kínai horoszkóp

Napi kínai horoszkóp 2019. január 17.: Az angyalok áldása kísér ma
Az angyalok áldása kísér ma. Éppen ezért a mai napi üzenet nagyon egyedi és különleges. Vajon érzed az angyali jelenlétet? És figyelsz a javaslataira? Ma különösen érdemes.
Mi a jegyed a kínai horoszkópban?
Talán tökéletesen ismered a Nap-központú nyugati horoszkóp csillagjegyeit, de vajon otthonosan mozogsz a Hold irányzatú kínai asztrológiában is? A távol-keleti horoszkóp jóval titokzatosabb és izgalmasabb, mint gondolnád. Vajon mi a kínai...
Napi kínai horoszkóp 2019. január 16.: Csodák márpedig vannak!
Hiszel a csodákban? Ma mindenképpen érdemes. Csodák ugyanis léteznek! Ott vannak körülötted, csak talán nem figyelsz fel rájuk. A kínai horoszkóp szerint a mai nap a csodák napja. Vedd észre ma a csodákat az életedben.
Napi kínai horoszkóp 2019. január 15.: Állj ki az igazad mellett
Ma állj ki az igazad mellett. Persze, nem mindegy, hogyan teszed. A kínai horoszkóp bölcsességei szerint az igazadat akkor érvényesítheted, ha szeretettel mondod el, szeretettel érvelsz. Hidd el, megéri...
Napi kínai horoszkóp 2019. január 14.: Mindenből van elég
Mindenből van elég. Mindenből jut neked is. Csak ki kell nyújtanod érte a kezedet. Amit igazán szeretnél, amire valóban vágysz, az univerzum megadja neked. Vajon elhiszed, hogy minden jár neked? A kínai horoszkóp bölcs gondolatai ma ebben...
Napi kínai horoszkóp 2019. január 13.: A hála ma nagyon sokat ér
A hála nemcsak ma ér nagyon sokat. A hála érzésével megsokszorozhatod a jót az életedben. A kínai horoszkóp szerint amiért hálát érzel, abból még többet és többet kapsz az életedben. Miért lehetsz ma igazán hálás?
Napi kínai horoszkóp 2019. január 12.: Töröld ki a negatív gondolatokat
Vedd észre a negatív gondolatokat, vedd észre a panaszkodást, az aggódást. Töröld ezeket a gondolatok a fejedből, és helyettük gondolj valami pozitívra. A kínai horoszkóp szerint így fordul nagyot az életed...
Kínai horoszkóp 2019: idén tutira malacod lesz
2019-ben a kínai horoszkóp szerint malacod lesz. Nem véletlen, hiszen az idei év a kínai asztrológiában a Disznó éve. Szerencsére, bőségre, anyagi biztonságra lelhetsz. Vajon mit ígér számodra a kínai horoszkóp? Íme az izgalmas részletek.
Napi kínai horoszkóp 2019. január 11.: Boldogságot küld az univerzum
Boldogságot küld az univerzum. De vajon észre is veszed a jeleket? A kínai horoszkóp ma pontosan a felismerésben támogat téged.
Napi kínai horoszkóp 2019. január 10.: Szerencseenergia áramlik az életedbe
Szerencseenergia áramlik az életedbe. Felfigyelsz rá? Nyitott vagy a szerencsédre? Most különösen érdemes, hiszen a kínai horoszkóp szerint igazán szerencsés napok és lehetőségek előtt állsz.
Napi kínai horoszkóp 2019. január 9.: A boldogsághoz jelek vezetnek
Számtalan jelet láthatsz magad körül. Persze csak akkor, ha fel is figyelsz rájuk. A jelek ismétlődhetnek az életedben, és ezek a jelek a legfontosabbak. A kínai horoszkóp ma segít, hogy könnyedén felismerhesd a boldogság felé vezető...
Napi kínai horoszkóp 2019. január 8.: Te kormányzod a sorsodat?
Sorsodat születésed előtt írtad. Sorsodat bármikor megváltoztathatod. Te magad irányítod, és éled a sorsodat. A kínai horoszkóp szerint így teheted a legjobban.
Napi kínai horoszkóp 2019. január 7.: A rossz jóra fordul…
Vére olyan változás történik az életedben, amikor úgy érezheted, megérkeztél. A kínai horoszkóp szerint a rossz eltűnik az életedből, és minden jóra fordul...
Mit tartogat nekünk a Bivaly? Kínai horoszkóp - 2019. január
Erre számíthatsz a 2019. január 5. - február 4. közötti Bivaly hónapban!
Napi kínai horoszkóp 2019. január 6.: Rád ragyog a szerencse csillaga
Rád ragyog a szerencse csillaga. Vajon észreveszed? Vajon felismered a lehetőséget? Felismered a különleges szerencsédet? A kínai horoszkóp bölcs sorai ma a szerencséhez vezetnek téged.
Ezt hozza nekünk a Bivaly! Kínai horoszkóp - 2019. január
A január 5. és febr. 4. közötti időszak a Bivaly hava a kínai horoszkóp szerint. Lássuk, mi vár ránk! ...
Napi kínai horoszkóp 2019. január 5.: Légy nyitott az újdonságokra!
Új év, új lehetőségek. Most talán mindennél fontosabb a nyitottság, hiszen számtalan új esemény sodródhat az életedbe. A kínai horoszkóp segítségével megnyithatod a lelkedet az újnak, az újdonságoknak.
Napi kínai horoszkóp 2018. január 4.: Megragadod a lehetőségeket?
A lehetőségek előtted hevernek. Számtalan lehetőség előtt állsz. Melyiket választod? A kínai horoszkóp bölcs javaslatai ma különösen jól jöhetnek. Ismerd fel a legjobb lehetőséget.
Kínai horoszkóp - 2019. január
A vagány Kígyó merje vállalni legtitkosabb vágyát, a Kutya pedig ne hagyja veszni remek lehet?ségeit. A Tigris aktivizálja energiáit, a  Bivaly pedig nézzen körbe, mert problémáira ott a megoldás az orra el?tt... Neked mit hoz ez a hónap?...
Napi kínai horoszkóp 2019. január 3.: Képes vagy a változásra? Képes vagy a változásra!
Létezik olyan mondás vagy bölcsesség, amely szerint az életedben semmi sem állandó, kivéve a változásokat. Az új év első napjaiban különös lehetőséged nyílik változtatni. Bármit is változtatsz ezekben a napokban, bármi újat is...
Napi kínai horoszkóp 2019. január 2.: Szeresd a pénzt, és egyre több lesz belőle
Ahogyan a pénz iránt érzel, pontosan úgy vonzod magadhoz, vagy éppenséggel taszítod el magadtól. A kínai horoszkóp szerint szeresd a pénzt, és a pénz is szeretni fog téged...
Napi kínai horoszkóp 2019. január 1.: Most tervezd meg a jövőt
2019. első napja tökéletes lehetőséget kínál a tervezéshez. Mit szeretnél megvalósítani az új évben? Mire vágysz a szíved mélyén? Írd le, tervezz meg ma mindent, amit szeretnél. A kínai horoszkóp pontosan erre biztat ma téged.
Napi kínai horoszkóp 2018. december 31.: Lelkedben szól a zene
Lelkedben szól a zene. Mikor, ha nem 2018 utolsó napján...? Milyen zenét hallgatnál ma a legszívesebben? Milyen zenétől ragyog a lelked igazán? És milyen pozitív megerősítésekre van szükség szilveszterkor? A kínai horoszkópból megtudhatod.
Napi kínai horoszkóp 2018. december 30.: Ma higgy az álmokban
Milyen álmodat valósítanád meg 2019-ben? Amiben ma igazán hiszel, az az álom könnyedén valóra is válik a jövő évben. A kínai horoszkóp bölcs tanácsai ma az álmok megvalósításában támogatnak téged.
Napi kínai horoszkóp 2018. december 29.: Millió lehetőség vár
Annak ellenére, hogy a kínai újévre még várni kell, te már számot vethetsz 2018-ról. Számtalan új lehetőség vár az új évben, és már ma kijelölheted az útirányt. A kínai horoszkóp is támogat a döntésben.
Napi kínai horoszkóp 2018. december 28.: A humor ma mindennél fontosabb
A humor, a jókedv ma mindennél fontosabb. Ma ne sértődj meg egyetlen viccen sem, sőt, ma önmagadon mulass a legjobbat. A kínai horoszkóp szerint így lesz a péntek igazán vidám és izgalmas nap.
Napi kínai horoszkóp 2018. december 27.: Légy nyitott az életre!
Légy nyitott ma az életre. Nyisd meg a lelkedet az élet ajándékainak. Fogadd szívedbe a lehetőségeket. A kínai horoszkóp bölcs javaslatai ehhez nyújtanak ma segítséget.
Napi kínai horoszkóp 2018. december 26.: Béke és harmónia napja a mai
Karácsony második napján talán nem is kívánhatnál mást, mint békét és harmóniát. Ma meglelheted. Használd fel hozzá a kínai horoszkóp bölcs javaslatait.
Napi kínai horoszkóp 2018. december 25.: Visszatér a boldogság
Visszatér a boldogság. Hozzád is. Ma különleges üzenetet kaphatsz, hiszen karácsony első napja is különleges. A kínai horoszkóp bölcs sorai között rátalálsz a boldogság kulcsára.
Napi kínai horoszkóp 2018. december 24.: A szeretet ma mindent betölt
Szentestén mindent betölt a szeretet. A kínai vallás nem tartja számon a karácsonyt, így a horoszkóp tesz róla említést. Ennek ellenére a szeretet energiája áthatja a mai csodás napot. Érezd meg te is ma este a karácsonyfa előtt állva...