Friderikusz Sándor

Felismeri? Hatalmasra hízott Friderikusz Sándor
Évtizedek óta küzd a jojóeffektussal, időről időre meghaladja az egy mázsát. Ekkora súlyfelesleggel azonban még soha nem láttuk Friderikusz Sándort. A szakértő szerint lelki okok állhatnak a háttérben.
Friderikusz porig alázta Lilut
Keserűen búcsúzott rádiós műsorától Friderikusz Sándor, aki az utolsó adásban alaposan kiosztotta televíziós kolléganőit. A legélesebb, már-már sértő kritikát Lilu kapta, aki egyébként sokáig Fridit tartotta a példaképének.
Botrány! Luxushotelben balhézott Friderikusz
Kínos a csend, hogyan és miért távozott Friderikusz Sándor a Music FM rádiótól. A Bors hírei szerint a rádiós kiabált a csatorna vezetőjével. Hiába nem hallgatták a műsorát, ő nem akart változtatni a tartalmán.
Két magyar műsorvezető is váratlanul távozik – Mindenkit meglepett a bejelentés
Friderikusz Sándor műsora két hónap után máris megszűnik.
Két hónap után máris megszűnik Friderikusz Sándor műsora
Kevesebb mint két hónap után máris megszűnik Friderikusz Sándor új műsora, a Friderikusz Vasárnap a Music FM-en, írja a 24.hu. A portálnak Kiss Anikó, a rádiót működtető Prodo Voice Studio Zrt. vezérigazgatója pénteken azt mondta:
Álmokat valósít meg Friderikusz
Friderikusz Sándor alig pár hete vetett véget önkéntes száműzetésének, és tért vissza a  Music FM mikrofonja mögé, de azt már sikerült elérnie, hogy még a sarki fűszeres is róla beszéljen, mint a Friderikusz Show fénykorában. A...
Közéleti műsort vezet majd Fridi a fiatalok rádióján
Friderikusz Sándor 2016 óta alig szerepelt a médiá­ban. Akkoriban értek véget az ATV-n a Friderikusz, a TV2-n pedig az Összezárva Friderikusszal című műsorai. Hazánk első showmanje úgy érezte, egy időre elege lett a médiából, és akkori...
Hírek délelőttre: meztelen X-Faktor-versenyzők, és egy letartóztatott expasi
Mindeközben Friderikusz Sándor nem szeretné, ha emlékeznénk a kilencvenes évekbeli műsoraira, ami valahol érthető.
Friderikusz Sándor eltüntette cikis múltját
Az ország Fridije ma már szégyelli, hogy egykor sok mindent bevállalt a nézettség növeléséért. Ezért a netről letöröltette a show-jában elô­adott énekes, táncos produkcióit.
Friderikusz milliárdokért árulja a volt Fenyő-villát
Friderikusz Sándor 2,5 milliárdért eladná svábhegyi villáját, amely korábban a meggyilkolt médiamogul, Fenyő Jánosé volt.
"Felháborító" - Friderikusz kiakadt Csiszár posztja miatt
Csiszár Jenőnek nincsenek meg a megfelelő képességei a milánói főkonzuli poszt betöltéséhez - mondta Friderikusz Sándor a 89.5 Music FM műsorában.
Kibékült Hajdú Péter és Friderikusz Sándor
Együtt látták vacsorázni a két tévést, aki az utóbbi időben nem volt túlságosan jóban egymással. ...
Ez volt 2016-ban: Március, amikor Lilu levetkőzött és Friderikusz Sándor otthagyta a TV2-t
Közben Bud Spencer magyarul köszönt rajongóinak, Ákos és a Telekom búcsút intettek egymásnak, Pataky Attila pedig kitálalt az űrlényekről.
Hajós visszavágott, nem bánja, hogy a TV2-nél van
Alig hagyta ott Friderikusz Sándor az TV2-t, máris nem érti, Hajós András miért van még ott. A zenész-műsorvezető válaszolt. ...
Hajós András nyílt levélben írta meg, hogy nem fideszes
Miután Friderikusz Sándor egy interjúban kvázi felrótta neki, hogy még mindig a TV2-nél van, Hajós András hosszú nyílt levelet írt a Facebookon. Régebben van a TV2-nél, mint Andy, és neki most az a feladata, hogy ennél a csatornánál...
Friderikusz: Az az Orbán, akivel én jóban voltam, egy másik ember volt
A TV2-től és az ATV-től történt távozásáról és Andy Vajnához, Orbán Viktorhoz fűződő kapcsolatáról is beszél az Indexnek adott interjúban Friderikusz Sándor.
Hajdú Péter milliós pert akaszt Friderikusz nyakába
Áll a bál Friderikusz Sándor és Hajdú Péter között. ...
A Hit Gyülekezete vezetője válaszolt Friderikusz ATV-t érintő vádjaira
Németh Sándor szerint nem igaz, amit Friderikusz mond. Viszont tiszteletben tartja Friderikusz véleményét, még akkor is, ha nem ért egyet vele.
Friderikusz Sándor (Index): Orbán egykor nem rendelt volna propagandariportokat
Orbán pontosan az ilyen emberekre számított, amikor kiépítette a rendszerét, tudta, hogy az emberek többsége behódol, ha egzisztenciális nyomásnak teszik ki, hiszen behódoltak a Kádár-rendszerben is. Interjú. [...] Bővebben! ...
Videó: így viccelődött Jockey Ewing Friderikusszal - Larry Hagman ma lenne 85 éves
Larry Hagman, aki már 2012 óta nincs közöttünk, ma ünnepelné a 85. születésnapját. Cikkünkben azzal a vele készült interjúval emlékezünk rá, amelyet Friderikusz Sándor készített 1993-ban!
Friderikusz megállapodott Andy Vajnával
A Bors úgy tudja, Friderikusz Sándor visszamegy a TV2-höz, bár a szerződést még nem írták alá.
Friderikusz Sándor 14 év után kért bocsánatot Liptai Claudiától
Miközben Ördög Nórát kivont szablyával védte meg Sebestyén Balázstól, önkritikusan elismerte, hogy egykor hasonlóan kíméletlen volt Liptai Claudiával. ...
Friderikusz: A kiskirály meztelen
Friderikusz Sándor Sebestyén Balázsról. Vendégposzt a 24.hu-n.
Friderikusz kifuthat az időből
Műsor nélkül maradhat Friderikusz Sándor: az ATV-n új programot találhatnak a helyére, ha nem sikerül időben megegyezni egy könnyedebb tartalmú Friderikusz-műsorról. A tévé hírigazgatója szerint nem segítik a tárgyalásokat a baloldali...
Adás végén köszönt el a magyar tévés legenda! Váratlan volt a búcsú
Friderikusz Sándor a Facebookon tudatta a részleteket, miért szűnik meg a műsora.
Megszűnt Friderikusz műsora az ATV-n
Megszűnt Friderikusz Sándor műsora az ATV-n – közölte maga a műsorvezető. A Kiss László ügyéről szóló egyik korábbi adás felháborította az ATV-t.
Megszűnt Friderikusz Sándor műsora az ATV-n
Könnyedebb hangvételű műsoron dolgoznak az ATV-vel.