Dree Hemingway

Dree Hemingway: legfrissebb hírek, képek, cikkek gyűjteménye Ernest Hemingway, Nobel-díjas amerikai író dédunokájáról.

Na melyik csodaszép színésznő lett a Chloé új arca?
A Chloé ikonikus illatának 10. évfordulója alkalmából a Coty örömmel mutatja be az amerikai színésznőt, Haley Bennett-et, mint az új reklámkampánya arcát. Haley csatlakozik a szabadszellemű Chloé lányokhoz, akik már mind képviselték ezt a meghatározó illatot: a színésznőktől -Dree Hemingway, Clémence Poesyés Chloe Sevigny – a modellekig – Anja Rubik – csak hogy néhányat említsünk közülük. Haley Hollywood-i debütálása után – Hugh Grant és Drew Barrymore mellett a Zene és szöveg című filmben -,a színésznő több nagyobb filmben is megjelent olyan neves színészek oldalán, mint Denzel Washington, Emily Blunt, Warren Beatty ésChris Pratt. Hollywood egyik legkeresettebb fiatal színésznőjévé vált, jelenleg is több filmben szerepel: mint példáulAhétmesterlövész (2016), vagyA lány a vonaton (2016), valamint a nemsokára megjelenő Thank You for Your Service (2017). Természetes szépsége és a képernyőn való hirtelen, meglepő megjelenése miatt lett Haley Bennett a tökéletes választás, hogy képviselje a divatház értékeit és megtestesítse a modern Chloé lányok gondtalan életszemléletét. “Évek óta nagy rajongója vagyok Chloé-nak, ezért egy hatalmas megtiszteltetés és kiváltság, hogy engem választottak az új kampány arcának. Chloé a nőiességet és a szabadságot sugározza. Büszke vagyok, hogy képviselhetem a márkát, ami mindig is ünnepelte az erős nőket.”- nyilatkozta Bennett. Simona Cattaneo, a Coty Luxury Marketingvezetője szerint:“Haley Bennett-et választani […] The post Na melyik csodaszép színésznő lett a Chloé új arca? appeared first on Life magazin.
06.12. 09:43
Lifemagazin.hu
Jé, hogy ők testvérek? Rokoni szálak a sztármodellek között
Ismerjünk meg néhány gyönyörű testvérpárt, akik nem mellesleg a kifutók királynői is! Nagy meglepetésünkre a nemzetközi divatsajtó és kifutók bástyáját kezdik bevenni a testvér-modellek. Nem csoda, hisz, ahogy válogatásunkból is kitűnik, a szépségük miatt a nagyobb márkák által felkarolt hugicák és nővérek külön-külön, de együtt is képesek meghódítani a divat nem túl családközpontú miliőjét. Nektek ki a kedvenc testvérduótok? Ne felejtsetek el szavazni a cikk végén!1. Kate és Lottie Moss Nemzetiség: Angol Kor: 40 (Kate) és 16 (Lottie) A szupermodell Kate Mosst nem kell bemutatni, kisebbik testvérét csak most kezdte el felkapni a divat világa. Olyan neveknek pózolt már, mint a ck Jeans, a RED Valentino vagy a Teen Vogue.2. Lily és Ruby Aldridge Nemzetiség: Amerikai Kor: 28 (Lily) és 23 (Ruby) Lily Aldridge a Victoria’s Secret Angyala és a Sports Illustrated fürdőruha modellje, de testvére Ruby sem marad el mögötte, hiszen olyan márkák kampányában szerepelt, mint Valentino, Coach, Marc by Marc Jacobs vagy Just Cavalli.3. Cara és Poppy Delevingne Nemzetiség: Angol Kor: 28 (Poppy) & 22 (Cara) A két brit, arisztokrata felmenőkkel büszkélkedő modell nem csak hajszínűkben, de a modellszakmában elért sikereikben is egyformák. Míg Cara a Burberry, Chanel, Mulberry és Balmain múzsája, adddig Poppy a Chopard, a Free People és Rag & Bone kedvence.4. Dree Hemingway és Langley Fox Hemingway Nemzetiség: Amerikai Kor: 26 (Dree) & 25 (Langley) A színésznő Mariel Hemingway és Stephen Crisman gyermekei, Dree Hemingway és Langley Fox Hemingway a divat világát választották a színjátszás helyett. Olyan márkák arcai, mint Salvatore Ferragamo, David Yurman, Free People, vagy a Gucci.5. Gigi és Bella Hadid Nemzetiség: Amerikai Kor: 19 (Gigi) és 18 (Bella) Yolanda Foster és Mohammad Hadid lányaiként Beverly Hills csillogásába születtek bele. Nem meglepő hát, hogy Gigi és Bella a divat szintén pezsgő világának üstököseiként szinte minden nemzetközi esemény, divatbemutató és parti állandó vendégeinek számítanak.6. Bernát Sára és Bianca Nemzetiség: Magyar Kor: 29 (Sára) és 22 (Bianca) Rák Kati színésznő lányai mindketten a külföldi modellszakma sikeres szereplői. Míg Sára Párizsban (most a Humboldt Egyetemen tanul tovább), Bianca Japánban és Párizsban dolgozik többek között a Vogue, l'Officiel, valamint a Glamour magazinoknak.7. Axente Vanessa és GrétaNemzetiség: Magyar Kor: 20 (Vanessa) és 14 (Gréti) Vanessa a hazai modellszakma büszkesége. Olyan tervezők lesik a kegyeit, mint a Prada, Diane von Furstenberg, Tommy Hilfiger vagy Donna Karan. Kishúgával, Grétivel pedig a februári Vogue 'We Are Family' című divatanyagban szerepeltek közösen! Ez igazán nem semmi!! Szavazz!1. Kate és Lottie Moss 2. Lily és Ruby Aldridge 3. Cara és Poppy Delevingne 4. Dree Hemingway és Langley Fox Hemingway 5. Gigi és Bella Hadid 6. Bernát Sára és Bianca 7. Axente Vanessa és GrétaMegosztom az eredménytMegosztom az eredményt
2015.07.27. 07:49
Evamagazin.hu
Dree Hemingway lett a Chloé Signature illat új arca
A színésznőt szeptembertől láthatjuk az új Chloé illat reklámkampányában. Dree előtt Clémence Poésy, Chloë Sevigny, Anja Rubik és Suvi Koponen voltak a Chloé Eau de Parfum eddigi reklámkampányainak sztárjai.
2015.05.10. 10:00
Marieclaire.hu
hirdetés
Dree Hemingway a Chloé illat új arca
A Coty örömmel jelenetette be a hírt.
2015.05.08. 15:08
Glamouronline.hu
Affér Louis-val a szállodában
Louis Vuitton őszi kampányát egy szálloda buja enteriőrjében forgatták le Dree Hemingway-vel. Bőröndök, táskák, cipellők, mi kell még a nőknek a az utazáshoz? Naná, hogy a legendás monogram.
2013.07.04. 10:40
Stylemagazin.hu
Címlapon villant a Hemingway-unoka
Dree Hemingway valahogy mindig arra készteti a divatmagazin fotósait, szerkesztőit, hogy hiányos öltözetben fotózzák.
 A meglehetőse...
2012.10.08. 18:30
Glamouronline.hu
Ékszerre vetkőzött a Hemingway unoka
Dree Hemingwayről tudjuk, hogy a divatvilág egyik legbevállalósabb modellje.
 Az író csontsovány unokája bármilyen izgalmas kalandban benne van, így aztán,
2012.07.27. 09:54
Glamouronline.hu
Extravagáns a Hemingway-unoka
A csodaszép, és újabban a modellvilágban igencsak felkapott Dree Hemingway
2012.03.27. 12:21
Glamouronline.hu
Hemingway dédunokája hippiként pózol a francia Elle-nek
Dree Hemingway, a Nobel-díjas író dédunokája női felmenőihez hasonlóan modellkedéssel keresi kenyerét.
2012.02.11. 10:54
Hemingway ükunokája hatalmas karrier előtt áll
Ernest Hemingway ükunokája, Dree tehetséget és káprázatos szépséget örökölt felmenőitől. A lány nemrég Párizsba költözött, hogy ott bontogassa szárnyait.
2009.01.29. 12:23
Nlcafe.hu
hirdetés