Kate Middleton és Vilmos herceg

Cikkek, hírek, képek, információk gyűjteménye Kate Middleton és Vilmos herceg kapcsolatáról. A királyi pár 2011. április végén fogadott örök hűséget egymásnak.

Úton van Vilmos herceg és Kate Middleton harmadik gyermeke
Úton van Vilmos herceg és Kate Middleton harmadik gyermeke
Hivatalosan is megerősítette a királyi pár: érkezik a harmadik csemete!
ma, 12:01
Starity.hu
Egy kis botrány Hamburgban: György herceg és Sarolta jelenetet rendeztek
Kate Middleton és Vilmos pedig megmentik a napot.
07.22. 15:46
Glamouronline.hu
Kereken 6 éve házasok – nézd meg újra Katalin és Vilmos esküvőjét!
Hat éve házasodott össze Vilmos herceg és Kate Middleton, akit ma már mindenki csak Katalin hercegnének ismer. Azóta született két gyermekük, és a világ már egy másik királyi esküvőt vár nagyon, Harry hercegét. De milyen is volt a trónörökös és Katalin esküvője? Emlékeszel még?Forrás: Nők Lapja Café: Kereken 6 éve házasok – nézd meg újra Katalin és Vilmos esküvőjét!
2017.04.29. 16:20
Nlcafe.hu
hirdetés
Vilmos herceg és Katalin párterápiára járnak?  
Nagyon úgy néz ki, hogy Kate Middleton tündérmeséje nem ért véget azzal, hogy Hamupipőke-szerű ruhájában igent mondott álmai hercegének, mert most válságba került a házasságuk Vilmossal…
2017.04.03. 16:00
Cosmopolitan.hu
Vilmos kicikizte Katalin hercegnét
Lehet, hogy mindig gyönyörű a haja, irigyelni való a ruhatára és szuper anyuka, de Kate Middleton sem tökéletes. Vilmos herceg most elkotyogta, mi az, amiben feleségének még lenne hova fejlődnie!
2016.06.24. 06:30
Cosmopolitan.hu
Lopás volt Katalin hercegné menyasszonyi ruhája?
Így, öt évvel Kate Middleton és Vilmos herceg esküvője után előkerült egy divattervező, aki azt állítja: tőle lopták a hercegné menyasszonyi ruhájának terveit.Forrás: Nők Lapja Café: Lopás volt Katalin hercegné menyasszonyi ruhája?
2016.04.26. 10:20
Nlcafe.hu
A hercegnő Indiában - Kate Middleton Stílusnapló
Vilmos herceg és Katalin hercegné hivatalos, indiai körúton vannak Indiában. A hercegné pedig irigylésre méltó ruhatárat választott ki magának erre az alkalomra (vagy mások választották ki neki?). Mindenesetre mi sem hagyhattuk szó nélkül...
2016.04.21. 06:27
Stylemagazin.hu
Kate Middleton és Vilmos herceg Dianára emlékeznek a Taj Mahal előtt
A hercegi pár indiai körútjának ez a legmeghatóbb pillanata.
2016.04.16. 15:40
Glamouronline.hu
Ezt a fotót látnod kell Katalin hercegnéről! – Teljesen pöttyös lett
Kate Middleton és Vilmos herceg indiai hivatalos körútja lesz valószínűleg a legszínesebb és legizgalmasabb „divattúra” a hercegné életében. Kíváncsian várjuk, milyen csodaszép öltözetekben látjuk majd Katalint, egyelőre be kell érnünk ezzel a pöttyös ruhával, amit egy indiai tervezőkészített számára.
2016.04.07. 09:16
Femcafe.hu
Íme György herceg horoszkópja - Diktátor lesz Vilmos és Katalin elsőszülöttjéből?
Igazi ritkaság a történelemben, hogy két jegy választóvonalán születik egy jövendőbeli uralkodó. György herceget egy egész világ várta, és már előre elmondhatjuk, Kate Middleton és Vilmos herceg fia igazán különleges gyermek!
2016.03.27. 18:30
Femcafe.hu
hirdetés
Új fotók a cuki hercegnőről
Kate Middleton és Vilmos herceg kislányáról, Charlotte hercegnőről új fotók láttak napvilágot vasárnap. Láthatóan ő is nagyon élvezte a fotózást...
2015.11.30. 09:00
Marieclaire.hu
Vadiúj fotók láttak napvilágot az álomszép Charlotte hercegnőről - Ilyen nagyra nőtt György herceg húga
Sokáig kellett az alábbi fotókra várnunk! Kate Middleton és Vilmos herceg úgy döntöttek, hogy végre megkegyelmeznek követőiknek, és első advent alkalmából két cuki képet is megosztanak Charlotte hercegnőről. A fotókon, melyeken imádnivalóan édes a hercegnő, még november elején készültek a család norfolki otthonában.
2015.11.29. 15:31
Femcafe.hu
Hová tűnt Katalin? - Terjed a pletyka a hercegnő hollétéről
Négy hónappal ezelőtt született meg Kate Middleton és Vilmos herceg második gyermeke, a kis Charlotte. Azóta egyre visszavonultabban él a hercegi család, de leginkább Kate az, aki kerüli a nyilvánosságot.
2015.09.08. 21:15
Femcafe.hu
Újabb 10 dolog, amit nem tudtál Katalin hercegnéről
29 évesen ő volt a legidősebb menyasszony a brit királyi családokban lezajlott esküvők történetében. Ha már összegyűjtöttünk 10 kevésbé ismert érdekességet Katalin hercegnéről, akkor ne hagyjuk annyiban, folytassuk a sort – gondoltuk, és elhatározásunkat tett követte.1. A saját családjában Kate az első, aki egyetemre járt. Művészettörténetet tanult a skóciai St. Andrew's Egyetemen, és itt is ismerkedett meg Vilmossal. 2. A hercegné kedvenc italai – már amikor egyáltalán ihat alkoholt anyai teendői mellett – a piña colada és a Jack Daniels. 3. Kate egy magánfenntartású bentlakásos lányiskolába iratkozott be tizenévesen, de két szemeszter után a szülei kivették és átíratták egy másik patinás középiskolába. Ennek állítólag az volt az oka, hogy az iskolatársai folyamatosan cikizték, amiért „túl tökéletes”. Talán ez a történet áll a hátterében annak, hogy amikor férjhez ment, Kate azt kérte a vendégektől: egy bullying ellen küzdő szervezetnek adakozzanak nászajándék fejében.4. 29 évesen Katalin volt a legidősebb menyasszony a brit királyi családok történetében.5. Kisgyerekként két és fél éven át Jordániában élt; édesapja munkája szólította ide a családot.[cikk=40680]6. A jegygyűrű a leánykérés előtt Prince Harry tulajdonában volt – ő őrizte Diana halála után. De aztán átengedte a bátyjának, amikor megtudta, hogy meg akarja kérni Kate kezét.7. Kate Middleton állítólag képes az asztal alá inni Vilmost. Sokkal jobban bírja az italt, mint a trónörökös. 8. Amikor férjhez ment, egy kocsmát is elneveztek róla Windsorban. A pub azóta a Duchess of Cambridge nevet viseli. 9. Azt már tudjuk, hogy Kate jegygyűrűjét korábban Vilmos édesanyja, Diana hercegnő viselte. 1981 óta becslések szerint akár tízszeresére is nőhetett a gyűrű értéke. A today.com szerint a zafírgyűrű 60 ezer fontot ért, amikor Károly herceg megvásárolta a menyasszonyának. Most csak a zafírkövet 300 ezer fontra becsülik.10. Kate és Vilmos esküvőjét 2 milliárdan nézték a tévében – a Föld lakosságának közel egyharmada – és egymillióan élőben, az utcán. Az internetes livestream adatok további 72 milliós nézettségről szólnak.
2015.08.13. 09:28
Evamagazin.hu
Hát nem aranyos? Vilmos herceg és Katalin hercegné összeöltöztek!
London - Négy év házasság és két gyermek után is dúl a szerelem Kate Middleton (33) és Vilmos herceg (33) között.
2015.07.27. 15:33
Blikk.hu
Elképesztő a hasonlóság Kate Middleton és Vilmos kolléganője közt - Mintha ikrek lennénk
Vilmos hercegnek hétfő óta új munkája van: mentőhelikopter pilótaként dolgozik Cambridge-ben. Az új állás természetesen új kollégákkal is jár, egyikükre pedig az egész világ felfigyelt, ugyanis megtévesztően hasonlít a herceg nejére, Kate Middletonra.
2015.07.15. 11:23
Femcafe.hu
Királyi randevú: Kate és Vilmos
Vilmos herceg és Kate Middleton kimenőn: olyan felhőtlenül szórakoztak Wimbledonban, mint két tinédzser.
2015.07.09. 09:00
Marieclaire.hu
Katalin hercegné smoothie-kon él (és további „SZAFTOS” részletek)
Kate Middleton a királyné parancsára júniusban visszatér a nyilvánosság elé. A hírek szerint a döntés szembe megy Kate és Vilmos eredeti szándékával, miszerint a gyerekeik, George és Charlotte minél többet legyenek az anyjukkal. A hercegné kemény diétába kezdett. Ha valaki nem tudná, hercegnének lenni teljes állás. A királyi család tagjainak (főképp a trónörökös közeli hozzátartozóinak) rengeteg rendezvényen, jótékonysági akción kell képviselni a hazáját, természetesen a lehető legcsinosabb kreációkban és alaposan belőtt hajjal. Namármost Katalin hercegné kislánya, Charlotte születése előtt úgy döntött, hogy hosszú szülési szabadságot vesz ki annak érdekében, hogy minél több időt tölthessen gyerekeivel. Ezt a döntését II. Erzsébet a hírek szerint megvétózta: bizonyos források azt állítják, hogy Katalinnak már június 13-án meg kell jelennie a 89 éves királyné születésnapi felvonulásán. Emiatt Kate kemény diétába kezdett, hogy minél karcsúbbnak nézzen ki a fotókon.Forrás: EuropressKate és Vilmos a királyné 2014-es születésnapi felvonulásánCharlotte Elizabeth Diana hercegnő – a legviccesebb tweetek! Kattints! „Erzsébet szerint egy hónap szabadság bőven elég idő Kate-nek, mielőtt visszatérne a királyi családban vállalt feladataihoz” – állítja egy forrás.Katalin ezért állítólag smoothie-kon él, amelyeket húga, Pippa szállít a Kensington Palotába. Forrás: Europress Kate és II. Erzsébet a karácsonyi mise előtt, még 2013-ban Kate-ről már az esküvője előtt, 2011-ben is keringtek olyan hírek, hogy léböjttel igyekszik formába jönni, és a bulvársajtó „smoothie királynőnek” becézte.A mostani visszatérésről szóló hírek azért is figyelemre méltóak, mert korábbi palotaközeli források azt állították: a hercegné szeretne több időt tölteni az alig 2 éves George-dzsal és a néhány hetes Charlotte-tal, és nem terveznek egynél több dadát foglalkoztatni. Vilmos herceg is támogatta a források szerint a felesége döntését, mert örült, hogy a gyerekei megkapják azt a neveltetést, amiben neki nem volt része.Forrás: Daily Mail, International Business Times
2015.05.28. 11:56
Evamagazin.hu
4 éve mondták ki a boldogító igent - Katalin és Vilmos 5 legszebb esküvői pillanata
Míg az egész világ arra vár, hogy végre megszülessen Kate Middleton és Vilmos herceg második gyermeke, addig arról sem szabad megfeledkezni, hogy a hercegi pár pontosan négy évvel ezelőtt mondta ki a boldogító igent. Házassági évfordulójuk alkalmából pedig visszatekintünk a nagy napra, és megmutatjuk a számunkra 5 legszebb pillanatot.
2015.04.29. 08:06
Femcafe.hu
Eddig elhallgatták! Újabb meglepő részletek Kate Middleton szüléséről
Kate Middleton és Vilmos herceg második gyermeke hamarosan megszületik, így az egész világ egyre izgatottabban figyeli a történéseket. A palota megkegyelmezett az érdeklődőknek, és új részletek nyilvánosságra hozatalával próbálja kielégíteni az emberek kíváncsiságát.
2015.04.11. 08:44
Femcafe.hu
Ilyenek voltak: Kate Middletont és Vilmos herceget is megrágta az idő vasfoga
Izgatottan várjuk, hogy végre megszülessen Katalin hercegnő második gyermeke, de addig is emlékezzünk vissza, hogy milyen édes pár volt Vilmos herceg és Kate Middleton, amikor még csak az egyetemen jártak egymással. Az első fotó a 2005-ös diplomaosztón készült, pontosan 10 évvel ezelőtt. Nagy-Britanniában már akkor rajongtak a szerelmesekért, akik mára egy kissé megöregedve, de az egész világot meghódították.
2015.04.03. 12:06
Femcafe.hu
A férfiak 75 százaléka szerint a legizgalmasabb női testrész a fenék
Nem véletlen, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg esküvőjén is egy női fenék került a figyelem középpontjába. Nem Kataliné, akiről akkor még Kate Middletonként saját húga, Pippa Middleton feneke vonta el a figyelmet. Ekkora jelentősége van a női kerek idomoknak? Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy később Stephane Bern protokollos elárulta Pippa féltve őrzött titkát. Hamis popsit (alakformáló fehérneműt) viselt. Az illúziók mezéről térjünk vissza a valóságban. Évről-évre mást kiáltanak ki a világ legszebb fenekének tulajdonosának. Jen Selter egy New Yorki lány, akinek még Rihanna is a rajongója. Az Instragamon 1,3 millió követője van, kemény edzéseknek köszönheti irigylésre méltó hátsóját. Sokan műtéti megoldást választják. A fenékplasztika implantátummal 550-900 ezer forint, implantátum nélkül 300-450 ezer forintba kerül. Mit tehet egy nő, ha nem szeretne műtéti kockázatokat vállalni, de tökéletes fenékre vágyik? A mozgás a legfontosabb, ha már a felesleges zsírpárnáktól megszabadult. Nagyon sok videót találni, amin kifejezetten ennek a testrésznek a tökéletesítésére vannak gyakorlatok. Fontos, hogy itt hónapok, akár évek kemény munkájáról van szó. A megálmodott eredményt nem elég elérni, folyamatos mozgással szinten is kell tartani. Nagy hátránnyal indulnak az ülőmunkát végző hölgyek. Náluk a napi nyolc óra ülés, nem kedvez a gömbölyű fenéknek. Ráadásul nagyon végig kell gondolni, hogy erre [...]
2015.03.30. 12:29
Lifemagazin.hu
Őrült fogyás az esküvőig - ararexia
Már nem övezi akkora dicsfény a házasságkötés napját, mint régebben. Ugyan egyre kevesebb nő képzeli el életét tündérmesének a fehér lovon érkező herceg mellett, a szépségkultusz, a fehérben tündöklő, karcsú, gyönyörű menyasszony iránti igény gyakran még őket is rabul ejti. A szolgáltatók ezer és egy hasznos vagy haszontalan lehetőséget kínálnak a nagy napra, a szervezés oroszlánrésze többnyire a menyasszonyra hárul és emellett még magával is foglalkoznia kell. Mert azt várják tőle, hogy az esküvő napján a legjobb formáját hozza. A jelenségnek természetesen neve is van: brideorexia, vagy magyar nevén ararexia. A táplálkozási rendellenesség lényege, hogy a menyasszony az esküvő napjáig karcsúvá fogyózza magát. Sajnos a gyorsaság érdekében a nők egészségtelen módszereket is latba vetnek. A sajtó Kate Middleton, Vilmos cambridge-i herceg feleségével kapcsolatban is brideorexiát emlegetett, hiszen Kate esküvője előtt két ruhaméretet fogyott. A jelenséggel már több kutatás foglalkozott. Az ausztrál vizsgálatban 879, 18 és 49 év közötti menyasszony vett részt. A menyasszonyok 85 százaléka körülbelül 8 kilogrammtól szeretett volna megszabadulni. (Ez a súlyvesztés kb. 10 és fél hónappal a nagy nap előtt még nem tűnhet irreálisnak.) A nők 75 százaléka több testmozgással és egy egészséges étrendre való átállással szerette volna elérni a kitűzött célt. A zsír és szénhidrát tartalmú ételek csökkentése és egy megfelelően összeállított edzésterv még nem okozna gondot. Néhányan a hashajtók használatától, a hírességek által követett drasztikus csodadiétáktól, a hánytatástól, koplalástól, léböjt-kúráktól vagy a gyomorszűkítő gyűrűtől sem riadtak vissza. A tökéletes megjelenés érdekében a legtöbben fogfehérítő kezelésre, manikűröshöz, kozmetikushoz, szoláriumba mentek. Gyakori, hogy a menyasszony kisebb méretű ruhát választ, mert ezzel is ösztönözni szeretné magát, hogy ledobja a felesleges kilókat. Fontos lenne, hogy a média, a családtagok, a szolgáltatók egy egészségesebb testképet közvetítsenek a nők felé. Az ararexia jeleit nem könnyű észrevenni, hiszen a család, barátok természetesnek veszik, hogy a menyasszony feszült és az átlagosnál többet foglalkozik a külsejével; sok az intéznivaló, mindennek tökéletesnek kell lennie. Az esküvő előtti ámokfutás súlyos egészségügyi problémákat okozhat. Ha a család nem tud segíteni, a legjobb, ha a menyasszony szakember segítségét kéri. Különös módon a vőlegényeket érintő táplálkozási zavarról nem szólnak a hírek. A társadalmi nyomás, a tökéletes megjelenésre való igény úgy tűnik, csak a nőket érinti… Juditty Források: http://www.sagepub.com/marks3/Online%20Readings/chapter%207.4.pdf http://www.webbeteg.hu/cikkek/fogyokura/11001/brideorexia További terhességgel, szüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat olvashatsz a Bezzeganya Facebook oldalán. Tetszik?
2015.03.28. 07:00
Bezzeganya.postr.hu
Már csak 1 hónap van a szülésig - Meseszép a várandós Kate Middleton
Már csupán egy hónap van hátra és végre megpillanthatjuk a királyi család legújabb tagját. Kate Middleton azonban mielőtt háttérbe vonulna, hogy pihenjen és felkészüljön a szülésre, még utoljára részt vett egy nyilvános eseményen, ahol ismét sikerült mindenkit elkápráztatnia. A hercegnő egy csodás rózsaszín Alexander McQueen kabátban és egy csini kalapban jelent meg férje, Vilmos herceg oldalán.
2015.03.10. 20:06
Femcafe.hu
Erre vártunk: Kate Middleton végre megmutatta hatalmas pocakját - Fotók
Kate Middleton az utóbbi időben nem igen akarta megmutatni  a nagyvilágnak a pocakját, amit mi nem igazán tudtunk megérteni, hiszen nincs szebb egy várandós nőnél. Valószínűleg Vilmos herceg felesége is rájött erre, hiszen végre felhagyott hasa dugdosásával! A héten egy rendezvényen megvált bő kabátjától, és egy mintás kék ruhában hívta fel magára és gömbölyödő hasára a figyelmet.
2015.02.19. 19:49
Femcafe.hu
A cukiságnak nincs határa: Ilyen édes György herceg a legújabb hivatalos fotókon
Kate Middleton és Vilmos herceg fantasztikus karácsonyi ajándékkal lepte meg a világot! A hercegi pár ugyanis megjelentette a legújabb hivatalos fotókat a kis György hercegről. Utóbbi napról napra cukibb és imádni valóbb, és ezt a tényt a képek is tökéletesen tükrözik.
2014.12.14. 11:14
Femcafe.hu
Meglepetés! Ezt kapta ajándékba György herceg Amerika egyik legnagyobb sportsztárjától
Kate Middleton és Vilmos herceg tegnap érkezett meg Amerikába, ahol rengeteg fontos emberrel és hírességgel találkoznak. Sőt, már voltak olyan szerencsések, hogy összefussanak Barack Obamával, Beyoncéval és Jay-Z-vel is. A dívával és a rapperrel egyébként egy kosármeccsen találkoztak, ahol hatalmas meglepetés érte őket.
2014.12.09. 16:01
Femcafe.hu
Elárulták a dátumot! Ekkor születik Kate Middleton második babája
Tavaszi baba lesz! A brit királyi család hivatalos közleménye alapján Vilmos herceg és Katalin hercegnő második gyermeke 2015 áprilisában fog megszületni. Lehet, hogy épp a házassági évfordulójukon?
2014.10.20. 13:54
Femcafe.hu
György herceget zaklatják - Kate Middleton és Vilmos herceg aggódik
Vilmos herceg anyukája, Diana hercegnő 1997-ben hunyt el egy tragikus autóbaleset következtében, amikor menekülni próbált a lesifotósok elől. Ez lehet annak az oka, hogy a herceg minden megtesz annak érdekében, hogy kisfiát ne érje bántódás, így bekeményít a paparazzik elleni harcban.
2014.10.03. 13:16
Femcafe.hu
Ismét babát vár Kate Middleton
Második gyermekét várja Vilmos herceg és Kate Middleton – jelentette be Buckingham-palota.
2014.09.08. 13:30
168ora.hu
Sztár lett Katalin és Vilmos kutyája
Kate Middleton és Vilmos herceg cuki kutyusa, Lupo már eddig is rengeteg hivatalos fotón pózolt együtt a hercegi párral. Most viszont minden esélye megvan, hogy ugyanolyan híres legyen, mint gazdijai, mert egy könyvsorozat főhőseként szerepel!
2014.09.05. 12:34
Cosmopolitan.hu
Diana hercegnő gyűrűje divatot teremtett
Erősen nőtt a Srí Lanka-i kék zafír iránti kereslet Vilmos brit herceg és Kate Middleton esküvője óta.
2014.08.13. 22:25
Decens.hu
Ilyen édes Kate Middleton, amikor egy plüss kenguruval pózol - Fotó
Kate Middleton, Vilmos herceg és Harry herceg tökéletes trióként jelent meg a 20. Commonwealth Gamesen a skóciai Glasgow-ban. Kate most nem egy csinos nyári ruhában, hanem egy kék blézerben és egy testhez simuló farmerban jelent meg, de így is bámulatosan nézett ki. A verseny többi látogatója és sportolója azonnal felfigyelt rá. Sőt mi több, az ausztrál csapat tagjai adtak neki egy sárga plüss kengurut, aminek láthatóan nagyon örült. György herceg biztosan jót játszik majd vele!
2014.07.29. 11:27
Femcafe.hu
A kis György herceg 1 éves lesz - Ilyen ajándékokat kap
Jövő héten, pontosabban július 22-én lesz az első szülinapja Kate Middleton és Vilmos herceg kisfiának. Ha igazak a hírek, akkor jövőre már a kistesója is velük fog ünnepelni, de most még hármasban töltik ezt a jeles napot.
2014.07.17. 09:09
Femcafe.hu
Kate Middleton ikreket vár?
Azt már megszokhattuk, hogy mindenki imád találgatni, mikor Katalin hercegnő és Vilmos herceg családtervezéséről van szó, mostanában viszont több menő napilap is címlapon hozta a sztorit, hogy Kate ismét babát vár! Vajon hihetünk a pletykának?
2014.06.16. 16:30
Cosmopolitan.hu
Százötvenötször törte fel a hercegné hangpostáját
Először ismerte be Clive Goodman, az utóbbi évtizedek legsúlyosabb brit sajtóetikai botrányába keveredett egykori vasárnapi bulvárlap, a News of the World volt szerkesztője, hogy mintegy kétszázszor feltörte Vilmos herceg és felesége, Kate Middleton üzenetrögzítőjét.
2014.05.16. 03:35
Mno.hu
Brit sajtóbotrány - Az egyik vádlott beismerése
Először ismerte be Clive Goodman, az utóbbi évtizedek legsúlyosabb brit sajtóetikai botrányába keveredett egykori vasárnapi bulvárlap, a News of the World volt szerkesztője, hogy mintegy kétszázszor feltörte Vilmos herceg és felesége, Kate Middleton üzenetrögzítőjét.
2014.05.14. 22:23
Inforadio.hu
Beismerték, hogy feltörték a királyi család üzenetrögzítőjét
Először ismerte be Clive Goodman, az utóbbi évtizedek legsúlyosabb brit sajtóetikai botrányába keveredett egykori vasárnapi bulvárlap, a News of the World volt szerkesztője, hogy mintegy kétszázszor feltörte Vilmos herceg és felesége, Kate Middleton üzenetrögzítőjét.
2014.05.14. 20:53
Delmagyar.hu
Cukiságból jeles - Nézd meg Kate Middleton kedvenc képét kisfiáról
A hercegnő több ezer fényképen pózolt és szerepelt az elmúlt időszakban, azonban volt egy, ami teljesen megragadta a szívét. A három hétig tartó ausztrál és új-zélandi körút során rengeteg felé járt a királyi család. A megannyi elkészült fénykép közül, viszont nem egy kültéri, hanem egy beltéri kép lett a kedvenc: apu, azaz Vilmos herceg a háttérben, György herceg pedig annyira édesen öleli anyut, azaz Kate Middletont. Cukiságból jeles!
2014.04.30. 10:19
Femcafe.hu
Kate és Vilmos ma ünnepli 3. házassági évfordulóját - Fantasztikus ajándékot kapott a hercegnő
Ki gondolná, hogy már három éve annak, hogy az egész világ a tévéképernyők előtt ülve követte végig Kate Middleton és Vilmos herceg esküvőjét?! A hercegi pár ma ünnepli házassági évfordulóját, azonban Katalin már korábban megkapta fantasztikus ajándékát.
2014.04.29. 09:09
Femcafe.hu
Kate Middleton dj-nek állt - videó
Egy külvárosi ausztrál hip hop suliban kóstolt bele a dj-szakmába Katalin hercegnő és Vilmos herceg. A hercegi pár először hezitált, végül azonban mindketten nagy élvezettel szkreccseltek, a közönség pedig hálás volt. Videó.
2014.04.23. 14:25
Hvg.hu
Kate Middleton "úgy néz ki, mint egy banán" - Legalábbis Vilmos herceg szerint
Míg az egész világon több millió nő rajong a gyönyörű Katalin hercegnő stílusáért, addig saját férje sokkal kritikusabb vele, így Kate legutóbbi sárga összeállításához is volt hozzáfűznivalója. Amikor a hercegi pár megérkezett Sydney-be Kate egy hölgynek számolt be arról, hogy férje csupán annyit mondott aznapi megjelenésére, hogy „úgy nézel ki, mint egy banán.” Ez a banánszerű összeállítás egyébként Roksanda Ilincic divattervező kreálmánya, és 950 fontot ér. Banán vagy sem… Nekünk tetszik!
2014.04.16. 16:09
Femcafe.hu
Kate Middleton újra terhes, bővül a királyi család?
Kate Middleton és Vilmos herceg tegnap hivatalosak voltak a Szent Patrik napi parádéra, ahol mindenki szeme ismét a hercegnő hasára szegeződött. Terhes vagy sem? Ez itt a nagy kérdés.
2014.03.18. 11:49
Femcafe.hu
György herceg új dadust kapott - Ismerd meg te is!
A brit uralkodó család királyi párja végre időt tudott szakítani a pihenésre. Kate Middleton és Vilmos herceg a Maldív-szigetekre mentek romantikázni, ahova a kis György herceg nem utazott velük. Helyette újdonsült dadusával ismerkedett, akit Vilmosék saját kezűleg választottak ki.
2014.03.10. 16:16
Femcafe.hu
Kate Middleton újra terhes?
Hűha, úgy tűnik, Katalin és Vilmos eléggé belehúztak a királyi baba-projektbe! Ugyan még csak alig fél év telt a kis György herceg születése óta, állítólag máris úton van a következő trónörökös.
2014.02.16. 17:19
Cosmopolitan.hu
Karácsony Kate Middleton-módra
A hercegné és férje, Vilmos herceg részt vettek a karácsonyi ünnepi szertartáson.
2013.12.27. 12:09
Glamouronline.hu
Így telik majd kis György herceg első karácsonya
Nem mindennapi karácsony előtt áll Vilmos herceg és felesége, Kate Middleton. A már több mint féléves György herceg elérkezett első igazi mérföldkövéhez, hiszen most ünnepli az első karácsonyát.
2013.12.20. 15:56
Femcafe.hu
Szexi fotók - Kate Middleton közszemlére tette hosszú combját
Vilmos herceg felesége nagy mosollyal az arcán érkezett meg a „Place2Be” jótékonysági rendezvényre, ahol virágokkal köszöntötték az iskolás lányok. Kate Middleton egy rövid kabátot viselt, és nem számolt azzal, hogy ezt bármikor felfújhatja a szél, ami meg is történt. Ennek köszönhetően pár szemet gyönyörködtető felvétel készült róla.
2013.11.20. 18:36
Femcafe.hu
Megkeresztelték György herceget!
Megkeresztelték György herceget. Vilmos herceg és Kate Middleton hét keresztszülõt választott fiúknak.
2013.10.24. 13:00
Napiaszonline.hu
A kis George-ra újra a dada vigyázott
Kate Middleton és Vilmos herceg templomba mentek, míg gyermekükre a dadus vigyázott. Ez volt a második alkalom, hogy a szülõk otthon hagyták a gyermeküket.
2013.09.24. 08:05
Napiaszonline.hu
Lehull a lepel - Vilmos herceg érdekes részleteket árult el a 3 évvel ezelőtti lánykérésről
Annak ellenére, hogy Kate Middleton és Vilmos herceg amennyire tudtak visszavonultak a nagyközönség elől, mégis rengeteg információ lát róluk napvilágot. Hamarosan például a tévében lesz látható egy dokumentumfilm, melyben Vilmos rengeteg részletet oszt meg a kapcsolatukról. A lánykérés részleteiről pedig már most értesülhetünk.
2013.09.12. 14:06
Femcafe.hu
Kate Middleton ellenzi Harry kapcsolatát
Bár a lázadó Harry  mostanra úgy érzi el tudná kötelezni magát szőke barátnője mellett, a királyi család ismét nincs elragadtatva az ifjú herceg választásától. Kate Middleton különösen ellenzi az ötletet, hogy Cressida Bonas legyen a sógornője.  A cambridge-i hercegnő állítólag nem fogadta túl nagy lelkesedéssel az ötletet, miszerint Harry herceg fejébe vette, hogy feleségül veszi szabad szellemű 28 éves barátnőjét Cressida Bonast. Az ellenszenvnek pedig nem más az oka, mint Cressida féltestvére Isabella Calthorpe, aki miatt a herceg és Kate kapcsolata 2007-ben egy időre véget ért. A Daily Telegraph forrásai szerint, Cressida elmondta, Kate nem túl lelkes attól, hogy ő és Harry egymásra találtak, mégpedig azért mert  féltestvérével Isabellaval sülve-főve együtt vannak. “Kate nem kedveli Isabellat, mert Vilmos valamikor szerette őt, és ez okozta akkoriban a szakítást.”- árulta el egy közeli barát. Valószínűleg ez lehet az oka annak is, ahogyan Isabellával bántak a királyi esküvőn. Vilmos exkedvesét bár meghívták az eseményre, az őrök sem a ceremóniára, sem az azt követő fogadásra nem engedték be. A történethez az is hozzá tartozik, hogy Vilmos csak azután tért vissza Kate-hez, miután Isabella visszautasította végleg őt, így természetes, hogy az újdonsült hercegnének most kétségei támadtak.
2013.09.10. 09:47
Lifemagazin.hu
Fotó: ciki, vagy cuki az első hivatalos kép György hercegről?
Az első hivatalos bébifotót nem egy profi fényképész, hanem a nagypapa, Kate Middleton apja készítette a majdnem egy hónapos brit trónörökösről, György hercegről. A család szakított a hagyományokkal, ez pedig kitűnően illeszkedik Vilmos herceg és Katalin hercegnő családi stratégiájába.
2013.08.22. 17:50
Hvg.hu
A legviccesebb tweetek az új trónörökösről
Válogatás a kedvenc twitter-bejegyzéseinkből, amelyek a Nagy Királyi Szülés alkalmából íródtak. # Apa?! Mit csinálsz?? # FIÚ!!!! Most, hogy vége kitaláltam Justin Bieber nemét van valakinek valami híre a royal babyről?! # Csak akkor leszek kíváncsi a Royal Babyre, ha Kate és William bekötött szemmel mennek be a Tescóba és a Coca-Colás üvegek közül választanak nevet. # Ha rossz napod van, jusson eszedbe, hogy a Royal Baby kevesebb mint 1 órája él mégis százszor híresebb és gazdagabb mint te valaha leszel. # Ha apuci és anyuci egy szót is váltanak Kanye Westtel és Kim Kardashiannel a bébinevekről, nem leszek boldog. # Próbálom meggyőzni Kate-et, hogy ne nyomjon olyan erősen... jó lenne még egy kicsit trónörökösnek lenni... [Prince Harry ál-twitteroldaláról] # Camilla mást sem csinál, csak kötöget... Még csak az hiányozna, hogy egy újabb pucér királyi test borítsa be a címlapokat. # El lehet képzelni, milyen nehéz lehet Kate Middleton szülése, ha a baba is egy olyan béna kalapot visel. # Ha a #RoyalBaby meglátja az árnyékát, még hat hétig tart a Downton Abbey. # Ha Vilmos 100%-ig királyi származék, Kate pedig 0%-ig, akkor a Royal Baby a Félvér Herceg?! Fotó: Pinterest, Facebook
2013.07.23. 16:43
Evamagazin.hu
A kis herceg horoszkópja
Tegnap megszületett Kate Middleton és Vilmos herceg első gyermeke. Vajon milyen csillagzat alatt született?
2013.07.23. 11:25
Glamouronline.hu
Élőben a kórháztól, ahol Katalin vajúdik
A The Telegraph brit portál élőben közvetít a Lindo Wing nevű szülészeti magánklinikáról, ahol hamarosan megszületik Vilmos herceg és Kate Middleton első gyermeke.
2013.07.22. 14:45
Nol.hu
Ma világra jön a hercegi bébi
A hivatalos hírek szerint Kate Middleton és Vilmos herceg gyermekének július 13-án kellett volna megszületnie, és mivel ez nem történt meg, azóta az egész világ azt várja, hogy mikor érkezik végre meg.
2013.07.22. 09:54
Cosmopolitan.hu
Katalin hercegnét bevitték a kórházba
Ma megszülethet Kate Middleton és Vilmos herceg első gyermeke. A nemét egyelőre nem lehet tudni.
2013.07.22. 09:07
Index.hu
Királyi bébi: Katalin és Vilmos úton lehet a kórházba
Megerősítették a rendőri jelenlétet a londoni St Mary's kórház előtt - olvasható a Twitteren. Ez azt jelentheti, hogy a várandós Kate Middleton és férje, Vilmos herceg érkezhet a kórházba.
2013.07.19. 22:40
Hvg.hu
Felháborodtak a brit adófizetők a hercegi pár költekezése miatt
Vilmos herceg és Kate Middleton első gyermekének születése alkalmából egymillió eurót költött arra, hogy az újszülött számára is biztonságossá, azbesztmentessé alakítsák át a Kensington-palotát. Mindezt a brit adófizetők pénzéből tették. Most legalább annyi támadást kapnak, mint amennyi gratulációt gyermekük születésének híre hallatán.
2013.07.19. 12:22
Stop.hu
Kate Middleton szülése: nagyon átvertek mindenkit?
Lehet, hogy nem is a megfelelő kórháznál táboroznak már két hete a világsajtó képviselői, akik Vilmos herceg - a brit trón majdani várományosa - és hitvese, Katalin hercegnő első gyermekének megszületésére várnak egyre fogyatkozó türelemmel.
2013.07.19. 09:49
Kiskegyed.hu
A nagymama elpletykálta magát! Ekkor születik Kate Middleton kisbabája
A hét végéig világra jön Vilmos herceg és hitvese, Katalin hercegnő első gyermeke - legalábbis a reménybeli mostohanagymama, vagyis Kamilla cornwalli hercegnő egy elejtett megjegyzése szerint.
2013.07.17. 11:06
Femcafe.hu
Így fogják hívni Kate Middleton kisbabáját, ha a briteken múlik
Ha a brit alattvalókon múlik, újabb Viktória királynője lehet majdan az Egyesült Királyságnak, feltéve, hogy Vilmos herceg és Katalin hercegnő első gyermeke kislány lesz.
2013.07.15. 14:23
Femcafe.hu
Mikor hozza a gólya a királyi bébit?
Ha minden a terv szerint alakul, akkor Kate Middleton és Vilmos herceg július 13-án szülők lesznek. De többen azt pletykálják, hogy a bébi már világra jött!
2013.07.12. 18:00
Cosmopolitan.hu
Kisbabát vár II. Erzsébet unokája
A Buckingham-palota bejelentette, hogy a királynő unokája, Anna hercegnő lánya, Zara Phillips babát vár. A Tindall házaspár gyermeke várhatóan a jövő év első hónapjában jön világra, közel fél évvel Kate Middleton és Vilmos herceg közös gyermekének születése után.
2013.07.08. 15:17
Nol.hu
Izgalmas részletek - James Bondos kütyükkel készülnek Kate Middleton babájának születésére
Minden készen áll a "Royal Baby hadműveletre", vagyis Vilmos herceg és hitvese, Katalin hercegnő első gyermekének napokon belül esedékes érkezésére.
2013.07.08. 14:48
Femcafe.hu
Bármelyik pillanatban megszülethet Vilmos herceg és Katalin gyermeke
Különleges előkészületek biztosítják, hogy minden jól menjen a brit trónörökös születése körül. Kate Middleton már Londonba költözött, walesi otthonuk előtt pedig már napok óta vár egy helikopter. Katalin nőgyógyászának kocsiját megkülönböztető jelzéssel látták el.
2013.07.07. 15:40
Hvg.hu
Veszélyben van Kate Middleton kisbabája!
Vilmos herceg és Katalin hercegnő első kisbabája még meg sem született, de egyes hozzáértők szerint életveszélyben van.
2013.07.06. 19:06
Femcafe.hu
Riadó! Beindult a királyi babavárás!
Most már tényleg bármelyik pillanatban megérkezhet a trónörökös! Éppen ezért Kate Middleton és Vilmos herceg mindent előkészítenek, hogy a királyi-bébit tökéletesen fogadhassák.
2013.07.03. 13:00
Cosmopolitan.hu
Egymillió eurót költ Kate Middleton a gyerekszobára
Vilmos herceg és Kate Middleton első gyermekének születése előtt egymillió eurót költ arra, hogy gyermekek számára is biztonságossá alakítsák át a Kensington palotát.
2013.06.29. 07:23
Mno.hu
Kate Middleton babája pörgeti fel a brit gazdaságot
Szakértők szerint a brit trónörökös megszületése 243 millió fonttal dobhatja meg a brit GDP-t: ennyi pénzt mehet majd ugyanis pezsgőre, szuvenírre és a partikon elköltött ételre. Egy kutatás szerint Kate Middleton és Vilmos herceg születendő gyermekének egészségére 3 millió üveg pezsgővel koccintanak majd az Egyesült Királyságban.
2013.06.17. 16:45
Így nő Katalin pocakja - fotók
A legfrissebb hírek szerint július 13-án születhet meg Vilmos herceg és Katalin hercegnő első gyermeke. Ha a hír igaz, akkor már csak bő egy hónapot kell várni a királyi család legifjabb sarjára. Nézzük, hogyan gömbölyödik Kate Middleton pocakja!
2013.06.04. 15:45
Harry herceg elszólta magát: kisfiút vár Kate Middleton
Vilmos herceg öccse nem tudta magában tartani a titkot, eldicsekedett barátainak, hogy hamarosan unokaöccse születik, és hogy Kate nagyon boldog, mert mindig is kisfiút szeretett volna.
2013.05.07. 06:20
Nol.hu
Már két éve házasok! Íme Katalin hercegné és Vilmos herceg élete képeken
Kate Middleton és Vilmos herceg 2011. április 29-én esküdött meg.
2013.05.05. 09:50
Femina.hu
Diana hercegnő gyűrűje divatot teremtett
Erősen nőtt a Srí Lanka-i kék zafír iránti kereslet Vilmos brit herceg és Kate Middleton esküvője óta.
2013.03.06. 21:25
Decens.hu
Kate Middleton végre megmutatta a gömbölyödő hasát
Kate Middleton és Vilmos Herceg már három hónapja jelentették be, hogy első gyermeküket várják. Most a nyilvánosság számára is eljött a nagy pillanat - írja a Glamouronline.hu.
2013.02.19. 18:22
Kiskegyed.hu
Kate Middleton meglepő dadus választása
Vilmos herceg és Katalin hercegnő hosszas keresés után, végre megtalálták a lehető legjobb dadust születendő gyermeküknek, aki sokak meglepetésére nem más, mint Kate anyukája.
2013.01.29. 13:06
Femcafe.hu
Házvezetőnőt keres Kate Middleton és Vilmos herceg - Íme, az elvárások
Hirdetésben keres házvezetőnőt a hercegi pár, akinek munkaköri leírásában még az ezüstök fényesítése is benne van – írja a Sunday Express.
2013.01.22. 14:06
Femcafe.hu
Kate Middleton és Vilmos herceg cirkuszban jártak - Képekkel
Kate Middleton előző héten töltötte be 31. életévét, amit eleinte nem igen akart nagy dobra verni. Ennek ellenére később mégis egy látványos kiruccanás mellett döntött, így férjével egy Michael Jackson emlékére rendezett megashowra látogatott el.
2013.01.15. 08:06
Femcafe.hu
"Emancipálta" Kate Middleton születendő gyerekét II. Erzsébet
Jóval megszületése előtt "emancipálta" majdani dédunokáját a brit uralkodó: II. Erzsébet királynő szerdán külön uralkodói pátenst adott ki arról, hogy ha unokája, Vilmos herceg első gyermeke leány lesz, akkor is megillesse őt a királyi fenség megszólítás és a hercegnői rang.
2013.01.09. 21:50
Hvg.hu
Mégsem Diana lesz Kate Middleton gyermekének a neve?
Kate Middleton már akkor eldöntötte, hogy Diana lesz gyermekének neve, amikor még semmilyen kapcsolatban nem állt Vilmos herceggel. Most, hogy a felesége és terhes is, valóra válni látszik régen dédelgetett álma. Azonban az ifjú herceg édesapja másképp döntött.
2012.12.18. 20:16
Femcafe.hu
Ide költözik Vilmos és Katalin a kisbabával – fotó
A brit hercegi pár már 18 hónapja „otthonépítő” üzemmódban van. Az első gyermeküket váró Kate Middleton és Vilmos herceg a hírek szerint 2013 elején veszik birtokba a 20 szobás luxusingatlant.
2012.12.05. 12:00
Nlcafe.hu
Mary, Victoria, John? Már fogadnak Kate Middleton gyerekének nevére
A brit koronához tartozó Ausztráliában már lehet fogadásokat kötni arra, hogy fogják nevezni Vilmos herceg és Katalin hercegnő elsőszülöttjét: egyelőre a Mary, a Victoria és a John a legnépszerűbb tipp.
2012.12.04. 13:50
Hvg.hu
Mary, Victoria, John? Már fogadnak Kate Middleton gyerekének nevére
A brit koronához tartozó Ausztráliában már lehet fogadásokat kötni arra, hogyan fogják nevezni Vilmos herceg és Katalin hercegnő elsőszülöttjét: egyelőre a Mary, a Victoria és a John a legnépszerűbb tipp.
2012.12.04. 06:30
Bejelentették: Kate Middleton tényleg terhes
Vilmos herceg és Katalin hercegnő, Kate Middleton első gyermeküket várják - jelentették be hivatalosan Londonban, a herceg irodájában. A hercegnő valószínűleg még 12 hetes terhes sincs.
2012.12.03. 18:25
Hvg.hu
Babát vár Kate Middleton
Vilmos herceg és felesége, Kate Middleton első gyereküket várják. A hírt a palota jelentette be.
2012.12.03. 17:38
Starity.hu
Bejelentették: Kisbabát vár Kate Middleton
Bejelentették: Kisbabát vár Kate Middleton, Vilmos herceg felesége! Azonban a fiatal asszony még nincs túl az első trimeszteren, és kórházba is került!
2012.12.03. 17:30
Nlcafe.hu
Kate Middleton tombol! Féltékeny legjobb barátnőjére!
Vilmos herceg és Kate Middleton immár másfél éve házasok. Míg Hollywoodban, illetve a baráti körükben egymás után születnek a gyerekek, addig Kate egyszerűen nem esik teherbe.
2012.10.26. 11:06
Femcafe.hu
Kate Middleton romantikus szettje a temetőben
Vilmos herceg és a hercegné a gyémánt jubileum alkalmával most éppen Szingapúrban turnéznak.
 A hercegi pár az egykori gyarmat fonto...
2012.09.13. 13:56
Glamouronline.hu
Ez a közös a metróban és a BBC-ben
A londoni metróhálózat és a BBC egyaránt rekordokat köszönhet a múlt vasárnap befejeződött londoni olimpiai játékoknak. Az esemény megnyitóját egymillióval többen nézték az Egyesült Királyságban, mint Vilmos herceg, a brit trón várományosa és polgári származású hitvese, Kate Middleton tavaly áprilisi londoni menyegzőjének közvetítését.
2012.08.14. 10:11
Mmonline.hu
Egymás lábát tapossák a celebek az olimpián
A 2012-es olimpiai játékok idejére sztárok tucatjai érkeznek a brit fővárosba. Összeszedtük, hogy David Beckham, Vilmos herceg és Kate Middleton mellett kik azok a hírességek, akiket vonz az olimpiai forgatag.
2012.08.04. 09:00
Nlcafe.hu
Így örül az olimpián Vilmos herceg és Kate Middleton
Lelkesen tapsolnak és rázzák a kezüket, amikor a tömeg.
2012.08.03. 18:16
Velvet.hu
Szexi nadrágot vett fel Katalin hercegnő, megfordult a fenékpárbaj
Bár Katalin hercegnő és Vilmos herceg esküvőjén a húg, Pippa Middleton formás feneke került a fotósok kereszttüzébe, most Kate Middletonnak is sikerült felhívnia magára a figyelmet passzentos kék nadrágjával.
2012.07.27. 16:30
Kate Middleton és Vilmos herceg kézen fogva andalogtak a tengerparton
Csütörtöki brit sajtójelentések szerint felháborodást keltett udvari körökben, hogy egy ausztrál női magazin Vilmos hercegről és feleségéről, Katalin cambridge-i hercegnőről tavalyi nászútjukon készült fotókat közölt.
2012.07.13. 10:42
Femcafe.hu
Bizarr buli! Vilmos herceg és Kate Middleton exeikkel mulattak
Kemény helyzet elé állította Katalin hercegnőt és Vilmos herceget a véletlen. Exeikkel keveredtek egy buliba.
2012.07.04. 19:22
Kiskegyed.hu
Lebukott! Kate Middleton titkos randira ment - fotó
Meglepődtek az egyik londoni mozi vendégei, amikor sportcipőben besétált Vilmos herceg és Katalin hercegné az egyik vetítésre. A randi persze nem maradt titokban.
2012.06.09. 12:00
Nlcafe.hu
Vilmos herceg: „Anyám helyett anyám az anyósom”
Amikor kiderült, hogy Kate Middleton és Vilmos herceg egy pár, a fiatal nő családja is az érdeklődés középpontjába került. Mindezt csak úgy lehet a mai napig elviselni, ha megingathatatlan szeretet van Middletonék és Vilmos herceg között.
2012.05.25. 09:00
Nlcafe.hu
Nézd meg Katalin hercegnő legfurcsább testrészét!
Kate Middleton és Vilmos herceg esküvőjén Pippa Middleton kerekded feneke volt a legnépszerűbb. Nos, Kate is villantott valami nagyon formásat.
2012.05.15. 10:10
Kiskegyed.hu
Kiszivárgott: Katalin hercegnőt orvosok vizsgálják
Április 29-én, éppen egy éve házasodott össze Kate Middleton és Vilmos herceg. Akkor azt hitték, mostanra megszületik a pár első gyereke. Ezért nem tud teherbe esni Vilmos felesége
2012.05.01. 18:49
168ora.hu
Ma egy éve, hogy összeházasodott Vilmos és Kate Middleton
Az elmúlt egy évben Vilmos herceg például orosz hajótörötteket mentett, Katalin hercegné pedig jótékonykodott.
2012.04.29. 12:22
Velvet.hu
Ebben a ruhában keresztelik meg Vilmos herceg és Kate Middleton gyermekét
Egy éve házasodott össze Vilmos herceg és Kate Middleton. Azóta az egész világ reméli, hogy nemsokára bejelentik, Katalin hercegnő gyermeket vár. A baba még meg sem fogant, de már eldöntötték a sorsát, törvényekkel szabályozzák az életét, cserébe felbecsülhetetlen vagyont örököl!
2012.04.29. 09:00
Nlcafe.hu
Ezért nem tud teherbe esni Vilmos felesége
Április 29-én, éppen egy éve házasodott össze Kate Middleton és Vilmos herceg. Akkor azt hitték, mostanra megszületik a pár első gyereke.
2012.04.28. 18:12
Hir24.hu
Jobban szeretik a monarchiát, amióta házas Vilmos és Katalin
A britek fele szerint Vilmos herceg és Kate Middleton házassága szerethetőbbé tette a monarchiát - derült ki egy pénteken, két nappal a fényes pompával megrendezett királyi menyegző egyéves évfordulója előtt közzétett felmérésből.
2012.04.28. 09:29
Ma.hu
A közvélemény babát vár Katalintól és Vilmostól
A britek fele szerint Vilmos herceg és Kate Middleton házassága szerethetőbbé tette a monarchiát - derült ki egy pénteken, két nappal a fényes pompával megrendezett királyi menyegző egyéves évfordulója előtt közzétett felmérésből. A következő házassági évfordulóra már babát várna a nép.
2012.04.27. 19:18
Vilmos és Katalin esküvője miatt jobban szeretik a monarchiát a britek
A britek fele szerint Vilmos herceg és Kate Middleton házassága szerethetőbbé tette a monarchiát - derült ki egy pénteken, két nappal a fényes pompával megrendezett királyi menyegző egyéves évfordulója előtt közzétett felmérésből.
2012.04.27. 18:20
Delmagyar.hu
Példakép lett Kate Middleton
A britek fele szerint Vilmos herceg és Kate Middleton házassága szerethetőbbé tette a monarchiát - derült ki egy pénteken, két nappal a fényes pompával megrendezett királyi menyegző egyéves évfordulója előtt közzétett felmérésből.
2012.04.27. 18:09
Hir24.hu
Kate Middleton és Vilmos herceg romantikus tervei
A szerelmesek vasárnap ünneplik első házassági évfordulójukat és feltehetőleg ugyanannyian kíváncsiak arra, hogy mit fognak aznap tenni, mint akkoriban a hatalmas esküvőre.
2012.04.26. 12:00
Femcafe.hu
Kate Middleton és Vilmos herceg világsztárok társaságában
A királyi pár gyakran élvezheti sikeres énekesek, színészek és politikusok társaságát, mostantól azonban a normál halandók már Kate-el és Vilmos-al is találkozhatnak, csupán Londonba kell repülniük.
2012.04.24. 10:36
Femcafe.hu
Így telt Kate Middleton és Vilmos herceg húsvétja
Ez volt a szerelmespár első közös húsvétja házaspárként. Kate és Vilmos természetesen a családdal közösen töltötték az ünnepet.
2012.04.10. 06:45
Femcafe.hu
Bulvármatek: a sok pletykától fog elválni Katie Holmes?
Vilmos herceg és Kate Middleton, azaz Katalin hercegnő feltehetően még 15 év múlva is házasok lesznek, de ez egyáltalán nem biztos Tom Cruise és Katie Holmes esetében, már ha hinni lehet annak a bonyolult képletnek, amely az utóbbi években szinte csalhatatlannak bizonyult.
2012.03.16. 13:29
Ma.hu
Kutyakekszet kapott Kate Middleton
Camilla Parker, II. Erzsébet és Vilmos herceg neje tiszteletét tette egy áruházban, amelynek éttermét a királynő miatt átnvezetek. A nők ügyesen összeöltöztek, és senki nem távozott üres kézzel.
2012.03.08. 19:03
Borsonline.hu
Barbieként ünnepli első évfordulóját Kate Middleton és Vilmos herceg
A hercegi pár közelgő, első házassági évfordulója alkalmából a Mattel piacra dobta Kate és Vilmos szinte tökéletes mását 100 dollárért.
2012.02.19. 20:54
Külön tölti a Valentin-napot Vilmos herceg és Catherine
Kate Middleton életében először élheti meg a szerelmesek ünnepét feleségként, ám úgy tűnik, egyedül fogja tölteni a Valentin-napot.
2012.02.03. 12:27
Starity.hu
Kuruzsló segít teherbe esni Katalin hercegnőnek?
Lassan egy év telt el azóta, hogy Kate Middleton és Vilmos herceg egybekelt. Nem csoda, hogy a konzervatív nagymama és a szülők már sürgetik a gyermekáldást. És a hírek szerint különös módszerekkel traktálják a fiatalokat.
2012.01.27. 10:00
Nlcafe.hu
Eltorzult Kate Middleton alakja
Túlságosan férfiasra gyúrta magát Katalin hercegnő. Vilmos herceg feleségének már túlságosan izmos a karja és a lába.
2012.01.13. 10:00
Nlcafe.hu
Sztárok a bíróságon ítélkeztek felettük
Áprilisban az egész világ a királyi esküvő lázában égett. Miközben Vilmos herceg és Kate Middleton kimondta az igent, nálunk Magyarországon sorban álltak a hírességek a bíróságon.
2011.12.23. 09:00
Nlcafe.hu
Kate Middleton karácsonya sivár lesz
Vilmos herceg feleségének le kell mondania a szüleiről és húgáról, cserébe megkapja a királynő karácsonyfáját, és átöltözhet naponta ötször. Ja, drága ajándékokra sem számíthat.
2011.12.16. 17:09
Velvet.hu
Pippa Middleton segge a legnépszerűbb keresőkifejezés
Az Ask Jeeves keresőmotor statisztikái alapján a 28 éves Middleton-lány iránti érdeklődés nővére Kate, és Vilmos herceg esküvője után nőtt meg jelentős mértékben.
2011.12.07. 11:47
Velvet.hu
Másolat volt Kate Middleton menyasszonyi ruhája?
Meglepő hírek kerültek napvilágra Kate Middleton és Vilmos herceg évszázad esküvőjének tartott menyegzője után. Az esküvő egyik legnagyobb látványossága és érdekessége Kate Middleto...
2011.10.01. 09:53
Menyasszony.info
Két Szűz nem egy pár
Tavasszal még Kate Middleton és Vilmos herceg kapcsolatának, házasságának esélyeit, esküvőjük napjának megválasztását elemeztük, mostanra már a testvérek, Pippa Middleton és Harry herceg is terítékre kerültek. Mi dolguk egymással? Egyáltalán mit ígérnek a csillagok a Szűz jegyében született két másodszülöttnek?
2011.09.01. 10:08
Nlcafe.hu
Találkozik a néppel Katalin hercegnő fátyla, uszálya, csipkés esküvői ruhája
Szombattól megtekinthető Katalin cambridge-i hercegnő esküvői ruhája. Vilmos herceg, a brit trón várományosa és menyasszonya - polgári nevén Kate Middleton - április 29-én esküdött örök hűséget egymásnak a londoni Westminster-apátságban.
2011.07.23. 08:44
Stop.hu
Károly herceg tombol - a fiatalok elveszik előle a fényt
A trónörökös, Károly herceg úgy véli, hogy Vilmos herceg és fiatal felesége, Kate Middleton, azaz Katalin hercegnő túl sok figyelmet kap. A már egyre kevésbé büszke apa szerint ez a helyzet olyan problémákat okozhat, mint amilyenekkel Lady Diana mellett volt kénytelen megküzdeni.
2011.07.19. 21:29
Stop.hu
Katalin hercegnő összeomlott
Még két hónapja sincs, hogy összeházasodott Vilmos herceg és Kate Middleton, de már alaposan az események sűrűjébe kerültek. Az asszonyka a hírek szerint elég nehezen viseli a nyomást...
2011.06.20. 05:30
Storyonline.hu
Botrány! Kémkedtek Kate Middleton után
Katalin hercegnő telefonját két éven át lehallgatták. Vilmos herceg felesége ugyanannak a magánnyomozó társaságnak esett áldozatul, amely a News of the World brit hetilap megbízásából kémkedett brit sztárok és politikusok után.
2011.06.10. 14:15
Romániában készül a Vilmos és Kate románcáról szóló film
Hamarosan a tévénézők elé kerül a Vilmos brit herceg és Kate Middleton románcáról készülő legújabb film, amelynek forgatása Romániában zajlik.
2011.05.30. 21:20
Stop.hu
Bréking: Pippa Middleton hivatalosan is népszerűbb, mint Kate
Alig telt egy néhány hét Kate Middleton és Vilmos herceg esküvője óta, húga, Pippa "jó seggű" Middleton máris népszerűbb nála.
2011.05.27. 19:10
Velvet.hu
Hasznot akarnak húzni Kate Middleton múltjából
Ha valaki tányérok, mágnesek, bögrék helyett exkluzív szuvenírre vágyik, mely Vilmos herceg és Catherine hercegnő esküvőjére emlékezteti, az június 3-án megszerezheti, ekkor árverezik el az új hercegnő egykori otthonát.
2011.05.23. 06:00
Nlcafe.hu
Döbbenetesen ronda - és a fején hordta
Vilmos herceg és Kate Middleton esküvője kapcsán, még mindig merülnek fel érdekességek.
2011.05.20. 20:14
Stop.hu
Még mindig Pippa popsija a téma
Röviddel Kate Middleton és Vilmos herceg esküvője után máris öccse, Harry herceg esküvőjére és majdani hitvesének kilétére koncentrálnak a nagy londoni fogadóirodák. Arról egyelőre nincsenek hírek, hogy az újdonsült feleség családja körül kirobbant botrányoknak mennyire örül a királyi család. Pedig lenne miről beszélniük.
2011.05.11. 17:28
Stop.hu
Kiszel Tünde: inkább nagyobb legyen, mint kisebb
Kiszel Tünde könnyekig hatódott Kate Middleton és Vilmos herceg esküvőjén, a naptárdívának ugyanis saját menyegzője jutott eszébe. A médiaszemélyiség nemrég ráadásul épp olyan gyűrűt kapott ajándékba, amilyet Diana és Kate is viselt.
2011.05.05. 04:47
Stop.hu
Kate Middleton öt éven belül háromszor is szülni fog
A magazinok többsége még mindig Vilmos herceg házasságkötésével foglalkozik és azzal, hogy vajon milyen sors vár az ifjú párra? Egy biztos: az utazgatás és a jótékonysági munka ugyanúgy szerves része lesz az életüknek, mint annak idején Lady Dinek volt.
2011.05.02. 20:07
Stop.hu
Vilmos öccse összejön Kate nővérével?
Gyanús fotók jelentek meg Vilmos herceg és Kate Middleton esküvőjén, a királyi pár testvéreiről.
2011.05.01. 15:05
Nlcafe.hu
Royal Wedding felülről nézve  Ki milyen kalapot viselt az évszázad esküvőjén?
Ha valamilyen brit ceremóniáról van szó, akkor tuti, hogy a divatanyagok az észveszejtő kalapok bemutatásáról szólnak. És ha a leendő brit királyi pár esküvőjéről van szó, akkor meg pláne. 2011. április 29-én Vilmos herceg és Kate Middleton, azaz Katalin hercegnő az egész világ szeme láttára mondta ki azt a bizonyos boldogító igent, s az eseményre a násznép hölgy tagjai a legelképesztőbb kalapokban tették tiszteletüket. Ezeket mutatjuk most be.
2011.04.29. 19:49
Joy.hu
Ilyen volt Vilmos és Kate nagy napja
Két kurta csók, negyvenhárom ember őrizetben, megéljenzett szippantós kocsik és egy kiengedett hajú menyasszony: így zajlott Kate Middleton és Vilmos herceg esküvőjének napja, amely még nem ért véget.
2011.04.29. 19:45
Velvet.hu
Botránymentesen esküdött össze a királyi pár
Két kurta csók, 43 ember őrizetben, megéljenzett szippantósok, kiengedett hajú menyasszony: így zajlott le Kate Middleton és Vilmos herceg esküvője.
2011.04.29. 18:39
Velvet.hu
Máris terhes Kate?
Bár az sem kizárható, hogy máris útban van Vilmos herceg (28) és Kate Middleton (29) közös gyermeke, az azonban bizonyos, hogy még az idén jöhet a baba.
2011.04.29. 18:26
Mesterlövészek vigyáztak a vendégekre
London - Az egy négyzetméterre eső hírességek nagy száma hívogató célponttá tette Vilmos herceg és Kate Middleton esküvőjét a publicitásra vágyó terrorszervezetek számára.
2011.04.29. 18:17
Őrület! Így ünnepeltek a fanatikus rajongók
Több mint 450 ezren kísérték az utcákon figyelemmel Kate Middleton (29) és Vilmos herceg (28) esküvőjét. Az elszánt rajongók zászlókkal, pólókkal és különféle csecsebecsével is készültek, ám vannak, akik még ezen is túltettek.
2011.04.29. 15:51
Nézd élőben Vilmos herceg és Kate Middleton esküvőjét!
Kövesd nyomon élőben Kate Middleton és Vilmos herceg esküvőjét!
2011.04.29. 11:48
Joy.hu
Elkezdődött a királyi lagzi - Kövesd élőben!
Nemrég kezdetét vette az év, sőt, talán az évtized legnagyobb felhajtása: Vilmos herceg és Kate Middleton esküvője.
2011.04.29. 11:00
Storyonline.hu
A fél világ odavan a királyi esküvőért
Kétmilliárd nézője is lehet Vilmos herceg és Kate Middleton esküvőjének, amit az interneten is élőben adnak. Egy jó fotós placc 35 millió forint Londonban.
2011.04.29. 10:29
Index.hu
A nap képe: Sokkoló királyi fogtetkó
Végre felvirradt a nagy nap! Kate Middleton és Vilmos herceg esküvőjéről ezzel a csodaszép fogtetkóval emlékezünk meg.
2011.04.29. 10:00
A királyi esküvő percről percre
A Nők Lapja Cafén percről percre közvetítjük Vilmos herceg és Kate Middleton esküvőjét. Friss fotók, videók és beszámolók az év legfontosabb esküvőjéről!
2011.04.29. 08:50
Nlcafe.hu
Kétszer csókolta meg feleségét Vilmos herceg - fotók
"Gyönyörűen nézel ki"- ezeket a szavakat súgta Kate Middleton fülébe, Vilmos herceg az oltár előtt. A fiatalok, kimondták az igent! A Nők Lapja Cafén percről percre közvetítjük Vilmos herceg és Kate Middleton esküvőjét. Friss fotók, videók és beszámolók az év legfontosabb esküvőjéről!
2011.04.29. 08:50
Nlcafe.hu
Megházasodott Vilmos herceg! Percről percre tudósítunk a királyi esküvőről!
"Gyönyörűen nézel ki"- ezeket a szavakat súgta Kate Middleton fülébe, Vilmos herceg az oltár előtt. A fiatalok, kimondták az igent! A Nők Lapja Cafén percről percre közvetítjük Vilmos herceg és Kate Middleton esküvőjét. Friss fotók, videók és beszámolók az év legfontosabb esküvőjéről!
2011.04.29. 08:50
Nlcafe.hu
Fogára rajzoltatta Vilmos herceget
Egy 29 éves férfi a fogára rajzoltatta Kate Middleton és Vilmos herceg arcképét.
2011.04.29. 08:20
Nlcafe.hu
Így készült a PUMA Vilmos herceg esküvőjére!
Láthattunk már Vilmos herceges bögréket és Kate Middleton-os babákat is. De ha igazán menő darabbal szeretnénk visszaemlékezni az esküvőre, akkor válasszunk a Puma új kollekciójából.
2011.04.28. 16:50
Joy.hu
Kate Middleton legyőzte Obamát
Vilmos herceg menyasszonya, Kate Middleton már Lady Gaga énekesnőnél és Barack Obama amerikai elnöknél is jobban érdekli a világhálón szörfözőket, legalábbis a Yahoo keresőlapján.
2011.04.28. 13:47
Milyen lesz Kate Middleton és Vilmos herceg házassága?
A királyi esküvő szinte minden részletét ismerhetjük már, ezért annak jártunk utána, mire számíthatnak az ifjú házasok. A számmisztikust és az asztrológust faggattuk arról, boldog lesz-e a Kate Middleton és Vilmos herceg házassága?
2011.04.28. 12:15
Nlcafe.hu
Mit jósolnak a csillagok az angol királyi párnak?
Április 29-én, pénteken munkaszüneti nap lesz Nagy-Britanniában, az év esküvőjén. Vilmos herceg és menyasszonya, Kate Middleton ezen a napon tartják esküvőjüket a Westminster apátsági főtemplomban. Vajon tartós lesz-e az álompár frigye? Miről árulkodik Kate Middleton és Vilmos herceg házasságkötésének asztrológiai képlete?
2011.04.28. 11:11
Harmonet.hu
Tibi bácsi páholyból nézné az évszázad esküvőjét
Vilmos herceg és Kate Middleton esküvője napjára meghívást kapott Dévényi Tibor, hogy szórakoztassa a kint élő magyarokat. Csak azt sajnálja, hogy nincs már a Három kívánság című műsora, mert biztosan elintézte volna, hogy az ifjú pár közelébe kerüljön és megszólaltassa őket.
2011.04.27. 17:01
Stop.hu
Elmoshatja az eső a királyi lagzit
Hideg szél és zivatar várható Londonban április 29-én, Vilmos herceg és Kate Middleton kézfogóján. Reméljük, az előrejelzés ezúttal valótlannak bizonyul.
2011.04.27. 11:40
Nlcafe.hu
Evészavarral küzd a leendő királyné?
Több lap aggódva tette fel a kérdést: lehet, hogy Kate Middleton, nemcsak anyósa, a néhai Diana gyűrűjét, hanem evészavarát is örökli?! Állítólag Vilmos herceg menyasszonya nem az idegességtől, hanem tudatosan és szakember segítségével szabadult meg sok kilótól. A Dukan-diétáról azt állítják: csak az elfogyasztott étel minőségére kell figyelni, a mennyiségére nem.
2011.04.26. 21:40
Stop.hu
Élő golyófogót alkalmaznak az esküvőn
Vilmos herceg és menyasszonya, Kate Middleton mellett két speciálisan kiképzett testőr is helyet foglal az esküvői hintón, hogy akár életük árán is megvédjék a leendő uralkodót.
2011.04.26. 15:34
Az asztrológusok nem értik Vilmos herceg választását
Az asztrológusok elhibázottnak tartják Vilmos herceg és Kate Middleton április 29-i esküvőjének időpontját. Valószínűtlennek tartják, hogy a szervezők nem kérték ki a Windsor-ház asztrológusainak véleményét, mégis olyan pillanatra tették az esküvőt, amely nem kedvez a boldogságnak.
2011.04.25. 19:44
Stop.hu
Képregény készült Harry herceg életéről
Március végén látott napvilágot az a képregény, ami Vilmos herceg és Kate Middleton életéről szól, a megismerkedéstől az esküvőig. Máris itt az újabb kötet!
2011.04.25. 15:00
Nlcafe.hu
Kit vesz feleségül Vilmos herceg?
Kate Middleton titokzatos, ahogy egy leendő királynéhoz illik. Az biztos, hogy mindenki tisztességes lánynak tartja és az új, brit divatikonnak.
2011.04.25. 13:41
Velvet.hu
Interjú a királyi esküvő tortakészítőjével videó
Fiona Cairns leicestershire-i tortadizájnert és csapatát érte a megtiszteltetés, hogy megalkossa Vilmos herceg és Kate Middleton esküvői tortáját.
2011.04.25. 10:00
Nlcafe.hu
Anyja gyűrűjével jegyezte el Kate-et
LONDON - 2007. április 14-én robbant a bomba: Vilmos herceg (28) és Kate Middleton (29) öt év után szakított. A bejelentést követő napokban a teljesen maga alatt lévő Kate Middleton a tömegtől távol keresett nyugalmat, nagyokat lovagolt kedvenc hátasán.
2011.04.24. 12:16
Íme, a királynő áldása Vilmos frigyére
London - Nyilvánosságra hozták azt a hivatalos okiratot, amelyben II. Erzsébet brit uralkodó áldását adja unokája, Vilmos herceg és Kate Middleton házasságára, e nélkül a frigy, egy 1772-es törvényi rendelet szerint, létre sem jöhetett volna, vagy legalább is nem lenne érvényes.
2011.04.22. 12:54
Összeomlott Vilmos herceg menyasszonya
Kate Middleton felsüléstől és merénylettől retteg. A brit sajtó szerint, egy héttel az esküvő előtt, idegösszeomlása van.
2011.04.21. 13:20
Nlcafe.hu
Interneten is közvetítik az esküvőt
LONDON - A történelem egyik legnézettebb eseménye lehet Vilmos herceg és Kate  Middleton esküvője, a YouTube nevű videomegosztó oldal ugyanis élőben közvetíti az április 29-i kézfogót.
2011.04.21. 08:55
Többmilliós, hercegi cukorkaadagoló
Egy jótékonysági árverésen több mint két és fél millió forintot hozott az a PEZ cukorkaadagoló, amelyet Kate Middleton és Vilmos herceg műanyag feje díszít.
2011.04.20. 15:04
Nlcafe.hu
Borzalmas a hercegi pár eljegyzési filmje
Tegnap mutatta be egy amerikai tévécsatorna az első, Vilmos herceg és Kate Middleton szerelméről szóló tévéfilmet, a Lifetime-ot, ami a kritikusok szerint egy bakikkal teli borzalmas film lett, de a témája miatt így is nagy nézettséget hozhat.
2011.04.19. 15:00
Velvet.hu
Többmilliós, hercegi cukorkaadagoló
Egy jótékonysági árverésen több mint két és fél millió forintot hozott az a PEZ cukorkaadagoló , amelyet Kate Middleton és Vilmos herceg műanyagfeje díszít.
2011.04.19. 11:04
Nlcafe.hu
Exkluzív! Kate, ahogy még Vilmos herceg sem látta
Kate Middleton már 15 éves korában tudta, hogy gazdag és jóképű férje lesz
2011.04.18. 12:36
Esküvői reklámmal gratulál Vilmoséknak a T-Mobile
Két nap alatt több mint 3,5 millióan nézték meg azt a T-Mobile-reklámot a YouTube-on, amin a királyi család kiköpött másai táncolva vonulnak be Vilmos herceg és Kate Middleton imitátorának kamuesküvőjére.
2011.04.18. 12:05
Velvet.hu
A nap képe: Döbbenet! Nyakörvön lóg a hercegi pár
A hercegi pár közelgő esküvője számtalan alkotót megihletett: Vilmos herceg és Kate Middleton fényképe most egy kutya nyakörvén kapott helyet.         
2011.04.18. 10:00
Vilmos herceg és Kate Middleton esküvője: röpködnek a milliók
Sokba kerül Kate Middleton szüleinek, hogy leányuk két hét múlva a brit trónörököshöz megy feleségül. Az ifjú hercegi pár azonban már a nászutat tervezgeti, és állítólag Jordánia az egyik lehetséges kiszemelt helyszín.
2011.04.18. 05:02
Stop.hu
Mangós cukorkán jelent meg Kate Middleton
Wesley Hosie és barátnője, Jessica White 500 fontért szeretné eladni azt a cukorkát, amelyen szerintük Vilmos herceg menyasszonyának, Kate Middletonnak az arcmása látható.
2011.04.17. 17:32
Velvet.hu
Trónteremben pihenhetnek Vilmosék
London - II. Erzsébet tróntermében pihenhetik ki az esküvő és az utána tartott fogadás fáradalmait Vilmos herceg, Kate Middleton és fiatal barátaik.
2011.04.17. 14:53
Dallal emlékezik meg az évtized esküvőjéről George Michael
Bár nem hívták meg Vilmos herceg és Kate Middleton esküvőjére, dalt ajándékoz az ifjú párnak George Michael.
2011.04.17. 02:01
Stop.hu
Íme Kate és Vilmos kézfogójának időrendje!
A Buckingham Palota hivatalosan is nyilvánosságra hozta április 29-e délelőttjének, Vilmos herceg és Kate Middleton esküvőjének pontos időrendjét.
2011.04.15. 15:43
Nézd meg a királyi film előzetesét!
Camilla Luddington és Nico Evers-Swindell főszereplésével elkészült Kate Middleton és Vilmos herceg szerelméről szóló film. A kritikusok szerint katasztrofálisan rossz lett az alkotás.
2011.04.14. 12:16
Nézd meg a királyi film előzetesét!
Camilla Luddington és Nico Evers-Swindell főszereplésével elkészült Kate Middleton és Vilmos herceg szerelméről szóló film. A kritikusok szerint katasztrofálisan rossz lett az alkotás.
2011.04.14. 12:16
Victoria Beckham elkezdett komolyan aggódni
A várandós Victoria Beckham őszintén elmondta, hogy nem tudja, milyen ruhát válasszon Vilmos herceg és menyasszonya, Kate Middleton eksüvőjére.
2011.04.13. 23:04
Stop.hu
Így szexel Vilmos és Kate
Nem volt nehéz kitalálni, hogy Vilmos herceg és Kate Middleton esküvője nem csak a szuvenírárusokat fogja megihletni. A nagy eseményre a pornóipar is lecsapott, és már el is készült az első felnőttfilm, melyet a királyi lagzi ihletett.
2011.04.12. 14:39
Lesz csók a Buckingham erkélyén, vagy sem?
Vilmos herceg és Kate Middleton 18 nap múlva tartandó esküvőjével kapcsolatban az a kérdés foglalkoztatja legjobban az érdeklődőket, hogy elcsattan-e majd az első nyilvános hitvesi csók a Buckingham palota erkélyén, vagy sem.
2011.04.11. 09:16
Velvet.hu
Esküvői péniszgyűrű
A britek nem várják ölbe tett kézzel Vilmos herceg és Kate Middleton esküvőjét: promóciós tárgyakkal árasztották el a piacot.
2011.04.08. 17:33
Nlcafe.hu
Esküvői péniszgyűrű
A britek nem várják ölbe tett kézzel Vilmos herceg és Kate Middleton esküvőjét: promóciós tárgyakkal árasztották el a piacot.
2011.04.08. 13:04
Nlcafe.hu
Kétmilliárdan követik mad Vilmos herceg és Kate Middleton esküvőjét
Világszerte kétmilliárd ember követi majd nyomon Vilmos herceg és Kate Middleton esküvői szertartását, amit április 29-én rendeznek a Westminster székesegyházban - közölte a brit kulturális miniszter.
2011.04.07. 17:47
Stop.hu
Kétmilliárdan néznek egy esküvőt
A világ lakóinak több mint egynegyede, kétmilliárd ember lesz a tanúja a tévéközvetítésen keresztül Vilmos herceg és Kate Middleton április végi királyi esküvőjének.
2011.04.07. 12:30
Velvet.hu
Királyi esküvő: még a csókot is időzítik
London - Már csak három hét a nagy napig, és egybekel Kate Middleton és Vilmos herceg. Egész Nagy-Britannia készül a világra szóló menyegzőre.
2011.04.07. 12:09
Úgy nézel ki, mint Kate Middleton? Most ingyen repülhetsz!
Az easyJet, az Egyesült Királyság legnagyobb légitársasága keresi Európa legjobb Vilmos herceg és Kate Middleton hasonmását
2011.04.06. 14:09
Óvszerről kacsint ránk Vilmos herceg - és ez még nem minden!
Ahogy közeleg Vilmos herceg és Kate Middleton április 29-i esküvője, egyre jobban fogynak a nagy nappal kapcsolatos emléktárgyak. A királyi család által is jóváhagyott termékek mellett ráadásul megjelentek olyan egyedi darabok is, mint az esküvői emlékóvszer, vagy a felhajtástól viszolygóknak szánt ünnepi hányózacskó.
2011.04.06. 08:35
Stop.hu
Tragédiába torkolhat Vilmos herceg esküvője
Nagy lázban égnek az angolok. Április 29-én, a Westminster apátságban fogad egymásnak örök hűséget Vilmos herceg és Kate Middleton. Ha Kalo Jenő lenne az angol trónörökös asztrológusa, megpróbálná Diana fiát lebeszélni erről az időpontról, s helyette egy kedvezőbb órát jelölne ki számára.
2011.04.05. 17:46
Stop.hu
Öltöztetős játék lett Vilmos hercegből
Valóságos iparág épült Vilmos herceg és Kate Middleton esküvőjére. A szerelmespár fotójával ellátott bögrék, esernyők, tányérok elárasztották az üzleteket. Most pedig újabb kreatív
2011.04.05. 07:00
Nlcafe.hu
Ezernél is több katona áll majd díszsorfalat Vilmosék esküvőjén
Az ifjú pár és a vendégek mellett a katonák is fontos szereplői lesznek Vilmos herceg és Kate Middleton április 29-ei esküvőjének.
2011.04.02. 19:24
Velvet.hu
Megvolt a királyi nász - Vilmos elvette Kate-et
Vilmos herceg és Kate Middleton már egybekelt! - "legóföldön".
2011.04.01. 06:04
Stop.hu
Rendkívüli biztonsági előkészületek a királyi esküvő előtt
A brit rendőrség attól tart, hogy terroristák is beszivároghatnak Vilmos herceg és Kate Middleton esküvőjére.
2011.03.28. 18:31
Velvet.hu
Merénylettől tartanak a hercegi pár esküvőjén
Megsokszorozzák a rendőri biztosítást Vilmos herceg és Kate Middleton április 29-re tervezett esküvőjén, a hatóságok ugyanis attól tartanak: antimonarchista erők akarják megzavarni az eseményt.
2011.03.28. 18:00
Merényletre készülnek Vilmos esküvőjén
London - Megsokszorozzák a rendőri biztosítást Vilmos herceg és Kate Middleton április 29-re tervezett esküvőjén, a hatóságok ugyanis attól tartanak: antimonarchista erők akarják megzavarni az eseményt.
2011.03.28. 15:55
Mindent kiderítettek Kate Middleton és Vilmos herceg tortáiról
Két esküvői tortából is kóstolhatnak majd Vilmos brit trónörökös április esküvői fogadásának vendégei. Vilmos herceg és kedvese, a polgári származású Kate Middleton eljegyzését tavaly novemberben jelentették be, az esküvő április 29-én lesz a londoni Westminster apátságban, az angol-brit monarchia ősi koronázó templomában.
2011.03.27. 22:03
Stop.hu
Megint kiderítettek valamit Vilmos hercegről és Kate Middletonról
A világban első számú bulvártéma Vilmos herceg és Kate Middleton április 29-i esküvője. Nagy-Britannia teljes lázban ég, a lapok minden nap friss híreket közölnek az ifjú párról. Lassan már minden titokra fény derül...
2011.03.21. 05:10
Stop.hu
Kate Moss lagziján a Led Zeppelin is játszhat
Ha Kate Moss így folytatja, Kate Middleton és Vilmos herceg násza a kutyát sem fogja érdekelni.
2011.03.20. 15:12
Velvet.hu
A nap képe: Megsütötték a hercegi párt - durva fotó!
A britek a királyi esküvő közeledtével teljesen bezsongtak. Ezúttal egy lelkes dekortorta-készítő sütötte meg Vilmos herceg és Kate Middleton mellszobrát.
2011.03.18. 10:00
Harry herceg elszerette Kate Middletont?
Kínos bakit vétett egy kínai szuvenírgyáros: a Vilmos herceg és Kate Middleton esküvőjére gyártott bögrére a leendő sógor, Harry herceg fotóját nyomtatták.
2011.03.17. 11:48
A nap képe: Barbie-baba készült Kate Middletonból
Mióta hivatalosan is bejelentették, hogy Vilmos herceg és Kate Middleton tavasszal összeházasodik, egyre másra kerülnek piacra a róluk készült termékek. Most itt a Middleton-baba.
2011.03.16. 10:22
James Blunt világméretű médiahekkje
Kate Middleton és Vilmos herceg esküvőjéről nap, mint nap derülnek ki újdonságok, hétfőn például azt hintette el a világsajtó, hogy James Blunt fog orgonálni a menyegzőn. Pedig nem.
2011.03.15. 21:05
Hvg.hu
Virtuális sétát tehetünk a brit királyi esküvő útvonalán
Vilmos herceg és Kate Middleton közelgő esküvője alkalmából virtuális, 3D-sétával kedveskedik felhasználóinak a Google Earth. A felhasználók úgy érezhetik magukat, mintha London belvárosa felett repülnének.
2011.03.13. 11:05
Velvet.hu
20 millió fontba fog kerülni Vilmos herceg és Kate Middleton esküvőjének biztosítása
Az esküvő biztosítása jelen állás szerint 20 millió fontba (6,3 milliárd forint) fog kerülni, mely jócskán megaladja a 2009-es londoni G20 találkozó költségét (7,4 millió font, azaz 2,3 milliárd forint).
2011.03.06. 16:12
Velvet.hu
Honlapot indítottak Vilmos herceg és Kate Middleton esküvőjére
Exkluzív fotókat, videókat és hasznos információkat közölnek a hivatalos weboldalon.
2011.03.02. 21:18
Velvet.hu
Éhségsztrájkol, hogy ott lehessen Vilmos esküvőjén
A Mexikóvárosban található brit követség előtt kezdett éhségsztrájkba egy 19 éves lány, abban a reményben, hogy meghívást kap Vilmos herceg és Kate Middleton esküvőjére.
2011.02.21. 14:46
Meglepő! Túl puritánra sikerült a királyi esküvői meghívó - fotó!
Nyilvánosságra hozták Vilmos herceg és menyasszonya, Kate Middleton esküvői meghívóját. Az évszázad lagzijára 1800 vendéget várnak.
2011.02.21. 12:30
Királyok gyülekeznek Vilmosék esküvőjén
London - A világ összes koronás fője meghívást kapott Vilmos herceg (28) és Kate Middleton (28) április 29-i esküvőjére.
2011.02.20. 13:08
Postára adták Vilmos herceg és Kate Middleton esküvői meghívóit
Állítólag csütörtökön postára adták az esküvői meghívókat.
2011.02.18. 21:15
Velvet.hu
Éhségsztrájk egy meghívóért a királyi esküvőre
Egy 19 éves mexikói lány a brit követség előtt folytat éhségsztrájkot azzal a bizarr céllal, hogy kierőszakoljon egy meghívót Vilmos herceg és Kate Middleton esküvőjére.
2011.02.18. 11:10
Harmonet.hu
Dizájner hányózacskó Vilmos herceg és Kate Middleton esküvőjére
Alkalomhoz illő felszerelés azoknak, akik nem bírják az italt vagy a giccset.
2011.02.16. 11:28
Velvet.hu
Film készül Vilmos herceg és Kate Middleton románcából
Vilmos herceg és Kate Middleton szerelmének történetéből tévéfilm készül - már az is megvan, kik játsszák a főszerepeket.
2011.02.13. 10:00
Nem lesz takarékos Vilmos és Kate esküvője
Királyi esküvőhöz méltó pompával tartják meg Vilmos herceg és Kate Middleton esküvőjét - mondta David Cameron vasárnap a CNN-nek.
2011.02.07. 10:05
Velvet.hu
Vilmos hercegék filmet kapnak az esküvőjükre
Vilmos herceg és Kate Middleton szerelméről készítenek tévéfilmet.
2011.02.03. 13:00
Velvet.hu
Óvszerre került Vilmos herceg
Óvszer készült Vilmos herceg és menyasszonya Kate Middleton képével borítva.
2011.02.01. 10:41
A nap képe: Botrány! Óvszeren virít Vilmos hercegék fotója
Óvszer készült Vilmos herceg és menyasszonya Kate Middleton képével borítva.
2011.02.01. 10:00
A királyi esküvő ihlette a gumióvszert
Vilmos herceg és Kate Middleton közelgő esküvője miatt elárasztották Angliát az emléktárgyak, a bögréktől a törölközőkig. Azt azonban nem gondoltuk volna, hogy még a gumióvszer ipar is rámozdul az eseményre.
2011.01.29. 11:25
Harmonet.hu
Tarolnak a babák a játékvásáron
Vilmos herceg- és Kate Middleton-babák a slágerek a 2011-es Játékvásáron Londonban.
2011.01.27. 10:01
Nlcafe.hu
Az európai királyi családokat faxon értesítették Vilmos herceg esküvőjéről
A Buckhingam-palota faxon emlékeztette az európai királyi családokat arra, hogy április 29-én örök hűséget fogad egymásnak Vilmos herceg és menyasszonya, Kate Middleton.
2011.01.26. 17:01
Velvet.hu
Kate Middleton eljegyzési gyűrűjét meg lehet vásárolni
Bár Nagy-Britanniát és Kínát több ezer kilométer választja el, az ázsiai országban is nagy üzletnek bizonyul Vilmos herceg és Kate Middleton közelgő esküvője, az eljegyzési gyűrű fillérekért kapható másolata iránt óriási az érdeklődés.
2011.01.12. 17:07
Stop.hu
Közzétették Vilmos herceg esküvőjének menetrendjét
A brit királyi család szerdán bejelentette Vilmos herceg és Kate Middleton április 29-i esküvőjének útvonaltervét, a szertartás menetrendjét valamint, hogy utána milyen programok következnek.
2011.01.05. 15:01
Velvet.hu
Munkakörük: legyenek szépek és mosolyogjanak a népre!
Vilmos herceg és jegyese, Kate Middleton szép, mosolygós pár. Jót tesznek a brit monarchia megtépázott népszerűségének.
2010.12.20. 04:59
Stop.hu
Vilmos és Kate - bennfentes hírek az évszázad esküvőjéről
Nagy-Britanniában már most az évszázad esküvőjeként emlegetik Vilmos herceg és Kate Middleton közelgő nagy napját. A hot! most elárulja a fényűzőnek ígérkező esemény minden titkát!
2010.12.19. 18:00
Külön tölti a karácsonyt Vilmos herceg és menyasszonya
400 kilométerre egymástól tölti karácsony napját Vilmos herceg és menyasszonya Kate Middleton
2010.12.19. 09:57
Velvet.hu
A világ legkeresettebb kék ruhája öltözz úgy, mint Kate Middleton!
Az elmúlt hetekben Vilmos herceg és Kate Middleton eljegyzésétől volt hangos a sajtó, mindenki olyan kék ruhát akar, amilyet Kate viselt, és az ő gyűrűjét szeretné lekoppintani. Megmutatjuk, hogyan öltözz, ha szeretnél bekerülni a brit királyi családba.
2010.12.03. 09:12
Nlcafe.hu
Vilmos herceg beszállt harmadiknak - Fotó
Az évszázad esküvőre készül Anglia hercege, Vilmos és szíve választottja, Kate Middleton. A menyegzőt 2011. április 29-re tűzték ki, a leendő férj pedig úgy gondolta, addig még kitombolja magát. Ezért is jár rendszeresen bárokba. Hogy is van ez, kérem szépen?
2010.11.29. 16:35
Stop.hu
Megkezdődött Kate Middleton eldianásítása
Vilmos herceg és Kate Middleton eljegyzésével herceges-hercegnős tányérok, ruhák és esküvői tervek özönlöttek el mindent. Nem kizárt, hogy az új Diana körüli hisztéria még a régi által keltett őrületet is meghaladja majd.
2010.11.28. 14:26
Velvet.hu
Áprilisban lesz az évtized esküvője
Április 29-én, pénteken házasodik össze Vilmos herceg és jegyese, Kate Middleton
2010.11.23. 13:31
Örülnek a britek Vilmos herceg esküvőjének, de kifizetni nem akarják
Erősíteni fogja a monarchiát Vilmos herceg és Kate Middleton jövő évre tervezett esküvője - derül ki a britek véleménye a Daily Mail brit lap felméréséből, de nem kívánják kifizetni annak költségeit. A fogadóirodák augusztusra teszik a nász időpontját.
2010.11.20. 11:13
Velvet.hu
Vilmos herceg és Kate Middleton lebukott! A pénzverdében már tudnak az esküvőről
A brit királyi pénzverde, a Royal Mint már tudhat valamit Vilmos trónörökös és kedvese, Kate Middleton esküvői szándékairól, ugyanis - ha hinni lehet a brit sajtó vasárnapi értesüléseinek - már elkészült az alkalomra szánt emlékérem mintája.
2010.10.17. 20:29
Stop.hu
Két év múlva bekötik Vilmos herceg fejét?
A londoni olimpia előtt néhány héttel, 2012 tavaszán kel egybe Vilmos brit trónörökös és kedvese, Kate Middleton - legalábbis a legfrissebb vasárnapi sajtóértesülések szerint.
2010.09.12. 16:06
Stop.hu
Vilmos és Kate: jövő augusztusban lesz a hercegi esküvő?
Még egy év türelemre lesz szükségük a trónörökösi menyegzőre váró brit alattvalóknak, Vilmos herceg és kedvese, Kate Middleton ugyanis valószínűleg jövő augusztusban kel egybe - legalábbis a legfrissebb szombati sajtóértesülések szerint.
2010.08.28. 18:56
Stop.hu
Vilmos herceg és menyasszonya rokonok?
Az évszázad esküvőjére készülő angol trónörökös és menyasszonya, Kate Middleton a legújabb híresztelések szerint unokatestvérek.
2010.08.06. 00:08
Nlcafe.hu
A kereskedők ismét Vilmos herceg eljegyzésére fogadnak - most is bukják?
Ismét porcelánbögrékkel és tányérokkal készül egy nagy brit áruházlánc Vilmos trónörökös és barátnője, Kate Middleton eljegyzésének régen várt bejelentésére, jóllehet ilyesmivel már korábban is próbálkozott a brit kereskedelem, és a bizalom akkori megelőlegezése végül túl korainak bizonyult.
2010.05.30. 23:05
Stop.hu
Már megint Vilmos és Kate "pillanatokon belüli" jegyességét jósolják
Ismét Vilmos brit trónörökös és kedvese, Kete Middleton jegyességének "pillanatokon belüli" bejelentésére következtetnek bizonyos jelekből a herceg környezetében.
2010.02.07. 18:55
Harmonet.hu
Vilmos herceg és Kate Middleton már házasok?
Mr. és Mrs. Smith néven foglalt le egy nyaralót Vilmos brit trónörökös és kedvese, Kate Middleton, akik így - ha álnéven is, és csak egy panzió vendéglistáján - már "házasok".
2009.06.22. 20:50
Stop.hu
Mire készül Vilmos herceg?
A BBC már készíti azt a dokumentumfilmet, amely Vilmos brit trónörökös és kedvese, Kate Middleton eljegyzésének bejelentése után kerül majd a képernyőkre.
2009.05.25. 16:27
Stop.hu
Esküvő lesz a Buckingham palotában?
Egyre több a pletyka Vilmos herceg és Kate Middleton körül. A bennfentesek már tudni vélik, hogy lakodalom készül, ám a titkolózás miatt mégsem biztos semmi. Egy kivétellel: már nagyon ideje lenne, ha Vilmos végre megállapodna.
2009.03.17. 14:00
Harmonet.hu
Vilmos herceg felrúgta a hagyományokat
Feltűnő változás történt Vilmos brit trónörökös és kedvese, Kate Middleton üdülési terveiben: a herceg az ilyenkor szokásos síelés helyett apja, Károly walesi herceg skóciai birtokára vitte barátnőjét, azonnal felélesztve a közeli eljegyzéssel kapcsolatos találgatásokat.
2009.01.04. 08:15
Vilmos herceg óriási izgalmat okozott
Feltűnő változás történt Vilmos brit trónörökös és kedvese, Kate Middleton üdülési terveiben: a herceg az ilyenkor szokásos síelés helyett apja, Károly walesi herceg skóciai birtokára vitte barátnőjét, azonnal felélesztve a közeli eljegyzéssel kapcsolatos találgatásokat.
2009.01.04. 05:28
Stop.hu
Vilmos herceg menyasszonyát gyűszűkészleten örökítették meg
Ismét Vilmos herceg és barátnője, Kate Middleton feszülten várt eljegyzésének lázában égnek a brit szuvenírgyártók: ennek legújabb jeleként a menyasszony portréja immár gyűszűkészleten is megvásárolható.
2008.09.02. 20:44
Velvet.hu
Pikáns képek a trónörökösről - rendőrkézen
Vagyont reméltek, bilincset kaptak azok az alkalmi tolvajok, akik Vilmos herceg, a brit trón várományosa és kedvese, Kate Middleton pikáns, nem nyilvánosságnak szánt fotóit próbálták eladni a legnagyobb brit bulvárlapnak.
2008.09.01. 23:59
Stop.hu
Elfogták a két férfit, akik ellopták Vilmos herceg pikáns fotóit
Elfogták azt a két férfit, akik Vilmos herceg, a brit trón várományosa és kedvese, Kate Middleton pikáns, nem nyilvánosságnak szánt fotóit próbálták eladni a The Sunnak, írja az MTI.
2008.09.01. 21:20
Velvet.hu
Elkapták Vilmos herceg zsarolóit!
A Karib tengernél nyaralt Vilmos herceg és kedvese Kate Middleton. Útközben azonban valaki ellopta a fényképezőgépüket, majd a fotókkal próbálták zsarolni őket.
2008.09.01. 18:00
Storyonline.hu
Vilmos herceg új otthont keres
Minden szabad percét közös otthonuk keresésével tölti a pletykák szerint Kate Middleton és Vilmos herceg.
2008.01.07. 11:55
Stop.hu
Kate és Vilmos titkolt boldogsága
Vilmos herceg és Kate Middleton már két hónapja a királyi család rezidenciáján él együtt. Az angolok kíváncsian várják, hogy a herceg eljegyzi-e kedvesét.
2007.12.22. 13:00
Nlcafe.hu
Vilmos herceg titokban összeköltözött barátnőjével
Titokban már együtt is él Vilmos herceg, a brit trón várományosa és barátnője, Kate Middleton, jóllehet nemrég még szakításuk hírétől volt hangos a londoni sajtó.
2007.12.19. 16:20
Stop.hu
Vilmos egyszerre több nővel - és menyasszonyát sem zavarja
Vilmos herceget, a brit trónörökös fiát hivatásos hölgyek kísérik haza, ráadásul mindezt 25 éves barátnője, Kate Middleton teljesen rendjén valónak találja. Hiszen ezek a hölgyek a herceg biztonságát hivatottak biztosítani.
2007.12.11. 07:51
Stop.hu
Ennyire számító Kate Middleton - Így férkőzött közel Vilmos herceghez
Katalin hercegnő és Vilmos herceg szerelmét mindig mesébe illően képzeljük el, közben egy bennfentes szerint nem sorsszerű volt az egymásra találásuk, hanem tervszerű.
1999.11.30. 00:00
Femcafe.hu
Kate Middleton ebben is elképesztő - Még a szülés utáni fogyással sem kell törődnie
Kate Middletonnak sosem kellett az alakja miatt aggódnia, és ezen a terhesség sem változtatott. Vilmos herceg neje mindig fantasztikusan néz ki, és az ő esetében ez nem is igényel túl sok munkát. Kate szépsége egyszerűen magától jön.
1999.11.30. 00:00
Femcafe.hu
Kate Middleton és Vilmos herceg két gyereket szeretne!
A királyi család épp szingapúri körutazásán vesz részt, melyen rajongóikkal is találkoztak és választ adtak néhány izgalmas kérdésre is.
1999.11.30. 00:00
Femcafe.hu