Jakupcsek Gabriella

Aktualitások, információk, képek és cikkek Jakupcsek Gabriella televíziós műsorvezetőről.

Most a helyemen érzem magam! – Beszélgetés Jakupcsek Gabriellával
Rendkívüli fegyelmezettség, mérhetetlen alázat, szív, lélek, szakértelem, vitalitás, profizmus. Az örök nyughatatlan, mert tudja, hogy mindig mindent lehet még jobban csinálni. Jakupcsek Gabriella eszerint dolgozik, mert csak így szabad és csak így érdemes.
hétfő, 13:59
Patikamagazin.hu
Jakupcsek Gabriella: Nem akarom Emmát versenyistállóba adni!
A műsorvezető kislánya idén lesz hatéves, így az iskola egy kicsit várat még magára. Gabi ennek azért is örül, mert nem szeretne semmit kierőszakolni a gyerekből. Nem baj, ha még nem tud olvasni, angolul sem taníttatja. Legutóbb is a nyaralásé volt a főszerep a török tengerparton.
08.08. 04:00
Storyonline.hu
Szalagok az Élet Fáján – a petefészekrák megelőzéséért
Szalagok az Élet Fáján – a petefészekrák megelőzéséért
A nőgyógyászati daganatok közül a legtöbb haláleset okozója a petefészekrák. Korai felismerése azért is rendkívül fontos, mert a tünetek alig észrevehetők, és a betegek többségénél csak előrehaladott szakaszában diagnosztizálható. Életfát állított májusban a Petefészekrák Világnapján a Magyar Rákellenes Liga és az Egészség Hídja Összefogás Egyesület Jakupcsek Gabriella vezetésével, melynek az volt a célja, hogy felhívja [...]
06.29. 08:49
Minok.hu
hirdetés
Jakupcsek Gabriella: Igazi tyúkanyó vagyok
Talán meglepő, de valójában igazi tyúkanyó típus. Akkor boldog igazán, ha az egész család egy asztalnál ül, és mind a három gyerek az ő főztjét eszi.
2014.04.30. 04:00
Storyonline.hu
200. adásához érkezett a Ridikül
200. adásához érkezett a Ridikül
Jakupcsek Gabriella, a műsor háziasszonya az elmúlt egy évben több száz vendéggel beszélgetett.
2014.04.23. 15:19
Kisalfold.hu
200. adásához érkezett a Ridikül
200. adásához érkezett a Ridikül
Jakupcsek Gabriella, a műsor háziasszonya az elmúlt egy évben több száz vendéggel beszélgetett.
2014.04.23. 15:19
Delmagyar.hu
Jakupcsek Gabriella fiai küzdenek
Minden nap képernyőn van Jakupcsek Gabriella. A műsorvezető nagy fiai ritkán nézik édesanyjukat a tévében, mégis folyamatosan őt keresik, párválasztáskor - írja a tema.hu.
2014.04.22. 23:28
Stop.hu
„Másnak születni nem választott állapot” - ismert emberek gondolatai a fogyatékosságról
A Kézenfogva Alapítvány tizenhat ismert ember véleményét kérdezi a fogyatékosság kapcsán. A válaszokat a Kezemfogva című blogukban publikálják hétről hétre. Tizenegy vélemény már felkerült a blogba köztük van pl. Jakupcsek Gabriella, Alföldi Róbert, Winkler Róber, Zséda és Bozsik Yvette gondolata is.
2014.04.22. 20:01
Napidoktor.hu
 Ismert emberek gondolatai a fogyatékosságról
Ismert emberek gondolatai a fogyatékosságról
Másnak születni nem választott állapot - vallja Jakupcsek Gabriella, Alföldi Róbert, Winkler Róber, Zséda és Bozsik Yvette. A Kézenfogva Alapítvány tizenhat ismert ember véleményét kérdezte meg a fogyatékosság kapcsán. A válaszokat a Kezemfogva című blogukban publikálják hétről hétre. Tizenegy vélemény már felkerült a blogba, köztük van Jakupcsek Gabriella, Alföldi Róbert, Winkler Róber, Zséda és Bozsik Yvette gondolata is. Fotó: Pinterest "Sérültnek születni, azzá válni lehet feladat, áldás, szerencsétlenség, kiváltság, átok. S hogy melyik, az az adott sérültet körülvevő embereken, a családon és a társadalmon múlik" – mondja Böszörményi Gyula. Az ő gondolata a vitaébresztő, a kiindulási pont. Az Alapítvány arra kíváncsi, hogy egyetértenek vagy sem a fenti idézettel a megkérdezett ismert emberek. Íme a válaszaik: „Egy olyan világot szeretnék, amiben az élethez és a boldogsághoz való jog nem kérdés, és nem külön megoldandó feladat, hanem ugyanolyan természetes dolog, mint az, hogy az is előre jusson és haladjon, akinek ez nem is olyan egyszerű. A sérült emberek mutatják meg, hogy nincs lehetetlen. A Társadalom pedig örüljön, hogy vannak ilyen tagjai. Megmutatják, hogy hogyan kellene élnünk” (Alföldi Róbert) Lassan Magyarországon is megjelennek olyan vállalkozások, ahol csak fogyatékkal élők dolgoznak. Most bemutatunk kettőt. „Az, hogy egy társadalom maximálisan elfogadja a sérült, fogyatékkal élő embereket, mindannyiunk közös feladata, ugyanakkor saját felelősség is! A legnagyobb gond sokszor éppen az, hogy kollektív felelősségről beszélünk és másoktól várjuk a megoldást. Mindeközben elfeledkezünk arról, hogy megnézzük, mi magunk mit tehetünk, hogy másoknak jobb legyen.” (Zséda) „Keserűen tapasztalom, hogy nem látni fogyatékkal élőket a mindennapokban, mert nincs lehetőségük részt venni a többségi társadalom életében. Nem jó, hogy nem tudom megmutatni a gyermekemnek, hogy a fogyatékos ember mennyiben más és miben pont ugyanolyan, mint mi.” (Jakupcsek Gabriella) Ti mit gondoltok? Kíváncsiak vagyunk a véleményetekre, várjuk a kommenteket a témában!
2014.04.18. 13:12
Evamagazin.hu
Jakupcsek és Csiszár most meglepi a közönséget
Vasárnap visszatér a képernyője a Magyarország, szeretlek! című műsor, amelyben továbbra is Jakupcsek Gabriella és Csiszár Jenő lesz a két csapatkapitány.
2014.02.28. 12:10
Life-style.hu
hirdetés
Szikora Róbert: Ez egy olyan érzés, amire felkészített a Jóisten
Szikora Róbert szerint a világon bárki és bármi lehet a boldogság forrása. Az énekes Jakupcsek Gabriella vendégeként a Ridikül című műsorban is a boldogság kereséséről beszélt - írja a tema.hu.
2014.02.17. 15:58
Stop.hu
50 felett is bátran bújhat bőrnadrágba! Jakupcsek Gabriella így állt kamerák elé - Fotók
Jakupcsek Gabriellát ezekben a ruhákban láthattuk az M1-en.
2014.02.11. 17:50
Femina.hu
Ridikül 150!
Jakupcsek Gabriella az elmúlt szűk egy év alatt 471 vendéggel, köztük ismert színészekkel, zenészekkel, előadóművészekkel, neves szakértőkkel beszélgetett.
2014.02.11. 10:18
Kisalfold.hu
Ridikül 150!
Jakupcsek Gabriella az elmúlt szűk egy év alatt 471 vendéggel, köztük ismert színészekkel, zenészekkel, előadóművészekkel, neves szakértőkkel beszélgetett.
2014.02.11. 10:18
Delmagyar.hu
Nagyon szexit mutatott Jakupcsek Gabriella - íme!
A fotót Marjai Judit készítette még korábban, azonban most tette ki a Facebook oldalára.
2013.12.07. 15:10
Kiskegyed.hu
140 tonna tartós élelmiszert gyûjtöttek
Sikeresen zárult a Magyar Élelmiszerbank Egyesület 256 helyszínen folyó hétvégi élelmiszergyûjtése: kétnapos akció során a lakosság 140 tonnányi tartós élelmiszert ajánlott fel a rászoruló családok számára, ami 47 tonnával haladja meg a tavalyi értéket. Az esemény jelentõségét hazai hírességek is felismerték, így Jakupcsek Gabriella, Péterfy Bori, Pokorny Lia, Somogyi Zoltán, Szalóki Ági és Szekeres Nóra is hozzájárult adományával a CIB Bank fõtámogatásával megvalósult kezdeményezés sikeréhez. Az adományokból az Élelmiszerbank több, mint 20.000 csomagot állít össze, amelyeket karitatív szervezetek közremûködésével juttatnak el a gyûjtések helyének közelében élõ rászoruló családoknak.
2013.11.25. 08:30
Napiaszonline.hu
Segítsen rászoruló családoknak a karácsonyi sütés-főzésben!
A korábbi évekhez hasonlóan 2013-ban is megszervezi karácsonyi élelmiszergyűjtését a Magyar Élelmiszerbank Egyesület: idén november 22-én és 23-án országszerte 137 település 256 nagyáruházában fogadja a lakosság élelmiszeradományait a szervezet. Az Élelmiszerbank célja, hogy a gyűjtés eredményeként az előző évi, nagyjából 15 ezret is meghaladja a rászoruló családok részére összeállított ajándékcsomagok száma. A karitatív gyűjtéshez 2013-ban is csatlakoznak hazai hírességek: Jakupcsek Gabriella, Péterfy Bori, Pokorny Lia, Somogyi Zoltán, Szalóki Ági és Szekeres Nóra támogatják aktívan az egyesület kezdeményezését.
2013.11.22. 15:10
Eletforma.hu
Jakupcsek Gabriella átadta adományát a rászorulóknak
November 22-23-án 137 településen, 256 áruházban, 3500 önkéntes részvételével gyûjt karácsonyi adományokat a magyar élelmiszerbank egyesület. Idén a korábbi éveknél több helyszínen várják az adományokat.
2013.11.20. 09:15
Napiaszonline.hu
Az ATV műsorvezetőjét kitiltották a köztévétől - Így reagált
A csinos és sikeres műsorvezető Jaksity Kata nem vehet részt az MTVA női műsorában, annak ellenére, hogy Jakupcsek Gabriella meghívta. A köztévé vezetősége nem engedélyezte, hogy megjelenjen a műsorban.
2013.10.15. 14:06
Femcafe.hu
Jaksity Katát letiltották a köztévéről
Jaksity Katát, az ATV és a Klub Rádió műsorvezetőjét Jakupcsek Gabriella női műsorába hívták meg, majd telefonon lemondták a szereplést, mondván, az MTVA nem járult hozzá.
2013.10.15. 11:30
Life-style.hu
Sztárbakik: Jakupcsek Gabriella zavarba ejtő esete
A legnagyobb sztárok is bakiznak legalább egyszer. A szerencsésebbek megússzák, hogy a malőrt megörökítő videójuk vagy fényképük nevetség tárgya legyen az interneten, akadnak azonban szép számmal olyan celebek is, akiknek egy-egy botlását évek óta emlegetik.
2013.10.06. 11:00
Storyonline.hu
Jakupcsek Gabriella szíve csücske a Ridikülje
Jakupcsek Gabriella idén nyáron nem igazán tudta kipihenni magát, de máris visszatért a dolgos hétköznapokba, hiszen rövid szünet után ismét láthatjuk a Ridikül című talk-show háziasszonyaként, valamint a Magyarország, szeretlek! csapatkapitányaként. A műsorvezető a nyarakat mindig a Balatonnál tölti és a vakáció során beiktat egy utazást is, idén azonban erre nem volt lehetősége. „Minden nyáron leköltözünk [...]
2013.09.26. 05:56
Bellacafe.hu
Jakupcsek: én az olyan férfiakat szeretem, akik...
Jakupcsek Gabriella is találkozott már hímsoviniszta férfival élete során, aki hasonló volt ahhoz a karakterhez, akit Csányi Sándor alakít Robert Dubac: A férfiagy című darabjában. A műsorvezető azt mondja, nem harcolni kell ellenük, inkább ki kell őket egészíteni.
2013.09.23. 13:43
Stop.hu
Ezt a ruhát is bevállalta! Jakupcsek Gabriella 7 legemlékezetesebb öltözete - Fotók
Jakupcsek Gabriella fiatalos külsejéhez a ruhái is hozzájárulnak.
2013.09.21. 17:50
Femina.hu
Férje már nem bókol Jakupcseknek
Nem várja el Jakupcsek Gabriella, hogy férje, aki 20 év házasság után inkább felebarátja, szerelmes szavakat duruzsoljon a fülébe - tudta meg a Life.hu.
2013.09.06. 20:45
Life.hu
Bomba lábak 50 évesen is! Jakupcsek Gabriella alakja irigylésre méltó - Fotók
Jakupcsek Gabriella lábait még mindig sok nő megirigyelheti.
2013.08.08. 08:35
Femina.hu
Alig ismerni Oroszlán Szonjára, annyira megváltozott
A színésznőnek nincs túl sok szerencséje a férfiakkal, a tartós kapcsolat valahogy elkerüli. Jakupcsek Gabriella műsorában beszélt arról, mennyire nem érzi jól magát ebben a mai világban, ahol szinte lehetetlen nőnek lenni, bármennyire vágyik is valaki, hiszen mindenhez két ember kell.
2013.07.29. 11:33
Stop.hu
Üres a Ridikül – kritika
A televíziós műfajok királya a talkshow, minden képernyős álma a saját személyiségére szabott beszélgetős műsor. Jakupcsek Gabriella szerencsés, hiszen pályája során ez nem először adatik meg neki. Az MTV-n látható Ridikül című műsora azonban elszalasztott lehetőség.
2013.07.29. 09:00
Nlcafe.hu
Jakupcsek Gabriella még vár a szökéssel
Jakupcsek Gabriella minden percet élvez, amit kislányával, s egyben kis barátnőjével, Emma Rózával tölthet. A műsorvezető családja nyáron a Balaton partján él és ez az időszak inkább a munkáról szól, de ahogy mondta: ősszel azért ő is szeretne elszökni valahová...
2013.06.21. 08:07
Stop.hu
Kisajátítja a kislánya Jakupcseket
Ahhoz már nagy Jakupcsek Gabriella kislánya, hogy délután aludjon, de ahhoz kicsi, hogy elfoglalja magát, amíg a mama dolgozik. A műsorvezetőnek nem lesz egyszerű a balatoni nyara a kis Emma mellett.
2013.06.17. 08:45
Borsonline.hu
Jakupcsek Gabriella nem hord fürdőruhát
A műsorvezető annak ellenére, hogy a Balaton mellett nőtt fel, egyáltalán nem szereti a strandot. Rossz hírünk van a férfirajongóknak: fürdőruhában nem fogják látni.
2013.06.15. 07:00
Storyonline.hu
Jakupcsek Csiszár Jenőnél alszik?
Jakupcsek Gabriella és Csiszár Jenő is kötődik a Balatonhoz, ráadásul hamarosan jó néhány napot együtt töltenek majd a magyar tengernél. Jövő héttől startol ugyanis az m1 Balatoni nyár című műsora.
2013.06.14. 08:07
Stop.hu
Jakupcsek Gabriella összeköltözik Csiszár Jenővel
Új elemekkel tér vissza idén nyáron a Balatoni nyár az M1 képernyőjére. A műsorvezetők már készülnek a nyári szezonra, bár néhányan egyelőre még nem tudják, hogyan jutnak majd munkába reggelenként.
2013.06.13. 18:25
Hir24.hu
A tüdőrák sokáig tünetmentes
40 éves kor felett kifejezetten ajánlott a rendszeres és célzott szűrővizsgálat, a dohányzók számára pedig fokozottan, hiszen az ő esetükben hetvenszeres mértékű a rizikó - hívja fel az érintettek figyelmét Jakupcsek Gabriella.
2013.05.31. 06:29
Csaladinet.hu
Mire hajt még Jakupcsek Gabi?
Jakupcsek Gabriella két műsort is vezet, hetente többször egész nap forgat. Ötven évesen sokan meg is kérdezik tőle: három gyerek mellett megéri-e még a hajtás?
2013.05.15. 19:25
Stop.hu
A tüdőrák sokáig tünetmentes
40 éves kor felett kifejezetten ajánlott a rendszeres és célzott szűrővizsgálat, a dohányzók számára pedig fokozottan, hiszen az ő esetükben hetvenszeres mértékű a rizikó – hívja fel az érintettek figyelmét Jakupcsek Gabriella.
2013.05.10. 09:35
Patikamagazin.hu
Jakupcsek Gabriella egyelőre nem lesz nagymama
Jakupcsek Gabriella negyvenkét évesen vállalta be harmadik csemetéjét. A népszerű műsorvezető azt mondja, neki a gyermekei adják az energiát, és már alig várja, hogy az unokáitól is hangos legyen a ház.
2013.05.02. 20:23
Stop.hu
Jakupcsek Gabriella: "Több ez az érzés, mint a szerelem"
Csupa titok, várakozás, izgalom mostanában Jakupcsek Gabriella kislányának, Emma Rózának az élete. Élete első olyan eseményére készül, ahol mások előtt szerepel, és amellyel édesanyjának készül nagy örömet szerezni.
2013.04.18. 15:00
Storyonline.hu
Jakupcsek tudja, mire van szükségünk
Jakupcsek Gabriella személye garancia az igényes szórakoztatásra. Évekkel ezelőtt főleg közügyekkel foglalkozó közéleti talkshow-t vezetett. Márciustól napi beszélgetős műsor háziasszonyaként jelentkezik az m1-en Ridikül címmel.
2013.03.28. 16:55
Stop.hu
A tüdőszűrés nem csak TBC-re jó!
A tüdőrák sokáig tünetmentes, ezért is muszáj szűrésre járni!” A több mint egy évtizedes munkának és a rendszeres tüdőszűréseknek köszönhetően jelentős mértékben visszaszorult a TBC-s megbetegedések száma olyannyira, hogy mára már nem kötelező mindenki számára a kétirányú mellkas röntgen vizsgálat. Ennek következményeként a tervek szerint, rövidesen megszűnik a területi alapon elrendelt kötelező tüdőszűrés és csak a rizikócsoportokban (hajléktalanok, HIV-betegek, stb.) marad meg. Ezt a döntést nemzetközi adatok is alátámasztják. Bár a TBC továbbterjedésének sikerrel szabott gátat a kétirányú mellkas röntgen vizsgálat, az egyre növekvő daganatos megbetegedések korai felismerésében nem elég hatékony. Az ilyen irányú szűrő jellegű vizsgálatok megfelelő alternatívája lehet az alacsony sugárdózisú mellkas CT-vizsgálat, mely a tüdő legelrejtettebb részeiről is rendkívül pontos és átfogó képet ad. Az eljárás már néhány milliméteres elváltozás kimutatására is képes. Mint megtudtam, Magyarországon jelenleg 18 ezerre tehető a tüdőrákban szenvedők száma, évente hétezer új megbetegedést diagnosztizálnak, s hasonló számban halnak meg ebben a betegségben - hangsúlyozza Jakupcsek Gabriella, a Euromedic Diagnosztika egészségügyi kampánynagyövete. – A tüdőrákos megbetegedés sokáig tünetmentes. A sikeres kezelés szempontjából azonban nagyon fontos, hogy időben felfedezzük a betegséget – ezért, amennyiben a rizikócsoportba tartozunk, tünetmentes állapotban is muszáj szűrésre járnunk. A mellkasi CT-vizsgálat korábban nem lehetett a hatékony tüdőrák szűrés módszere, részben a módszer hozzáférhetőségének nehézségei, részben ára miatt, és az ionizáló sugárterhelés csökkentése sem volt megoldott. Mára a modern, alacsony sugárdózisú natív mellkas CT- vizsgálat már bárki számára, akár várakozási idő nélkül, és igen kedvező áron elérhető. Alkalmazásával a betegség már a korai stádiumban felfedezhető, és ekkor a tüdőrák még sokkal nagyobb eséllyel gyógyítható! A mellkas CT-vizsgálattal amellett, hogy kiszűrhető a tüdő daganat, jól diagnosztizálhatók a tüdőállományt érintő gyulladásos megbetegedések is. Fontos tudni azonban, hogy ez a CT-vizsgálat is röntgensugárzás kibocsájtásával jár, ami alacsony dózisú ugyan, de figyelembe kell venni (gyerekek és várandós kismamák esetében a módszer, szűrő jelleggel nem alkalmazható!). A vele végzett szűrővizsgálat akkor javallott, ha a képalkotó diagnosztikai eljárással nyert információ hasznosabb, mint a sugárterhelés kockázata. Kérjük, hogy minden esetben konzultáljon kezelőorvosával! Ön tudta, hogy napi egy doboz cigaretta megtízszerezi a tüdőrák kialakulásának lehetőségét? a tüdőrák sokáig tünetmentes? a tüdőt vizsgáló legérzékenyebb, legpontosabb vizsgálati módszer a mellkas CT-vizsgálat? mellkas CT-vizsgálattal a néhány mm-es kóros elváltozások is észlelhetők? az időben felfedezett tüdőrákos megbetegedés jó eséllyel gyógyítható?Kiknek javasolt szűrő jelleggel igénybe venni az alacsony sugárdózisú natív mellkas CT-vizsgálatot? Akik napi egy vagy több doboz cigarettát szívnak el. Akik passzív dohányosok, tartósan dohányos környezetben élnek. Akik már több éve dohányoznak. Akik családjában már előfordult daganatos megbetegedés. Tekintse meg ajánlatunkat, most 10% kedvezménnyel veheti igénybe Állapotfelmérés nemcsak aktív és passzív dohányosoknak csomagunkat. Az ajánlat igénybevétele előtt időpont egyeztetés szükséges.
2013.03.26. 09:51
Evamagazin.hu
Jakupcsek Gabriella vonzza a férfiakat
Jakupcsek Gabriella büszke arra, hogy a hosszabb ideig tartó szerelmei a szakítás után barátsággá alakultak át. Volt férjével is mind a mai napig nagyon jó a kapcsolata. A műsorvezető elárulta: mindig is a kreatív, erős, intelligens férfiakhoz vonzódott.
2013.03.24. 21:43
Stop.hu
Talkshow-val tér vissza Jakupcsek Gabriella
A műsorvezető nőknek szóló műsort fog vezetni, ami a hamisított élelmiszerekről és a biotáplálkozásról fog szólni.
2013.03.17. 10:54
Velvet.hu
Jakupcsek Gabriellát gyermekei tartják fiatalon
Budapest - Ridikül címmel napi talkshow-val jelentkezik hétfőtől az M1-es csatornán Jakupcsek Gabriella (50).
2013.03.17. 05:22
Blikk.hu
Jakupcsek: "Nem tudok férfi nélkül élni"
"Egy férfi legyen okos" - vallja Jakupcsek Gabriella. A műsorvezető elárulta, mindig is a kreatív, erős, intelligens férfiakhoz vonzódott.
2013.03.13. 16:55
Hir24.hu
Saját családjának is példát mutat a magyar sztár!
Jakupcsek Gabriella nem ismeri a tréfát, ha az egészségéről van szó. Lelkesedése már a körülötte élő férfiakra is átterjedt!
2013.03.01. 12:13
Kiskegyed.hu
Helyreigazítás
Nem igaz, hogy az m1 tévécsatornán Jakupcsek Gabriella által vezetni vélt új talkshow műsort Jáksó László produkciós cége készítené.
2013.02.22. 13:13
Index.hu
Semmi köze Jáksónak Jakupcsek műsorához
Nem Jáksó László produkciós cége gyártja majd Jakupcsek Gabriella talkshow-ját az M1-en.
2013.02.09. 13:30
Hir24.hu
Jakupcsek Gabriella újra showműsort kap
Jakupcsek Gabriellát hosszú ideig nem láthattuk beszélgetős műsorban, de most örülhet az, aki szerette a műsorvezetőnő stílusát. A tévés ugyanis ismét beszélgetős showműsort kap a köztévén.
2013.02.08. 15:15
Life.hu
Jakupcsek kaphat talkshow-t a köztévén
Miután D. Tóth Kriszta felmondott, Jakupcsek Gabriella kaphat saját műsort a köztévén - értesült az Index.
2013.02.07. 21:50
Hvg.hu
Jakupcsek show-t kap
Budapest ‒ Jakupcsek Gabriella (50) hosszú idő után ismét beszélgetős műsort kap, mégpedig a köztévén. 
2013.02.07. 20:04
Blikk.hu
Jakupcsek Gabriella háromszor ünnepel
Nem látszik rajta, de bizony 50 éves lett a közkedvelt műsorvezető, Jakupcsek Gabriella, aki maga is mérföldkőnek tekinti a jeles évfordulót, amelyet ezúttal meg fog ünnepelni.
2013.01.18. 18:54
Blikk.hu
Jakupcsek Gabriella fia a műsorvezetés felé kacsingat
A tévés műsorvezető 24 éves fia egyre többbet hangoztatja, érdeklődik a tévé és a rádió iránt is.
2013.01.02. 09:52
Kisalfold.hu
Jakupcsek Gabriella fia a műsorvezetés felé kacsingat
A tévés műsorvezető 24 éves fia egyre többbet hangoztatja, érdeklődik a tévé és a rádió iránt is.
2013.01.02. 09:52
Delmagyar.hu
Nagyra nőtt Jakupcsek Gabriella lánya – fotó
Régen láthattuk Jakupcsek Gabriella kislányát. A műsorvezető és gyermeke az 5 legenda című új film premierjén jártak.
2012.12.07. 12:00
Nlcafe.hu
Jakupcsek, Szekeres és Szalóki is adományozott az Élelmiszerbank gyûjtésén
Eredményesen zárult a Magyar Élelmiszerbank Egyesület hétvégén 230 helyszínen lebonyolított gyûjtése. A CIB Bank fõtámogatásával megvalósult kétnapos akció alatt a lakosság 93 tonnányi tartós élelmiszert ajánlott fel a rászoruló családok számára az élelmiszer áruházakban felállított gyûjtõpontokon. A karitatív akció fontosságát hazai hírességek is felismerték, így Jakupcsek Gabriella, Szalóki Ági és Szekeres Nóra is hozzájárult adományával a kezdeményezés sikeréhez. Az összegyûjtött tartós élelmiszerekbõl az Egyesület kb. 15.000 csomagot állít össze, amelyeket még Karácsony elõtt eljuttatnak a rászoruló családokhoz.
2012.11.26. 11:17
Napiaszonline.hu
Jakupcsek Gabriella: Nem programszervező, inkább hárító anyuka vagyok
Jakupcsek Gabriella olyannyira szereti a színházat, hogy egy jó előadás kedvéért akár külföldre is hajlandó elutazni. A 49 éves műsorvezető, újságíró idén nyáron sok időt tudott eltölteni négy éves kislányával, Emmával. Elmondta: ezek az időszakok nagyon fontosak egy gyermek életében. Huszonéves fiaival – Bálinttal és Marcellal – is minden nap találkozik. Sőt, akár olyan zenei fesztiválokra, mint a Sziget vagy a Volt is elkíséri a fiatalokat.
2012.11.04. 06:13
Delmagyar.hu
Jakupcsek Gabriella háritani próbál
Jakupcsek Gabriella idén nyáron sok időt tudott eltölteni négyéves kislányával, Emmával. A Kisalföld újságírójának elmondta: ezek az időszakok nagyon fontosak egy gyermek életében. Huszonéves fiaival - Bálinttal és Marcellal - is mindennap találkozik.
2012.11.03. 19:16
Stop.hu
Alföldi Róbert rendezésével folytatódik az Armel-operaverseny
William Mayer Haláleset a családban című operájának európai bemutatójával folytatódik hétfőn este az Armel-operaverseny döntője a Szegedi Nemzeti Színházban, a darabot Alföldi Róbert állította színpadra. Az immár ötödik éve megszervezett versenyen és fesztiválon minden esztendőben részt vevő művész úgy látja, nekünk magyaroknak büszkének kellene lenünk az egyre nagyobb nemzetközi hírnevet kivívó rendezvényre. A rendező ugyanakkor fájónak tartja, hogy kevés magyar énekes jelentkezik a megméretésre. Alföldi Róbert szerint a verseny érdeme, hogy a közönség sok olyan művet ismerhet meg, amelyre másképpen nem lenne lehetősége. Az előadások születése pedig minden résztvevőnek szakmai szempontból is komoly fejlődési lehetőséget jelent. A művész elárulta, a rendezés során igyekszik helyzetbe hozni a versenyszerepeket játszó énekeseket. A Nyugat-Európában és a tengerentúlon is létező szigorú anyagi korlátok között úgy színpadra állítani a műveket, hogy a versenyszereplők bizonyíthassák rátermettségüket. William Mayer egy középosztálybeli déli család váratlan tragédiáját bemutató sokrétű, fajsúlyos operája komoly feladata elé állítja az előadókat, és befogadása a nézőknek is kemény munkával jár. A bonyolult történet közel hatvan szerepét másfél tucatnyian játsszák. Az összetett cselekményt reálisan nem lehetne bemutatni a színpadon – az egyik jelenet például a hegyekben játszódik, a következő pillanatban pedig egy autósüldözés közepébe csöppen a néző – ezért találni kellett “egy emeltebb jelrendszert” az előadáshoz – fogalmazott Alföldi Róbert. A darab egyetlen versenyszerepét, Jay alakját Phillippe Brocard francia bariton formálja meg. A női főszerepet, Maryt – ezúttal versenyen kívül – Miksch Adrienn, a tavaly különdíjjal jutalmazott magyar szoprán játssza. A hétfői bemutatót követően még három színház a versenyre készült produkciójával ismerkedhet meg a közönség. A fesztivál rendszeres résztvevője a pilzeni Josef Kajetán Tyl Színház, amely idén Philip Glass Fegyencmaratonját viszi színre. Hazai ősbemutató lesz Aleksandra Vrebalov Mileva című operája, amely az újvidéki Szerb Nemzeti Színház produkciója, a versenyprogramot pedig a Szlovák Nemzeti Színház zárja Roland Baumgartner Mária Terézia című művével. Az október 15-i gálán derül ki az, hogy a Bernard Faivre d’Arcier vezette zsűri kinek ítéli oda a legjobb női és férfi előadó díját, és fesztivál legjobb rendezésért és produkciójáért járó elismerést, és ekkor adják át a közönségdíjat is. Vágó István vs. Armel Operafesztivál A riporter-műsorvezetővel Jakupcsek Gabriella beszélget Időpont: 2012. október 9. 17:30 Helyszín: Korzó Zeneház, Szeged Az Armel Operafesztivál kiegészítő programja első hallásra kimondottan meglepő: Hiszen mi is pontosan a köze Vágó Istvánnak az operához? Többek között ez is kiderül holnap (2012. október 9-én, 17:30-kor a Korzó Zeneházban), de ismerve Vágó István tárgyilagos, racionális személyiségét, korántsem számíthatunk szépelgő beszélgetésre: a jelek alapján a szervezők felkészültek a kemény kritikára is, legyen szó az Armel koncepciójáról, új operarendeléseiről, Mester Tamás Originumáról vagy épp a Fesztivál jelenlegi műsoráról. A belépés ingyenes.  
2012.10.08. 10:35
Szinhaz.hu
Kezdődik az Armel-operaverseny döntője Szegeden
Umberto Giordano Andrea Chénier című művének bemutatójával szombaton este elkezdődik az Armel-operaverseny döntője a Szegedi Nemzeti Színházban. Szombaton este kezdődik: A Bodolay Géza által színpadra állított darabban két fiatal énekes – a francia Leila Zlassi és a spanyol Eduardo Aladrén - mutatkozik be azon hét művész közül, akik idén elnyerhetik a legjobb női és férfi előadó címet. A Lyoni Biennále elnöke, Bernard Faivre d'Arcier vezette héttagú nemzetközi zsűri emellett kiválasztja a fesztivál legjobb rendezőjét és produkcióját is. Az október 15-i gálán pedig - a bemutatók az Arte Live Web közvetítésén követhetők nyomon - a nézők szavazatai alapján átadják a közönségdíjat is. Umberto Giordano klasszikus művét kortárs operák követik a versenyprogramban. Elsőként az Armel visszatérő partnere, a New York-i Center for Contemporary Opera produkciójában Willam Mayer Haláleset a családban című művének európai bemutatóját láthatja a közönség. A darabot Alföldi Róbert rendezte. A fesztivál rendszeres résztvevője a pilzeni Josef Kajetán Tyl Színház is, amely idén Philip Glass Fegyencmaratonját viszi színre, a mű Magyarországon először látható. Hazai ősbemutató lesz Aleksandra Vrebalov Mileva című operájának előadása is, amely az újvidéki Szerb Nemzeti Színház produkciója. A versenyprogramot Roland Baumgartner Mária Terézia című operája zárja, a darabban lép fel a döntő egyetlen magyar résztvevője, Haris Nadin. A pozsonyi ősbemutatót követően a Szlovák Nemzeti Színház Szegeden játssza először külföldön a darabot. Az operaelőadásokat számos más program kíséri: az érdeklődők a Korzó Zeneházban rendezett találkozón megismerkedhetnek a nyitódarab alkotóival, ugyanitt Jakupcsek Gabriella a műfajról beszélget Novák Péterrel és Vágó Istvánnal. A zsűrielnök Bernard Faivre d'Arcier a kulturális menedzsmentről tart előadást a Szegedi Tudományegyetemen, a díjátadó napjának délelőttjén pedig egy minikoncerten mutatkoznak be a döntős versenyzők. Havas Ágnes a fesztivál igazgatója a Magyar Narancsnak mesélt: MN: Ma már nemzetközi viszonylatban is ismertnek számít a verseny és a fesztivál.HÁ: Olyannyira, hogy Avignon és Plzen is szeretné befogadni. Sokat segített, hogy a Mezzónak (Európa legnagyobb komolyzenei televíziója, 16 millió előfizetővel - Cz. D.) megtetszett a koncepció, és az első pillanattól fogva közvetíteni akarta az eseményt. Nagyon jó partnernek bizonyult, a mai napig az, de a harmadik évben, amikor az Arte (Európa legnagyobb kulturális televíziója, 160 milliós nézettséggel - Cz. D.) csatlakozott, volt egy kis feszültség. Mérlegelnünk kellett, nyilvánvalóan azt szerettük volna, ha mindkettő megmarad. Végül sikerült megegyeznünk, a közvetítéseket az Arte kapta, főleg azért, mert csinált egy webcsatornát, és számunkra nagyon fontos a tengerentúl elérése is, mert New Yorkban a kezdetektől fogva dolgozunk, és a Center for Contemporary Opera és a Dicapo Opera Theatre mellett újabb partner készül belépni a projektbe. De az még titok, hogy kivel tárgyalunk, jövőre, ha minden jól megy, hatalmas ugrás fog bekövetkezni.MN: Hogyan kerültél az opera és a fesztiválszervezés közelébe?HÁ: A Francia Intézetben dolgoztam kilenc évig mint zeneiprogram-szervező, ami a rocktól az operáig mindenféle zenei irányzatot magába foglalt. Azért váltottam, hogy létrehozzak egy olyan saját céget, ami csak operával foglalkozik. (Ez lett a 2003-ban alapított Armel produkciós iroda - Cz. D.)MN: Nehéz fába vágtad a fejszédet.HÁ: Igen, az opera a legdrágább kulturális műfaj, ahol az ember kódolja magának, hogy meggazdagodni sosem fog - de aki erre a pályára lép, annak nem is ez a célja. A teljes interjút az eheti Narancsban olvashatják. Forrás: Magyar Narancs, MTI
2012.10.05. 09:12
Szinhaz.hu
Jakupcsek Gabriella: cipő nélkül dönget
Jakupcsek Gabriella számára elképzelhetetlen, hogy úgy teljen el a nyár, hogy nem voltak a Balatonon. Ilyenkor együtt lehet kislányával és élvezheti a nyarat. Gabi kisebbik gyermeke magabiztosan úszik a vízben, ami minden bizonnyal annak is köszönhető, hogy baba korában már ismerkedett vele.
2012.10.01. 10:38
Stop.hu
Ilyen Jakupcsek Gabriella négyéves kislánya
Az ismert tévés az egész nyarat a Balatonnál töltötte, ami számára azért nagyon fontos, mert így kislányával lehetett.
2012.09.27. 15:54
Hir24.hu
A Buborékok nyert a Vidéki Színházak Fesztiválján
A kecskeméti Katona József Színház Buborékok című produkciójának ítélték a legjobb előadás díját a Thália Színházban megrendezett Vidéki Színházak Fesztiválján. A díjakat a kilencnapos fesztivál záró előadása, a debreceni Csokonai Színház Scapin, a szemfényvesztő című produkciója után adta át a Csupó Gábor, Jakupcsek Gabriella, Makrai Sonja és Szalai Annamária alkotta zsűri – áll a Thália Színház MTI-hez eljuttatott közleményében. Mint írják, a legjobb színésznőnek járó elismerést Lázár Kati kapta a kaposvári Csiky Gergely Színház A szent család című előadásában nyújtott alakításáért. A legjobb férfi alakításért pedig Pál Andrásnak ítéltek díjat a székesfehérvári Vörösmarty Színház Trió című produkciójában való játékáért. A zsűri különdíját a Miskolci Nemzeti Színház Én és a kisöcsém című előadása kapta szombat este. A Thália Színházban megrendezett Vidéki Színházak Fesztiválja szeptember 7-én a Kaszás Attila-díjátadó gálaműsorral indult, amelyen Bányai Kelemen Barna, a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós Társulatának színművésze vehette át az elismerést. A találkozón 12 teátrum mutatkozott be a budapesti közönségnek, amely 8 nagyszínpadi és 4 stúdióelőadást láthatott. A fesztiválon Csiky Gergely Buborékok, Schwajda György A szent család, Israela Margalit Trió és Eisemann Mihály-Szilágyi László Én és a kisöcsém című darabja mellett Ingmar Bergman Jelenetek egy házasságból (Pécsi Nemzeti Színház), Sütő András A szuzai menyegző (nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház), Marc Camoletti Félrelépni tilos! (szolnoki Szigligeti Színház), Kander-Ebb-Masteroff Kabaré (békéscsabai Jókai Színház), Ibsen Nóra (tatabányai Jászai Mari Színház), Paul Pörtner Hajmeresztő (Győri Nemzeti Színház), Egressy Zoltán Vesztett éden (egri Gárdonyi Géza Színház) és Moliere Scapin, a szemfényvesztő című darabját tekinthették meg az érdeklődők.
2012.09.17. 11:42
Szinhaz.hu
Elköltözött Jakupcsek Gabriella
Egészen szeptember 2-áig a hét minden napján kétórás műsorral jelentkezik az M1 a Balaton partjáról, egészen pontosan Révfülöpről. A műsorvezető párosok között Jakupcsek Gabriellát és Csiszár Jenőt is láthatjuk a képernyőn. Gabi éppen ezért Zamárdiban tölti az egész nyarat, kislánya társaságában ugyanis leköltözött nyaralójukba. Férje és fiai ingáznak, tehát velük ez idő alatt ritkábban találkoznak. A műsorban elárulta, hogy egyáltalán nem unatkoznak a Balatonnál.
2012.08.10. 14:28
Stop.hu
Vidéki Színházak Fesztiválja - itt a részletes program!
Szeptember 7-15. között rendezik meg a Vidéki Színházak Fesztiválját a Tháliában. Alább olvashatják a részletes programot. A fesztivál szeptember 7-én a Kaszás Attila-díj 2012 Gálaműsorral kezdődik. Nagyszabású fesztiválnak ad otthont a Thália Színház szeptember 7-15. között. 12 vidéki színház mondott igent a felkérésre, hogy egy-egy közkedvelt színdarabját előadja a fővárosi és agglomerációból érkező közönségnek. Két olyan előadás is bekerült a programba, amely a júniusi POSZT-on díjat kapott. A darabokat zsűri is figyeli egy héten át: Jakupcsek Gabriella, Makrai Szonja, Csupó Gábor és Baán László értékeli majd az előadásokat. Ők azonban „nem versenyeztetnek, hanem díjaznak!” A fesztivál nyitóprogramja szeptember 7-én 19 órakor a Kaszás Attila-díj Gálaműsorral kezdődik, amelyen a korán elhunyt színészre emlékeznek a művész barátai, országos és nemzetközi hírű előadók és együttesek, valamint átadják az idei díjat is. Az előadás jegybevételét a művész családjának utalják át a szervezők. A fesztivál ideje alatt kézműves bemutatók, hagyományőrző vásár, a népi gasztronómia finomságai, gyerekprogramok és kiegészítő programok várják a Nagymező utcába látogatókat. A Thália Színház az eseménnyel szeretne lehetőséget adni a budapesti, illetve agglomerációban élő színházszerető közönségnek, hogy olyan darabokat is láthassanak, amelyekért akár több száz kilométert is meg kellene tenni. Az alacsony jegyárak (1000 és 1500 forint között) ráadásul lehetővé teszik, hogy olyanok is hódolhassanak a kultúra iránti szenvedélyüknek, akik egyébként nem tehetnék meg, hogy több ezer forintot fizessenek a színvonalas szórakozásért. A Vidéki Színházak Fesztiváljának programja: Szeptember 7. 19.00 Nagyszínpad, Kaszás Attila-díj 2012, Gálaműsor Szeptember 8. 19.00 Nagyszínpad, Csiky Gergely: Buborékok, a Kecskeméti Katona József Színház vendégjátéka Szeptember 8. 19.30 Új Stúdió, Ingmar Bergman: Jelenetek egy házasságból, a Pécsi Nemzeti Színház vendégjátéka Szeptember 9. 16.00 Arizona Stúdió, Schwajda György: A szent család, a Kaposvári Csiky Gergely Színház vendégjátéka Szeptember 9. 19.00 Nagyszínpad, Sütő András: A szuzai menyegző, a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház vendégjátéka Szeptember 10. 19.00 Nagyszínpad, Marc Camoletti: Félrelépni tilos!, a Szolnoki Szigligeti Színház vendégjátéka Szeptember 11. 19.00 Nagyszínpad, Kander-Ebb-Masteroff: Kabaré, a Békéscsabai Jókai Színház vendégjátéka Szeptember 12. 19.00 Nagyszínpad, Ibsen: Nóra, a tatabányai Jászai Mari Színház vendégjátéka Szeptember 13. 19.00 Nagyszínpad, Eisemann Mihály-Szilágyi László: Én és a kisöcsém, a Miskolci Nemzeti Színház vendégjátéka Szeptember 13. 19.30 Arizona Stúdió, Israela Margalit: Trió, a Székesfehérvári Vörösmarty Színház vendégjátéka Szeptember 14. 19.00 Nagyszínpad, Paul Pörtner: Hajmeresztő, a Győri Nemzeti Színház vendégjátéka Szeptember 14. 19.30 Arizona Stúdió, Egressy Zoltán: Vesztett éden, az egri Gárdonyi Géza Színház vendégjátéka Szeptember 15. 19.00 Nagyszínpad, Moliére: Scapin, a szemfényvesztő, a Debreceni Csokonai Színház vendégjátéka
2012.08.10. 09:08
Szinhaz.hu
Elköltözött férjétől Jakupcsek Gabriella! Elárulta az okokat
Jakupcsek Gabriella kislányával Zamárdiban tölti a nyarat, férje pedig ingázik.
2012.08.08. 07:35
Femina.hu
Jakupcsek Gabriellának látványosan kisimult az arca
Felröppent a pletyka, hogy Jakupcsek Gabriella kisimult arcát már nem annyira adottságainak, hanem egy neves plasztikai sebésznek köszönheti. A hot! magazin fotókat is közölt a negyvenkilenc éves műsorvezetőről és ismert plasztikai sebészeket kérdezett meg arról, hogy vajon milyen szépészeti beavatkozásra szánta rá magát a tévés.
2012.08.01. 18:33
Stop.hu
Most lebuktak! Jakupcsek Gabriella ezzel a huszonéves fiúval jár bulizni - Fura?
Jakupcsek Gabriella elárulta, kivel veti bele magát az éjszakába.
2012.07.21. 15:20
Femina.hu
Jakupcsek Gabriella: „Jó volt anyának lenni huszonévesen, és jó most is, érett nőként”
Tavasztól őszig Zamárdiban él Jakupcsek Gabriella, és élvezi, hogy a feltöltődését csak a Balatoni nyár című műsor töri meg kissé. Így a mindennapjainak középpontjában kétségtelenül a hároméves kislánya, Emma áll.
2012.07.16. 09:00
Nlcafe.hu
A Baltazár Színház 12 Parancsolata
A pesti Klauzál téri Vince Könyvesbolt galériájában fotótárlattal egybekötött különös könyvbemutatót tartottak, az Európa-hírű Baltazár Színház állította ki a 12 Parancsolatát – számolt be a Népszava. A Színház.hu is a helyszínen járt. A 12 Parancsolatról A Baltazár Színház létrehozója és vezetője, Elek Dóra a színészeivel mindig is szeretett volna reklámfotókat és óriásplakátokat készíteni, de mert egyetlen céget sem talált, amelyik a termékeit az ő tehetséges, ám sérült művészeivel kívánta volna megjeleníteni, kitalálta, hogy fiktív termékeket reklámoznak: szeretetet, biztonságot, vágyat, felelősséget, őszinteséget, teljességet, biztonságot, összetartozást, lelki békét, hitet és szabadságot. Így született meg a 12 Parancsolatuk, ami a bibliai tízparancsolattól abban különbözik, hogy míg utóbbi főként tiltásokat fogalmaz meg, addig ők útmutatásokat kínálnak. A 12 elgondolkodtató, meghökkentő óriásplakát másfél évig készült. "Az átlényegült színészek - olvasható a 12 Parancsolat című magyar-angol nyelvű albumban - hihetetlen alázattal tűrték, hogy áznak. Két perc után elállt az eső, kisütött a nap, és ruháik pillanatok alatt megszáradtak” – írják az egyik kép kapcsán. A könyv előszava A Baltazár Színház egy különleges színtársulat. Tagjai professzionális színészek, akik 1998 óta művészi munkájukból élnek meg, és akiket – mellesleg – a társadalmi szóbeszéd értelmi fogyatékosokként aposztrofál. Az elmúlt 2 évben – színházi tevékenységeinken kívül – egy óriásplakát-képsorozat megvalósításán dolgoztunk. A 12 Parancsolat című sorozat létrejöttét az a szándék vezette, hogy összeszedjük, kiemeljük és megerősítsük azokat az örök emberi értékeket, amelyek mindannyiunk számára tájékozódási pontokat jelenthetnek a hétköznapokban. A cím ugyan bibliai utalást hordoz, de az általunk ábrázolt értékek nem vallási vagy erkölcsi törvények, nem tiltásokat tartalmaznak, hanem általános mutatók, a helyes irányba terelő útjelzőtáblák. Az úton végig kell menni, mindegyiknél megállni. Egy sem hagyható ki. Szeretet. Szerelem. Biztonság. Felelősség. Összetartozás. Őszinteség. Szabadság. Elfogadás. Vágy. Teljesség. Lelki béke. Hit. A képeken színházi tereket hoztunk létre. A színháznak a szakrális, rituális erejét emeltük át egy olyan profán műfajba, mint a reklám, amely ma a leghétköznapibb és a legnézettebb vizuális forma. Az értékek mint reklámozandó termékek jelennek meg, a reklám szabott formáitól eltérően több és szabadabb olvasatot engednek a nézőnek. Valamennyi képhez asszociatív írások társulnak. A képeken a Baltazár Színház színészei láthatóak, a fogyatékosság mégsem témája a képeknek. Az a tény, hogy az egyes értékek megjelenítéséhez arcukat adó személyek sérült emberek, alkotói koncepció: nekik talán jobban elhisszük azt, hogy ezen értékek szerint élve valóban olyan világot teremthetünk, amelyben jó létezni. Elek Dóra a Baltazárról: - Hogy tizennégy év alatt a Baltazár Színház tagjainak a személyisége miként fejlődött? Ha az ember olyat csinál, amit szeret, az jó. Ha ezt mások is szeretik, akkor a siker önbizalmat és magabiztosságot ad, s számos dolog magától megoldódik. Nálunk párok, élettársak is vannak, fizetést kapnak, s amikor egy-egy előadás végén meghajolnak, gondolhatják, hogy ők is olyanok, akár a többiek. Amikor a Klubrádióban múltkor megkérdezték tőlem, meg tudom-e fogalmazni, mi az, ami eszembe jutna, ha Down-kóros gyermekkel lennék terhes, azt válaszoltam, egyrészt el kell fogadnunk a sorsunkat, másrészt elviselhetetlen fájdalmat érzek, ha pusztán mert valaki elüt az átlagtól, selejtként kezelik. Hogy vannak, akiket Magyarországon selejtként kezelnek, másokat meg fajtisztaként... Ezeket a fotókat, óriásplakátokat megcsinálhattam volna másokkal. Te is odaállhattál volna az üvegpalackokat tartalmazó üvegpolc mögé, de a Baltazárok őszintesége más. A kép, a történet általuk válik megrendítővé. Nem értem a kérdést. A jelenlegi kultúrpolitika miként támogatja a Baltazárt? - Nincs kultúrpolitika. Június második fele van, és az állami támogatásunkat, ahogyan más színházak, mi sem kaptuk meg. Eddig abból az ötmillió forintból léteztünk, amit egy vetélkedőn Jakupcsek Gabriella nyert nekünk. A kiállítás képei: 1.2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. Aki kíváncsi a mondat elejére, látogasson el ide: 9. A Klauzál térre. Forrás: Színház.hu, Népszava
2012.06.26. 06:04
Szinhaz.hu
A Balzatár Színház 12 Parancsolata
A pesti Klauzál téri Vince Könyvesbolt galériájában fotótárlattal egybekötött különös könyvbemutatót tartottak, az Európa-hírű Baltazár Színház állította ki a 12 Parancsolatát – számolt be a Népszava. A Színház.hu is a helyszínen járt. A 12 Parancsolatról A Baltazár Színház létrehozója és vezetője, Elek Dóra a színészeivel mindig is szeretett volna reklámfotókat és óriásplakátokat készíteni, de mert egyetlen céget sem talált, amelyik a termékeit az ő tehetséges, ám sérült művészeivel kívánta volna megjeleníteni, kitalálta, hogy fiktív termékeket reklámoznak: szeretetet, biztonságot, vágyat, felelősséget, őszinteséget, teljességet, biztonságot, összetartozást, lelki békét, hitet és szabadságot. Így született meg a 12 Parancsolatuk, ami a bibliai tízparancsolattól abban különbözik, hogy míg utóbbi főként tiltásokat fogalmaz meg, addig ők útmutatásokat kínálnak. A 12 elgondolkodtató, meghökkentő óriásplakát másfél évig készült. "Az átlényegült színészek - olvasható a 12 Parancsolat című magyar-angol nyelvű albumban - hihetetlen alázattal tűrték, hogy áznak. Két perc után elállt az eső, kisütött a nap, és ruháik pillanatok alatt megszáradtak” – írják az egyik kép kapcsán. A könyv előszava A Baltazár Színház egy különleges színtársulat. Tagjai professzionális színészek, akik 1998 óta művészi munkájukból élnek meg, és akiket – mellesleg – a társadalmi szóbeszéd értelmi fogyatékosokként aposztrofál. Az elmúlt 2 évben – színházi tevékenységeinken kívül – egy óriásplakát-képsorozat megvalósításán dolgoztunk. A 12 Parancsolat című sorozat létrejöttét az a szándék vezette, hogy összeszedjük, kiemeljük és megerősítsük azokat az örök emberi értékeket, amelyek mindannyiunk számára tájékozódási pontokat jelenthetnek a hétköznapokban. A cím ugyan bibliai utalást hordoz, de az általunk ábrázolt értékek nem vallási vagy erkölcsi törvények, nem tiltásokat tartalmaznak, hanem általános mutatók, a helyes irányba terelő útjelzőtáblák. Az úton végig kell menni, mindegyiknél megállni. Egy sem hagyható ki. Szeretet. Szerelem. Biztonság. Felelősség. Összetartozás. Őszinteség. Szabadság. Elfogadás. Vágy. Teljesség. Lelki béke. Hit. A képeken színházi tereket hoztunk létre. A színháznak a szakrális, rituális erejét emeltük át egy olyan profán műfajba, mint a reklám, amely ma a leghétköznapibb és a legnézettebb vizuális forma. Az értékek mint reklámozandó termékek jelennek meg, a reklám szabott formáitól eltérően több és szabadabb olvasatot engednek a nézőnek. Valamennyi képhez asszociatív írások társulnak. A képeken a Baltazár Színház színészei láthatóak, a fogyatékosság mégsem témája a képeknek. Az a tény, hogy az egyes értékek megjelenítéséhez arcukat adó személyek sérült emberek, alkotói koncepció: nekik talán jobban elhisszük azt, hogy ezen értékek szerint élve valóban olyan világot teremthetünk, amelyben jó létezni. Elek Dóra a Baltazárról: - Hogy tizennégy év alatt a Baltazár Színház tagjainak a személyisége miként fejlődött? Ha az ember olyat csinál, amit szeret, az jó. Ha ezt mások is szeretik, akkor a siker önbizalmat és magabiztosságot ad, s számos dolog magától megoldódik. Nálunk párok, élettársak is vannak, fizetést kapnak, s amikor egy-egy előadás végén meghajolnak, gondolhatják, hogy ők is olyanok, akár a többiek. Amikor a Klubrádióban múltkor megkérdezték tőlem, meg tudom-e fogalmazni, mi az, ami eszembe jutna, ha Down-kóros gyermekkel lennék terhes, azt válaszoltam, egyrészt el kell fogadnunk a sorsunkat, másrészt elviselhetetlen fájdalmat érzek, ha pusztán mert valaki elüt az átlagtól, selejtként kezelik. Hogy vannak, akiket Magyarországon selejtként kezelnek, másokat meg fajtisztaként... Ezeket a fotókat, óriásplakátokat megcsinálhattam volna másokkal. Te is odaállhattál volna az üvegpalackokat tartalmazó üvegpolc mögé, de a Baltazárok őszintesége más. A kép, a történet általuk válik megrendítővé. Nem értem a kérdést. A jelenlegi kultúrpolitika miként támogatja a Baltazárt? - Nincs kultúrpolitika. Június második fele van, és az állami támogatásunkat, ahogyan más színházak, mi sem kaptuk meg. Eddig abból az ötmillió forintból léteztünk, amit egy vetélkedőn Jakupcsek Gabriella nyert nekünk. A kiállítás képei: 1.2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. Aki kíváncsi a mondat elejére, látogasson el ide: 10. A Klauzál térre. Forrás: Színház.hu, Népszava
2012.06.26. 06:04
Szinhaz.hu
Jakupcsek Gabriella balatoni nyara
A Balaton kapja a főszerepet az idei nyáron Jakupcsek Gabriella életében. A műsorvezetőt ezúttal nem csupán a családdal közös pihenés, hanem a munka is a magyar tengerhez szólítja.
2012.06.07. 18:12
Blikk.hu
Jakupcsek Gabriellának nem mindegy
Jakupcsek Gabriella mindig energikus embernek tartotta magát. Most újra azt csinálja a képernyőn, amit szeret: szórakoztat és értéket közvetít. A Vasárnap Reggel újságírójának azt mondja, azért lett jó egyéniben, mert előtte megtanulta, hogyan kell csapatban dolgozni. Hosszú kitérő után tért vissza a közszolgálati televízióhoz.
2012.05.21. 15:14
Stop.hu
Demcsák Zsuzsa bevállalna még egy gyereket
Jakupcsek Gabriella is közrejátszott abban, hogy Demcsák Zsuzsa kibökje, bevállalna még egy gyereket a negyvenhez közel.
2012.05.11. 10:15
Hir24.hu
Vegyél magyar élelmiszert! Nemzeti Fogyasztói Termékkosár
Sokan esnek abba a hibába, hogy elcsábulnak a külföldi áruházláncok olcsóbb kínálata révén és gyakran silányabb minőségű termékekkel is beérik. Csalóka, hogy a minőségi a drága, mert kevesebb is elég belőle, az ízélmény és -intenzitás mégis erősebb. A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság kampányának célja, hogy felhívják a figyelmet a biztonságos, fogyasztóvédelmi szempontból megfelelő minőségű termékekre. Ezért állt minőségi magyar termékekkel teli kosarakkal állt fényképezőgép elé Csonka András, Gaál Noémi, Jakupcsek Gabriella, Katus Attila, Köböl Anita, Mautner Zsófia, Németh Lajos, Novodomszky Éva, Peller Mariann, Puskás Péter, Sütő Enikő, Tatár Csilla és Váczi Gergő. A magyar baromfi, a hazai minőségi borok, a tojás, az alma vagy éppen az ásványvíz mind megfértek a hírességek kosarában.
2012.03.24. 07:50
Harmonet.hu
Jakupcsek nyereményével a Baltazár Színházat támogatja
Átadta a Maradj talpon! című vetélkedő szilveszteri különkiadásában szerzett 5 millió forintos főnyereményét Jakupcsek Gabriella a Baltazár Színház Alapítványnak pénteken Budapesten.
2012.01.28. 08:33
Szinhaz.hu
Ötmillió forintot nyert a magyar tévés - Elképesztő, mire költi
Jakupcsek Gabriella igencsak nemes gesztusra szánta el magát. Az ismert tévés milliós nyereményét a Baltazár Színháznak ajánlotta fel.
2012.01.26. 13:42
Hir24.hu
Jakupcsek Gabriella: "Emmánál semmi nem volt a véletlenre bízva"
Míg régebben általában 20-30 évesen szültek gyermeket a nők, manapság sokan a negyvenes éveikben várják az első babájukat. A Life.hu-nak Jakupcsek Gabriella mesélt arról, hogy mennyiben volt más 40 év felett megszülni kislányát, mint tizenévesen a két fiút, és elmondta azt is, hogy szerinte miért nem szerencsés későn vállalni az első gyermeket.
2012.01.19. 22:47
Life.hu
Csiszár Jenővel jár Jakupcsek Gabriella?
Évek óta találgatások tárgya Jakupcsek Gabriella és Csiszár Jenő kivételes kapcsolata. A két műsorvezető nem csak a televízióban ragaszkodik egymáshoz, hanem a munkájukon kívül is.
2011.12.13. 10:22
Stop.hu
Jakupcsek beszólt a 40 feletti nőknek
Jakupcsek Gabriella a Magyarország, szeretlek! Című vetélkedőben nemcsak a határozott, céltudatos nőt mutatja meg magáról, hanem azt is, hogy remek humorral van megáldva.
2011.11.07. 16:16
Stop.hu
Jakupcsek Gabriella fapadoson utazott
A fiai szimpatikusak voltak, de a tévés személyiség kicsit morcos volt.
2011.11.04. 09:00
Velvet.hu
Jakupcsek Gabriella fontos feladatot kapott
Képtelen megülni a fenekén Jakupcsek Gabriella (48). A Story4-en futó beszélgetős műsora után, ezúttal az m1-en kapott fontos feladatot: a Magyarország, szeretlek! című játékos műveltségi vetélkedőben csapatkapitányként egyengeti az egyik hírességekből álló háromfős csapatot.
2011.10.31. 14:00
Jakupcsek Gabriella befejezte a pityergést
Felcsillant a szeme, amikor a Magyar Televíziótól felkérést kapott. Jakupcsek Gabriella arra várt, hogy végre induljon el valami a közszolgálati televíziózásban, mert azok a produkciók, amelyekben sikeres volt korábban, egyszerűen megszűntek.
2011.10.12. 14:14
Stop.hu
Jakupcsek Gabriella tudja mi kell a gyerekeknek
Egy új üzemanyag bemutatóján találkozott a sztártévé csapata Jakupcsek Gabriellával, aki elárulta, odafigyel arra, hogy gyermekei egészségesen, céltudatosan éljenek.
2011.10.11. 20:11
Harmonet.hu
"A feleségem életem legszebb 3000 éjszakás kalandja"
Jakupcsek Gabriella az Állatkertben találkozott Árpa Attilával, a Szerencsekerék műsorvezetőjével, aki elárulta, gyakori vendég itt családjával, sőt, saját farkasa is van, akinek ketrecébe néha be is merészkedik.
2011.09.29. 16:00
Nlcafe.hu
Ördög Nóra + Oprah Winfrey + Jakupcsek Gabriella = D. Tóth Kriszta
Október 1-től új szerepben láthatjuk az egykori híradóst, D. Tóth Krisztát. A róla elnevezett DTK könnyed, szórakoztató talkshow lesz kedd esténként az M1-en. De vajon milyen tulajdonságok a nyerők egy
2011.09.27. 11:09
Nlcafe.hu
Jakupcsek Gabriella szíve szerint még három gyermeket szülne!
Nem teheti, de nem is akar lejjebb venni a tempóból Jakupcsek Gabriella, aki 45 évesen döntött úgy, hogy két nagyfiú után egy harmadik gyermeket is felnevel.
2011.09.09. 18:30
Storyonline.hu
Jakupcsek fia szülei válásáról beszélt
Nem sűrűn láthatjuk Jakupcsek Gabriella nagy gyermekeit a televízióban, éppen ezért számított kuriózumnak, hogy a napokban egyik fiával együtt szerepelt a Csak csajokban.
2011.09.09. 13:00
Storyonline.hu
Szülni 45 évesen - Jakupcsek fiai furcsállták
Jakupcsek Gabriella fiai még messze vannak a gyermekvállalástól, de húguk, Emma születése sok mindent érthetővé tett számukra. Édesanyjuk 45 évesen szülte meg harmadik gyermekét.
2011.07.10. 19:02
Stop.hu
Jakupcsek Gabriella örökbe fogadott volna
Jakupcsek Gabriella 45 évesen lett harmadszor is édesanya. A riporter kezdetben kacérkodott az örökbefogadás gondolatával, ám a bonyolult körülmények miatt mégis inkább saját gyermeket vállalt.
2011.07.09. 16:00
Nlcafe.hu
Eszenyi Enikő két végéről égeti a gyertyát
Jakupcsek Gabriella a Story4 TV számára készített interjút Eszenyi Enikővel. A Vígszínház igazgatónője pillangó tapétás irodájának legfontosabb éke egy négyszáz gombból álló sárkány.
2011.06.12. 14:14
Stop.hu
Kulka János helyére tette a dolgait
Kulka János hálával emlékszik vissza a Szomszédok teleregény idejére és Horváth Ádám rendezőre, akivel a mai napig tartják a kapcsolatot. A Kossuth-díjas művész minderről Jakupcsek Gabriella műsorában beszélt a Story4-en.
2011.06.06. 19:11
Stop.hu
Mobilos dilemmák - kell-e a gyereknek telefon?
Az egyik szolgáltató kutatása szerint a szülők többnyire a kamaszkor, vagyis az önállósodás elején döntenek a mobilhasználat mellett. A vásárlásnál viszont az anyagi szempontok is döntőek. Többek között ezeket a kérdéseket vitatták meg a résztvevők azon a kerekasztal beszélgetésen, ahol Farkasházi Réka és Jakupcsek Gabriella sztáranyukák mellett szakértők igyekeztek választ találni a gyerekek mobilhasználatával kapcsolatos kérdésekre.
2011.02.18. 15:15
Harmonet.hu
Jakupcsek Gabriella megkörnyékezte a világhírű filmsztárt
Jakupcsek Gabriella abban a megtiszteltetésben részesült, hogy interjút készíthetett a híres babevő pofonosztóval, Bud Spencerrel. A műsorvezető Róma egyik legpatinásabb részén lévő irodájában látogatta meg az olasz származású, világhíres színészt, akinek hazai bejglivel köszönte meg az olaszországi vendéglátást.
2011.01.08. 16:33
Stop.hu
Bud Spencer: Engem csak kihasználtak a nők
A Story TV műsorvezetője Jakupcsek Gabriella olaszországi irodájában beszélgetett Bud Spencerrel, aki szerelmi életéről is mesélt. Annak ellenére, hogy immár 50 éve házas, azért bizony szerették a szakállás, mackós férfit a nők, és a pletykák szerint a színész is szerette őket.
2011.01.07. 13:00
Nlcafe.hu
Jakupcsek Gera Zolit faggatta
A Fulham középpályásához, Gera Zoltánhoz (31) látogatott el Jakupcsek Gabriella (47) csütörtök este a Story Tv-n futó ...mert érdekel című műsora kapcsán.
2010.11.17. 07:12
Jakupcsek Gabriellával beszélgettünk
Teljesen új köntösbe öltöztetve láthatják a nézők a jövőben Jakupcsek Gabriella (47) Jakupcsek ... mert érdekel című műsorát a Story Tv-n
2010.10.21. 16:49
Jakupcsek Gabriellának nem a csinnadratta hiányzik
Mert érdekel című műsora a stúdióból kimegy az utcára, átalakul. Jakupcsek Gabriella portrésorozatot készít, amely olyan embereket keres meg, akik a kulturális és gazdasági életet hátulról mozgatják. A riporter a Napi Ásznak elárulta: jelenleg nem lát arra lehetőséget, hogy szórakoztató műsorral térjen vissza.
2010.10.03. 12:33
Stop.hu
Gabriella új frizurát visel
Alig ismertünk rá Jakupcsek Gabriellára az RTL Klub Csak csajok című műsorában. A híresség új frizurát visel, és láthatóan sugárzik a boldogságtól.
2010.09.20. 07:15
Storyonline.hu
Az érzelmeimre hallgatok, a favágásra képtelen vagyok
Jakupcsek Gabriella egyik kedvenc balatoni éttermében mesélte el, hogy imád vitorlázni, de hányingere van a hajón. Szerinte egy tengeri út helyrebillentené. Síelni is jár, alig kétéves kislányát, Emmát a következő télen talán lécre állítja. De egyelőre nyár van, maradjunk a Balatonon
2010.08.17. 08:08
Nlcafe.hu
Jakupcsek Gabriella: Teszek azért, hogy jó dolgok történjenek velem
Neki orvosnak vagy mérnöknek kellett volna mennie, mondja, én pedig elképzelem, amint fehér köpenyben hosszasan vizsgálgatja egy rendelő mélyén a lúdtalpamat, aztán huncut mosollyal felír nekem valami gyorsan ható hashajtót. És utána azt is elképzelem, amint az általa tervezett házon legalul lenne az ötödik emelet, hogy ne kelljen annyit gyalogolni, ha rossz a lift, felül meg az alagsor, gondolván arra, hogy süssön már be a nap oda is!
2010.07.28. 00:00
Nlcafe.hu
Papp Gergő elhanyagoltan ment dolgozni
A héten a kereskedelmi rádiózás nagyjait Bochkor Gábort, Boros Lajost, és Vogát helyettesítették a sztárbarátok, köztük Jakupcsek Gabriella, Sváby András, Papp Gergely és Azurák Csaba.
2010.06.29. 12:05
Jakupcsek Gabriella bevallotta: nagyon vágyik már rá!
Mialatt Bochkor Gáborék a Voga-vadászat szerencsés nyerteseivel Egyiptomban nyaralnak, sztár műsorvezetők helyettesítik őket a Bumerángban. Tegnap Jakupcsek Gabriella és a TV2 híradósa, Azurák Csaba ébresztették a hallgatókat, majd meglepő vallomást tettek: Jakupcsek Gabriellának a rádiózás, Azuráknak Várkonyi Andrea hiányzik.
2010.06.24. 07:40
Stop.hu
Jakupcsek Gabriella Azurák Csabát választotta
Egy héten keresztül sztár műsorvezetők helyettesítik a Neo FM-en a Bumeráng csapatát.
2010.06.23. 07:16
Diplomatából lett gasztroíró Magyarország kedvenc bloggere
Cserháti Zsuzsa balettáncosnak, Jakupcsek Gabriella színésznek készült. Esterházy Péter matematikát, a tőzsdeguru-milliárdos André Kostolany filozófiát és művészettörténetet tanult. Néhány példa arra, hogy még a legnagyobb tehetségek pályafutása sem volt kerülőktől, kitérőktől és tévutaktól mentes. Hetente jelentkező új sorozatunk interjúalanyai gyerekkori álmokról és jövőbeni elképzelésekről vallanak, miközben kiderül, hogyan lesz a
2010.06.14. 16:06
Nlcafe.hu
Jakupcsek Gabriella kislánya bölcsődés lett
Ahogy másfél éves lett a kislánya, azonnal bölcsődébe vitte. Gabi tudatosan készült a váltásra: úgy véli, mindkettejüknek így a legjobb.
2010.06.10. 16:15
Storyonline.hu
Minden éjszaka fuvolázik az ágyban a magyar sztár
Pikáns dolgot árult el magáról hazánk legnépszerűbb és legcsinosabb fuvolaművésze, Horgas Eszter. A szőke szépség Jakupcsek Gabriella műsorában elárulta, hogy kedvenc hangszerével bújik ágyba...
2010.06.08. 03:30
Nlcafe.hu
Kemény bombázók: itt nincs "nyuszikázás"!
Egy pszichológiai tanulmány szerint a nők nem kalandvágyóak, a biztos megoldások hívei és kockázatkerülők. Jakupcsek Gabriella ma esti vendégei azonban rácáfolnak erre: mindhárman büszkék a hivatásukra és egyáltalán nem bánják, hogy alapvetően kemény pályát választottak
2010.06.07. 16:10
Stop.hu
Jakupcsek megismert egy férfit, aki négy(!) feleségével él boldogan
Visszatér a képernyőre Jakupcsek Gabriella közéleti témákat boncolgató beszélgetős műsora. Az első adás vendégei között lesz egy férfi, Széll Attila, aki 4 feleségével és 9 gyermekével él a legnagyobb boldogságban és egyetértésben.
2010.05.31. 17:10
Stop.hu
Jakupcsek zavarba jött: bigámia! 4 feleségével él boldogságban
Ma este 9 órától újra jelentkezik Jakupcsek Gabriella közéleti témákat boncolgató beszélgetős műsora a Story TV4-en. Az első adás vendégei között lesz egy férfi, Széll Attila, aki 4 feleségével és 9 gyermekével él a legnagyobb boldogságban és egyetértésben.
2010.05.31. 16:00
Storyonline.hu
Jakupcsek Gabriella csélcsap és hűséges is
Jakupcsek Gabriella szerint a szépség a külső és a belső összhangja. Egyik sem létezhet maradéktalanul a másik nélkül, és meg kell érte dolgozni. A ráncok elleni harcban évek óta hűséges egyetlen márkához, de ha illatokról van szó, csélcsap lesz.
2010.05.26. 17:27
Stop.hu
Állatkertbe vittük az ovisokat
Jakupcsek Gabriella kísérte az elefánttól a zsiráfig a Tátika csoportot
2010.05.21. 09:14
Jakupcsek lánya megszólalt - a szülők csak pislogtak
Jakupcsek Gabriella igazán nem unatkozik, hiszen munkája és a napi teendők mellett másfél éves kislánya is kondiban tartja. A műsorvezető elárulta: Emma rendkívül eleven, s már az első szót is kimondta!
2010.05.12. 04:34
Stop.hu
Micsoda harc! - Összejöttek a TV2 és az RTL sztárjai!
Erős Antónia összeterelte a sztárokat. Gombos Edina, Jakupcsek Gabriella, Ördög Nóri, Vujity Tvrtko, Katus Attila, Barabás Évi, Erdélyi Mónika, Détár Enikő, Rékasi Károly, Véber István, Pataki Zita és István Dani is úgy döntött, szán egy csepp időt saját magára és szülővárosa egészségére.
2010.05.07. 04:34
Stop.hu
Borbás Marcsi: "Nem érdekel a bulvársajtó"
Borbás Marcsi és Jakupcsek Gabriella a közszolgálati tévénél éppen, hogy találkoztak. Marcsi még gyakornok volt, mikor Gabi ment a kereskedelmi tévéhez. Marcsi eztz követően nyolc évig maradt, míg végül a csatorna egyik legnépszerűbb műsorát, az általa vezetett Főtér című műsort megszüntették.
2010.03.21. 08:00
Storyonline.hu
Jakupcsek Gabriella: Csak az egyetlen, fontos férfinak vetkőzöm
Furcsa egy nő ez a Jakupcsek. Ezer éve ismerjük egymást, pedig sosem dolgoztunk együtt, semmit sem tudunk egymás magánéletéről, csak valami megmagyarázhatatlan vonzalom él bennünk a másik iránt. Mikor fölhívtam az interjú miatt, épp rohant, mert a Story Tv-ben, ahol a Jakupcsek... mert érdekel című műsora fut, megbeszélése volt.
2010.03.17. 12:30
Nlcafe.hu
Szulák Andrea egy "tankaranka"! De kinek köszönheti?
Sok szorongás és félelem van Szulák Andreában. Jakupcsek Gabriella műsorában vall minderről. Amióta megszületett kislánya, Rozina, megfordult vele a világ. Az énekesnő élete egyik legfájóbb pontjáról is árulkodik: terhessége alatt sokan megsértették azzal, hogy túl öregnek találták a gyermekvállaláshoz.
2010.02.28. 15:46
Stop.hu
Jakupcsek Szulák Andreával beszélget
Hétfőn este Jakupcsek Gabriella régi jó barátnőjét látja vendégül. Szulák Andrea a STORY TV4 műsorán hamarosan a Csináljuk a Fesztivált! című zenés műsort vezeti majd, a munka mellett azonban beszélgetnek magánéletről is.
2010.02.28. 14:00
Storyonline.hu
Jakupcsekék háza elúszott a lovin!
Jakupcsek Gabriella a műsorának forgatásán elárulta, hogy a családban komoly hagyományai voltak a szerencsejátéknak.
2010.02.07. 07:02
Nlcafe.hu
Megdöbbentő történet Jakupcsek műsorában! Fogva tartották a családot egy pincében
Hétfő este Jakupcsek Gabriella azt a házaspárt látja vendégül műsorában, akik a lakásmaffia áldozatává váltak, és közel három hónapig egy pincében éltek két gyermekükkel. A Best magazin cikke alapján a STORY TV4 megkereste Katalint és Istvánt, akiktől a lakásmaffia több tízmillió forintos házat vett el.
2010.01.30. 10:00
Storyonline.hu
Jakupcsek faggatta Vágót
Jakupcsek Gabriella ma este Vágó Istvánt látja vendégül műsorában, így az egykor egymással szembe került két vetélkedő műsorvezetője most végre kötetlenül, jó ismerősként beszélgethetnek egymással.
2010.01.25. 19:30
Storyonline.hu
Felköszöntötték Jakupcsek Gabriellát - nem fogja elhinni, hány éves lett!
Szinte hihetetlen, de Jakupcsek Gabriella tegnap ünnepelte 47. születésnapját. A jeles napon több körben is felköszöntötték, hiszen egész nap kézről kézre adták nála a kilincset barátai és családtagjai.
2010.01.19. 13:16
Stop.hu
Nem gondoltuk, de Jakupcsek Gabriellának még erre is van ideje
Jakupcsek Gabriella bevallotta: a sok munka és a gyerekek mellett még a barátokra is jut ideje.
2009.12.31. 17:28
Stop.hu
Jakupcsek Gabriella: Most megállítanám az időt!
A karácsonyi nyüzsgésből mindenki kiveszi a részét. Jakupcsek Gabriella, a Story Tv műsorvezetője például ragaszkodik a hagyományokhoz, és bár változtatna már dolgokon, a gyermekei miatt évről évre mindig ugyanúgy szervezi meg az ünnepet.
2009.12.28. 13:37
Nlcafe.hu
Hová tűntek a férfiak?
A Nők Lapja cikksorozatot készített a témában, a STORY TV4 pedig ezen felbuzdulva hétfő este erre a kérdésre keresi a választ Jakupcsek Gabriella... mert érdekel című műsorában.
2009.12.20. 12:00
Storyonline.hu
Jakupcsek Gabriella édes terhet cipel
Novemberben indult új műsora - ...mert érdekel címmel -, ami eredeti és izgalmas szemszögből boncolgat aktuális témákat. Jakupcsek Gabriella lehetőséget kapott arra, hogy közéleti talk show-t vezessen. Kislánya, Emma Róza egyéves. Rá tizenöt évet vártak. A viszonylag késői terhessége sok nőnek adott erőt.
2009.12.18. 17:55
Stop.hu
Jövő nélkül
A karácsony közeledtével egyre több ember bolyong a plázákban, az érem másik oldalán azonban sokan rettegve várják az ünnepeket. Több tízmillió forintos tartozás, jelzáloghitel, megviselt idegrendszer, betegség, Jakupcsek Gabriella ma esti vendége ezekkel a terhekkel néz az ünnepek elé.
2009.12.07. 20:00
Storyonline.hu
Kótai: most számolják rám a hetet és már térdelek!
Jakupcsek Gabriella ma esti műsorában az eladósodásról lesz szó. Ennek kapcsán volt a műsorvezető vendége Kótai Mihály, az IBO és a WBF egykori nagyváltósúlyú bajnoka, aki őszintén vallott a nehéz időkről, amikor mindenét elvesztette, amiért addig dolgozott.
2009.12.07. 06:30
Storyonline.hu
Jakupcsek Gabriellának szórakoztató a gyereknevelés
Szinte napra pontosan egy éve született meg Jakupcsek Gabriella kislánya, Emma Róza. Az internetes sztártévé riportere ezúttal arról faggatta a műsorvezetőt, hogy két fiú után milyen érzés egy kislányt nevelni, és hogy az apuka vagy az anyuka a szigorúbb. Jakupcsek azt is elárulta, hogy Ő egy fiús anyuka, és a lányának is inkább vesz nadrágot, mint szoknyát.
2009.12.06. 16:53
Harmonet.hu
Elveszítette a lábát, elveszítheti mindenét!
Jakupcsek Gabriella hétfőn este a gazdasági világválság kapcsán az egyre inkább eladósodó emberekről, az ország helyzetéről beszélget vendégeivel a STORY TV 4-en.
2009.12.05. 13:00
Storyonline.hu
Élhetnék akár Párizsban is!
Jakupcsek Gabriella a "...mert érdekel" című műsorában bevallja, akár Párizsban is élhetne ma, hiszen annak idején komoly tervei voltak Franciaországban. A rendszerváltás azonban közbeszólt, és a párizsi újságíró iskolából hazafelé vezetett az útja.
2009.11.30. 19:30
Storyonline.hu
Jakupcsek visszatér:"az utolsó két műsoromat bárki le tudta volna vezetni"
Jakupcsek Gabriella mindennapjai a lehető legjobban telnek, hiszen hozzá közelálló feladatot végezhet. A műsorvezető örül a lehetőségnek, hiszen szerinte a szakma mai helyzetét a "homogén" jelzővel lehet illetni, azaz nincsenek egyéniségek, mert kevesen mutathatják meg valódi személyiségüket.
2009.11.28. 12:36
Stop.hu
Jakupcsek Gabriella új műsoráról beszél! Holnap: Esti Frizbi
Advent első vasárnapján az Esti Frizbi ismét felkavarja az állóvizet. Hajdú Péter beszélgetéseit, mint mindig, most is érdemes lesz megnézni a STORY TV 4 műsorán holnap este.
2009.11.28. 08:00
Storyonline.hu
Jakupcsek Gabriella felváltva vásárol be a férjével
Nem olyan régen a műsorvezető egy ország előtt főzött vendégseregének a Vacsoracsata című műsorban. Ám ez a "tömeg" egyáltalán nem ritka a hétköznapokon sem Gabiék konyhájában.
2009.11.24. 19:30
Storyonline.hu
Könnyek Jakupcsek stúdiójában
Jakupcsek Gabriella ma esti műsorában az elévülésről, a megbocsátásról, és olyan ítéletekről beszélget, amelyek a hétköznapi ember számára felfoghatatlanok. Kalmár Mónika története olyannyira fájdalmas, hogy a stúdióban senki nem bírta könnyek nélkül.
2009.11.23. 16:30
Nlcafe.hu
Megdöbbentő! 700 méterre lakik fia gyilkosától!
Jakupcsek Gabriella döbbenten hallgatta vendége, Ilona és hét éve tragikus körülmények között elhunyt fiának történetét.
2009.11.20. 17:00
Storyonline.hu
Jakupcsek Gabi saját műsort kapott
Útjára indult Jakupcsek Gabriella "...mert érdekel" című egyórás új műsora, amelyben a műsorvezető és beszélgetőtársai eredeti és izgalmas szemszögből tálalják majd az elmúlt hét aktuális, leginkább közérdeklődésre számot tartó eseményeit. A műsor készítői nem fognak megoldásokat kínálni, konklúziót vonni vagy véleményt formálni egy-egy vitás kérdésben.
2009.11.17. 19:11
Stop.hu
A népszerű tévés ma este újra a képernyőn!
Jakupcsek Gabriella november 16-án komoly témával, az őssejtterápiát körüljárva, Lang Györgyit vendégül látva tér vissza a képernyőre a Story Tv-n.
2009.11.16. 09:22
Nlcafe.hu
Betegségéről és gyógyulási esélyeiről beszél Lang Györgyi!
Ma este debütál Jakupcsek Gabriella a storytv-n. A tévésnek Jakupcsek című műsorával nagy álma vált valóra, hiszen a csatornánál olyan témákat boncolgathat, ami igazán foglalkoztatja. Gabi az első adásban a meghívottakkal az őssejtterápiáról beszélget: természetesen pro és kontra. A műsorvezető egyik vendége Lang Györgyi, aki a StoryOnline-nak is elmondta, miként vélekedik az említett gyógyítási módszerről.
2009.11.16. 05:30
Storyonline.hu
Szívesen rádiózna Jakupcsek Gabriella
A rádiók körüli hercehurca kapcsán Jakupcsek Gabriella telefoninterjút adott a storytv Esti Frizbijének felvételén Hajdú Péternek.
2009.11.14. 08:00
Storyonline.hu
Könnyeivel küzdött Jakupcsek Gabriella
Leforgatták Jakupcsek új műsorának első adásait. A műsor hétfőn, 21.00 órakor indul a storytv-n, és minden héten ebben az időpontban látható majd. A felvételen több vendég története is könnyeket csalt a stáb szemébe, és a műsorvezető is többször elérzékenyült.
2009.11.13. 16:00
Storyonline.hu
Jakupcsek Gabriella visszatér a képernyőre
Jakupcsek Gabriellát is bekebelezte a Story Tv, a televíziós hosszú kihagyás után saját műsort kapott a csatornánál
2009.11.11. 11:08
Velvet.hu
Jakupcsek Gabi nem a kislánya rovására kezdett dolgozni
Ismét dolgozik Jakupcsek Gabriella. Nem tartja korainak a visszatérést. Állítja: be tudja osztani úgy a munkáját, hogy távolléte óráit ne tizenegy hónapos kislányától kelljen elvennie. Tavaly nyáron hagyta el a kereskedelmi csatornát, mert nem ígértek neki olyan műsort, ami a kedvére való lett volna.
2009.11.05. 15:31
Stop.hu
Gabriella kitett magáért
Jakupcsek Gabriella nem fogta vissza magát és bizony csípős megjegyzésekkel élcelődött Búza Sándoron. A szemére vetette, hogy szerinte ronda, temetőbe való virágot vitt neki ajándékba az RTL Klub Vacsoracsatájának e heti második estéjén.
2009.11.03. 07:00
Storyonline.hu
Kinevették Jakupcsek előadását
BUDAPEST - Hatalmas nevetésbe fulladt Jakupcsek Gabriella meglepetésprodukciója az RTL Klub Vacsoracsatájának ma esti felvételén.
2009.11.03. 05:50
"Nem vagyok egy szép nő!" - Jakupcsek Gabriella őszintén
Jakupcsek Gabriella vallott az öregedésről. A műsorvezető elmondása szerint sajnálja a szép nőket, akik közé nem sorolhatja saját magát.
2009.10.17. 13:09
Stop.hu
Jakupcsek nem bír megülni a fenekén
Néhány hét múlva visszatér a képernyőre Jakupcsek Gabriella. Novemberben indul útjára vadonatúj műsora, "Nem hiszem el" címmel a Story tv-n. Azt reméli, nem csal a megérzése és szabadon kísérletezhet, végre megálmodhatja mindazt, amit akar. A szerkesztő-műsorvezető kislánya, Emma Róza novemberben lesz egy éves.
2009.10.09. 09:40
Stop.hu
Nyerő volt a fekete viselet a Playboy-partin?
Király Linda, Debreczeni Zita és Fresh Wiki tetőtől talpig feketében jelent meg, Jakupcsek Gabriella és Dér Heni színeket is viselt.
2009.10.04. 15:20
Velvet.hu
Teljesül az álma Jakupcsek Gabriellának
Jakupcsek Gabriella műsora november elején indul a storytv-n.
2009.10.02. 10:30
Storyonline.hu
A köztévét kritizálja Jakupcsek
Jakupcsek Gabriella Havas Henrik blogján fogalmazta meg lesújtó véleményét a köztvéről
2009.09.30. 14:26
Velvet.hu
Jakupcsek felháborodott
Havas Henrik videoblogjában Jakupcsek Gabriella a Nap-keltének megszűnése kapcsán beszélt. A tévés teljesen felháborodott.
2009.09.30. 10:00
Storyonline.hu
Legyalázza a köztévét Jakupcsek Gabriella!
Jakupcsek Gabriella felháborodott a módszeren, ahogy a köztévé szerződést bontott a Nap TV-vel. A műsorvezető azt sem érti, hogy miért kapnak egyes televíziósok milliós fizetéseket, amikor mint mondja: nincs mögöttük valós teljesítmény.
2009.09.30. 09:49
Stop.hu
Jakupcsek a storytv-n
Amikor kislánya születése előtt Jakupcsek Gabriella visszavonult a televíziózástól, elmondta, hogy akkor szeretne ismét képernyőn szerepeli, ha olyan feladatot kap, ami szellemileg motiválja.
2009.09.24. 09:00
Storyonline.hu
Jakupcsek Gabriella először mutatja meg kislányát, Emma Rózát!
Megengedheti magának egy sikeres tévés, hogy tartósan leálljon a harmadik gyermeke születése után? Meg lehet úszni a képernyőfüggőséget? Van szabály a boldog-tartalmas szakmai és magánéletre? Ilyesféle gondolatokkal bíbelődtem, amíg Zamárdi felé zötyögtem az M7-esen, hogy Jakupcsek Gabival és pici lányával találkozzak.
2009.09.23. 11:45
Nlcafe.hu
Miért sértődött meg Jakupcsek Gabriella?
Szerelmük hajnalán a műsorvezető egy szál rózsa miatt sértődött meg Ádámra. Igaz, a férfi akkor még nem volt a férje...
2009.08.18. 13:25
Storyonline.hu
Jakupcsek Gabriella kalapban pózol
Kommentjeitekből kiderült, szinte kivétel nélkül felismertétek a fotón látható fiatal lányt.
2009.06.22. 16:55
Storyonline.hu
Jakupcsek Gabriella akár örökbe is fogadna
Jakupcsek Gabriella a storytv Esti Frizijének felvételén családbővítés terveiről beszélt Hajdú Péternek.
2009.06.19. 08:50
Storyonline.hu
Remekül néz ki Jakupcsek Gabriella
Aki vasárnap este a storytv Esti Frizbijére kapcsol, láthatja, hogy Jakupcsek Gabriella fél évvel kislánya születése után kirobbanó formában van.
2009.06.18. 10:00
Storyonline.hu
Exkluzív interjú Orbán Viktorral a - A 2. menet!
A Esti Frizbi nyári szünet előtti utolsó adásnak illusztris vendége Orbán Viktor, valamint itt lesz Jakupcsek Gabriella, Schobert Norbi, Fekete László és Árpa Attila is.
2009.06.17. 18:55
Storyonline.hu
Árulták Jakupcsek lányának képeit
Döbbenetes történetet mesélt el Jakupcsek Gabriella a storytv Esti Frizbijének vasárnap este adásba kerülő felvételén. Elmondta, hogy egy ismeretlen el akarta adni kislánya fotóit egy magazinnak.
2009.06.17. 15:40
Storyonline.hu
Mitől fogyott Jakupcsek Gabi?
A storytv Esti Frizbijének felvételén Jakupcsek Gabriella cáfolta a híreket, miszerint fogyásának hátterében betegség vagy magánéleti válság állna. Sőt, Gabi azt is elárulta, hogy egyáltalán nem vékonyabb, mint régebben.
2009.06.17. 09:15
Storyonline.hu
Jakupcsek nem vetkőzik!
Jakupcsek Gabriella a storytv Esti Frizbijének felvételén cáfolta meg a pletykákat, amelyek szerint levetkőzne a Playboynak.
2009.06.16. 13:35
Storyonline.hu
Jakupcsek Gabit megfenyegették
Elképesztő történetet mesélt Jakupcsek Gabriella a storytv Esti Frizbijének felvételén.
2009.06.16. 07:45
Storyonline.hu
Jakupcsek Gabriella Larry King akar lenni
Visszatérne a szülés után, még nem tudja hova, de ötletei vannak.
2009.06.16. 07:23
Velvet.hu
Jakupcsek Gabriella lesz a következő nyuszilány?
Jakupcsek Gabriella határozottan cáfolja, hogy levetkőzne a nyuszis magazinnak, hiszen mint mondja: távol állna a lelkületétől egy ilyen fotózás.
2009.06.16. 07:23
Stop.hu
Jakupcsek Gabriella új műsorra vár
Már majdnem egy éve, hogy elköszönt a Mokka nézőitől
2009.06.15. 19:37
Jakupcsek Gabriella reménykedik
Jakupcsek Gabriella az értékállóság híve. Legyen szó a munkamorálról vagy a gyermeknevelésről, meggyőződése, hogy az áhított siker érdekében befektetett idő, pénz, energia, valamint tehetség mindig és maradéktalanul megtérül. Nem türelmetlen típus, csak nehezen lehetett kihozni a béketűrésből.
2009.06.03. 23:15
Stop.hu
Jakupcsek: hadjárat folyik ellenem!
Jakupcsek Gabriella felől mostanában csak rossz híreket hallani. Ezek forrása rendre ugyanaz a hetilap. A műsorvezető tudatos lejáratókampányt sejt a háttérben.
2009.05.15. 11:00
Harmonet.hu
Jakupcsek Gabriella: semmit ne higgyenek el rólam!
Az egykori műsorvezető csak mosolyogni tud a házasságáról és egészségéről szóló híreszteléseken. Jakupcsek Gabriella elmesélte: egy lejárató hadjárat áldozata lett, és semmi sem igaz abból, amiket összeírnak róla.
2009.05.15. 07:13
Stop.hu
Jakupcsek nem bírja, ha hülyének nézik a magyart
Gianni Annoni a kedvességet, Jakupcsek Gabriella az igényességet, Rákóczi Ferenc a lelket hiányolja a magyar vendéglátásból. A nagy étteremalakítás stábját kérdeztük a hazai gasztrovilágról és éttermi heppjeikről.
2009.05.10. 15:32
Velvet.hu
Babakocsiban tolja a szemetet Jakupcsek Gabriella
Jakupcsek Gabriella is csatlakozott a Budapest Fantomhoz, aki mindenki figyel, mögöttünk áll, hogy az eldobott szeméttől és falfirkáktól megszabadítsa a fővárost.
2009.04.22. 06:59
Stop.hu
Jakupcsek Gabriella babakocsiban viszi haza a szemetet
A TV2 egykori műsorvezetője ahelyett, hogy eldobná a szemetet, ha nem talál a közelben alkalmas gyűjtőt, inkább hazaviszi a babakocsiban.
2009.04.21. 15:56
Velvet.hu
Jakupcseknek elege lett - nem bírja tovább!
Jakupcsek Gabriella is csatlakozott a Budapest Fantomhoz, aki mindenkit figyel, mögöttünk áll, hogy az eldobott, elhagyott szeméttől, falfirkáktól megszabadítsa a fővárost. Akárcsak a Fantomnak, a műsorvezetőnőnek is elege lett a felelősségvállalás hiányából és szeretné felnyitni a kevésbé környezettudatos emberek szemét is.
2009.04.21. 15:13
Stop.hu
Jakupcsek Gabriella babakocsi- ban viszi a szemetet
Elege lett a szemetes fővárosból Jakupcsek Gabriellának, aki csatlakozott a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. kampányához.
2009.04.21. 15:07
Az első babaképek Jakupcsek Gabriella kislányáról!
Hónapok óta várták az emberek, hogy Jakupcsek Gabriella megmutassa kislányát. A Story eheti számában végre megjelentek az első babaképek!
2009.04.16. 05:05
Storyonline.hu
Jakupcsek Gabriella miért nem megy diszkóba?
Jakupcsek Gabriella úgy döntött, örök fiatal marad, ezért nem tart attól, hogy a most csak négyhónapos kislánya és a közte lévő 45 éves korkülönbség problémákhoz vezet majd.
2009.04.08. 10:07
Stop.hu
Jakupcsek szívesen ringbe szállna
Jakupcsek Gabriella újra szerepel a televízióban, de egyelőre csak vendég a képernyőn. Boldog, hogy 45 évesen megszületett a harmadik gyermeke, de alig várja, hogy legyen egy olyan feladat, amiért újra teljes erőbedobással ringbe szállhat.
2009.03.23. 22:59
Stop.hu
Havas Henrik az éttermes műsorról
Mennyivel, és miért ér több pénzt a Viasat3-nak Jakupcsek Gabriella, mint Havas Henrik? Egyáltalán többet ér? Hallgassuk meg a kérdésről Havas Henriket, aki őszintén elmondja, hogy pénzről nem beszél.
2009.03.10. 13:55
Storyonline.hu
Félmillióért kínálják Jakupcsek gyerekének fotóját
Egy ismeretlen asszony ötszázezer forinttért próbálta eladni a Borsnak Jakupcsek Gabriella három hónapos lányának fotóit.
2009.03.10. 08:01
Velvet.hu
Havas Henrik az éttermes műsorról
Mennyivel, és miért ér több pénzt a Viasat3-nak Jakupcsek Gabriella, mint Havas Henrik? Egyáltalán többet ér? Hallgassuk meg a kérdésről Havas Henriket, aki őszintén elmondja, hogy pénzről nem beszél.
2009.03.09. 12:45
Storyonline.hu
Jakupcsek Gabriella péntektől újra tévézik!
Gabriellát a Viasat3-on láthatjuk majd 6-tól minden pénteken 22 órától.
2009.03.04. 13:07
Joy.hu
Jakupcsek Gabriella péntektől újra képernyőn!
December elején hozta világra kislányát Jakupcsek Gabriella, és máris visszatér a képernyőre, ami miatt többen is bírálják a kismamát. Péntektől a Viasat3-on láthatjuk a népszerű műsorvezetőt, ahol több héten keresztül zsűritagként vesz részt a csatorna legújabb produkciójában.
2009.03.04. 07:20
Storyonline.hu
Havas nem vállal szereplést heti negyvenezerért
Jakupcsek Gabriella töltötte be az eredetileg Havas Henriknek felajánlott helyet a Viasat3 produkciójában, A nagy étteremátalakítás című műsorban.
2009.02.26. 07:51
Velvet.hu
Jakupcsek dolgozni még nem akar, de...
Jakupcsek Gabriella kislánya, Emma Róza megszületése óta élvezi a szabadság édes ízét és nem tud betelni vele. Dolgozni még nem akar, de a feladatok megtalálják. Nem kapkod, összeegyezteti, hogy mit engedhet meg magának, mit vállalhat három hónapos kisbabája mellett. Nincs rajta kényszer.
2009.02.23. 13:25
Stop.hu
Elárulta titkát Jakupcsek Gabriella!
Jakupcsek Gabriella szerencsés alkat, hiszen annak ellenére, hogy túl a negyedik X-en vállalta harmadik gyermekét, még a terhesség utolsó heteiben is kirobbanó formában volt. Hogy csinálja?
2009.02.22. 06:22
Stop.hu
Jakupcsek bomba formában
Ésszerű táplálkozással és fegyelemmel őrzi tökéletes alakját Jakupcsek Gabriella (46)
2009.02.20. 20:36
Jakupcsek: mi már csak Emma hozzátartozói vagyunk
Jakupcsek Gabriella élete egyik legboldogabb időszakát éli, amióta megszületett Emma Róza, aki egyáltalán nem forgatta föl a családja életét, és végigalussza az éjszakákat. Napközben pedig a család tagjai lesik minden mozdulatát.
2009.01.27. 10:07
Stop.hu
A hét legolvasottabb írása!
A héten is akadt bőven izgalmas sztori a magyar sztárvilágban. Jakupcsek Gabriella először mutatkozott a képernyőn szülése óta, Pártos Csilla pedig jelenlegi állapotáról beszélt a StoryOnline-nak.
2009.01.24. 06:35
Storyonline.hu
Jakupcsek Gabriella visszatér?
A műsorvezető egyelőre csak vendégként jelent meg a TV2 stúdiójában, de azóta mindenkit az érdekel, vajon mikor tér vissza a munkába is.
2009.01.23. 18:10
Storyonline.hu
Jakupcsek Gabriella túlkényezteti kislányát?
Soha nem volt még annyira sugárzóan boldog és kipihent Jakupcsek Gabriella, mint amióta világra hozta kislányát, Emma Rózát. Az alig több mint egy hónapos csöppség meglepően nyugodt kislány - vajon mitől?
2009.01.17. 14:33
Stop.hu
Először látható képernyőn szülése óta Jakupcsek Gabriella
Szülése óta először láthattuk a televízió képernyőjén Jakupcsek Gabriellát. A tévés egykori munkahelye, a Mokka vendége volt.
2009.01.16. 11:25
Storyonline.hu
2008 sztárbabái
Egymás után érkeztek idén a sztárbébik. Tévések, színésznők, énekesnők hozták világra gyermekeiket, és élték át az anyaság első időszakát. Jakupcsek Gabriella, Schell Judit, Till Attila vagy éppen Stohl András boldogsága lett teljesebb egy-egy babával.
2008.12.26. 10:12
Nlcafe.hu
Jakupcsek Gabi elolvadt a lányától
November utolsó napjának a délelőttjén 3650 grammal és 53 centisen megszületett Jakupcsek Gabriella kislánya, Emma Róza. A népszerű műsorvezető és férje, Kliegl Ádám operatőr bár már hónapokkal ezelőtt tudták, hogy kislányuk születik, de a névadással az első nagy találkozásig vártak.
2008.12.10. 13:43
Stop.hu
Megszületett Jakupcsek Gabriella kislánya
3650 grammal és 53 centiméterrel jött a világra Jakupcsek Gabriella kislánya, Emma Róza tegnap délelőtt - olvasható a Blikkben.
2008.12.01. 07:26
Stop.hu
Megszületett Jakupcsek Gabriella kislánya
Tegnap délelőtt megszületett Jakupcsek Gabriella kislánya! Baba és mama tökéletesen egészségesek! Gratulálunk!
2008.12.01. 06:00
Storyonline.hu
Megszületett Jakupcsek Gabriella kislánya
Megszületett a műsorvezető kislánya, Kliegl Emma Róza, aki 3650 grammot nyom és 53 cm.
2008.11.30. 16:06
Velvet.hu
Megszületett Jakupcsek Gabriella kislánya
Gólyahír elsőként a StoryOnline-tól! Ma délelőtt megszületett Jakupcsek Gabriella kislánya! Baba és mama tökéletesen egészségesek! Gratulálunk!
2008.11.30. 16:00
Storyonline.hu
Jakupcsek Gabi csak azt várja, hogy egészséges legyen a gyerek
Jakupcsek Gabriella színésznőnek készült. A főiskolán már az első év végén rájött arra, hogy nem lesz jó színész. Rádöbbent: képtelen mások bőrébe belebújni, csak saját magát tudja adni. Gabi ezek után bölcsészként végzett. Műsorai a tévénél nézettek voltak, ám az utolsó produkciókból keserű szájízzel távozott.
2008.11.22. 11:02
Stop.hu
Jakupcsek Gabi majdnem a TV2 Erdélyi Mónikája lett
Hajszálon múlt csupán, hogy nem Jakupcsek Gabriella lett a TV2 Erdélyi Mónikája.
2008.11.19. 08:03
Velvet.hu
Jakupcsek Gabriella napokon belül megszüli harmadik gyermekét
Hamarosan anyai örömök elé néz Jakupcsek Gabriella. Többen is megdöbbentek, amikor a népszerű műsorvezető a negyedik X-en túl vállalt gyermeket - ráadásul már van két nagykorú fiú a családban.
2008.11.11. 11:01
Stop.hu
Jakupcsek: minden pillanatát szeretném kiélvezni
Jakupcsek Gabriella kislányt hord a szíve alatt. Havas Henrik nemrégiben vendégül látta műsorában a várandós kismamát, hogy magánéleti válságáról és gyermeke születésének összefüggéséről faggassa.
2008.11.08. 16:33
Stop.hu
Kislányt vár Jakupcsek Gabriella
Gabi elárulta, kislányt hord a szíve alatt. A tévés már nagyon várja a csöppséget, aki néhány hét múlva születik meg.
2008.11.06. 16:10
Storyonline.hu
Kislányt vár Jakupcsek Gabriella
A műsorvezetőnő decemberre várja harmadik gyermekét, és két fiú után végre kislánya lesz, értesült a Story magazin.
2008.11.06. 15:52
Velvet.hu
Megdöbbentő bejelentés! Utoljára látható a terhes Jakupcsek Gabriella! Friss fotóval!
Meglepő bejelentést tett Jakupcsek Gabriella az ATV Névshowr című műsorának felvételén. Elmondta, hogy tervei szerint a nézők utoljára látják őt terhesen a kamerák előtt.
2008.10.03. 12:10
Storyonline.hu
Őszinte vallomás! Havas és Jakupcsek: nem kímélték a Mokkát
Egykori munkahelyéről igen, Albert Györgyiről nem kívánt véleményt mondani a népszerű tévés, Jakupcsek Gabriella a storytv HAVAS című adásában. A műsorban két erős, határozott egyéniség beszélgetett szerelemről, hivatásról, gyermekvállalásról.
2008.09.29. 16:00
Storyonline.hu
Olvassatok bele a Nők Lapja holnapután megjelenő, 39. számába!
Olvassatok bele a Nők Lapja holnapután megjelenő, 39. számába! Jakupcsek Gabriella; D. Tóth Kriszta és Tamás eszmét és receptet cserélnek
2008.09.22. 00:00
Nlcafe.hu
Jakupcsek Gabriella leszólta a TV2-t
A műsorvezető a Fábry-showban panaszkodott
2008.09.19. 08:18
Jakupcsek Gabriella Fábry műsorában mondta el: túl jó volt a TV2-nek
Meglepő, hogy néhány héttel a TV2-től való távozása után a konkurens csatorna képernyőjén bukkan fel a műsorvezető Jakupcsek Gabriella, aki a Blikk értesülései szerint Fábry Sándor műsorában mondta el, hogy túl jó volt a csatornának.
2008.09.19. 07:26
Stop.hu
Demcsák szerint Benedek egy igazi pasi!
Modellkedett, autóversenyzőnek készült, volt kormányszóvivő-jelölt is - aztán csak megmaradt a tévés munkánál. A kétgyermekes Demcsák Zsuzsa mostantól Jakupcsek Gabriella helyett ébreszti a Mokka nézőit.
2008.09.02. 13:07
Stop.hu
Jakupcsek Gabriella, szerelem, és kórház!
Csak úgy faltátok a StoryOnline mai cikkeit. A legnépszerűbb írásunk Jakupcsek Gabrielláról szólt, akit ma láthattunk egy ideig utoljára a tévéképernyőn. De imádtátok a két fiatal televíziós szerelméről íródott cikkünket is, valamint érdeklődve kattintottak Harsányi Levente rosszullétére.
2008.08.19. 20:15
Storyonline.hu
Jakupcsek Gabriella elment szülni
Eddigi karrierjének állomásait bemutató összeállítással búcsúztatták kollégái Jakupcsek Gabriellát, a TV2 Mokkájának műsorvezetőjét.
2008.08.19. 13:01
Velvet.hu
Demcsák Zsuzsa lesz Jakupcsek Gabriella utódja
Havas Henrik után egy újabb kormányszóvivő-jelölt vezet műsort a Mokkában.
2008.08.15. 12:25
Velvet.hu
Megtalálták Jakupcsek Gabriella utódját
Jakupcsek Gabriella elköszön, az augusztus végén megújuló Mokkában Demcsák Zsuzsa veszi át helyét a műsorvezetői székben.
2008.08.15. 07:45
Stop.hu
Papp Gergő is távozik a Mokkától
Jakupcsek Gabriella után Papp Gergő is otthagyja a Mokkát.
2008.08.12. 09:30
Velvet.hu
Jakupcsek hasa szépen gömbölyödik!
Szépen gömbölyödik Jakupcsek Gabriella pocakja. A műsorvezető a mai Mokkában viccesen megjegyezte: már akkora a hasa, mint a fogyókúrára fogyott Bódi Gusztié.
2008.08.11. 11:15
Storyonline.hu
Jakupcsek Gabriella nem megy vissza a TV2-höz
Augusztus 19-én vezeti utoljára a Mokkát Jakupcsek Gabriella.
2008.08.09. 09:37
Velvet.hu
Jakupcsek Gabriella titkolta, de felesleges volt
Semmi rosszullét, rengeteg pluszenergia, normális súlygyarapodás: minden ok megvan arra, hogy Jakupcsek Gabriella az élet különösen szép ajándékának tekintse jelenlegi állapotát.
2008.07.31. 06:35
Stop.hu
Az örök fiatalság titka: a magyar sztárok szerint a gyerekszülésben rejlik!
Vajon Nyertes Zsuzsa, Szulák Andrea, Máté Krisztina, Jakupcsek Gabriella, Schell Judit csak szerencsés kivételek, vagy a "késői" szülés valóban fiatalon tartja a nőket?
2008.07.30. 06:15
Storyonline.hu
Albert Györgyin ismét elhatalmasodott a depresszió!
Mélységes kétségbeesésben él Albert Györgyi. Volt férje, András és párja a napokban várják a kisbabájukat. Egykori férje, Máté Gábor volt felesége, Jakupcsek Gabriella is babát vár. Györgyi állítja: minden jót kíván a kismamáknak és hozzátartozóiknak. Ennek ellenére nehéz a szíve, és a depressziója, ha lehet, még mélyebb a szokásosnál.
2008.07.24. 17:06
Stop.hu
Jakupcsek válás helyett döntött a szülés mellett?
Alig két évvel ezelőtt még Jakupcsek Gabriella házasságának válságáról sugdostak. A műsorvezető őszintén bevallotta Szilágyi Jánosnak egy műsorban, hogy valóban volt olyan időszak, amikor kapcsolatuk mélypontra került. Most viszont sokkal örömtelibb hír érkezett: 45 évesen babát vár!
2008.07.16. 17:46
Stop.hu
Azurák Csaba megvédte Jakupcsek Gabriellát!
Elmosta a jégesős zivatar tegnap reggel a koffeinmentes Mokka első szabadtéri, siófoki adását. Jakupcsek Gabriella nem tagadta, az esős időben roppantul fázott, még a ráborított takaró alatt is, melyet kollégájától, Azurák Csabától kapott a kismama.
2008.07.15. 07:26
Stop.hu
Albert Györgyi üzenete Jakupcsek Gabriellának!
Albert Györgyi nagyon különleges helyzetbe került. Legutóbbi férje, aki nem akarta, hogy gyermekük szülessen heteken belül apa lesz egy másik nőtől, és arról is a napokban értesült, hogy Jakupcsek Gabriella, akit miatta hagyott el előző férje, babát vár. Ezzel szemben Györgyinek nem lehet soha saját gyereke.
2008.07.09. 06:51
Storyonline.hu
Jakupcsek kiöntötte a szívét - milliók látták és hallották
A napokban derült ki, hogy Jakupcsek Gabriella húsz év után ismét babát vár, és ezt kolléganője, Liptai Claudia sem hagyhatta szó nélkül.
2008.07.08. 08:37
Stop.hu
Fiai vigyáznak Jakupcsek Gabriellára
Fiaiból merít erőt terhességéhez Jakupcsek Gabriella, írja a Bors.
2008.07.08. 07:33
Velvet.hu
Jakupcsek nyugodtan szülhet, lesz helye a TV2-nél
Jakupcsek Gabriella már a negyedik hónapban jár. Második férjével már 15 éve vágytak a csemetére. A negyvenes éveit taposó műsorvezető egyszerre megy szülési szabadságra kolléganőjével, Gombos Edinával. Így kérdés: mi lesz a TV2-vel?
2008.07.05. 12:14
Stop.hu
Jakupcsek Gabriella terhes
A negyvenöt éves műsorvezető tizenöt éve próbált teherbe esni. Decemberre várja harmadik gyerekét.
2008.07.04. 12:27
Velvet.hu
Harmadik babáját várja
Negyvenöt évesen lesz harmadszor is anya Jakupcsek Gabriella
2008.07.04. 07:53
Jakupcsek Gabriella várandós!
Negyvenöt évesen harmadszor is anya lesz Jakupcsek Gabriella. A Mokka műsorvezetője a Blikk információi szerint már a 15. hétben van, hiszen párjával, Kliegl Ádámmal már jó ideje vágynak egy közös babára.
2008.07.04. 07:15
Stop.hu
Szenzáció! Babát vár Jakupcsek Gabriella
Babát vár Jakupcsek Gabriella - értesült a hírről a Best magazin. A negyvenöt esztendős tévésnek ez lesz a harmadik gyermeke.
2008.07.04. 07:01
Storyonline.hu
Jakupcsek liberális anyós lesz
Nézők és szakmabeliek szerint Jakupcsek Gabriella felkészült, elhivatott és empatikus riporter. Férjével, Kliegl Ádám operatőrrel boldog házasságban élnek. A műsorvezetőnek két nagy fia van. Vajon milyen anyós lesz belőle?
2008.06.27. 15:40
Stop.hu
Jakupcsek gondolt egyet...
Jakupcsek Gabriella szereti a Balatont. MI sem bizonyítja ezt jobban, mint a Blikk olvasó-riportere, aki a minap kapta lencsevégre a fagylaltozó műsorvezetőt.
2008.06.19. 08:37
Stop.hu
Kiszel Tünde kislánya 125 centiméter magas és cserfes
Kiszel Tünde lányát, Liptai Claudia és Jakupcsek Gabriella kérdezte a tanulmányi eredményeiről a Koffeinmentes Mokkában.
2008.06.16. 09:17
Velvet.hu
Jakupcsek: az első két hét maga volt a pokol
Jakupcsek Gabriella eddig is odafigyelt étrendjére, de mióta lekerült étlapjáról a hús, valamint nem iszik kávét és tejet, még jobban érzi magát.
2008.05.29. 15:13
Stop.hu
Jakupcsek és VV Ágica is csúfosan leszerepelt
Az FHM júniusi címlapszereplését, egy gyémántokkal kirakott órát, rengeteg elismerést, és főleg hatalmas lelki megnyugvást hozott Dukai Regina számára az FHM Party, ahol kiderült, hogy 2008-ban ő lett a világ legszebb nője. Azonban a versenyen olyanok is akadtak, akik csak "mutatóba" kaptak szavazatokat: Bea asszony például 13, VV Ági 9, míg Jakupcsek Gabriella csupán 3 voksot kapott.
2008.05.17. 11:19
Stop.hu
Liptai Claudia és Jakupcsek Gabriella műsora is megszűnik
Sztárműsoroktól és sztárműsorvezetőktől búcsúzik a TV2. Liptai Claudia és Jakupcsek Gabriella önálló műsora is megszűnik, a döntést a csatorna az őszre megújuló műsorstruktúrájával indokolta.
2008.05.09. 10:00
Nlcafe.hu
Liptai Claudia és Jakupcsek Gabriella műsora is megszűnik
Sztárműsoroktól és sztárműsorvezetőktől búcsúzik a TV2. Liptai Klaudia és Jakupcsek Gabriella önálló műsora is megszűnik. A döntést a csatorna őszre megújuló műsorstruktúrájával indokolta.
2008.05.09. 10:00
Nlcafe.hu
Botrány a TV2-nél! Eltűnik Az igazság ára és a Claudia-show is!
Eltűnik a képernyőről Liptai Claudia beszélgetős műsora és a Jakupcsek Gabriella nevével fémjelzett Az igazság ára is. Megbízható információk szerint a TV2 gyenge nézettségi adatok miatt szünteti meg a két produkciót. A felvett részeket azonban még nyárig leadják.
2008.05.06. 07:15
Stop.hu
Betiltanák Jakupcsek műsorát, csak kár, hogy nem lehet
Nem csitulnak az indulatok Jakupcsek Gabriella műsora, Az igazság ára körül. Az ORTT legszívesebben betiltaná a produkciót, azonban kiderült: ehhez nincs hatásköre a Testületnek. Maradnak a további büntetések?
2008.05.05. 07:45
Stop.hu
Bosszú vagy félreértés? Tévesen állították, hogy Kótai Misi kislánya kórházba került!
Megígérte, mégsem jelent meg a mai Koffeinmentesben Kótai Misi. Jakupcsek Gabriella állítása azonban, mely szerint azért, mert kislánya kórházba került, egyszerűen hazugság.
2008.04.29. 14:30
Storyonline.hu
Támadás Vágó István ellen!
A Legyen Ön is milliomos! műsorvezetőjét számos támadás érte a nézők részéről, amióta bevallotta: manipulálta a játékosokat. Vitray Tamás, Jakupcsek Gabriella és Gundel Takács is kiáll a népszerű műsorvezető mellett.
2008.04.25. 09:31
Stop.hu
Jakupcsek Gabi stresszoldóként kipróbálta a nyugtatót, a szeszt és a cigit is
Annak idején, amikor Az igazság ára műsorvezetője, Jakupcsek Gabriella az MTV-nél dolgozott, halálra izgulta magát a Napközi élő műsorai előtt. Stresszoldóként kipróbálta a nyugtatót, az alkoholt és a dohányzást.
2008.04.23. 19:34
Stop.hu
Viki szeretné megérteni Jakupcseket!
Nem akarta, mégis ügy lett belőle. Pintácsi Viki nem érti, miért haragszik rá Jakupcsek Gabriella, szeretné megérteni őt.
2008.04.22. 16:05
Storyonline.hu
A látásodon vagy a szemléleteden kell javítani? - Villámalkotások a fogyatékosság optikájáért
Egy kiemelkedő összefogás, melynek háziasszonya Jakupcsek Gabriella. Jobb látás, tisztább szemlélet.
2008.04.22. 11:29
Harmonet.hu
Jakupcsek megint dühöngött - féltékeny, mint az állat
Jakupcsek Gabriella a Koffeinmentes Mokkában fakadt ki Pintácsi Viki 22 sztáranyukával készített interjúkönyve miatt. A szerző szerint a műsorvezetőnek az fáj, hogy őt nem kérték fel egy interjúra a könyvben.
2008.04.21. 13:16
Stop.hu
Papp Gergő általában kisurran dohányozni
A TV2 reggeli műsorában Papp Gergő, Demcsák Zsuzsa, Jakupcsek Gabriella és Till Attila arról beszélgettek, hogy Uri Geller holnap leszoktatja az embereket a dohányzásról.
2008.04.18. 09:12
Velvet.hu
Jakupcsek Gabriella műsora haldoklik
Egyre kevesebben kíváncsiak a Jakupcsek Gabriella vezette Az igazság ára című műsorra.
2008.04.14. 07:46
Velvet.hu
Jakupcsek együttérzett meleg vendégével
Jakupcsek Gabriella volt az egyetlen, aki kiállt játékosa, a melegségét nyíltan felvállaló Klajvács Sándor mellett. A férfi a megpróbáltatások ellenére boldog, csak azt sajnálja, hogy fiai nem fogadják el.
2008.04.07. 08:28
Stop.hu
Jakupcsek forróvérű lány volt
Jakupcsek Gabriella - miután Az igazság ára című műsora számtalan támadást kapott - nem győzte hangsúlyozni, hogy a szereplők önként jelentkeztek a műsorba, tudták, mi vár rájuk, és mégis vállalták a megmérettetést. A műsorvezető hat éve írta Hepehupa című könyvét, amelyben viszont ő gondolta úgy: önként osztja meg a nyilvánossággal életének intim részleteit.
2008.04.03. 12:49
Stop.hu
Jakupcsek nem kap új ruhát - mosson!
Miközben botrányok övezik Az igazság ára című vetélkedőt, valószínűleg fel sem tűnt a nézőknek, hogy a műsorvezető Jakupcsek Gabriella hetek óta ugyanabban a ruhában faggatja a játékosokat.
2008.03.26. 08:37
Stop.hu
Jakupcsek és a főzés - messze állnak egymástól?
Jakupcsek Gabriella január elsejétől a nagyböjtig tisztítókúrát alkalmazott. Nem evett húst és cukrot, lemondott a kávéról is. Ugyanakkor annak a felfogásnak a híve, amely szerint, amit az ember megkíván, azt meg kell ennie. Csak nem szabad megfeledkezni a mértékletességről.
2008.03.25. 20:01
Stop.hu
Újabb súlyos titkot leplez le Jakupcsek Gabriella
Újabb szexuális töltetű kérdéssel szorítják sarokba a játékost! Sanyi Az igazság ára legújabb áldozata. A 45 éves, halk szavú ápolót Jakupcsek arról kérdezi, hogy felesége, és két gyereke ellenére vonzódik-e a férfiakhoz is?
2008.03.25. 15:05
Storyonline.hu
Jakupcsek Gabriella nem szereti a kényes kérdéseket
Az igazság ára című műsor háziasszonya beült egy hazugságvizsgáló székbe, hogy megválaszolja egy, a TV2 egyik főszerkesztője, valamint pszichológusok által összeállított kérdéssort.
2008.03.19. 09:59
Velvet.hu
Hazugságvizsgálóra küldték Jakupcseket!
Jakupcsek Gabriella hosszas vívódás után beült a hazugságvizsgáló székbe. Abba a székbe, amelybe új műsora, Az Igazság ára játékosai is helyet szoktak foglalni. A TV2 sztárja nem vállalta a teljes megmérettetést, sok kérdésre egyszerűen nem is válaszolt.
2008.03.19. 06:35
Stop.hu
Jakupcsek Gabriella kiszorította Liptai Claudiát? Mi várható még?
Meglepő dolognak lehettek tanúi szerdán este a TV2 nézői. A csatorna egyik legfrissebb műsora, Az igazság ára, ugyanis kiszorította a megszokott időpontból a Liptai Claudia showt.
2008.03.14. 08:00
Storyonline.hu
Jakupcsek Gabriella, a televíziós álszent
Sokan támadják Jakupcsek Gabriellát új műsora, Az igazság ára miatt. Tény: a műsorvezető korábban gyakran beszélt a bulvár iránti ellenszenvéről, most viszont egy, a legintimebb magánéleti titkokra kíváncsi.
2008.03.13. 06:36
Stop.hu
Mégsem szent a magánélet?
Hiába támadják, Jakupcsek Gabriella büszke Az igazság árára
2008.03.12. 19:00
Albert Györgyi elnézést kér Jakupcsek Gabriellától
Albert Györgyi nem hajlandó szájára venni Jakupcsek Gabriella nevét - írta az egyik hírportál a storytv műsorára hivatkozva. A műsorvezető a StoryOnline-nak elmondta: kiragadták nyilatkozatából ezt a részt, amitől az félreérthetővé vált.
2008.03.11. 14:25
Storyonline.hu
Újabb botrány Havas műsorában! Ezúttal a vendég szólt be
Albert Györgyi nemrégiben még azt nyilatkozta, hogy képes lenne elfelejteni a múltat, Havas Henrik új talkshow-jában azonban bevallotta: szájára sem hajlandó venni Jakupcsek Gabriella nevét.
2008.03.11. 07:15
Stop.hu
Durva történet! Minden férfi meghalt, aki megkérte Klárika kezét!
Jakupcsek Gabriella új műsorának egyik versenyzője megrázó vallomást tett. Klári ugyanis elárulta: mióta özveggyé vált hárman is megkérték a kezét, de mire sor került volna a kézfogókra, a férfiak meghaltak.
2008.03.07. 15:25
Storyonline.hu
Bódi Sylvi nem vállalná a hazugságvizsgálatot
Azt most már az Aktív is tudja, hogy Jakupcsek Gabriella
Jakupcsek nem válaszol a kínos kérdésekre
Jakupcsek Gabriella lesz a műsorvezetője a TV2 új szuperprodukciójának, Az igazság árának. A műsorvezető kijelenti: ő nem válaszol a kínos kérdésekre, ő csak felteszi azokat.
2008.02.29. 08:46
Stop.hu
Elképesztő, hihetetlen feszültség volt a felvételek közben!
Jakupcsek Gabriella hamarosan induló műsorában milliókat nyerhet az, aki képes hazugságok nélkül válaszolni a kérdésekre. A műsorvezető szerint ez nem is olyan könnyű, mint ahogy hisszük. Az igazság ára című műsor felvételei már megkezdődtek.
2008.02.25. 12:58
Stop.hu
Márciusban indul Jakupcsek Gabriella új műsora
Március ötödikén lesz a TV2 új vetélkedőjének, Az igazság árának első adása – tudtuk meg az Aktívból.
2008.02.19. 19:22
Velvet.hu
Jakupcsek Gabriella az igazság ostora lesz?
Alig ért véget A nagy fogyás című reality show, a műsor háziasszonyát, Jakupcsek Gabriellát máris új feladatok várják. Az új szuperprodukció nagy érdeklődésre tarthat számot, hiszen a lényege az igazmondás.
2008.02.15. 10:00
Nlcafe.hu
Jakupcsek Gabriella: megvolt a csaj hátulról - műfarokkal?
Szinte véget sem ért a Nagy Fogyás, a műsor háziasszonyát máris új kihívás várja. Jakupcsek Gabriella lesz ugyanis a tavasszal induló Az igazság ára című botrányos igazmondó show műsorvezetője.
2008.02.13. 08:50
Stop.hu
Jakupcsek szétszedné Albert Györgyit!
Albert Györgyi képes lenne elfelejteni a múltat, Jakupcsek Gabriella azonban soha nem bocsát meg neki. Miután a két hölgy ugyanannak a férfinek esküdött örök hűséget néhány évvel ezelőtt, legszívesebben szétszedték volna egymást.
2008.02.07. 08:37
Stop.hu
Gondolta volna? Jakupcsek Gabi 45 éves!
45 éves Jakupcsek Gabriella műsorvezető, aki nem nyilatkozik róla, hogyan sikerült a felújítása.
2008.01.18. 12:58
Stop.hu
Igénytelen spórolás folyik - Jakupcsek Gabriella őszintén kitálalt
A Mokka műsorvezetője, Jakupcsek Gabriella reggel fél ötkor kel, és elindul a tévébe dolgozni. Ám egyáltalán nem rajong a szakmája mai állapotáért...
2007.12.14. 07:31
Stop.hu
Árpa Attila egy figyelmes pasi
A Mokka műsorvezetőnője, Jakupcsek Gabriella éppen bekonferálta a Koffeinmentes stábját, amikor észrevette, hogy csak Tornóczky Anita tartózkodik a stúdióban, Árpa Attila nincs sehol.
2007.12.12. 08:05
Velvet.hu
Döbbenet! Verebes szívesen megkérné Jakupcsek Gabriella kezét
Verebes István egy műsor felvételén házassági ajánlatot tett Jakupcsek Gabriellának. A két médiaszemélyiség évek óta él jó baráti viszonyban, kapcsolatuk azonban nem mélyült el jobban.
2007.12.03. 06:35
Stop.hu
Színre vitték Jakupcsek Gabriella életét
A TV2 sztárja egy nagyon furcsa és bensőséges előadáson vett részt – tudtuk meg a Favorit című műsorból.
2007.11.22. 19:43
Velvet.hu