kiállítás

GameOmetry: művészek játékai a Vasarely Múzeumban
Játékos és humoros, és egyáltalán nem megközelíthetetlen - a kiállítás rendezőinek szándéka, hogy oldják a kortárs művészettel kapcsolatos sztereotípiákat.
Man Ray munkáiból nyílik kiállítás a debreceni Modemben
Az avantgárd fotográfia egyik legismertebb alakja, az amerikai dadaista-szürrealista művész, Man Ray munkáiból nyílik kiállítás december 8-án a debreceni Modem Modern és Kortárs Művészeti Központban.
Tervezőgrafikai kiállítás nyílt Békéscsabán
A megnyitón átadták a szakmai zsűri elismeréseit is.
Tervezőgrafikai kiállítás nyílt Csabán
Mintegy háromszáz alkotó több mint 150 munkája látható szombattól az Országos Tervezőgrafikai Biennálén Békéscsabán, a Munkácsy múzeumban - mondta Szepesi Hédi művészettörténész, a kiállítás rendezője a helyszínen az MTI-nek.
ANNO Művészeti Hét: Rejtő Jenő kiállítás
Karikatúra Kiállításmegnyitó Finisszázs"Ha rövid az élet, toldd meg egy ballépéssel!"Karikatúra kiállítás a Lakitelek Népfőiskolán tartott alkotótábor résztvevőinek munkáiból; amihez az író...
Omega-kiállítás nyílik Szentesen
Az Omega együttes 56 éves történetét képek és relikviák segítségével bemutató látványos kiállítás nyílik november végén a szentesi Koszta József Múzeumban.
Már 100 éve is dübörgött a propagandagépezet
A két világháború közti időszak vizuális mementóiból nyílik ma kiállítás a Lengyel Intézetben.
Közülük kerülhetnek ki a jövő legjobb magyar fotósai
A Kisképző fotószakos diákjainak munkáiból nyílik kiállítás pénteken. A megnyitó napján a Most című tárlat képeiből válogattunk.
Közülük kerülhetnek ki a jövő legjobb magyar fotósai
A Kisképző fotószakos diákjainak munkáiból nyílik kiállítás pénteken. A megnyitó napján a Most című tárlat képeiből válogattunk.
Óriási közönségsikerként zárt a Frida Kahlo-kiállítás
A mexikóvárosi Museo Dolores Olmedo remekműveire épülő, az életmű egészét átfogó tárlat megnyitását követően hétfőnként is nyitva állt, az utolsó hétvégén pedig éjfélig várta a látogatókat.
Sosem volt még, és többé sosem lesz még egy ilyen kiállítás - Kiállítás Idősebb Pieter Bruegel képeiből a bécsi Kunsthistorisches Museumban
Soha ennyi művét nem állították még ki egyszerre Bruegelnek, de nemcsak ezért igaz kivételesen, hogy egy életben egyszer adódik hasonló lehetőség. Nagyszerű belemélyedni ebbe a humoros és lenyűgöző világba.
Játékos furfangos csodavilág - kiállítás
Játékos furfangos csodavilágkiállításA Csodák Palotájához hasonlóan a fizikai törvényeire alapuló játékparkkal találkozhatnak a látogatók, amelyeket saját maguk fedezhetnek fel, kis segítséggel. A...
Ásványbörze és bonsai-kiállítás
Vasárnap újból kitárja kapuit az Ásványbörze és bonsai-kiállítás, hogy a pazar ásványok és a meseszerű miniatűr fák és bokrok szerelmesei naphosszat gyönyörködhessenek. Remek alkalom arra, hogy...
Frida a héten még velünk van
Már több mint 200.000 látogató volt kíváncsi a Magyar Nemzeti Galéria Frida Kahlo kiállítására. A nov. 4-én, vasárnap záró kiállítás az utolsó hétvégén, szombaton és vasárnap is hosszabbított nyitvatartással, este 10 óráig...
Három év után megnyílt a felújított Szépművészeti
A múzeum történetének legnagyobb rekonstrukciója 15 milliárd forintba került. Egy új Leonardo-kiállítás is nyílik benne.
Rejtélyes múmia titkait fürkészik a magyar tudósok
Egy háromszáz éves erdélyi múmia lehet A világ múmiái kiállítás sztárja, amelynek ismeretlen okból levágták mindkét lábát.
Zsolnay-aukció és Nagybánya-Párizs kiállítás Budapesten
Egy New York-i és egy bécsi gyűjtemény darabjait árverezi el november 8-ai Zsolnay-aukcióján a Virág Judit Galéria, ahol a nagybányai 'neósok' alkotásaiból Nagybánya-Párizs 1904-1914 címmel kiállítás is nyílik.
Vad Art Kiállítás 8
CSAK EGY ESTÉS ESEMÉNY / ONLY ONE NIGHT EVENTKedves Művészetkedvelők,Csatlakozzatok hozzánk a Vad Art 2. évadának következő epizódjában! Alig várjuk, hogy újra láthassunk benneteket a varázslatos...
Rejtő Jenő - Karikatúra kiállítás és közönségtalálkozó
Ha rövid az élet, toldd meg egy ballépéssel!Karikatúra kiállítás a Lakitelek Népfőiskolán tartott alkotótábor résztvevőinek munkáiból; amihez az író életét, munkásságát ismertető tárgyi és írásos...
Látogatói rekordot döntött a papi divatot bemutató New York-i kiállítás
Öt hónap alatt 1,7 millióan látták a hét elején véget ért tárlatot.
Virgilius Moldovan meghökkentő aktszobraiból nyílik kiállítás Pécsen
Virgilius Moldovan román szobrászművész mintegy 30 alkotásából nyílik kiállítás pénteken a pécsi Zsolnay-negyed m21 Galériájában.
Ámmer Gergő kapta a Vásárhelyi Őszi Tárlat fődíját
Ámmer Gergő szobrászművész kapta a Vásárhelyi Őszi Tárlat fődíját, a Tornyai-plakettet; a kiállítás történetében első ízben odaítélt életműdíjat Fehér László festőművész vehette át vasárnap az Alföldi Galériában.
Lego-kiállítás
Belépés gyerekeknek 500 forint, felnőtteknek 800 forint.
Pekingben mutatkozik be a Szépművészeti Múzeum Toulouse-Lautrec kollekciója
A pekingi Szépművészeti Akadémián (Beijing Fine Art Academy) mutatkozik be a Szépművészeti Múzeum Toulouse-Lautrec-kollekciójából válogatott kiállítás, amely november elejéig lesz látható a helyszínen.
Kínába ment a Szépművészeti Múzeum Toulouse-Lautrec-kollekciója
A pekingi Szépművészeti Akadémián mutatkozik be a Szépművészeti Múzeum Toulouse-Lautrec-kollekciójából válogatott kiállítás, és november elejéig lesz látható a kínai fővárosban.
Szabó Menyhért szobrászművész alkotásaiból nyílik kiállítás Hódmezővásárhelyen
A tavalyi Vásárhelyi Őszi Tárlaton Rudnay-ösztöndíjat elnyerő Szabó Menyhért szobrászművész nagyméretű arcportréiból és bronzplasztikáiból nyílik kiállítás a Tornyai-múzeumban október elején.
Magyar égre magyar betment! - Új helyszínen az ARC kiállítás, mutatjuk
A hétvégén nyílt, és október 7-ig tart az idei ARC kiállítás. Mottó: "UNFAKE! Vedd észre, leplezd le, mutasd meg!" Az óriásplakátokat az Örs vezér terétől 300 méterre fekvő füves sétányon lehet megtekinteni. Helyszíni képsorozatunk...
Lélegzetelállító tapétakollekció, pazar kristálycsillárok és őrületes színkavalkád – Ilyen volt az első S/ALON BUDAPEST kiállítás
Egy kandalló, ami bekerült a világ 100 legszebb tárgya közé, lélegzetelállító tapétakollekció, melyen Vágó Nelly Kossuth-díjas jelmeztervező és képzőművész munkái élednek újra, pazar kristálycsillárok és őrületes színkavalkád...
Ezek lettek az idei ARC kiállítás díjazott alkotásai
A 17 éves hagyományt megszakítva ebben az évben új helyszínen állították ki a képeket.
Átértelmezett deszkák - színpadból kiállítás
Mindössze egy napig, csak a Színházak Éjszakája eseményen (szeptember 22.) lesz látható a Radnóti Színház különleges kiállítása.