orgazmus

A legfrissebb hírek, cikkek, információk gyűjteménye az orgazmussal kapcsolatban.

Napi öt spontán orgazmus egy gyógyszertől
A 42 éves török nőnek razagilint írtak fel a Parkinson-kór korai kezelésére, ám a gyógyszerszedés elkezdése után egy héttel „túlzott szexuális izgalom” jelentkezett nála. A tizedik napra már öt spontán orgazmust élt át naponta, melyek 5-20 másodpercig tartottak. A razagilin megnöveli az agy dopaminszintjét – ez állhat a jelenség hátterében.
péntek, 10:00
Vital.hu
Szexeljen többet, öregedjen lassabban
Misszionárius pózban a legbiztosabb a közös orgazmus.
08.10. 11:28
Velvet.hu
3 érdekes felfedezés az <strong>orgazmus</strong>ról
3 érdekes felfedezés az orgazmusról
Néhány alapvető testi funkciónk – így az orgazmus is – annyira összetett folyamat, hogy még mindig nem tudunk róla eleget.
08.09. 20:05
Otvenentul.hu
hirdetés
Az orgazmus is a fejben dől el
A legújabb kutatási eredmények szerint az orgazmus nők esetében nagymértékben függhet attól, hogy a hölgyek mennyire képesek saját testükre összpontosítani, és egy bizonyos irányba terelni a gondolataikat.
08.04. 10:00
Vital.hu
Női orgazmus gondolatokkal?
A legújabb kutatási eredmények szerint az orgazmus nők esetében nagymértékben függhet attól, hogy a hölgyek mennyire képesek saját testükre összpontosítani, és egy bizonyos irányba terelni a gondolataikat. ...
08.03. 10:00
Hazipatika.com
Miért olyan fontos a szex és az orgazmus? 20 jó ok
Mivel sok ember érez lelkiismeret-furdalást a szex miatt, egy terapeuta megpróbálta összegyűjteni a szexet alátámasztó okokat, amelyek még a lelkiismeret-furdalást is segíthetnek legyőzni.
08.03. 04:01
Ezoterikus.hu
18+: <strong>Orgazmus</strong> vagy magömlés? Nem mindegy!
18+: Orgazmus vagy magömlés? Nem mindegy!
Az orgazmus nem egyenlő a magömléssel. A magömlések száma véges, sok energiát rabol tőlünk, míg az orgazmusok száma fokozható, időben nyújtható, miközben energiát is nyerünk belőle. Ha a férfi képes meghosszabbítani erekcióját, képes segíteni partnerét is a magasabb szintű orgazmus elérésében, és a pár a legnagyobb harmóniát élheti át szeretkezése során.
07.25. 21:20
Nlcafe.hu
A többszörös orgazmus három titka
Bármilyen hihetetlen, de ezúttal a férfiak orgazmusáról van szó. Ugyanis nekik is lehet többszörös! Hogy hogyan? Eláruljuk.
07.24. 00:40
Egeszsegtukor.hu
10 titok az <strong>orgazmus</strong>ról, amit eddig még nem tudtál
10 titok az orgazmusról, amit eddig még nem tudtál
Sokunknak meg kell küzdenünk érte, másoknak könnyen megy, de ebben egyetértünk: az orgazmus nem egyszerű eset. Íme 10 tény, amit nem sokan tudnak róla!
07.17. 21:39
Femcafe.hu
Focimeccs és/vagy szex?
A férfiak 27 százaléka gondolt már a labdarúgásra szex közben, 42 százalékuk pedig igyekezett gyorsabban túl lenni az aktuson, nehogy lemaradjon a meccsről. Kétötödük akár a légyottot is visszautasítaná annak érdekében, hogy lássa a kiszemelt mérkőzést, mintegy harmaduk pedig azt mondja: szégyenteljesebb a pályán színlelni, mint az ágyban. A nők persze a világ minden táján felkészültek arra, hogy párjuk a televízió képernyője előtt ragad a brazil világbajnokság idejére. Úgy tűnik, valóban kevesebb figyelem jut a gyengébb nemnek, mivel a férfiak kétötöde inkább a meccset választja összebújás helyett. Ha pedig mégis sor kerül az együttlétre, abban sincs sok köszönet: az urak 42 százaléka szeretné minél hamarabb letudni a dolgot, nehogy lemaradjon egy fontosnak ítélt mérkőzésről. Azért kompromisszumra is van lehetőség:  a férfiak 37 százaléka fogadná el a kezdeményezést, ha közben bekapcsolva maradhatna a tévé, s így fél szemüket a labdán tarthatnák. A nyári futballszezon csúcspontja világos összefüggésben áll a szexualitással: a szenvedély, az izgalom, a teljesítmény… De mi a helyzet a színleléssel?? A világ futball-elitjének színre lépésekor óhatatlanul beszélgetések témájává válik a sérülések színlelése, mely olykor szinte akrobatikus esésekkel jár. A megkérdezett férfiak csaknem 70 százaléka egyetért abban, hogy az efféle színjáték tönkreteszi a mérkőzést – sőt, harmaduk szerint sokkal rosszabb ez, mint az orgazmus színlelése. Az egyik vezető óvszergyártó cég által a VB előtt megkérdezett 2 000 úriembernél egyébként a „meg akarom nézni a meccset” szerepelt első számú kifogásként a szex visszautasításakor.
07.12. 15:57
Mipszi.hu
hirdetés
Orgazmus horoszkóp
Az érzéki élvezetekre mindenki másképp reagál. Van, aki percek alatt lángra lobban, és olyan is akad, aki fokozatosan és lassan jut el a csúcsig.
07.12. 13:02
Noiportal.hu
10 titok a jobb <strong>orgazmus</strong>ért
10 titok a jobb orgazmusért
A tökéletes orgazmus elérése nem mindig könnyű. Néha azonnal összejön, de a legtöbbször dolgoznotok kell azon, hogy minden tökéletesen menjen. Olvass tovább a tippekért!
06.23. 21:39
Femcafe.hu
Élvezik a szexet a barnamedvék
Élvezik a szexet a barnamedvék
Sokáig úgy gondoltuk, hogy az eufórikus orgazmus az ember kiváltsága, de egyre több állatfajról derül ki, hogy tagjaik nem pusztán a reprodukció miatt párosodnak.
06.18. 23:40
Hir24.hu
Új csodaszer: orron át érkezik az <strong>orgazmus</strong>
Új csodaszer: orron át érkezik az orgazmus
Meghökkentő találmánnyal álltak elő tudósok: olyan szert fejlesztettek ki, amely elősegíti hölgyeknél az orgazmust.
06.12. 08:30
Borsonline.hu
Kevesebb önbizalom, kevesebb <strong>orgazmus</strong>?
Kevesebb önbizalom, kevesebb orgazmus?
Sokan azt gondolják, hogy a saját hibájuk, ha nem jutnak el az orgazmusig. Az a hölgy is így volt evvel, aki végül levélben fordult segítségért, selejtes nőnek tartotta magát.
06.02. 19:20
Nlcafe.hu
Kevesebb önbizalom, kevesebb <strong>orgazmus</strong>?
Kevesebb önbizalom, kevesebb orgazmus?
Sokan azt gondolják, hogy a saját hibájuk, ha nem jutnak el az orgazmusig. Az a hölgy is így volt evvel, aki végül levélben fordult segítségért, selejtes nőnek tartotta magát.
06.01. 21:01
Nlcafe.hu
Napi 100 orgazmus
Egy angol nőnek naponta legalább 100 orgazmusa van. Izgalmasan hangzik? Pedig ő ettől cseppet sem boldog. Komoly fájdalmaival is hiába fordult orvoshoz, a betegségéről sokan még hírből sem hallottak.
2014.05.11. 15:51
Marmalade.hu
Orgazmusa volt éneklés közben egy lányzenekar tagjainak - videóklip
Állítólag vibrátorral izgatták magukat videóklipjük forgatása közben a holland ADAM zenekar tagjai, akik még az orgazmus alatt is megpróbáltak énekelni. A klipet a Gizmodo tette közzé.
2014.05.10. 22:55
Hvg.hu
Bizarr szexjáték juttatta kórházba a fiatal nőt
Bizarr szexjáték juttatta kórházba a fiatal nőt
Robbanó cukorkával akarta feldobni szexuális életét egy fiatal nő, de a dolog rosszul sült el. Orgazmus helyett a sürgősségin kötött ki.
2014.05.10. 18:30
Borsonline.hu
A sokadik orgazmus után már számolni sincs erőm
„Van egy szeretőm, mert azt hittem, ez megoldás” – írja olvasónk. De a megoldás túl jól sikerült.
2014.05.10. 17:34
Velvet.hu
Végignézni, ahogy orgazmus közben próbálnak énekelni ezek a nők, elég mókás
A holland ADAM együttes tagjai elhatározták, hogy elénekelnek egy számot. Az jutott eszükbe, hogy mi lenne, ha vibrátort használnának közben, ami eljuttatja őket a csúcsra. Itt a végeredmény!
2014.05.09. 08:50
Kiskegyed.hu
Orgazmus? Segít a szék!
Ha úgy érzed a mézesheteknek vége és belefásultatok az esténkénti összebújásba, frissítsd fel kicsit a hálószobai repertoárod!
2014.05.05. 08:04
Kiskegyed.hu
Ölhet-e az orgazmus?
A szexnek számtalan jótékony hatása van, az egyik legjobb karbantartó módszer, gyógyír testnek, szellemnek és léleknek. De mi a helyzet azokkal, akiknek a szíve nem bírja a fokozott megerőltetést?
2014.04.30. 00:45
Egeszsegtukor.hu
Fétis szex: Dom és domina kikötözve a szex és orgazmus küszöbén
Perverznek tartott a feleségem, holott csak szerettem volna bekötni a szemét, és tejszínhabot nyalni a testéről. Ennek egy normális házasságba bele kell férnie.
2014.04.28. 08:03
Kiskegyed.hu
Kétórás orgazmus miatt került kórházba a csaj - videó!
Igen bizarr helyzetbe került a fiatal nő, akit két órán át tartó, folyamatos orgazmussal vittek kórházba.
2014.04.27. 18:00
Neon.hu
Kétórás <strong>orgazmus</strong> miatt került kórházba az újdonsült feleség - videóval (18+)
Kétórás orgazmus miatt került kórházba az újdonsült feleség - videóval (18+)
Bizarr esettel szembesült egy amerikai kórház személyzete: egy frissen házasodott feleség érkezett a sürgősségire, akinek két óra múlva sem múlt el az orgazmusa. Már nem élvezte.
2014.04.25. 15:00
Borsonline.hu
Napi ötven orgazmus
Hatéves korától napi ötven orgazmust él át a 24 éves brit nő, Amanda Gryce, egy ritka betegség, a tartós nemi izgalmi zavar (PGAD) következtében.
2014.04.22. 09:30
Vital.hu
18+: Testi mesék – Közös gyönyör
18+: Testi mesék – Közös gyönyör
Az orális beteljesülés a Férfit és a Nőt egyaránt kimerítette. Pihenniük kellett. Egymás mellett feküdtek, még mindig a szőnyeg volt a szerelmi játékuk színtere. Az orgazmus hevétől átforrósodott testükön az izzadság fényesen csillogott. Lélegzetük lassult, testük az üzemi hőmérséklet felé közeledett, de vágyuk nem tudott teljesen lecsillapodni. Hiányzott a behatolás élménye a Nőnek. És a Férfinak is…
2014.04.17. 20:10
Nlcafe.hu
11 egyszerű út az eget rengető orgazmus felé
Minden szempontból kielégítő párkapcsolatra vágysz? A projekt első lépése, hogy elvarázsolod őt az ágyban!
2014.04.14. 08:06
Kiskegyed.hu
Orgazmus gombnyomásra
Elméletben, és részben a gyakorlatban is, már létezik egy olyan kis szerkezet, amely gombnyomásra azonnali orgazmust okoz viselőjének. A valósággá válás úgy tűnik, csak pénz kérdése.
2014.04.11. 15:41
Marmalade.hu
18+: Így nézünk ki <strong>orgazmus</strong> közben
18+: Így nézünk ki orgazmus közben
A moziknak és a pornónak köszönhetően az emberek fejében kialakult egy furcsa kép arról, hogy hogyan is „kell” elélvezni. A Beautiful Agony projekt azonban megmutatja, hogyan néz ki az ember szex közben – a valóságban.
2014.04.09. 20:00
Nlcafe.hu
Orgazmus gombnyomásra? Oké, de milyen hatmillió dollár?
Egy sebész már 2001-ben fölfedezte az instant orgazmus receptjét, mégsem finanszírozzák a kutatásait. Ehhez 6 millió dollárra lenne szüksége.
2014.04.07. 10:30
Index.hu
Mitől függ a női orgazmus? A csiklóméret is számít!
Eddig azt hittük, csak a férfiaknál lényeg a méret, most kiderült, nekünk, nőknek is van mit méricskélnünk.
2014.04.03. 01:25
Egeszsegtukor.hu
Ultrahanggal a női orgazmus nyomában
Már egy évszázada vitatkoznak róla az orvosok, hogy valóban létezik-e két fajta női orgazmus, és ha igen, mennyiben és miért térnek el egymástól?
2014.03.30. 14:43
Marmalade.hu
<strong>Orgazmus</strong> sport közben? Igen!
Orgazmus sport közben? Igen!
Nemrég kutatások is megerősítették azt a köztudatban már eddig is meglévő jelenséget, miszerint a nők testedzés közben is képesek orgazmust átélni. Bloggerünk pedig saját tapasztalatát is közzéteszi.
2014.03.28. 19:03
Nlcafe.hu
<strong>Orgazmus</strong> a szaunában
Orgazmus a szaunában
Nem kell semmi rosszra gondolni, a szexualitás a szaunában csak a viccekben jelenik meg - noha ott rendszeresen. Ám azt a jóleső, hátborzongató érzést, melyet egy szaunamester törölközőjének léghulláma kelt bennünk, nehéz lenne máshoz, mint az orgazmushoz hasonlítani. Miért is?
2014.03.27. 15:15
Termalfurdo.net
Bepillantás a női orgazmus rejtelmeibe
Vajon mikor van nagyobb esélye egy nőnek az orgazmusra? Egy forró éjszakán alkalmi partnerével, vagy a megszokott, régi párjával otthon a kopott kanapén?
2014.03.24. 15:09
Marmalade.hu
A jónimasszázsnál nem az <strong>orgazmus</strong> a cél
A jónimasszázsnál nem az orgazmus a cél
A női nemi szerv „kapuk” sorozata. A szeméremajkaknak, a nagyajkaknak, a csiklónak és a G-zónának is saját története, témája van, masszírozásuk közben pedig blokkok oldódnak, túlléphetünk a határainkon, és közelebb kerülhetünk a saját nőiségünkhöz. Szentesi Szilvi intimitásterapeuta, a Bliss Intimitásközpont alapítója és szakmai vezetője mesélt a jónimasszázsról.
2014.03.17. 19:21
Nlcafe.hu
Öt orgazmus kell neki egy nap, különben rosszul van
A 24 éves norfolki nő átlagos életet él, azonban a szexuális vágyai az átlagnál jóval magasabbak.
2014.03.06. 21:48
Velvet.hu
A női orgazmus csodálatos rejtélye
„Na, most? Nem, még mindig nem… Hihetetlen! Mióta csináljuk, én ennyi idő alatt már legalább háromszor… Na, na, most? Talán? Nem… Drágám, mikor mész el? Hogy így nem tudsz? Micsoda?!?! Neked sosem volt még orgazmusod férfitől?!?!”
2014.03.03. 07:15
Noiportal.hu
Számít a méret a női orgazmushoz
Valóban számít a méret a női orgazmus eléréséhez, de nem olyan vonatkozásban, mint elsőre hinnénk - derül ki egy friss kutatásból. ...
2014.03.01. 10:00
Hazipatika.com
Orgazmus a WC-n ülve
Egy nagyobb székletdarab kibocsátása valósággal "lángra lobbantja" a bolygóideget, amivel csökkenti az agyi vérkeringést, felszabadult érzetet keltve ezáltal. ...
2014.02.24. 17:00
Hazipatika.com
Ilyen baromságokat kapnak az Oscar-vesztesek
Lefolyótisztítóval, szennyeskosárral és orgazmus injekcióval kárpótolják őket az elmaradt díjakért.
2014.02.22. 18:35
Velvet.hu
Krasznai: Az éneklés nekem lelki orgazmus
Elárulta a titkot Krasznai Tünde, miért érzi magát olyan mennyeien, ha énekelhet. Számára ilyenkor megszűnik a tér és az idő, egyfajta lelki kielégülést érez. Ezt le sem tudná tagadni: kipirul, remeg...
2014.02.06. 10:00
Borsonline.hu
Az orgazmus arcai
A nimfomániás 2. részében krimi keveredik szadista és leszbikus epizódokkal.
2014.02.05. 20:13
Nepszava.hu
18+: 25-féle női orgazmus
Az orgazmus… a legnagyobb cél a világon, minden nő és férfi erre vágyna, ezt hajszolja… de vajon mi áll a biztos öröm hátterében, egyáltalán van ilyen? Mi kell hozzá? Kémia? Jó technika? Érzelmi ráhangolódás?
2014.02.05. 20:08
Nlcafe.hu
18+: Orgazmus közben kapták le a magyar filmkritikusokat
Dán és lengyel kollégáik példája nyomán a magyar filmkritikusok is összeálltak egy őrült fotózás erejéig.
2014.02.04. 12:43
Nlcafe.hu
A jó szex a hosszú élet egyik titka
A szexuális aktus és az orgazmus egy kardioedzés élettani hatásaival is felér.
2014.01.22. 12:50
Weborvos.hu
A valódi női orgazmus csalhatatlan jelei
A tettetett gyönyör gyanújának árnyékában nem egyszerű hideg fejjel..
2014.01.16. 06:50
Videoklinika.hu
Hüvelyi orgazmus hiánya: A férfi a hibás?
Eddig úgy tartották, hogy hüvelyi orgazmusra csak a nők 1/3-a képes.
2014.01.15. 11:25
Videoklinika.hu
Hüvelyi orgazmus hiánya: A férfi a hibás?
Eddig úgy tartották, hogy hüvelyi orgazmusra csak a nők 1/3-a képes.
2014.01.15. 11:25
Videoklinika.hu
Kórházba került a szűnni nem akaró orgazmus miatt
Orvosi segítséggel vetettek véget az örömök utáni kínszenvedésnek.
2014.01.06. 20:10
Hir24.hu
Három óra után elege lett az orgazmusból
Vannak nők, akik bármit megadnának érte, hogy átélhessék a hosszan elnyúló orgazmus élményét, de egy seattle-i nő azt mondja, jóból is megárt a sok. A három órás orgazmusának az orvosok vetettek véget.
2014.01.06. 12:52
Ma.hu
G-pont, mese vagy valóság?
A női ejakuláció azok közé a sokat vitatott kérdések közé tartozik, ami még ma is megosztja a véleményeket. Az eltérő női orgazmus a...
2014.01.03. 21:00
Egeszsegkalauz.hu
Élvezzen szombaton a világbékéért!
A téli napforduló egybeesik az Összehangolt Globális Orgazmus világnapjával, aminek célja a világbéke.
2013.12.20. 20:41
Velvet.hu
Kötelező az orgazmus?
Átéled? Mindig, soha vagy csak néha? Klitorálisan, vaginálisan? A körülmények lényegtelenek, te és az orgazmusod is örök rejtély marad a tudomány számára. Mert bár kutatják és keresik, azt mégsem tudja senki, mi a célja a női gyönyörnek.
2013.12.19. 08:04
Kiskegyed.hu
Mindenkinek jót tesz a maszturbálás
A maszturbálás többek között a 2-es típusú diabétesz kockázatát is csökkentheti, a hormonális folyamatok és a feszültség feloldása révén enyhíti az álmatlanságot, és az orgazmus közben bekövetkező összehúzódásokkal erősíti a medencefenék erejét. ...
2013.12.15. 18:00
Hazipatika.com
A 10 legnagyobb hiba, amit a nők elkövethetnek az ágyban
Az orgazmus színlelése, az ennyi volt kérdéssel megalázni a férfit, önmagát hibáztatni, ha a férfinek nem áll fel - 3 a tízből.
2013.12.13. 21:31
Velvet.hu
Orgazmus nőknek 5 perc alatt? Így csináld!
A női orgazmus titkát sokan kutatták és próbálták megfejteni. Most megtudhatod, valójában mire és mennyi időre van szükséged az eléréséhez.
2013.12.09. 22:45
Egeszsegtukor.hu
Mi akadályozhat az orgazmus elérésében? - Nem is gondolnád
Nem csak testi okai lehetnek, ha nem sikerül eljutnod a csúcsra. Tudd meg, még mi lehet akadály.
2013.12.05. 19:35
Femina.hu
Mit árulnak el ajkaink a szexuális életünkről?
Lapos mosoly á la Julia Roberts, vagy íves biggyesztés Kate Moss módra. A Nyugat-Skót Egyetem kutatói szerint tizenkétszer nagyobb az esélyük az orgazmus elérésére azoknak a nőknek, akiknek felső ajkuk íves és két felfelé görbülő apró csücsökben végződik.
2013.11.30. 15:40
Noinetcafe.hu
Végre elmondják a nők, mit éreznek szex közben
Valódi nők vallanak őszintén a szexualitásról, arról, hogy mit éreznek orgazmus közben, és hogy hogyan vesztették el a szüzességüket.
2013.11.29. 21:35
Velvet.hu
Párkapcsolati pánik: Létezik-e szerelem orgazmus nélkül?
Az orgazmus valójában egy módosult tudatállapotot jelent.
2013.11.29. 05:25
Videoklinika.hu
Párkapcsolati pánik: Létezik-e szerelem orgazmus nélkül?
Az orgazmus valójában egy módosult tudatállapotot jelent.
2013.11.29. 05:25
Videoklinika.hu
Ez az orgazmus más!
A testem addig soha nem tapasztalt ritmusra rezgett, és éreztem, ahogy a gerincemen energiahullámok kígyóznak. Aztán egyszer csak megtörtént. Elértem az orgazmus kapujába, de a szokásos kirobbanó érzés helyett valami sokkal nagyobb erő ragadott magával. Az orgazmusom sokáig, nagyon sokáig tartott, egy másik világba érkeztem.
2013.11.24. 19:45
Nlcafe.hu
Az egyéjszakás kaland nem kedvez a női orgazmusnak
Fele akkor a női orgazmus esélye egy futó kalandban, mint egy elkötelezett kapcsolatban. Így az egyéjszakás kapcsolatok nem csak érzelmileg, de élvezetileg sem kifizetődőek a nők számára.
2013.11.16. 14:40
Egeszsegtukor.hu
Tömeges, nyilvános orgazmus az étteremben - sokkoló videó!
 A When Harry Met Sally című film híres orgazmusszínlelős jelenete flashmob formájában is nagyot ütött egy étteremben!
2013.11.15. 08:00
Neon.hu
Orgazmus a köbön... egy étteremben
Hogyan botránkoztathatjuk meg legjobban a körülöttünk ülőket? Színleljünk orgazmust! Megmutatjuk, hogyan.
2013.11.14. 20:35
Vidget.hu
Forró szex! Mit érzünk orgazmus közben? Mindent megtudhatsz...
Gyakorlatias és szórakoztató, végletekig szókimondó. Könyv, melyet minden nőnek és férfinak olvasnia kell. Tökéletes közös olvasmány, működőképes tippek, technikák...
2013.11.13. 00:45
Ezoterikus.hu
Szexvideó miatt izgulhatnak Tori Spellingék
Pár évvel ezelőtt még jó ötletnek tűnt Tori Spelling és férje számára, ha kamera előtt áldoznak az orgazmus oltárán. Most már bánják, mert a haverjuk lenyúlta a filmet és el akarja adni.
2013.10.31. 17:45
Borsonline.hu
Így élvezünk: arcok orgazmus közben
Te láttad már a tulajdon arcod orgazmus közben? Ha nem, épp itt az ideje, hogy megnézd - s hogy kedvet kapj, megmutatunk pár élvező arcot.
2013.10.25. 15:55
Nlcafe.hu
Milyen színű az orgazmus?
Tudjuk, hogy jó, már azt is tudjuk, milyen arcot vágunk közben. De vajon milyen színű a mennyei élvezet?
2013.10.22. 18:50
Vidget.hu
Önök tudják, milyen színű az orgazmus?
Kék? Sárga? Bíbor? A szakértők végre megmondják.
2013.10.22. 13:10
Hir24.hu
Sztárok, orgazmus közben
A napokban kerültek ki az internetre Lars von Trier legújabb filmjéhez, a Nymphomaniac címűhöz készült plakátok. A képeken a filmben szereplő színészek a legintimebb arcukat mutatják.
2013.10.14. 07:14
Anna.hu
4 módszer, hogy tuti orgazmusod legyen! 18+
Tulajdonképpen nehéz szavakba önteni, hogy mi az orgazmus, ám maga az érzés önmagáért beszél! Hogy minél gyakrabban...
2013.09.26. 18:00
Elixironline.hu
Extrém orgazmus szex nélkül
Régen nem volt ildomos még csak beszélni sem a nő orgazmusáról. Ma már szerencsére nem így van, noha még mindig sokan tabu témának tekintik.
2013.09.26. 09:25
Kiskegyed.hu
Extrém orgazmus szex nélkül
Régen nem volt ildomos még csak beszélni sem a nő orgazmusáról. Ma már szerencsére nem így van, noha még mindig sokan tabu témának tekintik.
2013.09.26. 09:25
Kiskegyed.hu
Teherbeesési praktikák: leleplezzük a mítoszokat!
Számos legenda látott napvilágot azzal kapcsolatban, hogy milyen természetes módszerek léteznek a teherbeesés esélyének növelésére. Utánajártunk az igazságnak, hogy vannak-e előnyösebb pozíciók a fogamzás szempontjából és hogy növeli-e a gyermeknemzés esélyét az orgazmus.
2013.09.23. 10:20
Csaladivilag.hu
ORGAZMUS - csiklói vagy hüvelyi?
A minap történt, hogy egy fiatal páciensnőm barátjánál került elő az orgazmus témája. Kissé megdöbbent, amikor megtudta tőlem, hogy nem minden nő éli át a „hüvelyi” orgazmust. Ekkor gondoltam, hogy nem lehet eléggé sokat írni erről a témáról, hogy a tévhitek csökkenjenek!
2013.09.21. 11:30
Patikamagazin.hu
Mr. G és pont
Minden az agyban dől el. Ez olyannyira igaz, hogy még az orgazmus gócpontja is itt található.
2013.09.21. 10:00
Napidoktor.hu
Ilyenek a nők orgazmus közben
Clayton Cubitt igazán különleges videósorozatot készített. Kedvenc könyvüket olvasó nőket izgatott vibrátorral. És várt. Várt, hogy a nők elérjenek a csúcsra.
2013.09.17. 16:20
Vidget.hu
Így néznek ki orgazmus közben a nők
Mi történik, ha az olvasás az orgazmussal találkozik? Hát ez!
2013.09.16. 10:55
Nlcafe.hu
Hétpercnyi orgazmus szex nélkül
Gondolta volna, hogy az energetizálás ilyesmire képes?
2013.09.13. 21:05
Hir24.hu
5 komoly hiba, ami akadályozhat az orgazmus elérésében - Így küszöböld ki! (18+)
Reménytelen eset nem létezik, csupán megoldandó probléma.
2013.09.12. 19:35
Femina.hu
A női orgazmus csodálatos rejtélye
„Na, most? Nem, még mindig nem… Hihetetlen! Mióta csináljuk, én ennyi idő alatt már legalább háromszor… Na, na, most? Talán? Nem… Drágám, mikor mész el? Hogy így nem tudsz? Micsoda?!?! Neked sosem volt még orgazmusod férfitől?!?!”
2013.09.09. 08:00
Noiportal.hu
A női orgazmus titkai
A nők többsége köztudomásúlag nehezebben éri el az orgazmust, mint a férfiak. Vajon mi lehet ennek az oka?
2013.09.01. 23:11
Webbeteg.hu
Szerinted honnan jön a gyönyör? (18)
És szüksége van-e az emberiségnek újabb szexuális felvilágosításra? Fura, de úgy tűnik, igen. „Megdöbbentő, hogy a klitorisz mibenlétét 1998-ban írták le először tudományosan" – állítja Sophie Wallace, a New York-i koncepcióművész. Ez a kifejezés (most kivételesen a koncepcióművész szóra gondolunk) olyan művészetet takar, ami egy konkrét témát, üzenetet jár körül különböző művészeti ágak – képzőművészet, film, multimédia, performansz – bevonásával. Wallace esetében ez az üzenet egy szóban kifejezve a Cliteracy, amely a "clitoris" és a "literacy" (műveltség) szavak összevonásából keletkezett. Ms Wallace az elmúlt néhány hónapban összeállította a klitorisz „100 természeti törvényét", amelynek egyes pontjait átböngészhetitek a 35 éves művész tumblr-oldalán. Néhány figyelemre méltó mondat ezek közül (lapozás után. Vigyázz, nyugalom megzavarására alkalmas tartalom következik):--pagebreak-- (folytatás az előző oldalról) ♦ A Föld nem lapos és a nőknek nincs hüvelyi orgazmusuk. ♦ Terror az, amikor egész felnőtt életed elmegy azzal, hogy szexelsz, szülsz 6 gyereket és ezalatt egyszer sincs orgazmusod. ♦ Az egész világ műveletlen, ami a női anatómiát illeti. ♦ A klitorisz nem gomb, hanem jéghegy. Jéghegy, de miért? Nos, ezt az állítást Wallace egy ausztrál urológus, Helen O'Connell tanulmányára alapozza, aki szerint a klitorisz jóval nagyobb, mint amilyennek eddig ismertük. 1998-ban közzétett írásában O'Connell azt állítja, hogy a nők gyönyörforrása akár 9 centiméter hosszú is lehet, és hogy a G-pontként ismert jelenség is ezzel függ össze, mivelhogy a hüvely elülső fala érintkezik a klitorisz belső részeivel. Ezt demonstrálandó Sophie Wallace létrehozott egy arany klitoriszt (egy szobrász segítségével), amely anatómiailag pont úgy néz ki, mint a szerv a maga valójában: Az aranyszobron rodeózni is lehet, mint egy automata bikán egy texasi búcsúban. Ez a sokféle véleményt és éles kritikát is kiváltó szerkezet fölöttébb hatásosnak bizonyult: Wallace tumblr-oldalát tízezrek követik és osztották meg. „Az emberek ki vannak éhezve arra, hogy beszélni tudjanak erről" – magyarázza a művész a Huffington Postnak, aki szerint az orgazmus mindkét nem alapvető szabadságjoga. Mi a véleményed? Megtudtál valamit, amit eddig nem? Egyetértesz a tudomány mai állásával? Írd meg nekünk emailben vagy kommentben!
2013.08.31. 17:24
Evamagazin.hu
Jobb szex - jobb egészség!
A szex kiválóan hat a testi-lelki egészségre. A szexuális aktus az agyból kiindulva megindítja az endorfintermelést a szervezetben: ettől a hormontól boldogságérzet keletkezik, mosoly ül a szájra, a mozdulatok elernyednek. Hatása egyesül egy másik anyagéval a szervezetben, mely erős antidepresszáns, és koncentrációja ötszörösére nő az orgazmus pillanatában. Felszabadul az oxitocin nevű hormon is a simogatás és a lágy szavak hatására. Mindez magyarázat arra a másodlagos állapotra, mely a harmonikus kapcsolat nyitja.
2013.08.24. 14:05
Patikamagazin.hu
Ha stresszes az orgazmus
Mindennapi probléma, hogy a Nő nem tudja elengedni magát és a szex inkább nyűggé válik. Van megoldás erre is!
2013.08.23. 21:10
Egeszsegtukor.hu
Az orgazmusig vezető aranyút
A szex része az orgazmus, azonban sok nőnek nem sikerül ezt elérnie minden szexuális együttlét alkalmával. Most receptet adunk ahhoz, hogy miként tudod elérni az orgazmust.
2013.08.19. 23:45
Egeszsegtukor.hu
Ezért szexelj rejtvényfejtés helyett
Az agy aktivitását lényegesen jobban növeli egy egetrengető orgazmus, mint a keresztrejtvényfejtéssel töltött délután.
2013.08.17. 19:40
Life.hu
Felejtsd el a keresztrejtvényeket!
Hogy az ember esze mindig úgy vágjon, mint a borotva kiemelten fontos az agy állandó karbantartása. Régebben a szakemberek úgy gondolták, hogy megfelelõ edzésnek minõsül a keresztrejtvény fejtése, mely hatékony mozgatja az agytekervényeket, azonban felfedezték, hogy létezik jobb tréning is, mely nem más mint az orgazmus!
2013.08.14. 16:00
Napiaszonline.hu
Jobban felpörgeti az agyat az orgazmus, mint a rejtvényfejtés
Felejtsük el a Sudukut és társait!
2013.08.06. 11:00
Hir24.hu
Rejtvény helyett szexet ajánl az orgazmuskutatás pápája
Aki szeretné agyát karban tartani, rejtvényfejtés vagy memóriafejlesztő gyakorlatok helyett inkább bújjon össze párjával - ajánlja egy amerikai professzor, aki évtizedek óta foglalkozik a női orgazmus kutatásával.
2013.08.06. 10:20
Origo.hu
Miért olyan fontos a szex és az orgazmus? 20 jó ok
Mivel sok ember érez lelkiismeret-furdalást a szex miatt, egy terapeuta megpróbálta összegyűjteni a szexet alátámasztó okokat, amelyek még a lelkiismeret-furdalást is segíthetnek legyőzni.
2013.08.06. 01:10
Ezoterikus.hu
Létezik hüvelyi orgazmus? A barátnőm azt állítja, neki van!
Azt mondják, ne hagyjam annyiban, mert arra igenis képes az ember, csak akarni kell.
2013.08.01. 08:44
Kiskegyed.hu
Színlelni boldog szeretőt
A frigiditás megváltójának is nevezik Virginia E. Johnsont, mégsem volt mindenben hiteles a 88 évesen, csütörtökön elhunyt szexuálforradalmár, aki exférjével, William Mastersszel évtizedeken át kutatta az orgazmus és a szex mibenlétét. Fennáll a gyanú, hogy Virginia E. Johnson, mint a − kutatások szerint – legtöbb nő, mímelte a jó szexet. A július 25-én elhunyt szexterapeutának [...]A Színlelni boldog szeretőt bejegyzés először a NőBlog.hu jelent meg.
2013.07.29. 05:09
NoBlog.hu
Rendszeres orgazmus vs szerelem!
A férfiak negyedének a rendszeres orgazmus fontosabb, mint a szerelem, és otthagynák a partnerüket, ha nem elégíti ki őket az ágyban. És a nők? Eláruljuk.
2013.07.28. 10:00
Kiskegyed.hu
Rendszeres orgazmus vs szerelem!
A férfiak negyedének a rendszeres orgazmus fontosabb, mint a szerelem, és otthagynák a partnerüket, ha nem elégíti ki őket az ágyban. És a nők? Eláruljuk.
2013.07.28. 10:00
Kiskegyed.hu
A 3 női orgazmustípus
Az orgazmus a média erejével az egyik legtöbbet tárgyalt szexuális téma. Kérdésekből adódó további kérdések, néhány válasszal.
2013.07.28. 06:30
Otvenentul.hu
A sok orgazmus akár 4 évvel meghosszabbíthatja a férfiak életét
De ez leginkább a férfiakra vonatkozik. Egy tanulmány szerint az a férfi, aki 350-szer élvez el évente, tovább élhet.
2013.07.27. 21:19
Velvet.hu
Az orgazmus first lady-je is csalt a szexben
A frigiditás megváltójának is nevezik Virginia E. Johnsont, mégsem volt mindenben hiteles a 88 évesen, csütörtökön elhunyt szexuálforradalmár, aki exférjével, William Mastersszel évtizedeken át kutatta az orgazmus és a szex mibenlétét. (Figyelem: írásunkban nyílt szexuális tartalom van.)
2013.07.26. 21:20
Hvg.hu
Így nézünk ki orgazmus közben
Vannak férfiak, akik amikor egy nőt megnéznek, azt képzelik el, milyen lehet az arca orgazmus közben. Nem a feneküket, nem a lábukat vagy mellüket nézik, hanem a fantáziájukra hagyatkozva az arcukat képzelik el. Például így!
2013.07.25. 12:30
Nlcafe.hu
Önbizalom: Ezért fontos a magánéletben is
Az orgazmus megélése nem csak a nőknek nem egyszerű feladat. Ilyen esetben..
2013.07.19. 10:10
Videoklinika.hu
Önbizalom: Ezért fontos a magánéletben is
Az orgazmus megélése nem csak a nőknek nem egyszerű feladat. Ilyen esetben..
2013.07.19. 10:10
Videoklinika.hu
Orgazmus közbeni fájdalommal függ össze az alacsony dózisú fogamzásgátló
Az alacsony ösztrogéntartalmú fogamzásgátló tablettát szedő nők összességében és a szex időtartamára vonatkozóan is több fájdalomról számoltak be – derül ki egy friss kutatásból, amely magasabb kismedencei fájdalom kockázathoz köti a pirulákat.
2013.07.17. 21:30
Noinetcafe.hu
Nők orgazmus nélkül: Ezek lehetnek az okai
Ha az orgazmusról van szó, ez is -mint minden- a női agyban dől el.
2013.07.16. 04:30
Videoklinika.hu
Nők orgazmus nélkül: Ezek lehetnek az okai
Ha az orgazmusról van szó, ez is -mint minden- a női agyban dől el.
2013.07.16. 04:30
Videoklinika.hu
Női orgazmus - emeljük a számokat!
Ha orgazmusról van szó, talán is nem beszélhetünk rossz élményről. Érdemes megismerkedni a vele összefüggő általános számadatokkal is.
2013.07.14. 17:00
Napidoktor.hu
Hogyan érhető el a hüvelyi orgazmus?
Vajon a csiklón keresztül átélt orgazmus miért alacsonyabb rangú, mint a hüvelyi?
2013.07.10. 17:07
Nlcafe.hu
Túl keveset szexelnek a magyarok
Keveseknél teljesül a „napi egy orgazmus, és fiatal maradsz” mondás, pedig a szerelem a hosszú élet egyik titka.
2013.07.10. 15:45
Hir24.hu
A szerelem a hosszú élet egyik titka
"Napi egy orgazmus, és fiatal maradsz" - osztotta meg titkát egy régi iskolatársam, akinek megcsodáltam örök humorát, derűjét, kifogyhatatlan energiáját. Nos, ez a magyarok többségénél nem teljesül... ...
2013.07.09. 14:00
Hazipatika.com
Ez a különbség a férfi és a női orgazmus között
A nők és a férfiak nemi szervei sok ponton megfeleltethetők egymásnak, ha nem is formában, de funkcióban mindenképpen.
2013.07.08. 21:05
Hir24.hu
Napi hat orgazmus, a lábon át
Napi hat spontán orgazmust élt át az a nő, aki egy idegbecsípődés miatt kényszerült állandó kéjre, akaratán kívül is.
2013.07.08. 16:30
Neon.hu
A női orgazmus története
Évszázadokig nemigen törődtek vele, létezik-e egyáltalán a női orgazmus, sőt, elítélendőnek is tartották. Milyen elméletek születtek azóta a nők szexuális örömérzetéről?
2013.07.07. 08:30
Vital.hu
Több lesz az orgazmus, mint a náci
Minden eddiginél többen, több ezren voltak a Budapest Pride-on idén, és a felvonulók jobban tartottak egy kiadós esőtől, mint az őket szidalmazó ellentüntetőktől. Nem is történt rendbontás, a mocskos buzizást elnyomta a kamionokról dübörgő Daft Punk és Lady Gaga, az ellentüntető jobbikosokat pedig rendőrautókkal takarták el a rendőrök.
2013.07.06. 23:20
Origo.hu
Nincs vége! Szepesi Nikolett tovább sokkol
Orgazmus olimpia címmel ismét könyvet ír Szepesi Nikolett. Az augusztus végén megjelenő újabb kötete is tele lesz erotikával - írja a Blikk.
2013.07.05. 11:21
Kiskegyed.hu
A Kegel-gyakorlatokkal a hüvelyi orgazmusért
A Kegel-gyakorlatokkal fejleszthető a hüvelyi orgazmus készség elérése és intenzitása is! Az orgazmus velejárója fiziológiailag az alhasi, hüvelykörnyéki izmok spontán, ritmikus összehúzódása. Ennek elérését és intenzitását segítik a Kegel-gyakorlatok. ...
2013.07.04. 16:15
Hazipatika.com
Napi hatszori orgazmus, a bal lábon
[Egy 55 éves holland nő szokatlan panasszal fordult az orvosához: naponta ötször-hatszor is olyan orgazmusa volt, amely semmilyen szexuális képzelgéshez nem kötődött, ráadásul az érzés mindig a bal lábáról indult ki.
2013.06.29. 12:53
Origo.hu
Rejtély, miért alakult ki a női orgazmus
[Egy új kutatás megdöntötte az eddig uralkodó elképzelést, mely szerint a női orgazmus azért alakulhatott ki az evolúció folyamán, hogy növelje az utódnemzés esélyét.
2013.06.28. 13:21
Origo.hu
A női orgazmus típusai
Minden férfinek tisztában kell lennie azzal, hogy a nők szexuális kielégülése sokkal összetettebb.
2013.06.20. 18:50
Hir24.hu
Öt ok, amiért a nők színlelik az orgazmust
Mindent meg akarnak adni a partnerüknek, miközben attól tartanak, kiderülne orgazmus-zavaruk, a pasik rosszul kezelnék a helyzetet.
2013.06.18. 22:49
Velvet.hu
Négy tipp a női orgazmus megkönnyítésére
Ha már a határán van az élvezetnek, ne adja fel, vegye át az irányítást. Csak az öntelt férfiak nem hagyják ezt.
2013.06.16. 22:53
Velvet.hu
Jól jönne már egy kiadós orgazmus? - 4 póz, amivel garantált az élvezet (18+)
Rajtad is múlik, mekkora a gyönyör...
2013.06.15. 17:40
UltraBalaton sörrel
A futásnál nem számít a helyezés, a nagy célok, még kvarcóra sem kell hozzá, de a célban ott vár a kozmikus orgazmus.
2013.06.10. 11:03
Mozgasvilag.hu
Létezik a szülés közbeni orgazmus
A vajúdás közben átélt kéjes gyönyör ritka, és valószínűleg fájdalomcsillapító szerepe van.
2013.06.03. 15:13
Index.hu
Szülés közben is lehet orgazmus
Egy új francia kutatás szerint a szülések legalább 0,3 százalékában a nő orgazmust él át. De a nemi szervek vajúdás közbeni ingerlése a nők nagyrészénél szintén enyhíthetné a szüléssel járó fájdalmat.
2013.06.03. 09:30
Origo.hu
Kiröhögnénk az osztályfőnököt, ha a pornóról beszélne
Sok 14 évesnek már a szeme se rebben, ha orális vagy anális szexet lát, a gyerekek egyre fiatalabban találkoznak pornóvideókkal. Ezt tapasztalja sok megkérdezett szülő és tanár, aki fontosnak tartaná, hogy az iskolában szó legyen arról is, hogy nem így néz ki egy normális párkapcsolat, és becsapás az a sok orgazmus, óriási mell és pénisz, amivel tele van az internet. Az iskolában mégis ritkán kerül ez szóba, mert sok tanár azt se tudja, hogyan kezdjen hozzá, az új tanterv pedig úgy tesz, mintha a probléma nem is létezne.
2013.05.31. 14:49
Origo.hu
Garantált az orgazmus - G-pontot izgató szexpózok
A legizgalmasabb szexuális felfedezés kétségkívül a G-pont és a vele járó különleges orgazmus. Talán nincs is olyan nő, akit ne érdekelne ez a téma, és ne akarná átélni legalább egyszer ezt a gyönyört. Nem árt, ha párunkat is beavatjuk ebbe a vágyunkba, és így együtt tudunk kísérletezni majd az élvezetért. Most bemutatunk néhány pózt, amit tényleg érdemes kipróbálni a G-pont izgatásáért.
2013.05.30. 20:36
Femcafe.hu
Az orgazmus helye: a hüvelykujj (18+)
Ha azt hitted, hogy idáig mindent tudtál az orgazmusról, akkor tévedsz. Néhány különleges eset tanúsága szerint ugyanis, a gyönyör helye, időtartama és jelentkezésének gyakoriság felülmúlhatja a legvadabb képzeletet is.
2013.05.30. 20:25
Life.hu
Ölhet-e az orgazmus?
A szexnek számtalan jótékony hatása van, az egyik legjobb karbantartó módszer, gyógyír testnek, szellemnek és léleknek. De mi a helyzet azokkal, akiknek a szíve nem bírja a fokozott megerőltetést?
2013.05.30. 05:25
Egeszsegtukor.hu
Mindenkinek lehet orgazmusa - Tanuld meg, hogyan!
A szeretkezés legélvezetesebb pillanata kétségkívül az orgazmus mindkét fél számára. Nem mindenki éli át azonban ezt a gyönyört a nők közül, ezért a szex is kevésbé lesz jó élmény számukra. Sokan azt állítják, hogy az orgazmus eléréséhez képesség kell, és nem mindenkinek sikerülhet, ez azonban egyáltalán nem így van. Az orgazmus igenis tanulható, mi pedig elmondjuk azt is, hogy hogyan.
2013.05.22. 20:36
Femcafe.hu
Előjátéknak is jó a hüvelytorna
Az orgazmus fokozása mind a két félnek jó, a pár perces tornával elérhető az intenzívebb szexuális élmény.
2013.05.16. 22:04
Velvet.hu
Miért nincs orgazmusom?
Az orgazmus megtapasztalása nem minden nő számára megy könnyen... Mit tehetnek ők és partnereik?
2013.05.14. 19:05
Nlcafe.hu
„Mit tegyek, ha nem jön az orgazmus?”
A szex élvezte nem mindenkinek jön csak úgy, sokaknak előbb azt kell felfedezniük, hogy mire izgulnak fel úgy igazán...
2013.05.07. 12:05
Nlcafe.hu
Orgazmus olvasás közben...
Így néz ki a csodálatosan felépített női orgazmus...
2013.05.06. 13:10
Nlcafe.hu
Fergeteges orgazmus - Így játssz a hüvelyeddel!
Kriston Andrea, a Life.hu intimtorna-szakértője válaszolt Sára kérdéseire. Olvasónk a szex közben végzett izomtornával kapcsolatban volt tanácstalan.
2013.04.30. 23:25
Life.hu
Miért fontos nekünk a szex?
Miért olyan fontos a szex és az orgazmus? Ezt a kérdést tette fel az egyik olvasó Jessie Fano szexterapeutának. Természetesen, ha valaki...
2013.04.30. 20:30
Egeszsegkalauz.hu
Orgazmus a képernyőn keresztül
A Durex olyan vibráló alsóneműt fejlesztett, amit az okostelefon képernyőjének nyomogatásával lehet rezegtetni.
2013.04.20. 16:40
Hir24.hu
8 szexpóz, amivel garantált az orgazmus
Szemtől szemben az asztalon, misszionárius póz, oldalsó lovagló póz és ölbe kapva - többek közt ezeket ajánljuk.
2013.04.19. 21:42
Velvet.hu
Női orgazmus: számokba fojtva!
Ha orgazmusról van szó, biztos nem beszélhetünk rossz élményről. Érdekes számadatokkal ismerkedhetünk meg a következőkben.
2013.04.14. 21:55
Egeszsegtukor.hu
20 ok a szexre
Miért olyan fontos a szex és az orgazmus? Ezt a kérdést tette fel az egyik olvasó Jessie Fano szexterapeutának. A doktornő összegyűjtötte az okokat.
2013.04.08. 01:55
Egeszsegtukor.hu
Ez történik a testeddel az orgazmus közben - Gondoltad volna?
Az orgazmus rendkívül összetett folyamat. Videónkból kiderül, hogy mennyire.
2013.04.05. 19:35
Femina.hu
Színlelt orgazmus
Ma már több kutatás is arra utal, hogy a férfiak 25%-a biztosan eljátszotta már szex közben, hogy megtörtént az ejakuláció, miközben a csúcspont közelében sem jártak. A kérdés csupán annyi: Miért és hogyan? Az egyik legnagyobb félreértés, ami az emberek fejében létezik az az, hogy egy férfinak akkor és ott következik be az orgazmusa, amikor és ahol csak akarja.
2013.04.03. 21:10
Egeszsegtukor.hu
18+: Tények a férfiak orgazmusáról
Túl egyszerűnek tűnik, ezért kevesebbet tudunk róla. Mert amíg a női orgazmus kiapadhatatlan téma, addig a férfiakét gyorsan elintézzük.
2013.04.03. 08:01
Anna.hu
Digitális orgazmus: itt a buborékfólia-szimulátor iPhone-ra!
Fene tudja, miért okoz egyeseknek katartikus kielégülést, ha légpárnás fóliát pattogtathatnak, de a japánok pont ezt a hullámot lovagolták meg, amikor kifejlesztettek egy vadiúj, ötletes iPhone tokot.
2013.03.24. 14:00
Neon.hu
Őrületes orgazmus: Nem csak a hüvelyben érhető el
Tévhitek a női örömszerzésről!
2013.03.24. 10:10
Videoklinika.hu
Őrületes orgazmus: Nem csak a hüvelyben érhető el
Tévhitek a női örömszerzésről!
2013.03.24. 10:10
Videoklinika.hu
A szex a legjobb fejfájáscsillapító
Az esetek felében az orgazmus hatékony „gyógyszernek” bizonyult a migrén ellen.
2013.03.07. 20:30
Hir24.hu
5 dolog, amit a nők szeretnek a pornóban
A csajok is fel tudnak izgulni, ha jó a sztori, valódi az orgazmus és nem nevetségesek a hangok.
2013.03.05. 21:23
Velvet.hu
Hangos vagy halk? Orgazmus és odafigyelés...
A nők az ágyban inkább a partnerük, mintsem az orgazmus átélése miatt hangosak. Szex közben a nők többnyire a partner manipulálása miatt...
2013.03.04. 19:30
Egeszsegkalauz.hu
Multiorgazmus: férfiaknál is lehetséges?
A nők többszörös orgazmus-készségét ma már nem vitatjuk - de mi a helyzet a férfiakkal? Az erősebb nem képviselőinél a többszörös orgazmus kulcsát meglepő módon az önuralom és az izgalmi ritmus szabályozása rejti.
2013.03.04. 08:50
Harmonet.hu
Szextipp hétvégére: Ettől élvez el a férfi (18+)
Orgazmus és orgazmus között is van különbség. Íme hat tipp, amivel feledhetetlenné teheted a pasid éjszakáját.
2013.03.01. 21:35
Life.hu
Orgazmus közbeni fejfájás - Az orvos válaszol
Szex közben a csúcs felé közeledve a halántékom és a homlokom majd szétdurran, olyan érzés mintha szét akarna szakadni.Kérdésem mi okozhatja ezt? - Válogatás a WEBBeteg Orvos válaszol rovatának kérdéseiből.
2013.02.23. 16:12
Webbeteg.hu
Kérdések és válaszok a szexről
A szerelem és a szex terén igen sok kényes kérdés merül fel mindannyiunk fejében. Lássuk ezeket és a hozzá tartozó válaszokat.Mennyi ideig tart az orgazmus? Az orgazmus a szexuális izgalom csúcsa, ami csak pár másodpercig tart. Egy ember is az élménytől függően különböző mélységűnek érezheti.Mit nevezünk pettingnek? A petting ruhában, később anélkül történő csókolózás, izgatás, simogatás. Akár az orgazmust is el lehet így érni. A hímvessző bevezetése a hüvelybe már nem tartozik hozzá, azt már aktusnak hívjuk.Milyen az orális szex? Az orális szex a szájjal történő izgatást jelenti, vagyis, ha a lány a szájával, nyelvével izgatja a hímvesszőt, a fiú pedig a női nemi szervet. Ehhez a kezüket is használni szokták.A szűzhártya csak szex közben szakadhat ki? A szűzhártya nem kiszakad, hanem berepedezik. Ha valaki durván, pénisz méretű eszközzel próbálkozik, ez be is következhet. De ha például egy ujjadat próbálod bedugni (vagy egy tampont), attól még sértetlen marad.Milyen fogamzásgátló módszert használjak először? Ezt a nőgyógyászoddal tudod a legjobban megbeszélni, de minden esetben megbízható és gyors védelmet ad a gumióvszer. Egy dolog nagyon fontos azonban: tartsátok be a használati utasítást!Mikor van szükségem síkosító gélre? Ha megfelelő előjáték ellenére a hüvelyváladék nem elégséges, akkor érdemes használni. Ez azonban nagymértékben függ az érzelmi és szexuális hangulattól. Az anális szexhez viszont elengedhetetlen, mert a végbél nem tartalmaz olyan mirigyeket, mint a hüvely.Mit mondjak, ha nincs kedvem a szexhez? Mindig az igazat! Ne érezd kötelezőnek, csak azért, mert a párod vágyik rá. Mindkettőtöknek egyformán legyen hozzá kedve, különben semmi értelme az egésznek.Ha nem fekszem le a szerelmemmel, akkor el fog hagyni? Ha valóban ettől félsz, sőt, meg is történik, akkor ne sajnáld azt a pasit. Jobbat érdemelsz, olyat, aki őszintén szeret téged, és vár, amíg megadod neki a jelzést, hogy közeledhet.Fontos-e a férfiak számára a becézés, a simogatás, mielőtt a tárgyra térnének? A fiatalabb fiúk az előjátékot gyakran felesleges matatásnak tartják. Ezért van az, hogy barátnőjüknek sem adják azt meg, akiknek viszont erre mind lelkileg, mind testileg nagyobb szükségük lenne. Ha ilyen helyzetbe kerülsz, próbáld megértetni a pasiddal, hogy milyen fontos mindkettőtök fokozott hangulatba kerülése.Számos kérdés felmerül még a lányok részéről, amit nem érdemes megválaszolatlanul hagyni akkor sem, ha nagyon kínosnak, kellemetlennek tűnik a téma. De ebben az esetben is fontos, hogy a végére tudj járni, és pontos információt tudj kapni a téged foglalkoztató helyzetekre. Az, hogy ezt a választ egy újságban, a barátaidtól, online fórumon vagy éppen szakértőtől kapod meg, rajtad áll, de érdemes minél hitelesebb forrást választani, hogy ne tévhitekbe ringasd magad, hanem tapasztaltabb lehess ezáltal is!
2013.02.23. 09:30
Hotdog.hu
Napi ötven orgazmus teszi pokollá a nő életét
Óránként tíz orgazmust is képes átélni Amanda Gryce. A kívülálló azt hinné, a floridai nő élete szakadatlan örömmámor, de valójában szenved a tartós szexuális izgalmi szindróma nevű betegségtôl.
2013.02.13. 09:05
Borsonline.hu
Mi másra jó még a potencianövelő?
A potenciazavarok kezelésére szolgáló tadalafil hatóanyagú szerek a legújabb kutatások szerint nem csak a merevedési problémák kezelésében hatásosak, de segítik az ejakulációt és az orgazmus elérését is. ...
2013.02.11. 11:00
Hazipatika.com
Hangosan még jobb a szex!
Mindkét nem tagjai örülnek annak, ha a partnerük hallhatóan is kifejezi az élvezetét. A nőknél az intenzívebb orgazmus mellett oka lehet az is, hogy bátorítani szeretnék partnerüket - derül ki egy friss kutatásból. ...
2013.02.09. 19:00
Hazipatika.com
Elkötelezett anarchia
Február 14-én mutatja be a Budapesti Anarchista Színház és a TÁP Színháza Többszörös Orgazmus című darabot. Ifj. Sebő Ferenccel Sándor Erzsi beszélgetett
2013.02.08. 11:30
Kulturpart.hu
A hangos szex a jobb?
Közvetlen összefüggés van az élvezet hallható kifejezése és a tapasztalt testi öröm intenzitása között. A nők hangosabbak a férfiaknál, aminek az intenzívebb orgazmus mellett oka lehet, hogy bátorítani szeretnék partnerüket – derül ki egy friss kutatásból.
2013.02.08. 10:21
Vital.hu
Miért jó a tantrikus szex?
Testi-lelki kielégülés, órákig tartó izgalmi állapot, percekre nyúlt orgazmus – ez mind az ötezer éves hindu gyakorlaton alapuló tantrikus szex része. Ha megtanulsz bánni a benned áramló energiákkal, feledhetetlen élményben lehet részed a hálószobában.
2013.02.08. 06:00
Marmalade.hu
Vastüdő és orgazmus
A kezelés a 40 éves szűz művészmozikba szánt verziója. Főhőse, Mark O'Brien költő és újságíró, a gyermekbénulás áldozata. Ám hiába él vastüdővel, vágyai neki is vannak.
2013.02.06. 13:15
Kulturpart.hu
4 tipp az egetrengető orgazmusért
A legtöbb nő számára sajnos néha gondot okoz, hogy eljusson a csúcsra. Van, amikor összejön, van, amikor nem. Sok minden közrejátszhat a nehézségek létrejöttében, de van néhány remek ötlet, melyek segítségével, jó eséllyel minden alkalommal átélhető az igazi, egetrengető orgazmus.
2013.02.04. 20:36
Femcafe.hu
A szex előtti tusolás legyen a petting
Orgazmus, kiabálás, sikoltozás, izzadás. Előtte belefér egy közös zuhany is.
2013.02.01. 21:35
Velvet.hu
Terhes lehetek, ha...? A leggyakoribb kérdések
Ha a behatolás csak pár másodpercig tart? Ha a srác nem ejakulál? Ha nincs orgazmusod? Ha vízben történt az aktus? És igaz-e, hogy a spermiumok átjutnak a ruhán, vagy hogy elpusztulnak a szabad levegőn? Lerántjuk a leplet a tévhitekről!Ha a behatolás csak pár másodpercig tart, lehetek terhes? Bármikor teherbe eshetsz, ha a pénisz közvetlen kapcsolatba kerül a vaginával. Természetesen a terhesség kockázata ebben az esetben nem olyan nagy, mint amikor a pénisz tovább tartózkodik a vaginában és megtörténik a magömlés is, de így is előfordulhat a megtermékenyülés. Emellett bárminemű bőr-bőrrel való intim érintkezés során fennáll a nemi betegségek terjedésének veszélye is.Lehetséges a teherbe esés akkor, ha egy férfi és egy nő „csak” száraz szexet végez? Ez az a módja a szeretkezésnek, amikor a pénisz nem hatol be a vaginába, hanem csak érintkezik vele. Ismét ugyanaz a helyzet, mint az előbbiekben: bármikor, amikor a pénisz a vaginával bármilyen kapcsolatot létesít, megvan az esély a teherbeesésre, és a nemi betegségekre is, szóval legyetek óvatosak!Teherbe eshet egy nő a pre-ejakulációtól? A pre-ejakuláció az a folyadék, amely a péniszből távozik még a magömlés bekövetkezése előtt. Ez a folyadék is tartalmazhat spermiumokat, azaz lehetsz terhes a pre-ejakulációtól. Ezért sem biztonságos védekezési módszer a „majd időben kihúzom” taktika. Ha nem kívánsz teherbe esni, használjatok biztosabb fogamzásgátló eszközt vagy módszert!Lehetséges a teherbe esés, ha a nőnek nincsen orgazmusa? Természetesen lehetséges, ugyanis a nőnek nem muszáj élveznie ahhoz, hogy teherbe essen. Nincsen semmi összefüggés az orgazmus és a megtermékenyítésre váró petesejt között.Előfordulhat, hogy a sperma áthatol a ruhán vagy az anyagon keresztül? Abban az esetben, ha a ruha teljesen átitatódott a spermával, és az közvetlen kapcsolatba kerül a vaginával, van egy egészen parányi esély arra, hogy a férfi spermája eljusson a nő vaginájáig.Előfordulhat a terhesség, ha vízben szexelünk? Ha tényleges, közvetlen közösülés történik a vízben, akkor nyilvánvalóan megvan az esély a megtermékenyülésre, hiszen ebben az esetben a spermium közvetlenül a hüvelybe jut, és a külső víz ilyenkor nem befolyásolja annak útját a petesejtig. De ha közvetlen közösülés nincs, nem valószínű, hogy a kis sperma a medence/fürdőkád vizén keresztül eljut a vaginához, és terhességet okoz. Ha az ejakuláció meleg vízben történt, a sperma csak pár percig életképes. Amennyiben az ejakuláció forró vízben, vagy vegyi anyagokkal teli vízben történik, a spermium pár másodpercnél tovább nem bírja, elpusztul. A terhesség kockázata ilyenkor nagyon csekély, szinte lehetetlen.Teherbe lehet esni anális szextől? Nem következhet be terhesség pusztán csak az anális szextől, de az esély mégis van arra, hogy megtermékenyítse a sperma a petesejtet, mivel a hüvely és a végbélnyílás nagyon közel van egymáshoz. Megeshet, hogy egy kis sperma átkerül, és megtermékenyíti a petesejtet.A spermiumok meghalhatnak miután a levegővel érintkeznek? Vajon az oxigén megöli a spermiumokat? Nem, ez csupán egy mítosz, amelyet sokan igaznak hisznek, de ez mégsem így van! A sperma csak akkor hal meg, ha megszáradt, és szárazon már nyilvánvalóan nem tud a petesejthez eljutni, és azt megtermékenyíteni. A spermiumok különben 3-5 napig is élhetnek, abban az esetben, ha meleg, nedves környezetben vannak, mint például egy nő méhnyakában. A sperma véglegesen elpusztul, miután megszárad.Lehetséges hogy terhes vagyok, mit kell tennem? Lehet, hogy csak most jöttél rá, hogy van esély arra, hogy terhes vagy. Ne ess pánikba, ugyanis mint mondtuk, a fent említett esetekben a teherbeesés kockázata ritka. A következő lépés, hogy elkezdd figyelni magadon a terhesség korai tüneteit (menstruáció kimaradása, szagérzékenység, hányinger, stb. ). Amennyiben a tüneteket tapasztalod, csinálj egy terhességi tesztet (patikában, nagyobb drogériákban kapható), vagy fordulj szakorvoshoz, hogy megbizonyosodj az állapotodról! forrás: kamaszpanasz.hu
2013.02.01. 10:00
Hotdog.hu
A hét szexkérdése: Miért nem jön az orgazmus?
Mit tehet egy huszonéves lány, aki bár boldog, szerelmes, a nemi csúcson még soha nem járt, a megoldást pedig nem találja. Olvasóink a megoldást keresik...
2013.01.18. 16:01
Nlcafe.hu
Még több orgazmustipp, haladóknak
Azt hinnénk, orgazmus-témában már semmi új nincs a nap alatt, pedig de. A "Hölgyeké az elsőbbség: hogyan elégítsd ki a nőt?" című örökbecsű könyv szerzője, Ian Kerner évek óta kutakodik a témában, így most az ő komoly kutatómunkára épített gondolatait szedjük össze.
2013.01.17. 21:00
Neon.hu
Egy rosszul sikerült orgazmus után nagyon megvert
Megrázó levél olvasónktól egy olyan traumáról, aminek hatása alól még évek után sem tud szabadulni.
2013.01.17. 16:11
Velvet.hu
Dirty Orgasm koktél
Nos.., ez is az orgazmus koktélok családjába tartozik. :) Egy ital, amiben az ír, olasz és a francia találkozik.
2013.01.15. 14:57
Receptvaros.hu
A szoptatás a szeretet és a cumi....
Amikor az anya szoptatja gyermekét, nem csupán tejet ad neki, ahogy azt korábban hitték. A biológusok észrevettek valami fontosabbat is: azt állítják, az anya energiát ad át - a tej ennek pusztán a materiális része.Sok kísérletet elvégeztek ezzel kapcsolatban: felneveltek egy kis majmot úgy hogy mindent megadtak neki, amire a tudomány csak képes, egyetlen kivétellel: szeretetet nem kapott, nem ölelték meg, anya nem érintette soha. A tejet gépek szervírozták, emellett kapott mindenféle vitaminokat is - a legmegfelelőbb tápanyagokkal látták el. A kis majom azonban megállt a fejlődésben.Teljesen visszahúzódó lett, összezsugorodott, mintha az élet kezdett volna kiszállni belőle.Mi történt?Hiszen mindent, amit az anya is adhat, megadtak neki.Németországban a háború idején nagyon sok árva kisbaba került kórházba. Heteken belül szinte már mindegyik haldoklott. Minden második meg is halt, pedig lelkiismeretesen gondjukat viselték - tudományos értelemben valóban megtettek mindent értük, amit kellett.De akkor miért haldokoltak ezek a gyerekek?Egy pszichológus jött rá, hogy a kicsiknek testi érintésre, dédelgetésre van szükségük, és arra, hogy azt érezzék, valakinek fontosak. Az étel messze nem elegendő. Kell egyfajta belső, láthatatlan táplálék is. Ezért aztán a pszichológus elrendelte, hogy mindenkinek, aki belép a szobába - nővérek, orvosok, takarítók - legalább öt percen keresztül ott kell maradnia foglalkozni, játszani kicsit a gyerekekkel. Ettől kezdve a gyerekek gyorsan fejlődésnek indultak.Azóta pedig számos ezt a jelenséget kutató kísérletet elvégeztek már.Amikor az anya átöleli a gyermeket, energiát ad át neki. Ez az energia láthatatlan - szeretetnek, melegségnek hívjuk. Valami áramlik az anyából a gyermekbe, de ez fordítva is igaz: a gyermekből is áramlik valami az anyja felé. Ezért van az, hogy a nő akkor a legszebb, amikor anya lesz belőle.Addig a pillanatig hiányzik belőle valami - a kör még nem teljes. De amikor a nőből anya lesz, a kör bezárul. Valamilyen titokzatos forrásból csodálatos báj és kecsesség járja át az egész lényét. Tehát nem csak az anya táplálja a gyermeket, hanem a gyermek is táplálja az anyát, és boldogan adják át magukategymásnak.Nincs is más kapcsolat, ahol ennyire szoros kötődés alakulhatna ki. Még a szerelmesek sincsenek ilyen közel egymáshoz, hiszen a gyermek az anya testéből jön a világra, az ő vére táplálja, az ő húsa és csontja - a gyermek voltaképp az anyja létének kiterjedése. Ez mással nem történhet meg - senki nem állhat ilyen közel egy nőhöz.A szerelmed állhat nagyon közel a szívedhez, de a gyermeked a szíved legmélyén él. Egy gyermek kilenc hónapon keresztül anyja szerves része, ezer szállal kapcsolódik össze vele, az anya élete a gyermek élete, halála pedig a gyermek halálát is jelentené.És ez a kapcsolat a szülés után is megmarad - csupán átalakul. Így később már nem a köldökzsinóron keresztül, hanem energiák szintjén folytatódik tovább a kommunikáció.A gyermekben az étel és a szeretet fogalma már az első pillanattól kezdve összekapcsolódik. Ez a két dolog számára ugyanazt jelenti, hiszen szeretetének és táplálékának tárgya egy és ugyanaz. Maga az anya, de leginkább a melle, hiszen onnan kapja a táplálékot és a szeretet érzését, a melegséget is.Azt érezni lehet, ha az anya szereti a gyermekét. Olyankor más a mellének a tapintása, más a rezgése. Az anya ilyenkor élvezi, hogy a gyermek a mellén szopik, mert stimulálja a nemi ösztöneit. Ha az anya valóban szereti a gyermekét, akkor szoptatás közben szinte orgazmust él át. A melle nagyon érzékennyé válik, ez lesz testén a fő erogén zóna. Melegséget sugároz, és ezt a gyermek megérzi. Pontosan tudja: az anya nem csak kötelességtudatból szoptatja, hanem hatalmas örömet is érez közben.De ha az anya csak kötelességből adja oda a mellét a gyermeknek, akkor a mell hideg, nincs benne ott az a vibrálás, az melegség. Ilyenkor az anya vonakodik, siet. Amilyen gyorsan csak lehet, túl akar jutni az egészen - és a gyermek megérzi ezt.Érzi a ridegséget és az elutasítást. A nő így nem is igazi anya. Mintha nem lenne szüksége a gyermekre, ésezzel a kicsi is tisztában van. Érzi, tudja, hogy nem akarják őt.A gyermek csak akkor érzi, hogy akarják, ha az anya élvezettel szoptatja. Ilyenkor szinte szerelmi kapcsolat alakul ki közöttük, már-már az orgazmus szintjén kapcsolódnak össze. A gyermek csak így érezheti, hogy az anyából szeretet árad felé, hogy szüksége van rá. És ha az anyának szüksége van rá, akkor a világegyetemnek is szüksége van rá, mert az anya az egész világot jelenti számára - hiszen a gyerek csak az anyján keresztül ismeri azt. Amilyennek az anyját látja, pontosan olyannak látja majd az egész világot.Ezért lehetséges az, hogy egy olyan gyermek, akit az anyja nem szeretett, felnőttkorára elidegenedik mindenkitől, és kívülállónak, idegennek érzi magát az egész világban. Egy ilyen ember nem képes bízni a létben. Még a saját anyjában sem tudott megbízni hogyan bízhatna akkor bárki másban? Folyton kételkedik, gyanakszik, mindig résen áll, szorong és retteg. Mindenkiben ellenséget, vetélytársat lát, és attól tart, hogy el akarják pusztítani. A világ nem lehet az otthona.Ha az anya boldog, és örömét leli a gyermek szoptatásában, akkor a gyermeke soha nem eszik majd túl sokat, hiszen tudja, az anyja mindig ott lesz mellette. Ha éhes, megetetik. Soha nem eszi túl magát. Egy olyan gyermek, akit valóban szeretnek egészséges tud maradni - se nem hízik el, se nem lesz túl sovány.Csak nézz meg egy kisgyereket!Amikor feszült, a szájába veszi az ujját, és elkezd cumizni. Vajon miért érzi magát jól attól, hogy az ujja a szájában van? Miért nyugszik meg, miért tud így könnyebben elaludni? Ez a módszer szinte mindegyik gyermeknél beválik.Ha nem tudnak elaludni, bekapják a hüvelykujjukat, egykettőre megnyugszanak és álomba merülnek. Miért?A hüvelykujj tulajdonképpen az anya mellét helyettesíti ilyenkor, a táplálék pedig megnyugtat. Éhes gyomorral nagyon nehéz elaludni. Ha a pocak tele van, akkor rögtön elpilled az ember, mert az emésztéshez a testnek pihenésre van szüksége. És bár a hüvelykujj csupán helyettesíti az anya mellét, természetesen nem jön belőle tej, mégis: az érzés ugyanaz.Amikor a gyermek felnő, már nagyon furcsán néznek rá, ha a szájába veszi az ujját mások előtt, ezért inkább elkezd cigarettát szívni. A cigarettán nem röhög senki, az teljesen elfogadott dolog. De a cigaretta is csak a cumizást helyettesíti - csak jóval ártalmasabb annál. Ha már valamit a szádba kell venned, maradj inkább a hüvelykujjadnál. Az nem árt.Azokban az országokban, ahol a szoptatásról leszoktak az anyák, nagymértékben elterjedt a dohányzás. Ezért van, hogy nyugaton jóval többen dohányoznak, mint keleten.Nyugaton a nők nem szívesen nyújtják oda a mellüket gyermeküknek, hátha ettől előnytelenül változik meg a mellük alakja. Ezért aztán itt egyre nagyobb mértékben terjed is a dohányzás - sokszor még a kisgyerekek is rágyújtanak. Gyerekek dohányoznak, és az anyáknak fogalmuk sincs arról, hogy ez csak azért történik, mert annak idején nem voltak hajlandók szoptatni.Törzsi kultúrákban hét-nyolcéves gyerekek is szopnak még az anyjuk melléből. Ennyi idő már elegendő, így a dohányzásra később nem lesz szükség.Ezért van, hogy az ilyen közösségekben a férfiakat nem is érdekli annyira a női mell, és nem kell attól tartani, hogy a mellük miatt megtámadják a nőket. Rájuk se néz senki.Ha tíz évig folyamatosan szoptatnak, egy idő után megelégeled, beleunsz, végül azt mondod: „Most már tényleg elég volt!" De a legtöbb gyerektől idő előtt elveszik az anyai mellet, ami miatt végül lelkileg sérülnek. Nem véletlenül, hogy a nyugati társadalmak mind a női keblek megszállottjai. A gyerekeknek meg kell kapniuk az anyamellet, máskülönben mániákusokká válnak, és egész életükben azt keresik majd.A tudósok kisgyerekekkel kísérleteztek, hogy megtudják, mit tesznek, ha magukra hagyják őket valamilyen étel mellett. Azt várták, hogy majd túl sokat esznek. De nem így történt: nem tömték tele magukat.Az anya és az apa eteti túl őket, amikor azt mondják nekik: „Egyél még! Nekem nősz nagyra, szentem! Enned kell, hogy erős legyél! Egyél még!" Az anya folyton a gyerek nyakára jár, és azt hajtogatja, hogy egyen még. A gyerek meg bömböl, aztán valahogy csak legyűri azt az ételt. Gyakran látod, hogy a gyerek sír. A teste tiltakozik. Inkább szaladgálni, ugrándozni, szökdécselni és fára mászni akar. De csak tovább tömik!Az orvosok szerint a csecsemőknek háromóránként kell tejet adni. De a te gyereked nem akar enni és elfordítja a fejét. Te erre fogod magad, és erővel belediktálod a tejet, mert ugye lejárt a három óra. Nem lehet tudományosan meghatározott átlagértékeket követni. Ez nem fog beválni. Ha megéhezik, majd sír - ő tudja a legjobban, és hidd el, jelezni is fogja neked, hogy mikor kell ennie. Nem kell állandóan az órát lesni! A gyereknek megvan a maga belső órája, csak épp a felnőttek elsorvasztják benne. Minden gyerek máskor éhes: az egyik négyóránként, a másik három- vagy kétóránként. Nagyon sok kárt okoz, hogy az átlag alapján akarják szabályozni a csecsemők gondozását. Mindig óvakodj az általánosításoktól! A testnek megvan a belső órája. Figyelj a testedre! Kövesd, amit mond! Soha, semmilyen módon ne próbálj meg uralkodni fölötte! A test az egész lényed alapja. Ha megértenéd a testedet, a fájdalmaid, kínjaid kilencvenkilenc százaléka elmúlna. De te mégsem hallgatsz rá. A legtöbb embernek már kisgyermekkorában elterelik a figyelmét a testéről. A gyerek sír, a gyerek éhes, az anya meg az órára pillant. Nem a gyereket nézi!Pedig ha a gyerek nem kap azonnal enni, akkor ezzel megzavarják harmonikus kapcsolatát a testével.Az anya ahelyett, hogy enni adna neki, cumit dug a szájába. Ezzel nem mást tesz, mint becsapja: eltereli a figyelmét a testéről, és tönkreteszi benne a teste iránti érzékenységét.A test bölcsessége nem kap szót, helyette az elme lép működésbe.A cumi persze megnyugtatja a gyereket, és végül el is alszik tőle. Időközben azonban letelik a három óra. A gyerek most mélyen alszik, a teste pihen, de az anyja felébreszti.Ezzel megint csak megzavarja a ritmust. Lassacskán az egész lényét összezavarja. Aztán előbb-utóbb óhatatlanul eljön az a pillanat, amikor a gyerek már képtelen követni a teste útmutatásait. Nem érti, mit akar - éhes-e vagy sem, szeretkezni akar-e vagy sem - hiszen már mindent kívülről manipulálnak.Oshotöbb Osho írás...
2013.01.09. 05:23
Egeszsegmegorzes.hu
20 érv a szex mellett
Számos szexterapeuta és más szakértő említi meg a szex és az orgazmus pozitív hatásait - íme az eddigi egyik legteljesebb lista, amely tudományos kutatáson alapul. Mire vársz még? Kamatyra fel!
2013.01.08. 07:50
Harmonet.hu
Mit tegyünk a könnyű szülésért???
Tehet valamit az anya, hogy a születést, amennyire csak lehet, megkönnyítse a gyermekének?Az anya természetesen nagyon sokat tehet - de csakis a nem-cselekvés által. Egyszerűen csak lazíts!A legfontosabb, hogy ne akarj beleavatkozni. Ha érzed, hogy jön a fájdalom, engedd, hogy magával ragadjon! Amikor érzed, hogy megmozdul a méhed, s a tested már felkészült a szülésre, bent pedig megindul a ritmikus lüktetés... Erről a lüktetésről sokan azt gondolják, hogy fájdalmas. Pedig nem fájdalmas, csak a helytelenértelmezés teszi fájdalmassá.Tehát amikor megindul a lüktetés, egyszerűen fogadd el! Ússz vele! Olyan ez, mint a belégzés és a kilégzés: az anyaméh és a szülőcsatorna kitágul, összehúzódik. Utat enged a gyereknek.Ha úgy érzed, hogy ez fáj, ha úgy döntesz, hogy ezt fájdalomként éled meg, akkor harcolni fogsz ellene, hiszen a fájdalom ellen nehéz nem felvenni a harcot.De ha harcolni kezdesz, akkor megzavarod a természetes ritmust, és ez nem tesz jót a gyermeknek. Ha az anya segít a gyermeknek, történjék bármi is, együttműködik a testével - a test kitágul, összehúzódik, ő pedig engedi a lüktetést és egyszerűen csak élvezi -, az hatalmas boldogság.Minden attól függ, hogyan fogod fel.Nyugaton az embereknek most már végre haladóbb elképzeléseik vannak a szexszel kapcsolatban. De korábban a nő számára az első szexuális élmény évszázadokon át nagyon fájdalmas volt. A nő reszketett a félelemtől, hiszen már gyermekkora óta azt nevelték belé, hogy a szex valami szégyenletes és állatias tevékenység - nem csoda, hogy rettegett tőle. Közelgett a nász, és a nő egyre inkább félt. Át kellett esnie ezen a megpróbáltatáson - hisz ez tényleg nem volt más, mint megpróbáltatás, és mint olyan, természetesen fájdalmas is volt. De a mai időkre eltűnt a fájdalom. Ma már inkább csodálatos, orgazmikus élmény mint megpróbáltatás.Pontosan ugyanez a helyzet a szüléssel is. Csak ez egy jóval nagyobb orgazmus, mint a szexuális orgazmus, mert ugye a szexuális orgazmus is ritmikus: a test kitágul, összehúzódik, kitágul, összehúzódik, de mindez eltörpül ahhoz képest, amikor a nő egy gyermeknek ad életet. Életet adni milliószor nagyobb kielégülés. Ha orgazmusnak fogod fel - és boldogan, magadat teljesen átadva feloldódsz benne -, a gyermek egyszerűen kibújik, te pedig csak segítettél neki. De ha az anya küzd miközben a gyermek ki akar jutni, akkor ez a küzdelem akadályozni fogja a szüléshez feltétlenül szükséges mozgást.A gyerek esetleg megreked félúton, beszorul a feje. Ha ez megtörténik, egész életében szenvedni fog. Nem lesz annyira intelligens, mint amennyire lehetett volna, mert a feje ilyenkor még rendkívül lágy és az agya még fejlődik. Elég egy kis sokk, egy kis beszorulás, és az agy már meg is sérült - soha többé nem lesz olyan, mint amilyen lehetett volna.Tehát inkább segíts, élvezd! Vedd úgy mintha egy hatalmas orgazmust élnél át, ennyi az egész! Azzal segítesz leginkább a gyermekednek, ha nem avatkozol bele a dolgokba.Akkor az a gyerek könnyedén, nyugodtan és ellazultan tud majd a világra jönni, és nem lesz szüksége őssikoly-terápiára, amire pedig majdnem mindenkinek szüksége volna manapság, hiszen alig van olyan ember, aki nem élt át óriási traumát a születésekor.A születés, ha nem segítesz, nagyon fájdalmas a gyermeknek. Élete legelső élménye már szörnyen fojtogató és félelmetes, hiszen úgy érzi, mindjárt meghal: a szülőcsatorna teljesen be van szűkülve, az anyja görcsbe van rándulva, ő pedig alig tud kibújni. Így elsőként a poklot éli meg, ezért aztán nem csoda, ha az egész elkövetkező élete gyötrelmes lesz. Engedd hát, hogy ez az első élmény ami megalapozza majd a jövőjét inkább csodálatos és gyönyörű legyen!Oshomég több Osho bejegyzés várandóssággal kapcsolatos bejegyzés
2013.01.04. 05:30
Egeszsegmegorzes.hu
Orgazmus - Kicsit másképp (18+)
Vajon a pasik megérzik, ha egy nő csak imitálja az orgazmust?
2013.01.03. 18:00
Life.hu
Ha csak egyféle pózban van orgazmus
Nem egyedüli cél az orgazmus szex közben, azonban aki szeretné, át tudja szoktatni a testét.
2012.12.17. 20:22
Velvet.hu
Az orgazmus megvéd!
A rendszeres szexuális együttlét előnye, hogy segít megőrizni lelki békénket is. És ez nem egyszerű szóbeszéd, sokkal inkább tudományos tényeken alapuló állítás.
2012.12.17. 08:40
Kiskegyed.hu
10 szex tipp, amikkel garantáltan gyönyörben lesz részed
Vibrátor? Tantrikus szex? Olajok? Szerepjáték? Avagy mi kell az eget rengető orgazmus eléréséhez? Ez mindenkinél más, viszont vannak jól bevált módszerek, tanácsok, amelyek segítségével te is megismerheted az igazi gyönyört!
2012.12.13. 10:00
Joy.hu
Állandó szexuális izgalom: orgazmus élő adásban (18+)
Kaján kacsingatások, buta, irigykedő megjegyzések kísérik azok mindennapjait, akik egy ritka és különös betegségben szenvednek. Ők azok, akiket folytonos szexuális izgalom tart fogságban, és naponta tucatnyi, de akár kétszáz kisebb-nagyobb erejű orgazmusuk is lehet.
2012.12.10. 23:40
Life.hu
Ölhet-e az orgazmus?
A szexnek számtalan jótékony hatása van, az egyik legjobb karbantartó módszer, gyógyír testnek, szellemnek és léleknek. De mi a helyzet azokkal, akiknek a szíve nem bírja a fokozott megerőltetést?
2012.12.08. 12:00
Napidoktor.hu
Orgazmus: megjátsszák, mert elvárják?
Ha a nők megjátsszák, akkor azért teszik, mert a férfiak elvárják tőlük? És ha megjátsszák, észreveszik? Olvasóink válaszoltak.
2012.11.28. 21:34
Velvet.hu
Fejfájás orgazmus közben - A kapcsolat is rámehet
Ismert fejfájás jelenség, amely az orgazmus közben jelentkezik.
2012.11.24. 12:25
Videoklinika.hu
Fejfájás orgazmus közben - A kapcsolat is rámehet
Ismert fejfájás jelenség, amely az orgazmus közben jelentkezik.
2012.11.24. 12:25
Videoklinika.hu
Szextipp: orgazmus zenére
Akad, aki kifejezetten csendben szereti a szexet, és zavarja a zene. Mások viszont kedvelik, sőt még inkább izgalomba jönnek egy-egy, az érzékeik számára vonzó zene lüktetésére.
2012.11.13. 18:40
Life.hu
Multi Orgazmus koktél
Lassan tényleg ki kell tennünk a 18+ -os karikát, mert a végén bilincsben visznek el. :) Finom Bailey's-es ital, ami annyira finom, hogy néhány lánynál biztos "heves érzéseket" vált ki. :P
2012.11.11. 11:03
Receptvaros.hu
Kötelező megálló: a nyak
Tudtad, hogy külön műfaji besorolást kapott a nyaktájékon keresztüli élvezet? Sokan vannak ugyanis azok, akiknél az orgazmus csupán e terület kényeztetésével is megtörténik. Legújabb sorozatunkban az erogén zónákat vesszük sorra, a mellbimbó után ezúttal a nyaknál időzünk.
2012.11.04. 10:11
Nlcafe.hu
Fejfájás az orgazmus miatt? Nem kifogás!
A szeretkezés - különösen az orgazmus - kiválthat fejfájást. Az izgalmi állapot növekedésével tompa fájást érezhet a fejében és a hátában.
2012.10.29. 11:00
Napidoktor.hu
Fejfájás az orgazmus miatt? Nem kifogás!
A szeretkezés - különösen az orgazmus - kiválthat fejfájást. Az izgalmi állapot növekedésével tompa fájást érezhet a fejében és a hátában. Még gyakoribb azonban az az eset, amikor valakit hirtelen, heves fejfájás gyötör az orgazmus előtt, vagy az orgazmus közben.
2012.10.28. 11:08
Ma.hu
Szexelni, szexelni, szexelni! - az orgazmus univerzális csodaszer
A kutatók szerint az orgazmus nem csak az egészséget segít megőrizni azzal, hogy megóv bizonyos fertőzésektől, de hatására fiatalabbnak is nézünk ki.
2012.10.28. 10:00
Napidoktor.hu
Orgazmus közbeni fejfájás - Gyakoribb, mint gondolná
A szeretkezés - különösen az orgazmus - kiválthat fejfájást. Az izgalmi állapot növekedésével tompa fájást érezhet a fejében és a hátában. Még gyakoribb azonban az az eset, amikor valakit hirtelen, heves fejfájás gyötör az orgazmus előtt, vagy az orgazmus közben.
2012.10.28. 07:38
Webbeteg.hu
Szexelni, szexelni, szexelni! - az orgazmus univerzális csodaszer
A kutatók szerint az orgazmus nem csak az egészséget segít megőrizni azzal, hogy megóv bizonyos fertőzésektől, de hatására fiatalabbnak is nézünk ki.
2012.10.20. 19:44
Ma.hu
Problémád van az orgazmussal? - Migrénre számíts
A fejben megélt orgazmus!
2012.10.08. 17:50
A farok mérete igenis befolyásolja az orgazmust
Az online felmérésben 323 amerikai nő vett részt, a kutatók arra jutottak, hogy az átlagnál méretesebb farokkal nagyobb az orgazmus valószínűsége.
2012.10.05. 19:56
Velvet.hu
G-ponttól az ájulásig: az orgazmus 7+1 típusa
U-pont, A-pont, G-pont, orgazmus a mellek nyaldosásától - kéjpontok, amiktől nagyokat élvezhet.
2012.09.26. 21:33
Velvet.hu
Tao szex: a tartós orgazmus művészete (18+)
Hiába vagy lepedőakrobata, szexuálisan túlfűtött, vagy tapasztalt szerető, egy idő után a legnagyobb szerelem is mélypontra süllyedhet, ha nem tiszteled a másik lelkét, és a testét csupán tárgyként kezeled. Két éve ez volt a kedvenc cikketek a Life.hu-n.
2012.09.22. 14:28
Life.hu
Miért maszturbálunk?
A maszturbáció a nemi szervek saját kezű izgatása az orgazmus eléréséig - de vajon a természetes viselkedés része-e?
2012.09.21. 14:00
Napidoktor.hu
Az éltető orgazmus
A feleségem szeret velem szex közben beszélgetni. Most is egy szállodából hívott.- Woody Allen
2012.09.20. 20:00
Napidoktor.hu
7 orgazmus 15 perc alatt, ZZZ kosaras mellek, szüzen 15 gyerek - hihetetlen, de igaz történetek!
A Discovery új műsora meghökkentő képsorokat ígér.
2012.09.13. 13:30
Neon.hu
Orgazmus - Így segíthet a férfi a nőnek elérni a gyönyört
Ahhoz, hogy egy nő át tudja élni, függ a nő személyiségétől és a..
2012.08.31. 04:30
Videoklinika.hu
Orgazmus - Így segíthet a férfi a nőnek elérni a gyönyört
Ahhoz, hogy egy nő át tudja élni, függ a nő személyiségétől és a..
2012.08.31. 04:30
Videoklinika.hu
Vigyázz, megbetegedhetsz! Ilyen az élet orgazmus nélkül
Egy nő az intimitást tartja fontosnak és nem magát az orgazmust.
2012.08.28. 06:50
Videoklinika.hu
Vigyázz, megbetegedhetsz! Ilyen az élet orgazmus nélkül
Egy nő az intimitást tartja fontosnak és nem magát az orgazmust.
2012.08.28. 06:50
Videoklinika.hu
100 orgazmusa van egy nap
Rossz, ha valaki egyáltalán nem tud eljutni a csúcsig, de talán rosszabb, ha folyamatosan orgazmus rázza a testet.
2012.08.28. 03:08
Nlcafe.hu
20 ok a szexre
Miért olyan fontos a szex és az orgazmus? Ezt a kérdést tette fel az egyik olvasó Jessie Fano szexterapeutának. A doktornő összegyűjtötte az okokat.
2012.08.23. 22:27
Egeszsegtukor.hu
Ha stresszes az orgazmus
Mindennapi probléma, hogy a Nő nem tudja elengedni magát és a szex inkább nyűggé válik. Van megoldás erre is!
2012.08.17. 19:09
Egeszsegtukor.hu
Orgazmus 5 perc alatt? Így csináld!
A női orgazmus titkát sokan kutatták és próbálták megfejteni. Most megtudhatod, valójában mire és mennyi időre van szükséged az eléréséhez.
2012.08.16. 23:06
Egeszsegtukor.hu
Az orgazmusig vezető aranyút
A szex része az orgazmus, azonban sok nőnek nem sikerül ezt elérnie minden szexuális együttlét alkalmával. Most receptet adunk ahhoz, hogy miként tudod elérni az orgazmust.
2012.08.12. 21:45
Egeszsegtukor.hu
5+1 póz, ahol garantált a női orgazmus
A legkisebb apróságok is befolyásolhatják, hogy élvezed-e a szeretkezést, vagy csalódottan dőlsz le az ágyra. Ha azonban a megfelelő pozitúrát választod, az már fél siker lehet!
2012.08.10. 21:48
Life.hu
Kell-e orgazmus a szexhez? - éjszakai pasivélemény (18+)
Megoszlanak a vélemények arról, hogy feltétlenül szükség van-e orgazmusra ahhoz, hogy egy párnak meghitt legyen a szexuális élete. Vannak, akik úgy gondolják: a gyönyör úgyis teljes lehet, ha a felek nem jutnak a csúcsra. Férfiakat kérdeztünk a témában.
2012.08.10. 20:33
Life.hu
Új trend a párkapcsolatokban? - Nem cél az orgazmus! (18+)
Az orgazmus fantasztikusan jó érzés, és azt gondolnánk, hogy kevés jobb dolog van a világon, de valóban ez az egyetlen módja annak, hogy teljesen elmerüljünk a szerelem örömeiben?
2012.08.09. 21:27
Life.hu
A nőknek nem volt joguk az orgazmushoz
1802. Helyszín: egy előkelő budoár. A ház úrnője hisztérikus feszültségben szenved. Gondos férje nem rest, azonnal elküldet az orvosért. A tünetek aggasztóak. A nő testhőmérséklete megemelkedett, pihegve gyorsan lélegzik, szeméremteste duzzadt, érzékeny. Nem kérdéses, valóban hisztéria áll a háttérben. A középkorban a betegséget úgy ismerték, mint káros fuidumok felgyülemlése. A jó doktor ismeri a gyógymódot, a férj megnyugodhat. (Esetleg kezdhet nyugtalankodni?) Az alkalmazott vaginális masszázs azonban hatásos. Ha mégsem működne, még ott van a tarsolyban a gőzhajtású vibrátor. Az eredmény kielégítő. A férfiközpontú társadalmi felfogásba ebben a korban nem fért bele a női orgazmus. A nőknek nem volt joguk ehhez az élvezethez. Azoknak az asszonyoknak, akik nem tudták, vagy nem akarták visszafogni magukat az ágyban, az orvos „mesterséges maszturbációt” rendelt, amit a doktor maga, vagy egy bábaasszony hajtott végre. „Megállapítom, hogy a nők többségét szerencsére semmiféle szexuális érzések nem zavarják.” – írta 1857-ben Dr. Wiliam Acton brit orvos. Ő úgy vélte, hogy az esetek többségében a szexuális késztetés a nőben legfeljebb lappangó állapotban van jelen, és még ha felébred is, a férfiéhoz képest nagyon lanyha.
2012.08.07. 06:00
Bezzeganya.postr.hu
Orgazmus nélkül is megy a női ejakuláció
Aki eddig azt hitte, hogy a spriccelő nő tuti elélvezett, az figyeljen és tanuljon!
2012.08.06. 21:46
Velvet.hu
Miért olyan fontos a szex és az orgazmus? 20 jó ok
Mivel sok ember érez lelkiismeret-furdalást a szex miatt, egy terapeuta megpróbálta összegyűjteni a szexet alátámasztó okokat, amelyek még a lelkiismeret-furdalást is segíthetnek legyőzni.
2012.08.05. 08:18
Ezoterikus.hu
Orgazmus kézi vezérléssel - forró szextipp éjszakára (18+)
Van kedved ahhoz, hogy kézbe kapd a pasid férfiasságát? Miért ne élvezhetnéd a látványt és a pasid örömét, amit az ujjaid idéznek elő.
2012.07.26. 20:13
Life.hu
Orgazmusban világelsők a magyarok
Egy kutatás eredménye szerint a magyarok különösképpen kitesznek magukért a hálószobában, az orgazmus átélésében világelsők vagyunk. ...
2012.07.23. 17:00
Hazipatika.com
Szexuálmágia…
Szexuálmágia…     Többen kérdeztétek tőlem már, hogy valójában mi is lehet a szexuálmágia vagy, hogy mire jó! A szexuálmágia az idők folyamán szinte minden korban bevett gyakorlatnak számított a boszorkányság és a mágia területén. Elsősorban termékenység- és bőségnövelő szerepe miatt alkalmazták előszeretettel, magasabb szinten azonban a teremtési folyamat modellezésére és spirituális fejlődésre is szolgált. A legnagyobb és legerősebb energiának számít! Ez a szertartás csak akkor használható a legnagyobb mágiák egyikeként, ha mindketten szeretkezés közben, elméjüket erősen a célra fókuszálják, és nem gondolnak egyáltalán a szexre. Tehát elmédet olyan erősen kell a célra fókuszálni, hogy mind a szex, mind minden más megszűnjék számodra. Ezáltal az Asztrál síkban olyan feszültséget idézhetsz elő, hogy a célod megvalósulhat. De, ha szerelemről beszélünk, akkor teljesen más világításban kell megközelíteni, mivel a szexuál mágia csak ebben az esetben működik. Ha csak simán szexről beszélünk, akkor az energiák nem ugyanazok! A szexualmágia azon alapul, hogy az emberi létezés az orgazmus pillanatában a legerősebb. A szexuálmágia az orgazmussal járó energia hasznosítása mágikus célokra. Magyarul gondolattal való teremtés, amikor a legnagyobb energia működik az emberben és azt tudatosan irányítva gondolati síkon küldjük el az Univerzum felé vagy célunk felé. Mikor elértük az orgazmust, tartsuk gondolatban azt a képet, és képzeljük el, ahogy beleáramlik az ilyenkor felszabaduló energia. Tartsd fenn a képet és a koncentrációt, a test elvégzi a maradék munkát és természetesen az energiák is amiket irányítottunk. Csak az idő kérdéses, mint mindig a mágiában, hogy mikor éri el a célt! Az emberek nem is gondolnák, hogy szerelmes együttlétek alkalmával milyen energiákat szabadítanak fel és azzal, ha a tudatban gondolatok vannak, mit érhetnek el.
2012.07.22. 08:09
Ancsajosno.hu
Az orgazmusig vezető aranyút
A szex része az orgazmus, azonban sok nőnek nem sikerül ezt elérnie minden szexuális együttlét alkalmával. Most receptet adunk ahhoz, hogy miként tudod elérni az orgazmust.
2012.07.20. 20:00
Napidoktor.hu
A férfiak allergiásak a saját ondójukra
A rejtélyes betegséget, melyben a férfiaknak influenzaszerű tüneteik jelennek meg orgazmus után, a saját ondójukkal szembeni allergia válthatja ki.
2012.07.20. 14:00
Napidoktor.hu
150 ezer orgazmus az olimpián
Nem is tudtuk, hogy a svédtorna is olimpiai szám lett, pedig a jelek szerint nem spórolnak az olimpikonok energiájával...
2012.07.20. 11:00
Neon.hu
A magyaroké a legtöbb orgazmus - átlagon felüli teljesítmény!
Az idei nyár sporteseményekkel teli, éppen ezért a Durex kíváncsi volt, hogy az emberek hogyan teljesítenek a hálószobában. Az eredmények világszerte azt bizonyítják, hogy jól, a magyarok pedig különösképpen kitesznek magukért.
2012.07.19. 19:30
Orgazmus 5 perc alatt? Így csináld! 18+
A női orgazmus titkát sokan kutatták és próbálták megfejteni. Most megtudhatod, valójában mire és mennyi időre van...
2012.07.19. 16:00
Elixironline.hu
Orgazmus nélkül miért jó a szex?
El tudod képzelni, hogy úgy szerelmeskedsz, hogy a végén nem jön el a csúcs?
2012.07.16. 14:07
Nlcafe.hu
Orgazmus után nem ér a szerelmi vallomás
Olvasóink szerint vannak bizonyos szabályok, amiket be kell tartani, mielőtt kimondjuk a másiknak, hogy szeretjük őt.
2012.07.09. 13:37
Velvet.hu
Ha stresszes az orgazmus
Mindennapi probléma, hogy a Nő nem tudja elengedni magát és a szex inkább nyűggé válik. Van megoldás erre is!
2012.07.06. 09:00
Napidoktor.hu
Orgazmus a parkban, te bevállalnád? - éjszakai pasivélemény (18+)
Amíg egyesek izgatónak tartják, addig mások megbotránkoznak azon, ha bizonyos párok közterületen élik ki szexuális vágyaikat. Vajon a te pasid mit szólna hozzá, ha nyilvános szexre szeretnéd rávenni? Íme, két pasivélemény a témában.  
2012.07.04. 20:45
Life.hu
Soma: „A punci egy olyan szerv, ami...”
Soma videó-egypercesében elmondja, mi a különbség klitorális és vaginális orgazmus között.
2012.06.29. 15:06
Nlcafe.hu
Seres Lászó: A Szent Korona mint élő orgazmus
A Fidesz időnként nyit azok felé, akiknek a gárdáját anno két pofonnal akarta hazazavarni, ehelyett azóta is nekik teszik folyamatosan az engedményeket.
2012.06.29. 15:06
Hvg.hu
A hét szexkérdése: Orgazmus nélkül elhagynád a párod?
„A barátom szakított velem, mert képtelen vagyok az orgazmusra” – írja egy olvasónk a Megsúgom oldalon. Olvasóink segítettek!
2012.06.29. 10:06
Nlcafe.hu
Így mentek el: öt nagy filmes orgazmus
A filmtörténet egyik legismertebb orgazmusjelenete Nora Ephron örökzöldjében, a Harry és Sallyben, azon belül is egy zsúfolt étteremben esett meg. De nem csak Meg Ryan tud emlékezetesen nyögdécselni a vásznon: összegyűjtöttünk öt hatalmas mozgóképes orgazmust. Szavazzatok, melyik a legjobb! Csak 18 éven felülieknek!
2012.06.28. 08:00
Magyarnarancs.hu
"Mikor a maci hanyatt esik"
Az Orgazmus, az URH és az Európa Kiadó alapító tagja csaknem húsz éve él Sydneyben: mint visual effects artist dolgozott a Mátrix 2-ben is. Évente egyszer Menyhárt Jenő hívására hazajön egy néhány hetes Európa Kiadó-turnéra basszusgitározni. A saját számaiban is: ő írta például az Elmentek a fiúk című slágert.
2012.06.26. 11:00
Magyarnarancs.hu
Orgazmus koktél
Hol a 18-as karika kérem szépen? :) Tejszínes és édes rövidital...
2012.06.19. 11:15
Receptvaros.hu
Nyerj orgazmust!
Nyerd meg Az igazi orgazmus című hihetetlenül könnyed és szórakoztató, olvasmányosan megírt könyvet. Egy kis gyakorlás soha nem árt!
2012.06.18. 10:20
Napidoktor.hu
- Nem vagyok képes az orgazmusra! Mit tegyek? - Tények és tévhitek a női gyönyörről
A női orgazmus összetett dolog, de korántsem képtelenség.
2012.06.14. 18:20
Femina.hu
Mindennapi orgazmusunk
Az orgazmus precíz megfogalmazásával számtalan tudomány megpróbálkozott már, ezúttal Mester Dóra definíciója következik.
2012.06.06. 10:06
Nlcafe.hu
Orgazmus a szádban
Június 1. és 3. között harmadik alkalommal kóstolható immáron már több mint 100 féle üveges és közel 37 féle csapolt belga sör a Vajdahunyad várában. Először mutatkozik be hazánkban többek között a Kasteel legújabb remekműve, a palackozott Cuvée du Chateau. Kis ízelítő a csapolt sörválasztékból, a teljesség igénye nélkül: Bush (12%), Hercule Stout, Gulden Draak, Piraat, La Trappe Tripel és Dubbel, valamint a tavalyi fesztivál egyik legkedveltebb söre, a Kasteel Rouge.
2012.06.01. 16:54
168ora.hu
Belső klitorisz - Így tutibb a női orgazmus!
Van öt tuti tippünk, amivel megsokszorozhatod a hatalmas orgazmus lehetőségét.
2012.05.24. 07:59
Kiskegyed.hu
Színlelt orgazmus: a férfiak is képesek rá!
A férfi orgazmusának többnyire látható bizonyítékai vannak. De mi van akkor, ha ez nem következik be. Tetteti, hogy neki is jó volt, vagy esetleg beteg?
2012.05.23. 19:00
Amikor elmarad a nagy O…
Az orgazmus a szexuális együttlét tetőpontja; örömforrás testnek és léleknek. Ezért egyfajta célként lebeg a párok előtt, hogy ezt elérjék, azonban némely esetben mégsem sikerül az izgalmat olyan szintre fokozni, hogy a nő eljusson a csúcsra.
2012.05.18. 07:00
Fokuszbanano.hu
Sok pénz, sok orgazmus?
Egy kutatás szerint a partner pénztárcájától függ, hogy egy nőnek hányszor van orgazmusa.Régóta tartja magát az a rosszindulatú vélekedés, hogy a nők nem is szerelemből házasodnak, és egyáltalán nem az érzelmeik alapján választanak maguknak partnert...
2012.05.14. 06:57
Jól jönne már egy kiadós orgazmus? - 4 póz, amivel garantált az élvezet (+18)
Rajtad is múlik, mekkora a gyönyör...
2012.05.13. 18:50
Lassítható a gyors orgazmus a férfinál
Van egy nagy problémám, amivel, gondolom, orvoshoz kéne mennem, de nagyon szégyenlős vagyok, ezért inkább írok. Mindig is nagyon korai magömlésem volt, és ezen sehogy nem tudok változtatni. Már odáig jutottam, hogy inkább nem is keresem a nők társaságát, úgyis tudom, hogy mi lesz a vége. Tudok ezen magam is változtatni? (I., 29 éves)
2012.05.08. 18:36
Borsonline.hu
Orgazmus sport közben?
A „hagyományos” szex nem az egyetlen lehetőség arra, hogy eljussunk az orgazmusig. Egy aktuális kutatás szerint számos nő sportolás közben jut el a csúcsra anélkül, hogy erről fantáziálna közben.
2012.05.04. 07:00
Fokuszbanano.hu
Az orgazmus 9 pozitív hatása
Az orgazmust rengeteg félinformáció és még több városi legenda veszi körül. Íme néhány tény az orgazmussal kapcsolatban.
2012.05.01. 10:51
Bien.hu
18+: A hangos orgazmus az igazi?
Régóta vitatják a szexológusok, hogy az aktus során kiadott hangok fontosak-e az orgazmus szempontjából, vagy mindez csak a pornóipar...
2012.04.28. 19:00
Egeszsegkalauz.hu
A tökéletes kapcsolat...
A spiritualitás életünk legfontosabb része, hisz nemcsak test, de lélek is vagyunk. Sokan a szerelemben tapasztalják meg először azt az élményt, amely túlmutat az evilági lét határain. Arra a tökéletes, transzcendens egyesülésre gondolunk, amelyet, ha szerencsénk van, életünkben egyszer megtapasztalunk. E tapasztalás többféle szinten jöhet létre, s egyértelmű jelei vannak:1. Mi már találkoztunkA „déja vu” érzésénél jóval többről van szó, amikor spirituális társunkkal először találkozunk, és belénk hasít a gondolat: valahol, valamikor már találkoztunk, nekünk közünk volt egymáshoz. Mintha „előző életeinkben” is szoros kötelék fűzött volna bennünket egymáshoz. A másik minden gesztusa, megnyilvánulása ismerős, úgy érezzük, nem megtaláltuk egymást, hanem újra rátaláltunk társunkra. Úgy tűnik, mintha mindent, ami történik kettőnk közt, már tudnánk, és most csak fellebben a fátyol.2. Közös szemléletmódA spirituális szerelemben inkább a hasonló személyiségek találkozása jellemző. Akár azért, mert az előző életek során egymáshoz csiszolódtunk, akár azért, mert eleve egy lélekcsoport jellemzőivel születtek, de a világ legtöbb dolgáról hasonlóan gondolkodnak.3. A hűség nem kérdésA hűség önfegyelem kérdése: meg kell nyirbálnunk eredendő vágyainkat annak érdekében, hogy társunknak ne okozzunk fájdalmat. A hűség nem ösztönből és természetesen létrejövő viselkedésmód, hanem tudatos törekvés, amelyért meg kell dolgoznunk. Kivéve a spirituális kapcsolatot: ott egyszerűen azért vagyunk hűségesek, mert eredendően nem is tudnánk mások lenni. A nő számára az összes többi férfi nemtelen. A monogámiára kevésbé hajlamos férfinek sem kell megtartóztatnia önmagát – egész egyszerűen nem vágyik másik nőre, kedvesén kívül az összes többi nő: ember.4. Meredek ívű lelki fejlődésA másik mellett lehetővé váló a lelki fejlődés. Közös élmény az egymáshoz való transzcendens kapcsolódás, amely új utakat nyit meg előttünk. Mivel mindketten tudjuk, hogy valami magasabb erő köt össze bennünket és közös múltunk nem csupán a jelenlegi földi létre korlátozódik, a transzcendens világba vetett hitünk erősödik és magától értetődővé válik. Kedvesünkkel való beszélgetéseinkben témáink túlmutatnak a hétköznapi szinten, szó esik Istenről, az élet céljáról és értelméről. És mindegyik témában olyan dolgokkal gazdagodunk a másik által, amelyek elősegítik fejlődésünket. Társunk mellett jobb emberré, érettebbé és bölcsebbé válunk.5. A lélek orgazmusaVan a szerelem nélküli szex, a szerelmes szex és a spirituális szex. A sorrend emelkedő: amekkora különbség van egy egy-éjszakás kaland és a legelső szerelmes szeretkezés között, akkora különbség van a szeretkezés és a spirituális együttlét között. A spiritualitással átitatott szexuális együttlét a lélek orgazmusát is hozza. Elmondani nem lehet, mit él át a szeretkező pár: egész lelkük kapcsolódik össze, olyan erővel és tökéletes fedéssel, amelynek egyetlen testi orgazmus se ér a nyomába. A keletiek egész vallást szentelnek ennek az együttlétnek a tantra technikájával. Nem véletlen, hogy a tantrikus szexben a férfinél nem következik be magömlés: a szexualitás célja itt nem a testi kielégülés.Ha ezt az öt jellemzőt megleled kapcsolatodban, biztos lehetsz benne, hogy spirituális kötődésről van szó. Abban is, hogy végleg megtaláltad a boldogságodat, hisz azt a két embert, akiket magasabb erők kötnek össze, semmi nem választhatja el egymástól életük végéig, és még azon is túl.
2012.04.27. 08:01
Utonmagunkhoz.com
Létezik egyáltalán a hüvelyi orgazmus? - Íme, egy furcsa kutatás eredménye
A tudósokat olykor elbűvöli a női orgazmus jelensége.
2012.04.21. 19:15
Femina.hu
Az agy tevékenysége a női orgazmus alatt
A női orgazmus alatti agytevékenységet úgy írták le, mint az epilepsziás roham után a második legnagyobb agyi eseményt, miután az amerikai Rutgers Egyetem (New Jersey) kutatói képi felvételt készítettek az agyi hálózat egy 5 perces időtartamú tevékenysége során a fokozott oxigén felhasználásról, mégpedig egy fMRI (funkcionális mágneses rezonancia képalkotó) szkenner segítségével. A kutatók eredményeikről az Amerikai Idegtudományi Társaság Washingtonban megtartott éves találkozóján számoltak be.
2012.04.21. 15:22
Diagnozis.hu
Női orgazmus: számokba fojtva!
Ha orgazmusról van szó, talán is nem beszélhetünk rossz élményről. Érdemes megismerkedni a vele összefüggő általános számadatokkal is.
2012.04.19. 19:03
Egeszsegtukor.hu
Így segíti elő az orgazmus a teherbeesést
A szeretkezéshez mindenki ért. Legalábbis, amíg csak beszélni kell róla. Kérdések és válaszok a szexről.
2012.04.19. 08:05
Kiskegyed.hu
Szex kúra
A rendszeres orgazmus az egyik legjobb fiatalító kúra. Ugyanis testünkben termelődni kezd az örömhormonnak is nevezett endorfin és a növekedési hormon, ezek pedig jelentősen képesek lassítani az öregedést
2012.04.19. 06:42
Női orgazmus: emeljük a számokat!
Ha orgazmusról van szó, talán is nem beszélhetünk rossz élményről. Érdemes megismerkedni a vele összefüggő általános számadatokkal is.
2012.04.18. 19:00
Terhesen az orgazmus is hevesebb
A terhességről sokaknak a reggeli rosszullétek, a gyomorégés, a feldagadt boka ugrik be. A testben ezidőtájt kavargó hormonoknak köszönhetően azonban létezik egy fenomenális kísérőjelenség: a heves női orgazmus. Tudományosan igazolt tény, hogy a terhességkor megnövekedett ösztrogénszint fokozza a medencetájék vérkeringését, a mellek pedig még érzékenyebbé válnak az érintésre. A reggeli rosszullétek alábbhagyásakor sok várandós nő szinte kivirul: hajuk fényesebb lesz, bőrük pedig lágyabb, szexuális étvágyuk pedig megnövekszik.
2012.04.18. 06:00
Bezzeganya.postr.hu
Napi egy orgazmus távoltartja a dokit
A szex nem csak élvezetes, de szépen és fiatalon tart, jót tesz az egészségednek és rendberakja a menstruációdat.
2012.04.17. 09:52
Cosmopolitan.hu
Női orgazmus: emeljük a számokat!
Ha orgazmusról van szó, talán is nem beszélhetünk rossz élményről. Érdemes megismerkedni a vele összefüggő általános számadatokkal is.
2012.04.17. 09:00
Napidoktor.hu
Orgazmus – mindenáron
Vajon miért olyan fontos az orgazmus? Mi mindent szimbolizál? Heti gyors Mester Dórával.
2012.04.15. 09:04
Nlcafe.hu
Már megint az orgazmus... egy örök vita nyomában
Vajon tényleg létezik a hüvelyi orgazmus? A vita legalább Sigmund Freud óta tart: vajon a nők valóban képesek elérni az orgazmust pusztán a...
2012.04.13. 19:00
Egeszsegkalauz.hu
Furcsa betegségek a szextől: amnézia, fejfájás és allergia
El tudod képzelni, hogy azért kelljen visszautasítanod a párod közeledését, mert valójában a szextől vagy beteg? Ez lehet szúró fejfájás, influenzaszerű tünet, még amnézia is! A közösülés utáni depressziótól az orgazmus utáni betegségig, íme egy kis áttekintő néhány gyakori (és sokszor furcsa!) nemi betegségről.
2012.04.13. 14:13
Kamaszpanasz.hu
A hét szexkérdése: Szerelmesen az orgazmus is eljön?
Az NLC titokfalán, a Megsúgom oldalon egyik olvasónk megvallotta, még soha nem volt szerelmes, és orgazmust se élt át. Az előbbitől várja az utóbbit.
2012.04.13. 14:04
Nlcafe.hu
Még mindig vitáznak a női orgazmuson
A vita legalább Sigmund Freud óta tart, hogy a nők valóban képesek elérni az orgazmust pusztán a hüvely falának az ingerlésétől, illetve van-e különbség az úgynevezett klitorális és vaginális orgazmus között.
2012.04.13. 12:57
Hvg.hu
Újabb vizsgálatok igazolták a kétféle női orgazmust
A szakemberek régóta vitatkoznak arról, hogy valóban létezik-e különbség a hüvelyi- és a csikló-orgazmus között, illetve eljuthat-e a nő kizárólag a hüvely izgatásával a csúcsra. A nők tapasztalati alapon könnyen tudnak válaszolni a kérdésre, tudományos bizonyítékot felmutatni azonban nem ilyen egyszerű.
2012.04.12. 09:00
Origo.hu
Nem minden férfi ejakulál orgazmus közben?
A férfi orgazmusa összetett dolog. Legfőbb funkciója a spermiumok kilövellése, bár nem minden férfi ejakulál az orgazmussal. A női orgazmus funkciója kevésbé világos, bár segít abban, hogy a spermium könnyebben tovább haladjon a petesejt felé...
2012.04.09. 13:39
Ma.hu
A szexguruk válaszolnak: A pasimmal más az orgazmus, mint egyedül
Nem tudod, mi zajlik a pasik agyában? Megkértünk egy szingli és egy házas fickót, válaszoljanak azokra a kérdésekre, amiket sosem mertél feltenni!
2012.04.03. 18:37
A megjátszott és az őszinte orgazmus
A férfiak tényleg nem tudják? Lehet hazudni és megjátszani? Ha nem: hogyan mondd el azt, ha kevés? Nézz szembe a tényekkel, és merd megmutatni az igazit!
2012.03.28. 08:04
Anna.hu
"Jóga közben esett meg a dolog" - Orgazmus pasi nélkül (18+)
Testünk hajlamos néha tréfát űzni velünk. Bizonyos tevékenységek például különösen alkalmasak arra, hogy valakinek úgy legyen orgazmusa, hogy egyetlen vállalkozó kedvű pasi sincs a környéken.
2012.03.27. 22:09
Life.hu
Nők: hiába a szex, ha nincs orgazmus!
A szeretkezés áldásos hatásairól hallhattunk már eleget. Mi történik azonban, ha egy nőnek nincs partnere vagy nincs módja arra, hogy rendszeresen éljen szexuális életet?
2012.03.27. 18:55
Ma.hu
Orgazmus, sport közben?
Az Indiana Egyetem kutatói nemrég megerősítették azt a köztudatban már eddig is meglévő jelenséget, miszerint a nők testedzés közben is képesek orgazmust átélni.
2012.03.25. 18:00
Napidoktor.hu
Orgazmus sport közben? Igen!
Bebizonyosodott: a nők testedzés közben, nyilvános helyen is képesek orgazmust átélni.
2012.03.25. 13:00
Kiskegyed.hu
Nem 18+: Orgazmus átélése sport közben?
Lehetséges ez? Orgazmus sport közben? Az Indiana Egyetem kutatói nemrég megerősítették azt a köztudatban már eddig is meglévő jelenséget,...
2012.03.23. 15:00
Egeszsegkalauz.hu
Orgazmus az edzőteremben - vannak, akik képesek rá
Az Indiana Egyetem kutatói nemrég megerősítették, hogy a nők testedzés közben is képesek orgazmust átélni.
2012.03.23. 12:15
Hvg.hu
VV Fecó megint retteg: az orgazmus jó, csak baba ne legyen
Megállás nélkül gyűri a lepedőt a villa volt dumagépe és az ő szilikontól dús keblű Angélája. VV Fecó szexuális étvágya olyan nagy, hogy ha így folytatja, két pici gyermekük mellé újra bekopogtathat hozzájuk a gólya. Pedig a mulatós zene új sztárja már csak súlyos anyagi helyzete miatt sem tervezi a család bővítését.
2012.03.23. 09:31
Stop.hu
Akaratlan orgazmus edzés közben
Meghökkentő mellékeredménye van sok nőnél a fizikai edzésnek: orgazmust él át, miközben a szex egyáltalán nem jár az eszében. A jelenségről először 1953-ban látott napvilágot beszámoló, de közel 60 év alatt nemigen gyarapodtak az ismeretek róla.
2012.03.21. 10:39
Vital.hu
Nem legenda a kötélmászás közbeni orgazmus
[Amerikai kutatók egy felméréssel igazolták azt a régi feltételezést, hogy bizonyos testgyakorlatok és sportok űzése orgazmust vagy nemi izgalmat válthat ki nőkből akkor is, ha közben egyáltalán nem fantáziálnak a szexről.
2012.03.19. 17:48
Origo.hu
Szeretkezés vagy közösülés?
Előjáték esetleg, közösülés mindig, orgazmus főleg a férfinál. Ez az átlagszeretkezés kurta forgatókönyve. A nők azonban ennél sokkal többre vágynának. Nekik találták fel a közösülés nélküli szerelmet, amely mindig élvezettel jár.
2012.03.15. 07:15
Kiskegyed.hu
Az ejakuláció zavarairól
Élettani szempontból az orgazmus szexuális válaszreakció, reflexmechanizmusok összessége: egy sor idegi folyamat aktivál...
2012.03.14. 08:00
Image.hotdog.hu
Orgazmus: tények és tévhitek
Mi az orgazmus? Az orgazmus az a nagyon jól eső érzés, ami a szexuális izgalmi állapot végén ér téged. Leginkább a nemi szerveidben érezheted, azonban az orgazmust olyan események idézek elő, amelyek mind a lelkedben, mind a testedben történnek.
2012.03.05. 17:13
Kamaszpanasz.hu
Káma Szútra és orgazmus - Az orvos válaszol
"Azt hallottam a Káma Szútra szerint az igazán jó és szeretetteljes együttlét során a felek egyszerre mennek el." - Válogatás a WEBBeteg Orvos válaszol rovatának kérdéseiből
2012.02.26. 13:12
Webbeteg.hu
Orális szex: a bulldog nem jön be!
Akár a többszörös orgazmus is elérhető, ha megtanuljuk kezelni a női nemi szervet, különös tekintettel a pénisznél kétszer több idegvégződéssel bíró csiklóra és környékére.
2012.02.21. 18:55
Ma.hu
Merre vagy orgazmus?
Ő a hibás vagy te, ha elmarad az orgazmus? Biztosan jó okkal vádoljátok a másikat? Mi lehet az oka, ha nem teljesül be az együttlét?
2012.02.20. 15:00
Napiotthon.hu
Hálószobatitkok a házasságban - Az orvos válaszol
Létezik az, hogy egy gyermek születése után a feleségem nem kívánja az együttlétet? Tényleg az orgazmus nélküliség miatt lehet az utóbbi időben fokozottan ingerült? Mi a fajsúlyosabb: a klitoriszos, vagy a hüvelyi orgazmus? Ha számára ezek tabutémák, akkor én hogyan jöjjek rá? - Válogatás a WEBBeteg Orvos válaszol rovatának kérdéseiből.
2012.02.18. 05:21
Webbeteg.hu
Napi hetven orgazmus
2012.02.15. 00:00
Mommo.hu
Miért marad el az orgazmus?
Ő a hibás vagy te, ha elmarad az orgazmus? Biztosan jó okkal vádoljátok a másikat? Mi lehet az oka, ha nem teljesül be az együttlét?
2012.02.14. 13:00
Napidoktor.hu
3 tuti orgazmustipp estére
Azt hinnénk, orgazmus-témában már semmi új nincs a nap alatt, pedig de. A "Hölgyeké az elsőbbség: hogyan elégítsd ki a nőt?" című örökbecsű könyv szerzője, Ian Kerner évek óta kutakodik a témában, így most az ő komoly kutatómunkára épített gondolatait szedjük össze.
2012.02.07. 18:00
Neon.hu
Elcsíptük: Nyári hangulat Leightonnal
Mindennap találunk valamit, hogy vidámabban induljon a reggel: tegnap a legviccesebb orgazmus jelenetekkel próbáltunk  felvidítani, ma pedig a kedvenc Leighton Meester-dalunkkal.
2012.01.25. 07:00
Cosmopolitan.hu
Orgazmus a filmvásznon: A legviccesebb szexjelenetek
A pasi vicces fejet vág, amikor eléri a csúcspontot, vagy éppen szokatlan hangokat ad ki közben? De persze a legjobb, ha mindez egy filmben történik meg, és te nyugodtan pukkadozhatsz a nevetéstől. Nézd végig a filmtörténet legviccesebb orgazmus jeleneteit!
2012.01.24. 11:00
Cosmopolitan.hu
Instant orgazmus: A legjobban öltözött pasik
Te is alig tudod rávenni a pasidat, hogy vegyen magának egy új farmert, mert a kedvenc trapéz gatyója már '89-ben kiment a divatból? Szegény! Pedig a srácok olyan irtó szexisek (és mindemellett férfiasak is) tudnak lenni, ha trendin vannak felöltözve!
2012.01.24. 07:30
Cosmopolitan.hu
Szex Twitter tempóban
Ha már kiolvastad a legújabb Cosmót és végigcsináltad az Egy hetes orgazmus-tervet is (69. oldal!), itt egy kis rapid továbbképzés, a világ legrövidebb tippjeivel!
2012.01.20. 09:00
Cosmopolitan.hu
Gátolt orgazmus - Amikor a férfiaknál késik a gyönyör
A férfiak szexuális zavarai közismertek. Az egyik leggyakoribb gondról, a korai magömlésről kifejezetten sok cikk születik, ám alig esik szó egy szintén kínos szexuális zavarról: a gátolt férfi orgazmusról.
2012.01.18. 21:09
Life.hu
ESZO - A kéj titkos útja (18+)
Az ESZO nem más, mint az elnyújtott szexuális orgazmus, amivel te is megajándékozhatod a párodat - az egész csak egy kis idő és ügyesség kérdése. Eláruljuk, hogyan csináld.
2012.01.18. 21:09
Life.hu
Van kapcsolat a női orgazmus és a magas sarkú között?
Christian Louboutin esküszik, hogy a magas sarkú a nők testtartása mellett a libidójára is hatással van.
2012.01.18. 21:08
Hir24.hu
Lehetséges, hogy egy intenzív orgazmus miatt korábban érkezik a menstruáció? (18+)
Ritka, de nem ismeretlen jelenség, hogy nőknél az orgazmust követően korábban érkezik el a menstruáció ideje. Ugyan kifejezetten erre irányuló tudományos vizsgálatok a jelenség mögött meghúzódó mechanizmusokat még nem tárták fel, dr. Erős Erika szexuálpszichiáter, a Videoklinika.hu szakértője szerint azonban a különös összefüggés magyarázatául szolgálhat mindaz, amit az orgazmus természetéről tudunk.
2012.01.18. 20:17
Life.hu
Orgazmus magassarkútól: a celebek hülyeségeket beszélnek
Méregteleníteni jó, hideg vízzel hajat mosni jó, szintetikust magunkra kenni rossz, ezeket nyomják a hírességek, de egy tudóscsoport idén is elmagyarázta, ezek miért tévhitek.
2012.01.03. 06:58
Velvet.hu
Harmincéves koromig nem tudtam, mi az orgazmus
Egyre többen vannak, akiknek a szexualitás megélése, a teljes ellazulás, az eksztázis nem jön könnyen. Olykor a legkézenfekvőbb dolgok jelentik a megoldást.
2011.12.15. 12:11
Nlcafe.hu
Ha stresszes az orgazmus
Mindennapi probléma, hogy a Nő nem tudja elengedni magát és a szex inkább nyűggé válik. Van megoldás erre is!
2011.12.10. 06:00
Mayra.hu
Lady Gaga titka: "Orgazmus és spenót"
Néhány hónapja, amikor a fiatal énekes aláírta új parfümjének szerződését, egyetlen kikötése volt. Az illat alapja hasonlítson a vér és a sperma molekuláris szerkezetére. Ezek után nem csodálkozhatunk azon, hogy a szépségápoláshoz is csak megdöbbentő dolgokat használ.
2011.12.02. 10:45
Storyonline.hu
Agyban élvezünk el?
Képes-e az agy önmaga lejátszani az orgazmust kiváltó hatásokat, a kielégülés folyamatát? Hiszen végső soron az orgazmus is az agyból indul ki, másodpercekre, de akár percekre is módosítva a tudatállapotunkat.
2011.11.25. 11:11
Harmonet.hu
Mi történik a női agyban orgazmus közben?
Animációs film készült arról, hogy az együttlét csúcspontján milyen folyamatok mennek végbe a női agyban.
2011.11.23. 17:33
Nlcafe.hu
Mi történik a női agyban orgazmus közben?
A világon elsőként készítettek animációs filmet a New Jersey Rutgers Egyetem kutatói arról, hogy az orgazmus közben milyen folyamatok játszódnak le a női agyban.
2011.11.23. 15:00
Marmalade.hu
Ez történik a női agyban orgazmus közben
Az MRI csak epilepsziás roham közben mutatott ennél intenzívebb agyi aktivitást.
2011.11.16. 15:01
Velvet.hu
Mi a szimultán orgazmus alapfeltétele?
Egy kis odafigyeléssel és gyakorlással az egyidejű csúcs simán megdönthető
2011.11.13. 08:11
Nlcafe.hu
Amikor az orgazmus nem cél, csupán kellemes mellékhatás
Az erotikus masszázs - melyet gyakran kevernek össze a szexmasszázssal - nem korunk "találmánya", hanem különböző formákban már az ősidőktől létezik. A legkorábbi feljegyzések az ókori Kínából származnak Kr. e. 2700-ból. Természetesen a ma alkalmazott módszerek a klasszikus masszázs iskolák technikáiból merítenek, általában azok ötvözetei.
2011.10.30. 19:53
Stop.hu
Nőket is kínoz a korai orgazmus
Az orgazmus túl korai elérését inkább a férfiak problémájaként ismerjük, pedig sok nő szenved attól, hogy gyorsabban jut el a csúcsig, mint szeretné.
2011.10.30. 15:10
Nlcafe.hu
Személyiségünk és orgazmusaink összefüggése
A női orgazmus kérdésköre valószínűleg több szakértőt tart el, mint a szexológia egész iparága. Újabb kutatások a személyiség épsége és a hüvelyi orgazmusra való képesség között vélnek összefüggést felfedezni.
2011.10.26. 14:26
Borsa.hu
A frigiditás okai
A frigiditás orvosi meghatározása a nemi vágy hiányát vagy csökkenését és az orgazmus zavarát jelenti.
2011.10.24. 01:04
Hazipatika.com
ÖsszeEsküvők: a vőlegények összemérték a cerkát!
A méret a lényeg - a Rezidencia vőlegényjelöltjei egymás férfiasságát tárgyalják ki. Szóba kerül a női és a férfi orgazmus közötti különbség is.
2011.10.17. 17:00
Az orgazmustanulás egyik bevált módszere
Nem kell mindig terápiákat és csodamódszereket igénybe vennünk a gyógyuláshoz, a problémánk megoldásához. Néha meglepően egyszerű a titok nyitja, még ha olyan kényes témáról is van szó, mint a női orgazmus.
2011.10.03. 09:50
Harmonet.hu
11 érdekes tény az orgazmusról
Tudod, honnan ered maga a kifejezés? És azt, hogy milyen világrekordok születtek már az orgazmus terén? Vagy hogy mi az,...
2011.09.30. 08:00
Image.hotdog.hu
Genetikailag is kódolt, hogy képesek vagyunk-e az orgazmusra
Egy új tanulmány felfedte a női orgazmus evolúciójának rejtélyét. Az elmúlt 40 év során számtalan
2011.09.30. 00:25
Hazipatika.com
Megnéznéd ezt a szöszit orgazmus közben? Fotók 18+
Lindsay Marie lehet az a lány, akiért a legtöbb férfi mindent bevállalna...
2011.09.18. 23:59
Stop.hu
Már nagyon közel az orgazmus - Fotók 18+
Ma esti fotósorozatunkban Larissa teljesen a végletekig elmegy.
2011.09.01. 23:59
Stop.hu
Spirituális orgazmus: izgasd a szexcsakrádat!
A szervezet hét energiaközpontja, azaz a csakrák, nem csak egészségi, hanem érzelmi állapotodat is befolyásolják. Így hozhatod őket egyensúlyba.
2011.08.30. 18:12
Szokatlan kielégülés: orgazmus a mellbimbó izgatásától
Minden harmadik nőnek lehet orgazmusa a mellei simogatásától, harapdálásától, csókolgatásától.
2011.08.20. 21:53
Velvet.hu
Női orgazmusfilmre gerjednek az ausztrál légi utasok
A Qantas gépein nem Zs-kategóriás filmekkel szúrják ki a vendégek szemét, hanem egy, a női orgazmus titkaival foglalkozó tudományos-ismeretterjesztőt sugároznak.
2011.08.20. 12:06
Velvet.hu
Színlelt orgazmus, színlelt élet
Magunknak vagy a partnerünknek hazudunk, ha színleljük az orgazmust? A pasiknak ártunk az önámítással? Heti gyors Mester Dórával.
2011.06.15. 11:06
Nlcafe.hu
Csak a hiú férfi tolja el a nő kezét a csiklóról
A nők orgazmus-zavara kihat a pasikra is, akik akkor tesznek a legjobban, ha elkerülik, hogy tovább frusztrálják a nőt.
2011.06.05. 21:47
Velvet.hu
A csiklóizgatás az út a hüvelyi orgazmus felé
Fiziológiailag csak egyféle orgazmus van, amit a nők többféleképpen érhetnek el: direkt csiklóizgatással, kézzel, szájjal ingerelve vagy aktus közben.
2011.05.23. 22:01
Velvet.hu
Alekosz fülcsontig nyalt Veronikának
A menyasszony-jelölt orgazmus közeli állapotot idézve sikoltozott a lefetyelés közepette.
2011.05.22. 20:51
Velvet.hu
Ehhez képest egy orgazmus semmiség!
Aki akkoriban megnézte a Trainspottingot, és nem volt előképzettsége, és a főhőssel együtt (aki persze azóta Ben Kenobi lett) beletévedt egy vécé bugyraiba, sohasem felejti el az élményt!
2011.05.22. 08:00
Stylemagazin.hu
Sorozatos orgazmus 20 év házasság után
Ennek a cikknek a megírása még a múlt héten fogalmazódott meg bennem, mert a hites urammal valami olyan élményt éltem át, és nem először, hogy kikívánkozott belőlem.
2011.05.18. 11:30
Harmonet.hu
Vadító orgazmus 15 perc alatt
A szex akkor jó, ha lassú
2011.05.17. 14:51
Ejakulációs etikett
Ha az orgazmus melléktermékéről van szó, a nők szerencsésebbek a férfiaknál. Nekik nem kell aggódniuk amiatt, hogyan és miként takarítsanak össze maguk után, míg a férfiaknál gyakran felvetődik ez a kérdés. Ezért összeállítottuk saját
2011.05.10. 14:12
Varga Viktor és az igazi orgazmus
A Csillag Születik sztárja tévés távgyógyítókat meghazudtoló képességgel adja át az egészséget a Tabu Tv nézőinek, közben pedig az igazi orgazmusról beszél.
2011.05.05. 16:02
Harmonet.hu
Anikó vállalja az orgazmus nélküli életet
A 150 nap után kiesett Nádai Anikó a ValóVilág villájában az autóvezetést hiányolta a legjobban.
2011.05.04. 16:00
Velvet.hu
Napi szextipp: Izgasd fel magad!
Nyilvánvalóan te is érzed, hogy jelentős a különbség egy összebújás és egy észvesztően jó orgazmus között. Segítünk, hogy minél többször tapasztalhasd meg az utóbbit. 
2011.04.04. 19:30
Mindent vagy semmit a hüvelyi orgazmusról
Sok nő számára eldorádó kincse a hüvelyi orgazmus, tudják, hogy létezik, de még nem élték át. Kell-e egyáltalán megszállottan keresni? Heti gyors Mester Dórával.
2011.03.28. 15:49
Nlcafe.hu
Titok a múltból: orgazmus-zavarral küzd Liptai Claudia?
Liptai Claudia ugyan a média kereszttüzében éli életét, gyermekkoráról azonban nem sokat tudni. A Mokka tegnapi műsorában ugyanakkor megdöbbentő történetet osztott meg a nézőkkel: a műsorvezetőt kiskorában szatír támadta meg.
2011.03.22. 11:46
Stop.hu
Színlelt orgazmus és terméketlenség - 5 szexmítosz, amitől rettegnek a pasik
Bizony, a férfiak is aggódnak a szex miatt. Íme az öt leggyakoribb férfifélelem; olvasd el és nyugtasd meg a pasidat.
2011.03.09. 18:00
Orgazmus az előadáson
Evanston
2011.03.06. 16:54
Mellékes az orgazmus a yoni és a lingam-masszázs során
A szexmasszázs nem a szexről szól, a nőben bizalmat kelt a hosszas puncimasszázs.
2011.02.27. 21:57
Velvet.hu
Napi szextipp: Simogass mindenhol
Nyilvánvalóan te is érzed, hogy jelentős a különbség egy összebújás és egy észvesztően jó orgazmus között. Segítünk, hogy minél többször tapasztalhasd meg az utóbbit. 
2011.01.25. 19:30
Így tartsd hosszan az orgazmus közelében a pasidat!
5 tuti tipp - Csak nagylányoknak! Ezek a technikák ugyanis a haladóknak valók, és általában nem az első numeránál érdemes bevetni őket, hanem akkor, amikor bele akarsz adni apait-anyait, hogy megszédítsd a kiválasztottadat!
2011.01.20. 11:10
Harmonet.hu
Spermaallergia okozza a rejtélyes POIS-szindrómát
A betegeknek egy hétig tartó, influenzaszerű tünetei lesznek orgazmus után.
2011.01.18. 13:12
Velvet.hu
Szex ruhában, orgazmus nélkül a színpadon
A pantomim-szex versenyben az nyerhet, aki az előjátéktól az utójátékig mindent imitál.
2010.11.25. 16:36
Velvet.hu
Orgazmus a szavazástól
Vihart kavart Spanyolországban a katalán ifjú szocialisták kampányfilmje, amelyben egy fiatal nő orgazmust él át a szavazata leadásakor.
2010.11.23. 10:02
Harmonet.hu
Állandó merevedés és más szexbajok
Tudtad, hogy létezik olyan, akinek orgazmus közben migrénje van? És olyan is akad, aki álmában szexel. Íme a legbizarrabb szexuális problémák.
2010.11.18. 11:03
Állandó merevedés és dupla hímtag 6 bizarr szexbaj
Tudtad, hogy létezik olyan, akinek orgazmus közben migrénje van? És olyan is akad, aki álmában szexel. Íme a hat legbizarrabb szexuális probléma.
2010.11.17. 18:00
5 szextechnika, amit nem hagyhatsz ki!
Egy kutatás kiderítette, létezik 5 olyan szextechnika, melyeket alkalmazva szinte biztos az orgazmus!
2010.11.03. 18:00
Hangosabb az ál-orgazmus
Magyarország
2010.10.29. 17:07
Tízmilliószoros orgazmus - csak ma!
Szeretne valamit tízmillószorosan? A buddhisták úgy vélik, ma van erre lehetőség. A dharmacsakra napon hitük szerint bármit teszünk, annak hatása nagyon felerősödik.
2010.10.29. 17:03
Stop.hu
Orgazmustabletta: kapd be és élvezz!
A merevedési zavarokkal már nagyrészt sikerült megküzdenie az orvostudománynak. De vajon mi a helyzet a női szexgondokkal és az orgazmus képtelenséggel?
2010.10.20. 18:10
Mi kell a tökéletes és kielégítő szexhez? Szakértőnk elmondja!
Élvezetes ágyjelenetek, órákig tartó orgazmus  lehetséges? Szakértőhöz fordultunk, hogy megtudjuk, mi kell ahhoz, hogy ténylegesen kielégült állapotban érezzük magunkat szeretkezés után.
2010.10.19. 15:32
Joy.hu
Mészáros Dóra nem harap orgazmus közben, de 4 milliárdot nyert a lottón
A sztriptíztáncos szerint annyi igazságtartalma van annak, hogy leharapta Chris Ballew fülét, mint hogy épp Tahitin sütteti a hasát.
2010.10.19. 07:10
Velvet.hu
Te rettegsz a terhességtől?
Lány, aki a teherbe eséstől való félelem akadályoz meg az orgazmus átélésében
2010.10.18. 13:54
Evamagazin.hu
Orgazmus, nők, mi lesz még? - Maria Geronazzo kitárulkozik!
Maria Geronazzo nem hagyományos terveket dédelget, ugyanis fejébe vette, hogy megtanítja a nőket, méghozzá mindenre! A Nagyszájú Nőként emlegetett Maria gátlások nélkül kitárulkozik, de hogy ez esetben mit is jelent ez pontosan, arról a STOPnak adott interjújában számolt be részletesen!
2010.08.22. 11:32
Stop.hu
Szex-játszmák: Egoizmussal nincs orgazmus?
Sokéves tapasztalatom fogalmaztatja velem azt, hogy nem a kortól függ a szexuális aktivitás, az orgazmus képesség, hanem pl. a személyiség szorongásra való hajlamától sokkal inkább!
2010.08.13. 08:30
Harmonet.hu
Marjai Judit: miért kell napi 12 orgazmus?
A nyolcvanas években már sztármodell volt, és alig múlt húsz, amikor elhatározta, hogy fotós lesz. Marjai Juditot mindig szerette a fényképezőgépe, és negyven éves kora felett is kitűnő formában mutatja. Az elmúlt évek alatt elismert fotóművész lett, emellett karcos, meglehetősen kritikus írásokat publikál.
2010.07.29. 14:01
Stop.hu
Orgazmus a retrokütyük szerelmeseinek: USB írógép
Igazi, régi, hagyományos, nosztalgikus írógépünket (ha még megvan), átalakíthatjuk számítógéphez USB-vel csatlakoztatható billentyűzetté.
2010.07.12. 18:55
Velvet.hu
"Sikítsatok, hadd halljam!" - színlelt orgazmus a színpad előtt! Fotók!
Csütörtök éjjel tizedik alkalommal is kiosztották a VIVA Comet gála zöld-narancssárga gömbjeit. A díjátadón egymást érték a meglepetések, a meghatott könnycseppek és a sztárfellépők, a több ezer fős tinédzser rajongótábor mellett pedig a celebvilág apraja-nagyja is tiszteletét tette a színpad előtt.
2010.06.18. 15:14
Stop.hu
"Ez már önmagában orgazmus!" - Mától minden pasi beindul!
Pénteken startol a 2010-es labdarúgó világbajnokság, amit a magyar férfiak többsége sem akar elmulasztani. Hazánk ismert focirajongói is lázban égnek: kedvenc csapatukról, játékosukról és szurkolói szokásaikról is vallottak a STOPnak!
2010.06.11. 11:41
Stop.hu
Recept: Orgazmus koktél
Hozzávalók: 2 cl amaretto 2 cl Baileys 2 cl triple sec 1 cl tejszín
2010.05.09. 00:00
Mindmegette.hu
Új orgazmus trükkök! Tények: A női ejakuláció
Löket az örömhöz: az USA szex-papnője, Lou Paget és a legújabb szex-statisztikák ajánlata. Próbáld ki! 4. rész
2010.05.06. 16:00
Joy.hu
Új orgazmus trükkök! Tények: Az izgatás
Löket az örömhöz: az USA szex-papnője, Lou Paget és a legújabb szex-statisztikák ajánlata. Próbáld ki! 3. rész
2010.05.05. 16:41
Joy.hu
Folytatás! Új orgazmus trükkök - 2. rész
Löket az örömhöz: az USA szex-papnője, Lou Paget és a legújabb szex-statisztikák ajánlata. Próbáld ki! 2. rész
2010.05.04. 18:00
Joy.hu
Új orgazmus trükkök - 1. rész
Löket az örömhöz: az USA szex-papnője, Lou Paget és a legújabb szex-statisztikák ajánlata. Próbáld ki!
2010.05.03. 13:49
Joy.hu
Mit gondol a férfi a női orgazmusról? (18+)
Elöljáróban annyit: a pasi szerint a női orgazmus akkor a legjobb, ha van. A sikkantás milyenségéről és a vágyak netovábbjáról bővebben a cikkben olvashatsz.
2010.04.27. 17:05
Femina.hu
Szex szétszakítóan finoman - Amikor a kezének tilos, simítsd magad...
Szinte nincs olyan férfi, aki nem vágyik rá. Mire? - teszed fel a kérdést. Na, ne nézz bután. Igen, most egy jóval pikánsabb dologról lesz szó, mint az ajkakkal való simogatás. Szédületes orgazmus, szex szenvedéllyel, ami szétszakít!
2010.04.23. 18:45
Harmonet.hu
A megjátszott női orgazmus béna pasikat termel
A pornósok egybehangzó válaszai alapján kijelenthetjük, hogy a szimulált élvezet kétperces macsókat vagy rettegő férfiakat szül.
2010.04.21. 22:03
Velvet.hu
Szex közben az ájulás kerülget, bajom lehet?
Szeretkezés közben, amikor már érzem, hogy közeledik az orgazmus, elkezdek nagyon szédülni. De nem csak ezt a furcsaságot tapasztalom...
2010.04.19. 07:04
Nlcafe.hu
Az Orgazmus Szervíz kitisztázza a szexet
Szexológiai szenzációk egy honlapon
2010.04.14. 05:39
Storyonline.hu
A hüvelyi szülés nem miniorgazmus
A császáros szobatársunk sajnálja, hogy nem lett szülésélménye. Ketten győzködjük, hogy higgye el, a hüvelyi szülés sem mini orgazmus, mi már csak tudjuk, mindketten a másodikat szültük.
2010.04.11. 11:59
Velvet.hu
Íme 4 garantáltan orgazmusnövelő pozíció!
Világos, hogy nem csak a pozíción múlik, problémamentesen összejön-e az orgazmus vagy sem. Néhány pozícióban azonban jobban, intenzívebben élheted át és könnyen elérsz a csúcsra.
2010.04.08. 11:46
Joy.hu
A tökéletes 69-es pozíció titka Elnyújtott gyönyör, közös orgazmus (18+)
Ha szeretnéd tökélyre vinni az orális szexet, tudd meg, hogyan lehet egyszerre részetek a buja gyönyörben!
2010.04.05. 17:07
Femina.hu
3 tűzforró szextechnika, amivel egyszerre juthattok a csúcsra (18+)
A közös orgazmus nem a véletlenen múlik: tudd meg, hogyan élheted át a végső gyönyört pároddal egy időben!
2010.03.14. 17:15
Femina.hu
Napi szextipp: Tüzeld fel magad!
Nyilvánvalóan te is érzed, hogy jelentős a különbség egy összebújás és egy észvesztően jó orgazmus között. Segítünk, hogy minél többször tapasztalhasd meg az utóbbit. 
2010.03.12. 08:41
Napi szextipp: tüzeld fel magad!
Nyilvánvalóan te is érzed, hogy jelentős a különbség egy összebújás és egy észvesztően jó orgazmus között. Segítünk, hogy minél többször tapasztalhasd meg az utóbbit. 
2010.03.11. 19:30
Napi szextipp: Intim simogatás
Nyilvánvalóan te is érzed, hogy jelentős a különbség egy összebújás és egy észvesztően jó orgazmus között.
2010.03.10. 10:47
Napi szextipp: Intim simogatás
Nyilvánvalóan te is érzed, hogy jelentős a különbség egy összebújás és egy észvesztően jó orgazmus között. Segítünk, hogy minél többször tapasztalhasd meg az utóbbit. 
2010.03.09. 19:30
Így fejezd be az orális szexet - Más nők így csinálják! (18+)
Szívesen kényezteted párodat orális szexszel, de az orgazmus pillanata zavarba hoz? Tudd meg, mások hogyan fejezik be, és mi az, ami a pasinak sincs ellenére.
2010.03.03. 17:36
Femina.hu
Elindult az országos orgazmus - egyetemisták ingyen vehetnek részt
Egy új együttes jelent meg a magyar zenei élet palettáján, mely öt férfit és egy hölgyet foglal magába. A zenekar tagjai a Duende címet választották együttesük nevének, mely egyfajta katarzist, egy átszellemült állapotot jelöl. [Dátum: 2010.03.01. 14:11]
2010.03.01. 14:11
Zene.hu
Milyen orgazmus létezik?
Gondoltad volna, hogy a népszerű tanácsadásokon a legtöbb kérdés a női orgazmus eléréséről szól?
2010.02.24. 07:45
Storyonline.hu
A női orgazmus 6 típusa - És szexpózok, melyekben megtapasztalhatod (18+)
Ismerd meg az orgazmus fajtáit, illetve azokat a helyzeteket, melyekkel a legkönnyebben juthatsz a csúcsra!
2010.02.21. 19:06
Femina.hu
Benkő Dániel éjjel-nappal dug kamuarájával
A faszharcos lantos szerint nem szerencsés, ha a szex célja az orgazmus, magát a szeretkezést kell élvezni. Ő is ezt teszi, éjjel-nappal dugja kamuaráját.
2010.02.11. 13:27
Velvet.hu
10 meglepő dolog, amit még biztosan nem tudsz a testedről
Gondoltad volna, hogy szervezetünk képes saját maga is előállítani aszpirint? Hogy a vakbél nem is olyan fölösleges szerv, mint hittük? Észrevetted, hogy az orgazmus néha tüsszentési ingert vált ki? Tíz meghökkentő tény.
2009.12.28. 09:25
Nlcafe.hu
Orgazmus négy keréken
Négy kereke van, legálisan közlekedhet az utakon, autóhoz mégsem mérhető. Porsche, Ferrari piskóta neki, csak a legdurvább speedmotorok veszik fel vele a versenyt. Az Ariel Atom mindennél durvább, amit eddig láttunk és éreztünk.
2009.11.27. 21:10
Nlcafe.hu
Bakácsot már nem érdekli az ötperces orgazmus
Bakács Tibor Settenkedő is megszólal a Pierre Woodman-sztori című dokumentumfilmben, amely a pornóipar rejtelmeiről, valamint a producer munkásságáról szól
2009.11.26. 17:37
Stop.hu
Női ejakuláció: gyönyörteli spriccelés - Létezik? (+18)
Számos nő tapasztalja, hogy az orgazmus következtében nem kis mennyiségű, világos színű folyadékot bocsát ki. Sokan közülük azt hiszik, hogy ilyenkor nem tudják vizeletüket visszatartani. Feltehetjük a kérdést, mely sokakban felmerült: a nők is ejakulálnak?
2009.11.24. 15:35
Harmonet.hu
Elmulasztott orgazmus - Amikor nem is sejtenéd, hogy baj van
Gyakran megesik, hogy szex után nem tudnád megmondani, átélted-e a gyönyört, vagy sem? Tudd meg, mi lehet az oka!
2009.11.22. 19:46
Femina.hu
Ördögi hatása is lehet az orgazmus-hormonnak
A "szerelmi hormonként" ismert oxitocin olyan negatív érzéseket is felerősíthet, mint az irigység, a féltékenység és a kárörvendés - derült ki egy izraeli kutatásból.
2009.11.14. 17:51
Stop.hu
Meztelen fiatalok és szex lépésről lépésre
Magyarországon először jelenik meg olyan kiadvány, amelyben nem csak minden szexszel és szerelemmel kapcsolatos kérdésedre kaphatsz választ, de még néhány fiatallal is találkozol, akik vállalták önmagukat és meztelenre vetkőztek a kamerák előtt. A BRAVO gondozásában november 12-én megjelenő színes-képes BRAVO LOVE magazin lépésről lépésre mutatja be a testi-lelki egészség és az orgazmus felé vezető utat.
2009.11.12. 16:43
Nem dicsőség, veszélyes ájulásig dugni egy nőt
Az orgazmus közben spontán bekövetkezett ájulás az átélője számára inkább ijesztő, mint izgalmas.
2009.11.06. 21:59
Velvet.hu
Döbbenet! Ha orgazmusa lesz, meghal
Hihetetlen történetet írt meg az ausztrál sajtó: egy 24 éves lány soha nem szeretkezhet, mert egy orgazmus végzetes lenne szívének.
2009.11.06. 14:56
A női orgazmus 4 áldásos hatása
A gyönyör nemcsak szexuális életedet teszi teljessé, de testi-lelki bajaidat is enyhíti. Tudd meg, milyen problémákat orvosolhatsz egy szenvedélyes hancúrral!
2009.10.31. 19:17
Femina.hu
Jó-e az ikergolyó - gésa golyó? Kriston Andrea megmondja! 5 súlyos tévhit! (+18)
Két, pici cuki szexi jojó - ez az ikergolyó. A gésák titkának tartották sokáig - innen ered másik neve a gésa golyó. Ma már minden nagyobb szex shopban kapni lehet. Van olyan rokona is, ami nem csak két, hanem akár 3-4 felfűzött, gyöngysor szerű golyóbislánc - a lényege mindegyiknek ugyanaz: - fenntartani a szexuális vágyat az orgazmus elérése nélkül. Nem kínzás - előjáték!
2009.10.26. 10:01
Harmonet.hu
Völgyorgazmus - a karezza technika (+18)
A szocializáció során is azt halljuk, hogy a dinamizmus, az aktivitás értékesebb, mint a finomság és az egyszerűség. Ezért törekszik és koncentrál az emberek túlnyomó része a szexuális együttlétek során is az orgazmus elérésére.
2009.10.21. 10:02
Harmonet.hu
Terhesnapló: Már az orgazmus is fáj
Már az orgazmust sem tudom élvezni, mert a gyönyör pillanatában begörcsöl a vádlim.
2009.10.21. 08:44
Velvet.hu
A női orgazmus lépcsői
A szexuális válaszciklus - mikor a szexuális izgatottságtól eljutsz a csúcsig - egy sor testi és érzelmi tünetet, változást okoz benned. Most megtudhatod, a tested hogyan reagál a ciklus különböző fázisai alatt. Jobban kiismerve saját testedet felpörgetheted a párkapcsolatodat és az esetleges szexuális problémáid okaira is fényt deríthetsz.
2009.10.15. 15:44
A biztos női orgazmus titka, amit ossz meg a pároddal - Csak 18 éven felülieknek
Nem csak a pasinak jár a kézi vezérlésű gyönyör: avasd be párodat titkaidba, és élvezd a kényeztetést!
2009.10.08. 18:16
Femina.hu
Tetszik a saját nemi szerved? Csinos csiklókkal könnyebb az orgazmus (+18)
Egy nemrég végzett felmérés szerint könnyebben megy az orgazmus azoknak a nőknek, akik elégedettek saját nemi szervükkel. Nem elegendő, hogy a dombocskáiddal, a formád egészével rendben kell lenned, hanem az is nagyon fontos, hogy mit gondolsz saját intim területeidről. A szépen rendben tartott alsó tájék több önbizalmat ad, és ha van önbizalmad könnyebb a kitárulkozás.
2009.10.08. 12:01
Harmonet.hu
Ildikó meglepő kritikája
Keresztes Ildikó meglepő kijelentést tett tegnap este az RTL Klub Vacsoracsatájának kamerái előtt. Azt mondta, amikor a sushit megkóstolta a hozzávaló szószokkal együtt, az orgazmus kerülgette.
2009.09.24. 13:30
Storyonline.hu
A tökéletes női orgazmus 4 titka (18+) - Élvezd a szexet!
Szeretnéd átélni a mindent elsöprő gyönyört? Ismerj meg néhány praktikát, amivel egetrengető élmény lehet az együttlét!
2009.09.04. 08:48
Femina.hu
Orgazmus határozó tűzijátékosan (18+)
Mit érzel? Nehéz leírni, elmondani, pláne ha épp az oly csodás és leírhatatlan orgazmusról van szó. Augusztus huszadikán azonban az ég megtelik jelképekkel. Éppen olyanokkal, melyek alkalmasak arra, hogy leírd ezt az érzést. A kirobbanó orgazmust ugyanis a tűzijáték is jelképezheti.
2009.08.20. 12:30
Harmonet.hu
Lehet-e orgazmus nemi erőszak elszenvedése alatt?
A megkérdezett szexológusok egyike állítja, hogy nem ritka az orgazmus erőszakos közösülés során, a másik viszont túlélési mechanizmusnak tartja a hüvely nedvesedését.
2009.08.12. 22:09
Velvet.hu
Nagy-Britannia: Napi egy orgazmust a diáknak
A brit Nemzeti Egészségügyi Szolgálat legfrissebb röplapja szerint: Napi egy orgazmus távol tartja az orvost.
2009.08.12. 14:16
Napi egy orgazmust a diáknak
A brit Nemzeti Egészségügyi Szolgálat legfrissebb röplapja szerint: Napi egy orgazmus távol tartja az orvost.
2009.08.12. 13:58
Vibrátor: a tökéletes női orgazmus záloga (18+) - Hogyan használd?
A legnépszerűbb szexjátékszer ma már nem tabu. Ha fiókodban lapul, ne félj használni, ha pedig még nincs, ismerd meg az előnyeit!
2009.07.26. 10:45
Femina.hu
Lassú gyönyör, elnyújtott orgazmus (18+) - 4 különleges szexpóz
Egész éjjel szeretnéd élvezni a gyönyör hullámait? Válogass kedvedre a legjobb helyzetek közül!
2009.07.17. 08:46
Femina.hu
Nonszensz orgazmusok (+18)
Az orgazmus az a téma, amivel kapcsolatban a legtöbb tévhit, butaság és állítólagos, vagy valós "kutatás" adata terjeng a világhálón. A női orgazmus témájában ez egészen extrém méreteket ölt, de a férfiak orgazmusával kapcsolatban sem mindent tudnak a nők.
2009.07.13. 14:35
Harmonet.hu
Orgazmus, jövök! - A legtutibb szexkütyük (18+)
Kellemes a színe, szemet gyönyörködtető a formája, finoman a kezedbe simul, és ha ez még nem minden, használatával további élvezetekhez jutsz. Mi az? A válasz egyszerű: a szexuális segédeszközök legújabb generációja.
2009.06.30. 09:30
Nlcafe.hu
Orgazmus, jövök! - A legtutibb szexkütyük
Kellemes a színe, szemet gyönyörködtető a formája, finoman a kezedbe simul, és ha ez még nem minden, használatával további élvezetekhez jutsz. Mi az? A válasz egyszerű: a szexuális segédeszközök legújabb generációja.
2009.06.30. 09:30
Nlcafe.hu
Fájdalom helyett orgazmus szülés közben
Az orgazmikus szülésnek elnevezett élmény hívei élettani bizonyítékokkal is alátámasztják, miként lehetséges az, hogy a nők jelentős hányada nem fájdalomként, hanem nemi gyönyörként éli meg a szülést.
2009.06.19. 09:36
Velvet.hu
Gazdag fickó - tutibb orgazmus?
Kimutatták, hogy az anyagilag jól szituált férfiak több és minőségibb orgazmust képesek előidézni partnerüknek - vagy csak egyszerűen jobb színésznőt tudnak venni maguknak?
2009.06.17. 13:04
Harmonet.hu
Intim fejlövés - minden, amit eddig nem kérdeztél meg a szexről
Férfiak szexuális problémákkal, sztriptízbár, elfojtott vágyak meg az a híres női orgazmus. Minden adott egy jó történethez, és Szajki Péter le is forgatta.
2009.06.09. 11:30
Nlcafe.hu
Mindent megkapok: az életem egy orgazmus!
Egy stílus, amit ő teremtett. Egyedi zenék, egyedi ruhák és még egyedibb gondolatok. Kedvenc száma volt a Radio GaGa a Queen-től, úgy érzi, ez volt a leginkább hozzá illő sláger. Éppen ezért nem is gondolkodott, magától adódott, hogy hasonló lesz a művészneve: Lady GaGa.
2009.05.25. 20:41
Stop.hu
Előbb egy orgazmus, aztán jöhet a vallomás!
Az oxitocin segíthet abban, hogy a párok könnyebben meg tudjanak beszélni bonyolultabb dolgokat is, állítja egy svájci tanulmány.
2009.05.22. 06:51
Stop.hu
Szex: Hüvelyi- vagy csikló orgazmus?
Akár hiszed, akár nem a jó szex nem képesség, hanem tanulási folyamat eredménye. És mint ilyen tanulható.
2009.05.07. 09:23
Joy.hu
Hüvelyi- vagy csikló orgazmus?
Akár hiszed, akár nem a jó szex nem képesség, hanem tanulási folyamat eredménye. És mint ilyen tanulható.
2009.05.07. 09:23
Joy.hu
Hüvelyi- vagy csikló orgazmus?
Akár hiszed, akár nem a jó szex nem képesség, hanem tanulási folyamat eredménye. És mint ilyen tanulható.
2009.05.07. 09:23
Joy.hu
Betiltották az orgazmusegyházat
Bírósági úton betiltották egy szabad hitközség régóta vitatott nevét a Svédország déli részén található Lövestadban: az "orgazmus egyháza" elnevezést ugyanis botrányosnak és erkölcsöt sértőnek ítélta a göteborgi tartományi ítélőszék.
2009.05.03. 14:28
Velvet.hu
Így működik a női orgazmus!
Bensőséges hangulatra van szüksége a nőnek az orgazmushoz.
2009.05.01. 17:01
Angyal vagy démon? A női orgazmus két arca (+18)
A nő két arca, a démoni, erős, leteperő, vonzó, és sötét praktikákkal megszőtt. Az angyali, barátságos, ragyogó, és szerető. Melyikből található több benned?
2009.04.29. 18:35
Harmonet.hu
Szex a háziállatok előtt
Az amatőr pornót mostanában sokkal jobban favorizálják a felnőtt filmek szerelmesei. A közvélemény szerint ugyanis a házi készítésű videókban még fellelhető a természetesség, javarészt a nyögések, sikoltozások sem műanyagok, és az orgazmus is igazi, ha van.
2009.04.27. 16:03
Velvet.hu
A biztos női orgazmus titka - 18 éven felülieknek
Az önkielégítés nem csak akkor tabu számodra, ha párod keze kóborol rossz helyen? Vetkőzd le gátlásaidat, és éld át a gyönyört akár egyedül is!
2009.04.20. 09:18
Femina.hu
Orgazmus közben lövöldözni tilos
Floridában csak a tarajos sült tilos megdugni, a texasi csirkék huzogatása szex közben tilos. Amerika legelvetemültebb szextörvényei.
2009.04.04. 20:00
Velvet.hu
Évi kétszáz orgazmus az igazán egészséges!
Egy speciális felmérés eredménye szerint évente legalább kétszáz orgazmus szükségeltetik ahhoz, hogy valaki hat évvel fiatalabbnak nézzen ki a koránál.
2009.04.03. 04:57
Stop.hu
5+2 vadiúj DVD, amit látnod kell
Izgalom, feszültség és vizuális orgazmus
2009.03.17. 09:10
Nlcafe.hu
Erogén zónák a férfitesten - Találd meg! (+18)
Az erotikus játékokhoz, az előjátékhoz, nem csak a férfiaknak kell érteni. Legtöbb esetben mégis erről olvashatunk. Valljuk meg, nem csak a férfiak önzők, de néha a nők is. Nem csak nekünk jár a kényeztetés, sőt rajtunk is múlik, hogy eljutunk-e az orgazmus csúcsára nem csak párunkon. Sőt a partner izgatása ránk is jó hatással lehet. Mi nők, vajon mennyire ismerjük a férfiak testét?
2009.02.19. 19:00
Harmonet.hu
A létező izgalom: A női magömlésről - őszintén (+18)
A női magömlés hibás elnevezés, ugyanis csak egy kisebb mennyiségű folyadék távozik, az orgazmus során, ami nem tartalmaz "magot" tehát spermiumokat. A g pont izgatásával gyakrabban elérhető, de előfordulhat más esetekben is. A G-folt izgatására a nők először gyakran csak vizelési ingert éreznek, majd ez csap át gyönyör érzésébe, a mirigy megduzzad, és ebben az esetben az orgazmust a mirigy által kilövellt váladék is kíséri, ami általában, nem a hüvelybe, hanem a húgycsőbe ürül.
2009.01.29. 19:00
Harmonet.hu
10+1 tipp a garantált orgazmusért
Az orgazmus a világon a legegyszerűbb és a legösszetettebb dolog. Nem elég hozzá a rutin, a tapasztalat meg egy jó szerető, a megfelelő lelkiállapot is nélkülözhetetlen. Praktikákból pedig sohasem elég.
2009.01.27. 08:50
Nlcafe.hu
Sok pénz - több élvezet
Több orgazmust élnek át a nők a gazdag férfiakkal, mint a szegényekkel - állítják brit tudósok egy kutatás eredményeire alapozva. Az élvezet tényleg a pénztől függ? Egy szexológus férfi inkább nem, mint igen, az orgazmus tréner nő viszont úgy gondolja, lehet alapja a felmérésnek.
2009.01.26. 21:14
Origo.hu
Durva szex és csajbunyó
A nemiség legalább annyira emberi tulajdonság, mint az agresszivitás. Éppen ezért ér minden pasinak elsajátítani néhány fojtástechnikát az orgazmus érdekében.
2009.01.22. 15:40
Borsa.hu
Orgazmus után fáj a fejem!
Ki ne hallott volna már hirtelen fellépő fejfájásról, mellyel közhelynek tűnő kifogással a nők próbálják partnerük testi közeledését hárítani? Ám a szexuális eredetű fejfájás, vagyis az orgazmus-fejfájás valóban létező probléma, amikor a felek egyikére
2009.01.06. 13:45
Napi cuki szex játékunk: Orgazmus - fizbi USB csatlakozással (+18)
Most aztán felejtsd el, hogy változó kor, meg nincs kedvem, meg nincs időm, mert a gép előtt kell ülnöm! Töltsd le USB-n kersztül a megfelelő programot a saját orgazmusodhoz! Csüccs rá, és hajrá!
2008.10.10. 12:08
Harmonet.hu
Anorgazmia: orgazmus hiány
Az anorgazmia, vagyis a szexuális kielégülés teljes hiánya általában a nőkre jellemző jelenség, de nem kerüli el az erősebb nem képviselőit sem. Az orgazmusképtelenség a leggyakoribb szexuális probléma, ami legtöbbször pszichés okokra vezethető vissza, de ez az állapot pszichoterápiás módszerekkel jól orvosolható.
2008.09.30. 10:39
Napi cuki szex játékunk: Orgazmus-varázsgömb szex-boszorkáknak (+18)
Ha egy gömböt látunk, nem annyira egy vibrátor jut eszünkbe, mint inkább egy amerikai kosárjátékos popsikája. Az aprócska gésa golyókkal más a helyzet, de ez a cucc, amivel ma játszunk, jóval nagyobb. Először hihetetlennek tűnik, hogy volt olyan lökött tervező, aki a nőket egy labdácskára akarta ültetni. De végül meg kell valljuk, hogy neki lett igaza!
2008.09.16. 05:53
Harmonet.hu
Unja, hogy mindig elélvez - napi 200 orgazmus!
Sarah Carmen unja a szexuális életét, mert annyira intenzív. Ugyanis 200 orgazmust él át naponta!
2008.09.04. 16:34
Stop.hu
Napi cuki szex játékunk: Kispingvin PC özvegyeknek (+18)
Ha a pasid a Linuxot izélgeti helyetted, a legjobb, ha te is keresel magadnak egy pingvint! A pasi meg orgazmus helyett mantrázza, hogy ubuntu! Neked akkor is garantált a szexis forróság, ha kint repkednek a mínuszok, vagy olyan a hőség, akár egy gőzmosodában.
2008.08.28. 00:45
Harmonet.hu
Mitől taoista a szex? - Örömszerzés mesterfokon, ahogy Keleten tanítják!
Amikor a szexet a tao szellemében szeretnénk megélni, akkor a középpontban mindig az egységélmény lesz. Valójában születésünk óta az egység élményre vágyunk. Talán a legintenzívebben az anyaméhben éljük meg, s utána ezt az érzést keressük egész életünkben. A szexben megélhetjük, hogy egyek vagyunk az Univerzummal, vagy más megközelítésben Istennel. A Tao is ezt tanítja, s így a szex a megvilágosodás egyik útjává válik. Amikor szeretkezünk minden érzékünk "élni kezd", s az ész háttérbe szorul. Az orgazmus, pedig maga a teljesség, ilyenkor egyek vagyunk a mindenséggel. Ez maga a megvilágosodás pillanata.
2008.08.25. 09:44
Harmonet.hu
Fiala Jánosnak a pajzsmirigye okoz mámort, Keleti Györgyinek a szex
Fiala János kamaszosnak tartja az ivást, ha mámorra vágyik, ahhoz a pajzsmirigy-túlműködése segíti hozzá, Keleti Györgyinek pedig az orgazmus élménye jelenti a mámort. A Sziget Fesztiválra meghívtuk a két, teljesen különböző közeg véleményét formáló személyiséget, nem számítva arra, hogy az egymásra találásuknak tanúi lehetünk.
2008.08.19. 10:35
Velvet.hu
G mint G-pont - Hogy használd?
Nagyon tévedsz, ha azt gondolod, hogy a női orgazmus tudományos kérdés, mert valójában ideológiai kérdés. A női orgazmus szükségességének tagadása régi téma, célja elsősorban az, hogy a nő ne kívánja a szexet. Ha nem kívánja, akkor majd ellenáll a postásnak meg a gyerekorvosnak, így garantált a hűség.
2008.08.11. 11:10
Nlcafe.hu
Napi cuki szex játékunk: Plasztikkacsával az orgazmus sztrádán (+18)
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy nagyon huncut, és kissé pedofil hajlamú, a szado-mazo szextől sem egészen idegenkedő, közepesen disztingvált, sárga kiskacsa, aki nem akart egyedül maradni még azután sem, hogy a gazdája kinőtt a lavórban fürdésből, meg a kisbaba korból...
2008.08.07. 06:19
Harmonet.hu
Díjnyertes lett a távvezérlős orgazmus
Nintendo Wiimote vezérlő segítségével már csak szórakozás az orgazmus elérése.
2008.08.05. 21:10
Velvet.hu
Orgazmus a fejed búbjától a lábad kisujjáig
Régen volt, amikor a nő csak hagyta magát, és az orgazmus a nagy tabuk közé tartozott, de hiába élünk modern időket, nekünk, nőknek még mindig számtalan dolgot kell megtanulnunk saját testünkről, saját gyönyörünkről és a szeretkezésről.
2008.07.29. 09:00
Nlcafe.hu
Az önkielégítés művészete
Egy szóló szeánsz a hiedelmekkel ellentétben sokkal többet ér annál, minthogy mosolyt csaljon az arcunkra. A maszturbálás segít áttörni bizonyos mentális falakat és hozzásegít a nagyobb orgazmus eléréséhez, akkor is, amikor már nem magányosan gyűrjük a lepedőt.
2008.07.21. 20:01
Stop.hu
Kis titkok a nagy orgazmusért
Sok nő teljesen képtelen az vaginális orgazmus elérésére. Ennek sokféle oka lehet, a legtöbbször mégis a rövid előjátéknak, a nem eléggé izgató, vagy a túl rövid aktusnak tudhatók be.
2008.07.15. 11:37
Stop.hu
Cseresznye és orgazmus?
Egy felmérés szerint a magyarok 70%-a éri el az orgazmust szeretkezés közben, mégis csak minden második ember elégedett a szexuális életével.
2008.06.27. 13:15
Nlcafe.hu
A biztos orgazmus záloga - 18 éven felülieknek
Miért csak a férfiaknak járna a kézi kényeztetés? Vedd rá párodat, hogy ő is dolgozzon egy kicsit, te pedig dőlj hátra, és élvezd.
2008.06.23. 09:48
Femina.hu
Orgazmus, amitől még te is megijedsz
Az injekció megnöveli a G-pontot, az eredmény mindent felülmúl
2008.06.19. 13:52
A hibátlan csiklóizgatás 5 titka - 18 éven felülieknek!
A női orgazmus könnyen forduló kulcsa a klitorisz. Nem mindegy azonban, hogy a párod hogyan is kezd neki a kényeztetésének. És az sem, hogyan folytatja.
2008.06.13. 10:48
Femina.hu
Smárlecke a puszitól a tantrikus orgazmus-csókig 5 lépésben
Ugye azt hiszed, tudsz csókolózni? Én is azt hittem, de kiderült, hogy még a pusziból is gyenge vagyok. De szerencsére az érzéki csók tanulása igazán könnyű, és nagyon élvezetes tevékenység. Próbáld ki, ha van kivel!
2008.06.05. 09:29
Harmonet.hu
5 meglepő tévhit az orgazmusról férfiaknak - 18 éven felülieknek
A női orgazmus kissé misztikus a férfiak számára. Eloszlatunk hát néhány tévhitet, ami a pasik fejében él.
2008.05.28. 09:48
Femina.hu
Az extatikus női orgazmus titka: U-pont
Az U-pont nem csupán könnyebben elérhető kistestvérénél, a G-pontnál, de hosszabb és "mélyebb" orgazmust is okoz.
2008.05.11. 16:18
Femina.hu
Szexuálmágia: orgazmusvarázslat! - 18 éven felülieknek!
Ez az évezredes varázslat nem csupán szerelmi vágyaidat teljesíti. Az orgazmus ereje képes teremteni, ha jót kívánsz!
2008.05.04. 13:18
Femina.hu
Fuss és az orgazmus utolér!
Jó ideje tudjuk, hogy a futás a legegyszerűbben űzhető mozgás, és a leghatékonyabb sport, ami jótékonyan befolyásolja az ember légzési- és keringési rendszerének működését. Az viszont kevesek számára ismert, hogy a szexuális életre is rendkívül kedvező hatással lehet!
2008.04.23. 22:15
Stop.hu
Nem kell többé tettetni az orgazmust
Egy mindössze 8 másodperces művelettel megsokszorozható a női orgazmus
2008.04.01. 12:00
A hosszú orgazmus titka - A millió dolláros pont!
Mitől is 'millió dolláros' az a bizonyos pont? Na most akkor beszéljünk egy kicsit a férfiakról is ...
2008.03.27. 06:12
Harmonet.hu
Aki orgazmus helyett inkább főz: Perszephoné
Perszephoné, az engedelmes lány és az alvilág úrnője. Túlságosan közel áll anyjához, mégsem őszinte vele. Nem árulja el neki, hogy önként vállalta a feleség szerepet Hádész mellett, és nem kényszer hatására tette. Ez sok mindent sejteni hagy rejtett, titokzatos természetéről...
2008.03.12. 06:06
Harmonet.hu
Nem kell keresni a G-pontot, megtalál az bennünket!
"A női orgazmus szempontjából a méret nem számít! Kivétel ha kicsi" - mosolyogtatja meg ez a mondat az embereket gyakorta. De ez a G-pont felfedezése óta már az átlagon aluli méretekkel rendelkező urak is megnyugodhatnak!
2008.02.22. 18:40
Stop.hu
Végre! Megtalálták a G-pontot!
Ultrahanggal is kimutatható a női orgazmus kulcsa
2008.02.21. 12:04
Globális orgazmus
Mindenkinek jól jöhet egy néhány szextipp! Még neked is!
2008.02.13. 22:18
Joy.hu
Spriccelő női orgazmus
2008.02.06. 14:29
"Orgazmus foghúzás közben"
2008.02.01. 18:01
Tanulható az orgazmus!
2008.02.01. 15:51
Százféle orgazmus létezik!
Egy angol nő már több tucat fajta gyönyört élt meg
2008.01.09. 08:33
A biztos orgazmus titka - Tanulj meg maszturbálni! (+18!)
Egyszeres, többszörös, multi, hüvelyi, csikló. De mi van, ha egyáltalán nem megy az orgazmus? Gyakorlatozz velünk, és sikerülni fog!
2008.01.08. 09:18
Femina.hu
Az orgazmus kiváltására alkalmazott pettingtechnikák - 18 éven felülieknek!
Ha kellően figyelmes és ügyes vagy, nem kizárt, hogy pettinggel csodálatos orgazmust ajándékozhatsz párodnak.
2008.01.02. 09:13
Femina.hu
Tyra Banks csak parókában szexel
Egy kiöregedett szupermodell élete sem könnyű: ha a paróka leesik, oda az orgazmus, de legalább két korty bortól szexinek érzi magát.
2007.11.27. 11:19
Velvet.hu
Multiorgazmus - Élvezd a szexet a legmagasabb szinten
A nők több mint 60%-a nem képes „csak” a csikló-általi orgazmusra, a legtöbben nehezen viselik ezt el és mindenképpen magasabb fokozatra akarnak lépni. Kutatók bizonyításai szerint, biológiailag nincs különbség a szintek között csak érzésben, mert minden női orgazmus alatt, a hüvely falának ritmikus összehúzódásai a hüvelytől a méhig hatolnak, és ez által segítik az ondót eljutni a méhszáj felé. Tehát utódnemzés szempontjából hasznos a nők orgazmusa, na de mi lesz velünk, amíg nem vágyunk babára? Lássuk, hogyan élvezhető a szex a legmagasabb fokon.
1999.11.30. 00:00
Femcafe.hu
5 izgi tipp, hogy egetverő orgazmusod legyen 18+
A nők számára kanyargósabb út vezet az orgazmus eléréséhez, mint a férfiaknak. Íme néhány forró ötlet, hogy...
1999.11.30. 00:00
Elixironline.hu
Orgazmus!
1999.11.30. 00:00
Mommo.hu