Családi ház

Ezernégyszáz háztartásban nincs áram Békásmegyeren tűz miatt
Kigyulladt egy családi ház, áramtalanítani kellett egy nagyfeszültségű vezetéket.
Fókuszban a konyha: családi ház minimalista stílusban
Nóra, amikor élete fordulóponthoz érkezett, úgy döntött, szakít a múlttal, és belevág egy, a hobbijára épülő gasztronómiai vállalkozásba.
Padláson fészkelő lódarazsak tartják rettegésben a családot
Lódarazsak tartanak rettegésben egy családot a Csongrád megyei Földeákon, ahol egy családi ház padlásán raktak fészket az agresszív rovarok. A katasztrófavédelem nem érzi magáénak az ügyet, az egyedülálló édesanyának pedig nincs...
Állandó változásban: családi otthon Kecskeméten
Nemcsak az ember, hanem a ház is lakva ismerszik meg. Tudják ezt jól Zitáék, akik Kecskemét egyik nyugodt, zöldövezeti részén találtak rá otthonukra, majd igazi családi fészekké alakították az évek során.
Kényelem és luxus: családi otthon Budán
A domboldalra épült, többszintes ház hatalmas tereivel, praktikus berendezésével hangulatos és kényelmes otthonként szolgál az itt lakó kétgyermekes család számára.
Migráns disznók terrorizálják a magyar vidéket
Az egyik egy családi ház udvarába tört be, a másik egy játszótéren randalírozott. De olyan is volt, amelyik nem átallott megfürödni egy szökőkútban.
Épülettűzben meghalt egy kisgyerek
Kigyulladt és összeomlott egy családi ház melléképülete Kosdon hétfőn. Az épületben egy gyereket holtan találtak.
Egy ütéstől meghalt Nándor, támadója önvédelemre hivatkozik
Mást állít anya és lánya, arról, hogy miért halhatott meg Nándor. Központban egy családi ház tulajdonlása áll.
Organikus családi ház 1,3 millióért eladó! Benéztünk a népszerű zeneszerző-énekes természetközeli otthonába
– Van egy gyönyörű házam a New York államhoz tartozó Pound Ridge-ben. David Henken építész tervezte 1957-ben, aki Frank Lloyd Wright tanítványa volt (Wright az organikus építészet egyik kiemelkedő képviselője, a szerk.). Ez az egyik...
Családi idill a város szélén
Modern vidéki ház a fővárosban – ellentmondásnak tűnik, de korántsem lehetetlen: a következő oldalakon bemutatott izgalmas otthon a bizonyíték, hogy tudatos tervezéssel igenis megvalósulhat.
Álom luxuskivitelben: családi ház Fokvárosban
Ránézésre lehetetlen eldönteni, hol található ez a gyönyörű villa. A tulajdonosok határozottan törekedtek arra, hogy otthonukban ne jelenjenek meg tipikus elemek.
Magyarország első és legnagyobb üdülőparkja a Villapark Várgesztes baba-, gyermek- és családbarát szolgáltatásokkal.
Távol a nagyvárosi zajtól, mégis élettel teli, természetes környezetben, a Vértes szépséges vonulatainál fekszik a családi házas üdülőpark jelleget és a wellness szállodai jellemzőket egyesítő Villapark Várgesztes. 25 hektáron 125...
Családi otthon a zöldben
A többéves külföldi tartózkodás után hazatérő kétgyerekes család a főváros zöldövezetében keresett lakást. A csend, a természet és a jó levegő mellett a fő szempontok között szerepelt az is, hogy viszonylag új legyen a ház.
Egy hangulatos családi fészek
Mediterrán villa a nyüzsgő, egzotikus Fokvárosban: az ajtón belépve a vendég a város zajából hirtelen vidéki nyugalomba cseppen – és ez csupán egy a Dél-Afrikában található ház meglepetései közül.
Családi ház nyaraló hangulatban
Könnyed anyagokkal, hűsítő színekkel és néhány természetes hatású fa bútorral hozták lendületbe ezt az otthont a nyári szezonra.
Gyorsan elkelnek az eladó házak a legbiztonságosabb magyar minifaluban
Egy tetétleni családi ház ára öt- és tízmillió forint között mozog.
80 ezer méh özönlött el egy monori családi ház padlását
Itt talált magának helyet a méhkirálynő. A családot ki kellett lakoltatni.
Angyalt videózott egy családi ház biztonsági kamerája
A szkeptikusok szerint persze csak egy molylepkét.
A legapróbb ház, amiben minden megvan - Élhető és takarékos, hiába pici
Alig negyven négyzetméteren elterülő, apró családi házat mutatunk, melynek felépítése és fenntartása rendkívül olcsó, mégis minden megvan benne, ami a kényelmes élethez kell.
Vadak költöztek egy kaposvári családi ház kertjébe
Úgy tűnik, a vaddisznócsalád jól érzi magát a családi ház kertjében, ám könnyen vége lehet az idillnek, mert engedélyt adtak a kilövésükre.
Arra ébredt a család, hogy egy brutál nagy állat van a kertjében
Egy 3,5 méteres aligátor úszkált a családi ház medencéjében.
Kutyatámadás Nyúlon, egy gyerek meghalt
Egy nyúli családi ház udvarán harapta meg az otthon lévő gyereket a család kutyája.
Biztonsági kamera rögzítette, ahogy magukra hagyják a kutyakölyköket Kiskunfélegyházán
Egy családi ház biztonsági kamerája felvette, ahogy hat kiskutyát egy dobozban magukra hagytak az utcán. Később menhelyre kerültek, de olyan rossz állapotban voltak, hogy nem lehetett megmenteni őket.
Öt tipp Energiahatékonysági Világnapra a professzionális szigeteléshez
Magyarországon a CSOK, az Otthon Melege Program, a kedvezményes ingatlan ÁFA és a kedvező hitelkamatok miatt a válság évei óta az idén épül majd a legtöbb családi ház. A KSH adatai szerint ebben az...
Kigyulladt egy családi ház Újpesten
Egy embert füstmérgezés gyanújával vittek kórházba.
Családi háza van? Ezzel ne próbálkozzon!
Egy érdekes jogeset került ki a Bírósági Határozatok Tárába: egy családi ház építtetője nem megfelelő minőségű cserepet kapott a pénzéért, amit a gyártó kicserélt, de az új szállítmányt is megreklamálta ... ...
Kengurubébi született egy szekszárdi családi házban
Egy teljes kengurufamília lakik már Szekszárdon, egy családi ház kertjében. Jackie-nek és Zsebibabának, a két Benett-kengurunak nemrég kicsinyük született.
Horribilis fűtésszámla? Büszke háztulajdonosok, akik nem ismerik ezt a jelenséget. November második hétvégéjén ismét kinyitnak a passzívházak
A fotón az első passzívház látható, a felvétel a közelmúltban készült. A szadai családi ház volt az első épület Magyarországon, amely minden szempontból megfelelt a német minősítési szabványnak. 2009-ben valósult meg, történetét...
Mondd meg, mit eszel, megmondom, ki vagy! Korok, trendek, ételek. Kedvenc szakácskönyvek
Ahány ház, annyi szokás – ez az étkezési szokásokra különösen igaz. Meghatározó, hogy gyerekkorunkban milyen étkek kerülnek a családi asztalra, korai ételeink egy életen át végigkísérnek érzetekben, érzésekben. Sokan mondják...
Nyíló virágra hasonlít a családi ház: egyszerű, de annál gyönyörűbb!
Mintha csak egy lótusz bontotta volna ki szirmait a sivatagban.