karácsonyi díszek készítése házilag

karácsonyi díszek készítése házilag

Cikkek, leírások, tippek és képek gyűjteménye házilag könnyen elkészíthető, de igazán mutatós karácsonyi dekorációkról és karácsonyi díszekről.

Csináld magad ajándékok karácsonyra
A karácsony egyik legrosszabb része az, amikor egy kicsit elkésve, decemberben indulunk ajándékvadászatra. És persze ilyenkor akkora a tömeg, hogy nem csak a karácsonyi hangulatunkat veszítjük el, hanem a türelmünket és a jókedvünket is. Hogy ezt elkerülhessük, készítsük el mi magunk az ajándékokat, ami nem csak olcsóbb, de egyedibb, különlegesebb ajándékokat is jelent!
2013.12.20. 08:18
Szepzold.hu
A dekortapasz és a karácsony
Ha van kedved, készítsd el, ha nincs időd, rendeld meg! Advent időszaka van, mindenki igyekszik szebbé, meghitté varázsolni az otthonát, karácsonyi menükön töri a fejét, ajándékon ötletel, és talán már tervezi annak látványos csomagolását is. A karácsonyi ajándékozáshoz, készülődéshez ajánlok egy sokoldalúan használható terméket, a dekortapaszt, mellyel könnyen és gyorsan, garantáltan egyedi ünnepet varázsolhatunk magunknak és másoknak is. Kép forrása A dekortapasz (washi tape vagy masking tape) növényi rostból készült színes, mintás, kicsit áttetsző, öntapadós ragasztó szalag. Rendkívül sokoldalúan használható eszköz, az idei év egyik legnagyobb trendje. Több száz szín és számtalan minta kínál lehetőséget a díszítésre, a kreatív ötletek megvalósítására, dekorálásra és ajándék csomagolásra. Még több csináld magad ötlet az Éva magazin decemberi számának Mollie Makes mellékletében! A jó minőségű dekortapasz remekül, tartósan, szinte minden felületre tapad, könnyű vágni és tépni, eltávolítása során nem hagy semmilyen felületen foltot, és még újra is ragasztható. Könnyű írni és nyomtatni rá, a színek és technikák kombinálásával pedig megszámlálhatatlan sok színes dekor variációt hozhatunk létre. Kép forrása Dekortapasz segítségével díszíthetjük kisebb tárgyainkat, mikrokörnyezetünket, de akár szobánk falát vagy egész otthonunkat is ünnepivé tehetjük. Kép forrásaKép forrása Különleges díszcsomagolást készíthetünk segítségével. Kép forrása Kép forrásaKépeslapokat, üdvözlőlapokat tehetünk egyedivé, ajándék kísérő kártyákat díszíthetünk vele. Kép forrásaKép forrásaAjándékozhatjuk is! Kreatív alkotó embernek remek meglepetés lehet néhány színpompás minőségi dekortapasz tekercs!Kép forrásaMinőségi japán dekortapaszokat nagy választékban a Dekorella Shop-ban találsz. (https://dekorellashop.hu/) További képes – tematikusan rendezett - inspirációért pedig nézz körül ebben a gazdag képanyagú Pinterest mappában: (http://www.pinterest.com/dekortapaszok/) Kellemes, örömteli készülődést mindenkinek! Ötletadó kalandozások a lakberendezés és dekoráció világában Dekorella Blog Dekortapasz, pékzsineg, fa party evőeszköz és színes papír szívószál értékesítés Dekorella Shop
2013.12.09. 13:28
Evamagazin.hu
A dekortapasz és a Karácsony
Ha van kedved készítsd el, ha nincs időd, rendeld meg! Advent időszaka van, mindenki igyekszik szebbé, meghitté varázsolni az otthonát, karácsonyi menükön töri a fejét, ajándékon ötletel, és talán már tervezi annak látványos csomagolását is. A karácsonyi ajándékozáshoz, készülődéshez ajánlok egy sokoldalúan használható terméket, a dekortapaszt, mellyel könnyen és gyorsan, garantáltan egyedi ünnepet varázsolhatunk magunknak és másoknak is. Kép forrása A dekortapasz (washi tape vagy masking tape) növényi rostból készült színes, mintás, kicsit áttetsző, öntapadós ragasztó szalag. Rendkívül sokoldalúan használható eszköz, az idei év egyik legnagyobb trendje. Több száz szín és számtalan minta kínál lehetőséget a díszítésre, a kreatív ötletek megvalósítására, dekorálásra és ajándék csomagolásra.Még több csináld magad ötlet az Éva magazin decemberi számának Mollie Makes mellékletében! A jó minőségű dekortapasz remekül, tartósan, szinte minden felületre tapad, könnyű vágni és tépni, eltávolítása során nem hagy semmilyen felületen foltot, és még újra is ragasztható. Könnyű írni és nyomtatni rá, a színek és technikák kombinálásával pedig megszámlálhatatlan sok színes dekor variációt hozhatunk létre. Kép forrásaDekortapasz segítségével díszíthetjük kisebb tárgyainkat, mikrokörnyezetünket, de akár szobánk falát vagy egész otthonunkat is ünnepivé tehetjük. Kép forrásaKép forrásaKülönleges díszcsomagolást készíthetünk segítségével. Kép forrásaKép forrásaKépeslapokat, üdvözlőlapokat tehetünk egyedivé, ajándék kísérő kártyákat díszíthetünk vele. Kép forrásaKép forrásaAjándékozhatjuk is! Kreatív alkotó embernek remek meglepetés lehet néhány színpompás minőségi dekortapasz tekercs!Kép forrásaMinőségi japán dekortapaszokat nagy választékban a Dekorella Shop-ban találsz. (https://dekorellashop.hu/) További képes – tematikusan rendezett - inspirációért pedig nézz körül ebben a gazdag képanyagú Pinterest mappában: (http://www.pinterest.com/dekortapaszok/) Kellemes, örömteli készülődést mindenkinek! Ötletadó kalandozások a lakberendezés és dekoráció világában Dekorella BlogDekortapasz, pékzsineg, fa party evőeszköz és színes papír szívószál értékesítés Dekorella Shop
2013.12.05. 10:01
Evamagazin.hu
hirdetés
Saját készítésű mini karácsonyfa
Ceffa, a Meska egyik alkotója megmutatja, hogy karácsony alkalmával hogyan készíthetünk kis fácskát az ünnepi asztal közepére A kis méretű karácsonyfák csinos díszei lehetnek a tálalónak és a kis asztalkáknak. Égősorral díszítve romantikus, meghitt hangulatot teremthetünk a téli estékre. Ceffa, a Meska egyik alkotója megmutatja, hogy karácsony alkalmával hogyan készíthetünk kis fácskát az ünnepi asztal közepére, vagy párosan a kandalló párkányára! Az elkészítéshez az alábbiakra lesz szükség: - kb. 35 cm magas és 12,5 cm alapátmérőjű tűzőhab kúp (hobbiboltban beszerezhető) - kis kosár, kb. 15 cm átmérőjű - örökzöldek (mi most élő tuja ágakat, izlandi mohát használtunk) - díszítéshez tobozok, apró bogyós fürtök, szárított sóvirág - szalag (kb. 15 méter hossú, 2 cm széles) - kötöző drót - drótvágó - ragasztópisztoly Az elkészítés menete: Kenjünk forró ragasztót a felfordított kosár fenekére, és a kúpot nyomjuk a kosárra. Vonjuk be a kúpot izlandi mohával úgy, hogy ragasszuk a kúphoz forró ragasztóval. A tuját daraboljuk fel 10-15 cm hosszú darabokra és a végét ferdén vágjuk el. Szúrjuk a kúpba sorban úgy, hogy lefelé mutassanak az ágak. A hosszabbak a kúp aljára, a rövidebbek a tetejére, egymástól egyenletes távolságra de ne sorban kerüljenek rá. A tobozokat és a bogyós ágakat dróttal hurkoljuk körbe és tűzzük be a fenyők közé. A sóvirágot szárával is betűzhetjük a habba, fejjel lefelé. A szalagból vágjunk 60-70 cm-es darabokat és készítsünk masnikat belőle. Fűzzünk drótot a masni hátuljába és a masnikat egyenletesen elosztva nyomjuk a kúpba, egyet a fa tetejére is tegyünk. Ha szükséges ragasztóval is rögzítsük. Készen is van! Szabó-Majlik Éva, a Meskán Ceffa eredeti szakmája földmérő, férjével és három gyermekével él egy főváros közeli faluban. A virágok iránti szeretete már a gyermekkorát is végigkísérte. Korábban egy kis virágboltot vezetett egy Nógrád megyei faluban, majd Budapestre költözve visszatért földmérő szakmájához, de a virágok iránti szeret ismét győzött: amikor visszatért vállalkozásához valami olyan különlegességet szeretett volna a magyar piacra bevezetni, ami egyedülálló és ritka. Kézműves virágkötészeti dekorációit a színek, a vidámság, a harmónia és a kreativitás jellemzi. Az Éva által készített minden egyes csokor, koszorú, asztaldísz egyedi, mert a megrendelővel folyamatosan egyeztetve készíti vagy a saját fantáziavilága ihleti. Kreációiban egyaránt használ élő és selyem alapanyagokat, mindig az aktuális alkalomnak és évszaknak, ünnepnek és környezetnek megfelelően. Három évvel ezelőtt kezdett el kutatni maradandó megoldások után, majd megismerkedett a különféle tartós virágokkal: csodás habrózsák , "igazi érintés" virágok, agyagorchideák és különleges minőségű selyemvirágok, melyek csokrai alapját képezik. Még több csináld magad ötlet az Éva magazin decemberi számának Mollie Makes mellékletében!
2013.12.02. 10:05
Evamagazin.hu
Karácsonyi díszek saját kezűleg
Sokan sajnos nem engedhetik meg maguknak, hogy minden egyes évben díszeket vegyenek. De talán ez nem is akkora gond, hiszen nem is kell, hogy tonnaszám álljanak otthon, a karácsony kivételével teljesen haszontalan gömbök, elég az is, ha átalakítjuk a meglévőket. Sőt, akár mi magunk is készíthetünk egyet-kettőt, vagy akár egy komplett készletet is, hiszen nem kell hozzá sok dolog, csak egy kis idő, némi kézügyesség, és sok-sok vidámság.
2012.12.14. 07:58
Szepzold.hu
Karácsonyi készülődés saját kezűleg
Az adventi időszak mindannyiunk számára jelzi, hogy nemsokára itt a karácsony. Aki saját kezűleg szeretné elkészíteni ajándékait, annak kívánunk néhány ötletet adni: egyszerűen elkészíthető díszek bemutatásával.
2012.12.07. 10:00
Törhetetlen gömbök saját kezűleg
Tépni, ragasztani, lakkozni. Ennyi. Ilyen egyszerű. Kipróbáltunk egy újfajta dekupázstechnikát. Törhetetlen karácsonyi díszek készültek.
2008.12.21. 10:20
Nlcafe.hu
A legszebb karácsonyi zoknik, képgalériával - Csináld magad!
Talán nincs is jobb dolog karácsony idején, mint belevarrni szívünk szeretetét egy-egy mutatós Mikulás-zokniba.
2008.12.07. 09:18
Femina.hu
Mézeskalács díszek - saját kezűleg
Üde színfoltokkal díszíthetjük a karácsonyi asztalunkat és a szépen becsomagolt ajándékokat, ha előre kisütjük mézeskalács kollekciónkat: kis házikókat, mosolygó angyalokat, szíveket, csillagokat és a csokiba mártott fenyőfákat.
2008.12.01. 06:01
Astronet.hu
hirdetes
Blogok, amiket szeretünk
Minden, ami a szépségbe belefér!
Gasztronómia. Bolondulásig.
Hotel, Föld körüli pályán
Képek, hangulatok, csodák
Stílusra hangolnak
Árfolyamfigyelő / Valuta
EUR
312,1
USD
293,6
CHF
287,0
hirdetes