Mészáros Antónia

A legfrissebb hírek, képek, cikkek, információk gyűjteménye Mészáros Antóniáról.

<strong>Mészáros Antónia</strong>: Nem bonthatta volna fel a szerződésemet az ATV
Mészáros Antónia: Nem bonthatta volna fel a szerződésemet az ATV
Régóta menni akart, mégis váratlanul távozik. Nem élné meg tragédiának, ha soha többet nem dolgozna a médiában.
07.13. 18:09
Hir24.hu
<strong>Mészáros Antónia</strong> az ATV-től átigazol az UNICEF-hez – megvan, ki az utódja
Mészáros Antónia az ATV-től átigazol az UNICEF-hez – megvan, ki az utódja
Hat év munkaviszony után távozik az ATV-től Mészáros Antónia, aki az Egyenes Beszéd hétfői adásában jelentette be, hogy ezt követően az UNICEF hazai igazgatójaként dolgozik majd. Demcsák Zsuzsa érkezik helyette. Forrás: Nők Lapja Café: Mészáros Antónia az ATV-től átigazol az UNICEF-hez – megvan, ki az utódja
07.11. 07:30
Nlcafe.hu
 Távozik az ATV ismert arca, a tévézést is abbahagyja
Távozik az ATV ismert arca, a tévézést is abbahagyja
Egyelőre nem folytatja a tévézést Mészáros Antónia.
07.10. 22:15
Hvg.hu
hirdetés
<strong>Mészáros Antónia</strong> otthagyja a médiát, az UNICEF-nél dolgozik tovább
Mészáros Antónia otthagyja a médiát, az UNICEF-nél dolgozik tovább
Információink szerint a nyáron Rónai Egon vezeti az Egyenes beszédet, az ősztől Demcsák Zsuzsa lesz a váltótársa.
07.10. 21:01
Hir24.hu
Mészáros Antónia (Index): Ha politikai nyomást éreznék, akkor felállnék
Politikai befolyást az én műsoromban nem tapasztalok, rám biztosan senki nem próbál semmilyen nyomást gyakorolni. Interjú. [...] Bővebben!
2017.03.29. 13:36
Mandiner.hu
Aki bírál, az eleve bérenc, sértett ember, és persze liberális
Mészáros Antónia azonnal felállna az Egyenes beszédből, ha politikai nyomást érezne. Nem azért szakítja félbe a politikusokat, mert arrogáns, hanem mert nem állja a mellébeszélést. Nagyinterjú.
2017.03.29. 09:41
Index.hu
Munkatársunk rangos szakmai díja
Ónody-Molnár Dóra, a168 Óra munkatársa, valamint Mészáros Antónia és Tóta W. Árpád kapta idén a Bossányi Katalin-díjat. Az egykori kiváló újságíró emlékére alapított díjat 2002-óta ítélik oda olyan újságíróknak, akik tevékenységükkel Bossányi Katalin munkásságának szellemiségét őrzik.
2016.04.14. 13:53
168ora.hu
Szikszai Péter (Magyar Idők): Az ATV-ben muszáj cigánynak lenned
A színésznő kérte az interjú előtt, hogy ne kelljen beszélnie cigány származásáról, Mészáros Antónia riporter mégis ezzel kezdte a műsort. [...] Bővebben!
2016.03.21. 15:04
Mandiner.hu
Orbán játszmázik kelet és nyugat között
Leplezni igyekezett zavarát Szijjártó Péter az ATV Szemtől szembe műsorában, amikor Mészáros Antónia arról faggatta, hogyan is hangzott el az a nevezetes Orbán nyilatkozat, amelyben a magyar miniszterelnök indulatosan támadta Angela Merkelt törökországi tárgyalásai miatt.
2016.02.22. 08:43
Stop.hu
Közellenség – Tasnádi-premierre készülnek Zalaegerszegen
Március 6-án premiert tart a Hevesi Sándor Színház: Tasnádi István drámáját Sztarenki Pál állítja színpadra. Ajánló a darab elé:A történet – mint mindig – egyszerű, és mindennapi kérdésfelvetéssel indul: hol a határ?A tizenhatodik század dereka táján élt egy Kohlhaas Mihály nevű lókereskedő. Egy derék, becsületes, jogkövető állampolgár, aki hitt az államban, a jogbiztonságban, abban, hogy helye van ebben a világban, hiszen elfogadja annak szabályait. Aztán súlyos sérelem éri, amikor a brandenburgi és a szász választófejedelemség határán a jogra hivatkozva elkobozzák tőle kedvenc lovait. S mivel Kohlhaas Mihály sehol nem talál jogorvoslatot, kénytelen átlépni minden határt (amennyiben meghatározható: hol a határ?), s a maga öntörvényű módján keresni igazságát…Az előadás erre a történetre próbál újabb kérdéseket generálni, miközben a válaszokat talán csak a magukra maradt lovak adhatnak, akik felidézik emlékét számunkra.Sztarenki Pál rendező (forrás: hevesisandorszinhaz.hu) A rendező a darabról: A Tasnádi István szövegére épülő előadás műfaji meghatározása zenés uszítás, amely ez esetben műfaji fricskát jelent. Nyilván nem szószerinti uszító zenéről, és főleg nem primer uszításról van szó, hanem egy adott szövegkörnyezet és az alkalmazott zene meghatározó együtthatásáról, melyben keverednek majd a brechti songok a kvázi reklámdalokkal, az egyszerű slágerekkel - mondta el Sztarenki Pál, majd hozzáfűzte:A produkció közös gondolkozás eredménye, együtt dolgozott Madák Zsuzsanna dramaturggal, aki az előadáson Kanca szerepét játssza, Mészáros Tibor díszlettervezővel, Cselényi Nóra jelmeztervezővel, Máriás Zsolt zeneszerzővel és Gergye Krisztián táncos-koreográfussal.Sztarenki Pál beszélt arról is, hogy Gergye Krisztiánt már régóta szerették volna meghívni a társulathoz, mert rendkívüli tehetsége hasznosan és ösztönzően hat a csapat munkájára. Máriás Zsoltot pedig - aki már többször szerzett zenét az előadásokhoz, Besenczi igazgatása óta a színház zenei vezetője - most kérték fel először egész estés színházi feladatra. Tasnádi István: KözellenségSzereplők: Kohlhaas Mihály - Farkas Ignác Jászai-díjas Herse - Kanda Pál Várnagy / Nagelschmidt - Kiss Ernő Jászai-díjas Tronkai Vencel - Mihály Péter Lisbeth - Kátai Kinga Ügyvéd / Szomszéd - Andics Tibor Luther Márton - Balogh Tamás Antónia - Lőrincz Nikol Kallheim - Urházy Gábor László Fejedelem - Bellus Attila Siegfried / Kunz / Csikós I. - Hertelendy Attila Günther / Hinz / Csikós II. - Szakály AurélSintér - Wellmann György Aase-díjas Kanca - Madák Zsuzsanna Csődör - Barsi Márton Apácák - Magyar CecíliaKiss Szilvia Csuhás - Vass János PálZenészek: Jakobovics Nikolett, Kovács Péter, Máriás Zsolt, Takács Ferenc/Lőrincz Tamás, Völgyi Attila Díszlet: Mészáros Tibor Jelmez: Cselényi Nóra Jászai-díjas Dramaturg: Madák Zsuzsanna, Sztarenki Pál Koreográfus: Gergye Krisztián Harangozó Gyula-díjas Zene: Máriás ZsoltRendező: Sztarenki PálForrás: Szinhaz.hu, MTI
2015.02.28. 07:00
Szinhaz.hu
hirdetés
Meceszgombóc
Ínycsiklandó pillanatokat villantott föl az ATV reggeli Start műsorában Mészáros Antónia.
2014.11.24. 06:21
Nepszava.hu
„Elképzelhetetlen, hogy a mai köztelevízióban dolgozzak” – interjú Mészáros Antóniával
Haditudósítóként többször került életveszélybe, de olyankor is csak a forgatás izgatta. A BBC-t hagyta ott az MTV-ért, ahonnan az Orbán Viktorral készített kritikus hangvételű interjúja után egy hónappal kirúgták. Mészáros Antónia a köztévénél napi szinten találkozott a cenzúrával, mégis azt mondja: az, hogy a közszolgálati médiát kontrollálják, nem feltétlenül egyenlő a sajtószabadság teljes hiányával. Most négy hónapos kisfia mellől tér vissza az ATV képernyőjére. Interjú.
2014.10.02. 23:30
Hvg.hu
Már 2 hónapja megszületett a magyar híradós kisfia - Csak most mutatta meg
Mészáros Antónia, az ATV híradósa két hónapja adott életet kisfiának.
2014.07.18. 04:20
Femina.hu
Bármikor szülhet a csinos magyar tévés
Az ATV csinos műsorvezetője ameddig csak tehette, nem beszélt arról, hogy hamarosan édesanya lesz. Mészáros Antónia május végére várja babáját. A Szabad szemmel adásában jelentette be elsőként boldogságát, ám a részletekről csak a Kiskegyednek mesélt.
2014.05.06. 07:15
Kiskegyed.hu
Élő adásban jelentette be! Babát vár a magyar műsorvezető
Mészáros Antónia az ATV tegnap esti műsorában jelentette be, hogy babát vár, hamarosan szülni fog.
2014.04.28. 13:50
Femina.hu
Élő adásban jelentette be az ATV műsorvezetője, hogy szülni fog
Az ATV műsorvezetője, Mészáros Antónia elárulta a nézőknek, hogy kilenc hónapos terhes, ezért szülési szabadságra megy.
2014.04.27. 22:05
Hir24.hu
Újságot nem olvasok, én Boross Péter vagyok
Behívta Mészáros Antónia az agg Boross Pétert, a haza egykori miniszterelnökét. Boross Péter azt vallotta élő adásban, hogy ő nem olvas napi- vagy hetilapot. Honnan tájékozódik? Azt mondta, hogy a magyar történelem egyik fontos kérdésében Perjés Géza azt mesélte neki, hogy...
2014.02.26. 18:13
168ora.hu
A nyugdíjasok későn halnak?
Megrökönyödéssel hallgattam az ATV május 30-i Mészáros Antónia által vezetett műsorában Kiss Zoltán bloggert. A radikális nyugdíjcsökkentés élharcosaként mutatták be Kisst, aki mozgalmat indít célja elérése érdekében. Azt állította, hogy „a jelen nyugdíjasai felélik a jelen és a jövő erőforrásait”.
2013.07.09. 18:20
Nol.hu
A nyugdíjasok későn halnak?
Megrökönyödéssel hallgattam az ATV május 30-i Mészáros Antónia által vezetett műsorában Kiss Zoltán bloggert. A radikális nyugdíjcsökkentés élharcosaként mutatták be Kisst, aki mozgalmat indít célja elérése érdekében. Azt állította, hogy „a jelen nyugdíjasai felélik a jelen és a jövő erőforrásait”.
2013.07.09. 12:00
Nol.hu
Sminkkel vagy anélkül jobbak a magyar celebnők?
Szabó Zsófi, Bálint Antónia, Bódi Sylvi, Mészáros Dóra és VV Dya is vállalja magát smink nélkül.
2013.05.14. 12:16
Velvet.hu
Szabad Sajtó-díjas Mészáros Antónia, Spiró György és a 140 éves Népszava is
Április 9-én vette át díját Pungor András, a 168 Óra újságírója, Föld S. Péter, humorista, újságíró és blogger, valamint a Szabadság - Erdélyi közéleti napilap is. Idén huszadik alkalommal adták át a Szabad Sajtó-díjakat. A díjazottaknak a hagyományok szerint március 15-én adták volna át az elismerést, de idén a nemzeti ünnep hétvégéjén kialakult hókáoszra tekintettel elhalasztották az MSZP Szabad Sajtó Alapítványának ünnepségét.
2013.04.09. 20:19
Stop.hu
Pungor András, a 168 Óra újságírója Szabad Sajtó díjas
Pungor András, a 168 Óra belpolitikai újságírója, Mészáros Antónia, Spiró György, Föld S. Péter, a Szabadság erdélyi közéleti napilap szerkesztősége és a 140 éves Népszava szerkesztősége kapta idén a Szabad Sajtó díjat, amelyet a márciusi hóhelyzet miatt idén kivételesen április 9-én adtak át.
2013.04.09. 15:03
168ora.hu
Mészáros Antónia: Igyekszem rálépni a hatalom tyúkszemére
Nagyon kevés kritikus hír jut el az átlagos médiafogyasztóhoz, aki főleg országos kereskedelmi tévéket néz, zenei rádiót hallgat, és bulvársajtót olvas. Márpedig ha a kritika nem talál utat a választóhoz, működni kezdenek az ügyesen összehangolt, több csatornán közvetített papagájszólamok. Az ATV műsorvezetőjével, az idei Szabad Sajtó díj egyik kitüntetettjével LAMPÉ ÁGNES beszélgetett.
2013.03.22. 21:31
168ora.hu
Pungor András, a 168 Óra újságírója Szabad Sajtó-díjas
Pungor Andràs, a 168 Óra belpolitikai újságírója, Mészáros Antónia, Spiró György, Föld S. Péter és a Szabadság – Erdélyi Közéleti Napilap szerkesztősége kapta idén a Szabad Sajtó-díjat.
2013.03.15. 15:10
168ora.hu
Huszadszor ítélték oda a Szabad Sajtó-díjakat
Mészáros Antónia műsorvezető és Spiró György Kossuth-díjas író is a díjazottak között.
2013.03.15. 14:20
Szombat Esti láz 2013: Farmerban kezdtek a versenyzők
Dundika és Mészáros Máté, Istenes Bence és Südi Iringó, Varga Izabella és Cseh-Szakál Tibor, Szilveszter gazda és Molnár Andi, Tóth Gabi és Markó Róbert, Bálint Antónia és Angyal András, Vastag Csaba és Mármarosi Tünde valamint Győrfi Pál és Práger Kitti első produkcióját láthattuk, mindegyikőjük nagyon menő, farmeros cuccban perdült táncra. [Dátum: 2013.03.09. 20:42]
2013.03.09. 20:42
Zene.hu
"Nem a világnézetem viszem a zsöllyébe" - Csáki Judit a kritikáról
Mészáros Antónia vendége az ATV-ben Csáki Judit kritikus volt, akit a Nemzeti Színház leendő társulatához intézett nyílt leveléről kérdezett. A beszélgetés itt megtekinthető: Csáki Judit az írásban arra hívta fel a figyelmet, hogy a kritika egy szolgáltatás a nézőknek, nem pedig üzenet az alkotóknak. A kritikus véleménye szerint már most megpróbálják előre hitelteleníteni és politikailag minősíteni azt a kritikát, amit a még meg sem született előadásokról. Forrás: ATV, Imedia
2013.02.25. 08:00
Szinhaz.hu
Mészáros Antónia: a néző nem veheti észre, hogy baj van
Dolgozott a BBC-nél Londonban, ahol főként dokumentumfilmeket és politikai háttérműsorokat készített, majd évekig az Este című műsort vezette a Magyar Televízióban. Mészáros Antónia jelenleg az ATV vasárnap esti Szabad Szemmel műsorát és a Start című reggeli magazint vezeti. Számára mindig az éppen aktuális feladat a legizgalmasabb.
2012.09.10. 23:07
Stop.hu
Navracsics: itt él közöttünk a múlt, itt vannak a tettesek is
Navracsics Tibor szerint nem értjük meg Európa XX. századi történelmét, ha csak a második világháború eseményeire koncentrálunk, és a szocializmus alatt elkövetett bűnöket nem tartjuk fontosnak.Related StoriesNavracsics: Szent István tudtaOrbán döntheti el azt is, Mészáros Antónia kérdezhet-e a köztévébenItt a fordulat Csatáry-ügyben?Mesterházy: "felelőtlen ilyen helyzetben csodát ígérni"Mocskos szájú magyarok
2012.08.19. 12:39
Nol.hu
Orbán döntheti el azt is, Mészáros Antónia kérdezhet-e a köztévében
A politikatudomány objektivitása nem azt jelenti, hogy ha valami rossz, azt nem mondjuk ki – fogalmazott lapunknak adott interjújában Szentpéteri Nagy Richard. A Méltányosság Politikaelemző Központ politológus-alkotmányjogász főmunkatársa a Népszabadságnak beszélt a hatályos alaptörvény kijavításáról, az államalapítás ünnepének kiüresedéséről és Áder János sajátos államfői szerepéről is. Utóbbival kapcsolatban rámutatott: abból az elnöki tisztségből kell védenie az alaptörvényt, amelyet épp az új alkotmány szüntetett meg.
2012.08.19. 12:00
Nol.hu
Orbán döntheti el azt is, Mészáros Antónia kérdezhet-e a köztévében
A politikatudomány objektivitása nem azt jelenti, hogy ha valami rossz, azt nem mondjuk ki – fogalmazott lapunknak adott interjújában Szentpéteri Nagy Richard. A Méltányosság Politikaelemző Központ politológus-alkotmányjogász főmunkatársa a Népszabadságnak beszélt a hatályos alaptörvény kijavításáról, az államalapítás ünnepének kiüresedéséről és Áder János sajátos államfői szerepéről is. Utóbbival kapcsolatban rámutatott: abból az elnöki tisztségből kell védenie az alaptörvényt, amelyet épp az új alkotmány szüntetett meg.Related StoriesNavracsics: a történelem a magyarok döntését igazoltaNavracsics: Szent István tudtaItt a fordulat Csatáry-ügyben?Mesterházy: "felelőtlen ilyen helyzetben csodát ígérni"Mocskos szájú magyarok
2012.08.19. 11:27
Nol.hu
Mocskos szájú magyarok
Related StoriesNavracsics: a történelem a magyarok döntését igazoltaNavracsics: Szent István tudtaOrbán döntheti el azt is, Mészáros Antónia kérdezhet-e a köztévébenItt a fordulat Csatáry-ügyben?Mesterházy: "felelőtlen ilyen helyzetben csodát ígérni"
2012.08.19. 11:27
Nol.hu
Mesterházy: "felelőtlen ilyen helyzetben csodát ígérni"
Az elrugaszkodás éve lesz 2012 - ígérte korábban Orbán Viktor. Azt azonban nem említette, hogy a szakadék széléről fogunk elrugaszkodni, és a kormány a mélybe rántja Magyarországot. Most pontosan ez történik - írja Mesterházy Attila.Related StoriesNavracsics: a történelem a magyarok döntését igazoltaNavracsics: Szent István tudtaOrbán döntheti el azt is, Mészáros Antónia kérdezhet-e a köztévébenItt a fordulat Csatáry-ügyben?Mocskos szájú magyarok
2012.08.19. 11:27
Nol.hu
Itt a fordulat Csatáry-ügyben?
Újabb adatokra derült fény a Csatáry-ügyben. Balassa Zoltán történész szerint több kassai dokumentumból is az derül ki, hogy nem csak az akkori Csehszlovákiában, hanem Magyarországon is elítélték Csatáry Lászlót – írja a hvg.hu hírportál. Ha ezt a levéltári adatok is alátámasztják, akkor az bizonyítékként szolgálhat az egykori gettó-parancsnok ellen.Related StoriesNavracsics: a történelem a magyarok döntését igazoltaNavracsics: Szent István tudtaOrbán döntheti el azt is, Mészáros Antónia kérdezhet-e a köztévébenMesterházy: "felelőtlen ilyen helyzetben csodát ígérni"Mocskos szájú magyarok
2012.08.19. 11:27
Nol.hu
Orbán döntheti el azt is, Mészáros Antónia kérdezhet-e a köztévében
A politikatudomány objektivitása nem azt jelenti, hogy ha valami rossz, azt nem mondjuk ki – fogalmazott lapunknak adott interjújában Szentpéteri Nagy Richard. A Méltányosság Politikaelemző Központ politológus-alkotmányjogász főmunkatársa a Népszabadságnak beszélt a hatályos alaptörvény kijavításáról, az államalapítás ünnepének kiüresedéséről és Áder János sajátos államfői szerepéről is. Utóbbival kapcsolatban rámutatott: abból az elnöki tisztségből kell védenie az alaptörvényt, amelyet épp az új alkotmány szüntetett meg.
2012.08.19. 08:17
Nol.hu
Hat év után rúgták ki, egy óra múlva volt állása
Mészáros Antónia ősz óta erősíti az ATV csapatát. A sokoldalú televíziós újságíró a reggeli Start mellett vasárnap esténként a Szabad szemmel című műsort vezeti, ahol törekszik arra, hogy minél több szempontból közelítsen meg egy-egy témát. Hatéves köztelevíziós szereplés után bocsátották el az MTV-től.
2012.03.31. 09:29
Stop.hu
Antónia új szerepben
BUDAPEST - A reggeli korán kelés után már este is helyt kell állnia Mészáros Antóniának, ugyanis új műsora indul a Magyar ATV-n.
2012.03.03. 15:34
Blikk.hu
Heti műsort kapott Mészáros Antónia az ATV-n
Március 4-én, vasárnap indul az ATV-n a Szabad Szemmel: Mészáros Antónia többek között a kiveszőben lévő, televíziós politikai vitákat szeretné feltámasztani.
2012.03.02. 14:48
Origo.hu
Az ATV-n indulhat újra A szólás szabadsága
A stáb kirúgott közmédiásokból áll, leigazolták a régi főszerkesztőt is. Krizsó helyett Mészáros Antónia vezetheti.
2012.02.08. 09:22
Index.hu
Tudtam, hogy ki fognak rúgni
Mészáros Antónia szerint nem meglepő, hogy egyetlen elküldött ember sem beszél arról, hogy mi folyik a közmédiában. A riportert kétszer próbálták meg befolyásolni, de egyszer sem engedett.
2011.09.30. 11:01
Index.hu
Antónia le sem fekszik
BUDAPEST - Vödörszám önti magába a kávét éjszakánként Mészáros Antónia (35), az ATV reggeli műsorának új műsorvezetője.
2011.09.17. 19:52
Mészáros Antónia az ATV-re mehet
A csatorna a kirúgott MTV-s műsorvezetővel erősítheti meg reggeli műsorát.
2011.07.24. 10:14
Velvet.hu
Mészáros Antónia kimozdult a kényelemből
Mészáros Antónia színházi rendezőnek készült. Az egyetemen szeretett bele az újságírásba. Hat évig dolgozott a BBC-nél. Négy éve az MTV Este című műsorában látható. Az idei Magyar Filmszemlén mutatták be a Megtagadva című dokumentumfilmjét. Vajon hogyan jött az ötlet, hogy a roma rendező, Bogdán Árpád életéről készítsen filmet?
2010.08.13. 17:28
Stop.hu
Kalandvágyból jött haza az MTV műsorvezetője
33 éves Mészáros Antónia, az MTV műsorvezetője, aki megjárta Zimbabwét, de kalandvágyból hazajött
2009.10.25. 16:17
Stop.hu
A bal lába szokott remegni a műsorvezetőnek
Állandó státuszát adta fel a brit közszolgálati tévécsatornánál, amikor három évvel ezelőtt igent mondott a Magyar Televízió felkérésére. Mészáros Antónia egyáltalán nem bánta meg, hogy Anglia után itthon is szerencsét próbált. Korábban színésznői, színházrendezői álmokat is dédelgetett.
2009.05.26. 19:25
Stop.hu
Mészáros Antónia: Nem akarok törzsőrmester lenni
A műsorvezető sose bírná a monotóniát, és a kérlelhetetlen, de udvarias stílus híve.
2008.10.25. 08:14
Velvet.hu
Mészáros Antónia lélekben visszatért a BBC-hez
Az ELTE Bölcsészettudományi Karán végzett média szakon, majd hat éven át a brit BBC külpolitikai szerkesztőségének munkatársa volt, ahol főként dokumentumfilmeket készített. Mészáros Antónia eközben a hazai sajtóban is publikált, 2005-ben Minőségi Újságírásért Díjat kapott. 2006-ban hazatért, jelenleg Az Este című hírműsor szerkesztő-műsorvezetője. Néhány napja levetítette dokumentumfilmjét a BBC.
2008.09.15. 15:40
Stop.hu
Mészáros Antónia: annyira jól sikerült, hogy folytatást is rendeltek
Másfél éve tért haza Londonból Mészáros Antónia, az Este műsorvezetője. A BBC munkatársaként túlélőtanfolyamon is részt vett, hisz háborús övezetekben is dolgozott. Vajon mit szólt mindehhez a családja?
2008.01.14. 12:58
Stop.hu
Kalandvágyból lett műsorvezető Mészáros Antónia
Nem híve a mellébeszélésnek Mészáros Antónia, Az Este műsorvezetője. Szeret a dolgok mélyére ásni. A BBC televíziónál tanulta a tévés újságírás mesterfogásait, és kalandvágytól vezérelve mondott igent a Magyar Televízió felkérésére.
2008.01.05. 13:46
Stop.hu