Pikali Gerda

Hírek, cikkek, képek és videók Pikali Gerdáról. A magyar színésznőt többek között láthattuk már az Üvegtigris 3-ban, a Papírkutyákban, Az ember tragédiájában és sok híres daraban. Színészi munkája mellett sokszor szinkronszínészi munkát is végez.

Ez történik ma, <strong>Pikali Gerda</strong> szülinapján
Ez történik ma, Pikali Gerda szülinapján
Budapesten kedden reggel 04:49-kor kel fel a Nap, és 20:44-kor nyugszik. Pikali Gerda szülinapján ilyesmikre számíthatunk:Forrás: Nők Lapja Café: Ez történik ma, Pikali Gerda szülinapján
07.04. 06:50
Nlcafe.hu
Kamu hír volt, hogy Rékasi Károly eljegyezte Pikali Gerdát
Úgy tűnik, megoldotta a kapcsolatukat mérgező problémákat Pikali Gerda és Rékasi Károly. A szakításukról szóló hírek alaptalanok: a pár a nyáron összeházasodik.
2017.04.07. 10:19
Kisalfold.hu
Kamu hír volt, hogy Rékasi Károly eljegyezte Pikali Gerdát
Úgy tűnik, megoldotta a kapcsolatukat mérgező problémákat Pikali Gerda és Rékasi Károly. A szakításukról szóló hírek alaptalanok: a pár a nyáron összeházasodik.
2017.04.07. 10:19
Delmagyar.hu
hirdetés
Rékasi Károly elveszi Pikali Gerdát
Úgy tűnik, megoldotta a kapcsolatukat mérgező problémákat Pikali Gerda és Rékasi Károly. A szakításukról szóló hírek alaptalanok: a pár a nyáron összeházasodik.
2017.04.07. 06:52
Kisalfold.hu
Rékasi Károly elveszi Pikali Gerdát
Úgy tűnik, megoldotta a kapcsolatukat mérgező problémákat Pikali Gerda és Rékasi Károly. A szakításukról szóló hírek alaptalanok: a pár a nyáron összeházasodik.Forrás: Nők Lapja Café: Rékasi Károly elveszi Pikali Gerdát
2017.04.07. 05:02
Nlcafe.hu
Rékasi Károly megkérte Pikali Gerda kezét
Információk szerint meghitt, szűk családi körben lezajló szertartást szeretnének.
2017.04.06. 17:40
Élőben.hu
Összeházasodik Rékasi Károly és Pikali Gerda
A színésznő megerősítette, hogy igent mondott Rékasi Károlynak.
2017.04.06. 17:07
Hir24.hu
Pikali Gerda és Rékasi Károly: jótékonysággal kapcsolódnak be a csepeli vérkeringésbe
Pikali Gerda és Rékasi Károly korán keltek csütörtök reggel, hiszen a gyerekek iskolába indítása után nyolc órakor már a Csepel Plazában újonnan nyílt Rossmann üzletben segítettek a helyi nagycsaládosoknak szánt 200 ajándékcsomag összeállításában. A nemrég Csepelre költözött színész pár örömmel vette ki a részét a lokálpatrióta jótékonysági akcióból. Az ismert színész páros, Pikali Gerda és Rékasi Károly csak pár hónapja költözött Csepelre, korábbi közös albérletüket lecserélve a nyugodt kertvárosi milliőre. Bár életüket még időről-időre próbára teszik Károly korábbi súlyos motorbalesetének következményei, a műtétek, és az ebből adódó nehézségek, de hisznek a környezetváltozás pozitív erejében. „Egyre jobban vagyok, a lábamból kivették a „fémeket”, így már a fertőzéstől sem kell tartani. Sok köszönettel tartozom a rehabilitációmat segítő szakembereknek. Fontos, hogy megerősítsük az izmokat – akár biciklire is pattanok” – mondja Rékasi Károly. „Nagyon szeretünk itt lakni! Itt minden elérhető közelségben van, piacra is járunk, moziba is rendszeresen megyünk. Nyugalom van, de szerencsére a jó közlekedésnek köszönhetően nagyon gyorsan be is lehet érni a belvárosba. A gyerekkoromra emlékeztet mindez, hiszen hasonló, kertvárosi környezetben nőttem fel” – teszi hozzáPikali Gerda. A pár két-két gyermekével tulajdonképpen egy mozaik nagycsaládot alkot, igaz, Károly lánya már fiatal felnőtt és kamasz fia sem lakik velük.„Minden elismerésünk a nagycsaládoké, […] The post Pikali Gerda és Rékasi Károly: jótékonysággal kapcsolódnak be a csepeli vérkeringésbe appeared first on Life magazin.
2017.03.28. 15:48
Lifemagazin.hu
Pikali Gerda már nem él együtt Rékasi Károllyal – megy a találgatás
Sosem tagadta Pikali Gerda, hogy a kapcsolatuknak komoly próbatétel volt Rékasi Károly balesete és az azóta tartó lábadozás, gyógyulás és főként az, hogy a színész az elmúlt másfél évben többször volt maga alatt. Forrás: Nők Lapja Café: Pikali Gerda már nem él együtt Rékasi Károllyal – megy a találgatás
2017.02.03. 13:50
Nlcafe.hu
hirdetés
Válságba került Rékasi Károly és Pikali Gerda kapcsolata?
Állítólag komoly gondok húzódnak a színészpáros között, olyannyira, hogy sokszor nem is egymás mellett térnek nyugovóra esténként.
2017.02.03. 12:24
Starity.hu
Kirabolták a beteg színészt - Százezrekkel távozhattak
Fényes nappal törtek be Rékasi Károly és Pikali Gerda otthonába. A rablók nem távoztak üres kézzel.
2017.02.01. 10:48
Femcafe.hu
Betörtek Rékasi Károly és Pikali Gerda otthonába
A színészpáros otthonába állítólag fényes nappal törtek be – készpénzt és ékszereket raboltak tőlük.
2017.02.01. 06:46
Starity.hu
Egy évet jósoltak Pikali Gerdának - Így sikerült legyőznie a halálos kórt
Pikali Gerda elárulta, súlyos betegséggel kellett megküzdenie szinte még gyermekként. Orvosai az utolsó műtét előtt csupán egy évet jósoltak neki.
2017.01.26. 13:59
Femcafe.hu
Pikali Gerda: Legyőztem a rákot
Az elmúlt másfél év alaposan próbára tette Pikali Gerda és Rékasi Károly kapcsolatát, sokan már azt rebesgették, hogy a pár szakított. A színésznő azonban megtanult küzdeni. Forrás: Nők Lapja Café: Pikali Gerda: Legyőztem a rákot
2017.01.26. 05:30
Nlcafe.hu
Pikali Gerda nem akar gyereket Rékasitól
Most biztosan nem.
2017.01.06. 08:01
Hir24.hu
Hírek jeges kávé mellé: Sarka Kata felkészítette a gyerekeket Hajdú Péter új barátnőjére
Tóth Vera tovább fogyott, Pikali Gerda nem terhes, Németh Kristóf pedig női fejjel gondolkodik.
2017.01.06. 07:59
Velvet.hu
Jöhet a baba Rékasi Károlyéknál?
Pikali Gerda új szerepet kapott, egy kollégája helyett áll be a funtineli boszorkányba. A darab főszerepét korábban játszó színésznők, mindannyian anyai örömök elé néztek,, úgyhogy ezt akár egy jelnek is vehetnénk.Forrás: Nők Lapja Café: Jöhet a baba Rékasi Károlyéknál?
2017.01.06. 05:15
Nlcafe.hu
Válságba került Pikali Gerda és Rékasi Károly szerelme? Váratlan fordulat történt a kapcsolatukban
Rékasi Károly és Pikali Gerda a színész motorbalesete után is kitartott egymás mellett, most azonban lehetséges, hogy történt valami. Egyes források szerint előfordulhat, hogy már nincsenek együtt. A részletek!
2016.12.23. 11:08
Femcafe.hu
Pikali Gerda kitart Rékasi Károly mellett
A Miss Universe Hungary győztese, Bódizs Veronika pedig szereti az idősebb férfiakat.
2016.11.22. 08:07
Velvet.hu
Neves művészekkel lép fel a Republic
Rékasi Károly, Fehér Anna, Kálloy Molnár Péter, Nemcsák Károly, Pikali Gerda is fellép a jótékonysági esten.
2016.11.08. 16:00
Origo.hu
Hírek sajtos masni mellé: Pikali Gerda megkapta Vajna Tímea gyémántját
De csak kölcsönbe. Polyák Lilláék elváltak. Liptai Claudia pedig terhesen is jó műsorvezető.
2016.09.09. 07:53
Velvet.hu
Ezért védik testőrök Pikali Gerdát
Pikali Gerda a Játékszín egyik előadásán visel akkora értékű gyémántot, hogy testőröket is kap maga mellé – írja a Blikk.Forrás: Nők Lapja Café: Ezért védik testőrök Pikali Gerdát
2016.09.09. 04:07
Nlcafe.hu
Elindultak a próbák az Újszínházban
A Fővárosi Közgyűlés döntésének értelmében az Újszínház igazgatója továbbra is Dörner György marad. A teátrum ezzel kapcsolatban adott ki közleményt.Az Újszínház közleménye: A Fővárosi Közgyűlés 2016. augusztus 31-i döntése értelmében, az Újszínház igazgatója továbbra is Dörner György marad. Ahogy az ismert, az Újszínházra 12 pályázat érkezett, ezek közül választotta ki a nyertes pályázatot a közgyűlés. Dörner György elmondta, hogy örül annak, hogy 12-en pályáztak a színházra, mivel ez azt jelenti, hogy a színház népszerű és sokan akarják magyar klasszikus és kortárs szerzők műveit játszani. Az Újszínház elmúlt 4,5 évében sok dolgon ment keresztül, nehéz volt az újraindulás, azonban a színház mostanra rendelkezik egy bázis közönséggel, amit a továbbiakban már csak növelni kell.Dörner György bejelentette, hogy igazgatói pályázatát hamarosan közzéteszi a honlapon. A színházban a munka elindult augusztus végével, két új előadás próbái zajlanak a felújító próbák mellett. A stúdiószínpadon Gyökössy Zsolt rendezésében, Kökényessy Ágnes és Kaszás Géza főszereplésével A második teríték c. előadás próbái zajlanak (bemutató: szeptember 23.) A nagyszínpadon Seregi Zoltán rendezésében A kőszívű ember fiai című előadás lesz látható (bemutató október 14.). Az első nyilvános nap, melyen kitárja kapuit a színház, az szeptember 17-én lesz a Színházak Éjszakája keretein belül. A program igazán érdekes, ismételten gyerekeladás lesz a stúdiószínpadon, valamint természetesen szervezünk kulisszajárást is, szintén be lehet majd tekinteni a két új darab próbáiba, sőt még rendezni is lehet a rendezőkkel, este pedig az Újszínház zenekara lesz a színpadon, majd kiegészül Török Ádámmal, végül pedig Nagy Feróval és a Beatrice-vel. A színészzenekar tagjai: Dörner György, Szakács Tibor, Szelőczey Dóra, Vass György, Pikali Gerda, Papp Gyula valamint Farkas Sándor és zenekara. Az Újszínház nagy szeretettel várja a 2016/2017-es évadban is a nézőit!
2016.09.01. 09:23
Szinhaz.hu
Vagány kémnőt tart példaképének Pikali Gerda
Jön az Archer hetedik évada - a színésznő ismét a szexi Lana Kane-nek kölcsönzi hangját.
2016.08.23. 07:23
Delmagyar.hu
Vagány kémnőt tart példaképének Pikali Gerda
Jön az Archer hetedik évada - a színésznő ismét a szexi Lana Kane-nek kölcsönzi hangját.
2016.08.23. 07:23
Kisalfold.hu
Mediterrán dallamok és szerelmi sokszögek a Kultkikötőben
Gubás Gabi zenés estje, kecskeméti vígjáték, Vitéz László és egy romantikus bérgyilkos, aki happy endre vágyik – mindez a Kultkikötő hétvégi műsorán.A Kultkikötő ajánlója:Július 14-én, csütörtökön este Gubás Gabi félédes mediterrán dallamokat, a nap, a szél és a víz által érlelt hangulatokat hoz Balatonföldvárra Szabad-e a tested este? című zenés estjével. Bossa – samba - cuba fűszerezve egy csipetnyi swinggel, s ki gondolná, hogy a világirodalom legszebb versei ilyen jól passzolnak a bossa novához?Július 15-én, pénteken újra visszatér a Páratlan páros Földvárra! A Kecskeméti Katona József Színház óriási sikerrel mutatta be vígjátékát a Kultkikötőben, és most elhozzák a folytatást is! Cseke Pétert láthatják John Smith szerepében, akinek egyszer már sikerült megúsznia, hogy két élete van, két gyönyörű feleséggel. Az első rázós helyzet óta eltelt 16 évben ez egyáltalán nem okozott gondot neki, most azonban újra egy jó kis kalamajka elébe nézünk, hiszen két házasságából származó két gyereke, egy fiú és egy lány az interneten megismerkedve találkozót beszélnek meg egymással. Közeleg a végzetes lebukás pillanata, de szerencsére újra itt a régi jóbarát (Szerednyey Béla), hogy még jobban összekuszálja a szálakat!Július 16-án, szombaton A hűtlenség ára című krimi-vígjáték fokozza a hangulatot: a Németh Kristóf alakította férj huszadik házassági évfordulójukra egy gyémánt nyakéket és egy bérgyilkost ajándékoz feleségének. A bökkenő csak annyi, hogy a bérgyilkos (Nagy Sándor) beszélgetni kezd az izgatóan vonzó nővel (Pikali Gerda)… Semmi sem úgy alakul, ahogy a szereplők eltervezik – vagy ahogy gondolnánk!A felnőttek mellett a gyerekek is fantasztikus kalandokba keveredhetnek a hétvégén Siófokon, Földváron, Bogláron és Fenyvesen is! Az Aranyszamár Bábszínház fantáziajátékában kipróbálhatják, milyen érteni az állatok nyelvén, Écsi Gyöngyivel eljuthatnak a világ tetejére, és megtalálhatják az elveszett napot, Vitéz Lászlóval pedig igazi barátokat kereshetnek.A hétvégét újra egy igazi klasszikus romantikus vígjáték zárja Bogláron a KertMoziban. A belépés a vasárnap esti vetítésre ingyenes. Bővebb információ a kultkikoto.hu oldalon, kedvezményes online jegyvásárlás a kultkikoto.jegy.hu-n.
2016.07.14. 05:00
Szinhaz.hu
Váratlan fordulat: Pikali Gerda beköltözik Détár Enikő hálószobájába
"A luxusingatlan új úrnője" elfoglalhatja a tágas villát.
2016.06.17. 12:03
Nepszava.hu
Nagy a baj! Rékasi már csak egy dologban bízhat?
Óriási a teher Rékasi Károly kedvese, Pikali Gerda vállán.
2016.06.16. 12:59
Kiskegyed.hu
Nehéz időszakon van túl Rékasi Károly
Rékasi Károly ismét kórházban van, ezért nem vehette át személyesen a József Attila Színház neki ítélt, díját, amelyről párja, Pikali Gerda értesítette.
2016.06.09. 20:50
Ma.hu
Csoda, hogy Rékasi bolondul érte? Pikali Gerda ilyen dögös volt a premieren - Fotók!
Pikali Gerda mindenkit lenyűgözött A hűtlenség ára premierjén.
2016.05.29. 18:40
Femina.hu
Pikali Gerda őszintén vall tönkrement házasságáról
Köztudott, hogy Pikali Gerda (37) házassága cseppet sem volt zökkenőmentes, ám mégis tíz éven át…
2016.05.20. 15:58
Kiskegyed.hu
Pikali Gerda nevetésterápiával gyógyít - Vajon Rékasinak ez elég lesz a felépüléshez?
Rékasi Károly a sok kórházi kezelés után otthonában találja meg a legjobb terápiát bajaira. Ez a nevetés, amiben szerelme, Pikali Gerda a mestere.
2016.05.19. 17:31
Femcafe.hu
Megszólalt Pikali Gerda Rékasi állapotáról, ezeket mondta!
Közel egy éve volt a balesete, a színész kórházban fekszik, mivel a szilánkosra törött csont nem…
2016.05.11. 09:24
Kiskegyed.hu
Így hűtlenkedik Pikali Gerda
Pikali Gerda a színpadon éli ki a szélsőséges érzelmeket. Nem is akárhogyan, A hűtlenség ára című darabban egy bérgyilkossal csalja meg a férjét. A darab pikáns jelenetekben sem szenved hiányt.Forrás: Nők Lapja Café: Így hűtlenkedik Pikali Gerda
2016.05.11. 05:35
Nlcafe.hu
Hónapokba telhet míg helyrejön Rékasi Károly
Rékasi Károlyt külön, egyágyas szobában kezelik műtétje után, akit csak szerelme, Pikali Gerda látogathat - írja a Bors.Forrás: Nők Lapja Café: Hónapokba telhet míg helyrejön Rékasi Károly
2016.05.04. 04:40
Nlcafe.hu
Két és fél órás műtéten esett át Rékasi Károly
Kedden megműtötték Rékasi Károlyt, aki két és fél órás operáción van túl. Párja, Pikali Gerda mindvégig ott volt mellette – írja a Bors.Forrás: Nők Lapja Café: Két és fél órás műtéten esett át Rékasi Károly
2016.02.10. 03:51
Nlcafe.hu
Szerelme csókjaira aludt el műtéte előtt Rékasi
Kedden újra műtőbe tolták a Barátok közt sztárját, mert egy öt­centis csontrész a lábában sehogy sem akart összeforrni. Várhatóan hónapokig nem tud majd dolgozni, de az RTL Klub és párja, Pikali Gerda gálánsan gondoskodik róla. 
2016.02.10. 03:20
Borsonline.hu
Pikali Gerda meglepő mondata: "Nem szabad rabolni egymás idejét"
Ha valami nem működik, akkor azt békén kell hagyni...
2016.02.04. 12:00
Kiskegyed.hu
Pikali Gerda: Ha valami nem működik, akkor azt békén kell hagyni
Pikali Gerda nemrég kezdte el próbálni A hűtlenség ára című darabot a Játékszínben, párjával, Rékasi Károllyal.
2016.02.04. 08:50
Sztarlimonade.hu
Rékasi Károly és Pikali Gerda játssza a főszerepet Kowalsky új kisfilmjében
Néhny órája tette közzé legújabb kisfilmjét a Kowalsky meg a Vega, melyet a Mit mondjak még? című dalhoz forgattak.
2016.02.01. 14:52
Starity.hu
Ezért nem veszi feleségül Rékasi Károly Pikali Gerdát
Rékasi Károly és Pikali Gerda is túl van már egy váláson, így habár két éve élnek együtt a legnagyobb szerelemben, esküvőt nem terveznek.
2016.01.26. 08:40
Stop.hu
Rékasi Károly és Pikali Gerda között fel sem merül a házasság gondolata
A színészpáros úgy érzi, nincs szükség se gyűrűre, se papírokra a boldogsághoz.
2016.01.23. 11:00
Starity.hu
Rékasi Károly nem akarja feleségül venni Pikali Gerdát
Hiába a nagy boldogság, Pikali Gerda és Rékasi Károly feltehetően nem kötnek házasságot...Forrás: Nők Lapja Café: Rékasi Károly nem akarja feleségül venni Pikali Gerdát
2016.01.22. 05:10
Nlcafe.hu
Rékasi Károly a volt férj húzásairól: Szánalmas és érthetetlen
Már nem sokáig tűri Pikali Gerda volt férjének próbálkozásait Rékasi Károly.
2016.01.05. 07:44
Kiskegyed.hu
Áll a bál Rékasiéknál!
Az ünnepek idején borult a bili: Rékasi Károly nem tűri, hogy szerelme, Pikali Gerda volt párja a közösségi oldalán vagdalkozzon.
2016.01.05. 07:10
Anna.hu
Felettébb idegesítő lehet! - Ezért akadt ki Rékasi Károly Pikali Gerda exére
Cs. Géza nem bír magával. De ki az a Cs. Géza, vetődik fel a kérdés? Pikali Gerda volt férje és Rékasi Károly életének megkeserítője. A férfi feltehetően a mai napig nem nyugodott bele, hogy Gerda elhagyta őt, ezért minden lehetséges alkalmat megragad, hogy megnehezítse a színésznő és Rékasi életét.
2016.01.04. 19:01
Femcafe.hu
Rékasi durván visszaszólt Pikali exférjének
Betelt a pohár a Barátok közt sztárjánál, Rékasi Károlynál, és keményen visszaszólt kedvese exének - írja a Bors. A színész nem tűri tovább, hogy Pikali Gerda volt férje a közösségi oldalán vagdalkozzon.
2016.01.04. 17:20
Stop.hu
Rékasi Károly Pikali Gerda exével harcolt karácsonykor
A színésznő volt férje, Csongrádi Géza a Facebookon fejezte ki tehetetlen dühét, amiért gyerekeit állítólag nem engedték a telefonhoz, hogy beszéljen velük.
2016.01.04. 09:18
Nol.hu
Óriási a balhé! Pikali Gerda volt férje Rékasi Károly állapotán is gúnyolódott, sőt a lányát is szájára vette
Elege van Rékasi Károlynak, hogy szerelme volt párja valótlanságokat állít róla és folyamatosan…
2016.01.04. 08:45
Kiskegyed.hu
Rékasi Károly védelmet kér Pikali Gerda exe ellen
Rékasi Károlynál betelt a pohár, védelmet kér Pikai Gerda volt férje ellen – írja a Bors.Forrás: Nők Lapja Café: Rékasi Károly védelmet kér Pikali Gerda exe ellen
2016.01.04. 04:57
Nlcafe.hu
Rékasiék szerelmes fotóval kívánnak boldog újévet
Egy gyönyörű, szerelemtől sugárzó fotóval kíván boldog újévet Pikali Gerda és szerelme, Rékasi Károly.
2016.01.01. 16:30
Stop.hu
Csúnya ügy: Rékasi lányával szórakozik Pikali Gerda volt párja!
Újabb Facebook-üzenettel szúrt oda egyet volt párja új családjának Pikali Gerda exe! Ezúttal Rékasi…
2015.12.29. 14:48
Kiskegyed.hu
Megzavarta Ré­kasiék ka­rá­cso­nyát az elhagyott férj
Pikali Gerda és az exférj továbbra sem képesek megbékélni.
2015.12.29. 13:09
Nepszava.hu
Pikali Gerda exe balhézott Rékasi Károly miatt
A férfi azt állította a közösségi oldalon, hogy egy idegen férfival vannak a fiai, és nem engedi, hogy karácsonykor beszéljen velük.Forrás: Nők Lapja Café: Pikali Gerda exe balhézott Rékasi Károly miatt
2015.12.29. 10:59
Nlcafe.hu
Karácsonykor támadt Rékasi Károlyra Pikali Gerda exférje
A Facebookon keresztül teregette ki a családi szennyest a színésznő egykori férje. Rékasi nem érti…
2015.12.29. 07:50
Kiskegyed.hu
Nem fogod elhinni, Rékasi kivel tölti a karácsonyt!
A népszerű színész bevallotta, az idei karácsonyt másképp fogja tölteni, mint a korábbiakat. Balesete hatására rádöbbent, a legfontosabb, hogy szerettei körében lehessen, ezért idén először Pikali Gerda családjával közösen készül az ünnepre.
2015.12.24. 13:46
Femcafe.hu
Rékasi Károly visszatér a színpadra - Pikali Gerdával új darabra készül
Rékasi Károly nyári balesete után, november 27-én, az Alku című előadásban lép először színpadra a JASZ-ban, ahol már a január 9-én bemutatásra kerülő Boldogság című előadásban is próbál.Rékasi Károly több hónapos kényszerpihenő után ismét a József Attila Színház színpadára áll. Először Arthur Miller Alkujában lép a közönség elé november végén, amit decemberben két másik előadás követ.Közreműködik december 8-án az Irodalmi kávéház "Legendák nyomában" soron következő műsorában és nagy erővel készül a januári bemutatóra, Eric Assous Boldogság című vígjátékára is. A kétszemélyes darabban Pikali Gerda partnereként egy kapcsolat alakulását, annak szépségeit és nehézségeit mutatják be Verebes István rendezésében.A József Attila Színház vezetése és minden tagja bízik benne, hogy Rékasi Károly hamarosan teljesen felépül, és újra színpadra léphet korábbi szerepeiben is!Fotók: Bende Tamás
2015.11.24. 10:30
Szinhaz.hu
Kamaszlány forgatja fel Pikali Gerda életét
Tizenhat éves lázadó tini a Jóban Rosszban legújabb szereplője. Halmos Adélt nem kell félteni, ha egy kis balhéról van szó. A lány leginkább édesanyja, a nyomozóként dolgozó Gabi életét keseríti meg.
2015.11.07. 14:05
Noinetcafe.hu
Balhés csaj került a Jóban Rosszban csapatába
A Jóban Rosszban című napi sorozatban feltűnik Pikali Gerda karakterének a lánya, Adél, várhatóan sok zűrt fog csinálni Csillagkúton. 
2015.11.04. 16:40
Origo.hu
Kamaszlány forgatja fel Pikali Gerda életét
Tizenhat éves lázadó tini a Jóban Rosszban legújabb szereplője. Halmos Adélt nem kell félteni, ha egy kis balhéról van szó. A lány leginkább édesanyja, a nyomozóként dolgozó Gabi életét keseríti meg.
2015.11.04. 15:21
Starity.hu
Szulák Andrea exe Pikali Gerda barátnőjét szereti
A férfi a Story magazin szerint nem habozott túl sokat az újabb szerelemmel, máris Prágában romantikázott a kedvessel. Forrás: Nők Lapja Café: Szulák Andrea exe Pikali Gerda barátnőjét szereti
2015.10.29. 07:22
Nlcafe.hu
Szulák exe Pikali Gerda legjobb barátnőjét szereti!
Budapest - Úgy tűnik, Szulák Andrea volt párja, Gábor hamar túltette magát a szakításon. Az egykori taxisofőr, megint egy színésznőt szeret, Pikali Gerda legjobb barátnőjét, Agócs Juditot - írja a Story
2015.10.29. 06:18
Blikk.hu
Rékasi Károly és Pikali Gerda anthophilok
Rékasi Károly már többször elmondta, hogy egyenesen rajong a virágokért, most kiderült, még akkor is kertészkedett, miközben balesete után otthon lábadozott.Forrás: Nők Lapja Café: Rékasi Károly és Pikali Gerda anthophilok
2015.10.15. 06:30
Nlcafe.hu
Először rendez Vass György - Mikszáth-átdolgozásra készül
A debütáló színész-rendező, Vass György vezetésével kezdődtek meg A Noszty fiú esete Tóth Marival próbái. A zenés romantikus szerelmi történeten kívül egy formabontó produkció, a Pénzfolyó (Bogár László neves közgazdász közreműködésével) és Hubay Miklós ritkán játszott remekműve, az Elnémulás kerül színpadra ősszel a teátrumban. Noszty - premier 13-ánMikszáth Kálmán több művét már életében legalább 15 nyelvre lefordították, sikerére jellemző, hogy Theodore Roosevelt, az Egyesült Államok 26. elnöke 1910-ben ellátogatott Magyarországra lényegében csakis azért, hogy kedvenc írójával találkozzék. Vass György választása az örökérvényű A Noszty fiú esete Tóth Marival című regényre esett.A Bártfay Rita által színpadra alkalmazott nagyszabású, zenés romantikus szerelmi történetben az Újszínház szinte minden társulati tagja szerepet kap. Tóth Marit Szilvási Judit, Noszty Vilmát Pikali Gerda alakítja. A premier 2015. november 13-án, este 7 órakor lesz az Újszínház nagyszínpadán.PénzfolyóBogár László személyében neves globalizáció-kutató fogadta el a teátrummeghívását a 2015. október 21-én a Bubik István Stúdiószínpadon bemutatásra kerülő Pénzfolyó c. előadásra. Zenés globalizmus a színpadon – így határozzák meg az alkotók a készülő produkciót. Bogár László sztárközgazdász és Dörner György színigazgató a Hungaro Zenekarral együtt lép fel. A direktor verseket olvas fel az együttes által kiadott Vakelit című kötetből, Bogár László pedig prózát mond "a háttérhatalmak titkos működéséről és a „globalogazdi” szerepéről". Az Újszínház ajánlója szerint a közönség megismerheti a "zenés pénzügyi G dúrt, melynek a G-pontja valójában Globális Gazdaságot jelent".Almási Sándor Elnémulás: Hubay-mű az Újszínházban Ivancsics Ilona és Színtársai a vendégművészként is otthon lévő Almási Sándorral a főszerepben mutatják be november 21-én Hubay Miklós Elnémulás című színművét, amely egy szegről-végről rokon nyelv, a szamojéd népek nyelvének kihalásáról szól. Ugyan mi lesz a sorsa annak az asszonynak, aki utolsóként őrzi nemzete nyelvét? - veti fel a kérdést a darab.Forrás: Újszínház
2015.10.12. 10:06
Szinhaz.hu
Hátrányos helyzetű gyerekeknek segít Pikali
Budapest – Igazán emberi kezdeményezés mögé állt Pikali Gerda.
2015.09.30. 17:53
Blikk.hu
Rendesen belefogyott a balesetbe Rékasi Károly és Pikali Gerda!
Van az a szituáció, amikor nem a bánattól lesz valaki vékonyabb. Nagyon szépeket mondott kedveséről…
2015.09.17. 14:25
Kiskegyed.hu
A baleset óta megváltozott Rékasi Károly és Pikali Gerda kapcsolata
Pikali Gerda egy percere sem ereszti el Rékasi Károly kezét – írja a Blikk. Forrás: Nők Lapja Café: A baleset óta megváltozott Rékasi Károly és Pikali Gerda kapcsolata
2015.09.10. 03:51
Nlcafe.hu
Így csókolja Rékasi Pikalit - fotók
A mankó sem akadály, teljes az összhang Pikali Gerda és Rékasi Károly között, akik együtt jelentek meg a József Attila Színház évadnyitó sajtótájékoztatóján.
2015.09.10. 03:40
Borsonline.hu
Fotókon a lángoló szerelem! A bomba formában lévő Pikali Gerda öleli Rékasit
Nem akadályozta meg a mankó sem Rékasi Károlyt, hogy megjelenjen az évadnyitón. Minden az arcára…
2015.09.09. 14:03
Kiskegyed.hu
Szépségkirálynő mellett vigasztalódik Pikali Gerda exe
Budapest — Szépségkirálynő-jelöltbe szerelmes Csongrádi Géza.
2015.08.17. 03:30
Blikk.hu
Tolókocsiban csempészték ki a kórházból Rékasit
Pikali Gerda szigorúan fogja a motorbelesete után otthon gyógyuló színészt. Nincs könnyű dolga, mert Rékasi nem szívesen tartja be az orvosi utasításokat.
2015.07.20. 03:10
Borsonline.hu
Rékasi üzent a Facebookon
Pikali Gerda gondoskodásának hála már egyetlen otthon töltött éjszaka is elég volt ahhoz, hogy a színész üzenjen az érte aggódóknak.
2015.07.19. 18:50
Delmagyar.hu
Rékasi üzent a Facebookon
Pikali Gerda gondoskodásának hála már egyetlen otthon töltött éjszaka is elég volt ahhoz, hogy a színész üzenjen az érte aggódóknak.
2015.07.19. 18:50
Kisalfold.hu
Rékasit főállásban ápolja Pikali
Pikali Gerda azt kérte a Jóban Rosszban stábjától, hogy szeptemberig ne terheljék - írja a Bors.
2015.07.17. 08:40
Stop.hu
Pikali Gerdát háttérbe szorítják a Jóban Rosszbanban
A színésznő kérésére a sorozat stábja takarékra veszi Gerda karakterét szeptember végéig.
2015.07.16. 10:05
Hir24.hu
Pikali Gerda kevesebb munkát vállal, hogy Rékasi Károly mellett legyen
Munka és két kisgyermek mellett, folyamatosan Rékasi Károly mellett van Pikali Gerda - írja a Bors. Forrás: Nők Lapja Café: Pikali Gerda kevesebb munkát vállal, hogy Rékasi Károly mellett legyen
2015.07.16. 03:57
Nlcafe.hu
Pikali főállásban ápolja Rékasit
Pikali Gerda azt kérte a Jóban Rosszban stábjától, hogy szeptemberig ne terheljék.
2015.07.16. 03:10
Borsonline.hu
Volt felesége is rendszeresen ápolja Rékasi Károlyt
Rékasi Károly napról napra jobban van, a Bors állítása szerint járókerettel és gyógytornász felülegyelette mellett már megtett pár lépést is. A színész - aki nemrég szenvedett motorbalesetet - szervezete hál Istennek igen gyorsan regenerálódik, és természetesen az is sokat hozzátesz felépüléséhez, hogy családtagjai egy emberként ápolják, lesik minden kívánságát. Hol Détár Enikő, hol Pikali Gerda, hol Rékasi húga van a színész kórházi ágyánál.
2015.07.10. 09:39
Femcafe.hu
Milyen megható! - Ezt teszi Pikali Gerda a lábadozó Rékasiért
Pikali Gerda a kórházban töltötte a harminchetedik születésnapját, mert egy percre sem mozdult el szerelme, Rékasi Károly mellől. A színészt kedd óta ápolják a Honvédkórházban, mert aznap délután motorbalesetet szenvedett.
2015.07.06. 08:59
Femcafe.hu
Az intenzíven ünnepelt Pikali Gerda
A színésznő Rékasi Károly mellett, az intenzív osztályon ünnepelte 37. születésnapját.
2015.07.06. 08:55
Hir24.hu
Rékasi-baleset: Pikali Gerda folyamatosan a kórházban van
A harminchetedik születésnapját is ott ünnepelte.
2015.07.06. 07:12
Velvet.hu
Kórházban töltötte születésnapját Pikali Gerda
Rékasi Károly mellett, az intenzív osztályon töltötte 37. születésnapját Pikali Gerda - írja a Bors.Forrás: Nők Lapja Café: Kórházban töltötte születésnapját Pikali Gerda
2015.07.06. 04:11
Nlcafe.hu
Pikali Gerda az intenzíven ünnepelt
Számára Rékasi Károly a legnagyobb ajándék. Rékasi Károly bizonyára meglepetéssel készült volna Pikali Gerda születésnapjára, ám a baleset közbeszólt. Így a színésznô a kórházban töltötte a 37. születésnapját
2015.07.06. 03:20
Borsonline.hu
Détár Enikő is meglátogatta a műtött Rékasit!
Budapest – Az egész ország aggódva várja a Rékasi Károlyról (52) érkező híreket. A Blikk megtudta: bár továbbra is a Honvédkórház intenzív osztályán ápolják, és nincsen magánál, ám szerencsére koponyasérülést nem szenvedett. Párja, Pikali Gerda mellett exe, Détár Enikő is feltűnt a kórháznál.
2015.07.01. 10:37
Blikk.hu
Mindent félretett Détár Enikő és Pikali Gerda. Együtt szorítottak Rékasi ágya mellett
Furcsa, tragikus, mégis felemelő pillanat lehetett, amikor Détár Enikő és Pikali Gerda együtt…
2015.07.01. 10:12
Kiskegyed.hu
Pikali Gerda a munkából rohant Rékasi Károlyhoz a kórházba
Kedden súlyos balesetet szenvedett Rékasi Károly a motorjával. A színészt kórházba kellett szállítani, szerelme, Pikali Gerda pedig az első pillanat óta ott van mellette.Forrás: Nők Lapja Café: Pikali Gerda a munkából rohant Rékasi Károlyhoz a kórházba
2015.07.01. 09:48
Nlcafe.hu
Pikali, Szervét, Szerednyey és Őze is a Játékszínbe készül
Németh Kristóf igazgató sajtótájékoztatón összegezte az elmúlt hónapokat és ismertette a 2015/16-os évad bemutatóit."A harmadik évad végén járunk magánszínházként. 2012. október 30-án indult el az új korszak a Játékszín életében, azon a napon, amikor a teátrum a 100 éves születésnapját is ünnepelte" - emlékezett az igazgató, aki mindenkinek megköszönte munkát, majd elárulta, hogy június közepéig 356 előadást láthattak a nézők, ami azt jelenti, hogy több mint 30 produkciót játszottak egy hónapban. Július elejére - az évad végére - meghaladják a 100 ezres nézőszámot, emellett 41 vendégjátékot is szerveztek a 2014/15-ös évadban."Mindennek az alapja a kitűnő színészi gárda, a jó repertoár és rendezés, valamint a háttérben dolgozó kollégák munkája" – vélte az igazgató, majd hozzátette, hogy sajtómegjelenések szempontjából a Játékszín a legaktívabb teátrum. Maximalizálták az előadások számát is, ezért új helyszíneket keresnek a Játékszín produkcióinak.Németh Kristóf kiemelte, hogy szeptembertől csupán egy előadást kell levenni a meglévő repertoárról, a Tied a világ! című zenés darabot a következő szezonban már nem láthatják a nézők.Bank Tamás produkciós igazgató a 2015/16-os évadról számolt be a sajtótájékoztatón. Augusztusban Szente Vajk rendezésében Rejtő Jenő A szőke ciklonját viszik színre Szegeden, majd a hármas koprodukcióban készülő vígjáték a gödöllői Művészetek Házában szeptember 12-én és 13-án is látható lesz, mielőtt megérkezik a Játékszínbe."Négy új kolléga is csatlakozik hozzánk egy-egy szerepre: Pikali Gerda, Szervét Tibor, Szerednyey Béla és Őze Áron. Horváth Lili harmadik gyermeke születése után pedig ősztől visszatér a színpadra. Első premierünk A szőke ciklon lesz Földes Eszter, Őze Áron, Csonka András, Józsa Imre és Szerednyey Béla főszereplésével. Horgas Ádám viszi színre a Virágot Algernonnak című előadást Szervét Tiborral, Lévay Viktóriával, Benedek Miklóssal, Nagy Sándorral és Zsurzs Katival októberben. A Madách Színházból érkezik a Napsugár fiúk Szirtes Tamás rendezésében, Gálvölgyi János, Benedek Miklós és Nagy Sándor szereplésével. 2016-ban pedig Lendvai Zoltán állítja színpadra A hűtlenség árát, melyben fellép Pikali Gerda, Nagy Sándor és Németh Kristóf" – mondta el Bank Tamás. A minisztérium tájékoztatása szerint az Emmi az idén 55,8 millió forinttal támogatja a teátrumot.A évértékelő társulati ülésen a Kránitz Lajos-díjat és az idén alapított Kishonti Ildikó-díjat is átadták a színház vezetői."Háttér nélkül nincs előtér" – mondta mindig Kishonti Ildikó, ezért ezt az elismerést egy, a háttérben dolgozó munkatárs, Schőn Tünde vehette át.A Kránitz Lajos-díjat Nagy Sándor kapta.Vass Kata / Színház.hu Fotók: Játékszín
2015.06.11. 07:01
Szinhaz.hu
Már itt tart Pikali Gerda és Rékasi Károly kapcsolata?
Furcsa lehet a való életet mindenki elé tárni a színpadon. Rékasi megint megteszi.
2015.06.05. 12:26
Kiskegyed.hu
Eldugott helyen esküdne Rékasi és Pikali?
Budapest – A bennfentesek szerint egy eldugott, kis helyen kerülhet sor Rékasi Károly, és Pikali Gerda házasságkötésére – írja a Best a sztárpár névtelenül nyilatkozó ismerőseire hivatkozva.
2015.06.05. 09:29
Blikk.hu
Rékasi nem bír magával
Szerelmi mámorban tölti mindennapjait Pikali Gerda és Rékasi Károly.
2015.05.30. 18:40
Stop.hu
Dúl a szerelem Rékasi Károly és Pikali Gerda között
Szerelmi mámorban tölti mindennapjait Pikali Gerda és Rékasi Károly. A színészpár színházuk sajtótájékoztatóján sem engedte el egy percre sem egymás kezét.
2015.05.27. 07:45
Delmagyar.hu
Így turbékolt Pikali Gerda és Rékasi Károly
Dúl a szerelem Pikali Gerda és Rékasi Károly között. Még hivatalos eseményeken sem tudnak parancsolni az érzelmeiknek - írja a Bors.Forrás: Nők Lapja Café: Így turbékolt Pikali Gerda és Rékasi Károly
2015.05.27. 05:23
Nlcafe.hu
Rékasi képtelen parancsolni érzelmeinek
Szerelmi mámorban tölti mindennapjait Pikali Gerda és Rékasi Károly. A színészpár színházuk sajtótájékoztatóján sem engedte el egy percre sem egymás kezét.
2015.05.27. 03:00
Borsonline.hu
Színpadra viszik szerelmüket Pikaliék
Budapest — Sok csalódás után az újrakezdést kereső szerelmes párt játszik Pikali Gerda (36) és Rékasi Károly (52).
2015.05.26. 18:57
Blikk.hu
Détár Enikő nehezen tudja elkerülni Rékasi Károlyt
Détár Enikő, Rékasi Károly és Pikali Gerda ugyanabba a fitneszterembe járnak edzeni, így bármikor összefuthatnak - írja a Blikk. Forrás: Nők Lapja Café: Détár Enikő nehezen tudja elkerülni Rékasi Károlyt
2015.05.18. 04:30
Nlcafe.hu
Tönkretette Rékasi és Pikali nyaralását Gerda volt férje
A két színész az összes gyerekkel szeretett volna elutazni egy kis tengerparti nyaralásra, de…
2015.05.16. 17:29
Kiskegyed.hu
Exférje tönkretette Pikaliék nyaralását
Budapest — Együtt szeretett volna vakációzni Pikali Gerda (36) párjával, Rékasi Károllyal (51) és előző házasságukból való fiaikkal, ám a tengerparti tervekből nem lesz semmi.
2015.05.16. 03:20
Blikk.hu
Rékasi Károly: Ne fenyegesd a párom, Géza!
SMS-sel dühítette fel Rékasi Károly, sőt össze is rúgták a port - állítja Pikali Gerda volt férje.
2015.05.08. 08:21
Delmagyar.hu
Rékasi Károly: Ne fenyegesd a párom, Géza!
SMS-sel dühítette fel Rékasi Károly, sőt össze is rúgták a port – állítja Pikali Gerda volt férje. A Bors megszerezte a rövid szöveges üzenetet.
2015.05.08. 07:30
Borsonline.hu
Ezt üzente Rékasi Károly párja, Pikali Gerda volt férjének
Rékasi Károly egy telefonos üzenetben kérte párja, Pikali Gerda volt férjét, hogy hagyja őket békén – írja a Bors. Forrás: Nők Lapja Café: Ezt üzente Rékasi Károly párja, Pikali Gerda volt férjének
2015.05.08. 04:49
Nlcafe.hu
Belefogyott a válásba Pikali Gerda exe. Nem tetszik neki, amit Rékasi csinál
Méltósággal viseli a válás fájdalmát Csongrádi Géza, de mindent ő sem visel el.
2015.05.07. 12:40
Kiskegyed.hu
Pikali még házasan parádézott Rékasival
Kitálalt Pikali Gerda volt férje, Géza. A férfi szerint még házasok voltak, amikor a színésznő már Rékasi oldalán mosolygott és adott interjúkat.
2015.05.07. 11:15
Borsonline.hu
Nem tetszik Rékasi pótapasága Pikali volt férjének
Budapest – Aggódik a gyerekeiért Pikali Gerda volt férje.
2015.05.07. 09:39
Blikk.hu
Helyreigazítás
"A kiskegyed.hu internetes portálon 2015. március 30. napján "Rékasi Károly és Pikali Gerda
2015.05.04. 14:36
Kiskegyed.hu
Szégyen-gyalázat! Virágot loptak Rékasi Károly kertjéből
Múlt éjjel, mialatt Rékasi Károly és Pikali Gerda az igazak álmát aludták, tolvajok lopakodtak be a színész kertjébe és elloptak néhány virágot. A Barátok közt népszerű színésze Facebookon is üzent az illetéktelen behatolónak.
2015.04.30. 11:37
Femcafe.hu
Így szépíti közös otthonát Pikali és Rékasi - fotó!
Budapest - Egyfolytában otthonát csinosítgatja a Rékasi Károly és Pikali Gerda. A Barátok közt sztárja egy olyan fotót osztott meg közösségi oldalán, amelyen színésznő szerelme egy cserepes virágokkal megrakott bevásárló kocsival látható.
2015.04.02. 11:20
Blikk.hu
Rékasi Károly és Pikali Gerda titokban fogják megtenni
Jó rájuk nézni, nagyon szépek együtt, és mindkettőjüket megfiatalította ez a szerelem.
2015.03.31. 08:30
Kiskegyed.hu
Fotó: ilyen csúnya arccal állt kamerák elé Pikali Gerda
Pikali Gerda megmutatta a csúnya arcát is az M1 Rúzs és selyem című műsorában.
2015.03.30. 15:20
Femina.hu
Barkácsboltban pihent a kifáradt Pikali Gerda
Budapest — Pikali Gerda (36) egyszerűen elfáradt a tavaszi kert- és lakásfelújításhoz szükséges bevásárlásban, ezért fogta magát, és lefeküdt pihenni egy picit az egyik barkácsboltban.
2015.03.20. 18:23
Blikk.hu
Jujj! Rékasi kifektette Pikali Gerdát! – fotó
Rékasi Károlynak eddig nem volt a kenyere a humor, ám úgy tűnik, szerelme, Pikali Gerda igazán jó hatással van rá.
2015.03.20. 17:30
Borsonline.hu
Rékasi „Miki” Kari krampusza lett Pikali Gerda
Mikulásnak és Krampusznak öltözve lepte meg a gyerekeket Rékasi Károly és Pikali Gerda.
2014.12.06. 20:30
Borsonline.hu
Ezért fogyott le Pikali Gerda
Pikali Gerda a civil életben, kétgyermekes anyukaként a természetességre és a kényelemre voksol. A legszívesebben farmerban és pólóban intézi napi teendőit, és őrizve fittségét, ahova teheti, gyalog jár.
2014.11.19. 20:20
Stop.hu
Szüléstől fogyott Pikali Gerda
Szüléstől fogyott Pikali Gerda
2014.11.19. 10:22
Stop.hu
Mégsincs eljegyzés, Rékasi nem kérte meg Pikali Gerda kezét
Közel ötszáz napja alkot egy párt a Barátok köztben játszó Rékasi Károly és a konkurens csatornán szerepet kapó Pikali Gerda. Kettejük kapcsolatáról kérdezett a Bors, ahol szóba került az eljegyzés közel egy éve szárnyra kapott híre is.
2014.11.07. 06:45
Nlcafe.hu
Mégsincs eljegyzés, Rékasi nem kérte meg Pikali Gerda kezét
Közel ötszáz napja alkot egy párt a Barátok köztben játszó Rékasi Károly és a konkurens csatornán szerepet kapó Pikali Gerda. Kettejük kapcsolatáról kérdezett a Bors, ahol szóba került az eljegyzés közel egy éve szárnyra kapott híre is.
2014.11.07. 06:45
Nlcafe.hu
Pikali Gerdát ilyen csúnya arccal még nem láttuk - Fotó!
Pikali Gerda színésznő nem hiú, a közönség nem csak gyönyörű nőként láthatja.
2014.10.29. 04:20
Femina.hu
Eltiltották a nyilvánosságtól Rékasi Károlyt és Pikali Gerdát!
Pikali Gerda és Rékasi Károly kénytelen ezentúl titkolózni egymás előtt. Munkájukat illetően mindenképp.
2014.10.02. 15:10
Kiskegyed.hu
Kibírja Rékasi és Pikali Gerda kapcsolata az eltiltást?
A páros tagjai konkurens csatornáknál dolgoznak, így egymás mellett is csak szigorú szabályok szerint állhatnak.
2014.10.02. 11:30
Hir24.hu
Eltiltották egymástól Pikali Gerdát és Rékasit
Az állandó titkolózásra nem egy kapcsolat ment már rá! Pedig ez vár most Pikali Gerdára és Rékasi Károlyra, miután Gerda szerepet kapott a Barátok közt legnagyobb ellenfelének számító Jóban Rosszban című sorozatban. Ráadásul információink szerint a konkurens csatornáknál el is tiltották őket egymástól!
2014.10.02. 05:00
Storyonline.hu
Szüléstől fogyott Pikali Gerda
Pikali Gerda a civil életben, kétgyermekes anyukaként a természetességre és a kényelemre voksol. A legszívesebben farmerban és pólóban intézi napi teendőit, és őrizve fittségét, ahova teheti, gyalog jár.
2014.09.20. 19:45
Borsonline.hu
Amerika legmenőbb szendvicse
       Míg mi a marhaburgert istenítjük, ők már a mojo cubanót nyomják jó sok disznóhússal.      Legalábbis Jon Favreau filmjében, amiben a főszerepet is eljátszotta. A történetre nem mondhatjuk, hogy ilyet még nem láttunk, de most amerikai módra, egy kis kubai beütéssel kóstolhatjuk meg a jól bevált receptet:           "Carl Casper (Jon Favreau) egy híres séf, aki mindent tud az ételről, de egyre kevesebbet a fiáról és az életről. A twitterről pedig azt sem tudja, hogy eszik-e vagy isszák. Döbbenten veszi tudomásul, hogy ezrek olvasták a sületlenségeket, amit egy komisz ételkritikus pikírt kritikájára válaszolt. Mikor munkanélküli lesz, volt neje (Sofía Vergara) unszolására elhatározza, hogy elfogadja a nagyképű volt pasijának (Robert Downey Jr.) a segítségét és megvalósítja egy régi álmát: nekivág Amerikának egy büfékocsival. Az útra elkíséri a kisfia és hűséges séf barátja (John Leguizamo), hogy együtt segítsenek Caspernek rájönni miért is érdemes élni. Természetesen a kubai szendvicscsodákon kívül."          Az említett szendvics a MOJO PORK Cubanos nem véletlenül kapta a nevét: eredetileg a hudu mágiában használt ameulett tartó kis zsákocska neve, melyet nyakban hordanak (további információk itt).    A film október 2-án kerül a magyar mozikba, de megkaptam a csodaszendvics receptjét - ezzel lehet addig bemelegíteni:   MOJO PORK Cubanos Elkészítés: 30 perc Hozzávalók (6 szendvics)   6 vékonyra szeletelt főtt sonka 50 g lágy vaj  1 bagett (fehér búzalisztből készült, 60 cm-es), hosszában félbevágva 6 evőkanál enyhe mustár 300 g szeletelt „Mojo” pácolt sertéslapocka (recept lejjebb) 240 g vékonyra szeletelt trappista sajt 150 g vegyes savanyúság, feldarabolva          Melegítsük elő a kontaktgrillt – ennek hiányában dolgozhatunk grillserpenyővel is, de akkor a szendvics bezárása után egy sütőlapáttal folyamatosan lenyomva kell tartani a tetejét. A serpenyőre mindenképpen szükség lesz a sonka átsütéséhez.        Pirítsuk meg a bagett darabok belső oldalát, kb. 1 percig.        A sonkaszeletek mindkét oldalát süssük át a serpenyőben.        Kenjük meg a bagettek belső, vágott oldalát vajjal és mustárral. rétegezzük bele a sonkát, a szeletelt disznóhúst, a sajtot és a savanyúságot, majd zárjuk be a szendvicset.        Kenjük meg a bagettek küldő oldalát vajjal, és tegyük be a kontakt grillbe, és süssük alul-felül, míg a sajt megolvad, a bagettek héja pedig aranybarnára sül (3-4 perc).        Azonnal tálaljuk.   „MOJO” pácolt sertés lapocka Elkészítés: 45 perc (aktív idő) Összesen: 3 óra 15 perc (+ egy éjszaka a pácolás) Hozzávalók (6-8 adag): 5 evőkanál extra szűz olívaolaj 1 maroknyi friss koriander, apróra vágva 1 evőkanál reszelt narancshéj 0,5 dl friss narancslé 0,5 dl friss citromlé Fél maroknyi mentalevél, apróra vágva 8 gerezd zúzott fokhagyma 1 evőkanál szárított oregano 2 tk. őrölt kömény  1 teáskanál sós 1 kávésanál őröltbors 3,5 kg kicsontozott sertés lapocka, egy darabban            Egy tálban keverjük össze a pác hozzávalóit. Egy jól zárható dobozban öntsük a húsra, és alaposan dörzsöljük be vele mindkét oldalát, majd egy éjszakára tegyük a hűtőbe.        Melegítsük fel a sütőt 220C fokra, középre tegyük be a grillrácsot, és alá egy tepsit.        A húst vegyük ki a pácból, és fektessük a grillrácsra. Süssük 30 percig ezen a hőmérsékleten, félidőben megfordítva.        Akkor csökkentsük a sütő hőmérsékletét 180 fokra, és süssük tovább a húst még másfél óráig.        Akkor zárjuk le a sütőt, a húst a rácsról tegyük a tepsibe, és a zárt sütőben hagyjuk pihenni még 30 percig. Ezt követően kezdhetjük el szeletelni.        ELŐZETES:          Magyar cím: A séfEredeti cím: ChefMagyar szlogen: Eszi, amit főzött, és ízlik neki!Műfaj: vígjátékGyártás éve: 2014Főszereplők: Jon Favreau, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Sofía Vergara, Dustin Hoffman, Emjay AnthonyRendező: Jon FavreauGyártó: Aldamisa Entertainment, Kilburn MediaSzármazási ország: USAJátékidő: 114 percMagyar hang: Gesztesi Károly, Kállóy Molnár Péter, Király Attila, Bogán Gergő, Soleczki Janka, Tahi Tóth László, Pikali Gerda, Berzsenyi Zoltán, Farkasinszki Edit, Fekete ErnőMagyarországi mozipremier: 2014. október 2.Magyarországi moziforgalmazó: Big Bang Media Kft.Korhatár: 6    Szeretnél ott lenni szeptember 29-én, a premier előtti vetítésen? Azok között, akik itt,a bejegyzés végén megírják kommentben, ki a kedvenc színészük a szereplők közül,  szeptember 26-án kisorsolunk   5 darab páros belépőt.   Én elkezdem itt: nekem Dustin Hoffman. Nektek?
2014.09.19. 15:00
Ketcicakonyhaja.hu
Pikali Gerda: a fiúk nem örülnek majd nekem
A Bors értesülése szerint miközben a TV2 gőzerővel keresi a Jóban Rosszban című sorozatban Betty Tanakis megformálóját, több szereplővel is bővítik a színészek listáját. Az egyik nagy dobás Pikali Gerda lesz, aki mostanában válásával került a címoldalakra és azzal, hogy új életet kezdett Rékasi Károly oldalán.
2014.09.19. 08:10
Stop.hu
Vetélytársak lettek! Rékasi Károly szerelme konkurens sorozatban szerepel
Pikali Gerda a Jóban Rosszban sorozatban kapott szerepet.
2014.09.18. 18:20
Femina.hu
A Jóban Rosszban nyomozója lesz Pikali Gerda
A Jóban Rosszban nyomozója lesz Pikali Gerda
2014.09.18. 11:41
Stop.hu
A TV2-höz igazol Pikali Gerda
Rékasi Károly barátnője a Jóban rosszban szereplője lesz.
2014.09.18. 06:25
Hir24.hu
Új szerepben tűnik fel a TV2-nél Pikali Gerda
A Jóban Rosszban sorozatban kapott szerepet Pikali Gerda.
2014.09.18. 03:59
Nlcafe.hu
A Jóban Rosszban nyomozója lesz Pikali Gerda
Míg párja, Rékasi Károly rossz fiút alakít esténként a Barátok köztben, addig Pikali Gerda a másik oldalon, nyomozóként szerepel a konkuren­ciánál, a Jóban Rosszban sorozatban.
2014.09.18. 03:20
Borsonline.hu
Nehéz sorsú gyerekekkel táboroztak Rékasiék
Káptalanfüred — Rékasi Károly (51) és Pikali Gerda (36) szinte egész nyáron gyerekekkel vakációzik.
2014.08.17. 19:01
Blikk.hu
Pikali Gerda és Rékasi Károly szerelmes fotót posztolt - Mint a kamaszok
Így turbékol Pikali Gerda és Rékasi Károly frissen posztolt fotójukon.
2014.08.14. 18:05
Femina.hu
Kéthetente látja a gyerekeit Pikali Gerda
Nyári menetrendre váltottak Pikali Gerdáék. Ahogy korábban megírtuk, a színésznő és volt férje, Géza heti váltásban nevelték a két fiukat, most a vakációban azonban kéthetente váltják egymás között a gyerekeket.
2014.08.12. 06:45
Borsonline.hu
Már hegyet is mászhat Pikali Gerda
A színésznő súlyos térdműtétje után pár héttel a Kékes megmászására is vállalkozott.
2014.08.06. 17:45
Hir24.hu
Fotó! Intim pillanatot osztott meg Rékasi Károly és Pikali Gerda a Facebookon
Először posztolt közös fotót a magyar színészpár.
2014.08.04. 15:05
Femina.hu
Térdműtétje után hegyet mászik Pikali Gerda
Bár az orvosok fél évet jósoltak a gyógyulásra, a színésznő már olyannyira jól van, hogy a napokban hegyet is mászott Rékasi Károllyal.
2014.08.04. 11:03
Storyonline.hu
Ide szökött el Rékasi Károlyi és Pikali Gerda
Rékasi Károly és Pikali Gerda gyerekeik nélkül, kettesben élvezték a csendet – írja a Blikk.
2014.08.04. 07:00
Nlcafe.hu
Pikali bírja a mankózást
Budapest - Mint azt a Blikk megírta, Pikali Gerda (36) súlyos térdműtéten esett át, és többhetes fekvés után múlt héten már mankóval ugyan, de kimozdult dolgozni, és a vízilabdacsapatunknak drukkolni.
2014.07.24. 03:30
Blikk.hu
Ezért mankózik Pikali Gerda
Térdszalag műtétje volt a színésznőnek, aki egy ideig még nehezen tud közlekedni. Gyógytornász is segíti gyógyulását.
2014.07.23. 14:16
Kiskegyed.hu
Súlyos műtéten van túl Pikali Gerda
A színésznő mankóval és segítséggel tud csak közlekedni, miután több évnyi halogatás után végre rászánta magát térdműtétjére.
2014.07.23. 10:00
Hir24.hu
Műtét miatt mankóval jár Pikali Gerda
Rékasi Károly barátnőjét évek óta fennálló keresztszalag-szakadás és porcleválás miatt operálták, az utóbbi időben injekcióval tudott csak színpadra állni.
2014.07.23. 07:22
Velvet.hu
Komoly műtéten esett át Pikali Gerda
Pikali Gerda az elmúlt évadot csak beinjekciózva tudta végigcsinálni - írja a Blikk.
2014.07.23. 04:19
Nlcafe.hu
Műtét után mankózik Pikali Gerda
Nagyon komoly térdszalagműtéten esett át Pikali Gerda (36). Még most is csak mankóra támaszkodva tud közlekedni.
2014.07.23. 04:04
Blikk.hu
Pikali Gerda 36 éves lett - Isten éltesse a színésznőt!
A hódmezővásárhelyi színésznő 2000-ben fejezte be tanulmányait a Színház és Filmművészeti Főiskolán Kerényi Imre osztályában, de már 1999-ben játszott a Madách Színház színpadán. Ma töltötte be 36. születésnapját, jókívánságainkat küldjük neki!
2014.07.04. 08:09
Femcafe.hu
Jöhet az esküvő Rékasi Károlyéknál?
Romantikus lánykérésről írt a Story még tavaly szeptemberben, pedig akkor Rékasi Károly még el sem vált a feleségétől, és Pikali Gerda sem a férjétől. Mára viszont hivatalosan is függetlenek, így nyáron akár össze is házasodhatnak.
2014.06.19. 09:30
Hir24.hu
Pikali Gerda és Rékasi Károly: Jöhet az esküvő!
Romantikus lánykérésről írt a Story még tavaly szeptemberben, pedig akkor Rékasi Károly még el sem vált a feleségétől, és Gerda sem a férjétől. Mára viszont hivatalosan is függetlenek, így nyáron akár össze is házasodhatnak...
2014.06.19. 04:00
Storyonline.hu
Nyaralással ünneplik válásaikat Rékasiék
Alig néhány nappal azután, hogy Rékasi Károly és Détár Enikő hivatalosan is búcsút mondott egymásnak, a színész és új párja, Pikali Gerda londoni nyaralással ünneplik meg, hogy immár hivatalosan is szabadok.
2014.06.17. 06:25
Borsonline.hu
Elhagyta az országot Rékasi Károly és Pikali Gerda
Londoni nyaralással ünnepli meg Rékasi Károly és Pikali Gerda, hogy hivatalosan is szabadok – írja a Bors.
2014.06.17. 04:34
Nlcafe.hu
"Igenis van ilyen szerelem!"
A Kiskegyed információi szerint Pikali Gerda és Rékasi Károly annyira komolyan tervezik közös jövőjüket, hogy kényelmesebb budai lakásba költöztek. Pedig többen úgy gondolták, hogy a színész vissza fog térni a régi családi fészekbe.
2014.06.11. 19:50
Stop.hu
Ezért olyan kiegyensúlyozott Rékasi Károly!
Rékasi Károly és Pikali Gerda egy olyan lakásba költöztek, ahol a három gyerekkel együtt kényelmesebben elférnek, mint a régi otthonukba.
2014.06.11. 07:15
Kiskegyed.hu
Vége! Pikali Gerda végre elvált férjétől
A bíróság felbontotta a színésznő házasságát, így részéről már semmi akadálya nincs annak, hogy valóban új életet kezdjen Rékasi Károllyal. A gyerekek Pikalinál maradtak.
2014.06.04. 14:08
Kiskegyed.hu
Elvált a férjétől Pikali Gerda - részletek
Tízéves házasságnak lett vége kedden a Pesti Központi Kerületi Bíróságon, ahol Pikali Gerda és férje, Csongrádi Géza közös megegyezéssel elvált.
2014.06.04. 11:05
Hetivalasz.hu
Pikalihoz helyezte a bíróság ex-férjével közös fiaikat
Alig több mint egy fél óra alatt vált el tegnap a bíróságon Pikali Gerda és volt férje, Gézu. A Bors úgy tudja, egyikőjük sem fizet a másiknak gyerektartást, és továbbra is heti váltásban nevelik két gyermeküket.
2014.06.04. 06:25
Borsonline.hu
Kimondta a bíróság Pikali Gerda válását
A Bors információi szerint egyikük sem fizet a másiknak gyerektartást, és továbbra is heti váltásban neveli két gyermekét Pikali Gerda és volt férje.
2014.06.04. 04:15
Nlcafe.hu
Elvált férjétől Pikali Gerda
Partnere, Rékasi Károly házasságát viszont még nem bontotta fel a bíróság.
2014.06.03. 17:16
Velvet.hu
Vége! Elvált férjétől Pikali Gerda
Budapest – Tízéves házasságnak, egy régi nagy szerelemnek és az utolsó években már egyre gyakoribb veszekedéseknek lett vége kedden a Pesti Központi Kerületi Bíróságon, ahol Pikali Gerda (36) és férje, Csongrádi Géza (35) elvált. Méghozzá közös megegyezéssel.
2014.06.03. 16:07
Blikk.hu
Rékasi és Pikali új házban kezdett új életet
Egy nagy budai házba költözött át Rékasi Károly és Pikali Gerda.
2014.05.31. 14:25
Hir24.hu
Nincs visszaút! Rékasi Károly és Pikali Gerda meglépték
Igazi családként élhet végre együtt Rékasi Károly és Pikali Gerda.
2014.05.31. 07:56
Kiskegyed.hu
Pikali és Rékasi már családként él együtt
Igazolta őket az idő: Rékasi Károly és Pikali Gerda a Bors információi szerint közös lakást bérelt. A tágas budai otthonba három fiúval és a négylábúakkal költöztek. Rékasi szerint az életet érdekessé kell tenni.
2014.05.31. 06:15
Borsonline.hu
Nem kapott új szerepet Pikali Gerda
A színésznő egyetlen új darabban sem lesz látható a következő évadban.
2014.05.29. 11:40
Hir24.hu
Pikali Gerda megbukott?
Pikáns darabját levették a színről, mert nem érdekelt annyi embert és az új évadban sem vár rá szerep. Lehet, hogy a magánéleti botránya miatt nem szeretik?
2014.05.29. 11:32
Kiskegyed.hu
Nem osztottak új szerepet Pikali Gerdának
Amíg Rékasi Károly három új darabban is játszik a József Attila Színházban, addig Pikali Gerda csak a meglévő két szerepét viszi tovább.
2014.05.29. 04:45
Nlcafe.hu
Megbukott Pikali Gerda darabja a Madách Színházban
Még öt hónapot sem húzott ki, pedig majdnem végig kombinéban van a színpadon.
2014.05.28. 08:36
Index.hu
Megbukott Pikali Gerda darabja
Hamarosan leveszik a műsorról Pikali Gerda főszereplésével játszott Kézről kézre című darabot.
2014.05.28. 04:58
Nlcafe.hu
Megbukott Pikali szexi darabja
Budapest — Leveszik a műsorról, így nem éli meg az öt hónapos kort a Pikali Gerda (35) főszereplésével játszott Kézről kézre a Madách Színházban.
2014.05.28. 04:40
Blikk.hu
Még csak most válik Détár Enikő új párja
Détár Enikő és Rékasi Károly, valamint új párjaik, Pikali Gerda és Péter amúgy sem könnyű helyzetét még tovább bonyolítja, hogy mindannyian házasok. Igaz, feltehetően már nem sokáig.
2014.05.27. 07:15
Kiskegyed.hu
Rékasi húsvétra összehozza a családot
BUDAPEST – Locsolás nélkül, közös családi kirándulással, virággal és házi sonkával ünnepli az idei húsvétot Rékasi Károly (51) és családja. A színész és kisfia, Zsebi (12) ugyanis eldöntötték: nem molesztálják a szeretett nőket különféle kölnikkel. Rékasi párja, Pikali Gerda (35) pedig a szüleitől kapott házi sonkával készül, amire – elmondása szerint – Kari már napok óta rájár.
2014.04.20. 05:25
Blikk.hu
Sokatmondó fotó Rékasi Károlyról és Pikali Gerdáról!
Tímár Mihály és Athália, azaz Rékasi Károly és Pikali Gerda tekintett egymásra szerelmesen az előadás után.
2014.04.16. 12:46
Kiskegyed.hu
Áll a bál Pikali Gerda válása körül!
Mediátorhoz fordult a színésznő és férje, Gézu. Egyszerűen nem tudnak közös nevezőre jutni válásukkal kapcsolatban
2014.03.19. 14:43
Kiskegyed.hu
Egymást okolja Pikali Gerda és Gézu
Mégsem problémamentes a válás... Pikali Gerda és Gézu egy éve húzódó hercehurcájáról különös részleteket tudott meg a Bors. A színésznő és a férj is ugyanazt panaszolják egymásról. Még az is felmerült: az egyik fél húzza az időt, talán mem is akar válni...
2014.03.19. 06:45
Borsonline.hu
Tovább húzódik Pikali Gerda válása
Pikali Gerda válása tovább húzódik – írja a Bors.
2014.03.19. 04:31
Nlcafe.hu
Pikali Gerda 13 éve nem bír ránézni
Csótányt talált az ételében, azóta nem bír a húsra nézni Pikali Gerda - olvasható a Kiskegyed.hu-n.
2014.03.05. 14:28
Stop.hu
Undorító dolog miatt lett vegetariánus Pikali Gerda
Csótányt talált az ételében, azóta nem bír a húsra nézni Rékasi Károly kedvese.
2014.03.04. 19:06
Kiskegyed.hu
Végrehajtást indítottak Pikali Gerda cége ellen
A mai napig nem fizetett be egy 83 ezer forntos adótartozást Pikali Gerda színésznő, ezért cége ellen végrehajtást rendelt el a NAV – írja a Blikk.
2014.03.03. 14:55
Hvg.hu
Végrehajtást rendeltek el Pikali Gerda cége ellen
A cégpapírokból az is kiderült, hogy tavaly szeptember végén rendelték el a végrehajtást, az értesítést azonban Pikali csak év végén kapta meg.
2014.03.03. 08:30
Hir24.hu
Pikali Gerda cége ellen nővére miatt rendeltek el végrehajtást
Pikali cége százezer forintos bírságot kapott, a könyvelést a nővérére bízta.
2014.03.03. 08:28
Velvet.hu
Végrehajtás Pikali Gerda cége ellen!
Budapest - Mindössze 83 ezer forintnyi adótartozás miatt végrehajtást rendelt el az NAV Dél-budapesti Adóigazgatóságának hátralékkezelési osztálya Pikali Gerda (35) cége ellen!
2014.03.03. 05:27
Blikk.hu
Rászállt az adóhatóság Pikali Gerdára
Egy számlaleadás elmulasztása miatt kirótt bírságot felejtett el befizetni Pikali Gerda cége- írja a Blikk.
2014.03.03. 04:12
Nlcafe.hu
Egy csótány miatt lett vegetáriánus Pikali Gerda
Sokkoló élmény vette el a kedvét a húsféléktől egy életre Pikali Gerdának, aki 13 éve vegetáriánus. A színésznő más érdekességeket is elmesélt, még a magánéletéről is elárult ezt-azt.
2014.02.27. 09:29
Ma.hu
Óriási csótány volt Pikali Gerda ebédjében
A színésznő érthetően annyira kiakadt, hogy azóta egyáltalán nem eszik húst.
2014.02.26. 18:05
Hir24.hu
Csótány volt az ebédjében, azóta nem néz húsra Pikali Gerda
Pikali Gerda pozitív és majd kicsattan az energiától, pedig az élete csupa kihívás. Úgy felvételizett a Filmmûvészetire, hogy az érettségije sem volt meg, egy kellemetlen találkozásnak köszönhetõen pedig még a húsevéstõl is kénytelen volt elbúcsúzni. Szani Roland a Class Kultúrában napjaink egyik legnépszerûbb színésznõjével beszélgetett 19. századi botrányokról, színdarabokról és a házimunka fontosságáról.
2014.02.26. 14:15
Napiaszonline.hu
Csótányok miatt vált vegává Pikali Gerda
Egy csirkecombon látta a rovart, azóta nem eszik húst a színésznő. Állítólag.
2014.02.26. 11:45
Borsonline.hu
Hujberen osztozik Détár és Pikali
Budapest - Két férfin osztozik hónapok óta Détár Enikő (49) és Pikali Gerda (35)! A magánéletben hosszú hónapokon át Rékasi Károly (51) volt a közös pont, hiszen előbbinek válófélben lévő férje, az utóbbinak az új szerelme a Barátok közt sztárja.
2014.02.21. 05:15
Blikk.hu
Egy férfin osztozik Pikali Gerda és Détár Enikő
A Blikk úgy tudja, mindkét színésznő, Détár Enikő és Pikali Gerda is imád Hujber Ferenccel dolgozni.
2014.02.21. 04:30
Nlcafe.hu
Pikali Gerda: „vannak rosszabb napjaim”
A színésznő a minap meglepő őszinteséggel beszélt a magánéletéről, valamint élete azon időszakáról is, amikor – egy betegség miatt – megírta a végrendeletét.
2014.02.17. 09:30
Nlcafe.hu
Pikali Gerda súlyos betegségéről mesélt! Az RTL Klub műsorában árult el új részleteket
Pikali Gerda az RTL Klub Portré című műsorában mesélt életéről.
2014.02.16. 13:50
Femina.hu
Daganatos beteg volt Pikali Gerda
Gyermekkori megpróbáltatásairól és párkapcsolatáról is mesélt Pikali Gerda a Portré szerda délutáni felvételén Barabás Évának. A színésznő megdöbbentő nyíltsággal beszélt megromlott házasságáról és Rékasi Károllyal való kapcsolatáról - számol be a Storyonline.hu nyomán az ujasz.hu.
2014.02.14. 20:32
Stop.hu
Pikali szerint Rékasi Károly egy igazi nagy hal
Párkapcsolatáról mesélt Pikali Gerda, aki nemrég felbontotta a házasságát, hogy Rékasi Károllyal lehessen.
2014.02.13. 11:00
Storyonline.hu
Rékasi közel áll Pikali értékrendjéhez
Pikali Gerda interjút adott a Fókusz Portrénak, beszélt új kapcsolatáról és daganatos betegségéről is.
2014.02.12. 20:43
Velvet.hu
Nagy halnak nevezi kedvesét Pikali Gerda
A színésznő nem csak szerelméről, Rékasi Károlyról mesélt, de a korábban már többször megoperált daganatos betegségéről is.
2014.02.12. 20:40
Hir24.hu
Pikali Gerda nyugodt lelkiismerettel kezdett Rékasival
Bár sokan úgy állítják be, hogy Pikali a felelős azért, hogy elvált Rékasi Károly és Détár Enikő, Gerda azt mondja: neki tiszta a lelkiismerete. Nem érdeklik a kritikák, csak az számít neki, hogy tükörbe tud-e nézni.
2014.02.11. 07:15
Kiskegyed.hu
Kínos helyzetbe került Pikali Gerda az RTL Klub reggeli műsorában
Színészek életében gyakran előfordul, hogy magánéletük eseményei megelevenednek a színpadon is. Pikali Gerda mintha csak saját életét élné meg a Madách Színházban futó darabban, ennek kapcsán az RTL Klub reggeli műsorában őszintén beszélt a párkapcsolat nehézségeiről.
2014.02.07. 12:00
Nlcafe.hu
Segítséget kért Pikali Gerda!
Mégsem lesz gyors és fájdalommentes válópere Pikali Gerdának. Férje ugyanis nem igazán hajlandó kommunikálni vele.
2014.02.06. 13:41
Kiskegyed.hu
Háromszor vált el egy nap alatt Pikali Gerda
Kétszer a színpadon, egyszer pedig a való életben került sor kenyértörésre.
2014.02.06. 12:00
Storyonline.hu
Háromszor kellett elválnia Pikali Gerdának
Pénteken kisebb rekordot állított fel Pikali Gerda: alig 12 óra alatt három pasitól vált el. Kétszer a színpadon, egyszer a valóságban.
2014.02.02. 22:28
Stop.hu
Pikali Gerda fájdalmas vallomást tett
Pénteken kisebb rekordot állított fel Pikali Gerda: alig 12 óra alatt három pasitól vált el. Kétszer a színpadon, egyszer a valóságban - olvasható a Blikkben.
2014.02.01. 15:42
Kiskegyed.hu
Békéltető tárgyaláson járt Pikali Gerda és férje
A házaspár harmadszorra fut neki a válásnak.
2014.02.01. 12:00
Velvet.hu
Pikali Gerda vallomása válásáról
Pikali Gerda a békéltető tárgyalás kapcsán vallott válásáról.
2014.02.01. 07:40
Nlcafe.hu
Harmadszor válik a férjétől Pikali Gerda
Vége a veszekedések idejének: nyugodt volt tegnap Pikali Gerda a válóperén, férje, Géza is higgadtan viselkedett. Kétszer már kibékültek az utolsó percben, de most ez nem valószínű: harmadszorra válnak.
2014.02.01. 06:35
Borsonline.hu
Zsebi (12) megnézte, hogy csábít Pikali
Budapest - Bár a Kézről kézre című bohózat hivatalos bemutatója péntek este volt a Madách Színházban, Pikali Gerda (35) talán egy cseppet jobban izgulhatott a csütörtök esti nyilvános főpróba első perceiben, hiszen a nézőtéren ott ült mostani kedvese, Rékasi Károly (51).
2014.02.01. 05:15
Blikk.hu
Pikali Gerda: Nincs esély a házasságom megmentésére
Budapest - Pénteken kisebb rekordot állított fel Pikali Gerda (36): alig 12 óra alatt három pasin lépett túl. Kétszer a színpadon, egyszer a valóságban.
2014.01.31. 16:15
Blikk.hu
Szájról szájra adják a pasik Pikalit
Budapest — Pikali Gerda (35) fehérneműben (is) látható a Kézről kézre című bohózat első felvonásának tetemes részében, és rajta kívül csak férfiak vannak a színpadon!
2014.01.29. 18:08
Blikk.hu
Meglepetés! LEGO filmben szerepel Pikali Gerda!
Alig két hét, és egy teljesen új korszak köszönt a LEGO® univerzumra. Február 6-án, csütörtökön mutatják be világszerte az első egész estés The LEGO® Movie mozifilmet, magyar fordításban A LEGO® Kalandot.
2014.01.24. 17:49
Kiskegyed.hu
Háromszor válik egyszerre Pikali
Budapest - Pikali Gerda (35) szakmai és a magánélete izgalmasan alakul, de nem mentes az idegeskedéstől sem. A színésznő tudniillik premierre és válóperre készül egyszerre.
2014.01.17. 05:25
Blikk.hu
Pikali Gerda háromszor válik egyszerre
Hamarosan kezdődik Pikali Gerda válópere.
2014.01.17. 04:30
Nlcafe.hu
Meddig tűri Pikali Gerda Rékasi módszerét?
A legkisebb fájdalmat sem szeretné gyermekének Rékasi Károly, ezért esküszik a "fészekmódszerre".
2014.01.16. 18:11
Kiskegyed.hu
Kivetkőztek magukból a sztárok szilveszterkor
Budapest — Kivetkőztek magukból sztárjaink a színpadon. Bicskey Lukács (53) és Gregor Bernadett (41) pár falevéllel takarta csupán intim testrészeit, Pikali Gerda (37) vörös selyemalsóban komédiázott, míg Kulka János (55) és Kautzky Armand (49) alsógatyában búcsúztatta az óévet.
2014.01.01. 17:59
Blikk.hu
Szilveszterre magának akarja a gyerekeket Pikali Gerda
Újra összekülönbözött Pikali Gerda válófélben lévő férjével, Csongrádi Gézával.
2013.12.29. 12:20
Hir24.hu
Megint forrnak az indulatok Pikali Gerdáék körül
Januárban kezdődik Pikali Gerda és Csongrádi Géza válópere. Eddig úgy tűnt, jó előjelekkel.
2013.12.29. 09:04
Kiskegyed.hu
Áll a balhé Pikaliék között
Pikali Gerda és férje között már a szilveszteréj miatt áll a bál.
2013.12.29. 08:10
Nlcafe.hu
Megmakacsolta magát Pikali Gerda
Újabb ütközetre lehet számítani Pikali Gerda és férje, Csongrádi Géza között. Ha már karácsonykor csak kevés időt tölthetett együtt fiaival a színésznô, szilveszterkor nem mond le róluk. Még úgy sem, hogy az Új Színházban lesz fellépése.
2013.12.29. 06:35
Borsonline.hu
Gyerekei nélkül töltötte a szentestét Pikali Gerda
Jó egy éve, hogy Pikali Gerda új életet kezdett Rékasi Károllyal, ám ez az újdonsült kapcsolat a színésznő szeretteit megviselte.
2013.12.27. 12:00
Storyonline.hu
Pikali Gerda gyerekei nélkül töltötte a szentestét
A válófélben lévő szülők némi nézeteltérés után végül megegyeztek: a két fiú először apjukkal karácsonyozott, utána ünnepeltek a színésznővel.
2013.12.27. 07:45
Borsonline.hu
Nős kollégájával jött össze a magyar színésznő! Képeken 2013 új sztárpárjai
Pikali Gerda és Rékasi Károly mellett ők 2013 sztárpárjai.
2013.12.24. 17:50
Femina.hu
Détár és Rékasi újra egy pár?
Véget ért Rékasi Károly és Pikali Gerda kapcsolata? „Bartha Zsoltot” ugyanis egyre gyakrabban látják régi otthonában. Még az is lehet, hogy Kari karácsony előtt visszatért régi életéhez?
2013.12.21. 06:25
Borsonline.hu
Pikali és Hujber? Ez aztán a furcsa csavar
Ha valaki figyelemmel kísérte Pikali Gerda és Hujber Ferenc elmúlt időszakát, talán nem lepődik meg a választáson.
2013.12.12. 10:33
Kiskegyed.hu
Elszeparálják egymástól Pikalit és Détárt
Budapest — Détár Enikő (49) és Pikali Gerda (35) két nagyon kedves, tehetséges, szenvedélyes nő, akik talán még barátok is lehettek volna, ha nem egy szerelmi háromszög két sarkában találkoznak egymással.
2013.12.07. 05:20
Blikk.hu
Rendeződött Pikali Gerda és férje kapcsolata
A Hot! azt írja, hogy továbbra is felváltva vigyázhatnak a gyerekekre, miután Pikali Gerda kibékült a férjével.
2013.12.05. 10:47
Kiskegyed.hu
Feydeau-bohózatot mutat be januárban a Madách Színház
Klasszikus bohózat modern hangütéssel: George Feydeau Kézről kézre című művét Hamvai Kornél fordításában, Réthly Attila rendezésében mutatja be a Madách Színház január végén. Szirtes Tamás igazgató a darabról tartott sajtótájékoztatón a prózai és a zenés előadások bemutatásának arányáról szólva arról beszélt, hogy a társulat nagy része prózában is "erős", hiszen a Madách Színháznak komoly prózai és vígjátéki hagyománya van. Mint mondta, nagyon régen játszott Feydeau-t a színház. A bohózat műfajának egyik legjelentősebb szerzőjeként beszélt az íróról. Kiemelte: egy jó bohózatnak szórakoztató a felszíne és mindig létezik egy karcos, erős mélyebb rétege. Egyszerre mulatságos és egyszerre kemény, ironikus. Az emberi álszentségekkel, hazugságokkal, a társadalmi hipokrízissel komolyan foglalkozik.Szólt arról is, hogy ezt a bohózatot az tette különösen vonzóvá számára, hogy Hamvai Kornél újra lefordította, átdolgozta, ezáltal mind nyelvében, szóhasználatában, mind karaktereiben modern hangot adott a darabnak. Az igazgató elmondta: folyamatosan keresi az új alkotótársakat - mivel véleménye szerint egy színháznak mindig új és új szellemi inspirációra van szüksége - ezért Réthly Attilát kérte fel a darab megrendezésére. Mint mondta, várakozása szerint fergeteges, dinamikus, klasszikus, de a mának szóló vígjáték születik. Réthly Attila, aki először dolgozik a társulattal, arról beszélt, hogy a Madách Színházban való rendezői jelenlét szerinte mindenkinek kihívás és ambícióként, vágyként is megjelenik. "Feydeau a bohózat valaha élt legnagyobb mestere, a műfaj Bachja" - idézte a rendező az előadás Hamvai Kornél által írt ismertetőjét. Mint mondta, Hamvai Kornél fordításai közel hozzák a száz évvel ezelőtti történeteket is: úgy tűnik mintha az idő megállt volna, nem változott volna semmi, az emberi kapcsolatokban, legfőképp nő-férfi viszonylatban, mintha időtlen problémákkal találnánk szemközt magunkat. A darabban "komoly férjek, bűbájos feleségek, ravasz szeretők és félszeg udvarlók észvesztve menekülnek egymás karjába és egymás karjából, hogy minden reményteli fordulattal egyre nagyobb bajba kerüljenek". Az előadásban - amelyet január 31-én mutatnak be - Nagy Sándor, Pikali Gerda, Barabás Kiss Zoltán, Hujber Ferenc, Magyar Attila, Balogh Anna, Barát Attila, Székhelyi József, Pusztaszeri Kornél és Ekanem Bálint szerepel. A díszletet Csanádi Judit, a jelmezt Szűcs Edit tervezi, a zenei szerkesztő pedig Kocsák Tibor.Forrás: MTI
2013.12.05. 08:03
Szinhaz.hu
Pikali Gerda élvezi a munkát, és kiegyensúlyozott
Budapest — Csábító, számító, de főleg gaz bestiát játszik az Újszínház premierjében, a Vörös bestia című komédiában Pikali Gerda (35). A csinos színésznő valósággal lubickol karakterében, a minden férfit manipuláló gaz csábító szerepében.
2013.11.28. 05:30
Blikk.hu
Így mesél boldogságáról Pikali Gerda
Pikali Gerda megtalálta az egyensúlyt a munkájában és a magánéletében is.
2013.11.28. 04:45
Nlcafe.hu
Meglepte a válókereset Pikali Gerdát
Pikali Gerda meglepődött, amikor férje néhány hete beadta a válókeresetet, annak ellenére, hogy a színésznő már Rékasi Károllyal jár – írja a Bors.
2013.11.21. 14:05
Hvg.hu
Meglepte Pikali Gerdát férje döntése
A Bors információi szerint Pikali Gerda férje beadta a válókeresetet.
2013.11.21. 04:30
Nlcafe.hu
Elsőként lépett! Pikali férje beadta a válókeresetet
Nem várt tovább. Pikali Gerda férje válni akar, mégpedig a nej hűtlensége okán.
2013.11.17. 12:01
Kiskegyed.hu
Elsőként lépett! Pikali férje beadta a válókeresetet
Nem várt tovább. Pikali Gerda férje válni akar, mégpedig a nej hűtlensége okán.
2013.11.17. 12:01
Kiskegyed.hu
Feleségének hűtlenségére hivatkozva válik Pikali férje
Budapest – Meglepő fordulat! Miközben azt gondoltuk, hogy Pikali Gerda (35) Rékasi Károllyal (51) felvállalt szerelme és összeköltözése után sietve beadja a válókeresetet, most kiderült: a szerelmi háromszög harmadik szereplője, a férj, Csongrádi Géza (34) lépett elsőként a tettek mezejére. Hivatalosan is szeretné elengedni amúgy is régen haldokló kapcsolatukból a feleségét.
2013.11.17. 05:15
Blikk.hu
Miért aludt otthon Rékasi?
Détár Enikő környezetében nagy felháborodást keltett a kamerák össztüzében zajló "szerelmeskedés"! Amikor is egy nyilvános eseményen, fényképezőgépek és videokamerák előtt csókolózott és ölelkezett Rékasi Károly és Pikali Gerda.
2013.10.31. 09:10
Hir24.hu
Nemcsák háta mögött csókolózott Pikali és Rékasi - fotó
A magánéletem ezentúl tabu – nyilatkozta a minap Rékasi Károly a Fókusznak. A Bors birtokába jutott, minap készült fotó alapján azonban a színész és szerelme, Pikali Gerda a privát szféráját becsempészte a közös munkahelyre is.
2013.10.31. 08:45
Borsonline.hu
Miért aludt otthon Rékasi?
Détár Enikő környezetében nagy felháborodást keltett a kamerák össztüzében zajló "szerelmeskedés"! Amikor is egy nyilvános eseményen, fényképezőgépek és videokamerák előtt csókolózott és ölelkezett Rékasi Károly és Pikali Gerda.
2013.10.31. 04:00
Storyonline.hu
Ennyi volt? Rékasi Károly vissza próbálta magát könyörögni Détár Enikőhöz
Bombaként robbant a hír, hogy Rékasi Károly és Détár Enikő a szakítás mellett döntöttek. Az már csak tetézte az egészet, hogy a Barátok közt sztárja már egy új nőt is talált magának, méghozzá Pikali Gerda személyében. Rékasi azonban állítólag már megbánta döntését.
2013.10.30. 10:52
Femcafe.hu
Pikali Gerda bújkál a fotósok elől?
Kellemetlenül érezte magát egy minapi beszélgetésen Pikali Gerda, aki láthatóan feszélyezett a fotósok jelenléte.
2013.10.30. 07:10
Anna.hu
Pikali Gerda már nem is érzi olyan jól magát Rékasival?
Nemrég még boldogan turbékoltak, most viszont a színésznő csak feszengett a színpadon, míg Rékasi és Nemcsák Károly kedélyesen elcsevegtek egymással.
2013.10.29. 17:00
Storyonline.hu
Pikali Gerda sajnáltatja magát
Míg Rékasi Károly lassan három hete kiállt a nyilvánosság elé és felvállalta szerelmét, Pikali Gerdát, addig a kétgyermekes színésznő sokáig nem beszélt kapcsolatukról. Most azonban megszólalt. De leginkább elhagyott férjét szidja. Már csak Géza hallgat.
2013.10.29. 07:15
Kiskegyed.hu
Pindroch Csaba a legjobb sztárséf
Pindroch Csaba bizonyult a legtehetségesebb szakácsnak, miután Jeremy Cayron francia séffel karöltve megnyerte a Sztárok és séfek főzőversenyt, melynek idén is a METRO Vevőakadémia adott otthont. A versenyen hazai hírességek, Pikali Gerda színművész, Rékasi Károly színművész, Pindroch Csaba színművész és Imre Géza, világbajnok párbajtőröző készítettek szárnyas ételeket neves séfek segítségével. A szakmát Jeremy Cayron, a [...]
2013.10.29. 06:26
Bellacafe.hu
Rékasi és Pikali mindent felégetett
Pikali Gerda és Rékasi Károly mindent felégetett maga mögött és úgy élik meg a szerelmüket, mint a tinédzserek.
2013.10.28. 19:00
Storyonline.hu
Rák, trombózis, életveszély: ezeken ment át Pikali Gerda
Bár vannak, akik csak gaz csábítónak tartják, kevesen tudják a színésznőről, hogy milyen kegyetlen megpróbáltatásokon ment keresztül. A Blikk kiderítette, hogy Gerdának egy évet adtak az orvosok.
2013.10.27. 11:10
Kiskegyed.hu
Pikali Gerda daganat miatt jár évente kontrollra
A fülében nőtt egy, ami átterjedt az agyra is.
2013.10.27. 09:49
Velvet.hu
Rákkal küzdött Pikali Gerda
A színésznőnél gyerekkorában diagnosztizáltak daganatot, ami később az agyára is ráhúzódott.
2013.10.27. 09:45
Hir24.hu
Pikali Gerda legyőzte a rákot
BUDAPEST – Rékasi Károly (51) és gyermekei oldalán megtalálta a boldogságot Pikali Gerda (37), ám kevesen sejtik, hogy a színésznő élete kislánykora óta tele volt megpróbáltatásokkal.
2013.10.27. 05:25
Blikk.hu
Pikali Gerda nyerheti meg a fiaiért vívott csatát
Bár férje, Géza fogadkozik, hogy nem engedi el fiait a színésznővel, a családjogász szerint Gerdának nagyobb esélye van a gyermekelhelyezési per megnyerésére.
2013.10.26. 13:10
Kiskegyed.hu
Exkluzív fotók Rékasi és Pikali vakító szerelméről
Sosem látott fotósorozat Rékasi Károly és Pikali Gerda első közös nyilvános szerepléséről.
2013.10.25. 15:44
Storyonline.hu
Pikali Gerda és Rékasi Károly első szerelmes fotói - galéria
Egy budaörsi áruházlánc főzőversenyére hívták meg Pikali Gerdát és Rékasi Károlyt, akik először mutatkoztak együtt nyilvánosan azóta, hogy a Barátok közt színésze bejelentette, új kedveséhez költözik.
2013.10.25. 12:00
Nlcafe.hu
Rékasi Károly és Pikali Gerda: Vakító szerelem!
Mintha valamiféle varázslat áldozatai lennének, nem látnak, és nem hallanak. Körülöttük csapkodnak a villámok, de ők egymás szemébe feledkezve évődnek...
2013.10.25. 03:00
Storyonline.hu
Rékasi rátámadt egy fotósra
Rékasi Károly és Pikali Gerda egy főzős rendezvényen pózoltak boldog szerelmespárként, az azonban már nem tetszett a színésznek, hogy a távozásukat is meg akarták örökíteni.
2013.10.24. 22:55
Hir24.hu
Détár és Pikali is szerelmes Rékasiba?
Détár Enikő után Pikali Gerda is megtörte a csendet és interjút adott Rékasi Károlyról, érzéseiről és volt férjéről. A pszichológus szerint mindkét nő szereti Rékasit.
2013.10.24. 18:30
Hir24.hu
Bréking! Először mutatkozott hivatalosan szerelmespárként Rékasi és Pikali
Rékasi Károly és Pikali Gerda immár hivatalosan is felvállalják a kapcsolatukat és együtt jelennek meg a rendezvényeken.
2013.10.24. 18:30
Hir24.hu
Fotósra támadt Rékasi Károly
Budaörs — Botrányba fulladt Pikali Gerda (35) és Rékasi Károly (51) első közös, színházon kívüli nyilvános megjelenése. A színész kitépte a velvet.hu fotósának kezéből egymilliós fényképezőgépét, és magával vitte.
2013.10.24. 17:34
Blikk.hu
Szerelmes fotó! Így imádja egymást Pikali Gerda és Rékasi Károly
Pikali és Rékasi hivatalosan elsőként egy mai sajtóeseményen mutatkoztak egy párként.
2013.10.24. 15:00
Storyonline.hu
Pikali: Rékasi olyan férfi, akire mindig vártam!
Budapest - Pikali Gerda (35) régi otthonában, új szerelemmel szívében, mégis szorongással vállalta az interjút, hogy nőként és anyaként - először és utoljára – megszólalva tegyen vallomást a válás és a fellángoló szerelem döbbenetes okairól, azért, hogy az őt megítélők tiszta képet kapjanak.
2013.10.24. 05:30
Blikk.hu
Így mesél Rékasi Károllyal való kapcsolatáról Pikali Gerda
Válásáról és Rékasi Károllyal való kapcsolatáról vallott Pikali Gerda a Blikknek.
2013.10.24. 04:42
Nlcafe.hu
Knézy segített volna Pikalinak elvinni a gyerekeket
Egyre több titokra derül fény Pikali Gerda házasságáról, ami már évekkel ezelőtt is volt mélyponton.
2013.10.22. 11:10
Hir24.hu
Újabb titok Pikali Gerda házasságáról
Egyre több titokra derül fény Pikali Gerda házasságáról, ami már évekkel ezelőtt is volt mélyponton.
2013.10.22. 10:11
Kiskegyed.hu
Knézyt hívta férje ellen Pikali
Budapest – Egyre több elásott titokra derül fény, amelyet talán még Rékasi Károly (50) sem tud szíve választottjáról. Pikali Gerda (36) ugyanis nem először hagyta el családját hosszabb időre, és sajnos nem először látott a két kisfia sem „rendőr bácsikat" az otthonukban.
2013.10.22. 05:30
Blikk.hu
Rékasi nem most jött össze Pikalival?
Rékasi Károly és Pikali Gerda szerelme közel tíz hónapja tart, s a Blikk szerint már megélt egy szakítást.
2013.10.21. 11:16
Stop.hu
Pikali és Rékasi már szakított?
A Blikk információi szerint Rékasi Károly és Pikali Gerda közt közel tíz hónapja tartó szerelem már megélt egy szakítást is.
2013.10.21. 08:31
Kiskegyed.hu
Rékasi csak félig kapta meg Pikalit
Az áhított boldogság helyett családi tűzfészekbe csöppent új párja oldalán a feleségét elhagyó Rékasi Károly. A színész még nincs birtokon belül, Pikali Gerda ugyanis egyelőre nem válik, viszont harcol a gyerekeiért a férjével.
2013.10.21. 06:15
Borsonline.hu
Pikali egyszer már kirúgta Rékasit
Budapest - Alig pár hónapja tart, de már a mennyet és a poklot is megjárta Pikali Gerda (36) és Rékasi Károly (51) kapcsolata. Amíg kívülről úgy tűnik, annyira erős a kapocs közöttük, hogy még egy 29 éves kapcsolatot is felrúgott miatta a színész, a felszínt megkapargatva bizony ebben a románcban is látunk már problémákat.
2013.10.21. 05:30
Blikk.hu
Pikali férje berágott - Durva lesz a válás
Pikali Gerda hetek óta már Rékasi Károllyal lakik együtt, a válókeresetet azonban egyelőre nem adták be a férjével, a Big Brother második szériájából megismert Gézuval. Csendes válásra nincs kilátás, jelenleg akár egy kanál vízben is meg tudnák fojtani a másikat.
2013.10.19. 14:16
Stop.hu
Pikali férje nem adja a gyerekeket!
Bár még nem adták be a válókeresetet, kőkemény perre számíthat a férjét elhagyó Pikali Gerda.
2013.10.19. 09:45
Kiskegyed.hu
Détár Enikő nem hajlandó kimondani a csábító nevét
A színésznő hosszú hallgatás után elismerte, hogy Pikali Gerda volt az, aki harmadikként belépve feldúlta 29 éve tartó házasságát Rékasi Károllyal.
2013.10.19. 06:09
168ora.hu
Vérre menő válóperre készül Pikali férje
Budapest – Kőkemény, vérre menő válóper elé néz Pikali Gerda (36).
2013.10.19. 05:25
Blikk.hu
Détár Enikő Pikali Gerdát okolja
A színésznő hosszú hallgatás után elismerte, hogy Pikali Gerda volt az, aki harmadikként belépve, feldúlta majd 30 éve tartó házasságát Rékasi Károllyal.
2013.10.18. 11:30
Kiskegyed.hu
Utcán veszekedett Pikali és férje
Szemtanúk szerint Pikali Gerda néhány nappal ezelőtt az utcán veszekedett férjével - írja a Best.
2013.10.18. 11:25
Hir24.hu
Döbbenetes fotók Pikaliék családi veszekedéséről
Rendőrség és családi dráma - ez jellemzi az utóbbi időben Pikali Gerda és férje kapcsolatát, akik hivatalosan még nem váltak el?
2013.10.18. 11:03
Storyonline.hu
Détár Enikő Pikali Gerdát okolja mindenért
BUDAPEST – Még véletlenül sem veszi a szájára győztes vetélytársnője nevét Détár Enikő (49). A színésznő hosszú és méltóságteljes hallgatás után elismerte, hogy Pikali Gerda (36) volt az, aki harmadikként belépve, feldúlta 29 éve tartó házasságát Rékasi Károllyal (51).
2013.10.18. 05:00
Blikk.hu
Rendőrt hívott a férjére Pikali Gerda?
A Bors szerint és a nekik nyilatkozó szomszéd miatt igen. Ugyanis nem tudta elvinni férjétől a gyerekeket a hétvégére.
2013.10.15. 11:06
Kiskegyed.hu
Apjukkal akartak maradni Pikali gyerekei
Pikali Gerda nem tudta elvinni férjétől a gyerekeket a hétvégére. Elkeseredettségében a színésznő rendőrt hívott, de ez sem segített.
2013.10.15. 09:45
Hir24.hu
Pikali Gerda az ajtót verte, kijött a rendőrség is
Pikali Gerda nem tudta elvinni férjétől a gyerekeket a hétvégére. A válófélben lévő színésznő rendőrt hívott, ám ez sem segített - írja a Bors.
2013.10.15. 09:10
Stop.hu
Rékasi új nője állítólag rendőrt hívott exére
Egy szomszéd szerint Pikali Gerda gyerekei nem akartak elmenni Rékasival összeköltöző anyjukhoz.
2013.10.15. 07:18
Velvet.hu
Détár elengedte a hűtlen Rékasit
Telki – Rékasi Károly (51) döntött: eddigi szeretője, Pikali Gerda (35) oldalán képzeli el a jövőjét. A Barátok közt sztárja már össze is költözött a színésznővel, otthagyva feleségét, Détár Enikőt (49) és közös gyermekeiket.
2013.10.09. 05:30
Blikk.hu
Nemcsák Károly megszólalt a Rékasi-Pikali ügyben
Nemcsák Károly kötelességének érzi, hogy odafigyeljen a színészeire és óvja őket, ezért erre törekszik Rékasi Károly, Détár Enikő és Pikali Gerda esetében is - derül ki a Borsnak adott interjújából.
2013.10.03. 13:35
Színfalak mögött kerüli egymást Pikali és Rékasi
Hiába ért véget a darab, a főszereplők még az utcán is kénytelenek voltak tovább játszani szerepüket az ­Arany­ember fotóspróbája után. Rékasi Károly és Pikali Gerda úgy tett, mintha csak kollégák lennének.
2013.10.03. 06:45
Borsonline.hu
Rékasi Károly és Pikali Gerda: Színjáték a próba után is
Budapest - Nyílt színen számol le állítólagos jegyesével Rékasi Károly (50). A Barátok közt sztárja és Pikali Gerda (35) halálos ellenségeket alakítanak a József Attila Színház szombat esti bemutatójában.
2013.10.03. 05:25
Blikk.hu
Megsínylik a Rékasi–Pikali románcot a gyerekek
Pikali Gerda gyermekeit megviseli édesanyjuk szerelmi ügye. A szülők hiába próbálják óvni őket, otthon és az iskolában is szembesülnek a pletykákkal – írja a Bors.
2013.10.01. 13:05
Hvg.hu
Megviseli a botrány Pikali Gerda fiait
Pikali Gerda gyermekeit megviseli édesanyjuk szerelmi ügye. A szülők hiába próbálják óvni őket, otthon és az iskolában is szembesülnek a pletykákkal.
2013.10.01. 06:55
Borsonline.hu
Amiről lemaradhattál: hírek a magyar sztárvilágból
A Jóban Rosszban sztárja újra szerelmes, Rékasi Károly kiborult és kárt tett magában, Szekeres Nóra férjhez ment, míg Pikali Gerda kezét pedig állítólag megkérték. Nézzük, mi történt mostanában!
2013.09.30. 19:57
Starity.hu
Sok a közös Détár Enikőben és Pikali Gerdában
Budapest - Nem kell hozzá szakembernek lenni, hogy feltűnjön, Rékasi Károly (51) két egymásra nagyon is hasonlító nő között őrlődik. A kozmetikus és a plasztikai sebész véleménye alapján, arcuk főbb vonásait tekintve, Détár Enikő (49) és Pikali Gerda (35) akár testvérek is lehetnének. Ezt még csak erősíti, hogy alkatuk is hasonló, ráadásul mindkettőnek rekedtes a hangja.
2013.09.28. 04:58
Blikk.hu
Összefog-e egymással Détár Enikő és Pikali férje?
A BEST magazin úgy tudja, hogy már hónapokkal ezelőtt, még a botrány kirobbanásának kezdetén beszélt egymással Détár Enikő és Pikali Gerda férje.
2013.09.27. 03:00
Storyonline.hu
Újabb fordulat Rékasiék szappanoperájában
Budapest - Az év legkuszább és legtöbb ellentmondással bíró története a Détár Enikő (49), Rékasi Károly (51) és Pikali Gerda (35) közötti szerelmi háromszög. A sztárházaspár és a bizonyos harmadik kapcsolatának részletei különbek, mint egy Shakespeare-dráma. A Blikk összeszedte a szappanopera fordulópontjait.
2013.09.26. 19:10
Blikk.hu
Rékasi feleségül veszi Pikali Gerdát?
A Barátok közt színésze állítólag megkérte Pikali Gerda kezét.
2013.09.26. 10:45
Hir24.hu
Rékasi kéri, hogy Enikőt és Gerdát is hagyják békén
Rékasi Károly és Pikali Gerda is a boldogságra törekszik, még, ha mindketten válófélben is vannak és napról napra cifrább cikkek jelennek meg róluk.
2013.09.24. 11:03
Stop.hu
Pikali Gerda csak nevet a róluk szóló híreken
A minap együtt jelent meg a nyilvánosság előtt Rékasi Károly és Pikali Gerda, akik kommentálták a kapcsolatukról szóló híreket.
2013.09.24. 10:30
Hir24.hu
Pikali Gerda megszólalt: Ezért volt együtt Rékasi Károllyal
A színésznő végre magyarázatot adott arra, miért látták őket együtt nemrégiben.
2013.09.24. 08:00
Storyonline.hu
Együtt mutatkozott Pikali Gerdával Rékasi Károly
Pikali Gerda és Rékasi Károly együtt népszerűsítették színházukat.
2013.09.24. 04:48
Nlcafe.hu
Egy színpadon Détár Enikő, Pikali Gerda és Rékasi Károly
Rékasi Károly izgalmas évadnak néz elébe a József Attila Színházban.
2013.09.12. 04:50
Nlcafe.hu
A Rejtélyt még magyarul sem értjük
Pikali Gerda néha leáll a szinkronnal és csak nézi a történetet, Seszták Szabolcsnak pedig jó ismerőse Joshua Jackson, még ha fordítva ez nem is igaz. A Rejtély (Fringe) című sorozat hazai stúdiómunkálatain az is kiderült, hogy a hazai színészek túlléptek a középkori dogmákon.
2013.09.11. 11:11
Origo.hu
Ezért költözhetett haza Rékasi Károly
Amikor kiderült, hogy Détár Enikő és Rékasi Károly házassága válságban van, a férjet azonnal hírbe hozták férjezett kolléganőjéval, Pikali Gerdával. Az érintettek a viszonyt azóta is tagadták, ám a napokban Gerda férje borított. De nem a legszerencsésebb pillanatban: épp, amikor Karcsi visszaköltözött Encihez.
2013.09.10. 07:15
Kiskegyed.hu
Nők a magyar hangok mögött: Pikali Gerda
Sorozatunkban egy kicsit más oldalról mutatjuk meg azokat a színésznőket, akiknek a hangját naponta hallhatjuk. A mikrofontól, a monitorok vibrálásától eltávolodva hívtuk el a szinkronszakma legszebbjeit egy sétára: először Molnár Ilona, Zakariás Éva, majd Dögei Éva jött velünk, most Pikali Gerda van soron.
2013.09.08. 21:15
Origo.hu
Rékasi visszament Détárhoz, de Pikali Gerda elválik
Sokáig úgy tűnt, hogy külön utakra indul Rékasi Károly és Détár Enikő, ám a válságnak talán most vége. Nem ez az első krízis a színészházasságban.
2013.09.05. 09:25
Hvg.hu
Hujber Feri nem játszik rá a homoszexualitásra
Hujber Feri meleg szerepben tetszeleg, Pikali Gerda az exével űz csúf játszmákat, és közben Feritől szeretne gyereket – legalábbis a képernyőn, egy új, őrülten vad és nyers sorozatban. A két színész a ComedyCentral felnőtteknek szóló sikerszériájában, az Archer-ben kölcsönzi a hangját a fő karaktereknek és azok pajzán poénjainak. Igazi sztárgárda állt össze, hogy a rajongók végre [...]
2013.09.03. 10:23
Bellacafe.hu
Pikali Gerda és Rékasi Károly tényleg együtt?
Kitálalt Csongrádi Géza, Pikali Gerda férje.
2013.09.02. 21:25
Hir24.hu
Mégsem hazugság a Rékasi-Pikali románc
Pikali Gerda férje megelégelte a találgatásokat, és a Borsnak elárulta: felesége és Rékasi Károly együtt vannak – számolt be a Bors.
2013.09.02. 20:40
Hvg.hu
63,4 millió forintos támogatást biztosít az EMMI a Játékszínnek
Németh Kristóf, a Játékszín igazgatója örömmel jelentette be a színház évadnyitó társulati ülésén, hogy tárgyalásai az EMMI kulturális államtitkárságának vezetőivel sikeresen zárultak. A Játékszín közleménye: A Játékszín Nonprofit Kft. 2011 végéig állami tulajdonú társaságként, a kultúráért felelős tárca fenntartásában, annak támogatásával működött. 2011 nyarán elindult a társaság végelszámolása. A Játékszín Nonprofit Kft. ezt követően magánszínházként folytatta működését. Az épületet a Kft. továbbra is a Terézvárosi Önkormányzattól bérli, az eredeti szerződés szerint. Az elmúlt közel egy esztendőben a Játékszín sikeresen megújult. Elismerve ezt és tekintettel a teátrum által megvalósított szakmai programra (a repertoár nagy részének megmentése, önálló felnőtt és gyerekbemutatók, karitatív akciók, sikeres bel- és külföldi vendégjátékok), a nézőszámra (2012 novembere óta 122 előadás, közel 40.000 nézővel), a közel 100 munkahely megtartására és megteremtésére illetve a további beruházásokra (új pódiumszínpad átadása, karbantartás, korszerűsítés az épületben), a Játékszín zökkenőmentes működése érdekében, a kormány ebben az évben 63,4 millió forintos támogatást biztosít a színház részére. A Játékszín társulata és munkatársai a 2013/14-es évadban is minőségi, értékes, szórakoztató színházi programmal fogadják nézőiket, négy új bemutatóval és két átvett előadással. Az Acélmagnóliák, A hölgy fecseg és nyomoz, a Jutalomjáték, Az utolsó hősszerelmes mellett műsoron marad Vámos Miklós Kész regény című est-sorozata, a Süsü, a sárkány kalandjai, a Talamba Ütőegyüttes gyerekműsorai, beköltözik a Beugró és a Nemzeti Színháztól átvett Bányavirág is. Új bemutató lesz Gálvölgyi János rendezésében a Hatan pizsamában, majd Korcsmáros György rendezésében a Nyolc nő, Szirtes Tamás És már senki sem címmel, a A tíz kicsi néger című klasszikus krimit állítja színpadra és évad végére marad még egy meglepetés is. A Játékszínhez ettől az évadtól csatlakozik Andai Györgyi, Pásztor Erzsi, Vándor Éva, Oroszlán Szonja, Pikali Gerda, Benedek Miklós, Józsa Imre, Szirtes Balázs, Csizmadia Gergely és Tóth Máté is. „Ezekben a percekben zajlik az első bemutató olvasópróbája. Marc Camoletti sikerdarabjának bemutatója október 18-án lesz. Színházunk évadnyitó kedvezményekkel várja nézőit”- mondta Bank Tamás a Játékszín produkciós igazgatója. „Túl vagyunk a nehezén, most jön a neheze. Egy sikeres és megerőltető év után, szeptember 14-én Művészbejáró néven átadunk egy új pódiumszínpadot, ahol beindítjuk a „Játékszín by night” programsorozatot, így egy barátságos színházi klubban és megújult, szép környezetben várjuk régi és új nézőinket a teljesen akadálymentesített épületben” – mondta Németh Kristóf a Játékszín igazgatója.
2013.09.02. 11:01
Szinhaz.hu
Pikali Gerda férje szerint felesége Rékasival van
A színésznő férje, Csongrádi Géza megelégelte, hogy mindenki őt faggatja, valóban együtt van-e felesége Rékasi Károllyal.
2013.09.02. 11:00
Storyonline.hu
Elmondta! Pikali Gerda férje kitálalt Rékasiról és feleségéről
Pikali Gerda férje azt mondja, felesége együtt van Rékasi Károllyal, de őt hagyják már ezzel békén.
2013.09.02. 10:11
Kiskegyed.hu
Pikali férje: Gerda és Rékasi Károly egy pár
Talán mégis igaz, amit három hónapja még mindenki tagadott: Rékasi Károly és a vásárhelyi születésű Pikali Gerda egy párt alkot.
2013.09.02. 09:14
Delmagyar.hu
Pikali férje: Gerda és Rékasi egy pár
Talán mégis igaz, amit három hónapja még mindenki tagadott: Rékasi Károly és Pikali Gerda egy párt alkot. A hírt a színésznő férje, Csongrádi Géza erősítette meg a Borsnak, mert megelégelte, hogy mindenki őt faggatta.
2013.09.02. 09:00
Borsonline.hu
Újra szerelmes Rékasi Károly?
Pikali Gerda férje azt állítja, Rékasi Károly és Pikali Gerda között több van, mint munkakapcsolat.
2013.09.02. 05:03
Nlcafe.hu
Hujber Feri nem játszik rá a homoszexualitásra
Hujber Feri meleg szerepben tetszeleg, Pikali Gerda az exével űz csúf játszmákat, és közben Feritől szeretne gyereket – legalábbis a képernyőn, egy új, őrülten vad és nyers sorozatban. A két színész a Comedy Central felnőtteknek szóló sikerszériájában, az Archerben kölcsönzi a hangját a fő karaktereknek és azok pajzán poénjainak.
2013.09.01. 11:00
Noinetcafe.hu
Hujber Feri egy meleg titkosügynök szerepébe bújik
Hujber Feri meleg szerepben tetszeleg, Pikali Gerda az exével űz csúf játszmákat, és közben Feritől szeretne gyereket – legalábbis a képernyőn, egy új, őrülten vad és nyers sorozatban. A két színész a felnőtteknek szóló sikerszériájában, az Archer-ben kölcsönzi a hangját a fő karaktereknek és azok pajzán poénjainak.
2013.08.30. 09:06
Femcafe.hu
Hujber nem játszik rá a másságra
Hujber Feri meleg szerepben tetszeleg, Pikali Gerda az exével űz csúf játszmákat, és közben Feritől szeretne gyereket - legalábbis a képernyőn, egy új, őrülten vad és nyers sorozatban. A két színész a Comedy Central felnőtteknek szóló sikerszériájában, az Archerben kölcsönzi a hangját a fő karaktereknek és azok pajzán poénjainak.
2013.08.29. 19:50
Stop.hu
Meleg ügynököt alakít Hujber Feri
Hujber Feri meleg szerepben tetszeleg, Pikali Gerda az exével ûz csúf játszmákat, és közben Feritõl szeretne gyereket – legalábbis a képernyõn, egy új, õrülten vad és nyers sorozatban. A két színész a Comedy Central felnõtteknek szóló sikerszériájában, az Archer-ben kölcsönzi a hangját a fõ karaktereknek és azok pajzán poénjainak.
2013.08.29. 11:05
Napiaszonline.hu
Nem menekül Rékasi Károly
Fekbukkant Pikali Gerda csütörtöki premierjén Rékasi Károly, akit nemrégiben hírbe hoztak a színésznővel. A válófélben lévő színész kínosan ügyelt, hogy ne találkozzon Gerdával.
2013.07.08. 07:13
Anna.hu
Rékasi Károly: nincs mi elől menekülnöm
Fekbukkant Pikali Gerda csütörtöki premierjén Rékasi Károly, akit nemrégiben hírbe hoztak a színésznővel. A válófélben lévő színész kínosan ügyelt, hogy ne találkozzon Gerdával.
2013.07.06. 06:35
Borsonline.hu
Pikali Gerda nem pasival nyaral
A színésznő a fiaival és esetleg a szüleivel megy nyaralni. A fennmaradó időt munkával tölti majd.
2013.07.05. 09:00
Storyonline.hu
Pikali Gerda a fiaival nyaral
Munkával tölti a nyarat Pikali Gerda (34), ám ha sikerül egy kis időt szakítania kikapcsolódásra, akkor mindenképp a fiaival megy nyaralni.
2013.07.04. 17:58
Blikk.hu
Jövőre saját bemutatókkal várja nézőit a Játékszín
Az etyeki Krajcsi Vendégfogadóban zárta idei évadját az immár magánszínházként működő Játékszín. A színház művészei, háttérdolgozói együtt ünnepelték az elmúlt időszak sikereit és azt, hogy jövőre négy saját produkciót is bemutat a színház. Gálvölgyi János, Hernádi JuditA rendhagyó társulati ülést Németh Kristóf nyitotta meg, aki elsőként köszönetet mondott kollégáinak. „Rajtatok múlt, hogy ma büszkén állhatok elétek, mert mindannyian hittetek abban, hogy sikerül közösen feltámasztanunk a Játékszínt. Azzal, hogy októberben újranyitott a színház, közel 100 álláshelyet mentettünk meg. 122 előadást játszottunk telt ház előtt, és közel 35 000 fizető néző tisztelt meg minket bizalmával. Ez azt jelenti, hogy 107 százalékos látogatottságot értünk el. A jövő záloga a siker, a siker záloga pedig a ti odaadásotok.” – fogalmazott a Játékszín igazgatója. Németh Kristóf azt is elmondta, az idei eredmények mellett az is örömteli meglepetésként érte az alkotókat, hogy előadásaik eddig csak pozitív kritikákat kaptak. Németh Kristóf„Az átmenekített darabok mellett egy önálló bemutatót már tartottunk, tehát elmondhatjuk, hogy túl vagyunk a nehezén, most jön a neheze” – tette hozzá Németh Kristóf, aki arról számolt be, a színház továbbra sem részesül állami és önkormányzati támogatásban, ennek ellenére pénzügyi stabilitást tudtak teremteni. A következő évad terveit Bank Tamás produkciós igazgató ismertette. „Műsoron marad AZ UTOLSÓ HŐSSZERELMES, a JUTALOMJÁTÉK, az ACÉLMAGNÓLIÁK, és A HÖLGY FECSEG ÉS NYOMOZ. Folytatódnak a VÁMOS MIKLÓS ESTEK, újra látható lesz a SÜSÜ, A SÁRKÁNY KALANDJAI és a 60 PERC ALATT A FÖLD KÖRÜL című produkciójával újra vendégeskedik nálunk a TALAMBA ÜTŐEGYÜTTES. A következő évadban négy prózai bemutatóval, és egy új gyermekelőadással készülünk. Október 18-ától láthatják a nézők Gálvölgyi János rendezésében a HATAN PIZSAMÁBAN című Marc Camoletti vígjátékot. Decemberben érkezik hozzánk Korcsmáros György, aki a NYOLC NŐ című Robert Thomas darabot viszi színre. Februárban pedig újra a Játékszínben rendez Szirtes Tamás, aki Agatha Christie TÍZ KICSI NÉGER című krimijének színrevitelére tér vissza. TUDOM, HOGY TUDOD, HOGY TUDOM munkacímen fut az a produkció, amit egy angol drámaíró, Jimmy Chinn művéből rendez Németh Kristóf. Ennek az előadásnak a premierjét áprilisban tartjuk. A következő évadban a jelenlegi társulathoz további méltán népszerű művészek csatlakoznak: Oroszlán Szonja, Pásztor Erzsi, Andai Györgyi, Pikali Gerda, Tóth Judit, Vándor Éva, Benedek Miklós, Szirtes Balázs, Józsa Imre, Csizmadia Gergely és Tóth Máté személyében” – tájékoztatott Bank Tamás. Bank Tamás A vezetőség reményei szerint beköltözik a Játékszínbe a Beugró, továbbá egy vidéki, illetve egy határontúli produkció. „Ha minden szándék összeér, akkor pedig a Nemzeti Színházból is befogadhatunk egy előadást”- árulta el Németh Kristóf, aki munkatársainak is meglepetéssel szolgált.Erdélyi Timea„Régi tervünk valósul meg, mert jó barátunk, a Budapesti Kamaraszínház színészének emlékére létrehoztunk egy elismerést. Ebben az évadban a Kránitz Lajos-díjat Erdélyi Timea kolléganőnk kapja, az Acélmagnóliákban nyújtott kiemelkedő alakításáért!” - jelentette be az igazgató.A beszédek és a díjátadó után mindenki átadta magát a nyári szünetnek, és bortúrára indult a csapat. Hogy mi is történt ebéd után, arról a https://www.facebook.com/jatekszin oldalon ad majd hírt a színház.
2013.07.04. 12:21
Szinhaz.hu
'Én egy boldog ember vagyok' - Interjú Margitai Ágival
Margitai Ágiban elképesztő energia, kíváncsiság, jókedv, élni és tenni akarás van, ami óhatatlanul átragad másokra. A művésznővel Szentendrén találkoztunk, itt próbál jelenleg Lőrinczy Attila Könnyű préda című darabjában. Az előadást júliusban Szentendrén és a Városmajori Színpadon láthatják az érdeklődők, a nyár folyamán pedig fellépnek vele Kőszegen és Hódmezővásárhelyen. Az utóbbi időben kevesebbet láthat téged színpadon a közönség. Mintha kicsit eltűntél volna a nyilvánosság elől... Ez egy tudatos döntés volt, kevesebbet akartam dolgozni. Két-három éve nagyon kifárasztottam magam. Az élet is úgy hozta, hogy az elmúlt egy évben kevesebb felkérést kaptam. De a tavalyi évadban csináltam a Janikát a Karinthy Színházban, és mennek még a régi darabjaim is. Például a Bárkában a Dogville, vagy az Orlai Produkcióban megvalósult Sírpiknik. Mindkettőt négy évvel ezelőtt mutattuk be, és most már persze ritkábban játsszuk, úgy havonta, kéthavonta. Iszonyú munka megőrizni és frissen tartani ezeket a szerepeket. Egy előadásnak van lendülete, és ha kimarad négy-öt hónap, akkor újra próbálni kell, mert valami elkopik belőle, és nem csak a mi szövegtudásunk kopik el, hanem a produkció intenzitása is. Borzasztóan fontos, hogy a szöveg csak úgy gördüljön ki belőled, mert ha a tempó megvan, akkor a játék is valahogy visszatér.A Könnyű préda, amit most próbálsz, egy negyven körüli nőről szól, akinek meghal a gazdag férje, és a környezete a várható hatalmas örökségre hajt. A címszereplő könnyű préda, azaz Klárika Pikali Gerda. Te kit játszol ebben a történetben és mit akarsz Klárikától?A halott férj testvére vagyok, aki nagyon utálja Klárikát. Miután az előző feleség elment, ő nevelte fel a fiát és ő vezeti a háztartást is. Amúgy pedig egy jósnőféle. Én nem hiszek abban, hogy a jövőbe láthatunk, de abban igen, hogy vannak megérzések és vannak nagyon érzékeny emberek. Ez a nő is ilyen, de amikor rájön arra, milyen képességei vannak, üzletet csinál belőle, blöfföl. Ez aztán nagyon mókás szituációkat teremt. Műfaját tekintve ez egy zenés komédia...Komédiát piszok nehéz játszani. Iszonyú pontosnak kell lenni, rengeteg ötlet szükséges hozzá, nem csak szöveg poénok, amik ebben a darabban jócskán fellelhetők, hanem olyan szituációk, mozgások, amelyek mozgalmassá teszik a jeleneteket. A Könnyű préda olyan komédia, ami szórakoztat és gondolkodtat egyszerre. Rengeteg magánéleti, társadalmi téma jelenik meg benne, ami mindenkit érdekel. Miközben nevetünk, néha azt mondjuk: „hoppá”, és elakad a szavunk, mert magunkra, barátainkra, az életünkre ismerünk.Ismert és elismert színészkollégákkal, illetve fiatal pályakezdőkkel, harmadéves kaposvári színi növendékekkel dolgozol együtt. Te mindig is a magad útját jártad, akkor lettél szabadúszó, amikor ezt a fogalmat még nem is ismerték itthon, de a színészek nagy része ma is társulati formában érzi jól magát, amire ezeknek a fiataloknak elég kicsi az esélye, látva a színházi struktúrában zajló változásokat. Milyen tanácsot adnál nekik? Tényleg nagyon nehéz nekik, és rettenetesen sajnálom őket, épp úgy, ahogy az idősebb színészeket is, akik körül most egyik percről a másikra felbomlik az állandó társulat. A társulati létre egy fiatal színésznek pokoli nagy szüksége van. Arra, hogy legyen egy hely, ahol rendszeresen foglalkoztatják, feladatokat kap, gondolkodnak benne, nevelik, terelik a pályáján. De nem egy életen át. Abban nem hiszek, hogy negyven évig egy helyen lehet maradni, mert az embernek szüksége új kihívásokra. Ez egy olyan pálya, ahol mindig tanulni, mindig figyelni kell, mert minden változik. Ha nem figyelsz, lemaradsz. Úgy gondolom, neked épp ez az egyik titkod, hogy mindig tudtál figyelni és nyitott maradtál. Az a fajta fiatalság, ami belőled árad, szerintem pont ebből fakad.Én is azt gondolom, hogy ebből táplálkozom, a kíváncsiságból. Kíváncsi ember vagyok és érdekel az, amit csinálok, mindig ki akarok próbálni valami újat. Azért most már a szöveg több időt igényel....Nehezebbé vált a szövegtanulás?Régen borzasztó hamar tanultam, és könnyen felejtettem. Most nehezen tanulok, és könnyen felejtek. Egy egész színdarabot megtanulni, pontosan megtanulni és megtartani komoly feladat, főleg ha te egyedül beszélsz és beszélsz. A jövő évadban lesz alkalmam ezt megtapasztalni, ugyanis Émile Ajar Előttem az élet című művéből Lőrinczy Attila ír színpadi változatot, és én leszek a főszereplője, az arab kisfiú, Momo. Eleinte úgy volt, hogy az idős Rosa mamáját játszom, de amikor a Rózsavölgyi Szalont vezető Zimányi Zsófia Alföldi Róbertet kérte fel rendezőnek, ő azt mondta, nagyon érdekli a dolog, de a fiút ne egy tizennégy éves gyerek alakítsa, hanem én. A partnereim is mind idős kollégák lesznek. Hogy lehet egy gyereket játszani úgy, hogy az ne legyen mórikált?Nem kell gyerekeskedni. Neki csak a nyelvezete gyermeki, de a gondolatai egész különlegesen emberszabásúak. Ez a szerep nagy lehetőséget kínál. Ha visszatekintesz a pályádra, hogy látod, voltak hasonlóan nagy lehetőségeid? Elégedett vagy? Az embernek jutnak nagy élmények, nagy találkozások. Mondhatom, hogy teljes életet élek, de nem mindig vagyok elégedett. Persze az élettől se mindig azt kaptam, amit vártam, de talán ez így van jól, attól is kerekebb a világ, ha ezt elfogadom. Nagyon résen lenni, mert csak akkor találjuk meg a boldogságot. Néha elmegyünk mellette, elfelejtjük, hogy mi tett boldoggá minket, gyakran arra sem emlékszünk, hogy boldogok voltunk. De bátran mondhatom, hogy én egy boldog ember vagyok.Szerző: Spilák Klári
2013.07.04. 05:00
Szinhaz.hu
Pikali Gerda a könnyű préda és a többiek - „Igazi jófajta nyári szórakozás"
"Úgy tudjunk beszélni, a világról, amiben élünk, hogy egyszerre kacagtatunk, nevettetünk, és közben elgondolkodunk."
2013.06.28. 11:05
Hetivalasz.hu
Könnyű prédát ejtenek - Interjú a Lőrinczy-Réthly párossal
Július első hetében mutatja be a Szentendrei Teátrum a Pentaton Koncert- és Művészügynökséggel karöltve Lőrinczy Attila Könnyű préda című zenés komédiáját, Réthly Attila rendezésében. A darab mottója a szerző tollából így hangzik: „Vajon megtalálja-e az örök boldogságot a vigasztalan özvegy a férje temetése napján?" A két művész nem először dolgozik együtt. Az első találkozás mindkettejük számára meghatározó és emlékezetes volt.Lőrinczy Attila: Tizenöt éve ismerjük egymást, és ez idő alatt nagyon mély barátság lett a miénk. Pedig nem annak indult. Úgy ismerkedtünk meg, hogy én megnéztem Réthly vizsgaelőadását, ő pedig elolvasta az én Balta a fejbe című darabomat, majd mindketten éles, sőt bántó kritikákat fogalmaztunk meg a másik munkájával kapcsolatban. Végül mégis úgy alakult, hogy ő Kaposváron megrendezte a Baltát, ami mindkettőnk első jelentős sikere lett. Ha Attila kezébe kap egy példányt, mindig kérdésekkel, ötletekkel és kritikával áll elő. Emlékszem, szenvedélyes viták közepette hónapokig javítgattuk az alappéldányt...A szerző ettől nem őrül meg?Lőrinczy Attila: Nem hogy nem őrülök meg, de kifejezetten hálás vagyok érte. Nem presztizsharcot folytatunk, hanem az anyag igazságát és finomabb árnyalatait keressük. Attila révén az alapmű mindig pontosodik és gazdagodik, ez nekem nagy öröm. Cserébe megengedem, hogy rendezés közben bizonyos szituációkat másképp értelmezzen, mint ahogy én azt eredetileg gondoltam.Réthly Attila: Attila olyan szerző, akivel nagyon jól lehet együttműködni. Nem tolakszik előtérbe, viszont mindenre nyitott, és amit nem tart képtelenségnek, azt szívesen átveszi, megoldja. Így volt ez az első közös munkánk, a Balta esetében is. Az eredeti művet, a Balta a fejbe címűt a Katona József Színház mutatta be, én a Balta a fülbe címmel rendeztem Kaposváron. Két erősen különböző előadás született. Azt hiszem, Attila a kaposvári változatot őrizte meg etalonként. Ezután jött A csoda alkonya 2002-ben az Új Színházban, majd Kaposváron a Fahim, 2004-ben.Réthly Attila A Könnyű préda immár a negyedik közös munka...Lőrinczy Attila: A mostani előadásnak is született egy korábbi változata. Két évvel ezelőtt Schlanger András kért fel, hogy írjak egy darabot a Savaria Karneválszínház számára. Azt kérte, írjak "valami Csehovos" dolgot, de azért vicces legyen... Hazamentem, levettem a Csehov kötetet, a Platonovnál nyitottam ki, annak is az első jeleneténél: Anna Petrovna és Trileckij beszélgetésénél. A fiatal özvegynek az öreg ezredes csapja a szelet. Megvolt az ötlet. Legyen egy gazdag, özvegy, aki eltemette öreg férjét, és elkezdenek rajzani körülötte a férfiak. Kedves emlékem a szombathelyi előadás Udvaros Dorottyával, Lázár Katival, Jordán Tamással, Hollósi Fricivel és a többiekkel.Miről szól a Könnyű préda?Réthly Attila: A történet egy váratlanul elhunyt idős úr halotti torán játszódik. Egybegyűlik a család és a baráti társaság és visszaemlékeznek az elmúlt időkre. Ezen az éjszakán tulajdonképpen újraélik az életüket. Fájó szívvel kell emlékezzenek az elhunytra, de sokféle vágy és sérelem is felfakad, megannyi elhallgatott dolog kerül terítékre, és végül mindenki kifordul magából.Az alapműben a karakterek jóval idősebbek, mint a mostani változatban. A szereplők megfiatalítása az említett rendezői elképzelések közé tartozik?Réthly Attila: Attila azt találta ki, hogy a történet egy olyan özvegyről szóljon, aki az élet nagyobb felét már elropogtatta, aki már túl van az ötvenen, de még azt reméli, hogy új életet kezdhet. Az eredeti darabban ez a nő próbálja elhitetni magával és a környezetével, hogy még várja őt egy boldog élet. Ezzel szemben én úgy éreztem, hogy egy ilyen problémával nem ötven évesen, hanem már jóval előbb találkozhatunk. Előállhat ez a helyzet egy negyven körüli, még élete teljében lévő nő életében is. Ezért azt kértem Attilától, hogy korban egy picit lépdjünk vissza. Hetvenes pasasról és negyvenes nőről meséljünk. Ennek tükrében persze néhány dolgot át kellett fogalmazni.Lőrinczy Attila Lőrinczy Attila: Meglehet, a korosztályokat azért látjuk másképp, mert én ötvennégy éves vagyok, Attila pedig negyvenkettő...A történet főszereplője Klárika, a „könnyű préda", akit kislányos együgyűsége, naivsága és rajongó természete különösen alkalmassá tesz e szerepkör betöltésére. A körülötte nyüzsgők mind rávetik magukat. Mit tudhat egy író egy olyan nőről, mint Klárika?Lőrinczy Attila: Azt hiszem, a színműírás - kevés nevezetes kivételtől eltekintve - nem alanyi műfaj, hanem szerepjáték. Én azt szoktam mondani, drámaíró az lehet, aki hat-nyolc elmeháborodottat nagyobb megerőltetés nélkül ki tud magából állítani, az elkényeztetett hisztis kislánytól az ábrándos költőn át a világmegvető vénemberig. Az utóbbi időben arra jöttem rá, hogy én – talán a szigorú katolikus gyerekkor utóhatásaként – afféle bűnbánó jelleggel a rosszabbik énjeimet játszom bele a figuráimba. Némi túlzással tehát - Flaubert-el szólva - úgy mondhatnám, hogy Klárika én vagyok, ahogy akár az összes többi figura is.Klárikára és a várható örökségre sok mindenki pályázik: a vele csaknem egyidős alkoholista mostohafiú, annak Floridában élő rockzenész barátja, a sármos nőgyógyász, a halott férj jövőbe látó húga, az elhunyt legjobb barátja, az öreg, kommunista cégtárs, vagy a fiatal szívtipró...Réthly Attila: Lőrinczy miközben nevettet, társadalmi szatírát is megfogalmaz. Ez a sztori a jelenben történik, a jelenről szól, kerüli az aktuálpolitikát, ugyanakkor visszaköszön benne az, amit a mindennapokban jobbnak meg balnak nevezünk. Két egymáshoz nagyon közeli jóbarát is megjelenik a darabban, akik másképp látják a világot, más aspektusból nézik a dolgokat, barátságuk mégis kikezdhetetlen. Különösen szépnek tartom, hogy nem a gyomorforgató acsarkodást testesítik meg, hanem a keserűség okán megfogalmazott ideológiákat szemléltetik, amelyek megoldhatatlan helyzeteket teremtenek.Az elmondottak alapján a Könnyű préda nem tűnik felhőtlen vígjátéknak...Réthly Attila: Azt mondanám, hogy ez egy tartalmas zenés komédia, amit egy könnyű nyári estén is meg lehet emészteni. Azzal a szándékkal készül, hogy nevettessen és szórakoztasson, de el is gondolkodtasson a világról, amelyben élünk. Jelenet az előadásból - próbafotóLőrinczy Attila: KÖNNYŰ PRÉDAFordulatos és mulatságos zenés látlelet napjaink MagyarországárólSzereplők:PIKALI GERDA, MARGITAI ÁGI, BEZERÉDI ZOLTÁN, BALIKÓ TAMÁS, KELEMEN JÓZSEF, SARKADI KISS JÁNOS, valamint a Kaposvári Egyetem színmûvész hallgatóiRendező: RÉTHLY ATTILA Előadások Szentendrén: 2013. július 4., 5., 6. 20.30 óraHelyszín: SZENTENDRE, Városháza udvara (Esőnap: július 7.)Előadások Budapesten: 2013. július 9., 11. 20.00 óraHelyszín: BUDAPEST, Városmajori Szabadtéri SzínpadElőadások Kőszegen: 2013. július 27. 20.30 óraKŐSZEG, Jurisics vár (Esônap: július 28.)
2013.06.28. 05:00
Szinhaz.hu
Sztárok vonultatták fel az idei nyár cipőtrendjeit – fotókkal
Lapos talpú, tűsarkú, színes vagy klasszikus fekete, nem kell választani, hiszen minden a lábbelik bűvöletében telt az exkluzív cipőbemutatón. A különleges üzletmegnyitón kifutóra lépett Iszak Eszti, Pikali Gerda, Pál Dénes és Szentgyörgyi Rómeó is. Iszak Eszti elárulta, egyszer a japán utcákon hagyta cserben kedvenc cipője, az est házigazdája Lakatos Márk pedig bevallotta, akár egy kis [...]
2013.05.30. 08:04
Bellacafe.hu
Pikali Gerda férje nem ereszti feleségét
A szép színésznő férje még hisz kapcsolatuk jövőjében és nem tartja lezártnak házasságukat. Pikali Gerda azonban máshogy látja a dolgot.
2013.05.27. 13:51
Kiskegyed.hu
Csak ezt sajnálja Pikali Gerda
A Rékasi Károly szeretőjeként emlegetett Pikali Gerda örül, hogy felértékelődött az újságírók számára.
2013.05.25. 05:00
Storyonline.hu
Elképesztően jól néz ki Pikali Gerda
BUDAPEST – Pikali Gerda (34) kivirult! A színésznő csütörtökön egy Váci utcai cipőbolt megnyitóján lépett fel, ahol az volt a feladata, hogy bemutassa a lábbeliket.
2013.05.24. 18:43
Blikk.hu
Pikali Gerda őszintén mesélt a Life.hu-nak
Lenyűgözte természetességével és kedvességével Rékasi Károly állítólagos új kedvese, Pikali Gerda az újságírókat. A színésznő megszólalt a Life.hu-nak.
2013.05.24. 10:45
Pikali Gerda nem beszél Rékasival való kapcsolatáról
Rékasi Károly és Détár Enikõ hétfõn jelentették be, hogy elválnak. Azóta folynak a találgatások arról, mi is állhat a sztárpár válásának hátterében? Voltak már korábban is hullámvölgyeik, de ilyen súlyos döntésre most elõször jutottak - vagyis inkább Karcsi döntött, Enikõ pedig beletörõdött.
2013.05.23. 15:30
Napiaszonline.hu
Rékasival nincs viszonyom – cáfol a hírbe hozott színésznő
Közleményben cáfolta Pikali Gerda ügyvédje, hogy a színésznőnek kapcsolata lenne Rékasi Károllyal, és miatta szakítottak volna Détár Enikővel – írta a Blikk.
2013.05.23. 12:00
Hvg.hu
Pikali Gerda mégsem jár Rékasival
A színésznő ügyvédje közleményben cáfolta a híreszteléseket.
2013.05.23. 11:00
Hir24.hu
Pikali Gerda: "Nem miattam szakítottak Rékasiék!"
A pletyka szerint Rékasi Károly kolléganője, Pikali Gerda miatt hagyta el feleségét, Détár Enikőt közel 30 évnyi házasság után. A színésznő ügyvédjén keresztül cáfolta a hírt.
2013.05.23. 09:40
Stop.hu
Pikali Gerda férje megdöbbent
Mint az tegnap megírtuk, Pikali Gerda ügyvédjén keresztül cáfolta, hogy miatta hagyta el Rékasi Károly Détár Enikőt. Csongrádi Géza most mégis meglepődött.
2013.05.23. 08:32
Kiskegyed.hu
Pikali Gerda férje nem tudott Rékasiról
Csongrádi Géza állítólag semmit nem tudott a kapcsolatról.
2013.05.23. 08:13
Velvet.hu
Pikali Gerda férje nem tudott Rékasiról
Már fél éve nyílt titok volt az RTL Klubnál, hogy Rékasi Károly összejött Pikali Gerdával. A színésznő válófélben lévő férje már nem volt ilyen jólértesült: lapunkból tudta meg a hírt.
2013.05.23. 08:00
Borsonline.hu
Pikali Gerda mindent cáfol
Sokakat megdöbbentett a Rékasi–Détár-házaspár válásának híre, noha szakmai körökben állítólag köztudott volt, hogy a színész egy ideje másba szerelmes. Pikali ügyvédje viszont mindent cáfolt.
2013.05.22. 22:03
Starity.hu
Rékasi Károly Pikali Gerda miatt hagyja el feleségét
Tegnap adtunk hírt arról a meglepõ bejelentésrõl, mely szerint Rékasi Károly és Détár Enikõ útjai végleg elválnak egymástól. Most kiderült a szakítás lehetséges oka: Rékasi és Pikali Gerda kapcsolata.
2013.05.22. 15:51
Napiaszonline.hu
Pikali Gerda ügyvédje közleményt adott ki
Pikali Gerda Rékasi Károly eddig titkolt kedvese! Kapcsolatukat egyelőre nem vállalják, az üggyel kapcsolatban többet nem nyilatkoznak.
2013.05.22. 14:35
Vidget.hu
Pikali Gerda cáfolja a pletykákat
Ma reggel felröppent a pletyka, hogy Rékasi Károly kolléganője, Pikali Gerda miatt hagyta el feleségét, Détár Enikőt 30 év házasság után. A Life.hu megszólaltatta a színésznőt az üggyel kapcsolatban, akinek ügyvédje hivatalosan cáfolta a hírt.
2013.05.22. 14:27
Ezért a színésznőért hagyta el Rékasi Károly a feleségét
Pikali Gerda miatt hagyta el Détár Enikőt a férje 29 év után. Színházi és filmes körökben hetek óta suttogják, hogy vége a sztárpár házasságának - adta hírül a Bors.
2013.05.22. 09:20
Hvg.hu
Nem igaz a hír! Pikali Gerda cáfolja, hogy miatta válik Rékasi
Kolléganője - Csongrádi Géza felesége - Pikali Gerda Rékasi Károly eddig titkolt kedvese, akivel a József Attila Színházban játszanak együtt? - találgatott reggel a Bors. A most kiadott közleményben dr. Pikali Petra egyértelműen cáfolja a viszonyt.
2013.05.22. 07:55
Kiskegyed.hu
Miatta hagyta el Rékasi Détárt
Kolléganője, Pikali Gerda Rékasi Károly eddig titkolt kedvese, akivel a József Attila Színházban játszanak együtt - írja a Bors.
2013.05.22. 07:55
Kiskegyed.hu
Pikali Gerda miatt hagyja ott Détárt Rékasi
A pletykák szerint Rékasi Károly a 16 évvel fiatalabb kolléganője miatt válik.
2013.05.22. 07:31
Velvet.hu
Cáfolja a pletykákat Pikali Gerda
A Bors szerint tévés és színházi berkekben hetek óta suttognak arról, az 50 éves színész és Pikali Gerda állítólagos kapcsolatáról. A színésznő ügyvédje cáfolta a cikk állításait. Részletek.
2013.05.22. 04:14
Nlcafe.hu
Zenés Madách-bérletek musical rajongóknak
Már megválthatóak a jegyek a Madách Színház decemberi előadásaira. Emellett a színház három új bérlettel is meglepte a nézőket, amelyek közül kettő kifejezetten a musical rajongóknak szól. Novembertől három új Madách-bérlet kapható - már a 2013-as előadásokra - amelyek közül kettőt a zenés darabokat kedvelők számára állítottak össze. A három előadásra szóló bérletek közül az 1. számúval 2013. február 07-én, csütörtökön a József és a színes szélesvásznú álomkabátot, 2013. március 07-én, szintén csütörtöki napon, az Anna Kareninát és 2013. április 08-án hétfőn, a Mary Poppins-t lehet megnézni. A 2. számú bérlet egy prózai és két zenés darabra szól. Frederick Stroppel: Sors bolondjai című vígjátéka mellett, amelyenek bérletes előadása 2013. február 25-én, hétfőn lesz, a Spamalotot, 2013. március13-án szerdán, valamint a Mary Poppins-t, 2013. április 09-én tekinthető meg Madách-bérlettel. A bérletes előadásokról József és a szélesvásznú álomkabát Andrew Lloyd Webber csodálatos műve a Biblia legszebb, drámai fordulatokban leggazdagabb történetén, a József legendán, illetve Thomas Mann tetralógiáján alapul. Andrew Lloyd Webber és sok éven át vele együtt dolgozó alkotó társa, Tim Rice szövegíró kollégiumi szobatársakként találtak rá a József témára. Felnőttpukkasztó, szertelen művet alkottak belőle, amely 1967-ben oratórikus formában került színre. Már ebben a verzióban is halmozta a sikereket. "Felnőtt" színpadon, kibővítve, 1972-ben az edinburghi fesztiválon mutatták be. Webber végül is fittyet hányva a színpad törvényeinek, egymást követő dalok laza szerkezetű sorában meséli el a kiválasztott fiú történetét, akinek kitaszítottsága és felemelkedése a megbocsátás és a tolerancia nagy példázata. A darabot hármas szereposztásban játsszák. A főbb szerepekben: Nagy Sándor/Puskás Péter/Serbán Attila, Gallusz Nikolett/Ladinek Judit/Polyák Lilla, Barát Attila/Gáspár László/Posta Victor/Vastag Csaba Anna Karenina Ez a darab egyszerre igazi irodalmi és zenei csemege. A női nem erejének, szépségének és kiszolgáltatottságának eposza Tolsztoj regénye. Az Anna Karenina az író egyik legtökéletesebb alkotása, a szerelem, a szenvedély és a házasságtörés legizgalmasabb műve. Anna Karenina a világirodalom női hősei közül talán a legjelentősebb. Anna szellemes, csodálatos fiatal nő, aki a moszkvai szalonok szokásai szerint idősebb férfi feleségeként él. Szenvedélyes szerelemre lobban egy daliás lovassági tiszt iránt. A kapcsolat botrányt kavar a belterjes és konvencionális társadalmi közegben, s Anna élete tragédiába fordul. A gazdag érzelemvilág, a remek irodalmi mű megihlette a zeneszerzőt, Kocsák Tibort, aki újabb kifejezésformát talált ehhez. A zenét. Főszereplők: Halas Adelaida/Nyári Szilvia/Polyák Lilla, Dunai Tamás/Pankotay Péter/Sasvári Sándor, Debreczeny Csaba/Posta Victor Sors Bolondjai A vígjáték négy szereplője két fiatal pár. Chuck és Gail az esküvőjére készül, ám Jay és Bonnie jövője korántsem ilyen egyértelmű. Meglehetősen önfejű, makacs fiú és leány áll szemben egymással, inkább kínpadra mennének, semhogy elismernék egymás igazát. Kapcsolatuk szélsőséges érzelmi hullámzások, nagy konfliktusok és komikus helyzetekbe ágyazott szakítások közepette zajlik. Az időközben házasságra lépett Chuck és Gail együttléte sem zavartalan, nem tanulták még meg az egymáshoz való alkalmazkodás tudományát. Így aztán addig megy a csatározás, amíg mind a négyen kénytelenek rájönni, hogy a szerelem nem az akarat mindenáron való érvényesítésén múlik, hanem azon a régi bölcsességen, hogy "Soha ne feküdjetek le haraggal!", továbbá "Ne veszítsétek el a humorérzéketeket!". Szereplők: Szente Vajk, Nagy Sándor, Magyar Attila, Pikali Gerda, Balla Eszter Spamalot Monty Python Spamalot című musicaljének alapja a Gyalog Galopp című világsikert aratott film. Az előadás különlegessége többek közt, hogy Monty Python más filmjeiből jól ismert és kedvelt epizódok is részei a Madách Színház musical szenzációjának. A Spamalot Arthur Király és a Kerekasztal lovagjai abszurd kalandjait meséli el, akik Istentől azt a feladatot kapták, hogy keressék meg a Szent Grált. Útjuk során találkoznak a jól ismert Monty Python figurákkal, így a Fekete Lovaggal, Timmel, a skót varázslóval, a Lovagokkal, akik azt mondják: "Ni!", és a Gyilkos nyúllal... A darabot hármas szereposztásban játsszák. A főbb szerepekben: Barát Attila/Szerednyey Béla/Szervét Tibor, Balogh Anna/Molnár Szilvia/Polyák Lilla, Feke Pál/Nagy Sándor/Posta Victor, Barabás Kiss Zoltán/Hajdu István/ Nagy Balázs, Arany Tamás/Szente Vajk/Weil Róbert.   Mary Poppins Van-e ki e nevet nem ismeri?! Mary Poppins mágikus erejű figuráját, a gyerekirodalom felejthetetlen dadusának alakját az ausztráliai születésű angol Pamela Lyndon Travers, újságíró, színésznő, táncosnő találta ki. Évtizedeken át írta, regénnyé, sőt regénysorozattá formálta az epizódokat, még 90 évesen is dolgozott rajta. 1964-ben film, majd 2004-ben Travers történetei és a film alapján színpadi musical született. A szövegkönyvet Julian Fellowes készítette, a zenét Richard M. Sherman és George Stiles szerezte, a dalszöveget Robert B. Sherman és Anthony Drewe írta. Azóta a világ színpadairól levehetetlen, rengeteg díjat nyert sikerdarabbá vált, felnőttek és gyerekek gyönyörűségére. A siker titka az az utánozhatatlan báj, amellyel a musical egybeötvözi a környező világ hétköznapjait a tündérmesék varázslatával. A darabot hármas szereposztásban játsszák. Főszereplők: Mahó Andrea/Oroszlán Szonja/Polyák Lilla, Csonka András/Sándor Dávid/ Szente Vajk, Dunai Tamás/Szerednyey Béla/Szervét Tibor, Gallusz Nikolett/Koós Réka/Ladinek Judit.   Forrás: madáchszínhaz.hu
2012.11.10. 10:00
Szinhaz.hu
Olvadozik Pikali Gerda anyai szíve
Színpadon játszik, szinkronizál, férjével együtt két fiúgyermekét neveli. Pikali Gerda a feszített tempó ellenére örül minden jó színészi feladatnak. Az utóbbi idők egyik legjobb sorozatának a Híradósokat tartja. MacKenzie McHale figuráját szólaltatja meg magyarul.
2012.08.31. 22:02
Stop.hu
Csomor Csilla, Pikali Gerda és Bencsik otthon feszesíthetnek
A Forever Slim otthoni ultrahangos zsírbontó készülék költséghatékony megoldás a „zsírproblémára", a kozmetikai szépülésre szánt pénzt és időt takaríthatjuk meg vele, mely manapság az élet minden területén (család, munkahely) megfelelni kényszerülő hölgyek, nők és lányok számára nem utolsó szempont. Otthon, fájdalommentesen szabadulhatunk meg a nemkívánatos narancsbőrtől és felesleges zsírpárnáktól, s minderről senkinek sem kell tudnia - karcsúságunk titkát megtarthatjuk magunknak.
2012.06.29. 09:06
10 éve kezdődött! Fény derült Gianni és a szép barna színésznő titkára
Gianni Annoni és Pikali Gerda már tíz éve ismerik egymást, kapcsolatuk 2008-ban vált még szorosabbá.
2012.03.24. 06:05
Femina.hu
Gianninak Pikali Gerda keres párt - videó
Gianni és Pikali Gerda lehetnének szerelmesek is, de ők inkább barátok lettek, már 10 évre. Olyan szoros kötelék fűzi őket össze, hogy Gerda Giannit választotta az egyik gyermeke keresztapjának.Részletek »
2012.03.15. 07:45
Rendbejött a magyar színésznő házassága
Tavaly decemberben röppentek fel a hírek, hogy Pikali Gerda házasságával valami nincs rendben. Külön költözésről cikkeztek a lapok. A színésznő nem szólalt meg az ügyben. Eddig.
2011.08.20. 10:00
Nlcafe.hu
Nehéz időket él mostanában a népszerű színésznő
33 éves Pikali Gerda színésznő, aki éppen válik, pedig nagyon boldognak tűnt.
2011.07.04. 01:05
Stop.hu
Pikali Gerda rendbehozta házasságát
Pikali Gerda színésznő az RTL Klub Csak csajok című műsorában beszélt arról, hogy éppen egy nagy válsághelyzeten van túl, ugyanis már épp válni akartak férjével, de közben mégis sikerült megmenteniük kapcsolatukat.
2011.06.17. 14:15
Storyonline.hu
Pikali Gerda 24 órában anya
A gyerekeknek nem fura, hogy anya más nénik szájával beszél a tévében.
2011.01.19. 20:05
Harmonet.hu
Pikali Gerda erotikus jelenetben tűnik fel
A gyönyörű Szabó Erika mellett a szintén szexis Pikali Gerda is feltűnik az Üvegtigris 3 című filmben. A szép színésznő elmondta, nem okozott számára problémát a forgatás.
2010.12.17. 08:00
Storyonline.hu
Házassági válságáról őszintén a színésznő videó
Pikali Gerda az egyik női szereplője a napokban bemutatásra kerülő, Üvegtigris című film 3. részének. A színésznőt az egy hete világot látott pletykáról kérdeztük, mely szerint elhagyta férjét...
2010.12.11. 15:00
Nlcafe.hu
Szomorú! Elválik férjétől a bájos színésznő
Óriási szerelemnek indult, mára azonban, a Blikk információi szerint, már nem alkot egy párt Pikali Gerda színésznő és a Big Brother második sorozatából ismert Csongrádi Géza.
2010.11.05. 09:30
Pikali Gerda válik
Blikk információi szerint zátonyra futott Pikali Gerda színésznő és a Big Brother 2-ből ismert Csongrádi Géza házassága.
2010.11.04. 12:30
Storyonline.hu
Pikali Gerda válik férjétől
A színésznő a Big Brother egy korábbi szereplőjével élt együtt.
2010.11.04. 07:38
Velvet.hu
Pikali Gerda: Válunk!
Budapest
2010.11.04. 02:15
Összetört Pikali Gerda szíve
Szerepelt a Papírkutyákban, és hamarosan a Sose halunk meg musicalváltozatát próbálja. Számára a család, férje és két fia a legfontosabb. Pikali Gerda a legfoglalkoztatottabb színészek egyike. Színház, film, szinkron váltogatja egymást, hivatása a hobbija. Most a kultuszfilmmé vált Üvegtigris harmadik részének egyik főszerepét alakítja.
2010.07.30. 20:59
Stop.hu
Pikali Gerda befejezte
Nyolc nap után befejezte az Üvegtigris 3. forgatását a kétgyermekes színésznő, úgyhogy ismét a családé a főszerep.
2010.07.29. 07:06
Pikali Gerda is szerepet kapott az Üvegtigris 3-ban
A másik két női főszerepet Szabó Erika és Ruttkay Laura kapta. Képek.
2010.07.09. 08:03
Velvet.hu
Pikali Gerda divatról, ruhákról! Videó interjú!
Az InStyle magazin júniusi számában Pikali Gerda mutatja be a 2010-es nyári divatot. A fotózáson készült videót és az interjút most megnézhetitek!
2010.05.25. 10:00
Joy.hu
"Rettenetesen harcias vagyok, már az első pillanatban"
Házasság: igen vagy nem? Ez a kérdés gyakran előbukkan, ám ezúttal a Madách Színház színpadán elevenedik meg az élet eme fontos fordulópontja Frederick Stroppel, a Sors bolondjai című vígjátékában, Balla Eszter, Pikali Gerda, Magyar Attila és Nagy Sándor alakításával.
2010.02.27. 05:28
Stop.hu
A színésznőnél beállt az egyensúly
A női lélek számos oldalát bemutatta, eljátszotta már filmen és színpadon egyaránt. Az új, Papírkutyák című filmben Pikali Gerda egy sokszor becsapott nőt alakít, aki minden csalódása ellenére hisz a nagy "Ő" eljövetelében. Ám a színésznő a magánéletében megtalálta a boldogságot.
2009.03.30. 15:31
Stop.hu
Nagyot haraphatnak a Papírkutyák
Bemutatták Gyöngyössy Bence Papírkutyák című sikervárományos filmjét, amelyre már maguk a színészek is nagyon kíváncsiak voltak. Mucsi Zoltán, Scherer Péter, Szarvas József, Hajdu Steve, Kálloy Molnár Péter, Gesztesi Károly, Pikali Gerda és Molnár Piroska is részt vett a díszbemutatón, ahol rajtuk kívül számos kolléga is megjelent.
2009.02.18. 16:52
Stop.hu
Pikali Gerda mutatványa
Artistának állt a fiatal színésznő
2009.02.13. 20:26
Pikali Gerda simán a nyakába tette a lábát
Pikali Gerda spárgázott, kézen állt, nyakába tette a lábát. A kétgyermekes anyuka tornászokat meghazudtoló könnyedséggel hajtotta végre a mutatványokat egy szerep kedvéért. Gyöngyössy Bence rendező ugyanis legújabb, Papírkutyák című filmjében egy gumitestű artistanő szerepét osztotta Gerdára, aki négy év gyereknevelés után tért vissza a kamerák elé.
2009.02.12. 17:37
Stop.hu
Papírkutyák - Mucsi és Scherer újra akcióban
Február 18-án kerül a mozikba a Papírkutyák című magyar filmvígjáték Mucsi Zoltán, Scherer Péter és Pikali Gerda főszereplésével. A produkció főcímdalát Kovács Áron és Bebe énekli. A film plakátfotózásán megtudtuk: Kovács Áronnak fogalma sincs arról, hogy került bele a produkcióba, de megtiszteltetésnek érzi, hogy felkérték erre a "szerepre".
2008.12.09. 18:49
Stop.hu
Pikali Gerda, a magyar Bond-lány
Pikali Gerda elmúlt évei kizárólag a gyermekeiről szóltak. De most végre kimozdulhatott. A szinkronstúdióban a Bond-lánynak kölcsönözte hangját. A 22. Bond film története ott folytatódik, ahol a Casino Royale véget ért. A híresen színvonalas magyar szinkronban Stohl András és a gyesen lévő Pikali Gerda hangján szólalnak meg a főszereplők.
2008.11.11. 14:46
Stop.hu
Pikali Gerda: úgy gondolom, hogy az belefér
Pikali Gerda életében az elmúlt években a család és az anyaság vette át a főszerepet. A két kisfia között tíz hónap van. A színésznő lassan a visszatérésre is gondolhat.
2008.09.03. 12:22
Stop.hu
Kálloy Molnár Péter chippendale-show-t mutat be!
Tegnap befejeződött Gyöngyössy Bence új - immár 4. - filmjének, a Papírkutyáknak a forgatása, amely várhatóan novemberben kerül a mozikba. A Hyppolit a lakáj, a Meseautó, az Egy szoknya és egy nadrág vagy épp az Egy bolond százat csinál filmek alkotóinak legújabb mozijában olyan színészek kaptak szerepet, mint Mucsi Zoltán és Scherer Péter már jól bevált kiváló párosa, Pikali Gerda, Gesztesi Károly, Kálloy Molnár Péter, vagy épp Növényi Norbert. A film befejezéseként rendezett tegnap esti stábbulin azonban senki nem rúgta ki a ház falát, de a munkában elfáradt színészek így is jól szórakoztak.
2008.06.18. 18:45
Stop.hu
Gianni lesz Pikali Gerda fiának keresztapja
A Napi Ász által "Magyarországon továbbra is népszerű olasz férfi" szerkezettel emlegetett műsorvezető-étteremtulajdonos és a színésznő több mint öt éve barátok, Pikali pedig úgy gondolta, érdemes még szorosabbá tenni a kapcsolatukat.
2008.04.20. 11:07
Velvet.hu