CSISZ zsűri 2012

Hírek, cikkek, interjúk, beszámolók a Csillag Születik 2012-es produkciójának zsűritagjairól, Hajós Andrásról, Hernádi Juditról, Pokorni Liáról és Puzsér Róbertről.

Graffiti került az Operaház falára - Kivirult az egyik szfinx
Graffiti került az Operaház falára - Kivirult az egyik szfinx
Ma mutatja be a Magyar Állami Operaház a 200 éve született Giuseppe Verdi utolsó operáját, a Falstaffot. Az évadnyitó alkalmából szervezett szabadtéri programok délután 4 órakor kezdődnek az Ybl-palota előtt, a lezárt Andrássy úton. Először a Hajós utcai szfinxszobornál Menotti A telefon című kétszemélyes operáját adják elő. A félórás produkciót követően kisfilmeket vetítenek a Falstaff szabadtéri közvetítésére érkezőknek a dalszínház főbejárata előtt, ahová 1200 széket helyeznek ki.A négykor kezdődő előadás díszletét nyílt színen készítette NIKON ONE, Magyarország legjelentősebb graffitiművésze. A graffiti az előadás gondolatiságához illeszkedik, amely azt feszegeti Almási-Tóth András, az előadás rendezője szerint: „Valóban káros-e több csatornán – e-mailen, chaten, Skype-on, Facebook-on, telefonon stb - kommunikálni? A mobilkommunikáció nemhogy megszüntetné az emberi viszonyokat, de sokkal intenzívebbé, jelenvalóbbá teszi azokat.Számos olyan jelenség között élünk, amely veszélyesnek, rombolónak tűnik sokak számára. Jobb-e ódon tűzfalakat nézni, mint színes graffitiket? A street art ma már a képzőművészet különleges formája, a nagyvárosi lét lenyomata, a szürke betondzsungel megszínesítője. Street art és telefon: káros dolog, vagy modern létünk velejárója, netán emblematikus jelenség?Az előadás összekapcsolja ezt a két dolgot, és az eredetileg realista kisoperát street-art performance-é változtatja, a telefont és a graffitit a mai élet metaforájaként használja.”Nyolc, három méter magas óriásbaba is áll a pódium előterében, ebből bújnak elő a Magyar Nemzeti Balett táncművészei, akik Jellinek György koreográfiáját adják elő. Biciklin kerekeznek be az opera és a balett művészei az évadnyitóra. A délutáni, nagyszínpadi műsorszámokban közreműködnek az Operaházy Borlovagok. Az esti bemutató után folytatódik a szabadtéri eseménysorozat: a Magyar Nemzeti Balett művészeinek produkcióját 22 óra után megismétlik az Operaházra vetített különleges videoinstallációk előterében.A négykor kezdődő előadás díszletét nyílt színen készíti NIKON ONE, Magyarország legjelentősebb graffitiművésze, egészen különleges előkészületek után. A szfinxszobor láthatatlan borítására és az Operaház fotózott oldalfalára fest azt a hatást keltve, mintha a közel 130 éves műemlékeket színezné be falfirkákkal.
ma, 12:07
Szinhaz.hu
Hitted volna? Összeállt Hernádi Judit és Kern András
Hitted volna? Összeállt Hernádi Judit és Kern András
Hernádi Judit és Kern András 27 év után ismét együtt játszik a Hitted volna? című darabban.
tegnap, 09:50
Femina.hu
Újra Mozgófénykép a Radnótiban! - Az alkotók vallanak a darabról
Újra Mozgófénykép a Radnótiban! - Az alkotók vallanak a darabról
Szeptember 21-én, szombaton a Mozgófénykép előadásával indul az évad a Radnóti Színházban. A harmincas évek magyar filmjeinek alakjait idéző zenés darabhoz videóajánló is készült, melyet most bemutatunk.A darabról:A Mozgófénykép a Radnóti Színház múlt évadának utolsó és a fiatal szerző, Nényei Pál első színpadi bemutatója, mely a harmincas-negyvenes évek magyar filmjeinek édes-bús világába kalauzolja a nézőket. A többrétegű és fordulatos szerelmi történetben felbukkannak a kor legnagyobb sztárjai, Törzs Jenőtől Kabos Gyulán át Karády Katalinig. A zenés "filmvégjáték" főszerepét Szervét Tibor játssza, zenéjét Dinyés Dániel, a dalszövegeket Hajós András írta.Ide kattintva meghallgathatják Perczel Zita, azaz Petrik Andrea dalát!Így vallanak az alkotók a produkcióról:Kritikus szemmel az előadásról: „Nényei Pál stíljátékot űz: groteszk, ironikus, már-már parodisztikus beállításban idézi fel a harmincas évek magyar filmjeinek és azok jellegzetes alakjainak, sőt, miliőjének világát.(..) szereplőit azokról a neves filmszínészekről nevezi el, akik a kor típusait és magatartásait a megtestesítésig híven ábrázolták. Így lesz a nagyhatalmú, ám esendő vezérigazgatóból Törzs Jenő, lányából, a csélcsap szőkeségből Perczel Zita, a jóképű titkárból Ráday Imre, még jobbképű vetélytársából Jávor Pál, az álmodozó komornából Turay Ida, az extázisig készséges komornyikból Kabos Gyula. Egy, csak egy szereplő van kivonva a játék eme síkjából: Karády Katalin, aki végig önmaga, az „életben" is szex- és kultidol mozisztár marad; ezt az ötletet különösen szellemesnek érzem. Mindezek a többlényű személyek, valamint az általános orfeumtündér Barkai Micike bohózati félreértésekkel és leleplezésekkel megspékelt szabályos háromszögtörténeteket bonyolítanak (…). Mindehhez Dinyés Dániel igen sikerült zenei pastiche-okat komponált a kort játékosan idéző dallamokra, és szellemes, ironikusan „átélt" dalszövegeket írt Hajós András.” (Szántó Judit – szinhaz.net)Fotó: Tóth Berta „Annyira jó mai embernek lenni, a jelenben élni, hogy ennél már csak az a jobb, ha beléphetünk a múltba. Hát még ha ezt könnyedén és laza vállrándítással tehetjük, mert emlékképek kavalkádjában zenés vígjáték köntösébe csomagolják számunkra, annál jobb. Valami ilyesmit hozott létre Göttinger Pál a Radnóti Színház társulatával, amikor színpadra állította a Mozgófénykép című Nényei Pál darabot. Azt beszélik, Nényei direkt a Radnóti társulatára írta a darabot, és valóban, akad néhány egészen nagyszerű külső hasonlóság, ilyen például Perczel-Petriké, Jávor-Adorjánié vagy Ráday-Rétfalvié. Emellett az író egy jól összeszerkesztett áltörténetet írt köréjük, ami ráadásul úgy kortárs, hogy közben mind szövegben, mind cselekményben a múlt kliséit vonultatja fel.” (Mazányi Eszter – divany.hu)Jegyet itt tudnak vásárolni az előadásra.
tegnap, 05:33
Szinhaz.hu
hirdetés
27 év után újra együtt
A kellékes és A 88. utca foglyai után ismét az Orlai Produkcióval dolgozik Kern András. A Hitted volna? című darabban Hernádi Judit partnereként, Verebes István rendezésében lép a Belvárosi Színház színpadára.
kedd, 18:30
Kulturpart.hu
Rajongók figyelem! Hernádi Judit és Kern András 27 év után újra egy színpadon
Rajongók figyelem! Hernádi Judit és Kern András 27 év után újra egy színpadon
A kellékes és A 88. utca foglyai után Kern András ismét az Orlai Produkcióval dolgozik. A Hitted volna? című produkcióban Hernádi Judit partnereként, Verebes István rendezésében lép a Belvárosi Színház színpadára.
kedd, 09:06
Femcafe.hu
Puzsér Róbert (Facebook): Hajdú túlnőtt amerikai mesterén
Hajdú förtelmes odvába Szepesi Nikolett érkezett mit sem sejtve, olyan gyanútlanul, ahogy másfél évtizede éppen Kicsi bácsihoz, az uszoda öltözőjébe. [...] Bővebben! Komment (23)
kedd, 07:55
Mandiner.hu
Puzsér Róbert (Facebook): A haza rossz szelleme ismét győzött
Ezúttal valóban sikerült István és Koppány küzdelmébe az egész társadalmat bevonni – ez a darab cselekményének a lehető legkártékonyabb projekciója. [...] Bővebben! Komment (15)
hétfő, 08:48
Mandiner.hu
Hajós András: "már nincs tétje"
Hajós András: "már nincs tétje"
Inkább "hobbystákként" működtek a zenekar többi tagjával együtt és amikor úgy érezték, hogy mindent elértek, akkor "megálltak egy kicsit". Azonban mindannyian a zene világában forogtak és továbbra is összejártak, a közös zenélésekből pedig új lemez és új fellépések születtek - mesélte Hajós András. [Dátum: 2013.09.14. 05:33]
09.14. 05:33
Zene.hu
 Így reklámoz Hajós András
Így reklámoz Hajós András
Sajátos módon népszerűsítik Hajós Andrásék a szombati Emil.Rulez!-koncertet. A zenekar öt éve nem lépett fel Budapesten, egyelőre nem is tudják, mikor lesz a legközelebbi fellépésük.
09.11. 16:20
Hvg.hu
Hitted volna? – Az Orlai Produkció legújabb bemutatója
Az Orlai Produkció 2013. október 3-án mutatja be Hernádi Judit és Kern András főszereplésével a Hitted volna? című legújabb vígjátékát a Belvárosi Színházban. Az Orlai Produkció előadásai között leginkább olyan minőségi szórakoztató darabok szerepelnek, amelyek üzenetét, gondolatiságát a nézők magukkal vihetik a mindennapjaikba, hogy az eltérő élethelyzetekben hatással legyen rájuk és cselekedeteikre, ezzel megváltoztatva az élethez [...]
09.11. 07:35
Bellacafe.hu
hirdetés
Staufenberg Vanda (Staufenberg – Egy F): Leleplezés: Szily László helyén Puzsér Róbert imposztorkodik
Staufenberg Vanda (Staufenberg – Egy F): Leleplezés: Szily László helyén Puzsér Róbert imposztorkodik
Kéne egy szaftos, mélyen beleásós politikai trollkodás és offolás Szily Lászlótól. [...] Bővebben! Komment (3)
09.09. 14:11
Mandiner.hu
Beszélgetést szerveznek a Képzelt riport egykori szereplőivel
Beszélgetést szerveznek a Képzelt riport egykori szereplőivel
Egész évben repertoáron marad a Vígszínházban a Popfesztivál 40 című darab, a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról új feldolgozása. A Popfesztivál előadása előtt szeptember 8-án 18:30-tól beszélgetnek a Képzelt riport egykori szereplői. "Azt hittem, hatalmas bukás lesz, de talán még sosem lepődtem meg annyira, mint amikor a végén nem akart véget érni a tapsvihar. Ott egy életre megértettem, hogy a színházi közönség a rockmusicalről is csak a legvégén nyilvánít véleményt” (Presser Gábor a negyven évvel ezelőtti Képzelt riport bemutatóján)Negyven évvel ezelőtt, 1973. március 2-án tartották a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című musical premierjét a Vígszínházban. A Déry Tibor kisregénye alapján készült darab zenéjét Presser Gábor írta, a szövegeket Adamis Anna jegyzi. A Popfesztivál új feldolgozásában összemosódik múlt és jelen: a mai fiatalok szemén keresztül elevenednek meg Déry Tibor írásának fontos jelenetei. A darabot megelőző beszélgetés résztvevői: Andai Györgyi, Hegedűs D. Géza, Hernádi Judit, Kern András, Kovács István, Kútvölgyi Erzsébet, Maszlay István, Nyertes Zsuzsa, Oszter Sándor és Sörös Sándor. „ A Képzelt riportról:Az előadás alapanyagául szolgáló Déry-mű 1971-ben került az olvasók elé. A kisregény apropóját az amerikai Altamontban 1969 decemberében lezajlott rockfesztivál adta, ahol a Rolling Stones koncertjén a rendezvényt biztosító Pokol Angyalai banda egyik tagja leszúrt egy Meredith Hunter nevű fekete fiatalembert.Az idős írónak, aki rockzenét nem igazán hallgatott, és Amerikában sem járt sosem, ez a drámai alaphelyzet jó alkalmat adott arra, hogy megrázó nyíltsággal szóljon kirekesztettségről, erőszakról, etnikai és szexuális másságokról, és megfogalmazza egy értékvesztett világban az útját kereső fiatalság magányát, kétségbeesettségét, tisztaság iránti vágyát.Hősei, a disszidens magyar házaspár, Eszter és József tragédiájában egyúttal az amerikai ellenkultúra felett is ítéletet mondott.
09.08. 08:00
Szinhaz.hu
Puzsér Róbert (Facebook): Megnéztem Kálmán Olga interjúját Csányival
Kálmán Olga ezeket a nagy hatalmú férfiakat estéről estére szembesíti azzal, hogy bár már nem létezik Nap-Kelte, a szelleme ma is jelen van. [...] Bővebben! Komment (18)
09.06. 18:54
Mandiner.hu
Ősz a Belvárosi Színházban
2013 őszén a Belvárosi Színházba költözik a korábban bemutatott Szív hídjai Udvaros Dorottyával és László Zsolttal, majd a Római Vakáció Fekete Ernővel és Tenki Rékával. Újra színpadon látható Kulka János a Hippolyt címszerepében és a Hitted volna? című új darabban Hernádi Judit és Kern András közös játéka gondolkodtatja el a közönséget.
09.05. 08:33
Harmonet.hu
Hitted volna? - Hernádi és Kern újra együtt játszik
Hitted volna? - Hernádi és Kern újra együtt játszik
Az Orlai Produkció 2013. október 3-án mutatja be Hernádi Judit és Kern András főszereplésével Richard Baer: Hitted volna? című vígjátékát a Belvárosi Színházban. Az év eddigi bemutatói úgy, mint a Minden ötödik órában, a Római Vakáció, a Szív hídjai és a Hippolyt folyamatosan repertoáron maradnak.Darabismertető:Herman és Christine több mint harminc éve barátok, és amíg házastársaik éltek, rendszeresen összejártak négyesben. Mára mindketten egyedül maradtak, mégis alig találkoznak. Christine megunta a magányt, és végre úgy döntött, elköltözik New Yorkból és új életet kezd. Összecsomagolt, költöztetőket hívott, és már minden készen áll az új élet kezdésére, amikor betoppan a kissé morcos jó barát, Herman. Hernádi Judit és Kern András az olvasópróbán, fotó: Tiszeker DánielA felhőtlen szórakozásra Hernádi Judit és Kern András a biztosíték. Az olvasópróbán már olyan világot teremtettek, amelybe bárki képes beleélni magát és úgy együtt lélegezni a szereplőkkel, mintha csak ő is egy lenne a barátok közül, akik jól ismerik a két karaktert.Az olvasópróbáról képekben:1. 2. 3. 4. 5. 6.Richard Baer: Hitted volna? vígjáték Szereplők: Christine: Hernádi Judit Herman: Kern András Ralph: Ficzere Béla Chuck: Jeges Krisztián Stáb:Díszlet: Mira János Jelmez: Tordai Hajni Plakát: Csáfordi László Rendező asszisztens: Kis-Kádi Judit Rendező: Verebes István Producer: Orlai TiborA darab október 3-5 között látható a Belvárosi Színházban.
09.05. 08:00
Szinhaz.hu
Verebes: Egy jó kis hülyeség
Verebes: Egy jó kis hülyeség
Bár nincs sok értelme a darabnak, mégis egy jó kis hülyeség, nagyon szórakoztató és leleményes. Verebes István, Richard Baer, a Hitted volna című darabjáról beszél, amely a színész rendezésében, október 3-tól látható a Belvárosi Színházban. Főszerepben Hernádi Judit és Kern András.
09.04. 01:50
Hir24.hu
Ezt csinálta Hajós András a paplan alatt
Ezt csinálta Hajós András a paplan alatt
Az erotika a szégyenlősök pornója – mondta Hajós András a Szépművészeti Múzeumban. A zenész-humorista az egybegyûlteknek arról is mesélt, hogy tinédzserkorában mit művelt a paplan alatt.
08.31. 08:45
Borsonline.hu
Az erkélyről szól majd az opera - Közeleg a Pozsonyi Piknik
Az erkélyről szól majd az opera - Közeleg a Pozsonyi Piknik
Ahogy arról korábban beszámoltuk, a színházaké lesz a főszerep az augusztus 31-én, szombaton ötödik alkalommal megrendezett Pozsonyi Pikniken, a XIII. kerületi Pozsonyi úton és környékén, ahol két nagyszínpad, gyerek- és gasztroutca is várja a látogatókat. Újlipótváros polgárai és kisüzletei az idén is megrendezik a Pozsonyi Pikniket, Budapest talán legnagyobb civil kulturális összejövetelét. A rendező a környék lakóit, barátait és üzleteit tömörítő Pozsonyi Piknik Egyesület. Rédei Éva szervező, a Pozsonyi úti Láng Téka Könyvesbolt vezetője az MTI-nek elmondta: kinőtték az eddigi helyszínt, ezért idén a Jászai Mari tértől egészen a Szent István parkig, csaknem a kétszeresére bővített területen várják a látogatókat. A Pozsonyi úti rendezvény mindkét végén állítanak színpadot, amelyeken párhuzamosan zajlanak a programok. A tavaly több ezer látogatót vonzó eseményen az idén is gazdag programmal, közel 200 standdal, több mint 100 fellépővel - színészekkel, opera- és musicalénekesekkel, humoristákkal, írókkal - várják a közönséget délelőtt tíz és este tíz óra között. Mint a szervező elmondta, az idei Piknik elsősorban a színházakról szól. A két nagyszínpad mellett egy gyerekszínpadon szórakoztatják majd a közönséget a fővárosi társulatok. A Vígszínház mellett a Budapesti Operettszínház, az Orlai Produkció, a Madách, a Radnóti, a József Attila, a Karinthy, az Örkény és a Katona József Színház, valamint a Játékszín is vendégszerepel, de alternatív társulatok, köztük táncszínházak és kisebb szalonok is fellépnek. A Vígszínház például A zöld kilencesből ad elő részleteket, és Kern András estjéből is láthat összeállítást a közönség. Színházutcává alakul a Radnóti Miklós utca, gyerekutca lesz a Gergely Győző utcából, míg a Katona József utca gasztronómiai kínálatával várja a látogatókat. A programok között hajós városnézés, filmbemutató, dedikálás és szimultán sakk is megtalálható, civil szervezetek bemutatkozása, televíziós és rádiós személyiségek, szerkesztőségek megjelenése várható. A szervező elmondta: a rendezvény kiemelt programja lesz délután a XIII. kerület 75. születésnapjának megünneplése, Bródy János fellépésével. Az eseményre a kerület vezetése és díszpolgárai is meghívást kaptak. A szlovák nagykövet, Pozsony alpolgármestere és a Szlovák Intézet igazgatója is köszönti a kerületet, mivel a Pozsonyi Pikniken ebben az évben is Pozsony városa a vendég zenéjével és ízeivel. Rédei Éva szólt arról is, hogy szeretnék megőrizni az esemény piknikjellegét, így az idén is zsíros kenyérrel várják a látogatókat és megszervezik a korábbi években megszokott Piknik-programokat: a gyerekutcát, a pozsonyikifli-sütő versenyt, a jótékonysági bazárt, a városrész legjobb éttermének pedig ez alkalommal is odaítélik a Piknik Csillagot. Elmondta: operaénekesek a Pozsonyi út erkélyeiről fogják előadni az operairodalom kedvenceit - Hábetler András rendezésében -, és az idén is részt vesz a Liszt Ferenc Kamarazenekar a rendezvényen, táncosok fellépésével. A Pozsonyik Piknik hagyományosan közös rock and roll-lal zárul este tíz órakor. A szervező kiemelte: a közönség számára ingyenes a részvétel a rendezvényen, ez ugyan finanszírozási problémát okoz, ám nem változtatnak ezen, mert szeretnék, ha ilyenkor minden érdeklődő hozzájuthatna a színvonalas kulturális programokhoz. Elmondta: bevételük főként az eseményen résztvevő kereskedőktől származik, valamint az évközben megtartott programjaikból, emellett - mintegy 30 százalékban - a Nemzeti Kulturális Alap pályázatán elnyert és a kerülettől kapott támogatás járul hozzá a költségvetéshez.A Pozsonyi Piknik idején - augusztus 30-án éjféltől augusztus 31-én éjfélig - a Pozsonyi utat és a Hollán Ernő utcát érintő trolibuszok nem közlekednek, az autósokat arra kérik a szervezők, hogy a területen ebben az időben ne parkoljanak. A rendezvény részletes programja megtalálható a Pozsonyi Piknik honlapján és Facebook-oldalán.
08.26. 06:00
Szinhaz.hu
Pozsonyi Piknik - a Mipszivel!
Időpont: 2013. augusztus 31. 08:00 szombatHelyszín: A Jászai Mari tértől a Szent István parkig A Pozsonyi Piknik Egyesület idén is - immár ötödik alkalommal - megrendezi Újlipótváros ünnepét, a Pozsonyi Pikniket, ahol olvasóink a Mindennapi Pszichológia sátrát is felkereshetik. Az idei rendezvény azért is különleges, mert kiderült: a Piknik kinőtte az eddigi helyszínt, így ezúttal a Jászai Mari tértől egészen a Szent István parkig tart majd a mulatság. Az első Pikniken, 2009-ben csaknem ötezren, a tavalyin már több mint húszezren vettek részt. Fellépett többek között Básti Juli, Bíró Eszter, Bródy János, Dés László, Dunai Tamás, Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Bálint András, Kern András, Heilig Gábor, Kulka János, Lukács Sándor, a Budapest Klezmer Band, a Vígszínház társulata és még sokan mások. A mostani Piknik elsősorban a színházakról szól. Ezúttal két nagyszínpadon és egy gyerekszínpadon szórakoztatják majd a közönséget a fővárosi társulatok. Emellett lesznek a már megszokott, sikeres Piknik-rendezvények: gyerek utca, pozsonyi kifli sütő verseny, jótékonysági bazár. A városrész legjobb éttermének idén rangos szakmai zsűri ítéli oda a Piknik Csillagot.     http://pozsonyipiknik.hu/ https://www.facebook.com/PozsonyiPiknik Programajánló kategória: Általános
08.25. 13:16
Mipszi.hu
Ősszel újra a Belvárosi Színházba költözik az Orlai Produkció
Ősszel újra a Belvárosi Színházba költözik az Orlai Produkció
Ősszel a Belvárosi Színházba költözik A szív hídjai Udvaros Dorottyával és László Zsolttal, majd a Római Vakáció Fekete Ernővel és Tenki Rékával. Újra látható Kulka János a Hippolyt címszerepében és a Hitted volna? című új darabban Hernádi Judit és Kern András közös játéka szórakoztatja a közönséget. Az Orlai Produkció 2013 nyarán több darabot is bemutatott, elsőként júniusban az Óbudai Társaskörben A szív hídjai című szerelmi történetet, Udvaros Dorottya és László Zsolt főszereplésével. Az 1993-as kiadású, bestseller-ré vált Medison megye hídjai című regényből Novák Eszter rendezett előadást. A két főszereplőn kívül Chován Gábor és Szamosi Zsófia lépnek színpadra. A nyár folyamán a színészek teltházas nézőterek előtt játszottak, ennek folytatásaként szeptember 19-én és 20-án a Belvárosi Színházban tekinthető meg a darab.A nyár következő bemutatója Mohácsi János rendezésében, Kulka János címszereplésével a Hippolyt című darab volt. A további szerepekben Csákányi Esztert, Elek Ferencet, Téby Zitát, Pál Andrást, Pető Katát, Nagy Viktort, Mertz Tibort és Boros Annát láthatja a közönség, legközelebb augusztus 28-án és 29-én.Júliusban Pelsőczy Réka rendezésében mutatták be a Szentenedrei Teátrumban a Római vakációt, Tenki Réka, Fekete Ernő, Hernádi Judit, Cseh Judit, Szikszai Rémusz, Márton András és Nagy Dániel Viktor idézte meg a pont hatvan éve filmvászonra vitt történetet. Legközelebb október végén láthatja a nagyközönség a Belvárosi Színházban.Az ősz egyik érdekes momentuma Hernádi Judit és Kern András közös darabja, a Hitted volna?, Verebes István rendezésében A színlap szerint: “Herman és Christine barátok, több mint harminc éve. Amíg házastársaik éltek, állandóan összejártak négyesben. Mára mindketten egyedül maradtak, mégis alig találkoznak. Christine megunta a magányt, és végre úgy döntött, elköltözik a városból, új életet kezd. Összecsomagolt, költöztetőket hívott, és már minden készen áll az új élet kezdésére, amikor betoppan a kissé morcos jó barát. Richard Baer darabja rengeteg humorral és szeretettel mutatja be, hogy csodák márpedig történhetnek. Bármikor. “ Bemutató: október 3-án.Az Orlai Produkció korábbi közkedvelt darabjai, mint az Edith Piaf, a Kramer kontra Kramer, az Esőember vagy a Bandy-lányok változatlanul láthatók a Belvárosi Színházban. Forrás és fotók: Orlai Produkció
08.23. 05:00
Szinhaz.hu
Hajós András (Heti Válasz): Szkafander nélkül
Akkor sincs tragédia, ha nyolcévente van váltás. Interjú. [...] Bővebben! Komment (30)
08.22. 14:30
Mandiner.hu
Hitted volna?
Hamarosan indul az évad a Belvárosi Színházban. Az ősz egyik különleges bemutatója Hernádi Judit és Kern András főszereplésével a Hitted volna? című darab lesz, amely két régi barát újbóli egymásra találásáról szól.
08.22. 10:45
Kulturpart.hu
Hajós András Bajnairól és Mesterházyról: „Egyikük sem jó srác”
„A politikai osztállyal nincs dolgom.”
08.21. 12:26
Hetivalasz.hu
Hajós András Bajnairól és Mesterházyról: „Egyikük sem jó srác”
„A politikai osztállyal nincs dolgom.”
08.21. 12:26
Hetivalasz.hu
Puzsér Róbert (Nevem Senki): Mutyialapú társadalom
Hajlamos vagyok egyetérteni Orbánnal, amikor az Európát uraló svihák spekulánsokról beszél. De vajon kik uralják Magyarországot? [...] Bővebben! Komment (52)
08.19. 10:11
Mandiner.hu
Puzsér Róbert (Facebook): Imrédy Bélától Pat Robertsonig
Puzsér Róbert (Facebook): Imrédy Bélától Pat Robertsonig
Rettegve várom, hogy a Jobbik és az ATV legközelebb vajon mit szabadít az országra. Közösen nevelt gyermekükkel, Szegedi Csanáddal magasra tették a lécet. [...] Bővebben! Komment (39)
08.14. 10:47
Mandiner.hu
Az 5. Pozsonyi Piknik a színházakról fog szólni
Az 5. Pozsonyi Piknik a színházakról fog szólni
A Pozsonyi Piknik Egyesület idén is megrendezi Újlipótváros ünnepét, a Pozsonyi Pikniket. Az idei rendezvény elsősorban a színházakról fog szólni. A szervezők szerint az idei rendezvény nemcsak azért lesz különleges, mert immár ötödik alkalommal látják vendégül az érdeklődőket a Pozsonyi úton és környékén, hanem azért is, mert kiderült: kinőtték az eddigi helyszínt, így ezúttal a Jászai Mari tértől egészen a Szent István parkig tart majd a mulatság. Az első Pikniken, 2009-ben csaknem 5 ezren, a tavalyin már több mint 20 ezren vettek részt. A rendezvény színpadán fellépett többek között Básti Juli, Bíró Eszter, Bródy János, Dés László, Dunai Tamás, Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Bálint András, Kern András, Heilig Gábor, Kulka János, Lukács Sándor, a Budapest Klezmer Band, a Vígszínház társulata és még sokan mások.A mostani Piknik, amelyre 2013. augusztus 31. szombatján kerül sor, elsősorban a színházakról fog szólni. Ezúttal két nagyszínpadon és egy gyerekszínpadon szórakoztatják majd a közönséget a fővárosi társulatok. Emellett megtartják a már megszokott, sikeres Piknik-rendezvényeket: lesz gyerek utca, pozsonyi kifli sütő verseny, jótékonysági bazár. A városrész legjobb éttermének idén rangos szakmai zsűri ítéli oda a Piknik Csillagot.A teljes programról hamarosan műsorfüzet jelenik meg, ami a szervezők ígérete szerint vastagabb lesz, mint eddig. A Piknik térképét és minden fontos információt megtalálnak a Piknik Facebook oldalán: ITT.
08.11. 05:00
Szinhaz.hu
Puzsér Róbert (Facebook): A rasszizmus nem bűn
Puzsér Róbert (Facebook): A rasszizmus nem bűn
A rasszizmus primitívség. A rasszizmus egy gondolkodásmód. Hogy jön ahhoz bárki is, hogy előírja másnak, hogy hogyan gondolkodjon? Gondolatbűn? [...] Bővebben! Komment (34)
08.01. 11:56
Mandiner.hu
Puzsér Róbert (Facebook): Tatárszentgyörgy nem a semmiből zuhant a nyakunkba
Miért kell olyan országban élnünk, ahol Bayer Zsoltnak és barátainak csakis Olaszliszka fáj, Kulka Jánosnak és barátainak meg csakis Tatárszentgyörgy? [...] Bővebben! Komment (25)
07.30. 11:01
Mandiner.hu
Nyerjen jegyet a Római vakációra!
Nyerjen jegyet a Római vakációra!
A Római vakáció augusztus 3-i, szentendrei előadására nyerhetnek jegyet, ha velünk játszanak.Fotó: Tiszeker Dániel, orlaiprodukcio.hu1953-ban mutatták be a Római vakáció című amerikai-olasz filmet, Audrey Hepburn és Gregory Peck főszereplésével. Hatvan évvel a mozi után ezúttal színpadon látható a közismert szerelmi történet: a színházi változatot az Orlai Produkciós Iroda mutatja be a Szentendrei Teátrummal közösen a szentendrei Városháza udvarán, július 26-án. A romantikus történet egy hercegnő római kalandjait meséli el. Anna protokolleseményre érkezik az olasz fővárosba, ahol belefárad a sok teendőbe. Az orvos nyugtatót ad neki, ám a hercegnő nem piheni ki a fáradalmakat, hanem az első adandó alkalommal megszökik és beleveti magát a római forgatagba. Egy amerikai újságíró veszi oltalmába a lányt, noha a férfinek fogalma sincs, ki ő. Csak másnap tudja meg, ki töltötte nála az éjszakát. Az újságíró exkluzív sztorit ígér főnökének, és az inkognitóban várostúrázó hercegnőnek megmutatja egész Rómát. A darab magyarországi ősbemutatóját Pelsőczy Réka rendezi, a hercegnő szerepében Tenki Réka látható, az újságírót Fekete Ernő alakítja. A további szerepeket Hernádi Judit, Cseh Judit, Szikszai Rémusz, Márton András és Nagy Dániel Viktor játsszák. A premier a Szentendrei Teátrum és Nyár programsorozat keretében látható, július 26-án, pénteken. (További előadások: július 27. augusztus 1., 2., 3.)Játék: Kérdés: Melyik színház társulatának tagja a darab rendezője, Pelsőczy Réka? a/ Örkény Színház b/ Katona József Színházc/ VígszínházA helyes választ a megfejtes@szinhaz.hu címre kérjük elküldeni.Nyeremény: Római Vakáció - 1 x 2 db jegy az augusztus 3-i előadásra Helyszín: Szentendre, Városháza udvara (Városház tér 1-3.) Időpont: 2013. augusztus 3. 20:30 (Esőnap: aug. 4.)A nyertesek emailben kapnak értesítést. Jegyeiket az előadás előtt, a helyszínen tudják majd átvenni.
07.26. 07:02
Szinhaz.hu
Világszenzáció: Hernádi Judit a Római vakációban
A Római vakáció című film hatvanadik évfordulójára készülő színpadi adaptációt július 26-án mutatja be az Orlai Produkciós Iroda a Szentendrei Teátrummal közösen. Az előadásban szerepel Hernádi Judit is, aki nem csak játszani, de énekelni is fog a készülő produkcióban. Őt faggattuk az új szerepéről.
07.25. 18:58
Stop.hu
Lesújtóan szabályosak a magyar bringások
A kerékpárosok és motorosok nyolcvan százaléka teljesen szabályosan közlekedik – derült ki a rendőrség ellenőrzés-sorozata révén. A BRFK szerint ez az adat „lesújtó”, így tovább folytatódik a bringásrazzia. A Bánkitó Fesztivál sem kerülte el a rend éber őreinek tekintetét. De vajon mit gondol erről Hajós András?
07.23. 10:44
Magyarnarancs.hu
Puzsér Róbert (Facebook): Struktúrába akarom ágyazni a puzsérságot
Puzsér Róbert (Facebook): Struktúrába akarom ágyazni a puzsérságot
Kulturálisan, politikailag, gazdaságilag, erkölcsileg és demográfiailag egyaránt akkora defenzívában van az ország, mint az ezeréves államisága során talán soha. [...] Bővebben! Komment (21)
07.21. 10:40
Mandiner.hu
Puzsér Róbert (Facebook): A világ a mai naptól kevésbé szabad hely
Puzsér Róbert (Facebook): A világ a mai naptól kevésbé szabad hely
Kénytelen vagyok közösséget vállalni ezzel kuruc.infóval, és szolidaritásomról biztosítani azt a hetvenezer embert, akinek a véleményét és a preferenciáját eltiporták. [...] Bővebben! Komment (117)
07.17. 21:41
Mandiner.hu
'Minden mondatért meg kell dolgozni' - Hernádi Judit a Római vakációban
'Minden mondatért meg kell dolgozni' - Hernádi Judit a Római vakációban
A Római vakáció című film 60. évfordulójára készülő színpadi adaptációt július 26-án mutatja be az Orlai Produkciós Iroda a Szentendrei Teátrummal közösen. Az előadásban szerepel Hernádi Judit is, aki nem csak játszani, de énekelni is fog a készülő produkcióban. Erről mesélt röviden. A Bandy-lányok után ismét Orlai Tiborral dolgoznak együtt. Hasonlóan gondolkodnak a színházról?Szívesen mondom, hogy közel áll hozzám Orlai Tibor színháza. Teljesen nyilvánvaló. Emberileg is megkedveltük egymást és színészként is tud bennem gondolkodni. Tibor nem csak szórakoztató produkciókat gyárt, és ez nagyon fontos – akár a fiatal színházi alkotókat segítő pályázatra, akár a kisebb produkcióira gondolok. Fölvállaltan a saját értékrendjét képviseli, ami egy színes értékrend, és minden körülmények között kiáll mellette. Én gyakran kerülök olyan csapatba, ahol még kevesekkel játszottam együtt – ez a szabadúszás sajátossága. Nem nagy ország a miénk, úgyhogy vehetjük egyetlen nagy társulatnak is a magyar színházat, aminek én is tagja vagyok. De szerencsére sok tehetséges fiatal erő van, és a Római vakációban is többen vannak, akikkel még nem hozott össze az élet. Ilyen a rendező, Pelsőczy Réka vagy Tenki Réka, aki nemrégen jött ki a színművészeti egyetemről, de az igazat megvallva még Márton Andrással sem dolgoztunk együtt. A szabadúszás nagy rugalmasságot igényel, de én ezt nem is tudnám máshogy csinálni.A Római vakációval mikor találkozott először?Nagyon régen láttam a filmet. Nem vagyok újranézős típus, de klasszikusról van szó, úgyhogy a tévében föl-fölbukkan a mai napig. Részletekre emlékszem, gesztusokra, arcokra, meg persze a motorozásra Rómában. A filmben a dada szerepe viszonylag kicsi, a színpadi változatban azonban Zöldi Gergely fordító-dramaturg kibővítette a szerepet. Mondhatjuk, hogy Hernádi Juditra van írva? Leginkább arra a képzetre van írva, ami a színpadról látszik belőlem, amit azon keresztül gondolnak rólam. Ez persze különösen megtisztelő, de természetesen ez nem én vagyok. Kicsit félek is, mert azt lehet hinni, hogy ilyen esetben roppant könnyen megy a szerepformálás, de ez koránt sincs így. Minden mondatért meg kell dolgozni, arról nem is szólva, hogy a római atmoszféra, a pezsgő kávéházi élet, a városi forgatag és az éjszakai élet megidézése is nagy feladat lesz.Az előadásban Cole Porter-slágerek szerepelnek, és egyik-másik az ön előadásában lesz hallható. Csodálatos, imádni való zenei világ az övé. Minőségi, fülbemászó, nagyszerű dalok. Varázslatos világot teremtenek meg Cole Porter számai, és nagyon illik a darabhoz ez az atmoszféra. Én két dalt fogok énekelni, a Kísérletek és a Begin the beguine című dalt. Mindkettő remek szerzemény. Mindent megteszek azért, hogy ez nyilvánvaló legyen.Forrás: Orlai Produkció
07.14. 07:30
Szinhaz.hu
Hernádi Juditnak énekesi tehetségére is szüksége van legújabb szerepéhez
Hernádi Juditnak énekesi tehetségére is szüksége van legújabb szerepéhez
A Római vakáció című film hatvanadik évfordulójára készülő színpadi adaptációt július 26-án mutatja be az Orlai Produkciós Iroda a Szentendrei Teátrummal közösen. Az előadásban szerepel Hernádi Judit is, aki nem csak játszani, de énekelni is fog a készülő produkcióban.
07.09. 11:06
Femcafe.hu
Jövőre saját bemutatókkal várja nézőit a Játékszín
Jövőre saját bemutatókkal várja nézőit a Játékszín
Az etyeki Krajcsi Vendégfogadóban zárta idei évadját az immár magánszínházként működő Játékszín. A színház művészei, háttérdolgozói együtt ünnepelték az elmúlt időszak sikereit és azt, hogy jövőre négy saját produkciót is bemutat a színház. Gálvölgyi János, Hernádi JuditA rendhagyó társulati ülést Németh Kristóf nyitotta meg, aki elsőként köszönetet mondott kollégáinak. „Rajtatok múlt, hogy ma büszkén állhatok elétek, mert mindannyian hittetek abban, hogy sikerül közösen feltámasztanunk a Játékszínt. Azzal, hogy októberben újranyitott a színház, közel 100 álláshelyet mentettünk meg. 122 előadást játszottunk telt ház előtt, és közel 35 000 fizető néző tisztelt meg minket bizalmával. Ez azt jelenti, hogy 107 százalékos látogatottságot értünk el. A jövő záloga a siker, a siker záloga pedig a ti odaadásotok.” – fogalmazott a Játékszín igazgatója. Németh Kristóf azt is elmondta, az idei eredmények mellett az is örömteli meglepetésként érte az alkotókat, hogy előadásaik eddig csak pozitív kritikákat kaptak. Németh Kristóf„Az átmenekített darabok mellett egy önálló bemutatót már tartottunk, tehát elmondhatjuk, hogy túl vagyunk a nehezén, most jön a neheze” – tette hozzá Németh Kristóf, aki arról számolt be, a színház továbbra sem részesül állami és önkormányzati támogatásban, ennek ellenére pénzügyi stabilitást tudtak teremteni. A következő évad terveit Bank Tamás produkciós igazgató ismertette. „Műsoron marad AZ UTOLSÓ HŐSSZERELMES, a JUTALOMJÁTÉK, az ACÉLMAGNÓLIÁK, és A HÖLGY FECSEG ÉS NYOMOZ. Folytatódnak a VÁMOS MIKLÓS ESTEK, újra látható lesz a SÜSÜ, A SÁRKÁNY KALANDJAI és a 60 PERC ALATT A FÖLD KÖRÜL című produkciójával újra vendégeskedik nálunk a TALAMBA ÜTŐEGYÜTTES. A következő évadban négy prózai bemutatóval, és egy új gyermekelőadással készülünk. Október 18-ától láthatják a nézők Gálvölgyi János rendezésében a HATAN PIZSAMÁBAN című Marc Camoletti vígjátékot. Decemberben érkezik hozzánk Korcsmáros György, aki a NYOLC NŐ című Robert Thomas darabot viszi színre. Februárban pedig újra a Játékszínben rendez Szirtes Tamás, aki Agatha Christie TÍZ KICSI NÉGER című krimijének színrevitelére tér vissza. TUDOM, HOGY TUDOD, HOGY TUDOM munkacímen fut az a produkció, amit egy angol drámaíró, Jimmy Chinn művéből rendez Németh Kristóf. Ennek az előadásnak a premierjét áprilisban tartjuk. A következő évadban a jelenlegi társulathoz további méltán népszerű művészek csatlakoznak: Oroszlán Szonja, Pásztor Erzsi, Andai Györgyi, Pikali Gerda, Tóth Judit, Vándor Éva, Benedek Miklós, Szirtes Balázs, Józsa Imre, Csizmadia Gergely és Tóth Máté személyében” – tájékoztatott Bank Tamás. Bank Tamás A vezetőség reményei szerint beköltözik a Játékszínbe a Beugró, továbbá egy vidéki, illetve egy határontúli produkció. „Ha minden szándék összeér, akkor pedig a Nemzeti Színházból is befogadhatunk egy előadást”- árulta el Németh Kristóf, aki munkatársainak is meglepetéssel szolgált.Erdélyi Timea„Régi tervünk valósul meg, mert jó barátunk, a Budapesti Kamaraszínház színészének emlékére létrehoztunk egy elismerést. Ebben az évadban a Kránitz Lajos-díjat Erdélyi Timea kolléganőnk kapja, az Acélmagnóliákban nyújtott kiemelkedő alakításáért!” - jelentette be az igazgató.A beszédek és a díjátadó után mindenki átadta magát a nyári szünetnek, és bortúrára indult a csapat. Hogy mi is történt ebéd után, arról a https://www.facebook.com/jatekszin oldalon ad majd hírt a színház.
07.04. 12:21
Szinhaz.hu
Puzsér a Jazzyn tér vissza a rádiózáshoz
Puzsér a Jazzyn tér vissza a rádiózáshoz
Puzsér Róbert egyik legkedveltebb filmes rádióműsora, A hét mesterlövésze a Jazzy Rádión tér vissza az éterbe. [...] Bővebben! Komment (3)
07.02. 21:53
Mandiner.hu
Bréking: Fesztiválon hugyozott Puzsér Róbert
És kiakadt, amiért a Blikk ezzel foglalkozik.
07.02. 09:02
Velvet.hu
Hernádi Judit kicsit fél
A Bandy-lányok után ismét Orlai Tiborral dolgozik Hernádi Judit. A Római vakáció című film hatvanadik évfordulójára készülő színpadi adaptációt július 26-án mutatja be az Orlai Produkciós Iroda a Szentendrei Teátrummal közösen. Az előadásban szerepel a népszerű színésznő is, aki nem csak játszani, de énekelni is fog a készülő produkcióban.
07.01. 21:33
Stop.hu
Korda György ismét kórházba kerül
Korda György ismét kórházba kerül
Gyuri bácsi még nem mondott le koncertet, most mégis megteszi, ugyanis ismét kórházba kell vonulnia felülvizsgálatra. A július 7-i, tihanyi koncerten Hajós András helyettesíti majd.
06.28. 08:00
Hir24.hu
Elhunyt a gitáros, nélküle folytatják
Elhunyt a gitáros, nélküle folytatják
A mai napon megnyitja kapuit Tokajban a Hegyalja Fesztivál, mely évek óta átlagosan nyolcvanezer látogatót vonz. A Slayer elhunyt gitárosa emlékének szenteli a műsorát, Puzsér Róbert stand-up tragédiával készül.
06.25. 20:45
Borsonline.hu
Balatonon pancsolt Hajós
BALATONAKARATTYA — A magyar tengernél pihente ki magát Az ének iskolájának egykori tanára, Hajós András (44).
2013.06.19. 17:51
Blikk.hu
Ismeretlen nõknek adott szerenádot Hajós András
Egy kozmetikum márka megbízásából adott alkalmi szerenádot Hajós András az egyik fõvárosi plázában megforduló hölgyeknek. A kezdeményezés egy olyan felmérésen alapul, amely szerint a nõk akkor érzik magukat szépnek és vonzónak, ha bókokat kap másoktól.
2013.06.19. 16:00
Napiaszonline.hu
Gálvölgyi János: "Minden este ítélet hirdettetik"
Gálvölgyi János: "Minden este ítélet hirdettetik"
Gálvölgyi János mesélt az nlcafe.hu-nak rengjelzésekről, klikkekről és díjakról. Lapszemle.A Nők Lapja cikkéből:"Kálmán György mondta egyszer, hogy lehet valakiből sztárt csinálni vagy mellőzni, a szakma egyértelműen besorol mindenkit. Mi egymás közt pontosan tudjuk, hogy ki közülünk a szakaszvezető és ki a tábornok. Mi szakmán belül lelkünkben hordjuk a rangjelzésünket. A színpadon pontosan kiderül, hogy ki mennyit ér" - jelentette ki Gálvölgyi János az interjúban.A színművész elmondta, a klikkekből mindig, egész pályafutása alatt kimaradt. "Soha nem voltam az a bratyizó, jókat mondó ember. Inkább amolyan kedélytelen, unalmas savanyújóska. Pályám első húsz évében Rátonyi Robival öltöztem együtt. Ő tanított pontosságra, fegyelemre, és ez számomra felért egy akadémiával. A halála óta eltelt negyedszázadban viszont, ha tehetem, egyedül öltözöm. Olykor átjön Hernádi Judit vagy Szervét Tibor néhány szóra, egyébként készülök az előadásra. Szeretem is ezt a magányt" - árulta el Gálvölgyi János. Fotó: nlcafe.huA nemrég 65. életévét betöltő színész a díjakhoz való viszonyáról is mesélt: "Néhány, viszonylag sikeres év után vágytam már egy szakmai díjra, és senkinek nem jutott eszébe, hogy adhatnának. Kicsit csalódott voltam, amikor az igazgatóm, Kazimir Károly megkérdezte: Apuskám, tudja, hogy milyen díja volt Kabos Gyulának? Honnan tudnám? De miért volna érdekes? Na, látja! Ő attól még Kabos Gyula. Maga meg legyen a Gálvölgyi! Ez tanulságos volt. Vagy amikor Hofival álltunk drága Márkus Laci temetésén. Vitték a koporsó után akárhány párnán a kitüntetéseit, Géza pedig odadörmögte: nem mindegy, hogy hány párnát, plecsnit visznek majd utánunk? Igaza volt. Ami fontos lenne, hogy még az életben néhányszor simogassák meg a kobakunkat, vagy mondjanak nekünk néhány jó szót… De mindez fabatkát sem ér, ha az előadás után nem zúg a taps. (...) Egy drámai színész áltathatja magát a csendesebb fogadtatás után, hogy annyira meg voltak rendülve az emberek. Komédiánál viszont nincs ez a menedék. Abban nem lehet bízni, hogy majd a villamoson meg lefekvésnél fog rájönni a nevetés. Ha a helyszínen nem csattan a poén, az bukás. Minden este ítélet hirdettetik, és nincs fellebbezés. Ez a lényeg!" - fogalmazott a színész, aki évad elején a Játékszínben fog rendezni.A teljes interjú itt olvasható.
2013.06.18. 06:00
Szinhaz.hu
Hajós kiakadt Zsoltika győzelmén
Budapest — Farkas Zsolti (14) Az ének iskolája győztese! A srác önfeledten ünnepelt a műsor végén, ám a tanári karból nem mindenki örült teljesen felhőtlenül a végeredménynek: Hajós András arcára több szülő szerint a show végén kiült a csalódottság.
2013.06.17. 05:30
Blikk.hu
Kiakadt Hajós András
Kiakadt Hajós András
A tévés nagyon csalódott volt, hogy nem az egyik tanítványa nyerte Az ének iskoláját, akit ugyanis tehetségesebbnek látott. A kínos jelenetet kivágták a műsorból.
2013.06.17. 04:38
Nlcafe.hu
Az ének iskolája: Tabatabai Nejad Flóra és Rácz Gergő - Back for good
Az ének iskolája: Tabatabai Nejad Flóra és Rácz Gergő - Back for good
„Nyolc évesen olyan érett hangja van, amit lassan én is meg fogok irigyelni” – mondta tanítványa produkciójáról Szandi, de a többi tanár is pozitívan értékelte Flóra teljesítményét. Szulák Andrea és Hajós András 5-öst, Király Viktor és Szandi pedig csillagos 5-öst adott a kislány dalára. [Dátum: 2013.06.16. 21:23]
2013.06.16. 21:23
Zene.hu
Az ének iskolája: Kurcz Szandi - Skyfall
Az ének iskolája: Kurcz Szandi - Skyfall
„Hát erről beszélek! Ezt mondtam emberek, hogy lesz itt még csoda!” – lelkendezett a tanítványa produkciójá után Hajós András, aki csupán azért izgult, hogy Kurcz Szandinak mindenhol legyen elég levegője, kiénekelni a megfelelő hangokat. A többi tanár is úgy érezte, hogy a kislány hatalmasat alakított a színpadon, így mindenkitől csillagos 5-öst kapott a dalára. [Dátum: 2013.06.16. 21:00]
2013.06.16. 21:00
Zene.hu
Az ének iskolája: Bari Lacika és Radics Gigi - One night only
Az ének iskolája: Bari Lacika és Radics Gigi - One night only
"Ez nem kisfiú produkció volt, hanem férfi produkció" - így értékelte tanítványát Hajós András. Radics Gigi és Bari Lacika lenyűgözte a tanári kart, a siófoki tehetség négy csillagos 5-öst gyűjtött be. [Dátum: 2013.06.16. 20:23]
2013.06.16. 20:23
Zene.hu
Az ének iskolája: Bari Lacika - When I get You alone
Az ének iskolája: Bari Lacika - When I get You alone
"Tökéletesen együtt volt a mozgásod az énekléssel, annyira egyben volt a produkciód" - Szandi értékelésében az intelligenciáját is dicsérte Lacikának. Hajós András tanítványa, Bari Lacika szinte minden tanártól csillagos 5-öst kapott, egyedül Szulák Andrea jutalmazta "csak" 5-össel a fiút. [Dátum: 2013.06.15. 19:39]
2013.06.15. 19:39
Zene.hu
"Nem szégyellem" - Hajós András exkluzív
Hajós András bevallotta: még mindig gyereknek érzi magát, ám ez csak jót jelent. Az énekessel egy hírességek által készített képekből készült fotókiállításon találkoztunk, ahol beszélgettünk családról, munkáról, Az ének iskolájáról, na és persze a legnagyobb gyerekkori és felnőtt álmokról.
2013.06.15. 08:18
Stop.hu
Hajós András: Besírtam rajtad, tesó
Az ének iskolája műsor most is bővelkedett a különös fordulatokban.
2013.06.11. 14:40
168ora.hu
Magyarok lehetnek a legtehetségesebb britek
Az Attraction nevű budapesti árnyszínház tíz brit produkcióval méri össze magát. Ha beigazolódik a fogadóirodák és a zsűri jóslata, akkor megnyerik a 87 millió forintos fődíjat. Kövesse élőben a brit Csillag születik döntőjét!
2013.06.08. 20:09
Index.hu
Bajusz-sztori Horthyval, Karádyval
Bajusz-sztori Horthyval, Karádyval
A Radnóti Miklós Színházban játsszák Nényei Pál Mozgófénykép című darabját. A történet figurái hajdani moziszínészeinek neveit viselik: annak megfelelően, hogy melyik legendás filmcsillag játszotta volna a darabbeli karaktert. A színpadi történet füzérei a harmincas-negyvenes évek édes-bús filmjeinek atmoszféráját idézik, amelyen alig szűrődnek át a Horthy-korszak nyomasztó akkordjai. A „korabeli” slágerek zenéjét Dinyés Dániel, szövegét Hajós András írta. A kritikát és közönséget némileg megosztó előadásról a darabban Karády Katalint megjelenítő Kováts Adélt kérdeztük.
2013.06.08. 15:24
168ora.hu
Kiakadt a Mazsihisz Puzsér viccelődésén
Kiakadt a Mazsihisz Puzsér viccelődésén
Jogi lépéseket tervez a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége Puzsér Róbert neten terjedő videója miatt.
2013.06.07. 13:00
Hir24.hu
Puzsér kicsapta a biztosítékot a Mazsihisznél
A Mazsihisz jogászokkal vizsgáltatja meg azt a videót, amelyen Puzsér Róbert a holokauszttal viccelődik - számolt be a Blikk.
2013.06.07. 08:45
Hvg.hu
Puzsér botrányos kijelentése: a holokauszt logisztikáját dicsérte
A holokauszt megszervezését dicsérte egy májusi Műcsarnok-beli fórumon Puzsér Róbert. Puzsér szerint a náci népirtást rengeteg ember jól összehangolt munkájaként is fel lehet fogni. A náci népirtást a Való Világ című realityvel összehasonlító mondatok vihart kavartak, de Puzsér szerint ő nem mondott semmi botrányosat.
2013.06.06. 21:50
Hvg.hu
Puzsér a holokauszttal viccelődött
Budapest – A náci népirtással példálózott Puzsér Róbert, a 25 legrosszabb magyar tévéműsorról szóló beszélgetésében két hete a Műcsarnokban.
2013.06.05. 17:39
Blikk.hu
Hajós András 18 évesen kezdett el őszülni
Az Ének Iskolája tanára szerint ez genetika: már édesapja is fiatalon kezdett el őszülni.
2013.06.05. 07:00
Storyonline.hu
Eszkalálódik a Hajdú-Puzsér cicaharc
Tavaly nyár óta folytat Don Quijote-i küzdelmet Puzsér Róbert a szerinte kártékony Hajdú Péter ellen. A Frizbi műsorvezetője nem megy bele a nyilvános hajtépésbe, inkább perel. Pedig nagyszerű férfibarátság is szövődhetne köztük.
2013.06.02. 14:57
Index.hu
Az ének iskolája: Kurcz Szandi - Nyár van
Az ének iskolája: Kurcz Szandi - Nyár van
"Jajj nagyon örülök, úgy érzem magam, mintha most szültelek volna" - így értékelte tanítványát Hajós András. Kurcz Szandi produkciójára mindegyik tanártól csillagos 5-öst kapott. [Dátum: 2013.06.01. 20:28]
2013.06.01. 20:28
Zene.hu
Az ének iskolája: Bari Lacika - Isn't she lovely
Az ének iskolája: Bari Lacika - Isn't she lovely
"Nagyon tetszik nekem benned, hogy olyan színpadi alázattal csinálod, amit csinálsz" - így értékelte Szandi Bari Lacikát. Hajós András tanítványa mindegyik tanártól csillagos 5-öst kapott. [Dátum: 2013.06.01. 19:57]
2013.06.01. 19:57
Zene.hu
Ennyit változik egy év alatt egy Facebook-adatlap - 2.
Magyar celebek adatlapjait néztük át. Rubint Réka Facebook-sztár, Puzsér Róbert komolyodik.
2013.06.01. 11:49
Velvet.hu
Puzsér most Tvrtkót pécézte ki
Puzsér Róbert egyetért azzal, hogy a TV2 riportere, Vujity Tvrtko egy "gátlástalan, vásári mutatványos" - írja a Bors.
2013.05.31. 16:50
Life-style.hu
Hajós András 19-re lapot húzott
Hajós András kényezteti diákjait. Az ének iskolájának tanára a TV2 Mokka című műsorában kifejtette: szerinte a gyerekek szívéhez a gyomrukon keresztül is vezet az út, így előfordult, hogy süteménnyel lepte meg a kis énekeseket.
2013.05.31. 11:58
Stop.hu
Puzsér Róbert (Átlátszó blog): Született vesztesek nemzedéke
Puzsér Róbert (Átlátszó blog): Született vesztesek nemzedéke
A nagy és a kis generáció után a mai harmincas-negyvenes éveikben járók devizagenerációként fognak bevonulni a kollektív emlékezetbe. [...] Bővebben! Komment (78)
2013.05.30. 12:16
Mandiner.hu
Magyar csapatok hódítanak Angliában – videóval
Már két magyar csapat is lenyűgözte az angliai Csillag születik, a Britain’s Got Talent legendásan szőrösszívű zsűrijét: az Attraction után most a Freelusion Táncegyüttes mutatkozott be a brit tehetségkutatóban, és jutott tovább egyenesen a legjobb 45 közé. Javában tart a brit Csillag Születik válogatója, ahol a szigetország kiválóságai mutatkoznak be a zsűri és a közönség előtt. [...]
2013.05.28. 09:27
Bellacafe.hu
Hernádi Judit az első néhány részlettel a fejében is belevág
Hernádi Judit hazánk egyik legkedveltebb színésznője. A tévében olykor harsány, olykor naiv, és sokszor alakít életvidám karaktereket. Civilben nem szeret magáról beszélni. Soha nem szerette, ha minden ugyanolyan.
2013.05.27. 21:50
Stop.hu
Ma este ismét Az ének iskolája: Hajós András ismét vicces volt
Ma este ismét Az ének iskolája: Hajós András ismét vicces volt
Hajós András megmutatja, hogyan lehet elrontani - szombat 19:15. [Dátum: 2013.05.25. 17:53]
2013.05.25. 17:53
Zene.hu
Hajós Andrást nem kellett hosszan győzködni
Hajós András magától sosem jelentkezett volna tehetségkutatóba, de amikor felkérték az Ének iskolájába, megnézte a műsor külföldi verzióit.
2013.05.23. 22:44
Stop.hu
Hernádi Judit népszerű vagy csak a mellei?
Hernádi Judit az utóbbi időben egyre inkább elzárkózik a nyilvánosságtól. Interjúkat is alig ad, de a magánéletéről végképp nem hajlandó semmit megosztani a nyilvánossággal.
2013.05.21. 17:46
Stop.hu
Hernádi Judit: "Feszültség mindig van"
Hernádi Judit: "Feszültség mindig van"
Hernádi Juditot arról kérdezték, miért szenvedélye a színház, izgul-e még előadás előtt és mit tanult legutóbbi munkáiból. Lapszemle. "Soha nem szerettem, ha minden ugyanolyan. A színház ezért is ideális helyszíne az életemnek, mert ott minden állandóan csak változik. Egy színházi szerep azonban egyfelől szabadság, de ugyanakkor szabályok határolják. Valóban, ez egy igazi paradoxon az életemben. A színház a pillanat művészete. Nagyszerű dolog szabadon játszani úgy, hogy közben van egy menete, egy rendszere a darabnak, és a felkészülésnek is" - fogalmazott a színésznő a Hölgyvilágnak adott interjújában.Azt is elárulta, hogy a felkészülésben türelmetlen. "Addig, amíg nem derül ki számomra, hogy meg tudom csinálni a darabot, addig ideges vagyok. Sokszor vannak kétségeim magammal szemben, de hamar át tudom hidalni őket. Ha én már látom, hogy menni fog, akkor megnyugszom. Akkor is, ha ezt rajtam kívül még senki más nem látja. Átadom magam a szerepnek, és csak játszom" - vallotta Hernádi Judit.A kérdésre, izgul-e előadás előtt, úgy felelt: "Az izgalom periodikus és hosszabb folyamat. Vannak időszakok, amikor jobban és vannak, amikor kevésbé izgulok. Feszültség mindig van, az embernek összeszedettnek kell lennie minden alkalommal. Egy nagyobb darabnál csak az első néhány részlet van a fejemben, el kell hinnem, hogy a többi majd jön magától. És mindig így is történt, mert felkészültem és gyakoroltam. Ezért fontosak azok a bizonyos szabályok. Van benne egy jóféle automatizmus, és az izgalom tárgya, hogy minden egyes pillanatban jól kell reagálni. Az, hogy ezt hogyan teszed, már a te szabadságodon múlik" - fejtette ki a színésznő, aki a Bandy-lányok című produkcióról is beszélt, melyben Udvaros Dorottyával játszik. A történet szerint harminc év után újra felelevenítik régi lánybanda-korszakukat, és nosztalgikus hangulatban éneklik hajdani nagy slágereiket. "Szeretek a jelenre koncentrálni, tanulni. A Bandy-lányok kapcsán a rendező Ascher Tamástól is tanultam nemrég. Azt mondta, hogy mindig kell egy energia, amivel közölni akarok valamit a színpadon. Mert ha én állok ott, én beszélek a közönséghez, csak rám figyelnek. Éppen jókor jött az a tanítás nekem" - nyilatkozta Hernádi Judit. Forrás: Hölgyvilág, Színház.hu
2013.05.21. 07:05
Szinhaz.hu
Hajós András: nem elég tehetségesek a gyerekeim
Hajós András elsősorban a zene szeretetére akarja megtanítani diákjait Az ének iskolájában. Az Emil.RuleZ! együttes frontembere a gyermekeit is erre nevelte, és arra, hogy képesek legyenek megtalálni, ami boldoggá teszi őket.
2013.05.20. 05:45
Stop.hu
Puzsér Róbert: Így lettek az istenekből celebek - videó
Puzsér Róbert: Így lettek az istenekből celebek - videó
Részlet a Showder Klub 2013. május 13-i adásából.Részletek &raquo
2013.05.14. 02:40
Átadták az idei Aranykönyv-díjakat
„Aki focizik egész gyerekkorában, annak a fociizma fejlődik, aki könyvet olvas, annak meg a képzelőereje, fantáziája” – mondta Hajós András, a Libri Aranykönyv díjátadó gála műsorvezetője. Szerencsére az Aranykönyv szavazás immár negyedik alkalommal bizonyítja, hogy sokan vannak, akik nemcsak focizni szeretnek, hanem el nem múló vonzódást, lelkesedést éreznek a könyvek iránt, és évről évre örömmel szavaznak [...]
2013.05.13. 06:24
Bellacafe.hu
Három bemutatót tart nyáron az Orlai Produkció
Három bemutatót tart nyáron az Orlai Produkció
Három bemutatót is tart nyáron az Orlai Produkciós Iroda. A szív hídjai júniusi premierjét a Hippolyt és a Római vakáció követi júliusban. Az előadások a 2013/14-es évadban a Belvárosi Színházban lesznek műsoron.A szív hídjairólRobert James Waller A szív hídjai nagy sikerű regényének filmváltozata Madison megye hídjai címen került a mozikba Meryl Streep és Clint Eastwood főszereplésével. A regény egy természetfotós és egy önmagát kereső nő véletlen találkozásának megrendítő szerelmi történetét meséli el.A főszerepekben Udvaros Dorottyát és László Zsoltot láthatja a közönség, az előadást Novák Eszter rendezi. A szív hídjai bemutatója június 29-én lesz az Óbudai Társaskörben.A HippolytrólZágon István nagy sikerű darabjából, a Hyppolit, a lakájból 1931-ben forgattak filmet Kabos Gyula és Csortos Gyula főszereplésével, amely a második hangosfilm volt Magyarországon, és amely azóta is visszatérő darabja a magyarországi színpadoknak. A közismert történet Nóti Károly adaptációja, azonban a Belvárosi Színházban az eredeti, Zágon István-féle színdarabból készül az előadás a Mohácsi testvérek átiratában.A főbb szerepekben Kulka János, Elek Ferenc és Csákányi Eszter mellett Téby Zita, Pál András, Pető Kata, Nagy Viktor, Mertz Tibor és Boros Anna lesz látható. A bemutató a Belvárosi Színházban lesz július 4-én, az előadást Mohácsi János rendezi.Római vakációrólEzt követően a Szentendrei Teátrumban mutatja be az Orlai Pordukciós Iroda (a Szentendrei Teátrummal közösen) Paul Blake zenés játékát, a Római vakációt. A többszörös Oscar-díjas filmben Audrey Hepburn és Gregory Peck alakította a magával ragadó romantikus történet párját.Az Örök Városba érkező kis ország trónörökösét, Anna hercegnőt a Nemzeti Színház fiatal színésznője, Tenki Réka játssza, partnere, a Joe Bradley bulvárriportert alakító Fekete Ernő lesz. Mellettük Hernádi Judit, Cseh Judit, Szikszai Rémusz, Márton András és Nagy Dániel Viktor lesznek láthatók az előadásban. A Pelsőczy Réka rendezésében megelevenedő történetet július 26-án mutatják be Szentendrén.Forrás: Orlai Produkció
2013.05.13. 06:00
Szinhaz.hu
Elkenődött a szája Hajós András látványától
Kifejezetten nehéz helyzetben volt Hajós András, hiszen választott tanítványa, Tóth Magdus eleinte nem igazán örült annak, hogy az énekes-humorista lett a párfogója Az ének iskolájában.
2013.05.12. 19:43
Stop.hu
Hajós András tört-zúzott a TV2 stúdiójában
A tanár padokat és székeket borogatott forgatás közben.
2013.05.12. 15:00
Storyonline.hu
Puzsér most Friderikusznak szólt be párat
Puzsér szerint aki kínos tévéműsor közben feszeng, az valójában "összefriderikuszozódik", illetve szóvá tette, hogy gyerekkorát beárnyékolta a showman szelleme. Az Esti Showder felvételén hosszabban kóstolgatta még Horváth Ádámot, a Szomszédok rendezőjét, illetve Hajdú Pétert, akit amúgy be is akar perelni - úgy tudjuk, hogy sem a produkció, sem az RTL Klub nem vágott a műsorból. Puzsér Róbert korábban a hazai stand-up állapotát kritizálta, Kiss Ádámot is elővette, a humorista pedig ugyanazon felvételen válaszolt neki.
2013.05.11. 11:20
Origo.hu
Puzsér most Friderikusznak szólt be párat
Puzsér szerint aki kínos tévéműsor közben feszeng, az valójában "összefriderikuszozódik", illetve szóvá tette, hogy gyerekkorát beárnyékolta a showman szelleme. Az Showder Klub felvételén hosszabban kóstolgatta még Horváth Ádámot, a Szomszédok rendezőjét, illetve Hajdú Pétert, akit amúgy be is akar perelni - úgy tudjuk, hogy sem a produkció, sem az RTL Klub nem vágott a műsorból. Puzsér Róbert korábban a hazai stand-up állapotát kritizálta, Kiss Ádámot is elővette, a humorista pedig ugyanazon felvételen válaszolt neki. Friderikusz Sándorral készült interjúnkat itt olvashatja.
2013.05.11. 10:04
Origo.hu
Ezzel vágott vissza Kiss Ádám Puzsérnak
Mint korábban megírtuk, a Facebookon támadta Puzsér Róbert előbb a Showder Klub-ot, a komplett magyar stand-upot, ez ezen belül főképp Kiss Ádámot, amire reagált Kovács Kristróf producer. A kritikus végül elment a műsorba, ahol előbb fapofával hallgatta a beszólásokra addig nem reagáló humorista monológját, majd később ő is színpadra lépett. Az adás hétfőn lesz a képernyőn, úgy tudjuk, hogy sem a produkció, sem az RTL Klub nem vágott a kritikus véleményéből. Alább szűk egy percnyi Kiss Ádám-szöveg hallható.
2013.05.10. 17:45
Origo.hu
Idén (is) csúszik Hernádi Judit születésnapja
Hernádi Judit április 11-én töltött be 57. életévét. A népszerű színésznő lánya a sorry! magazinnak elmesélte, sosem a jeles dátumok napján ünnepelnek.
2013.05.09. 14:28
Stop.hu
Megszelídítette a tanítványát Hajós András
Nem volt könnyű helyzetben Hajós András. Az ének iskolája jó humorú tanára ugyanis egy igazán zárkózott, különleges nebulót kapott Tóth Magdus személyében, aki először nem is igazán örült tanítójának - tudta meg a Life.hu.
2013.05.08. 21:55
Life.hu
Beteg lány kívánságát teljesítette Hernádi
Beteg lány kívánságát teljesítette Hernádi
Hernádi Judit könnyeket csalt egy tizenhat éves, súlyos beteg tinilány szemébe. Molnár Csillának ugyanis minden vágya az volt, hogy példaképével találkozzon, mert ô is a színpadra készül.
2013.05.07. 09:00
Borsonline.hu
Milyen volt a Színházak Éjszakája? - Képekben a válasz
Milyen volt a Színházak Éjszakája? - Képekben a válasz
Milyen volt a második Színházak Éjszakája? Választ képekben adunk. Idén másodszorra rendezték meg a Színházak éjszakáját. 14 színházban gördült fel délután a függöny, amit hajnalig nem is engedtek le. "A japán színészek között él a mondás a különleges harmadik szemről, vagyis a színész egy szemével csak a nézőt figyeli. A Színházak éjszakáján fordított a helyzet, a nézők láthatnak a kulisszák mögé. Színházasdit játszik szinte az egész város" - mondta Tarlós István a rendezvény pénteki sajtótájékoztatóján. Hogy igaza lett-e, arról képeink tanúskodnak.Milyen volt a Színházak Éjszakája? - A válasz képekben:1. A műszakiak sokmindent megmozgattak a Színházak Éjszakájáért. 2. Már délután hatalmas sor állt az Operettszínház előtt. 3. A Víg előtt lovacskázni is lehetett. 4. Az Operett rajzverseny eredményhirdetéssel kezdte programját. ( A képen Papadimitriu Athina és Janza Kata) 5. Gazdag László, a Kolibri színésze és a műszak egy hónapig dolgozott a meseautomatán, hogy időre elkészüljön. 6. A kedvenc meséjüket razolták meg a gyerekek, a rajzért cserébe a szerencsekerék bábetűdöt választott, az automata működésbe lépett. 7. A Kolibri délután jelmezbemutatót rendezett. (A képen: Czupi Dániel és a bábosok divatja) 8. Volt olyan báb, amit három embernek kellett mozgatnia. 9. Az állatok divatját is megismerhette a közönség. (A képen: Mészáros Tamás) 10. A nézők azt is végigkövethették, hogy öltözködnek a kulisszák mögött. 11. Oroszlán is színpadra lépett. (A képen: Gazdag László) 12. Sőt, démoni lények is megjelentek... (A képen: Farkas Éva) 13. A Radnóti Színház előtt 6 óra felé alakult ki hosszabb sor. 14. Sokan várták Vámos Miklóst, aki telt ház előtt rendelt. 15. Művészkocsma is üzemelt a Radnótiban. (A képen, a pultnál: Wéber Kata) 16. Kováts Adél sminkelési tanácsokat osztott meg. 17. Akadt, akit a színésznő átváltoztatott... 18. ... nem is egy. 19. Négy jelenetet láthattak az érdeklődők egy házasságból... (A képen: Szávai Viktória) 20. A Radnótiban késő este a Mozgófénykép-dalok történetébe avattak be a színészek és Hajós András. (A képen: Rétfalvi Tamás, Petrik Andrea) 21. Tolcsvay-dalok is szóltak az Operettben. (A képen: Siménfalvy Ágota) 22. Vágó Bernadett és Dolhai Attila, illetve 23. Homonnay Zsolt és Janza Kata duettet is énekeltek. 24. Muri Enikő ismét vendégségben járt. 25. A jegyárusítás hajnalban sem szünetelt.26. Kulisszajárást is tartottak a Kolibriben. 27. A ruhatárban sem unatkoztak. 28. Dörner György a Hotel Californiát énekelte az Újszínházban ... 29. Vári Kovács Péter és 30. Simon Kornél is Beatlest pengetett, a nézők alig bírtak ülve maradni.. Na jó, egyes nézők. 31. A Madách Színház színpadára bárki felléphetett és megtanulhatta a Mary Poppins koreográfia egy részét. 32. Hajnalig fotózkodtak a büfénél. 33. Három féle plakátdíszletet is felállítottak. 34. Így készült a Macskák-smink és.. 35. ...ilyen lett. 36. Az Éjszaka eseményeit több stáb dokumentálta... (A képen: Bíró Kriszta az Örkény Színház előtt) 37. ... no meg Znamenák István, aki az Örkény Színház társulatát erősíti szeptembertől. Fotó: Tóth Berta / foto.szinhaz.hu Természetesen ott is nyüzsgött az élet, ahol nem (mi) kattintottunk, például a1. A Bábszínházban (A képen: Szolár Tibor, Spiegl Anna, Hoffer Károly)2. Katona József Színházban (A képen: Szacsvay László, Ötvös András, Nagy Ervin, Klacsán Margó)3. A Vígszínházban (A képen: Hegedűs D. Géza és Kern András) 4. A Jurányiban (A képen Nagy Zsolt, aki kung-fu edzést tartott)5. A József Attila Színházban (A képen Nemcsák Károly) és a SZABAD TÉR SZÍNHÁZ két helyszínén is!Színház.hu
2013.05.06. 05:01
Szinhaz.hu
Az ének iskolája: Valovics Marcella - Dynamite
Az ének iskolája: Valovics Marcella - Dynamite
"Majdnem, hogy kész női hangod van" - ezt tette hozzá értékeléséhez Hajós András. A fiatal rapper Szanditól és Hajóstól 4-est, tanárától, Viktortól pedig 4/5-öt kapott. A közönségnek nem annyira tetszett, hogy Szulák Andi 3/4-et adott a produkcióra. [Dátum: 2013.05.04. 20:23]
2013.05.04. 20:23
Zene.hu
Az ének iskolája: Tabatabai Nejad Flóra - Once upon a december
Az ének iskolája: Tabatabai Nejad Flóra - Once upon a december
"Nagyon klassz dolgok vannak a hangodban" - árulta el Hajós András a színpadon álló Flórának. Tanárától, Szanditól a fiatal tehetség 5-öst kapott, a többi tanártól pedig 4-est. [Dátum: 2013.05.04. 19:48]
2013.05.04. 19:48
Zene.hu
Hajós András fuldokolt
Majdnem meghalt Hajós András. Az ének iskolája tanára csak a szerencsének köszönheti, hogy nem fulladt vízbe.
2013.05.02. 17:46
Stop.hu
Puzsér Róbert (Átlátszó): Ákos és az Igazság-minisztérium
Az Orwell-életműre hivatkozva parádézó Kovács Ákos hirtelen elveszti szolidaritását a kiszolgáltatott és eszköztelen adórabszolgák iránt. [...] Bővebben! Komment (50)
2013.05.01. 16:02
Mandiner.hu
Gömbölydeden is nőies! Hernádi Judit lánya bátran vállalja telt idomait - Képeken!
Gömbölydeden is nőies! Hernádi Judit lánya bátran vállalja telt idomait - Képeken!
Hernádi Judit lánya, Tarjáni Zsófia a telten vonzó nők táborát erősíti.
2013.05.01. 14:05
Femina.hu
Kirabolták az RTL sztárjának lakását
A Csillag Születik című tehetségkutató műsorba testvérével jelentkezett, de csak Horváth Tamásnak adott esélyt a zsűri. A zenészt nemrég egyik fellépésére elkísérte kedvese is, amikor megszólalt a mobiltelefonja. A szomszédja kereste őket, hogy azonnal menjenek haza, mert betörtek hozzájuk.
2013.04.30. 18:58
Stop.hu
Majdnem megfulladt Hajós András
Majdnem meghalt Hajós András. Az ének iskolája tanára csak a szerencsének köszönheti, hogy nem fulladt vízbe - tudta meg a Life.hu.
2013.04.30. 15:20
Life.hu
"Nem engedhető meg a közöny!" - Interjú Gergye Krisztiánnal
"Nem engedhető meg a közöny!" - Interjú Gergye Krisztiánnal
Gergye Krisztián Társulata és az Átrium Film-Színház egy kivételes összművészeti produkció megvalósítását tervezi a 80-as évek kuriózumaként értékelhető Bizottság zenekar dalainak felhasználásával. Ennek kapcsán Gergye Krisztiánnal olvashatnak interjút. Volt egyszer egy kitörölhetetlen nyomot hagyó underground zenekar - az A.E. Bizottság. Generációk fújták kívülről két nagylemezük – Kalandra fel! és Jégkrémbalett – majd minden sorát. Május 4-én és 5-én az Átrium Film-Színházban egy kortárs tánc-opera bemutatójára kerül sor - a Bizottság nyomában. S hogy ez a műfaji eklektikusságában is leginkább a barokk operák stílusjegyeit magán hordozó ősbemutató, pontosan miből és hogyan építkezik, az opera amorale rendező-koreográfusa, Gergye Krisztián mesélt. Fotók: Kincses GyulaEmlékszem, hogy középiskolás éveimben, az anyám naponta kifakadt, hogy: „sírba visszük” a Bizottság-mániánkkal. De hát nem volt mese, a barátokkal újra meg újra meg kellett hallgatni ezeket a lemezeket. Téged, aki egy generációval „beljebb” vagy, mikor szippantott be a Bizottság-életérzés? Én már közvetve találkoztam a Bizottság-életművel, de az előttem járó generációkhoz hasonlóan, bennem is mély nyomot hagyott ez a művészeti szabadságot kommunikáló életérzés, amit ők képviseltek. Amit a zenekar tagjai - Wahorn András, fe Lugossy László és ef Zámbó István – megfogalmaztak, az egy olyan kulturális referencia, mondhatni: közkincs, ami egyrészt nem veszhet el, másfelől ma is tökéletesen érvényes. Mint kortárs művészt borzasztóan izgat, hogy miként lehet mindehhez itt és most viszonyulni. Biztos sokan emlékeznek rá, hogy a Műcsarnokban 2011 őszén volt egy nagyformátumú kiállítás a Bizottság-jelenségről. Nem véletlenül, mert amit ők közvetítettek az szerintem hungarikum, legalábbis underground-szinten. Gulyás Gáborral (az intézmény akkori igazgatója, a szerk.), akivel sok éve állunk munkakapcsolatban, elgondolkodtunk azon, milyen csodálatos lenne a Bizottság-életművet egy kanonizált mű-formába helyezni. A kiállítás időtartama alatt sajnos nem tudtuk létrehozni ezt a darabot, de most szerencsére az Átriumban megvalósul. Hogy kezdtél bele a munkába? Mi volt a színpadi vezércseled?Gyakorlatilag egy számot sem tudtam kihagyni a két lemezről. Egyébként mindig maximális tisztelettel viszonyulok a megírt szöveghez. Először megvizsgálom, hogy a mű maga mit közvetít és csak ezt követően kezdem el szétszedni, boncolgatni. Olvasva és hallgatva ezeket a Bizottság szövegeket, a számok egymásutánisága kiadott egy színpadi dramaturgiát: nevezetesen két gyökeresen más társadalmi pozíciót betöltő házaspár történetét. Miután kialakult a darab szerkezete, átadtam a „karmesteri pálcát” Philip Gyurinak (az előadás zenei mindenese, a szerk.) aki elég erőteljesen a barokk operák irányába vitte el ezt a művet. Az biztos, hogy egyetlen résztvevőnek – tánconak, énekesnek, zenésznek - sincs könnyű dolga, mert a lehető legabsztraktabb helyzetekbe fogom őket belerakni, párosítva teljesen triviális szituációkkal. Éppolyan vicces-ironikus képet mutat ugyanis az elnök és a first lady viszonya, mint a magyar, középosztály alatti, kisebbségi házaspár története. Ezért is örülök, hogy az Átriumban jön létre az előadás, ami ugye egy filmszínház, mert megpróbáljuk a Nemzeti Operaházat odavarázsolni, majd a következő pillanatban, egy lakótelepi konyha hátsó sarkába kalauzolni a nézőt. Szerencsére Wahorn Andráséktól annyira szabad kezet kaptam, hogy ténylegesen felépíthettem egy furcsa víziót, amihez a munkatársaim már jól tudják, hogy kell viszonyulni. A hangulatok is úgy váltakoznak, úgy simulnak egymásba, ahogy a műfajok/házaspárok adják egymásnak a stafétát? A műfajok fedni fogják egymást, a mozgásban is az átmenetet keresem, azt, hogy egy háromdimenziós élő, lüktető emberi test miként tud papírmasé figurává válni. A kortárs tánc és a klasszikus balett egyszerre jelenik majd meg a színpadon, ettől adódhatnak furcsa áthallások. A szélsőségek érdekelnek, ebben az esetben az, hogy egy operai szituáció milyen sallert ad Wahorn vagy egy fe Lugossy szövegnek, és fordítva. Éppen ezért hozunk létre egy úgymond kortárs tánc-operát, amiben a mi generációnk művészeti szabadságvágyáról tudunk szólni. Tulajdonképpen egy élveboncolás lesz ez a darab. Folyamatosan műfaji meghatározatlanságban dolgozom. Ez talán passzol ahhoz, amit a Bizottság is képviselt.Ahogy a bőrünk alatt lehet érezni a Bizottság-számokat, úgy fog nyugtalanítani minket a jégkrémbalett-est? Remélem. Zsigeri hatása van az ő számaiknak, pontosan ezért érdekel, hogy mindez miként interpretálható ma. Nem a Bizottságnak állítunk emlékművet, hanem az ő számaikból írtunk egy önálló alkotást, ami az ő korukra éppúgy reflektál, mint a jelenre. A kortárs életérzést ezek szerint egy amorális opera testesíti meg? Szándékosan ez a címe a darabnak, mivel a mindenkori hatalom és művészetellenességgel szembeni küzdelem fogalmazódik meg benne. A jelenlegi amorális szituációban – amikor nem lehet elhazudni, hogy a független művészet milyen hányatatott helyzetben van idehaza -, a nyers hangnem megengedhető. A nagy kérdés tehát az, hogy miként lehet a szarra masnit kötni úgy, hogy utána a szar mégiscsak szar maradjon, a masni meg masni! Ez az előadás egy függetlenségi nyilatkozat is egyben. Nyilván hordoz majd politikai töltetet, de csak annyiban lesz direkt, amennyiben a néző annak éli meg. Ami a Bizottságban harminc éve megfogalmazódott, és amit ma is kimondottan hangsúlyosnak gondolok az az, hogy nem engedhető meg a közöny! Az előadás műfaja lesz a jégkrémbalett? Ahogy mondod. Amikor vázoltam Wahorn Andrásnak ezt az „elmebeteg” ötletemet, akkor azt mondta, hogy minden rendben, csak a darab címén kell elgondolkodni, mert ők már ugye létrehozták a Jégkrémbalettet. Ez tehát nem egy kortárs táncelőadás, hanem egy amorális opera egy elvonásban. Ez így csodálatos, nem? A darabnak "meglepetésáldozatai" is lesznek... Valóban minden alkalommal más és más meglepetésáldozata lesz az előadásnak. Elképzeléseink szerint az egyik estünkön Alföldi Róbert, másik alkalommal Udvaros Dorottya, vagy éppen Hernádi Judit halálozik el - ironikus és vicces keretek között - a színpadon. Ezek a színészóriások gesztust tesznek a függetlenekért, amikor a darab közben jelképesen elhunynak. Azt viszont egyelőre még nem árulnám el, hogy a május 4-i bemutatón melyikük áldozza fel magát értünk, mert akkor hol marad a meglepetés? Az interjút készítette: Hegedűs Claudia Színház.hu
2013.04.30. 05:00
Szinhaz.hu
A péniszméregető Hajdú Péter és Puzsér Róbert a hét lúzerei
A két megosztó figura csatározása akár érdekes is lehetne, ha nem az erőfitogtatásról szólna.
2013.04.29. 13:36
Velvet.hu
Az ének iskolája: Hamar Barni - Learning to let go
Az ének iskolája: Hamar Barni - Learning to let go
"Végig velünk szemezett, és ránk, a közönségre koncentrált" - ez tetszett talán a legjobban Szandinak Barni produkciójában. Hajós András a fiú gitártudását is dicsérte. [Dátum: 2013.04.29. 05:16]
2013.04.29. 05:16
Zene.hu
Puzsér: Számomra minden pénzt megér
Puzsér Róbert elmesélte, milyen ételekkel lehet levenni a lábáról. A kemény kritikus a legkiemelkedőbb filmes alkotásokban szereplő fogásokat tűzte étlapra.
2013.04.28. 15:07
Stop.hu
Kurcz Szandi – Rolling in the deep (Az ének iskolája)
Kurcz Szandi – Rolling in the deep (Az ének iskolája)
“Kőkemény rocker csaj vagy, csak még nem tudod” – így véleményezte Király Viktor Szandi produkcióját. Hajós András és Király Viktor ugyanarra gondolt: szerintük tiszta Janis Joplin a fiatal tehetség. Kurcz Szandi – Rolling in the deep
2013.04.28. 10:57
Doily.hu
Hajós András: "Kis híján meghaltam"
Hajós András: "Kis híján meghaltam"
Hajós András Az ének iskolája adásában emlékezett vissza gyerekkorában történt esetére.
2013.04.28. 04:04
Nlcafe.hu
Az ének iskolája: Arany Timi - Hurt
Az ének iskolája: Arany Timi - Hurt
"Egy irgalmatlan nehéz dal volt ez, korunk egyik legképzettebb énekesnőjétől" - tette hozzá értékeléséhez Hajós András. Király Viktor szerint sikerült nem lemásolnia Christina Aguilerát Timinek, hanem másképp énekelte el a dalt. [Dátum: 2013.04.27. 21:18]
2013.04.27. 21:18
Zene.hu
Az ének iskolája: Lőrincz Álmos - Mit tehetnék érted
Az ének iskolája: Lőrincz Álmos - Mit tehetnék érted
"Nagyon szépen, tisztán énekelsz, látszik, hogy jó érzéked van hozzá" - ezeket mondta Hajós András Álmosnak a produkciója után, ami alatt Szulák Andi kissé elérzékenyült. [Dátum: 2013.04.27. 20:39]
2013.04.27. 20:39
Zene.hu
Visszahívható népet követeltek, Döbrögit éltették - Fotók
Abszurd "politikustüntetést" rendezett szombaton a város szívében a 4K! - Negyedik Köztársaság Mozgalom és a Kétfarkú Kutya Párt. Vezérszónokuk Puzsér Róbert volt.
2013.04.27. 20:12
Stop.hu
Az ének iskolája: Scherzinger Gábor és Rafi - Fújd el jó szél
Az ének iskolája: Scherzinger Gábor és Rafi - Fújd el jó szél
"Ti férfiak voltatok, ez egy nagyon kemény, férfias produkció volt" - Hajós András így véleményezte az ikrek produkcióját. [Dátum: 2013.04.27. 20:04]
2013.04.27. 20:04
Zene.hu
Az ének iskolája: Kurcz Szandi - Rolling in the deep
Az ének iskolája: Kurcz Szandi - Rolling in the deep
"Kőkemény rocker csaj vagy, csak még nem tudod" - így véleményezte Király Viktor Szandi produkcióját. Hajós András és Király Viktor ugyanarra gondolt: szerintük tiszta Janis Joplin a fiatal tehetség. [Dátum: 2013.04.27. 19:45]
2013.04.27. 19:45
Zene.hu
Vélemény: Kriti-kuss!
Vélemény: Kriti-kuss!
Ha bárki tudni akarja, ki találta fel a spanyolviaszt, ki fújja a passzátszelet, kinél van a bölcsek köve és ki miatt kel fel minden hajnalban a nap, annak szívesen megadom a választ: Puzsér Róbert.
2013.04.27. 11:55
Borsonline.hu
A Showder klubosok visszavágtak Puzsérnak
A Showder klubosok visszavágtak Puzsérnak
Megjelent a Showder Klub felvételén Puzsér Róbert, aki néhány napja földig alázta írásában az egész stand up comedy műfajt.
2013.04.26. 21:20
Hir24.hu
Élesedik a helyzet: egymást pereli Hajdú és Puzsér
Puzsér Róbert büntetőfeljelentést tett Hajdú Péter ellen, míg a televíziós Puzsérral szemben több pert is kilátásba helyezett. Hajdú szerint Puzsér nemcsak őt, de a családját is bántotta egyik írásában, a kritikus viszont azt állítja, hogy Hajdú Péter megfenyegette őt.
2013.04.26. 19:25
Stop.hu
Puzsér Róbert (Puzsér Róbert Facebook): Hazai stand-up válogatott
4-3-3-ban fognak játszani, ahogy a Barca. Vagyis ahogy a Bayern. [...] Bővebben! Komment (16)
2013.04.26. 18:16
Mandiner.hu
Kigyógyult a pánikbetegségből Hajós András
Pánikbetegsége miatt szüneteltette a színpadi szereplést Hajós András, ám most visszatér az Emil.Rulez!.
2013.04.26. 14:01
Kiskegyed.hu
Perekbe torkollt Puzsér Hajdú Péter elleni hadjárata
A műsorvezető polgári és büntetőpereket indít Puzsér Róbert ellen, a kritikus meg büntetőfeljelentést tesz a műsorvezető ellen.
2013.04.26. 10:40
Velvet.hu
Tévés produkció különleges hatással
Tévés produkció különleges hatással
Az ének iskolája változtathat azokon a berögzült szokásokon, amelyekbe a hazai televíziós piac belecsúszott – mondta el az mmonline.hu-nak adott interjúban Hajós András, a TV2 produkciójának egyik „tanára”, Szulák Andrea pedig kiemelte, hogy ez a műsor messze felülmúlja a kereskedelmi és bulvár igényeket. A csatorna múlt szombaton indult, gyerekekkel készülő tehetséggondozó műsora villámrajtot vett, az első adás 2,6 millió nézőt ért el, a 18-49 éves korosztályban 32,3 százalékos volt a közönségaránya.  
2013.04.26. 10:36
Mmonline.hu
A Showder Klubosok visszavágtak Puzsérnak - videó
A Showder Klubosok visszavágtak Puzsérnak - videó
Faramuci helyzet alakult ki a Showder Klub felvételén. Megjelent az a Puzsér Róbert, aki földig alázta írásában az egész stand up comedy műfajt.Részletek &raquo
2013.04.25. 22:10
Puzsér Róbert (Facebook): Hajdú Péter súlyosan megfenyegetett
Ügyvédem tanácsára büntetőfeljelentést teszek. [...] Bővebben! Komment (41)
2013.04.25. 19:41
Mandiner.hu
Beszólt a főnökeinek! Azonnal kirúgták a magyar tévést - Mégis megjelent a forgatáson
Beszólt a főnökeinek! Azonnal kirúgták a magyar tévést - Mégis megjelent a forgatáson
Puzsér Róbert durván beszólt a Showder Klub-osoknak.
2013.04.24. 06:05
Femina.hu
Az ének iskolája: Tabatabai Nejad Flóra - Big Big World
Az ének iskolája: Tabatabai Nejad Flóra - Big Big World
Flóra produkcióját Szandi egy puszival jutalmazta, Hajós András pedig azt mondta, hogy pontosan ő is ilyen kislány volt. [Dátum: 2013.04.23. 18:21]
2013.04.23. 18:21
Zene.hu
Kiss Ádám lemondta fellépéseit, és találkozott Puzsérral
Kerülgette egymást Kiss Ádám és a neki beszóló Puzsér Róbert a Showder Klub újabb felvételén. Utóbbi monológját aggályosnak találhatja az RTL Klub jogi osztálya, vélhetően megvágva kerül a képernyőre.
2013.04.23. 13:10
Origo.hu
Hajós András nap mint nap megkérdezi magától
Hajós András is tanít Az ének iskolájában. Az énekes kollégaként tekint kisdiákjaira, akikkel a TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című szerdai műsorának felvételén meséltek a közös munkáról.
2013.04.23. 08:05
Stop.hu
Szeretheti-e Jávor Pál Perczel Zitát?
Szeretheti-e Jávor Pál Perczel Zitát?
Megtartotta idei évada utolsó premierjét a Radnóti Színház. Nényei Pál Mozgófénykép című zenés darabja többek között arra a kérdésre is választ ad, szeretheti-e Jávor Pál Perczel Zitát... A Színház.hu képekben arra felel, milyen előadást láthatnak a nézők. A darabról:A két világháború között egy ország adta át magát önfeledten a gombamód szaporodó mozikban játszott andalító szerelmi történeteknek. Pillanatok alatt sztárok születtek: az újonnan feltűnt filmcsillagok milliós rajongótáborral dicsekedhettek. A Mozgófénykép hősei a kor moziszínészeinek nevét viselik, ki-ki azt, aki egy korabeli filmben játszotta volna. A fordulatok is ismerősek: ifjú, ám sértődékeny szerelmesek, rosszlány jó szívvel, egy régi de soha nem múló szerelmi háromszög a sármőr, a díva és a gazdag gyáros között. Nényei Pál darabjában a harmincas-negyvenes évek édes-bús filmjeinek atmoszférája jelenik meg: a nyúlszőrkalapok, vikszoló szobalányok, dinsztelt őzgerincek, az egymást csaló sármőrök és dizőzök világa. A békés-boldog zsivajban alig hallatszanak a Horthy-korszak nyomasztó akkordjai. Egy filmvégjáték korabelinek tűnő slágerekkel, melyek zenéjét Dinyés Dániel, szövegét Hajós András írta. Göttinger Pál rendező szavaival:Próbanapló készült, itt az ötödik rész:Filmvégjáték – olvashatják a műfaji megjelölést a Mozgófénykép színlapján az érdeklődők. De mit is jelent ez pontosan?Nos, erre nem egyszerű válaszolni. De az már ennyiből kiderül, hogy köze van a filmhez, Karády, Törzs, Kabos, Perczel, Ráday vagy Jávor nevét olvasva pedig a korszakot sem nehéz behatárolni. De mégis hogyan fog működni valami, ami minden bizonnyal nagyon kötődik a filmhez, a színpadon?Úgy gondolom, egyre bátrabban ki lehet jelenteni: jól. A rendező (Göttinger Pál) és a színészek gyakran konkrét filmek konkrét jeleneteire támaszkodnak („Ez most hasonló szituáció, mint a Halálos tavaszban, nem?”). Persze a legjobban mindenki a maga karakterére koncentrál: szóba kerülnek Karády életének bizonyos mozzanatai, Törzs szerepei, Jávor kiejtése…Külön izgalomra adhat okot, hogyan valósulnak majd meg színpadon a melodramatikus elemek – hiszen ezidáig ezt mindenki (kizárólag) filmes műfajként tartotta számon.Persze a kellő hangulat megteremtésében igencsak fontos szerep jut Horgas Péternek (az előadás díszlettervezője) és Bujdosó Nórának (jelmeztervező) is. Mind a ketten javában dolgoznak már (közben azért be-benéznek a próbákra), és a próbatáblán egyre többször olvasható a ruhapróbák időpontja – hiszen lassan közeleg a premier.Nem feledkezhetünk meg a zenéről sem, mivel az a korabeli filmeknek, és az előadásnak is fontos részét képezi. Mindenféleképpen Hajós András (dalszövegíró) és Dinyés Dániel (zeneszerző) munkáját dicséri, hogy az ember két óra után is élvezettel hallgatja a mozgás-/énekpróbákon ugyanazt a dalt; sőt, gyakran még a szünetekben is hallani, hogy azt dúdolja Nényei Pál (a szerző), fütyülik a színészek, énekelgetik a díszletezők (akiket mellesleg majd a színpadon is láthatunk). Nem csoda, ha utána napokig ki sem tudja verni az ember a fejéből.Fontos szerep jut Katona Gábornak (koreográfus) is, aki egyes jeleneteknél mintegy társrendezőként működik közre. Amellett, hogy látványos, élvezetes táncokat tanít be a színészeknek (akik olykor még egymás lépéseit is igyekeznek ellesni), gyakran ad tanácsokat, ötleteket a prózai részek mozgásaihoz is. Így aztán az előadásban nem csak a táncok lesznek pontosan megkoreografálva, hanem a vívás, ugrás, fekvés is – hogy csak a legizgalmasabb helyzetek közül soroljak párat.Katona Gábor egyaránt megmutatja Jávor Pál hölgykoszorújának, hogyan csónakázzanak, és Barkay Mici férfikarának, hogyan „gorillázzanak”. Sőt, Göttinger Pállal és Bálint Andrással együttműködve még Adorjáni Bálintot is megtanítják víz nélkül úszkálni fel-alá a színpadon.Az biztos, hogy a Mozgófénykép egy rendkívül izgalmas, látványos előadás lesz. Annyit elárulhatok, hogy bár a film világából merít a történet, vetítés nem lesz – lesz viszont ének, zene, tánc, izgalmas díszletek, látványos jelmezek… De hogy mit keres ebben az előadásban 6 ember, 40 báb és Hoffer Károly (aki a Színház- És Filmművészeti Egyetem végzős hallgatója) ötletei… Kiderül április 21-én, a bemutatón! Szerző: Fabacsovics LiliAz előadásról képekben: 1. Rétfalvi Tamás (Ráday Imre) és Petrik Andrea (Perczel Zita) 2. 3. Kováts Adél (Karády Katalin) 4. Gazsó György (Kabos Gyula) és Szervét Tibor (Törzs Jenő) 5. Szávai Viktória (Barkay Micike) 6. Drága Diána (egy hölgy) és Adorjáni Bálint (Jávor Pál) 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 22. 23. 24. 25. Fotó: Tóth BertaSzínház.hu
2013.04.22. 05:00
Szinhaz.hu
Tabatabai Nejad Flóra – Big Big World (Az ének iskolája)
A 8 éves kislányról már a bölcsödében kiderült, hogy őstehetség. A dalokat hallás után tanulja meg. Flóra kéttannyelvű iskolába jár, ahol a magyar mellett angolul is tanul. Flóra produkcióját Szandi egy puszival jutalmazta, Hajós András pedig azt mondta, hogy pontosan ő is ilyen kislány volt. Forrás: TV2.hu
2013.04.20. 21:03
Doily.hu
Dani Matyi – Érzed már a szív szavát (Az ének iskolája)
Dani Matyi egy igazi Szulák Andrea rajongó, ezt nem is titkolta. Hajós András szerint jó kölyök hangja van Matyinak, Szandi a dinamikát és a pillantásokat dicsérte. Forrás: TV2.hu
2013.04.20. 20:42
Doily.hu
Őstehetség és cuki kislány Az ének iskolájában
Friderikusz Sándor megnyitotta a tehetségek előtt Az ének iskoláját, és remekül hozta az osztályfőnöki szerepkört. Hajós András vicces volt, Szulák Andrea olvadozott a zsűriasztal mögött, Király Viktorról kiderült, hogy bírja a gizda gyerekeket, Szandi pedig megtalálta gyermekkori önmagát.
2013.04.20. 19:06
Life.hu
Hadjáratot indított Hajdú ellen Puzsér
Hadjáratot indított Hajdú ellen Puzsér
Puzsér Róbert folytatja a Hajdú Péter elleni háborúját: most egy újfajta show-műsorhoz keresne szereplőket, amelyben kifigurázná a Frizbi műsorvezetőjét.
2013.04.20. 10:00
Borsonline.hu
Amikor csokit vesz, odaszúrok neki
Szulák Andrea szerint az őszinteség a legfontosabb, Hajós András viszont azt szeretné, hogy a gyerekek jól érezzék magukat a szombaton induló Az ének iskolája című műsorban. Király Viktornak a tisztelet kivívása a legfőbb gondja, Szandi pedig azt próbálja átadni, amit Fenyő Miklóstól tanult annak idején - a műsorvezető-osztályfőnök, Friderikusz Sándor mindeközben megvédené a gyerekeket a szerinte néha túl szigorú tanároktól tanári karával beszélgettünk a műsorról.
2013.04.20. 02:30
Origo.hu
Visszatért a zenéhez Hajós András
Beszólások és kritizálás helyett újból zenével fog foglalkozni Hajós András, aki zenekarával újra színpadra lép és a TV2 zenés, gyermek tehetséggondozó műsorában is szerepet vállalt - tudta meg a Life.hu.
2013.04.19. 21:20
Life.hu
Puzsér Róbert (Facebook): A humor olyan, amilyenné tesszük
Puzsér Róbert (Facebook): A humor olyan, amilyenné tesszük
A legsúlyosabb tévedésed mind közül az, hogy azt képzeled: a közönség nevetése mindent legitimál, minden felelősség alól felment. [...] Bővebben! Komment (21)
2013.04.18. 08:40
Mandiner.hu
Puzsér Róbert (Facebook): A véleményemet nem lehet megvásárolni
A tököm tele van „a haverod haverja a haverom” belterjes szisztémájával, az állandó jópofizással és keresztbepromózással. [...] Bővebben! Komment (13)
2013.04.17. 18:21
Mandiner.hu
Hajós Andrásnak egyértelmű volt
A Heti Hetesben ismerte meg igazán a nagyközönség, amelynek hét évig volt oszlopos tagja. Most zenetanárként mutatkozik be a hamarosan induló Az ének iskolája című gyermek tehetséggondozó műsorban Hajós András. Emellett zenekarával, az Emil.RuleZ!-zel sem tétlenkedik, a napokban jelentették be, hogy öt év után a soproni VOLT fesztiválon koncerteznek újra. A sokoldalú művésszel a Vasárnapi Hírek készített interjút.
2013.04.16. 20:07
Stop.hu
Puzsér Róbert (Facebook): Ami tíz éve progresszív volt, az ma már kevés
Nemcsak Kiss Ádámnak, hanem a hazai stand-up egészének, ahogy egyszer majd a magyar társadalomnak is fel kell nőnie! [...] Bővebben! Komment (17)
2013.04.16. 10:59
Mandiner.hu
Hajóst visszavárják az RTL klubnál
Hajóst visszavárják az RTL klubnál
Hajós András a TV2 hamarosan induló produkciója miatt elhagyta anyacsatornáját, az RTL Klubot. Egykori főnöke viszont szívesen visszafogadná a TV2-n futó műsor után.
2013.04.15. 12:35
Borsonline.hu
Külön karriert csinált Hernádi Judit melle
Külön karriert csinált Hernádi Judit melle
A színésznő kebléről legalább annyi cikk jelent már meg, mint a művészetéről.
2013.04.15. 10:40
Hir24.hu
Hernádi Judit melle külön karriert csinált (18+)
Hernádi Judit melle külön karriert csinált (18+)
A színésznő kebléről legalább annyi cikk jelent már meg, mint a művészetéről. Hiszik vagy sem, a legnőiesebb testrészének külön rajongói oldala is van.
2013.04.15. 08:15
Borsonline.hu
Vélemény: Testrészek
Vélemény: Testrészek
Hernádi Judit keblét generációk csodálták. Miért is lepődnénk meg azon, hogy a közösségi portálon saját oldalt kapott ez a nemes testrész? A jelenleg éppen serdülő fiúkák is biztosan rákerestek már arra a gazdag képtermésre, amely az elmúlt évtizedekben Juci néni domborulatait megörökítette.
2013.04.15. 08:15
Borsonline.hu
Hernádi Judit nem szereti a meglepetéseket - videó
Hernádi Judit nem szereti a meglepetéseket - videó
Hernádi Judit sajátos humorával vette le a lábáról Eszményi Viktóriát. A két művésznő hosszú évekkel ezelőtt ismerkedett meg egymással, de a mai napig pontosan emlékeznek az első találkozásukra.Részletek &raquo
2013.04.13. 01:45
Megható! Nagyon meglepték Hernádi Juditot
Megható! Nagyon meglepték Hernádi Juditot
Hernádi Judit április 11-én ünnepelte születésnapját, a 8:08 – Minden reggel stábja pedig szolgált néhány meglepetéssel a színésznő számára. [Dátum: 2013.04.12. 02:19]
2013.04.12. 02:19
Zene.hu
Boldog születésnapot, Hernádi Judit! - videó
Boldog születésnapot, Hernádi Judit! - videó
Részletek &raquo
2013.04.11. 15:00
Hernádi Juditot jól meglepték
Hernádi Judit nem szereti az ünnepeket, születésnapi köszöntése mégis jól sikerült az RTL Klub 8:08 - Minden Reggel című műsorában. A színművésznőt alaposan meglepte lánya, Zsófi és barátnője, Eszményi Viktória.
2013.04.11. 12:58
Stop.hu
Rettegés! Nagyon félt a börtönben a magyar sztár!
Bár csak egy barátságos meghívásnak tett eleget, Hernádi Judit meglehetősen idegesen lépett be a börtön ajtaján. A színésznő nem bírja a bezártságot és egy picit tartott is az elítéltektől, de azok hamar elbűvölték őt színészi játékukkal, bókjaikkal és szeretetükkel.
2013.04.09. 15:10
Kiskegyed.hu
Börtönbe „vonult” Hernádi Judit - videó
Börtönbe „vonult” Hernádi Judit - videó
Rendhagyó színházlátogatás – börtönbe vonult csütörtök délelőtt Herenádi Judit és Németh Kristóf. A két színész a fogvatartottak előadását nézte meg.Részletek &raquo
2013.04.04. 22:15
„A tanár fontosabb, mint a miniszterelnök"
„A tanár fontosabb, mint a miniszterelnök"
Nagy Feró használható tudást és focit, Fluor Tomi sapkaviselést és fegyelmet, Puskás Peti kevesebb magolást vár el a jó iskolától. Hajós András szerint a tanár fontosabb, mint a miniszterelnök.
2013.04.04. 17:50
Hir24.hu
Jön a 2. Színházak Éjszakája - Kiderült a program
Jön a 2. Színházak Éjszakája - Kiderült a program
Május 4-én 13 színház és a Jurányi Inkubátorház részvételével jön a második Színházak Éjszakája. Cikkünkből kiderül, mi lesz az idei program.„A Színházak Éjszakája páratlan alkalom arra, hogy a színházak megmutassák magukat. Nagy öröm volt látni múlt évben, mennyi ember hömpölygött az utcán. Én most is részt veszek a rendezvényen. Külön öröm, hogy idén a Jurányi Inkubátorház is csatlakozott a programhoz. Azt gondolom, a múlt évad legnagyobb színházi dobása a ház létrehozása volt” – mondta Csomós Miklós a rendezvény sajtótájékoztatóján az Operettszínházban. Kerényi Miklós Gábor, a színház főigazgatója pedig úgy fogalmazott: „Ez az éjszaka egy egészen csodálatos összefogás eredménye. Olyan, mint egy nagy nagy kézfogás.”A Színházak Éjszakáját a Fővárosi önkormányzat színházai hozták létre 2012 áprilisában. A különleges programokat kínáló rendezvényen akkor nyolcezer látogató vett részt. Az eseménysorozat sikerét az is mutatja, hogy a szervezők és a résztvevő teátrumok másodszorra is nekivágnak az Éjszakának. Az idei programból sem maradhatott ki a Budapest Bábszínház, az Operettszínház, a Centrál Színház, a József Attila Színház, a Katona József Színház, a Kolibri Színház, a Madách Színház, az Örkény Színház, a Radnóti Színház, a Szabad Tér Színház, a Thália Színház, az Újszínház, a Vígszínház, és csatlakozott hozzájuk a független társulatokat tömörítő Jurányi Inkubátorház is. A Budapest Bábszínházban bábozó tobzódásra azaz - egérfutóversenyre, ördögkuglira, karikázásra, bábsimogatásra, kalandos kirakósra, báböltöztetésre, mézeskalács-díszítésre -, bábkukucskáló barangolásra és bábborzongató kísértetjárásra invitálják a játékos kedvűeket. A Budapesti Operettszínházban rajzverseny, családi mese, tánctanulás, az Operettszínház sztárjainak dalparádéja, Ördöngölő-csűrdöngölő, Operett-Musical Maraton, kulisszajárás, Operett-Musical vetélkedő és Kerényi Miklós Máté, illetve a Budapest Folk Jazz Band koncertje vár. A Centrál Színházban Vári-Kovács Péter, Simon Kornél, Hoffmann György, Dobos László játszik majd Beatles-dalokat, nyílt próbára, kulisszajárásra, illetve Avenue Q koncertre, szigorúan zsebkendőköteles programokra is sor kerül. A József Attila Színházban kiállítás nyílik a nemrég elhunyt kiváló színésznő, Bakó Márta jelmezeiből, a gyerekeket interaktív játékokra, a felnőtteket színházi idegenvezetésre, Portisch Lajos sakkmester ária- és dalestjére, sakkpartira, irodalmi szalonra, színházi beavatásra hívják. Az érdeklődők emellett részt vehetnek A nagymama című előadás közönségtalálkozóján és meghallgathatják Fehér Adrienn és Jónás Andrea koncertjét, akik Aretha Franklin, Barbara Streisand, Whitney Houston dalokat és filmslágereket énekelnek. A Jurányiban interaktív gyerekmegőrző, 4D-s esti mese szórakoztatja a piciket, a nagyobbakat pedig nyílt táncórákkal, közösségi falfestéssel, jelmezpróbával, öko- és gasztroműhellyel fogadják. Stand-upol majd Janklovics Péter, Stefanovics Angéla, Andrássy Máté, Tamási Zoltán, Bánki Gergely, jóga órát tart Stefanovics Angéla, kung-fu edzést vezet Nagy Zsolt. Lesz alvószínház a TÁP Színházzal és interaktív zenélés a Bélaműhellyel, míg a HOPPart és a Szputnyik KOTTAVETŐ címmel ad ízelítőt közös koncertszínházi előadásukból. A hajnalig tartó Afterpartyról pedig Dj Vajdai fog gondoskodni. A Katona József Színház SzeK:rénymatinét rendez Jordán Adéllal és Elek Ferenccel, a nagyszínpadon népszerű színházi sitcomuk, A Gondnokság befejező epizódját és Katona-dalokat, a Kamrában pedig három színművész - Kiss Eszter, Fullajtár Andrea és Haumann Péter- három önálló estjét mutatja be. A Kolibri Gyermek és Ifjúsági Színházban meselabirintussal, papírszínházzal, Vitéz László automatával, kulisszajárással, igazgatószimulátorral, KoliBrEATLES koncerttel, jelmez-divatbemutatóval, retro-diavetítéssel, kézműves-foglalkozással készülnek, illetve Mario és a varázsló előadással Scherer Péter és Bárdi Gergő főszereplésével. Az előadás után drámafoglalkozást tartanak felnőtteknek!A Madách Színházban Kökényessy Ági, Ladinek Judit és Pusztaszeri Kornél mesél a gyerekeknek, Ki mit tud-on vetélkedhetnek a nézők Szente Vajk vezetésével, a Fame című musical keresztmetszetét adjáka Madách Musical Tánc- és Zeneművészeti Iskola színészképző osztályának végzős hallgatói, látható lesz a L'élek, Posta Viktor zenés estje, Madách-Medley címen kórusművet hallhatnak a Madách musicaljeiből, a vállalkozó kedvűek megtanulhatják és előadhatják a színpadon a Mary Poppins híres dalát, a SZUPERFENOFRENETIKOMAXIKAPITÁLIST Oroszlán Szonjával és Sándor Dáviddal. A Színészek „Popban” program keretében Feke Pál, Gallusz Nikolett, Mahó Andrea, Nagy Sándor, Puskás Péter, Polyák Lilla és Serbán Attila, valamint a színház tánckara és kórusa is fellép. Az Örkény Színházban Pogány Judit meséit hallgathatják a gyerekek, a Meseutcában pedig Csoda és Kósza történeteivel ismerkedhetnek meg. A Kék Angyal Bárban fellépnek az Örkény Színház művészei, az Örkény presszóban a NOL Presszó mintájára a színház művészeivel Szemere Katalin beszélget. Az érdeklődők Útifilm-vetítésen is részt vehetnek, ami a társulat Japán turnéjáról ad számot, míg az IRAM FLESS-en a felnőttek is betekintést nyerhetnek az Örkény ifjúsági programjábaNeudold Júlia közreműködésével. A Radnóti Színházban az aprók találkozhatnak Bárány Boldizsárral és a Vodku Zenekarral, és Szávai Viktória játszóházában múlathatják az időt. Az előcsarnokban pedig a színészek adnak randevút a közönségnek:Formán Bálint és Rétfalvi Tamás dalokat improvizál, a nézőtéri büfében Petrik Andrea, Wéber Kata, Martin Márta és Schneider Zoltán várja avendégeket, akik Kováts Adél, Gazsó György ésSzervét Tibor tanácsadását is élvezhetik. Dr. Vámos Miklós is a Radnótiban lesz, ugyanis testi és lelki problémák unalmas taglalásával hervasztja le a nagyérdeműt, a rászorulókat meg is vizsgálja. A színház premier utáni ízelítőt is ad Mozgófénykép című előadásuk dalaiból; a Dinyés Zenekar, valamint Hajós András a Dalmagyarázó Kft. Képviselőjének közreműködésében.A Szabad Tér Színház majálist tart a Városmajorban, a közönség megismerkedhet a Parádé 75-öttel, a 75 éves Margitszigeti Szabadtéri Színpad ünnepi borkülönlegességével, a gyerekeket Süsü, a sárkány várja, a felnőtteket zumba és tangóörömtánc, várostörténeti séta, Madarász-operett, és Mozart legnépszerűbb vígoperájából, A Figaro házasságából is ízelítőt ad Fodor Beatrix, Herczenik Anna, Mester Viktória, Boncsér Gergely, Hábetler András valamint Köteles Géza. A Thália Színház a Mikroszínpadon kulisszajárással, angol nyelvű vezetésselBest of kabaréval, beszélgetéssel vár Schell Judit, Litkai Gergely és Szombathy Gyula közreműködésével. Az Újszínház Pöttöm Panna, illetve a Tájkép című előadást, kulisszajárást és a Farkas Ensemble, illetve Újszínház zenekarának koncertjét kínálja.A Vígszínház beszélgetésekkel, közönségtalálkozókkal és más izgalmas programokkal fogad mindenkit a Vígszínházban, a Pesti Színházban és a Házi Színpadon egyaránt. Ráadásul egy legendás darab születik újjá egy próbán, ahogy még sohasem láthatták, ahol a közönség aktív részvételére is számítanak, ahol minden lehetséges… Ez lesz a Vígszínházi Csárdáskirálynő.A felnőttek 1700 Ft-ért, a tanulók 1000 Ft-ért, a 6 évnél kisebb gyerekek 100 Ft-ért juthatnak be a Színházak Éjszakájára. Karszalagot április 4-től a résztvevő színházak szervezési osztályán és jegypénztárában, online a www.szinhazakejszakaja.hu , a PORT.hu/jegy, és a jegy.hu oldalakon, illetve a LIBRI könyvesboltokban vásárolhatnak az érdeklődők. A korlátozott férőhellyel rendelkező programokra csak előzetes regisztrációval lehet majd bejutni. A szervezők azt ajánlják, hogy az éjszakázni vágyók minél hamarabb váltsák meg belépőiket, mert idén is előfordulhat, hogy a jegyek hamar elfogynak, a színházak pedig nem léphetik át a befogadóképességük határát. További részletek a Színházak Éjszakája honlapján.Színház.hu
2013.04.04. 09:06
Szinhaz.hu
Hajós András: "A tanár fontosabb ember, mint a miniszterelnök"
Mitől jó egy iskola? Mi a tanárok felelőssége? Mekkora szabadság jár a diákoknak? Mire jó a diákönkormányzat? Sok felnőtt véleményét hallottuk mér ezekről a kérdésekről, ám most a középiskolások válaszolnak egy pályázat keretében. A LájkSuli-ban Facebookon kell megálmodniuk a tökéletes iskolát.
2013.04.02. 17:40
Hvg.hu
Schobert Norbi lányát kitette a TV2
Megmérettette magát Schobert Norbi és Rubint Réka kislánya, Lara a TV2 hamarosan debütáló új, tehetséggondozó műsorában, Az Ének iskolájában. A csemete nem kisebb nevek előtt csillantotta meg bájos hangját, mint Szulák Andrea, Szandi, Hajós András és Király Viktor, ám az ítészek úgy döntöttek, hogy Lara mégsem juthat tovább.
2013.03.26. 15:13
Kiskegyed.hu
Kiszórta Schobert Norbi lányát a TV2
Megmérettette magát Schobert Norbi és Rubint Réka kislánya, Lara a TV2 hamarosan debütáló új, tehetséggondozó műsorában, Az Ének iskolájában. A csemete nem kisebb nevek előtt csillantotta meg bájos hangját, mint Szulák Andrea, Szandi, Hajós András és Király Viktor, ám az ítészek úgy döntöttek, hogy Lara mégsem juthat tovább.
2013.03.26. 11:50
Stop.hu
Hajós András miatt mondott fel a tanár
Egykori tanára a TV2 új tehetséggondozó műsorának szereplője miatt hagyta ott a tanítást.
2013.03.23. 19:00
Storyonline.hu
Puzsér Róbert gúnyt űz Szaniszló Ferencből - videó
Ha nem figyelünk a hangra s nem látjuk a videón Puzsér Róbert gifes alkotását, könnyen eshetnénk abba a tévedésbe, hogy itt bizony semmi hiba, hiszen a Világpanoráma adását látjuk és halljuk. Az egészet azonban a Facebookon leplezi le a szerző.Változtatás nélkül a megmondóember bejegyzése: Az az újságíró vesse rám az első követ, aki nem törleszkedik a hatalom birtokosainak a lábához, aki nem...
2013.03.21. 11:29
Különleges műsor lesz Az ének iskolája
Az ének iskolája címmel áprilisban egyedülálló énekes-tehetséggondozó műsor indul a TV2-n gyermekek főszereplésével. Az igazi családi szórakozást ígérő műsorban olyan sztárok segítik az énekes palánták zenei fejlődését, mint az osztályfőnök-műsorvezető Friderikusz Sándor, és a tanári kar: Szandi, Szulák Andrea, Hajós András és Király Viktor. Minden eddigi tehetségkutatótól eltérő műsort mutat be áprilistól a TV2. Az ének [...]
2013.03.20. 08:42
Bellacafe.hu
Király Viktor már nem fél Friderikusztól
Kiderült, hogy Szulák Andrea, Szandi és Hajós András mellett Király Viktor is szerepel a TV2 hamarosan induló, Az ének iskolája című énekes-tehetséggondozó műsorában. Az egykori megasztáros tanárként lesz jelen és a Mokkában elárulta: nem is áll tőle olyan távol ez a feladat.
2013.03.19. 15:33
Stop.hu
Megtalálták a TV2 tehetségkutatójának zsűritagjait
Megtalálták a TV2 tehetségkutatójának zsűritagjait
Szulák Andrea, Hajós András és Szandi mellett Király Viktor lesz a tanári kar negyedik tagja a TV2-őn induló tehetségkutatóban. Az Ének iskolája című műsorban 8-14 éves gyerekek mérik össze énektudásukat a zsűri (másnéven tanárok) előtt.Tavasszal indul a TV2 új tehetségkutatója, ahol az X-faktorhoz és a Megasztárhoz hasonlóan énekelniük kell a gyerekeknek. Annyiban változik a koncepció, hogy itt nem lesz hétről hétre kieső. A tanárok instrukciókkal látják el a gyerekeket, akiknek a szakmai fejlődésük lesz előtérbe helyezve. Utolsó névként Király Viktor, az egykori Megasztár győztes csatlakozik a tanárok csapatához. Viktor elmondta a Blikk magazinnak, hogy bár fiatalokat még nem tanított énekelni, de nagyon várja már a munkát velük. Téged érdekel majd a tehetségkutató?
2013.03.19. 11:20
Hotdog.hu
Megasztár-győztes is tanárkodik a TV2 új műsorában
Király Viktor is szerepel Az ének iskolájá-ban Szandi, Szulák Andrea és Hajós András mellett.
2013.03.19. 11:05
Origo.hu
Király Viktorral erősít a TV2
Király Viktorral erősít a TV2
A Megasztár egykori győztesét hosszú pihenő után ismét foglalkoztatja a TV2. Szandi, Szulák Andrea és Hajós András mellett ő lesz ugyanis Az ének iskolája című műsor negyedik "tanára".
2013.03.18. 13:40
Hir24.hu
Négyévente mosóporokra voksolunk – ismét Csabán járt Puzsér
Akárcsak két hónapja, most is a Facebookon mandolinozta össze a hétvégi Puzsér Róbert előadásra a közönséget Ulbert Zoltán (46) békéscsabai lakos. Meglehet, szombat estére csak fele annyi érdeklődő érkezett, mint a decemberire, viszont a színpadon Puzsér megkettőzte magamagát, ugyanis elhozta a felettes énjét, azaz Gödri Bulcsut is. Mondani sem kell, így az előadók duplán savazták, oldották, forrázták, fagyasztották a Lencsési Közösségi Ház légterét, téglafalait, kerek szemű nagyérdeműjét. Még csoda, hogy ki nem gyulladtak a bajszok.
2013.03.18. 13:03
Hir6.hu
Valami újjal próbálkozik Király Viktor
Király Viktor is tanár bácsi lesz a TV2 új tehetséggondozó műsorában, Az ének iskolájában, amelyben 8-14 éves korú gyermekek fognak versenyezni. A Megasztár egykori győztese Szulák Andrea, Szandi és Hajós András mellett kapott helyet a produkcióban, ahol az osztályfőnök-műsorvezető Friderikusz Sándor lesz - tudta meg a Life.hu.
2013.03.18. 11:32
Life.hu
Áprilisban debütál Friderikusz a TV2-n
Áprilisban debütál Friderikusz a TV2-n
Jövő hónapban indul a csatorna új műsora, Az ének iskolája címmel. Szandi, Szulák Andrea, Hajós András és Király Viktor is feltűnik a műsorban.
2013.03.18. 10:05
Mmonline.hu
Megvan a Gyerek-Megasztár zsűrije
Az Új Ász megtudta, kik vállalnak tanári szerepet a TV2 új tehetséggondozó műsorában. Az Ének iskolája című produkcióban - amit a legtöbben csak Gyerek-Megasztárként emlegetnek - Hajós András mellett Szandi, Király Viktor és Szulák Andrea is zsűritag lesz.
2013.03.14. 17:40
Stop.hu
A TV2 nagy show-jában tér vissza Király Viktor
Indul a Gyerek-Megasztár: Friderikusz lesz az osztályfőnök, Hajós András, Szandi, Király Viktor és Szulák Andi pedig tanárok lesznek.
2013.03.14. 14:00
Storyonline.hu
Szulák és Szandi a TV2 új műsorában
Heteken belül indul Az ének iskolája című műsor a TV2-n, amelyben ismert emberek, zenészek tehetséges gyerekeket készítenek fel. Kiesés, versengés nem lesz, az osztályfőnök szerepét Friderikusz Sándor kapta, az egyik tanár Hajós András lesz. A Blikknek a csatorna elárulta, hogy Szandi és Szulák Andrea is csatlakozik felkészítőként: mindketten indultak A Nagy Duett című produkcióban is, utóbbi ott még versenyben van.
2013.03.14. 10:30
Origo.hu
Tanár néni lesz Szandi és Szulák
Budapest — Szulák Andrea (49) és Szandi (36) is csatlakozik Hajós András után a TV2 új tehetséggondozó műsorának „tanári karához"!
2013.03.13. 16:27
Blikk.hu
Kabaré Dunaújvárosban Hernádival! - Király Attila rendező mesélt
Kabaré Dunaújvárosban Hernádival! - Király Attila rendező mesélt
A musical-irodalom klasszikusának premierje március 22-én lesz a dunaújvárosi Bartók Kamaraszínházban. Sally Bowles szerepét Lapis Erika játssza, a Bartók társulata mellett pedig vendégművészként Hernádi Judit és Jászberényi Gábor is játszik a darabban. Király Attila rendezővel olvashatnak interjút. Színészi és koreográfusi munkáid mellet 2006 óta folyamatosan rendezel is. Mindig is érdekelt a rendezői szerepkör, vagy ez csak később alakult ki?Az első rendezésem a Hókirálynő című mesedarab volt, amellyel Konter László, a Békéscsabai Jókai Színház akkori igazgatója bízott meg. Előtte is szóba került már, hogy rendezőként vegyek részt egy alkotófolyamatban, de én mindig visszamondtam. Nem emlékszem pontosan mely darabok kapcsán kértek fel, de a válaszom az volt, hogy én elsősorban színésznek és koreográfusnak tartom magam. A rendezői munkát a Vértestvérek című musical kapcsán szerettem meg igazán. Olyan kivételes munkafolyamatnak lehettem a részese, amely ritkán adatik meg. Azóta évi egy-két előadást állítok színpadra.Eddigi rendezéseid kapcsán a kritikák kiemelték, hogy a zenés műfaj mellett komoly hangsúlyt fektetsz a szereplők közötti viszonyok, a drámai konfliktusok kibontakoztatására.A darab műfajától függetlenül a legfontosabb az, hogy a színész jól érezze magát a szerepében, mert akkor jól is fog játszani. A zene egy jól megírt musicalnél, operettnél, zenésjátéknál idézőjelbe véve csak egy plusz elem, amely színesebbé teszi az előadást. A színház lényege, függetlenül attól, hogy zenés produkcióról van szó, vagy sem, a drámai helyzetekben, a szereplők közötti viszonyokban van. Ezeket kell feltárni, megmutatni. Király Attila A Kabaré a hitleri diktatúra megszilárdulásának kezdetén játszódik. Mennyiben kívánod érzékeltetni, vagy aktualizálni a kor társadalmi, politikai vonatkozásait? A történet 1929 és 1930 között játszódik, a náci párt megerősödésének idején. A darabban megjelenik a faji megkülönböztetés, a zsidók kirekesztése. Bob Fosse által rendezett és koreografált Cabaret című film, egyértelműen foglal állást a fasizmusról. A darab erre vonatkozó részéiből mindent megtartottam. A színháznak nem dolga a politika, de reflektálnia kell arra a korra, amelyben élünk. Véleményem szerint, a negatív diszkrimináció sajnálatos módon napjainkban is létező dolog. A Kabaré sztárja, Sally Bowles (Lapis Erika) és Fräulein Schneider (Hernádi Judit) élete között milyen párhuzam fedezhető fel?Az eredeti történetben nem tudunk semmit Schneider kisasszony múltjáról. Az én felfogásomban ő a Kit Kat Klub egykori dívája. Sally Bowles előtt ő volt a Kabaré ünnepelt sztárja. A koncepció kialakításában nagy szerepet játszott az, hogy Hernádi Judit a Csárdáskirálynő című operettben, Cecília szerepében kiváló alakítást nyújtott. Továbbá ő volt a világhírű Cabaret című filmben Liza Minnelli magyar hangja. Ezért is örültem, amikor elfogadta a felkérést. Remélem, a nézők számára is kiderül a két nő élete közötti hasonlóság, utalások vannak rá, de nem lesz egyértelműen kimondva. A Konferanszié a Kabaré elmaradhatatlan figurája, akit számtalan módon jellemeztek már. Te hogyan látod az ő személyét? Nehéz kérdés... A konferanszié egy olyan megfoghatatlan lény, aki egyszerre angyali és ördögi. Miután Jászberényi Gábor játssza - akinek mélyen hiszek a színészetében és az emberségében- inkább angyali lény. A Konferansziénak rálátása van mindenre és mindenkire, ezáltal többlettudással rendelkezik. Gáborral a próbákon arról beszélgettünk, hogy vajon a szerepéből kifolyólag látja-e, hogy kinek miképpen alakul a sorsa. Pontosan ő sem ismeri a jövőt, de erős sejtései vannak. Képes a végkifejlett felé irányítani a történetet azáltal, hogy bizonyos helyzetekben így vagy úgy segíti a szereplőket. Színészként szerinted melyik szerep rejti magában a legnagyobb kihívást? Technikailag Sally Bowles, Lapis Erika szerepe. Ebben a felfogásban azonban, Hernádi Judit által megformált karakter is igen komoly kihívást rejt magában. Schneider kisasszony szerepe nagyon is hajlamosítja a színészt a poentírozásra. Korántsem egyszerű feladat úgy játszani, hogy a néző egyik pillanatban nevessen, majd a következő pillanatban sírjon. Gondoltál már korábban arra, hogy színpadra állítsd a Kabarét?Igen, korábban már felmerült bennem a gondolata. Négy-öt évvel ezelőtt Lapis Erikával dolgoztam egy darabban, amely kapcsán egy kritika megemlítette, hogy meg kellene rendeznem a Kabarét, Erikával a főszerepben. Ezért is örültem, amikor Dobák Lívia, a Bartók Kamaraszínház művészeti vezetője felkért, erre a nem kis feladatra. Kihívásként élem meg, legbelül tartok is tőle, de kiváló színészekkel dolgozhatok együtt. Az interjút készítette: Mudra Ágnes
2013.03.11. 15:32
Szinhaz.hu
Puzsér kiosztott mindenkit
Az LMP kongresszusán felszólalt Puzsér Róbert író, szerkesztő. A Csillag Születik egykori ítésze szerint ma Magyarországon se valódi karakterük, se valódi meggyőződésük nincs a pártoknak és a rendszer, ami körbevesz bennünket, rohad és pusztul.
2013.03.10. 19:50
Stop.hu
Schiffer: Felszámolják az alkotmányosságot!
Schiffer: Felszámolják az alkotmányosságot!
Igenis lehet más a politka, és "ami lehet más, az nem lehet ugyanaz, mint ami 2010 előtt volt" - egyebek mellett ezt mondta Schiffer András az LMP szombati kongresszusán, ahol az ellenzéki politikus kijelentette: olyan tekintélyelvű rendszer alakul ki Magyarországon, ahol "senki és senkinek a jogai nem lehetnek biztonságban". A kongresszuson felszólalt Puzsér Róbert kritikus is, aki szerint a kormányzás nem egyéb, mint "nyílt, szégyentelen és törvények által legitimált korrupció".
2013.03.10. 08:40
Nol.hu
Mozgófénykép - Karády, Jávor, Kabos a Radnótiban
Mozgófénykép - Karády, Jávor, Kabos a Radnótiban
A Radnóti Színház április 21-én mutatja be Nényei Pál fiatal drámaíró Mozgófénykép című darabját, Göttinger Pál rendezésében. A "zenés filmvégjáték" a magyar film hőskorát idézi. A héten megkezdődtek az olvasópróbák is. A Radnóti Színház ajánlója: A Mozgófénykép a Radnóti Színház idei évadának utolsó és a fiatal szerző, Nényei Pál első színpadi bemutatója, mely a harmincas-negyvenes évek magyar filmjeinek édes-bús világába kalauzolja a nézőket. A többrétegű és fordulatos szerelmi történetben felbukkannak a kor legnagyobb sztárjai, Törzs Jenőtől Kabos Gyulán át Karády Katalinig. A zenés "filmvégjáték" főszerepét Szervét Tibor játssza, zenéjét Dinyés Dániel, a dalszövegeket Hajós András írta. A három szerző így idézte fel az alkotási folyamatot: Nényei Pál, író:"Mindig hajlamos voltam arra, hogy soha nem járt tájakról és meg nem élt korokból legyenek személyes emlékeim. Vannak nekem 1566-os szigetvári élményeim, csöndes rezignációval emlékszem vissza az ébredező reformkorra, az 1820-as évekre; lelkesen tudnék vitatkozni arról, milyen volt a Nyevszkij Proszpekt az 1860-as években, amikor legutóbb nem jártam ott… de a legtöbb emlékem mégis a Horthy-korszakból maradt. Fogtam tehát magam, és Horthy-korabeli emlékeim egy apró töredékét megírtam színdarabként és örültem." Dinyés Dániel, zeneszerző: "Zeneszerzőként nem is érheti nagyobb és szebb feladat az embert, mint hogy Karádynak, Jávornak és Kabosnak írjon dalokat. Még ha csak képzeletben is, mert az idő sajnos köztünk áll. Így marad a stílusjáték, az „Istenem, mi lett volna, ha akkor, velük együtt élek” érzése. Erre a játékra, más korszakba való kirándulásra, a valaha volt magyar mozi aranykorszakának megidézésére hívtak meg az alkotók. S ha csak egy kicsit is újra tudtam patinát, fényt adni ennek a régből átderengő ragyogásnak, már megérte megkomponálni ezeket a dalokat."Hajós András, dalszövegíró:"Az első pillanatban tudtam, hogy ez „álommunka” lesz! Már kiskamaszkoromban imádtam a korszak magyar filmjeit, sztárjait, már akkor is stílusparódiákat fabrikáltam: Jávor-peckesen járkáltam, Latabár-hangon kuplékat énekeltem, vagy éppen Karádyként a rökamiéra omlottam és az elmúlásról búgtam. Ez a gyermekkori révület most munkává érett, ennél nagyobb öröm egy alkotó számára nem lehet. Felnőtt fejjel persze az ember a korszak könnyed felszíne alatti drámát is látni véli. Az előadás alkotói felengedték a színpadra a mélyebb tartalmat is, ettől a játékos feladat igazi kihívássá vált. Azt meg szeretem." További fotók az olvasópróbáról:1.2. 3. 4.5.6.7. 8.9. 10. 11. 12. Fotók: Dömölky Dániel Nényei Pál: Mozgófénykép régi, magyar, zenés filmvégjáték két felvonásbanTörzs Jenő, gazdag tulajdonos SZERVÉT TIBORPerczel Zita, Törzs ugribugri leánya PETRIK ANDREARáday Imre, inkognitóban, nagy bajusszal RÉTFALVI TAMÁSKarády Katalin, színésznő, a lelke csupa finomság KOVÁTS ADÉLJávor Pál, mindenkinél csinosabb ADORJÁNI BÁLINTKabos Gyula, humoros komornyik GAZSÓ GYÖRGYBarkay Micike, orfeumi nő SZÁVAI VIKTÓRIACharmant Doux, komoly komornyik FORMÁN BÁLINTTuray Ida, bájos komorna ANDRUSKO MARCELLA eh.Horthy Miklós, A Kormányzó BÁLINT ANDRÁSSzorgos komornák, sorbanálló komornyikok, orfeumi táncoslányok, csónakázó hölgyek, jelentékeny vendégek: Drága Diána, Valamint Jakus Szilvia, Takács TímeaKecskés Mihály, Kovács János, Matusz GergelyZenekar:Zongora: Dinyés Dániel / Dargay Marcell Trombita: Ducsai Szabolcs / Koos-Hutás ÁronGitár: Udvarhelyi Gábor / Makó BélaHegedű: Gazda Bence / Rácz JózsefZeneszerző, zenei vezető: Dinyés DánielDalszöveg: Hajós AndrásDramaturg: Hárs AnnaKoreográfus: Katona GáborDíszlettervező: Horgas PéterJelmeztervező: Bujdosó NóraBábok: Hoffer KárolyA rendező munkatársa: Őri RózsaRendező: GÖTTINGER PÁLBemutató: 2013. április 21. 19:00 Radnóti Színház Forrás. radnotiszinhaz.hu
2013.03.10. 06:01
Szinhaz.hu
Schiffer szerint a hatalom felzabálja az erőforrásainkat
Az LMP-kongresszuson felszólaló Puzsér Róbert szerint a magyar pártoknak se karakterük, se meggyőződésük nincs.
2013.03.09. 15:44
Index.hu
Az LMP Puzsér Róbertben találta meg a szövetségesét
"Van választási lehetőség Magyarországon, amely következetesen kitart az elvei, értékei, a politikai céljai  mellett, nemet mond Orbánra és a 2010 előtti időszakra, de igent mond egy élhető Magyarországra" - jelentette ki Schiffer András a párt budapesti kongresszusán, amelyen Puzsér Róbert is felszólalt.
2013.03.09. 14:45
Origo.hu
Hajós András: Nem szeretnék eltűnni csendben
Az Emil Rulez frontembere úgy érzi, hogy a Heti hetes-nek már nincs olyan súlya és erős közönsége, mint volt korábban, a gázsik is csökkentek, pont jókor jött neki a TV2 felkérése - ráadásul egy olyan műsorba mehet, ahol zenélhet, zenét taníthat. Friderikusszal egy műsorban lesz, de nem tart tőle, a gyerekeket pedig nem félti a tévétől, mert jól és gyakran használják a modern médiát, és sok bennük a szereplési vágy.
2013.03.07. 22:55
Origo.hu
Kiszáll a Heti Hetes oszlopos tagja - átmegy a konkurenciához
Kiszáll az RTL II csatornán futó Heti hetesből és a Tv2-höz igazol Hajós András – írja a Hír24.
2013.03.07. 20:18
Kiskegyed.hu
Hajós András a TV2-höz igazolt
Most már biztos, a Heti hetesből való távozása után a TV2-n tűnik fel Hajós András.
2013.03.07. 17:00
Storyonline.hu
ByeAlex-ügy: Puzsér Róbert durván nekiment Hajdú Péteréknek
ByeAlex győzelme után szinte mindenki kötelességének érezte, hogy állást foglaljon A Dal győztesét illetően. Most Puzsér Róberten volt a sor. Visszavágott a fanyalgóknak.
2013.03.07. 13:25
Kiskegyed.hu
Gyerektehetség-kutatóban folytatja Hajós András
Gyerektehetség-kutatóban folytatja Hajós András
A TV2 műsorvezetőnek akarta, de nem vállalta a feladatot. Helyette tanár lesz Az ének iskolájában.
2013.03.07. 12:00
Hir24.hu
Hajós a TV2-höz igazolt
Hajós András otthagyta az RTL Klubot. A Heti hetes állandó szereplője ezután a TV2 csapatát erősíti majd.
2013.03.07. 10:20
Life.hu
Hajós nélkül megy tovább a Heti hetes
Hajós nélkül megy tovább a Heti hetes
A TV2-höz igazol Hajós András - tudta meg a Hír24.
2013.03.07. 03:15
Hir24.hu
Hajós András csatornát vált, otthagyta a Heti Hetest
A heti adásban már nem szerepel, más csatornától kapott ajánlatot.
2013.03.07. 00:00
Origo.hu
Távozik a Heti hetes sztárja, a Tv2-höz igazol
Kiszáll az RTL II csatornán futó Heti hetesből és a Tv2-höz igazol Hajós András – írja a Hír24.
2013.03.06. 20:25
Life-style.hu
Sarka Kata megvédi Puzsértól a férjét!
Puzsér Róbert csúnyán nekiment Hajdú Péternek. Rendkívül kártékonynak tartja a Frizbi műsorvezetőjét, ezért meghirdette a „Hajdú elleni harc évét” is. Fegyverbe! – posztolta az RTL Klub hajdani megmondóembere.
2013.03.06. 07:15
Kiskegyed.hu
Hajós András 11 percen belül megfogja a melled
Hajós András 11 percen belül megfogja a melled
Hajós András mellfogással, Istenes Bence finom bókokkal, VV Peti pedig pasis beszélgetésekkel csajozik.
2013.03.01. 15:15
Hir24.hu
 Általános iskolák a budapesti agglomerációban
Általános iskolák a budapesti agglomerációban
Kint akarunk lakni a zöldben, ÉS jó helyen szeretnénk tudni a gyereket. Íme! 1. Premontrei Keresztelő Szt. János művészeti iskola, Zsámbék 2072 Zsámbék, Zichy tér 3. Website Napközi otthonos rendszerben tanulnak a kisdiákok, művészeti képzésben (képzőművészeti, dráma és zenei) és egyben egyházzenei művelődésben is részesülnek. 2. Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola, Érd 2030 Érd Bajcsy-Zsilinszky út 19-21. Website Ének-zene tagozatos iskola, de nem csak ezért szeretjük. Néprajzi, sport- és erdei tábor van, fejlesztőpedagógus és pedagógiai asszisztens és gyógytornász segit a diákoknak.Kicsik néptáncolnak a Zimándyban, Forrás 3. Zimándy Ignác Általános Iskola,Törökbálint 2045 Törökbálint, Dózsa György u. 15.Website, Facebook Néptánc, kézilabda, szép zöld környezet, ökoiskola, délutánonként szabadon választható tea, és mese van, a gyerekek imádják a napközit. --pagebreak--4. Izbégi Általános Iskola, Szentendre 2000 Szentendre, Mária u. 1.Website Tehetségpont és ökoiskola, alsó tagozaton napköziotthonos, és minden szinten rengeteg szakkörrel bir: mazsorett, báb, informatika, kevés itt a hely… Vujicsics Tihamér Zeneiskola kihelyezett tagozata működik a suliban. Fejlesztés elérhető, Meixner módszer ismert. még mindig a Zikmándy, körjáték. Forrás 5. Herman Ottó Általános Iskola, Budaörs 2040 Budaörs, Ifjúság u. 6. Website János Vitéz és lovagprojekt, rajzpályázat, számtalan sportolási lehetőség. Az iskola részeként működik a Budaörsi Logopédiai Intézet, 3-18 éves korig segiti a beszédfejlesztést igénylő diákokat. 6. József Attila Általános Iskola, Szigetszentmiklós 2310 Szigetszentmiklós, Csokonai u. 14. Website Jó kis művészeti oktatással kiegészitett iskola, retro bál, ki mit tud, tánc világnapja, német est, állatok világnapja - van itt minden, csak a cimet nem találom. Akit felcsigázott, járjon utána, érdemes! --pagebreak-- 7. Fabriczius József Általános Iskola-Veresegyház 2112 Veresegyház, Fő út 77-79. Website 15 éve órarendbe illesztve tanulnak sakkozni a nebulók ebben a csodás nevű és épületű áltálanos iskolában. Tesin úszni tanulnak a helyben lévő uszodában, emelt szinten énekelnek, és ha még a menza is jó, akkor haza sem akarnak majd menni. Ritka jó a weboldaluk.Technikaórai műremek Veresegyházról, Forrás 8. Szemere Pál Általános Iskola, Pécel 2119 Pécel, Kossuth tér 7. Website „Nincs más utunk,csak a nyelv, hogy egy hidat tudjunk épiteni az egyedüllétünk közé.” Ezzel a Feldmár András idézettel indit a szimpatikus hozzáállású általános iskola a weblapon. Népek, Nyelvek, Nemzetek témahéttel folytatja, ami már önmagában is egy egész világ.Michael Jordan keze nyomán a Szemere Pálban, Forrás 9. Fóti Ökumenikus Általános Iskola és Gimnázium 2151 Fót, Vörösmarty u.51. Website A katolikus, református, baptista és evangélikus egyház példás együttműködéseként jött létre a fóti iskola, és a kooperáció eredményesnek bizonyul azóta is. Úszás, ökölvivás, atlétika, versenytánc, kórus, dráma tuti, és lehet kísérletezni a kísérletezéssel! 10. Hajós Alfréd Általános Iskola, Gödöllő 2100 Gödöllő, Légszesz u. 10. Website 2100 Gödöllő, Török Ignác u. 7. Amelyik sportot itt nem lehet űzni, az talán nincs is. Természetesen a név kötelez… a viz mindennél előbbre való. Ezek a gyerekek úsznak a sikerben is!
2013.02.26. 08:22
Evamagazin.hu
Kávészünet készül Zenélő Versekkel
Az új Gödör Klubban folytatódik a Kávészünet zenekar Zenélő Versek című sorozata, amelynek első klubestjén fellép Hajdú Steve, Hajós András és Saiid, az Akkezdet Phiai zenekar frontembere.
2013.02.24. 12:50
Kulturpart.hu
Vajnáék mégsem kérnek Puzsér filmtervéből
A Magyar Nemzeti Filmalap legfrissebb döntésében 15 millió forintot ítélt meg a Határtalan elmék című egész estés dokumentumfilm gyártására, amelyet Thomas Ammann rendez. 3 millió forintot kap gyártás előkészítésre Herczeg Attila Megdönteni Hajnal Tímeát című filmje, azzal a feltétellel, hogy a film line producerét az alkotók jelöltjei közül a Filmalap választja ki. Pacskovszky József Én, Te, Ők című filmje pedig 2 millió forintot kap a forgatókönyv további fejlesztésére.Puzsér RóbertA Filmalap elfogadta Nagypál Orsi Balatoni tengeralattjáró, Árpa Attila Argo 2 és Till Attila Tiszta szívvel című filmjének végleges forgatókönyvét, valamint Lovas Balázs A ház ura című forgatókönyvét és Horváth Lili A szerdai gyerek című filmje forgatókönyvének első verzióját. Mundruczó Kornél Fehér Isten című filmjével kapcsolatban elfogadták, hogy az eredetileg kizárólag magyar finanszírozásúnak tervezett film magyar-német-svéd koprodukcióban valósuljon meg.http://videa.hu/flvplayer.swf?v=zCRCgcZDfOIbSA1D Szabó István Bethlen-filmtervéről egyelőre nem döntöttek és új szinopszist kérnek. Puzsér Róbert és Rohonyi Gábor korábban támogatott Az eskü című forgatókönyvét nem fogadják el, "mivel a kért fejlesztés a Pályázó részéről nem történt meg", és ezért a megítélt 1,5 milliós támogatási összeget sem fizetik ki teljes egészében. A Ne lőj a fecskére című forgatókönyv fejlesztését nem támogatják.
2013.02.20. 16:00
Origo.hu
'Újra értéket teremthetnénk'- Tagokat avatott a Nemzeti Művész Klub
'Újra értéket teremthetnénk'- Tagokat avatott a Nemzeti Művész Klub
2013 februárjában a Hotel Nemzeti Budapestben tartott sajtóeseményen avatott új tagokat, s ezáltal megkezdte működését a Hotel Nemzeti Budapest által alapított Nemzeti Művész Klub. A számos művészeti ág kiválóságaiból szerveződött szakmai-baráti közösség és az alapító Hotel Nemzeti Budapest közös célja, hogy a szálló kulturális szellemiségének újjáélesztésével aktív formálói legyenek Budapest művészeti életének. A 13 új taggal nem csak a létszám bővült, de a Klubban képviselt művészeti ágak köre is. A Nemzeti Művész Klub sikerét biztosítani hivatott, hogy már megalapítása percében mögötte áll főtámogatója: a Hotel Nemzeti Budapest. A komoly történelmi múltra visszatekintő, decemberben újra megnyílt patinás külsejű, mégis 21. századi kényelmet kínáló szálloda az Accor Csoport felső kategóriás MGallery kollekciójának első magyar tagja. „A Hotel Nemzeti Budapestnek történelme van, mely összefonódik Budapest kulturális aranykorának történetével. Amikor a szálloda MGallery koncepcióba illesztését megálmodtuk, nem lehetett más a vezetőelvünk csakis az, hogy újraélesszük a falak között szunnyadó művészeti szellemiséget. Így került sor a Nemzeti Művész Klub megalapítására. Boldogok vagyunk, hogy ízelítőt adhatunk vendégeinknek Budapest kulturális értékeiből, s ennek hírét vihetik a világban” - nyilatkozta Vaszily Edit szálloda igazgató. A Nemzeti Művész Klub alapítói tagjai örömmel vállalkoztak a Hotel Nemzeti Budapesttel való közös munkára, hiszen a felnövekvő új művész generációk támogatásának lehetősége kellő motivációt jelentenek egy sikeres együttműködéshez. „Budapest egykor egy pezsgő kulturális főváros volt. A kávézók, éttermek tele voltak írókkal, színészekkel és persze a közönség érdeklődő, lelkes tömegeivel. Az emberek személyesen találkozhattak a nagy művekkel és megalkotóikkal. Manapság a kortárs művészet egy szűk réteget vonz, s az emberek egy része azzal is csak az internet személytelenségén keresztül találkozik. Ez nem jó! Nagy dologra készülünk. Szeretnénk visszaadni a művészet személyességét. Ez mindenkinek jó lenne: nekünk is, a közönségnek is. Együtt újra értéket teremthetnénk, amit oly sokan hisznek elveszettnek a mai világban" - nyilatkozta Bodrogi Gyula, a Nemzeti Művész Klub alapító tagja. Az új tagok különböző korosztályt és művészeti ágakat képviselnek, van köztük színész, zenész, humorista, televíziós és reklám szakember. „Nagy örömmel vállaltam, hogy én is részt vegyek a Nemzeti Művész Klub munkájában. Már hosszú évtizedek óta foglalkozom színészneveléssel az egészen apróktól a fiatal felnőttekig. Az, hogy az ifjúságnak lehetőséget adjunk a kiteljesedésre szép és előremutató feladat. Nem szabad az utánunk jövőktől félni és mi nem is félünk tőlük! Mindent megteszünk, hogy éljünk az összefogás erejével és megmutassuk, a 21. század is képes Blaha Lujzákat nevelni" - mondta el Földessy Margit színésznő. A Nemzeti Művész Klub Alapítói: Béres Ilona, Bodrogi Gyula, Frenák Pál, Hernádi Judit, Karafiáth Orsolya, Keleti Éva, Kocsis Zoltán, Sass Sylvia, Szakály György, Szamódy Zsolt Új Tagok: Bagi Iván, Faragó András, Feke Pál, Földessy Margit, Jávori Ferenc Fegya, Kumin Viktória, Kútvölgyi Erzsébet, Napsugar von Bittera, Serbán Attila, Szabó Győző, Szilas Rita, Szipál Péter, Szulák Andrea
2013.02.19. 20:52
Szinhaz.hu
Megható felvétel! Eltemették Kézdy Györgyöt
Megható felvétel! Eltemették Kézdy Györgyöt
A színművészt több százan, köztük Tordai Teri, Hernádi Judit, Székhelyi József és Nagy Ervin kísérték utolsó útjára. [Dátum: 2013.02.18. 04:11]
2013.02.18. 04:11
Zene.hu
Eltemették Kézdy Györgyöt - videó
Eltemették Kézdy Györgyöt - videó
A színművészt több százan, köztük Tordai Teri, Hernádi Judit, Székhelyi József és Nagy Ervin kísérték utolsó útjára. Részletek &raquo
2013.02.17. 19:25
Hajósnak kevés a négyszázezer
Hajós András folyamatosan új lehetőségek után kutat, ugyanis bevallotta: már nem tud megélni pusztán abból, hogy a Heti hetesben szerepel. A zenész-humorista korábban már elárulta, hogy az eddigi háromszázezer forintos díjazásuk a váltás óta adásonként százezer forintra csökkent, ami havonta átlagosan négyszázezer forintos bevételt jelent.
2013.02.17. 16:29
Stop.hu
Hernádi lánya alig kapott levegőt
Hernádi Judit lánya, Tarján Zsófi nem titkolja, ügyelnie kell állóképességének karbantartására ahhoz, hogy a színpadon a lehető legjobb formáját tudja nyújtani. A Honeybeast zenekar énekesnője a sorry! magazinnak elárulja, hogyan szabadul súlyfeleslegétől.
2013.02.15. 14:51
Stop.hu
Kabaré készül Dunaújvárosban
Kabaré készül Dunaújvárosban
A Kabaré a musical -irodalom egyik legnagyobb klasszikusa, amely az 1972-es kultikus film mellett számos színpadi feldolgozást is megélt. Március 22-én a Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza színpadán elevenedik meg a történet. A Joe Masteroff, John Kander és Fred Ebb történetéből készült zenés darabot már számos magyar színház bemutatta. A legújabb Kabaré előadás Dunaújvárosban készül, a próbák már javában zajlanak. A musicalt Király Attila rendezi a premier a Bartók színpadon lesz. A főbb szerepekben Jászberényi Gábor, Lapis Erika és Hernádi Judit látható. Az 1929-30-as évek táján egy fiatal, lelkes ám még kiforratlan írójelölt, Clifford Bradshaw Berlinbe érkezik, hogy megírja élete nagy regényét. Ebben az időben Berlin izgalmas és szexi, harisnyatartóban fogadja az idegeneket, táncol és pompázik, olcsón kapható gyönyörökkel csábít bárkit, aki az élvezeteket és a szabadságot keresi. Ebbe a különös világába érkezik tehát Cliff, és első írói munkájaként beleszeret egy angol cabaret-énekesnőbe, Sally Bowles-ba, aki a politikáról semmit nem tud, de a férfiakról és saját érvényesüléséről annál többet gondol. S ha már így történt, s megkívánták egymást, hát el is kezdik életüket Schneider kisasszony békés panziójában, mely élet megmaradhatna akár egy békés és konszolidált lányregény vagy egy könnyed operett műfaji keretei közt, ha az emberek nem vágynának mindig egy kicsit többre...Sally Bowles és Clifford Bradshaw története ezúttal a Bartók Kamaraszínházban folytatódik, Papp Janó korhű jelmezeivel, Király Attila rendezésében és koreográfiájával. Premier márcuis 22-én.A Kabaré olvasópróbája Dunaújvárosban:1. 2. 3. 4. 5. Fotó: Bartók Kamaraszínház
2013.02.15. 10:00
Szinhaz.hu
Hajós Andrásnak kevés a Heti hetes
Hajós Andrásnak kevés a Heti hetes
Hajós András a tévén kívülre kacsintgat, mióta lecsökkentették a fizetését: adásonként már csak százezer forintot kap.
2013.02.13. 19:45
Hir24.hu
Puzsér Róbert (Facebook): Sorba szedem minden idők legbriliánsabb klipfilmjeit (videó)
Puzsér Róbert (Facebook): Sorba szedem minden idők legbriliánsabb klipfilmjeit (videó)
Amit garantálni tudok: minden idők legjobb klipjei és az azokat megillető színvonalú kommentárok. [...] Bővebben!
2013.02.12. 19:39
Mandiner.hu
KékSzobaHall - Miniszínház indul a Jazz Clubban
KékSzobaHall - Miniszínház indul a Jazz Clubban
Miniszínház indul a Budapest Jazz Clubban, ahol előadások, koncertek és felolvasóestek békésen megférnek szinkron-, improvizációs és egyéb színpadra termett játékokkal. Február 24-től minden vasárnap KékSzobaHall! A szervezők közleménye: A KékSzobaHall a Kék Művészügynökség művészeinek részvételével ad a nagyközönségnek új és különleges alkalmat rég nem látott illetve új produkciók megtekintésére – és a színház-vagy koncertélménnyel még nem lesz vége az estének. A nem egészestés előadások után a művészek és a közönség részvételével játszani fogunk. Mi szeretünk játszani és biztosak vagyunk benne, hogy ezzel nem vagyunk egyedül. A nyitóesten fellép Barabás Richárd, Bartsch Kata, Béli Ádám, Bíró Kriszta, Bodor Johanna, Csáki Judit, Csanádi Judit, Cserhalmi György, Darvasi László, Dés László, Egri Márta, Forgách András, Fullajtár Andrea, Für Anikó, Gálffi László, Gergye Krisztián, Györgyi Anna, Hajdu István, Hernádi Judit, Horváth Illés, Igó Éva, Kálid Artúr, KovácsPatrícia , Lábodi Ádám, Láng Annamária, Lovas Rozi, Martin Márta, Martinovics Dorina, Mertz Tibor, Murányi Tünde, Nagy Mari, Nyitrai László, Orbán Eszter, Pálmai Anna, Parti Nagy Lajos, Pavletits Béla, Sándor Erzsi, Schneider Zoltán, Tompos Kátya, Udvaros Dorottya, Vörös Róbert, Závada Pál, Jordán Tamás és Hábetler András….. és további meglepetésvendégek. A műsort Máthé Zsolt rendezi. A Kék Művészügynökségről: A Kék Művészügynökség jelenleg több mint hetven művész képviseletét látja el - főként színészekét, de akad köztük író, díszlet- és jelmeztervező, súgó, dramaturg, rendező és koreográfus is. Céljuk, hogy az általuk képviselt művészek megfelelő körülmények között végezhessék munkájukat, és emellett minden téren – a megbízók, a média, a marketing cégek felé – képviseljék érdekeiket. A Kék Művészügynökség az érdekképviseleten túl is részt vesz a magyar kulturális életben: castingokat szervez, saját produkciókat indít és közvetít. Ennek legújabb állomása a KékSzobaHall színházi és zenei sorozat, amelyben a Kék művészei közreműködésével készülő produkciókat láthatnak az érdeklődők február 24-től vasárnaponként este 8-tól a Budapest Jazz Clubban (XIII. ker. Hollán Ernő utca 7.).Hamarosan még több hírrel jelentkezik a kekszobahall.blog.hu!
2013.02.12. 06:32
Szinhaz.hu
Puzsér szerint nem igaz
Az LMP előbb kettészakadt, majd a parlamenti frakciója is megszűnt. A megmaradt párt vezetőjét, Schiffer Andrást most a Csillag Születik zsűrijéből megismert megmondó ember, Puzsér Róbert védte meg.
2013.02.10. 20:27
Stop.hu
Hernádi és Szulák kibeszéli a pasikat!
Budapest — Hajba kapott Szulák Andrea (48) és Hernádi Judit (56), persze csak a színpadon, az Acélmagnóliák című színdarabban. A valóságban nagyon is összebarátkoztak a próbák alatt.
2013.02.10. 05:15
Blikk.hu
Hajós András nem akar már megmondóember lenni: interjú
Hét év szünet után nemrég jelent meg a negyedik nagylemezük - a Gyere át! apropóján kívülállásról, öregedésről, fórumozókkal folytatott vitákról és arról beszélgettünk, hogy bár más típusú zenét játszanak, miért mégis ők az egyetlen hazai punkzenekar.
2013.02.09. 07:00
Magyarnarancs.hu
Puzsér: "Gennyes sebekben turkál Hajdú"
Puzsér: "Gennyes sebekben turkál Hajdú"
Hajdú Péter ma az egyik legsúlyosabb probléma, egyenesen a "lélekmérgezés apostola", vallja Puzsér Róbert. A megmondóember úgy véli, álszent és megalkuvó, aki ezt nem veszi tudomásul, és szót ejt a Friderikusz- és Fábry-jelenségről is.
2013.02.06. 17:10
Hir24.hu
Véresre verték Hajós Andrást
Kamaszkori verekedős balhéjáról mesélt Hajós András az RTL II Heti hetesében.
2013.02.05. 11:30
Storyonline.hu
Puzsér ordítva esett Hajdú Péter torkának
Hajdú Péter újabb parkolási ügyéről beszélnek úton-útfélen. Már a Facebookon is. A hírességek közül talán Puzsér Róbert véleménye a legérdekesebb, hiszen a kritikus korábban kijelentette: 2013-at a Hajdú Péter elleni harcnak szenteli.
2013.02.05. 11:04
Stop.hu
Hajdú Péter lenne az újgazdag, gátlástalan pénzesproli?
Hajdú Péter újabb parkolási ügyéről beszélnek úton-útfélen. Már a Facebookon is. A hírességek közül talán Puzsér Róbert véleménye a legérdekesebb, hiszen a kritikus korábban kijelentette: 2013-at a Hajdú Péter elleni harcnak szenteli.
2013.02.05. 11:04
Stop.hu
Hajdú, Schobert és Puzsér egymásnak feszült
Hajdú, Schobert és Puzsér egymásnak feszült
Puzsér Róbert és Schobert Norbi is hozzászólt Hajdú Péter legújabb tilosban parkolásához. Facebook-oldalaik posztjaiból mazsoláztunk.
2013.02.04. 16:30
Hir24.hu
Puzsér Róbert azt üti, akit ér
Hajdú Péter a kritikus valódi főellensége, de nekiment már Hajós Andrásnak, Tóth Gabinak és Schobert Norbertnek is.
2013.01.29. 18:29
Velvet.hu
Acélmagnóliák - Saját előadás készül a Játékszínben
Acélmagnóliák - Saját előadás készül a Játékszínben
Február 22-én mutatja be a Játékszín Robert harling: Acélmagnóliák című darabját. A próbák már elkezdődtek. A Játékszín ajánlója: A darab hat nő és három év története. Ehhez remek helyszín egy kisvárosi fodrászüzlet, mert amíg készül a frizura és alakul a külső, kitárulkozhat a belső is. A hölgyek beszélnek, mesélnek, fecsegnek szerelemről, csalódásról, férfiakról, családról, és szinte észrevétlenül bomlik ki előttük az életük, titkaik, sorsaik, vágyaik. Az a különös barátságból, hitből, anyaságból font kapocs, amely az ACÉLNÁL is erősebb, és sajátja a női léleknek.Január 21-én, hétfő délután a Játékszín próbaterme változott át képzeletben kisvárosi fodrászüzletté, ahol hat rendkívüli nő töltötte be a teret. Zsurzs Kati, Hernádi Judit, Szulák Andrea, Erdélyi Timea, Dósa Zsuzsa és Bartha Alexandra színművésznők ültek össze az első olvasópróba alkalmával, és Korcsmáros György rendező segítségével kezdték meg a felkészülést az idei évad első, február 12-i Acélmagnóliák előadására. Harling világsikerű művéből készült amerikai film 1990-ben Oscar és két Golden Globe, majd 1991-ben BAFTA-díjat kapott. A remek történet tehát adott, csakúgy mint a kiváló színészi játék. A darab sok bájjal, humorral, egy tartalmas estét kínál a nézőknek. Az Acélmagnóliák előadásaira várunk mindenkit sok szeretettel a Játékszínben! Képek a próbáról: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. Fotók: jatekszin.hu
2013.01.29. 11:02
Szinhaz.hu
Egymás pofonjába futott Puzsér és Schobert Norbi
Keményen osztja egymást a Facebookon Puzsér Róbert és Schobert Norbi. A harcot Puzsér kezdte, bár nem Norbi volt a célpontja, hanem Hajdú Péter.
2013.01.28. 15:35
Stop.hu
"Kicsinálták" VV Veronikát, Puzsérék egymásnak ugrottak
Az elmúlt hét is bővelkedett érdekes történetekben a bulvár világában. Jutott neünk sajnos drámai szakítás, Puzsér Róbert és Schobert Norbi harcát is megkaptuk, közben pedig VV Veronika bevallott mindent. Pál Dénes Magyarország hangja.
2013.01.28. 13:02
Kiskegyed.hu
Puzsér földbe döngöli Norbit
Puzsér földbe döngöli Norbit
A Facebookon levelezget egymással Puzsér Róbert és Schobert Norbi. A Csillag születik egykori zsűritagja szerint a fitneszguru "megtérést hazudott a sátán mikrofonjába".
2013.01.28. 12:35
Hir24.hu
Puzsér: "Schobert Norbi kiárusítja a csaja testét"
Puzsér Róbert válaszolt Schobert Norbinak és azt tudakolja tőle, hogy csak neki kíván-e vacsorára egy nagy halom húsevő baktériumot, hogy egyék ki a szívét.
2013.01.28. 07:40
Kiskegyed.hu
Norbi berágott Puzsérra
Puzsér Róbert kritikus már számos tévés személyiséget „megtalált” és cikizett vélt, valós hibája miatt. Most nem kisebb személyiségekbe, mint Hajdú Péterbe és Schobert Norbiba kötött bele.
2013.01.26. 13:05
Kiskegyed.hu
Hernádi Judit: "Egyharmadára megy össze minden: a színház, a tévé..."
Hernádi Judit: "Egyharmadára megy össze minden: a színház, a tévé..."
Imádja a Bandy-lányokat, Udvaros Dorottyát és Parti Nagy Lajos szövegét, nosztalgiából néz Heti hetest, keveset hazudik és kevesebb fellépése van. A Hír24 Hernádi Judittal beszélgetett.
2013.01.25. 15:50
Hir24.hu
Puzsér Orbán hátsó fertályáról és Hajdúról
Puzsér Orbán hátsó fertályáról és Hajdúról
Facebook-oldalán vetett számot az elmúlt éveivel Puzsér Róbert. A pokoljárás, majd a nyilvánosság éve után megfogadta, 2013-ban Hajdú Péterrel veszi fel a harcot. Okfejtését olvasva többek között a babitsi gondolat "mert vétkesek közt cinkos, aki néma" is eszünkbe jut. Puzsér pedig Burke-öt idézi.
2013.01.24. 11:10
Hir24.hu
Főszerepben a nevetés a Tháliában
Főszerepben a nevetés a Tháliában
Folytatódik a Thália Színház fesztiválsorozata. 2013. február 3-tól, öt napon át minden színpad a humoré, a komédiáké lesz. Kárpáti Péter író, dramaturg és Oláh András rádiós műsorvezető járta az országot, hogy áttekinthesse az előadások sokszínű palettáját. Az általuk kiválasztott produkcióknak a Thália Színház felajánlotta a fesztiválszereplést, és azok, akik el tudták fogadni a meghívást bekerültek a Humorfesztivál versenyprogramjába. A versenyen közismert személyiségek: Schell Judit színésznő, Kulcsár Viktória a FÜGE elnöke, dr. Bagdy Emőke szakpszichológus, Márton István rendező és Hajós András humorista osztanak majd díjakat. A programról: Nagyszínpadi produkció érkezik Szombathelyről, a Weöres Sándor Színház Szentivánéji álom című előadását hozza Mohácsi János rendezésében. Weöres Sándor Színház - Szentivánéji álom | Mesterember-jelenet A Szegedi Nemzeti Színházból a Balikó Tamás rendezte Hétköznapi őrületek és a Miskolci Nemzeti Színház Dandin Györgye vesz részt a fesztiválon, Rusznyák Gábor rendezésében. Szegedi Nemzeti Színház - Hétköznapi őrületek | Pindroch Csaba és Kárász Zénó A Thália Színház házigazdaként, az Esküvőtől válóperig című produkcióval képviselteti magát a fesztiválon, amely a rendezvény záró előadásaként, versenyen kívül tekinthető majd meg. Esküvőtől válóperig - Thália Színház | Csányi Sándor és Schell Judit A Stúdióban is színes kínálat várja a nézőket: a Katona József Színházból Dömötör András és Kovács Dániel rendezésében A Gondnokság című előadás, Katona József Színház - Gondnokság | Jelenet az előadásból a Sanyi és Aranka Színház Roadmovie-ja Máthé Zsolt rendezésében, Sanyi és Aranka Színház - Roadmovie a Nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház Az özvegy Karnyóné és a két szeleburdiak című előadása, melyet Keresztes Attila vitt színre, valamint BorgulaAndrás rendezésében a Gólem Színház Lefitymálva című produkcióját tekinthetik meg az érdeklődők. Gólem Színház - Lefitymálva | Bánki Gergely Természetesen nem marad a Humorfesztivál stand up program nélkül. A Mikroszínpadon Márton András Újvilág rapszódiája, Bödőcs Tibor Az élet értelme és kertészeti tippek, Kovács András Péter: Evolúció, Hadházi László Méd in Hungeráj című stand up estje és A Szomszédnéni odaát van című produkció hoz majd felhőtlen szórakozást. Márton András - Újvilág rapszódia A versenyprogram mellett minden este, az utolsó előadás után, a Mikroszípad büféjében „humorszakmai" beszélgetések várják majd a nagyérdeműt.2013. február 3. és 7. között Thália Humorfesztivál. A részletes program a fesztivál micrositeján érhető el: http://humor.thalia.hu/
2013.01.24. 11:10
Szinhaz.hu
Karcsúbb, mint a 26 éves lánya! Hernádi Judit kirobbanó formában van - Fotók!
Karcsúbb, mint a 26 éves lánya! Hernádi Judit kirobbanó formában van - Fotók!
Hernádi Judit a Voice elődöntőjében lányával lépett színpadra.
2013.01.23. 11:35
Femina.hu
Emil.Rulez: Gyere át!
Nagyon várt lemez egy emblematikus visszatérőtől, a 7 esztendő után reaktiválódott hobbizenekartól. Hegyi György és Hajós András saját bevallása szerint is "eklektikus izé" jött ki a kezeik közül.
2013.01.22. 00:06
Est.hu
Kiderült, mennyit keresnek a Heti hetes szereplői
Bruttó százezer forintot kap adásonként a Heti hetesért Hajós András és Gálvölgyi János is, de a fizetésük az évek során csökkent - írja a Bors.
2013.01.21. 09:45
Hvg.hu
Ennyit keresnek a Heti hetes szereplői
Ennyit keresnek a Heti hetes szereplői
Hajós András kifecsegte: bruttó százezer forintot kap adásonként a Heti hetesért Gálvölgyi János, Bajor Imre, Farkasházy Tivadar, Hajdu Steve, Majka és ő maga is.
2013.01.21. 09:40
Hir24.hu
Hajós András elárulta mennyi a fizetése
Hajós András elárulta mennyi a fizetése
Hajós András a minap egy hetilapnak kotyogta ki, hogy adásonként százezer forint gázsit kap. Ez az összeg Gálvölgyi János, Bajor Imre, Farkasházy Tivadar, Hajdu Steve, Majka fizetésére is igaz.
2013.01.21. 08:32
Napiaszonline.hu
Harmadolták Hajós András gázsiját a Heti hetesben
Bruttó százezer forint jár a zenésznek alkalmanként, mint minden más szereplőnek.
2013.01.21. 07:59
Velvet.hu
Nem keresnek milliókat a Heti Hetes sztárjai
Elárulta Hajós András, mennyi is a gázsija a Heti Hetesben. Sőt, a többiek fizetése sem titok.
2013.01.21. 07:46
Kiskegyed.hu
Hajós András elárulta Gálvölgyiék gázsiját
Hajós András elárulta Gálvölgyiék gázsiját
Bruttó százezer forintot kap adásonként a Heti hetesért Hajós András. A zenész gázsiját harmadára csökkentették, mióta a műsor új csatornára került. Vigasztalhatja, hogy főnöke szerint Gálvölgyiék is ennyit kapnak.
2013.01.21. 07:25
Borsonline.hu
Hajós András kevesli fizetését
Hajós András kevesli fizetését
Mindössze harmadannyit keres, mint hét éve, ráadásul kevesebben is nézik a Heti hetest. Hajós egy interjúban fejtette ki: igazából nem éri meg neki adásonként százezer forintért.
2013.01.21. 06:40
Nlcafe.hu
Puzsér ócsárolja az Oscar-díjat
Puzsér Róbert nem tartja sokra a hollywoodi filmdíjat, mert úgy gondolja, hogy az igazán újító rendezőket és filmeket nem merik díjazni - tudta meg a Life.hu.
2013.01.20. 16:40
Life.hu
Operettel készülnek Hernádiék
Budapest — Szinte az egész stáb csodálattal figyelte, amint Hernádi Judit (56) és a lánya, Tarján Zsófia (25) a ma esti fellépést próbálta a Voice csütörtök délutáni kamerapróbáján.
2013.01.17. 18:46
Blikk.hu
A TV2-re megy a Heti hetes arca
Hernádi Judit a Voice-ban lép fel, lányával együtt. A színésznő éveken át az RTL Klub arca volt, akkor nem lett volna lehetősége a rivális tévé képernyőjén feltűnni.
2013.01.17. 13:30
Origo.hu
 Éles váltás: a TV2-n tér vissza az RTL Klub sztárja
Éles váltás: a TV2-n tér vissza az RTL Klub sztárja
A TV2-n tér vissza a kereskedelmi műsorok világába az RTL Klub sztárja, Hernádi Judit, miután a lányával lép fel majd a Voice színpadán - írja a Blikk.
2013.01.17. 11:25
Ingatlanmenedzser.hu
Hatalmas meglepetést okozott Hernádi Judit
A TV2-n tér vissza a kereskedelmi műsorok világába Hernádi Judit.
2013.01.17. 09:33
168ora.hu
Félmillióért lép fel Hernádi a Voice-ban
Félmillióért lép fel Hernádi a Voice-ban
Hernádi Judit lányával, Tarján Zsófia Rebekával énekel duettet a Voice-ban - tudta meg a Blikk.
2013.01.17. 08:00
Hir24.hu
Lányával haknizik Hernádi Judit
Az RTL Klubon azért nem szerepelt lányával, mert nem akart túl nagy sajtófigyelmet, most úgy tűnik, ez már nem zavarja.
2013.01.17. 07:41
Velvet.hu
Fél millióért énekel a TV2-n Hernádi Judit
Meglepő fordulat! Fél millió forintért a TV2-n énekel Hernádi Judit. Az RTL Klub sztárja a lányával ad duettet a Voice-ban.
2013.01.17. 06:03
Life.hu
Hernádi Judit a lányával énekel a Voice-ban 500 ezerért
Budapest - Ez aztán a fordulat! A TV2-n tér vissza a kereskedelmi műsorok világába Hernádi Judit (56).
2013.01.17. 05:30
Blikk.hu
A TV2-n tér vissza Hernádi Judit
A TV2-n tér vissza Hernádi Judit
A Heti hetes egykori oszlopos tagja a Voice-ban szerepel. A lányával énekel duettet a tehetségkutató pénteki élő show-jában – írja a Blikk.
2013.01.17. 05:20
Nlcafe.hu
Bíró Ica zavarba jött a maszturbálástól
Érdekes információt osztott meg a Heti Hetes nézőivel Hajós András és Hajdu Steve. Nyíltan meséltek első szexuális élményeikről, és ezzel Bíró Icát is zavarba hozták. Kiderült, hogy mindkettőjüknek a Metal Lady volt az istennőjük.
2013.01.16. 14:14
Stop.hu
Bíró Ica vizes pólós fotóira indult be Hajós
Bíró Ica vizes pólós fotóira indult be Hajós
Érdekes egybeesésekre derült fény, amikor Hajós András és Hajdu Steve megosztották egymással első szexuális élményeiket.
2013.01.15. 11:00
Hir24.hu
Puzsér Róbert (Facebook): Bejegyzésem keltette hullámok nem akarnak csillapodni
Puzsér Róbert (Facebook): Bejegyzésem keltette hullámok nem akarnak csillapodni
Dr. Bayer tanácsára az elmúlt hetekben felhagytam a facebook használatával, és elkezdtem dolgozni egy olyan mesekönyvön, ami kifejezetten eltévedt gyerekek megnyugtatására szolgál. [...] Bővebben! Komment (1)
2013.01.14. 18:42
Mandiner.hu
Hajós András a félelmek birodalmába látogatott - videó
Hajós András a félelmek birodalmába látogatott - videó
A Heti hetes sztárja és Emil.Rulez!-es zenésztársa, Hegyi György már vagy ezer éve jó barátok. Egy paraparkba invitáltuk őket, hogy bebizonyítsák, nem csak a szórakozásban, de a bajban is számíthatnak egymásra. Részletek &raquo
2013.01.10. 10:50
Hernádi Judit magánéletéről vall
Hernádi Judit ritkán beszél magánéletéről. A népszerű színésznő nemrég kivételt tett, és arról is mesélt: bár körülrajongja őt az erősebbik nem, ám ha szabad utat enged nekik, akkor bizony megfutamodnak.
2013.01.06. 16:07
Stop.hu
Ő lehet Hernádi Judit utódja?!
A Heti Hetes kulisszái között találkozhatunk a színésznővel, aki a Hernádi Judit által hagyott űrt próbálja feledtetni. A producer nagy reményeket fűz Petrához.
2013.01.01. 14:51
Kiskegyed.hu
Puzsér: egy misztériumjáték zajlik a hazai politikában
Közel háromórás, iszonyú masszív Puzsér Róbert-est zajlott péntek este Békéscsabán. Noha az emberfia általában egy jó kilencven perces előadás után már szinte nem bír a csontjaira tapadó zsír-hús-ín darabkákkal, ezúttal az idő, mint bódult kontrás vonaglott a sztorik mögött. Az egyedül, a Facebookon propagált rendezvény első része a vendég új könyve, a Szélsőközép promójáról szólt, majd se perc alatt igazi puzsérossá vált a teltházas kisterem légtere. Magyarország azon celebjével beszélgettünk, aki a legszívesebben minden magyar celeb fejét lehajlítaná a nyakáról.
2012.12.30. 09:15
Hir6.hu
Rendhagyó évértékelés Puzsérral és Kasza Tibivel
Rendhagyó évértékelés Puzsérral és Kasza Tibivel
Olyasmit láthatnak, hallhatnak, amire soha nem volt példa a televíziózás történetében. Lazítsanak velünk, és egészen rendhagyó módon emlékezzenek az év legnagyobb port kavaró eseményeire. A stúdióban Kasza Tibi és Puzsér Róbert mondja el, hogyan látták az idei évet.Részletek &raquo
2012.12.29. 19:30
Bizarr fotót tett közzé Puzsér Hajdúról és Fialáról
Bizarr fotót tett közzé Puzsér Hajdúról és Fialáról
Puzsér Róbert ezúttal Hajdú Péter és Fiala János orra alá tört borsot. Fotómontázs, beszólással. Vigyázat, a kép a nyugalom megzavarására alkalmas!
2012.12.28. 18:40
Hir24.hu
Farkasházy Tivadar Hernádit siratja
Farkasházy Tivadar Hernádit siratja
Teddy újévi kívánsága, hogy Hernádi Judit újra szerepeljen a Heti hetesben, és hogy végre visszanézhesse magát.
2012.12.28. 14:40
Hir24.hu
Ünnepi társulati ülést tartottak a Játékszínben
Ünnepi társulati ülést tartottak a Játékszínben
Ünnepi társulati ülést tartott kedd este a Játékszín, az eseményre meghívták mindazokat, akikkel jelenleg, illetve a jövőben együtt dolgozik a teátrum, amelynek első saját bemutatója egy bűnügyi bohózat lesz, de családi- és gyerekprogramokkal, valamint operettgálával is várja a közönséget. A műsortervekről Németh Kristóf igazgató az MTI-nek elmondta: az első tavaszi bemutató A hölgy fecseg és nyomoz című bűnügyi bohózat lesz, amelynek próbái január végén kezdődnek. A címszerepet Vári Éva alakítja, a produkciót Szilágyi Tibor rendezi. Szeretnék, ha a második tavaszi produkciójukat Szirtes Tamás állítaná színpadra. A következő évad előkészítése is folyamatban van, ősszel Benedek Miklós rendez a Játékszínben. Tárgyalnak arról, hogy Hajós András önálló estet mutatna be a Játékszínben, Vámos Miklós pedig új oldaláról is bemutatkozna a közönségnek - tette hozzá. Továbbra is műsoron tartják a Mr. és Mrs., az Édes bosszú és Az utolsó hősszerelmes című produkciót, emellett a tervek szerint januárban felújítják a Jutalomjáték című előadást is, Balla Eszter beugrásával. A Liselotte és a május című darabot azonban utoljára láthatja január 4-én a közönség, egyeztetési problémák miatt. Szólt arról is, hogy - a Mikulás-napi jótékonysági rendezvény sikere nyomán - a Talamba Ütőegyüttes is fellép majd a színházban, ahol januártól családi- és gyerekprogramokat is rendeznek, amelyek alkalmával különösen számít az együttesre a teátrum. Kiemelte: a közönség bizalma és szeretete töretlen és a teátrum látogatottsági adatai messze fölülmúlják várakozásaikat. Januárban több mint 10 előadást tart a színház és tavaszra 20 előadást láthatna havonta a közönség. "Akkor lehet majd igazán gazdálkodásról beszélni, hiszen nem nulláról indultunk el, hanem mínuszról". A nézőszám és a jegybevétel várakozáson felüli, azonban váratlan költségek is felmerülnek - hangsúlyozta. Az igazgató szólt arról is, hogy egész héten kedvezményes jegyeket kínálnak a Játékszín bizonyos előadásaira, 20-án pedig 11-től 13 óráig a színház bejáratánál a teátrum művészei kínálják finomságokkal - forró teával, sült gesztenyével - az arra járókat. Szilveszterre nagyszabású operett-gálával készülnek, amelynek Csere László és Kovács Zsuzsa a két sztárvendége. Hozzátette: úgy látják, hogy az ilyen típusú programokra nagy az igény, ezért a későbbiekben is rendeznek majd hasonló gálaműsort. Németh Kristóf - a májusban megszűnt Budapesti Kamaraszínház volt színésze - ősszel három társával megvette a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt.-től (MNV) a százszázalékos állami tulajdonban lévő, végelszámolás alatt álló Játékszín Nonprofit Kft., a teátrum októberben új formában, magánszínházként kezdte meg működését. A végelszámolás alatt álló kft.-t az összes terhekkel és jogosultságokkal együtt vették meg, a közzétett szerződés szerint 3,1 millió forintért. A cég 10 millió forintos nagyságrendű adósságállományát is átvették. Sült gesztenyézés a Játékszínnel:"Öröm számunkra, hogy a rendkívül sikeres indulást követıen közösen ünnepelhetünk barátainkkal és köszönet mellett meglepetésekkel várjuk vendégeinket." - mondta Németh Kristóf igazgató. 2012. december 20-án 11 és 13 óra között a színház bejáratánál, a Teréz krt 48. előtt a Játékszín művészei és a háttérben dolgozók forró teával, forralt borral, sült gesztenyével, adventi muzsikával és ünnepi akciókkal várják a kedves nézőket. Ezen a napon jegypénztárunkban 10-től 18 óráig 20 %-os karácsonyi kedvezménnyel várjuk nézıinket, akik ugyanitt megválthatják a nagy sikernek örvendı Játékszín Ajándékutalványt, mellyel automatikusan színházunk pártolói tagjává válnak, és egész évben kiemelt kedvezményekben részesülhetnek."Legutóbb akkor vettem részt hasonló akción, amikor búcsúznunk kellett a Budapesti Kamaraszínháztól, a mostani rendezvény viszont örömünnep, a közönség és a színház ünnepe! Az eddigi előadásaink zsúfolt nézıterek mellett, zajos sikerrel valósultak meg, a mostani vidám alkalommal fantasztikus publikumunknak köszönjük meg a támogató érdeklődést és a bizalmat." - újságolta Németh Kristóf.
2012.12.19. 06:20
Szinhaz.hu
Hajós András kötelességének érzi
Az Emil.RuleZ! zenekar frontembere imád ajándékozni. Hajós András ezért nagy örömmel fogadta a Comedy Central felkérését, hiszen eddig is évente ellátogatott gyermekeivel a Mikulásgyárba.
2012.12.17. 05:45
Stop.hu
Horvai István 90 - Egykori igazgatóját idézi a Vígszínház
Horvai István 90 - Egykori igazgatóját idézi a Vígszínház
Horvai Istvánra emlékeznek a Vígszínházban szombaton: a kétszeres Kossuth-díjas rendező, érdemes és kiváló művész, színészpedagógus, a Vígszínház egykori igazgatója december 15-én lenne 90 éves. "Jó időben a színház erkölcsi intézmény is. A társadalom életében a színháznak erkölcsi kötelezettsége is van. Ami elsősorban a benne végzett munka maximális teljesítését jelenti. Hogy ki tudjuk fejezni azt, amit akarunk. Akkor valósulhat meg, ha a jellem és a hirdetett ige egybeesik." Horvai István A rendező generációk egész sorát tanította a színészmesterség fortélyaira. Az évforduló alkalmából egykori tanítványai, kollégái és barátai közösen emlékeznek Horvai Istvánra a Vígszínház Házi Színpadán szombaton este 10 órától – áll a színház MTI-hez eljuttatott közleményében. A közös emlékezésen jelen lesz többek között Anger Zsolt, Bán János, Benkő Nóra, Béres Ilona, Cserna Antal, Eszenyi Enikő, Fekete Ernő, Gálffi László, Gáspár Sándor, Hajdu István, Hegedűs D. Géza, Hernádi Judit, Hűvösvölgyi Ildikó, Igó Éva, Kornis Mihály, Kováts Kriszta, Kútvölgyi Erzsébet, Lux Ádám, Máthé Zsolt, Megyeri Zoltán, Nagy Ervin, Rudolf Péter, Sipos Imre, Szarvas József, Tordy Géza és Varga Éva. Horvai István (1922-2004) 1962-től rendezett a Vígszínházban, 1979-1985 között az intézmény vezetője volt. Rendezői-igazgatói munkáját bátor műsorpolitika, a társadalmi jelenségekre érzékeny darabválasztás jellemezte. Számos színháztörténeti jelentőségű rendezéssel gazdagította a magyar színházművészetet. Különösen kiemelkedtek Csehov-rendezései, de sok neves magyar ősbemutató is fűződött a nevéhez. Főbb rendezései közé tartozott például Csehov Három nővér, Ványa bácsi, Platonov és Sirály című művének színre vitele, O’Neill Eljő a jeges és Utazás az éjszakába, Örkény István Rózsakiállítás, Csurka István Házmestersirató és Deficit című darabjának bemutatója, Spiró György Az imposztor és Kornis Mihály Körmagyar című művének színpadra állítása. Több évtizeden keresztül tanított a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. Legendás osztályokat vezetett, ahonnan különleges színészegyéniségek kerültek ki, akik a mai napig meghatározó művészei a magyar színházi életnek. Hegedűs D. Géza Horvai Istvánról - részlet: (...) Az alatt a 33 év alatt, amit Vele növendékként, alkotótársként, munkája tanújaként, barátként eltölthettem, őszintén ideajándékozta nekem személyes és művészi életének sok-sok fontos mozzanatát. Hatalmas sétáinkon - a Vígszínháztól a főiskoláig, majd vissza ugyanazon az úton, vagy körbe-körbe a Margitszigeten, olykor a Duna-parton - sok mindent megtudtam Róla. Izgatóan, színesen, fordulatosan mesélt gazdag életéről, kalandokban bővelkedő fiatalságáról, a rajongásig szeretett szülővárosáról, Szegedről. A náci és a nyilas tébolyról, sárga csillagról, munkaszolgálatról. Felszabadulásról! Leningrádi Mesteréről, L. Vivien professzorról. Művészi útkereséseiről, a többek között általa alapított színházakról: a szegedi Fiatalok Kamaraszínházáról, az Úttörő Színházról és a Madách Színházról. No meg az ötvenes évekről, Sarkadi Imréről, 1956-ról, személyes tragédiájáról, a száműzetése éveiről: amikor soha nem tapasztalt emberséges gesztusokban volt része a debreceni és a miskolci színházban. Nem a kitagadott, kirúgott igazgató-rendezőt látták benne, hanem befogadták, és szeretettel közeledtek hozzá. (Az ott eltöltött évek nyomán fogadalmat tett, hogy ha teheti, minden évben egyszer vidéki színházban is rendezni fog. Elhatározásához - betegsége időszakait leszámítva - végig tartotta magát: a veszprémi színházhoz kötődve életművének jelentős rendezései, ősbemutatói születhettek meg.) Majd újra Budapest következett, mégpedig az Operettszínház, ahol pazar gárdával dolgozhatott: Honthy Hannával, Latabár Kálmánnal és Sárdy Jánossal. Erről az időszakról azt mondta, hogy akkor, válságos éveiben talán emberileg adott neki legtöbbet az a világ. Az operett színpada teljes naivitásában él. Egy mesevilág, amely nélkülözi a cinizmust. A játék azonos önmagával, ami ott történik, az ott igaz is. S neki erre a hitre mint életerősítőre szüksége volt. Aztán arról is mesélt a Tanár úr, hogyan vett új fordulatot a sorsa Várkonyi Zoltánnak köszönhetően: az Operettből úgy távozott, hogy 1962 tavaszán Várkonyi, mint frissen kinevezett főrendező, a Vígszínházba hívta. Vele régtől jóféle művészi kapcsolatban voltak. Ez a kapcsolat így is folytatódott. Várkonyi haláláig olyan virágzó-termékeny emberi, alkotó együttlétben dolgoztak, mint 56 előtt Pártos Gézával a Madách Színházban. Horvai István 1962 tavaszától 2004. június 28-án bekövetkezett haláláig a Vígszínház korszakos művésze volt. 1956-os fogadalma ellenére, hogy soha többé nem vállal vezetői állást, még várt rá egy "muszáj-Herkules"-i tett. 1979-ben, Várkonyi Zoltán halála után mégis el kellett vállalnia, hogy a hirtelen veszteség utáni sokkban összetartja a színházat, megőrzi egységét, és elődje szellemében tovább vezeti a társulatot. Az ő kivételes művész igényessége határozta meg ezt a korszakot. 1985-ben pedig, amikor elérkezettnek látta az időt, átadta az igazgatói stafétabotot az általa legalkalmasabbnak tartott személynek, vezetőtársának, az addigi főrendezőnek, Marton Lászlónak, aki a rendezőre, a színház egyik meghatározó szellemének jelenlétére élete utolsó pillanatáig igényt tartott. Senki sem tudott úgy darabot olvasni, ahogyan ő. Pszichológiai elemzései ámulatba ejtettek. Színházi tapasztalata, műveltsége, okossága, igényessége, kvalitásérzéke lefegyverző volt. Magyar írók kitüntetésnek vehették, ha ő bemutatásra méltónak találta egy-egy művüket. Dunai Ferenc, Thurzó Gábor, Eörsi István, Csurka István, Gyurkovics Tibor, Kornis Mihály, Spiró György nagy fantáziájú szellemi társra találtak benne, mikor darabjaikat a Vígben vagy a Pesti Színházban megrendezte. A folytatást a Criticai Lapokban olvashatják. Pillanatok Horvai István rendezéseiből: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. Forrás: Vígszínház, MTI, Színház.hu
2012.12.15. 05:41
Szinhaz.hu
Bréking: Hajós András kétkezi munkát végzett - Fotó
A Comedy Central humoristái évi egyszer viccet félretéve gyári munkásként szorgoskodnak, a főnökük pedig nem más, mint maga a Mikulás. Az immáron hagyománnyá vált akció keretében nemcsak ajándékokat visznek a stand-uposok a MikulásGyárba, hanem be is csomagolják a rászoruló gyerekeknek felajánlott játékokat.
2012.12.14. 16:19
Stop.hu
Thália Humorfesztivál februárban
Thália Humorfesztivál februárban
Humoros színházi előadásokkal, komédiákkal, klasszikus kabaréval és stand-up comedyvel várják a közönséget 2013 februárjában a Thália Humorfesztiválon. Az ötnapos rendezvény keretében 13 produkció látható a budapesti Thália Színház négy játszóhelyén. Bereményi Géza, a teátrum igazgatója az esemény csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján kiemelte, hogy harmadik alkalommal rendeznek fesztivált a Thália Színházban, amióta az új vezetés megkezdte munkáját. Tavasszal a teátrum a határon túli, ősszel pedig a vidéki színházakat látta vendégül. A februári fesztivál programján vidéki nagyszínpadi, valamint budapesti stand-up- és kabaréprodukciók szerepelnek. Lantos Anikó fesztiváligazgató elmondta: a február 3-tól öt napon át tartó rendezvény ötlete onnan jött, hogy az egykori Mikroszkóp Színpad - Mikroszínpad néven - a Thália Színház részévé vált, és hagyományait folytatva szeretnének humoros előadásokat műsorra tűzni. A teátrum felkért két színházi szakembert - Kárpáti Péter író-dramaturgot és Oláh András rádiós műsorvezetőt -, hogy a fesztivál programjának összeállításához az ország színházait járva válogasson az előadások közül. A rendezvény programjaihoz szakmai beszélgetések is kapcsolódnak, így a szervezők szerint a fesztivál komoly szakmai eseménnyé is válhat. A programban négy nagyszínpadi, négy stúdió-, négy stand-up- és egy egy kabaréprodukció szerepel. Meghívást kapott a szombathelyi Weöres Sándor Színház Szentivánéji álom (rendező: Mohácsi János), a Miskolci Nemzeti Színház Dandin György (rendező: Rusznyák Gábor), illetve a Szegedi Nemzeti Színház Hétköznapi őrületek (rendező: Balikó Tamás) című produkciója, a negyedik előadásról még folyik a technikai egyeztetés. A stúdió-produkciók között a Katona József Színház Gondnokság című színházi sorozatának "különkiadása", a Sanyi és Aranka Színház Roadmovie (rendező: Máthé Zsolt) és a Gólem Színház Lefitymálva (rendező: Borgula András) című előadása található meg. A stand-up műfajának kedvelői a Mikroszínpadon Márton András Újvilág rapszódia, Bödőcs Tibor Az élet értelme és kertészeti tippek, Kovács András Péter Evolúció, valamint Hadházi László Méd in Hungeráj című produkcióját láthatják A szomszédnéni odaát van című kabaré-előadás mellett. A meghívott előadások közül a februári eseményen a színház által felkért zsűri választja ki az általa legjobbnak ítélt produkciót. A zsűri tagja Schell Judit és Kerekes József színművész, Kulcsár Viktória, a FÜGE Produkció vezetője, Bagdy Emőke szakpszichológus, valamint Hajós András humorista.
2012.12.14. 16:13
Szinhaz.hu
A kommentelés a férfi dolga
A virtigli magyar troll 18-25 év közötti vidéki férfi, aki azért kommentel, hogy felbőszítsen másokat. Puzsér Róbert IQ-teszthez kötné a hozzászólás lehetőségét. Jelentés a trollbarlangból.
2012.12.13. 21:37
Divany.hu
Hajós András: félnek tőlem
Hajós András: félnek tőlem
Elfeledkezett Hajós Andrásról az RTL Klub, amely saját műsorral kecsegtette. Hajósnak elfogyott a türelme, és őszintén mondott véleményt a magyar televíziózásról.
2012.12.13. 08:20
Borsonline.hu
Beszólt csatornájának az RTL sztárja
Beszólt csatornájának az RTL sztárja
Hajós András állítja, elfeledkezett róla az RTL Klub, amely önálló show-val kecsegtette. A zenész-műsorvezető megélegelte a várakozást, úgy döntött, kipakol - írja a Bors.
2012.12.13. 04:43
Nlcafe.hu
Puzsér kegyetlenül alázza Kiszelt és Pákót
Nem a megbántás szándékával, de könyvében Puzsér Róbert kendőzetlenül írja le véleményét Kiszel Tündéről és Pákóról.
2012.12.12. 13:06
Kiskegyed.hu
Puzsér egy harapással megette a műsorvezetőt?
Steiner Kristófot, hazánk első számú Madonna-rajongóját teljesen kikészítette, hogy Puzsér Róbert igencsak kemény szavakkal illette az amerikai énekesnőt.
2012.12.12. 12:52
Stop.hu
Puzsér: Ki nem állhatom Semjén Zsoltot
Tíz ok, amiért ki nem állhatom Semjén Zsoltot címmel írt blogbejegyzést Puzsér Róbert kritikus, a Csillag születik zsűritagja.
2012.12.12. 06:02
168ora.hu
Puzsér: "Pákó nem felel a tetteiért"
Puzsér Róbert könyvet írt, amelyben végképp leszedi a keresztvizet azokról, akiknek a tevékenységét kártékonynak tartja. A vitriolos tollú kritikus a Szélsőközép - a könyv című kiadványában a tőle megszokott vehemenciával szorítja sarokba azokat, akiket a teljesítménynélküliség zászlóhordozóinak tart.
2012.12.11. 20:46
Stop.hu
 Semjén vs. Puzsér: vicces kép – Facebookra vagy Twitterre?
Semjén vs. Puzsér: vicces kép – Facebookra vagy Twitterre?
A Facebook, a Twitter, a Google+ és a Pinterest képmegosztó egyaránt a legnépszerűbb közösségi szolgáltatások közé tartoznak. De hogy mit mikor melyiken érdemes megosztani? Ebben segít a magyar közösségi médiában terjedő vicces kép, melyen az utóbbi idők két forró témája, Semjén Zsolt és Puzsér Róbert is feltűnik.
2012.12.10. 10:55
Hvg.hu
X-Faktor - Csobot Adél: Sohase mondd! (Hernádi Judit)
X-Faktor - Csobot Adél: Sohase mondd! (Hernádi Judit)
Csobot Adél egy tüzes tangóval indította az estét. Táncban nem volt hiány. Keresztes Ildikó elismerte, fantasztikusan tangózott a lány, de azt érezte, picit el volt veszve, túlságosan koncentrált. [Dátum: 2012.12.08. 20:21]
2012.12.08. 20:21
Zene.hu
Puzsér megfejtette a „Kiszel Tünde jelenséget” - videó
Puzsér megfejtette a „Kiszel Tünde jelenséget” - videó
Első hallásra szokatlan lehet Puzsér Róbert bocsánatkérése, ugyanis a kritikus feltételekhez köti a békekötést. Küszöbön az újabb véres ütközet? Részletek &raquo
2012.12.04. 02:25
PUZSÉR: „Kiszel Tünde ne legyen az ország hitvány mulatsága!” - videó
PUZSÉR: „Kiszel Tünde ne legyen az ország hitvány mulatsága!” - videó
Puzsér Róbert kritikájára a múlt héten reagált Kiszel Tünde, most ismét a kritikus van soron. A vágatlan bocsánatkérésért kattintson a videóra!Részletek &raquo
2012.12.03. 21:10
Ünnepre is jut színház az Orlai Produkciónál
Ünnepre is jut színház az Orlai Produkciónál
Színes és gazdag programmal, kiválóbbnál kiválóbb színészekkel várja az Orlai Produkció az érdeklődőket decemberben, a Belvárosi Színházban és a Thália Színházban. Új bemutatók az ünnepi időszakban: December elején a Thália Színház Mikroszínpadára szeretnék invitálni gyereknézőiket és a szülőket, nagymamákat és nagypapákat, Csákányi Eszter, Keresztanya c. előadására, melyben a művésznő, hat hangon szólaltatja meg a bábokat. Az ünnepekre való ráhangolódásra vagy épp az ünnepek előtti utolsó megpihenésre, kellemes kikapacsolódásra szánják, Kulka János, önálló estjét a Belvárosi Színházban, melyben Kulka történeteket mesél, színházat teremt a zenével egy zongora és egy gitár kíséretével. Karácsonyi ajándék ötlet: Az Orlai Produkció Karácsonyi bérletet is hirdet, amellyel a Belvárosi Színházban játszott három előadását nézhetik meg a bérlettulajdonosok, amit kilenc előadás közül választhatnak ki . A választható előadások között a két legújabb bemutató a Jadviga Párnája is szerepel valamint a Kovács Patrícia és Nagy Ervin főszereplésével nyáron bemutatott Kramer kontra Kramer és Kulka János Ez a hely! című önálló estje is. Ünnepekkor: Rögtön karácsony másnapján Závada Pál klasszikus regényének elismerő kritikai visszhangot kiváltó színpadi adaptációja, a Jadviga párnája lesz látható Ónodi Eszter, Pál András, Pokorny Lia, Gáspár Sándor és Lukács Andor főszereplésével. Találkozhat a közönség a lassan kétszázadik előadásához érő Esőemberrel Kulka Jánossal és Nagy Ervinnel a főszerepben, valamint a Daniel Glattauer bestselleréből készült, többszörös díjnyertes előadással, a Gyógyír északi szélre című produkcióval is. Ezek mellett Vári Éva két legendás női alak, Edith Piaf és Sarah Bernhardt bőrébe bújik a Piaf és Az isteni Sarah című előadásokban, Hernádi Judit és Udvaros Dorottya pedig A Bandy-lányokban éneklik az Andrew Sisters dalait, Parti Nagy Lajos szövegeivel. Érdemes a szilvesztert is a Belvárosi Színházban tölteni, mert december 31-én két alkalommal is látható lesz A nagy négyes című előadás Molnár Piroska, Vári Éva, Szacsvay László és Benedek Miklós jutalomjátékával, Gálffi László rendezésében, 16 és 19 órai kezdettel. A karácsonyi ajándékként is kiváló bérlet, illetve az előadásokra szóló jegyek megvásárolhatók az Orlai Produkció weblapján, a www.orlaiprodukcio.hu címen.
2012.11.30. 12:21
Szinhaz.hu
Rogán, Bajnai és Mesterházy együtt tüntet a nácizmus ellen
Náciellenes tömegtüntetést tartanak vasárnap délután háromkor a Kossuth téren Gyöngyösi Márton jobbikos képviselő parlamentben elhangzott náci kijelentései miatt. A demonstráción beszédet mond Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője, az MSZP részéről Mesterházy Attila pártelnök, az Együtt 2014 mozgalom részéről pedig Bajnai Gordon volt miniszterelnök is. Felszólal Ungvári Tamás, a Mindannyian Együtt Jeruzsálemért Alapítvány kuratóriumi elnöke is. A tüntetésen fellép Hernádi Judit és Somló Tamás, a rendezvény moderátora Bombera Krisztina lesz.
2012.11.29. 16:22
168ora.hu
Akciós hétvége a Belvárosi Színházban
Akciós hétvége a Belvárosi Színházban
Meglepetés várja Önöket Advent első hétvégéjén a Belvárosi Színházban... Az Orlai Produkció idén is meghirdeti akcióit a decemberi-januári időszakra, olyan lehetőséget kínálva ezzel az érdeklődő közönségnek, amellyel hosszú időre rendkívüli élményhez juttatja őket. Udvaros Dorottya és Hernádi Judit A Bandy-lányokban (Orlai Produkció) A pontos részletekről a helyszínen kaphat felvilágosítást. A talány feloldásához, nézzen be a Belvárosi Színházba 2012. december 1-jén vagy 2-án 10- 18 h között!
2012.11.29. 14:24
Szinhaz.hu
Emil RuleZ! - 7 év után új album
Emil RuleZ! - 7 év után új album
Hét év szünet után jelentkezik új lemezzel Hajós András és Hegyi György zenekara, az Emil.RuleZ!
2012.11.29. 08:09
Kisalfold.hu
Emil RuleZ! - 7 év után új album
Emil RuleZ! - 7 év után új album
Hét év szünet után jelentkezik új lemezzel Hajós András és Hegyi György zenekara, az Emil.RuleZ!
2012.11.29. 08:09
Delmagyar.hu
KISZEL: „Puzsér ízléstelen és arrogáns” - videó
KISZEL: „Puzsér ízléstelen és arrogáns” - videó
A naptárdíva nem érti, miért illette ilyen szavakkal őt Puzsér Róbert, főleg, hogy régebben jóban voltak. Tünci szerint a kritikus mások gyalázása árán akarja reklámozni új könyvét.Részletek &raquo
2012.11.29. 00:35
A naptárdíva visszavág - videó
A naptárdíva visszavág - videó
Puzsér Róbert megrázta a pofonfát, most pedig jön a visszavágó: Kiszel Tünde megmondja a magáét!Részletek &raquo
2012.11.29. 00:35
 Hajós: végre rulez!
Hajós: végre rulez!
Hét év szünet után jelentkezik új lemezzel Hajós András és Hegyi György zenekara, az Emil.RuleZ!
2012.11.28. 20:05
Hvg.hu
Puzsér Gyurcsánynak: "ne sárga csillaggal fényképezkedjél"
Nyilvános Facebook-üzenetben ment neki Gyurcsány Ferenc volt kormányfőnek Puzsér Róbert kritikus, a Csillag születik zsűritagja.
2012.11.28. 18:20
Hvg.hu
Nekiment Gyurcsánynak az RTL sztárja
Nekiment Gyurcsánynak az RTL sztárja
Öles posztban kel ki Gyurcsány Ferenc ellen Puzsér Róbert a Facebookon.
2012.11.28. 16:50
Hir24.hu
"A bulvár Puzsérnak el akarom vágni a torkát "
"A bulvár Puzsérnak el akarom vágni a torkát "
Miért csak a bulvárral kapcsolatos postjaira figyelnek oda az emberek, teszi fel a kérdést Puzsér Róbert. A megmondóember nehezményezi, hogy hatalmas médiaérdeklődés övezte Zámbó Krisztiánnal foglalkozó bejegyzését.
2012.11.28. 11:20
Hir24.hu
Puzsér Róbert (Facebook): Nem tudok egyetérteni a sárga csillag viselésével
A sárga csillag nem szolgál semmi mást, mint, hogy újra a múlt démonaival, jelképeivel és ideológiáival lehessen harcolni a jelen kihívásai helyett. [...] Bővebben! Komment (95)
2012.11.27. 21:04
Mandiner.hu
Nem bírta tovább: Puzsér szénné égeti Zámbó Krisztiánt
Sokan kíváncsiak arra, vajon mit mondana Puzsér Róbert a versenyzőknek, ha ott ülne az X-Faktor mentorai között. A Csillag születik zsűritagjától a legtöbben azt kérdezgették, mit szól Zámbó Krisztián produkcióihoz a műsorban. Facebook-oldalán mondta el véleményét, kendőzetlen őszinteséggel.
2012.11.24. 19:29
Stop.hu
Az ítész szerint reménytelen Zámbó Krisztián
Puzsér Róbert beszólt Zámbó Krisztiánnak. A Csillag születik egykori ítésze szerint Jimmy fia teljesen reménytelen énekes.
2012.11.23. 10:51
Life.hu
"Mi felmondjuk a kádári alkut" - Puzsér Róbert exkluzív
Puzsér Róbert nem fél. Azt állítja, bárki bátran vállalhatja a véleményét, sőt eddig is megtehette volna. Ő mindenesetre nem kímél se politikust, se celebet. Indulatosan kritizálja a kereskedelmi televíziózást és főleg a bulvárt új könyvében, a Szélsőközépben, ha azonban így gondolkodik, vajon miért ült be a Csillag Születik zsűrijébe? A STOPnak adott interjújából ez is kiderül.
2012.11.19. 06:22
Stop.hu
Puzsér Róbert kiborította a bilit - videó
Puzsér Róbert kiborította a bilit - videó
Folytatja a tabudöntögetést, nem fél, hogy botrány-lavinát indít be. Puzsér Róbert feketén-fehéren, egyértelműen a nyilvánosság elé tárja, kivel mi a baja. Részletek &raquo
2012.11.14. 22:40
PUZSÉR: Miért tartja a média az untersenkiket? - videó
PUZSÉR: Miért tartja a média az untersenkiket? - videó
Puzsér Róbert kiborítja a bilit, nekimegy a közszereplőknek még Michael Schumacherrel is baja van. Részletek &raquo
2012.11.14. 18:40
Puzsér tizenkét csajt szedett fel
Puzsér tizenkét csajt szedett fel
Puzsér Róbert nem csak akkor kavar vihart, amikor a Csillag születikben zsűrizik. Szombat éjjel azzal borított ki sokakat, hogy ismertségét kihasználva soron kívül vitt be lányokat egy szórakozóhelyre.
2012.11.13. 10:05
Borsonline.hu
Magasról tesz Puzsér gyalázkodására Havas és Friderikusz
Sem Havas Henriket, sem Friderikusz Sándort nem érdekli különösebben, hogy Puzsér Róbert újonnan megjelenő könyvében keresetlen szavakkal illeti őket - írja a Bors.
2012.11.09. 17:20
Hvg.hu
Puzsér Róbert hadat üzen a celebeknek - videó
Puzsér Róbert hadat üzen a celebeknek - videó
A zord kritikus úgy érzi, kötelessége világgá kürtölni a véleményét, még akkor is, ha ezzel olykor megbántja az embereket.Részletek &raquo
2012.11.09. 12:20
Puzsér hiába szólt be durván Havaséknak, tesznek rá
Puzsér Róbert megint bemutat a celebeknek. Szélsőközép című könyvében Havas Henriket és Friderikusz Sándort is pellengérre állítja, ám ők magasról tesznek a kritikus véleményére.
2012.11.09. 08:05
Borsonline.hu
Az ország készen áll recskázni, de még nem kapta meg az ÖKM-t
Puzsér Róbert megmutatta, hogy lehet. A szókimondó kritikus olyan könyvet írt, amivel - ahogy mondta - az utolsó szöget akarja beverni a politikai korrektség koporsójába.
2012.11.08. 12:32
Stop.hu
Puzsér beszólt Bajnaiéknak is: „Elhúzhatnak az anyjukba”
Szélsőközép című új könyvéről beszélt Puzsér Róbert.
2012.11.08. 08:30
Hetivalasz.hu
 Puzsér Róbert: „Ezek már zsarnoknak se jók”
Puzsér Róbert: „Ezek már zsarnoknak se jók”
A Demokrácia Rt.-től az Apokalipszis Rt.-ig rövid, ocsmány és tanulságos volt az út. Egy takarító, egy múzeumi teremőr és a médiafenegyerek obszcén és képekkel gazdagon illusztrált véleménye pojácaságról, országrontókról, traumaháborúról, és arról, hogy putyinista fejedelemség épül.
2012.11.07. 22:45
Hvg.hu
Visszasírja Hernádi Juditot a Heti Hetes
Hernádi Judit júliusban közölte a sajtóval, hogy tizenhárom év után szakít a Heti Hetessel, amely néhány hete az RTL II-n látható ismét. A műsor készítői több hírességgel is megpróbálják kitölteni a megüresedett helyet, mégis jól érezhető a színésznő hiánya.
2012.11.06. 13:36
Stop.hu
Hajós András szerint van fontosabb a pénznél
Hajós András szerint egy igazi stand-uposnak nem a pénz, sokkal inkább a szabadság számít.
2012.11.05. 10:38
Stop.hu
Hajós András: "minden őrültség megengedett"
Hajós András: "minden őrültség megengedett"
Hajós András szerint egy igazi stand up-os nem a gázsira vagy a nézettségre gerjed, hanem arra, ha szabad kezet kap.
2012.11.04. 09:25
Hir24.hu
Puzsér nem egyezik ki a döntetlennel!
Izgatottan készül a hétvégi Internationale-Juventus meccsre Puzsér Róbert, az esélyeket latolgatva úgy véli, szó sem lehet róla, hogy az eddig 49-szer győztes Juve épp hazai pályán kapjon ki.
2012.10.30. 18:29
Ma.hu
Keressük a magyar Christina Hendrickset
Orosz Barbara, Gaál Noémi, Kerekes Vica, Csisztu Zsuzsa és Hernádi Judit is alkalmasnak tűnnek a nagy feladatra.
2012.10.30. 09:18
Velvet.hu
'Készen állunk' - Sajtótájékoztató a megújuló Játékszínben
'Készen állunk' - Sajtótájékoztató a megújuló Játékszínben
Ahogy arról többször hírt adtunk, újranyithat a Játékszín, ugyanis megvette a teátrumot működtető Kft.-t Németh Kristóf, ügyvezető igazgató, Bank Tamás, kreatív igazgató, Szűcs Attila, gazdasági igazgató és dr. Metz Alexandra, ügyvéd. Az örömhírt a vezetőség a hétfői sajtótájékoztatón is megerősítette. Egy 100 éves örökség nyomában… Amikor már mindenki lemondott róla… Találkozott négy ember, aki nem félt belevágni… Megmentették és megcsinálják…. A 21. század első pesti magánszínházát! "Az első sorban szeretnék csápolni" – jegyezte meg az első újságíró, aki körbenézett a színházteremben, Pindroch Csaba pedig az esemény előtt egy technikussal egyeztetett a Mr. És Mrs című előadásáról, ami a Játékszínben is megnyitja az évadot. Németh Kristóf elsőként köszöntötte a munkatársakat, és arról számolt be, hogy igyekeztek a Kamaraszínház és a Játékszín állományából minél több volt kollegának munkát adni. „A mai reggel különlegesen indult mindenki számára, hiszen leesett az első hó. Ennek nemcsak a kisfiam örült, ezért az időjárásért sokat imádkoztunk mi színházi dolgozók, mert eljött az idő, amikor a legszívesebben a színházban töltenénk az időt esténként. Holnap, a teátrum 100. születésnapján mi is nyitunk, szerencsére Pindroch Csabáék előadására elkapkodták a jegyeket. A jubileum alkalmából egyébként kiállítást is szervezünk az OSZMI-val együttműködésben, itt a házban. Már van nálunk fűtés, beüzemeltük az épületet, tehát minden feltétel adott ahhoz, hogy továbbvigyük azokat az értékeket, amelyekért az elmúlt időszakban dolgoztunk” – kezdte szavait az új igazgató. Németh arról is beszélt, hogy tíz hónap megfeszített küzdelem után szeretnék, ha a Játékszín szórakoztató, magas minőségű, művészi igényű előadásokkal, saját bemutatókkal mutatkozna meg. Reményeik szerint 2013 tavaszára tudják „csúcsra járatni a színházat”, novemberben hat előadással, később havi 15-20 előadással számolnak. Eleinte a Játékszín illetve a Kamaraszínház repertoárjából fog táplálkozni a műsor, de még zajlanak a jogi egyeztetések. „Három produkció már biztosan színre kerül, Churchill Édes bosszúja, Miller Lefelé a hegyről és Pozsgai Liselotte és a május című darabja. Szeretnénk családi és gyermekprogramokat rendezni és feliratozott előadásokkal szélesebb közönségréteget megszólítani. Úgynevezett Keresztapa-programot indítunk, a Játékszínhez kötődő színészek iskolákat fogadnak majd örökbe, ahol befogadószínházi projekteket tervezünk megvalósítani. Kránitz Lajos Alapítványt és díjat hozunk létre. Új szlogent választunk: 'Lassan az esttel', ugyanis színházi klubot fogunk működtetni, ami lehetőséget nyújt a nézőknek arra, hogy ne kelljen hazaszaladniuk az előadások után, hanem találkozhassanak a művészekkel és egymással. Emellett felvesszük a lapcsolatot a szakmai szervezetekkel. Jelenleg is folyamatosan tárgyalunk a jövőről” – fejtette ki Németh Kristóf. „Szerződéseket még nem kötöttünk, de szóban együttműködést ígért nekünk – a teljesség igénye nélkül – Dobó Kata, Vári Éva, Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Andai Kati, Hajdu Steve, Horváth Lili, Szilágyi Tibor, Kökényessy Ági, Gallusz Nikolett, Balikó Tamás, Rátóti Zoltán, Dolmány Attila, Kocsó Gábor, Bozsó Péter és még sorolhatnám” – tette hozzá az új igazgató. Ezután Bóta Gábor, a Népszava újságírója „vitás kérdésekről” faggatta az igazgatót, többek között a feljelentésről, amit ismeretlenek tettek, a lap információi szerint azért, mert keveslik azt a 3,4 millió forintot, amennyiért elkelt a Játékszínt működtető Kft. „Mi is értesültünk a sajtóból arról, hogy a Játékszín volt dolgozói közül ismeretlen személyek ismeretlen személyek ellen névtelenül feljelentést tettek. Az ilyesmihez mindenkinek joga van. Vizsgálják ki az illetékesek, van-e egyáltalán ügy, amiről beszélni érdemes” – magyarázta Németh. Arról, szerinte eladták-e volna az előző igazgatónak, Balázsovits Lajosnak a céget, elmondta: „Ha ma üzleti ajánlatot tesz bárki az állam tulajdonában lévő, 10 millió veszteséggel bíró cégre, annak eladják a céget”. A kérdésre, hogy keletkezhetett 10 milliós tartozás, amikor Balázsovits, saját bevallása szerint többmilliós plusszal zárta pályafutását a teátrumban, Németh úgy felelt: „Valóban pozitív volt a cég üzleti mérlege az évad végén, de bizonyos kötelezettségeket kellett teljesítenie a végelszámolás során, így keletkezett a tartozás. Tébé tartozásról, kifizetetlen szerzői jogokról, elmaradt közös költségről, bérleti díj tartozásról, energiaszámlákról van szó. A múlt héten azonban megkaptuk a NAV-tól a visszaigazolást, miszerint sikerült visszahozni a céget a végelszámolásból” – fogalmazott Németh Kristóf, aki abban bízik, hogy jövő őszre már kiderül, tud-e a nulla fölött termelni a Kft. Újságírói kérdésre, mi az üzlet ebben a magánszínházban, úgy válaszolt: „Ez olyan, mint amikor repülőgépekről tartanak sajtótájékoztató és felteszik a kérdést, hogy tud az ember repülni. Igyekszünk minél hamarabb rendezni a tartozásokat, a hitelezőinknél kitolni a fizetési határidőt addig, amíg lehet, idővel szeretnénk közszolgáltatási szerződést kötni, de egyelőre az a magántőke a fedezet a működtetésre, amit befektettünk” – zárta a sajtótájékoztatót Németh Kristóf. „Két nap van, amikor az ember nem tehet semmit: tegnap és holnap. Mindig ma kell lépni. Ezt tanultuk meg az elmúlt időszakban, amikor többször visszapattantunk olyan falakról, amelyeket végül sikerült áttörni. (...) A színház szent ügy és készen állunk arra, hogy egészen új hittel szolgáljuk” – összegzett az új igazgató. Színház.hu Tudósított: Tóth Berta
2012.10.29. 11:26
Szinhaz.hu
Az RTL Klub kedvencei 20 év után találtak újra egymásra
Az RTL Klub kedvencei 20 év után találtak újra egymásra
Hernádi Judit és Kern András húsz év után áll újra együtt színpadra, ezúttal koncertezni fognak.
2012.10.15. 18:05
Femina.hu
Nem tudom levetkőzni, hogy Hernádi Judit lánya vagyok
Hernádi Judit lánya, Tarján Zsófi őszintén bevallotta: nem mindig volt jó a viszonya anyjával, sokszor heves viták rombolták kapcsolatukat.
2012.10.15. 10:20
Stop.hu
Újra együtt Hernádi Judit és Kern András - videó
Újra együtt Hernádi Judit és Kern András - videó
Hernádi Judit és Kern András 20 év után újra egy színpadon. Nem színházi szerepre készülnek, hanem koncertturnéra indulnak.Részletek &raquo
2012.10.14. 19:25
Hernádi Judit a legliberálisabb szülő
Családjában a zene szeretete szinte hagyomány. Tarján Zsófia Rebeka édesanyja és édesapja rendkívül muzikális, örökölte a képességeiket. Az Egy színésznő lánya című darabban édesanyjával, Hernádi Judittal együtt léptek színpadra.
2012.10.12. 17:51
Stop.hu
 Hajós András: a belga rituálé és a magyar valóság
Hajós András: a belga rituálé és a magyar valóság
Az idén 16. alkalommal rendezik meg a Sörcsapoló Világbajnokságot. A helyszín ezúttal a kanadai Montreal lesz, ahol 26 ország – közöttük Magyarország – legjobb csaposai csapnak össze a világbajnoki, és a következő versenyig a Stella Artois nagyköveti címéért. A hazai döntőt az A38 hajón rendezték.
2012.10.08. 15:30
Hvg.hu
Hajós András félti kollégáitól Majkát
Majka fiatalos szókimondó karaktere minden bizonnyal új színt visz a Heti Hetesbe. Nemcsak a rapper várja kíváncsian a vendégszereplést, hanem a humor nagyágyúi is.
2012.10.07. 09:15
Borsonline.hu
"Hallható igazság és 21. századi vizualitás" - Lutter Imre a VersFesztiválról
"Hallható igazság és 21. századi vizualitás" - Lutter Imre a VersFesztiválról
Október 9-től 14-ig Nyíregyháza lesz a vers fővárosa: közismert színészekkel, előadóművészekkel, társulatokkal, zenekarokkal, filmesekkel és alkotásaikkal. Lutter Imre Nyíregyházán született, tizennyolc évig ott élt, ott fedezték fel a költészet, a színház- és előadó-művészet iránti érzékenységét. A szándék, hogy visszaadhasson abból, amit a város adott neki, illetve a kötődés nagymértékben közrejátszott abban, hogy a Magyar Versmondók Egyesületének elnöke úgy döntött, a Móricz Zsigmond Színházban látná szívesen a 14. Kaleidoszkóp VersFesztivált. A döntésben persze annak is szerepe volt, hogy a színház társulata és művészei az elmúlt két évben taroltak a fesztivál versenyprogramjában, így aztán Tasnádi Csaba, a szabolcsi teátrum igazgatója szívesen befogadta Közép-Európa legnagyobb pódiumművészeti seregszemléjét. Lutter Imre az MTI-Press munkatársának beszélt a fesztivál programjairól, és ezzel kapcsolatos gondolatairól is. - Ami nekem rögtön feltűnt a találkozásunkkor, hogy néhány szó után milyen szívesen beszél magáról a versről. Nagy versrajongó? - Most mindenképp, mert itt a Kaleidoszkóp. Az év többi napján sem telik úgy el 24 óra, hogy ne akadna kötet a kezembe vagy ne lépnék fel, tanítanám a felnövő generációt, de közben pénzt is kell keresni, mert ilyen a világ. És ha már ilyen, megpróbálom megtalálni azt, amiben jó vagyok, és akkor a közvetítőközeg mindegy is. Már az egyetem alatt dolgoztam, közel kerültem a médiához, voltam kreatív producer, igazgató, száguldó riporter, most pedig a saját cégem építgetem. Ha nem a tévé köt le, akkor közben rendezvényt szervezek, írok, elektronikus orgánumokat szerkesztek. De mindenben ott a kreativitás és ott a költészet, csak meg kell találni. Ma már úgy vagyok vele, hogy keresni sem kell. Szabó Éva, egykori nagymesterem azt mondta, hogy a költészet akkor igazi, ha nemcsak mi találjuk meg, hanem a vers is bennünket. Én azt szeretném, ha ezt mindenki megtapasztalná. Akkor könnyebb lenne az élet. Egyébként pedig "A dolgok változnak. A vers örök." - ezt mondja a Magyar Versmondók Egyesületének szlogenje. A vers a hétköznapok állandósága és a pillanat története, minden előadásával olyan, ahogy még nem ismerjük. - Hogyan állt össze a program? - A Kaleidoszkóp VersFesztivál a Vidor Fesztiválhoz hasonlóan versenyprogram, tehát a fellépők túlnyomó többsége nem pusztán fellép, hanem verseng a Kaleidoszkóp-díjért. Ahhoz persze, hogy fellépjenek, egy előzsűri válogatásán kellett átesniük. Ebben Tasnádi Csaba és jómagam is részt vettem. Most már nem a miénk a főszerep. Mind a hivatásos, mind a nem hivatásos előadásokat, koncerteket, esteket és filmeket neves zsűri figyeli: Kiss László rendező, a Magyar Versmondók Egyesületének elnöke, Solténszky Tibor dramaturg, rendező, a Színházi Társaság elnökségi tagja, Szűcs Katalin Ágnes színikritikus, a Criticai Lapok főszerkesztője, Huzella Péter Kossuth-díjas zeneszerző-előadóművész, Kiss Judit Ágnes József Attila-díjas költő és Wiegmann Alfréd rendező, az Első Magyar Versszínház művészeti vezetője. De a közönségnek is lesz döntési lehetősége: a heti bérletet váltó nézők szavazata alapján adjuk majd ki a közönségdíjat. Darabtemetés és ősbemutató Szavai szerint nem akármilyen vershét lesz, a nyíregyházi Kaleidoszkóp nyújtja talán az eddigi legerősebb programot a nézőknek a fesztivál történetében. Lesz darabtemetés és országos ősbemutató is: a vers minden létező formája színpadra, vászonra, zenébe kerül. Csak néhány példa: R. Kárpáti Péter lírai énjét mutatja majd meg Presser Gábor, Demjén Ferenc és Stevanovity Dusán legendás slágereit prózába ültetve; bemutatkozik a szerelmes és a szenvedő Móricz Zsigmond az ember, Koltai Róbert képében; József Attila mindentudója, Galkó Balázs életében először táncolja is, nemcsak mondja a verset; Gerendás Péter dalai Székhelyi Józseffel közösen öltenek testet egy közéleti hangoskönyvben, amolyan utóiratként, ezt érzékelteti a cím is: Post Scriptum. Saját esttel forgatja fel William Shakespeare-t Dolmány Attila és Karácsonyi Zoltán Csikós Attila tollával. - A VersFesztivál nemzetközi, így a hazai társulatok, zenekarok és előadók mellett számos határon túli produkciót is láthatunk. Honnan érkeznek a művészek? - A lehető legkülönbözőbb helyekről. Jön társulat Erdélyből, a Szilágyságból, a Felvidékről és Vajdaságból is. A székelyudvarhelyi Tomcsa Sándor Színház két előadóesttel érkezik: Turi Bálint és Kulcsár-Székely Attila képviseli a társulatot, az egyik est József Attila alkotói folyamatát, a másik Wass Albert életét mutatja be. A szlovákiai Komáromi Jókai Színház az igazgató vezetésével hozza el a Tetemre hívás című zenés estet, Arany János balladáira építve. Szintén a felvidéki Karváról jön Gáspár Enikő önálló estjével. Meister Éva Marosvásárhelyről hozza el a hazátlanság és a határon kívüli magyar élet érzéseit pódiumi előadásában. Klasszikus magyar költők műveivel erősít a kolozsvári ŐszinTe versszínház, a szabadkai Életjel Csáth Géza Kör pedig két versszínházi produkcióval érkezik, amiből az egyik ráadásul kétnyelvű, szerb-magyar előadás. Szepsiből a Gondola együttes, Galántáról a Kicsi Hang zenekar jön a fesztiválra. - A fesztivál zenei vonala sem rossz - ez már az fesztiválnapon, október 9-én is látszani fog. - Olyannyira, hogy az első nap gyakorlatilag koncertnap, de szinte minden nap lesz zenés program. Fellép az egyre népszerűbb Szabó Balázs Band, Dobó Dániel és Gömbös Gyula mint PanelDoor Retro Akustic, a Göncölszekér zenekar. Gyomaendrődről jön az Újhold zenekar, Pécsről pedig a most megújult Ostinato együttes. A Csillag születik tehetségkutató felfedezettje, a Kávészünet TRendhagyó Irodalomóra, Huzella Péter Kossuth-díjas zeneszerző-előadóművész pedig Hűvös elegancia és forró szenvedély címmel ad interaktív koncertet. Énekelt versben erősíti a mezőnyt az erdélyi Nagybányáról érkező egykori tanítvány, Bertóti Johanna, prózai és énekelt verskoncertet ad egy előadásban a Vendéghang duó, Csikó Georgina és Osváth Gábor, Gosztola Adél, a nyíregyházi társulat tagja pedig legendás Karády-sanzonokkal lép színpadra. Olajos Gábor, a Vikár Sándor Zeneiskola tanára a hétvégén lép fel, rögtön utána a kisebbeknek Tamás Éva hozza el Játéktárát. - A program összeállításánál mire figyeltek elsősorban? - A legjobb tolmácsokat, hírességeket és alternatív utakat kereső művészeket, társulatokat szólítottuk meg, amikor a programot összeállítottuk. Ezek az előadók a költészet klasszikus színházi feldolgozásától a modern táncig, a képzőművészettől a filmes alkotásokig, a kávéházi szalonhangulattól a könnyű verses pop-rockon keresztül a hajnali részegségig együtt ünneplik az év legnagyobb verstalálkozóját Nyíregyházán. Tényleg megpróbáltunk minden korosztályra és lehetőség szerint valamennyi érdeklődési körű nézőre gondolni. A diákokat, pedagógusokat azzal csalogatjuk, hogy az iskolai tananyagot most egészen más formában, izgalmas előadásként láthatják viszont a színpadon. A Soltis Lajos Színház elhozza Vörösmarty Mihály Csongor és Tündéjét, a Pannon Várszínház Pilinszky János életművét dolgozta fel, Kuncz László versmondó-operaénekes egyszemélyes előadásban mutatja be Petőfi Sándortól A helység kalapácsát. A Nyíregyházi Főiskola Színházi Műhelye az Aucassin és Nicolette középkori ófrancia pajzán széphistóriáját tálalja, Havas Judit, Latinovits Zoltán tanítványa a Petőfi irodalmi Múzeumból hozza tálcán Ady Endre műveit, míg a budapesti Holdvilág Kamaraszínház József Attila ars poeticáját öltözteti versszínházba. Koltai Judit, Pregitzer Fruzsina és a Móricz Zsigmond Színház társulata a játékot, a színházat népszerűsíti. A keresztény erkölcsről, a vallási ideológiákról, a lélekről és a nemzeti egységről is jó néhány előadás szól majd, általában klasszikus feldolgozásban, de modern táncszínházi előadást is láthat majd a publikum, például a szegedi Parastúdió Fabula Matris című produkciójában. Ami nagyon fontos: alapvetően bárki megtalálhatja magát az előadásokban. Akkor is, ha nosztalgiázni akar, és akkor is, ha csak hangulatokat keres. - Mindenféle műfaj megmutatkozik, és így már nem is biztos, hogy csak a versről szól a VersFesztivál. - Ha össze akarom foglalni: sztárok és idolok, mainstream és underground, érzelem és értelem, hallható igazság és 21. századi vizualitás. Ami attól Kaleidoszkóp, hogy a hangulatok, az érzelmi állapotok és a történetek egymást váltják, és mindenki maga tekergetheti a saját kaleidoszkópját, amikor eldönti, hogy kitől melyik előadást, koncertet vagy filmet érzi igazán sajátjának. Aki akar, csöndbe burkolózik, mások kitárulkozhatnak. De mindenképp más közegbe csöppennek, mint a szürke hétköznapok, még akkor is, amikor magát a világot állítjuk görbe tükör elé. Aki pedig a klasszikus értelemben vett versmondást kedveli, a hétvégén, október 13-án és 14-én bőven lehet része belőle, ekkor zajlik a Klasszikus és Kortárs Versmondó és Versfilm Szalon. Már csak hab a tortán Porpáczy Zoltán tervezőgrafikusnak kifejezetten a fesztiválra készülő, mai magyar verseket és világukat formabontóan bemutató grafikai-tipográfiai versplakátjaiból rendezett kiállítás, amely az első napon nyílik és egész héten látogatható a színházban. Forrás: Színház.hu, MTI
2012.10.07. 07:09
Szinhaz.hu
Hernádi Judit lánya megdöbbentő őszinteséggel vallott
Miután kiderült, hogy Hernádi Judit lánya, Tarján Zsófi kiesett az X-Faktor tehetségkutató versenyből, egyből az érdeklődés középpontjába került. A Star magazin újságírójának megdöbbentő őszinteséggel vallott karrierről, fájdalomról, családi titkokról és jövőképről.
2012.10.06. 09:01
Kiskegyed.hu
Hernádi Judit lánya nem nyeretlen kétévesként indult az X-Faktorban
Miután kiderült, hogy Hernádi Judit lánya, Tarján Zsófi kiesett az X-Faktor tehetségkutató versenyből, egyből az érdeklődés középpontjába került. A Star magazin újságírójának megdöbbentő őszinteséggel vallott karrierről, fájdalomról, családi titkokról és jövőképről.
2012.10.05. 21:23
Stop.hu
Újabb botrány az X-faktor körül? Megszólalnak az érintettek!
Újabb botrány az X-faktor körül? Megszólalnak az érintettek!
Miért nem láthatták a nézők Hernádi Judit lányát az X-Faktor eddigi adásaiban, miközben Zsófi majdnem a véghajráig eljutott? Tele vannak a lapok találgatásokkal. Most tiszta vizet öntünk a pohárba. [Dátum: 2012.10.05. 10:57]
2012.10.05. 10:57
Zene.hu
Miért nem mutatta Hernádi Judit lányát az X-Faktor?
Bejutott a tábor-fázisba Tarján Zsófia, de onnan már nem ment tovább a mentorok házába - és nem is mutatta a tévé. Az RTL szerint nincs semmi különös abban, hogy nem került képernyőre, mert rajta kívül nagyon sok továbbjutót sem mutattak, ugyanakkor egy tévécsatorna ritkán hagy ki olyan ziccert, hogy országosan ismert színművész gyerekét adásba tegye, ha tehetségkutatójában indul.
2012.10.05. 10:45
Origo.hu
X-botrány és a „Hernádi titok” - videó
X-botrány és a „Hernádi titok” - videó
Miért nem lehetett látni az X-Faktorban Hernádi Judit lányát? Ezt a kérdést feszegették a lapok, a Fókusz pedig megkérdezte a legilletékesebbet a találgatások és pletykák elkerülése érdekében.Részletek &raquo
2012.10.04. 23:30
X-faktor 2012: Tarján Zsófi nem jutott be a legjobb 25 közé
X-faktor 2012: Tarján Zsófi nem jutott be a legjobb 25 közé
Időközben felkerült az RTL Klub honlapjára Zsófi előadása is. Lesd meg Hernádi Judit lányának a Táborban bemutatott előadását. [Dátum: 2012.10.04. 18:35]
2012.10.04. 18:35
Zene.hu
Hernádi lánya zuhanó kőként hullott ki az X-Faktorból
Mióta Tarján Zsófiról kitudódott, hogy jelentkezett az X-Faktorba, sőt, még a legjobb ötven közé is bejutott, lépten-nyomon arról hallani, miért nem láthattuk őt a tévében. Hernádi Judit nem tagadta, hogy kivágatta a mentorházba végül be nem jutó lányát a műsorból, ám ezt az RTL Klub cáfolta. A fiatal lány most megtörte a csendet.
2012.10.04. 09:33
Stop.hu
Itt is csak a protekció segített? Hernádi Judit lánya az X-Faktorban
Itt is csak a protekció segített? Hernádi Judit lánya az X-Faktorban
Hernádi Judit lánya is indult az X-Faktorban, ám adásba anyja kérésére nem került.
2012.10.04. 06:05
Femina.hu
Kivágatta lányát a műsorból Hernádi Judit
Tarján Zsófia is versenybe szállt az idei X-Faktorban, de a tévénézők mégsem láthatták a műsorban. Édesanyja, Hernádi Judit a Borsnak elárulta, ő döntött így, lánya és a saját érdekében.
2012.10.03. 21:15
Life.hu
Hernádi Judit kivágathatta lányát az X-Faktorból
Hernádi Judit lánya is versenyzett az X-Faktor tehetségkutatóban, de a színésznő a Bors információi szerint nem engedte műsorba a produkciót. A RTL Klub cáfol. Médiahekk az egész?
2012.10.03. 14:40
Hvg.hu
Hernádi Judit lánya kimaradt az X-Faktorból!
A színésznő kérte meg a műsor szerkesztőit, hogy a nézők ne láthassák, amint Zsófi lánya kiesik a versenyből. Gyermeke védelmében tette ezt.
2012.10.03. 12:05
Kiskegyed.hu
Hernádi kivágatta lányát az X-Faktorból
Tarján Zsófia is versenybe szállt az X-Faktorban, a tévénézők mégsem láthatták a műsorban. Édesanyja, Hernádi Judit a Borsnak elárulta, ő döntött így, lánya és a saját érdekében.
2012.10.03. 07:00
Borsonline.hu
Újabb híresség gyereke az X-Faktorban
Újabb híresség gyereke az X-Faktorban
Hernádi Judit lánya is megmérette magát a tehetségkutatóban, ám nem került adásba a produkciója. A gyermekét óvó színésznő ugyanis kivágatta Zsófi szereplését, mégpedig a saját érdekük miatt – írja a Bors.
2012.10.03. 03:59
Nlcafe.hu
Még nem mondott igent Hernádi Judit utóda!
Az RTL nem tágít, tovább próbálkozik, hogy a Heti Hetes szereplői között tudhassa az énekesnőt.
2012.09.30. 09:00
Kiskegyed.hu
Levélben búcsúzott el Hernádi Judit
Levélben búcsúzott el Hernádi Judit
Ma este visszatér a Heti Hetes, jövő vasárnaptól pedig az RTL2-n láthatjuk. Hernádi Judit azonban többé nem szerepel a műsorban, ő levélben búcsúzott a nézőktől. A Bors úgy tudja: Szulák Andi jöhet a helyére...
2012.09.30. 08:15
Nlcafe.hu
Pluszkilókkal tért vissza Jáksó László
Budapest — Jáksó László (44) fajsúlyosabb személyiségként, Hajós András (43) lefogyva, Farkasházy Tivadar (67) pedig füldugóval tért vissza a Heti hetes kulisszái közé.
2012.09.29. 16:41
Blikk.hu
Megtalálta Hernádi utódját az RTL
Itt az ősz, és a tavaszi ígéret szellemében visszatér a Heti Hetes, ahogy a stáb tagjai és a szereplők tervezték. Az első adás szeptember 30-án az RTL csatornáján lesz látható. Bajor Imre, Gálvölgyi János, Hajdu Steve, Hajós András, Farkasházy Tivadar, Váncsa István, és a műsorvezető Jáksó László szórakoztatja majd a humorra éhes nézőket.
2012.09.27. 10:19
Stop.hu
Puzsér már megint kiakadt – Így aláz!
Puzsér már megint kiakadt – Így aláz!
Legutóbb a családon belüli erőszak ügyéről fejtette ki véleményét Puzsér Róbert, most pedig a televíziók hírműsorai verték ki a biztosítékot a – bulvárból kivonuló – hírességnél.
2012.09.25. 17:12
Hir24.hu
Oliver Stone kontra Puzsér Róbert - videó
Oliver Stone kontra Puzsér Róbert - videó
Oliver Stone-hétvége volt a Puskin moziban. A két napos szakmai közönségtalálkozón Puzsér Róbert, a Fókusz helyett is kérdezett.Részletek &raquo
2012.09.24. 21:45
Majka a Heti hetesbe megy
A rapper Hernádi Judit helyére ül be, Váncsa Istvánnal és Kern Andrásal váltják egymást.
2012.09.23. 09:25
Velvet.hu
Félmeztelenül mutatkozott az RTL Klub sztárja - A magyar tévés így lubickolt
Félmeztelenül mutatkozott az RTL Klub sztárja - A magyar tévés így lubickolt
Hajós András újabban az úszás szerelmese lett.
2012.09.22. 13:50
Femina.hu
Hernádi nélkül megy tovább az RTL show-ja
Nem kerül új ember a Heti hetesből dezertált Hernádi Judit helyére. Minden adásban más-más vendég ül majd a székébe, elsőként Váncsa István - írja a Blikk.
2012.09.17. 07:10
168ora.hu
Háttal ülve: amikor a zsűri udvarol a fiatal tehetségeknek
Háttal ülve: amikor a zsűri udvarol a fiatal tehetségeknek
A külföldi show-k honosításának tengerében nem meglepő, hogy újabb tehetségkutató műsor érkezik a hazai képernyőkre: az angol Pop Idolt a megengedhető keretek között másoló Megasztár, a Britain’s Got Talentre hajazó Csillag születik, a külföldön azonos címmel futó X-Faktor után ezúttal az Amerikában tavaly váratlanul nagy sikert arató Voice debütál. A legújabb, TV2 által gyártott show az „akaraterővel és tehetséggel mindenkiből lehet sztár” közhelyét tökélyre fejleszti.
2012.09.17. 05:45
Nol.hu
Nem kell új nő Hernádi helyett
Budapest — Váncsa István ül be Hernádi Judit (56, képünkön) helyére az újra induló Heti hetes októberi első adásában. Mint ismeretes, a színésznő 13 év után kiszállt a produk­ció­ból.
2012.09.15. 17:02
Blikk.hu
Zátonyra futott Hajós Zeneladikja
A Heti Hetes volt sztárja hónapok óta nem kapott fizetést befogadó színházától. Hajós András azonban nem törődött bele, hogy Zeneladikja zátonyra futott, ezért inkább továbbállt.
2012.09.15. 08:15
Borsonline.hu
Háttal ülve: amikor a zsűri udvarol a fiatal tehetségeknek
Háttal ülve: amikor a zsűri udvarol a fiatal tehetségeknek
A külföldi show-k honosításának tengerében nem meglepő, hogy újabb tehetségkutató műsor érkezik a hazai képernyőkre: az angol Pop Idolt a megengedhető keretek között másoló Megasztár, a Britain’s Got Talentre hajazó Csillag születik, a külföldön azonos címmel futó X-Faktor után ezúttal az Amerikában tavaly váratlanul nagy sikert arató Voice debütál. A legújabb, TV2 által gyártott show az „akaraterővel és tehetséggel mindenkiből lehet sztár” közhelyét tökélyre fejleszti.
2012.09.15. 03:30
Nol.hu
Tanárnak áll a Heti Hetes sztárja
2012 őszétől a Millenáris Fogadóban látható a Modern Art Orchestra gyermekeknek és szüleiknek szóló zenés foglalkozása, a ZeneHajó. Ezen a rendhagyó "zeneórán" senkinek sem kell csendben maradnia, sőt nem kell egyenesen ülve, ijesztő kérdésekre válaszolni sem. A ZeneHajót Hajós András kormányozza, az első tiszt Fekete-Kovács Kornél, a legénység pedig a 18 fős Modern Art Orchestra.
2012.09.14. 16:58
Stop.hu
Puzsér Róbert (Facebook): A gyengék pártján állok, és nem a nőkén
Fizikai erőszakot elszenvednek férfiak is, épp úgy, ahogy lelkit is. Szeretetmegvonás, irreális elvárások, szexmegvonás, napi vérszívás. A terror mindkét fél eszköze. [...] Bővebben! Komment (36)
2012.09.14. 15:30
Mandiner.hu
Háttal ülve: amikor a zsűri udvarol a fiatal tehetségeknek
Háttal ülve: amikor a zsűri udvarol a fiatal tehetségeknek
A külföldi show-k honosításának tengerében nem meglepő, hogy újabb tehetségkutató műsor érkezik a hazai képernyőkre: az angol Pop Idolt a megengedhető keretek közöttmásoló Megasztár, a Britain’s Got Talentre hajazó Csillag születik, a külföldön azonos címmel futó X-Faktor után ezúttal az Amerikában tavaly váratlanul nagy sikert arató Voice debütál. A legújabb, TV2 által gyártott show az „akaraterővel és tehetséggel mindenkiből lehet sztár” közhelyét tökélyre fejleszti.
2012.09.14. 13:48
Nol.hu
Puzsér: "a gyengék pártján állok, és nem a nőkén"
A családon belüli erőszak áldozatai férfiak is lehetnek, őket is sújthatja "napi vérszívás" otthon, nemcsak a nőket - írta a Facebookon Puzsér Róbert újságíró-kritikus, aki a családon belüli erőszakról, illetve a nők társadalmi szerepéről a napokban kibontakozott vitáról mondta el a véleményét. Szerinte az hazug propaganda, hogy a nők potenciális áldozatok, a férfiak pedig potenciális agresszorok.
2012.09.14. 12:45
Hvg.hu
Hajós András elúszott - videó
Hajós András elúszott - videó
A humorista-műsorvezető úgy döntött, hogy jobb formába kell hoznia magát, azért hetente több alkalommal úszik. Fürdőnadrágját ugyan nem volt hajlandó megmutatni, de Stallone-szerű felsőtestét igen.Részletek &raquo
2012.09.14. 07:48
 Puzsér a Juventusszal debütál a SportKlubon
Puzsér a Juventusszal debütál a SportKlubon
Puzsér Róbert visszatér a gyökerekhez. A kritikus saját bevallása szerint most végre azt csinálja, amihez igazán ért, futball szakkommentátorként debütál a SportKlub mûsorán. Puzsér kedvenc csapata, a Juventus Genova elleni mérkõzését szakkommentálja szeptember 16-án 15:00-kor a SportKlubon.
2012.09.13. 10:31
Napiaszonline.hu
Puzsér Róbert újra a képernyőn
A SportKlub szakkommentátoraként tér vissza.
2012.09.13. 08:55
Mmonline.hu
Puzsér újra képernyőn - szerelmével tér vissza a kritikus
Puzsér Róbert visszatér a gyökerekhez. A kritikus saját bevallása szerint most végre azt csinálja, amihez igazán ért, futball szakkommentátorként debütál a SportKlub műsorán.
2012.09.12. 18:29
Ma.hu
Újra a képernyőn! Puzsér Róbert ezzel a műsorral tér vissza
Újra a képernyőn! Puzsér Róbert ezzel a műsorral tér vissza
Habár csak nemrég vonult vissza, Puzsér Róbert máris visszatér a média világába - új szerepben.
2012.09.12. 17:50
Femina.hu
Lelepleződött: így tér vissza Puzsér Róbert
Lelepleződött: így tér vissza Puzsér Róbert
Úgy tűnik, komolyan gondolta Puzsér Róbert, hogy az RTL Klub Csillag születik című műsora után több, hasonló felkérést nem vállal el. Legalábbis egy ideig. A híresség most ezt Facebook-oldalán is megerősítette. Az azonban kiderül, mely médium felkérését vállalta el a híresség.
2012.09.12. 14:18
Hir24.hu
Karcsú bombázó lett Hernádi Juditból
Karcsú bombázó lett Hernádi Juditból
Hernádi Judit bomba formában van. A színésznő rendszeresen fut és edzőterembe jár. Külseje látványos változásával elvonta a közönség figyelmét a Kern András koncertjén előadott produkciójáról.
2012.09.11. 07:27
Borsonline.hu
Nagyon lefogyott Hernádi Judit
Nagyon lefogyott Hernádi Judit
Látványos változáson ment át a külseje, ám a színésznő maga sem tudja, mitől olvadtak le róla a kilók. Az biztos, hogy rendszeresen edz - írja a Bors.
2012.09.11. 04:22
Nlcafe.hu
Első önálló estjére készül Kern András
A színész (64) a Magyar Dal Napján áll színpadra a Vígszínházban, az előadáson közreműködik Börcsök Enikő, Eszenyi Enikő, Hegyi Barbara, Hernádi Judit, Zorán és Fesztbaum Béla is. A vasárnap esti előadást több követi majd, hamarosan vidéki helyszíneken is hallható lesz a Kern András dalaiból összeállított műsor.
2012.09.07. 18:17
Blikk.hu
Exkluzív! Újabb nagyágyú a Heti Hetesben
Exkluzív! Újabb nagyágyú a Heti Hetesben
Mélyen felháborodott Ónodi György, a Heti Hetes főszerkesztője, amikor azt olvasta, hogy Alföldi Róbertet, illetve Havas Henriket teszik Hernádi Judit helyére a műsorba. Azt mondja, ez a pletyka nem igaz.
2012.09.07. 01:32
Hir24.hu
Exkluzív! Újabb nagyágyú a Heti Hetesben
Exkluzív! Újabb nagyágyú a Heti Hetesben
Mélyen felháborodott Ónodi György, a Heti Hetes főszerkesztője, amikor azt olvasta, hogy Alföldi Róbertet, illetve Havas Henriket teszik Hernádi Judit helyére a műsorba. Azt mondja, ez a pletyka nem igaz.
2012.09.07. 01:32
Hir24.hu
Puzsér és Stohl a Heti Hetesben?
Puzsér és Stohl a Heti Hetesben?
A Heti Hetes főszerkesztője cáfolta azokat a pletykákat, melyek szerint Alföldi Róbertet, illetve Havas Henriket szerződtetnék Hernádi Judit megüresedett helyére. Jelenleg Puzsér Róberttel szeretnének tárgyalni, de felmerült Ábel Anita és Stohl András neve is. [...] Bővebben! Komment (3)
2012.09.06. 10:05
Mandiner.hu
Puzsér és Stohl a Heti Hetesben?
Puzsér és Stohl a Heti Hetesben?
A Heti Hetes főszerkesztője cáfolta azokat a pletykákat, melyek szerint Alföldi Róbertet, illetve Havas Henriket szerződtetnék Hernádi Judit megüresedett helyére. Jelenleg Puzsér Róberttel szeretnének tárgyalni, de felmerült Ábel Anita és Stohl András neve is. [...] Bővebben! Komment (3)
2012.09.06. 10:05
Mandiner.hu
Újabb sztár a Heti hetesben
Mélyen felháborodott Ónodi György, a Heti hetes főszerkesztője, amikor azt olvasta, hogy Alföldi Róbertet, illetve Havas Henriket teszik Hernádi Judit helyére a műsorba. Azt mondja, ezt a pletyka nem igaz.
2012.09.06. 09:45
Mmonline.hu
Exkluzív! Újabb nagyágyú a Heti hetesben
Exkluzív! Újabb nagyágyú a Heti hetesben
Mélyen felháborodott Ónodi György, a Heti hetes főszerkesztője, amikor azt olvasta, hogy Alföldi Róbertet, illetve Havas Henriket teszik Hernádi Judit helyére a műsorba. Azt mondja, ezt a pletyka nem igaz.
2012.09.06. 08:12
Hir24.hu
Kiderült az RTL nagy titka
Hónapok óta rejtély, vajon ki ül majd be Hernádi Judit székébe a Heti Hetes elkövetkező adásaiban, hiszen a népszerű színésznő bejelentette, hogy nem kíván többé a humor nagyágyúi között helyet foglalni. Ónodi György, a műsor főszerkesztője az Új Ásznak lerántotta a leplet a titokról, milyen hírességekkel találkozhatunk a "forgószékben".
2012.09.05. 11:22
Kiskegyed.hu
Havas Henrik visszaül az RTL székébe
Hónapok óta rejtély, vajon ki ül majd be Hernádi Judit székébe a Heti Hetes elkövetkező adásaiban, hiszen a népszerű színésznő bejelentette, hogy nem kíván többé a humor nagyágyúi között helyet foglalni. Ónodi György, a műsor főszerkesztője az Új Ásznak lerántotta a leplet a titokról, milyen hírességekkel találkozhatunk a "forgószékben".
2012.09.05. 09:24
Stop.hu
Stohl Buci a Heti Hetesben tér vissza?
Hetek óta azt találgatják, vajon ki ül majd Hernádi Judit helyére a hamarosan újrainduló Heti Hetesben. Az Új Ász értesülései szerint a legújabb esélyes Stohl András, aki a lap megkeresésére nem cáfolta az információt. Ónodi György, a műsor főszerkesztője pedig egyenesen odáig lenne, ha sikerülne megállapodniuk a színésszel.
2012.08.31. 11:10
Stop.hu
Sakkozzon jegyért! - Színháziak várnak a Pozsonyi Pikniken
Sakkozzon jegyért! - Színháziak várnak a Pozsonyi Pikniken
A Vígszínház és a Radnóti Színház művészeivel, opera- és musicalénekesekkel, írókkal, humoristákkal és olimpikonokkal is találkozhat a közönség a 4. Pozsonyi Pikniken, szombaton, Budapest XIII. kerületében. A civil kulturális fesztivál résztvevői együtt köszöntik 100. születésnapja alkalmából Radnóti Miklósnét, Újlipótváros lakóját. Színházak a Pozsonyi Pikniken Budapest talán legnagyobb, hangsúlyozottan civil kulturális összejövetelét Újlipótváros polgárai és boltosai szervezik meg évről-évre. A rendező a környék lakóit, barátait és üzleteit tömörítő Pozsonyi Piknik Egyesület. A Jászai Mari tér és a Radnóti Miklós utca között két színpadon közel száz neves előadó, a Radnóti és a Vígszínház művészei, opera és musicalénekesek, humoristák, friss olimpikonok, neves írók, szórakoztatják a közönséget szombaton 10 óra és 22 óra között. A Pozsonyi Piknik külföldi vendége Pozsony városa - olvasható a szervezők MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében. Gyerekutcává alakul egész napra a Wallenberg utca, a Pozsonyi úton és mellékutcáiban pedig az irodalomtól, az operán át a rock and roll-ig számos műfaj kedvelői találják meg kedvenceiket. Hegedűs D. Géza és Bálint András vezetésével a Vígszínház és a Radnóti Színház művészei előadásaikból adnak ízelítőt, és a Pozsonyi Piknik résztvevői együtt köszöntik fel Radnóti Miklósnét 100. születésnapja alkalmából. Koncertet ad és közös keringőre invitál a Liszt Ferenc Kamarazenekar, valamint Dés László, Cserhalmi György, Kulka János és Básti Juli mellett dalra fakad Krizsó Szilvia és Portisch Lajos is. A látogatók a sakknagymesterrel és Krizsán Edithtel is összemérhetik tudásukat, és Szilágyi Áron friss olimpiai bajnokot is várják színpadi beszélgetésre. A műsorvezető Hernádi Judit és Gálvölgyi János lesz. A Pozsonyi út erkélyeiről neves operaénekesek fogják előadni az operairodalom nagy kedvenceit, miközben a kabaré- és irodalmi-sátrakban, valamint a kisebb színpadokon klasszikus és közéleti kabarék szórakoztatják a közönséget. Szinte egész nap dedikálnak a kortárs magyar irodalom és a közélet neves képviselői a Pozsonyi út különböző könyvesboltjaiban. A Kossuth Kiadó első alkalommal vesz részt a rendezvényen, a piknikre kilátogatók személyesen is találkozhatnak ismert szerzőkkel, akik a kiadónál megjelent könyveiket dedikálják. A megújult Pozsonyi Pagony könyvesboltban a Pagony Kiadó szerzői, illusztrátorai beállnak a pult mögé, beszélgetnek a vásárlókkal és dedikálják könyveiket. A Spinoza-pavilonnál a SabbathSong Klezmer Band tagjai napközben többször fellépnek, és Krizsán Edithtel, illetve Komoróczy Gézával színházjegyért sakkoznak a látogatók. A Pozsonyi Piknik idején - augusztus 31. éjféltől szeptember 1-jén éjfélig - a Pozsonyi utat és a Hollán Ernő utcát érintő trolibuszok nem közlekednek, az autósokat arra kérik a Pozsonyi Piknik szervezői, hogy a területen ebben az időben ne parkoljanak. Karinthy Márton piknikkel ünnepli születésnapját Kelenföldről Újlipótvárosba látogatva, a Pozsonyi Piknik forgatagában ünnepli Karinthy Márton színházigazgató 62. születésnapját. E jeles esemény alkalmából a Pozsonyi út és a Katona József utca sarkán felállított standon várja szombaton színháza régi törzsvendégeit, valamint új érdeklődőit, de akár a tömegben is elcsíphetik őt egy kis cseverészésre. Karinthy Márton születésnapja alkalmából ajándékkal is készül. A Pozsonyi Piknikre kilátogatók 15% kedvezményt kapnak a 31. évad első premierdarabjának, a Lovagias ügy című zenés vígjáték szeptember 9-i előadására (főszereplők: Bajor Imre, Árpa Attila, Lorán Lenke), valamint a Pici és Janka, illetve a Mici és Cini nyugdíjas bérletekre. „IDE FIGYELJENEK, EMBEREK!” - Közérdekű információk a Piknikről Jótékonysági Piknik Butik. Ruhák az Ön szekrényéből! Egységáron vásárolhatók meg az Önök által behozott - mert otthon már nem kellő - minőségi ruhák. A bevételből a Pozsonyi Piknik Egyesület jövőre is szervez Pikniket! A felajánlott ruhákat várjuk a Pozsonyi út 15. szám alatt lévő fodrászüzletben, augusztus 29., 30., 31-én délután 4 és 6 óra között, valamint a Piknik napján a kijelölt pavilonban, szemben a fodrászüzlettel. Hajós városnézés délelőtt és délután. Zsidó emlékek Pesten és Budán A már hagyományos és rendkívüli népszerűségnek örvendő Deák Gábor által vezetett városnézés folytatása - hajóról. Jegyek a Láng Téka Könyvesboltban (Pozsonyi út 5.) kaphatók. Indulás 11 órakor és 15.30 kor, a Szent István parki hajóállomásról. Jegyár 1000 forint, amely egy üdítőt is tartalmaz. 6 éves korig ingyenes! A program az Európa Rendezvényiroda támogatásával valósul meg. Tessék, tessék! Vásároljon tombolajegyet! Értékes nyeremények várják! Üdülési utalvány, ékszer és illatszer, könyv és színházjegy, csoki és torta, üdítő és sör… Sorsolás a Kisszínpadon (a Katona József utca Duna felőli részén) 18.15-től. A tombolajegyek 250 forintos áron a Láng Tékában kaphatók (Pozsonyi út 5.)! Háziasszonyok figyelem! Ismét Pozsonyi kiflisütőversenyt hirdetnek! A jeligével ellátott versenyműveket, ahogy eddig is, a táblával kijelölt helyen (a Láng Téka Könyvesbolttal szemben), a Piknik napján du. 13 és 16 óra között kérjük leadni. Az idén is fantasztikus főnyeremény várja a legkiválóbbat! Előzetes jelentkezés a kutya-kunszt bemutatóra A gazdik szerint legügyesebb, legokosabb kutyák jelentkezését várja a Harry cica & kutya szépségszalon és szakbolt. Személyesen a Katona József utca 23/a-ban, illetve telefonon a +3620-468-7232-es vagy a +361-320-5169-es számon. Jelentkezési határidő augusztus 28-a, este 6 óra. Minden résztvevő ajándékot kap! Részletek a www.pozsonyipiknik.hu-n és a Facebookon
2012.08.30. 13:14
Szinhaz.hu
Magyar Dal Napja - Kern András kedvencei a Vígben
Magyar Dal Napja - Kern András kedvencei a Vígben
Lövölde tér, Hé, 67!, Pincér-rock, A szomorú bárzongorista dala, Halálos tangó, Szerelmünk tárgytalan... - A fanyar humorú dalok először a Vígszínház színpadán szeptember 9-én, a Magyar Dal Napján. A Vígszínház ajánlása: Arcok. Színek. Illatok. Hangulatok. Hajnali, esőáztatta utcák. Szakadozó fényű neonreklámok és homályos kapualjak. Egy ember sétál a városban. Az Ő városában, ahol született, ami magába fogadta vagy megcsalta, de amit mindig ugyanúgy imádott. Mert nem lehet nem szeretni. Ez a város: Budapest, az ember pedig: Kern András. A Magyar Dal Napján, szeptember 9-én Kern András a kedvenc dalait adja elő. De nemcsak egyszerű dalok ezek, hanem csibészes kikacsintások, finom megfigyelések és szellemes anekdoták az életről. Kern András – mint afféle csavargó-filozófus, Villon, Viszockij vagy Cseh Tamás örököse – végigkalauzol minket egy város életén, titkain, szépségein. És nemcsak a Lövölde tér környékét fogjuk bejárni; hiszen ezen a páratlan hangulatú estén a legnagyobb slágerek mellett a ritkábban hallott szerzemények is elhangzanak, és fellépnek Kern András kollégái, barátai: Börcsök Enikő, Hegyi Barbara, Hernádi Judit, Fesztbaum Béla és Zorán. Közreműködik Heilig Gábor és együttese. Rendező: Fesztbaum Béla.Magyar Dal Napja - 2012. szeptember 9. 20.00 - Vígszínház PESTEN SZÜLETTEM Interjú Kern Andrással Rengetegen ismerik a dalaidat, a lemezeidet, de azért ez az este mégis egyedi lesz... Már csak azért is, mert egyáltalán nem koncertezem rendszeresen. Sőt, ha jobban belegondolok, most adok először a szó klasszikus értelmében vett koncertet. Olyat, hogy teljesen egyedül állok a színpadon – illetve legfeljebb néhány partnerrel, zenésszel – na, ilyet még nem csináltam. A stúdió védettebb közeg, és én mindig úgy éreztem, természetesebben, lazábban mozgok egy ilyen emberléptékűbb, befoghatóbb térben. Ahol javíthatsz is, ha kell. Most mégis kipróbálom ezt az új közeget – azért is, hogy megérezzem az ízét, a hangulatát, és hogy megtanuljam a csínját. Azt mondod: tanulod a csínját. Pedig az éneklést nem most kezdted... Még 1980-ban kaptam egy lehetőséget a lemezgyártól, hogy felvennének velem egy lemezt. Én meg azt mondtam erre, jó, de mi lenne, ha megpróbálkoznék egy saját anyaggal, mégpedig pop-rock stílusban. Na, erre néztek egyet, mert ez abszolút újdonság volt akkoriban. Ugyanis addig a színész-lemezek inkább amolyan sanzonos, franciás, esetleg operettes számokat tartalmaztak. Ez a „színész plusz pop-rock” felállás teljesen hiányzott, úgyhogy talán mondhatom, hogy ezt a stílust én találtam ki a ’80-as években. És elég szép sikere lett. Ez volt a Kern című, első lemez... Így van, mégpedig olyan dalokkal, mint a Lövölde tér, a Látlak Amerika vagy a Szép kezű lány. És szerencsém is volt, mert a rádiók sokat játszották ezeket, úgyhogy a lemez gyorsan ismert lett. A következő albumod az Ez van... Ennek története van. Ugyanis a Kern-en volt egy szám, a Mit vegyek fel?, ami arról szól, hogy az ember nem tud mit felvenni, mert csak rondábbnál rondább nadrágokat talál otthon. Na, aztán nagy nehezen sikerül találnia egy elfogadható nadrágot, mire a számban van egy olyan bemondás, hogy: „jó, jó ez a gatya, de azért a Presseré mégiscsak jobb”. És ez a kis tréfa annyira megtetszett Picinek, hogy Dusánnal írtak is nekem egy komplett lemezt, és ez lett az Ez van… Aztán még négy lemezed jelent meg... Így van, úgyhogy a harminc év alatt össze is gyűlt vagy hatvan-hetven dal, többségüknek magam írtam a szövegét. Ebből az anyagból válogattunk most a koncertre. Csupa olyan szám, amelyek elmesélnek valamit rólunk, és amiket mi nagyon szeretünk, de talán a közönség is. És most hogyan, kitől jött az ötlet, hogy nagy közönség előtt adj koncertet? Fesztbaum Béla kollégámmal mindig sokat beszélgettünk zenéről, dalokról, sőt, dolgoztunk is együtt lemezen. Szeretem, ahogy a zenéről gondolkodik, meg azt is, ahogy csinálja. És egyszer csak előállt az ötlettel: mi lenne, ha a Magyar Dal Napján a Vígszínházban ezúttal Kern-dalok hangoznának el. A vígszínházi Magyar Dal Napjának mindig van valamilyen tematikája; tavaly például régi vígszínházi zenés előadások, operettek, musicalek slágereire épült az előadás. És most Kern lesz ez a téma… Inkább mondjuk úgy: életérzések, hangulatok, életképek, korjelentések lesznek a témák. Ezek a dalok kis hozzászólások a világhoz; össze- és kikacsintások emberekkel és emberekről. Ezt pedig ez a 3-5 perces műfaj – amit régen tánczenének hívtak – nagyon jól tudja. És persze vallomások Budapestről, Budapesthez... Én ezt a várost érzem, és azt hiszem, egy kicsit tudom is. Rengeteg felé jártam a világban, de még mindig Budapestről tudok a leghitelesebben és talán a legszínesebben is beszélni. Az én Budapest-viszonyom elég összetett: mindig van benne valami értelmiségi, valami töprengő-nosztalgikus, de mindig ott van benne a vagány vagabundság is. Ezek a dalok a születésük idején nagyon jellegzetes, erős hangulatot sugároztak – a hallgatóknak és természetesen neked is. Nemcsak értette az ember, hanem át is tudta érezni őket. Évtizedekkel később elő lehet-e hívni ugyanazt a hangulatot, ugyanazt az utcaképet, ugyanazt a Budapest-fílinget? Szerintem ezek a hangulatok, életérzések nem változtak, vagyis ezek a dalok nem „hangolódtak át” húsz-harminc év alatt. Itt van például a sokat idézett Lövölde tér – ez valóban kult-dal lett a maga idején. Jöttek is hozzám többen, hogy értik, értik: a Lövölde tér, ugye, az egész országot jelképezi, ahol mindig hideg van, ahol sosincs nyár satöbbi. Én meg azt válaszoltam, hogy erre nem is gondoltam, de egyáltalán nem zavar, ha valami jelképpé válik. Sőt. Talán ez segít a dalnak túlélni az évtizedeket. És szerencsére a legtöbb szám ilyen: épp a kortalanságuk, időtlenségük folytán ragadtak meg az emberek emlékezetében. Talán egyetlen ellenpéldát tudnék mondani: az a kép, amit az első lemezen a Pincér-rockban mutatok az éttermekről meg a pincérekről, nos, igen, ez a kép, ez tényleg megváltozott harminc év alatt… Kik lesznek a kollégáid, vendégeid szeptember 9-én? Heilig Gábor barátom zenekara kísér, sőt éneklek is egy dalt Gabival az utolsó lemezünkről. És itt lesz velem Hegyi Barbara, Börcsök Enikő, Hernádi Judit, Zorán és Fesztbaum Béla is. Elég jó kis csapat, azt hiszem. (Az interjút Deres Péter készítette) Forrás: Vígszínház, Színház.hu
2012.08.30. 05:01
Szinhaz.hu
Úgy néz ki, Hajós ezt elbukta
Hajós András orra elől happolhatja el Puzsér Róbert az RTL Klub showműsorát.
2012.08.27. 04:42
168ora.hu
Ő kerülhet Hajós András helyére
Ő kerülhet Hajós András helyére
Blikk úgy tudja: az eredetileg Hajósnak szánta Fábry Sándor megüresedett helyét, Puzsér Róbert kaphatja meg.
2012.08.26. 07:45
Nlcafe.hu
Hajós elbukta a showműsort?
Budapest ‒ Hajós András (43) orra elől happolhatja el Puzsér Róbert (36) az RTL Klub showműsorát.
2012.08.26. 04:13
Blikk.hu
Nem kap saját show-t Puzsér Róbert az RTL-en
Noha a Csillag születik-ben jól működött karaktere, nem kap saját műsort az RTL-en Puzsér Róbert.
2012.08.22. 13:00
Origo.hu
Visszatér a képernyőre Puzsér Róbert?
Már a Csillag születik alatt jelezte Puzsér Róbert, hogy a műsor végeztével kiszáll a televíziózásból, mert ő nem bulvárszereplő. Most azonban úgy tűnik, mégis visszatér a képernyőre.
2012.08.22. 11:19
Life.hu
Puzsér Róbert visszatér?
Már a Csillag születik alatt jelezte, hogy a műsor végeztével kiszáll a televíziózásból, mert ő nem bulvárszereplő. A jelek szerint azonban mégis van az a pénz.
2012.08.22. 09:15
Mmonline.hu
Visszatér Puzsér
Visszatér Puzsér
Nem tartja be az ígéretét a Csillag születik éles nyelvű kritikusa. Puzsér Róbert ugyanis nem száll ki a televíziózásból, sőt sztárgázsiért az RTL Klubnál marad - írja a Bors.
2012.08.22. 03:59
Nlcafe.hu
Ábel-Liptai-Hernádi - Egy a védelmezőjük!
Ugyanattól a jósnőtől kapott szerencsehozó piros fonalat Liptai Claudia, a Heti Hetestől elköszönő Hernádi Judit és lehetséges utódja, Ábel Anita is.
2012.08.16. 07:15
Kiskegyed.hu
Nem keres új szereplőt Hernádi helyére az RTL Klub
Az RTL Klubnál bíznak benne, hogy a Heti hetes című műsorból 13 év után kiszálló Hernádi Judit visszatér az ősztől az RTL2-re költöző produkcióba - írta az Origo a műsor producerét idézve.
2012.08.15. 19:00
Hvg.hu
Mégis visszatér a Heti hetes sztárja?
A stáb bízik abban, hogy Hernádi Judit visszatér az RTL2-re költöző Heti hetesbe.
2012.08.15. 14:30
Mmonline.hu
A Heti hetesnél bíznak Hernádi Judit visszatérésében
A stáb bízik benne, hogy a színésznő visszatér az RTL2-re költöző Heti hetes-be - mondta az [origo]-nak a műsor producere.
2012.08.15. 12:48
Origo.hu
Liptaira cserélnék Hernádit Juditot
Az interneten mozgalmat indítottak a nézők annak érdekében, hogy az RTL Klub Heti Hetes című műsorába Liptai Claudia kerüljön Hernádi Judit megüresedett helyére. Az Új Ász megkereste Ónodi György főszerkesztőt, elképzelhetőnek tartja-e, hogy a közeljövőben látható lesz a Megasztár női műsorvezetője a humor nagyágyúi között.
2012.08.05. 19:01
Stop.hu

Puzsér lenyomta Orbánt Tunéziában
Puzsér lenyomta Orbánt Tunéziában
Puzsér Róbert nevével ismerkednek idén nyáron a tunéziai bazárok árusai. Tavaly még Orbán Viktor nevét skandálták kórusban a magyar turistáknak, idén a szabadszájú kritikus viszi a pálmát.
2012.08.05. 08:45
Borsonline.hu
„Lehet, hogy ezért leköpnek” - Hajós András őszintén Orbánról
„Kéretik felfogni: a kritika nem azonos a gyűlölettel” - mondja a médiaarcként ismertté vált zenész.
2012.08.03. 08:41
Hetivalasz.hu
 Hajós András új műsort kaphat az RTL Klubon
Hajós András új műsort kaphat az RTL Klubon
Interjút közölt a Heti Válasz Hajós Andrással, amelyből kiderül, hogy tavasszal új műsora indulhat a tévésnek, és már tesztadások is készülnek.
2012.08.02. 09:30
Hvg.hu
Liptai Claudiát szeretnék a Heti hetesbe - Elképesztő
Liptai Claudiát szeretnék a Heti hetesbe - Elképesztő
Miután kiderült, hogy Hernádi Judit valóban távozik a Heti hetesből, mozgalom indult azért, hogy a színésznő továbbra is a humor nagyágyúi között maradjon.
2012.08.02. 09:18
Hir24.hu
"Ezt a gyászt már átéltem" - Hernádi Judit befejezi
Keresik a Heti Hetesből távozó Hernádi Judit utódját. Májusban, a produkció utolsó adásának alkalmával Jáksó László búcsúszavait váratlan üzenet zavarta meg. A csatorna vezetői csak a végső pillanatokban határozták el magukat a folytatás mellett. A szereplők nem titkolták meglepettségüket, mindenkit váratlanul ért az új felállás. Volt, aki örült, és bizony akadt olyan is, aki nem dobta magát hanyatt a hírektől.
2012.08.01. 10:16
Stop.hu
Hajdú Péter nagyon komoly ígéretet tett
Bándy Kata édesanyja megelégelte Hajdú Péter és Puzsér Róbert vitáját. Levélben kérte meg a producert, tartsa tiszteletben a gyászát.
2012.07.31. 13:32
168ora.hu
Harrach úr, milyen imát mondana Puzsérért? 13+1
Ezen a héten a Kereszténydemokrata Néppárt dörmögő hangú frakcióvezetője vállalta, hogy válaszol a NOL-Totó megszokottan szokatlan kérdéseire. Vajon KDNP-sként el tud annál őrültebb helyzetet képzelni, mint amikor egy meleg pár, vasárnap, egy multiban abortusz-tablettát vásárol? Puzsér Róbert lelki üdvössége mellett ez is szóba kerül.Related StoriesSzegedi Csanád ragaszkodik EP-mandátumáhozBelső vizsgálat a békéscsabai kórház ablakán kiugrott beteg ügyébenKIM: még nem kérték Csatáry kiadatását a szlovák hatóságokÓránkért hatvanezerért jön a tűzoltó, ha nincs közvetlen veszély'Őket védi a rács, a szögesdrót!'
2012.07.31. 10:56
Nol.hu
Harrach úr, milyen imát mondana Puzsérért? 13+1
Ezen a héten a Kereszténydemokrata Néppárt dörmögő hangú frakcióvezetője vállalta, hogy válaszol a NOL-Totó megszokottan szokatlan kérdéseire. Vajon KDNP-sként el tud annál őrültebb helyzetet képzelni, mint amikor egy meleg pár, vasárnap, egy multiban abortusz-tablettát vásárol? Puzsér Róbert lelki üdvössége mellett ez is szóba kerül.
2012.07.31. 09:57
Nol.hu
Exkluzív! Ő ül Hernádi helyére a Heti hetesben
Exkluzív! Ő ül Hernádi helyére a Heti hetesben
Már nem titok, hogy Hernádi Judit távozik a Heti hetesből. A főszerkesztő azonban cáfolja, hogy a színésznő azért megy el, mert jelentősen csökkentették a gázsikat.
2012.07.31. 08:57
Hir24.hu
Heti Hetes: íme az új csapat
Hernádi Judit távozásával egy szék üresen maradt. Kiderült, ki ülhet a helyére.
2012.07.31. 08:55
Mmonline.hu
Vége: Hernádi kiszáll
Tizenhárom év után elhagyja a Heti hetes csapatát Hernádi Judit. A Jászai Mari-díjas, Érdemes művész elmondta: nem lesz ott társai között a szeptember 30-án újrainduló beszélgetős politikai showműsorban.
2012.07.31. 07:04
Anna.hu
Hajdú bocsánatot kért Bándy Kata anyukájától
Bándy Kata édesanyja megelégelte Hajdú Péter és Puzsér Róbert vitáját. Levélben kérte meg a producert, tartsa tiszteletben a gyászát.
2012.07.31. 06:39
Borsonline.hu
Nyilvánosan kért bocsánatot Hajdú Péter
Nyilvánosan kért bocsánatot Hajdú Péter
Bándy Kata édesanyja megelégelte a Frizbi műsorvezetője és Puzsér Róbert vitáját. Arra kérte a tévést, hogy ne emlegesse többé a lánya nevét, aki megígérte, hogy tiszteletben tartja a gyászát - írja a Bors.
2012.07.31. 04:38
Nlcafe.hu
Kiderült: Hernádi végleg búcsúzik
Hernádi Judit kiszáll a showműsorból, de a többiek a megszorítások ellenére is azt mondják: Én elmegyek a Hetesbe fél pénzért
2012.07.30. 05:22
168ora.hu
Hernádi Judit végleg kiszáll a Heti Hetesből!
Semmiképpen sem tér vissza a humor nagyágyúi közé, ezt már korábban eldöntötte a színésznő.
2012.07.29. 18:10
Kiskegyed.hu
Hernádi kiszáll a Heti hetesből
Hernádi Judit kiszáll a showműsorból, de a többiek a megszorítások ellenére  is elmennének fél pénzért.
2012.07.29. 09:56
Life.hu
Hernádi Judit nélkül indul újra a Heti hetes
A színésznő a Blikknek elmondta, kiszállt a Heti hetesből, ősszel nélküle indul újra a műsor.
2012.07.29. 09:17
Velvet.hu
Hernádi kiszáll a Heti Hetesből
Hernádi kiszáll a Heti Hetesből
Szeptember 30-án újraindul a műsor, Hernádi Judit azonban már nem vesz részt benne. A többi szereplő úgy tűnik, marad, gázsijukat azonban radikálisan csökkentik – írja a Vasárnapi Blikk.
2012.07.29. 08:45
Hir24.hu
Itt a vége! Hernádi kiszáll a Heti hetesből
Hernádi Judit kiszáll a showműsorból, de a többiek a megszorítások ellenére  is azt mondják: Én elmegyek  a Hetesbe fél pénzért
2012.07.29. 05:25
Blikk.hu
Puzsér Róbert (Puzsér Róbert Facebook): Ölni bűn, nincs apróbetűs megjegyzés
Puzsér Róbert (Puzsér Róbert Facebook): Ölni bűn, nincs apróbetűs megjegyzés
Az ízléstelen népszerűséghajhászás most már nem csak az erkölcsi senkiföldjére tévedt Hajdú Péter bűne, ezzel az eljárással a csatorna is osztozik benne. [...] Bővebben! Komment (56)
2012.07.27. 11:18
Mandiner.hu
Ő lenne Puzsér Róbert barátnője? Ezzel e törékeny szőkével kapták le - Divattervező
Ő lenne Puzsér Róbert barátnője? Ezzel e törékeny szőkével kapták le - Divattervező
Puzsér Róbert szíve, úgy hírlik, Szilas Rita divattervezőért dobog.
2012.07.27. 10:05
Femina.hu
Egymásnak esett a TV2 és az RTL Klub két sztárja
Puzsér Róbert és Hajdú Péter között a halálbüntetés visszaállítása miatt robbant ki a vita.
2012.07.27. 08:42
Life.hu
A Bándy-gyilkosság miatt mocskolódik egymással Hajdú és Puzsér
A Bándy-gyilkosság miatt mocskolódik egymással Hajdú és Puzsér
Puzsér Róbert és Hajdú Péter között eldurvult a harc, amit a halálbüntetés visszaállítása körüli vita váltott ki. A TV2 producere Ciprusról, a kritikus Budapestről szórja az átkokat.
2012.07.27. 06:48
Borsonline.hu
Puzsér: fel kell emeljem a szavamat Hajdú vérszomjas uszításával szemben
Hajdu Péter műsorvezető/producer kötél általi halált követelt Bándy Kata gyilkosának a Facebookon. Puzsér Róbert szintén a közösségi oldalon fejtette ki véleményét ezzel a kijelentéssel kapcsolatban.
2012.07.26. 14:57
168ora.hu
Fábry Sándor, Hajós András és Sándor György együtt
Dumafüred - Július 27. és augusztus 5. között poénok tengerében úszhatnak a balatonfüredi SunCity látogatói.Időzítették a humorbombát.Hajós András, Fábry Sándor és Sándor György együtt „dumálnak"
2012.07.26. 11:09
Eletforma.hu
Puzsér: Hajdú Péter átlépte a határt Bándy Kata ügyében
Mint ahogy már mi is írtuk, a műsorvezető/producer kötél általi halált követelt Bándy Kata gyilkosának a Facebookon. Puzsér Róbert szintén a közösségi oldalon fejtette ki véleményét ezzel a kijelentéssel kapcsolatban.
2012.07.25. 18:51
Velvet.hu
Hajós András Csányira cserélné Orbánt
Hajós András Csányira cserélné Orbánt
Az év huszonnyolcadik hetében szó esett egyebek mellett Fidesz-MSZP-koalícióról, hülye hazaszeretetről és jövedelmező zsidózásról. Dumagyűjtemény.
2012.07.16. 12:24
Fn24.hu
Így nyaral(j)unk - Egy nap nyári szünet
Így nyaral(j)unk - Egy nap nyári szünet
A Színház.hu egy napot az évből a nyári szünetnek szentel. Úgy pihenünk, mint.... Kedves Látogató! Szerencsére színház mindig van, a pillanat művészete csak múlik, de sosem tűnik el, azonban most szerkesztőségünk egy napra mégis elmegy nyaralni. Ezen a napon, az év másik 364 napjával ellentétben nem árulunk akciós színházjegyeket, nem informáljuk a világot a színházi élet híreiről, nem dolgozunk a színháztörténet maradandóságán,és előadásfotókat, videókat sem jelenítünk meg, úgy nyaral(j)unk, mint....: Margitai Ági hajón Bajor Gizi a kertben Hűvösvölgyi Ildikó és Hegedűs D. Géza a Duna-parton Váradi Hédi és Bessenyei Ferenc a vízben Palánkay Klára operaénekesnő Balatoni nyaralójában Karinthy Frigyes a strandon Tolnay Klári a napon Harangozó Gyula a kertben Tordy Géza, Törőcsik Mari, Kállay Ferenc nyáron Hernádi Judit és Bakódy József az erdőben A Kosztolányi család a strandon Muráti Lili színésznő a fürdőben Ottlik Géza a parton Kohut Magda kétszeres Jászai-díjas színésznő, aki virágot szagol Őze Lajos a Dunánál Nagy Angéla és Örkény István a Balatonon Gobbi Hilda színművésznő dunabogdányi nyaralójában Bilicsi Tivadar és Páger Antal a padon Garas Dezső pihenőben Forrás: OSZMI, Színház.hu
2012.07.15. 04:00
Szinhaz.hu
Hajós András: a trollok bekaphatják
Kommentcsatába bonyolódott egy cikk alatt, amely az Emil.Rulez! visszatéréséről szólt. Mondott csúnyábbat is.
2012.07.12. 08:36
Velvet.hu
Puzsér nem akar leszállni a földre
Négy éve jelent meg Forrás című könyve, amelyből egyebek között megtudhatjuk, hogy Puzsér Róbert mit gondol a világról, az életről és a halálról. A sorokba ágyazva a lelkét, a hitét, az agya és a szíve legmélyebb bugyrait tárja az olvasói elé. Vajon minek szánta?
2012.07.10. 19:55
Stop.hu
Balatonfüredre költözik a Dumaszínház nyári fesztiválja
Balatonfüredre költözik a Dumaszínház nyári fesztiválja
Nagyvázsonyból Balatonfüredre költözik a Dumaszínház, amely a fesztiválon DumaFüred néven tíz napon át megújult programokkal várja a nevetni vágyókat. Stand-up comedy, tehetségkutató estek, vendégprodukciók és több koncert szerepel a Dumaszínház balatonfüredi nyári humorfiesztán, ami július 27-én kezdődik a balatonfüredi SunCity-ben - közölték a szervezők az MTI-vel. Idén először szervezik meg az Allstars-estet, ahol a hazai stand-up legjobbjai lépnek a színpadra, illetve a humor három generációját egyesítő trió, Fábry Sándor, Hajós András és Sándor György. A SunCity területén egy 800 fős sátor, egy 200 fős klub és egy nagyszínpad várja a vendégeket. A stand-up comedy ismert szereplőinek műsora mellett lesz tehetségkutató és az idei év legígéretesebb felfedezettjei is saját műsort kapnak. Emellett a zenei programban fellép a Magashegyi Underground, a Heaven Street Seven, a Bëlga, a Budapest Bár vagy a Dumakoncert. A DumaFüreden lesz továbbá L'art pour l'art Társulat, felveszi műsorát a Rádiókabaré, és szerepel a programban a Szomszédnéni odaát van című előadás is. A fesztivál részletes programja a www.dumaszinhaz.hu oldalon tekinthető meg.
2012.07.10. 12:46
Szinhaz.hu
Puzsér játszva keres milliókat
Merje valaki azt mondani, hogy Puzsér Róbert egyéniségére senki sem vevő! A kritikus hazánk legnagyobb mozihálózatának reklámarca lett, ám ahelyett, hogy eladta volna magát kilóra, saját fejlesztésű kvízjátékával kultúrmissziót vállalt.
2012.07.09. 17:16
168ora.hu
Puzsér játszva keres milliókat
Puzsér játszva keres milliókat
Merje valaki azt mondani, hogy Puzsér Róbert egyéniségére senki sem vevő! A kritikus hazánk legnagyobb mozihálózatának reklámarca lett, ám ahelyett, hogy eladta volna magát kilóra, saját fejlesztésű kvízjátékával kultúrmissziót vállalt.
2012.07.08. 06:36
Borsonline.hu
Bukás vagy diadal? Puzsér Róbert: "Ez csak egy vendégszereplés volt"
Puzsér Róbert néhány hónap alatt lett Magyarország legmegosztóbb tévés személyisége, a Csillag születik zsűritagjaként ugyanis nem kímélt senkit és semmit. Összefoglaló cikkünkben a könyörtelen megmondóember ellentmondásos megnyilvánulásait és személyiségét vesszük górcső alá. Szigorúan, de igazságosan.
2012.07.04. 14:30
Femcafe.hu
Zokogott a szám közben Udvaros Dorottya
Udvaros Dorottya a nyár folyamán számos helyen fellép az országban Mégis szép című önálló estjével, valamint Átutazó című lemezének koncertjével. De a Bandy lányokban Hernádi Judit, A Férfi és nő koncerteken pedig Básti Juli, Cserhalmi György, és Kulka János partnereként is találkozhat vele a közönség.
2012.07.03. 15:08
Kiskegyed.hu
"Annyira sírtam, hogy nem tudtam folytatni"
Udvaros Dorottya a nyár folyamán számos helyen fellép az országban Mégis szép című önálló estjével, valamint Átutazó című lemezének koncertjével. De a Bandy lányokban Hernádi Judit, A Férfi és nő koncerteken pedig Básti Juli, Cserhalmi György, és Kulka János partnereként is találkozhat vele a közönség.
2012.07.03. 11:20
Stop.hu
Megnyitott a Kultkikötő - Jegy mellé bor jár
Megnyitott a Kultkikötő - Jegy mellé bor jár
Kinyitott a balatonföldvári Kultkikötő - írja a Somogyi Hírlap. A programsorozat hetedik évadában csak nagyszínházi produkcióból huszonnégy lesz, gyermekdarabot pedig még szeptemberben is játszanak majd. Gyermekszínházi előadással nyitottak a hétvégén és azzal is fejezik be szeptember 9-én a balatonföldvári szabadtéri színházidei programját - áll a cikkben. "Huszonnégy nagyszínházi, hat kamaraszínházi produkció, koncertek, ingyenes mozifilm-vetítések, az avignoni színházifesztivál plakátkiállítása. Hámori Gabriella vezetésével tíznapos nemzetközi ifjúsági színház-, film- és tánctábor fejeződött be éppen, melyen a különböző helyekről érkező (így például Erdélyből, köztük több hátrányos helyzetű) fiatalok a színház nyelvén osztották meg egymással örömeiket, gondjaikat, s csütörtökön este vizsgaelőadással búcsúztak. Lesz persze felnőtt-tábor is, színház által "megfertőzött" amatőrökkel, Fullajtár Andrea szárnyai alatt; megkapó, amikor az egyetemista, vagy a parkolóellenőr Shakespeare-monológot mond" - sorolta Nagy Viktor ügyvezető igazgató a gazdag nyári programkínálatot: A felnőttszínházi előadások sorát július 13-án ősbemutató nyitja: az Áll a bál a Katona József Színháztól. Egy kis ízelítő a nyári fellépők közül: Molnár Piroska, Cserhalmi György, Udvaros Dorottya, Kulka János, Nagy Ervin, Hernádi Judit, Pindroch Csaba, Vári Éva, Benedek Miklós, Szacsvay László, Bánfalvy Ágnes, Koltai Róbert, Mácsai Pál, Básti Juli. Az ügyvezető elsősorban az időjárás miatt izgul, a produkciókban viszont bízik, mert igen sikeresek. "Vannak többen, akik ugyan a fővárosban már láttak egy-egy darabot, de eljönnek Balatonföldvárra is, hogy ebben a különleges környezetben is megnézzék" - tette hozzá. A különleges környezet, az árnyas park fogta meg nyolc évvel ezelőtt Nagy Viktorékat. Akkor éppen használaton kívül, kissé lepusztult állapotban volt a földvári szabadtéri, de az Összpróba Alapítvány az eltelt évek során lépésről lépésre korszerűsítette - olvasható a tudósításban. "A hetvenes években ez a színpad a kaposvári Csiky Gergely Színház nyári játszóhelye volt. Nyolc éve még magam is a Csiky társulatának a tagja voltam, s romantikus érzületű az ember, hát felvetődött: próbáljuk meg újjáéleszteni a létesítményt" - mesélte az igazgató-színész, aki a nemrég megszűnt fővárosi Kamaraszínház társulatának tagja volt. "Az előadóművészeti törvény alapján mostanra regisztrált nyári színház besorolást kaptunk, ami a támogatások szempontjából igen lényeges. Miként az is, hogy a balatonföldvári önkormányzat kezdettől fogva támogat bennünket, így a jelenlegi városvezetés is, Holovits Huba polgármesterrel az élen. Ma már 950 fős nézőtérrel várjuk a látogatókat, s bár elkezdeni sem volt könnyű, a folytatás is nehezebben alakult a vártnál. Megéreztük a válságot. Jegyárat csak "finoman" emelhettünk és ingyenes, családi programokat is beiktattunk" - tájékoztatott Nagy Viktor. A jegy mellé idén nyáron egy pohár bor jár, bemutatkoznak ugyanis a Kultkikötőben a dél-balatoni borászok - olvasható cikkben. Forrás: Somogyi Hírlap
2012.07.02. 13:54
Szinhaz.hu
Puzsér Róbert meglepő bejelentése
Puzsér Róbert meglepő bejelentése
A szigorú kritikus úgy érzi, vissza kell vonulnia a nyilvánosságtól. Mielőtt azonban végképp eltűnt volna a kamerák kereszttüzéből, összehoztunk egy találkozót a kedvenc zenekarával. [Dátum: 2012.07.02. 05:00]
2012.07.02. 05:00
Zene.hu
"Nem csalódtunk" - Quantum XXL exkluzív
Tervekkel és fellépésekkel teli a Quantum XXL, azt mondják, így is nyertek. A Csillag Születik döntősei még a legkritikusabb Puzsér Róbert elismerését is kivívták, de hogy mi a helyzet a rajongókkal és a lányokkal? Egy fellépés előtti táncpróbán többek között erről is meséltek a fiúk a STOP-nak adott interjúban.
2012.06.29. 06:10
Stop.hu
Íme, Puzsér Róbert utolsó nyilatkozata
Íme, Puzsér Róbert utolsó nyilatkozata
A Csillag Születik kritikusa utolsó nyilatkozatát adta a Reflektor magazinnak. Az ítész visszavonulót fújt egy időre.
2012.06.28. 14:48
Hir24.hu
Puzsér Róbert erről még nem is beszélt
Puzsér Róbertet - az RTL Klub tehetségkutató műsorából - az egész ország megismerhette.
2012.06.28. 11:28
Kiskegyed.hu
Váratlan bejelentés! Visszavonul a képernyőről az RTL Klub sztárja
Váratlan bejelentés! Visszavonul a képernyőről az RTL Klub sztárja
Puzsér Róbert, a Csillag Születik szigorú zsűritagja bejelentette, bizonytalan időre visszavonul.
2012.06.27. 15:20
Femina.hu
Puzsér Róbert visszavonul - videó
Puzsér Róbert visszavonul - videó
A szigorú kritikus úgy érzi, vissza kell vonulnia a nyilvánosságtól. Mielőtt azonban végképp eltűnt volna a kamerák kereszttüzéből, összehoztunk egy találkozót a kedvenc zenekarával.Részletek »
2012.06.27. 08:57
Puzsér: "lóf...t kaptam, nem gázsit!"
A Back II Black zenekar az egyik közösségi portálon tette közzé azt a videót, amin Puzsér Róbert ócsárolja a hazai popszakmát, hozzáfűzve, hogy egyetértenek a nagy megmondóval. A zenekar tagjai azonban úgy gondolják, hogy mivel bizonyára pénzért állt a színpadon, így annyira mégsem hiteles a popszakma leszólása az ő szájából.
2012.06.24. 20:41
Stop.hu
"Sokan féltik az állásukat" - Hernádi Judit nem pletykál
Bezárt a Játékszín, így jelenleg úgy tűnik, hogy Hernádi Judit számára vége van az ott futó négy előadásnak is, amiben játszott. A Heti Hetes szintén leállt, amivel egy szép epizód zárult le a színésznő életében, a vidéki fellépésekkel pedig van egy kis problémája...
2012.06.21. 20:44
Stop.hu
Soha többé nem nyilatkozik Puzsér Róbert?
Puzsér Róbert hamarosan elvonul a nyilvánosság színe elől. A kritikusnak elege van a riporterekből.
2012.06.21. 17:00
Storyonline.hu
Puzsér Róbert sajtócsendet hirdet maga körül
A Csillag születik zsűritagja őszig, de elképezelhető, hogy egészen év végéig médiacsödbe vonul, vagyis nem nyilatkozik egyetlen sajtóorgánumnak sem.
2012.06.21. 07:26
Velvet.hu
Visszavonul Puzsér Róbert
Visszavonul Puzsér Róbert
Pár napon belül teljes sajtócsendet hirdet maga körül Puzsér Róbert. A Csillag születik legutóbbi évadának ítésze a Borsnak még elárulta, mi vezetett a döntéséhez.
2012.06.21. 07:18
Borsonline.hu
Hitlerhez hasonlította Puzsért az RTL nagyszájú sztárja
Puzsér Róbert kirohanása a popszakma ellen a Comet-gálán egy olyan vízbe dobott kőnek bizonyult, melynek hullámai nem ülnek el egykönnyen. Majd' egy héttel az eseményt követően a tavalyi X-Faktor felfedezettje, Baricz Gergő is ihletet kapott, és botrányos videót töltött fel az internetre, amelyen a megmondóember hangját Adolf Hitlerére cserélte.
2012.06.20. 12:39
Stop.hu
Puzsér megvédett valakit
Puzsér Róbert a Csillag Születik után nem titkolta, hogy ellenérzései vannak a nyertessel, Mészáros János Elekkel kapcsolatban, ő bizonyosan nem neki ítélte volna meg a mesés nyereményeket, ha rajta múlik.
2012.06.19. 18:25
168ora.hu
Puzsér megvédi a Csillag Születik győztesét
Puzsér Róbert a Csillag Születik után nem titkolta, hogy ellenérzései vannak a nyertessel, Mészáros János Elekkel kapcsolatban, ő bizonyosan nem neki ítélte volna meg a mesés nyereményeket, ha rajta múlik. Ugyanakkor most mégis a védelmére kel a kiváló hangú gazdának, aki a bizonytalan haknik helyett inkább a biztosra utazik és visszatért köztisztviselői állásához.
2012.06.19. 17:44
Stop.hu
Hírességek a pesti melegfelvonulás mellett
Hajós András médiaszemélyiség, Kovács Patrícia színésznő, Szabó Győző színész és Bombera Krisztina újságíró is kiállnak az idei Budapest Pride mellett.
2012.06.19. 17:33
Nol.hu
Hírességek a pesti melegfelvonulás mellett
Hajós András médiaszemélyiség, Kovács Patrícia színésznő, Szabó Győző színész és Bombera Krisztina újságíró is kiállnak az idei Budapest Pride mellett.Related StoriesA miniszter teljhatalmat kap, az egyházi iskolákat is 'államosítják'Százezrek esnek el az ingyenes fogászattól, Éger István a posztjátólNew Yorkot követné Budapest - pénzbehajtásbanKlubrádió: a Médiatanács visszaél a joggalBudapest új díszpolgárai
2012.06.19. 15:30
Nol.hu
Hírességek a pesti melegfelvonulás mellett
Hajós András médiaszemélyiség, Kovács Patrícia színésznő, Szabó Győző színész és Bombera Krisztina újságíró is kiállnak az idei Budapest Pride mellett.
2012.06.19. 11:41
Nol.hu
Puzsér: végezhetne magával Ági néni
Puzsér: végezhetne magával Ági néni
Puzsér Róbert kiakadt azon a debreceni nyugdíjason, aki a Bors múlt hétfői számában az eutanázia bevezetését sürgette. Puzsér szerint Ági néni egyedül is képes végezni magával.
2012.06.18. 07:18
Borsonline.hu
A VIVA Comet legmegdöbbentőbb pillanatai
A VIVA Comet legmegdöbbentőbb pillanatai
Tolvai Reni melleit tette közszemlére, Eckü pedig megmutatta mit rejt nadrágja. Fluor bevásárlókocsiban érkezett a vörös szőnyegre, Karsai Zita pedig teljesen lerészegedett. Mindezek ellenére a prímet mégis Puzsér Róbert tapló viselkedése vitte. Tóth Gabi azonban senkinek nem okozott meglepetést: megint sírt.
2012.06.16. 19:21
Starity.hu
"Ez a díj nem azt jelenti, hogy aki kapja, jó úton jár"
A 12. VIVA Comet díjátadó gálán a legjobb női előadónak járó díjat Puzsér Róbert adta át, aki szerint a tehetséges, jó előadók mellett megkapták már ezt a díjat nívótlan, alkalmatlan senkik is.
2012.06.16. 12:45
Stop.hu
Élő adásban alázta a díjátadót a CSISZ kritikusa
Élő adásban alázta a díjátadót a CSISZ kritikusa
Puzsér Róbert már a vörös szőnyegen hangot adott a Viva Comet 2012 bírálatának. A kritikus ócsárolta a díjátadót.
2012.06.16. 06:42
Hir24.hu
Puzsér Róbert lett a Comet csúcsparasztja
Volt valami díjátadás, de azt teljesen elhalványította Puzsér, és Tolvai Renáta nem létező ruhája.
2012.06.15. 14:39
Velvet.hu
Fegyház és vörös szőnyeg, patkányok és örömkönnyek
Puzsér Róbert, a Csillag Születik zsűritagja egy személyben fagyasztotta le az országot tegnap este, amikor élő egyenes adásban vállalta fel véleményét a 2012-es VIVA Comet díjátadó gála kapcsán. Sztárokból, szitokszavakból, botrányból és könnyekből nem volt hiány.
2012.06.15. 11:46
Stop.hu
Puzsér most a VIVA Cometen alázott
Puzsér most a VIVA Cometen alázott
Puzsér Róbert ezúttal nem a CSISZ-ben, hanem a VIVA Comet gálán osztotta a magyar könnyűzenei élet résztvevőit.
2012.06.15. 08:00
Nlcafe.hu
Hajóst vizsgáztatja az RTL Klub
Hajóst vizsgáztatja az RTL Klub
Ha rábólint az RTL Klub vezetése, ősszel saját show-val jelentkezik Hajós András. A próbafelvételekre heteken belül sor kerül, a hírek szerint a zenész-humorista szabad kezet kapott.
2012.06.15. 07:45
Borsonline.hu
Mit képzel magáról? Durván beszólt kollégáinak az RTL Klub fenegyereke
Mit képzel magáról? Durván beszólt kollégáinak az RTL Klub fenegyereke
Puzsér Róbert a magyar tévézés nagyjait kritizálta.
2012.06.12. 16:20
Femina.hu
Puzsér Róbert bajba került?
A Blikk információi szerint az RTL Klub a jövőben nem tart igényt Puzsér Róbertre. Legalábbis ajánlatot még nem kapott a csatornától.
2012.06.11. 09:45
Mmonline.hu
Puzsér: kreált figura Mészáros János Elek
Puzsér: kreált figura Mészáros János Elek
A képernyőn látott Mészáros János Elek nem azonos azzal a személlyel, aki Alcsútdobozon agrármérnök, állítja Puzsér Róbert. Vagyis az ítész szerint a Csillag születik idei nyertese kreált figura.
2012.06.11. 06:48
Borsonline.hu
Meglepő döntést hozott Szirota Jennifer
Meglepő döntést hozott Szirota Jennifer
A Csillag Születik felfedezettje Budapestre költözik, és a karrierjéért feláldozza a tanulást. Tóth Gabi és Puzsér Róbert azonban óva inti a fiatal énekesnőt – írja a Blikk.
2012.06.11. 04:39
Nlcafe.hu
Puzsér szerint Mészáros mehet vissza kapálni
A Csillag Születik című tehetségkutató műsor kérlelhetetlen kritikusa szerint nem lesz képes karriert kialakítani a győztes, Mészáros János Elek. Puzsér Róbert úgy gondolja, az kevés a fennmaradáshoz, hogy valaki szépen énekel.
2012.06.10. 17:31
Stop.hu
Puzsér kiszáll a tévézésből
Budapest - Elképzelhető, hogy Puzsér Róbert (37) a feltűnése után nyomban el is tűnik – már ami az RTL Klub képernyőjét illeti. A Csillag Születik (CSISZ) leghatározottabb zsűritagja még nem kapott új ajánlatot a csatornától. Sőt igazából semmilyet.
2012.06.09. 16:19
Blikk.hu
Sírtak az RTL-esek, hogy azt a szerencsétlen Puzsért hívták
Puzsér Róbert kíméletlenül kritizálja a pályatársait. A Csillag Születik ítészeként ismertté vált kritikus többek között Friderikusz Sándorról, Vágó Istvánról, Fábry Sándorról és Havas Henrikről mondja el nem éppen hízelgő véleményét. Elemzéséből a hot! magazin készített összeállítást.
2012.06.09. 11:31
168ora.hu
Puzsér végre emberére talált
Puzsér Róbert kíméletlenül kritizálja a pályatársait. A Csillag Születik ítészeként ismertté vált kritikus többek között Friderikusz Sándorról, Vágó Istvánról, Fábry Sándorról és Havas Henrikről mondja el nem éppen hízelgő véleményét. Elemzéséből a hot! magazin készített összeállítást.
2012.06.08. 19:45
Stop.hu
Puzsér úgy döntött, tovább sokkol
Botránykönyvvel készül Puzsér Róbert. Művében kritika éri majd a közéletet, a kultúrát, de a médiát és annak több szereplőjét is. Senki ne várjon kíméletet, a kritikus ugyanis majd nevén nevezi áldozatait. Oltásból nem lesz hiány.
2012.06.07. 11:13
Kiskegyed.hu
Fellélegezhet az ország - érkezik a várva várt oltóanyag
Botránykönyvvel készül Puzsér Róbert. Művében kritika éri majd a közéletet, a kultúrát, de a médiát és annak több szereplőjét is. Senki ne várjon kíméletet, a kritikus ugyanis majd nevén nevezi áldozatait. Oltásból nem lesz hiány.
2012.06.06. 18:40
Stop.hu
Kényelmetlenül érezte magát győzelmekor Mészáros János Elek
A győzelme kihirdetésekor magát kényelmetlenül érző énekes Puzsér Róbert támadására is keresztényi jóindulattal válaszolt. Egy biztos, nem fog gazdaként feleséget keresni az RTL új műsorában.
2012.06.06. 13:38
Velvet.hu
Most sem finomkodott! Puzsér Róbert kemény szavakkal reagált a vádakra
Most sem finomkodott! Puzsér Róbert kemény szavakkal reagált a vádakra
Puzsér Róbert most sem rejtette véka alá véleményét.
2012.06.05. 19:35
Femina.hu
 Különvélemény: Puzsért kiszavazták
Különvélemény: Puzsért kiszavazták
A Csillag születik döntője egy beismerő vallomással ért fel: a tehetségkutató műsorok sms-ei a viaszosvászon terítőn szánkázó, margarétás otthonka zsebéből előrántott mamamobilokról érkeznek. Mészáros János Elek győzelme egyszerre kudarc Puzsér Róbert számára, és kudarca a kísérletnek is, ami azt tesztelte: érdemes-e a vezető kereskedelmi tévének nyitnia új műfajok, új közönség, és egyáltalán, a huszonegyedik század felé.
2012.06.05. 12:33
Ingatlanmenedzser.hu
A Csillag Születik kritikusa tudta, ki nyer majd
A Csillag Születik kritikusa tudta, ki nyer majd
Puzsér Róbert nem titkolta csalódottságát a Csillag Születik eredményhirdetésekor. Pedig a kritikus szinte borítékolta, hogy Mészáros János Elek nyer majd.
2012.06.05. 09:09
Hir24.hu
"Nem zsűrizek többé" - Puzsér visszavonul
Úgy fest, Puzsér Róbert hitét vesztette, hiszen a Csillag Születik szombati fináléjának eredménye, azaz Mészáros János Elek győzelme után bevallotta: a jövőben szinte kizárt, hogy még egyszer ilyen műsorban zsűrizzen. Szerinte a Quantum XXL produkciója érdemelt volna győzelmet.
2012.06.04. 11:47
Stop.hu
Puzsér kiosztotta az RTL Klubot is
Népmesei hősről és hétfejű sárkányról értekezett Puzsér Róbert a Csillag Születik meglepő fináléja után, egyben kiosztotta az RTL Klubot is.
2012.06.04. 11:25
168ora.hu
Puzsér: a nyugdíjasok miatt nyert Mészáros!
Aki a Csillag születik stúdiójában, a helyszínen nézte a show-t, az látta, hogy Puzsér Róbert finoman szólva nem volt boldog Mészáros János Elek győzelmétől. Erre minden bizonnyal a rendező is felfigyelt, mert a kamera nem mutatta a helyén duzzogó megmondóembert, miközben társai állva ünnepelték az énekest. Szerinte ugyanis a Quantum XXL érdemelte volna a győzelmet.
2012.06.04. 10:00
Borsonline.hu
Puzsér Róbert nem bír magával
Alig álltak le a kamerák a Csillag születik fináléja után, Puzsér Róbert máris keményen bírálta nemcsak az RTL Klub tehetségkutatójának győztesét, de magát a műsort is.
2012.06.04. 09:15
Mmonline.hu
Puzsér talán utoljára, de kiakadt
Puzsér Róbert keményen bírálta nemcsak az RTL Klub tehetségkutatójának győztesét, Mészáros János Eleket - írja a Blikk.
2012.06.04. 08:13
Kiskegyed.hu
Puzsér talán utoljára, de kiakadt
Puzsér Róbert keményen bírálta nemcsak az RTL Klub tehetségkutatójának győztesét, Mészáros János Eleket - írja a Blikk.
2012.06.04. 08:13
Kiskegyed.hu
Puzsér kiakadt Mészáros győzelmén
Budapest — Alig álltak le a kamerák a Csillag Születik fináléja után, Puzsér Róbert (37) máris keményen bírálta nemcsak az RTL Klub tehetségkutatójának győztesét, de magát a műsort is.
2012.06.04. 05:30
Blikk.hu
Így néz ki az 50 éves, önmagát sosem kímélő Palik Laci
Így néz ki az 50 éves, önmagát sosem kímélő Palik Laci
A HÉT MONDÁSA a Borsdarálóban: „Soha nem adok autogramot. A kislányoknak virágot, a kisfiúknak autót rajzolok…” Puzsér Róbert
2012.06.03. 07:24
Borsonline.hu
Csillag Születik - Szirota Jennifer és Czutor Zoltán: Bring me to life
Csillag Születik - Szirota Jennifer és Czutor Zoltán: Bring me to life
Szirota Jennifer az Evanescence Bring me to life című dalához Czutor Zoltántól kért segítséget. Zoli nagyon élvezte a közös munkát Jennivel, attól függetlenül, hogy eleinte félt attól, hogy hogyan fognak tudni együttműködni a fiatal énekesnővel. Az előadás mindenkit lenyűgözött, még Puszér Róbert is azt mondta, hogy „Ez a produkció azért oda volt rakva.” A zsűri pontjai: Pokorny Lia: 10, Hajós András: 9, Hernádi Judit: 10, Puzsér Róbert: 7.  [Dátum: 2012.06.03. 07:05]
2012.06.03. 07:05
Zene.hu
Puzsér Róbert egy ˝küldetéstudatos csávó˝
Puzsér Róbert egy ˝küldetéstudatos csávó˝
Puzsér Róbertnek mintha mindenről lenne véleménye. A Csillag születik döntője előtt beszélgettünk a kemény kritikáiról ismert zsűritaggal, aki első alkalommal dolgozik nagy kereskedelmi televíziónál. Először nemet mondott – most arra használná fel az ismertséget, hogy szélesebb körben mondjon véleményt társadalmilag fontos dolgokról.
2012.06.02. 05:46
Delmagyar.hu
Puzsér Róbert egy ˝küldetéstudatos csávó˝
Puzsér Róbert egy ˝küldetéstudatos csávó˝
Puzsér Róbertnek mintha mindenről lenne véleménye. A Csillag születik döntője előtt beszélgettünk a kemény kritikáiról ismert zsűritaggal, aki első alkalommal dolgozik nagy kereskedelmi televíziónál. Először nemet mondott – most arra használná fel az ismertséget, hogy szélesebb körben mondjon véleményt társadalmilag fontos dolgokról.
2012.06.02. 05:46
Kisalfold.hu
Hernádi Judit folyamatos védelem alatt áll
Gazsi Gizella nem titkolja: az általa megkötött csomó az élet számos problémáján segít. A tévécsatornák sztárjai egymásnak adják érte a kilincset. Sok más híresség mellett Hernádi Judit is régóta a vendégei közé tartozik, sőt baráti viszonyt ápolnak.
2012.06.01. 21:50
Stop.hu
Puzsér nem ad autogramot
Puzsér Róbert sztár lett, de ő tagadja, hogy élvezné ezt. Őt fogadja a legnagyobb ováció, amikor belép a stúdióba: tapsvihar tör ki, és sikítoznak a lányok: "Puzsér, Puzsér!". Az ítészt szünetben megrohanják, ám ő aláírás helyett csak rajzol.
2012.06.01. 19:34
Stop.hu
"Egy jól irányzott fejlövéssel intézzetek el!" Puzsér Róbert meglepő nyilatkozata
"Egy jól irányzott fejlövéssel intézzetek el!" Puzsér Róbert meglepő nyilatkozata
Puzsér Róbert önmagával szemben is olyan kritikus, mint a versenyzőkkel.
2012.06.01. 19:05
Femina.hu
Puzsér szexre biztatja a kiscsillagot
Puzsér Róbert azt javasolja Szirota Jennifernek, hogy éljen intenzív szexuális életet.
2012.06.01. 15:18
Life.hu
Kiderült: Puzsér Róbert beteg
Puzsér Róbertről több titkot is megtudtunk az RTL Klub Csak csajok című műsorában. Egyebek mellett kiderült, hogy beteg és az is, kivel van jóban.
2012.06.01. 15:00
Storyonline.hu
Puzsér megmondta, ki nyeri a Csillag születiket
Puzsér Róbert az egyetlen döntőbe jutott csapatért, a Quantum XXL-ért izgul, ám szerinte nem ők nyerik meg a Csillag Születik című tehetségkutatót, hanem Mészáros János Elek.
2012.06.01. 13:38
Kiskegyed.hu
Puzsér Róbert az ellentétek embere
Puzsér Róbert az ellentétek embere
A vasárnapi Portréban mindennek a megmondója, a Csillag Születik nagyhangú zsűritagja, Puzsér Róbert volt a vendég! Barabás Évi pedig, ha csak képletesen is, de felvette a kesztyűt!Részletek »
2012.06.01. 13:20
Puzsér szerint az "operaénekes" lesz a befutó
Puzsér Róbert az egyetlen döntőbe jutott csapatért, a Quantum XXL-ért izgul, ám szerinte nem ők nyerik meg a Csillag Születik című tehetségkutatót, hanem Mészáros János Elek.
2012.06.01. 10:14
Stop.hu
Puzsér: garázsban keféljen Szirota Jennifer
Puzsér: garázsban keféljen Szirota Jennifer
Puzsér Róbert továbbra sem csomagolja sztaniolba véleményét a kiscsillagokról. Szirota Jennifernek azt javasolja, hogy éljen intenzív szexuális életet.
2012.06.01. 07:06
Borsonline.hu
Juhász Marci: Lehetetlent kért a zsűri
Budapest — Lehetetlen küldetés lett volna teljesíteni azokat az elvárásokat, amelyeket a Csillag Születik zsűrije várt Juhász Marcitól (20). Legalábbis ezt vallja a tehetségkutató szombati kiesője, aki egy lépéssel maradt le a fináléról, de nem bánja.
2012.05.30. 05:15
Blikk.hu
Puzsér: hol igazam van, hol nem
A Csillag Születik zsűritagjaként nem hiszi, hogy bárkinek a sorsa a versenyen dőlne el. Puzsér Róbert tisztában van vele, hogy a tehetségkutató szít indulatokat, de úgy érzi, a nézők elsősorban show-ként tekintenek a műsorra.
2012.05.29. 12:45
Stop.hu
Puzsér azt várja, hogy szerződése lejárjon
Puzsér azt várja, hogy szerződése lejárjon
Alig várja a Csillag születik végét, és szerződésének megszűnését Puzsér Róbert. A tehetségkutató ítésze folyamatosan árulkodó mondatokat ejt el erről, és fittyet hány az RTL Klub utasításaira.
2012.05.29. 07:21
Borsonline.hu
Csillag Születik: Megvannak a finalisták
Az RTL Klub népszerű tehetségkutatója az elődöntőhöz érkezett, ahol kiderült, hogy melyik három produkció az, amely jövő szombaton az elsőségért és így a műsor fődíjaiért küzd. A nézők és a zsűri döntött: Juhász Marci számára befejeződött a verseny.
2012.05.28. 10:07
Starity.hu
Csak néztünk: 5 kemény beszólás Puzsér Róberttől 
Csak néztünk: 5 kemény beszólás Puzsér Róberttől 
A Csillag Születik zsűri tagja az 5. élő műsorában is tett érdekes észrevételeket. [Dátum: 2012.05.28. 05:01]
2012.05.28. 05:01
Zene.hu
Súlyos beteg lett Hernádi Judit
Súlyos beteg lett Hernádi Judit
Vannak, kik még azelőtt teszik le a cigarettát, mielőtt komoly kárt okozna szervezetükben a dohányzás, ám sokan csak akkor kapnak észbe, ha már kialakult a betegség.
2012.05.27. 12:48
Hir24.hu
Réz András: Puzsér egy ráosztott szerepet játszik a zsűriben!
Réz András filmesztéta szerint Puzsér Róbert egy ráosztott szerepet játszik a Csillag születik zsűrijében.
2012.05.27. 08:00
Elképesztő dráma! Távozik az RTL fiatal tehetsége
Elképesztő dráma! Távozik az RTL fiatal tehetsége
Hiába kapott magas pontokat a zsűritől, hiába hívta Puzsér Róbert az idei Csillag Születik legnagyobb felfedezettjének, Juhász Marci kiesett a versenyből. Következő szombaton már döntő!
2012.05.27. 07:00
Nlcafe.hu
Puzsér élő adásban ütött-vert mindenkit
Puzsér élő adásban ütött-vert mindenkit
A Csillag születik tegnapi adásában a zsűri fenegyereke, Puzsér Róbert kritikus nem kímélt senkit: hatalmas pofonokat osztott ki szereplőknek és politikusoknak – persze csak szóban. Az alábbiakban rövid válogatást közlünk legerősebb mondataiból.
2012.05.27. 04:45
168ora.hu
Puzsér Róbert (Zsűritag blog): Plazmacica meg a többiek
A magyar kulturális életnek vajon szüksége van egy olyan jó adottságokkal rendelkező énekesre, aki széles tömegekhez képes eljuttatni a minőségi komolyzenét? [...] Bővebben!
2012.05.26. 15:16
Mandiner.hu
Réz András: Puzsér nem játssza meg magát
A Csillag Születik sokakat meghökkentő zsűritagja, Puzsér Róbert annak a lapnak ír, amelynek Réz András a főszerkesztője. A reklámszakember, filmesztéta szerint a sokak által szeretett, de legalább annyi ember által gyűlölt zsűritag jól csinálja, amit csinál.
2012.05.25. 20:07
Stop.hu
Rosszul lett a stúdióban Hernádi Judit
Azt, hogy valójában mi történhetett Hernádi Judittal a Csillag születik próbafelvételén, nem hozták nyilvánosságra, de a jelek szerint a zsűritag hirtelen rosszul lett.
2012.05.25. 05:00
Storyonline.hu
Puzsér: Nem ismerem a Compact Discót
Puzsér: Nem ismerem a Compact Discót
Puzsér Róbert nem hallott még a Compact Discóról, Lang Györgyi pedig nem azt mondta, hogy loptak, csak ollóztak. A zenekar ettől függetlenül jól teljesített eddig az Eurovízión.
2012.05.24. 15:48
Hir24.hu
Magas sarkú cipőkről vitázott Puzsér az esztétával
Magas sarkú cipőkről vitázott Puzsér az esztétával
Puzsér Róbert nem akárkivel, hanem a legnagyobb hazai filmesztétával vívott szájkaratét. Réz András és a kritikus még a nőket is kibeszélték.
2012.05.24. 12:09
Hir24.hu
Puzsér Róbert és Réz András egymásnak feszült - videó
Puzsér Róbert és Réz András egymásnak feszült - videó
A Csillag Születik zsűritagja és az extravagáns kritikus szópárbajt vívott a reneszánszkori Rómában.Részletek »
2012.05.24. 08:27
Eurovízió: ennyi kínlódás között csakis jók lehettünk
Puzsér Róbert nem talált volna elegendő jelzős szerkezetet arra, ami kedd este Azerbajdzsán fővárosában zajlott - de legalább végre mi nem álltunk be a gyengélkedők sorába.
2012.05.23. 10:44
Nyugat.hu
Puzsér fenyegetőzik: nevetséges?
Elképesztő kijelentést tett Puzsér Róbert, ami sokaknál kiverte a biztosítékot. Nem elég, hogy elferdített egy bibliai idézetet, de még fenyegetőzött is.
2012.05.23. 05:00
Storyonline.hu
Puzsér Róbert nem bír magával
A Csillag születik zsűritagja, Puzsér Róbert csípős megjegyzést tett Ákos egyik dalára.
2012.05.22. 16:30
Mmonline.hu
Döbbenet! Puzsér már Ákosnak is beszólt
A Csillag Születik zsűritagja, Puzsér Róbert csípős megjegyzést tett Ákos egyik dalára.
2012.05.22. 15:30
Hajós András új műsort kap?
A hírek szerint az RTL pótolni szeretné Fábry Sándort, és sajtóértesülések szerint már meg is találták az utódját, Hajós András személyében. Ezt egyébként az RTL Klub hivatalosan nem erősítette meg.
2012.05.22. 13:01
Mmonline.hu
Hajós András a fix állását siratja a Heti hetessel
Hernádi nosztalgikus, Farkasházy előre tekint, Jáksónak úgyis kevés ideje volt - a Heti hetes szereplői vallanak az elmúlt évekről.
2012.05.22. 11:55
Velvet.hu
 Csillag születik: a zsűri véleménye is előre van papírozva
Csillag születik: a zsűri véleménye is előre van papírozva
A Bors fotóriportere lefotózta a televíziós tehetségkutató egyik zsűrijének jegyzetét, melyen szerkesztői utasítások láthatóak arra vonatkozóan, hogy mit kritizálhatnak az aktuális előadón, és milyen témákban kell hallgatniuk.
2012.05.22. 10:42
Life-style.hu
Milliós gázsit és új műsort kap az RTL nagyágyúja?
Milliós gázsit és új műsort kap az RTL nagyágyúja?
Miután a hétvégén megjelent, hogy Hajós András lehet Fábry Sándor útóda az RTL Klubnál, egyre több pletyka szivárog ki az üggyel kapcsolatban.
2012.05.22. 10:15
Hir24.hu
Összemelegedett Hajós és Pokorny Lia
Aki ott van a Csillag születik stúdiójában az élő adás felvétele során, az nem tudja nem észrevenni, hogy Hajós András és Pokorny Lia különösen közel került egymáshoz az adássorozat alatt.
2012.05.22. 09:21
Borsonline.hu
Puzsér Róbert: nekem nem dirigál az RTL Klub
A Csillag születik zsűrijének fekete báránya semmibe veszi azokat az utasításokat, amelyek szerint egy sereg dolgot nem kritizálhat. Puzsér Róbert független személyiségnek tartja magát, ezért azt tesz, amit akar, nem lehet elhallgattatni.
2012.05.22. 07:06
Borsonline.hu
Puzsér Róbert a Bóta Caféban
Puzsér már eddig is jelen volt a médiában, de igazán csak most figyeltek fel rá.
2012.05.22. 06:35
Nepszava.hu
Puzsér feleséget és egy fiúból lánnyá operált gyereket kap?
Puzsér feleséget és egy fiúból lánnyá operált gyereket kap?
Elképesztő vallomással állt elő Némedi Mari. A színésznő a Hír24-nek bevallotta, nagyon bejön neki Puzsér Róbert és cseppet sem bánná, ha kialakulna köztük valami.
2012.05.21. 17:36
Hir24.hu
Puzsér: Plazma kivakarta magát a gettóból és bebútorozott a plázába
Szirota Jennifert és Szabó Marcit is dicsérte az adás után Puzsér Róbert, de Plazma produkciója nem volt ínyére.
2012.05.21. 13:21
Origo.hu
Puzsér Róbert csalódott Plazmában
Puzsér Róbert csalódott Plazmában
A Csillag Születik zsűritagja csalódott, szerinte Plazma feladta küldetését és csak a népszerűségre pályázik.  [Dátum: 2012.05.20. 20:15]
2012.05.20. 20:15
Zene.hu
Nagyképűsége miatt esett ki Plazma
A Csillag Születik fiatal rapperének nem nézte el a zsűri, hogy elszaladt vele a ló
2012.05.20. 18:08
Blikk.hu
Pokorny Lia beleszeretett a Csillag Születik sztárjába
Juhász Marci levette a lábáról a Csillag Születik női zsűritagjait. Hernádi Judit szexinek nevezte a fiút, Pokorny Lia pedig egyenesen beleszeretett.
2012.05.20. 14:02
Stop.hu
Megszűnik a Heti Hetes, illetve...
Hernádi Judit könnyek között hagyta el a stúdiót. Ezúttal nem zsűritagként a Csillag Születik tehetségkutató műsor helyszínét, hanem az 500. adásával búcsúzó Heti Hetesét. A műsor ebben a formában már soha többé nem lesz látható az RTL Klub képernyőjén.
2012.05.20. 12:42
Stop.hu
Az RTL2-re kerül a Heti hetes
Egy hete még úgy volt, hogy az 500. adás lesz az utolsó. Hajós András viszont show-t kaphat az anyacsatornán.
2012.05.20. 10:12
Index.hu
Plazma kiesett - a Csillag születik képei
Már csak öt produkció állhatott május 19-én a Csillag Születik színpadára, két-két önálló és egy közös produkcióval. A zsűri pontszámai és a nézők szavazatai alapján Plazmának kellett búcsúznia, így jövő héten már csak négyen küzdhetnek azért, hogy bejussanak a tehetségkutató fináléjába.
2012.05.20. 08:33
Origo.hu
A zsűri legyalulta, a nézők sem mentették meg a Csillag születik kiesőjét
A csillag születik jövő heti fordulójában látni fogjuk Mészáros János Eleket, Juhász Marcit, a Quantum XXL-t és Szirota Jennifert.
2012.05.19. 22:37
Stop.hu
Csillag születik: Megvan a kieső!
A zsűri részéről könnyek és hatalmas dicséretek, a versenyzők részéről lúdbőrt okozó produkciók jellemezték a Csillag születik ötödik élő show-ját, amelynek végén Plazma, a szókimondó rapper búcsúzott.
2012.05.19. 22:02
Life.hu
Mészáros János Elek - Tosca, Levélária
Mészáros János Elek - Tosca, Levélária
Mészáros János Elek azt a dalt adta elő másodszor, aminek köszönhetően beleszeretett az operába 19 évesen, a Tosca Levéláriáját énekelte el. Hajós András szerint nagyon szép volt ez az előadás, a színészkedést is értékelte az énekestől.  [Dátum: 2012.05.19. 21:49]
2012.05.19. 21:49
Zene.hu
Szirota Jennifer: Back in Black (AC/DC)
Szirota Jennifer: Back in Black (AC/DC)
Szirota Jennifer bevállalósan választott dalt az 5. élő show-ra, az AC/DC Back in Black című dalát adta elő igazi rock-dívának öltözve. Hernádi Judit felkészült a dalválasztásra már otthon, ám miközben az AC/CD-t hallgatta, nem hitte el, hogy Jennifer is ezt fogja elénekelni.  [Dátum: 2012.05.19. 20:21]
2012.05.19. 20:21
Zene.hu
Csillag Születik 4: a legjobb 5 produkció csap össze ma este  
Csillag Születik 4: a legjobb 5 produkció csap össze ma este  
Szirota Jennifer, Juhász Marci, Mészáros János Elek, Plazma és a Quantum XXL – ők öten még versenyben vannak, hogy a Csillag Születik fináléjába jussanak. Ahogy múlt szombaton, ma este is már csak egy produkció búcsúzik. A kiesőről azonban ezúttal is a zsűri és a közönség együttesen dönt.   [Dátum: 2012.05.19. 19:21]
2012.05.19. 19:21
Zene.hu
Puzsér: addig feszítettem a húrt, hogy végül kirúgtak
A Csillag Születik zsűritagjának megnyilvánulása egyeseknél indulatokat szít, mások viszont díjazzák keresetlen őszinteségét. Puzsér Róbert lett a megmondóember.
2012.05.19. 16:19
168ora.hu
Különös buszbalesetet szenvedett Hajós András
A Csillag Születik zsűritagja bizarr "buszbalesetéről" vallott, aminek máig nyoma van az arcán.
2012.05.19. 14:58
Stop.hu
Puzsér és a csókos szájú zsűritagok
A Csillag Születik zsűritagjának megnyilvánulása egyeseknél indulatokat szít, mások viszont díjazzák keresetlen őszinteségét. Puzsér Róbert lett a megmondóember.
2012.05.19. 13:13
Stop.hu
Bevallotta! Egy tehetségkutatóban rappelt Puzsér Róbert
Puzsér Róbert, a Csillag Születik szigorú zsűritagja bevallotta: ő is próbálkozott egy tehetségkutatóban!
2012.05.19. 10:00
Furcsa interjú készült Hajós Andrással
Furcsa interjú készült Hajós Andrással
Hajós András mostanában nagyon elfoglalt, szinte lehetetlen időpontot egyeztetni vele. Ezért kölcsönadtak neki egy kamerát, készítsen ő maga interjút önmagával. [Dátum: 2012.05.19. 03:32]
2012.05.19. 03:32
Zene.hu
Bizarr balesetet szenvedett az RTL sztárja - fotóval
Bizarr balesetet szenvedett az RTL sztárja - fotóval
Eddig sosem hallott titkot árult el magáról a Csillag születik ítésze, Hajós András. Kiderült, hogy egyik alkalommal igencsak meglepő balesetet szenvedett.
2012.05.18. 10:15
Hir24.hu
Hernádi Judit kitette a lakásból saját lányát
Hernádi Judit tyúkanyóként igyekszik tanácsaival terelgetni a Csillag Születik tehetségeit, pedig saját csemetéjével sem volt mindig könnyű dolga. A felnőtté válás okozott némi feszültséget kettejük között. Erről és "fészekelhagyásának" nehézségeiről vallott kendőzetlen őszinteséggel a színésznő.
2012.05.17. 10:34
Stop.hu
Dekoltázsa a telefontokja a CSISZ zsűritagjának
Megdöbbentő helyen tárolja telefonját Hernádi Judit. A Csillag Születik zsűritagja ugyanis dekoltázsát használja telefontartónak.
2012.05.17. 09:30
Storyonline.hu
Puzsér Róbert (Zsűritag blog): Fehér Puzsér - médiaevangélium a folklór tükrében
Puzsér Róbert (Zsűritag blog): Fehér Puzsér - médiaevangélium a folklór tükrében
Alapos néprajzi kutatás után megkísérlem tehát összefoglalni a Fehér Puzsér eljövetele és rövid földi szolgálata kapcsán közszájon forgó népszerűbb és kevésbé népszerű teóriákat. [...] Bővebben!
2012.05.17. 08:20
Mandiner.hu
Hajós András sarokba szorította önmagát - videó
Hajós András sarokba szorította önmagát - videó
Hajós András mostanában nagyon elfoglalt, szinte lehetetlen időpontot egyeztetni vele. Ezért kölcsönadunk neki egy kamerát, készítsen ő maga interjút önmagával.Részletek »
2012.05.17. 08:06
Kiderült! Mészáros János Elek öltözőjében járt a zsűritag
Kiderült! Mészáros János Elek öltözőjében járt a zsűritag
Az alcsútdobozi operaénekes hétről-hétre fantasztikus lakomával lepi meg a Csillag Születik versenyzőit. Így tett most szombaton is, a kísértésnek pedig még a zsűri tagjai sem tudtak ellenállni. [Dátum: 2012.05.17. 04:05]
2012.05.17. 04:05
Zene.hu
Blogján válaszolt Hernádinak és Hajósnak a Fehér Puzsér
A Csillag születik legutóbbi adásában a korábban szigorú kritikusként fellépő Puzsér Róbert önmagához képest szokatlanul kedves volt a fellépőkhöz. A fordulatot sokan kommentálták az interneten, fórumokon, a zsűritag pedig blogján elmélkedett.
2012.05.16. 18:12
Origo.hu
Puzsér beolvasott Viktornak
Puzsér Róbert kitart a véleménye mellett, szerinte ostoba Varga Viktor dalának a szövege. A Csillag Születik zsűritagjának korábbi kritikája csak a jéghegy csúcsa volt, a Cool stúdiójában ízekre szedte a Lehet zöld az ég… c. dalt .
2012.05.16. 17:55
168ora.hu
Hernádira támaszkodik Puzsér Róbert
Az aktuális balhés embernek fontos, hogy Hernádi Judit támogassa.
2012.05.16. 10:41
Velvet.hu
Szakított párjával Plazma!
A szombati élõ showban érzelmes szöveget rappelt el Plazma. Hernádi Judit megérezte, hogy szakítás van a levegõben.
2012.05.16. 09:52
Napiaszonline.hu
Szünetekben a barátait faggatja Puzsér
Szünetekben a barátait faggatja Puzsér
Hernádi Judit a Csillag születik zsűrijének bölcs asszonyaként gyakran teremt békét Puzsér és Hajós közt a szünetekben. A színésznő azt is elárulta: a kíméletlen kritikus igényt tart a véleményére.
2012.05.16. 07:09
Borsonline.hu
Leleplezte magát Puzsér
Leleplezte magát Puzsér
Sokszor bizonytalan az ítéleteiben a Csillag Születik kíméletlen kritikusa. Puzsér Róbert ilyenkor gyakran támaszkodik zsűritársa, Hernádi Judit, és a közönség soraiba meghívott ismerősei tanácsára, véleményére – írja a Bors.
2012.05.16. 05:25
Nlcafe.hu
Hajós András aggódik a bulvárba merülő Puzsér Róbertért
A zenész azt mondja, nem rakott semmit zsűritársa italába, viszont aggódik érte, mert szerinte a bulvár marionett bábujává válik.
2012.05.15. 15:14
Velvet.hu
Puzsér ijesztő, amikor kedves?
Amikor a közönség nem látjta, Puzsér Róbert kedvesen fotózkodott a rajongókkal, vagy a versenyzőkkel. Most hétvégén mindenki láthatta, milyen kedves tud lenni.
2012.05.15. 08:40
Storyonline.hu
Mészáros János Elek terülj-terülj asztalkája - videó
Mészáros János Elek terülj-terülj asztalkája - videó
Az alcsútdobozi operaénekes hétről-hétre fantasztikus lakomával lepi meg a Csillag Születik versenyzőit. Így tett most szombaton is, a kísértésnek pedig még a zsűri tagjai sem tudtak ellenállni.Részletek »
2012.05.15. 08:24
Puzsér: szégyen, hogy ismertebb vagyok Mácsainál
Puzsér: szégyen, hogy ismertebb vagyok Mácsainál
Hernádi Judit az ország legismertebb médiaszereplője, Pokorny Liát és Gundel Takács Gábort szeretik a legtöbben. Alekoszt azonban már látni sem bírják a nézők.
2012.05.15. 06:51
Borsonline.hu
Puzsér: a báránybőrbe bújt farkas - videó
Puzsér: a báránybőrbe bújt farkas - videó
„Dicsérjen téged Puzsér Róbert!” – lenne a legújabb szólás-mondás, ami a Csillag Születik kapcsán szárnyra kelt. Mi okozta a zsűri legkeményebb kritikusának színeváltozását?Részletek »
2012.05.14. 21:24
Hernádi Judit a legismertebb tévés személyiség
Az ismertség a képernyősök esetében nem egyenlő a szimpátiával és az unalommal - derül ki az Ipsos kutatásából.
2012.05.14. 12:49
Mediainfo.hu
Alekoszt a fél ország utálja
Alekoszt a fél ország utálja
Az Iposos felmérése szerint a magyaroknak leginkább a ValóVilág szereplőkből van elegük. Közülük is Alekoszt utálják a legjobban. Puzsér Róbert is hamarosan csatlakozik a legantipatikusabbak társaságához.
2012.05.14. 12:09
Borsonline.hu
Varga Viktor és Puzsér egymás szemébe nézett
Varga Viktor és Puzsér egymás szemébe nézett
A szombat esti Csillag születik után az RTL Klub folyosóján végre szemtől szembe állhatott egymással Puzsér Róbert és Varga Viktor.
2012.05.14. 09:57
Borsonline.hu
Íme a hazai média csillagai
Íme a hazai média csillagai
Hernádi Judit, Friderikusz Sándor és Liptai Claudia vezetik a hazai média-szereplők ismertségi rangsorát az Ipsos áprilisi felmérése szerint. A nagyközönség számára március közepéig szinte teljesen ismeretlen Puzsér Róbertet például, a „Csillag születik” indulásától számított 2-3 héten belül a 18-49 évesek már több mint fele vallotta ismerősnek.
2012.05.14. 09:31
Mmonline.hu
Hernádi: amatőr volt a fehér Puzsér
Fehér Puzsér – így nevezte magát a legutóbbi adásban a Csillag születik legszigorúbb ítésze. Hernádi Judit szerint az egész műsor alatt gúnyosan bájolgó kritikus amatőr módon viselkedett.
2012.05.14. 06:42
Borsonline.hu
Elkábították Puzsért
Elkábították Puzsért
Hernádi Judit szerint a legutóbbi adásban amatőr módon viselkedett a Csillag születik szókimondó ítésze. Puzsér Róbert gúnyosan bájolgott, és szerepet játszott, de állítja, nem emlékszik semmire – írja a Bors.
2012.05.14. 05:53
Nlcafe.hu
Puzsér: Semmire sem emlékszem
Budapest — Végig szerepet játszott Puzsér Róbert (41) a Csillag Születik negyedik élő show-ja alatt, a szókimondó zsűritag ugyanis tőle szokatlan módon minden kiscsillagot dicsérő szavakkal illetett szombat este. A kritikus hófehér öltönyben végigmosolyogta az adást, később azonban furcsa magyarázatot adott.
2012.05.13. 20:03
Blikk.hu
Puzsér Róbert (NOL): Ez az a hely, ahol az adócsalással csajozni lehet
Ne az minősítsen már engem, hogy milyen logó van a mikrofonra tűzve, hanem az, hogy mit beszélek bele, csak ennyit kérek. Interjú. [...] Bővebben!
2012.05.13. 13:58
Mandiner.hu
A Prügyi Duó hullott ki a Csillag születikből
Puzsér Róbert ezúttal jó fej volt, Plazma viszont beszólt a rágalmazó újságoknak.
2012.05.13. 11:10
Velvet.hu
Puzsér Róbert: ez az a hely, ahol az adócsalással csajozni lehet
Puzsér Róbert: ez az a hely, ahol az adócsalással csajozni lehet
Puzsér Róbert korábban saját Reklámtörvényszékének „bírájaként” ítélkezett, a Hír TV-n politikai kérdésekben borzolta a kedélyeket, dolgozott az Echo TV-nél, a Budapest TV-nél, a Budapest Rádiónál és a Radiocafénál, számos kisfilmet készített, médiahackek ötletgazdája. Aktuálisan hozzávetőleg tizenkétezer követője van a Facebookon, s kommentjeinek remixe imponáló karriert fut be a YouTube videomegosztón. Legújabbkori ismertségének oka: beült az RTL Klub Csillag Születik című tehetségkutató műsorának zsűrijébe.
2012.05.13. 10:36
Nol.hu
Puzsér Róbert: ez az a hely, ahol az adócsalással csajozni lehet
Puzsér Róbert: ez az a hely, ahol az adócsalással csajozni lehet
Puzsér Róbert korábban saját Reklámtörvényszékének „bírájaként” ítélkezett, a Hír TV-n politikai kérdésekben borzolta a kedélyeket, dolgozott az Echo TV-nél, a Budapest TV-nél, a Budapest Rádiónál és a Radiocafénál, számos kisfilmet készített, médiahackek ötletgazdája. Aktuálisan hozzávetőleg tizenkétezer követője van a Facebookon, s kommentjeinek remixe imponáló karriert fut be a Youtobe-videómegosztón. Legújabbkori ismertségének oka: beült az RTL Klub Csillag Születik című tehetségkutató műsorának zsűrijébe.Related StoriesÖt igazgatóság lesz a Köztársasági Elnöki HivatalbanLakner Zoltán a kormány leváltásáról: Rehabilitált racionalitásJobbik a nagypártoknak: Gazemberek vagytok mindFelülvizsgálat a hármas metró teljes szakaszánPuch utódja az MSZP háttérembereként: Velez van az erő?
2012.05.13. 10:33
Nol.hu
Puzsér Róbert: ez az a hely, ahol az adócsalással csajozni lehet
Puzsér Róbert: ez az a hely, ahol az adócsalással csajozni lehet
Puzsér Róbert korábban saját Reklámtörvényszékének „bírájaként” ítélkezett, a Hír TV-n politikai kérdésekben borzolta a kedélyeket, dolgozott az Echo TV-nél, a Budapest TV-nél, a Budapest Rádiónál és a Radiocafénál, számos kisfilmet készített, médiahackek ötletgazdája. Aktuálisan hozzávetőleg tizenkétezer követője van a Facebookon, s kommentjeinek remixe imponáló karriert fut be a YouTube videomegosztón. Legújabbkori ismertségének oka: beült az RTL Klub Csillag Születik című tehetségkutató műsorának zsűrijébe.
2012.05.13. 09:13
Nol.hu
Döbbenetesen megváltozott Puzsér Róbert - Elképesztő fotó
Döbbenetesen megváltozott Puzsér Róbert - Elképesztő fotó
Több váratlan dolog is történt tegnap este a Csillag születikben. Puzsér Róbert átalakult jóságos angyallá, az egyik legszimpatikusabb páros, a Prügyi duó pedig kiesett a versenyből.
2012.05.13. 08:33
Hir24.hu
Hófehérbe öltözött, elégedett Puzséron hüledeztek a Csillag születik nézői
Az RTL Klub tehetségkutatójából kiesett a Prügyi Duó, Puzsér Róbert zsűritag pedig azzal okozott meglepetést, hogy - szokásával ellentétben - kedvesen bánt a versenyzőkkel.
2012.05.12. 22:21
Origo.hu
Puzsértól csak Michael Jackson kaphatna 10 pontot
Gyakran tapintható a feszültség a Csillag Születik zsűritagjai között egy-egy produkció láttán, főként ha Hajós Andrásról és Puzsér Róbertről van szó. András bevallotta, hogy megelégelte Puzsér túl szigorú értékelését.
2012.05.12. 16:17
Stop.hu
Hernádi Judit drámai vallomása: "Én is dühös voltam, és egyfolytában sírtam"
Hernádi Judit drámai vallomása: "Én is dühös voltam, és egyfolytában sírtam"
„Általában harmincéves kora környékén bátor igazán az ember. Sokan ennyi idősen néznek szembe a saját bátorságukkal. Mernek-e lépni, képesek-e feladni járt utakat a járatlanért? Sajnos a legtöbben ilyenkor a leggyávábbak, holott az élet utólag ezt mindig megbosszulja…” [Dátum: 2012.05.11. 20:30]
2012.05.11. 20:30
Zene.hu
Puzsér Róbert (Zsűritag blog): Emlékezzünk az első nívós kiesőkre!
Puzsér Róbert (Zsűritag blog): Emlékezzünk az első nívós kiesőkre!
A rockot azért nem szereti a kereskedelmi média, mert nem fogyasztásra, hanem inkább lázadásra trenírozza a hallgatókat. [...] Bővebben! Komment (1)
2012.05.10. 16:50
Mandiner.hu
Érdekes dolgok derültek ki Puzsér Róbertről 
Érdekes dolgok derültek ki Puzsér Róbertről 
Az ember, akinek kritikájától megfagy a víz Pokorny Lia poharában, aki önálló életre kelti Hernádi Judit grimasztárát, aki még Hajós Andrást is kitéríti buddhai nyugalomra emlékeztető hitéből. De ő is képes rajongani.  [Dátum: 2012.05.10. 03:27]
2012.05.10. 03:27
Zene.hu
PUZSÉR: „Jean Michel Jarre nem őskövület” - videó
PUZSÉR: „Jean Michel Jarre nem őskövület” - videó
Puzsér Róbert egyik nagy kedvence Jean Michel Jarre, aki szerinte mindig képes megújulni, és ma, 60 év fölött is korszerű tud maradni.Részletek »
2012.05.09. 17:57
PUZSÉR: „Ez magávalragadó élményanyag” - videó
PUZSÉR: „Ez magávalragadó élményanyag” - videó
Puzsér Róbert elárulja, miért rajong a Talking Heads zenéjéért, mitől tartja zseniálisnak munkájukat.Részletek »
2012.05.09. 16:45
PUZSÉR: „Kate Bush egy kis csoda” - videó
PUZSÉR: „Kate Bush egy kis csoda” - videó
A hihetetlenül szőrösszívű és kritikus Puzsér Róbert elképesztő rajongással mesél Kate Bush-ról, és fejet hajt az énekesnő tehetsége előtt.Részletek »
2012.05.09. 16:45
PUZSÉR: „Imádom az allegorikus dalokat” - videó
PUZSÉR: „Imádom az allegorikus dalokat” - videó
Miközben szavaival szinte mindenkit megsemmisít, vajon van olyan, akiért rajong Puzsér Róbert? Igenis léteznek számára is 10 pontos énekesek, bandák és produkciók.Részletek »
2012.05.09. 16:45
"Első kérdésem, hogy ki ez a Puzsér Róbert?"
Puzsér Róbert nekitámadt Dévényi Tibi bácsinak! A kritikus meglehetősen komolyan veszi a megmondó ember szerepét, amióta erre teret kapott az RTL Klub Csillag Születik című műsorában. Ezen kívül saját videoblogján naponta mondja el véleményét mindenről, ami eszébe jut, legyen szó jelenkori vagy múltbéli eseményekről, trendekről. Legújabb kiszemeltje a legendás tévés és lemezlovas, Dévényi Tibor, illetve annak ikonikus műsora, a Három kívánság.
2012.05.09. 11:42
Stop.hu
Puzsér Róbert kezd kiesni a szerepéből?
Amikor a közönség nem látja Puzsér Róbertet, ő kedvesen fotózkodik a rajongókkal, vagy a versenyzőkkel. Egyesek szerint ez az ő igazi arca.
2012.05.08. 15:00
Storyonline.hu
PUZSÉR: „Fiúk, ezt nem hittem volna!” - videó
PUZSÉR: „Fiúk, ezt nem hittem volna!” - videó
Puzsér Róbert elismerte a fiúknak saját szerzeményüket, és tetszését a tőle megszokott nyers módon fejezte ki a fiúknak.Részletek »
2012.05.07. 17:15
Puzsér: Magyar nemzeti sms-ezők, szevasztok!
Puzsér Róbert a blogján kelt ki a "nemzeti érzelmű, de hiányos műveltségű Kodály-rajongókkal" szemben. Azt írta: teljesen félreértik a legutóbbi produkciót és az ő véleményét is.
2012.05.07. 13:25
168ora.hu
Puzsér: Hajós a véleményemet vitassa, ne a személyemet!
A Csillag Születik szombati döntőjén Hajós András keményen odaszólt Puzsér Róbertnek. A kritikus nyelt egy nagyot, és csendben maradt. A Life.hu-nak azonban már beszélt.
2012.05.07. 13:21
Life.hu
Puzsér: menj a picsába!
Puzsér: menj a picsába!
Hajós András viccelődve helyre tette zsûritársát, aki azonban nem volt humoránál, s keményen visszavágott. Szerencsére a kamera már nem őt vette.
2012.05.07. 06:48
Borsonline.hu
Hajós megelégelte Puzsér beszólásait
A Csillag születik legutóbbi adásában Hajós András megelégelte, hogy Puzsér Róbert képtelen árnyalni a beszédét, és mindenkit ugyanazzal a vehemenciával küld el az anyjába, hogy alig férnek ki a szavak a száján.
2012.05.07. 05:25
168ora.hu
Csillag születik: csapatokat ejtettek ki a nézők
Meglepő végeredményt hozott a Csillag születik május 5-i fordulója. A nézők szavazatai alaposan átalakították a zsüri által felállított sorrendet.
2012.05.06. 00:42
Stop.hu
Mentők vitték el a Heti Hetes nézőjét
Budapest — Hajós András vette észre először a Heti hetes pénteki felvételén, hogy a nézőtéren rosszul lett egy hölgy. A műsor eddigi 498 része alatt egyetlen egyszer sem fordult elő hasonló eset.
2012.05.05. 18:08
Blikk.hu
Ezt gondolja Puzsérról! Hajós András nem rejti véka alá véleményét
Ezt gondolja Puzsérról! Hajós András nem rejti véka alá véleményét
A ma 43. születésnapját ünneplő Hajós András nemcsak szókimondó kritikus, hanem zenész is.
2012.05.03. 13:50
Femina.hu
Besokallt: az énekes nekimegy Puzsérnak
Besokallt: az énekes nekimegy Puzsérnak
Nem akar csitulni a vita a Csillag Születik kritikusa, Puzsér Róbert és Varga Viktor között. A kiscsillag azt ígéri, "felmérgeli" Puzsért.
2012.05.03. 13:39
Hir24.hu
Puzsér ezúttal túllépett a hatáskörén?
Puzsér Róbert nem rejti véka alá abbéli véleményét, amely szerint egy embernek, aki haldoklik, joga van rendelkezni saját élete és fájdalma fölött. A kritikus habár élesen, világosan fogalmaz ebben a kényes kérdésben. Szerinte egyszerűen szükség van arra, hogy elfogadjuk és megengedjük az oly sokat vitatott "kegyes halál intézményét".
2012.05.02. 13:34
Stop.hu
Puzsér nem tesz lakatot a szájára, sőt...
Puzsér Róbert nemcsak a Csillag születik zsűriasztalánál fogalmaz meg éles kritikát. Néhány napja Árpa Attila könyvének, a Hotomiglannak a bemutatóján találkozott vele a hot! magazin munkatársa. A kritikusnak erről a témáról is volt mondanivalója.
2012.05.01. 21:09
Stop.hu
Összetörte kiesése a tizenéves kiscsillagot
Összetörte kiesése a tizenéves kiscsillagot
Könnyeivel küszködött Negyela Bernadett, a Csillag Születik legutóbbi kiesettje. Pedig Hajós András szerint nincs oka sírásra a fiatal lánynak.
2012.05.01. 16:51
Hir24.hu
Hajós András: hál' Istennek nem vagyok politikus
Zenél, bírál és ha teheti, jól meg is mondja - Hajós András a Heti hetesben és a Csillag Születikben is rendre feltűnik. Ismertségét a fontos társadalmi kérdések napirenden tartásához is használja. Hamarosan pedig jöhet az új Emil Rulez-lemez.
2012.05.01. 08:26
Stop.hu
Puzsér a legtökéletesebb árucikk
Puzsér a legtökéletesebb árucikk
Puzsér Róbert csupán egy hónapja robbant be elképesztő hangerővel a köztudatba, de máris számtalan közhelyes jelző tapad a nevéhez. Ő az ország egyik legmegosztóbb embere, a véresszájú ítész és a kegyetlen kritikus. Ám, ha egy szóban akarjuk megfogalmazni mi Puzsér Róbert, akkor megmondóember.
2012.05.01. 06:39
Borsonline.hu
Hajós Andrásnak elege lett
Hajós Andrásnak elege lett
Hajós András szerint Puzsér Róbert túlságosan szűkmarkú a pontozásnál. [Dátum: 2012.05.01. 03:12]
2012.05.01. 03:12
Zene.hu
A szakszervezetek díjazták a Klubrádiót és Hernádi Juditot is
A Magyar Szakszervezetek Országos Szövetsége (MSZOSZ) díját kapta május elseje alkalmából Hernádi Judit színművész, Pekarek János újságíró, a Klubrádió, valamint a MOFÉM Fúvószenekar - közölte az MSZOSZ az MTI-vel.
2012.04.30. 15:18
Stop.hu
Puzsér letaglózta a 15 éves kislányt
A Csillag Születik második élő adásában Negyela Bernadettet és a Molnár Jocó - Vízi Imre párosnak kellett búcsúznia a versenytől. A tizenöt éves lány nagyon bízott a sikerben, ám Puzsér Róbert zsűritag szerint az iskolában van a helye. A tinilány annyira kiborult, hogy nyilatkozni és beszélni sem tudott a fájdalomtól.
2012.04.30. 12:46
Stop.hu
Átadták az MSZOSZ díjakat és érdemérmeket
A Magyar Szakszervezetek Országos Szövetsége (MSZOSZ) díját kapta május elseje alkalmából Hernádi Judit színművész, Pekarek János újságíró, a Klubrádió, valamint a MOFÉM Fúvószenekar - közölte az MSZOSZ az MTI-vel.
2012.04.30. 12:41
Nepszava.hu
Ez beteges - Puzsér fel van háborodva
Bár Puzsér Róbert nem titkolta, hogy eddig csontosabb barátnői voltak, mégis felemelte a szavát napjaink csontsovány nőideáljai ellen. A Csillag Születik éles nyelvű zsűritagja a drasztikus fogyókúrán átesett Szirota Jennifernek azt tanácsolja, szerezze vissza az elvesztett kilóit.
2012.04.29. 20:08
Stop.hu
CSISZ: szuperszemét volt Szirota Jennifer produkciója
Tény, hogy az ország egyik fele szerint Puzsér Róbert szellemes kritikái miatt érdemes nézni a Csillag születiket, a másik része pedig egy bunkó parasztnak tartja, akinek kijár már egy alapos verés, de vitathatatlan, hogy véleménye esszenciális a versenyzők fejlődését illetően.
2012.04.29. 13:00
Neon.hu
Izgalom a Csillag Születikben: nézd vissza a 2. döntő legizgalmasabb pillantait 
Izgalom a Csillag Születikben: nézd vissza a 2. döntő legizgalmasabb pillantait 
Szombaton a második élő show-val folytatódott az RTL Klub népszerű tehetségkutató showműsora, a Csillag Születik. A most is rendkívül szoros és izgalmas adás végén a zsűri és a nézők közös döntése alapján Negyela Bernadettnek és Molnár József és Vizi Imre búcsúzott a műsortól. [Dátum: 2012.04.29. 08:53]
2012.04.29. 08:53
Zene.hu
Hernádi Judit meghatódott Juhász Marci sorsán
Hernádi Judit meghatódott Juhász Marci sorsán
Juhász Marci kisfilmjében árulta el, hogy családja anyagi biztonságáért küzd a Csillag születikben. Hernádi Juditon a fiú előadása alatt végig látszott a meghatottság.
2012.04.29. 05:00
Nlcafe.hu
Németh Zoltán Plazma őszinte szövege sikert aratott
Németh Zoltán Plazma őszinte szövege sikert aratott
Plazma ismét saját rapszövegével állt a zsűri elé, melynek az Egy darab magamból címet adta. Hajós András dicsérte a fiú őszinteségét, Judit költészetnek nevezte a szerzeményt.  [Dátum: 2012.04.28. 21:38]
2012.04.28. 21:38
Zene.hu
Csillag Születik - Juhász Marci: Máma van az utolsó vasárnap
Csillag Születik - Juhász Marci: Máma van az utolsó vasárnap
Az Immigrants-et Juhász Marci követte a színpadon, akitől a magyar hagyományokat képviselve a Máma van az utolsó vasárnap című népdalt hallhatta a közönség és a zsűri.  [Dátum: 2012.04.28. 21:05]
2012.04.28. 21:05
Zene.hu
Puzsér Róbert nem értette! Molnár Jocó és Vízi Imi: Bye-bye lány
Puzsér Róbert nem értette! Molnár Jocó és Vízi Imi: Bye-bye lány
A második fellépő Molnár Jocó és Vízi Imi párosa volt, akik a király, Zámbó Jimmy Bye-bye lány című slágerét dolgozták fel. Az új hangszerelést Hajós András őrült stíluskavalkádnak nevezte, és nem tudta eldönteni, vajon ki is győz ebben a kavalkádban. [Dátum: 2012.04.28. 20:42]
2012.04.28. 20:42
Zene.hu
Tapsvihar fogadta a Quantum XXL-t
Tapsvihar fogadta a Quantum XXL-t
Elsőként a Quantum XXL vehette birtokba a Csillag Születik színpadát, akik az első élő adás alatt a legtöbb pontot kapták. Ám továbbra is kemény munkával készültek, ezúttal saját koreográfiájuk az Optimus Prime címet kapta, amely iránt Puzsér Róbert a produkció alatt ütemes fejbólogatással fejezte ki érdeklődését.   [Dátum: 2012.04.28. 20:31]
2012.04.28. 20:31
Zene.hu
Élsportolók, akik a zene hullámain is hódítanak
Élsportolók, akik a zene hullámain is hódítanak
Rocker kapus, kézilabdás DJ és rapper pólós. Magyar stadionok és uszodák kiválóságai, akik kétszer álltak sorba, amikor a tehetséget osztották. De kérdés, hogy mit szól hozzájuk a kíméletlen kritikus, Puzsér Róbert.Részletek »
2012.04.28. 19:20
Puzsér Róbert őt sem kímélte! A népszerű énekes lelkébe tiport a kíméletlen kritikus
Puzsér Róbert őt sem kímélte! A népszerű énekes lelkébe tiport a kíméletlen kritikus
Varga Viktor dala sem úszta meg Puzsér Róbert kritikáját.
2012.04.28. 15:20
Femina.hu
Puzsér Róbert senkitől nem kér bocsánatot
A Csillag Születik zsűritagja szerint túl sok tehetségkutató van Magyarországon. A kritikái kemények, de soha nem kér bocsánatot miattuk, mivel jogosnak tartja őket.
2012.04.28. 09:30
Velvet.hu
Puzsér leoltotta Charlie-t, aki most visszapörköl
Horváth Charlie szerint Puzsér Róbert nem ért a zenéhez, de vele együtt a Csillag Születik és a Megasztár zsűritagjait is laikusnak tartja. A szombati Csillag Születik első élő adásában a Prügyi duó Charlie egyik legismertebb dalát dolgozta fel, mire a kritikus szokásához híven erősen bírálta a produkciót.
2012.04.27. 09:09
Stop.hu
Rejtélyessége miatt lett népszerű Puzsér Róbert?
Szinte semmit sem lehet tudni a Csillag Születik legkritikusabb zsűritagjáról, Puzsér Róbertről. Szókimondó és senkit sem kímél. De vajon tényleg ilyen ember ő?
2012.04.27. 05:00
Storyonline.hu
A produkció, amitől Puzsér Róbert még az anyját is eltiltaná!
A produkció, amitől Puzsér Róbert még az anyját is eltiltaná!
Puzsér Róbert, a Csillag Születik kritikusa e szerint osztályozza a produkciókat.
2012.04.26. 19:05
Femina.hu
Végre! Valaki egyetért Puzsér kritikáival
Végre! Valaki egyetért Puzsér kritikáival
Puzsér Róbert nem kímélte Kővári Máté stand up produkcióját, és egyúttal a műfajt is kritizálta. Felméri Péter stand upos szerint csak részben volt igaza a kritikusnak.
2012.04.26. 14:36
Hir24.hu
Akiknek Puzsér Róbert is 10 pontot adna - videó
Akiknek Puzsér Róbert is 10 pontot adna - videó
Puzsér Róbert kőkemény kritikáival minden héten kipenderít valakit a világűrbe. Vajon létezik-e egyáltalán számára is 10 pontos produkció. Úgy látszik, néha a CSISZ Darth Vadere is elérzékenyül.Részletek »
2012.04.25. 21:21
PUZSÉR: „Rajongok Cseh Tamásért” - videó
PUZSÉR: „Rajongok Cseh Tamásért” - videó
Puzsér Róbert nem csak lehúzni tud produkciókat, előfordul, hogy megdicsér valamit. Cseh Tamás például kifejezett kedvence, mély alázattal tekint munkásságára.Részletek »
2012.04.25. 18:03
PUZSÉR: „A meztelen császár példája ez” - videó
PUZSÉR: „A meztelen császár példája ez” - videó
Puzsér Róbert tényleg sosem rejti véka alá, amit gondol. Arról is kiforrott véleménye van, ki, illetve milyen a jó művész.Részletek »
2012.04.25. 18:03
PUZSÉR: „Hobo zseniális” - videó
PUZSÉR: „Hobo zseniális” - videó
Puzsér Róbert egyik legnagyobb kedvence a Vadászat című Hobo album. De vajon miben rejlik a zsenialitása és kiválósága?Részletek »
2012.04.25. 18:03
Kiverték a biztosítékot! Bejött az RTL Klub terve
Puzsér Róbert nem azért szerződött a Csillag születik műsorába, hogy szimpatikus legyen. Ezt be is tartja.
2012.04.25. 11:12
Kiskegyed.hu
Kikelt magából a kiscsillag Puzsér bírálata miatt
Kikelt magából a kiscsillag Puzsér bírálata miatt
Puzsér Róbert keményen bírálta Varga Viktor szerzeményét, amelyet Molnár József és Vízi Imre előadásában hallhattunk a szombati élő showban. Az énekes háborog, Puzsér szerint viszont jogos volt a kritika.
2012.04.25. 07:54
Hir24.hu
Összecsapás: Varga Viktor kontra Puzsér Róbert - videó
Összecsapás: Varga Viktor kontra Puzsér Róbert - videó
Puzsér Róbert a legutóbbi show-ban Varga Viktorral akasztotta össze a bajszát.Részletek »
2012.04.24. 21:12
Puzsér Róbert a nézőknek is odamond
Milyen a korrekt, konkrét és frontális kritika Puzsér Róbert szerint? A Csillag Születik legszigorúbbnak tartott zsűritagja a Cool stúdiójában fejtette ki kendőzetlen véleményét a tehetségkutató első élő adásának produkcióiról. Puzsér még egy nézőt is kiosztott SMS-e miatt.
2012.04.24. 17:21
Kiskegyed.hu
Tarolt a Csillag születik
Puzsér Róbert fikázását 1 millió 857 ezren nézték, és ezzel Top1 műsor lett a múlt héten.
2012.04.24. 14:56
Divany.hu
Előveszik Puzsér Róbertet a szombat esti szavai miatt
Nem hagyná szó nélkül távozni Puzsér Róbertet a Latin Carneval. Az RTL Klub Csillag Születik című műsorának kiesői fontosnak tartják a zsűri véleményét, s ahogy korábban a táncversenyek pontozóbíráit is megkeresték, úgy a kritikust is kifaggatnák.
2012.04.24. 05:59
Stop.hu
Puzsér Róbert: "7-esnél többet nem adok!" 
Puzsér Róbert: "7-esnél többet nem adok!" 
A Csillag Születik kritikusa az adás elején nem tudta elképzelni, hogy 7 pontnál többet adjon valakinek. A Quantum XXL mégis 8-at kapott.  [Dátum: 2012.04.23. 20:33]
2012.04.23. 20:33
Zene.hu
Prügyi duó: "Maximálisan teljesítettünk"
Prügyi duó: "Maximálisan teljesítettünk"
Ricsi és Krisztián nem vitatja, hogy Puzsér Róbert bírálatának is van alapja, de mégis a velük kicsit kedvesebb Hajós András szavaiból akarnak erőt meríteni a következő élő adásra.  [Dátum: 2012.04.23. 20:26]
2012.04.23. 20:26
Zene.hu
Szirota Jennifer a világ legboldogabb emberének érezte magát
Szirota Jennifer a világ legboldogabb emberének érezte magát
A Csillag születik döntőse nem csak tizennégy centis magassarkúja, hanem Puzsér Róbert dicsérete miatt is a fellegek közt érezhette magát.  [Dátum: 2012.04.23. 20:22]
2012.04.23. 20:22
Zene.hu
Visszanyal a fagyi! Durván kritizálták Puzsér Róbertet- videó!
A Csillag Születik szókimondó zsűritagja szerint az nem bántás, ha szerinte úgy néz ki valaki, mint egy hányás (és ezt közli is az illetővel). A következő videóban Puzsér Róbert őszintén beszél a kritizálásról, a szakmájáról, a világnézetéről és a kritikus jelentős és fontos szerepéről.
2012.04.23. 15:30
Kiakadtak Puzsérra a lehulló csillagok
A Csillag Születik első élő adása a vártnál is megdöbbentőbb fordulatokat hozott. A nézők és a zsűri véleménye alapján a humorista Kővári Máté és a Latin Carneval csapata búcsúzott a versenytől, igazán rossz szájízzel.
2012.04.23. 09:31
Stop.hu
Varga Viktor visszaszólt Puzsérnak
Varga Viktor visszaszólt Puzsérnak
ÉLő adásban alázta le Puzsér Róbert a Csillag születikben Varga Viktort, de a válasz most nem maradt el.
2012.04.23. 09:20
Delmagyar.hu
Varga Viktor visszaszólt Puzsérnak
Varga Viktor visszaszólt Puzsérnak
ÉLő adásban alázta le Puzsér Róbert a Csillag születikben Varga Viktort, de a válasz most nem maradt el.
2012.04.23. 09:20
Kisalfold.hu
Pokorny megütötte a szemtelen Hajóst
Hajós András csúnyán beszólt szombat este a Csillag születik hölgy zsűritagjainak.
2012.04.23. 08:33
Borsonline.hu
Kíméletlenül kritizálta kenyéradóját Puzsér
Puzsér Róbert nem fogja vissza magát, ha olyat lát, ami nem tetszik neki. A Csillag születik legszigorúbb ítésze a szombati adásban több a saját csatornájához köthető produkciót is leminősített.
2012.04.23. 07:27
Borsonline.hu
Balhé a CSISZ-ben: Pokorny Lia megütötte Hajóst
Balhé a CSISZ-ben: Pokorny Lia megütötte Hajóst
Hajós András csúnyán beszólt a szombat esti élő show-ban a tehetségkutató női zsűritagjainak. Pokorny Lia azonban elégtételt vett a szemtelen ítészen a pimaszságáért, mégpedig az öklével – írja a Bors.
2012.04.23. 05:41
Nlcafe.hu
Varga Viktor: Puzsér egy sz...r alak!
Budapest - Porig alázta Varga Viktort (24) Puzsér Róbert (37). A Csillag Születik éles nyelvű zsűritagja élő adásban bírálta keményen az egykori kiscsillag dalát.
2012.04.23. 05:00
Blikk.hu
Ki nem állhatják a magyar sztárt?
Ki nem állhatják a magyar sztárt?
Megosztja az embereket Puzsér Róbert, aki a Csillag Születik zsűritagjaként sosem rejti véka alá a véleményét. Ám őt nem izgatja mások véleménye.
2012.04.22. 20:39
Hir24.hu
Elzavarták a nézők a Csillag születik tehetségét
Szombaton immár az első élő show-val folytatódott az RTL Klub tehetségkutató showműsora, a Csillag Születik. A legjobb tizenkét döntős produkcióból a zsűri és a nézők közös döntése alapján jövő héten Kővári Máté és a Latin Carneval már nem folytathatja a tehetségkutatót.
2012.04.22. 19:51
Kiskegyed.hu
Elzavarták a nézők a Csillag születik tehetségeit
Szombaton immár az első élő show-val folytatódott az RTL Klub tehetségkutató showműsora, a Csillag Születik. A legjobb tizenkét döntős produkcióból a zsűri és a nézők közös döntése alapján jövő héten Kővári Máté és a Latin Carneval már nem folytathatja a tehetségkutatót.
2012.04.22. 16:01
Kiskegyed.hu
A Csillag Születik első két kiesője…
Szombaton immár az első élő show-val folytatódott a Csillag Születik. A legjobb tizenkét döntős produkcióból a zsűri és a nézők közös döntése alapján Kővári Máté és a Latin Carneval esett ki.
2012.04.22. 13:48
Femcafe.hu
Csillag Születik: Kővári Máté és a Latin Carneval búcsúzott
Szombaton immár az első élő show-val folytatódott az RTL Klub népszerű tehetségkutató showműsora, a Csillag Születik. A legjobb tizenkét döntős produkcióból a zsűri és a nézők közös döntése alapján jövő héten Kővári Máté és a Latin Carneval már nem folytathatja a tehetségkutatót.
2012.04.22. 10:53
Starity.hu
A szexi kinézet sem tartotta őket benn a Csillag Születikben
Szombaton immár az első élő show-val folytatódott az RTL Klub népszerű tehetségkutató showműsora, a Csillag Születik. A legjobb tizenkét döntős produkcióból a zsűri és a nézők közös döntése alapján jövő héten Kővári Máté és a Latin Carneval már nem folytathatja a tehetségkutatót.
2012.04.22. 09:36
Borsonline.hu
Zokogott az RTL sztárja! Távoznia kellett!
Zokogott az RTL sztárja! Távoznia kellett!
A zsűri és a nézők közös döntése alapján, szombaton este a Latin Carnevál nevű tánccsoportnak és Kővári Máté humoristának ért véget a Csillag születik versenye.
2012.04.22. 06:27
Hir24.hu
Csalódás! Kevés volt a szexi ruha a Csillag Születikben 
Csalódás! Kevés volt a szexi ruha a Csillag Születikben 
Szombaton immár az első élő show-val folytatódott az RTL Klub népszerű tehetségkutató showműsora, a Csillag Születik. A legjobb tizenkét döntős produkcióból a zsűri és a nézők közös döntése alapján jövő héten Kővári Máté és a Latin Carneval már nem folytathatja a tehetségkutatót.  [Dátum: 2012.04.22. 05:19]
2012.04.22. 05:19
Zene.hu
Drámai pillanatok a Csillag Születikben: Vastapssal köszöntek el a kiesők 
Drámai pillanatok a Csillag Születikben: Vastapssal köszöntek el a kiesők 
Szombaton immár az első élő show-val folytatódott az RTL Klub népszerű tehetségkutató showműsora, a Csillag Születik. A legjobb tizenkét döntős produkcióból a zsűri és a nézők közös döntése alapján jövő héten Kővári Máté és a Latin Carneval már nem folytathatja a tehetségkutatót. Íme a műsor legdrámaibb pillanatai. [Dátum: 2012.04.22. 00:15]
2012.04.22. 00:15
Zene.hu
Hajós András: szabad vagyok, és ez mindennél többet ér
Az egri főiskolán a roma-ügyről, az előítéletekről beszélgetett a diákokkal Hajós András.
2012.04.21. 17:15
Heol.hu
Drogról és alkoholról vall az ismert tévés
Drogról és alkoholról vall az ismert tévés
Egyszer-egyszer alkohollal ereszti ki a fáradt gőzt Hajós András. A színész a marihuánás cigit is kipróbálta.
2012.04.21. 14:03
Hir24.hu
Puzsér Róbert ekézve dicsérte Árpa Attilát
Árpa Attila könyvet írt a '90 évek bűnözőiről és az olajügyről. Puzsér szerint Árpa fejlődőképes, de van még mit tanulnia, Réz András meg a műfajt mentette, mondván a ponyva nem egyenlő a rossz könyvvel.
2012.04.21. 11:18
Velvet.hu
"Ilyen mennyiségű igénytelen szemetet még sosem hordtak elém" - Puzsér Exkluzív
Puzsér Róbert ezután sem fogja vissza magát, az élő adásokra sem ígér mást, mint kemény kritikát. Az RTL Klub Csillag Születik című műsorának megosztó zsűritagja sajnálja ugyan, hogy számos igényes produkciót nem sikerült továbbjuttatnia, de még van a keretben két-három előadó, akiktől remél némi színvonalat.
2012.04.21. 06:33
Stop.hu
Élvezettel osztja a nőket Puzsér - végre mosolyog az ítész!
Élvezettel osztja a nőket Puzsér - végre mosolyog az ítész!
Puzsér Róbert, a Csillag születik morcos zsűritagjától kedves szóra nemigen lehet számítani. Ám, ha nőkről van szó, még Puzsér is képes elmosolyodni.
2012.04.20. 08:18
Hir24.hu
A könnyed vidámság mestere: Hajós András - videó
A könnyed vidámság mestere: Hajós András - videó
Bár Hajós András nehezen képes sokáig egy helyben maradni, és unatkozni is képtelen, de ez már legyen a nézők szerencséje.Részletek »
2012.04.19. 21:39
 Tévés zenei tehetségkutatók: gép dönt majd a zsűri helyett?
Tévés zenei tehetségkutatók: gép dönt majd a zsűri helyett?
A zenei tehetségkutató műsorok a legnézettebb televíziós produkciók között vannak mindenhol a világon. Magyarország sem kivétel, hiszen az X-faktor vagy a Csillag születik a fél országot a készülékek elé ülteti. Ez a versenyzők mellett a nagyérdemű zsűrinek is köszönhető. Ma már azonban pótolható az emberi tényező, és gép helyettesítheti az ítészeket.
2012.04.19. 17:21
Life-style.hu