Dorogi Gabriella

Hírek, cikkek, információk gyűjteménye Dorogi Gabrielláról.

Annyira meleg van, hogy hűteni kell a lakótelepeket
Hűti a síneket és a lakótelepeket a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt - mondta az InfoRádióban Dorogi Gabriella. Az ÁNTSZ által elrendelt, hétfő éjfélig tartó másodfokú hőségriadójához a Fővárosi Közterület-fenntartó ... ...
06.24. 14:00
Napi.hu
Forgalmi dugók akadályozták a hókotrók munkáját
Időben kezdte meg az utak síkosságmentesítését a Fővárosi Közterület-fenntartó - mondta az intézmény szóvivője. Dorogi Gabriella hozzátette: a hókotrók munkáját a folyamatos forgalmi dugók és a hideg akadályozta.
2016.01.05. 13:21
Inforadio.hu
A hókotrók várják a tél támadását
A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. a napsütéses idő ellenére is készül a télre, a munkagépek akár már holnaptól dolgozhatnak - mondta a szervezet szóvivője. Dorogi Gabriella arról is beszélt az InfoRádiónak, hogy a 18. kerületben januártól üzembe állhat a Szemléletformáló és Újrahasználati Központ, ahol hulladékokat lehet leadni.
2015.11.11. 15:00
Inforadio.hu
hirdetés
Már nem maradt sok szemét a menekültek után
198 köbméter szemetet gyűjtött össze a menekültek után a Fővárosi Közterület- fenntartó Zrt. A Keleti pályaudvarnál szombat éjszaka kezdték el összeszedni a hulladékot - mondta az InfoRádióban Dorogi Gabriella, a FKF Zrt. szóvivője.
2015.09.07. 20:46
Inforadio.hu
Hurka, kolbász, szalonna – Íme a hentesnél evők baráti köre
Dorogi Gabriella segítőjével, Máté Dániellel elindult és hentesüzletek sorát járta végig, keresve a legfinomabb falatokat. Kiderült, nincs hiány ízletes hurkából, finom kacsamellből, vagy ropogós sült csülökből. Akad olyan hentesüzlet is, ahol a hús mellé még házi almaszószt is adnak. A videóból kiderül, hogy sikerült-e megtalálni a város legjobb hentesboltját!
2012.08.26. 20:18
Grillpartira fel – Profi trükkök és receptek
Dorogi Gabriella riportjában a sütés-főzés megszállottjait ismerheted meg, kiderül: grillezni a belváros tetején, egy tetőteraszon is lehet. Íme a profik trükkjeihez tartozó receptek.
2012.07.22. 20:00
Öngyilkosságot kísérelt meg a Római-parton! A TV2 riportere mentette meg - A részletek
Az idős nőt Dorogi Gabriella és barátnője mentette meg.
2012.07.19. 07:35
Femina.hu
Öngyilkosságot akadályozott meg a TV2 riportere
Idős néni életét mentette meg Dorogi Gabriella barátaival együtt.
2012.07.19. 07:03
Hir24.hu
Dorogi Gabriella életet mentett
A Napló riportere egy idős asszonyt mentett meg, aki öngyilkos akart lenni.
2012.07.18. 10:15
Blikk.hu
Az öngyilkosságtól mentette meg az idős nénit Dorogi Gabriella
Életet mentett a Napló riportere, amikor a barátaival a Római-parton pihent. Egy ruhástul a vízben botorkáló idős hölgyre lettek figyelmesek, aki az egyre mélyebb víz felé vette az irányt. Dorogi Gabriella és barátnője szerencsésen kicsalták, majd a nedves ruháitól megszabadították és törölközőbe bugyolálták. Az idős hölgy lánya nagyon hálás, hogy megakadályozták édesanyja öngyilkosságát, ám a riporter nem biztos abban, hogy a megmentett hölgy is hasonlóan érez.
2012.07.18. 10:02
hirdetés
Dorogi Gabriella életet mentett
Ehhez a videóhoz nem tartozik leírás.
2012.07.17. 16:32
Potenciális terroristák, szélsőségesek, tömeggyilkosok Magyarországon
Dorogi Gabriella betekintetést nyújt a Terrorelhárítási Központ életébe. A TEK feladata nemcsak a veszélyes bűnözők elfogása, hanem a felderítés is. Magyarországon ugyanis jelen van a terrorizmus. Vannak olyan fiatalok, akik vonzódnak a fegyverekhez, őket szippantják be, és adnak számukra ideológiát. Jelenleg 10-12 olyan csoportról tudnak idehaza, ahol már fegyverekkel is rendelkezik a szélsőséges csoport. Az iszlám vallás divatja is komoly fenyegetést jelent, a TEK tud olyan fiatalokról, akik már jártak külföldön az ilyen terrorszervezetek kiképző központjában is. A felderítés része az is, hogy megtalálják és nyomon kövessenek olyan embereket, akik potenciális elkövethetnek olyan mészárlást, mint a norvég Breivik tett. És sajnos ilyenek vannak Magyarországon is...
2012.06.17. 20:29
Díjat kapott az elzavart romákról szóló [origo]-s videó
Macskakaparásra hivatkozva utasították el a cigány kérdezőbiztosokat című videóriportjáért munkatársunk, Suri Szilvia kapta a Hégető Honorka alkotói díjat. A díjjal, amelyet az RTL Klub balesetben elhunyt riporterének emlékére hoztak létre, 2003 óta a legjobb kisebbségekkel foglalkozó alkotásokat jutalmazzák. A fődíjat Serdült Szilvia az RTL Klub riportere kapta, és díjat kapott Dorogi Gabriella, a TV2 riportere is.
2012.05.22. 14:42
Origo.hu
Eltűnt gyerekek nyomában – központban a gyermekprostitúció
Az eltűnt gyerekek felkutatására indított akció középpontjába idén a gyermekprostitúciót állította Kárász Róbert, a Mokka műsorvezetője egy éve hozta létre az Ezer Lámpás éjszakája kampányt. Dorogi Gabriella riportjában megismerhetitek a 17 éves Ramóna megrázó történetét és egy izgalmas akciót is láthattok, amely során eltűnt fiatalokat keresett a rendőrség. Magyarországon ezer gyereket keresnek folyamatosan…
2012.05.20. 20:31
Turi-kaland – Így legyél divatos pár száz forintból
Méregdrága márkás ruhaköltemények? Inkább divatos és olcsó darabok. Van, aki a pénztárcája miatt, van, aki pusztán kedvtelésből jár turkálóba. Dorogi Gabriella riportjában Lakatos Márk ad tippek, kiderül: hogyan öltözködjünk pár száz forintból is divatosan.
2012.05.06. 20:20
2012. fekete áprilisának krónikája
Az egész országot megrázták az áprilisban elkövetett gyilkosságok hírei. Vajon a véletlenek sorozata az, hogy ilyen gyorsan követték egymást ezek a tragikus események, vagy valami egészen más áll ennek hátterében? Dorogi Gabriella rendőrségi szakértővel és pszichológusokkal kereste az okokat.
2012.04.30. 14:12
Erotikus munkra hívták a TV2 riporterét
Akár bóknak is vehetné Dorogi Gabriella, a Napló riportere, hogy egy Angliában tevékenykedő strici ajánlatot tett neki az interneten keresztül, de természetesen ő felháborítónak találja a milliós kereseti lehetőséggel kecsegtető üzenetet. Az ismert riporter szerint meglehetős felelőtlenségről és vakmerőségről árulkodik a tisztességtelen ajánlat.
2012.04.19. 12:41
Kiskegyed.hu
Erotikus munkára hívták a TV2 riporterét
Akár bóknak is vehetné Dorogi Gabriella, a Napló riportere, hogy egy Angliában tevékenykedő strici ajánlatot tett neki az interneten keresztül, de természetesen ő felháborítónak találja a milliós kereseti lehetőséggel kecsegtető üzenetet. Az ismert riporter szerint meglehetős felelőtlenségről és vakmerőségről árulkodik a tisztességtelen ajánlat.
2012.04.19. 11:33
Stop.hu
Sok szemetet eszik a magyar?
Ne együnk külföldi hulladékot  ezzel nyitotta a hetet a miniszterelnök. Sok esetben ugyanis inkább a silányabb minőségű import árut vásároljuk, semmint a hazait. Dorogi Gabriella riportjából egyébként az is kiderül, az olcsóbb külföldi alapanyagokból készített étel kevesebb lesz, mint ha ugyanazt hazaiból főzzük.
2012.01.23. 09:18
Kukásnak álltak a TV2 sztárjai
Megtartotta tegnap a TV2 a Nagy Naplós Szemétnapot. Dorogi Gabriella, Vujity Tvrtko, Azurák Csaba, Szalay Ádám, Somogyi Zoltán, Gaál Noémi, Németh Lajos és Demcsák Zsuzsa egy, a XVIII. kerülettől pár percnyi gyaloglással megközelíthető kiserdőt takarítottak ki önkéntesek segítségével.
2010.05.06. 10:14
Stop.hu
Dorogi Gabriella: fordítva vagyok bekötve
Dorogi Gabriella elérte a negyedik X-et, az arca mégis ragyog, az alakja pedig tökéletes. Nem csoda, hogy beindult a kíváncsi találgatás: vajon sebészkés vagy botox "konzerválja" A Napló "dr. Szőszijének" fiatalságát?
2008.09.05. 12:13
Stop.hu
Dorogi Gabriella civilben kicsit más
A paksi városi tévénél kezdte, majd Budapestre költözve a Napkelténél dolgozott. Dorogi Gabriella a TV2 megalakulása óta a Napló munkatársa. A képernyőn határozott, kemény nő. Civilben kicsit más...
2008.07.29. 17:55
Stop.hu
Fekete Laci úgy dobálta a szemeteseket, mint egy kavicsot a parton
Idén sem maradt el a TV2 Napló című műsorának szemétszedési akciója. Dorogi Gabriella és csapata immár ötödik alkalommal fogott össze, hogy megtisztítsa a várost a felgyülemlett szeméttől.
2008.05.23. 07:26
Stop.hu