Kovács Patrícia

Kovács Patrícia: A szerelmeim egymásnak adták a kilincset
Először mesélt a válásról.
Kovács Patrícia először a válásáról: El akarok kezdeni úgy a semmibe egy életet
Hét év házasság után, megtartva a barátságot vált el egymástól a színésznő és Gusztos Péter korábbi országgyűlési képviselő. A páros egyik tagja sem részletezte eddig a szakítás okát, a csendet a színésznő törte meg.
Anger Zsolt talpra állt Kovács Patrícia után
A színész ma már boldog új szerelme, Emese mellett, de a Patríciával való szakítás után két hónapig csak az ujját szopta.
Kovács Patrícia: Szeretem ezt a fajta pánikot
Tíz új epizóddal és húsz zavarba ejtő helyzettel tér vissza ma estétől a Comedy Central produkciója, a Készhelyzet.
Kovács Patrícia bepánikolt az esti műsor forgatásán
Kovács Patrícia is szerepel a Comady Central Készhelyzet című mai műsorában.
Kovács Patrícia újabb Michelin-csillagot szerzett az országnak
Szerda este indul a Készhelyzet impróműsor új évada a Comedy Centralon. ...
Menyecskéket tapizó busók: ez a hagyomány része?
Miután a hírek szerint két nőt is zaklattak az idei busójáráson, Kovács Patrícia színésznő kiállt a nyilvánosság elé, és azt írta, őt 12 évesen tapogatták meg a busók. A szervezők és egy résztvevő szerint is a hagyomány része...
Egy nő három szerepben - Anya, nő és művész
Kovács Patrícia mesélt mindennapjairól. ...
Kiss Ramóna: "A főzés számomra igazi wellness"
A forgatásokon és reflektorfényen túl a színésznők is ugyanolyan hétköznapi életet élnek, mint mindenki más. A következőkben Kovács Patrícia, Gryllus Dorka és Kiss Ramóna elárulják, hogyan kapcsolódnak ki a mindennapokban.
Kovács Patrícia és Scherer Péter vicces munkát kapott
Szilveszterkor rendhagyó adással jelentkezik az RTL Klub híradója, Kovács Patrícia és Scherer Péter szállítják a nézőknek az álhíreket.
Különleges hírekre számíthatunk az RTL Klubon
Rendhagyó adással jelentkezik az év utolsó napján az RTL Klub Híradója. Azon kívül, hogy Kovács Patrícia és Scherer Péter vezeti a különkiadást, a szilveszteri anyagokat majd a Hírcsárda szerkesztősége szállítja.  
Nagy változások lesznek szilveszterkor az RTL klub Híradójában
Az RTL Klub Híradója az év utolsó napján ismét rendhagyó adással jelentkezik. Azon kívül, hogy Kovács Patrícia és Scherer Péter vezeti a különkiadást, a szilveszteri anyagokat majd a Hírcsárda szerkesztősége szállítja. ...
Őszintén vallott a közös évekről Kovács Patrícia és Anger Zsolt
Sokat civakodtak, nagyon intenzíven éltek egymás mellett hét évet, ami huszonegynek tűnt nekik. A Válótársak és az Aranyélet sztárja egykor egy párt alkottak, és harag nélkül váltak el.
Ezért szakított Anger Zsolt és Kovács Patrícia - 7 év után váltak külön az útjaik
Anger Zsolt és Kovács Patrícia hosszú éveken át volt egy pár, ám a kapcsolatuk szakítással végződött. A színész most azt is elárulta, miért nem maradhattak örökké együtt!
Puzsér szerint ő is felkerült a köztévé feketelistájára
Puzsér Róbert szerint ő is felkerült a köztévéből kitiltottak listájára, ahol korábban Vágó István és Kulka János mellett Kovács Patrícia is szerepelt saját bevallásuk szerint. A köztévé szerint nincs itt semmi látnivaló.
Dobó Kata: Vannak kínos jelenetek, de ez normális
A Válótársak második évadában Dobó Kata, Gubás Gabi és Kovács Patrícia egy jelenetben lesz látható, ilyen nem volt még.
Eddig voltam cukorborsó, mostantól meg MILF
Kovács Patrícia a Félvilág című film után már nem akar cukicsaj lenni a képernyőn. Imádta a zsűrizést, de a színházban van otthon. Elárulja azt is, mit nem kellett volna elvállalnia. Interjú.
Kovács Patríciának remekül áll a megcsalt feleség szerepe
Kovács Patrícia egy átütő sikerű Brodway-darab hazai ősbemutatójában játszik.
Spanyol filmfesztiválon díjazták a Félvilág című magyar film női főszereplőit
A legjobb színészi alakításért járó elismerést vehette át Kovács Patrícia és Gryllus Dorka szombat éjjel a barcelonai Zoom Fesztiválon.
Spanyol filmfesztiválon díjazták a Félvilág című magyar film női főszereplőit
A legjobb színészi alakításért járó elismerést vehette át Kovács Patrícia és Gryllus Dorka szombat éjjel a barcelonai Zoom Fesztiválon. ...
Spanyol filmfesztiválon díjazták a Félvilágot
Ezúttal Gryllus Dorka és Kovács Patrícia játéka ért díjat.
Nagyon ütős lett az új 56-os imázsfilm
Először csak hang nélkül néztem meg az új imázsfilmet, amit a Félvilág-ot jegyző Szász Attila rendezett a forradalom hatvanadik évfordulójára, de már úgy is a hideg futkosott a hátamon. A látványos és hatásos kisfilm elején egy utcai...
Tiszta szívvel – tiszta kézzel!
Kovács Patrícia, a SUHANJ! Alapítvány és a Tork a fogyatékkal élők speciális kézmosási igényeire hívja fel a figyelmet
Ittasan írt sztorikat ad elő Gryllus Dorka és Kamarás Iván
A Tömény történelem-ben többek közt Ganxsta Zolee, Dombóvári István, Lakatos Márk és Scherer Péter néznek a pohár fenekére, hogy történelmünk eseményeit mámoros állapotban írják újra. Históriáikat a spicces mesélők monológjaira...
Miért lenne baj, hogy egy 39 éves anya egy 15 évvel fiatalabb pasival jár?
Korhatáros szerelem címmel forog egy olyan új magyar sorozat, amiben Kovács Patrícia beleszeret egy fiatalabb mixersrácba. Tabutémát dolgoznak fel, viccesen.
10 kilót fogyott! A magyar színésznő ennél vékonyabb már nem is lehetne
Kovács Patrícia testileg és lelkileg is megújult.
Rejtőtől Radnótiig a Kultkikötőben - Párkapcsolati társasjáték és krimi is vár
Párkapcsolati társasjáték, krimi, zenés akció-vígjáték, Gyarmati Fanni naplója és családi programok várják a látogatókat a kultkikötő helyszínein július 7. és 10. között.   A Kultkikötő ajánlója: Az irodalmi élet egyik...
A nap sorozatképe: két boldog színész és egy troll
Az RTL Klub már forgatja a Válótársak második évadját, ősszel visszatér a képernyőre Stohl András, Gubás Gabi, Földes Eszter, Lengyel Tamás, Scherer Péter és Balsai Móni. A doktornőt alakító Kovács Patrícia is ott lesz a folytatásban...
Ledobjuk a cukiságbombát: nincs édesebb Kovács Patrícia lányánál - Fotók
Kovács Patrícia és kislánya, Majszi a budapesti Minimax gyerekhajón ünnepelték a gyereknapot, amely olyan jól sikerült, hogy a kislány azt hitte, születésnapja van. Nézd meg a tündéri fotókat!
Kulka János díjat kapott Amerikában
Öt díjat kapott a kaliforniai Tiburon Nemzetközi Filmfesztiválon a Félvilág. Szász Attila filmjének ítélték a legjobb film és a legjobb rendezés díját, Köbli Norbert a legjobb forgatókönyvíró, Nagy András a legjobb operatőr, Kulka...