapasztalatoktól az isteni spiritualizmusig kalauzolja el azokat, akik megértik igazi mondandóját.
2014.02.14. 20:04
Nlcafe.hu
Jó maradhat a szex a változó korban is
A legtöbb nő akkor sem hagy fel a szexuális élettel, ha rendellenességet tapasztal. Egy friss kutatás szerint azok, akiknek fontos a testiség, háromszor akkora eséllyel maradnak aktívak az ágyban. Ráadásul akik ötvenesként is áldoznak az együttlétek oltárán, nyugdíjas korukban sem hagynak fel vele.
2014.02.14. 10:00
Vital.hu
Michael Douglas, az orális szex, a HPV és a garatrák
A 68 éves Michael Douglas-ről nemrégiben derült ki, hogy humán papillómavírus, azaz HPV okozta garatrákban szenved. A HPV-ről köztudott, hogy szerepet tulajdonítanak neki a méhnyakrák kialakulásában (a NőBlogon is többször olvashattál a témáról a múlt héten), azt viszont kevesebben tudják, hogy – főleg férfiaknál – szájüregi és garatrákokat is okozhat. Felmerülhet tehát a kérdés: miért […]A Michael Douglas, az orális szex, a HPV és a garatrák bejegyzés először a NőBlog.hu jelent meg.
2014.02.14. 07:10
NoBlog.hu
"Szarmageddon": érdemes-e megdönteni Hajnal Tímeát?
A szex, a maszturbációtól bemocskolódott zsebkendő és Paulo Coelho egyszerre vannak jelen a vásznon a legújabb magyar vígjátékban, a film mégsem lesz közönséges. A Megdönteni Hajnal Tímeát leggyengébb pontja maga Hajnal Tímea.
2014.02.13. 20:05
Hvg.hu
Túl sok szex miatt kellett távoznia!
Purus, a hallei állatkert tízéves mókusmajma azért kényszerült elhagyni szülőhelyét, mert túl sok utódot nemzett.
2014.02.13. 16:30
Neon.hu
Máris véget ér a Carrie naplója?
Jajj, ne! Úgy néz ki, már sosem tudjuk meg pontosan, hogyan lett Carrie-ből menő újságíró és trendkirálynő. A legújabb hírek szerint ugyanis nem folytatják a Szex és New York tini-sorozatát.
2014.02.13. 14:38
Cosmopolitan.hu
Nyilvánosan szereti a párom a szexet, de én nem!
A barátomat az izgatja, ha megláthatnak minket szex közben. Engem már ennek gondolatától is kiver a víz.
2014.02.13. 08:55
Kiskegyed.hu
18+: Anális szex kétszer
Az anális szex érzékeny műfaj, amit nem mindegyik férfi tart fejben. Egy prostituált történeteit olvashatjátok.
2014.02.12. 19:14
Nlcafe.hu
18+: A nő legfontosabb erogén zónája az agya!
Lehet, hogy a férfiakat szinte bármilyen körülmények között boldoggá teszi a szex, de ez nem feltétlenül igaz ránk, nőkre.
2014.02.12. 18:49
Nlcafe.hu
A cukorbetegség és a szex
A legtöbb ember a cukorbetegséget a látásromlással, az érszűkülettel és a lábfekéllyel kapcsolja össze, azonban kutatások szerint a szexuális életre és a nemzőképességre is hatással van a diabétesz. Dr. Bibok György, az Endokrinközpont diabetológus főorvosa elárulja, hogy lehet ezt a problémát elkerülni, illetve kezelni.
2014.02.12. 11:35
Egeszsegtukor.hu
Romlik a szex, ha elfajul a cukorbetegség
A legtöbb ember a cukorbetegséget a látásromlással, az érszűkülettel és a lábfekéllyel kapcsolja össze, azt viszont kevesen tudják, hogy a kutatások szerint a szexuális életre és a nemzőképességre is hatással van a diabétesz.
2014.02.12. 10:29
Ma.hu
Mi van itt? Orális szex, vécében élvezkedő lányok a reklámban
Alexander Wang intenzív kampánnyal sokkol.
2014.02.12. 09:52
Glamouronline.hu
Tombolnak a hormonok Szocsiban
Miközben Miklós Edit a legjobb magyar női alpesisí-eredményért harcolt és lett tizenhatodik, mások a versenyzés utáni sza­bad­ide­jük­ről gondoskodtak. Sokak fejében ilyenkor is a szex jár.
2014.02.11. 17:15
Borsonline.hu
Online filmmel kampányol az óvszermárka
Milyen hatással van rád a jó szex?- teszi fel a kérdést a Durex a héten induló online kampányában, melyre négy feltörekvő filmrendező adott választ, akik kisfilmekben osztják meg velünk, hogy szerintük miről ismerszik meg a jó szex – és az, akinek része volt benne.
2014.02.11. 13:43
Mmonline.hu
szex - jobb egészség?!
Ki hinné, hogy alig 150 évvel ezelőtt még az orvosok a szexuális önmegtartóztatás jótékony hatását hangoztatták. Mára sokat változott a világ: bizonyított tény, hogy a jó szex jobb egészséget eredményez.
2014.02.11. 11:00
Noiportal.hu
18+: Szex közben megnő az orrunk
Összegyűjtöttünk pár olyan érdekességet a szex témakörében, melyekkel nem találkozhatunk mindennap. Kellemes szemezgetést!
2014.02.10. 19:23
Nlcafe.hu
67 kéjnőt állított elő a rendőrség egyetlen éjszaka alatt
Razziát tartottak a dél-kínai Tungkuanban, a szex kínai fővárosában vasárnap éjszaka, majd 12 szórakozóhelyről – amelyeket bezártak – 67, szexkereskedelemben érintett gyanúsítottat előállítottak – számolt be bő terjedelemben a vasárnap éjszaka történt eseményekről a kínai média hétfőn.
2014.02.10. 18:12
Mno.hu
Kínos! Hatalmas bakikat ejtettek a sorozatban - Összegyűjtöttük őket!
A Carrie naplója és a Szex és New York között több szembetűnő eltérést is felfedeztünk.
2014.02.10. 17:35
Femina.hu
Nem jött be a szexsztrájk a japán politikusnőknek
Nem lesz szex, ha Maszuzoéra szavazol – mondták az asszonyok, mégis a nőellenes jelölt nyert.
2014.02.10. 16:07
Index.hu
Milyen hatással van rád a jó szex?- kisfilmekből tudjuk meg
A kérdést az egyik óvszergyártó teszi fel a Valentin-naphoz időzített online kampányában. Fiatal rendezők kisfilmekben próbálnak válaszolni.
2014.02.10. 13:00
Hvg.hu
Mit gondolnak valójában a pasik a lakásodról? Utánajártunk!
A kapcsolatod alakulását nagyban befolyásolja, hogy hogyan néz ki a lakásod! Egy amerikai ingatlanos weboldal, a rent.com felmérése szerint a férfiak számára sokkal lényegesebb szempont, mennyire tiszta egy lány lakása, mint fordítva. A megkérdezett pasik 77%-a mondta azt, hogy egy koszos, rendetlen lakás eltántorítja őket a kapcsolat folytatásától, míg a nők esetében ez a szám csupán 54% volt. Erre a hírre mi is felbuzdultunk, és gyorsan elvégeztük saját felmérésünket: vajon a magyar pasiknál mennyire fontos a lánylakás tisztasága, illetve mi az, amit a legvisszataszítóbbnak találnak egy csaj kéglijénél? Íme leggyakoribb válaszok: 1. A koszos fürdőszoba A megkérdezett férfiak közül 10-ből 10 azt mondta, nagyon lelombozó, ha a lánynál koszos a fürdőszoba. "Ha nem lenne gusztusom lezuhanyozni nála, biztosan nem maradok meg mellette hosszútávon" – mondta Levi (31). 2. A szétdobált, használt fehérneműk "Jártam már olyan lánynál, ahol az ágy alá voltak bedobálva a koszos bugyik – mesélte Karcsi (39) – ennyi elég volt, hogy megpattanjak." Bár a fiúk arról híresek, hogy folyton szertehagyják koszos zoknijaikat, úgy tűnik, a lányoknál nem tolerálják ezt a fajta lazaságot. A felmérésben résztvevők 87%-a nyilatkozta azt, hogy az itt-ott heverő koszos fehérneműk kiábrándítóak a számukra. Többségüket azonban nem zavarta, ha a reggeli outfit összeállítása közben kipakolt és vissza nem akasztott ruhák hevertek szerte-szana a lakásban. Sőt, azt egyenesen bájosnak találták... 3. Koszos konyha Edények rájuk száradt ételmaradékokkal, koszos cuccokkal telepakolt mosogató, rumlis hűtőszekrény – ha ezeket látják, a férfiak menekülnek! A pasik 90%-a azt mondta, ha ilyennel szembesülne, sosem hívná fel többet az illetőt. Nincs második esély! Hiába, úgy tűnik, igaz a mondás: a fiúk szívéhez a gyomrukon át vezet az út, és ha azt látják, ez veszélyben van, azonnal futnak, amerre látnak! 4. Kellemetlen szagok "Alapvetően nem zavar, ha egy lány dohányzik, de az már igen, ha a lakásban teszi azt, és napokig gyűjtögeti a csikkeket a hamutálban – nincs undorítóbb, mint amikor egy szuperjó csaj kinyitja a lakása ajtaját, és egyből orron csap a penetráns cigiszag" – osztotta meg velünk legnegatívabb élményét Tomi (26). 5. Számukra értelmezhetetlen tárgyak Fényképek exekkel? Plüssmacik tömkelege? Sok férfi nem tudja mire vélni ezeket, és hajlamos olykor helytelen vagy elhamarkodott következtetéseket levonni belőlük. Jobb kezdetben elpakolni az ilyen típusú tárgyakat, és majd szépen lassan előrukkolni velük – ha tényleg annyira fontosak a számodra. Cikkünk írása közben eszünkbe jutott a Jóbarátok egyik felejthetetlen epizódja: Ross esete a koszos lánnyal. Emlékeztek? Sajnos csak angolul találtuk meg, de mivel témába vág, beszerkesztjük! Jó szórakozást! Számotokra mi a legkiábrándítóbb egy legénylakában? Osszátok meg velünk a tapasztalataitokat a kommentekben! Öt személy, akikkel tilos a szex! Hogy kik ezek? Kattints, és megtudod! Az Éva magazin január-februári számában alaposan körbejárjuk a szingliség témakörét! Néhány napig még kapható az újságárusoknál!
2014.02.10. 11:57
Evamagazin.hu
Begyűjtötték a szex kínai fővárosának több tucat kéjnőjét
Razziát tartottak a dél-kínai Tungku- anban, a szex kínai fővárosában va- sárnap éjszaka, majd 12 szórakozó- helyről – amelyeket bezártak – 67, szexkereskedelemben érintett gya- núsítottat előállítottak – számolt be bő terjedelemben a vasárnap éjszaka történt eseményekről a kínai média.
2014.02.10. 10:50
Mon.hu
Fogyaszt, és a szex is jobb tőle! Mi az?
A rendszeres mozgásnak számos jótékony hatása ismert, azt azonban kevesebben tudják, hogy bizony az ágyban is javul a szorgos...
2014.02.10. 09:00
Elixironline.hu
Hetven felett a legjobb a szex
Úgy tűnik, nagyot tévedtek azok, akik szerint 30-40 éves korunk között élvezzük leginkább a szexet.
2014.02.09. 21:50
Hir24.hu
5 kiló fogyástól jobb a szex
Magyarország – Nagy test, nagy élvezet? A tudósok szerint erről szó sincs, sőt: minden egyes lefaragott kilóval növekszik a szexuális étvágy és a teljesítmény is.
2014.02.09. 18:05
Blikk.hu
Szex Dundikával 80 ezerért?!
Ennyit kell fizetni Dundika szexuális szolgáltatásaiért – hirdeti egy külföldi internetes szexoldal. Természetesen az érintett tudta és beleegyezése nélkül. Nem csoda, hogy a Hajnit sokkolta az eset, Majka pedig feljelentést fontolgat.
2014.02.09. 08:01
Kiskegyed.hu
Vad szex és orgiák - Budapest legjobb swingerklubjai
Olyan élmény vár egy swingerklubba látogatóra, amit talán még sosem élt át. Exkluzív környezetben és kis létszámban élvezheti a szexualitás minden gyönyörét. Ha valaki csak nézni szereti, azt is megteheti, azonban a csoportos együttléteket érdemes kihasználni. Kikapcsolódás, erotika és szex minden mennyiségben.
2014.02.07. 21:36
Femcafe.hu
13 éves fiú zaklatta szexuálisan 8 éves húgát
Állítólag azért, mert előző nap látott egy 18+-os videót és ki akarta próbálni, hogy milyen a szex. Nem erőszakolta meg a kislányt, csak kényszerítette, hogy orálisan kielégítse.
2014.02.07. 19:10
Vidget.hu
Égő, viszkető érzés? Nehézkes szex?
A hüvelyszárazság olyan probléma, amellyel szinte minden nő találkozik életében. Csak nem verjük nagydobra, nem nézünk utána, így a legtöbben nem is kezelik helyesen.
2014.02.07. 16:40
Otvenentul.hu
Szexszelj az öregkori elbutulás ellen!
A szex nem csak érzelmeinknek tesz jót, hanem testünknek is. A szív, a tüdő, sőt az agy is megköszöni a rendszeres nemi életet.
2014.02.07. 15:15
Egeszsegtukor.hu
A nimfomániás 2: a pokoljárás elmarad
Lars von Trier legújabb botrányfilmjének második része igazi iparosmunka, mely nem akar több lenni, mint ami. Szex van, katarzis nincs, de legalább mindenki nyomorult. Megnéztük A nimfomániás 2-t is.
2014.02.07. 00:40
Hvg.hu
Amíg dugunk, okosabbak vagyunk
Szex közben idegsejtek termelődnek, bővül a memóriánk, de ezek a sejtek hamar megdöglenek, ha nem eddzük az agyunkat.
2014.02.06. 21:40
Velvet.hu
Tíz évre ítélték a terhes prosti gyilkosát
A szex tarifáján vitatkozó O. Frigyes szíven és mellen szúrta a 20 éves nőt.
2014.02.06. 15:15
Velvet.hu
Inkább az okoste- lefon, mint a szex
Ezt már mindenki hallotta: az okos- telefonok megváltoztatták az életün- ket és egyre több dolgot helyezünk mögéjük prioritásban. Nincs ez másképp a hálószobában sem.
2014.02.06. 14:21
Mon.hu
Szex közben nem kérünk bocsánatot
A nagy illemtankönyvben a bocsánatkérés biztosan erénynek számít, de vannak helyzetek, amikor inkább csak zavaró tényező. Például szex közben. Az ágyban a bocsánatkérés helyett inkább az őszinteség a nyerő.
2014.02.04. 21:04
Nlcafe.hu
Ne elavult randiszabályokkal keress párt!
Találkozzunk-e újra, ha nincs meg köztünk azonnal a szexuális vibrálás? És egyáltalán, hányadik randin szabad a szex? Felhívhatom, vagy várjak, amíg ő telefonál? Kérdések és szabályok, amiket – talán – ideje megszegned.
2014.02.04. 07:15
Kiskegyed.hu
Szex közben összeragadt párokról cikkezik a BBC
Létező jelenség vagy városi legenda, hogy közösülés közben az emberi párok is összeragadhatnak? E tárgyban nyomozott a brit közszolgálati média.
2014.02.04. 00:45
Life-style.hu
Szex a gyönyörű bőrért
A szex nem csak az élvezet miatt jó. Számos helyen fejt ki a szervezetünkre kedvező utóhatást. Az alvásra gyakorolt hatása közismert.
2014.02.02. 18:00
Napidoktor.hu
Szex az első héten: múlhat ezen egy kapcsolat? - A válasz
Megkérdeztük a pasikat, mi a véleményük arról, ha nagyon hamar az ágyban köttök ki.
2014.02.02. 17:35
Femina.hu
2014-02
Mindennapi Pszichológia Hírlevél Küldje tovább ismerőseinek! Feliratkozás Hírlevelünkre itt. Szeretettel üdvözöljük, kedves Olvasónk! Hírlevelünk kéthetenként jelentkezik új hírekkel, érdekességekkel, aktualitásokkal.Korábbi Hírleveleinket regisztrált olvasóink megtekinthetik Archívumunkban. Lapunkat egész évre, visszamenőleg is megrendelheti itt!Már bankkártyával is fizethet! Hírlevelünk végén további információkat olvashatnak a Mindennapi Pszichológia megrendelésével kapcsolatban.  A Mindennapi Pszichológia Szerkesztősége és a Magyar Pszichológiai Társaság szakmai cikkpályázatot hirdet pszichológushallgatók számára! Részletek hamarosan itt: www.mipszi.hu Figyelje weboldalunkat!2013. 6. SZÁMUNK TARTALMÁBÓL:MÉG TÍZ NAPIG KAPHATÓ! KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL! Az örök Hófehérke Pápes Éva A mese... olyan térképpé válhat, amelyben megtalálhatjuk saját életünk eseményeinek, történéseinek analógiáját. S ezzel nemcsak rálátunk problémáinkra, de meglátjuk a kivezető utat is. Minden szereplő megjelenít valamit abból a mindennapos folyamatból, amelyben félelmeinket, gátlásainkat, belső szorongásainkat kivetítjük a környezetünkre… Gyönyörű folyamatot mutat meg nekünk a mese ezekkel a látszólag egyszerű képekkel: miközben ott van a királynő gyilkos szándéka (azaz éppen önmagunk életteli, még ártatlan részét készülünk megölni), alulról, az anyag, a test oldaláról elindul egy ellentétes folyamat a legtriviálisabb hétköznapi feladatokkal: Ha megígéred, hogy gondját viseled a házunknak, főzöl, mosol, varrsz és foltozol ránk, mi szívesen itt tartunk magunknál; meglásd, jó sorod lesz, nem lesz semmiben hiányod. Csak ennyi – tedd a dolgod, és életben maradhatsz. De vajon ennyi elég az élethez? Egy darabig talán, hiszen mi nők időnként hajlamosak vagyunk az életet összetéveszteni a mindennapok banális feladataival, amelyeket mindenképpen el kell végezni – hát azonosítjuk őket magával az élettel. Főzünk, mosunk, takarítunk, stoppolunk, és talán nincs is hiányunk semmiben – vagy mégis? Túl korai „öröm” Dr. Vizi János A szakirodalom nagyjából egyetért abban, hogy a férfiak mintegy 20 százalékánál mutatható ki korai magömlés – vagyis még szigorú kritériumok szerint is a leggyakoribb férfi szexuális zavarról van szó, ami gyakoribb szorongásos zavarok, különösen szociális szorongás, szociális fóbia esetén... A kudarctól való félelem miatt nő a szorongás, és ennek következtében kialakulhat először csak a szex, később pedig már az ezt „előrevetítő” intim helyzetek kerülése… A kialakuló önértékelési zavarok interperszonális problémákat, a szociális hatékonyság csökkenését okozhatják. A férfi visszahúzódóvá, konfliktuskerülővé válik; ha aktuálisan nincs partnere, nem is keres, illetve elmenekül, mielőtt „arra” kerülne a sor. Persze reagálhat éppen ellenkezőleg is, „túlkompenzál”, agresszív, rivalizál, különösen férfiakkal, férfias helyzetekben. Macsóbb a macsónál. És ne gondoljuk, hogy mindez spekulatív pszichologizálás: nagy mintákon mutatták ki ezeket a személyiségreakciókat. Bármelyik irányban is „hajlik el” a személyiség, bizton állíthatjuk, hogy szexuális életével, kapcsolataival elégedetlen, s életminősége – megfelelő vizsgálati eredményekkel igazolhatóan – romlik...A készlet erejéig még megrendelhetők a Mindennapi Pszichológia 2010., 2011. és 2012. évi  teljes évfolyamait tartalmazó kötetek!Utánvétellel  egy kötetet 3 490 Ft + postaköltségért,két kötetet 6 300 Ft + postaköltségért,három kötet pedig 8 800 Ft + postaköltségértküldünk ki,  ha pedig SZEMÉLYESEN veszi át szerkesztőségünkben, egy kötet további engedménnyel 3 190 forintért két kötet 5 900 Ft-ért  lehet az Öné!* Ha mindhárom évfolyamot megrendeli, a 3 kötet ára SZEMÉLYES átvétel esetén csak 8 300 Ft! RENDELJE MEG MOST! * Szerdai napokon 10-14 között, előzetes telefoni egyeztetéssel a szerkesztőségben  (1137 Budapest XIII. Katona József u. 28. III. em. kapucsengő: 126 • telefon: +3630 899-1515) átveheti.Hírek, érdekességek Csokoládépapír az Alzheimer-kór kezelésében? Az Alzheimer-kórosok gondozásával foglalkozó szervezetek úgy vélik, hogy a retró édességcsomagolás a régi emlékek felidézésével segíthet a betegeken. A brit Alzheimer Társaság a Nestlé archívumából kölcsönvett fotókkal kísérletezik.  » tovább Legfontosabb az anyai érintés A koraszülöttek esetében a gyermek és az édesanya közti testi kontaktus jótékony hatásai még 10 éves korban is észlelhetők – állítják a Biological Psychiatry című orvosi szaklapban megjelent tanulmány szerzői.  » tovább A cukorbetegek házastársa is veszélyeztetett? A BMC Medicine szakfolyóiratban ismertetett kutatás eredményei arra motiválhatják a házaspárokat, hogy közösen tegyenek a betegség kockázatának csökkentéséért. Kanadai kutatók a 2-es típusú diabétesz kialakulásának 26 százalékkal magasabb kockázatát mutatták ki azoknál, akiknek a házastársa is szenved a betegségben.  » tovább Meglepő mellékhatások Az oxitocinra számos becenevet ragasztottak már az idők során, emlegetik szerelemhormonként, hűséghormonként, sőt „bízz bennem” hormonként is, legutóbb pedig az derült ki, hogy ez az emberben természetes módon előforduló hormon segíthet az autista és skizofrén személyeknek abban, hogy leküzdjék a társas érintkezésben jelentkező gátjaikat.  » tovább Anorexiára buzdító játékbaba? Felháborodott szülők és aktivisták anorexiára való buzdítással vádolnak egy babagyártó céget, mivel az a közelmúltban egy olyan babát dobott piacra, amely nem hajlandó enni, és ha tulajdonosa egy kanállal közelít felé, a baba összeszorított szájjal rázza a fejét.  » továbbA televízióban is rendszeresen találkozhat a Mindennapi Pszichológia szerzőivel az M1-en délelőtt jelentkező Család-barát Magazin csütörtöki adásaiban! (a műsort az M2 és a Duna World is ismétli) Az eddigi beszélgetéseket weboldalunkon is megtekintheti.Programajánló A Pszichológia Napja 2014. A család szerepe napjainkban – modern kor, változó igényekHelyszín: ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Kar (1075 Budapest, Kazinczy u. 23-27.) Időpont: 2014. február 22. Felhívás mesterképzésre Munka- és szervezetpszichológia mesterképzés BME Ergonómia és Pszichológia Tanszék Munka- és szervezetpszichológia mesterképzés Nappali és levelező tagozaton 2014 szeptemberétőlJelentkezési határidő: 2014. február 15. Részletes információk: www.munkapszicho.erg.bme.hu A részletes programok, illetve további események weboldalunkon olvashatók: www.mipszi.hu KÖVESSE A MINDENNAPI PSZICHOLÓGIA MAGAZINTA FACEBOOK-ON! Csatlakozzon hozzánk, keresse fel oldalunkat,ahol friss híreket, cikkeket, információkat, videókat talál! A Mindennapi Pszichológia magazin a Facebook-on Tanácstalan? Problémái vannak?Tegye fel kérdéseitA PSZICHOLÓGUS VÁLASZOL rovatunkbanSZAKEMBERT KERES? SEGÍTÜNK! Felhívjuk kedves Olvasóink figyelmét, hogy megújult weboldalunkon pszichológuskeresőt indítottunk – az adatbázisban szereplő szakemberek segíthetnek Önöknek problémáik megoldásában. Az érdeklődő szakemberek jelentkezését a pszichologuskereso@mipszi.hu címre, illetve weboldalunkon várjuk – a további részletekről tájékoztatást küldünk.  Kedves Előfizetőnk! Weboldalunk online megrendelés menüpontján figyelemmel kísérheti megrendelése „sorsát”: láthatja, mikor postáztuk a lapot, de akár azt is megnézheti, mikor jár le előfizetése.Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy a MINDENNAPI PSZICHOLÓGIA eddig megjelent számai a készlet erejéig megvásárolhatók a weboldalon feltüntetett könyvesboltokban, illetve megrendelhetők weboldalunk online megrendelés menüpontján. Felhívjuk kedves Megrendelőink figyelmét, hogy a weboldalunkon történő online megrendelés szükséges, de nem elégséges feltétele annak, hogy lapunkat postára adjuk. Kérjük, hogy az Önök által választott módon (átutalás vagy csekk) szíveskedjenek az előfizetési díjat címünkre eljuttatni, hogy mielőbb postázhassuk a Mindennapi Pszichológiát. A folyamatot jelentősen gyorsítja, ha az átutalást választják! Tájékoztatjuk kedves Megrendelőinket, hogy a laprendelések átfutási ideje optimális esetben 2 hét. Amennyiben ez idő alatt nem kapták meg lapunkat, kérjük, jelezzék e-mailben: mipszi.szerk@gmail.com. Az Önök megrendelése fontos számunkra, s ha a postáért nem is tudunk felelősséget vállalni, megteszünk minden tőlünk telhetőt – vagyis kérésre elküldjük újból a lapot. Impresszum, kapcsolat Főszerkesztő: dr. Pápay Herbert Zsuzsa Kiadja a Média Connection Kft. 1137 Budapest, Katona J. u. 28.Telefon: (+36-30) 538-3706 - Fax: (+36-1) 349-3014E-mail: mipszi.szerk@gmail.com Médiaajánlat, hirdetésfelvétel: ajánlatunkat kérje közvetlenül munkatársunktól!hirdetes@mipszi.hu, +36-1-349-30-14A szerkesztő, Simon P. Györgyi a mipszi.szerk@gmail.com címen várja a megjelentetni kívánt híreiket, a rendezvényeikről szóló információkat.
2014.02.02. 17:33
Mipszi.hu
Gerrard fenekére gerjed a Szex és New York sztárja
A híres sorozat egykori Samathaja a Twitteren tett közzé egy pikáns beszólást Steven Gerrarnak. A színésznő azzal viccelődött, hogy szívesen fogdonsá a fociksta izmos hátsóját.
2014.02.01. 19:15
Borsonline.hu
Börtönbe zárták tiltott szex miatt
Visszatért Bécsbe Dubajból az a muzulmán vallású osztrák nő, akit állítása szerint december elején Dubajban megerőszakoltak, majd az ottani hatóságok eljárást indítottak ellene tiltott alkoholfogyasztás és házasságon kívüli szexuális kapcsolat miatt.
2014.01.31. 15:25
Hir24.hu
4 szexpozitúra, ami veszélyes a férfiakra
Igaz, hogy szex közben viszonylag kicsi a sérülés veszélye, és az is köztudott, hogy ezek a leggyakrabban akkor következnek be, ha rizikós helyen esnek egymásnak a párok, de a férfiak egészségére bizony egy-egy póz is hatással lehet. ...
2014.01.31. 15:00
Hazipatika.com
A gyerekünk születése után egy év szex kimaradt!
Öt éve vagyunk házasok. Régebben jó volt a szex, de mostanában keveset vagyunk együtt. Normális ez?
2014.01.30. 09:16
Kiskegyed.hu
Kristin Davis Londonba költözik egy szerepért
A londoni West Enden kapott szerepet Kristin Davis, a Szex és New York Charlotte-ja. A Végzetes vonzerő című filmklasszikus színpadi változatában láthatja a közönség Natascha McElhone oldalán.
2014.01.30. 08:00
Kulturpart.hu
Túlságosan érdekli a szex
Kislányom áprilisban lesz 15 éves. Feltűnően szép lány, tisztában is van ezzel a tulajdonságával és sok fiú legyeskedik körülötte. Jó gyerekem, jó tanuló, segítőkész, nem csavarog, nem bulizós, nem iszik, nem cigarettázik, mint sok vele egykorú leány. Ami mégis aggaszt, hogy túlságosan szex-orientált. Napi szinten felhozza témának, szinte folyton erre lyukad ki kettőnk beszélgetése, és barátnővel is ez a fő téma. Azt az érzést kelti, hogy ő már nagyon nyitott lenne egy kapcsolatra, amiben a szex is jelen van. Én ezt túl korainak vélem. Kérem, írja meg, mi erről a véleménye. Köszönettel: egy 15 éves kicsilány édesanyjaKedves Aggódó Édesanya! A fő feszültséget abban látom, ahogyan a levelében elköszönt: Önnek ő még mindig „kicsilány”. Akit nagyon félt. Ö viszont már „nagy” akar lenni, és valószínűleg azért hozza fel ennyiszer a témát, mert érzékeli, hogy ezzel tudja leginkább bemozgatni az érzelmeit: látja, ahogyan anyu aggódik, megbotránkozik, tilt, meggyőzni próbál, stb. A mai kamaszok valóban hamarabb kezdenek el foglalkozni a szexszel. Nyílván van ebben egy korosztályi hatás is. De ebben a helyzetben nem tehet mást, mint hogy felveszi a kesztyűt. És beszélgetnek. Komolyan, felnőttesen. Elmondja, hogy mi aggasztja, hogy miért tartja korainak. Az természetes, hogy a fiúk elkezdték érdekelni, de beszéljenek arról, hogy Ön szerint mi az a határ, ameddig a szexben elmehet. Mert a szex még nem jelenti feltétlenül azt, hogy a szüzességét is rögtön oda kell adnia valakinek. A kamaszok ebben az időszakban tapasztalják meg saját és a másik nem testét, ami nagyon bemozgatja a fantáziájukat, de nem biztos, hogy rögtön azt is szeretnék, hogy egy fiú „lefektesse” őket. Tudom, hogy nehéz megküzdeni azzal, hogy az aranyos, kedves, szófogadó lány most ellenkezni kezd, de egy kamasznak ezt kell tennie. Úgy is mondhatnám, hogy ez az egészséges.   Üdvözlettel: Majoros Andrea Problémakör: serdülőkorMajoros Andreagyermek- és serdülő klinikai szakpszichológus
2014.01.29. 22:38
Mipszi.hu
Szex, mint fizetség
Kukkantsunk egy picit a jelenség mögé, így kiderül, hogy az ágyban is hatása van annak, ami még az asztalnál történt.
2014.01.29. 11:19
Glamouronline.hu
Új kihívás előtt a Szex és New York Charlotte-ja
A londoni West Enden kapott szerepet Kristin Davis, aki a Végzetes vonzerő című filmklasszikus színpadi változatában lesz látható Natascha McElhone oldalán.
2014.01.29. 11:16
Nlcafe.hu
A londoni West Enden kapott szerepet a Szex és New York sztárja
Kristin Davis a Végzetes vonzerő című filmklasszikus színpadi változatában lesz látható Mark Bazeley-vel.
2014.01.29. 08:10
Delmagyar.hu
Szerepet és földrészt váltott a Szex és New York Charlotte-ja
A londoni West Enden kapott szerepet Kristin Davis, a Szex és New York Charlotte-ja. A Végzetes vonzerő című filmklasszikus színpadi változatában láthatja a közönség Natascha McElhone oldalán.
2014.01.29. 07:45
Hvg.hu
Megérkezett Sarah Jessica Parker cipőkollekciója
Sarah Jessica a Szex és New York-beli karaktere szerint válogatott és tervezett meg cipőket, amiket tegnap meg is mutatott a nagyvilágnak.
2014.01.28. 19:05
Starity.hu
18+: Szex egy vak férfival
"Nagyon finoman tudott simogatni, és történt egy érdekes közjáték is..." Egy kurtizán legújabb történetét olvashatjátok.
2014.01.27. 20:16
Nlcafe.hu
Elárulja a nő járása, jó volt-e a szex
Belga kutatók azt állítják, a nők járásából következtetni lehet arra, miféle szexuális örömben volt korábban részük.
2014.01.27. 15:20
Noinetcafe.hu
Több száz kiskorú eshetett áldozatul Kadhafi szex-szobájában
A 2011 októberében meggyilkolt Moammer Kadhafi több száz gyereket fogadhatott a most napvilágra kerülő, eddig érintetlen szobájában.
2014.01.27. 09:15
Delmagyar.hu
Szex közben rányitottak Simonékra
Charlotte és Simon nem tudnak elég diszkréten szeretkezni a villában.
2014.01.27. 00:05
Hir24.hu
A bilincses szex hat alapelve
A mentális felkészülés, és a félelemmel vegyes vágyakozás jellemzi a bilincses szexet.
2014.01.26. 20:59
Velvet.hu
A paplan alól jelentik
Jól indult a napom. A Való Világ hatodik szériájában végre volt szex. Lelkesen számoltak be erről az internetes portálok. Történhetett bármi a politikában, a gazdaságban, az időjárásban, ez a hír letarolt mindent az élről.
2014.01.25. 20:20
Heol.hu
Való világ képregény: A villalakók álmai
A játékosok egészen szürreális álmokat dédelgetnek. Központi elem a szex valakivel.
2014.01.24. 18:24
Velvet.hu
Nem lesz szex A szürke ötven árnyalatában!
Mindenki azt hitte, szaftos és szexi lesz A szürke ötven árnyalata, pedig egyelőre úgy néz, abszolút nem lesz benne erotika.
2014.01.24. 11:00
Neon.hu
Az alkalmi szex depresszióssá tehet
Egy friss kutatás alapján arra figyelmeztetnek a szakemberek, hogy azok a nők, akik az egyetemi éveik kezdetén gyakran váltogatják szexuális partnerüket, később nagyobb valószínűséggel fognak depressziótól szenvedni.
2014.01.24. 10:00
Vital.hu
Perverz szexjáték közben végezte ki idős pasiját
Gyilkossággal vádolnak egy 16 éves brit lányt, aki állítása szerint vétlenül ölte meg 43 éves szeretőjét. A tini elmondta, annyi történt, hogy szex közbeni játékuk rosszul sült el.
2014.01.23. 22:30
Borsonline.hu
18+: Megtaláltuk a G-pontot!
Aki már találkozott vele, valószínűleg soha nem felejti el az élményt. Van, aki egyedül fedezi fel, mások petting vagy szex közben tapasztalják meg a hatását, és az is teljesen normális, ha valaki kevésbé érzékeny az ingerlésére. Olvasók mesélnek az első G-pontos élményeikről.
2014.01.23. 20:19
Nlcafe.hu
Szeretnél üdvözőlapot kapni Sarah Jessica Parkertől? - A színésznő most már nem csak cipőket tervez
A Szex és New York stílusikonja, Sarah Jessica Parker már többször bizonyította, hogy remek stílusérzékkel van megáldva. A cipőtervezés után újabb kreatív állást talált magának a színésznő.
2014.01.23. 20:06
Femcafe.hu
Megfojtotta barátját szex közben a 16 éves lány!
Phoenix - Megfojtotta 43 éves barátját szex közben egy 16 éves lány.
2014.01.23. 14:32
Blikk.hu
Tudtad? A jó szex lehet a hosszú élet titka
A szexuális élet és az egészségi állapot közt már számos összefüggést sikerült bizonyítani, például a szív- és érrendszeri betegségek előfordulása alacsonyabb a rendszeres nemi életet élők körében, és kisebb számos pszichés zavar, köztük a depresszió kockázata is. Ám most már a jó szexet az egészséges és hosszú élet egyik kulcsaként is emlegetik amerikai kutatók.
2014.01.23. 13:00
Eletforma.hu
Alig ér hozzám a pasim szex közben. Normális ez?
Az én barátom eléggé magának való pasi. Szinte alig ér hozzám, kivéve a szexet – de akkor is darabosan, durván.
2014.01.23. 08:04
Kiskegyed.hu
A szexuális gondok megbetegíthetnek?
A jó szex lehet az egészséges, hosszú élet egyik titka - állítja egy amerikai kutatás. Dr. Demjén László, az Oxygen Nőgyógyászat szakembere az összefüggésekről és az orvosi segítség jelentőségéről beszélt.
2014.01.22. 20:00
Napidoktor.hu
Való világ képregény: Szex a villában
A villalakók és a nézők meglepetésére VV Simon sikeresen befűzte VV Charlotte-ot.
2014.01.22. 15:04
Velvet.hu
Akiket jobban érdekel a szerencsejáték, mint a szex
Egy egyetemi kutatás bemutatta, hogy a szerencsejáték függőket jobban érdekli a pénz nyerése, mint a meztelen nők látványa.
2014.01.22. 14:30
Hvg.hu
A jó szex a hosszú élet egyik titka
A szexuális aktus és az orgazmus egy kardioedzés élettani hatásaival is felér.
2014.01.22. 12:50
Weborvos.hu
A szexuális gondok megbetegíthetnek?
A jó szex lehet az egészséges, hosszú élet egyik titka – állítja egy amerikai kutatás. Dr. Demjén László, az Oxygen Nőgyógyászat szakembere az összefüggésekről és az orvosi segítség jelentőségéről beszélt.
2014.01.22. 10:35
Egeszsegtukor.hu
A szexuális gondok megbetegíthetnek?
A jó szex lehet az egészséges, hosszú élet egyik titka - állítja egy amerikai kutatás. Dr. Demjén László, az Oxygen Nőgyógyászat szakembere az összefüggésekről és az orvosi segítség jelentőségéről beszélt.
2014.01.22. 08:15
Csaladinet.hu
Éjjel-nappal Hannát megviselte a bizarr szex
Az Éjjel-nappal Budapest Hannája kiakadt, amiért anyja lefeküdt a volt pasijával. A fiatal lány szerint Csilla viselkedésére nincs mentség, ő személy szerint egy idősebb férfit is képtelen lenne közelebb engedni magához.
2014.01.22. 07:45
Borsonline.hu
Simon végre megfektette Charlotte-ot
Végre volt szex a VV6-ban, szerdán pedig kieső is lesz, méghozzá Alexa, aki helyett küldenek majd egy új játékost. Vagy kettőt.
2014.01.21. 23:03
Velvet.hu
Nem fog az agya? Szexeljen többet!
Gondolta volna, hogy a rendszeres szex nem csak jókedvet csinál, de felturbózza a memóriát is? Na ugye!
2014.01.21. 20:00
Hir24.hu
Szex gondok Sanghajban
Növekedést mutat a fiatalok körében a nem kívánt terhességek száma, ami ellen a szexuális felvilágosítás fokozásával harcolnának a sanghaji döntéshozók.
2014.01.21. 13:04
Vjm.hu
Ha rossz a szex, bele is betegedhetünk
A jó szex lehet az egészséges, hosszú élet egyik titka - állítja egy amerikai kutatás. Ha azonban gondok vannak ezen a téren, az a test más pontjain valós panaszokat okozhat. Hogyan előzhetők meg?
2014.01.21. 10:21
Ma.hu
Hiányzik a szex, de kövér és ronda vagyok!
Az a baj, hogy magamnak se tetszem. Akkor hogyan találhatna más vonzónak?
2014.01.20. 14:32
Kiskegyed.hu
6 ok, amiért szuper a téli szex
Forrósítsátok fel a hűvös éjszakákat a pasiddal! Hiszen több érv is szól amellett, hogy miért fantasztikus ilyenkor az összebújás!
2014.01.20. 12:20
Cosmopolitan.hu
Hoppá: növeli az agysejtek számát a szex
A brit tudósok nem nyugszanak, most éppen arra jöttek rá, hogy a szexuális aktivitás okosabbá tesz. A patkányoknál már be is bizonyították.
2014.01.19. 18:30
Borsonline.hu
Jön a Szex és New York tesósorozata
Oké, sajna nem arról van szó, hogy Carrie-ék visszatérnek a képernyőre, de így is izgalmas híreink vannak. Képzeld, az HBO elkészítette a Szex és New York pasiváltozatát, ráadásul egy régi kedvencünk játssza az egyik főszereplőt!
2014.01.18. 15:00
Cosmopolitan.hu
Szex a rendszeres sport helyett: tényleg beválik?
Eszedbe jutott már, hogy talán a szeretkezés elegendő az alakformáláshoz és az izmok karbantartásához?
2014.01.18. 11:15
Femina.hu
Hormonzavarra is utalhat, ha nem kívánja a szexet
A szex a mindennapi élet szerves része, épp ezért okoz lelki és párkapcsolati gondokat az, ha valaki huzamosabb ideig nem kívánja. Bár gyakran a felek elhidegülésére vezethető vissza, azonban meglehet, hogy betegség húzódik a háttérben. Dr. Bérczy Judit endokrinológus főorvos elárulja, milyen hormonális problémák okozhatják az összebújások hanyagolását.
2014.01.18. 09:45
Patikamagazin.hu
18+: Miért választja a párom helyettem az önkielégítést?
Mit tehet az a nő, akinek párja a pornó bűvkörében él, és szex helyett az önkielégítést választja? Szextanácsadónk válaszol.
2014.01.17. 20:09
Nlcafe.hu
Hurrá! Tényleg lesz Szex New Yorkban
Ha már neked is nagyon hiányzik a négy csaj, van egy jó hírünk!
2014.01.17. 14:22
Cosmopolitan.hu
Mesterek nyomában - Beszélgetés Tomasz Mannal
Január 13-án a kaposvári Csiky Gergely Színház a Jurányi Inkubátorházban vendégszerepelt a lengyel író, Tomasz Man 111 című darabjával. Az előadást beszélgetés követte, melyen a rendező, Tóth Géza, és a fordító, Pászt Patrícia társaságában jelen volt a szerző is. Az alábbi interjú a beszélgetés azon részleteit rögzítette, melyekben Tomasz Man vall pályájáról.A 111 című darabrólMiért? Miért? Miért? Ezt kérdezzük értetlenül nap mint nap, amikor iskolai, otthoni erőszakról hallunk. Amikor látszólag minden rendben van tanár és diák, szülő és gyermek között. És mégis megtörténik a baj. Mint ebben a történetben, amiben a Fiú születésétől feltételezett haláláig követjük sorsát, egyúttal a család sorsát is. Miért van az, hogy a Fiú nem akar emberek között élni, tizennégy évesen lelő egy szarvast, tüzet rak szülei ágya alá, pisztolyt lop és közben egyre inkább Istenhez fohászkodik, majd előveszi a pisztolyt, és… Miért? Miért? Miért? Az előadás megtekintését 14 éven felülieknek ajánlják! A darab sokakat érintő, komoly problémákkal foglalkozik, ezért minden előadást beszélgetés követ az alkotókkal és drámatanárokkal. A kollégiumi előadásokhoz egy 10 alkalomból álló drámapedagógiai feldolgozó foglalkozás kapcsolódik, melynek keretein belül a darab által felvetett problémákat kiinduló pontként használva a diákokkal közösen dolgozunk fel olyan kérdéseket, mint iskolai erőszak, áldozattá válás, megelőzés, konfliktuskezelés.Tomasz Man (1968) lengyel filológia és rendező szakon végzett. Drámái gyakran kerülnek bemutatásra a legfontosabb lengyel színpadokon. Legismertebb műve, ­a 111 − amelyet a varsói Nemzeti Színház is műsorára tűzött − Tadeusz Słobodzianek Dráma Laboratóriumában készült. 2003-2005 között a Teatr im. Wandy Siemaszkowej vezető dramaturgja volt Rzeszówban, 2004-2005 között a a częstochowai Teatr im. Adama Mickiewicza programtanácsadójaként dolgozott. 1997-2002 között számos írása megjelent a „Teatr”, „Dialog” és „Notatnik Teatralny” színházi folyóiratokban. Drámái gyakran kerülnek bemutatásra a legfontosabb lengyel színpadokon, sokszor a szerző saját rendezésében.Tomasz Man szavaival: Kérdező: Bérczes László Mielőtt a drámaírásról, a kortárs lengyel drámáról, azon belül is a 111 című darabról és annak most látott kaposvári előadásáról szót ejtünk, meg kell kérdeznem azt, amit valószínűleg ezerszer megkérdeztek már tőled, de ami mindenkiben kérdésként megfogalmazódik, amint meglátja a nevedet: írói álnév ez vagy tréfás kedvű szüleid életedet végig kísérő ajándéka? Megvan erre a szokásos vicces válaszom: anyám normális szláv nevet szeretett volna, apám viszont azt akarta, hogy legyen végre egy híres ember a családban. Az egyik munkatársa azt mondta neki, hogy volt egy Thomas Mann nevű híres író, és apám, talán „alkoloholos befolyásoltság alatt” ezt választotta. Ezzel a névvel pedig nem lehetett belőlem molnár, noha azt a szakmát tanultam ki, és azt feltételezve, hogy a névvel az írói véna is az enyém lett, kénytelen voltam írással foglalkozni. Ezzel a névvel nem lehetsz már a leghíresebb író, viszont ha maradtál volna eredeti szakmádnál, ma a világ leghíresebb molnára lehetnél. Hát ez az! Az a baj, hogy most már író vagyok, olyan, amilyen.Az viszont jó, hogy a nagy előd drámákat nem írt – te viszont a színházi világban kötöttél ki. Ebben döntő szerepe volt a kortárs lengyel dráma mesterének, Tadeusz Slobozianeknek, aki 2003-ban létrehozott egy nagyon jelentős színházi műhelyt, a Dráma Laboratóriumot. Ebben a műhelyben született a 111 is. Hogy kerültél Slobodzianek csapatába? Felhívott, lenne-e kedvem csatlakozni ahhoz a társasághoz, amelyik éppen azt tervezte, hogy Tadeusz vezetésével elutazik egy tóhoz, hogy ott nyári táborozás keretében drámák írásával kísérletezzen. Tíz fiatal drámaíró és tíz fiatal rendező…Az ember azt gondolná, hogy a kezdő drámaíró hívja fel a Mestert és nem fordítva… Szerencsém volt, ő látta az első darabomat, amit én magam rendeztem. Tetszett neki, ezért hívott. Annyit azért megjegyzett, hogy írjak, de ne rendezzek.Ha jól tudom, most is épp egy rendezésből kiszakadva utaztál Budapestre. Hát igen, az ember nem mindig fogadja meg a mestere tanácsát. Mindenesetre megmaradt a kapcsolatunk, ennek következménye, hogy három évvel ezelőtt „megrendelt” tőlem egy Faust-változatot. Már megint a név, ugye? A nagy Thomas Mann is írt Doktor Faustust, úgy látszik, nekem is követnem kell őt. Ám Mefisztóval ellentétben, Slobodzianek nem íratott alá velem szerződést, egyelőre szabad a lelkem, igaz, nem is írtam még egy sort sem a darabból. Halogatom a dolgot.A Dráma Laboratórium így fogalmazza meg célját: „hidat akarunk képezni drámaíró, rendező és színész között”. Hogyan működik ez konkrétan a gyakorlatban? Erre a közös „nyaralásra” megírtam öt oldalt, ezt vittem magammal. „Írj még huszonötöt, és meglesz a darab” – mondta Slobodzianek, de a biztonság kedvéért rámlőcsölt egy rendezőt és négy színészt. Együtt írtuk-próbáltuk a megszülető darabot. A színészek és a rendező jelenléte egyrészt kényszerítő erő volt, másrészt gyakorlati segítséget jelentett. Sokat tanultam a közös munkából. Mondok egy példát: „Apa szerette, ha énekelek.” – volt egy ilyen mondat az eredeti szövegben, de az egyik színész elégedetlenkedett: „Ne azt írd, mit szeretek, mit érzek, hanem azt, hogy mit csinálok. Legyél minél konkrétabb, az érzést bízd rám.” Nagyon tanulságos megjegyzés volt: „Apa vett nekem egy mikrofont.” – ez lett a mondatból. Azaz történés – érzés és állapot helyett. Vagyis a mondat nyisson ki egy lehetőséget a színész számára, ahelyett, hogy végrehajtásra kényszerítené. Nagyon jó iskola volt ez nekem. Minden mondat terítékre került, és én megtanulhattam, mi segíti, mi gátolja a színészt. A címmel is sokat bajmolódtunk. A 111 arra utal, hogy a főszereplő 111 zlotyért veszi meg azt a pisztolyt, amivel aztán megöli a szüleit. Németországban például Ötödik parancsolat: ne ölj”-re változtatták a címet, talán mert a 111 náluk egy pornócsatornára utal, ami így félrevezette volna a nézőt.Hogyan reagálsz arra, ha akár a címet, akár a szöveget megváltoztatják egy adott előadásban? Örülök neki. A Dráma Laboratóriumban éppen ezt tanultam meg. A konkrét előadás kikövetelhet bizonyos változtatásokat, és ez – jó esetben – a szöveget szolgálja. Ehhez persze jó előadás kell. Itt kell elmondanom, hogy a kaposvári nagyszerű előadás, nagyon örülök, hogy láthattam. A mondatokat persze nem értettem, de a színészek jelenlétének intenzitása, az elhangzó mondatok ereje meggyőző volt. Mi Magyarországon csak ezt a darabodat ismerhetjük. Mennyiben tekinthető ez jellemzőnek? Gondolok itt az elkészülés módjára (író, rendező és színészek közösen alkotják meg a szöveget) és a beszédmódra (nincs dialógus, a szereplők egymás mellett mondják monológtöredékeiket). Nem jellemző. Igyekszem az adott témához adekvát formát találni. Legfrissebb darabom, Az én Abbám hagyományos dialógusokra épülő komédia, de például a Szex Machine-ban a görög drámák formáját alkalmaztam. Azt is jelenti ez, hogy búcsút intettél Slobodzianek Dráma Laboratóriumának? Abban az értelemben igen, hogy otthon, az íróasztalomnál, egyedül dolgozom a szövegen. Illetve ott van mögöttem a feleségem, aki a legszigorúbb olvasóm. Más kérdés, hogy a Faust megírására vonatkozó felkérés újra azt a helyzetet teremti majd meg, ami a 111 esetében működött: a rendezővel és a színészekkel közösen hozzuk létre a szöveget. Nagy kihívás, ezért is halogatom. De egyszer eljön a pillanat, és akkor meg kell majd kötni a szerződést – ha nem is az ördöggel, de a színházzal. A tét nem kevesebb.
2014.01.17. 06:00
Szinhaz.hu
Nem ment a szex, ezért tízszer beledöfte a kést a nőbe
Egy prostituáltat megölt, majd rá két évre egy másikba tízszer belemártotta a kést, mert csődöt mondott a férfiassága. A kegyetlen férfi tárgyalása ma volt a bíróságon.
2014.01.16. 21:00
Borsonline.hu
Szex még sosem volt ennyire teátrális – ilyen A nimfomániás
Meztelen testek, szenvtelen aktusok, kihűlt életek – Lars von Trier A nimfomániás című filmjében szeretné a újrapozicionálni a legelemibb szenvedélybetegséget. A dán botrányrendező zavarba ejtő csapdát állított, mi pedig annak rendje s módja szerint mosolyogva belesétáltunk.
2014.01.16. 20:10
Ingatlanmenedzser.hu
A szex épp olyan jól égeti a kalóriákat, mint a sport
Az ünnepek idején felszedett kilók leadásáért nem feltétlenül kell kínkeservesen megküzdeni. Egy friss kutatás szerint ugyanis a szex éppolyan hatékony a zsírpárnák ellen, mint a sport - beleérve a gyaloglást és a kocogást is. ...
2014.01.16. 16:00
Hazipatika.com
A szex halála
Európai Tarantino-filmet forgatott Lars von Trier, és nem is nagyon titkolta: ő is fejezetekre osztotta a moziját, ő is boldogan dolgozott a finom kis belső összefüggésekkel, rárajzol a negatívra, és amit rajzol, az egy sokkal kevésbé magasröptű filmet is emlékezetbe idéz: A Da Vinci-kódot.
2014.01.16. 14:30
Nol.hu
A szex halála
Európai Tarantino-filmet forgatott Lars von Trier, és nem is nagyon titkolta: folytatásos mozit alkotott.
2014.01.16. 14:25
Nol.hu
Miért lett a szex a női valuta?
„Vegyél vissza, nem szeretem, ha ilyen erőszakos vagy. Vegyél vissza, még lesz idő" – utasítja vissza a Való Világ dzsigolója a különösebben nem felajzott, de azért mégis fizikai kontaktusra vágyó lány látványos és rámenős próbálkozásait, aki még a piercinges nyelvét is nyújtogatja, hátha úgy hamarabb célt ér. A testével fizetne a figyelemért, a népszerűségért, talán azért, hogy szeressék. Naivitás azt gondolni, hogy ez csak „villajelenség".
2014.01.16. 10:45
Nlcafe.hu
A szex halála
Európai Tarantino-filmet forgatott Lars von Trier, és nem is nagyon titkolta: folytatásos mozit alkotott.
2014.01.16. 07:02
Nol.hu
Gyorsan is jó a szex
Előjáték, utójáték, odafigyelés, szerelem, ideális hangulat: tudjuk jól, a szex fontos kellékei ezek, de az is biztos, hogy egy villámgyors egymásnak esés is legalább annyira csúcsélmény tud lenni, mint egy elnyújtott szeretkezés.
2014.01.14. 20:09
Nlcafe.hu
Mariah Carey férje szerint a jó házasság titka a sok szex
Nick Cannon (33) elárulta, mitől működik olyan jól a házassága Mariah Carey-vel.
2014.01.14. 19:25
Noinetcafe.hu
Jennifer Hudson könnyekben tört ki
A Szex és New York színésznője könnyek között vette a People´s Choice Humanitarian Award-ot jótékonysági erőfeszítéseiért.
2014.01.14. 16:05
Noinetcafe.hu
Kapcsolatot találtak a szex és az ásítás között! 3 tudományos magyarázat az ásításra
Az ásítás oka régóta foglalkoztatja a tudósokat.
2014.01.13. 19:35
Femina.hu
Hormonzavarra utalhat, ha nem kívánja a szexet
A szex a mindennapi élet szerves része, épp ezért okoz lelki és párkapcsolati gondokat az, ha valaki huzamosabb ideig nem kívánja.
2014.01.13. 18:00
Napidoktor.hu
Eltört a pénisze a fán szexelő férfinek
Legénycseppek helyett vérben úszott a pénisze egy kanos fiúnak, miután szex közben leesett egy fa tetejéről. Egy életre megtanulta, néha okosabb inkább otthon, párnák közt csinálni.
2014.01.13. 16:30
Borsonline.hu
Nem kívánja a szexet? Ez is oka lehet!
A szex a mindennapi élet szerves része, épp ezért okoz lelki és párkapcsolati gondokat az, ha valaki huzamosabb ideig nem kívánja. Bár gyakran a felek elhidegülésére vezethető vissza, azonban meglehet, hogy betegség húzódik a háttérben.
2014.01.13. 10:30
Vital.hu
Hormonzavarra utalhat, ha nem kívánja a szexet
A szex a mindennapi élet szerves része, épp ezért okoz lelki és párkapcsolati gondokat az, ha valaki huzamosabb ideig nem kívánja. Bár gyakran a felek elhidegülésére vezethető vissza, azonban meglehet, hogy betegség húzódik a háttérben. Dr. Bérczy Judit, a Budai Endokrinközpont endokrinológus főorvosa elárulja, milyen hormonális problémák okozhatják az összebújások hanyagolását. Pajzsmirigy alulműködés A pajzsmirigy alulműködés szinte [...]
2014.01.13. 06:05
Bellacafe.hu
Még mindig több szex van, mint feszkó
3 válasz olvasóinktól arra, hogy érdemes-e szakítani, ha a szenvedélyes szerelemből kellemes lábvíz lesz.
2014.01.12. 17:01
Velvet.hu
Ezt várja a Való világban
Szex, értelmetlen monológok, totális leépülés, némi veszekedés és egy szörnyű dal kell a szórakoztató műsorhoz.
2014.01.11. 12:56
Velvet.hu
Az orális szex is okozhat torokrákot
A fejnyaki terület rosszindulatú daganatait elsősorban dohányzás (gégerák, garat és szájüregi rákok) és a rendszeres alkoholfogyasztás (garat, szájüreg) okozza.
2014.01.10. 16:33
Nepszava.hu
Sarah Jessica Parker is azt szeretné, hogy legyen Szex és New York 3
Ti is szeretnétek, hogy legyen folytatása a Szex és New Yorknak? Nem vagytok egyedül vele!
2014.01.10. 13:25
Joy.hu
Megvan a Való világ első hat játékosa
Mindenki baromira akar nyerni, egyikük szerint tutira lesz szex, de van egy egyetemista is.
2014.01.10. 08:35
Velvet.hu
Mégis lesz Szex és New York 3?
Kristin Davis után Sarah Jessica Parker az, aki felborzolta a rajongók kedélyeit. Pedig eddig úgy volt, hogy nem lesz folytatás.
2014.01.09. 22:10
Vidget.hu
Nem kívánja a szexet? Betegségre is utalhat!
A szex a mindennapi élet szerves része, épp ezért okoz lelki és párkapcsolati gondokat az, ha valaki huzamosabb ideig nem kívánja. Bár gyakran a felek elhidegülésére vezethető vissza, azonban meglehet, hogy betegség húzódik a háttérben.
2014.01.09. 11:04
Eletforma.hu
Hormonzavarra utalhat, ha nem kívánja a szexet
A szex a mindennapi élet szerves része, épp ezért okoz lelki és párkapcsolati gondokat az, ha valaki huzamosabb ideig nem kívánja.
2014.01.09. 11:02
Gondola.hu
A Chioggiai csetepatéra készül a békéscsabai színház
Carlo Goldoni Chioggiai csetepatéját február 21-én mutatja be a Békéscsabai Jókai Színház, a klasszikus olasz vígjátékot Kiss József szolnoki vendégművész rendezi.A Jókai Színház beszámolója: Az első olvasópróbát január 7-én tartotta a társulat a Vigadóban. Bevezetőjében Fekete Péter igazgató arról beszélt, fontos a színházak közötti együttműködés, szép példa erre ez a bemutató, amelyet tavaly októberben a Szolnoki Szigligeti Színházban állított színre Kiss József.Fekete Péter és Kiss JózsefA vendégrendező mellé a direktor Tege Antalt kérte fel játékmesternek, aki színészként és rendezőként egyaránt jól ismeri a békéscsabai csapatot. Legfőbb cél a szórakoztatás, de nem mindegy az sem, milyen hangulatban folyik a munka a társulatban – szögezte le Fekete Péter. Kiss József rendezői elképzeléseit a szolnoki előadás kivetített képei, Horesnyi Balázs díszlete, valamint a szereplőkhöz tartozó színészarcok és jelmeztervek illusztrálták. Meglepetésre a szegény halászfalu ócska házai helyett minden felvételen szép magas, impozáns épületeket láttunk. - A korhűség nem érdekelt annyira, inkább azt akartam, hogy öröm legyen nézni a darabot. Minden előadásban megemelni szeretném, amit lehet, nem lefelé menni – hangsúlyozta már az első képnél Kiss József. Mint mondta, a két fal állandó, közte, hátul változik a látvány, mégpedig a technikának köszönhetően másodpercek alatt.Kovács Edit és Komáromi AnettA rendező úgy fogalmazott, "kicsit korhű, kicsit olasz, de főleg szép" lesz a színpadkép. A jelmezek stilizáltak is, hiszen megjelenik a ruhákban olyan anyag, amely a XVIII. század első felének Velencéjére még nem volt jellemző, tehát a viseleteknél is inkább a hangulatfestésre törekedtek az alkotók. - Ezeken a figurákon érződik, hogy nagyon egyszerű emberek, mérhetetlenül buták, írástudatlanok. Nincs is szükségük arra, hogy tanuljanak, képezzék magukat, hiszen sosem lépnek ki ebből a környezetből, esélyük sincs rá. A törvényszéki jegyzőt, aki náluk valamivel műveltebb, bár nem viselkedik sokkal szebben, nagyon tisztelik. Isidoro kicsit Goldoni önarcképe, hiszen a szerző valóban jegyzőként dolgozott Gioggiában – magyarázta a rendező. A lányokról elhangzott: szépek, temperamentumosak, nagypofájúak. Mindegyik csupa élet, kacérság, szex, ilyennek születnek, így élnek, természetesen.Liszi Melinda, Fehér Tímea és Nagy ErikaKiss József azt tanácsolta a színészeknek, hogy nézzenek sok olasz filmet, mert ezt a darabot csak olaszosan, jellegzetesen gesztikulálva, hangosan lehet elmondani, jól eljátszani, magyaros búbánattal, hanglejtéssel nem. A dramaturgiáról pedig úgy fogalmazott, hogy az mindig forog, sosem áll meg, ilyen a világ, amit bemutat. - Szívünk legmélyebb bugyraiból kell eljátszani ezt a művet, minden szenvedélyt kiaknázva, csak akkor lesz hiteles! Ha eltérünk a hitelességtől, nem lesz komikus, nem lesz szerethető. Derű, tisztesség, gyermeki létezés – ez a három dolog kell, hogy korszerű legyen az előadás. Volt belőle naturalista és volt dokumentarista felfogású rendezés, egyik sem volt szerethető, mindkettőt meghaladta az idő. Fogjátok a példányt