Jimmy

Jimmy

Minden hír, cikk, érdekesség a hazai zenei élet egyik emlékezetes alakjáról, Zámbó Jimmyről.

Mindenki ismer egy Lenke nénit
Mindenki ismer egy Lenke nénit
Kopogtatás nélkül benyit, mit történik, ha épp nagy a szerelem? – beszélt egy bosszantó szomszédjáról Amarilla, míg Gábor Jimmy és EDDA-slágereket hallgatott lépcsőházában évekig.
tegnap, 16:00
Delmagyar.hu
Zámbó Krisztián: Itt vannak a gyökereim, és főleg apu
Tóparti házba költözött Zámbó Krisztián menyasszonyával, Zsuzsival. Jimmy legidősebb fia ragaszkodott ahhoz, hogy új otthona Csepelen legyen.
tegnap, 07:50
Stop.hu
Édesapja sírjához menne az esküvőjén Zámbó Krisztián
Édesapja sírjához menne az esküvőjén Zámbó Krisztián
Eljegyezte barátnőjét Jimmy fia, aki párjával együtt, esküvői ruhában látogatna el majd a temetőbe.
péntek, 18:55
Hir24.hu
hirdetés
Megszületett a showman kislánya
Los Angeles - Jimmy Kimmel (46) újra kispapa.
csütörtök, 10:50
Blikk.hu
Zámbó Krisztián megkérte csaja kezét
Zavaros történetben mondta el, hogy azzal sokkolta a csaját, hogy szakítanak, pedig ez csak az álca volt.
csütörtök, 10:36
Velvet.hu
Ilyen szexinek még nem látta Dwayne Johnsont
Már amennyiben a paróka annak számít. A Szikla Jimmy Fallonnal edzett, marháskodva.
szerda, 13:10
Velvet.hu
 Hihetetlen videó mind a 324 márkával, amelyet valaha megemlítettek a Szex és New Yorkban
Hihetetlen videó mind a 324 márkával, amelyet valaha megemlítettek a Szex és New Yorkban
Manolo Blahnik, Birkin táskák, Jimmy Choo… ugye neked is rémlik, hányszor elhangzottak ezek a brandek a kedvenc sorozatodban? Nos, még van vagy háromszáz másik márka, amellyel elég sokszor találkozhattál…
szerda, 12:53
Joy.hu
Szexszel békülnek Zámbóék
Szexszel békülnek Zámbóék
Vitatkozás, pofon, egy pohár víz és szeretkezés – így néz ki Zámbó Krisztiánnál és barátnőjénél egy közös takarítás. Lehet, hogy ez az örök szerelem titka?
07.22. 08:45
Borsonline.hu
Asztmájára kapott gyógyszert a kerekesszékben ülő fiú, 3 nap múlva már egyedül járt.
Jimmy Webster veleszületett myastheniájára kapott szalbutamol kezelését. Azt állítja, a gyógyszer szedése után három nappal már fel tudott állni és hét év alatt először segítség nélkül járni kezdett.
07.21. 15:57
Kiskegyed.hu
Ilyen csodák kellenek! Asztmájára kapott gyógyszert a 18 éves kerekesszékben ülő fiú, 3 nap múlva már egyedül járt.
Jimmy Webster veleszületett myastheniájára kapott szalbutamol kezelését. Azt állítja, a gyógyszer szedése után három nappal már fel tudott állni és hét év alatt először segítség nélkül járni kezdett.
07.20. 10:00
Kiskegyed.hu
hirdetés
Készül a Zámbó-család címere
A tragikus körülmények között elhunyt Zámbó Jimmy rokonsága mostanra megérett a királyi címer-alapításra. Pontosabban maga Krisztián, a legidősebb fiú döntött úgy, hogy kézbe veszi ezt az ügyet, és emléket állít egy csodás famíliának, legfőképpen az édesapja előtti tisztelgésből. Az Aktív bemutatta azt a munkafolyamatot, hogy mi mindennel jár egy családi címer megalkotása.
07.19. 22:20
Stop.hu
Zámbó Krisztián: ez nagyon királyi dolog
Zámbó Krisztián: ez nagyon királyi dolog
07.19. 10:28
Stop.hu
Nemesi címerre vágyik Zámbó Krisztián! Nem túlzás ez?
Krisztián szakértővel készíttet családi címert, hogy emléket állítson édesapjának, és ezzel büszkévé tegye egész családját.
07.18. 14:55
Kiskegyed.hu
Nemesi címert csináltat magának a Zámbó család
Zámbó Krisztián még magára is tetováltatja a címert.
07.18. 07:24
Velvet.hu
Családi címert terveztet Zámbó Krisztián
Családi címert terveztet Zámbó Krisztián
Királyi mintára, családjára jellemző szimbólumokkal készíttetné el címerüket az Édes Élet szereplője.
07.17. 18:50
Hir24.hu
Zámbó Krisztián nagy meglepetéssel készült
Zámbó Krisztián és kedvese, Zsuzsi úgy érzik, együtt szeretnék leélni az életüket. A gyerekvállalásról is beszéltek már, ám ez még csak terv.
07.15. 22:30
Stop.hu
Kínában az iPhone 6-os hivatalos megjelenése előtt piacra dobják a hamisítványokat
Hónapokkal a hivatalos piaci bevezetés előtt, várhatóan heteken belül megvásárolható lesz az iPhone 6-os telefonok használható másolata Kínában ugyanúgy, ahogy a telefon előző típusainak a hamisítványaival is történt - áll az MTI közleményében. A kínai nyelvű, technológiai újdonságokra specializálódott hírportálok szerint az amerikai Apple által gyártott okostelefon-sorozat legújabb, az év második felében várt készülékének a másolata nemsokára a kínai piacokra kerül. Az igazi változatnál silányabb és az eredetinél jóval olcsóbb készülékek külsejükben többnyire az eredeti termékhez hasonlóak és telefonálásra, üzenetküldésre is alkalmasak. Ahogyan a hamis iPhone 5-ösök és iPhone 4-esek, úgy a másolt iPhone 6-osok is az Apple által nem használt Android operációs rendszer lebutított változatát használják, amely a valódi telefonokon futó iOS-7-es rendszerre hasonlít. Az ennél butább változat, vagyis az operációs rendszerrel nem rendelkező, használhatatlan, de az iPhone 6-ost külsejében csinosan másoló telefonok már május vége óta kaphatóak a kínai interneten. Áruk a legnagyobb e-kereskedelmi portálon, a Taobao-n 15 jüantól (540 forint) 500 jüanig (18 ezer forint) terjed. A telefonok új szériáját nemrég Jimmy Lin, népszerű dél-koreai énekes is "bemutatta" mikroblog-fiókján, hónapokkal a bevezetés előtt. Az iPhone-okat részben kínai üzemeiben gyártó Apple az elmúlt években számos alkalommal volt kénytelen szembesülni a telefonjairól szóló információk kiszivárogtatásával. Így a nyilvánosságra került fényképeknek és videóknak köszönhetően hónapokkal megjelenése előtt lehetett sejteni azt, hogy az iPhone 4 vagy az iPhone 5 hogyan fog kinézni és miben tér el elődjeitől. MTIvilággazdaság
07.15. 09:44
Alon.hu
Alaposan benéztek Halle Berry lába közé
Jimmy Fallon műsorában bármi megtörténhet, a színésznőt nem is nagyon zavarta a dolog.
07.09. 13:54
Velvet.hu
Zámbó Krisztián nem érzi magát férfinak
Zámbó Krisztián nem érzi magát férfinak
Az Édes Élet sztárja úgy érzi párja túlságosan is gondoskodó vele és uralkodik rajta, emiatt esett csorba férfiúi büszkeségén.
07.05. 20:00
Hir24.hu
 Állati sármos a Trónok harca sztárja az új <strong>Jimmy</strong> Choo reklámban! Nézd csak!
Állati sármos a Trónok harca sztárja az új Jimmy Choo reklámban! Nézd csak!
Kit Harington az arca a Jimmy Choo 2014-es őszi-téli kampányának, amelynek a reklámjai videós és képes formában is megtalálhatóak már az interneten. Be kell valljuk, Havas Jonnak ez a szerep is nagyon jól áll.
07.04. 09:00
Joy.hu
Több tízezren a Volt Fesztivál első napjain
Több tízezren buliztak a VOLT Fesztivál első két napján; a koncertek mellett fiataloknak szóló programokkal is készültek a szervezők.     Lobenwein Norbert a fesztivál szervezőinek nevében csütörtökön az MTI-nek elmondta, hogy a fesztivál mellett tízezer sátrat állítottak fel és több mint 15 ezer bérletet vásároltak eddig. Külföldről a legtöbben a környező országokból érkeznek: Ausztriából, Szlovákiából, Olaszországból. Az MTI tudósítója találkozott belga és francia fiatalokkal is, akik a fesztivál ideje alatt sátrakban laknak. Lobenwein Norbert hozzátette, hogy Moszkvából, de még Kanadából is rendeltek jegyeket.    A koncertek mellett számos program is várja a fesztiválozókat, a GYSEV Zrt. sátrában például szimulátoron mozdonyt lehet vezetni. Rázó László szóvivő elmondta, hogy vasúti balesetek után készült rendőrségi képeket is mutatnak a fiataloknak, így hívva fel a figyelmüket a biztonságos közlekedésre. Soproni egyesületek pedig ütközést szimuláló gépet vittek a fesztiválra, ahol azt mutatják be, hogy mekkora ereje lehet akár egy óránkénti 30 kilométeres sebességű ütközésnek is.    A fesztivál Civil falu részében van alkohol- és drogmegelőző foglalkozás, ahol Zacher Gábor toxikológussal lehet találkozni. Az irodalmi sátorban pedig a színház világába tekinthetnek be a fesztiválozók, ahol zsonglőr és artista mutatványok is vannak.    A fesztiválozók két és fél méter magas, tizenhat méter széles SOPRON VOLT feliratot is díszítenek, amelyet többek között Kiss Tibor, a Quimby frontembere vagy Ef Zámbó István képzőművész dekorál. Az alkotást a fesztivál után a szervezők Sopronnak ajándékozzák.    A Magyar Vöröskereszt évek óta megjelenik a fesztiválon, hogy véradásra ösztönözze a fiatalokat. Tavaly rekordot döntöttek, mintegy hatszázan adtak vért négy nap alatt. Gráczol Hajnalka területi vezető az MTI-nek elmondta, hogy szerdán 130-an, csütörtökön délutánig pedig mintegy százan adtak vért. Sokan erre itt veszik rá magukat először.     Lobenwein Norbert hozzátette: a fesztivál 22 éve alatt felnőtt egy nemzedék, akik most már családjukkal együtt látogatnak a kempingbe. Kifejtette: a VOLT-ot épp az különbözteti meg a többi fesztiváltól, hogy kisgyermekeseknek is készültek programokkal. A gyerekek szombaton 10 órától például olyan helyekre mehetnek be a fesztiválon, ahová még a felnőtteket sem engedik. Megnézhetik és fel is ülhetnek a markolókra és azokra a járművekre, amelyekkel a fesztivált felépítették, de felmehetnek a nagyszínpadra is.    A VOLT fesztivál öt napja alatt harminc világsztár és mintegy százötven hazai előadó lép színpadra. A szervezők minden eddiginél több, 110 ezer embert várnak. Volt FesztiválSopron
07.03. 17:18
Alon.hu
Milliókért alszik a kanapén szunyáló eb
Milliókért alszik a kanapén szunyáló eb
Aligha gondolta a Villager Jimmy álnéven dolgozó fotós, hogy megcsinálta a szerencséjét, amikor lencsevégre kapta a kanapéján szunyókáló kutyáját, Dillyt.
07.02. 10:30
Borsonline.hu
Öttől hetvenötig bárkit megerőszakolt a műsorvezető
Öttől hetvenötig bárkit megerőszakolt a műsorvezető
Jimmy Savile szexuális étvágyának tényleg bárki áldozatul eshetett. A halottak is.
06.26. 18:28
Nol.hu
Hullákat is gyalázott Savile
London — Már nemcsak pedofíliával, de nekrofíliával is vádolják a britek egykori legendás tévés DJ-jét, Jimmy Savile-t (†84), aki a most nyilvánosságra került adatok szerint több mint száz holttestet gyalázott meg olyan kórházi hullaházakban, ahová érthetetlen módon szabad bejárása volt évtizedeken át.
06.26. 17:56
Blikk.hu
Zámbó Krisztián: a szerelem mindig megmarad
Valóra vált egyik vágya Zámbó Krisztiánnak. Barátnőjével, Zsuzsival megtalálták álmaik házikóját. Most olyanok a mindennapjaik, mintha nyaralnának. Rengeteget bográcsoznak, van saját stégjük, vízi biciklijük. Ám az Édes élet című realityből kiderül, gyakran vannak viták közöttük.
06.23. 12:50
Stop.hu
<strong>Jimmy</strong> aranylemezét árverezi Zámbó Krisztián
Jimmy aranylemezét árverezi Zámbó Krisztián
Az Édes Élet szereplője édesapja ereklyéjével szeretne segíteni egy beteg kislányon.
06.18. 14:40
Hir24.hu
Elindította portrésorozatát a Madách TV – Elsőként Balla Eszter mesélt
Elindította portrésorozatát a Madách TV – Elsőként Balla Eszter mesélt
Portrésorozatot indított a Madách TV, amelyben a teátrum népszerű színészeit ismerheti meg közelebbről a közönség . Elsőkén Balla Esztert válaszolt, többek közt a nézők által feltett kérdésekre.Balla Esztert mostanában négy előadásban is láthatja közönség a Madách Színházban - zenés és prózai szerepekben egyaránt. A Madách TV portrésorozatának első szereplőjeként a színésznőről még sosem látott gyerekkori fényképek is előkerültek. A művésznő arról is mesél, hogy kislányként zeneiskolába járt, mesemondó és népdalénekes versenyeket nyert. A kétgyermekes anyuka rengeteg segítséget kapott a családjától ahhoz, hogy az elmúlt hónapokban vissza tudja venni a szerepeit.Balla Eszter a Színház- és Filmművészeti Egyetemen végzett 2001-ben Fontosabb szerepei: Leonard Bernstein: West Side Story - Maria, Mikszáth Kálmán: A Noszty fiú esete Tóth Marival - Mari, Henrik Meilhac: Nebátsvirág - Denise, George Bernard Shaw- Frederick Loewe- Alan Jay Lenner: My Fair Lady - Eliza Doolittle, Szép Ernő - Lila ákác - Tóth Manci, Huszka Jenő: Bob herceg - Annie, Petőfi Sándor: János vitéz - Francia királylány, Kovács - Mohácsi - Mohácsi: Csak egy szög, Voltaire: Candide, vagy az optimizmus - Kunigunda kisasszony, Jean Poiret: Kellemes Húsvéti Ünnepeket: Julie, Weöres Sándor: Holdbéli csónakos - Pávaszem, Kander-Ebb-Fosse: Chicago: Roxie Hart, Sweeney Todd: Johanna Joe Die Pietro-Jimmy Roberts: Te édes, de jó vagy, légy más! T. S. Eliot: Koktél hatkor: Celia Coplestone, Kander-Ebb: Chicago - Roxie Hart Simon-Sager-Hamlisch: Édeskettes hármasban - Sonia Walsk T. S. Eliot - A. L. Webber: Macskák: Cassandra Film: Moszkva tér, Kontroll, Ég veled, Csodálatos vadállatok (Tv), A mi szerelmünk Jelenlegi szerepei a Madách Színházban:Stroppel: Sors bolondjai - Bonnie Sparks Bolba-Galambos-Szente: Csoportterápia - Jetti Vizy-Tóth: Én, József Attila - Vágó Márta Cooney-Hilton: 1x3 néha 4 avagy Egyszerháromnéhanégy - Cynthia Bolba-Galambos-Orosz-Szente-Szirtes: Poligamy - LillaForrás: Madách Színház
06.18. 09:36
Szinhaz.hu
Meghalt Jimmy Scott
Nyolcvannyolc évesen elhunyt Jimmy Scott, a magas, gyermeki hangszínéről híres amerikai jazzénekes, aki olyan hírességekkel lépett fel, mint Louis Armstrong, Ray Charles, Charlie Parker vagy Lionel Hampton.
06.16. 11:15
Kulturpart.hu
"Áldott" volt: Meghalt a jazz kiválósága
"Áldott" volt: Meghalt a jazz kiválósága
88 éves korában elhunyt Jimmy Scott amerikai jazz énekes, akinek magas és megkapó hangja számos rajongót és egy Grammy-jelölést eredményezett. Scott-nak ritka genetikai állapota, Kallmann-szindrómája volt, ami azt jelentette, hogy soha nem érte el a pubertás fázisát, és a hangja sem mélyült. [Dátum: 2014.06.16. 03:50]
06.16. 03:50
Zene.hu
Meghalt <strong>Jimmy</strong> Scott, a gyermekhangú dzsesszénekes
Meghalt Jimmy Scott, a gyermekhangú dzsesszénekes
Az énekes szoprán hangját egy genetikai betegségnek köszönhette.
06.15. 18:07
Delmagyar.hu
Meghalt <strong>Jimmy</strong> Scott, a gyermekhangú dzsesszénekes
Meghalt Jimmy Scott, a gyermekhangú dzsesszénekes
Az énekes szoprán hangját egy genetikai betegségnek köszönhette.
06.15. 18:07
Kisalfold.hu
Meghalt Jimmy Scott, Madonna kedvenc énekese (+videó)
Nyolcvannyolc évesen elhunyt Jimmy Scott, a magas, gyermeki hangszínéről híres amerikai dzsesszénekes, aki olyan hírességekkel lépett fel, mint Louis Armstrong, Ray Charles, Charlie Parker vagy Lionel Hampton.
06.15. 17:15
Hvg.hu
Elhunyt a gyermekhangú dzsesszénekes
Jimmy Scott a szokatlanul magas, gyermeki hangját csak 30-as éveiben volt képes elfogadni, amikor megtanulta adományként értékelni, hogy különleges hangon énekelhet.
06.15. 16:40
Ma.hu
Meghalt Jimmy Scott dzsesszénekes
Nyolcvannyolc évesen elhunyt Jimmy Scott, a magas, gyermeki hangszínéről híres amerikai dzsesszénekes.
06.15. 16:19
Metropol.hu
Sarka Kata egymillió forintot érő szettben ment a Cometre
Yves Saint Laurent ruhában és cipőben jelent meg, Jimmy Choo táskával.
06.13. 09:44
Velvet.hu
 Jennifer Lopeznek van a legszűkebb gatyája a városban
Jennifer Lopeznek van a legszűkebb gatyája a városban
Leesett az állunk ettől a retróhatású videótól! Jennifer Lopez – szeretjük vagy sem – egy vérprofi énekesnő, aki egyébként 45 évesen is tökjó csaj és még humora is van. Ezt most mind egyszerre bizonyította be Jimmy Fallon tévéshowjában, ahol a műsorvezetővel azon vetélkedtek, hogy ki hord szűkebb nadrágot: Lopez természetesen az új lemezét promotálta ezzel a szupervicces akciójával, amelyben meglehetősen fekete bőrű kiejtéssel fenyegeti meg partnerét, aki azt állítja, szintén a 70-es évek modorában, hogy neki van a legszűkebb nadrágja.Mint korábban megírtuk, Jennifer Lopez énekli az idei focivébé hivatalos dalát (az egyiket), és azt bizony elő is adja csütörtökön, a világbajnokság megnyitó ünnepségén. Mindezt csak azért említjük meg, mert rossz nyelvek arról pletykáltak, hogy az énekesnő magánéleti válsága miatt marad távol a megnyitótól (nemrég szakított 20 évvel fiatalabb barátjával, aki állítólag transzszexuális modellekkel flörtölt az instagramon – hisszük is, nem is). Erről azonban szó sincs: a bizonytalankodás hátterében produkciós huzakodások álltak. De végül aztán sikerült megegyeznie a szervezőkkel. Mert Jennifer Lopez vérprofi! És vicces. De ezt már említettük.
06.11. 10:34
Evamagazin.hu
Jennifer Lopez kimaxolta a hülyetáncot
Az énekesnő Jimmy Fallonnál nyújtott felejthetetlen produkciót.
06.10. 13:43
Velvet.hu
 Psy a másnaposságról csinált nyári slágert, ki mással, mint Snoop Doggal
Psy a másnaposságról csinált nyári slágert, ki mással, mint Snoop Doggal
Nem nehéz borítékolni, hogy mostantól nyár végéig erre rázza a hátsóját a fél világ. A Gangnam Style és a Gentleman című örökzöldek alkotója megint nagyot dobott: a Hangover című zeneműben nem kisebb személyiség működik közre (fícsöröl), mint Snoop Dogg, a 90-es évek hip hop-korszakának sztárja és botrányhőse. Íme az eredmény: A Dél-Koreában forgatott videó premierje vasárnap volt Jimmy Kimmel tévéshowjában, és itt persze annak rendje és módja szerint elmesélték, mennyire élvezték a közös munkát. A videót máris több, mint 22 millióan nézték meg a youtube-on 2 nap alatt! A magánvéleményünk csak annyi, hogy ezt a zenét egész biztosan nem macskajaj idején fogjuk hallgatni, igaz, elképzelhető, hogy nem is ez a célja.
06.10. 13:20
Evamagazin.hu
Súlyosan megsérült Zámbó Krisztián
Súlyosan megsérült Zámbó Krisztián
Rúdtánc közben érte a baleset. Hát persze, mikor máskor!
06.07. 17:00
Nlcafe.hu
Kiadja önéletrajzát a Led Zeppelin zenésze
A Jimmy Page című könyv már 2010-ben megjelent, de gyakorlatilag titokban, limitált 2500 példányban került kiadásra.
06.05. 12:05
Kulturpart.hu
Kiadja önéletrajzát a Led Zeppelin zenésze
Jimmy Page könyve októberben kerül a boltok polcaira.
06.04. 15:25
Hvg.hu
Zámbó Krisztián porig alázta kedvesét! - videó
"Kis butus, azt hiszi, elveszem!" - mondta a fiú az Édes Élet kamerái előtt.
06.03. 11:03
Kiskegyed.hu
Zámbó Árpy: öt óra után már nem eszem
Zámbó Árpy fellépéseiről posztolt fotóin igencsak kerekedő pocak látszik. Ezért fogyókúrába kezdett és azt szeretné, ha leolvadna róla legalább tizenöt kiló súlyfelesleg.
06.03. 07:30
Stop.hu
 Félezer gyereket zaklathatott a BBC legendás műsorvezetője
Félezer gyereket zaklathatott a BBC legendás műsorvezetője
Akár ötszáz gyereket is zaklathatott szexuálisan Jimmy Savile, aki a 60-80-as években a BBC egyik legnépszerűbb műsorvezetőjének számított.
06.02. 19:15
Hvg.hu
Kofi Annan megreformálná az ENSZ-t
Az ENSZ reformja mellett foglalt állást Kofi Annan, a világszervezet korábbi főtitkára és Jimmy Carter volt amerikai elnök, kiemelve a Közgyűlés jelentőseb szerepét, valamint azt, hogy egyforma tisztelet jár minden tagországnak.
05.30. 12:45
Hvg.hu
 Közel 50, de 15 évesnek néz ki: érthetetlen kampányfotó az ismert színésznőről
Közel 50, de 15 évesnek néz ki: érthetetlen kampányfotó az ismert színésznőről
Kitaláljátok, ki van a képen? "Nnna, már megint egy kiskorú, nyakigláb tinédzser" – sóhajtottunk, és már lapoztuk volna tovább a májusi Vanity Fairt, amikor megakadt a szemünk a Jimmy Choo kampányfotó sarkán szereplő néven: Hihetetlen, de igaz: a fotón szereplő bakfiskülsejű modell nem más, mint a 46 éves, Oscar-díjas színésznő, Nicole Kidman, aki – valljuk be őszintén – akkor sem nézett ki ilyen fiatalnak, amikor a Bangkok Hilton vendégszeretetét élvezte, pedig az nem mostanában volt. A kérdés, ami ezzel kapcsolatban mindannyiunkban felmerült: Miért? Ha az ismert színésznő arcával szeretnék eladni a termékeiket, miért nem olyan fotót használnak, amin Nicole Kidman úgy néz ki mint Nicole Kidman? Ha pedig a fiatalabb korosztályt szeretnék megszólítani, miért nem választottak egy tizenéves modellt, színésznőt, énekesnőt? Belőlük is nyüzsög épp elég a hollywoodi álomgyárban. Képzavar? Igen, nagyon nagy képzavar! Ti felismertétek volna Nicole Kidmant ezen a fotón? Szavazzatok! Igen Szavazógép(Igen) Nem Szavazógép(Nem) Talán, ha sokáig nézem Szavazógép(Talán, ha sokáig nézem) "Négy gyerekem van, nem kettő" – hangsúlyozza Nicole Kidman. A részletekért kattints!
05.29. 15:24
Evamagazin.hu
Zámbó Krisztián beteg embereket sértett meg
Zámbó Krisztián beteg embereket sértett meg
Napok óta kerekes székben tesz-vesz Zámbó Krisztián. Ez sem neki, sem a közönségnek nem tetszik. Az énekes sokakat megbántott hozzáállásával, amiért utólag nyilvánosan bocsánatot kért.
05.29. 07:45
Borsonline.hu
 JAZZY FESZTIVÁL 2014
JAZZY FESZTIVÁL 2014
Megérkezett a Jazzy fesztivál idei programja. Klikk a részletekért: A Jazzy Rádió idén 4. alkalommal rendezi meg október 16-18-én a MOM Kulturális Központban a népszerű Jazzy Fesztivált, azoknak, akik tudják, hogy a jazz élőben az igazi. Először érkezik Magyarországra a legendás Shakatak és szintén ezen a fesztiválon debütál hazánkban a jellegzetes hangú Mario Biondi is! Jazz zene ínyenceinek pedig a Jeff Lorber Fusion válogatott összeállítású csapata fog minőséig zenei élményt nyújtani. A külföldi zenekarokat olyan népszerű haza fellépők koncertjeivel vezetjük fel, mit Radics Gigi, Fool Moon és a Jazzy Dalverseny, majd az amerikai „év felfedezettje” díjat is nyert Peet Project. PROGRAM Október 16. Radics Gigi Radics Gigit nem kell bemutatni a zeneszerető közönségnek, hiszen 2012-es Megasztár-győzelme idején egy ország kedvelte meg a rendkívüli tehetségű fiatal énekesnőt. Karrierje azóta is töretlenül ível felfelé: Telt házas koncertek, nagy sikerű bemutatkozó album, méltatás és koncertmeghívás Michael Jackson producerétől, Quincy Jones-tól. A 2014-es Jazzy Fesztivált aligha nyithatná meg izgalmasabb koncert, mint Radics Gigi és kiváló zenészbarátainak fellépése. Mario Biondi A varázslatos hangú, szicíliai születésű olasz énekes a jazz és a soul egyik legnevesebb európai előadója, aki a kontinens zenei élvonalába This Is What You Are c. slágerével robbant be 2006-ban. Ma már többszörös platinalemezes sztár, az Incognito, Chaka Khan és Al Jarreau zenei partnere. Magyarországon a Jazzy Fesztiválon debütál, ahová legutóbbi, Sun című albumának zenei anyagával érkezik.Október 17. Peet Project Lendületes jazz, funky és pop huszonéves zenészektől, a szólóhangszerek között hegedűvel, mindez kiegészítve egy csipetnyi énekkel. A 2009-es Jazzy Dalverseny győztesei, akik 2013-ban két nagy amerikai jazz fesztiválon is felléptek - utóbbin elnyerték az "Év felfedezettje" címet. A Jazzy Fesztiválra a vadonatúj saját szerzemények mellett egyedi hangszerelésű feldolgozásokkal is készülnek. Jeff Lorber Fusion A fúziós jazz mestereinek fellépése igazi csemegét ígér a dallamos és élvezetes improvizatív muzsika kedvelőinek. A formáció 2013-as Hacienda c. albuma méltán kapott Grammy jelölést, virtuozitásuk minden bizonnyal a hazai közönséget is elvarázsolja majd. Budapesten Jeff Lorber billentyűs és Jimmy Haslip basszusgitáros (Yellowjackets) mellett Patrick Lamb szaxofonost és Sonny Emory dobost (Earth, Wind and Fire, B-52's) láthatjuk a színpadon.Október 18. Fool Moon Az acapella, azaz hangszeres kíséret nélküli éneklés mesterei, akiket a szakma és a közönség egyaránt Európa legjobbjai között ismer el. 2001-es megalakulása óta az ötfős formáció együtt dolgozott a legismertebb hazai előadókkal (Presser Gábor, Szirtes Edina „Mókus”, Magna Cum Laude, Takács Nikolas), elnyert számos nemzetközi díjat és összesen 15 országban koncertezett. Izgalmas feldolgozásokat és saját dalokat tartalmazó repertoárjuk nagyszerű koncertet ígér a Jazzy Fesztivál közönségének. Shakatak Az 1980-ban alapított Shakatak nem csupán a jazz-funk kedvelőinek körében ismert, hiszen számos daluk vezette a slágerlistákat az elmúlt bő 30 évben. A dallamos, fülbemászó zenét játszó brit csapat azon kevés zenekar egyike, akik évtizedek óta változatlan felállásban játszanak és évről évre új albummal jelentkeznek. Magyarországon a Jazzy Fesztiválon debütálnak, ahová nagy slágereik mellett hamarosan megjelenő új lemezük dalait is elhozzák.
05.27. 10:57
Evamagazin.hu
Lájkverseny indul <strong>Jimmy</strong> hangjáért
Lájkverseny indul Jimmy hangjáért
Egy tizenkilenc éves, modellalkatú, profi előadó lány vetélkedik egy 25 éves fiúval, aki eddig csak a fürdőszobában merte kiereszteni a hangját – de lehet, hogy egy jó hangú felvidéki fiú megelőzi őket.
05.27. 09:45
Borsonline.hu
Tolószékbe került Zámbó Krisztián
Az Édes Élet sztárjának komoly fájdalmai vannak, ami miatt már lábra állni se bír.
05.26. 18:00
Storyonline.hu
Zámbó Krisztián tolószékbe került
Zámbó Krisztián tolószékbe került
Az Édes Élet sztárjának komoly fájdalmai vannak, ami miatt már lábra állni se bír.
05.26. 13:00
Hir24.hu
Iszonyú hír, tolókocsiba került Zámbó Krisztián
Szörnyű fájdalmat érzett az Édes élet sztárja, amikor fel akart kelni. Még nem tudni, hogy lumbágója vagy sérve van, de nagyon fél az esetleges operációtól!
05.26. 12:51
Kiskegyed.hu
Összeesett majd tolószékbe került Zámbó Krisztián
Összeesett majd tolószékbe került Zámbó Krisztián
Az énekes az Édes élet forgatásáról került kórházba, akkor még azt hitte, "csak" lumbágó.
05.26. 08:59
Delmagyar.hu
Összesett majd tolószékbe került Zámbó Krisztián
Összesett majd tolószékbe került Zámbó Krisztián
Az énekes az Édes élet forgatásáról került kórházba, akkor még azt hitte, "csak" lumbágó.
05.26. 08:59
Delmagyar.hu
Meseszép, aranyszínű cipellők <strong>Jimmy</strong> Choo-tól
Meseszép, aranyszínű cipellők Jimmy Choo-tól
A cipőtervezés istenének aranyszínű cipellői úgy ragyognak, akárcsak a csillagok. Ha felhúzod őket, te is sztárnak érezheted magad.
05.26. 08:15
Retikul.hu
Dráma: tolószékbe kényszerült Zámbó Krisztián
Dráma: tolószékbe kényszerült Zámbó Krisztián
Amikor összeesett Zámbó Krisztián az Édes élet forgatásán, azt hitte, egy makacs lumbágóval van dolga. Az énekes a Borsnak elárulta, korábban is történt vele hasonló, de a mostani szó szerint ledöntötte a lábáról.
05.26. 08:00
Borsonline.hu
Tolószékbe kényszerült Zámbó Krisztián
Tolószékbe kényszerült Zámbó Krisztián
Ledöntötte a betegség Zámbó Krisztiánt – írja a Bors.
05.26. 04:51
Nlcafe.hu
Hét sztori, amiről lemaradhattál
Miley Cyrus szerint Jennifer Lawrence nem is rókázott előtte, Jimmy Kimmel Kendall Jenner bakiján poénkodott, Jessica Alba kókuszvizet fog reklámozni, Ellen Page Justin Bieberről álmodozik, Vanessa Hudgens pedig megmutatta kockás hasát. Lássuk, mi minden történt még a sztárvilágban!
05.25. 18:30
Starity.hu
Ismét gonosz tweeteket olvasnak fel celebek
Jimmy Kimmel már a hetedik epizódot készítette el abból a sorozatból, melyben celebek olvassák fel a nekik szánt gonosz, kellemetlen és általában trágár csiripeket. Nem lehet megunni.
05.24. 18:05
Socialtimes.hu
Piszkos Fred lesz Bezerédi Zoltán - Musical-főszerepet vállalt
Piszkos Fred lesz Bezerédi Zoltán - Musical-főszerepet vállalt
Június 6-án a Városmajori Szabadtéri Színpadon mutatják be a Piszkos Fred, a kapitány című musicalt, többek között Bezerédi Zoltán, Miller Zoltán, Vándor Éva, Balogh Anna és Csengeri Attila főszereplésével. - Uram! A késemért jöttem! - Hol hagyta? - Valami matrózban. - Milyen kés volt? - Acél. Keskeny penge, kissé hajlott. Nem látta? - Várjunk... Csak lassan, kérem... Milyen volt a nyele? - Kagyló. - Hány részből? - Egy darabból készült. - Akkor nincs baj. Megvan a kés! - Hol? - A hátamban. - Köszönöm...(Rejtő Jenő: Piszkos Fred, a kapitány)A mű történetéről:A Piszkos Fred, a kapitány főszereplője Fülig Jimmy, aki elszegődik egy luxushajóra, ahol egyszerre két állást kell ellátnia: ő játssza Josét, a spanyol pincért, és Wilkins Hutchinst, az amerikai fűtőt. Korán fölkelti egy titokzatos fiatalember szimpátiáját, akiről útközben kiderül: ő a Boldogság szigetek ifjú uralkodója. Néhány gyilkossággal, kísértetjárással és egy tömeghisztériába torkolló áljárvánnyal később a herceg különös kéréssel áll elő: cseréljenek szerepet!Míg Jimmy eljátssza az uralkodót, ő elvegyül a nép körében Szingapúrban, aztán még időben visszacsinálják a dolgot. Csakhogy tudtukon kívül mindketten egy jókora összeesküvés részesei, és miközben St. Antonio főherceg elveszik a szingapúri alvilágban, őfelsége I. Fülig Jimmy kénytelen mindent megtenni, hogy megóvja „kollégája" trónját. A címszereplő, Piszkos Fred is minduntalan felbukkan, az iránta táplált közutálatot kihasználva rendszeresen kimenti az ifjú herceget a bajból. A nagy kérdés, hogy vajon miért teszi ezt egy olyan ember, akit mindenki gyűlöl, és ő sem szeret senkit?"Uram! A késemért jötem!"Rejtő szereplői alvilági figurák, akik előbb lőnek, aztán kérdeznek, de olyan kifinomultan beszélnek, mint megannyi angol lord. Elég, ha csak a regény halhatatlan kezdősorára gondolunk: "Uram! A késemért jöttem!". Mindez egy lerobbant, düledező, verekedésben széthullott kocsmában, az egyik verekedő szájából. Kevés olyan regényről tudunk, aminek első mondata szállóigévé, egyben a magyar kultúra szerves részévé vált. És miért musical? Mert a közönség szereti a zenés darabokat, és azért, mert Rejtő világát, abszurditását, humorát és filozófiáját a zene segítségével tudjuk igazán közel vinni a publikumhoz – áll a színház ajánlójában.Vajda Katalin – Lázár Zsigmond – Baráthy György:Piszkos Fred, a kapitánymusical két részbenBEMUTATÓRejtő Jenő: Piszkos Fred, a kapitány című regényébőlA Szabad Tér Színház és a Fogi Budapesti Bulvárszínház közös produkciója.Piszkos Fred: Bezerédi ZoltánFülig Jimmy: Miller Zoltán / Gulyás Hermann Sándor / Gesztesi MátéEgmont / Valaki: Balikó Tamás / Barabás Kiss ZoltánHerceg: György-Rózsa Sándor / Gesztesi MátéKirálynő: Vándor ÉvaPepita Ofélia: Balogh Anna / Koós RékaVörös Karom: Fogarassy Bernadett / Pető ZsófiaKegyelmes / Mr. Gould: Csengeri Attila / Barabás Kiss Zoltán / Harmath ImreTüskés Vanek: Gerner CsabaMócsing: Fogarassy András / Horváth GyulaTulipán: Gulyás Hermann SándorSzállásmester: Harmath Imre / Fellegi BalázsTánckar: Appril Projekt Színpadra alkalmazta: Vajda KatalinZene: Lázár ZsigmondDalszöveg: Baráthy GyörgyDíszlet: Halász G. PéterJelmez: Breckl JánosKoreográfia: Kazarján Deniel (Appril Projekt) Rendezőasszisztens: Kővári SzimonettaProdukciós asszisztens: Lengyel EleonóraKommunikáció: Karsai JuditProducer: Fogarassy András, Sas TamásRendező: Sas TamásForrás: Budapesti Nyári Fesztivál
05.24. 10:34
Szinhaz.hu
Jimmy Fallon és Hugh Jackman sörözve száguldozott
Persze csak a stúdióban és csak a vicc kedvéért.
05.23. 15:08
Velvet.hu
Bemutatták Ken Loach legújabb filmjét
Jól fogadták a kritikusok cannes-ban a hazájából kitoloncolt ír kommunista vezető életéről szóló filmet. Jimmy Gralton az egyetlen olyan ír állampolgár volt a történelemben, akit per nélkül utasítottak ki a saját országából.
05.23. 14:40
Kulturpart.hu
Jól fogadták Ken Loach hősies filmjét
A Jimmy's Hall a 20. század elején élt, a társadalmi egyenlőségért és szabadságért küzdő Jimmy Gralton (1886-1945) ír kommunista vezető történetét dolgozza fel.
05.22. 23:30
Ma.hu
Sztárokkal olvastatták fel az őket alázó tweeteket - videó
Julia Robertsnek akkora a szája, hogy egyetlen harapással felfalna egy elefántot - szólt az a tweet, amelyet maga Julia Robert olvasott fel kisebb kacajok közepette Jimmy Kimmel amerikai humorista műsorában, aki rendszeresen olvastat fel alázó Twitter-üzeneteket a sztárokkal. Mások most nem úszták meg olyan simán, mint Julia Roberts.
05.22. 20:05
Hvg.hu
Így reagálnak a sztárok a beszólásokra
Jimmy Kimmel műsorában őket sértegető mondatokat olvastak fel. Erről mutatunk videót.
05.22. 19:11
Velvet.hu
Ezt még Zámbó Krisztián is csak sejtette magáról! Meg is lepődött, hogy igaz
Zámbó Krisztián mindig is érezte, ám édesanyja most megerősítette a családi legendárium igazát.
05.22. 15:31
Kiskegyed.hu
Újabb devizahiteles vesztett a bíróságon
Hatályon kívül helyezett kedden a Győri Ítélőtábla egy olyan első fokú bírósági döntést, amely a szerződés egészének semmisségére hivatkozva az adósnak adott igazat egy devizahiteles-perben. Zámbó Tamás ... ...
05.20. 15:18
Napi.hu
A nap videója: izmos, rángatózó mellek
Az Old Spice arca, Terry Crews és Jimmy Fallon az Ebony and Ivory-t énekelte el félmeztelenül.
05.20. 09:38
Velvet.hu
Hoffa
Jimmy Hoffa ellentmondásos egyéniség volt. Egyszerű kamionosként kezdte a harmincas években, majd az aranyértől való félelmében sikeres karriert futott be a fuvarozók szakszervezetében.
05.19. 15:36
Est.hu
Eltemették Hulé Évát
Eltemették Hulé Évát
Pénteken vettek végső búcsút Zámbó Jimmy halálának szemtanújától.
05.17. 15:50
Hir24.hu
Eltemették Zámbó <strong>jimmy</strong> halálának szemtanúját
Eltemették Zámbó jimmy halálának szemtanúját
Új sírhant domborul tegnap óta a nagykovácsi köztemetőben. Szűkkörű szertartáson búcsúztatták az ötvennyolc éves korában elhunyt Hulé Évát, Zámbó Jimmy halálának szemtanúját.
05.17. 10:45
Borsonline.hu
Stúdiótulajdonos lett Zámbó Árpy
Budapest — Zene- és filmstúdiót nyitott Zámbó Árpy (55). Zámbó Jimmy (†42) testvére továbbra is a zenei pályán nyomul, de most kibővítette repertoárját, így már jöhetnek akár a felnőttfilmek is.
05.16. 19:47
Blikk.hu
Szakállat növesztett Jennifer Lawrence
Egyenesen ellenállhatatlan Jen új kecskeszakálla, melyet Jimmy Fallon műsorában mutatott be.
05.16. 17:32
Starity.hu
Királyi leszármazottként fotózták Zámbóékat
Királyi leszármazottként fotózták Zámbóékat
Zámbó Krisztián családtagjaival egy trón körül fotózkodott, ezzel állítva emléket elhunyt édesapjának.
05.16. 15:45
Hir24.hu
Így lehet átverni Jennifer Lawrence-t
A híresség Jimmy Fallon műsorában cukin bukott el egy igaz vagy hamis játékot.
05.16. 15:31
Velvet.hu
Jimmy Page, az aranyásó
Zep-kincsek a "mennyországból"
05.14. 06:45
Nepszava.hu
Álmodj <strong>Jimmy</strong> Choo-t
Álmodj Jimmy Choo-t
Még két napig tart a Jimmy Choo Made To Order szolgáltatása. A márka londoni, Sloane úton fekvő boltjában május 14-ig elérhető az egyedi igények szerinti cipőrendelés, amire láttunk már korábban is példát, mégpedig a Pradánál. Ahogyan az olasz, úgy az amerikai gyártó sem szab gátat a vevők fantáziájának. Rendelhetünk bármilyen színből, alapanyagból és olyan szabásvonalakkal, amit csak a lábformánk megkíván.
05.12. 02:00
Marieclaire.hu
Szőnyi Szilárd (Heti Válasz): Freddy Mercury forog a sírjában
Freddy, Elton, Jimmy, Neil és megannyi művésztársaik, minden extravaganciájuk ellenére, ezerszer többet tettek a homoszexualitás elfogadásáért, mint ez a szerencsétlen osztrák. [...] Bővebben!
05.11. 17:29
Mandiner.hu
Eurovíziós Dalfesztivál: Freddy Mercury forog a sírjában
„Freddy, Elton, Jimmy, Neil és megannyi művésztársaik, minden extravaganciájuk ellenére, ezerszer többet tettek a homoszexualitás elfogadásáért, mint ez a szerencsétlen osztrák.” Szőnyi Szilárd írása
05.11. 16:06
Hetivalasz.hu
Zámbó Krisztián: Benőtt a fejem lágya
Zámbó Krisztián: Benőtt a fejem lágya
05.09. 23:02
Stop.hu
Zámbó Krisztián: régóta motoszkált a fejemben
A legidősebb Zámbó fiú életét az Édes élet adásaiban hónapok óta nyomon követhetik a nézők. Krisztián és párja, Zsuzsi elhatározták, hogy hivatalosan is összekötik az életüket, sőt az ara várandósan szeretne az oltár elé állni.
05.09. 13:34
Stop.hu
Ultracuki csaj lenne Zac Efron!
Zac Efron, Seth Rogen és Jimmy Fallon női ruhákba bújtak, az eredmény pedig parádés!
05.07. 16:11
Starity.hu
Hogyan legyünk MacGyver? Duguláselhárítás atomtengeralattjárón, harci helyzetben
Adott egy tengeralattjáró, amit high-tech számítógépes interfész vezérel, tökös a legénység, jóképű a parancsnok. Jimmy közlegény épp letette az éjszakás műszakot, és vérhálós szemmel, félkábán áll a fürdőben, tökig szappanosan, amikor elkezd felfelé bugyogni a cucc.
05.05. 15:20
Fovarosi-hirhatar.hu
Hulé Éva ügyvédjére akarta hagyni a vagyonát
Zámbó Jimmy halálának szemtanúja után nem sok maradt: talán egy titokzatos kézirat és egy lakás. Utóbbi per alatt áll.
04.30. 08:09
Kiskegyed.hu
Emma Stone tátikája a legjobb videó
A színésznő Jimmy Fallonnál tátogott ismert számokra. Borzasztó jó videó! Kattintson!
2014.04.29. 17:34
Velvet.hu
Blink-182 a Szigeten
A Blink-182 augusztus 11-én, a Sziget Mínusz Egyedik napján a Nagyszínpadon lép fel, de a fesztiválra jön Casper, az A Day To Remember és Fedde le Grand, Cee Lo Green és a Jimmy Eat World is. [...] Bővebben!
2014.04.29. 12:54
Mandiner.hu
Jön a Szigetre a Blink-182 és Cee Lo Green!
A hazai fesztiválok kívánságlistáin évek óta élvonalban lévő Blink-182 – hosszú egyeztetés után – igent mondott a szervezőknek: augusztus 11-én, a Sziget Mínusz Egyedik napján a Nagyszínpadon lépnek majd fel. Ezzel tehát eldőlt, hogy lesz Mínusz Egyedik nap, sőt a szervezők további koncerteket is ígérnek erre a napra. Kerekedik a Nulladik nap kínálata is: a napokban csatlakozott Casper, az A Day To Remember és Fedde le Grand – mindannyian az A38 felhozatalához. A fesztiválnapok programját pedig Cee Lo Green is erősíti majd a Nagyszínpadon és a friss hírek közt szerepel a Jimmy Eat World fellépése az A38-on. A 7 napos bérlet a Blink-re és a Nulladik napra is jó, amúgy pedig még május 1-ig olcsóbb a jegy. Érdemes sietni!
2014.04.29. 11:48
Neon.hu
Lesz Blink-182 a Szigeten
Jön még Cee Lo Green, a Jimmy Eat World és Fedde Le Grand is.
2014.04.29. 11:07
Index.hu
Titkos kéziratot hagyott hátra Hulé Éva?
Elment Zámbó Jimmy halálának egyetlen kívülálló szemtanúja, aki így állítólag egy súlyos titok ismerője is volt. Lehet, hogy létezik egy titkos kézirat, amiből végre kiderül a teljes igazság - olvasható a Kiskegyed.hu-n.
2014.04.24. 20:36
Stop.hu
Hulé Éva halála előtt elégette a <strong>Jimmy</strong>-könyv kéziratait
Hulé Éva halála előtt elégette a Jimmy-könyv kéziratait
Jimmy halálának szemtanúja mindezt korábban maga mesélte el a Story újságírójának.
2014.04.24. 10:05
Hir24.hu
Soha nem derül ki az igazság? Hulé Éva elégette Jimmy halálának történetét
Hulé Éva nem akarta, hogy más cipelje őutána azt a terhet, amely azokon a bizonyos papírokon állt. Megsemmisítette a kéziratot.
2014.04.24. 09:47
Kiskegyed.hu
Soha nem derül ki az igazság? Hulé Éva elégette Jimmy halálának történetét
Hulé Éva nem akarta, hogy más cipelje őutána azt a terhet, amely azokon a bizonyos papírokon állt. Megsemmisítette a kéziratot.
2014.04.24. 09:47
Kiskegyed.hu
Hulé Éva halála előtt elégette a Jimmy könyv kéziratait
Jimmy halálának szemtanúja mindezt maga mesélte el korábban a Story újságírójának.
2014.04.24. 04:00
Storyonline.hu
A Győri Ítélőtábla elnapolt egy devizahitel-pert
A Győri Ítélőtábla további iratokat bekérve elnapolta a CIB Bank devizahitel perének tárgyalását szerdán. A tárgyaláson Zámbó Tamás bíró megjegyezte, "nem tűnik bizonyítottnak", hogy a bank közölte azokat ... ...
2014.04.23. 14:28
Napi.hu
Hamarosan megtudhatjuk, mi van a Jimmy haláláról szóló kéziratban
Elment Zámbó Jimmy halálának egyetlen kívülálló szemtanúja. Aki így állítólag egy súlyos titok ismerője is volt. Amit nem feltétlenül vitt magával a sírba. Lehet, hogy létezik egy titkos kézirat, amiből végre kiderül a teljes igazság.
2014.04.23. 07:15
Kiskegyed.hu
Levetkőzött Zámbó Krisztián
Levetkőzött Zámbó Krisztián
Nincs olyan, amit meg nem tesz szerelméért az egykori x-faktoros.
2014.04.19. 11:00
Nlcafe.hu
Így kellene elkerülni a következő nagy háborút
Jimmy Carter volt amerikai elnök szerint az Egyesült Államoknak akkor sem szabad megtámadnia Iránt, ha az sikeresen kifejleszt egy atombombát, egyúttal pedig azt állította, hogy Izraelnek legalább 300 nukleáris fegyvere van - írta a Jiszráél Hajóm (Izrael ma) című izraeli lap.
2014.04.18. 13:43
Kitekinto.hu
Ez lehet Hulé Éva titkának sorsa. Ki kaphatja meg?
Hulé Éva hétfőn hunyt el, ügyvédje, Gerencsér András szerint pedig a lakásában lehet az a széf, ami a Jimmy halálával kapcsolatos kéziratot őrizheti - írja a Blikk.
2014.04.17. 17:42
Kiskegyed.hu
Az államra szállhat Hulé Éva titka
Budapest - Nem juthat be Gerencsér András – a hétfőn elhunyt Hulé Éva (†57) fiaként szeretett ügyvédje – hiába van nála az asszony lakásának kulcsa. Pedig úgy tudja, az a bizonyos széf vagy vaskazetta Éva lakásában lehet, ami a titkot rejti, hogy mit látott az asszony Zámbó Jimmy (†42) 2001-es halálának éjszakáján.
2014.04.17. 05:20
Blikk.hu
Most mindenki Hulé Éva titokzatos kéziratát keresi
Most mindenki Hulé Éva titokzatos kéziratát keresi
Hetek óta eltűnt, majd szomorú hír törte meg a csendet körülötte: egy fővárosi kórházban, szívelégtelenségben elhunyt Hulé Éva. Zámbó Jimmy halálának szemtanúja sírba vitte titkát.
2014.04.16. 07:15
Borsonline.hu
Halála előtt leírta Hulé Éva, ki ölte meg Jimmyt
Budapest — Hétfő este elhunyt Hulé Éva (†57), aki szemtanúja volt Zámbó Jimmy (†42) 2001-es halálának, s aki váltig állította: az énekes halálát nem öngyilkosság okozta.
2014.04.16. 05:25
Blikk.hu
Izraelnek 300 atomfegyvere van
Jimmy Carter volt amerikai elnök szerint az Egyesült Államoknak akkor sem szabad megtámadnia Iránt, ha az sikeresen kifejleszt egy atombombát, egyúttal pedig azt állította, hogy Izraelnek legalább 300 nukleáris fegyvere van - írta a Jiszráél Hajóm (Izrael ma) című izraeli lap.
2014.04.16. 01:01
Stop.hu
Zámbó Marietta: Ez abszurdum
Egy internetes portál a napokban azt írta: Zámbó Jimmy él és Argentínában tarják fogva. A Zámbó testvérek megelégelték a testvérükkel kapcsolatos negatív híreket, Marietta a TV2 Mokka című műsorában fejtette ki véleményét.
2014.04.15. 17:26
Stop.hu
Meghalt Hulé Éva, Zámbó Jimmy halálának szemtanúja
Az asszony régóta betegeskedett, és két héttel ezelőtt ismét kórházba került. Halálát szívelégtelenség okozta.
2014.04.15. 17:23
Velvet.hu
Carter: Izraelnek háromszáz atomfegyvere van
Jimmy Carter volt amerikai elnök szerint az Egyesült Államoknak akkor sem szabad megtámadnia Iránt, ha az sikeresen kifejleszt egy atombombát.
2014.04.15. 16:58
Gondola.hu
Meghalt Zámbó <strong>Jimmy</strong> halálának koronatanúja!
Meghalt Zámbó Jimmy halálának koronatanúja!
Hulé Éva a Király régi barátja volt, és jelen volt a végzetes estén: vallomása sokaknál kiverte a biztosítékot. Hosszú betegeskedés után szívelégtelenségben halt meg.
2014.04.15. 15:08
Delmagyar.hu
Meghalt a nő, aki tanúja volt Zámbó Jimmy halálának
Hule Éva Zámbó Jimmy egykori közeli barátja volt és azért lett híres, mert többször is azt vallotta, hogy az énekes felesége a felelős Zámbó halálában. A Bors szerint szívelégtelenség miatt ápolták kórházban, ahol elhunyt.
2014.04.15. 14:25
Hvg.hu
Meghalt Hulé Éva, <strong>Jimmy</strong> tragédiájának szemtanúja
Meghalt Hulé Éva, Jimmy tragédiájának szemtanúja
Az asszony régóta betegeskedett, szívelégtelenség miatt hunyt el. Korábban azért került a címlapokra, mert állítólag szemtanúja volt barátja, Zámbó Jimmy halálának.
2014.04.15. 13:20
Hir24.hu
Meghalt Jimmy tragédiájának szemtanúja
Az asszony régóta betegeskedett, szívelégtelenség miatt hunyt el
2014.04.15. 13:00
Storyonline.hu
Meghalt Hulé Éva, <strong>Jimmy</strong> halálának szemtanúja
Meghalt Hulé Éva, Jimmy halálának szemtanúja
Két hete egy fővárosi kórházban ápolták Hulé Évát, ahol végül elhunyt – írja a Bors.
2014.04.15. 11:30
Nlcafe.hu
Elhunyt Zámbó Jimmy halálának koronatanúja!
Kórházban elhunyt el Zámbó Jimmy halálának koronatanúja, Hulé Éva (†56)
2014.04.15. 11:23
Blikk.hu
Meghalt Hulé Éva, Zámbó Jimmy halálának szemtanúja
Az énekes egyik legjobb barátjának halálát szívelégtelenség okozta.
2014.04.15. 11:04
Kiskegyed.hu
Elhunyt Zámbó <strong>Jimmy</strong> halálának szemtanúja
Elhunyt Zámbó Jimmy halálának szemtanúja
Két hete ápolták egy fővárosi kórházban, ahol a napokban életét vesztette Hulé Éva, Zámbó Jimmy egykori közeli barátja - írja a Bors. [Dátum: 2014.04.15. 11:04]
2014.04.15. 11:04
Zene.hu
Adómentes ipari parkkal kampányol Pécs
Csökkenti Pécs az adóterheket, mégis ugyanannyit akar beszedni, mint előtte. Míg az adóiroda keményen behajt, sok Fülig Jimmy őszinte sajnálatára, addig a helyi kisvállalkozások valódi megsegítése helyett az ipari parkba költöző cégek örülhetnek adómentes teleknek.
2014.04.14. 19:03
Stop.hu
Mai mesék - Színházi nevelési konferenciát szervez a Kerekasztal
Mai mesék - Színházi nevelési konferenciát szervez a Kerekasztal
A Kerekasztal Színházi Nevelési Központ április 30. és május 2. között nevelési konferenciát szervez a Marczibányi Téri Művelődési Központba, Mai mesék - Összetett témákról fiataloknak címmel. "Nem akarok olyan népmesét vagy tündérmesét, ami úgy magyarázza meg az életet, hogy leegyszerűsíti. A fiatalok nem vennék komolyan." (Edward Bond)Számtalan színházi nevelési kísérlet zajlik ma Magyarországon. Valamennyien ismerjük a közhelyet, miszerint a gyerek nem hülye, csak fiatal. Ám sok esetben mégsem eszerint bánunk velük. Rengeteg példát tudunk sorolni, amikor lebutított történetekkel, álkérdésekkel bombázzuk a fiatalokat színházi előadásokon és színházi nevelési foglalkozásokon egyaránt.A Mai mesék konferencia résztvevői, főként a gyerekekkel és színházzal foglalkozó szakemberek, a téma- és történetválasztás nehézségeivel, annak elméleti és gyakorlati módszereivel szembesülhetnek. Szeretnénk, ha a résztvevők felismerhetnék a tabuk, az elhallgatások, a hazugságok visszahúzó erejét, és példák során fedezhetnék fel a bonyolult, összetett problémák vizsgálatának lehetőségeit különböző korosztályokkal.A Kerekasztal Színházi Nevelési Központ 2014. április 30-án mutatja be Edward Bond A széttört tál című drámáját a 10-13 éves korosztálynak. Ez a történet (ami a darab magyarországi ősbemutatója), ahogy a legtöbb hagyományos mese (gondoljunk csak például a Jancsi és Juliskára vagy bármely ógörög történetre), az életkörülmények romlásának családokra gyakorolt hatását vizsgálja. Az előadás rendezője Chris Cooper, Edward Bond alkotótársa, a legavatottabb Bond rendező a világon. A konferencia témáját ez a bemutató és a közös munka inspirálta.A konferencia tervezett programja:2014. április 30.09.00 Edward Bond: A széttört tál - a Kerekasztal Színházi Nevelési Központ bemutató előadása 5. osztályosoknak Egy város valamikor a jövőben. Szellemváros. Az utcák néptelenek. Csupán egy kutya és egy lámpaoszlop emlékeztet a valamikori civilizációra. Nincsenek újságok. Nincs TV. Az emberek nem tudják, mit gondoljanak. Kint a szél zörgeti az ablaktáblákat. Bent mindenki egyre éhesebb, és elkezdi bedeszkázni otthonát. A szülők igyekeznek gondoskodni gyermekeikről. Kevés az élelem. Az Anya bizonygatja lányának, hogy ennie kell. A Lány bizonygatja Apjának, hogy a képzeletbeli barátjának van szüksége élelemre. Küzdelem az élhető jövőért, a képzelet erejéért, ami képes megváltoztatni az életünket... A drámát 10-13 éves fiatalok számára írta a szerző, a kortárs brit drámairodalom egyik legmeghatározóbb alakja, Edward Bond. A Lány az a hős, aki a befogadóknak kapcsolódási lehetőséget nyújt a történethez, és lehetővé teszi, hogy alakján keresztül magukról, egymásról és a világról értsenek meg valamit az előadás során. Komplex és felkavaró történet, mely a ma társadalmának értékeiről, továbbélésük esélyéről hivatott beszélni. Szereplők:Anya – Lipták IldikóApa – Nyári ArnoldLány – Bagaméry OrsolyaFiú – Farkas AtillaFordító – Bethlenfalvy Ádám Design – Ceri Townsend, Theatre Ark, UKAsszisztens – Hajós ZsuzsaMunkatárs – Tárnoki MárkRendező – Chris Cooper, Big Brum TIE Co., UK 13.00 Beszélgetés Edward Bonddal és Chris Cooperrel az előadásról - moderátor és tolmács: Bethlenfalvy Ádám14.00 Edward Bond: Gyerekek - az Örkény Színház Kaptár csoportjának előadása„– Ígérd meg, hogy megteszel nekem valamit.– Nem ígérhetem meg, amíg nem tudom, hogy mi –– Az anyád vagyok. Ha megkérlek, hogy ígérd meg, akkor nem kellene kifogásokat keresned. Akarnod kellene, hogy megtedd."Edward Bond drámájában a szereplők szélsőséges szituációkból keresik a kiutat. De tetteikkel újabb nehéz helyzeteket teremtenek, és így egyre hosszabb az előttük álló út. Az előadás során felmerült kérdések: Milyen lehetőségei vannak a gyerekeknek a felnőttek világában? Mi az ő felelősségük? Mit tehet az ember, ha az ürességgel kell szembenéznie? Hogyan lehet klasszikus történetekkel fiatalokat megszólítani? Milyen módon érdemes – nézői és részvételi szerepet egyaránt kínálva – archetipikus helyzetekkel foglalkozni fiatalokkal?A darab különlegessége, hogy felnőtt színészek és egy fiatalokból álló csoport játszanak együtt. A kötött szövegű részek mellett a csoportos jelentekhez a szerző mondatokat kínál, de nagy szabadságot hagy a fiataloknak szövegeik alakításában. Izgalmas kérdés, hogy milyen további eszközökkel lehet segíteni a játszók kreativitását.Az elmúlt évadban elindított Örkény IRAM, az Ifjúsági Részleg és Alkotóműhely mozgásba hozta a színházat. Több mint 2300 fiatal vett részt eddig a különböző típusú programokon, a munkában a színház szinte valamennyi dolgozója közreműködött. Működésünk fókuszában a színház, e sok ezer éves társadalmi, művészeti jelenség mélyebb megismertetése, a „nézni tudás" színházi értelmű fejlesztése, valamint a fantázia és az alkotó képzelet serkentése áll. Közreműködnek az Örkény Színház színészei: Szandtner Anna és Ficza István. Fiatalok a KAPTÁR alkotócsoportban: Bakó Flóra, Bálint Ágnes, Beczők Bianka, Bráder Edina, Debre Anna, Dohy Balázs, Egri Zsófi, Kara Kata, Kereszty Anna, Kovács Laura, Lakatos Dorina, Ledő Barnabás, Mellári Zoé, Reseterics Luca, Stribik Eszter, Szalai Sára, Török Tímea, Zámbó Bianka Zenei munkatárs: Kákonyi ÁrpádMűhelyvezetők: Bethlenfalvy Ádám, Neudold JúliaFordította: Bethlenfalvy Ádám16.00 Beszélgetés Edward Bonddal és Chris Cooperrel az előadásról - moderátor és tolmács: Bethlenfalvy Ádám17.00 Kapcsolódások – A mese mint a világ megismerésének terepe - Chris Cooper workshopjaChris Cooper 2006 óta a Kerekasztal állandó szakmai partnere. Az egyik első és nemzetközi szinten legelismertebb angliai színházi nevelési társulat, a Big Brum Theatre in Education Company művészeti vezetője. Chris Cooper sokoldalú tapasztalattal rendelkezik a színházi nevelési előadásokkal kapcsolatban: főállásban foglalkozik Edward Bond drámáinak színrevitelével. Workshopján az általa két alkalommal is megrendezett, A széttört tál című színházi nevelési előadás kapcsán felmerülő kérdésekről, a témaválasztásról és annak feldolgozásáról tudhatunk meg többet.2014. május 1.10.00 Meséljünk együtt! - Edward Bond nyílt próbája a Kerekasztal színészeivelEdward Bond korunk egyik legizgalmasabb drámaírója, színházi gondolkodója. Munkásságát színháztörténeti szempontból mindenki méltatja, viszont kevesen vannak, akik kellő mélységben ismerik gondolkodását. Az utóbbi időben elsősorban fiatalok számára ír. Színháza azt vizsgálja, hogy a mai világban mit jelent embernek lenni. Mintája a nem lebutított ifjúsági színháznak: állítja, hogy az ember világszemlélete, tájékozottsága nem az életkorán múlik. Színházának fontos eleme, hogy nem látványosan, de annál megfontoltabban kapcsolódik azokhoz a kérdésekhez, problémákhoz, amelyek jellemzőek korunkra. A konferenciára való meghívásakor az előadásához kapcsolódó nyílt próba megtartására és egy beszélgetésre kérte őt a Kerekasztal, melyek lehetőséget adnak megérteni gondolkodását és extrém történetei mibenlétét.13.00 Színházi nevelési történetek – Egy kutatás tapasztalatai - Cziboly Ádám drámatanár, pszichológus, kutatásvezető előadása"A színházi nevelési programok száma az utóbbi években radikálisan növekszik Magyarországon. Az elmúlt színházi évad második felében Bethlenfalvy Ádámmal egy országos kutatás keretében felmértük, milyen főbb színházi nevelési gyakorlatok léteznek ma. A kutatás eredményeképpen megszületett Színházi nevelési programok kézikönyve összesen 119 szervezet 172 programját tartalmazza. A programok történetválasztása rendkívül szerteágazó: az irodalmi klasszikusoktól a kortárs ifjúsági drámákon át a megtörtént eseteken alapuló improvizációkig nagyon sok mindennel találkoztunk. A választott történetek dramatizálása, a színházi formanyelv, a történetben megtalált központi kérdés vagy állítás, a történet feldolgozásának módja is mind-mind nagyon széles spektrumon mozog. Az előadásban igyekszem erről összképet adni, és a fontosabb kérdéseket, dilemmákat is bemutatni." - Cziboly Ádám14.00 Szükséges szörnyűségek – A mese hatalmáról - Dr. Kádár Annamária mesepszichológus előadásaA mesékben a személyiségfejlődés különböző állomásai jelennek meg: a próbatételek valójában életpróbákról, életfeladatokról szólnak. Szimbolikus formában fellelhetők bennük a lelkünkben felmerülő konfliktusok is: az életkori krízisek, a szülőkről való leválás, a párválasztás próbatételei, a férfi-nő kapcsolat megpróbáltatásai, a döntések, az értékrend, ami mentén választunk, és az a mód, ahogy a kihívásokra válaszolunk. A mese nem racionális úton készít fel a felnőtti létre, a felnőtt döntésekre, hanem mágikus, irracionális módon. Nem a problémamentes élet ígéretét kapjuk meg tőle, hanem annak a reményét, hogy még a legkisebbek, a legesendőbbek is boldogulnak, ha adottságaikat és lehetőségeiket mozgósítják, ha nem hátrálnak meg az akadályok, megpróbáltatások előtt. A mesében minden MI vagyunk: nemcsak a legkisebb királyfival, szegénylegénnyel azonosulhatunk. Az elindulás jelenti a saját komfortzónánkból való kimozdulást, a hamuban sült pogácsa az erőforrásainkat, a sárkányok nagyon gyakran belső sárkányok, a saját félelmeink, szorongásaink, kishitűségünk, amit meg kell szelídítenünk, a segítőtársak szimbolizálják a társas kapcsolati hálónkat, a párválasztás, a királylány megtalálása a saját jobbik énrészünk megtalálását, a mesében az elérendő cél pedig az önmegvalósításunk. Járjuk végig együtt a mesehős útját, és nézzük meg, hogy mi az, amit megtanulhatunk a mesehőstől!15.00 Lehetőségek – A konstruktív mesélő - Nahalka István, a neveléstudomány kandidátusának előadásaAz előadás résztvevői megismerkedhetnek a konstruktivista tanulásszemlélet alapjaival. Ez a szemlélet nem fogadja el, hogy a tudás az emberekben annak közvetítésével formálódik meg. Az ember agya nem tudástartály, amelyet az iskolában és más erre hivatott helyeken fel kell tölteni, hanem eleven, állandóan „mozgásban lévő", alkotó képződmény. Tudásunkat mi magunk hozzuk létre, ezért megismételhetetlen, egyedi, csak a miénk. E konstruálás főként a már meglévő tudásból építkezik, állandóan értelmezve mindazt, ami a körülöttünk lévő világban üzenetként, inger formájában megjelenik. Így tapasztalataink nem a külvilág bevetülései, hanem szintén konstrukciók. Ezt az apparátust gyermekkorban a helytelen nevelés könnyen elronthatja: bárki elveszítheti kisgyermekként még meglévő hitét, hogy kis túlzással, a világot ő konstruálja. Azonban ez a hit meg is maradhat, így a konstruálásban nagy szerepet fog játszani a képzelet és a bátorság. A mesék ezt a folyamatot nagyban segítik, mert a mese a gyermek számára ugyanúgy nem csak egy átvett, „beengedett" történet, mint ahogy semmilyen tudásunk nem lehet egyszerű „tudásbeültetés", „ismeret-implantáció", hanem alkotás. Esti mesét hallgató gyermekeink, unokáink nem pusztán tágra nyílt szemmel fogadják be szavainkat, hanem kezelésbe veszi őket mindaz, ami már tudás bennük, ami már korábban megkonstruálódott. A mese így a dobhártyát mint határoló réteget elhagyva, az idegrostokon befelé vándorolva csodálatos világgá konstruálódik.16.00 Saját mesék - Kárpáti Péter drámaíró workshopja19.00 Kárpáti Péter: A negyedik kapu - a FÜGE, a Gólem Színház és a Titkos Társulat készülő előadásának munkabemutatójaA zsidó sátoros ünnepen a közösség tagjai kint éjszakáznak a kertben, egy sátorban, isznak, esznek, beszélgetnek, mesélnek, és nézik a csillagokat, amíg el nem alszanak. A sátoros ünnepen parancs: boldognak kell lenni, önfeledtnek, szabadnak. És ez nem könnyű dolog... Az előadás bemutatója augusztus végén lesz. A társulat jelenleg a próbafolyamat felénél tart. A nyílt próba során egy saját mesélési technikába avatják be a konferencia résztvevőit. Színészek: Fodor Tamás, Nagy Zsolt, Sipos György, Tóth Ildikó Zenészek: Csizmás András, Szabó-Sipos ÁgostonTér: Izsák LiliMozgás: Vadas Zsófia TamaraKonzultáns: Borgula AndrásMunkatárs: Kárpáti LizaProdukciós vezető: Kulcsár Viktória, Marcsa Barbara Írta és rendezte: Kárpáti Péter2014. május 2.10.00 Az emlékezés drámái – Szobor - a Káva Kulturális Műhely előadása középiskolásokkal„Nem vagyok a magam ura. Az embereket kell képviselnem. Ők pedig nem szeretnek tragédiákra emlékezni. Nem szeretik bűnösnek érezni magukat. És igazuk is van. Megtörtént. Nem tehetünk róla. Felejtsük el."A Káva színházi játékának alapja a romák ellen az 2008-2009-ben elkövetett magyarországi gyilkosságsorozat. A kiinduló alapötletet egy újsághír adta, melyben egy Magyarországon élő külföldi szobrászművész emlékmű-tervét több érintett falu önkormányzata is visszautasította. A Káva az előadás kapcsán a színház és a dráma eszközeit felhasználva emberség és előítélet viszonyát vizsgálja középiskolás vendégeivel együtt. Egy általuk írt történetet használnak, amely egy képzeletbeli magyar faluban játszódik, ahova egyik nap különös csomag érkezik... Polgármester – Takács GáborAnna, a lánya – Kőszegi MáriaMarci, Anna szerelme, az áldozat barátja – Kardos JánosÍró, dramaturg – Sebők BoriLátványtervező – Kiss GabriellaKivitelező – Iszlai ZoltánTechnika – Pintér István / Bodzsár GáspárRendező – Perényi Balázs13.30 Beszélgetés Takács Gáborral, Róbert Júliával és Sebők Borival az előadások létrejöttéről15.30 Varjak - a Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány kezdeményezésére létrejött színházi nevelési előadás nevelőotthonokban élő fiatalok számára készültA program a Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány kezdeményezésére és gondozásában, a Kerekasztal Színházi Nevelési Központ szakmai támogatásával és a Soltis Lajos Színházzal együttműködésben, az Európai Bizottság Daphne III. programjának pályázati támogatásával jött létre. A próbafolyamat és az előadás célja az állami gondozásból, a nevelőotthonokból megszökő, majd visszakerülő fiatalok érzékenyítése olyan problémákra, amelyekkel életük során nagy valószínűséggel szembesülni fognak. A történet főszereplője egy húsz év körüli fiú, aki két év kóma után egy katonai kutatóközpontban tér magához. Családjáról és a múltjáról semmit nem tud. Nem keresték, ő pedig nem emlékszik semmire és senkire. Elementáris igényt érez rá, hogy újradefiniálja önmagát... Színész-drámatanárok: Benkő Ágnes, Lipták Ildikó, Nagy Zsuzsi, B. Péter Pál, Kazári András, Pesti ArnoldDramaturg: Pass AndreaZene: Komlóczi ZoltánDíszlet, jelmez: Ondraschek PéterRendező: Kaposi László18.00 Beszélgetés Kaposi Lászlóval, az előadás rendezőjével
2014.04.13. 09:00
Szinhaz.hu
Szegedi lány luxus kendői londoni üzletházban
Szegedi lány luxus kendői londoni üzletházban
Lengyel Leona fiatal divattervező, aki luxus kendőivel hódította meg a londoniakat elmondhatja magáról, hogy körülötte mindig pezseg az élet, és ez most is így van. Az  Amaka Design House tavaly decemberben nyitott egy butikot a londoni  Westfield bevásárlóközpont luxus áru részlegében. Az üzlet célja, hogy segítse és támogassa a fiatal, induló márkákat a már jól ismertek mellett. A világ számos pontjáról, közel harminc tervező értékesít a boltban.  Lengyel Leona egyedüli magyar dizájnerként árulja luxus kendőit az Amaka Design House-ban, mely nem csak Anglia hanem Európa legnagyobb bevásárlóközpontjában található.    Vizuálisan lenyűgöző környezetben, exkluzív szolgáltatások felajánlásával gondoskodik arról, hogy a vásárlás feledhetetlen élmény legyen. Olyan márkák szomszédságába költöznek Leona kendői amelyek a Léna márkanevet viselik, mint a Burberry, Dior, Jimmy Choo. Az Amaka Design House azoknak való akik szeretnek stílusosan vásárolni. A fiatal dizájner 2014-es őszi/téli kollekcióját a Fashions Finest Show-n mutatta be a februári londoni divatnapok alatt, a szakmának és a közönségnek. Az Angliában készített luxus kendőkre az Amaka Design House szakértője is felfigyelt, és ez mellett a világ más pontjairól is vannak vásárlók, hiszen már a weben is rendelhetőek a kendők. Leona számára igazi elismerést jelent, hogy a kedvenc luxus divat márkáival egy polcon lesz az övé is. A luxus kendők elkészítésének [...]
2014.04.09. 11:14
Lifemagazin.hu
Négy amerikai elnök az emberi jogi csúcson
Az Austinban kedden megkezdődött, háromnapos emberi jogi csúcstalálkozón felszólalt Jimmy Carter exelnök
2014.04.09. 10:51
Gondola.hu
Johnny Depp teljesen lepukkant!
Johnny Depp stílusát nehéz követni: legutóbb Jimmy Kimmel műsorában jelent meg furcsa szettben.
2014.04.08. 19:00
Neon.hu
Nicole Kidmant túl photoshoppolták új reklámában
Mikor a gyönyörű színésznőre gondolunk, mostanában gyakran a botox jut az eszünkbe. Legújabb kampányában végképp elvetették a súlykot, durvábban photoshoppolták, mint általában. A Jimmy Choo reklámban szinte felismerhetetlenül megfiatalodott.
2014.04.06. 20:29
Marmalade.hu
Négy nagy mell nézett farkasszemet Jimmy Fallonnál
Ami még lényeges, hogy Mariah Carey a férje szerint nem tudta, ki az a Kim Kardashian.
2014.04.06. 10:23
Velvet.hu
Zámbóék kiakadtak a hírre! Valaki látta Jimmyt Argentínában
Zámbó Árpy bepereli a Facebookon feltűnt mocskolódás ötletgazdáját.
2014.04.04. 09:44
Kiskegyed.hu
Bill Clinton: nem lepne meg, ha egyszer meglátogatnának minket az Idegenek
Bill Clinton: nem lepne meg, ha egyszer meglátogatnának minket az Idegenek
Az USA egykori elnöke a Jimmy Kimmel Live esti show-ban fejtette ki teóriáját a földönkívüliekről.
2014.04.04. 08:08
Delmagyar.hu
Perelnek Zámbóék: <strong>Jimmy</strong> nevével csalnak a neten
Perelnek Zámbóék: Jimmy nevével csalnak a neten
Ízetlen tréfával nyerészkednek egy internetes oldal üzemeltetői: azt állítják, Zámbó Jimmy él, és Argentínában tartják fogva. Az álhír célja, hogy látogatókat vonzzon az oldalra. Zámbó Árpy perel.
2014.04.04. 06:15
Borsonline.hu
Már majdnem kibékültek, amikor csattant pofon Zámbó Krisztián arcán!
Látszik, hogy Zsuzsi és Zámbó Krisztián szeretik egymást, de valahogy mégis mindig hiba csúszik a hétköznapok történései közé.
2014.04.01. 16:11
Kiskegyed.hu
Nicole Kidman nadrág nélkül pózol legújabb plakátján - Újra cipőt reklámoz
Nicole Kidman nadrág nélkül pózol legújabb plakátján - Újra cipőt reklámoz
Nicole Kidman nem szégyellős Jimmy Choo-kampányában.
2014.04.01. 07:35
Femina.hu
Szentendrei szürreál
A napokban nyílt meg Zámbó István festőművész a Múlt paplan jövő párnával című kiállítása az állóhajón.
2014.03.31. 05:49
Nepszava.hu
Kislányok millióinak kell meghalnia, mert a családjuk fiút akart
Kislányok millióinak kell meghalnia, mert a családjuk fiút akart
Jimmy Carter, volt amerikai elnök levelet váltott Ferenc pápával a huszonegyedik századi nők helyzetéről.
2014.03.26. 21:20
Hir24.hu
Zámbó Krisztián mégsem lesz apa
Az Édes Élet sztárja pár napja még azt hitte, hogy szerelme terhes, de most kiderült, hogy egyelőre nem érkezik a gólya.
2014.03.26. 17:00
Storyonline.hu
Zámbó Krisztián nekiesett a nagybátyjának! Ezen dühödött be
Zámbó Krisztián nekiesett a nagybátyjának! Ezen dühödött be
Zámbó Krisztián az Édes Életben mondta meg a magáét Árpynak.
2014.03.26. 13:50
Femina.hu
Miért kell Zámbó Jimmyről ennyi bőrt lehúzni?
Miért kell Zámbó Jimmyről ennyi bőrt lehúzni?
2014.03.26. 00:04
Stop.hu
Egy nő ülhet Zámbó Jimmy trónjára?
Tehetségkutatóban keresi az új hangot a Zámbó család. A "Szeretem Jimmyt, és még énekelni is tudom" versenyre több mint kétszázötven ember jelentkezett, köztük nők is - számol be a Storyonline.hu.
2014.03.25. 23:22
Stop.hu
Mégsem lesz apa Zámbó Krisztián
Mégsem lesz apa Zámbó Krisztián
Zámbó Krisztián és párja, Zsuzsi szeretnének mindent előre megtervezni, mielőtt gyermeket vállalnak.
2014.03.25. 14:00
Nlcafe.hu
Peter nem érti, de énekli <strong>Jimmy</strong> dalait
Peter nem érti, de énekli Jimmy dalait
A Zámbó család máris talált egy Jimmyhez hasonló tehetséget? Szlovákiából egy olyan srác jelentkezett Zámbó Árpy tehetségkutatójára, aki ugyan egy kukkot sem tud magyarul, mégis hibátlanul bevágta a Király slágereit.
2014.03.25. 10:45
Borsonline.hu
<strong>Jimmy</strong> Carter kézzel írja leveleit a kémkedéstől tartva
Jimmy Carter kézzel írja leveleit a kémkedéstől tartva
A titkosszolgálatok kémkedéseitől tart, ezért kerüli az internetes kommunikációt és inkább kézzel ír levelet Jimmy Carter egykori amerikai elnök.
2014.03.25. 07:34
Kisalfold.hu
<strong>Jimmy</strong> Carter kézzel írja leveleit a kémkedéstől tartva
Jimmy Carter kézzel írja leveleit a kémkedéstől tartva
A titkosszolgálatok kémkedéseitől tart, ezért kerüli az internetes kommunikációt és inkább kézzel ír levelet Jimmy Carter egykori amerikai elnök.
2014.03.25. 07:34
Delmagyar.hu
Árpy rálelt Jimmy utódjára
Budapest — Zámbó Árpy (55) elveszett, csodahangú tehetségeket talált. Árpy egy válogató keretében keresett Jimmy (†42) hangjához hasonló énekhangot, hogy segítse a még be nem futott énekesek pályafutását.
2014.03.24. 18:37
Blikk.hu
Különös szokása van a volt amerikai elnöknek
Különös szokása van a volt amerikai elnöknek
Jimmy Carter a titkosszolgálatok kémkedéseitől tartva kerüli az internetes kommunikációt.
2014.03.24. 18:25
Hir24.hu
Női énekes is lehet Jimmy utódja
A Zámbó család tehetségkutatóban keresi az új hangot.
2014.03.24. 17:00
Storyonline.hu
Drágakőről nevezi el gyerekét Zámbó Krisztián
Drágakőről nevezi el gyerekét Zámbó Krisztián
Az Édes Élet szereplője a kamerák előtt szembesült azzal, hogy kedvese babát vár. A pár már születendő gyermekük nevéről is döntött.
2014.03.24. 13:50
Hir24.hu
Zámbó Krisztián nincs kész az apaságra
Zámbó Krisztián nincs kész az apaságra
Inkább a karrierjére összpontosítana most Krisztián, mint babázásra. De nincs mit tenni, hiszen jön a gyerek.
2014.03.24. 08:30
Borsonline.hu
Zámbó Krisztiánt sokkolta Zsuzsi terhessége
Jimmy fia nem biztos, hogy fel van készülve az apaságra.
2014.03.22. 08:00
Storyonline.hu
Apa lesz Zámbó Krisztián – sokkolta a hír
Apa lesz Zámbó Krisztián – sokkolta a hír
Egyáltalán nem ilyen szülinapi meglepetésre számított az Édes Élet sztárja.
2014.03.22. 08:00
Nlcafe.hu
Jimmy Choo sosem megy nyugdíjba, mert nem bír leállni!
A cipők istenének már többször javasolták, hogy vonuljon vissza, de egyszerűen képtelen rá. Szerelmes a női lábbelikbe!
2014.03.19. 21:12
Kiskegyed.hu
Zámbó Árpy Jimmy hangját keresi
Zámbó Árpy (55) Jimmy (†42) hangját keresi. Hiába telt el több mint tizenhárom év a magyar könnyűzene királyának halála óta, a családja még mindig azon dolgozik, hogy megőrizzék a legenda emlékét. Árpy ezért is vette a fejébe, hogy egy válogatón felkutatja azt azt embert, akinek a hangja legjobban hasonlít Jimmyéhez.
2014.03.17. 18:51
Blikk.hu
Ilyen lenne, ha Putyin Kickstarteren gyűjtene újabb hidegháborúra
Jimmy Fallon a héten már photobombolt New York tetején, most pedig Putyin bőrébe bújuk egy Kickstarter paródia kedvéért. Zseniális.
2014.03.15. 12:57
Socialtimes.hu
Nézzen először nyalakodó macskákat!
Jimmy Fallon szépen és cukin parodizálta ki az idegen emberek csókos videóját.
2014.03.14. 16:52
Velvet.hu
Krisztián a testét edzi, hogy a lelkét gyógyítsa
Krisztián a testét edzi, hogy a lelkét gyógyítsa
Zámbó Krisztián aggódik az egészsége miatt. Sőt, valójában lelkiállapota miatt: annak, hogy néha nem kap levegőt, akár belső feszültség is lehet az oka. Ezért kezdett most keményen edzeni.
2014.03.14. 06:35
Borsonline.hu
Visszatekert kilométerórájú autót adott el Zámbó Tihamér
Budapest – Kínos ügybe keveredett Zámbó Tihamér (57)! Egy olvasónk állítja: a Tihamér családjának érdekeltségébe tartozó cég csúnyán átverte!
2014.03.13. 05:15
Blikk.hu
Jimmy Fallon és Jon Hamm művészi photobombjai New York tetején
Jimmy Fallon úgy tűnik a The Tonight Show műsorvezetőjeként sem hagy fel a vicces videók gyártásával. Most Jon Hamm közreműködésével készített olyan klipet, melyben gyanútlan áldozatok tökéletesnek hitt képeit photobombolják meg New York tetején.
2014.03.12. 11:30
Socialtimes.hu
Zámbó <strong>Jimmy</strong> a fia szobájában lőtte fejbe magát
Zámbó Jimmy a fia szobájában lőtte fejbe magát
Tizenhárom évvel a halála után az énekes fia, Krisztián árult el részleteket az utolsó napról.
2014.03.08. 11:25
Hir24.hu
Itt élt Zámbó <strong>Jimmy</strong>! Krisztián megmutatta a család otthonát - Fotók
Itt élt Zámbó Jimmy! Krisztián megmutatta a család otthonát - Fotók
Zámbó Krisztián megmutatta barátnőjének a tragikusan elhunyt Zámbó Jimmy csepeli házát.
2014.03.08. 09:50
Femina.hu
13  év után derült ki a titok: fia szobájában lőtte le magát Zámbó <strong>Jimmy</strong>
13 év után derült ki a titok: fia szobájában lőtte le magát Zámbó Jimmy
Éjszakánként érezte apja szellemét – állítja Zám­bó Krisztián. Elmondásából kiderült, Jimmy épp az ő gyerekkori szobájában hunyt el. Krisztián-nak még mindig nehéz visszatérnie a családi házba.
2014.03.08. 06:35
Borsonline.hu
Erről írtunk 13 éve: Zámbó Jimmy halála sokkolta az országot
Csepel - Egy pisztoly, egy üveg pezsgő és egy hangosan kukorékoló kakas: ki hitte volna egykor, ez a három dolog együtt okozza majd a magyar könnyűzene királyának halálát?
2014.03.07. 15:59
Blikk.hu
Lindsay Lohant vízzel öntötték arcon
A színésznő arcába Jimmy Fallon öntött egy pohár vizet.
2014.03.07. 11:35
Velvet.hu
Zámbó Krisztián visszatért édesapja házába
Zámbó Krisztián megmutatta kedvesének, Zsuzsinak, hol és hogyan is nőtt fel. Az Édes Élet szereplői a TV2 Mokka című műsorában meséltek arról, milyen volt belépni Jimmy házába.
2014.03.06. 21:02
Stop.hu
Ennél ennivalóbb és édesebb cipőket nem találsz a Földön! Fotókkal
Nem is tudjuk igazán eldönteni, hogy divattervező vagy pék Chris Campbell, aki megalkotta a tökéletes női lábbelit, vajas tésztából, cukormázból és egyéb finomságokból! Egy Jimmy Choo-t valakinek?
2014.03.06. 17:32
Kiskegyed.hu
Zámbó Krisztián elmondta! Az ő szobájában lőtte le magát Jimmy
Feszült volt Zámbó Krisztián egykori lakhelyén. Végül kibökte, miért is olyan, amilyen.
2014.03.06. 13:36
Kiskegyed.hu
Brzezinski: A Nyugattól függ, meddig megy el Putyin
Jimmy Carter volt amerikai elnök nemzetbiztonsági tanácsadója diktátornak nevezte Putyint, aki szerinte részben Mussolini komikus imitációja, és egyben, ennél fenyegetőbb módon, Hitlerre is emlékeztet
2014.03.04. 22:28
Gondola.hu
Zámbó Krisztián egyelőre megúszta
Autóját már elárverezték, és kis híján a háza került sorra. Zámbó Krisztián megállapodott a hitelező bankkal.
2014.02.28. 15:09
Kiskegyed.hu
Újabb botrány a Zámbó-családban
Zámbó Árpy kénytelen volt a vádlottak padjára ülni a Pesti Központi Kerületi Bíróságon. Ártatlannak találták.
2014.02.25. 09:53
Kiskegyed.hu
Újabb botrány a Zámbó-családban
Zámbó Árpy kénytelen volt a vádlottak padjára ülni a Pesti Központi Kerületi Bíróságon. Ártatlannak találták.
2014.02.25. 09:53
Kiskegyed.hu
Csalással vádolják Zámbó Árpyt
Budapest - Nem volt hétfőn édes az élet Zámbó Árpynak (54), aki a Pesti Központi Kerületi Bíróságon a vádlottak padján várt az ítéletére.
2014.02.25. 05:28
Blikk.hu
Végrehajtókkal harcol Zámbó Krisztián
Végrehajtókkal harcol Zámbó Krisztián
Az énekes az autóját már elveszítette, a házát egyelőre sikerült megmenteni.
2014.02.22. 21:20
Hir24.hu
Harcol a végrehajtókkal Zámbó Krisztián
Az énekes az autóját már elveszítette, a házát egyelőre sikerült megmenteni.
2014.02.22. 18:00
Storyonline.hu
Meghagyja a bank Zámbó Krisztián házát
Dunavarsány — Sikerült megmentenie a családi házát Zámbó Krisztiánnak (33)! A fiata­l énekes több mint tízmilliós hitelt vett fel a 20–25 milliót érő házára, ám sokáig úgy tűnt, hogy másokhoz hasonlóan ő is bedől.
2014.02.22. 05:30
Blikk.hu
Kóbor farkassal akarták lejáratni Szocsit
Az átverés mögött Jimmy Kimmel áll, aki fogta magát és készített egy videót egy farkasról, aki állítólag az olimpiai szállás folyosóján mászkált.
2014.02.21. 21:05
Vidget.hu
Jimmy Fallon megint hashtagekben beszél
Jimmy Fallon legutóbb Justin Timberlake-kel mutatta meg mennyire béna lenne, ha élőbeszédben is használnánk a hashtageket. Mostani partnere Jonah Hill, az előadás pedig legalább olyan vicces, mint legutóbb.
2014.02.21. 11:01
Socialtimes.hu
Tekintse meg Lady Gaga édesanyját!
Jimmy Fallon show-jába igyekezvén az énekesnő anyukát villantott.
2014.02.20. 17:37
Velvet.hu
Megtalálta utódját Jay Leno
Tetszett a kritikusoknak Jimmy Fallon, aki a legendás tévést váltotta a The Tonight Show műsorvezetői székében az Egyesült Államokban.
2014.02.19. 14:35
Kulturpart.hu
Jó pontot kapott a kritikusoktól a híres műsorvezető utódja
Tetszett a kritikusoknak Jimmy Fallon, aki Jay Lenót váltotta a The Tonight Show műsorvezetői székében az Egyesült Államokban. Első adásában Fallon olyan hírességeket látott vendégül, mint Will Smith és a U2, de benézett Robert De Niro, Mike Tyson, Lady Gaga és Sarah Jessica Parker is.
2014.02.18. 20:00
Hvg.hu
Áradoztak a kritikusok a Jay Leno helyére beülő <strong>Jimmy</strong> Fallonról
Áradoztak a kritikusok a Jay Leno helyére beülő Jimmy Fallonról
A The Tonight Show új házigazdája az első adásban olyan hírességeket látott vendégül, mint Will Smith és a U2.
2014.02.18. 16:08
Delmagyar.hu
Áradoztak a kritikusok a Jay Leno helyére beülő <strong>Jimmy</strong> Fallonról
Áradoztak a kritikusok a Jay Leno helyére beülő Jimmy Fallonról
A The Tonight Show új házigazdája az első adásban olyan hírességeket látott vendégül, mint Will Smith és a U2.
2014.02.18. 16:08
Kisalfold.hu
Így néz ki Matt Damon pucér segge…
Így néz ki Matt Damon pucér segge…
…legalábbis a fénymásolatát. Matt Damon így reagált legjobb barátja, Ben Affleck és Jimmy Kimmel piszkálódására, hogy neki még mindig nincs Twittere.
2014.02.18. 11:36
Femcafe.hu
Zámbó Krisztián síel és sztrapacskát eszik
Van aki tud élni, és elég ehhez Hevesbe utazni.
2014.02.18. 10:58
Velvet.hu
Íme a hónap legszexisebb kameramannja
Jimmy Fallon műsorát a jelek szerint kockahasú álompasik veszik félmeztelenül.
2014.02.15. 07:55
Velvet.hu
Zámbó Árpi: A hajam milliókat ér!
Zámbó Árpi imádja a saját haját, szerinte milliókat ér, de Zámbó Krisztián örülne, ha a nagybátyja megszabadulna a fürtjeitől.
2014.02.13. 12:00
Storyonline.hu
Megszületett a vásznon Zámbó Jimi Hendrix!
Budapest — Rendhagyó alkotással gazdagodott Vojnits Attila (57) zenészeket ábrázoló sorozata.
2014.02.10. 21:43
Blikk.hu
Sárga taxik és <strong>Jimmy</strong> Choo - New York lett a divat fővárosa
Sárga taxik és Jimmy Choo - New York lett a divat fővárosa
A nemzetközi szakma nagyjai minden évben megválasztják a világ legstílusosabb városát. 2014-ben New York tudhatja magáénak a Legdivatosabb Város címet.
2014.02.10. 12:06
Femcafe.hu
Nem könnyű a címlapra kerülni
Nem könnyű a címlapra kerülni
A valóságshow-k és a tehetségkutatók szereplői ma már nem kerülnek olyan könnyen a címlapra, mint korábban. Egy jó sztori viszont még mindig jócskán, akár 30 száza­lékkal is megdobhatja az eladásokat. Zámbó Jimmy volt minden idők legnagyobb címlap­királya. A mai celebeknek nem jósolnak nagy jövőt a Marketing és Média által megkérdezett főszerkesztők.
2014.02.10. 10:22
Mmonline.hu
Veréssel fenyegeti Charlie Sheen Kutchert
Los Angeles – Ott sérteget, ahol csak tud. Elegem van! Jobb lenne, ha befogná a száját – panaszolta Asthon Kutcher (35) a Jimmy Kimmel Live című talkshow-ban, és természetesen, Charlie Sheenre (48) utalt, akit három éve rúgtak ki a Három pasi meg egy kicsi című tévésorozatban, és Kutcher lett az utódja.
2014.02.08. 11:10
Blikk.hu
"Mintha meg sem halt volna" - Érezték Zámbó Jimmy jelenlétét
Hihetetlen, de Zámbó Jimmy fia, Krisztián állítása szerint napi kapcsolatban van elhunyt édesapjával. Az X-Faktor felfedezettjének nem múlik el egyetlen éjszakája sem, hogy ne üzenne neki valamit az énekes - írja a Star magazin nyomán ujasz.hu.
2014.02.07. 15:02
Stop.hu
Idén volt az utolsó Jimmy-emlékkoncert? Mi az oka?
Zsúfolásig megtelt a Csepeli Munkásotthon színházterme. Tizenharmadik alkalommal rendezték meg a Zámbó Jimmy-emlékkoncertet, ami lehet, hogy egyben az utolsó is.
2014.02.07. 07:15
Kiskegyed.hu
Zámbó <strong>Jimmy</strong> okozta Varga Viktor balesetét?
Zámbó Jimmy okozta Varga Viktor balesetét?
Az Édes Élet szereplője 110-zel csapódott egy oszlopnak.
2014.02.06. 23:40
Hir24.hu
Meglepő! Fura kód került Zámbó <strong>Jimmy</strong> síremlékére!
Meglepő! Fura kód került Zámbó Jimmy síremlékére!
Mobilkódot helyeztek a csepeli síremlékre, amelyet bárki leolvashat okostelefonjával, majd a temetőben hallgathatja az elhunyt énekes slágereit. [Dátum: 2014.02.03. 21:06]
2014.02.03. 21:06
Zene.hu
Zámbó Jimmy egyszer Muckytól kért egy húszast játékgépre
„Na, azért isten nem vagyok!” – fakadt ki vagy 15 évvel ezelőtt, az azóta tragikus körülmények közt elhunyt Zámbó Jimmy egy interjúban. Majd hozzátette, hogy az már túlzás, de a királyi jelző, az kijár neki, ugyanis azért megdolgozott. A minap Békéscsabán járt Jimmy egyik nagyszerű ex-zenésztársa, név szerint Muck Ferenc (Mucky) szaxofonos – vele beszélgettem. (Persze utána belenéztem a CD-szinten muzyikáló Bluesberry koncertjébe is.)
2014.02.03. 19:15
Hir6.hu
Savile a királynő rokonát is belekeverte botrányába
London — Holtában kísért Jimmy Savile (†84), pedofilügyébe már a királyi család is belekeveredett.
2014.02.03. 19:01
Blikk.hu
Nagy eseményre készül Zámbó Krisztián
Nagy eseményre készül Zámbó Krisztián
Esküvőre spórol az Édes Élet sztárja, Zámbó Krisztián.
2014.02.03. 05:07
Nlcafe.hu
Esküvőre gyűjt Zámbó
Budapest - Esküvőjére spórol Zámbó Krisztián (33)! Az énekes mindennél jobban szeretné, ha oltár elé vezethetné szerelmét, Zsuzsit, vagyis Zsé babát, azonban az anyagiak miatt még várniuk kell a nagy napra. Krisztián addig is minden megtesz a a biztos háttér megteremtéséért.
2014.02.02. 18:16
Blikk.hu
QR-kóddal látták el Zámbó Jimmy sírját
Okostelefonnal leolvasható kódot helyeztek el az énekes sírkövére. Zámbó Jimmy születésének 55. évfordulóját ünnepelte ezzel a különös újítással a család.
2014.02.02. 15:40
Kulturpart.hu
QR-kódot tettek Zámbó Jimmy sírjára
A kód leolvasása után a mobilon megelevenedik Zámbó Jimmy élete és munkássága, szövegek, fotók és videók formájában. Sőt aki szeretne, vörös rózsát vagy fehér krizantémot helyezhet el, de még mécsest is gyújthat és írásos részvétnyilvánításra is lehetőség nyílik a virtuális felületen.
2014.02.02. 06:11
168ora.hu
Mobilkódot kapott Zámbó <strong>Jimmy</strong> sírja
Mobilkódot kapott Zámbó Jimmy sírja
Okostelefonnal leolvasható kódot helyeztek el az énekes sírkövére.
2014.02.01. 19:20
Hir24.hu
NB I-es védőt tesztel az FC Tatabánya
A Nemzeti Sport Online információi szerint az élvonalbeli Kaposvár labdarúgócsapatával néhány napja szerződést bontó 24 éves védő, Zámbó Bence a másodosztályú Tatabányánál szerepel próbajátékon.
2014.02.01. 13:30
Kemma.hu
QR-kóddal keltheti életre Zámbó Jimmyt
Az énekes 55. születésnapját egy új fejlesztéssel ünnepelte meg a család.
2014.02.01. 10:34
Velvet.hu
Sírjánál elevenedik meg Zámbó <strong>Jimmy</strong>
Sírjánál elevenedik meg Zámbó Jimmy
Elképesztő újításokkal találkozhatnak a Zámbó Jimmy sírjához látogatók.
2014.02.01. 08:00
Nlcafe.hu
Saját sírjánál énekel Zámbó <strong>Jimmy</strong>
Saját sírjánál énekel Zámbó Jimmy
Technikai újítást vezettek be Zámbó Jimmy csepeli síremlékénél. A 2001-ben elhunyt énekes sírja mellé ugyanis egy különleges kód került fel. Ennek segítségével virtuális virágokat is tehetünk a fejfája mellé, miközben a sztár dalait hallgatjuk.
2014.02.01. 06:25
Borsonline.hu
Hazudoznak a sztárok a Jimmy-emlékestről, Zámbóék magyarázkodnak
A bebukott emlékest távol maradó sztárjai és a Zámbó-klán kezd egymásnak esni. Kövesse velünk az eseményeket!
2014.01.29. 09:21
Velvet.hu
Zámbó Krisztián exkluzív sörbárt nyit
Az énekesnek két hónapja még egy fillérje sem volt.
2014.01.28. 09:18
Velvet.hu
Nohát: Zámbó Krisztián kocsmát nyit
Nohát: Zámbó Krisztián kocsmát nyit
Menyasszonyával készül berobbani a vendéglátóiparba az egykori X-faktoros. A pár különleges söröket fog árulni.
2014.01.28. 08:45
Borsonline.hu
GatesLetter.com
Bill Gates egy rendhagyó website-al hökkentette meg a közönséget az USA-ban közkedvelt Jimmy Fallon showban.
2014.01.27. 18:14
Mediainfo.hu
Ki nem találnád, kivel ment Kiszel Tünde a Jimmy-emlékkoncertre! Megmutatjuk
A dekoratív tévészemélyiség vonzerejének képtelenség ellenállni. Megint fiatal fiúja van.
2014.01.27. 09:51
Kiskegyed.hu
Ki nem találnád, kivel ment Kiszel Tünde a Jimmy-emlékkoncertre! Megmutatjuk
A dekoratív tévészemélyiség vonzerejének képtelenség ellenállni.
2014.01.27. 09:51
Kiskegyed.hu
Elkerülték a sztárok a <strong>Jimmy</strong>-emlékestet
Elkerülték a sztárok a Jimmy-emlékestet
Elmaradt az ígért sztárdömping Zámbó Jimmy szokásos januári emlékkoncertjén. A harminc fellépő helyett alig tíz énekes állt színpadra a csepeli művelődési házban. Bálint Antónia, az est állandó háziasszonya betegségre hivatkozott, kiderült: haragszik.
2014.01.27. 06:25
Borsonline.hu
A Tankcsapda megdöntötte Zámbó Jimmy albumeladási rekordját
A MAHASZ éves eladási listáján 14 albummal is az élen jár a Tankcsapda.
2014.01.25. 16:42
Velvet.hu
Fosztogatóktól félnek a Zámbó testvérek
Zámbó Tihamér szerint sokan vadásznak elhunyt fivére relikviáira, így félő, hogy egyesek megpróbálhatják kifosztani az énekes végső nyugvóhelyét - írja az ujasz.hu.
2014.01.21. 18:58
Stop.hu
 A 10 legjobb dal ébredéshez
A 10 legjobb dal ébredéshez
Dalok, amelyek a reggelről szólnak. Szeretünk ezekre ébredni hétköznap reggeleken. Várjuk a ti kedvenceiteket is! Csupa olyan dal következik, amelyeket tényleg szívesen hallgatunk reggelenként. Mert lágy, sokszor akusztikus hangszerek szólnak bennük. Mert a reggelről, az ébredésről énekelnek bennük. Mert olyanok, mint a reggeli hangulatunk. És persze mert a kedvenc előadóink éneklik őket. (A sorrend esetleges.) Nézzük: 1. Norah Jones: Sunrise Norah Jones világhírű dala mindig eszünkbe juttatja, miért rajongunk annyira a napfelkeltéért, hogy néha képesek vagyunk csak ezért felrázni magunkat hajnalban. Érdekes kontraszt, hogy a dalszövegben éjszaka van. 2. Oren Lavie: Her Morning Elegance Így látja a férfi a szerelmét reggelenként. Legalábbis bizonyos férfiak egynémely szerelmüket. A stop-motion technikával készült videó tökéletes példája annak, hogyan lehet egy nagyszerűen megkomponált hangjegy- és képsorral világhírnévre szert tenni. 3. Jimmy Cliff: I Can See Clearly Now Ha épp kijöttél egy hosszú megfázásból, ha sikerült véget vetned egy rossz kapcsolatnak, ha három hét esőzés után végre kisütött a nap – ez az örökzöld a te slágered aznap reggelre. Az eredetije is legalább ilyen kúl – itt hallgathatod meg. 4. Szeder: Reggeli dal A Szeder egy viszonylag új, kávézókban játszó akusztikus zenekar. Reggeli dalukat tavaly írták, és azóta sem megy ki a fülünkből, hogy „Itt van az egész nap előttem, bármi lehet ma még belőlem." 5. Mika: By The Time A By The Time dallama az ébresztőóra ketyegését idézik, a szöveg azonban egy alkalmi szeretőről szól, aki meglép, míg a másik még alszik. Az angol-amerikai-libanoni popsztár ebben a dalában duettet énekel Imogen Heappel, egy másik popzenei óriással, akit itthon alig ismernek. Még jó néhány klasszikus és kevésbé ismert reggeli dal található a következő oldalon! --pagebreak-- 6. Beatles: Good Day Sunshine Természetesen nem hagyhattuk ki a The Beatles idevonatkozó slágerét, amelytől mindig fülig szalad a szájunk, ha ezt hallgatjuk először ébredés után. Még reggeli menstruációs görcsre is jó, kipróbáltuk! 7. Kispál és a Borz: Tejjel kifli A szomorúságot és a magányt is át kell élni néha. Azért vidámabbakat is tudott ennél a Kispál és a Borz! De néha kell ilyen is. 8. Nina Simone: Feelin' Good Talán a legismertebb klasszikus, ha reggeli inspirációról van szó. A Feeling Good egyébként eredetileg egy musical betétdala volt – itt hallgathatjátok meg –, de Nina Simone hangján maradt meg a fejünkben, és nem véletlenül. 9. Good Morning a Singin' In The Rain című musicalből Mindenkinek kötelező meghallgatni egy átbeszélgetett, átlelkizett, ébren töltött éjszaka után. Merthogy az Ének az esőben musical második legismertebb darabja erről szól. 10. Zero 7: Morning Song A brit Zero 7 triphop és az ambient irányzatok egyik legismertebb képviselője, és mivel ez a műfaj a lassú, elgondolkodós, ráérős elektronikus zenék közé tartozik, ezért rengeteg közöttük a korán reggel is bátran hallgatható darab. Igaz, nem mindegyik szól a reggelről. Ez itt viszont. Ti mit hallgattok reggelenként? Van olyan dal, ami be van állítva a telefonotokban ébresztőórának? Írjátok meg emailben vagy kommentben! Fotók: Pinterest
2014.01.21. 06:57
Evamagazin.hu
Több mint ezer zaklatást néztek el a BBC-nél!
Sokkal több szexuális zaklatás fordult elő a brit közszolgálati médiában, mint gondolták: a legújabb nyomozati anyag szerint Jimmy Savile, a BBC egykori sztárja legalább 1000 alkalommal erőszakoskodott gyermekekkel az intézmény falai között.
2014.01.20. 12:26
Blikk.hu
Nőies magas sarkú szandálok tavaszra: ez lesz a divat
Nőies magas sarkú szandálok tavaszra: ez lesz a divat
Az új Jimmy Choo-szandálokat a természet színei ihlették. Nézd meg a csinos topánokat!
2014.01.20. 11:15
Retikul.hu
Így énekel Chris Pine — videó
Így énekel Chris Pine — videó
A színész, akit nemsokára musicalben láthatunk, zongorakísérettel Frank Sinatrát énekelt Jimmy Kimmel talkshow-jában.
2014.01.18. 22:04
Starity.hu
Naomi és <strong>Jimmy</strong> Uso összeházasodtak
Naomi és Jimmy Uso összeházasodtak
A WWE két szupersztárja, Naomi Knight és Jimmy Uso tegnap hivatalosan is összekötötték az életüket.
2014.01.18. 17:20
Starity.hu
Kiderült az igazság: Falaztak Jimmynek a testvérei
Sokan gondolják úgy, hogy Zámbó Jimmy testvérei életében nem voltak olyan jóban a Királlyal, mint ahogy halála után beállították. De Tihamér szerint ez csak rágalom - számol be a Kiskegyed.hu.
2014.01.17. 17:50
Stop.hu
Zámbó Árpy: Nem vagyunk rosszban Krisztiánnal
Zámbó Krisztián és Zámbó Árpy életét is nyomon követhetik a nézők az Édes életben. A két Zámbó cáfolja a pletykákat, miszerint rosszban lennének egymással.
2014.01.17. 17:00
Storyonline.hu
Átmegy a konkurenciához az RTL korábbi sztárja
Zámbó Árpy nemrégiben aláírta a szerződést a TV2-vel, most pedig már láthatjuk is az egész családot a TV2-ön futó Édes életben.
2014.01.17. 13:05
Kiskegyed.hu
Zámbó Krisztián a TV2 sztárja lesz
Zámbó Krisztián a TV2 sztárja lesz
Az X-Faktor után Jimmy fia az Édes életben folytatja.
2014.01.17. 08:45
Hir24.hu
Édes élete lesz Zámbó Krisztiánnak is
Budapest — Mindenki betekintést nyerhet Zámbó Krisztián (33) és a Zámbó család életébe, ugyanis a TV2-n futó Édes élet című műsorban szerepelnek péntektől.
2014.01.16. 18:20
Blikk.hu
Hosszú évek hallgatása után árulták el az igazságot Zámbó Jimmy testvérei
Sokan gondolják úgy, hogy Zámbó Jimmy testvérei életében nem voltak olyan jóban a Királlyal, mint ahogy halála után beállították. De Tihamér szerint ez csak rágalom. „Rendre mi védtük meg Jimmyt a féltékeny férjektől, barátoktól!” – árulta el.
2014.01.16. 07:15
Kiskegyed.hu
Nicole Kidman <strong>Jimmy</strong> Choo kedvéért szabadult meg a ruháitól
Nicole Kidman Jimmy Choo kedvéért szabadult meg a ruháitól
Egy Oscar-díjas színésznőnek kifogástalan cipőkkel kell rendelkeznie. Ezt vallja Nicole Kidman (46) is, aki a Jimmy Choo 2014-es kampányarca lett, s nem is akármilyen képek készültek róla.
2014.01.13. 11:25
Noinetcafe.hu
Volt az a pénz! Nicole Kidman topless fotóhoz állt modellt - Fotók
Volt az a pénz! Nicole Kidman topless fotóhoz állt modellt - Fotók
Nicole Kidman képes volt topless fotóhoz modellt állni, Jimmy Choo új kollekcióját reklámozva.
2014.01.11. 19:05
Femina.hu
Jimmy Fallon 007-es ügynök és a szupermodellek a megmentésünkre!
A Vanity Fair címlapján a sikeres amerikai műsorvezető Alessandra Ambrosio és Doutzen Kroes Victoria`s Secret modellek társaságában.
2014.01.10. 13:57
Glamouronline.hu
Béke Zámbóéknál: marad Edit asszony neve a sírkövön
Béke Zámbóéknál: marad Edit asszony neve a sírkövön
Jimmy testvérei nem szívesen látják Edit asszony nevét A Király sírkövén, ezért eltávolíttatják azt. Jimmy fiai viszont édesanyjuk védelmére keltek.
2014.01.10. 08:48
Delmagyar.hu
Mindenki megnyugodhat: Edit asszony neve marad Zámbó Jimmy sírkövén
A család szeretné levetetni a nevet az énekes sírkövéről, de mégsem teszik meg.
2014.01.10. 08:16
Velvet.hu
Maradhat Edit neve <strong>Jimmy</strong> sírkövén!
Maradhat Edit neve Jimmy sírkövén!
A Bors szerdán írt a sír körüli bonyodalmakról. A Zámbó család azonban most úgy döntött, legfontosabb a béke köreikben
2014.01.10. 06:55
Borsonline.hu
Botrány Zámbóéknál: egymásnak estek a családtagok
Botrány Zámbóéknál: egymásnak estek a családtagok
Jimmy testvérei nem szívesen látják Edit asszony nevét A Király sírkövén, ezért eltávolíttatják azt. Jimmy fiai viszont édesanyjuk védelmére keltek.
2014.01.09. 09:18
Delmagyar.hu
Egymásnak ugrasztotta a Bors a Zámbó klánt
A napilap szerdai cikkje nyomán összeugrott az özvegy A Király testvéreivel. Áll a bál.
2014.01.09. 07:30
Velvet.hu
Háború tört ki Zámbó <strong>Jimmy</strong> családjában
Háború tört ki Zámbó Jimmy családjában
Hatalmas botrányt robbantott ki a Bors szerdai cikke: Jimmy testvérei nem szívesen látják Edit asszony nevét A Király sírkövén. Jimmy fiai felvették a kesztyűt, megvédték édesanyjukat.
2014.01.09. 06:15
Borsonline.hu
Megbolygatják Zámbó Jimmy sírját!
A zenészlegenda halálának évfordulója körül mindig történik valami. Most Jimmy testvérei készülnek tenni valami furcsát.
2014.01.08. 10:22
Kiskegyed.hu
Lecsiszoltatják Zámbó Jimmy sírjáról az özvegye nevét
A testvérek szerint nincs helye a síremléken a nevének, hiszen egy másik férfival van párkapcsolata.
2014.01.08. 08:03
Velvet.hu
Levésik <strong>Jimmy</strong> sírjáról Edit asszony nevét
Levésik Jimmy sírjáról Edit asszony nevét
Eltűnik Zámbó Jimmy síremlékéről felesége, Edit neve. A testvérek csiszoltatják le, akik szerint az asszony nem méltó arra, hogy neve ott díszelegjen az énekes fejfáján.
2014.01.08. 06:25
Borsonline.hu
Képzőművészeket keresnek Oroszlányban
Hosszú szünet után ismét Képzőművész Szakkör indul Oroszlányban, Zámbó Kornél festőművész vezetésével.
2014.01.07. 23:45
Kemma.hu
Titkos ereklyét csempésztek Jimmy koporsójába
Édesanyja az énekes zongorájának egy darabját csempészte bele fia koporsójába a temetés előtt.
2014.01.07. 12:00
Storyonline.hu
Zámbó család az Édes életben
2014-ben is folytatódik a TV2 nagy sikerű, Édes élet című valóságshowja. A csatorna beharangozójából már több új szereplő személyéről is fellebbent a fátyol, ám ezúttal Zambó Árpyról derült, ki, hogy a sorozat szereplője lesz.
2014.01.06. 11:30
Radiototal.hu
Zámbó Árpy is Édes élet szereplő lesz
Zámbó Árpy is Édes élet szereplő lesz
Jimmy öccse nemrégiben aláírta a szerződést a TV2-vel, hamarosan pedig már láthatjuk is az egész családot az Édes életben.
2014.01.04. 12:25
Hir24.hu
Újabb súlyos titok derült ki Zámbó Jimmy múltjából!
Viharos fejezete volt Zámbó Jimmy életének az az időszak, amelyet Háfra Marival töltött.
2014.01.03. 17:22
Kiskegyed.hu
Ragyogó ezüstszín topánok esküvőre - <strong>Jimmy</strong> Choo-tól
Ragyogó ezüstszín topánok esküvőre - Jimmy Choo-tól
Habár a ruha alól a cipő ritkán villan ki, Jimmy Choo nem bízta a véletlenre az esküvői cipőkollekcióját.
2014.01.03. 11:15
Retikul.hu
Lejárt a Rejtő-művek szerzői joga
Lejárt a Rejtő-művek szerzői joga
Rejtő Jenő a legismertebb név azon a listán, amelyre azok a magyar szerzők kerültek, akiknek műveire január 1-jével lejárt a szerzői jog, vagyis közkinccsé váltak. A szerzői jog a szerző halála után 70 évig védi az alkotásokat, az oltalom minden esetben december 31-ig tart - emlékeztet az Artisjus - Magyar Szerzői Jogvédő Iroda Egyesület csütörtökön az MTI-hez eljuttatott közleménye. A dokumentum felidézi, hogy 2013-ban azon alkotók művei mentesültek a védettség alól, akik 1943-ban hunytak el, Rejtő Jenő mellett például Bálint György író, Harsányi Zsolt író, dalszövegíró, Hegedüs Gyula író vagy Huber Gyula nótaszerző.Rejtő Jenő A művek innentől szabadon felhasználhatók, azaz a jogutódok engedélye nélkül lehet a könyveket kiadni, sokszorosítani, megfilmesíteni. "Egy dolog marad továbbra is sérthetetlen: a szerző névjoga. Ez azt jelenti, hogy továbbra sem állíthatja senki, hogy ő írta volna Senki Alfonz vagy Fülig Jimmy kalandjait" - írta az Artisjus. A közlemény kiemeli, hogy a nemzetközi viszonylatban Szergej Rahmanyinov a legismertebb, 1943-ban elhunyt alkotó, azonban mivel Oroszországban csak 50 évig védettek a művek, mindössze az utolsó hat szerzeménye állt jogi védelem alatt december 31-ig. Az Artisjus felidézi, hogy 2013-ban fontos változás történt a szerzői jog területén: az Európai Unióban az előadók és hangfelvétel-előállítók védelmi idejét 50 évről 70-re emelték.Forrás: MTI
2014.01.03. 09:02
Szinhaz.hu
Zámbó Krisztián nem ment el apja gyászmiséjére
Zámbó Krisztián nem ment el apja gyászmiséjére
Jimmy fiai nem mentek el az apjuk tiszteletére szervezett temetői megemlékezésre. A meghitt ünnepségen a rajongók mellett csak az énekes testvérei és édesanyja állt megtörten a hatalmas síremlék mellett.
2014.01.03. 06:15
Borsonline.hu
Zámbó Krisztián nem vett részt apja megemlékezésén
Fiai nélkül tartották meg a Zámbó Jimmy tiszteletére rendezett megemlékezést.
2014.01.03. 04:35
Nlcafe.hu
Rejtő Jenő szabad préda lett
Rejtő Jenő szabad préda lett
Hiába a jogdíjmentesség, Fülig Jimmy mégsem lesz olcsóbb. Pedig a szerzői jogok után szép summa jut a jogkezelőkhöz és az örökösökhöz
2014.01.03. 00:10
Hir24.hu
Böcskei Balázs (Dinamó Műhely): Kiknek a királya volt Zámbó Jimmy?
Zámbó Jimmynek nem a magyar zenei kánonban van a helye, de általa lehetséges egy osztály, és egy kultúra megismerése. Ha a munkáskultúra része, úgy megítélése ideológiai töltetű. [...] Bővebben!
2014.01.02. 21:55
Mandiner.hu
Közkincs lett Fülig Jimmy
Rejtő Jenő a legismertebb név azon a listán, amelyre azok a magyar szerzők kerültek, akiknek műveire január 1-jével lejárt a szerzői jog, vagyis közkinccsé váltak.
2014.01.02. 19:40
Kulturpart.hu
Becskei és Zámbó felezte a díjat
Húsz egyesület 56 sakkozója indult a 14. Eventus-Agria Park-kupa nemzetközi versenyen.
2014.01.02. 13:30
Heol.hu
Eladó Zámbó <strong>Jimmy</strong> legendás zongorája
Eladó Zámbó Jimmy legendás zongorája
Újra életre kelhet Jimmy elfeledett zongorája! A 13 éve raktárban álló hangszerhez túl sok emlék kötődik, ám Jimmy testvérei most úgy gondolják, nem szabad tovább ott hagyni porosodni. A hangszer azonban csak olyasvalakié lehet, aki maga is méltó Jimmyhez!
2014.01.02. 09:00
Hir24.hu
Zámbó mama: találkozom  még <strong>Jimmy</strong> fiammal!
Zámbó mama: találkozom még Jimmy fiammal!
Imádkozik, hogy ma kimehessen fia sírjához, hiszen Anna néni egészségét megviselték az elmúlt évek – de főként az, hogy elvesztette a fiát. Jimmy tizenhárom éve távozott az élők sorából.
2014.01.02. 06:45
Borsonline.hu
Eladó Zámbó Jimmy legendás zongorája
Újra életre kelhet Jimmy elfeledett zongorája! A 13 éve raktárban álló hangszerhez túl sok emlék kötődik, ám Jimmy testvérei most úgy gondolják, nem szabad tovább ott hagyni porosodni. A hangszer azonban csak olyasvalakié lehet, aki maga is méltó Jimmyhez!
2014.01.02. 06:00
Storyonline.hu
Sírva mulatott Zámbó Krisztián
BUDAPEST — Könnyeivel küszködve szórakoztatta Zámbó Krisztián (33) a Fásy Mulató közönségét a 2013-as év utolsó napján! A Zámbó fiú profi módjára, mosollyal az arcán énekelt a színpadon, pedig nem volt jókedve.
2014.01.01. 19:28
Blikk.hu
Mától ingyen olvashatunk Rejtőt
Lejárt a szerző halálától számított 70 év, közkincs lett Fülig Jimmy, Piszkos Fred és a Török Szultán.
2014.01.01. 13:48
Index.hu
Profi tanítja táncolni Zámbó Krisztiánékat
BUDAPEST — Oláh Gergő és Dér Heni koreográfusa irányítja a Fásy revütáncosait! Kurucz Benjamin (30) három hét alatt ráncba szedte a táncosokat, köztük Zámbó Krisztián (33) kedvesét, Takács Zsuzsit (22) is, és olyan ötletekkel állt elő, amelyek Fásy Ádámot is lenyűgözték.
2013.12.27. 18:53
Blikk.hu
Leégett az otthonuk, segítségre várnak
Bükkszenterzsébet - Ruhákat már kaptak, mégis életük legszomorúbb karácsonyán vannak túl Zámbó Józsefék (31).
2013.12.27. 17:09
Blikk.hu
Vendéglátózni kezd Zámbó Krisztián
Jimmy fia karrierjének második felvonásaként emlegeti, hogy egy bárban lesz állandó fellépő.
2013.12.19. 11:00
Storyonline.hu
Zámbó Krisztián is vendéglátózni fog
BUDAPEST - Elkezdődött Zámbó Krisztián (33) zenei karrierjének második felvonása! Korábban írtuk, hogy Zámbó Jimmy (†42)  legidősebb fia Fásy Ádám (61) újdonsült szórakozóhelyén, a megújult Astoria bárban lesz állandó fellépő.
2013.12.19. 04:40
Blikk.hu
Táncoló évszakok - Az Erkelben tartja premierjét a Honvéd Táncszínház
Táncoló évszakok - Az Erkelben tartja premierjét a Honvéd Táncszínház
Táncoló évszakok - Népszokásaink, jeles napjaink címmel a Söndörgő együttes közreműködésével mutatja be új produkcióját a Honvéd Táncszínház az Erkel Színházban december 17-én. Az Operaházban aznap karácsonyi koncertet hallhat a közönség. A látványos táncprodukció a soknemzetiségű Kárpát-medence hagyományos táncait, dalait, öltözetét, nyelvét és nemzeti szokásait mutatja be. A magyar népszokások mellett a délszláv, zsidó, sváb, cigány hagyományokból válogatott vidám, tréfás jelenetek, lendületes táncok, vérpezsdítő zenék egy dramatikus történet köré szövődnek - közölte az együttes az MTI-vel. Az előadás forgatókönyvét Vincze Zsuzsa, a díszletet Tóth Kázmér készítette. A Söndörgő együttes mellett az előadásban a Honvéd Táncszínház zenekarát, a Hegedős együttest is hallhatják Papp István Gázsa vezetésével. Az előadás szólista szerepeiben Hajdú Sarolta Rege és Zámbó István, a Honvéd Táncszínház Junior Prima-díjas táncosa lép színpadra.Fotó: Dusa Gábor, opera.hu Az Operában a latin ízekkel fűszerezett karácsonyi hangversenyt Jordi Bernácer dirigálja, szintén kedden. László Boldizsár és Csáki András gitárművész mellett közreműködik a világszerte ismert Los Calchakis együttes, amelynek chilei és argentin muzsikusai a Navidad nuestra című Ramirez-darab megszólaltatását teszik autentikussá. Az előadás előtt a világhírű szoprán, Rost Andrea árul jótékony célból teát és forralt bort az Ybl-palota előtt. Az énekesnő a karácsonyi időszakban a Bohémélet Mimijeként lép színpadra. "Fontosnak érzem, hogy az operavilág művészei érzékenyen reagáljanak a minket körülvevő súlyos problémákra, és lehetőségeikhez mérten segítsenek a megélhetési gondokkal küzdő családoknak. Örömet adni másoknak szívet melengető érzés" - mondta Rost Andrea a felkérésről.Forrás: MTI
2013.12.17. 13:10
Szinhaz.hu
Revüsztár lesz Zámbó Krisztián!
BUDAPEST - A Fásy-revü sztárja lesz Zámbó Krisztián (33) és kedvese, Takács Zsuzsi (22)! Krisztián életében először lép majd barátnőjével – aki tizenhárom éves kora óta táncol – együtt színpadra, de reméli, hogy sikerük lesz.
2013.12.15. 05:10
Blikk.hu
Erre szórja a pénzt Zámbó Krisztián
Az X-Faktor felfedezettje nagy bajban van, mégis mulatásra költi a pénzét.
2013.12.14. 08:00
Storyonline.hu
Így szórja a pénzt Zámbó Krisztián
Így szórja a pénzt Zámbó Krisztián
Szórakozásra szórja el a pénzt Zámbó Krisztián – írja a Blikk.
2013.12.14. 06:00
Nlcafe.hu
Mulatásra szórja a pénzt Zámbó Krisztián
BUDAPEST — Viszi a bank Zámbó Krisztián (33) házát, az autóját pedig már el is vitte. Munkát nem kap, nincs, aki foglalkoztassa, így csak abból tud élni, amit a kevés fellépéséért megkap.
2013.12.14. 05:30
Blikk.hu
Kiakadt a Zámbó család az Irigy Hónaljmirigyesekre
A Mulat a király videóklip első 20 másodpercén borult ki a Zámbó család. Jimmy testvére a néhai énekest Puskáshoz hasonlítja, JimmyfiaKrisztián csalódott.
2013.12.11. 10:35
Velvet.hu
Botrányos videó! Zámbó Jimmy halálán viccelődtek
Valószínűleg nem csak Zámbó Krisztiánnál, hanem rajta kívül még sokaknál kiveri a biztosítékot az Irigy Hónaljmirigy legújabb klipje, a Mulat a király, amelyben egyértelműen Zámbó Jimmy máig tisztázatlan halálát karikírozzák ki.
2013.12.11. 08:32
Kiskegyed.hu
Zámbó <strong>Jimmy</strong> halálával viccelődik az Irigy Hónaljmirigy
Zámbó Jimmy halálával viccelődik az Irigy Hónaljmirigy
Az énekes fia szerint a mirigyesek meggyalázták édesapja emlékét.
2013.12.11. 07:35
Hir24.hu
Zámbó Krisztián kiakadt: Meggyalázták apám emlékét!
Zámbó Krisztián kiakadt: Meggyalázták apám emlékét!
A hozzátartozók egyáltalán nem tartják humorosnak azt a klipet, amely a Zámbó Jimmy tragikus halálát megelőző perceket karikírozza ki. A paródiát készítő mirigyesek utólag már sajnálják a dolgot.
2013.12.11. 06:15
Borsonline.hu
Áll a bál a mirigyes fiúk és a Zámbó család között
Áll a bál a mirigyes fiúk és a Zámbó család között
Kitört a háború a Zámbó család és az Irigy Hónaljmirigy között.
2013.12.11. 04:45
Nlcafe.hu
Mi köze van Kálmán Olgának Zámbó <strong>Jimmy</strong>hez? - Mindent kitálal az ATV riportere
Mi köze van Kálmán Olgának Zámbó Jimmyhez? - Mindent kitálal az ATV riportere
Megjelent Kálmán Olga Egyenes beszéd című könyve.
2013.12.07. 19:00
Femina.hu
Csodálatos fotó a születésről!
Nagyszerű órákat élt át Jimmy Hoffman fotós, amikor fényképezőgépével végigkísérte egy pillangó születését.
2013.12.05. 17:04
Kiskegyed.hu
Élőben alázták Zámbó Krisztiánt Sebestyén Balázsék
Schobert Norbi énekelt egy dalt Rubint Rékának, ami megosztotta az internetezőket. Egyik felük a hangját kritizálta, a másik oldal pedig a romantikát díjazta.
2013.12.04. 08:33
Kiskegyed.hu
Veszett állat támadta meg Zámbó Jimmy egykori barátnőjét
Mintha nem lenne elég baja az amputált lábú Hulé Évának, nemrég egy veszett kóbor macska harapta meg. A kórházban megjelent neki Jimmy szelleme és magával hívta a túlvilágra.
2013.12.03. 14:35
Kiskegyed.hu
Veszett macska marta meg Hullé Évát
Budapest – Zámbó Jimmy (†42) halálának szemtanúja, Hullé Éva (56) különös balesetet szenvedett: az amputált lábai miatt tolószékhez kötött asszonyt saját lakásában marta meg egy veszett kóbor macska!
2013.12.03. 05:20
Blikk.hu
X-Faktor: Zámbó Krisztiánnak esélye volt a győzelemre?
Zámbó Krisztián túltette már magát az X-Faktor kudarcán, de azt mondja valójában mindenki tisztában volt azzal, hogy komoly esélye volt a győzelemre.
2013.12.02. 09:00
Storyonline.hu
Zámbó Krisztián: Mindenki tudta, hogy esélyes vagyok az X-Faktorban
Zámbó Krisztián: Mindenki tudta, hogy esélyes vagyok az X-Faktorban
Az énekes nem indulna újra tehetségkutatón, azt mondja, ezt az esélyét már eljátszotta. Az azonban mindenki számára világos volt, hogy komoly eséllyel indult.
2013.12.02. 06:55
Hir24.hu
Zámbó Krisztián: nem akartam milliomos lenni
Zámbó Krisztián: nem akartam milliomos lenni
Az énekes azt mondja, gazdag is lehetett volna a vállalkozásaiból, mégsem ezt az utat választotta.
2013.11.29. 17:50
Hir24.hu
Több százmilliós filmre gyűjt Zámbó Krisztián
Jimmy fia az utóbbi időben eltűnt, és már a sokadik visszatérésre készül.
2013.11.29. 09:00
Storyonline.hu
Kidurrant a Zámbó-lufi
Budapest — Semmi nem történik a Zámbó Krisztiánról (33) szóló könyvből készülő film körül. Az énekes, úgy tűnik, szépen lassan háttérbe szorul.
2013.11.28. 17:42
Blikk.hu
Testvéreinél húzzák meg magukat Zámbó Árpyék
Leégett annak a budapesti társasháznak a tetőszerkezete, amelyben a lakásuk van, átmenetileg használhatatlan az otthonuk.
2013.11.26. 08:28
Velvet.hu
Nincs, aki fizesse Zámbó Árpyék kárát
Nincs, aki fizesse Zámbó Árpyék kárát
Csőstül jön a baj Zámbó Árpy életében. Felesége belvárosi lakásának tetőszerkezete vasárnap hajnalban égett porrá, és még biztosítás sincs a társasházon. A Bors megtudta ennek egyik okát: a közösköltség-tartozás milliós összegre rúg.
2013.11.26. 06:45
Borsonline.hu
Testvére fogadta be Zámbó Árpyékat
Budapest — Testvéreihez költözik Zámbó Árpy (53) a családjával.
2013.11.25. 19:45
Blikk.hu
Lenyomta a Királyt a Tankcsapda
Lenyomta a Királyt a Tankcsapda
A Tankcsapda áll a Mahasz-lista elsô 14 helyén, így megdöntötték Zámbó Jimmy több mint egy évtizedes rekordját.
2013.11.25. 11:45
Borsonline.hu
Tűzoltók mentették ki égő lakásából Zámbó Árpy feleségét
Tűzoltók mentették ki égő lakásából Zámbó Árpy feleségét
A tragikusan elhunyt Zámbó Jimmy testvére épp nem volt otthon, amikor kigyulladt a társasház, ahol laknak.
2013.11.24. 22:55
Hir24.hu
Videó: Társasház tetőszerkezete gyulladt ki Budapest VII. kerületében
A Nyár utcai lakóépület 100 négyzetméteres teteje leégett. A lángok a szomszédos épületekre nem terjedtek át. Az oltás idejére a lakóknak - köztük a zenész Zámbó Árpád édesanyjának - el kellett hagyniuk a házat.
2013.11.24. 19:33
Langlovagok.hu
Videó: Társasház tetőszerkezete gyulladt ki Budapest VII. kerületében
A Nyár utcai lakóépület 100 négyzetméteres teteje leégett. A lángok a szomszédos épületekre nem terjedtek át. Az oltás idejére a lakóknak - köztük a zenész Zámbó Árpád édesanyjának - el kellett hagyniuk a házat.
2013.11.24. 19:33
Langlovagok.hu
Zámbó Árpy lakása lángra kapott
Zámbó Árpy lakása lángra kapott
Leégett Zámbó Árpy lakása. Vasárnap hajnalban kapott lángra az az épület, melyben az énekes ingatlanja található. Feleségét a tűzoltók ébresztették és menekítették ki. Árpy kétségbeesetten rohant a helyszínre.
2013.11.24. 18:30
Borsonline.hu
Tönkrement Zámbó Árpyék lakása
Budapest - Megsemmisült Zámbó Árpy (32) otthonának egy része. Az énekes és családja is ott lakott, abban a házban, aminek a tetőtere hajnalban kigyulladt Budapest belvárosában.
2013.11.24. 18:15
Blikk.hu
Itt a vég: a magyar pop fekete hete
A Tankcsapda átadta a múltnak Zámbó Jimmy rekordját, de visszatért a Kozmix is. Megrázó képsorok következnek.
2013.11.23. 09:11
Velvet.hu
Toncsit felhergelte a rádiós Zámbó Árpyval
Toncsit felhergelte a rádiós Zámbó Árpyval
Bálint Toncsi berágott, amiért a Lounge Rádió Csúf igazság című adásában összehozták Zámbó Árpyval. Amint erről értesült, azonnal felhívta az egyik műsorvezetőt. A folytatásra azonban másként emlékeznek.
2013.11.22. 08:45
Borsonline.hu
Jimmy halála óta nem dőlt meg ilyen rekord
Tarol a Tankcsapda: a hazai zenei slágerlisták történetében először fordul elő, hogy ugyanattól az előadótól 14 kiadvány szerepel a Top 40 albumlistán, ráadásul az első 14 helyen - közölte a Mahasz.
2013.11.21. 21:50
Hvg.hu
Szívszaggató fotók a világ csodálatos, de elkallódó népeiről
Jimmy Nelson brit fotós Namíbiától Szibérián át Tanzániáig harminc törzset keresett fel, akikkel gyakran még tolmáccsal sem tudta megértetni magát. A kapcsolatteremtésnek itt más módjai vannak.
2013.11.21. 18:34
Nyugat.hu
<strong>Jimmy</strong> édesanyja: "Imádkozom, hogy a fiam mellett lehessek"
Jimmy édesanyja: "Imádkozom, hogy a fiam mellett lehessek"
A rajongó szeretet túlélte a "királyt", de megannyi megnyilvánulása sokszor már teher a család számára. Az énekes édesanyja rengeteg emberben tartja a lelket Jimmy tragédiája óta, ám mindannyiszor a saját sebeit szakítja fel, amikor meghallgatja őket...
2013.11.21. 11:05
Hir24.hu
Jimmy édesanyja: "Imádkozom, hogy a fiam mellett lehessek"
A rajongó szeretet túlélte a "királyt", de megannyi megnyilvánulása sokszor már teher a család számára. Az énekes édesanyja rengeteg emberben tartja a lelket Jimmy tragédiája óta, ám mindannyiszor a saját sebeit szakítja fel, amikor meghallgatja őket...
2013.11.21. 06:00
Storyonline.hu
Elmeakupunktúrára szorul Zámbó Krisztián
Elmeakupunktúrára szorul Zámbó Krisztián
Zámbó Jimmy egy angyallátónak üzente, hogy segítsen Krisztiánnak túllépni a blokkjain. A látó elmeapukunktúrával segítené Jimmy fiát, aki, bár szkeptikus, kíváncsi rá, segítene-e rajta a természetfeletti gyógymód.
2013.11.20. 06:25
Borsonline.hu
Vélemény: Üzenet
Vélemény: Üzenet
Elmeakupunktúrával kívánja feloldani egy látó Jimmy fiában az úgynevezett blokkokat, melyektől rossz irányba halad az élete. Nem vicc, egy Svájcban élő, magyar származású médium üzente ezt, akinek álmában megjelent a Király szelleme.
2013.11.20. 06:25
Borsonline.hu
Újra játszani fog! - Interjú Falusi Mariannal
Újra játszani fog! - Interjú Falusi Mariannal
Falusi Mariann a Rózsavölgyi szalon piciny színpadán Dalolva szép az élet … csak el ne dzsesszük! címmel ad estet, hamarosan azonban színésznőként is visszatér - Spilák Klára interjúját olvashatják.Falusi Mariann mindent tud a dzsesszről és általában az éneklésről. Sárik Péter zongoraművész társaságában dzsessz-alapokból kiindulva a legkülönfélébb stílusú dalokat szólaltatják meg, az I Got Rhythm-től kezdve a Halleluján át az Ez történt Lellén című slágerig. Mariann azonban -sok év kihagyás után- színésznőként mutatkozik be a Rózsavölgyi Szalonban. Ugyanis november 22-én tartják Réczei Tamás Halál Velencében című művének bemutatóját, amelyben az idős, nagybeteg Britten utolsó napjai elevenednek meg, amint épp egy Thomas Mann novellából készülő operán dolgozik. A színdarabban életrajzi elemek, a novella szálai és az opera dallamai keverednek egymással, Falusi Mariann pedig Britten ápolónőjét alakítja. Partnerei Kőszegi Ákos és Porogi Ádám. Az est után beszélgettünk éneklésről, közéleti szerepvállalásról, kereskedelmi televíziózásról és persze a közelgő színházi premierről. Hogyan vált a dzsessz az életed meghatározó részévé?Falusi Mariann: A pályám elején, a Konzervatóriumban és a Zeneművészeti Főiskolán leginkább operát énekeltem, de a Ki mit tud?-on 1983-ban nem nevezhettem a kategóriában, mert profinak számítottam. Viszont mindenképpen indulni akartam, mert akkoriben ez jelentett kiugrási lehetőség, és amúgy is jó játéknak tűnt. Ezért a könnyűzenei kategóriába jelentkeztem, de kiestek mellőlem a könnyűzenészek, csak dzsesszisták maradtak, ígynekem is dzsesszt kellett énekelni. A Stúdium Dixieland zenekar kísért, akik szintén a továbbjutók között voltak. Ez a találkozás olyan jól sikerült, hogy a verseny után elkezdtünk együtt dolgozni, és ott ragadtam... a dzsessznél. Néhány évvel később megalakult a Pa-dö-dő, ami egy teljesen más zenei vonalat képviselt. Nem volt hiányérzeted? Falusi Mariann: Szerintem nincs olyan, hogy komolyzene vagy könnyűzene. Zene van, és azt lehet jól vagy rosszul csinálni. Semmivel sem komolyabb egy dzsessz sztenderd, például az Ez történt Lellén, mint bármelyik Pa-dö-dő szám. Pontosan ugyanazt követelik meg az előadótól, persze a hangzásuk más. A dzsessz egyfajta szabadság. Nagyobb teret enged a zenei rögtönzéseknek, így az érzelmeknek is. Ebben a tekintetben a Pa-dö-dő számok valóban kisebb léptékűek, inkább a gondolatiságuk, humoruk teszi érdekessé őket. Egyébként minden műsoromban azt tartom a legfontosabbnak, hogy megmutassam, mennyire sokrétű a zene, és hogy nem az a lényeg, miként kategorizáljuk. Az estjeimen a kortárs operától Cohenen, Zámbó Jimmyn, Ganxsta Zoleen át a rapig és a magyar népdalokig sokminden elhangzik. Az a lényeg, hogy olyasmit találjak, ami érzelmileg mozgatja meg az embereket. A műfaji sajátosságok másodlagosak.Viszont a különböző műfajok különböző technikákat igényelnek az énekesektől, a zenészektől... Falusi Mariann: Mindenki képes mindenféle dalt elénekelni, csak máshogy. Technikai különbség kizárólag az operaéneklés és az éneklés között van. A dzsesszt, a könnyűzenét vagy a népdalt ugyanazokkal a technikákkal lehet előadni. Én mindent átfolyatok magamon, ezért remélhetőleg a dalaim úgy szólalnak meg, ahogy csak én tudom őket megszólaltatni. Azt szeretném megmutatni, hogy nekem mit jelentenek. De gondolom ezt sokan mondhatják magukról... Mégis nehezen tudom elképzelni, hogy nincs kedvenc stílusod, vagy dalod, amit a legszívesebben énekelsz, ami a legközelebb áll hozzád... Falusi Mariann: Keresem az utamat. Épp ma este eljött megnézni a kiadó, aki szeretne velem lemezt készíteni, és azt mondta, őrület, mennyi lehetőség van bennem, mégis meg kéne határozni, milyen az én stílusom. De nehezen adom magam. Nehezen mondom azt, hogy csak bluest fogok énekelni, mert mindenfélét szeretnék énekelni. Nem okoz görcsöt, hogy "valamilyen legyek". A Pa-dö-dő egy egyéni hangvételű kezdeményezés volt, azóta lehet tudni, milyen is vagyok. Most a szabadságra vágyom és lubickolok benne. Az éneklés mellett, sok év után, újra színházi, ráadásul prózai szerepet vállalsz... Falusi Mariann: Réczei Tamás, az előadás rendezője azzal keresett meg, hogy Beatleseket kell majd énekelnem egy darabban. Ez nekem nagyon tetszett. Ha nem is adok Beatles-estet, de azért nem lesz teljesen prózai az a szerep… Egyébként egy ápolónőt játszom, aki egy tök jó figura, egy egyszerű, hús-vér nő, aki félti Brittent, akit tisztel és szolgál. Bízom benne, hogy bár nem vagyok színésznő, tudok azonosulni ezzel a tenyeres-talpas, természetes figurával. Annak pedig nagyon örülök, hogy huszonöt év után újra találkozom a színpadon Kőszegi Ákossal, akivel 1988-ban együtt játszottunk Szegeden az Olivér című musicalben. Ő Fagin volt, én pedig Nancy, a ribanc. Milyen a közös munka? Falusi Mariann: Nagyon élvezem, és nagyon megérint! Az Ákosnak van egy monológja, amitől mindig potyog a könnyem, akárhányszor mondja el. Amúgy újra szembesülök azzal, hogy a színház nehéz műfaj, nagyon összetett dolog. Annyi mindenre kell figyelni: a szituációra, arra, hogy honnan hova tart a történet, a mozgásokra, és arra, hogy közben mondom a szöveget, amit egyáltalán nem tudok megtanulni, mert nincs benne rutinom. Egyszer Kovalik Balázs rendezte az Óriáscsecsemő című kortárs operát, amiben én is énekeltem, emlékszem a vele való munka volt életem egyik legnagyobb élménye. Fantasztikus volt, ahogy elemzett, ahogy mondatról mondatra pontosan végiggondolt és elmagyarázott nekünk mindent. És most Réczei Tamás ugyanezt csinálja. Ez újra nagyszerű élmény. Amellett, hogy énekelsz és játszol, közéleti szerepet is vállalsz, mert annak tekinthető a Lang Györgyivel közös Klubrádiós műsorotok. Mit gondolsz, mennyire fontos az, hogy egy művész valamilyen módon „hallassa a hangját”? Falusi Mariann: Ezt ki-ki egyénileg dönti el. Az kétségtelen, hogy mindenki szeret valahova tartozni, és mindenki próbálja megtalálni azokat a számára hiteles embereket, fórumokat, orgánumokat, akikhez kapcsolódhat. Én csak olyan ügy mellé állok oda, amiben hiszek. A szabad gondolkodásban, a megértésben, a toleranciában hiszek, illetve abban, hogy mindenkinek saját magával kell foglalkoznia és a maximumot kell nyújtania a saját területén. A szabadon élni és szabadon élni hagyni elvének vagyok a híve. Az ember még a párjának sem könnyen adja meg a szabadságot, sokszor az ő életét akarja élni, be akarja zárni. De ha kicsiben, azaz egy párkapcsolatban képesek vagyunk tiszteletben tartani a másik akaratát és személyiségét, akkor nagyobb eséllyel fogunk tiszteletben tartani minden emberi akaratot és személyiséget. És úgy érzed, hogy az elveidet a Klubrádión keresztül is tudod képviselni? Falusi Mariann: Pontosan. Nem véletlen, hogy kiket hívunk meg. Nem azért hívjuk meg a vendégeinket, mert úgy gondolkodnak, mint mi. Aki nem érzi a Klubrádió közegét megfelelőnek, az úgysem fog eljönni. Viszont nagyon fontosnak tartjuk, hogy beszélgessünk fiatalokkal, az ő szerepvállalásukról, lehetőségeikről, de jönnek sportolók, idősebb színészek, rendezők is. Az ő hitvallásuk baromi fontos. Nem oknyomozó riportokat csinálunk, egyszerűen csak hagyjuk, hogy az illető, aki hozzánk érkezik olyan képet közvetítsen a világról, amelyet éppen a magáénak érez. Nálunk kávéházi dumcsi zajlik. Amióta a politika látóterébe került, a Klubrádió felett újra és újra összecsapnak az indulatok. Óhatatlan, hogy összekössenek benneteket azzal a rádióval, ahol műsort vezettek. Származott ebből konfliktusotok? Előfordult, hogy valahova nem hívtak azért, mert a Klubrádióban szerepeltek? Falusi Mariann: Persze. Többször is. Elsősorban vidéki koncertek esetében fordul ez elő. De én büszke vagyok az úgymond ellenzéki szerepünkre, és arra, hogy olyan emberekkel tudok beszélgetni a műsorban, akikkel szót értünk, még akkor is, ha nem ugyanúgy gondolkodunk. Viszont nem engedjük meg magunknak a műsorban, hogy politizáljunk. Ez egy művészeti -, sportolós -, csillagász -, tudós -, akármilyen műsor. Szerinted egy művész vállalhat bármiféle politikai vagy közéleti szerepet? Falusi Mariann: Szerintem politikai szerepet nem vállalhat egy művész, de közéleti szerepet viszont kötelező vállalnia, mert muszáj az embereknek tól-ig pontokat mutatnia annak, aki előtérben van.Egy másik kényes kérdés a kereskedelmi televíziók műsoraiban való szereplés. Sok művész úgy tartja, nem szabad eladnia magát bizonyos műsorokba, de te például elég sok műsorban részt vettél. Dilemmát okozott, hogy igent mondj a felkérésekre? Falusi Mariann: Az első Csillag születik-ben zsűriztem, amit egy nagyon színes, ifjúsági műsornak szántak. Engem nagyon érdekelt ez az összművészeti dolog, és miután az én pályám a Ki mit Tud?-on indult, amit megnyertem 83-ban, úgy gondoltam, ez a műsor egy szép visszatekintés lesz. Az is volt. Utána felhívtak, hogy el akarok-e menni a dzsungelbe a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorral. Kérdeztem, mit lehet ott látni, és azt válaszolták, hogy az Iguazu vízesést. És akkor azt válaszoltam, „ez engem érdekel!”. Egyetlen életem van és úgy gondoltam, ezt muszáj látnom. Nem törődtem azzal, hogy mit mutat a kamera, hogy látszik-e a mellem vagy sem, teljesen mindegy volt. Úgysem tudok hazudni, olyan vagyok amilyennek látszom, akkor is, ha megmutatom, akkor is, ha nem mutatom meg, és nem érdekel, hogy mások mit látnak, úgyis mindenki elfelejti három nap múlva. Igyekszem magam előtt hiteles és természetes maradni, ezért a dzsungelben is törekedtem arra, hogy ne kelljen magyarázkodnom azért, mert más arcot vettem fel. Jólesett a vállalás, szerettem csinálni, akartam csinálni, csak nyertem vele. Nem azért, mert megnyertem a vetélkedőt, hanem azért, mert megnézhettem az Iguazu vízesést, és egy olyan élménnyel lettem gazdagabb, ami keveseknek adatik meg. Néhány évvel később felkértek a Megasztárba. Az azért volt nagyon érdekes, mert Presser Gábor székébe ülhettem, és tulajdonképpen neki köszönhető, hogy összejött a Pa-dö-dő. Pici bácsi válogatta össze ugyanis az énekes lányokat a Pesti Színházban bemutatott Rémségek kicsiny boltjába, és ott találkoztam a Györgyivel először. Utána ő vitt minket sokfelé és az, hogy most vele turnézok, egy csodálatos dolog. Pici bácsi végigkíséri az egész életemet... Visszatérve a Megasztárra, azzal a tudattal vállaltam a szereplést, hogy mi statiszták vagyunk benne, a gyerekek is, én is, mert ez egy TV show. Erről a gyerekeknek is beszéltem már az első találkozó alkalmával, mert fontosnak tartottam, hogy tudják, hol a helye ennek az egésznek. Egyszer odajött valaki és azt kérdezte, mi lesz utána. Mondtam neki, hogy semmi. Itt egyetlen egy lehetőség van, hogy véletlenül megnyered, fölvisz egy lift és akkor le kell menni a földszintre és szépen el kell kezdeni dolgozni. Meg kell írni a saját számodat, ki kell találni, hogy te mit szeretnél csinálni, mi áll jól neked, mert a műsor nem rólad szól, hanem a show business-ről. Ha most lennél annyi idős, mint amikor a Ki mit tud?-ra neveztél, jelentkeznél egy ilyen tehetségkutatóba? Falusi Mariann: Persze. Továbbra sincs más mód a megmutatkozásra. Ezek a gyerekek viszik most a prímet, tehát rá vannak kényszerítve arra, hogy versenybe szálljanak. Ettől függetlenül valamilyennek lenni kell. Annak idején, amikor a Pa-dö-dő elindult, mi hihetetlenül merésznek és nagyszerűnek számítottunk, mert színes volt a hajunk, és meghökkentően öltözködtünk. Most már egy általános iskolai osztály bármikor leöltöz bennünket. Ma már más az ingerküszöb. Ma már le kell bontani a falat ahhoz, hogy valami történjen. De akad akinek ez könnyedén sikerül, éppen azért, mert valamilyen...Szerző: Spilák KláraSzínház.hu
2013.11.20. 06:00
Szinhaz.hu
Bereczki Zoltán jól tűri a gumiarcot
Bereczki Zoltán jól tűri a gumiarcot
Brad Pitt zombijait is a TV2 egyik maszkmestere készítette. ­Rausch Bernadett az, aki kollégájával együtt a Sztárban sztár hírességeit változtatja át hétrôl hétre. A legnehezebb dolguk Jimmy arcával, azaz Varga Viktorral volt.
2013.11.19. 07:45
Borsonline.hu
Őrületes átalakulások, hihetetlen produkciók
A Sztárban Sztár mostani adásában Zámbó Jimmy, Michael Jackson, Christina Aguilera és Geri Halliwell is nagyot alakított. Legalábbis az őket utánzó kaméleon-sztárok.
2013.11.17. 18:00
Vidget.hu
Sztárban sztár: Varga Viktor - Egy jó asszony mindent megbocsájt (Zámbó <strong>Jimmy</strong>)
Sztárban sztár: Varga Viktor - Egy jó asszony mindent megbocsájt (Zámbó Jimmy)
Zámbó Jimmyt alakította a színpadon Varga Viktor. A Király bőrébe bújt énekes 36 pontot kapott a produkciójára. [Dátum: 2013.11.15. 23:01]
2013.11.15. 23:01
Zene.hu
Sztárban sztár: Varga Viktor – Egy jó asszony mindent megbocsájt
Sztárban sztár: Varga Viktor – Egy jó asszony mindent megbocsájt
Varga Viktor ismét férfiként lép színpadra, a héten Zámbó Jimmy egyik slágerét adja elő. Az énekesről sokan nem tudják, hogy négy és fél oktáv hangterjedelemmel rendelkezett, ami nagyon kevés embernek adatik meg. A Sztárban sztár szereplője most nagyra tör, eredeti hangnemben kísérli meg az előadást. Viktor 36 pontot kapott produkciójára....Read more »
2013.11.15. 22:22
Doily.hu
Sztárban Sztár: Zámbó Jimmy ma este Varga Viktor lesz....
Sztárban Sztár: Zámbó Jimmy ma este Varga Viktor lesz. Viktor nemcsak a hajkoronát, hanem a jellegzetes hangot is megpróbálja visszaadni a színpadon.
2013.11.15. 13:00
Stop.hu
Borban az igazság!
  Magyarország legpatinásabb borvidékei egy hétvégére Budapestre költöznek, és más-más városrészt foglalnak el. Szombaton és vasárnap 16 órától a Continental Budapest Hotel – ARAZ Éttermében velem is találkozhattok:  https://www.facebook.com/arazrestaurant 2013. november 15. és 17. között Borban az igazság címmel gasztro- és kulturális rendezvényt szervez a Budapesti Bevásárló és Tematikus utcák (BUM), valamint a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK). A rendezvény számos művészeti értéket tartalmaz, de éppúgy megtalálhatók a szórakozás, kikapcsolódás elemei, képviselői is. A bor és a sajt két teljesen eltérő tőről fakadó élvezet, mégis kéz a kézben járnak: kialakult a szokás, az egyes borok sajtokhoz való társíthatósága. Magyarország nagy borvidékeit hat különböző utcában jelenítik meg. Így a Ráday utcában a pécsi, villányi borvidék mutatkozik be. A Liszt Ferenc téren a balatoni-; a Mikszáth téren az alföldi borvidék ismerhető meg. A Falk Miksa utcában Magyarország első számú borvidéke, Tokaj kap lehetőséget a kiváló nedűk népszerűsítésére. A Bartók Béla út az etyeki borvidéknek ad helyet, míg a Király utcában az egri borvidék elevenedik meg. Programok között lesz: Borkóstoló, borbemutató Gasztrobloggerek (Két cica konyhája, Mirelle konyhája, Ági főz és Nyárikonyha) Jazz-est Stand up comedy (in English) Könyvbemutató Kiállítás Artisták Állatsimogató Különleges együttesek Mennyei lakomák a bor és a sajt jegyében! Várunk minden érdeklődőt november 15-16-17-én a Borban az igazság című programsorozaton! A programok többségén a részvétel ingyenes. Keressétek a töklámpásokat, hogy megtaláljátok a rendezvénysorozatban résztvevő helyeket, vendéglátóegységeket! A szervezők nyereményjátékkal is várják a lelkes látogatókat: keressétek meg azokat a tök lámpásokat, melyek kódot rejtenek! Minden utcában csak egy helyszín töklámpása rejti a kódot! A legalább két kódot megfejtők (vagyis a három nap alatt legalább két különböző utcába ellátogatók) és beküldők részt vesznek a nyereményjátékon, ahol értékes ajándékok kerülnek kisorsolásra! Egy-egy üveg bor és egy könyv, az ajándékok pontos listája hamarosan megtalálható a hivatalos weboldalon és a facebook oldalon is! Részletek: http://bevasarloutcak.hu/esemenyek/ Részletes programok     Liszt Ferenc tér (november 15-16.) - Balaton Az éttermek előtti teraszok őszi hangulatba burkolóznak és várják a kedves látogatókat finomabbnál finomabb ételekkel, borokkal. Lesznek borkorcsolyák, kürtös kalács, falatkák, zsíros kenyér és minden, ami a borhoz illik és elengedhetetlen! A hangulatot a következő fellépők fokozzák majd: Stereoton, Next, Némó, Tomeeguitar, Szokolai Zoltán (harmónika) + 2 gitár duo. Cafe Vian (Liszt Ferenc tér 9.) – borkóstolás és sok finomság Karma és Bohémia Étterem (Liszt Ferenc tér 11.) - borkóstolás és sok finomság Lisztró Bor Gasztró Bisztró (Liszt Ferenc tér 10.) - borkóstolás és sok finomság Mediterrán Café Jazzy Pub (Liszt Ferenc tér 10.) - borkóstolás és sok finomság, valamint Mirelle konyhája blog szerkesztője tart előadást az olasz konyha rejtelmeiről Pénteken (november 15.) 16:00 órától, szombaton (november 16.) 14.00 órától várják a kedves vendégeket!   Falk Miksa utca és környéke (november 16.) - Tokaj November 15. (péntek) Secessio Cafe&Delikat (Honvéd utca 3.) – borkóstoló a Disznókő Pincészetből Lesti Zoltán borász-sommelier-el és sajtkóstolás a mádi Bodnár Sajtmanufaktúra sajtjaiból, valamint Tokaji borokhoz kapcsolódó ételkülönlegességek Nyárikonyha bloggerével, Burai Évával és egy játékkal, részletek: www.nyarikonyha.blogspot.hu. Motschnek Lőrinc harmonikás egész délután hangulatos zenéjével csalogatja az erre járó vendégeket. A Tokaji Borecet Manufaktúra termékeinek bemutatás, kóstoltatása – további részletek weboldalon November 16. (szombat) BÁV Szent István Antikvitás (Szent István krt. 3.)- bor és sajtkóstolót tart a Fromage Delikátüzlet 11.00 és 14.00 óra között Biksady Galéria (Falk Miksa utca 24-26.) - 16.00 órakor aukciós kiállításon vezetés, ahol néhány borospalackot is árvereznek. Haas Galéria (Falk Miksa utca 13.) – 11.00 órától tárlatvezetés a festmények között és egy fiatal borász bemutatkozása, a Tokaj Portius Pince borkóstolója, mádi sajtkülönlegességek kíséretében 11.00 - 14.00 között. Moró Antik Galéria (Falk Miksa utca 13.) - 12.00 órától könyvbemutató "Borban a vigasság" címmel, ismert költők borversei. Dedikál Sajdik Ferenc. A könyv megvásárolható a galériában 2.650,- Ft-os áron. Nagyházi Galéria (Balaton utca 8.) - 11.00 órától a Patricius Borház bor és a Kisasszondi sajtüzem kóstolója kezdődik. Műtárgyaikat csak ezen a napon 15% kedvezménnyel árusítják. Bonxto, Tapas Bár és Étterem (Falk Miksa utca 21.) - borkóstolás és tokaji borral készült tapas különlegességek. Tokaji Borozó (Falk Miksa utca 30.) - Tokaji borkóstoló, borkorcsolyák, ínyencségek tokaji borokból Tóth Kocsma (Falk Miksa utca 11.) - borkóstolás, borvacsora Secessio Cafe&Delikat (Honvéd utca 3.) – borkóstoló a Disznókő Pincészetből Lesti Zoltán borász-sommelier-el és sajtkóstolás a mádi Bodnár Sajtmanufaktúra sajtjaiból, valamint Tokaji borokhoz kapcsolódó ételkülönlegességek Nyárikonyha bloggerével, Burai Évával és egy játékkal, részletek: www.nyarikonyha.blogspot.hu. Motschnek Lőrinc harmonikás egész délután hangulatos zenéjével csalogatja az erre járó vendégeket. A Tokaji Borecet Manufaktúra termékeinek bemutatás, kóstoltatása – további részletek weboldalon   Bartók Béla út (november 16.) - Etyek Etyeki bormustra: borok-tapasok-művészet és az igazság Palack Bor - Tapas Bár (Szent Gellért tér 3.) - borkóstolás Próféta Galéria (Szent Gellért tér 3.) – 19.00 órától Ingyenes borkóstolás az első 40 vendég részére, közben vetített slide show a bor és a képzőművészetek kapcsolatáról és természetesen az etyeki borok bemutatása Résztvevők: Palack Bor - Tapas Bár Próféta Galéria Németh Miklós Művészeti Alapítvány Kulturális Városközpont Egyesület SimonandTemplArt Kft. Coffee or Tea Kft.   Mikszáth tér és Krúdy Gyula utca (november 16.) - Alföld Családi programok, arcfestés, gólyalábasok, tűzzsonglőrök, boráldás, állatsimogató (Noé Állatotthon) - az éttermek a hétvégén kimért borokból befolyó bevételük 10%-ával segítik az állatotthont. Don Leone Étterem (Krúdy Gyula utca 2.) - borkóstolás és borvacsora Zappa (Mikszáth tér 2.) - borkóstolás és borvacsora Lumen (Mikszáth tér 2.) - borkóstolás és borvacsora Vostro (Krúdy Gyula utca 4.)- borkóstolás és borvacsora Blues Pub (Krúdy Gyula utca 6.) - borkóstolás és borvacsora Leonardo Pizzéria (Krúdy Gyula utca 8.) - borkóstolás Darshan Étterem (Krúdy Gyula utca 7.) - borkóstolás Fiktív Pub (Horánszky utca 27.) – borkóstolás A programok 14.00 órától indulnak!   Ráday utca (november 16-17.) – Villány November 16-án szombaton Claro Étterem (Ráday utca 35.) - www.clarobisztro.hu Vylyan borbemutató és borvacsora (borvacsorák menüje megtekinthető itt Borban az igazság_claro_borvacsorak) 21.00 Zenés Borkalauz: Fellegi Balázs opera énekessel, közreműködik Baranyi Kati (ének) és Bangó Endre (gitár) If Kávézó (Ráday utca 19.) Vesztergombi József 2013-as szekszárdi újboraiból kóstolhatnak vendégeink és három fogásos borvacsorát kínálunk (új borokkal, liba hússal) 19:30-tól F-F Quartet: Matisz Flóra (ének), Fatime Songoro (szaxofon), Kovács Gábor (zongora), Orgon Albert (basszusgitár) Manga Cowboy (Ráday utca 31.) Borvacsora, melyhez a Gere borászat borait szolgáljuk fel. Stand up comedy night (in English) with Mary Ann Powell Pesti Vendéglő (Ráday utca 11.) - www.pestivendeglo.hu 19.00 órától 4 fogásos borvacsora (választható menü sorral, részletek itt Borban az Igazság_pestivendeglo_borvacsorak), illetve borkóstoló Bemutatkozik a Csányi Pincészet - közreműködik Szakál Zoltán főborász A jó hangulatot biztosítja Dluhopolszky László karikatúrista, valamint Hajdú Luca és Hajdú Csongor mókás hagyományőrző néptáncműsora November 17-én vasárnap Claro Étterem (Ráday utca 35.) - www.clarobisztro.hu Vylyan borbemutató és borvacsora (borvacsorák menüje megtekinthető itt Borban az igazság_claro_borvacsorak) If Kávézó (Ráday utca 19.) Vesztergombi József 2013-as szekszárdi újboraiból kóstolhatnak vendégeink és három fogásos borvacsorát kínálunk (új borokkal, liba hússal) 19.30-tól Gerendás Péter (gitár-ének), Oláh Dezső (zongora) Manga Cowboy (Ráday utca 31.) Borvacsora, melyhez a Gere borászat borait szolgáljuk fel. Pesti Vendéglő (Ráday utca 11.) - www.pestivendeglo.hu 12.00 órától 4 fogásos ebéd illetve később vacsora (választható menü sorral, részletek itt Borban az Igazság_pestivendeglo_borvacsorak) Csányi Pincészet borainak felszolgálásával A jó hangulatot biztosítja 18.30-tól Rakovits István gitárművész /Kalandok a Nagyvilágban - közismert magyar és világslágerekkel/ Púder Bárszínház (Ráday utca 8.) Vasárnap este a Púder Pincében kínálunk bort, mókát és aktualitást! 19.00 - 20.30 Stand up Comedy Est & Borkóstoló a Púder Pincében - 19.00 órától kezdődő borkóstolón a Zwack boraiból szemezgetve kóstolunk igazi magyar különlegességeket, miközben Orosz György Stand-up előadó ad aromát az estének! Specifikusan a kóstolható boroknak megfelelő borkorcsolyát Kern Ágnes gasztro blogger (Ági főz) állítja össze. Belépő: 1.500,- Ft/fő   Király utca és környéke, KultUnio (november 16-17.) - Eger Jobbnál jobb borok és hangulat várja az ide látogatókat, lesznek egri palota játékok, 2 vezetett séta a Király utcában és környékén (szombaton és vasárnap is 14.30-kor indul a Király utca és Károly krt. sarkától (CBA előtt), vezeti: Kalmár György), valamint megannyi érdekes termék és étel! November 16. (szombat) Best Western Plus Hotel Ambra - bor és sajtkóstolás Wombats Hostel - borkóstolás Hotel Carat - borkóstolás Continental Budapest Hotel – ARAZ Étterem – bor és sajtkóstolás, Márton napi ajánlat: http://araz.hu/hu/rendezveny/marton-napok.html, valamint a Két cica konyhájának bloggere 16.00-17.00 között mesél az egri borokról „Egri borok és legendák” címmel – Egri Csillag, Egri Leányka, Egri Bikavér Gozsdu udvar – 14.00 Egri várjátékok Cafe Vian Gozsdu - borvacsora Gödör Klub (Centrál Passage) - 11.00 - 18.00 Egri gyógynövénykert gyógynövényekkel, Életfa konyha - nyers ételek, Fazekas termékek és még sokan mások; 17.00 Jimmy a tűzidomár - tűztánc bemutató November 17. (vasárnap) Best Western Plus Hotel Ambra - bor és sajtkóstolás Wombats Hostel - borkóstolás Hotel Carat - borkóstolás Continental Budapest Hotel – ARAZ Étterem – bor és sajtkóstolás, Szír_Libanon brunch http://araz.hu/hu/rendezveny/szir-libanon-sunday-brunch.html, valamint a Két cica konyhájának bloggere 16.00-17.00 között mesél az egri borokról „Egri borok és legendák” – Egri Csillag, Egri Leányka, Egri Bikavér Gozsdu udvar - 11.00 - 18.00 Egri gyógynövénykert gyógynövényekkel, Életfa konyha - nyers ételek, Fazekas termékek és még sokan mások; 14.00 Egri várjátékok, 17.00 Jimmy a tűzidomár - tűztánc bemutató Cafe Vian Gozsdu - borvacsora Megjelenő borászok: Sike Tamás, Demeter Pincészet, Ostoros-Novaj Bor Zrt., Magister Pincészet, AÉS-Almagyar Érseki Szőlőbirtok, Gál Lajos Pincészet, Rézangyal Pálinkaház A programok változtatásának jogát fenntartjuk! A részletes és friss programok az alábbi oldalakon érhetők el: http://bevasarloutcak.hu/esemenyek/ ~ www.facebook.com/bumhu
2013.11.15. 09:56
Ketcicakonyhaja.hu
Megfenyegették Varga Viktort!
Varga Viktor (26) a néhai Zámbó Jimmyt (42) kelti életre a péntek esti Sztárban sztár adásában.
2013.11.15. 05:22
Blikk.hu
Gigamelleket pakolt ki a szexi énekesnő!
Jimmy Fallon beszélgetős műsorába látogatott Mariah Carey, méghozzá igen szexi öltözékben.
2013.11.14. 13:30
Neon.hu
Kowalsy Meg A Vega: Jimmy kitálal.... ...
Kowalsy Meg A Vega: Jimmy kitálal.... http://www.kowa.hu/jimmy-kitalalt/
2013.11.14. 09:42
Stop.hu
Ez történik, ha a gyerekektől elveszed a cukorkát
Jimmy Kimmel kegyetlen. Arra kért szülőket, hogy mondják azt a gyerekeiknek, hogy megették az összes Halloween-kor gyűjtött édességet.
2013.11.13. 17:20
Vidget.hu
Zámbó Krisztián nem adja fel!
Zámbó Jimmy fia végre elhatározta, hogy összekapja magát. Végre sikeres énekes akar lenni!
2013.11.11. 16:12
Kiskegyed.hu
Kapaszkodj meg! Zámbó Krisztián újra kezdi
Kapaszkodj meg! Zámbó Krisztián újra kezdi
Letette a cigit, egészséges életet fog élni, és új zenével tér vissza.
2013.11.11. 05:55
Nlcafe.hu
Eltűnő törzsek nyomában
Jimmy Nelson angol fotográfus egy nagyformátumú fényképezőgéppel barangolja be a távoli földrészeket, hogy megörökítse az utókor számára bolygónk veszélyeztetett népcsoportjait.
2013.11.10. 18:15
Kulturpart.hu
Zámbó Krisztián: Kellemes vasárnapot mindenkinek:)
Zámbó Krisztián: Kellemes vasárnapot mindenkinek:)
2013.11.10. 12:17
Stop.hu
Élete meglepetése érte az énekest
Élete meglepetése érte az énekest
Az utcán zenélő srác a nyolcvanas években hasító Bronski Beat egyik slágerét adta elő, amikor hirtelen felbukkant a dal eredeti szerzője, Jimmy Sommerville.
2013.11.08. 06:12
Mon.hu
Családi titkok derültek ki Zámbó Jimmyékről
Újra a Frizbi vendége volt Zámbó Krisztián, aki hálás Hajdú Péternek, amiért az szívügyeként kezeli Jimmy emlékét.
2013.11.07. 18:42
Kiskegyed.hu
Videó - Jimmy Kimmel már megint megszívatta a gyerekeket
Jimmy Kimmel először három évvel ezelőtt vette rá a szülőket arra, hogy tréfálják meg a halloweeni cukorka után áhítozó gyermekeiket, de úgy tűnik, a "mozgalom" még mindig hódít a szülők közt.
2013.11.07. 08:38
Ma.hu
Gonosz tréfa miatt üvöltöttek a gyerekek - videó
A legkegyetlenebb szívatás: Jimmy Kimmel amerikai humorista azt kérte a szülőktől, mondják azt a gyerekeknek, hogy megették az összes csokit, amit Halloweenre gyűjtöttek
2013.11.06. 15:38
Blikk.hu
 Az énekes beszállt az utcazenészhez, amikor meghallotta a saját slágerét!
Az énekes beszállt az utcazenészhez, amikor meghallotta a saját slágerét!
Ezt nem hisszük el! VIDEÓ! Te mit csinálnál, ha kutyasétáltatás közben meghallanád, hogy egy utcazenész a te csaknem 30 évvel ezelőtti slágeredet játssza? :) Jimmy Somerville, a méltán híres Bronski Beat és Communards zenekarok énekese beszállt és a saját ikonikus fejhangján végigénekelte a Smalltown Boy című dalt a berlini utcazenésszel. A nem túl jó minőségű, telefonnal felvett videón az is látszik, hogy a most 52 éves énekes még mindig baromi jól néz ki és a hangja sem romlott, sőt! És a legjobb az egészben az, hogy az utcazenész fiúnak csak a végén esett le, hogy kivel volt szerencséje duettezni! A skót származású énekes Smalltown Boy című dala a Bronski Beat egyik első slágere volt 1984-ben. Meglehetősen bátor dolognak számított akkor dalt írni a vidéki meleg fiúról, aki kénytelen elhagyni a szülővárosát, menekülve a megaláztatások és a bullying elől. És, mint tudjuk, bátraké a szerencse: a Smalltown Boy óriási siker volt a 80-as években, és Jimmy még jó néhány „meleg himnusz" szerzőjeként vált ismertté (mi nemcsak a mondanivalójuk miatt szeretjük őket, hanem egyszerűen azért, mert jók). Megjegyzés: vajon az utcazenész fizet-e jogdíjat? Haha, van egy tippünk.
2013.11.06. 10:37
Evamagazin.hu
Kegyetlen szülők miatt borulnak ki a gyerekek
Jimmy Kimmel amerikai sztárműsorvezető idén is azt kérte nézőitől, hogy hazudják azt gyerekeiknek, hogy megették az összes Halloweenre tartogatott édességet, a reakciót pedig közben vegyél fel videóra, majd töltsék fel Youtube-ra - írja a 444.hu. Így sikerült!
2013.11.06. 10:32
Kiskegyed.hu
Zámbó Krisztián cáfolja a durva híreket
Zámbó Krisztián nemrég tényleg padlóra került, ám a megjelent cikkekkel ellentétben igazából nem akart öngyilkos lenni.
2013.11.05. 09:40
Kiskegyed.hu
Felfújták Zámbó Krisztián öngyilkosságát
Felfújták Zámbó Krisztián öngyilkosságát
Jimmy fia szerint ha valaki öngyilkos akar lenni, az öngyilkos is lesz. Ő csak azt emlegette, hogy meghalna.
2013.11.04. 23:25
Hir24.hu
Megverte Savile-t a birkózó, mert rájött, hogy pedofil
London - Péppé verte egy birkózó Jimmy Savile-t (†84) annak idején, amiért kislányokat alázott meg a szeme láttára.
2013.11.04. 18:38
Blikk.hu
Zámbó Krisztián: :) Lepsényben 2012
Zámbó Krisztián: :) Lepsényben 2012
2013.11.03. 12:07
Stop.hu
Végrehajtók keserítik meg a sztárok életét
Végrehajtók keserítik meg a sztárok életét
Zámbó Krisztián az otthona miatt aggódhat, míg Xantus Barbara és egykori férje közös cége ellen három végrehajtás van érvényben.
2013.11.03. 11:55
Hir24.hu
Zámbó Krisztián a házát is elveszti
Az énekesnek is svájci frank alapú lakáshitele van, az autóját már korábban elbukta miatta.
2013.11.03. 09:17
Velvet.hu
Zámbó Krisztián házát elviszi a végrehajtó?
Hajdú Péter Frizbi című műsorában fia, Zámbó Krisztián arról is beszélt, milyen nehéz helyzetbe került az utóbbi években. És előkerült egy fotó is.
2013.11.03. 09:02
Kiskegyed.hu
Soha nem látott fotó Zámbó Jimmyről
Hajdú Péter Frizbi című műsorában fia, Zámbó Krisztián arról is beszélt, milyen nehéz helyzetbe került az utóbbi években. És előkerült egy fotó is.
2013.11.03. 09:02
Kiskegyed.hu
Viszi a végrehajtó Zámbó Krisztián házát
Viszi a végrehajtó Zámbó Krisztián házát
Se fellépés, se biztos jövedelem. Nem hozta meg Zámbó Krisztián számára a nagy áttörést a tehetségkutató. Autója már nincs, most az otthonát vehetik el a végrehajtók.
2013.11.03. 08:10
Nlcafe.hu
Végrehajtó viszi el Zámbó Krisztián házát
Végrehajtó viszi el Zámbó Krisztián házát
Zámbó Jimmy fia hosszú idő után beszélt az elmúlt éveiről, és kiderült: az X-Faktor nem hozta meg neki a nagy áttörést. Munkát nem kap, albérletben él, autóját elvitte a bank – és ma már az otthonáért kell küzdenie.
2013.11.03. 06:15
Borsonline.hu
Egy kisgyerekkel mondatták, hogy 'Öljünk meg mindenkit Kínában'
Az évek óta nagy sikerrel futó ’Jimmy Kimmel Live’ című amerikai talk-show elég nagy fejfájást okozott a műsornak helyet adó ABC tévécsatornán, mivel gyerekszájból hangzottak el rasszista kijelentések - írja az Entertainment Weekly.
2013.10.29. 21:10
Nol.hu
Egy kisgyerekkel mondatták, hogy 'Öljünk meg mindenkit Kínában'
Az évek óta nagy sikerrel futó ’Jimmy Kimmel Live’ című amerikai talk-show elég nagy fejfájást okozott a műsornak helyet adó ABC tévécsatornán, mivel gyerekszájból hangzottak el rasszista kijelentések - írja az Entertainment Weekly.
2013.10.29. 19:42
Nol.hu
Öngyilkos lett a BBC pedofilbotrányba keveredett sofőrje
Öngyilkos lett az egykori BBC-s sofőr, David Smith, aki a pedofil Jimmy Savile elleni nyomozás során bukott le - írta a Blikk.
2013.10.29. 17:45
Life-style.hu
Öngyilkos lett a „Savile-ügy" első vádlottja
London - Öngyilkos lett az egykori BBC-s sofőr, David Smith (†67), aki a pedofil Jimmy Savile (†84) elleni nyomozás során bukott le.
2013.10.29. 17:17
Blikk.hu
Játék - Nyerjen páros belépőt az Opera amorale-ra
Játék - Nyerjen páros belépőt az Opera amorale-ra
Október 30-31-én újra játsszák az Átriumban Gergye Krisztián Opera amorale című előadását, melyre páros belépőt nyerhetnek játékunkkal.Az Átrium ajánlója:Gergye Krisztián Társulata és az Átrium Film-Színház egy kivételes, összművészeti produkciót hozott létre. A 80-as évek népszerű underground együttese, az A(lbert) E(instein) Bizottság egy olyan kulturális referencia, amely műfajtól függetlenül a művészet totális szabadságát példázza.Az adott társadalmi, politikai vagy kultúrpolitikai közegre reflektáló tartalmon túl az emberi identitás szélsőségeit és/vagy közhelyeit felmutató „szabadidő-zenei“ együttes két legendás LP kiadványa – a „Kalandra fel!“ és a „Jégkrémbalett“ – mai napig érvényes életérzést és szellemi tartalmat közvetít. Gergye Krisztián (nem csak tánc) Társulata minden túlzás nélkül maximális tisztelettel viszonyul az A.E. Bizottság 80-as években véghezvitt „szabadságharcához“, és kulturális örökségnek tekinti az általuk képviselt szabad szellemiséget.Fotó: Kincses GyulaJáték:Ki volt a Bizottság zenekar billentyűse?a, Szakcsi Lakatos Béla b, ef Zámbó István c, Balázs FecóA helyes választ a jatek@szinhaz.hu címre várjuk október 28-án (hétfő) 14 óráig. A nyertest telefonon és email-ben is értesítjük.
2013.10.24. 12:44
Szinhaz.hu
Tündéri fotó a népszerű tévés 3 hónapos kislányáról - Ettől tuti elolvadsz!
Tündéri fotó a népszerű tévés 3 hónapos kislányáról - Ettől tuti elolvadsz!
Az amerikai tévésnek és egyben humoristának, Jimmy Fallonnak még július 23-án született meg kislánya, Winnie. A sztár imádja kislányát, így nem bírja megállni, hogy ne osszon meg fotókat gyermekéről. Jimmy tegnap is így tett és mi nagyon hálásak vagyunk neki, ugyanis hihetetlenül cuki a kislánya.
2013.10.22. 08:06
Femcafe.hu
Zámbó Krisztián új klipje az élen - íme a 2013. október 19-ei klipes lista
Zámbó Krisztián új klipje az élen - íme a 2013. október 19-ei klipes lista
Ma ismét jövünk a videoklipes slágerlistánkkal, és mutatjuk az elmúlt 168 óra legnézettebb klipjeit. [Dátum: 2013.10.19. 16:05]
2013.10.19. 16:05
Zene.hu
Ilyen fejet vágnak a celebek, amikor gonoszságokat olvasnak magukról
Jimmy Kimmel ismét összeszervezett néhány sztárocskát, hogy a nézők szórakoztatásának céljából legyenek olyan kedvesek, és sározzák be magukat a gyűlölködők által írt tweetekkel.
2013.10.15. 21:00
Neon.hu
Ke$ha színes hajjal nyomul - bejön?
A mostanában kimondottan csinos Ke$ha színes frizurával jelent meg a Jimmy Kimmel Live! hollywoodi forgatásán.
2013.10.15. 14:30
Neon.hu
Érdekes verzió jelent meg Miley Cyrus botrányos dalából
Érdekes verzió jelent meg Miley Cyrus botrányos dalából
Jimmy Fallon műsorában látott napvilágot az eddig még nem hallható acapella-verzió, a The Roots közreműködésével.
2013.10.10. 15:48
Starity.hu
Jimmy Fallonnál is pörgött a norvég Gangnam Style
Az Ylvis kezd befutni a hülye rókás dalával.
2013.10.10. 15:13
Velvet.hu
Mi újság patikafronton?
A hírek szerint sok gyógyszer válik olcsóbbá, ugyanakkor az idős emberek gyakran még ezeket sem tudják megvásárolni. Hogy mi igaz ebből? Megkérdeztük dr. Zámbó Erika gyógyszerészt, a tatabányai Smaragd Gyógyszertár vezetőjét.
2013.10.09. 14:05
Kemma.hu
<strong>Jimmy</strong> Choo egy cipőt sem tervezett
Jimmy Choo egy cipőt sem tervezett
Ha te is igazi cipőmániás vagy, biztosan szerepel a kívánságlistádon egy Jimmy Choo-szandál, ugye? Akkor most tuti meglepődsz, mivel kiderült: lehet, hogy nem is Jimmy tervezte a híres tűsarkúkat!
2013.10.08. 00:00
Cosmopolitan.hu
Jimmy egykori testőre dolgozik Friderikusz Sándornak is
Legalábbis ez derül ki Dömsödi Gábor hamarosan megjelenő könyvéből - írja a Story magazin nyomán az ujasz.hu.
2013.10.07. 09:03
Stop.hu
Zámbó Jimmy testőre vigyáz Friderikusz Sándorra
Kétségkívül az év szenzációja lesz Dömsödi Gábor: Friderikusz és Hajdú serpája voltam című, rövidesen megjelenő könyve. A Story elsőként kapta meg a jogot, hogy részleteket közölhessen.
2013.10.03. 05:00
Storyonline.hu
Varga Attila (comment:com): Kiből lesz az új Jimmy fia Krisztián?
Batánovics Lili és Nagy Nóra nem ússza meg a kiesést, mert bérmennyire is jobb a hangjuk, nem elég fotogének. [...] Bővebben! Komment (5)
2013.10.01. 21:07
Mandiner.hu
Mire vitték az előző X-Faktor versenyzői?
Zámbó Krisztián Fásy Ádámékkal haknizik, Oláh Gergő meghízott, Csobot Adél díjat kapott. Megnéztük, hová jutott a 7 legismertebb név az előző X-Faktorból.
2013.09.29. 09:10
Velvet.hu
Lindsay Lohan az elvonó után vicces lett
Jimmy Fallonnal ökörködött a színésznő, akit most nagyon megszerettünk, mert cuki.
2013.09.27. 19:27
Velvet.hu
Nyelvújítók a Zámbó Jimmy-díjátadón!
Igazi lingvisztikai forradalom zajlik a gálakoncert Facebook-oldalán.
2013.09.27. 15:18
Nyugat.hu
Jubilál a Nemzetiségi Színházi Kollokvium
Jubilál a Nemzetiségi Színházi Kollokvium
A Figura Stúdió Színház szeptember 27. és október 6. között ünnepli a Nemzetiségi Színházi Kollokvium tizedik, jubileumi kiadását.Erdély egyik legnagyobb múlttal rendelkező színházi fesztiválját először 1978-ban, Sepsiszentgyörgyön rendezték meg, a gyergyószentmiklósi színház 2001-től ad otthont a kétévente sorra kerülő eseménynek. A hagyománytól eltérően az idei előadások nem versenyprogramban vesznek részt, a szervezők ezúttal a fesztivál találkozó-jellegére fektetik a hangsúlyt. A Kollokvium célja, hogy párbeszédek tere legyen, szemléje azoknak a törekvéseknek, melyekkel – színházi intézményként, alkotóműhelyként – Románia kisebbségi színházai keresik útjukat közönségük, közösségeik felé. Az elmúlt évekhez hasonlóan, az idei fesztiválra is magyar, német és jiddis nyelven játszó színházak kaptak meghívást, ennek eredményeként 7 nagytermi, 5 stúdiótermi és 3 nagyszínpadi stúdióelőadás szerepel a programban.Valamennyi intézmény az általa reprezentatívnak tartott előadást jelölte a Kollokviumra, a következő társulatok produkciói kerülnek bemutatásra: Állami Zsidó Színház (Bukarest), Aradi Kamaraszínház, Csíki Játékszín (Csíkszereda), Csiky Gergely Állami Magyar Színház (Temesvár), Figura Stúdió Színház (Gyergyószentmiklós), Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós Társulat, Yorick Stúdió, Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulat, Szebeni Radu Stanca Színház – Német Tagozat, Szigligeti Színház (Nagyvárad), Tamási Áron Színház (Sepsiszentgyörgy), Temesvári Állami Német Színház, Tomcsa Sándor Színház (Székelyudvarhely). A kőszínházak mellett idén az M Studio (Sepsiszentgyörgy), a Váróterem Projekt (Kolozsvár) és az Erdélyi Vándorszínház is vendége a Kollokviumnak. Ez utóbbi társulat a fesztivál keretén belül a Gyergyói-medence falvaiban is bemutatkozik.A fesztivál egyik különlegessége, hogy Székely Csaba Bánya-trilógiájának két darabja egy napon szerepel a fesztivál programjában. A többszörösen díjazott Bányavirág legelső díját 2011-ben a Kollokviumon vehette át, az idén pedig visszahívást kapott a Bányavakság gyergyói bemutatkozása mellé. A naponta sorra kerülő szakmai beszélgetések moderátora idén Köllő Kata, szerkesztő, színikritikus lesz. A délutáni szakmai programok keretében többek között bemutatásra kerül Zsigmond Andrea Mi kritika még? című kötete és az idén ősszel egyéves Játéktér színházi periodika és site.A Kollokvium koncertek terén is igényes kínálatot nyújt. A fellépők között van a sepsiszentgyörgyi sZempöl, Luiza Zan & Jimmy Cserkész Bukarestből, a kolozsvári FUNKorporation, valamint újra hallható lesz Cári Tibor A színház zenéje elnevezésű zenei projektje. A sepsiszentgyörgyi Malterego Zenei Alakulat filmvetítésekkel (Microcosmos, Wind migration, Home című filmek) összekötött koncerttel teszik majd különlegessé a Kollokvium egy estéjét. Először érkezik Gyergyószentmiklósra Simon Márton, költő, is, aki a Polaroidok című kötetét olvassa fel a Gourmand Light zenéje kíséretében. Az előadásokra a jegyek ára egységesen 10 lejbe kerülnek, a 7 nagytermi előadásra szóló Kollokvium-bérlet ára 60 lej. A fesztivál kísérőrendezvényei ingyenesen látogathatók. A jegyek és bérletek megvásárolhatók a Figura titkárságán naponta 11.00 és 16.00 óra között, vagy a fesztivál első napjától előadás előtt egy órával a színház előcsarnokában.Stúdióelőadásokra jegyek csak előadás kezdés előtt válthatók a fennmaradó helyek függvényében. Információk, helyfoglalás a 0752-227-011-es telefonszámon, vagy az org@figura.ro e-mail címen. A rendezvény főtámogatói: Románia Kormánya - Etnikumközi Kapcsolatok Hivatala (DRI), Nemzeti Kulturális Alap (AFCN), Román Kulturális Minisztérium, Bethlen Gábor Alap, Communitas Alapítvány.A részletes program itt olvasható.Forrás: Figura Stúdió Színház
2013.09.27. 10:56
Szinhaz.hu
Elhagyja férjét a milliárdos cipőgyárosnő
New York — Drogfüggősége miatt adta ki férje útját a Jimmy Choo divatmárka alapítója és tulajdonosa.
2013.09.22. 18:35
Blikk.hu
Fülig <strong>Jimmy</strong> bronzérme
Fülig Jimmy bronzérme
A vigaszágon jutott tovább, végül bronzérmet szerzett Veréb István a budapesti birkózó-vb-n.
2013.09.18. 04:05
Nol.hu
Fülig <strong>Jimmy</strong> bronzérme
Fülig Jimmy bronzérme
A vigaszágon jutott tovább, végül bronzérmet szerzett Veréb István a budapesti birkózó-vb-n.
2013.09.17. 20:47
Nol.hu
Brzeziński könyvet írt a globális hatalom válságáról
Bemutatták Jimmy Carter korábbi amerikai elnök nemzetbiztonsági tanácsadójának, Zbigniew Brzeziński: Stratégiai vízió – Amerika és a globális hatalom válsága című könyvének magyar nyelvű kiadását hétfőn Budapesten. [...] Bővebben!
2013.09.17. 00:10
Mandiner.hu
„A jövőről szóló intellektuális utazásra” hív Brzezinski műve
Bemutatták Zbigniew Brzezinski, Jimmy Carter korábbi amerikai elnök nemzetbiztonsági tanácsadója Stratégiai vízió: Amerika és a globális hatalom válsága című könyvének magyar nyelvű kiadását hétfőn Budapesten.
2013.09.16. 19:14
Mno.hu
Nézőpont: Balsors
Nézőpont: Balsors
Úgy van a modern ember péntek tizenharmadikával, mint Fülig Jimmy, aki nem babonás, mert aki minden hétfőn hármat köp kelet felé egy barna kavicsra, azt nem érheti rontás. Szőke Tímea jegyzete.
2013.09.14. 11:17
Mon.hu
Kórházban Jimmy édesanyja
Budapest – Csütörtök hajnalban megint veszélybe került Zámbó Jimmy édesanyjának élete.
2013.09.13. 05:09
Blikk.hu
Elhunyt Jimmy Fontana
Meghalt Jimmy Fontana olasz énekes, zeneszerző és színész, a hatvanas évek olyan világsikereinek szerzője, mint a Che sará vagy az Il mondo.
2013.09.12. 21:10
Kulturpart.hu
Kórházba kellett szállítani Zámbó <strong>Jimmy</strong> édesanyját
Kórházba kellett szállítani Zámbó Jimmy édesanyját
Az idős, 87 éves Anna nénit kórházba kellett szállítani, mert rosszul lett.
2013.09.12. 19:06
Starity.hu
Meghalt Jimmy Fontana, mindenki dúdolta egyik slágerét
Meghalt Jimmy Fontana olasz énekes, zeneszerző és színész, a hatvanas évek olyan világsikereinek szerzője, mint a Che sará vagy az Il mondo. Az énekes-dalszerző 78 éves korában, hosszú betegség után szerdán hunyt el római otthonában – közölte ügynöke, Pasquale Mammaro.
2013.09.12. 16:00
Hvg.hu
Meghalt a világhírű énekes
Meghalt a világhírű énekes
Meghalt Jimmy Fontana olasz énekes, zeneszerző és színész, a hatvanas évek olyan világsikereinek szerzője, mint a Che sará vagy az Il mondo.
2013.09.12. 15:20
Fn24.hu
Meghalt a világhírű énekes
Meghalt a világhírű énekes
Meghalt Jimmy Fontana olasz énekes, zeneszerző és színész, a hatvanas évek olyan világsikereinek szerzője, mint a Che sará vagy az Il mondo.
2013.09.12. 15:15
Hir24.hu
Kórházba került Zámbó Jimmy édesanyja
Tegnap este rosszul lett Zámbó Jimmy édesanyja, akit azonnal kórházba kellett szállítani.
2013.09.12. 15:00
Storyonline.hu
Meghalt Jimmy Fontana, a Che Sará szerzője
78 éves korában meghalt Jimmy Fontana olasz énekes, zeneszerző és színész, a hatvanas évek olyan világsikereinek szerzője, mint a Che sará vagy az Il mondo.
2013.09.12. 14:32
Quart.hu
Elhunyt <strong>Jimmy</strong> Fontana olasz énekes, a Che sará című világsláger szerzője
Elhunyt Jimmy Fontana olasz énekes, a Che sará című világsláger szerzője
Meghalt Jimmy Fontana olasz énekes, zeneszerző és színész, a hatvanas évek olyan világsikereinek szerzője, mint a Che sará vagy az Il mondo.
2013.09.12. 13:39
Kisalfold.hu
Elhunyt <strong>Jimmy</strong> Fontana olasz énekes, a Che sará című világsláger szerzője
Elhunyt Jimmy Fontana olasz énekes, a Che sará című világsláger szerzője
Meghalt Jimmy Fontana olasz énekes, zeneszerző és színész, a hatvanas évek olyan világsikereinek szerzője, mint a Che sará vagy az Il mondo.
2013.09.12. 13:39
Delmagyar.hu
Fásy Ádám mentette meg Zámbó Krisztiánt
Az énekesnek nem sikerült az X-Faktor után hatalmas karriert befutni. Jelenleg Fásy mulatóscsapatában haknizik.
2013.09.12. 13:17
Life.hu
Zámbó Krisztián Fásy Ádámmal haknizik
Az X-Faktor leszívta az energiáit, leamortizálta, és nem úgy sikerült, ahogy elképzelte Zámbó Krisztián, úgyhogy elment a lakodalmas-mulatós zene felé.
2013.09.12. 08:59
Origo.hu
Fásy Ádámékkal jár haknizni Zámbó Krisztián
Szűk egy évvel azután, hogy kiesett az X-Faktorból, Zámbó Jimmy legidősebb fia visszatért a korábbi életéhez, mivel számára nem hozta meg a várt sikereket a műsor – ki érti, miért.
2013.09.12. 07:28
Velvet.hu
Fásy dobott mentőövet Zámbó Krisztiánnak
Budapest – Bár nagy reményekkel indult Zámbó Krisztián (32) az X-Faktorban, messze került a nagy karriertől. Hétvégenként újra Fásy Ádám mulatóscsapatával haknizik, és nem akar már kilépni, édesapja Jimmy árnyékából.
2013.09.12. 05:24
Blikk.hu
Kamu volt a legkínosabb twerkvideó
A videóban egy csaj az ajtónál rázza magát kézenállva, amikor valaki rányitja az ajtót, ő ráesik az asztalra, és megégeti magát. Na ezt Jimmy Kimmel készítette.
2013.09.10. 15:28
Velvet.hu
Íme, az internet egyik legtökéletesebben megkomponált kamuszenzációja!
Sejthettük volna, hogy ennek hátterében is az a betyár Jimmy Kimmel áll, mint a nemrég általunk is bemutatott fake justin bieberes videointerjú mögött!
2013.09.10. 12:00
Neon.hu
Közelednek a tekintetes-fideszes képviselőurak
Hétmérföldes csizmába bújtatott jetilábakon közeledik a kampány, buszok és új utak potyognak az égből, sok-sok megtekintésnek nézünk elébe. Közben cseppet sem láthatatlan módon elkezdődött a tanév, temérdek Fülig Jimmy őszinte sajnálatára. Szóval: taps!
2013.09.08. 14:30
Stop.hu
Békekonferenciával tenne pontot a szíriai borzalmak végére a volt amerikai elnök
Jimmy Carter volt amerikai elnök pénteken sürgette, hogy a világ vezetői a szíriai vegyifegyver-támadás keltette felháborodást békekonferencia összehívására, ne pedig katonai csapás elrendelésére használják fel. George W. Bush volt amerikai elnök szerint Barack Obama nehéz döntés előtt áll.
2013.08.30. 23:15
Hvg.hu
Szíria - Carter katonai csapás helyett békekonferenciát sürget
Jimmy Carter volt amerikai elnök pénteken sürgette, hogy a világ vezetői a szíriai vegyifegyver-támadás keltette felháborodást békekonferencia összehívására, ne pedig katonai csapás elrendelésére használják fel.
2013.08.30. 18:55
Nepszava.hu
Martin Luther King nem lenne elégedett
Washingtonban tegnap Barack Obama és két volt amerikai elnök, Jimmy Carter és Bill Clinton is felszólalt a Lincoln-emlékmű előtt, ahol ötven évvel ezelőtt a mártír polgárjogi vezető, Martin Luther King tiszteletes mondta el híres beszédét. Az eső sem tántorította el a washingtoniakat, hogy meghallgassák az Egyesült Államok első afrikai-amerikai elnökét. (Idősebb és ifjabb Bush elnök nem tudott részt venni a megemlékezésen.)
2013.08.29. 05:53
Nepszava.hu
Megszólalt Szíria ügyében Jimmy Carter volt tanácsadója
A fegyveres beavatkozáson túlmutató, de azt nem kizáró, a nagyhatalmakat, a regionális szinten meghatározó országokat és a világgazdaság kulcsfontosságú szereplőit is felsorakoztató, az Egyesült Államok vezette megoldást sürget a szíriai válságra Zbigniew Brzezinski a Financial Times szerdai számában.
2013.08.28. 16:45
Hvg.hu
Delhusa Gjon elszakadt lányától - videó
Az énekes gyermeke jelenleg a távoli Hongkongban modellkedik. Édesapja attól fél, hogy egy arab pasi elveszi és nyolcgyerekes családanyát csinál belőle. A Life.hu videójából kiderül az is, lesz-e újabb Zámbó az induló X-Faktorban.
2013.08.26. 18:00
Life.hu
<strong>Jimmy</strong> kedvenc koktélja
Jimmy kedvenc koktélja
Nem, nem az! Nem az a Jimmy, akire gondolunk. Ez valami külföldi ürge, aki marha finom italokat tud kikeverni.
2013.08.24. 19:13
Receptvaros.hu
15 ezerért vette meg Hajdú Zámbó Árpi haját
A műsorvezető csak jótékonyságból vette meg Zámbó Jimmy testvérének hajtincsét.
2013.08.24. 12:25
Storyonline.hu
Hajdú 15 ezerért vette meg Zámbó Árpi haját
Hajdú 15 ezerért vette meg Zámbó Árpi haját
Nem mindennapi dolgot jelentett be közösségi oldalán Mr. Frizbi.
2013.08.24. 11:25
Hir24.hu
Bezárt Zámbóék zöldségese
Budapest — Mi történt Edit asszony (58) zöldségesével? Mint ahogyan arról a Blikk korábban beszámolt, májusban nyitotta meg Csepelen a zöldségesét Zámbó Jimmy (†42) özvegye és fia.
2013.08.23. 05:14
Blikk.hu
Keveslik a kártérítést a pedofil tévésztár áldozatai
London — Nevetségesen keveset, nagyjából 1,3 milliárd forintnyi kártérítést ad a BBC a pedofil Jimmy Savile (†84) mintegy 120 áldozatának.
2013.08.21. 18:43
Blikk.hu
Zámbó Krisztián kapára cserélte a mikrofont
Zámbó Krisztián kapára cserélte a mikrofont
Az X-Faktor legszürreálisabb felfedezettje egy vidéki földön dolgozik.
2013.08.18. 10:10
Hir24.hu
Gazda lesz Zámbó Krisztiánból?
Zámbó Jimmy fia nemcsak élete párját találta meg, de a nyugalom szigetére is rálelt menyasszonya családjának birtokán.
2013.08.18. 07:00
Storyonline.hu
Véget ért az Osonó nemzetközi drámatábora
Véget ért az Osonó nemzetközi drámatábora
A sepsiszentgyörgyi Osonó Színházműhely augusztus 7. és 12. között szervezte meg hagyományossá vált nemzetközi drámatáborát, melynek mottóját egy Grotowski idézet adta: „A néző szereti a könnyű igazságokat. Mi nem azért vagyunk, hogy a nézőt kielégítsük. Azért vagyunk, hogy kimondjuk az igazságot”. A tábor, amelyen 26 erdélyi illetve magyarországi fiatal vett részt, a Bethlen Gábor Alap támogatásával, valamint a kökösi Polgármesteri Hivatal és a Gábor Áron Általános Iskola partnerségével jött létre. Az egy héten át zajló szakmai program keretén belül a résztvevők számára két csoportban folytak a foglalkozások: a színház-szakmai csoport tagjai Fazakas Misi irányításával, míg a személyiségfejlesztő- önismereti csoportban résztvevők Mucha Oszkár vezetésével ismerkedhettek önmagukkal és a színházzal.A napi két műhelyfoglalkozás mellett az intenzív tábor minden reggele a kitartást erősítő tornával és a lelki-szellemi bemelegítőként szolgáló napindítóval indult, este pedig színházi előadások vetítésére és beszélgetésekre került sor. A tábor célja egy olyan helyzet megteremtése volt, amely a drámapedagógia és a színház eszközei által egy intenzív létezés, a kommunikáció valamint a közös gondolkodás és alkotás megtapasztalására sarkallja a résztvevőket.Az idei táborba nyolcan érkeztek Magyarországról, és a táborlakók között voltak középiskolások, egyetemisták és felnőttek is. A hat nap hangulatát az alábbi néhány résztvevő visszajelzése tükrözi:Major Zsuzsa, diák (Székelyhíd): „Nem találtam meg a belső békét, sem a teljes harmóniát, de ez a néhány nap felidézett bennem valami fontosat, ami mindig is bennem rejlett, valaha tudtam is róla, csak valahogy a szelek hordta por befödte, elrejtette előlem. Most újra megtaláltam.”Horváth Zsolt, egyetemista (Hódmezővásárhely): „Már tavaly is részt vettem a drámatáborban és annyira tetszett, hogy idén a bátyámmal együtt jöttünk vissza. Számomra a tábor legjobb pontja a személyiségfejlesztő tréningek, ahol a feltétel nélküli bizalom alakul ki közöttünk.”Rigó Péter Botond, diák (Budapest): „Sok minden megváltozott bennem a tábor alatt. Az elmúlt egy hétben felszabadultabb lettem. A nagyvárosban eltöltött 15 év után most úgy érzem, ha tehetném, itt maradnék.”Horváth László, ügyvédjelölt (Hódmezővásárhely): „A táborban nemcsak a fizikai, hanem a szellemi határainkat is feszegettük. Úgy vélem, hogy jobb emberként megyek haza, mint ahogyan jöttem, és bízom benne, hogy ezt a fejlődést a körülöttem lévő emberek javára tudom fordítani.”Balló Helga, diák (Csíkszentimre): „Ez a tábor sokat segített abban, hogy felismerjem hibáimat és próbáljak rajtuk javítani. Úgy érzem sokat fejlődött a kitartásom és jó volt megtapasztalni a csapatmunkát is.”Kipke Ágnes, tanár (Budapest): „A hátunkon csorgó izzadság, a mellkasunkban dübörgő erő, a vádlinkba harapó görcs, az arcunkba fröccsenő víz, a balettpadlón izzadó talpunk nyoma, a figyelem sűrűsödése, a jelenlét vonszolása. Nem, nemcsak színház. A létezés luxusa.”Bartha Levente, diák (Árkos): „A rengeteg érzés mellett, a műhelyfoglalkozások gyakorlatai által erős kötelékek is születtek, amelyek segítettek legyőzni belső vívódásaimat.”Kádár Orsolya, egyetemista (Sepsiszentgyörgy): „A szaladó világunkban, amelyben élünk, néha-néha elveszítjük önmagunkat és elfeledkezünk arról, hogy kik is vagyunk valójában. Ez a tábor egy utazásra hívott, ahol találkozhattunk emberekkel, de elsősorban önmagunkkal.”Zámbó Bianka, egyetemista (Törökbálint): „A tábor utolsó napján látom, hogy a szakmai csoport tagjaként is mennyit változott az életem. Amit megtanultam az a figyelem és a pontosság.”Göttli Nóra, diák (Törökbálint): „Bár a szakmai csoportba jelentkeztem, saját magamat is sikerült megismernem és sokkal tudatosabban tudok jelen lenni egy-egy helyzetben. A tábor egy fordulópont. Egy felkiáltójel.”Forrás: Színház.hu, Osonó Színházműhely
2013.08.17. 08:06
Szinhaz.hu
Sarapova egy hónap után kirúgta Jimmy Connorst
Alig egyhónapos közös munka után megvált edzőjétől, a nyolcszoros Grand Slam-győztes Jimmy Connorstól Marija Sarapova, a női teniszezők világranglistájának harmadik helyezettje.
2013.08.16. 22:05
Hvg.hu
Újra lesznek napelemek a Fehér Ház tetején
Több évtized után ismét napelemeket helyeznek el a washingtoni Fehér Ház tetején – közölte pénteken The Washington Post. Az első napelemeket 1979-ben Jimmy Carter szereltette fel az amerikai elnöki hivatal tetejére és 1986-ban Ronald Reagan távolíttatta el őket onnan.
2013.08.16. 21:45
Hvg.hu
Különös trón díszeleg <strong>Jimmy</strong> sírjánál
Különös trón díszeleg Jimmy sírjánál
Látszik, hogy Csepelen még mindig imádják a 12 éve elhunyt énekest.
2013.08.15. 17:45
Hir24.hu
Zámbó Krisztián új élete - Nem találod ki, mivel foglalkozik!
Olyan közeget talált magának menyasszonya révén Zámbó Krisztián, ahol maradéktalanul ki tud teljesedni.
2013.08.15. 10:58
Kiskegyed.hu
Zámbó Jimmy sírjára már megérkezett az ősz
Csepelen jártunk, és ha már így történt, beugrottunk a Királyhoz a temetőben.
2013.08.14. 17:41
Nyugat.hu
10 év után lett vége Zámbó Krisztián kapcsolatának - Őszinte vallomás
10 év után lett vége Zámbó Krisztián kapcsolatának - Őszinte vallomás
Zámbó Krisztián életrajzi könyvében őszintén mesél magánéletéről.
2013.08.11. 08:35
Femina.hu
Elismerés: kitüntetik a legendás zenekart
Elismerés: kitüntetik a legendás zenekart
A Classic Rock Roll of Honour élő legendák elismerésével tüntetik ki a heavy metál veteránjainak számító Black Sabbathot. Ezzel olyan további legendák népes táborához csatlakoznak, mint Jimmy Page, Jeff Beck, Alice Cooper és a ZZ Top. [Dátum: 2013.08.09. 23:16]
2013.08.09. 23:16
Zene.hu
Meghalt Karen Black
Meghalt Karen Black
Hetvennégy éves korában elhunyt Karen Black színésznő, az Öt könnyű darab női főszereplője. Karen Black karrierje tévés munkákkal indult a 60-as években, első jelentősebb filmes alakítását Francis Ford Coppola '66-os Te már nagy kisfiú vagy című filmjében nyújtotta. Az igazi filmes áttörést a '69-es Szelíd motorosok hozta el számára, amelyben a két prostituált egyikét alakította, akikkel Peter Fonda és Dennis Hopper figurája LSD-zik egy temetőben. Karen Black és Richard Benjamin A Portnoy-kór című filmbenForrás: Mokép Leghíresebb szerepét Bob Rafelson '70-es Öt könnyű darab-jában játszotta, amelyben ő volt Jack Nicholson figurájának pincérnőként dolgozó barátnője. Ezért az alakításáért a legjobb női mellékszereplő kategóriájában Oscar-díjra is jelölték. Karrierje a 70-es években jutott a csúcsra. Játszott többek közt az Airport-ban, a Robert Redford és Mia Farrow főszereplésével készült A nagy Gatsby-ben, Robert Altman Nashville-jében, a Philip Roth regényén alapuló A Portnoy-kór-ban, A sáska napjá-ban, a Földi űrutazás-ban és Alfred Hitchcock utolsó filmjében, a '76-os Családi összeesküvés-ben is. Jack Nicholson és Karen Black az Öt könnyű darab című filmbenForrás: Mokép A 80-as években már főleg kisebb produkciókban és B-filmekben bukkant fel (pl. a Szállj el messze című exploitation-filmben), de dolgozott még egyszer Altmannal is, a '82-es Jöjj vissza, Jimmy Dean-ben. A színészkedés mellett énekelt, színdarabokat és dalokat is írt. A Nashville-hez két betétdalt is írt (Memphis és Rolling Stone), melyekért a film többi dalszerzőjével együtt Grammy-díjra jelölték.
2013.08.09. 11:20
Origo.hu
Agyi infarktust kapott Nótár Mary édesanyja
Nótár Mary édesanyja agyi infarktust kapott. A Zámbó Jimmy-díjas énekesnő testvéreivel felváltva járt be hozzá a kórházba és soha nem hagyták magára.
2013.08.08. 12:50
Life.hu
 A legújabb egészség megőrző trend: a mezítláb "földezés"
A legújabb egészség megőrző trend: a mezítláb "földezés"
Valóban tovább élünk, ha mezítláb járunk? Gyerekkoromban a barátnőm vidéken élő nagymamája csak télen hordott cipőt, illetve amikor templomba ment. Élt is vígan 95 éves koráig és még csak egy szimpla nátha sem tudta soha leteríteni. Fotó: Gabriel Bousquet/500px.com Napjainkban az Egyesült Államokban egyre eltejedtebb "earthing" - jobb megoldás híján "földezés"-nek fordítottam - hívei ezt azzal magyaráznák, hogy a szupernagyi állandó kapcsolatban volt földünk mágneses mezőjével. Bizony, bizony úgy tűnik, Amerika-szerte egyre többen dobják sutba a cipőjüket (most ne a Brooklynban élőkre gondoljatok), mivel azt tartják, hogy a föld elektronjai semlegesítik a káros szabadgyököket, ezáltal pedig sok-sok pozitív hatást gyakorolnak az egészségükre. Mikor először hallottam a teóriát (Santa Monicaban élő unokahúgomtól), csak forgattam a szemeimet, és arra gondoltam, itt a vég, befuccsolt a Jimmy Chooknak és Manolo Blahnikoknak, a cipődizájnerek lehúzhatják a redőnyt. Aztán beleástam magam kicsit a témába, és megpróbáltam kideríteni, van-e bármiféle dokumentált kutatás, megfigyelés ezt alátámasztandó, azon a nyilvánvaló tényen kívül, hogy mezítláb sétálgatni egy pihe-puha virágos réten jó - ha nem is túlzottan kullancsbiztos. Meglepetésemre két felmérésről is találtam beszámolót - igaz mindkettő kis létszámú csoportokkal dolgozott. Mindkettő az amerikai Journal of Alternative Medicine szaklapban jelent meg. Az egyiknek azt sikerült kimutatnia, hogy a mezítláb "élés" csökkenti a kardiovaszkuláris betegségek kialakulásának esélyét, míg a másik a nők kortizonhormon (stresszhormon) szintjében mutatott ki jelentős csökkenést. Úgy néz ki, a piac máris reagált az új trendre: megjelent az első olyan cipőmárka, amely azzal hirdeti magát, hogy speciális talpának köszönhetően viselőjének folyamatos kapcsolódást biztosít a föld mágneses mezőjével (kivéve persze ha valaki a hetedik emeleti irodájában sétálgat benne). A Pluggz balerinák, talpukon a szén és gumi ötvözetéből készült "kapcsolódási ponttal" Sőt, ez még nem minden - vannak cégek, akik elkezdtek "földezésre" alkalmas ágyakat és lepedőket is gyártani, hogy álmunkban se kelljen nélkülözni az áldásos energiákat. Nos, summázva a dolgot, nem hiszem, hogy én bármi ilyesmibe nagyobb összegeket fektetnék, de azért - biztos ami biztos - kibújok majd a papucsomból, ha a Balaton partján sétálgatok... Ti mit gondoltok a teóriáról? Írjátok meg a véleményeteket, tapasztalataitokat a kommentekben!
2013.08.08. 10:12
Evamagazin.hu
Agyi infarktust kapott Nótár Mary anyja
MISKOLC – Rettenetesen nehéz időszakon van túl Nótár Mary (28). A Zámbó Jimmy-díjas énekesnőnek úgy telt az utóbbi néhány hónapja, hogy súlyos beteg édesanyjáért aggódott. Jóllehet, mára már sokat javult a mama egészségi állapota, és nemrég kiment Írországba is Mary édesapjához, de teljesen felépülni sosem fog, mert egy veleszületett immunbetegségben szenved.
2013.08.08. 03:30
Blikk.hu
Apjának állít emléket videoklipjében Zámbó Krisztián
Első klipjével jelentkezik azután Zámbó Krisztián (33), hogy újra megismerte az ország a 2012-es X-Faktornak köszönhetően. Az énekesnek korábban már volt videója, az új azonban – ő legalábbis ezt ígéri – más lesz, mint az eddigiek.
2013.08.04. 18:57
Blikk.hu
Luxus a köbön! Az RTL Klub sztárjának ilyen esküvője lesz
Luxus a köbön! Az RTL Klub sztárjának ilyen esküvője lesz
Zámbó Krisztián nem sajnálja a pénzt, fényűző lakodalomra készül 22 éves kedvesével.
2013.08.01. 06:05
Femina.hu
Milliókat költene esküvőjére Zámbó Krisztián
Megadja a nősülés módját Jimmy fia: hatalmas lakodalmat képzelt el maguknak népes és neves vendégsereggel.
2013.07.29. 10:00
Storyonline.hu
Félezer vendéget akar a lagzijába Zámbó Krisztián
Hogy honnan lesz a fényűző esküvőre pénze az önjelölt énekesnek, az egy fogós kérdés.
2013.07.29. 08:18
Velvet.hu
Hétmilliós esküvőt tervez Zámbó Krisztián
Hétmilliós esküvőt tervez Zámbó Krisztián
Világraszóló lakodalomban akarja feleségül venni kedvesét Jimmy fia.
2013.07.29. 07:00
Hir24.hu
Megnősül Zámbó Krisztián
Ötszáz fős lagzit szeretne az X-Faktor egykori sztárja, aki úgy érzi, hogy párja, Zsuzsi oldalán megtalálta a boldogságot.
2013.07.29. 06:13
Life.hu
Ilyen lesz Zámbó Krisztián esküvője
Ilyen lesz Zámbó Krisztián esküvője
Az énekes világraszóló ceremóniát tervez kedvesével. Az esküvő időpontját ugyan még nem tűzték ki, ám annyi már bizonyos, felejthetetlen lagzira készülnek Zámbóék.
2013.07.29. 05:35
Nlcafe.hu
Zámbó Krisztián 500 embert hív meg a lagzijába
BUDAPEST - Hetedhét országra szóló esküvőről álmodozik Zámbó Krisztián (33)! A tavalyi X-Faktor-széria egyik legmegosztóbb személyisége két éve él boldog párkapcsolatban szerelmével, Takács Zsuzsival (22). Az énekes és párja még nem tűzte ki az esküvő időpontját, de arról már határozott elképzelései vannak, hogyan akarja kimondani a boldogító igent. 
2013.07.29. 05:00
Blikk.hu
<strong>Jimmy</strong> Fallon megmutatta kislányát
Jimmy Fallon megmutatta kislányát
A büszke új apuka megmutatta az egész világnak nemrég született kislányát.
2013.07.26. 19:52
Starity.hu
Na ki a király? - Trónörököst keresztelünk a nyugaton
Nálunk ugye Jimmy volt a Király, a brit trónörökösnek azonban még nincs neve. Most Ön is szavazhat.
2013.07.24. 11:14
Nyugat.hu
Titokban tetováltatott Zámbó Krisztián csaja
Titokban tetováltatott Zámbó Krisztián csaja
Zámbó Krisztián és kedvese, Zsuzsi mindent tudnak egymásról. Legalábbis így hitték egészen mostanáig.
2013.07.24. 11:00
Borsonline.hu
Érdekes info derült ki Zámbó <strong>Jimmy</strong>ről - Poór Péter elárulta 
Érdekes info derült ki Zámbó Jimmyről - Poór Péter elárulta 
Poór Péter abban a presszóban fedezte fel Zámbó Jimmyt, ahol a halott király testvére Zámbó Tihamér volt a főpincér. [Dátum: 2013.07.23. 12:17]
2013.07.23. 12:17
Zene.hu
Jimmy Carter: Nem működik a demokrácia
Jimmy Carter volt amerikai elnök a Nemzetbiztonsági Ügynökség (NSA) módszerei miatt kialakult botránnyal kapcsolatban kijelentette: nem működik a demokrácia az Egyesült Államokban.
2013.07.19. 06:50
Stop.hu
Az USA-ban nem működik a demokrácia, volt elnöke szerint
Az USA-ban nem működik a demokrácia, volt elnöke szerint
Súlyos kijelentést tett Jimmy Carter a Nemzetbiztonsági Ügynökség (NSA) módszerei miatt kialakult botránnyal kapcsolatban.
2013.07.19. 00:50
Hir24.hu
Már Amerikában sem működik a demokrácia?
Jimmy Carter volt amerikai elnök a Nemzetbiztonsági Ügynökség (NSA) módszerei miatt kialakult botránnyal kapcsolatban kijelentette: nem működik a demokrácia az Egyesült Államokban.
2013.07.18. 23:00
Profitline.hu
Carter: Nem működik a demokrácia az USA-ban
Jimmy Carter volt amerikai elnök a Nemzetbiztonsági Ügynökség (NSA) módszerei miatt kialakult botránnyal kapcsolatban kijelentette: nem működik a demokrácia az Egyesült Államokban.
2013.07.18. 20:02
Mno.hu
Jimmy Eat World: Damage
A Jimmy Eat World tipikusan az a 90-es évekbeli zenekar, amelynek a szakemberek nem jósoltak nagy jövőt, és minden alkalommal, amikor újra előkerültek, ismét megpróbálták leírni őket, hogy "na jó, de ezután már tényleg nem lesz több bennük".
2013.07.17. 19:11
Est.hu
Megnősült a talkshow királya
Jimmy Kimmel 45 évesen végre megházasodott és oltár elé vezette Molly McNearney írónőt.
2013.07.15. 14:54
Life.hu
Esküvői képek! A népszerű műsorvezető így vette el szerelmét
Esküvői képek! A népszerű műsorvezető így vette el szerelmét
Két év együtt járás után kimondta a boldogító igent a népszerű műsorvezető, Jimmy Kimmel.
2013.07.15. 13:50
Femina.hu
Nicole Kidman 46 évesen is szuper dögös!
Nicole Kidman 46 évesen is szuper dögös!
Nicole Kidman 46 éves, de még mindig bombaformában van, ezért nem is csoda, hogy a Jimmy Choo márka őt kérte fel új cipőkollekciójának népszerűsítésére.
2013.07.13. 17:13
Starity.hu
Zámbó Krisztián túl ismert, hogy dolgozzon
Jimmy fia már többször szembesült azzal, hogy ismertsége gondot okoz a munkakeresésnél.
2013.07.08. 07:00
Storyonline.hu
Zámbó Krisztián akkora sztár, hogy nem kaphat civil melót
Zámbó Krisztián úgy véli, ismertsége miatt nem dolgozhat.
2013.07.07. 12:52
Stop.hu
Élõ adásban csókolt meg egy férfit Johnny Depp
Élõ adásban csókolt meg egy férfit Johnny Depp
Nem volt szégyenlõs a színész Jimmy Kimmel show-jában, ugyanis élõ adásban szájon csókolta a mûsorvezetõt, ráadásul nem is egyszer.
2013.07.05. 14:10
Napiaszonline.hu
Ilyen szexi Nicole Kidman
Ilyen szexi Nicole Kidman
Alfred Hitchcock hősnői inspirálták a Jimmy Choo márka legújabb hirdetéseit, melyben Nicole Kidman játssza a végzet asszonyát.
2013.07.04. 18:00
Hir24.hu
Jövőre saját bemutatókkal várja nézőit a Játékszín
Jövőre saját bemutatókkal várja nézőit a Játékszín
Az etyeki Krajcsi Vendégfogadóban zárta idei évadját az immár magánszínházként működő Játékszín. A színház művészei, háttérdolgozói együtt ünnepelték az elmúlt időszak sikereit és azt, hogy jövőre négy saját produkciót is bemutat a színház. Gálvölgyi János, Hernádi JuditA rendhagyó társulati ülést Németh Kristóf nyitotta meg, aki elsőként köszönetet mondott kollégáinak. „Rajtatok múlt, hogy ma büszkén állhatok elétek, mert mindannyian hittetek abban, hogy sikerül közösen feltámasztanunk a Játékszínt. Azzal, hogy októberben újranyitott a színház, közel 100 álláshelyet mentettünk meg. 122 előadást játszottunk telt ház előtt, és közel 35 000 fizető néző tisztelt meg minket bizalmával. Ez azt jelenti, hogy 107 százalékos látogatottságot értünk el. A jövő záloga a siker, a siker záloga pedig a ti odaadásotok.” – fogalmazott a Játékszín igazgatója. Németh Kristóf azt is elmondta, az idei eredmények mellett az is örömteli meglepetésként érte az alkotókat, hogy előadásaik eddig csak pozitív kritikákat kaptak. Németh Kristóf„Az átmenekített darabok mellett egy önálló bemutatót már tartottunk, tehát elmondhatjuk, hogy túl vagyunk a nehezén, most jön a neheze” – tette hozzá Németh Kristóf, aki arról számolt be, a színház továbbra sem részesül állami és önkormányzati támogatásban, ennek ellenére pénzügyi stabilitást tudtak teremteni. A következő évad terveit Bank Tamás produkciós igazgató ismertette. „Műsoron marad AZ UTOLSÓ HŐSSZERELMES, a JUTALOMJÁTÉK, az ACÉLMAGNÓLIÁK, és A HÖLGY FECSEG ÉS NYOMOZ. Folytatódnak a VÁMOS MIKLÓS ESTEK, újra látható lesz a SÜSÜ, A SÁRKÁNY KALANDJAI és a 60 PERC ALATT A FÖLD KÖRÜL című produkciójával újra vendégeskedik nálunk a TALAMBA ÜTŐEGYÜTTES. A következő évadban négy prózai bemutatóval, és egy új gyermekelőadással készülünk. Október 18-ától láthatják a nézők Gálvölgyi János rendezésében a HATAN PIZSAMÁBAN című Marc Camoletti vígjátékot. Decemberben érkezik hozzánk Korcsmáros György, aki a NYOLC NŐ című Robert Thomas darabot viszi színre. Februárban pedig újra a Játékszínben rendez Szirtes Tamás, aki Agatha Christie TÍZ KICSI NÉGER című krimijének színrevitelére tér vissza. TUDOM, HOGY TUDOD, HOGY TUDOM munkacímen fut az a produkció, amit egy angol drámaíró, Jimmy Chinn művéből rendez Németh Kristóf. Ennek az előadásnak a premierjét áprilisban tartjuk. A következő évadban a jelenlegi társulathoz további méltán népszerű művészek csatlakoznak: Oroszlán Szonja, Pásztor Erzsi, Andai Györgyi, Pikali Gerda, Tóth Judit, Vándor Éva, Benedek Miklós, Szirtes Balázs, Józsa Imre, Csizmadia Gergely és Tóth Máté személyében” – tájékoztatott Bank Tamás. Bank Tamás A vezetőség reményei szerint beköltözik a Játékszínbe a Beugró, továbbá egy vidéki, illetve egy határontúli produkció. „Ha minden szándék összeér, akkor pedig a Nemzeti Színházból is befogadhatunk egy előadást”- árulta el Németh Kristóf, aki munkatársainak is meglepetéssel szolgált.Erdélyi Timea„Régi tervünk valósul meg, mert jó barátunk, a Budapesti Kamaraszínház színészének emlékére létrehoztunk egy elismerést. Ebben az évadban a Kránitz Lajos-díjat Erdélyi Timea kolléganőnk kapja, az Acélmagnóliákban nyújtott kiemelkedő alakításáért!” - jelentette be az igazgató.A beszédek és a díjátadó után mindenki átadta magát a nyári szünetnek, és bortúrára indult a csapat. Hogy mi is történt ebéd után, arról a https://www.facebook.com/jatekszin oldalon ad majd hírt a színház.
2013.07.04. 12:21
Szinhaz.hu
Apja hírneve miatt sztornózná filmjét Zámbó Krisztián
A férfi fél, hogy lejáratná a veretes családi nevet azzal, ha filmre vinnék eddigi életét.
2013.07.04. 09:04
Velvet.hu
Zámbó Krisztián elárulta, hogy retteg
Jimmy fia a család jó hírnevének megőrzése miatt erősen elgondolkodott: akar-e filmet saját életéből - írja a Blikk.
2013.07.04. 08:50
Kiskegyed.hu
Krisztián lejárathatja a Zámbó nevet
Krisztián lejárathatja a Zámbó nevet
Jimmy fia a család jó hírnevének megőrzése miatt erősen elgondolkodott: akar-e filmet saját életéből.
2013.07.04. 08:35
Hir24.hu
Hihetetlenül néz ki Nicole Kidman!
Lenge öltözetben reklámozza Jimmy Choo cipőit az Oscar-díjas színésznő, Nicole Kidman. Egyúttal megmutatja azt is, hogy még mindig ő az egyik legszebb és legcsinosabb Hollywoodban!
2013.07.04. 07:13
Anna.hu
Krisztián: Félek, hogy lejáratom apám nevét
Budapest - A család jó hírneve miatt már nem olyan biztos abban Zámbó Krisztián (35), hogy akar-e filmet saját életéről.
2013.07.04. 05:10
Blikk.hu
Még sosem láttuk ilyen szexinek a 46 éves színésznőt!
A szexi színésznő Jimmy Choo cipőinek reklámjában tűnt fel, és hát... szexibb, mint valaha.
2013.07.03. 20:30
Neon.hu
Johnny Depp élő adásban csókolt meg egy férfit
A színész Jimmy Kimmel show-jában szerepelt, és élő adásban szájon csókolta a műsorvezetőt - ráadásul többször is.
2013.07.03. 18:20
Life.hu
Johnny Depp szájon csókolt egy férfit
A színész Jimmy Kimmel show-jában szerepelt, és élő adásban szájon csókolta a műsorvezetőt – ráadásul többször is.
2013.07.03. 16:49
168ora.hu
Túl nagy az arca? Zámbó Krisztián ismét kihúzta a gyufát
Túl nagy az arca? Zámbó Krisztián ismét kihúzta a gyufát
Zámbó Krisztián felbőszítette a kommentelőket azzal, hogy nem hajlandó elmenni dolgozni.
2013.07.03. 15:20
Femina.hu
Kidman, a démon
Kidman, a démon
Nicole Kidman lett Jimmy Choo babája, legalábbis legújabb kampánya erejéig. Az ausztrál színésznő elképesztően dögös vadiúj, bubira nyesett frizurájával. Hogy tetszik nektek az új haj? Na és a cipők?
2013.07.03. 14:35
Stylemagazin.hu
Soha nem volt ilyen dögös Nicole Kidman!
Lenge öltözetben reklámozza Jimmy Choo cipőit az Oscar-díjas színésznő, Nicole Kidman (46).
2013.07.03. 12:59
Blikk.hu
Videó: szájon csókolta Johnny Depp a jóképű showmant
A nézők és a közönség szeme láttára szájon csókolta Johnny Depp Jimmy Kimmelt egy amerikai tévéműsorban. Két éve Charlie Sheen is megcsókolta a showmant.
2013.07.03. 12:30
Hvg.hu
 Nicole Kidman a <strong>Jimmy</strong> Choo arca! Fotók és videó!
Nicole Kidman a Jimmy Choo arca! Fotók és videó!
A hollywoodi díva az Omega és Chanel No. 5 után ősztől a Jimmy Choo arca lesz.
2013.07.03. 12:00
Joy.hu
Hihetetlen! Johnny Depp megcsókolta Jimmy Kimmelt
Johnny Depp eddigi karrierjére visszatekintve beláthatjuk, hogy a színész nem válogatós, bármilyen szerepet képes eljátszani, ami elnyeri a tetszését. A minap azonban az egész világot sokkolta, amikor élő adásban csókolta meg Jimmy Kimmel műsorvezetőt.
2013.07.03. 10:16
Starity.hu
<strong>Jimmy</strong>-turné: A Király emléke a mai napig él
Jimmy-turné: A Király emléke a mai napig él
Stábunk a szlovákiai Párkányban járt, hogy elhozza a Tabu Tv nézőinek a Zámbó Jimmy emlékére rendezett világ körüli turné első állomását.Tovább a teljes cikkhez www.tabutv.hu »»
2013.07.03. 07:52
Tabutv.hu
Johnny Depp szájon csókolta Jimmy Kimmelt
A műsorvezető kicsit zavarba is jött a köszönetnyilvánítás formájától.
2013.07.02. 21:25
Velvet.hu
Ilyen szexi is tud lenni? Nicole Kidmanről szokatlanul dögös fotók készültek
Ilyen szexi is tud lenni? Nicole Kidmanről szokatlanul dögös fotók készültek
Nicole Kidman igazán szexi is tud lenni - Jimmy Choo cipőkkel a lábán.
2013.07.02. 18:05
Femina.hu
<strong>Jimmy</strong> Choo átváltoztatta Nicole Kidmant
Jimmy Choo átváltoztatta Nicole Kidmant
Drámai átalakuláson ment keresztül Nicole Kidman, aki az új Jimmy Choo kampány kedvéért teljesen átváltozott. A csinos színésznő lett a 2013-2014-es kampány arca.
2013.07.02. 12:06
Femcafe.hu
Szexi és vad: Nicole Kidman új oldala
Szexi és vad: Nicole Kidman új oldala
Hű, Nicole végre nem az a hűvös jégkirálynő, amilyennek az utóbbi időben mindig láthattad, hiszen Jimmy Choo legújabb kampányában vörös bubifrizkóval és dögös stílussal hódít.
2013.07.02. 10:52
Cosmopolitan.hu
Szexi dög: Nicole Kidman majdnem mindent megmutat egy reklám kedvéért
Szexi dög: Nicole Kidman majdnem mindent megmutat egy reklám kedvéért
Az ausztrál színésznő Jimmy Choo-cipőben csábítgatja a nézőket legújabb reklámfilmjében.
2013.07.02. 08:15
Retikul.hu
Zámbó Krisztiánnak sosem lesz munkája?
A szólókarrier után az X-Faktorban is próbálkozó énekes szerint azért nem lesz sosem normális melója, mert túl híres, így kénytelen a showbizniszben maradni!
2013.07.01. 15:01
Kiskegyed.hu
Zámbó Krisztián a showbizniszben: ezzel az arccal mást nem tudok elképzelni magamnak?
Zámbó Krisztián a showbizniszben: ezzel az arccal mást nem tudok elképzelni magamnak?
Bár fél éve vége az X-Faktornak, Jimmy fiának a karrierje még mindig nem indult be. Azt mondja, az albumkészítésből nem lehet megélni, hírneve miatt hagyományos állása nem lehet.
2013.07.01. 09:59
Delmagyar.hu
Zámbó Krisztián nem dolgozik többé
Zámbó Krisztián nem dolgozik többé
Jimmy fiának meggyőződése, hogy hírneve miatt sosem tudna civil munkahelyet találni magának.
2013.07.01. 09:45
Hir24.hu
Zámbó Krisztiánt senki sem alkalmazza
Jimmy fia saját tévéműsorban reménykedik valamelyik kereskedelmi csatornán.
2013.07.01. 09:09
Velvet.hu
Justin Bieber megverheti a nagyanyját, és rokkantparkolóba állhat - van határa az őrült rajongásnak?
Jimmy Kimmel híres talkshowjában, pontosabban a Lie Witness News keretében különböző eseményeken kolbászoló random embereket szívatnak kamu kérdésekkel (ilyet egyébként mi is többször csináltunk), ők meg bedőlnek, és válaszolnak. Vagy nem. De a cikkben szereplő JB rajongók szerencsére megtették.
2013.06.30. 17:00
Neon.hu
Miley Cyrus bugyiban ment <strong>Jimmy</strong> Kimmelhez
Miley Cyrus bugyiban ment Jimmy Kimmelhez
Az amerikai énekesnő-színésznő kedden lépett fel Jimmy Kimmel műsorában, hogy a legújabb kislemezét népszerűsítse – bugyiban.
2013.06.26. 22:08
Starity.hu
Miskolcra járnak bulizni Zámbó Krisztiánék
MISKOLC – Felforgatta a borsodi megyeszékhely éjszakáját Zámbó Krisztián (33) és kedvese, Zsuzsi (22).
2013.06.25. 18:44
Blikk.hu
A Robotműhelyben újrahasznosítják a fesztiválozók régi mobiljait
A július 3. és 6. között megrendezendő VOLT fesztivált az idén is főszponzorként jegyző Telekom emlékezetes, megosztásra érdemes élményekkel igyekszik színesebbé tenni a fesztiválprogramot. Mindenekelőtt arra buzdítja a fesztiválozókat, hogy a rendezvényre vigyék magukkal az otthon elfekvő, régi mobilokat és tartozékokat, ugyanis a Telekom Robot VOLT Art Műhelyben újrahasznosítják azokat. Az alkotóműhelyben ismert hazai kortárs képzőművészek, név szerint ef. Zámbó István, Wahorn András, Sinkovics EdE, Soós Nóra, Győri Márton, Magyarósi Éva, Szabó Ottó és Tóth Márton a közönség bevonásával robot-műalkotásokat hoznak létre. Kinetikus szobrok, festmények és különféle installációk születése várható, köztük egy olyan szerkezettel, amely a fesztiválozók összegyűlt régi mobiljaiból készül, és a környezettudatosság üzenetét hordozza. A veszélyes hulladéknak minősülő akkumulátoroknak külön gyűjtőhelyet létesítenek. Az alkotásokat a Telekom és a VOLT ősszel jótékonysági aukcióra bocsátja.
2013.06.25. 14:29
Quart.hu
Fogkrém-bajusz és alsógatya: így játszanak a One Direction tagjai - vicces videó
A srácok a Jimmy Kimmel Live-ban örvendeztették meg a rajongókat a hülyéskedéssel.
2013.06.21. 13:30
Neon.hu
A videó, amitől beleszeret Channing Tatumba
Jamie Foxxszal és Jimmy Kimmellel készült el Channing Tatum első hivatalos klipje, saját magáról. Ami tényleg vicces.
2013.06.20. 19:12
Velvet.hu
Nem keresik tovább Jimmy Hoffa maradványait
Lezárta a kutatást a 38 éve eltűnt szakszervezeti vezető, Jimmy Hoffa maradványai után szerdán a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI).
2013.06.20. 06:32
Stop.hu
Nem keresik tovább Jimmy Hoffa maradványait
Lezárta a kutatást a 38 éve eltűnt szakszervezeti vezető, Jimmy Hoffa maradványai után szerdán a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI).
2013.06.19. 21:55
Hvg.hu
Előkerülhet Jimmy Hoffa holtteste
Az FBI most egy 85 éves maffiózótól kapott tippet, szerinte élve egy betonlap alá temették a szakszervezeti vezetőt.
2013.06.18. 16:10
Index.hu
Színpad helyett gátakon mutatták meg tehetségüket a <strong>Jimmy</strong>-Emlékturné sztárjai
Színpad helyett gátakon mutatták meg tehetségüket a Jimmy-Emlékturné sztárjai
Zámbó Árpi és Némethy Ivi bebizonyította: legény (illetve leány) a gáton. Összetartásból, segítségnyújtásból nálunk mindketten ötösre vizsgáztak!Tovább a teljes cikkhez www.tabutv.hu »»
2013.06.14. 15:45
Tabutv.hu
Zámbó Árpyt gyanakodva fogadták a gáton
Zámbó Árpyt gyanakodva fogadták a gáton
A Jimmy-emlékkoncerttel világkörüli turnéra induló zenészek már az első állomás előtt nem várt akadályba ütköztek: Párkányba ugyanis nem tudtak átjutni, cserébe beálltak homokzsákot lapátolni. Akciójuk nem aratott osztatlan sikert.
2013.06.12. 13:40
Hir24.hu
Új Kings Of Leon album szeptemberben!
Új Kings Of Leon album szeptemberben!
A Sony Music/RCA Records bejelentette, hogy szeptember 23-án kerül a boltok polcaira a Kings of Leon új albuma, mely a “Mechanical Bull” címet kapta. A banda nashville-i stúdiójában rögzített album producere Angelo Petraglia volt. A hírt egyébként maga Jimmy Fallon jelentette be hétvégi műsorában: A Kings of Leon a közelmúltban...Read more »
2013.06.12. 12:13
Doily.hu
Bekever a flamand
Bekever a flamand
Nagyon innánk valamit, mint Fülig Jimmy, de nem annyit, hogy ne tudjunk a volán... azazhogy hazagyalogolni. A kiülős pesti szórakozóhelyeken már azt találgatják, mi lehet a nyár slágeritala. A Dunaparti Matróz Kocsmában például a Budapesten még nem annyira bevezetett sörkoktélokra esküsznek, főleg a fiatalabb és női fogyasztókat megcélozva.
2013.06.11. 02:45
Nol.hu
Bekever a flamand
Bekever a flamand
Nagyon innánk valamit, mint Fülig Jimmy, de nem annyit, hogy ne tudjunk a volán... azazhogy hazagyalogolni. A kiülős pesti szórakozóhelyeken már azt találgatják, mi lehet a nyár slágeritala. A Dunaparti Matróz Kocsmában például a Budapesten még nem annyira bevezetett sörkoktélokra esküsznek, főleg a fiatalabb és női fogyasztókat megcélozva.
2013.06.09. 20:25
Nol.hu
Bekever a flamand
Bekever a flamand
Nagyon innánk valamit, mint Fülig Jimmy, de nem annyit, hogy ne tudjunk a volán... azazhogy hazagyalogolni. A kiülős pesti szórakozóhelyeken már azt találgatják, mi lehet a nyár slágeritala. A Dunaparti Matróz Kocsmában például a Budapesten még nem annyira bevezetett sörkoktélokra esküsznek, főleg a fiatalabb és női fogyasztókat megcélozva.
2013.06.09. 10:14
Nol.hu
Zámbó Krisztián árvának érzi magát
Zámbó Krisztián árvának érzi magát
Zámbó Krisztián árva fiataloknak énekelt, és azt mondja, ugyanazt érzi, amit ők.
2013.06.08. 07:38
Nlcafe.hu
Árva fiataloknak énekelt Zámbó Krisztián
Miskolctapolca - Árva gyermekeket látott vendégül az egykori miskolctapolcai Jimmy Hotelben Zámbó Krisztián (33, középen, felül). Az énekes átérzi a fiatalok sorsát, így a miskolci gyermekváros lakóinak szívesen adott koncertet.
2013.06.07. 20:21
Blikk.hu
Súlyos drámát élt át Zámbó Krisztián
Súlyos drámát élt át Zámbó Krisztián
Zámbó Krisztiánt nagy öröm érte. Az énekes kutyája eltűnt, s ha hosszabb idő után is, de megtalálta, s visszavitte neki egy férfi.
2013.06.07. 14:35
Borsonline.hu
Bréking! Elveszett Zámbó Krisztián kutyája
Bréking! Elveszett Zámbó Krisztián kutyája
Elveszett Zámbó Krisztián kutyája. A rosszmájúak szerint az történhetett, hogy az eb nem bírta már az X-Faktor felfedezettjének éneklését.
2013.06.03. 15:40
Hir24.hu
Zámbó Krisztián barátnője imád pózolni
Zámbó Krisztián barátnője imád pózolni
Szerencsés alkat. Attól sem hízik el, hogy Krisztián késő este süt-főz neki. Így bármikor tud pózolni az énekesnek.
2013.06.03. 06:55
Borsonline.hu
Ez már több mint botrányos! Az RTL Klub sztárja részegen állt a közönség elé
Ez már több mint botrányos! Az RTL Klub sztárja részegen állt a közönség elé
Zámbó Krisztián részegen lépett fel egy gyereknapi eseményen.
2013.06.01. 08:35
Femina.hu
Kedvenc szett
Poppy Delevingne brit modell egy laza, trendi szerelést öltött magára Jimmy Choo partiján. Hogy mivel tette mégis különlegessé az öltözékét?
2013.05.30. 13:52
Vanity.hu
Leszerepelt Zámbó Krisztián! Ittasan tátogott egy gyereknapi koncerten
Leszerepelt Zámbó Krisztián! Ittasan tátogott egy gyereknapi koncerten
Az X-faktorban feltűnt énekes a fellépés reggelén azt sem tudja, hogyan ért haza a buliból, majd elment fellépni Dánszentmiklósra egy gyereknapi rendezvényzre. 3 számot playbackelt majd gyorsan távozott.Kapatosan és jókora késéssel érkezett Dánszentmiklósra egy gyereknapi rendezvényre Zámbó Krisztián. Az énekes a Blikknek beszámolt arról, hogy előző éjszaka (vagyis inkább már reggel) azt sem tudta, hogy hogyan ért haza menyasszonyával és nagy valószínűséggel még mindig kapatosan énekelt jó nagy macskajajjal küzdve kora délután. Bár a szervezők elégedettek voltak Krisztián "teljesítményével" többen rosszallásukat fejezték ki amiért hibás példát mutat a gyerekeknek az énekes. Krisztián így védekezett: "Egy ismerősöm invitált, teljesen ingyen mentem. Igaz, hogy pénteken buliztunk kettesben a kedvesemmel a városban, de ennyi, kicsit becsiccsentettem, van ilyen. Másnap persze fájt a gyomrom, elég ramatyul éreztem magam. Egyébként előzőleg nem is volt szó fellépésről, de ha már ott voltam, énekeltem egy kicsit a gyerekeknek, hadd örüljenek."
2013.05.30. 10:00
Hotdog.hu
Részegen énekelt a gyerekeknek Zámbó Krisztián
Részegen énekelt a gyerekeknek Zámbó Krisztián
Krisztián nemcsak késéssel érkezett a jótékonysági gyermeknapra, de ráadásul ittas is volt.
2013.05.29. 11:44
Starity.hu
Zámbó Krisztián piásan énekelt a gyermeknapon
Kapatosan lépett fel a dánszentmiklósi gyermeknapon Zámbó Krisztián.
2013.05.29. 09:00
Storyonline.hu
Másnaposan énekelt gyerekeknek Zámbó Krisztián
Másnaposan énekelt gyerekeknek Zámbó Krisztián
A buli napján az x-faktoros azt sem tudta, hol kellene fellépnie. A koncertje után pedig cikizték a produkcióját, melyet playback-ről énekelt.
2013.05.29. 04:41
Nlcafe.hu
Piásan énekelt a gyermeknapon Zámbó Krisztián
Piásan énekelt a gyermeknapon Zámbó Krisztián
Kapatosan lépett fel a dánszentmiklósi gyermeknapon Zámbó Krisztián. Az X-Faktor felfedezettjének bizarr fellépéséről videó is készült.
2013.05.28. 17:35
Hir24.hu
Kiderült! Zámbó Krisztiánnak van önkritikája - videó
Legyen egy sztorid - foglalta össze sikerének titkát a kissé szétcsúszott Zámbó Krisztián a dánszentmiklósi gyereknapon.
2013.05.28. 15:52
Kiskegyed.hu
Piásan énekelt a gyermeknapon Zámbó Krisztián! - videó
Dánszentmiklós – Kapatosan lépett fel a dánszentmiklósi gyermeknapon Zámbó Krisztián. Az X-Faktor felfedezettje ugyanis jókora késéssel érkezett a helyszínre, hogy a jótékonysági fellépését megtartsa, majd három szám eléneklése után interjút adott egy helyi internetes bloggernek. Az énekes a jelek szerint enyhén ittas volt, amit nem is rejtett véka alá.
2013.05.28. 14:06
Blikk.hu
Női parfüm Top 10
A Douglas parfüméria közzétette a 2013-as év első felének slágerparfümjeit. A különleges ebben a listában az, hogy ezek nem a szakértők által megállapított legjobb illatok, hanem a vásárlók kedvencei, mert ezekből a darabokból emelték le a legtöbbet az üzletek polcairól. Az első helyen Jimmy Choo és a FLASH végzett. A luxuskivitelű kristályüveg elegáns és csillogó külsőt kölcsönöz a parfümnek. Illata, egy fehér virágokból kötött csokorra emlékeztet. Bevezető frissessége a rózsaborsnak, mandarinnak és az epernek köszönhető. Miután ezek az illatok elpárologtak, erős, egzotikus virágillatok kerülnek előtérbe, mint a tubarózsa, jázmin és fehérliliom. „A Jimmy Choo márka annyira határozottan nőies, hogy a parfümnek muszáj volt egy érzéki karaktert adni. Fehér fákat alkalmaztam, egy korszerű illatjegyet, ami nőies és kifinomult karaktert kölcsönöz, amellett, hogy fenntartja a ragyogást.” 2.  3. 4.  5. 6. 7. 8. 9. 10.
2013.05.24. 17:32
Lifemagazin.hu
Női parfüm Top 10
A Douglas parfüméria közzétette a 2013-as év első felének slágerparfümjeit. A különleges ebben a listában az, hogy ezek nem a szakértők által megállapított legjobb illatok, hanem a vásárlók kedvencei, mert ezekből a darabokból emelték le a legtöbbet az üzletek polcairól. Az első helyen Jimmy Choo és a FLASH végzett. A luxuskivitelű kristályüveg elegáns és csillogó külsőt kölcsönöz a parfümnek. Illata, egy fehér virágokból kötött csokorra emlékeztet. Bevezető frissessége a rózsaborsnak, mandarinnak és az epernek köszönhető. Miután ezek az illatok elpárologtak, erős, egzotikus virágillatok kerülnek előtérbe, mint a tubarózsa, jázmin és fehérliliom. „A Jimmy Choo márka annyira határozottan nőies, hogy a parfümnek muszáj volt egy érzéki karaktert adni. Fehér fákat alkalmaztam, egy korszerű illatjegyet, ami nőies és kifinomult karaktert kölcsönöz, amellett, hogy fenntartja a ragyogást.” 2.  3. 4.  5. 6. 7. 8. 9. 10.
2013.05.24. 17:32
Lifemagazin.hu
Magyar bobtail lett a világ legszebb kutyája
Magyar bobtail lett a világ legszebb kutyája
Jimmy, egy magyar bobtail nyerte el a világ legszebb kutyája címet a budapesti kutya-világkiállításon, amelyre hetven országból 18 ezer kutyát neveztek be.
2013.05.23. 19:59
Haziallat.hu
 Egy álom valóra vált
Egy álom valóra vált
Jimmy a MAGYAR bobtail a Világ legszebb kutyája
2013.05.23. 10:14
Joy.hu
Magyar kutyus lett a világ legszebbje
18 ezer kutya közül Jimmy, egy magyar bobtail nyerte el a világ legszebb kutyája címet a budapesti kutya-világkiállításon.
2013.05.22. 19:05
Vidget.hu
Benicio Del Toro nem akart próbálni a forgatáson
Benicio Del Toro nem akart próbálni a forgatáson
Mathieu Amalric beismerte, hogy nehezen tudta elfogadni Benicio Del Toro munkastílusát, amikor együtt dolgoztak legutóbbi filmjükön, a Jimmy P: Psychotherapy Of A Plains Indianön.
2013.05.22. 12:07
Starity.hu
Nyugdíjas lesz <strong>Jimmy</strong>
Nyugdíjas lesz Jimmy
Nyugdíjba küldik, miután elnyerte a Kutya Világkiállítás legszebb ebének járó díját a hatesztendős Jimmy. Gazdája, az olimpikon Vörös Zsuzsanna azonban reméli, hogy még nemz majd néhány utódot a csodás kutya.
2013.05.22. 09:45
Borsonline.hu
Magyar siker a Kutya Világkiállításon
Magyar siker a Kutya Világkiállításon
A Budapesten megrendezett Kutya Világkiállítás legszebbje egy magyar bobtail lett. Jimmy 26 ezer riválisa elől hozta el a megtisztelő címet.
2013.05.22. 07:51
Radiototal.hu
Magyar a világ legszebb kutyája
A Jamie és a csodalámpa Sajó nevű óangol juhászkutyája után érdemes lesz Jimmy nevét is megjegyezni. A hivatalosan Bottom Shaker My Secret névre hallgató bobtail a világ legszebb kutyája címet érdemelte ki a hétvégén Budapesten megrendezett kutya-világkiállításon, ahol 18 ezer állat közül választották ki.
2013.05.21. 11:19
Mno.hu
Magyar bobtail a legszebb kutya
Jimmy, egy magyar bobtail nyerte el a világ legszebb kutyája címet a budapesti kutya-világkiállításon, amelyre hetven országból 18 ezer kutyát neveztek be.
2013.05.21. 08:34
Vjm.hu
<strong>Jimmy</strong> mindent megnyert
Jimmy mindent megnyert
Tizennyolcezer négylábút megelőzve nyert a magyar tenyésztésű óangol juhászkutya. A Jimmy névre hallgató hatéves szőrgombolyag gazdája, Vörös Zsuzsa maga is bajnok, öttusában győzött az olimpián.
2013.05.21. 07:05
Borsonline.hu
Magyar bobtail lett a világ legszebb kutyája
Jimmy, egy magyar bobtail nyerte el a világ legszebb kutyája címet a budapesti kutya-világkiállításon, amelyre hetven országból 18 ezer kutyát neveztek be.
2013.05.20. 21:00
Neon.hu
Jimmy a legszebb
Jimmy, egy magyar bobtail nyerte el a világ legszebb kutyája címet a budapesti kutya-világkiállításon a Hungexpón, amelyre hetven országból 18 ezer kutyát neveztek be. A tekintélyes címet elnyert...
2013.05.20. 19:41
Ittlakunk.hu
Magyar bobtail lett a világ legszebb kutyája
Jimmy, egy magyar bobtail nyerte el a világ legszebb kutyája címet a budapesti kutya-világkiállításon, amelyre hetven országból 18 ezer kutyát neveztek be.
2013.05.20. 15:25
Nol.hu
Magyar a világ legszebb kutyája
Jimmy, egy magyar bobtail nyerte el a világ legszebb kutyája címet a budapesti kutya-világkiállításon, amelyre hetven országból 18 ezer kutyát neveztek be.
2013.05.20. 14:45
Mno.hu
A kritikusoknak sem tetszett <strong>Jimmy</strong> Picard története
A kritikusoknak sem tetszett Jimmy Picard története
Nagy reményeket fűztek a lelkibeteg indián katona történetéhez, azonban úgy tűnik, hogy nem felelt meg az elvárásoknak.
2013.05.20. 13:41
Starity.hu
Egy magyar bobtail a világ legszebb kutyája
Jimmy a kutya neve. tovább
2013.05.20. 13:17
Alon.hu
Magyar bobtail lett a világ legszebb kutyája
Jimmy, egy magyar bobtail nyerte el a világ legszebb kutyája címet a budapesti kutya-világkiállításon, amelyre hetven országból 18 ezer kutyát neveztek be.
2013.05.20. 12:55
Hvg.hu
Egy magyar bobtail lett a világ legszebb kutyája
Jimmy, egy magyar bobtail nyerte el a világ legszebb kutyája címet a budapesti kutya-világkiállításon, amelyre hetven országból 18 ezer kutyát neveztek be.
2013.05.20. 12:39
Velvet.hu
Magyar bobtail lett a világ legszebb kutyája
Jimmy, egy magyar bobtail nyerte el a világ legszebb kutyája címet a budapesti kutya-világkiállításon, amelyre hetven országból 18 ezer kutyát neveztek be.
2013.05.20. 12:13
Nol.hu
Egy magyar bobtail lett a világ legszebb kutyája
Egy magyar bobtail lett a világ legszebb kutyája
Jimmy, egy magyar bobtail nyerte el a világ legszebb kutyája címet a budapesti kutya-világkiállításon, amelyre hetven országból 18 ezer kutyát neveztek be.
2013.05.20. 11:52
Mon.hu
Egy magyar bobtail lett a világ legszebb kutyája
Egy magyar bobtail lett a világ legszebb kutyája
Jimmy, egy magyar bobtail nyerte el a világ legszebb kutyája címet a budapesti kutya-világkiállításon, amelyre hetven országból 18 ezer kutyát neveztek be.
2013.05.20. 11:37
Delmagyar.hu
Az új magas sarok: az alacsony sarok
Véget ért a gyilkosan magas cipősarkak hódítása: ismét divat az alacsony sarok. Ilyet mutatott be például Jimmy Choo, Diane von Furstenberg, Valentino vagy Prada.
2013.05.19. 20:45
Nyugat.hu
Benicio Del Toro: „Mindig izgalmas Cannes-ba jönni”
Benicio Del Toro: „Mindig izgalmas Cannes-ba jönni”
Hivatalosan a 66. Cannes-i Filmfesztiválon mutatták be a Jimmy P. (Psychotherapy of a Plains Indian) című filmet, Arnaud Desplechin legújabb rendezését.
2013.05.18. 19:36
Starity.hu
Nicole Kidman lett a <strong>Jimmy</strong> Choo arca
Nicole Kidman lett a Jimmy Choo arca
A színésznőt választották meg az egyik legnépszerűbb cipőmárka arcának, vagyis pontosabban a lábának. Vajon jó választás volt?
2013.05.18. 16:00
Cosmopolitan.hu
Megjelent a <strong>Jimmy</strong> P. hivatalos előzetese
Megjelent a Jimmy P. hivatalos előzetese
A Jimmy P. (Psychotherapy of a Plains Indian) bemutatójára szombaton kerül sor a Cannes-i Filmfesztiválon, de a trailert már mindenki megtekintheti.
2013.05.16. 20:58
Starity.hu
Nicole Kidman a <strong>Jimmy</strong> Choo új arca
Nicole Kidman a Jimmy Choo új arca
A híres luxusmárka ma bejelentette, Nicole Kidmant választotta legújabb arcának. A 45 évesen is gyönyörű Oscar-díjas színésznő a Jimmy Choo őszi/téli kampányában fog feltűnni. Nicole Kidman, aki nemrég fejezte be a Grace Kelly életéről szóló Garce of Monaco című film forgatásait, elmondta mindig is imádta a divatot, véleménye szerint a ruhák azok, amik a legtöbben segítenek neki, hogy egy-egy karakter bőrébe bújjon. A gyönyörű színésznő mindig is nagyon rajongója volt a márkának, szerinte a Jimmy Choo cipők mióta léteznek, a nőiesség és a rejtély megtestesítői. A képeket Mikael Jansson készítette, a kampányfotók világszerte augusztusban debütálnak majd. Kidman korábban olyan nagy márkák arca volt, mint a Chanel vagy éppen az Omega órák. „Óriási megtiszteltetés, hogy együtt dolgozhatunk Nicole Kidmannal. Ő az egyik legszebb színésznő a világon, megjelenése kifejezi mindazt, amit a Jimmy Choo márka képvisel: kifinomultság, elegancia, érzékiség és dac.”- mondta Sandra Choi kreatív igazgató.
2013.05.15. 10:52
Lifemagazin.hu
Faludy-emléktáblát avattak a Damjanich utcában
Faludy György Damjanich utcai szülőházánál avattak pénteken emléktáblát a költő tiszteletére. A tábla Zámbó Kornél képzőművész alkotása, Vattamány Zsolt polgármester és az író, költő, műfordító...
2013.05.14. 17:45
Ittlakunk.hu
Megjelent az első klip a <strong>Jimmy</strong> P.-ből
Megjelent az első klip a Jimmy P.-ből
A Cannes-i Filmfesztivál egyik nagy esélyese a Benicio Del Toro és Mathieu Amalric főszereplésével készült Jimmy P.
2013.05.12. 21:08
Starity.hu
Zöldségesként dolgozik Zámbó Jimmy özvegye
A család már tavaly piacozott, de zöldségesüzletüket csak nemrég nyitották meg.
2013.05.12. 09:08
Velvet.hu
Zöldségesnek állt Zámbó <strong>Jimmy</strong> özvegye
Zöldségesnek állt Zámbó Jimmy özvegye
Edit asszonynak nem derogál a munka. Az elhunyt énekes özvegye a fiával nyitott közös üzletet – írja a Blikk.
2013.05.12. 05:50
Nlcafe.hu
Zöldséget árul Jimmy özvegye
CSEPEL – Nem derogál a munka Zámbó Jimmy (†42) özvegyének, Edit asszonynak (58), aki a napokban nyitotta meg fiával közös zöldségesét.
2013.05.12. 03:00
Blikk.hu
Napsugaras anyaaltatók Lőkösházán
Rácz Lukács testnevelő tanár, az ötvenes évek egyik nyári szünetében elindult a sarki közértbe, hogy hozzon egy doboz gyufát. Majd a bolt előtt lefékezett egy autó, és egy hang kiszólt belőle: ’hé, Lukács, nincs kedved velünk jönni a Balatonra,’. Volt kedve, és kábé csak két hét múlva vitte haza az ominózus doboznyi gyufát. Hasonlóképp kerültem én is Lőkösre – nyilván sokkal szerényebben. Történetesen kedd délelőtt, az Ibsen Ház előtt Berta János (Jimmy) bábszínész imigyen szólított meg: ’fél órán belül indulunk egy anyák napi műsorra Lőkösházára, jössz vagy jössz?’. Jösztem. Haverságunk évezredes, de köszönöm, még jól esik.
2013.05.08. 11:15
Hir6.hu
Brutálisan nagy mellekkel lepte meg barátnője Zámbó Krisztiánt!
LEPSÉNY - Nem mindennapi meglepetést kapott élete párjától Zámbó Krisztián (33)!
2013.05.07. 09:59
Blikk.hu
Könyvében üzent Keresztesnek Zámbó Krisztián
Könyvében üzent Keresztesnek Zámbó Krisztián
Nem túl elegáns kijelentést tett nemrég megjelent könyvében Zámbó Krisztián. Szerinte egykori mentoranyja többet foglalkozott a saját gondjaival a műsor alatt, mint vele.
2013.05.07. 09:38
Nlcafe.hu
Szexi fotók készültek Zámbó Krisztián barátnőjéről
Szexi fotók készültek Zámbó Krisztián barátnőjéről
Nem mindennapi meglepetésben részesült az énekes. Korábban modellkedő barátnője ugyanis pikáns képekkel ajándékozta meg Zámbó Jimmy fiát.
2013.05.07. 05:53
Nlcafe.hu
Barátnője szexi képekkel lepte meg Krisztiánt
LEPSÉNY - Nem mindennapi meglepetést kapott élete párjától Zámbó Krisztián (33)!
2013.05.07. 05:10
Blikk.hu
Zámbó Jimmynek már nem terítenek a családi ebédnél
Éveken keresztül Jimmynek is volt teríték az asztalon, és bár ma már ezt a szokást nem tartják, Anna néni a mai napig ápolja imádott fia emlékét - írja a hot! magazin. Az idős asszony Anyák napja alkalmából nyilatkozott a lapnak.
2013.05.06. 16:07
Stop.hu
 NER-családmodell: jobb, ha beleszoksz
NER-családmodell: jobb, ha beleszoksz
Operaházi matiné, Ratkó-retró, Zámbó Jimmy áriája a női szerepről, komondorfej. Mi kell még?
2013.05.06. 09:20
Hvg.hu
Olvasóink döntöttek: Zambo Liza és édesanyja a legszebb
Boldog Anyák Napját! Lezárult anya-gyermek versenyünk, ami persze nem verseny, hiszen minden anya és gyermeke gyönyörűséges. De azért mutatjuk a szavazást végeredményét.
2013.05.05. 00:01
Nyugat.hu
Zámbó <strong>Jimmy</strong> öröksége világ körüli turnéra indul
Zámbó Jimmy öröksége világ körüli turnéra indul
A 12 éves Jimmy Emlékturné ezúttal határon túli helyszínekkel és szépségversennyel bővül. A király dalai akár Amerikában és Afrikában is hódíthatnak!Tovább a teljes cikkhez www.tabutv.hu »»
2013.05.04. 10:15
Tabutv.hu
Kínába is eljuthat Zámbó Jimmy kivetítője
Az év legszürreálisabb eseményén volt avantgárd vers és energiatánc is. A nemzetközi Jimmy-emlékturné mindenhova eljut.
2013.05.03. 19:03
Velvet.hu
Ennyire még nem szúrtak ki Zámbó Krisztiánnal
Az önéletrajzi könyve érdekes, de borzasztóan rossz, és még csak nem is ő cseszte el.
2013.05.01. 15:38
Velvet.hu
"Nem engedhető meg a közöny!" - Interjú Gergye Krisztiánnal
"Nem engedhető meg a közöny!" - Interjú Gergye Krisztiánnal
Gergye Krisztián Társulata és az Átrium Film-Színház egy kivételes összművészeti produkció megvalósítását tervezi a 80-as évek kuriózumaként értékelhető Bizottság zenekar dalainak felhasználásával. Ennek kapcsán Gergye Krisztiánnal olvashatnak interjút. Volt egyszer egy kitörölhetetlen nyomot hagyó underground zenekar - az A.E. Bizottság. Generációk fújták kívülről két nagylemezük – Kalandra fel! és Jégkrémbalett – majd minden sorát. Május 4-én és 5-én az Átrium Film-Színházban egy kortárs tánc-opera bemutatójára kerül sor - a Bizottság nyomában. S hogy ez a műfaji eklektikusságában is leginkább a barokk operák stílusjegyeit magán hordozó ősbemutató, pontosan miből és hogyan építkezik, az opera amorale rendező-koreográfusa, Gergye Krisztián mesélt. Fotók: Kincses GyulaEmlékszem, hogy középiskolás éveimben, az anyám naponta kifakadt, hogy: „sírba visszük” a Bizottság-mániánkkal. De hát nem volt mese, a barátokkal újra meg újra meg kellett hallgatni ezeket a lemezeket. Téged, aki egy generációval „beljebb” vagy, mikor szippantott be a Bizottság-életérzés? Én már közvetve találkoztam a Bizottság-életművel, de az előttem járó generációkhoz hasonlóan, bennem is mély nyomot hagyott ez a művészeti szabadságot kommunikáló életérzés, amit ők képviseltek. Amit a zenekar tagjai - Wahorn András, fe Lugossy László és ef Zámbó István – megfogalmaztak, az egy olyan kulturális referencia, mondhatni: közkincs, ami egyrészt nem veszhet el, másfelől ma is tökéletesen érvényes. Mint kortárs művészt borzasztóan izgat, hogy miként lehet mindehhez itt és most viszonyulni. Biztos sokan emlékeznek rá, hogy a Műcsarnokban 2011 őszén volt egy nagyformátumú kiállítás a Bizottság-jelenségről. Nem véletlenül, mert amit ők közvetítettek az szerintem hungarikum, legalábbis underground-szinten. Gulyás Gáborral (az intézmény akkori igazgatója, a szerk.), akivel sok éve állunk munkakapcsolatban, elgondolkodtunk azon, milyen csodálatos lenne a Bizottság-életművet egy kanonizált mű-formába helyezni. A kiállítás időtartama alatt sajnos nem tudtuk létrehozni ezt a darabot, de most szerencsére az Átriumban megvalósul. Hogy kezdtél bele a munkába? Mi volt a színpadi vezércseled?Gyakorlatilag egy számot sem tudtam kihagyni a két lemezről. Egyébként mindig maximális tisztelettel viszonyulok a megírt szöveghez. Először megvizsgálom, hogy a mű maga mit közvetít és csak ezt követően kezdem el szétszedni, boncolgatni. Olvasva és hallgatva ezeket a Bizottság szövegeket, a számok egymásutánisága kiadott egy színpadi dramaturgiát: nevezetesen két gyökeresen más társadalmi pozíciót betöltő házaspár történetét. Miután kialakult a darab szerkezete, átadtam a „karmesteri pálcát” Philip Gyurinak (az előadás zenei mindenese, a szerk.) aki elég erőteljesen a barokk operák irányába vitte el ezt a művet. Az biztos, hogy egyetlen résztvevőnek – tánconak, énekesnek, zenésznek - sincs könnyű dolga, mert a lehető legabsztraktabb helyzetekbe fogom őket belerakni, párosítva teljesen triviális szituációkkal. Éppolyan vicces-ironikus képet mutat ugyanis az elnök és a first lady viszonya, mint a magyar, középosztály alatti, kisebbségi házaspár története. Ezért is örülök, hogy az Átriumban jön létre az előadás, ami ugye egy filmszínház, mert megpróbáljuk a Nemzeti Operaházat odavarázsolni, majd a következő pillanatban, egy lakótelepi konyha hátsó sarkába kalauzolni a nézőt. Szerencsére Wahorn Andráséktól annyira szabad kezet kaptam, hogy ténylegesen felépíthettem egy furcsa víziót, amihez a munkatársaim már jól tudják, hogy kell viszonyulni. A hangulatok is úgy váltakoznak, úgy simulnak egymásba, ahogy a műfajok/házaspárok adják egymásnak a stafétát? A műfajok fedni fogják egymást, a mozgásban is az átmenetet keresem, azt, hogy egy háromdimenziós élő, lüktető emberi test miként tud papírmasé figurává válni. A kortárs tánc és a klasszikus balett egyszerre jelenik majd meg a színpadon, ettől adódhatnak furcsa áthallások. A szélsőségek érdekelnek, ebben az esetben az, hogy egy operai szituáció milyen sallert ad Wahorn vagy egy fe Lugossy szövegnek, és fordítva. Éppen ezért hozunk létre egy úgymond kortárs tánc-operát, amiben a mi generációnk művészeti szabadságvágyáról tudunk szólni. Tulajdonképpen egy élveboncolás lesz ez a darab. Folyamatosan műfaji meghatározatlanságban dolgozom. Ez talán passzol ahhoz, amit a Bizottság is képviselt.Ahogy a bőrünk alatt lehet érezni a Bizottság-számokat, úgy fog nyugtalanítani minket a jégkrémbalett-est? Remélem. Zsigeri hatása van az ő számaiknak, pontosan ezért érdekel, hogy mindez miként interpretálható ma. Nem a Bizottságnak állítunk emlékművet, hanem az ő számaikból írtunk egy önálló alkotást, ami az ő korukra éppúgy reflektál, mint a jelenre. A kortárs életérzést ezek szerint egy amorális opera testesíti meg? Szándékosan ez a címe a darabnak, mivel a mindenkori hatalom és művészetellenességgel szembeni küzdelem fogalmazódik meg benne. A jelenlegi amorális szituációban – amikor nem lehet elhazudni, hogy a független művészet milyen hányatatott helyzetben van idehaza -, a nyers hangnem megengedhető. A nagy kérdés tehát az, hogy miként lehet a szarra masnit kötni úgy, hogy utána a szar mégiscsak szar maradjon, a masni meg masni! Ez az előadás egy függetlenségi nyilatkozat is egyben. Nyilván hordoz majd politikai töltetet, de csak annyiban lesz direkt, amennyiben a néző annak éli meg. Ami a Bizottságban harminc éve megfogalmazódott, és amit ma is kimondottan hangsúlyosnak gondolok az az, hogy nem engedhető meg a közöny! Az előadás műfaja lesz a jégkrémbalett? Ahogy mondod. Amikor vázoltam Wahorn Andrásnak ezt az „elmebeteg” ötletemet, akkor azt mondta, hogy minden rendben, csak a darab címén kell elgondolkodni, mert ők már ugye létrehozták a Jégkrémbalettet. Ez tehát nem egy kortárs táncelőadás, hanem egy amorális opera egy elvonásban. Ez így csodálatos, nem? A darabnak "meglepetésáldozatai" is lesznek... Valóban minden alkalommal más és más meglepetésáldozata lesz az előadásnak. Elképzeléseink szerint az egyik estünkön Alföldi Róbert, másik alkalommal Udvaros Dorottya, vagy éppen Hernádi Judit halálozik el - ironikus és vicces keretek között - a színpadon. Ezek a színészóriások gesztust tesznek a függetlenekért, amikor a darab közben jelképesen elhunynak. Azt viszont egyelőre még nem árulnám el, hogy a május 4-i bemutatón melyikük áldozza fel magát értünk, mert akkor hol marad a meglepetés? Az interjút készítette: Hegedűs Claudia Színház.hu
2013.04.30. 05:00
Szinhaz.hu
Ilyen könnyű fesztiválozókat átverni
Ilyen könnyű fesztiválozókat átverni
Jimmy Kimmel legutóbbi műsorában a Coachella fesztivál látogatóin próbálta ki, milyen könnyű őket átverni, valójában nem létező zenekarokkal. Sikerrel járt, az eredményt pedig videón is rögzítették.
2013.04.28. 21:05
Socialtimes.hu
Film készül Zámbó Krisztián életéből
Film készül Zámbó Krisztián életéből
Már a forgatókönyvet írja a rendező, Novák Emil, aki az x-faktoros Krisztián életét szeretné bemutatni a filmvásznon.
2013.04.23. 11:40
Starity.hu
Mozifilm készül Jimmy fiának életéről
Budapest - Film készül Zámbó Krisztián (33) életéből! A mozit ráadásul egy ismert operatőr és rendező, a Balázs Béla-díjas Novák Emil (58) forgatná, akit a sokat megélt énekes története annyira megihletett, hogy már készíti is a forgatókönyvet.
2013.04.23. 05:20
Blikk.hu
Ez Zámbó Krisztián nagy dobása
Ez Zámbó Krisztián nagy dobása
Mozifilm készül Jimmy fiának életéből. Az énekes azonban nem szeretne szerepelni a filmben, csupán tanácsadóként vesz majd részt a produkcióban. Az x-faktoros már meg is állapodott a rendezővel.
2013.04.23. 05:08
Nlcafe.hu
Zámbó Krisztián: Nekem nem büdös a munka
Zámbó Krisztián a Star magazinnak mutatta be, milyen egy napja a közmunkában, amit egy autóbaleset miatt róttak rá. Eddig a legkülönbözőbb feladatokat végezte: leveleket húzott össze a közterületeken, szórólapokat terített, plakátokat ragasztott az állomáson és könyvtárban dolgozott, illetve dolgozik.
2013.04.22. 17:37
Stop.hu
<strong>Jimmy</strong> szerelmi fészkét élvezi Zámbó Krisztián
Jimmy szerelmi fészkét élvezi Zámbó Krisztián
Abban a hotelben romantikázik az X-Faktoros, ahol apja, Zámbó Jimmy egykor légyottjait bonyolította.
2013.04.22. 12:30
Hir24.hu
Zámbó Jimmy búvóhelyén enyeleg Krisztián is!
Ugyanabba a hotelbe ment romantikázni párjával Zámbó Krisztián, ahová apja, Jimmy a szeretőivel járt lazítani.
2013.04.22. 12:10
Kiskegyed.hu
Apja szerelmi fészkében romantikázik Zámbó Krisztián
Apja szerelmi fészkében romantikázik Zámbó Krisztián
Az énekes ugyanabba a szállodai szobába viszi menyasszonyát, ahová apja a szeretőivel elbújt. Az X-Faktor sztárja ma már megszokta a Jimmy-lakosztályt.
2013.04.22. 05:18
Nlcafe.hu
Benicio Del Toro: újabb képek a forgatásról
Benicio Del Toro: újabb képek a forgatásról
Újabb fényképek láttak napvilágot a Puerto Ricó-i színész egyik legújabb filmjének, a Jimmy P.-nek a forgatásáról.
2013.04.20. 19:36
Starity.hu
Harrison Ford interjú helyett bohóckodik
A Jimmy Kimmel showban a Harrison Ford interjúból vicces színielőadás kerekedett.
2013.04.19. 19:01
Velvet.hu
Harrison Ford nyilvánosan kiborult Chewbacca miatt
Harrison Ford híresen nehéz interjúalany és különösen jellemző rá, hogy bezárkózik, ha a Star Wars-filmekről kérdezgetik. Amikor Jimmy Kimmel tévéműsorában Kimmel megpróbálta az új Star Wars-filmre terelni a szót, a színész szokás szerint elkezdett morcossá válni, ezért Kimmel átadta a szót a közönségnek. Először két Star Wars-jelmezes rajongó küszködik, hogy miről kérdezze Harrisont a Star Wars-os kérdések letiltása után, majd kiderül, hogy maga Chewbacca is a közönség soraiban tartózkodik, amitől Ford kiborul. A meglehetősen jól megrendezett kis jelenetben fény derül egy régi konfliktusra kettőjük közt, és bebizonyosodik, hogy Ford sokkal jobb fej, mint amilyennek időnként tűnik.http://videa.hu/flvplayer.swf?v=t5tq1e6wzao7riPZ
2013.04.19. 12:30
Origo.hu
Bukta Imre, Nagy József és Ulickaja az Ördögkatlan díszvendégei
Bukta Imre, Nagy József és Ulickaja az Ördögkatlan díszvendégei
Hatodik alkalommal rendezik meg az idén Baranyában az Ördögkatlan Fesztivált. Az egyre népszerűbb, ötnapos ünnep rangját bizonyítja, hogy a három nagyszerű művész elfogadta a szervezők meghívását. Július 30. és augusztus 3. között a katlanlakókkal tölti idejét Ljudmila Ulickaja, Bukta Imre és Nagy József. Ez az „időtöltés” egy-egy díszvendég számára sok-sok elfoglaltságot, „munkát” is jelent: színházi előadások, felolvasások, tárlatvezetések, beszélgetések részvevője lesz mindhárom alkotó. Nagy József legendás előadásával, a Woyzeckkel érkezik Nagyharsányba, mely falucska immár hatodszor válik színházi központtá. A vajdasági „Szkipe” 1986-ban alapította meg JEL Színházát, mellyel világhírűvé vált, nem véletlen, hogy 2006-ban az Avignon-i Fesztivál művészeti igazgatója lett, és ugyanebben az évben megkapta az Európai Bizottság által alapított Európai Színházi Díját is. Nagy József pályáját képzőművészként kezdte, előadásaihoz folyamatosan rajzol, fotóz, filmez – az Ördögkatlanban pedig bekapcsolódik a „Falra festjük az ördögöt”-projektbe, melyben képzőművészettel (is) foglalkozó alkotók (F. Zámbó István, Kiss Tibor, Háy János…) a fesztivál idején festik a nagyharsányi helytörténeti múzeum falára az ördög-legendát. Csatlakozik hozzájuk Bukta Imre is, aki közben Kisharsányban öt napon át készül installációjára. De gyakorta tart majd kiállított műveit személyes történetekkel értelmezve tárlatvezetést – aki részt vett már ilyenen például a rendkívül sikeres Műcsarnok-beli életmű kiállításon, tudhatja, életre szóló élménnyel gazdagodhat. Az összművészeti fesztiválon mindig is fontos szerepet játszott az irodalom. A szervezők meggyőződése, hogy nemcsak egy-egy kiváló rockzenészért, de például Ljudmila Ulickajáért is ezrek zarándokolnak erre a derűt, személyességet és minőséget teremtő ötnapos nyári ünnepre. Ulickaja első magyarországi fordítója, a pécsi illetőségű V. Gilbert Edit beszélget az írónővel regényeiről, novelláiról és arról a személyességről, ami műveinek lüktető ereje. Színészek, vállalkozó kedvű látogatók és fellépők az első mondattól az utolsóig felolvassák majd Ulickaja egyik legjelentősebb regényét, a Medeia gyermekeit. Egy árnyas fa alatt hallgathatjuk majd a művet, amiből természetesen Ulickaja is felolvas egy részletet. Látható lesz a fesztiválon néhány színházi előadás, melyek az írónő prózai írásai nyomán készültek. Az előadásokat természetesen beszélgetések követik. Fontos tudnivaló, hogy a bérletek és napijegyek ára az idén sem emelkedik, sőt, a szervezők meghirdettek egy „legkedvezményesebb” elővételi akciót: május 15-ig 7000 forintért kapható az ötnapos bérlet (www.ordogkatlan.hu)
2013.04.17. 06:00
Szinhaz.hu
Ulickaja, Bukta Imre, Nagy József az Ördögkatlan díszvendégei
Ulickaja, Bukta Imre, Nagy József az Ördögkatlan díszvendégei
Hatodik alkalommal rendezik meg az idén Baranyában az Ördögkatlan Fesztivált. Az egyre népszerűbb, ötnapos ünnep rangját bizonyítja, hogy a három nagyszerű művész elfogadta a szervezők meghívását. Július 30. és augusztus 3. között a katlanlakókkal tölti idejét Ljudmila Ulickaja, Bukta Imre és Nagy József. Ez az „időtöltés” egy-egy díszvendég számára sok-sok elfoglaltságot, „munkát” is jelent: színházi előadások, felolvasások, tárlatvezetések, beszélgetések részvevője lesz mindhárom alkotó. Nagy József legendás előadásával, a Woyzeckkel érkezik Nagyharsányba, mely falucska immár hatodszor válik színházi központtá. A vajdasági „Szkipe” 1986-ban alapította meg JEL Színházát, mellyel világhírűvé vált, nem véletlen, hogy 2006-ban az Avignon-i Fesztivál művészeti igazgatója lett, és ugyanebben az évben megkapta az Európai Bizottság által alapított Európai Színházi Díját is. Nagy József pályáját képzőművészként kezdte, előadásaihoz folyamatosan rajzol, fotóz, filmez – az Ördögkatlanban pedig bekapcsolódik a „Falra festjük az ördögöt”-projektbe, melyben képzőművészettel (is) foglalkozó alkotók (F. Zámbó István, Kiss Tibor, Háy János…) a fesztivál idején festik a nagyharsányi helytörténeti múzeum falára az ördög-legendát. Csatlakozik hozzájuk Bukta Imre is, aki közben Kisharsányban öt napon át készül installációjára. De gyakorta tart majd kiállított műveit személyes történetekkel értelmezve tárlatvezetést – aki részt vett már ilyenen például a rendkívül sikeres Műcsarnok-beli életmű kiállításon, tudhatja, életre szóló élménnyel gazdagodhat. Az összművészeti fesztiválon mindig is fontos szerepet játszott az irodalom. A szervezők meggyőződése, hogy nemcsak egy-egy kiváló rockzenészért, de például Ljudmila Ulickajáért is ezrek zarándokolnak erre a derűt, személyességet és minőséget teremtő ötnapos nyári ünnepre. Ulickaja első magyarországi fordítója, a pécsi illetőségű V. Gilbert Edit beszélget az írónővel regényeiről, novelláiról és arról a személyességről, ami műveinek lüktető ereje. Színészek, vállalkozó kedvű látogatók és fellépők az első mondattól az utolsóig felolvassák majd Ulickaja egyik legjelentősebb regényét, a Medeia gyermekeit. Egy árnyas fa alatt hallgathatjuk majd a művet, amiből természetesen Ulickaja is felolvas egy részletet. Látható lesz a fesztiválon néhány színházi előadás, melyek az írónő prózai írásai nyomán készültek. Az előadásokat természetesen beszélgetések követik. Fontos tudnivaló, hogy a bérletek és napijegyek ára az idén sem emelkedik, sőt, a szervezők meghirdettek egy „legkedvezményesebb” elővételi akciót: május 15-ig 7000 forintért kapható az ötnapos bérlet (www.ordogkatlan.hu)
2013.04.17. 06:00
Szinhaz.hu
Tom Cruise elvesztett egy fogadást
Tom Cruise elvesztett egy fogadást
Nem nehéz rávenni Tom Cruise-t egy kis fogadásra, legalábbis az amerikai műsorvezetőnek, Jimmy Fallonnak már másodszorra sikerült.
2013.04.14. 19:25
Borsonline.hu
Zámbó Krisztián nem akarja megúszni a közmunkát - videó
Zámbó Krisztián nem akarja megúszni a közmunkát - videó
Az X-Faktor énekesét egy három éve elkövetetett közúti baleset miatt ítélték 24 napi közmunkára, amelyből mindeddig alig tudott le valamit. Szerda reggel azonban újra felvette a munkát a dunavarsányi könyvtárban.Részletek &raquo
2013.04.12. 03:55
<strong>Jimmy</strong> fiának nem büdös a munka
Jimmy fiának nem büdös a munka
A közmunkára ítélt Zámbó Krisztián jókora kihagyás után ismét dolgozik. Jelenlegi feladata, hogy könyveket rakjon szám- és betűsorrendbe.
2013.04.11. 16:10
Hir24.hu
Zámbó Krisztián öt napot már letöltött a büntetéséből
Egy autóbaleset felelőseként ítélték közmunkára Zámbó Krisztiánt még évekkel ezelőtt, ám az X-Faktorban való szereplése és egyéb feladatai miatt csak lassacskán tudta megkezdeni büntetése letöltését. úgy tervezi, hetente egy napot tölt a közmunkával.
2013.04.11. 10:34
Stop.hu
Zámbó Krisztián öt napot már ledolgozott a büntetéséből
Egy autóbaleset felelőseként ítélték közmunkára Zámbó Krisztiánt még évekkel ezelőtt, ám az X-Faktorban való szereplése és egyéb feladatai miatt csak lassacskán tudta megkezdeni büntetése letöltését. úgy tervezi, hetente egy napot tölt a közmunkával.
2013.04.11. 10:34
Stop.hu
Megkezdte a közmunkát Zámbó Krisztián
Két évvel ezelőtt vezetés közben telefonált, és így okozott autóbalesetet, ami miatt a bíróság közérdekű munkára ítélte
2013.04.11. 10:30
Origo.hu
Zámbó Krisztián folytatja a közmunkát
Egy hét csúszással, de visszatért, hogy ledolgozza a büntetését.
2013.04.11. 08:05
Velvet.hu
Zámbó Krisztián elkezdte a közmunkát
DUNAVARSÁNY – Zámbó Krisztián (33) megkezdte a közmunkát! Az énekes szerda reggel munkára készen érkezett a dunavarsányi könyvtárba, hogy eleget tegyen a rá kiszabott ítéletnek.
2013.04.11. 05:12
Blikk.hu
Zámbó Krisztián kerüli a munkát
Dunavarsány – Még mindig nem kezdte meg közérdekű munkáját Zámbó Krisztián (33).
2013.04.09. 18:25
Blikk.hu
22 év után búcsút int a nézőknek! Visszavonul az ismert műsorvezető
22 év után búcsút int a nézőknek! Visszavonul az ismert műsorvezető
A 62 esztendős Jay Leno nyugdíjba vonul, utóda pedig Jimmy Fallon lesz az NBC-nél.
2013.04.07. 07:35
Femina.hu
Rács mögé kerülhet Zámbó Krisztián
Rács mögé kerülhet Zámbó Krisztián
Fogházba kerülhet Jimmy fia, ha tovább halogatja a közérdekű munkát.
2013.04.06. 19:15
Hir24.hu
Fogházba kerülhet Zámbó Krisztián
Nem kezdte meg a közlekedési kihágás miatt rá kiszabott közmunka teljesítését Zámbó Krisztián.
2013.04.05. 18:59
Kiskegyed.hu
Hiába várták köz- munkára Zámbó Krisztiánt
Hiába várták köz- munkára Zámbó Krisztiánt
Az X-Faktorból megismert énekest hiába várták Dunavarsányban. Ha sokáig húzza a dolgot, akár le is ültethetik.
2013.04.05. 09:51
Mon.hu
Zámbó Krisztián börtönbe kerülhet
Fogházba kerülhet Zámbó Krisztián, ha továbbra sem jelenik meg a bíróság által kijelölt helyén, a dunavarsányi könyvtárban, hogy eleget tegyen a rá kiszabott ítéletnek.
2013.04.05. 09:17
168ora.hu
Rá sem lehet ismerni az amerikai talkshow-piacra
Fiatalít az NBC: Jay Leno helyére Jimmy Fallon érkezik a legfontosabb amerikai talkshow-ba.
2013.04.05. 08:44
Divany.hu
Zámbó Krisztián csúszik a közmunkával
Hiába várták szerdán és csütörtökön a lakóhelye szerint kijelölt dunavarsányi könyvtárban az X-Faktorban megbukott Zámbó-fiút, hogy folytassa a műsor miatt félbeszakított közmunkáját, Zámbó Krisztián nem jelent meg az intézménybe.
2013.04.05. 07:26
Velvet.hu
Börtönbe kerülhet Zámbó Krisztián
A börtönt kockáztatja Zámbó Krisztián, akit autóbalesete miatt ítéltek közmunkára, ő azonban eddig nem tett eleget a rá kiszabott ítéletnek.
2013.04.05. 07:05
Life.hu
Zámbó Krisztián a börtönt kockáztatja
DUNAVARSÁNY — Fogházba kerülhet Zámbó Krisztián (32), ha továbbra sem jelenik meg a bíróság által kijelölt helyén, a dunavarsányi könyvtárban, hogy eleget tegyen a rá kiszabott ítéletnek.
2013.04.05. 05:30
Blikk.hu
Fogházba kerülhet Zámbó Krisztián
Fogházba kerülhet Zámbó Krisztián
Baleset okozásáért közérdekű munkára ítélték az énekest, de napok óta nem jelent meg a könyvtárban, ahol a büntetését kellene letöltenie. Emiatt akár fogházba is küldhetik az x-faktorost – írja a Blikk.
2013.04.05. 05:00
Nlcafe.hu
850 alkalmazottat zaklattak egyetlen munkahelyen!
Nem várt fordulatokat vesz a brit közszolgálati csatornában kirobbant pedofil botrány. A Jimmy Savile-ügy hatására összesen 850 BBC dolgozó jelentette be, hogy az elmúlt években zaklatták a munkahelyén.
2013.04.02. 10:38
Blikk.hu
Turnét szerveznek az elhunyt sztárnak!
Turnét szerveznek az elhunyt sztárnak!
A Zámbó család nem szeretné, ha elfelejtenék Jimmy nevét és dalait, ezért országjáró turnéra készülnek, ahol külföldi állomások is lesznek. A Blikk értesülései szerint már több énekes igent mondott a felkérésre. Emlékesteket szerveznek Jimmynek, ahol magyar énekesek és énekesnők énekli a Király dalait. Zámbó Árpi, Jimmy testvére elmondta, hogy a család minden tagja részt vesz majd az állomásokon, és a meghívott vendégekkel szeretnék őrizni a 42 évesen elhunyt énekes emlékét. Árpi így nyilatkozott a Blikk magazinnak: " Az országban az összes megyét be akarjuk járni. Sok sztárral tárgyalunk, L.L. Junior, Heller Tamás, Lakatos Krisztián, Kökény Attila, Stone, Bunyós Pityu, Majka, a Nyári lányok, Zámbó Krisztián, VV Béci és Oláh Gergő is fel fog lépni velünk, legalábbis úgy néz ki” A turnét nem csak hazánkban, hanem a környező közeli országokban is tervezik. Vajon lesznek érdeklődök a Király dalai iránt? Szerinted nem túlzás ez?
2013.04.01. 13:10
Hotdog.hu
Világ körüli <strong>Jimmy</strong>-turné veszi kezdetét
Világ körüli Jimmy-turné veszi kezdetét
Zámbó Jimmy emléke továbbra is élni fog. Családja és a menedzser ország- és világjáró koncertsorozatot tervez.
2013.04.01. 13:02
Starity.hu
Világkörüli <strong>Jimmy</strong>-koncerteket szervez a Zámbó család
Világkörüli Jimmy-koncerteket szervez a Zámbó család
Külföldön is őrizni fogják Zámbó Jimmy emlékét. A jövőben ugyanis egy világjáró turné keretén belül ismerkedhetnek meg a dalaival a távolba szakadt magyarok - legalábbis ezt tervezi a tragikusan elhunyt énekes családja és a menedzser.
2013.03.31. 08:45
Hir24.hu
Jimmy-koncert a világ körül
BUDAPEST - Külföldön is őrizni fogják Zámbó Jimmy (†42) emlékét! A jövőben ugyanis egy világjáró turné keretén belül ismerkedhetnek meg a dalaival a távolba szakadt magyarok – legalábbis ezt tervezi a tragikusan elhunyt énekes családja és a menedzser.
2013.03.31. 05:15
Blikk.hu
Kitört a Republic-láz - hisztéria a boltokban
Kitört a Republic-láz - hisztéria a boltokban
Hasonló hisztéria ütötte fel a fejét, mint Zámbó Jimmy halálakor. Cipő halálával még inkább felértékelődött a Republic, a rajongók vadásznak az együttes lemezeire - írja a Bors.
2013.03.25. 04:39
Nlcafe.hu
Drew Barrymore arcát összekenték a TV-ben
A színésznő Jimmy Fallonnal játszott "orosz rúzsettet", amit meg is nézhet.
2013.03.22. 18:39
Velvet.hu
Zámbó Krisztián mûsora
Az X-Faktor legmegosztóbb versenyzõje, a nagy énekes, Jimmy fia, Zámbó Krisztián szeretné régi vágyát teljesíteni, egy nevével fémjelzett talkshow személyében.
2013.03.21. 15:27
Napiaszonline.hu
Zámbó Krisztián műsorvezető lesz
Zámbó Krisztián műsorvezető lesz
Az X-Faktor legmegosztóbb énekese ismét kitalált valamit, hogy ne bújjon ki a reflektorfény alól: beszélgetős műsort fog vezetni.
2013.03.21. 14:49
Starity.hu
Pénzért mindent? Sárba tiporja apja büszkeségét Zámbó Krisztián?
Az X-Faktor felfedezettje, Zámbó Krisztián "Ide lőjetek" címmel adta ki első könyvét, amelyben megdöbbentően őszinte vallomások olvashatók édesapjáról, Jimmyről is.
2013.03.21. 14:03
Stop.hu
Zámbó Krisztián tévéműsort kap
Zámbó Krisztián tévéműsort kap
Lemez helyett saját talkshow-val készül előrukkolni Zámbó Krisztián. Az X-Faktor legtöbbet kritizált énekese Jimmyről beszélgetne a vendégeivel.
2013.03.21. 13:30
Borsonline.hu
Saját műsort kap Zámbó Krisztián?
Saját műsort kap Zámbó Krisztián?
Ügyesen meglovagolja az X-faktor sikerét Zámbó Jimmy fia Krisztián. A döntőben szereplő énekes sok figyelmet kapott (főként rossz teljesítménye miat), erről és édesapja haláláról az Ide lőjjetek! című könyvében mesél. Most saját műsorban állítana emléket édesapja karrierjének.foto: RTL Klub Már tárgyal az RTL Klubbal (aminek egyik csatornája a Muzsika TV) Zámbó Krisztián, aki egy új műsor tervét mutatta be nemrég. A fiú szeretne vendégművészekkel közreműködve apja előtt emléket állítani. Krisztián a Bors magazinnak még nem szeretett volna nyilatkozni arról, hogy meddig jutottak el a tágyalásokkal, de konkrét tervei már megvannak. A legidősebb Zámbó gyerek, csak akkor mesél majd a készülő műsorról, ha végleg megállapodott a csatornával. Szerinted viszontláthatjuk még egy énekes műsorban Krisztiánt?
2013.03.21. 10:20
Hotdog.hu
Zámbó Krisztiánra lecsapott a Muzsika TV
Az énekes apjára szeretne emlékezni zenészbarátaival egy igazán minőséginek ígérkező műsorban.
2013.03.21. 07:58
Velvet.hu
Kínok! Zámbó Krisztián csak nézheti, nem foghatja
Egyelőre csak gyönyörködhet menyasszonya új melleiben Zámbó Krisztián. De azért elégedett.
2013.03.20. 16:32
Kiskegyed.hu
Új ciciket kapott Zámbó Krisztián barátnője
Zámbó Krisztián kedvese most már nemcsak egy jegygyűrűvel, de plusz 400 köbcentivel is büszkélkedhet. A műtét után voltak kellemetlen pillanatok is, de mára túl vannak a nehézségeken.
2013.03.19. 11:01
Stop.hu
Vallomás első kézből - Az elnök felesége bepillantást nyújtott családja életébe
Vallomás első kézből - Az elnök felesége bepillantást nyújtott családja életébe
Amerika First Lady-jét előszeretettel kérik fel különböző magazinok és tévéműsorok, hogy szerepeljen náluk. Így történt, hogy februárban egy humoros táncot lejtett a Jimmy Fallon Show-ban. Most ismét a Vogue kérte fel, hogy pózoljon az áprilisi számuk címlapján.
2013.03.17. 00:20
Femcafe.hu
Zámbó Krisztián eljegyezte barátnőjét
Zámbó Krisztián eljegyezte barátnőjét
Zsuzsi és Krisztián élete az elmúlt hetekben gyökeresen megváltozott.
2013.03.16. 15:00
Hir24.hu
Zámbó Krisztián eljegyezte barátnőjét. - videó
Zámbó Krisztián eljegyezte barátnőjét. - videó
Zsuzsi és Krisztián élete az elmúlt hetekben nagyon megváltozott. Zsuzsi ugyanis most már nemcsak egy jegygyűrűvel, de plusz 400 köbcentivel is büszkélkedhet.Részletek &raquo
2013.03.15. 02:35
Csodagyerek Jimmy unokája
Tényleg ijesztő lehet, ha az ember kétéves fia élvezhető harmóniákat játszik a zongorán. Zámbó Jimmy unokája, Noel igazi zenei tehetség.
2013.03.14. 14:43
Kiskegyed.hu
Berta Jimbó egyszer polgármester szeretne lenni Békéscsabán
Vannak emberek, akikre már száz méterről is jól esik rájuk nézni az utcán. Netán, ha több mint biccentve előre- vagy visszaköszönnek, akkor kihúzzuk magunkat, és egy jó félóráig úgy maradunk. De ha esetleg még sikerül egy-két kurta mondatot is váltani velük – az legalább olyan érzés lehet, mint Keith Richard’s-nak egy sikeres vérátömlesztés után kipattanni egy sváci klinikából. Ők azok a fejek, akik a saját fájdalmukat is mulatságosan, számunkra tanulságosan élik meg. Talán, mert hihetetlen önkritikával rendelkeznek. (Becsukott szemmel megtalálják a hajlékukban a tükröt.) Soós Emőke és Berta ’Jimmy’ János békéscsabai bábművészekkel beszélgettünk, s hol máshol, mint az Ibsen Ház háttérországában, a napsugarasok konyhájában. Vigyázat! Egy hosszú, kötetlen traccsparty következik.
2013.03.13. 16:03
Hir6.hu
Talkshow-t indít Zámbó Krisztián
Zámbó Krisztián újabb nagy dobásra készül: sztárokkal beszélgetne Jimmyről.
2013.03.13. 13:00
Storyonline.hu
Zámbó Krisztián furcsa ötlettel állt elő
Párhuzamokat talált maga és Daniel Craig között Zámbó Krisztián.
2013.03.13. 06:21
Mmonline.hu
Tévéműsort akar az X-Faktor énekese - megkapja?
Felpörögtek az események Zámbó Krisztián életében. Az X-Faktor énekesének pár napja jelent meg életrajzi könyve, a hétvégén ünnepelte születésnapját, és számos terve van még a jövőre nézve.
2013.03.12. 17:23
Kiskegyed.hu
Zámbó Krisztián: játszhatna engem Daniel Craig
Zámbó Krisztián: játszhatna engem Daniel Craig
Zámbó Krisztián büszke arra, hogy az emberek sok külső hasonlóságot vélnek felfedezni közte és Daniel Craig között. Ezért Jimmy fia a hollywoodi sztárra osztaná a főszerepet önéletrajzi filmjében.
2013.03.12. 14:15
Borsonline.hu
Tovább kapaszkodna apja hátán Zámbó Krisztián
Felpörögtek az események Zámbó Krisztián életében. Az X-Faktor énekesének pár napja jelent meg életrajzi könyve, a hétvégén ünnepelte születésnapját, és számos terve van még a jövőre nézve.
2013.03.12. 12:31
Stop.hu
Nagy dobásra készül Zámbó Krisztián
Nagy dobásra készül Zámbó Krisztián
Az egykori x-faktoros állítja, nem átlagos az élete, ezért szívesen megfilmesítené. Már azt is eldöntötte, hogy melyik hollywoodi sztárra osztaná a főszerepet - írja a Bors.
2013.03.12. 05:10
Nlcafe.hu
Partiba dobta a pedofil tévés a kislányt
London — Inkább börtönbe kerül, de nem hajlandó tévé-előfizetést fizetni Leisha Brooks (45), aki kilencévesen egyike volt a BBC pedofil műsorvezetősztárja, Jimmy Savile (†84) áldozatainak.
2013.03.11. 18:48
Blikk.hu
Továbbra is halott édesapjából akar megélni Zámbó Krisztián
Mégis elkészült Zámbó Krisztián életrajzi könyve, amelynek írását két hónapja még tagadta újságírónk kérdésére. Az X-Faktor énekese viszont nem tartotta magában eddig titkosnak titulált tervét és a Life. hu újságírójának beszélt róla.
2013.03.11. 10:21
Life.hu
Óriási mellekkel barátkozik <strong>Jimmy</strong> fia
Óriási mellekkel barátkozik Jimmy fia
Az x-faktoros barátnője már két hete megműttette melleit, Krisztián azonban még mindig nem szokta meg őket.
2013.03.10. 21:35
Hir24.hu
Új cicivel ünnepelte kedvese Jimmy fiát
BUDAPEST ‒ Krisztusi korba lépett Zámbó Krisztián (33) szombaton, és az évfordulót méltó módon meg is ünnepelte. Az egyik fővárosi szórakozóhely csak az ő kedvéért zártkörű rendezvényt tartott.
2013.03.10. 18:26
Blikk.hu
Közmunkát végez Zámbó Krisztián
Közmunkát végez Zámbó Krisztián
Jimmy fia két éve balesetet okozott az autópályán, a bíróság pedig közmunkára ítélte.
2013.03.10. 13:11
Starity.hu
Jövő héten kezdi meg a közmunkát Zámbó Krisztián
Egy két évvel ezelőtti baleset miatt ítélték közmunkára Zámbó Krisztiánt, aki jövő héten kezdi meg a közérdekű munkát egy könyvtárban.
2013.03.10. 11:02
Life.hu
Zámbó Krisztiánt közmunkára ítélték
Zámbó Krisztiánt közmunkára ítélték
Két évvel ezelőtt telefonálás közben balesetet okozott Zámbó Krisztián. A rendőrség közmunkára ítélte.
2013.03.10. 09:40
Hir24.hu
Zámbó Krisztián betegen playbackelt a könyvbemutatóján
A X-Faktorban megbukott Zámbó-fiúnak van pénze, nem ezért írt könyvet, hanem mert ő akarta elmondani az életét. Bónusz videó!
2013.03.10. 09:08
Velvet.hu
Zámbó Krisztián könyvtárban dolgozza le a közmunkát
Telefonálás közben okozott balesetet két éve, a dunavarsányi könyvtárban tölti a büntetését a jövő héttől.
2013.03.10. 09:05
Velvet.hu
Közmunkára ítélték Zámbó Krisztiánt!
Budapest — Büntetés vár Zámbó Krisztiánra (33)! Az énekes két évvel ezelőtt telefonálás közben balesetet okozott az M5-ösön,amely miatt a bíróság közmunkára kötelezte.
2013.03.10. 05:29
Blikk.hu
Zámbó Krisztián nem hallgat az orvosaira
Zámbó Krisztián napok óta komoly influenzával küzd, orvosai még kórházba is akarták küldeni.
2013.03.09. 20:00
Storyonline.hu
Egy katasztrófa miatt nősülne Zámbó Krisztián
Nem vágyott szokványos lánykérésre Zámbó Krisztián barátnője, de az X-Faktor sztárja tudta, mivel veheti le Zsuzsit a lábáról. Az esküvő azonban még odébb van.
2013.03.09. 15:40
Kiskegyed.hu
Illegálisan letöltött játék helyett Zámbó Jimmyt kap a torrentező
A dal az Alien előadásában szólal meg, mivel az Aliens: Colonial Marines című játék helyett kapja a torrentező.
2013.03.09. 13:22
Velvet.hu
Zámbó Krisztián moziban jegyezte el nőjét
Zámbó azzal tette emlékezetessé a lánykérést, hogy egy katasztrófafilm vetítése alatt, a sötét moziban bénázott a gyűrűvel és a kólával, aminek biztos nagyon örült minden mozilátogató.
2013.03.09. 10:10
Velvet.hu
Zámbó Krisztián éhezett
Zámbó Krisztián éhezett
Miután eldorbézolta apja örökségét, volt, hogy nem jutott ételre sem Zámbó Krisztiánnak.
2013.03.09. 08:15
Hir24.hu
Megkérte barátnője kezét Zámbó Krisztián
Megkérte barátnője kezét Zámbó Krisztián
Egy katasztrófafilm közben kérte meg barátnője kezét Zámbó Jimmy fia.
2013.03.09. 07:10
Nlcafe.hu
Még ennivalóra sem volt pénzük Zámbó Krisztiánéknak
Árverezték a házukat, a bank pedig az autóját vitt el a szerencsétlen sorsú fiúnak.
2013.03.09. 05:00
Blikk.hu
Balhé a Zámbó családban Krisztián könyve miatt
Balhé a Zámbó családban Krisztián könyve miatt
Jimmy fia meg sem hívta családtagjait a könyv bemutatójára, azt állítja, félreértették őt.
2013.03.08. 19:40
Hir24.hu
Megérkezett Zámbó Krisztián botránykönyve
Tegnap mutatták be Zámbó Krisztián Ide lőjetek! című könyvét, amelyben az X-Faktor énekese elmeséli élete első 33 évének történetét.
2013.03.08. 16:26
Stop.hu
Zámbó Krisztán a tévéből tudta meg, hogy Jimmy főbe lőtte magát
Budapest - Élete legszörnyűbb napján, 2001. január 2-án hajnalban Zámbó Krisztián örökre elvesztette apját, Zámbó Jimmyt (†42). Az Ide lőjetek! című az Ulpius-ház Könyvkiadónál megjelenő könyvből kiderül, a fiatal énekes a tévéből tudta meg, mi történt az apjával.
2013.03.08. 04:39
Blikk.hu
Jimmy után akart halni Zámbó Krisztián
Az X-Faktorban feltűnt énekest édesapja halála szinte egyik pillanatról a másikra tette felnőtté. Állítólag heteken át zokogott otthon, alig aludt, nem evett, nem is beszélt, rokonai attól rettegtek nem éli túl a tragédiát.
2013.03.07. 09:00
Storyonline.hu
Testőreivel mentette fiát Zámbó <strong>Jimmy</strong>
Testőreivel mentette fiát Zámbó Jimmy
Ha bajba került Zámbó Krisztián vagy a család bármely tagja, Jimmy mindig a testőreit küldte, hogy megvédjék. Az x-faktoros énekesnek azonban mindig megbocsátott az apja, bármit is követett el - írja a Blikk.
2013.03.07. 05:54
Nlcafe.hu
Testőrökkel mentette ki fiát Jimmy a bajból
Budapest — Zámbó Jimmy (†42) nem tűrte, ha a szeretteit bántják, ha kellett, a testőreit küldte, hogy rendet tegyenek. Ezt legnagyobb fia, Zámbó Krisztián (32) ki is használta, derül ki az Ulpius-ház Könyvkiadó gondozásában készült, Ide lőjetek! című önéletrajzi könyvből.
2013.03.06. 13:52
Blikk.hu
VIDEÓ! - Jimmy fia marad Krisztián, jó neki az árnyékban
Már nem akar kilépni apja árnyékából Zámbó Krisztián, viszont behúzta maga mellé Jimmy nagy tisztelőjét, Young G-t is, akivel most közös számban énekli meg mindazokat a megpróbáltatásokat, amik az X-Faktorban és azóta érték őt.
2013.03.06. 10:45
Ma.hu
Halálos szeretet - Apja után akart menni Zámbó Krisztián
Zámbó Krisztián annyira nehezen dolgozta fel apja halálát, hogy az öngyilkosság gondolatával is foglalkozott.
2013.03.06. 07:59
Kiskegyed.hu
Öngyilkosságra készült Zámbó Krisztián
Öngyilkosságra készült Zámbó Krisztián
Máig nem dolgozta fel édesapja elvesztését Zámbó Krisztián. Olyannyira nem, hogy édesanyja szerint fia Jimmy után akart menni. A fiú önbizalomhiánya is a tragédiára vezethető vissza.
2013.03.06. 06:25
Borsonline.hu
Én, Jimmy fia lettem a bandavezér
Budapest - Zámbó Krisztián (32) egész eddigi élete olyan volt, mint egy hullámvasút. A szülei válása után vége lett a boldog gyermekéveknek, az énekes elindult a züllés útján.
2013.03.06. 05:23
Blikk.hu
Öngyilkos akart lenni Zámbó Krisztián
Öngyilkos akart lenni Zámbó Krisztián
Jimmy után akart menni az egykori x-faktoros, ugyanis hosszú ideig képtelen volt feldolgozni apja halálát. Saját bevallása szerint kisiskolásként igazi bandavezér volt Csepelen; hiába volt meg mindene, mégis lopni járt. Apja azonban mindent elnézett neki.
2013.03.06. 04:18
Nlcafe.hu
<strong>Jimmy</strong> a szeretőjével járt haza
Jimmy a szeretőjével járt haza
Igazi édeshármasban élt Zámbó Jimmy: egyszerre lakott együtt Zámbó Krisztián anyjával, Verával és az időközben barátnőjévé lett Edit asszonnyal.
2013.03.05. 10:00
Hir24.hu
Súlyos titok derült ki Jimmyről 12 évvel halála után
Zámbó Jimmy egyszerre lakott együtt gyermeke anyjával, Veronával és az időközben barátnőjévé lett Edit asszonnyal – írja a Blikk Zámbó Krisztián Ide lőjetek című könyvére hivatkozva.
2013.03.05. 09:49
168ora.hu
A szeretőjével járt haza Zámbó <strong>Jimmy</strong>
A szeretőjével járt haza Zámbó Jimmy
Az életrajzi könyvében édesapja szeretőjéről is ír Zámbó Krisztián. Mint a vallomásokból kiderül, édesanyja csupán miatta tűrte az édes hármast – írja a Blikk.
2013.03.05. 05:03
Nlcafe.hu
Jimmy a szeretőjével járt haza a feleségéhez
Budapest - Igazi édeshármasban élt Zámbó Jimmy (†42). Egyszerre lakott együtt Zámbó Krisztián (32) anyjával, Veronával és az időközben barátnőjévé lett Edit asszonnyal.
2013.03.05. 05:00
Blikk.hu
Személyi titkárt keres Zámbó Krisztián
A sok tennivaló miatt jól jönne Zámbónak, ha valaki segítené az adminisztratív teendőkben.
2013.03.04. 21:49
Mmonline.hu
Zámbó Árpy másképp emlékszik
A Zámbó testvérek kapcsolatát mindig is az összetartás jellemezte. Ha például híres testvérüknek problémája akadt, Jimmy egyből számíthatott a megértésükre. Az énekes testvérei állítják, a Király nem volt csajozós, a nők kezdtek ki vele.
2013.03.04. 19:38
Stop.hu
Személyi titkárt akar magának a Zámbó fiú
Személyi titkárt akar magának a Zámbó fiú
Zámbó Krisztián azt sem tudja, hol áll a feje, ezért szeretne maga mellé valakit, aki minden nap intézi az ügyeit. Még nem tudja, nőt vagy férfit látna szívesebben ebben a pozícióban.
2013.03.04. 12:35
Borsonline.hu
Zámbó Krisztián: mindig belebuktam
Pár év alatt tapsolta el az apjától, Zámbó Jimmytől örökölt milliókat Zámbó Krisztián. Az énekes bulikra, drogra, barátokra és nőkre szórta el a vagyon egy részét. Hamarosan megjelenő könyvében erről is vall a fiatal énekes.
2013.03.04. 12:10
168ora.hu
Elszórta apja örökségét Zámbó Krisztián
Drogokra, bulikra, nőkre és rossz üzletekre szórta el apja millióit Zámbó Krisztián, amikor 20 évesen és tapasztalatok nélkül hozzájutott örökségéhez.
2013.03.04. 09:10
Life.hu
Zámbó Krisztián tízmilliós örökséget szórt el
Az önjelölt énekes ecstasyval, speeddel és kokainnal is próbálkozott.
2013.03.04. 07:27
Velvet.hu
Drogozott! Zámbó Krisztián tízmilliós vagyont tapsolt el
Drogozott! Zámbó Krisztián tízmilliós vagyont tapsolt el
Az énekes néhány év alatt bulikra, drogra, barátokra és nőkre szórta el a vagyon egy részét.
2013.03.04. 06:45
Hir24.hu
Zámbó Krisztián tízmilliós vagyont tapsolt el
Budapest ‒ Pár év alatt tapsolta el az apjától, Zámbó Jimmytől (†42) örökölt milliókat Zámbó Krisztián (32). Az énekes bulikra, drogra, barátokra és nőkre szórta el a vagyon egy részét. Hamarosan megjelenő könyvében a fiatal énekes így vall erről az időszakról:
2013.03.04. 05:30
Blikk.hu
Elverte apja milliós örökségét Zámbó Krisztián
Elverte apja milliós örökségét Zámbó Krisztián
Az énekes nem titkolja, léhűtő életet élt apja, Zámbó Jimmy pénzéből. Milliókat költött drogra, bulikra és rossz üzletekre, miután húszévesen megörökölte apja vagyonát - írja a Blikk.
2013.03.04. 04:21
Nlcafe.hu
Őszinte vallomás Zámbó Krisztiántól
Az x-faktoros nyíltan, szépítgetés nélkül beszél legnehezebb éveiről.
2013.03.03. 10:00
Storyonline.hu
Terápiával áll talpra Zámbó Krisztián
Terápiával áll talpra Zámbó Krisztián
Zámbó Krisztián a napokban jelentette meg könyvét. Mint mondja, azért látta szükségesnek, hogy megtudják, ki is ő. És ennél azért kicsit többről is van szó.
2013.03.03. 06:20
Nlcafe.hu
Zámbó Krisztián: Egyfolytában kiborulok
Budapest - Meddig emlegetik még úgy, hogy Jimmy fia Krisztián? Milyennek tartja magát? Zámbó Krisztián (32) minderről őszintén beszél az Ulpius-ház Könyviadó gondozásában a napokban megjelenő Ide lőjetek! című könyvében. Ennek kapcsán kérdeztük.
2013.03.03. 04:30
Blikk.hu
Zámbó Krisztián: Ide lőjetek!
Zámbó Krisztián: Ide lőjetek!
Hamarosan megjelenik Jimmy fia Krisztián könyve, amelyben élete első 33 évének történetét meséli el. Az írásból betekintést nyerhetünk az elmúlt két évtized egyik legismertebb magyar családjának rejtelmeibe.
2013.03.02. 20:15
Hir24.hu
Nagy melleket kapott Zámbó Krisztián barátnője
Négyszáz köbcentis implantátumokat tetetett a melleibe Zámbó Krisztián barátnője. Az X-Faktor döntőse sokáig ellenezte kedvese döntését, de beletörődött, hogy "új barátokat kap".
2013.03.01. 19:00
Life.hu
Rabszolga lett Zámbó Krisztián
Rabszolga lett Zámbó Krisztián
Barátnője mellnagyobbító műtétet végeztetett magán, amelynek nem örült az énekes. Mindenesetre amíg kedvese lábadozik, addig minden házimunka az x-faktorosra hárul - írja a Blikk.
2013.03.01. 05:39
Nlcafe.hu
Tiltakozott kedvese mellműtétje miatt Zámbó Krisztián
BUDAPEST – Új mellekkel gazdagodott Zámbó Krisztián (32) szerelme, Takács Zsuzsi. A beavatkozást nem az énekes erőltette, sőt! Jimmy (†42) fia kérlelte kedvesét, hogy ne feküdjön szike alá, de a lány mindenáron vállalni akarta az operációt.
2013.03.01. 05:23
Blikk.hu
Barátnője szerint kemény és játékos Zámbó Krisztán
Barátnője szerint kemény és játékos Zámbó Krisztán
Kemény és játékos – így jellemezte Zámbó Krisztiánt barátnője, Zsuzsi. Jimmy fiának kedvese elárulta, mit szeret legjobban az X-Faktor énekesében.
2013.02.28. 08:45
Borsonline.hu
Kemény és játékos <strong>Jimmy</strong> fia Krisztián
Kemény és játékos Jimmy fia Krisztián
Barátnője nyuszinak, Zámbó Krisztián mókuskának hívja párját. Az X-Faktor antisztárjáról most azt is megtudhattuk: kemény és férfias.
2013.02.28. 07:15
Hir24.hu
Egy jó asszony mindent megbocsát?
Zámbó Jimmy énekelte valamikor, hogy "egy jó asszony mindent megbocsát". A hot! magazin összeállításából kiderül, kik azok a feleségek, akik szemet hunytak férjük félrelépése miatt a családi béke érdekében.
2013.02.27. 15:45
Stop.hu
Nem szerepel „kacsagyilkosokkal” a zenész
A brit előadó és állatjogi aktivista lemondta keddi szereplését az ABC csatorna Jimmy Kimmel Live című műsorában, mert a Kacsabirodalom szereplőgárdáját is meghívták a késő esti beszélgetős műsorba.
2013.02.26. 16:00
Kulturpart.hu
Channing Tatum az ágyékával öl
Jimmy Kimmel a tavalyi, Oscar-gálát követő műsorában megörvendeztette a közönséget a Movie: The Movie előzetesével, amiben lényegében mindenki szerepel, aki Hollywoodban számít, idén pedig elkészült a folytatás: a Movie: The Movie 2V előzetese. Hiszen, mint Kimmel mondja, "ha az ember egy filmmel nagy sikert arat Hollywoodban, csak egyetlen racionális dolgot tehet: lerombolja egy folytatással".http://videa.hu/flvplayer.swf?v=tmsRf0B7kB8im9lSA második részben legalább akkora a sztárparádé, mint az elsőben: Jessica Chastain jelent az amerikai elnököt alakító Oprah Winfrey-nek, Armie Hammer vámpírrá, John Krasinski bosszúszomjas rákká változik, Channing Tatum pedig az ágyékából lövellő sugárral küzd a zombik ellen. Természetesen Kimmel nemezise, Matt Damon megint a rövidebbet húzza. Ráadásként Kimmel még a Pi élete folytatásának, a Psy életé-nek az előzetesét is elkészítette, amiben a Gangnam Style előadója reked a tengeren a tigrissel.
2013.02.26. 15:15
Origo.hu
Az összes filmes klisé egyetlen videóban, <strong>Jimmy</strong> Kimmeltől
Az összes filmes klisé egyetlen videóban, Jimmy Kimmeltől
Jimmy Kimmel egyszer már megcsinálta, milyen lenne szerinte a tökéletes hollywoodi film, a sikeren felbuzdulva pedig elkészítette a mű folytatását. Olyan sztárok szerepelnek benne most is, mint Oprah, Salma Hayek, Jude Law és természetesen Matt Damon. Szakadni fogsz a röhögéstől!
2013.02.26. 13:10
Socialtimes.hu
Táncával mindenkit megnevettetett Michelle Obama - Videóval
Táncával mindenkit megnevettetett Michelle Obama - Videóval
Tavaly ősszel újra az Egyesült Államok elnökévé választották Barack Obamát, amit nejének, a bájos Michelle Obamának is köszönhet, hiszen az amerikaiak imádják a first ladyt. Jimmy Fallon műsorában pedig bebizonyította, hogy a humorérzéke is szuper.
2013.02.26. 09:06
Femcafe.hu
Vicces táncot lejtett egy tévéshow-ban Michelle Obama
Az amerikai First Lady a Late Night with Jimmy Fallon című műsorban perdült táncra: a show házigazdájával közösen mutatta be az anyatáncok fejlődését.
2013.02.23. 18:25
Nol.hu
Vicces táncot lejtett egy tévéshow-ban Michelle Obama
Az amerikai First Lady a Late Night with Jimmy Fallon című műsorban perdült táncra: a show házigazdájával közösen mutatta be az anyatáncok fejlődését.
2013.02.23. 14:47
Nol.hu
Szervusz nép! Szervusz kiselefánt! - Fotógaléria
Ahogyan Fülig Jimmy rövid uralkodása alatt gyorsan perut ivott alattvalóival, a budapesti állatkertben született kiselefánttal is közeli nexusba kerülhetünk: a következő napokban szervezett szavazással egy egész nép lesz a máris közkedvelt elefántborjú névadója.
2013.02.21. 18:34
Stop.hu
Ma is bombázó Zámbó Jimmy egykori nagy szerelme
Háfra Marit imádta Jimmy. Hajdanán a szép manöken kedvéért elhagyta a családját is, és el is jegyezte. A Király másfél évet töltött Mari mellett. S bár a szerelemnek vége szakadt, Jimmy a haláláig a legnagyobb szeretettel beszélt szerelméről.
2013.02.21. 07:15
Kiskegyed.hu
Zámbó Krisztián: apám halála fájt ennyire
Budapest - Sorra kísérik Zámbó Krisztián (32) életét a tragédiák. A fiatalembernek először édesapja, a Király, Jimmy (†42) hunyt el tizenkét évvel ezelőtt, majd imádott anyai nagymamája hagyta el az élők sorát még 2007-ben. Szerdán pedig – ahogy azt a Blikk megírta –, kedvese, Zsuzsi mindösssze 49 éves édesanyja ment el örökre.
2013.02.16. 05:20
Blikk.hu
Jimmy egykori menyasszonya többedvirágzását éli
Volt idő, amikor Jimmy elhagyta a családját egy szép modell miatt. Sőt, el is jegyezte. Bár a szerelemnek másfél év után vége lett, az énekes haláláig a legnagyobb szeretettel beszélt róla. Háfra Marit a közelmúltban meghívták a Jimmy születésnapjára rendezett emlékkoncertre.
2013.02.15. 15:31
Stop.hu
Zámbó Krisztián gyászolja majdnem-anyósát
Jimmy Fia Krisztián most nem énekhangjával vagy énektechnikájával került a Blikkbe, hanem egy gyászhírrel: szerdán délután ugyanis elhunyt barátnőjének édesanyja.
2013.02.15. 09:33
Velvet.hu
Mély gyászban Zámbó Krisztián
Mély gyászban Zámbó Krisztián
Kikészült Zámbó Krisztián. Az X-Faktor énekese szerelme édesanyját gyászolja.
2013.02.15. 08:40
Hir24.hu
Jimmy fia újra gyászol
BUDAPEST – Újra gyászol Zámbó Krisztián (32). Az énekes összetört, miután szerelme, Zsuzsi édesanyja szerda délután elhunyt.
2013.02.15. 05:26
Blikk.hu
Ismét gyászol Zámbó Krisztián
Ismét gyászol Zámbó Krisztián
Váratlan tragédia történt az énekes életében. Meghalt barátnőjének édesanyja, akit anyósának tekintett. A régóta betegeskedő asszony halálára egyáltalán nem számítottak, az x-faktoros teljesen kikészült - írja a Blikk.
2013.02.15. 05:24
Nlcafe.hu
31 áldozata perli a pedofil tévést
London - Harmincegy egykori molesztált áldozata pereli kártérítésért a 2011-ben elhunyt pedofil sztárműsorvezetőt, Jimmy Savile-t.
2013.02.14. 17:38
Blikk.hu
Lebénult Jessica Alba - Stroke gyanúval kellett kórházba szállítani
Lebénult Jessica Alba - Stroke gyanúval kellett kórházba szállítani
Jessica Alba a Jimmy Kimmel Live műsorban mesélt élete egyik legfélelmetesebb éjszakájáról, amikor stroke-ra utaló tünetekkel kellett kórházba szállítani.
2013.02.14. 11:21
Femcafe.hu
Jessica Alba üvegen keresztül smárolt egy rakat rajongóval
A színésznő a Jimmy Kimmel Live! show kedvéért állt be egy üvegkalickába a Los Angeles-i Hollywood Boulevard-on.
2013.02.13. 22:01
Velvet.hu
Újabb leleplező magyar celebkönyv készült
Újabb leleplező magyar celebkönyv készült
Idén, úgy tűnik, nem a névtelenségbe burkolózó dubajos sztorikkal, hanem a celebek életét összegző könyvekkel lesznek tele a boltok. Zámbó Krisztián után most Klapka György is megörvendezteti a magyarokat egy kötettel.
2013.02.13. 08:00
Nlcafe.hu
Újabb leleplező magyar celebkönyv készült
Újabb leleplező magyar celebkönyv készült
Idén, úgy tűnik, nem a névtelenségbe burkolózó dubajos sztorikkal, hanem a celebek életét összegző könyvekkel lesznek tele a boltok. Zámbó Krisztián után most Klapka György is megörvendezteti a magyarokat egy kötettel.
2013.02.12. 11:15
Nlcafe.hu
Zámbó Krisztián szétvert egy autót
Az 4. X-Faktor középdöntőse a 89.5 Music Fm Délutáni Road Show című műsorában semmisített meg egy kocsit, de nem felindulásból, hanem mert ezt kérték tőle. A műsorban ugyanis a legjobb stresszoldó megoldásokat keresték.
2013.02.11. 14:00
Storyonline.hu
Zámbó Krisztián kitombolta magát
Zámbó Krisztián kitombolta magát
Az énekes a rádiós műsorvezetővel, Cooky-val együtt vert szét egy autót, ám mindössze egy show kedvéért.
2013.02.09. 10:55
Borsonline.hu
Gloria Estefan életéből készül Broadway musical
Gloria Estefan életéből készül Broadway musical
A Broadway színpadán elevenedik meg Gloria és Emilio Estefan története, ugyanis musical készül az énekesnő és zenész férje életéről. A színdarab egyelőre a tervezés fázisában van. Gloria és Emilio Estefan közös életükről készítenek musicalt. A színdarab produceri feladatait a Nederlander Organization és Bernie Yuman, a Las Vegasi Siegfried & Roy show producer-menedzsere közösen látja el. „Nagyon izgatott vagyok, hogy Gloriával és Emilioval dolgozhatok, hogy láthatom majd rendkívüli történetüket megelevenedni a Broadway színpadán” – mondta Jimmy Nederlander, a Nederlander Organization elnöke, aki hozzátette, „az Estefan házaspár sikerhez vezető útja, amelyen tehetségük és szenvedélyük kísérte őket, ahogyan eljutottak az ismeretlenségből a hírnévig, nagyon megkapó történet.” Az énekesnő és férje elmondták, az egyelőre még cím nélküli musical, amelynek megvalósítását tíz éve tervezik, nyomon követi életüket Kubától egészen Miami-ig, a sztár-létig, bemutatva olyan slágerek születését, mint a "Conga," "1-2-3," "Music of My Heart" vagy a "Rhythm is Gonna Get You.". „Rendkívül izgatottak vagyunk, hogy megoszthatjuk hittel és elhivatottsággal átszőtt történetünket, amely megmutatja, hogy kemény munkával és szenvedéllyel az álmok megvalósíthatóak” – írta közleményében Gloria és Emilio, akik hozzátették a musicallel gyökereik előtt szeretnének tisztelegni, és egyben történetükkel inspirálni a következő generációt.Világszerte nagyjából 100 millió eladott albumával Gloria Estefan az egyik legsikeresebb latin zenét játszó előadó. Férje, Emilio Estefan zeneszerző-producer nem csak Gloria karrierjét segítette, olyan neves sztárok köszönhetik neki sikereiket, mint Shakira, Ricky Martin, Jennifer Lopez vagy Marc Anthony és Jennifer Lopez. Emilio Estefan zenéjét harmincszor jelölték Grammy-díjra, ebből tizenkilencszer meg is kapta az elismerést. Forrás: hollywoodreporter.com
2013.02.09. 08:00
Szinhaz.hu
Szétvert egy autót Zámbó Krisztián
Budapest - Zámbó Krisztián (32) attól lesz a legstresszesebb, ha valaki azt állítja róla, hogy nem tud énekelni. Az X-Faktor sztárja már a lóterá­piát is kipróbálta, hogy elűzze a testi, lelki gondokat, de úgy tűnik, most végre megtalálta erre a megfelelő módszert.
2013.02.08. 20:18
Blikk.hu
Szétvert egy autót Zámbó Krisztián!
Az 4. X-Faktor középdöntőse a 89.5 Music Fm Délutáni Road Show című műsorában semmisített meg egy kocsit, de nem felindulásból, hanem