Debreczeni Zita

Debreczeni Zita: Mihalik Enikő vásárolja az Insta-követőit
Összecsapott a neten az év közösségimédia-sztárjának választott celeb nő és a szupermodell. Debreczeni Zita szerint Mihalik Enikő Instagram-követőinek nagy része nem valódi. A modell cáfol.
Debreczeni Zita még egy utolsót belerúgott kritizálójába
Kajdi Csaba hónapok óta jelen van az Instagramon, azzal szerzett hírnevet magának, hogy beszól a celebeknek - most Debreczeni Zitát választotta, ami a fotósnak nem tetszett.
Debreczeni Zita lett az év közösségimédia-sztárja
A 2019-es Glamour Women of the Yearen meg is kapta a díjat az egész évben nyújtott instás posztjaiért.
Debreczeni Zita szexi ruhában vette át díját a Glamour-gálán - Képeken a nyertesek
A 11. GLAMOUR Women of The Year díjátadó jelöltjei és nyertesei.
Debreczeni Zita Luxus Dalmát fotózta a szülőszobán
Debreczeni Zita vállalta Luxus Dalma felkérését, akinek az az elsőre meghökkentőnek tűnő ötlete támadt, hogy örökítsék meg szülése pillanatait.
Sérülést szenvedett Debreczeni Zita
A modellből lett fotós a munkából is kiesett balesete miatt.
Debreczeni Zita kilenc kilót felszedett, de jobban érzi magát, mint valaha
Jelenleg fotósként dolgozó Zita, őszintén nyilatkozott arról, hogy bizony felszaladtak rá a kilók, illetve más titkokat is elárult az életéről.
Elkapta Supermant Debreczeni Zita
"Superman beugrott tegnap este és megmentett egy fiatal párt, akik örömükben azonnal veszett csókolózásba kezdtek a bal válla felett! Én pedig zavarban vagyok... De a férjem megengedte, hogy odamenjek..." – írta férjével közös ...
Debreczeni Zita tényleg takargatja magát?!
A mai világban a szemfüles rajongók már minden apró jelet gyanúsnak tartanak, és megindulnak a találgatások. Szerencsére Debreczeni Zitáék ezt nagyon jól kezelik.
Hollywood mellett itthon is rajonganak Nanushkáért
A világsztárok mellett a hazai hírességek is imádják a magyar divatot. Instagram-oldaluk bizonyítja: Debreczeni Zita, Tóth Gabi, Csősz Bogi és Tenki Réka is szívesen bújik Nanushka ruháiba.
Annoni Zita: se gyerek nem vagyok, se gazdag
Debreczeni Zitaként és modellként ismertük meg, most már fotósként került be a Daily Mailbe a Rich Kids of Budapest kapcsán. Íme a reakciója.
Ejha, micsoda westernhős lett Debreczeni Zitából!
Ezúttal nem Zita fotózott, hanem ő állt modellt Cinthya Dictatornak egy új kampány keretén belül.
Debreczeni Zita cáfolja a róla szóló híreket
Úgy tűnik, mégsem hagyják el az országot.
Olaszországba költözik Debreczeni Zita és Gianni
Elhagyják Magyarországot, nagyon várják a költözést.
Egy időre Olaszországba költözik Debreczeni Zita és Gianni
A közeljövőben nagy kaland vár Debreczeni Zitára (esküvője óta hivatalosan Annoni Zitára) és Giannira. Úgy tervezik, hogy egy időre Olaszországba költöznek. Szeptemberben már másfél éve lesz, hogy egybekeltek.  – Már...
Anger Zsolt: &Ha nem színész, akkor séf lennék&
Anger Zsolt többször bizonyította már, hogy közel áll hozzá a gasztronómia világa, legutóbb épp a Sziget Fesztiválon, ahol a Jack Daniel’s rögtönzött grill partiján tanított egy különleges receptet Nagy Zsolt barátjának. A két...
Debreczeni Zita rangos szépségversenyt nyert
Debreczeni Zita modellként kezdte a karrierjét, de azt eddig nem tudtuk róla, hogy szépségversenyt is nyert. Most ez is kiderült...
Tóth Lilla Hanna a Miss Balaton 2018 királynője
Ötödik alkalommal rendezték meg Balatonfüreden a Miss Balaton szépségverseny döntőjét. A szombat esti finálén ismét gyönyörű lányok mutatkoztak be a színpadon, így az Epres Judit vezette zsűrinek &- amelynek tagja volt Debreczeni Zita...
Debreczeni Zita nem elégedett testsúlyával
Azt is láthatjuk, mennyit mutat a mérleg.
Debreczeni Zitának nem tetszik, amit a mérleg mutat
Debreczeni Zita alakját sokan irigylik, de úgy látszik, ő most nem elégedett a külsejével – ennek a közösségi oldalán adott hangot.
Olasz-magyar bulitól zengett a Várnegyed
Az Olasz Köztársaság nemzeti ünnepe alkalmából fogadást rendeztek péntek este a budapesti Várkert Bazárban. A rendezvényen számos Magyarországon is tevékenykedő olasz cég képviseltette magát, az est háziasszonya, pedig nem más...
Dombóvári István: Csak óvatosan szabad úriembernek lenni
Caramel: Nem szeretném megosztani a közön­ségemet sem, nem egy fél országnak szeretnék énekelni, hanem egy teljesnek. Cinthya Dictator: Egy férfi attól férfi, ha tud sírni. Náray Tamás: Nem kell ahhoz sem divatgurunak, sem pedig...
Debreczeni Zita szinte mindenhol felvette Gianni nevét
Bonyolult döntéseket kell hoznia a XXI. század emberének, például: mi legyen a közösségi médiáimmal a házasság után? Debreczeni Zita felemás választ adott.
Debreczeni Zita elárulta édes kis titkát
Debreczeni Zita két éve olyan ajándékot kapott férjétől, Giannitól, amit azóta is szerelmesen őriz.
Debreczeni Zita elbűvölő fürdőruhában
Az utóbbi időben a munkáé volt a főszerep az Annoni családnál, de év vége előtt elutaztak, hogy kipihenjék magukat. Debreczeni Zita pedig a követői legnagyobb örömére büszkén mutogatja magát bikiniben.
Debreczeni Zita szuperdögös bikiniben - Így pózolt Gianninak
Debreczeni Zita és Gianni a pálmafák alatt lazítanak.
Esküvőig várt a szerelmi vallomással Debreczeni Zita - videó
Különleges titkokat árult el Debreczeni Zita a házas­életükről és az esküvőjükről Tatár Csillának. 
Ez történik ma, Debreczeni Zita szülinapján
Budapesten szombat reggel 7:30-kor kel fel a Nap, és 16:09-kor nyugszik. Debreczeni Zita szülinapján ilyesmikre számíthatunk:
Helycsere: ahol Csősz Bogi volt, most Debreczeni Zita van
A Feleségek luxuskivitelbenből is kiderült, hogy Csősz Boglárka tudja, hova érdemes menni. Debreczeni Zitának is hasonlóan jó ízlése van.
Debreczeni Zita és Gianni esküvője mindent vitt
Gianni és Debreczeni Zita annyira titokban tartották az esküvőjük időpontját és helyszínét, hogy egyedülálló módon csak a frigy után derült ki, hol tartották a lagzit. Az utólag posztolt képeket pedig most is jó visszanézni!