Bulgár tengerpart

Utazási tippek, látnivalók, érdekességek, cikkek, képek fotók a bulgár tengerpartról.

Orbán nem veszi szájára Simicska nevét
Orbán nem veszi szájára Simicska nevét
Lázár János szoci nővel kacérkodik. Meztelen jobbikosokra vágyik Bence, az államtitkár. Martelica a hajtókán. Lesz még miénk Neszebár? Élőzünk.
03.02. 17:30
Hir24.hu
Napospart - Bulgária napos oldala
Ha folyamatosan fejlődő, kiépített és minden igényre odafigyelő üdülőhelyet keresünk, akkor a bulgáriai Napospartnál nem is találhatnánk jobbat. A Burgasztól 35 kilométerre található város, az ország legnagyobb és legnépszerűbb nyaralóhelye és a magyar utasok körében is az egyik leglátogatottabb üdülő.
2014.09.02. 10:24
Vjm.hu
Seherezádé bikinijét mindenki megbámulja Bulgáriában
NAPOSPART – Bulgáriában nyaral kigyúrt pasik társaságában VV Seherezádé (22). A csinos, ma már inkább dj.-ként tevékenykedő egykori villalakót egy szemfüles olvasó-riporter kapta lencsevégre, aki nem tudott elmenni a szépség mellett.
2013.07.25. 17:39
Blikk.hu
hirdetés
A pohárfülű gyerek emlékkagylókat gyűjtöget
A Fekete-tenger homokja részben nagyon-nagyon finom kagylózúzalékból áll, csillog a víz alatt a napon. Vannak egész kagylók is, nagy bordázottak, amilyeneket a gyerekek rajzolnak, vastag héjú kúpcsigák, és fehér alapon lila csíkokkal tarkázott kicsi szélesek. Amikor meglátom az elsőt az utóbbiból, akkor tör rám az érzés: én ezeket már láttam. Soha nem jártam korábban a Fekete-tengernél. A hullámok levisznek alfába, gyerek vagyok még, kisebb, mint most a Nagy, amikor úgy gondoltam, a tenger az Ismeretlen Hátsószomszéd Bácsi kukoricásán túl kezdődik, a mezőkovácsházi lapály közepén, ahol valójában a főutca terpeszkedik. Tengert nem, de kagylót láttam közelről: ülök a pesti kanapén, csorgatom a bordázott vastagot meg a széles, lila csíkokkal tarkázott fehéreket az ujjaim közt, apám hozta valahonnét valamikor, játszom velük, ügyetlen gyerek vagyok, mégsem töröm el egyiket sem soha, két költözést csináltak végig velem. Miért nem tudom én, járt-e apám a Fekete-tengernél és hol, mikor? Pedig a kagylók itt vannak, összenézem azokkal, amiket most gyűjtöttünk a gyerekekkel, mintha ikrek lennének. Apám vezette vajon a kezemet odafentről, amikor a görög Thesszaloniki helyett végül Várnát jelöltem meg utolsó pillanatban úti célként? A felszínen persze volt egy rakás józan ok. A repjegyet, szállást kifizethető szinten tartani, napos-gyerekbarát helyet találni, nem feltétlenül a tömeg sűrűjében, a diszkók húspiacán és zajában, ahol talán van mit csinálni akkor is, amikor hideg a víz vagy vacakabb az idő, a repülős menetrend, ne veszítsünk egy egész napot mondjuk egy esti indulással. Meg a zuram odavetett mondata, amikor kettő-négy éve nézegettem repülős utakat, hogy a korábban népszerű bolgár Napospart vajon milyen lehet most? Aztán akkor elmentünk a Velencei-tóra, onnan könnyebb hazaérni, ha gáz van. Mióta a gyerekek megszülettek, egyikünk se látta a tengert nyáron.
2013.07.16. 13:00
Bezzeganya.postr.hu
hirdetes
Blogok, amiket szeretünk
Minden, ami a szépségbe belefér!
Gasztronómia. Bolondulásig.
Hotel, Föld körüli pályán
Képek, hangulatok, csodák
Stílusra hangolnak
Árfolyamfigyelő / Valuta
EUR
309,1
USD
283,1
CHF
298,6
hirdetes