Csobot Adél Istenes Bence

Istenes Bence ágya nem maradt üresen Ázsiában sem
A tavaly külön töltött közel két hónap után Istenes Bence és Csobot Adél ezúttal már felkészült arra, milyen egymás nélkül. Most mutatjuk azt is, hogy a műsorvezető Ázsiában is ugyanúgy él, mint itthon.
Istenes Bence és Csobot Adél egymás nélkül is jól boldogul
Nehéz időszak ez Csobot Adélnak és Istenes Bencének, akik különbözőképpen bírkóznak meg a külön töltött napokkal. Mivel ezúttal mindketten dolgoznak, gyorsabban halad az idő, mint a tavalyi Survivor forgatás alatt.
Csobot Adél megmutatta csodaszép anyukáját
Csobot Adél és Istenes Bence kapcsolata újabb mérföldkőhöz ért - a Survivor miatt 50 napig kénytelen nélkülözni egymást. Addig is az anyukája segít a kismamának.
Csobot Adél és Istenes Bence megígérte: harmadik gyermekük már lány lesz
Istenes László már két és félszeres nagypapa. Azt tudjuk, hogy fiánál, Bencénél jön a második baba, arról viszont kevés szó esett korábban, hogy az első házasságából született nagylányának, Boginak két hete lett egyéves a kisfia...
Istenes Bence második kisfia nevéről beszélt
Nemrég kiderült, hogy Istenes Bence és Csobot Adél második gyermeküket várják, ráadásul azt is elárulták, hogy újra kisfiuk lesz. A nevét a rajongók is találgatták, a szülők most tiszta vizet öntenek a pohárba.
Csobot Adél és Istenes Bence még nem gondolkodott második gyermekük nevén
Fogalmuk sincs mi lesz a gyerek neve, pedig Natan esetében egyértelmű volt.
Csobot Adél nem fog ingázni a Nagy Duett miatt
Egyedül kell megoldania a következő majd' két hónapot Csobot Adélnak, amíg Istenes Bence a Survivort forgatja. Terhesen és egy kétéves kisfiúval fel van adva a lecke.
Repülővel hozatott magának kebabot Csobot Adél
Ezer kilométert utazott Istenes Bence, hogy örömöt szerezzen kívánós feleségének. A várandós Csobot Adél ugyanis török vacsorát rendelt.
Istenes Bence: egy várandós nővel nagyon nehéz
Azt mondta, hogy ha egy terhes nő dönert kíván, akkor be kell szerezni, Csobot Adél pedig dönert kívánt, amit Istenes be is szerzett. Berlinig repült érte.
Csobot Adél sok gyerekre vágyik
Március hetedikén bombaként robbant a hír: második gyermeküket várja Csobot Adél Istenes Bencével. Noha a lassan kétéves Nátán kisöccsének érkezéséig még hosszú hónapok vannak hátra, Adél szavaiból az tűnik ki: nem ez lesz ......
Nem rejtegetik magánéletüket a magyar sztárok
Mit eszik Ördög Nóra, min kacag Csobot Adél, Istenes Bence? Benézhetünk otthonaikba, privát programjaikba.
Világrekordot döntött Istenes Bence és Csobot Adél
Nincs is jobb időtöltés vasárnap délelőtt, mint hogy világrekordokat döntsenek – vallja Istenes Bence, aki várandós párjával és gyermekével látogatott el egy eseményre, és világrekorderként távozott.
Istenes Bence jobban örült volna egy kislánynak
Istenes Bence és Csobot Adél második gyermeküket várják – már az is kiderült, hogy kisfiúval bővül a család, bár a szülők eleinte lányt vártak.
Csobot Adél már a harmadik hónapban van Nátán kisöccsével
Második közös gyermekét várja Csobot Adél és Istenes Bence – írja a Story magazin. Adél már a harmadik hónapban van, és a lassan kétéves Nátánnal együtt már na­gyon várják a második baba érkezését. – Megkértük ......
Jön a második baba – Az RTL Klub sztárpárja cuki fotókkal jelentette be
Csobot Adél és Istenes Bence második gyermeküket várják.
Részletek Csobot Adél és Istenes Bence második gyerekéről
Mint kiderült, újra terhes Csobot Adél. Istenes Bencééknek ezúttal is kisfia lesz, a Story magazinnak pedig a babavárás körülményeiről is beszéltek.
Mégegy kisfiú a családban - Csobot Adél és Istenes Bence második gyermeküket várják
Csobot Adél és Istenes Bence közösségi oldalaikon bejelentették, hogy érkezik második gyermekük. Már azt is tudni, hogy egy újabb kisfiút várnak. - Kedves világ! Annnnyira, de annnnyira vártam ezt a pillanatot!! A világ legboldogabb...
Újabb kisfiú a családban - Csobot Adél és Istenes Bence második gyermeküket várják
Csobot Adél és Istenes Bence közösségi oldalaikon bejelentették, hogy érkezik második gyermekük. Már azt is tudni, hogy egy újabb kisfiút várnak. - Kedves világ! Annnnyira, de annnnyira vártam ezt a pillanatot!! A világ legboldogabb...
Második gyermekével várandós Csobot Adél
Istenes Bence és Csobot Adél első közös gyermeke, Nátán 2016. május 4-én született. A szerelmesek közösségi oldalaikon jelentették be, hogy ismét szülők lesznek.
Csobot Adél újra babát vár
Istenes Bence és Csobot Adél első közös gyermeke, Nátán 2016. május 4-én született. A szerelmesek közösségi oldalaikon jelentették be, hogy ismét szülők lesznek.
Kistestvért kap Csobot Adél és Istenes Bence kisfia
Istenes Bence most a világ legboldogabb embere, ugyanis kedvese, Csobot Adél második gyermeküket hordja a szíve alatt.
Milyen nagy már Istenes Bencéék kisfia! fotó
Te jó ég, mekkora nagy már Csobot Adél és Istenes Bence kisfia! Nátán még nincs kétéves, de csak kicsit túlzás, hogy nemsokára ő fogja emelgetni a papáját. Most, vasárnap azonban megnézhetjük, hogy a műsorvezető – számtalan hírességgel...
Istenes Bence a focit választotta Csobot Adél helyett
Holnap Valentin-nap! A nők számára ez hatalmas ünnep, a férfiak inkább elmennének mellette – a sztároknál sincs másképp, Istenes Bence például egy focimeccset nézne a romantikus randi helyett.
Adél hisztijét is megosztja Istenes Bence
Videonaplót vezet családja mindennapjairól Istenes Bence, ami kiborulásoktól sem mentes. Csobot Adél kisfia miatt sírta el magát, ezt is közzétették.
Meztelenül fürdik együtt Csobot Adél és Istenes Bence
A kommentelők egy részének ez nem tetszik.
Csobot Adél cukiságbombát robbantott - Kisfiát a friss fotókon meg kell zabálni
Csobot Adél és Istenes Bence havas helyre utaztak kisfiukkal.
Ötven családon segítettek Istenes Bencéék
A karácsony melegét juttatta el rászorultaknak Istenes Bence és Csobot Adél. 
Csobot Adél dögös volt a Comet-gálán – Istenes Bence le se vette róla a kezét
Fotókon a 2017-es Comet-gála szerelmespárjai.
Istenes Bence kisfiával kunyerál szavazatokat
Istenes Bence és Csobot Adél kisfia hatalmasat nőtt. Nátán nagyon hasonlít az apukájára, de azért néhány dolgot az anyukájától is örökölt. A műsorvezető egy cuki képet is megosztott, a gyerekével próbál szavazatokat gyűjteni.
Új fejezet kezdődött Csobot Adél és Istenes Bence életében
Istenesék nem gondolták, hogy ennyire nehéz lesz új életet kezdeni Németországban, ahol már csak egymásra számíthatnak. Csobot Adél és kisfiuk még csak most csatlakozott Isteneshez, aki már január óta Kölnben dolgozik. Úgy érzik ......