Keresztes Ildikó férje

Keresztes Ildikó volt férje mintaapa lett – 20 évvel fiatalabb párja mellett megváltozott
Kicska Lászlót párja nyolc hónappal ezelőtt ajándékozta meg egy kislánnyal.
Keresztes Ildikó volt férje szakított! Ezért ment szét 24 évvel fiatalabb barátnőjével - A részletek
Kicska László és fiatal barátnője, Bernadett szakítottak.
Keresztes Ildikó: "A férjem mentett meg az öngyilkosságtól"
Gondoltad volna, hogy a kőkemény rockdíva egy időben súlyos depresszióval küzdött? Pedig így van. És mikor a legsötétebb napokat élte, a férje, a pszichiátere és a gyógyszerek segítségével mászott ki a gödörből.
Keresztes Ildikó képtelen szakítani
Elváltunk, de nincs vége! – nyilatkozta a Blikknek nyár elején Keresztes Ildikó a házasságáról, miután kimondták a válását. Az X-Faktor egyetlen női mentora még akkor is bízott a közös jövőben, amikor volt férje, Kicska László...
Megmaradt Keresztes Ildikó és Kicska László közös cége
A válás ellenére nem számolta fel a közös céget Keresztes Ildikó és volt férje, Kicska László, írja a Blikk.
Válik az RTL Klub sztárja?
Sajtóértesülések szerint Keresztes Ildikó és férje, az Edda basszusgitárosa, Kicska László beadták a válókeresetet, így még a nyári ítélkezési szünet előtt hivatalosan is kimondhatják a több mint 20 éves kapcsolat végét.
Válik az RTL Klub sztárja?
Sajtóértesülések szerint Keresztes Ildikó és férje, az Edda basszusgitárosa, Kicska László beadták a válókeresetet, így még a nyári ítélkezési szünet előtt hivatalosan is kimondhatják a több mint 20 éves kapcsolat végét.
Keresztes Ildikó férje Szlovákiában csajozik
Míg az X-Faktor mentora itthon reménykedik, Kicska László Szlovákiában kirándul fiatal csajával - írja a Blikk.
Otthon zokog Keresztes Ildikó
Keresztes Ildikónál gyakran eltörik a mécses. Az utóbbi hónapokban bőven volt oka szomorkodni, hisz férje elhagyta egy másik nőért.
Keresztes Ildikó otthon zokog
Keresztes Ildikónál gyakran eltörik a mécses. Az énekesnő örömében és bánatában egyaránt sír, amiért sokszor magából is elege van. Az utóbbi hónapokban bőven volt oka szomorkodni, hisz férje elhagyta egy másik nőért.
Keresztes Ildikó nélkül folytatódhat az X-Faktor
Keresztes Ildikót rosszul érintette, hogy férje, Kicska László elhagyta őt. Nemrégiben már jegygyűrűje nélkül láttuk, ami azt jelenti, elfogadta, hogy vége a nagy szerelemnek, de idegileg nagyon megviselték az események.
Az X-Faktor Keresztes Ildikó nélkül folytatódik?
Keresztes Ildikót rosszul érintette, hogy férje, Kicska László elhagyta, ráadásul egy fiatalabb nőért. Nemrégiben már jegygyűrűje nélkül láttuk, ami azt jelenti, elfogadta, hogy vége a nagy szerelemnek.
Keresztes Ildikó férjét megint egy fiatal lánnyal látták
A Bors olyan fotót tett közzé, amelyen Keresztes Ildikó férje, Kicska László egy fiatal lánnyal látható, és a lap szerint ez kellő bizonyíték arra, hogy az EDDA basszusgitárosa nem akarja megmenteni házasságát.
Fiatal szeretőjével él Keresztes férje - leleplező fotó
Hiába szerette volna megmenteni házasságát Keresztes Ildikó, úgy tűnik, nem sikerült. A legfrissebb képek szerint ugyanis az énekesnő férje már igazi párként él együtt új kedvesével.
Jeanne d'Archoz is hasonlították már Keresztes Ildikót
Nem bírja a nyilvánosságot Keresztes Ildikó férje, míg az énekesnőnek az internetes zeneletöltésből van elege.
Keresztes Ildikó férje vagy volt Thaiföldön, vagy nem
Az állítólagos nyaralás ideje alatt többször is látták Kicska Lászlót Budapesten.
Keresztes Ildikó és férje nyaraláson békül
Az információ Keresztes anyjától való, aki részletekbe viszont nem bocsátkozott a dologgal kapcsolatban.
Keresztes Ildikó a férjével és négy nővel karácsonyozik
Bár a hírek szerint az énekesnő már megtalálta férje, Kicska László utódját, és az Edda basszusgitárosának is van egy fiatal talán-barátnője, mégis együtt karácsonyoznak, pontosabban együtt töltik a szentestét.
Már két éve van barátnője Keresztest a férjének?
A Bors című napilap úgy tudja: Keresztes Ildikó férje, Kicska László már lassan két éve együtt van a 23 éves Bernadettel. A hírt nem erősítette meg sem az énekesnő, sem a férje!
Már két éve van barátnője Keresztes férjének?
A Bors című napilap úgy tudja: Keresztes Ildikó férje, Kicska László már lassan két éve együtt van a 23 éves Bernadettel. A hírt nem erősítette meg sem az énekesnő, sem a férje!
Boldogságot színlelt az X-Faktor forgatáson Keresztes és férje
Ahogyan arról beszámoltunk, 24 év után véget ért Keresztes Ildikó és Kicska László kapcsolata. Most az is a kiderült, hogy már egy hónapja nincsenek együtt, pedig még három hete együtt szerepeltek az X-Faktorban!
Boldogságot színlelt az X-Faktor forgatásán Keresztes és férje
Ahogyan arról beszámoltunk, 24 év után véget ért Keresztes Ildikó és Kicska László kapcsolata. Most az is a kiderült, hogy már egy hónapja nincsenek együtt, pedig három hete még közösen szerepeltek az X-Faktorban.
Válás! Képes lesz talpra állni Keresztes Ildikó?
A Storyonline értesülései szerint válik Keresztes Ildikó és férje Kicska László. Ismerősök úgy nyilatkoztak, hogy a férfi már el is költözött a közös otthonból, és a szakítás hátterében egyszerűen csak az áll, hogy eltávolodtak...
Keresztes Ildikó férje már elköltözött
Keresztes Ildikó és férje, Kicska László a válás mellett döntöttek. A Storyonline és Blikk úgy tudja, az Edda basszusgitárosa a közelmúltban már külön lakást vett magának.
Keresztes Ildikó férje is csatlakozott az X-Faktorhoz
Tavaly már sokan azt mondták: Keresztes Ildikó és Kicska László erős házasságát kikezdte a tény, hogy Ildikónak rengeteg idejét elveszi az X-Faktor. Most azonban mindketten értékelték a tehetségkutató énekeseit.
Keresztes Ildikónak megbocsát a férje
Keresztes Ildikó nem megy idén nyaralni. Az énekesnő egyik fellépésről rohan a másikra, így férje hoppon marad, nem lesz romantikus tengerparti nyaralás.
Nekem a férjem a szerelmem és a gyerekem is egyszerre
Miközben a lapok azt taglalták, bizony probléma van Keresztes Ildikó és férje között, ők ketten elbújtak a világ egy távoli pontján: Kubában töltöttek másfél hetet. Ildikó azt mondja, a sikeres kapcsolat kulcsa: a kompromisszum. Az...