Budapesti Közlekedési Központ

Olvasd el a friss híreket és cikkeket Budapest új közlekedés irányító szervéről, a Budapesti Közlekedési Központról, melyet 2010-ben hoztak létre.

Ezt tervezi Tarlós a BKK-val
A főpolgármester szerint 2016 végére készülhet el az M3-as metró felújítása. A főpolgármester az InfoRádió Aréna című műsorában elmondta: a rekonstrukció előkészületeihez nem azért fogtak hozzá most, mert ... ...
tegnap, 14:41
Napi.hu
Csonkított hatáskörrel menne tovább a BKK
A főpolgármester szerint 2016 végére készülhet el az M3-as metró felújítása. A főpolgármester az InfoRádió Aréna című műsorában elmondta: a rekonstrukció előkészületeihez nem azért fogtak hozzá most, mert közelítenek az őszi önkormányzati választások, hanem mert a kormány most járult hozzá a felújításhoz szükséges hitel felvételéhez, és most zárták le a tervezési pályázatot. Tarlós István hangsúlyozta: a felújítás legalább 20-25 évre megoldást jelent.
tegnap, 13:02
Inforadio.hu
Sofőrhiány és pazarlás
A BKK nyomást gyakorol a BKV-ra: adjon át sofőröket a Volánbusznak.
tegnap, 05:27
Nepszava.hu
hirdetés
Két feladatot hagyna Tarlós a megnyírbált hatáskörű BKK-nál
A 3-as metró teljes felújítása befejeződhet 2016 végére, a metróvonal szerelvényeinek a felújítása még ebben az évben, az infrastruktúráé várhatóan 2015-ben kezdődhet meg - mondta Tarlós István budapesti főpolgármester az InfoRádió Aréna című műsorában. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) feladatköreit szerinte leszűkítik, csak a forgalomszervezés és a kontrolling maradhat a társaságnál.
tegnap, 02:30
Hvg.hu
Tarlós 2016 végére ígér új 3-as metrót
Megnyirbálná a BKK hatáskörét, újabb bicikliket venne, veszélyes ellenfelet nem nevezett meg.
péntek, 21:50
Index.hu
 Rendszámfelismerő autókkal razziázik a BKK - fotó
Rendszámfelismerő autókkal razziázik a BKK - fotó
Megérkezett a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) négy új, rendszámfelismerő kamerával felszerelt kocsija, amelyekkel a teherautókat ellenőrzik mostantól a fővárosban.
péntek, 17:40
Hvg.hu
Augusztus végéig elkészül a Bubi
A Budapesti Közlekedési Központ által meghirdetett és 2000 fő részvételével zajló MOL Bubi nyilvános próbaüzem alatt kapott visszajelzések alapján megkezdődött a közbringarendszer véglegesítése. A...
péntek, 13:45
Portfolio.hu
Budapesten sem lehet mopeddel buszozni
A BKK szerint, ha ezt megengednék, akkor a végén autóval is buszoznának a mozgássérültek.
péntek, 07:52
Index.hu
Furcsán reagált a BKK a Lánchíd kiszélesítésének hírére
A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szerint a növekvő kerékpáros- és gyalogosforgalom miatt sürgős lépéseket kell tenni a Lánchídon azért, hogy a forgalom biztonsága megfelelő legyen. A vállalat érdekesen reagált egy Válasz.hun megjelent írásra: miközben terveik szerint az autósávba terelnék a bringásokat, a járda kiszélesítésének tervéről adtak közre egy képet. Íme!
csütörtök, 22:26
Mno.hu
Még nincs döntés a Lánchíd szélesítéséről
A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szerint a növekvő kerékpáros- és gyalogosforgalom miatt sürgős lépéseket kell tenni a Lánchídon azért, hogy a forgalom biztonsága megfelelő legyen.
csütörtök, 21:31
Stop.hu
hirdetés
BKK: sürgős lépéseket kell tenni a Lánchíd forgalmának biztonságáért
A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szerint a növekvő kerékpáros- és gyalogosforgalom miatt sürgős lépéseket kell tenni a Lánchídon azért, hogy a forgalom biztonsága megfelelő legyen.
csütörtök, 20:20
Profitline.hu
 Máris le kellett szerelni az 1-es villamos új totemoszlopait
Máris le kellett szerelni az 1-es villamos új totemoszlopait
A BKK megerősítette, hogy le kellett szerelni az 1-es villamos felújított szakaszán az új megállóhelyi oszlopokat. Nem volt megfelelő ugyanis a „totemoszlopok” betontalapzata. A kivitelező elismerte felelősségét, a táblákat garanciálisan cserélik.
csütörtök, 19:05
Hvg.hu
 Potyog a bilincs, lökdösik az utast: újabb videó a Margit hídi közteres incidensről
Potyog a bilincs, lökdösik az utast: újabb videó a Margit hídi közteres incidensről
Félig az úttesten dulakodtak egy renitens utassal a 4-es, 6-os megállójában a közterület-felügyelők. A BKK szerint nem volt jegye, és nem működött együtt a pótdíjazásban.
csütörtök, 19:05
Hvg.hu
Ezek lesznek a következő két hónap BKK-s felújításai Józsefvárosban
A BKK következő két hónapra tervezett felújítási munkái között szerepel, hogy a Mátyás tér új betonszegélyeket kap. Ezen kívül újraaszfaltozzák az útburkolatot a Tavaszmező utca - József utca...
csütörtök, 18:03
Ittlakunk.hu
Jövőre dönthetnek a Lánchíd biztonságosabbá tételéről
A BKK szerint a növekvő bringás- és gyalogosforgalom miatt sürgős lépéseket kell tenni a Lánchíd forgalmának biztonságosabbá tételéért. A társaság közleményében azt írta: a kőoroszlánoknál,...
csütörtök, 17:22
Ittlakunk.hu
Csak jövőre dönthetnek a Lánchíd szélesítéséről
Csak jövőre dönthetnek a Lánchíd szélesítéséről
A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) tudatta, még nincs döntés a híd járdáinak szélesítéséről, a Fővárosi Közgyűlés várhatóan 2015-ben határoz arról.
csütörtök, 15:55
Hir24.hu
 Furcsa szöveget hallott egy utas a metróban – reagált a BKK
Furcsa szöveget hallott egy utas a metróban – reagált a BKK
Hamarosan lecseréli a metróban félreérthető vagy nehezen hallható tájékoztató szövegeket a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) – derült ki a társaság egyik Facebook-megjegyzésre adott válaszából.
csütörtök, 14:50
Hvg.hu
BKK: nincs döntés a Lánchíd járdáinak szélesítéséről
Semmilyen döntés nem született a Lánchíd járdáinak szélesítéséről, pusztán vizsgálatok zajlanak - közölte a BKK a Heti Válasz cikkére reagálva. A felújítás műszaki tartalmáról a Fővárosi Közgyűlés 2015-ben dönthet.
csütörtök, 14:50
Hvg.hu
Újabb dugók és útfelújítások jönnek szeptemberben
A nyári szabadságok végére és az iskolakezdési szenzora időzítette útfelújítási programját a főváros. A Fővárosi Önkormányzat útfelújítási programjának részeként, a Budapesti Közlekedési Központ Zrt. ... ...
csütörtök, 11:18
Napi.hu
Átépítené a Lánchidat a BKK
Hiába tiltakozik a műemléki tervtanács, a BKK komolyan foglalkozik a Lánchíd kiszélesítésének ötletével. Döntés nem született még - írja a Heti Válasz.
csütörtök, 11:13
Nol.hu
Négy fővárosi kerületben kezdődnek útfelújítások
Budapest I., III., VIII. és XIV. kerületében újítanak fel utakat a következő két hónapban - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön az MTI-vel.
csütörtök, 11:11
Inforadio.hu
Átszabnák a Lánchidat
Átszabnák a Lánchidat
A Lánchíd járdáinak szélesítését tervezi a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) – tudta meg a Heti Válasz.
csütörtök, 11:10
Hir24.hu
Fejújítás, forgalomkorlátozás: idegtépő hetek jönnek
Forgalomkorlátozás a Szentendrei úton, útfelújítás több kerületben – közölte csütörtökön a BKK.
csütörtök, 10:50
Mno.hu
 A Lánchíd kiszélesítését vizsgálja a BKK
A Lánchíd kiszélesítését vizsgálja a BKK
A Lánchíd járdáinak kiszélesítését tervezi a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) – közölte a Heti Válasz. A lap szerint végleges döntés még nem született, de a műemléki tervtanács tiltakozása ellenére továbbra is napirenden van az ötlet.
csütörtök, 10:05
Hvg.hu
Dugó lehet a Szentendrei úton nyár végéig
Péntektől augusztus végéig forgalomkorlátozással járó munkákat végeznek a főváros III. kerületében, a Szentendrei úton - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön az MTI-vel.
csütörtök, 09:51
Inforadio.hu
Elgázolt valakit a 2-es metró a Keletinél
Elgázolt egy embert a 2-es metró a Keletinél szerda délután – jelentette a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a Facebookon.
szerda, 19:50
Hvg.hu
Kiszélesítenék a Lánchidat – buherálás a világörökséggel
A Lánchíd járdáinak kiszélesítését tervezi a Budapesti Közlekedési Központ – értesült lapunk. Végleges döntés még nem született, de a műemléki tervtanács tiltakozása ellenére továbbra is napirenden van az ötlet.
szerda, 19:07
Hetivalasz.hu
Több új villamost vesz Budapest
Aláírta a villamosbeszerzés módosítását a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) és a tenderen nyertes spanyol CAF, ennek értelmében tízzel több, 47 új Urbos3-as villamos érkezik Budapestre.
szerda, 17:55
Hvg.hu
Gázolt a 2-es metró a Keletinél
Baleset miatt nem közlekedik a 2-es metró a Deák Ferenc tér és az Örs vezér tere között - közölte szerda délután a Budapesti Közlekedési Központ az MTI-vel.
szerda, 17:36
Nol.hu
Áll a kettes metró baleset miatt
Az Örs vezér tere és a Deák között történt a baleset, 40 pótlóbuszt indított a BKK.
szerda, 17:19
Index.hu
A Combinót is lepipálják majd az új villamosok
Aláírta a villamos-beszerzés módosítását a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) és a tenderen nyertes spanyol CAF, ennek értelmében tízzel több, 47 új Urbos3-as villamos érkezik Budapestre.
szerda, 17:05
Mno.hu
Gázolt a 2-es metró
Baleset miatt az M2-es metró helyett pótlóbuszok járnak az Örs vezér tere és a Deák Ferenc tér között a Budapesti Közlekedési Központ tájékoztatása szerint.
szerda, 17:04
Mno.hu
Aláírta a BKK a villamosbeszerzés módosítását a CAF-fal
Aláírta a villamos-beszerzés módosítását a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) és a tenderen nyertes spanyol CAF, ennek értelmében tízzel több, 47 új Urbos3-as villamos érkezik Budapestre.
szerda, 16:25
Profitline.hu
Tízzel több új villamos jön Budapestre
Tízzel több új villamos jön Budapestre
A Combinóknál is hosszabb szerelvények járnak majd az 1-es vonalon. Szeptemberben kezdik a prototípusok gyártását – közölte a BKK az MTI-vel.
szerda, 16:15
Hir24.hu
Még több villamost jön Budapestre
Aláírta a villamos-beszerzés módosítását a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) és a tenderen nyertes spanyol CAF, ennek értelmében tízzel több, 47 új Urbos3-as villamos érkezik Budapestre. A prototípus ... ...
szerda, 15:52
Napi.hu
Ilyenek lesznek az új budapesti villamosok - képek!
Kedden aláírta a BKK a villamosbeszerzés módosításáról szóló szerződésmódosítást, ami annyit jelent, hogy 2016 első feléig mind a 47 darab Urbos3 villamos megérkezik Budapestre.
szerda, 15:13
Blikk.hu
Indul az új budapesti villamosok gyártása
Aláírta a Budapesti Közlekedési Központ és a CAF a villamosszállítási szerződés módosítását, melynek értelmében további 10 új, alacsonypadlós légkondicionált villamos érkezik a spanyol vasúti...
szerda, 10:52
Portfolio.hu
 BKK: megvan a szerződés a tíz újabb villamos gyártásához
BKK: megvan a szerződés a tíz újabb villamos gyártásához
Aláírta a Budapesti Közlekedési Központ és a spanyol CAF a villamosszállítási szerződés módosítását – közölte a BKK szerdán. Ennek köszönhetően még tíz új villamos gyártanak Budapestnek, így összesen 47 jármű érkezik majd a fővárosba 2016 első feléig. Ezeket a budai fonódó vonalakon valamint az 1-es és a 3-as vonalon állítják forgalomba.
szerda, 10:20
Hvg.hu
Áthelyezték a 178-as busz Zsolt utcai megállóhelyét
A Budavári Önkormányzat kérésére a gyalogosok biztonsága érdekében a Zsolt utcai 178-as autóbusz Naphegy tér irányú megállóhelyét a Budapesti Közlekedési Központ feljebb helyezte - írja az Egyker...
kedd, 17:42
Ittlakunk.hu
Hogy kell csúnyán megszívatni a BKK-t?
Elképesztő csavarok a fővárosi trolibusztenderen: ötödével magasabb ár, féléves késés. Vagy bukó.
kedd, 12:58
Index.hu
Nagy a titkolózás a több tízmilliárdos BKV-tender körül
Egyéves lemaradásban van a BKK az elektronikus jegyrendszer bevezetésével, ráadásul semmit nem árulnak el a több tízmilliárdos beszerzésről – írja a Népszabadság.
kedd, 09:35
Hvg.hu
Nem járnak a villamosok Albertfalva kitérőnél
FRISS: a zavar véget ért, a következő néhány percben megnövekedett követési idő még előfordulhat - írta BKK.Műszaki okok miatt a 18-as, 41-es, 47-es villamosok az Etele út/Fehérvári út és Albertfalva...
kedd, 08:44
Ittlakunk.hu
Nem tudni, mi van az elektronikus jegyrendszerrel
Nem tudni, mi van az elektronikus jegyrendszerrel
A BKK nem közöl információt az átállásról, viszont papírjegykiadó automatákat telepít – írja a Népszabadság keddi számában.
kedd, 08:30
Hir24.hu
Frissítve: Lerobbant egy szerelvény, a 37-es villamost teljes vonalon pótolják
A 37-es villamos helyett a teljes vonalon pótlóbusz jár, mert lerobbant egy szerelvény - írja a BKK Facebook-oldala. Ha arra mennétek, tudjatok róla.Frissítés: A BKK időközben kiírta Facebook-...
kedd, 08:21
Ittlakunk.hu
Lerobbant egy szerelvény, a 37-es villamost teljes vonalon pótolják
A 37-es villamos helyett a teljes vonalon pótlóbusz jár, mert lerobbant egy szerelvény - írja a BKK Facebook-oldala. Ha arra mennétek, tudjatok róla.
kedd, 08:21
Ittlakunk.hu
 Videó: Újabb balhé volt a combinós gyilkosság megállójában
Videó: Újabb balhé volt a combinós gyilkosság megállójában
A közterületesek dulakodtak hétfőn egy férfival, aki többször majdnem az autók elé esett. A hírek szerint a hátizsákos férfinak volt jegye, a BKK egyelőre nem nyilatkozott.
hétfő, 22:25
Hvg.hu
Bent rekedt egy ember 4-es metró füstölő liftjében
Műszaki okok miatt nem közlekedik a 4-es metró a Szent Gellért tér és Keleti pályaudvar között - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) fődiszpécsere hétfő délután az MTI-vel. A Fővám téri megállónál füstöt észleltek, egy ember a liftben rekedt.
hétfő, 16:15
Nol.hu
Terv készül a 3-as metró meghosszabbítására
Még ezen a héten megkezdődik a 3-as metró felújításának tervezése, miután a Főmterv pénteken megnyerte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) tárgyalásos közbeszerzési pályázatát – közölte a Magyar Nemzet. A lap szeint a Főmtervnek a vonal északi meghosszabbítására is készítenie kell egy tanulmánytervet.
hétfő, 09:35
Hvg.hu
A héten már tervezik a 3-as metró felújítását
A Főmterv pénteken megnyerte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) tárgyalásos közbeszerzési pályázatát - tudta meg a Magyar Nemzet
hétfő, 09:05
Gondola.hu
Metrófelújítás: rögtön nekilátnak a terveknek
Metrófelújítás: rögtön nekilátnak a terveknek
Még ezen a héten megkezdődik a 3-as metró felújításának tervezése, miután a Főmterv pénteken megnyerte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) tárgyalásos közbeszerzési pályázatát - tudta meg a Magyar Nemzet.
hétfő, 08:25
Hir24.hu
Sürgős lett: felújítják a 3-as metrót
Már a héten megkezdődhet a kék metró felújításának tervezése - értesült a Magyar Nemzet. Pénteken ugyanis a Főmterv pályázatát találta győztesnek a tárgyalásos tenderen a BKK.
hétfő, 07:47
Nol.hu
Azonnal kezdődik a 3-as metró felújításnak tervezése
Még ezen a héten megkezdődik a 3-as metró felújításának a tervezése, miután a Főmterv pénteken megnyerte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) tárgyalásos közbeszerzési pályázatát – tudta meg a Magyar Nemzet.
hétfő, 06:07
Mno.hu
A BKK egyre több helyen vezeti be a ferdén tolatva parkolást a fővárosban
A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) novemberig újabb tíz utcában, illetve utcaszakaszon kívánja bevezetni a ferdén tolatva parkolási módot a fővárosban, a kétirányú kerékpáros behajtás kijelölésével egyidejűleg.
hétfő, 03:05
Profitline.hu
Ferdén tolatós parkolás és kétirányú kerékpáros behajtás lesz tíz újabb belvárosi utcában
A Budapesti Közlekedési Központ novemberig újabb tíz utcában, illetve utcaszakaszon kívánja bevezetni a ferdén tolatva parkolási módot a fővárosban, a kétirányú kerékpáros behajtás kijelölésével egyidejűleg.
hétfő, 01:55
Hvg.hu
A BKK újabb ferde parkolókat adott át
A BKK újabb ferde parkolókat adott át
Újabb tíz utcában, illetve utcaszakaszon kívánja bevezetni a ferdén tolatva parkolási módot a fővárosban.
08.10. 20:05
Metropol.hu
Új parkolási rendszert vezet be a BKK
Mind a kerékpárosok, mind az autósok véleményét tükröző visszajelzések pozitívak, és ezek a rendszer bevezetése mellett szólnak.
08.10. 19:55
Nepszava.hu
Felújítják a Baross téri troli- és buszvégállomást
A 4-es metróhoz kapcsolódó fejlesztések részeként a Baross tér Kerepesi úti oldalán felújítják a troli- és buszvégállomást, augusztus 11-én, hétfőtől, várhatóan szeptember 25-éig. A BKK azt ígéri, az...
08.10. 15:12
Ittlakunk.hu
Kisiklott egy villamos Budapesten
Kisiklott egy villamos Budapesten
Két vonalon is pótlóbuszok járnak egy villamos kisiklása miatt – közölte Facebook-oldalán a Budapesti Közlekedési Központ.
08.08. 21:25
Hir24.hu
Siemens-Rampani-Rába buszok válthatják a megfáradt Ikarusokat a Várban
Az Index információi szerint a Siemens-Rampini-Rába konzorcium nyerheti a BKK 7 darab (plusz 14 opciós) elektromos buszra kiírt tenderét. A BKK jóváhagyása után még a kormánynak is döntenie kell...
08.08. 16:00
Ittlakunk.hu
Újabb nagy változás jön a Keleti pályaudvarnál
Átalakítják a troli- és buszvégállomást a Baross téren – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).
08.08. 14:40
Hvg.hu
 Románul is értenek a BKK jegyautomatái – fotó
Románul is értenek a BKK jegyautomatái – fotó
Már a magyar és angol mellett németül, franciául, oroszul és románul, hamarosan pedig spanyolul, kínaiul, szlovákul is elérhető lesz a BKK-automaták menürendszere, így a magyarul vagy angolul nem tudók szélesebb köre tud még könnyebben jegyet vagy bérletet vásárolni – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a Facebookon.
08.08. 14:15
Hvg.hu
Elkezdték a Füredi utca felújítását, dugóra számítsatok
Megkezdték a Füredi utca felújítását - mi tagadás, ráfért már. Az utat az Ond vezér útja és a Körvasút sor között csinálják meg - írja a BKK. Az Ond vezér útja és a Szentmihályi út között...
08.08. 08:57
Ittlakunk.hu
Rosszul lett egy utas, leálltak a 4-es, 6-os villamosok
Átmenetileg leálltak a villamosok a 4-es, 6-os vonalán szerda délután, mert rosszul lett egy utas – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).
08.06. 21:55
Hvg.hu
Úszik a budapesti tömegközlekedés
Nem közlekedik Budapesten az 50-es villamos a Villanytelep és a Szarvas csárda tér, a 24-es villamos pedig a Keleti pályaudvar és a Dologház utca között a hirtelen leesett nagy mennyiségű csapadék miatt szerda délután – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a Facebook-oldalán.
08.06. 16:49
168ora.hu
Fennakadás a 4-6-oson
Fennakadás a 4-6-oson
Pótlóbuszok jártak kedden reggel a 4-6-os villamosvonal egy szakaszán - tájékoztatott a BKK Info.
08.06. 14:05
Hir24.hu
Ha budapesti, ideje lesz megtanulni a ferdén tolatva parkolást
Kiterjeszti a ferdén tolatva parkolást a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a főváros több kerületében.
08.06. 13:05
Hvg.hu
Csütörtök éjjel el kell kerülni a Sibrik Miklós úti felüljárót
Ismét lezárják a főváros X. kerületében lévő Sibrik Miklós úti felüljárót felújítás miatt – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) kedden.
08.06. 13:05
Hvg.hu
Tavaszra érkezhetnek új elektromos midibuszok a Budai Várba
A Siemens-Rampani-Rába konzorcium nyerheti a BKK 7 darab elektromos buszra kiírt tenderét, mivel övék az egyetlen érvényes ajánlat – értesült az Index. Pénteken döntenek az eredményről, amire még a kormánynak is áldását kell majd adnia.A buszokat uniós támogatásból vennék meg.
08.06. 12:40
Hvg.hu
Több helyre vezetik be a ferdén tolatva parkolást
A VI. és VII. kerületben kiterjeszti a BKK a ferdén tolatva parkolást - azt, amit az idén felújított Vörösmarty utcában is bevezettek. Ezt a parkolási módot az egyirányú utcákban alkalmazzák, azért,...
08.05. 17:54
Ittlakunk.hu
Csütörtök éjjel újra lezárják a Sibrik-felüljárót
Ismét lezárják a Sibrik Miklós úti felüljárót a bontási–felújítási munkák miatt – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).A felüljárót csütörtök 22 órától péntek 4 óráig nem lehet...
08.05. 12:49
Ittlakunk.hu
Folytatja a belváros komplex kerékpárosbarát fejlesztését a BKK
Kilenc kerületet, összesen 30 fő- és gyűjtőútszakaszt érintve folytatja a belváros komplex kerékpárosbarát fejlesztését a Budapesti Közlekedési Központ. A munkálatok 64 egyirányú utca megnyitását, 60 jelzőlámpás csomópont korrekcióját, 1600 férőhelynyi kerékpártámasz kihelyezését, valamint 20 kisebb forgalmirend-módosítást foglalnak magukba.
08.05. 11:58
Budapestinfo.eu
Kiterjeszti a ferdén tolatva parkolást a BKK
Kiterjeszti a ferdén tolatva parkolást a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a főváros több kerületében. A BKK keddi, MTI-hez eljuttatott közleménye szerint ezt a parkolási módot a kétirányú kerékpározásra ... ...
08.05. 11:29
Napi.hu
Szigetszentmiklósig járna a 38-as és az új 238-as busz
A tervek szerint augusztus 16-ától megújul Szigetszentmiklós közösségi közlekedése, mely Csepelt is érinti. A fejlesztés terveit bocsájtja most társadalmi egyeztetésre a Budapesti Közlekedési Központ...
08.04. 19:41
Ittlakunk.hu
BKK: az üvegkalitka a múlté
Átképzi a jegyárusító automaták miatt feleslegessé váló pénztárosait a BKK. Jobbára ugyancsak pénztárossá, hiszen sokuk továbbra is jegyet és bérletet árul majd, csak nem az ódivatú üvegkalitkákban, hanem a közlekedésszervező cég ügyfélközpontjaiban - adta hírül az Origo.
08.03. 10:48
Nol.hu
Komolyabb terhelést kap a BuBi, de még mindig nem adják át
A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) újabb ezer tesztelővel bővíti és két héttel meghosszabbítja a MOL BuBi nyilvános próbaüzemét – közölték szombaton az MTI-vel.
08.02. 15:31
Mno.hu
Újabb ezer tesztelőt várnak a Bubi közbringarendszer kipróbálására
A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) újabb ezer tesztelővel bővíti és két héttel meghosszabbítja a MOL Bubi nyilvános próbaüzemét - közölték szombaton az MTI-vel.
08.02. 15:10
Stop.hu
 Akar BuBi-t tesztelni? Itt a lehetőség
Akar BuBi-t tesztelni? Itt a lehetőség
Újabb 1000 tesztelővel bővíti és két héttel meghosszabbítja a MOL Bubi nyilvános próbaüzemét a BKK. Most az eddiginél még nagyobb terhelés alatt is szeretnék „levizsgáztatni” a zöld bringákat és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásokat az éles üzem beindítása előtt. MOL Bubi-bérlet jár a tesztelőknek.
08.02. 14:05
Hvg.hu
Terelve jártak a 113-as buszok
A 113 és 113A járatok terelve közlekedtek szombaton körülbelül egy órán át (11:30-tól 12:45-ig) forgalmi okok miatt - írta a BKK. A buszok a Nagytétényi temető, Nagytétényi temető megállót hagyták ki...
08.02. 12:48
Ittlakunk.hu
Újra lehet Bubi-tesztelő!
A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) újabb ezer tesztelővel bővíti és két héttel meghosszabbítja a MOL Bubi nyilvános próbaüzemét - közölték szombaton az MTI-vel.
08.02. 12:26
Inforadio.hu
Frissítve! Betelt az újabb ezer Bubi-tesztelő hely!
Frissítve! Lezárult az előregisztráció a meghosszabbított nyilvános próbaüzemre, beteltek a helyek! Ahogy korábban megírtuk, a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) újabb ezer tesztelővel...
08.02. 10:39
Ittlakunk.hu
Újabb ezer tesztelőt várnak a Bubi kipróbálására
A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) újabb ezer tesztelővel bővíti és két héttel meghosszabbítja a MOL Bubi nyilvános próbaüzemét! Az első ezer tesztelő túlnyomórészt jó tapasztalatokról...
08.02. 10:39
Ittlakunk.hu
Még ezer tesztelőt vár a MOL Bubi
Ismét lehet tesztelőnek jelentkezni Budapesten. Aki szerződik, tízszer tíz percet teker, és válaszol a BKK kérdéseire, az féléves bérletet kap. [...] Bővebben!
08.02. 10:15
Mandiner.hu
Ősztől Békásmegyerig járna a 296-os busz
Újpest polgármesterének kezdeményezésére megvizsgálta a BKK a Budapest északi kerületei közötti közvetlen buszjárat lehetőségét: eszerint meghosszabbítják a 296-os busz útvonalát, és várhatóan...
08.02. 06:00
Ittlakunk.hu
Ősztől Békásmegyerig jár a 296-os busz
Újpest polgármesterének kezdeményezésére megvizsgálta a BKK a Budapest északi kerületei közötti közvetlen buszjárat lehetőségét: eszerint meghosszabbítják a 296-os busz útvonalát, és várhatóan...
08.02. 06:00
Ittlakunk.hu
Szombaton éjfélig csak a városhatár felé járható a ferihegyi gyorsforgalmi út
Szombat éjfélig csak a városhatár felé vezető irányban használható a ferihegyi gyorsforgalmi út helyreállítási munkák miatt - közölte pénteken a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.
08.01. 20:25
Profitline.hu
Csőd közelbe került a Tele5taxi
Csőd közelbe került a Tele5taxi
Hamarosan szellemtársasággá alakulhat a Tele5taxi, a BKK ugyanis továbbra sem minősíti őket. A telefonszámuk megmaradhat, de az autókról le kell venniük a logókat. Már 60 taxis otthagyta őket.
08.01. 20:05
Fn24.hu
Alámosta az eső a ferihegyi gyorsforgalmi utat, lezárják egy részét
Szombat éjfélig csak a városhatár felé vezető irányban használható a ferihegyi gyorsforgalmi út helyreállítási munkák miatt – közölte pénteken a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).
08.01. 19:30
Hvg.hu
Életet mentett egy BKV-sofőr
Július 24-én, csütörtökön a 277-es járattal a Bosnyák tér felől az Örs vezér tér felé indult a buszvezető, amikor arra lett figyelmes, hogy rosszul lett egy idős ember - számol be közleményében a BKK. Miután mentőt hívtak az ájult utashoz, a járművezető úgynevezett hármas érzékeléssel megállapította, hogy nem mozog a beteg mellkasa, nem fúj ki levegőt, valamint a pulzusát sem érezte, így mellkasi kompresszióval és egy hölgy segítségével befúvással tartották fenn a keringést a mentők kiérkezéséig. A mentők átvették a beteget, a sofőr pedig végig segítette munkájukat.
08.01. 18:13
Inforadio.hu
Figyelem, szombaton éjfélig csak kifelé járható a ferihegyi gyorsforgalmi, a buszok is terelve járnak
Szombat éjfélig csak a városhatár felé vezető irányban használható a ferihegyi gyorsforgalmi út helyreállítási munkák miatt - írja a BKK. Az elmúlt napokban lehullott jelentős mennyiségű...
08.01. 16:59
Ittlakunk.hu
Csak a városhatár felé használható a ferihegyi gyorsforgalmi út
Szombat éjfélig csak a városhatár felé vezető irányban használható a ferihegyi gyorsforgalmi út helyreállítási munkák miatt – közölte pénteken a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.
08.01. 16:02
Mno.hu
Egyirányúsították a ferihegyi gyorsforgalmi utat
A sok eső miatt megsérült az út alatti töltés és üreg keletkezett a pálya alatt a XVIII. kerületi Ferihegyi repülőtérre vezető gyorsforgalmi úton. A 98E, a 193E, a 200E, a 282E és a 284E buszok ezért terelve közlekednek. A helyreállítást megkezdték – közölték a BKK-tól pénteken.
08.01. 14:00
Hvg.hu
Tolvaj esett a 2-es metró elé a Blaha Lujza téren
Nem közlekedtek a 2-es metró szerelvényei a Deák Ferenc tér és az Örs vezér tere között – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a Facebook-oldalán.
07.30. 16:40
Hvg.hu
Újra megáll a kisföldalatti az Andrássy úti tűz helyszínénél
Ismét megáll a Kodály köröndön a kisföldalatti, a 105-ös és 979-es busz - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).
07.30. 16:40
Hvg.hu
Ismét megáll a kisföldalatti a Kodály köröndön
Ismét megáll a Kodály köröndön a kisföldalatti, a 105-ös és 979-es busz - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.
07.30. 16:09
Inforadio.hu
Ismét teljes vonalán jár a 2-es metró
Ismét teljes vonalán közlekedik a 2-es metró - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).
07.30. 15:53
Inforadio.hu
A sínek közé esett a tolvaj, nem jár a metró a Deák és az Örs között! (FRISSÍTVE: már jár a metró)
FRISSÍTÉS: Már jár a 2-es metró! Íme a korábbi hír: Pótlóbuszok járnak az M2-es metró vonalán a Deák Ferenc tér és az Örs vezér tere között - jelentette a BKK. 14:22-kor állt e a...
07.30. 15:27
Ittlakunk.hu
Nincs új a nap alatt: nem jár a metró
Nem közlekednek a 2-es metró szerelvényei a Deák Ferenc tér és az Örs vezér tere között – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a Facebook-oldalán szerda délután.
07.30. 14:41
Mno.hu
Rosszul lett valaki a 61-esen, leálltak a villamosok
Rosszul lett egy utas a 61-es villamoson, ezért átmenetileg buszok közlekedtek a vonalon kedd délután – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).
07.29. 21:40
Hvg.hu
 Így elég nehezen indul be az életveszélyes 3-as metró felújítása
Így elég nehezen indul be az életveszélyes 3-as metró felújítása
A 3-as metró rekonstrukciójára kiírt tenderen vesztes konzorcium francia tagjának anyaországi adóigazolására kíváncsi a Miniszterelnökség, ezért hiába van tendergyőztes, Budapest hetek óta arra vár, hogy ez meglegyen – írja az Index. A fejlesztési programokért felelős helyettes államtitkárság szerint a BKK döntött úgy, hogy vár a hiánypótlásra és addig nem hirdet eredményt.
07.29. 14:40
Hvg.hu
Újból teljes vonalon közlekednek a 4-es és 6-os villamosok
Ismét teljes vonalon közlekednek a 4-es és 6-os villamosok - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) kedd reggel Facebook-oldalán.
07.29. 08:47
Stop.hu
Nem járt a 4-es, 6-os villamos
Meghibásodott egy villamosszerelvény a Jászai Mari térnél, a Nyugati tér irányában, emiatt egy ideig a 4-es és 6-os villamosok nem jártak egy szakaszon – közölte a Budapesti Közlekedési Központ kedd reggel Facebook-oldalán.
07.29. 07:52
Mno.hu
Nem járnak egy szakaszon a 4-es és 6-os villamosok
Meghibásodott egy villamosszerelvény a Jászai Mari térnél, a Nyugati tér irányában, emiatt a 4-es és 6-os villamosok nem járnak egy szakaszon - közölte a Budapesti Közlekedési Központ kedd reggel Facebook-oldalán.
07.29. 07:45
Inforadio.hu
Gödör és vödör: Ázik a 4-es metró a Baross téren
Vízzel teli gödör tátong a pár hónapja átadott 4-es metró felett a Baross téren. Körülötte felszedték a kőburkolatot, a területet pedig kordonnal kerítették el – írja a Blikk. Munkást nem láttak itt, a víz viszont szivárog lefelé, és áztatja a Rottenbiller utcai aluljárót. Lent műanyag vödörbe csepeg a víz. A BKK-tól azt közölték, hogy keresik a szivárgás okát.
07.28. 21:20
Hvg.hu
Jogsértő állapotok a BKK alvállalkozóinál - az LMP szerint
Az LMP úgy tudja, hogy szürkefoglalkoztatás, csökkenő bérek és akár havi 400 órás munkaidő jellemző a Budapesti Közlekedési Központ alvállalkozóinál, és a jogsértő állapotok a központ tudtával és beleegyezésével állnak fenn. Csárdi Antal, az ellenzéki párt fővárosi szervezetének szóvivője a Klubrádiónak megerősítette: dokumentumokkal tudják igazolni állításaikat.
07.28. 13:33
Fovarosi-hirhatar.hu
Szakszervezeti támogatást kapott a biciklist gázoló sofőr
Bár a gázoló buszvezető elismerte, hogy hibázott, a BKV Fürst Közlekedési Szakszervezete hétfőn közleményben kiállt a június 24-én a Thököly úton biciklist gázoló sofőr mellett. Szerintük a BKK Zrt. beleszól a BKV Zrt. belügyeibe.
07.28. 12:03
Nol.hu
 Meglepő felirat jelent meg több buszmegállóban - fotó
Meglepő felirat jelent meg több buszmegállóban - fotó
A vízilabda-Eb döntőjének állását is közvetítette a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) vasárnap este a megállókban működő Futár-kijelzőkön.
07.28. 08:10
Hvg.hu
A BKK alvállalkozói semmibe veszik a munkavállalói jogokat
Az LMP úgy tudja, hogy szürkefoglalkoztatás, csökkenő bérek és akár havi 400 órás munkaidő jellemző a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) alvállalkozóinál, és a jogsértő állapotok a központ tudtával és beleegyezésével állnak fenn.
07.27. 20:20
Profitline.hu
LMP: a BKK alvállalkozói semmibe veszik a munkavállalói jogokat
Az LMP úgy tudja, hogy szürkefoglalkoztatás, csökkenő bérek és akár havi 400 órás munkaidő jellemző a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) alvállalkozóinál, és a jogsértő állapotok a központ tudtával és beleegyezésével állnak fenn.
07.27. 17:17
Inforadio.hu
Íme a BKV válasza a színváltozásra
A BKK-t kerestük meg kérdéseinkkel, hogy mi az oka annak, és hogy miért pont ilyen színűre lettek (csak ezen az egy buszon?) lecserélve az üléshuzatok, amilyet a 39-es buszon láthattunk néhány napja...
07.27. 17:16
Ittlakunk.hu
LMP: Napi 16 órát is dolgoztatják a BKV alvállalkozóit
Az LMP úgy tudja, hogy szürkefoglalkoztatás, csökkenő bérek és akár havi 400 órás munkaidő jellemző a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) alvállalkozóinál, és a jogsértő állapotok a központ tudtával és beleegyezésével állnak fenn.
07.27. 16:16
Nol.hu
Elúszott Budapest kitörési pontja
Elúszott Budapest kitörési pontja
Százmilliókat költ évente a BKK a fővárosi kishajójáratokra. Azt hitték, versenyezni tud az autóközlekedéssel. De a hajókat leginkább csak turisták használják.
07.27. 10:40
Hir24.hu
Nem vezethet többet fővárosi tömegközlekedési járaton a kerékpárost elsodró vezető
A BKK és a BKV vezetőinek döntése értelmében a budapesti közösségi közlekedési járatokon nem vezethet többé az a járművezető, aki elsodort egy kerékpárost a Thököly úton hetekkel ezelőtt.
07.26. 20:25
Profitline.hu
Több kocsival közlekednek a gödöllői HÉV-ek a Magyar Nagydíj miatt
A megszokottnál több kocsival közlekedteti szombaton és vasárnap a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a gödöllői (8-as) HÉV-et, és a Forma-1-es Magyar Nagydíjra szóló, vasárnapra érvényes egyes jegyekkel mind a négy metróvonalon ingyen lehet utazni.
07.26. 14:20
Hvg.hu
Több kocsival közlekednek a gödöllői HÉV-ek
A megszokottnál több kocsival közlekedteti szombaton és vasárnap a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a gödöllői (8-as) HÉV-et, és a Forma-1-es Magyar Nagydíjra szóló, vasárnapra érvényes egyes jegyekkel mind a négy metróvonalon ingyen lehet utazni
07.26. 11:17
Gondola.hu
Magyar Nagydíj - Begyorsít a gödöllői HÉV is
A megszokottnál több kocsival közlekedteti szombaton és vasárnap a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a gödöllői (8-as) HÉV-et, és a Forma-1-es Magyar Nagydíjra szóló, vasárnapra érvényes egyes jegyekkel mind a négy metróvonalon ingyen lehet utazni.
07.26. 09:09
Inforadio.hu
Nehéznek tartják a Bubi-bringákat
Nehéznek tartják a Bubi-bringákat
A tesztelés során van, akinek a parkolás és a visszaadás közti különbség okozott gondot, de többen túl nehéznek és nehezen gördülőnek érezték a közbicikliket – derül ki a BKK közleményéből.
07.26. 01:40
Hir24.hu
 Gőzerővel folyik a Bubi tesztelése
Gőzerővel folyik a Bubi tesztelése
Naponta mintegy 2000 kerékpár-bérlés történik a BuBi rendszerében, folyamatosan tesztelik a közösségi bringákat. A bicikli kormányán található infótáblák néha letörnek, sokan panaszkodnak arra is, hogy a kerékpárok nehezek, nem gurulnak rendesen. Összességében a BKK pozitívnak ítéli a beérkezett kritikákat.
07.26. 00:25
Hvg.hu
Így büntetik a kerékpárost elsodró buszvezetőt - videó
Nem vezethet többet fővárosi tömegközlekedési járaton az a járművezető, aki hetekkel ezelőtt elsodort egy kerékpárost a Thököly úton. Erről a Budapesti Közlekedési Központ és a BKV vezetői döntöttek.
07.25. 16:57
Inforadio.hu
Lefotózta a rátámadó BKV-s biztonsági őrt, mielőtt kiütötték
Nem engedtek le az őrök a metróba egy férfit a Keleti pályaudvarnál, mert úgy látták, hogy ittas. A férfi le akarta őket fotózni a telefonjával, az egyik biztonsági őr emiatt elvesztette a fejét. A BKK vizsgálódik, az őrt felfüggesztették.
07.25. 15:00
Hvg.hu
Videó: nem vezethet többet fővárosi járaton a kerékpárost elsodró vezető
Videó: nem vezethet többet fővárosi járaton a kerékpárost elsodró vezető
A BKK és a BKV vezetőinek döntése értelmében a budapesti közösségi közlekedési járatokon nem vezethet többé az a járművezető, aki elsodort egy kerékpárost a Thököly úton hetekkel ezelőtt.
07.25. 14:37
Mon.hu
A BKK-s biztiőr leütötte, mert azt hitte részeg, és mert lefotózta
BKK-s biztonsági őr vert véresre egy férfit, aki a metróba akart lemenni a Keletinél. Nem akarták leengedni, mert azt mondták, részeg - írja a Blikk. A személyzeti tanácsadóként dolgozó férfi...
07.25. 11:57
Ittlakunk.hu
Most a fél vonalon nem jár a 2-es metró
Nem jár a 2-es metró a Deák Ferenc tér és a Déli pályaudvar között műszaki ok miatt, ezen a szakaszon pótlóbuszok közlekednek péntek délelőtt - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.
07.25. 09:25
Nol.hu
Nem jár a 2-es metró a Deák Ferenc tér és a Déli pályaudvar között
Nem jár a 2-es metró a Deák Ferenc tér és a Déli pályaudvar között műszaki ok miatt, ezen a szakaszon pótlóbuszok közlekednek péntek délelőtt - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.
07.25. 09:16
Inforadio.hu
Ez már tényleg sok! Újabb műszaki hiba a 2-es metróban
Nem jár a 2-es metró a Deák Ferenc tér és a Déli pályaudvar között műszaki ok miatt, ezen a szakaszon pótlóbuszok közlekednek péntek délelőtt - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.
07.25. 09:11
Stop.hu
Nem jár a 2-es metró a Deák Ferenc tér és a Déli pályaudvar között
A BKK közlése szerint váltóhiba miatt nem járnak a szerelvények az említett állomások között.
07.25. 08:58
Metropol.hu
Műszaki okok miatt nem jár az M2
FRISS: Az M2-es metró közlekedését érintő zavar véget ért - írta a BKK 10 óra után.Műszaki okok miatt az M2-es metró a Deák Ferenc tér és a Déli pályaudvar között nem közlekedik, a kimaradt szakaszon...
07.25. 08:55
Ittlakunk.hu
Utasok tolták a Rózsák terén a lerobbant trolibuszt
Csütörtökön megint lehetett trolit tolni, de úgy fest, bővül a BKK-nak ez a szolgáltatása is. Már nem csak a Dohány utcában kérik meg az utasokat, hogy tolják már át a kereszteződésen a járművet,...
07.25. 08:39
Ittlakunk.hu
Bubi: jót vagy semmit
A BKK olyan szerződést íratott alá az önkéntesekkel, amelyben kikötik: csak jó dolgokat mondhatnak a Bubiról.
07.25. 05:17
Nepszava.hu
Újra jár a 2-es metró
Újra teljes vonalon, a Déli pályaudvar és az Örs vezér tere között jár az M2-es metró – közölte a BKK nem sokkal nyolc óra után. Az időközben forgalomba állított több mint 50 darab pótlóbuszt fokozatosan vonjuk ki a vonalról – járták. A műszaki hiba okát szakemberek vizsgálják.
07.24. 20:43
Mno.hu
Nem jár a 2-es metró
A rádiókommunikációs rendszer meghibásodása miatt csütörtökön kora este leállt a 2-es metró közlekedése, emiatt a teljes vonalon pótlóbuszok szállítják az utasokat - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.
07.24. 20:23
Nol.hu
Büntetőbíróság elé állhat a BKK vezére
Bizonyíték szándékos eltüntetése, súlyos testi sértés, melyet foglalkozás körében elkövetett szándékos veszélyeztetés előz meg, garázdaság, hivatali kötelezettségek elmulasztása, jelentős anyagi kár okozása mind szerepelhetnek azokban a büntetőjogi és polgári perekben, melyek a napokban zúdulnak a BKK nyakába a vasárnap este elkövetett súlyos utasverés eredményeként.
07.24. 17:17
Fovarosi-hirhatar.hu
A Jászain és a Nyugati téren is vehetünk már jegyet az új automatákból
Új jegykiadó automatákat telepített a BKK a 4-es és a 6-os villamos vonalára, így éjjel-nappal vehetünk már jegyet és bérletet a Jászai Mari téren, a Nyugati téri megállóban, valamint a Margit híd,...
07.24. 13:00
Ittlakunk.hu
Jegykiadó automatákat helyeznek ki a gödöllői HÉV megállóiba
Már a H8-as HÉV vonalán – Örs vezér tere metró és HÉV állomás, Gödöllő, Szabadság tér HÉV állomás, Gödöllő, HÉV végállomás – is megvásárolható a legtöbb típusú HÉV menetjegy, egyéb BKK-...
07.24. 13:00
Ittlakunk.hu
BKK-jegyek: még mindig nagy a káosz
BKK-jegyek: még mindig nagy a káosz
Továbbra is vannak problémák a március óta működő jegykiadó automatákkal. Az utasok nagy része találkozott már valamilyen hibával. A külföldiek sokszor azt se tudják, hol lehet jegyet vásárolni. A BKK tud a problémákról, a megoldás azonban még várat magára.
07.24. 12:15
Hir24.hu
Jegykiadó automatákat telepítenek a körtéren
A következő napokban telepíti a BKK a jegykiadó automatákat a Móricz Zsigmond körtéren, illetve a Budafoki út / Szerémi sor megállóban. Korábban sokan írtatok arról, hogy a kelenföldi automaták nem...
07.24. 08:54
Ittlakunk.hu
Így kerülheti el a dugókat a Hungaroring és Budapest között
A Hungaroringen július 25-én, 26-án és 27-én (vasárnap) rendezik meg a Formula-1 Magyar Nagydíjat. A BKK a kényelmesebb utazás érdekében nagyobb kapacitással közlekedteti a H8-as hév szerelvényeit, valamint egyedi kedvezményes díjszabással segíti a mogyoródi versenypályára igyekvőket. Vasárnapra, a futam napjára érvényes kedvezményes 9.990 forintos álló-, illetve a 19.990 forintos ülőjeggyel rendelkezők mind a négy metróvonalat díjmentesen vehetik igénybe.
07.24. 07:57
Inforadio.hu
Közlekedési változások a Magyar Nagydíj idején
A megszokottnál több kocsival közlekedteti a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a gödöllői (8-as) HÉV-et, és a Formula-1-es Magyar Nagydíjra szóló, vasárnapra érvényes egyes jegyekkel mind a négy metróvonalon ingyen lehet utazni.
07.24. 06:37
Inforadio.hu
Így utazhatsz a Forma-1 helyszínére
A mogyoródi Hungaroring versenypályán július 25-én (pénteken), 26-án (szombaton) és 27-én (vasárnap) rendezik meg a Forma-1 Magyar Nagydíjat. A Budapesti Közlekedési Központ a kényelmesebb utazás...
07.24. 05:00
Ittlakunk.hu
BKK: A víz utat talált magának
Legalábbis az első hibapontig mindenképp – a BKK megmagyarázta, miért áztak be az 1-es villamos új megállói.
07.23. 17:58
Index.hu
Huszonnyolc hibrid Rába jön Budapestre
Huszonnyolc dízel-elektromos hibrid autóbusz szállításáról írt alá megállapodást a Rába Járműipari Holding a Budapesti Közlekedési Központ egyik alvállalkozójával, a csuklós autóbuszok üzemeltetői tenderét megnyerő T&J Busz Projekt Kft.-vel – közölte a járműgyártó szerdán az MTI-vel.
07.23. 17:25
Mno.hu
Alaposan dokumentált automata üzembe helyezés a BKK-tól
Rengeteg képpel ünneplik, hogy már 100 új jegyautomatával bíbelődhetünk.
07.23. 16:55
Velvet.hu
Rába hibrideket szállítanak a fővárosba
Huszonnyolc dízel-elektromos hibrid autóbusz szállításáról írt alá megállapodást a Rába Járműipari Holding a Budapesti Közlekedési Központ egyik alvállalkozójával, a csuklós autóbuszok üzemeltetői tenderét megnyerő T&J Busz Projekt Kft.-vel - közölte a járműgyártó szerdán az MTI-vel.
07.23. 16:02
Stop.hu
Legkorábban jövőre újítják fel a Hóvirág utat?
Egy kedves itt lakó társunk, Güntner Edit a minap másodjára is megkérdezte a BKK-t, hogy mikor szándékoznak felújítani a Hóvirág utat. Ezt a választ kapta: "Tisztelt Güntner Edit!Ismételt...
07.23. 16:00
Ittlakunk.hu
Új hibridbuszok érkeznek Budapestre a Rábától
Huszonnyolc dízel-elektromos hibrid autóbusz szállításáról írt alá megállapodást a Rába Járműipari Holding a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) egyik alvállalkozójával, a csuklós autóbuszok üzemeltetői tenderét megnyerő T&J Busz Projekt Kft.-vel - közölte a járműgyártó szerdán.
07.23. 15:55
Hvg.hu
BKK: megszüntetik a Szentlélek téri instant zuhanyt
Ha sok az eső, csak akkor zúdul víz az Árpád hídról a Szentlélek téri HÉV-megállóba, de megvizsgálják, hogyan lehetne másképpen megoldani ott a vízelvezetést – ígéri a BKK. Az Index kedden tett közzé fotót arról, hogy egyenesen a HÉV-megállóba ömlött az esővíz fentről, az 1-es villamos nemrég felújított pályájáról. Az utasoknak nemcsak ott lehettek nedves élményeik.
07.23. 15:35
Hvg.hu
 Víz alá került az 50-es villamos vonala tegnap este - fotók
Víz alá került az 50-es villamos vonala tegnap este - fotók
Elöntötte a víz az 50-es villamos pályáját tegnap este a heves esőzések miatt - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).
07.23. 15:35
Hvg.hu
Beázott a Kálvin téri metróállomás
A Kálvin téren, a két metrót összekötő alagút 4-es metró felőli végén készült a kép, a vödörre pedig azért volt szükség, mert bizony csöpögött fentről a víz a friss átjáróban. A BKK az indexre...
07.23. 10:42
Ittlakunk.hu
A Bubi biztonságáról vitatkoznak
Egy etikus hacker szerint biztonsági kockázatot jelent a Bubi kerékpárkölcsönzők bankkártyás egysége. A rendszert a BKK-nak kifejlesztő T-Systems viszont ezt nem így látja.
07.22. 15:30
Mmonline.hu
A BKK befejezte az óbudai úthálózat felújítását
A Fővárosi Önkormányzat rekonstrukciós programjának részeként Óbudán összesen 13 helyszínen mintegy 1,2 milliárd forint értékben újult meg az úthálózat - adta hírül a Budapesti Közlekedési Központ.
07.22. 14:01
Budapestinfo.eu
Felkészülve közlekedjünk!
Kedden délelőtt nem járnak a hajók a Dunán és fél órára a Lánchidat is lezárják a forgalom elől. A lezárás ünnepi felvonulás miatt történik - Közölte a Budapesti Közlekedési Központ.
07.21. 10:07
Vjm.hu
 Fotók: Csőtörés van, áll a víz a Diós ároknál
Fotók: Csőtörés van, áll a víz a Diós ároknál
Nem lehet közlekedni a XII. kerületi Diós árokban a Városmajor utcánál, csőtörés miatt. A 128-as busz a Széll Kálmán tér felé módosított útvonalon jár, ezért nem érinti a Temes utca és a Barabás Villa megállót. A Városmajor utcában a 129-es busszal lehet utazni – írják a BKK Facebook-oldalán.
07.20. 17:15
Hvg.hu
 Fotók: eltűntek a tankcsapdák a várbuszok útjából
Fotók: eltűntek a tankcsapdák a várbuszok útjából
Már nem kell kátyúkat kerülgetniük a Budai Várba járó buszoknak. Új kockakő burkolatot építettek ki ott, ahol elhaladnak, így a Bécsi kapu tér–Nándor utca–Kapisztrán tér–Országház utca és a Dísz tér–Tárnok utca–Fortuna utca útvonalon – írják a BKK Facebook-oldalán.
07.20. 17:15
Hvg.hu
Szilágyi Károlyt ájulásig verte egy taxis a Kossuth-tér felé vezető kerékpárúton
Miután leszorította a taxis az útról a Kossuth-tér felé bicikliző volt BKK-szóvivőt, bántalmazni kezdte - számol be a Blikk. Nyolc napon túli sérülést szenvedhetett a veréstől Szilágyi Károly.
07.20. 12:40
Hvg.hu
 Fotók: Csőtörés van, áll a víz a Diós ároknál
Fotók: Csőtörés van, áll a víz a Diós ároknál
Nem lehet közlekedni a XII. kerületi Diós árokban a Városmajor utcánál, csőtörés miatt. A 128-as busz a Széll Kálmán tér felé módosított útvonalon jár, ezért nem érinti a Temes utca és a Barabás Villa megállót. A Városmajor utcában a 129-es busszal lehet utazni – írják a BKK Facebook-oldalán.
07.20. 12:40
Hvg.hu
Szilágyi Károlyt ájulásig verte egy taxis a Kossuth-tér felé vezető kerékpárúton
Miután leszorította a taxis az útról a Kossuth-tér felé bicikliző volt BKK-szóvivőt, bántalmazni kezdte - számol be a Blikk. Nyolc napon túli sérülést szenvedhetett a veréstől Szilágyi Károly.
07.19. 14:05
Hvg.hu
A Lánchidat is lezárják
Hajózási zárlatot rendelt el a Dunán kedden délelőtt fél 9 és fél 10 között a Megyeri híd és a Március 15. tér közötti szakaszon a Nándorfehérvári Diadal Emléknapja miatt a Nemzeti Közlekedési Hatóság (NKH), és az ünnepi felvonulás miatt a Lánchidat és a Hunyadi János utat is lezárják a forgalom elől - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.
07.18. 15:02
Inforadio.hu
Gázos buszok is járnak már a fővárosban
Gázos buszok is járnak már a fővárosban
A BKK tavaly tavasszal kezdte el tesztelni a főváros útjain a sűrített földgázzal működő járműveket.
07.18. 08:00
Metropol.hu
Több útfelújítási beruházást is befejeztek a kerületben
A BKK több óbudai útszakaszon befejezte a 2013-ban megkezdett útfelújításokat Óbudán. Összesen 13 helyszínen mintegy 1,2 milliárd forint értékben újult meg az úthálózat. Az útfelújítási munkálatokat...
07.18. 00:24
Ittlakunk.hu
Megint várhatjuk a HÉV-et
Újra teljes vonalán jár a csepeli (H7-es) HÉV - közölte a Budapesti Közlekedési Központ a Facebook-oldalán csütörtök este.
07.17. 20:09
Stop.hu
 Ma reggel elindult a Mol Bubi nyílt próbaüzeme - fotók
Ma reggel elindult a Mol Bubi nyílt próbaüzeme - fotók
Ma reggeltől már kipróbálhatják a Mol Bubi bringákat az első tesztelők - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).
07.17. 19:35
Hvg.hu
Sétálóutcává alakítják a hármas metrót - Nem lesz több füstölés, ígéri a BKK
A nagy kánikulában átestünk egy vak komondoron: Tarlós István megelégelte a hármas metró mindennapossá vált üzemzavarait és a műszaki hibákra alapozott ellenzéki bírálatokat. Tekintettel a közelgő főpolgármester-választásra úgy döntött, nem teszi ki magát újabb kritikáknak, inkább leállítja a metrót.
07.17. 18:27
Fovarosi-hirhatar.hu
"A BKK tűnjön el a BKV-ból!" – Betelt a pohár a szakszervezetiseknél
A Budapesti Közlekedési Központ a dolgozók dupla ellenőrzését, és kétszeres büntetését készül bevezetni, például gyorshajtásért. Az Egységes Közlekedési Szakszervezet szerint a BKK csupán a közösségi szolgáltatás megrendelője, mégis minden elképzelését, még a jogilag erősen aggályos intézkedéseket is „lenyomja” a BKV vezetése torkán, mert többségi részvétellel vannak benne a cég igazgatóságában.
07.17. 15:00
Hvg.hu
Budapest és a vízi közlekedés: sétahazójtunk a Dunán
Sétahajózni az egyik legjobb szabadidős program, legyen szó családi kirándulásról vagy egy kis romantikus utazásról. Külföldi fővárosokban szinte kötelező, pedig itthon is lehet. Lehet? Hiába van nagy hagyománya Magyarországon a folyami hajózásnak, a gyakorlat mégis elmarad mögötte. Szemben más folyóparti nagyvárosokkal, Budapest nem él a vízen, de még a parton se, ahogy teszi azt akár Párizs, akár Róma. A magyar fővárosban sok év óta állandó témája az urbanisztikával foglalkozóknak, miként lehetne bekapcsolni a Dunát a városi körforgásba, de egy-két apró ötlet megvalósításán túl semmi se változik.Ami a tömegközlekedést illeti: egy ideje már járnak a menetrend szerinti BKK-hajók – épp csak a jegyár (sima jegy nem jó), a menetidő (egy óra alatt tesz meg akkora távot, amekkorát a földi járatok fél óra alatt) és a megállók megközelítése (rakparti forgalom, köveken botladozás, stb.) miatt ez csak amolyan turistaprogram.De akkor nézzük a turizmust. Azt a MAHART Passnave Személyhajózási Kft. ügyvezetője, Spanyik László is elismerte a szerdai sajtóeseményen, hogy a menetrend nem feltétlen szolgálja ki a valós igényeket. Nézzünk bele a menetrendbe: például Budapestről Szentendrére a főszezonban is csak napi két hajó megy, a teljes árú jegyért 2000 forintot kérnek (oda-vissza 2500). Ezen, illetve a komplett Duna-kanyar és a Pilis környékének bejárhatóságán javít a soft nyári protokoll összejövetelen aláírt együttműködés a MAHART és a Volánbusz Zrt. között.Belföldi viszonylatban kombinált hajó- és buszjegyeket vezettek be, és már az új hajómenetrendben is szerepel megnyugtatásul, hogy 35 perc alatt vissza lehet érni Szentendréről Budapestre a kb. fél óránként járó Volán-busszal. (Újpest-Városkapuhoz – a HÉV-ről, mint a Margit-hídhoz / Batthyány térig szállító tömegközlekedési eszközről ez a kiadvány nem tesz említést, nyilván, a BKK-t most kihagyták a buliból.) Elhangzott az is, hogy a vasúti közlekedés felé is keresik a kapcsolódási lehetőségeket.Nem hangzott el, mit is jelent pontosan a kombinált jegy. A MAHART honlapján megtaláltuk: 10 % kedvezményt adnak a hajójegy árából, ha buszozunk is. A buszjegyet a Vigadó téren és a Nemzetközi Hajóállomáson is megvehetjük.A sajtótájékoztatónak ez csak az egyik része volt. A látványosabb apropó, hogy felavatták a felújított Dömös nevű hajót, ami nem csak közlekedik, de konferenciahelyszínként is szolgálhat a jövőben. A nevét adó dömösi kikötőt, amelyet szintén felújítottak, már márciusban átadták. Pezsgőt  nem csaptak a hajónak – túl alacsonynak találták e hagyományos ceremóniához. A MAHART egyébként egy 110 éves hajózási társaság, 30 hajóval és 70 kikötővel. Tavaly ősz óta a magyar állam a többségi tulajdonosa. Nyereséges cég: tavaly 420 millió forint volt a nyereség, idén 450-460 millióra számítanak.A Dömös szépen kipofozott vízi jószág, zárt alsó szinttel, és félig fedett fedélzettel, büfével, wifivel és minden ülésnél fülhallgatóval, az idegenvezetéshez. A júliusi napsütésben lomha tempóban teljesít egy fél órás városnéző kört, a Parlament előtt elhúz mellettünk a Vöcsök. A szárnyashajó nagy hullámokat ver, a Dömösön a sajtómunkások pogácsát rágnak, a minisztériumi öltönyösök élvezik a napsütést. Kikötünk, a Vigadó téren nemigen hallani magyar szót. Budapesthajózásközlekedés
07.16. 21:59
Alon.hu
Mostantól hajnalonta átvizsgálják a 3-as metrót
Mostantól hajnalonta átvizsgálják a 3-as metrót
Műszaki állapota erősen leromlott - ezzel a "meglepő" indokkal magyarázta a BKK és a BKV az óvintézkedést.
07.16. 21:50
Hir24.hu
Minden üzemkezdet előtt átvizsgálják a hármas metrót
Minden üzemkezdet előtt átvizsgálják a BKV és a BKK szakemberei a 3-as metró teljes vonalát, és a talált hibák jellegétől függően, ha szükséges, korlátozásokat vezetnek be – közölte a két közlekedési társaság. A vonal felújítása becslések szerint 5-10 évet vehet igénybe, költsége 180-240 milliárd forint közé tehető. [...] Bővebben!
07.16. 20:39
Mandiner.hu
 Újabb 12 gázbuszt kapott a BKK külföldről - fotók
Újabb 12 gázbuszt kapott a BKK külföldről - fotók
A nyár végéig összesen 49 gázüzemű autóbusz áll forgalomba a dél-pesti térségben - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).
07.16. 20:35
Hvg.hu
 Átvizsgálják a 3-as metrót minden hajnali üzemkezdés előtt
Átvizsgálják a 3-as metrót minden hajnali üzemkezdés előtt
Ha a következő egy-két év alatt nem sikerül pénzt szerezni a 3-as metró felújítására, akkor le kell állítani a forgalmat a vonalon, az ugyanis néhány éven belül életveszélyessé válhat - írta a Tarlós István főpolgármestert is idéző közös közleményében a BKV és a Budapesti Közlekedési Központ (BKK). Azt is közölték, hogy minden üzemkezdés előtt átvizsgálják a 3-as metrót.
07.16. 20:35
Hvg.hu
Minden üzemkezdet előtt átvizsgálják a 3-as metrót
Minden üzemkezdet előtt átvizsgálják a BKV és a BKK szakemberei a 3-as metró teljes vonalát, és a talált hibák jellegétől függően, ha szükséges, korlátozásokat vezetnek be, a forgalom csak az üzembiztonság fokozott szem előtt tartásával indulhat meg - közölte a két közlekedési társaság szerdán.
07.16. 20:21
Nol.hu
Forgalmi változások a Könyves Kálmán körúton
Az 1-es villamos felújítási munkái miatt július 16-ától, szerdától újabb forgalomkorlátozásokat vezet be a BKK a Könyves Kálmán körúton.A Könyves Kálmán körút és a Mester utca csomópontjában zajló...
07.16. 16:55
Ittlakunk.hu
Még ne menjünk kisföldalattival a Kodály köröndre
Továbbra is megállás nélkül áthalad a kisföldalatti a Kodály köröndön – közölte a BKK szerda délelőtt. A kedd délutáni tűz óta így jár az 1-es metró, egyelőre nem tudni, meddig.
07.16. 11:25
Hvg.hu
 Nem állnak meg a Kodály köröndnél a BKK járatai
Nem állnak meg a Kodály köröndnél a BKK járatai
Sem a kisföldalatti, sem a 105-ös nem áll meg az Andrássy úton ott, ahol kedden kiégett egy műemlék ház.
07.16. 11:10
Hvg.hu
Újra a teljes vonalon jár a 3-as metró
Ismét a teljes vonalon jár az észak-déli metró – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) kedd este a Facebook-oldalán.
07.15. 21:55
Mno.hu
Utas a vágányok között, nem jár a 2-es metró
Nem jár a 2-es metró a Deák Ferenc tér és az Örs vezér tere között – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) kedden este a Facebook-oldalán. A metró elé esett ember meghalt.
07.15. 21:43
Mno.hu
Tűz volt a 3-as metróban
Pótlóbuszok viszik az utasokat a 3-as metró helyett a Deák Ferenc tér és az Árpád híd között, műszaki ok miatt – írják a BKK Facebook-oldalán. Úgy tudni, a Nyugati téren dőlt a füst az alagútból, a katasztrófavédelem szerint olajsár égett.
07.15. 20:10
Hvg.hu
Valami füstöl a 3-as metróban, leálltak a szerelvények
Az M3-as metró helyett a Deák Ferenc tér és az Árpád híd között pótlóbuszok közlekednek, műszaki ok miatt – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) Facebook-oldalán kedd délután.
07.15. 18:00
Mno.hu
Füst miatt áll a 3-as metró
Nem jár a 3-as metró a Deák Ferenc tér és az Árpád híd között - mondta Erős János, a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) fődiszpécsere kedd délután az MTI-nek. A katasztrófavédelem azt közölte: füstölés miatt állították le a 3-as metró forgalmát a Nyugati térnél.
07.15. 17:45
Stop.hu
Nem jár a hármas metró a Deák és az Árpád híd között
Nem jár a 3-as metró a Deák Ferenc tér és az Árpád híd között – mondta Erős János, a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) fődiszpécsere kedd délután az MTI-nek. A katasztrófavédelem azt közölte: füstölés miatt állították le a 3-as metró forgalmát a Nyugati térnél. [...] Bővebben!
07.15. 17:42
Mandiner.hu
Nem jár a 3-as metró a Deák tér és az Árpád híd között
Nem jár a 3-as metró a Deák Ferenc tér és az Árpád híd között - mondta Erős János, a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) fődiszpécsere kedd délután az MTI-nek. A katasztrófavédelem azt közölte: füstölés miatt állították le a 3-as metró forgalmát a Nyugati térnél.
07.15. 17:34
Inforadio.hu
Kigyulladt a hármas metró!
Nem jár a 3-as metró a Deák Ferenc tér és az Árpád híd között - mondta Erõs János, a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) fõdiszpécsere kedd délután az MTI-nek. A katasztrófavédelem azt közölte: füstölés miatt állították le a 3-as metró forgalmát a Nyugati térnél.
07.15. 17:26
Napiaszonline.hu
 Megváltozott valami a Margit hídon, a rakpartról is látszik - fotó
Megváltozott valami a Margit hídon, a rakpartról is látszik - fotó
Helyére került a Margit hídon az új Herkules-szobor - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).
07.15. 15:20
Hvg.hu
Össznépi BKK-anyázás a Keletinél
Össznépi BKK-anyázás a Keletinél
Budapest egyik legforgalmasabb csomópontjánál akart jegyet venni Eszter a gyermekeivel, kiakadás lett belőle – írta meg a 444.
07.14. 22:00
Hir24.hu
 Budakeszire is új buszok járnak holnaptól
Budakeszire is új buszok járnak holnaptól
A Budapestről Budakeszire közlekedő 22-es, 22A, 222-es és 922-es buszjáratok üzemeltetését is átveszi keddtől a Volánbusz. Ezzel lezárják a szolgáltatóváltást az agglomerációs vonalakon – közölte a BKK.
07.14. 20:55
Hvg.hu
Alig két óra alatt beteltek a BuBi tesztelői helyei
Alig két órával a kihirdetés után betelt az az ezer tesztelői hely, amelyet a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) hirdetett meg a Mol BuBi (Budapest Bicikli) közösségi kerékpáros rendszer nyilvános próbaüzemére - közölte a BKK a Facebook-oldalán hétfőn délután.
07.14. 20:46
Inforadio.hu
 Már regisztrálhat a BuBi nyilvános tesztüzemére
Már regisztrálhat a BuBi nyilvános tesztüzemére
A közösségi bérbringarendszer utolsó tesztfázisaként ezer felhasználó segítségével szeretnék kipróbálni a BuBit. Regisztrálni hétfő 16 órától lehet, de a tesztelőknek még szerződniük is kell a BKK-val.
07.14. 20:40
Hvg.hu
 Már meg is van az ezer BuBi-tesztelő – lezárták a regisztrációt
Már meg is van az ezer BuBi-tesztelő – lezárták a regisztrációt
Épp csak elkezdődött a regisztráció a városi bérbringarendszer tesztelésére, már össze is gyűlt az ezer tesztelő, akiknek szerződést is kell kötniük a BKK-val. Ha eleget tesztelnek, féléves bérletet kapnak a BuBira.
07.14. 20:40
Hvg.hu
Ezer tesztelővel indul csütörtökön a MOL Bubi nyilvános próbaüzeme
Július 17-én indul a MOL Bubi két hétig tartó nyilvános próbaüzeme, amelynek során 1000 felhasználó tesztelheti a rendszert. Jelentkezni a molbubi.bkk.hu weboldalon lehetett, a helyek egy óra alatt teltek be.
07.14. 18:59
Budapestinfo.eu
Elindította a BuBi nyilvános próbaüzemét a BKK
Elindította a Mol BuBi (Budapest Bicikli) közösségi kerékpáros rendszer nyilvános próbaüzemét a Budapesti Közlekedési Központ (BKK), amelyhez tesztelőket keresnek.
07.14. 18:52
Inforadio.hu
Megkezdődött a BuBi tesztelése
Megkezdődött a BuBi tesztelése
A BKK első próbák után utolsó tesztfázisként ezer felhasználó segítségével szeretné kipróbálni a rendszert.
07.14. 18:19
Metropol.hu
Elképesztő! Alig két óra alatt beteltek a BuBi tesztelői helyei
A BKK 16 órakor hirdette fős nyilvános tesztüzemét, amelyre ezer jelentkezőt várt.
07.14. 18:19
Nepszava.hu
Elindul a BuBi nyilvános próbaüzeme
A BKK július 17-től indítja el a Mol BuBi két hétig tartó nyilvános próbaüzemét, amelynek során ezer felhasználó segítségével tesztelik a rendszert. Fél évig ingyen használhatja a BuBi-t, aki beszámol a BKK-nak a tesztüzem tapasztalatairól, gyorsan el is fogytak a tesztelői helyek. [...] Bővebben!
07.14. 17:44
Mandiner.hu
Alig két óra alatt beteltek a BuBi tesztelői helyei
Frissítve! Alig két órával a kihirdetés után betelt az az ezer tesztelői hely, amelyet a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) hirdetett meg a Mol BuBi (Budapest Bicikli) közösségi kerékpáros rendszer...
07.14. 17:14
Ittlakunk.hu
Már lehet jelentkezni közbringa tesztelőnek!
Elindult a regisztráció a MOL Bubi közbringarendszer nyilvános próbaüzemére!Ha szeretnél te is tesztelő lenni, regisztrálj a BKK honlapján! Ne várj vele sokáig, mert csak az első 1000 fő...
07.14. 17:14
Ittlakunk.hu
Indul a nyílt próbaüzem a Bubinál
Tesztelőket keres a BKK a MOL Bubi nyilvános próbaüzemére, melyben 1000 felhasználó segítségével számos belső próba után állítjuk utolsó megmérettetés elé a főváros rövidesen elinduló új kerékpáros...
07.14. 17:10
Portfolio.hu
Most tényleg megkezdődik a BuBi nyilvános tesztje
Elindította a Mol BuBi (Budapest Bicikli) közösségi kerékpáros rendszer nyilvános próbaüzemét a Budapesti Közlekedési Központ (BKK), amelyhez tesztelőket keresnek.
07.14. 17:08
Nol.hu
Indul a BUBI! Közbringa-tesztelőket vár a BKK
1000 felhasználó segítségével számos belső próba után állítják utolsó megmérettetés elé a főváros rövidesen elinduló új kerékpáros közösségi közlekedési rendszerét. Tesztelnél? Jelentkezz!
07.14. 16:47
Ma.hu
 Megállókban közvetítette a BKK a vébédöntőt tegnap – fotó
Megállókban közvetítette a BKK a vébédöntőt tegnap – fotó
Rendhagyó módon a vébédöntőről is tájékoztatta a megállókban várakozó utasait vasárnap este a Budapesti Közlekedési Központ (BKK), amely a járatok indulási ideje mellett a német-argentin meccs állását is kiírta elektronikus kijelzőire.
07.14. 15:35
Hvg.hu
6,7 forintba kerül egy BKK-jegy
Mármint az előállítása. A BKK szerint hónapok alatt megtérül a hőpapíros rendszerre költött 85 millió.
07.14. 14:45
Index.hu
A taxi, aminek még a zöld is hamarabb jön
Hiába vonták vissza az engedélyét, a BKK már aznap újra kiadta, pedig szerintük is kozmetikázott számokkal jutottak idáig. Sorra nyerik a közbeszerzéseket, a többi taxis fúj rájuk.
07.14. 13:18
Index.hu
Vágányépítés miatti szűkület a Bécsin
Mától a Bécsi úton befelé a Tímár utca és a Reménység utca között csak egy sávban lehet közlekedni, mert folytatódik a vágányépítés. (Budai fonódó villamos) - írja a BKK Info.
07.14. 08:31
Ittlakunk.hu
Vágányépítés miatt mától lezárás
Mától a Bécsi úton befelé a Tímár utca és a Reménység utca között csak egy sávban lehet közlekedni, mert folytatódik a vágányépítés. (Budai fonódó villamos) - írja a BKK Info.
07.14. 08:31
Ittlakunk.hu
Járatsűrítés és kedvezmény a vízilabda Eb idején
Sűríti egyes járatait a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a vízilabda Európa-bajnokság idején, a MÁV-Start pedig 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt ad a sportrendezvényre látogatóknak.
07.13. 22:59
Stop.hu
Sűríti egyes járatait a BKK a vízilabda Eb idején, a MÁV kedvezményt ad
Sűríti egyes járatait a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a vízilabda Európa-bajnokság idején, a MÁV-Start pedig 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt ad a sportrendezvényre látogatóknak.
07.13. 17:55
Profitline.hu
Fórum a Budára átjövő 1-es villamosról
Hétfőn délután 17-19 óra között nyilvános fórumot rendez a BKK és a polgármesteri hivatal az 1-es villamos meghosszabbítása ügyében. A környék lakói, ha máshonnan nem, a terelésekből, a túrásokból...
07.13. 14:31
Ittlakunk.hu
A hajók is máshogy járnak a budapesti Eb alatt
Sűríti egyes járatait a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a vízilabda Európa-bajnokság idején, a MÁV-Start pedig 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt ad a sportrendezvényre látogatóknak.
07.13. 08:40
Mno.hu
Sűríti járatait a BKK, a MÁV kedvezményt ad
A vízilabda Európa-bajnokság idején a 26-os busz munkanapokon 7-8, hétvégén 6 percenként közlekedik.
07.13. 05:40
Metropol.hu
Menetrendi változások a 2014-es vízilabda-Európa-bajnokság idején
A látogatók számának várható növekedése miatt a Budapesti Közlekedési Központ könnyíteni kívánja a Margitszigetre való eljutást a vízilabda-Európa-bajnokság idején. Ennek érdekében július 14–27.
07.12. 18:53
Budapestinfo.eu
Mégis felengedik hétvégén a buszokat a Sibrik Miklós úti felüljáróra
Elmaradnak a Sibrik Miklós úti felüljáró felújításának daruzási munkálatai hétvégén, ezért mégis eredeti útvonalukon közlekednek a felüljárót érintő buszok – közölte péntek este a BKK.
07.11. 21:30
Hvg.hu
Mégsem zárják le a hétvégén a Sibrik-felüljárót
Elmaradnak a Sibrik Miklós úti felüljáró felújításának daruzási munkálatai a hétvégén, ezért mégis eredeti útvonalukon közlekednek a felüljárót érintő buszjáratok - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken.
07.11. 19:41
Inforadio.hu
Botrányos Bubi
A Budapesti Közlekedési Központot (BKK), sem szóban, sem írásban nem válaszol a kérdésekre.
07.11. 19:00
Nepszava.hu
Változik a forgalmi rend a Hungária körút több csomópontjában is
Változik a forgalmi rend a hétvégén a Hungária körút több csomópontjában is az 1-es villamosvonal felújítása miatt - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel.
07.11. 18:00
Profitline.hu
Időjárási okok miatt nem jár a 61-es és 59-es villamos
Időjárási okok miatt az 59-es villamos a Széll Kálmán M és Márton Áron tér között, valamint a 61-es villamos a Széll Kálmán tér és Budaörsi út/Villányi út között nem közlekedik - írta a BKK a péntek...
07.11. 16:55
Ittlakunk.hu
Egy vágányon jár a HÉV a hétvégén
A H5-ös hév július 19., szombat 7 órától július 20., 19 óráig Csillaghegy és Békásmegyer között egy vágányon közlekedik - írja a BKK
07.11. 16:50
Ittlakunk.hu
Változik a forgalmi rend a Hungária körúton
Változik a forgalmi rend a hétvégén a Hungária körút több csomópontjában is az 1-es villamosvonal felújítása miatt - közölte a Budapesti Közlekedési Központ pénteken.
07.11. 15:26
Inforadio.hu
Autósok figyelem! Fontos változások jönnek Budapesten
Változik a forgalmi rend a hétvégén a Hungária körút több csomópontjában is az 1-es villamosvonal felújítása miatt - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel. Péntektől vasárnapig ... ...
07.11. 14:27
Napi.hu
 Rikító színűre festettek több budapesti buszsávot – fotók
Rikító színűre festettek több budapesti buszsávot – fotók
Pirosra festett a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) több olyan fővárosi buszsávot is, amelyet a kerékpárosok is használhatnak.
07.11. 12:35
Hvg.hu
Ráúszik a BKK is a vízilabda-Eb-re
Utazzon közösségi közlekedéssel a vízilabda-Eb-re! Ezt javasolja a BKK. A vállalat így segíti a látogatókat a Margitsziget megközelítésében.
07.11. 12:07
Inforadio.hu
Ismét megállnak a BKK-hajók minden kikötőben
Mivel a Duna vízállása emelkedik, így július 12-én, szombattól a D11-es és a D12-es hajójárat ismét megáll a Meder utcai, az Árpád hídnál lévő Népfürdő utcai és a Haller utcai kikötőkben. A D13-as...
07.11. 10:24
Ittlakunk.hu
Már megtippelni sem meri a BKK, mikor indul a Bubi
Az átadás időpontjáról hallgatnak az érintettek.
07.11. 10:24
Nepszava.hu
Pirossal jelzik a buszok és bringák sávját a József Attila utcában
Múltkor beszámoltunk róla, hogy a Kossuth téren friss, sárga jelzést festettek fel a bringások számára. Most a BKK Facebook-oldalán olvassuk és látjuk, hogy a József Attila utcában és a Széchenyi...
07.11. 08:53
Ittlakunk.hu
 Mikor indul a Bubi? Hallgat a BKK
Mikor indul a Bubi? Hallgat a BKK
Egyelőre nem indul az áprilisra tervezett, majd júliusra elhalasztott budapesti közösségi kerékpáros rendszer, a Mol Bubi - közölte a Világgazdaság. A BKK-nál nem válaszoltak a lap ezzel kapcsolatos kérdéseire.
07.11. 07:50
Hvg.hu
Tarlós: Nagyobb a rend, mint négy éve
Újraválasztásom esetén az elsők között vizsgáljuk felül a Budapesti Közlekedési Központ túlzó kompetenciáit – nyilatkozta a Magyar Nemzetnek Tarlós István (Fidesz–KDNP). A főpolgármester ismét a kormánypártok jelöltjeként vezetné tovább októbertől a fővárost, az új választási és működési modell alapján. Interjú.
07.10. 05:45
Mno.hu
Aktuális lezárások a csatornázási munkálatok miatt
A BKK Info hírei:A Kolostor utat a Remetehegyi út és a Kiscelli utca között lezárják csatornaépítés miatt. A Kiscelli utcában az átmenő forgalom megszűnik. A lezárt útszakaszt a Folyondár utca -...
07.10. 01:48
Ittlakunk.hu
Új járdát, új lámpákat, új bicikliutat is kapott a Fradi-stadion környéke
Három jelzőlámpás csomópontot átépített a BKK a kerületben, az Üllői út és a Vágóhíd utca kereszteződésében új járdát alakított ki, és kerékpárutat újított fel mintegy 3700 négyzetméteren.A Könyves...
07.09. 16:29
Ittlakunk.hu
Egyirányúsítják a reptérre vezető gyorsforgalmi út egy részét
Csatornázási munkák miatt jövő hétfőtől várhatóan augusztus 30-ig a Gyömrői úton, a Zalán és az Úz utca között lezárják a városhatár felé tartó két sávot, helyette egy sávon a Ferihegyi repülőtérre vezető úton haladhat az autóforgalom - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) kedden az MTI-vel.
07.09. 08:15
Profitline.hu
Csatornázás miatt lesz nehezebb a Liszt Ferenc repülőtérre menni
Várhatóan augusztus végéig csak az egyik sávon haladhat a forgalom a ferihegyi gyorsforgalmi úton csatornázási munkák miatt - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) kedden az MTI-vel.
07.09. 07:20
Stop.hu
Vitézyék újra nagyvonalúan bántak a pénzeddel  - Ez sem jött össze a BKK-nak
Vitézyék újra nagyvonalúan bántak a pénzeddel - Ez sem jött össze a BKK-nak
Remélhetőleg nem ismétlődik meg a hírhedt hévkijelzők ügye.
07.09. 06:00
Femina.hu
Augusztus végéig torlódás a reptérre vezető úton
Csatornázási munkák miatt jövő hétfőtől várhatóan augusztus 30-ig a Gyömrői úton, a Zalán és az Úz utca között lezárják a városhatár felé tartó két sávot, helyette egy sávon a Ferihegyi repülőtérre vezető úton haladhat az autóforgalom - közölte a Budapesti Közlekedési Központ
07.08. 21:20
Gondola.hu
 Forgalmi ok: megállóba vágódó autó bénította meg a 4-es, 6-ost – fotó
Forgalmi ok: megállóba vágódó autó bénította meg a 4-es, 6-ost – fotó
Egy kerékkel felugratott a Margitszigetnél lévő keskeny villamosmegállóba egy ezüst Peugeot a Nyugati tér felé tartó oldalon kedden kora délután. Egy ideig nem jártak a 4-es, 6-os villamosok, a BKK indoklása szerint „forgalmi ok” miatt. A forgalom azóta már helyreállt ezen a vonalon.
07.08. 20:40
Hvg.hu
Tarlós István: Lesz pénz a 3-as metró felújítására
A főpolgármester szerint lesz pénz a 3-as metró felújítására, azonban ha ez mégis ellehetetlenülne, akkor leállítja a kék vonalon való közlekedést. Tarlós István az InfoRádió Aréna című műsorában azt mondta: a következő ciklusban elveszik a Budapesti Közlekedési Központ több jogosítványát is. Újraválasztása esetén az eddigi öt helyett három helyettessel dolgozna Tarlós István, egyiküket meg is nevezte.
07.08. 19:25
Inforadio.hu
Egyirányúsítják a reptérre vezető gyorsforgalmi út egy szakaszát
Várhatóan augusztus végéig csak az egyik sávon haladhat a forgalom a ferihegyi gyorsforgalmi úton csatornázási munkák miatt - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) kedden az MTI-vel.
07.08. 18:21
Inforadio.hu
Félpályás útlezárás a Felsőcsatári úton
Félpályás útlezárás miatt jelzőőrös irányítással haladhat csak az autóforgalom a Felsőcsatári úton a Hangár utca és az Álmos utca között július 21-éig, hétfőig, mert a BKK Közút útfelújítási munkákat...
07.08. 16:54
Ittlakunk.hu
Nekihajtott a peronnak egy kocsi a Margit hídon
Pótlóbuszokkal kellett utazni a 4-es és a 6-os villamosok helyett a Széll Kálmán tér és a Jászai Mari tér között a kora délutáni órákban. A BKK Facebook-oldalára feltöltött kép alapján a fennakadást...
07.08. 14:37
Ittlakunk.hu
Képek az Ady Endre út felújításáról
Ütemterv szerint halad az Ady Endre út helyreállításának második üteme: a BKK a Baross utca és a Rákóczi utca között a belváros felől a városhatár felé vezető útpályát újítja fel, valamint a...
07.08. 08:16
Ittlakunk.hu
Lezárás az Attila út egyik szakaszán
Az Attila úton lezárták a jobb oldali sávot a Szarvas tértől a Sarló utcáig kábelfektetés miatt, ezért torlódások várhatóak - írja a BKK Info. Közben pár napja valamilyen kábelezés a "túlsó...
07.07. 09:24
Ittlakunk.hu
Hét BKK-s jegy- és bérletautomatát telepítenek Csepelre
Vagács Aki Vagyok „nevű” olvasónk nemrég közzétette tapasztalatait a csepeli BKK jegyvásárlás lehetőségeivel kapcsolatban. Ezeket a BKK-hoz is eljuttatta, melyre nemrégiben megkapta a...
07.07. 08:59
Ittlakunk.hu
Bemutatják, hogy milyen lesz a Béke tér
A Béke tér megújításáról tart tervbemutatót Ughy Attila polgármester, Kőszegi János, a terület képviselője és a BKK.Július 8-án, kedden este 6-kor minden érdeklődőt várnak a Kassa Utcai Általános...
07.07. 08:09
Ittlakunk.hu
Jobban jár, ha ma leteszi az autót
Jobban jár, ha ma leteszi az autót
Lezárásokra kell számítani ma délután a fővárosi Andrássy úton és a környékén, és több közlekedési járat menetrendje is változik a Budapest Pride felvonulás miatt. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) azt javasolja az autósoknak, hogy ha a belvárost szeretnék megközelíteni, vegyék igénybe a közösségi közlekedést.
07.05. 13:05
Hir24.hu
Lepasszolná a BKV-t Tarlós?
A főpolgármester szerint a BKK túl nagy lett, és túl szélesek a jogosítványa.
07.05. 09:08
Nepszava.hu
Tarlós szabadulna a BKV-tól
Tarlós szabadulna a BKV-tól
A közlekedési vállalat az egyetlen cég, amelyről szívesen egyezkedne a kormánnyal a főpolgármester. Ha átvennék, a főváros a legnehezebb gondok 99 százalékától megszabadulna. A BKK hatáskörét pedig szűkíteni kell - mondta a Magyar Hírlapnak adott interjúban Tarlós István. 
07.05. 08:30
Hir24.hu
Budapest Pride: útlezárások lesznek
Lezárásokra kell számítani ma délután a fővárosi Andrássy úton és a környékén, és több közlekedési járat menetrendje is változik a Budapest Pride felvonulás miatt. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) azt javasolja az autósoknak, hogy ha a belvárost szeretnék megközelíteni, vegyék igénybe a tömegközlekedést.
07.05. 08:23
Nol.hu
Változik a fővárosi közlekedés
Lezárásokra kell számítani ma délután a fővárosi Andrássy úton és a környékén, és több közlekedési járat menetrendje is változik a Budapest Pride felvonulás miatt. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) azt javasolja az autósoknak, hogy ha a belvárost szeretnék megközelíteni, vegyék igénybe a közösségi közlekedést.
07.05. 08:10
168ora.hu
Útlezárásokra kell számítani, több járatot elterelnek - Budapest Pride
Lezárásokra kell számítani ma délután a fővárosi Andrássy úton és a környékén, és több közlekedési járat menetrendje is változik a Budapest Pride felvonulás miatt. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) azt javasolja az autósoknak, hogy ha a belvárost szeretnék megközelíteni, vegyék igénybe a közösségi közlekedést.
07.05. 06:16
Inforadio.hu
Borul Budapest közlekedése
A Budapest Pride felvonulás miatt szombat délután lezárásokra kell számítani a budapesti Andrássy úton és a környékén, továbbá kora délutántól este hét óráig számos autóbusz- és trolibuszjárat rövidített vagy módosított útvonalon közlekedik – tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-t.
07.04. 19:10
Mno.hu
BKK: A metróközlekedés is borul a Pride miatt
A szombati melegfelvonulás néhány órára átírja a belvárosi közlekedést. A BKK részletesen közölte, milyen változások várhatók a különböző járatok menetrendjében.
07.04. 16:35
Hvg.hu
A hajókra is beszerelte a BKK a Futárt
A BKK a hajójárataiba is beszerelte a Futár utastájékoztató rendszert, így már a D11, D12 és D13 vonalakon is kiírja a kijelző a megállókat, meg be is mondja a rendszer, mint a villamosokon és...
07.04. 16:15
Ittlakunk.hu
Útlezárások Budapesten - Változik több járat menetrendje
A Budapest Pride felvonulás miatt szombat délután lezárásokra kell számítani a budapesti Andrássy úton és a környékén, továbbá kora délutántól este hét óráig számos autóbusz- és trolibuszjárat rövidített vagy módosított útvonalon közlekedik - tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-t.
07.04. 15:49
Inforadio.hu
 A focin túl is van élet: elindult a vízilabda-szurkolói villamos!
A focin túl is van élet: elindult a vízilabda-szurkolói villamos!
Július 31-ig szurkolhatunk utazás közben. Július 14-től 27-ig tart a férfi vízilabda Európa-bajnokság a Margit-szigeten. Ebből az alkalomból szurkolói villamosjáratok indultak, mégpedig 3 villamosvonalon is: a 24-es, az 50-es és a 61-es járaton találkozhatunk ilyen villamosokkal, amelyek egészen július 31-ig járnak. A villamosok kívül-belül megújultak a Teamforce sportmarketing ügynökségnek köszönhetően: nemzeti zászló, szurkolói jelmondatok díszítik a járműveket kívül-belül, a villamosok padlója pedig úgy van megcsinálva, hogy olyan érzésünk legyen, mintha vízen járnánk. Emellett a szurkolói villamosokon kihelyezett monitorokon emellett kisfilmeket nézhetünk a magyar férfi és női vízilabda-válogatott tagjairól. A szurkolói villamosok menetrendje a BKK honlapján elérhető (lesz, reméljük, hamarosan). A te gyerekednek melyik sportág való? Tippek, interjúk a linkre kattintva.
07.04. 14:45
Evamagazin.hu
Hamarosan elkezdik a budai fonódó villamoshálózat kivitelezését
Eredményt hirdettek a budai fonódó villamoshálózat kivitelezésére tavaly decemberben kiírt közbeszerzési eljárásban, így hamarosan megkezdődhet a jelenleg széttagolt budai villamosvonal-hálózat összekötésének kivitelezése - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel.
07.04. 13:19
Inforadio.hu
Újabb földgázhajtású használtbuszokat vett a BKK
Újabb 12 darab, Budapesten még újdonságnak számító, sűrített földgázzal (CNG) működő alacsonypadlós, szóló Van Hool NEW A330 CNG típusú autóbusz érkezik Budapestre júliusban. Az első járműveket a...
07.04. 13:14
Ittlakunk.hu
Ezek a cégek építik a fonódó villamoshálózatot
Hamarosan indulhat a Budai fonódó villamoshálózat kivitelezése, miután a Budapesti Közlekedési Központ eredményt hirdetett a tavaly decemberben kiírt közbeszerzési eljárásban - tette közzé a BKK. A...
07.04. 13:11
Portfolio.hu
Hamarosan indulhatnak a Budai fonódóval kapcsolatos építkezések
Hamarosan elkezdődhetnek azok a vágányépítési, -felújítási, valamint út- és közműépítési munkák, mivel, eredményt hirdetett a BKK a Budai fonódó villamoshálózat kivitelezésére tavaly decemberben...
07.04. 13:03
Ittlakunk.hu
Újabb tizenkét földgázhajtású busz érkezik Budapestre
Újabb tizenkét, sűrített földgázzal (CNG) működő, használt Van Hool NEW A330 CNG típusú autóbusz érkezik júliusban a fővárosba, így nyár végére összesen 49 gázüzemű busz jár majd a dél-pesti térségben - közölte a Budapesti Közlekedési Központ pénteken az MTI-vel.
07.04. 12:41
Inforadio.hu
 Nemsokára indul a budai fonódó villamoshálózat kiépítése
Nemsokára indul a budai fonódó villamoshálózat kiépítése
A BKK megnevezte azokat a konzorciumokat, amelyek a budai fonódó villamoshálózat egyes részeit építhetik ki a Bem rakparton illetve a Margit körúton. A munka a szerződéskötés után indulhat, pontos időpont még nincs. A teljes átépítést a tervek szerint 2015 végig fejezik be. Ha készen lesz a hálózat, átszállás nélkül lehet majd villamosozni Buda egyik végéből a másikba.
07.04. 11:30
Hvg.hu
52 milliós Ikarusok álltak forgalomba
Tizenöt új, Magyarországon összeszerelt, alacsonypadlós Ikarus busz áll forgalomba a fővárosban - tájékoztatott a Budapesti Közlekedési Központ.
07.04. 10:43
Gondola.hu
A Reklámtaxi feladta, a Tele5 küzd az engedélyért
A Max Taxit üzemeltető Reklámtaxi Kft. a továbbiakban nem kíván fuvarszervezői tevékenységet végezni, a Tele5 Taxi Kft. által benyújtott dokumentumok pedig nem mindenben felelnek meg a taxirendelet előírásainak - tudta meg az MTI a Budapesti Közlekedési Központtól (BKK) csütörtökön.
07.04. 07:20
Profitline.hu
Újabb PKD konstrukcióban készült Ikarus buszok állnak forgalomba
Az első három után tizenöt újabb, a Budapesti Közlekedési Központ forrásaiból beszerzett Ikarus V127 típusú autóbusz áll forgalomba a fővárosban. A kísérleti jellegű PKD (partially knocked down kit) konstrukcióban készült járművek végső összeszereléséért és üzemeltetéséért a BKV felel.
07.04. 00:26
Budapestinfo.eu
Több taxitársaságnál akadnak problémák a BKK szerint
A Max Taxit üzemeltető Reklámtaxi Kft. a továbbiakban nem kíván fuvarszervezői tevékenységet végezni, a Tele5 Taxi Kft. által benyújtott dokumentumok pedig nem mindenben felelnek meg a taxirendelet...
07.04. 00:24
Ittlakunk.hu
Újabb Ikarusok jönnek Budapestre
Tizenöt új, Magyarországon összeszerelt, alacsonypadlós Ikarus busz áll forgalomba a fővárosban - tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön az MTI-t.
07.03. 22:44
Stop.hu
52 milliós Ikarusok álltak forgalomba
Tizenöt új, Magyarországon összeszerelt, alacsonypadlós Ikarus busz áll forgalomba a fővárosban – tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön az MTI-t.
07.03. 22:13
Mno.hu
Lezárják a Sibrik Miklós úti felüljárót
Lezárják a Sibrik Miklós úti felüljárót
Júliusban nyolc éjszakára lezárják a X. kerületben a Sibrik Miklós úti felüljárót - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).
07.03. 21:10
Hir24.hu
BKK: további tizenöt új Ikarus busz áll forgalomba Budapesten
Tizenöt új, Magyarországon összeszerelt, alacsonypadlós Ikarus busz áll forgalomba a fővárosban - tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön az MTI-t.
07.03. 21:00
Profitline.hu
A Reklámtaxi nem folytatja tevékenységét, a Tele5 küzd az engedélyért
A Max Taxit üzemeltető Reklámtaxi Kft. a továbbiakban nem kíván fuvarszervezői tevékenységet végezni, a Tele5 Taxi Kft. által benyújtott dokumentumok pedig nem mindenben felelnek meg a taxirendelet előírásainak - tudta meg az MTI a Budapesti Közlekedési Központtól (BKK) csütörtökön.
07.03. 20:34
Inforadio.hu
A Reklámtaxi feladja, a Tele5 küzd
A BKK próbautazásokkal ellenőriz.
07.03. 20:30
Nepszava.hu
 Újabb buszokat szerel össze magának a BKV
Újabb buszokat szerel össze magának a BKV
Újabb olyan buszok állhatnak majd forgalomba Budapesten, amelyeket a BKV-nál szereltek össze. Az alacsonypadlós Ikarusokból már három létezik, később pedig lesz még tizenöt – közölte a BKK.
07.03. 20:00
Hvg.hu
További tizenöt új Ikarus busz áll forgalomba Budapesten
Tizenöt új, Magyarországon összeszerelt, alacsonypadlós Ikarus busz áll forgalomba a fővárosban - tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ csütörtökön az MTI-t.
07.03. 19:13
Inforadio.hu
A T-Systems és a Synergon üzemeltetheti a Futár rendszert
A T-Systems Magyarország Zrt. és a Synergon Integrator Kft. üzemeltetheti a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) Futár rendszerét 5 éven keresztül - közölte a BKK szerdán az MTI megkeresésére.
07.03. 09:55
Profitline.hu
VEKE: a BKK nyilatkozzon a tervezett járatritkításokról
VEKE: a BKK nyilatkozzon a tervezett járatritkításokról
A Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület felszólítja a BKK-t, hogy mutassa be a Népszabadság július 2-i cikkében említett járatritkítási elképzeléseit, vagy egyértelműen cáfolja, hogy ilyesmire készülne.
07.03. 07:06
168ora.hu
VEKE felszólítja a BKK-t, valljon színt a járatritkításokról
A Népszabadság cikkére hivatkoznak.
07.03. 00:11
Index.hu
A T-Systems és a Synergon üzemeltetheti a BKK Futár rendszert
A T-Systems Magyarország Zrt. és a Synergon Integrator Kft. üzemeltetheti a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) Futár rendszerét 5 éven keresztül - közölte a BKK szerdán az MTI megkeresésére.
07.02. 23:03
Stop.hu
5,3 milliárdért üzemeltetik a Futárt
5,3 milliárdért üzemeltetik a Futárt
Öt éven keresztül havi 88,25 millió forintért üzemelteti a BKK forgalomirányítási és utastájékoztatási rendszerét a T-Systems Magyarország Zrt. és a Synergon Integrator Kft.
07.02. 22:50
Hir24.hu
Parkolósáv lesz éjszakánként a Hegyalja úti buszsáv
Budapesten először időszaki buszsávot jelöl ki a Budapesti Közlekedési Központ (BKK), a Hegyalja út egy szakaszán estétől reggelig parkolósávnak lehet használni az úttest ezen részét.
07.02. 21:44
Mno.hu
Havonta 88 millió forintba kerül a Futár
A T-Systems Magyarország Zrt. és a Synergon Integrator Kft. üzemeltetheti a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) Futár rendszerét 5 éven keresztül - közölte a BKK szerdán az MTI megkeresésére. A...
07.02. 20:02
Portfolio.hu
Lex delikátesz: időszakos lesz a buszsáv száz méteren
Lex delikátesz: időszakos lesz a buszsáv száz méteren
A Hegyalja út éjjelnappali boltja, a felirata alapján csak Delikátesznek hívott egység jár a legjobban a Budapesti Közlekedési Központ legújabb intézkedésével. A bolt előtt ugyanis mátol hétköznaponként este nyolc és reggel hét között, valamint hétvégenként lehet majd parkolni – ahogy régen.
07.02. 17:16
Nol.hu
Félpályás lezárás a Szépjuhászné úton, sávszűkület a Szilágyin
A BKK Info legfrissebb hírei:A Szépjuhászné úton csatornát építenek a Szakadék utca és Üdülő utca között, a félpályás lezárás mellett jelzőőrök irányítják az áthaladást.A Szilágyi Erzsébet fasoron a...
07.02. 11:51
Ittlakunk.hu
Júliusban nem lesz hétvégenként 3-as metró egy szakaszon
Cserélik a síneket a 3-as metró vonalán, ezért a következő négy hétvégén pótlóbuszok viszik az utasokat Kőbánya-Kispest és a Nagyvárad tér között. A BKK azt ígéri, hogy 2015 december 31-ig 42 ezer méternyi sínt cserélnek ki, így megszűnhetnek a sebességkorlátozások. A 3-as metró felújításakor az egész pályát felújítják majd, de ennek pontos időpontja még nincs meg.
07.02. 11:30
Hvg.hu
Útszűkület az Attila úton
Mától az Attila úton szakaszosan elkerítik a jobb oldali sávot a Szarvas tértől a Sarló utcáig kábelfektetés miatt - írja a BKK Info.
07.02. 08:35
Ittlakunk.hu
Azt ígérik, nem rúgnak ki pénztárost az új jegyautomaták miatt
Azt ígérik, nem rúgnak ki pénztárost az új jegyautomaták miatt
A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) hamarosan automaták segítségét veszi majd igénybe jegypénztárosok helyett. Máshol is egyre több az automata.
07.02. 07:20
Metropol.hu
Átszállás nélkül utazhatnánk a Kertvárosból a belvárosba
A testület egyetértett a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) Zrt. által elkészített Balázs Mór-terv - Budapest középtávú közlekedésfejlesztési stratégiája 2014-2030 - munkaanyagában megfogalmazott...
07.01. 13:00
Ittlakunk.hu
Megépülhet az aquincumi híd?
A testület egyetértett a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) Zrt. által elkészített Balázs Mór-terv - Budapest középtávú közlekedésfejlesztési stratégiája 2014-2030 - munkaanyagában megfogalmazott...
07.01. 08:27
Ittlakunk.hu
A 2-es villamos a Dagályig, a 3-as az Árpád hídig járna?
A testület egyetértett a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) Zrt. által elkészített Balázs Mór-terv - Budapest középtávú közlekedésfejlesztési stratégiája 2014-2030 - munkaanyagában megfogalmazott...
07.01. 08:21
Ittlakunk.hu
Ötéves tervvel kampányol a BKK
Hosszabb villamos- és metróvonalak, új hidak, S-Bahn rendszer szerepel a leporolt óhajlistán, amiben a forint szó nem nagyon szerepel. Álmodozzon velünk!
07.01. 07:56
Index.hu
Akár villamossal is utazhatunk az Astoriától Újpalotára?
A testület egyetértett a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) Zrt. által elkészített Balázs Mór-terv - Budapest középtávú közlekedésfejlesztési stratégiája 2014-2030 - munkaanyagában megfogalmazott...
07.01. 07:21
Ittlakunk.hu
BKK: indulhat a 3-as metró felújításának tervezése
Határidőre, vagyis július 8-ára lezárhatja a BKK a 3-as metró felújításához kapcsolódó tervezői tendert a Fővárosi Közgyűlés hétfői döntése után. A képviselők úgy határoztak, hogy a rendelkezésére álló 635 millió forint uniós forrást további 1,2 milliárd forinttal egészíti ki. A BKK szerint a tender határidejének betartása garantálja a metrófelújítás tervezésére biztosított uniós források sikeres felhasználását.
07.01. 01:15
Hvg.hu
Így alakítanák át Budapest közlekedését
Budapest — Új villamos- és metróvonalak, új járművek és környezetbarátabb közlekedés látomása rajzolódik ki a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) legújabb stratégiájából, ami az elkövetkező 16 év grandiózus terveit taglalja.
06.30. 20:17
Blikk.hu
Jóváhagyták a 3-as metró felújításának előkészítését
Ha a BKK július 8-ig nem köti meg a tervezői szerződést, úgy a 635 millió forintos uniós támogatás is elvész.
06.30. 10:59
Nepszava.hu
Újra teljes vonalán jár a kisföldalatti
Az 1-es villamos felújításának kivitelezője a BKK, a BKV és a kivitelezést felügyelő mérnökszervezet szakmai felügyelete mellett, speciális gyorsított technológiával, folyamatos, hétvégi munkával állította helyre a csütörtökön megsérült födémet, a költségeket a kivitelező állta
06.30. 10:00
Gondola.hu
Útszűkület a Pók utcában
A Pók utca Nánási út felé vezető oldalán szakaszosan a fél útpályát lezárják útátvágás miatt a mai napon 19 óráig - írja a BKK Info.
06.30. 08:22
Ittlakunk.hu
Sci-fit rendez Budapesten a BKK
Kiváncsi, milyen lesz a főváros 2030-ban? Új hidak, 5-ös metró, belvárosig közlekedő HÉV-ek. Már most kezdjen el edzeni a biciklizésre.
06.30. 07:52
Index.hu
Újra teljes vonalán jár a kisföldalatti
Hétfőtől újra teljes vonalán jár a kisföldalatti, miután helyreállították a Mexikói úti végállomás közelében korábban megsérült födémet - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) vasárnap este az MTI-vel.
06.30. 06:35
Profitline.hu
Újra teljes vonalán jár a kisföldalatti
Hétfőtől újra teljes vonalán jár a kisföldalatti, miután helyreállították a Mexikói úti végállomás közelében korábban megsérült födémet - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) vasárnap este az MTI-vel.
06.29. 23:10
Mno.hu
Kisföldalatti: újra teljes vonalon
Hétfőtől újra teljes vonalán jár a kisföldalatti, miután helyreállították a Mexikói úti végállomás közelében korábban megsérült födémet – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) vasárnap este az MTI-vel.
06.29. 22:35
168ora.hu
Hétfőtől újra végig jár a kisföldalatti
Speciális gyorsított technológiával helyreállították a hétvégén a kisföldalatti csütörtökön megsérült födémjét, így hétfőn reggeltől már ismét teljes vonalon közlekedhet a járat - írja a BKK. A 74A-s...
06.29. 22:12
Ittlakunk.hu
Hidroplán állomás a mostani BKK-hajóállomás helyén
Azt gondoltátok, hogy a Szent Gellért téri hajóállomás a BKK találmánya? Hát nem. A fenti kép 1925-ben készült, s mint tanúsítja, már akkor is volt kikötő ezen a helyen. Igaz, kicsit más közlekedési...
06.29. 16:55
Ittlakunk.hu
Újra teljes vonalon jár a 2-es metró
Újra teljes vonalon jár a 2-es metró - közölte a Budapesti Közlekedési Központ a Facebook-oldalán szombat délután.
06.28. 16:15
Inforadio.hu
Füst miatt nem járt a 2-es metró
Újra teljes vonalon jár a 2-es metró - közölte a Budapesti Közlekedési Központ a Facebook-oldalán szombat délután.
06.28. 16:08
Metropol.hu
Belefúrtak a földalattiba
Budapest — A kivitelező céggel viteti el a balhét, fizetteti ki a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a kárt a kisföldalatti bezúzott alagútja miatt.
06.27. 21:14
Blikk.hu
Sportolók miatt korlátozzák a forgalmat a Hősök terénél
A főváros több pontján is forgalomkorlátozásokra kell számítani hétvégén a Mozgás éjszakája nevű sportrendezvény miatt – közölte a BKK pénteken.
06.27. 21:05
Hvg.hu
Forgalomkorlátozások lesznek Budapesten
A főváros több pontján is forgalomkorlátozásokra kell számítani a hétvégén a Mozgás éjszakája nevű rendezvény miatt - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel
06.27. 18:35
Gondola.hu
Forgalomkorlátozások Budapesten
A főváros több pontján is forgalomkorlátozásokra kell számítani a hétvégén a Mozgás éjszakája nevű rendezvény miatt - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken.
06.27. 18:11
Inforadio.hu
Forgalomkorlátozások lesznek Budapesten
A főváros több pontján is forgalomkorlátozásokra kell számítani a hétvégén a Mozgás éjszakája nevű rendezvény miatt - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel.
06.27. 18:09
Nol.hu
A Nagy Lajos király útján folytatódik a felújítás
Újabb szakaszához érkezik a fővárosi 3-as villamos vonalának felújítása: szombattól a Nagy Lajos király útján, az Örs vezér tere és a Bosnyák tér között folytatódik - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel.
06.27. 17:58
Stop.hu
Megint lezárja a ferihegyi gyorsforgalmi utat a BKK
A Sibrik Miklós úti felüljáró átépítése miatt a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) ismét lezárja a ferihegyi gyorsforgalmi utat a Kőbánya-Kispest metróvégállomás térségében.
06.27. 11:45
Hvg.hu
Megérkeztek Budapestre a BKK csíkos buszai - fotó
Megérkeztek Budapestre az újabb Van Hool New AG 300 típusú, alacsonypadlós csuklós autóbuszok - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK). Korábban azt írták, a hollandiai Utrechtből érkező használt csíkos buszok égszínkékre fényezése már júliusban elkezdődhet.
06.27. 11:45
Hvg.hu
Egy hétig is eltarthat a kisföldalatti javítása, maradnak a buszok
Körülbelül egy héten át pótlóbuszok közlekednek az 1-es metró vonalán az Oktogon és a Mexikói út között - közölte csütörtök este a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).
06.27. 11:45
Hvg.hu
Így változik a közlekedés, amíg helyrehozzák a kisföldalattit
Körülbelül egy héten keresztül járnak pótlóbuszok a kisföldalatti helyett az Oktogon és a Mexikói út között - közölte a BKK. A szerelvények csak a Vörösmarty tér és az Oktogon között járnak, mert az...
06.27. 07:31
Ittlakunk.hu
BKK: a kivitelező hibája okozhatta a kisföldalatti födémjének sérülését
Az esetet a BKK és a BKV a kivitelezővel közösen vizsgálja.
06.26. 22:58
Nepszava.hu
Ezért omlott be a kisföldalatti
Az elsődleges vizsgálatok szerint kivitelezői hiba okozta a kisföldalatti födémjének sérülését, amely miatt csütörtöktől várhatóan egy hétig pótlóbuszok közlekednek az Oktogon és a Mexikói út között – tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-t.
06.26. 22:18
168ora.hu
Megérkeztek Budapestre a BKK csíkos buszai - fotó
Megérkeztek Budapestre az újabb Van Hool New AG 300 típusú, alacsonypadlós csuklós autóbuszok - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK). Korábban azt írták, a hollandiai Utrechtből érkező használt csíkos buszok égszínkékre fényezése már júliusban elkezdődhet.
06.26. 22:05
Hvg.hu
Egy hétig is eltarthat a kisföldalatti javítása, maradnak a buszok
Körülbelül egy héten át pótlóbuszok közlekednek az 1-es metró vonalán az Oktogon és a Mexikói út között - közölte csütörtök este a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).
06.26. 22:05
Hvg.hu
Nem téved, tényleg ritkábban jár a 3-as metró
"Megnövekedett menetidővel" közlekedik ma a 3-as metró egészen az éjszakai üzemzárásig - közölte a Facebookon a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).
06.26. 22:00
Hvg.hu
Reagált a BKK: a kivitelező hibája miatt szakadt be a metró
Ahogy arról korábbi cikkünkben beszámoltunk az M1-es metró vonalán a Hungária körútnál az 1-es villamos felújításával kapcsolatos munkálatok miatt megsérült a kisföldalatti födémje. Az esettel...
06.26. 21:35
Portfolio.hu
Zárva lesz a hétvégén a ferihegyi gyorsforgalmi
Zárva lesz a hétvégén a ferihegyi gyorsforgalmi
Szombaton reggel 6 órától vasárnap este 10-ig teljesen Budapesti Közlekedési Központ (BKK) ismét lezárja a gyorsforgalmi utat.
06.26. 18:40
Hir24.hu
Ismét lezárja a BKK a ferihegyi gyorsforgalmi utat Kőbánya-Kispestnél
A Sibrik Miklós úti felüljáró átépítése miatt a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) ismét lezárja a ferihegyi gyorsforgalmi utat a Kőbánya-Kispest metróvégállomás térségében.
06.26. 18:18
Inforadio.hu
Megint lezárja a ferihegyi gyorsforgalmi utat a BKK
A Sibrik Miklós úti felüljáró átépítése miatt a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) ismét lezárja a ferihegyi gyorsforgalmi utat a Kőbánya-Kispest metróvégállomás térségében.
06.26. 17:30
Hvg.hu
Megsérült a kisföldalatti födémje, pótlóbuszok járnak, gigadugó lehet
Csak a Vörösmarty tér és az Oktogon megálló között jár a kisföldalatti, mert a Hungáriánál megsérült az alagút födémje. Az utasokat a kieső részen pótlóbuszok viszik – közölte a BKK csütörtökön kora délután.
06.26. 17:20
Hvg.hu
Megsérült a födém, leállt a kisföldalatti
Megsérült a födém, leállt a kisföldalatti
Műszaki ok miatt csak a Vörösmarty tér és az Oktogon között jár az M1-es metró, közölte honlapján a BKK. pótlóbuszok viszik az utasokat.
06.26. 15:40
Borsonline.hu
Rövidített útvonalon jár a kisföldalatti
Műszaki okok miatt csak a Vörösmarty tér és az Oktogon között közlekedik várhatóan több napig a kisföldalatti Budapesten - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel csütörtökön.
06.26. 15:31
Inforadio.hu
Frissítve: Kerüljétek el a Kacsóh Pongrácz úti felüljáró környékét – a kisföldalatti is csak félútig jár
A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) közleménye szerint a Hungária körútnál az 1-es villamos felújításával kapcsolatos munkálatok során megsérült a kisföldalatti födémje. Az esetet a BKV és a BKK a...
06.26. 15:28
Ittlakunk.hu
Rövidített útvonalon jár a kisföldalatti
Műszaki okok miatt csak a Vörösmarty tér és az Oktogon között közlekedik várhatóan több napig a kisföldalatti Budapesten – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel csütörtökön.
06.26. 14:56
Mno.hu
Rövid útvonalon jár a kisföldalatti
Műszaki okok miatt csak a Vörösmarty tér és az Oktogon között közlekedik várhatóan több napig a kisföldalatti Budapesten – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel csütörtökön.
06.26. 14:42
168ora.hu
Leállt a metró - több napig buszok közlekednek
Műszaki okok miatt csak a Vörösmarty tér és az Oktogon között közlekedik várhatóan több napig a kisföldalatti Budapesten - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel csütörtökön. Az ok: ... ...
06.26. 14:31
Napi.hu
 Fehér Merci karambolozott a 14-es villamossal Angyalföldön - fotó
Fehér Merci karambolozott a 14-es villamossal Angyalföldön - fotó
Villamossal ütközött össze egy autó szerdán a XIII. kerületben, a Béke utcában, emiatt a 14-es villamosokat egy szakaszon buszokkal pótolják - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) fődiszpécsere.
06.25. 17:50
Hvg.hu
Kifakult a BKK hőpapíros bérlete
Ne fogdossa sokat, ne mossa PVC lágyítószerrel, ha nem akar ön is így járni!
06.25. 17:14
Index.hu
Villamossal ütközött egy személyautó Budapesten
Villamossal ütközött össze egy személyautó szerdán Budapest XIII. kerületében, a Béke utcában, emiatt a 14-es villamosokat egy szakaszon buszokkal pótolják - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) fődiszpécsere az MTI-vel.
06.25. 16:53
Inforadio.hu
Ezért állt a 78-as troli - hát ezért még lehet, hogy sokat fog
Kedden reggel körülbelül 2 órán keresztül pótolták a 78-as trolit a Bethlen Gábor tér és a Lövölde tér között a fenti képen látható helyzet miatt. A fotóhoz azt írta a BKK, hogy "egy...
06.24. 12:18
Ittlakunk.hu
Újabb két taxitársaság bukta az engedélyt
Újabb két taxitársaság bukta az engedélyt
Visszavonta a Tele 5 Taxi Hungary Kft. és a Reklámtaxi Kft. előzetes igazolását a fővárosi taxirendeletben előírt pénzügyi feltételek hiánya miatt a BKK.
06.24. 11:10
Piacesprofit.hu
 Fotó: Pofátlanul parkoló autó miatt kellett pótlóbuszokat indítani Budapesten
Fotó: Pofátlanul parkoló autó miatt kellett pótlóbuszokat indítani Budapesten
A 78-as trolibusz helyett a Bethlen Gábor tér és a Lövölde tér megálló között pótlóbuszok közlekedtek, mert a Nefelejcs utcában egy szabálytalanul parkoló jármű akadályozta a forgalmat – írta Facebook-oldalán a BKK reggel negyed 8 körül. Végül fél 9 körülre állt helyre a forgalom.
06.24. 09:30
Hvg.hu
Elúszhat a Széll Kálmán tér átépítési támogatása
Az Index értesülése szerint a BKK közérdekre hivatkozva azt kéri a Közbeszerzési Döntőbizottságtól (KDB), hogy egy folyamatban lévő eljárás ellenére engedélyezze a Széll Kálmán tér felújítására...
06.24. 07:20
Ittlakunk.hu
Harmadik trolitender: kódolt sikertelenség?
Harmadik trolitender: kódolt sikertelenség?
A BKK által kért járművek túlsúlyos monstrumok lennének.
06.24. 06:39
Nol.hu
2012-ben vásárolt jegyért büntetne a BKK
2012-ben vásárolt jegyért büntetne a BKK
2012 decemberében vett a BKK egyik jegypénztárában jegytömböt egy tanárnő. A gyűjtőn és a jegyeken nincs feltüntetve az érvényesség, a BKK szerint viszont csak tavaly decemberig lehetett volna felhasználni azokat – írja a Blikk.
06.24. 01:40
Hir24.hu
Max Taxi: a BKK elfogadta a minősítés utáni kérelmet
A Max Taxi brand új tulajdonosa benyújtotta a minősítés utáni kérelmet, amelyet a BKK elfogadott - közölte a fuvarszervező cég hétfőn az MTI-vel arra reagálva, hogy a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) visszavonta a Max Taxi előzetes igazolását, amely a működéséhez szükséges.
06.24. 01:20
Profitline.hu
Két fővárosi taxitársaságnak ugrott az engedélye
Elektronikus levélben vonta vissza két fővárosi taxitársaság működési engedélyét a Budapesti Közlekedési Központ pénzügyi hiányosságokra hivatkozva. Egyelőre mindkét fuvarszervező cég dolgozik tovább. A döntés a velük szerződésben álló taxisokat is érinti. Költségmentesen átmehetnek másik céghez, de a Tele 5 és a Max Taxi reklámjait el kell távolítaniuk az autójukról.
06.23. 21:28
Mno.hu
Lejárt jegy: nincs igaza a BKK-nak?
Budapest — Megbüntetné az ellenőr Murányi Mariant (48), ha ezt a jegyet mutatná fel.
06.23. 20:52
Blikk.hu
A BKK visszavonta két taxitársaság működéshez szükséges engedélyét
A tavaly szeptemberben életbe lépett fővárosi taxirendeletben előírt pénzügyi feltételek - legalább 50 millió forint tőke - hiánya miatt a Budapesti Közlekedési Központ június 19-étől visszavonta a Tele 5 Taxi Hungary Kft.
06.23. 20:35
Budapestinfo.eu
"Vértócsa volt a feje alatt" - Lecsúszdázott a Blaha mozgólépcsőjén egy részeg angol
Az ittas brit a BKK szerint nem sérült meg súlyosan, de azért mentőt hívtak hozzá. A szemtanú szerint rémület ült a turista arcán, amikor már a mozgólépcső alsó harmadánál járt.
06.23. 19:45
Hvg.hu
Megint egy vágányon fog közlekedni a HÉV a hétvégén
Június 28-án szombaton 7 órától június 29-én 19 óráig a H5-ös hév Csillaghegy és Békásmegyer között egy vágányon közlekedik - írja a BKK.
06.23. 18:02
Ittlakunk.hu
Max Taxi: A BKK elfogadta a minősítés utáni kérelmet
A Max Taxi brand új tulajdonosa benyújtotta a minősítés utáni kérelmet, amelyet a BKK elfogadott – közölte a fuvarszervező cég hétfőn az MTI-vel arra reagálva, hogy a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) visszavonta a Max Taxi előzetes igazolását, amely a működéséhez szükséges.
06.23. 17:55
168ora.hu
Max Taxi: a BKK elfogadta a minősítés utáni kérelmet
A Max Taxi brand új tulajdonosa benyújtotta a minősítés utáni kérelmet, amelyet a BKK elfogadott - közölte a fuvarszervező cég hétfőn az MTI-vel arra reagálva, hogy a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) visszavonta a Max Taxi előzetes igazolását, amely a működéséhez szükséges.
06.23. 17:51
Inforadio.hu
Visszavonta a Tele 5 Taxi és a Max Taxi engedélyét a BKK
A pénzügyi feltételek hiánya miatt a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) visszavonta a Tele 5 Taxi és a Max Taxi előzetes igazolását, amely a működésükhöz szükséges.
06.23. 15:45
Profitline.hu
Nem ért egyet a BKK döntésével a Tele 5 Taxi
A Tele 5 Taxi nem ért egyet a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) hétfői döntésével, amellyel visszavonta a társaság működéséhez szükséges előzetes igazolását - mondta Pásztor György ügyvezető igazgató hétfőn az MTI-nek.
06.23. 15:45
Profitline.hu
Visszavonták két taxitársaság engedélyét
Visszavonták két taxitársaság engedélyét
A pénzügyi feltételek hiánya miatt a BKK visszavonta a Tele 5 Taxi és a MAX TAXI működéséhez szükséges engedélyt.
06.23. 15:25
Fn24.hu
Nem szállíthatnak a taxicégek
  A pénzügyi feltételek hiánya miatt a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) visszavonta a Tele 5 Taxi és a Max Taxi előzetes igazolását, amely a működésükhöz szükséges. A Tele 5 Taxi nem ért egyet a BKK döntésével.  
06.23. 14:49
Mmonline.hu
 Visszavonta a BKK a Tele 5 Taxi és a Max Taxi engedélyét
Visszavonta a BKK a Tele 5 Taxi és a Max Taxi engedélyét
A Budapesti Közlekedési Központ visszavonta a Tele 5 Taxi Hungary Kft. és a Reklámtaxi Kft. működéséhez szükséges engedélyt a fővárosi taxirendeletben előírt pénzügyi feltételek hiánya miatt – közölték hétfő délelőtt.
06.23. 14:35
Hvg.hu
Két fővárosi taxiscéget állított le a BKK
A Tele 5 Taxi nem ért egyet a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) hétfői döntésével, amellyel visszavonta a társaság működéséhez szükséges előzetes igazolását – mondta Pásztor György ügyvezető igazgató hétfőn az MTI-nek.
06.23. 13:58
168ora.hu
Visszavonták két taxis cég engedélyét
Visszavonták két taxis cég engedélyét
A pénzügyi feltételek hiánya miatt a Budapesti Közlekedési Központ visszavonta a Tele 5 Taxi és a Max Taxi működéséhez szükséges előzetes igazolását.
06.23. 13:40
Metropol.hu
Visszavonta a Tele 5 Taxi és a Max Taxi engedélyét a BKK
A pénzügyi feltételek hiánya miatt a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) visszavonta a Tele 5 Taxi és a Max Taxi előzetes igazolását, amely a működésükhöz szükséges.
06.23. 13:05
Stop.hu
Egy sávot lezárnak az M3-as kivezető szakaszán!
Mától az M3-as autópálya fővárosi kivezető szakaszán zajvédő falat építenek a körvasútsori felüljáró előtt, a zuglói oldalon, ezért a külső sávot lezárják - írja a BKK Info. A városhatár irányában, a...
06.23. 13:00
Ittlakunk.hu
Csatornaépítés miatt csak a Jászai tér felé járható a Pozsonyi út egy szakaszon!
Egyirányúsítják mától a Pozsonyi utat a Szent István park és a Radnóti Miklós utca között a Jászai Mari tér felé, mert átépítik a csatornát. Kifelé a Hollán Ernő utcán lehet kerülni - írja a BKK Info.
06.23. 12:00
Ittlakunk.hu
Vége a Tele 5- és a Max Taxinak? - Bevonta az engedélyt a BKK
Az előzetes engedélyt június 19-étől vonta vissza a BKK.
06.23. 11:56
Nepszava.hu
Taxistársaságok engedélyét vonta be a BKK
Az előzetes engedélyt június 19-étől vonta vissza a BKK.
06.23. 11:56
Nepszava.hu
A BKK visszavonta két taxitársaság engedélyét
A Budapesti Közlekedési Központ visszavonta a Tele 5 Taxi Hungary Kft. és a Reklámtaxi Kft. előzetes igazolását a fővárosi taxirendeletben előírt pénzügyi feltételek hiánya miatt. Budapesten korábban...
06.23. 11:47
Portfolio.hu
Leszámolnak a Max taxival és az új Tele5-tel
Visszavonta a Max Taxi és az új Tele 5 működési engedélyét a BKK, mert a tőkéjük nem érte el az 50 millió forintot. A taxisoknak más társaságot kell keresniük, addig nem is dolgozhatnak.
06.23. 11:45
Nol.hu
Visszavonták a Tele 5 Taxi és a MAX TAXI működési engedélyét
A Budapesti Közlekedési Központ visszavonta a Tele 5 Taxi Hungary Kft. és a Reklámtaxi Kft
06.23. 11:39
Gondola.hu
Így lehet Kőszeg kreatív város
Nagyszabású fejlesztésekre készül Kőszeg. A következő évek célja a kreatív város megvalósítása, számos infrastrukturális és kulturális beruházással. Mini Oxford és második Szentendre készül a határon? A projekt, amelynek elindításához a kormány idén tavasszal másfél millárd forint támogatást biztosított, a KRAFT (Kreatív város – fenntartható vidék) nevet viseli. Ebből a támogatásból indul a nulladik ütem, amelyben felújítják a Művészetek Házát, a Zwingert (Öregtorony), az Európa Házat és a Chernel utcát (itt leginkább a vizesedést kell kiiktatni). Ezek a fejlesztések 2015 végéig készülnek el. A projekt további ütemeit uniós forrásokból kívánják finanszírozni.A KRAFT alapjait Miszlivetz Ferenc professzor és munkatársai dolgozták ki, általánosan, tehát nem magára Kőszegre kitalálva, azonban a város lehet az első, ahol meg is valósul. Vagyis nem csak kreatív város, hanem mintaváros is lehet Kőszeg. Idén év elején a kormánynak küldött előterjesztést is a Miszlivetz-csapat állította össze. Konkrét tervekről is volt szó a legutóbbi KRAFT-fórumon az Európa Házban. Piac Korszerűsítik a piacot: vásárcsarnok és parkolóház épül, és rendezik a környék közlekedését, a teret megnyitják a Kiss János utca felé. Ezzel egyidejűleg a tűzoltóságot a Liszt Ferenc utca 30. szám alatt helyezik el. Gyöngyös-rehabilitáció Az első fázishoz tartozik a Gyöngyös-rehabilitáció is. Ennek keretében felújítják a patakon átívelő hidakat, és egy új gyalogos-kerékpáros hidat is építenek, az Auguszt János utca folytatásában. Csónakázó-tó és környéke A távolabbi jövőre vonatkozó tervek közt szerepel, hogy a Csónakázó-tó környékét rekreációs területként fejlesztik, az Eitner-malomban "Csodák Palotáját" létesítenek, áthelyezik a buszpályaudvart, rendezik a bútorszövetgyár mögötti területet, a Petőfi teret, és napirenden van a Kőszegről ma nagyon hiányzó városi strand és sportcsarnok gründolása is. Abért-tó Amint a város megszerzi az Abért-tó (lánykori nevén lukácsházi víztározó) vízfelületének és közvetlen környezetének tulajdonjogát, ott egy egymilliárdos rekreációs-turisztikai fejlesztés indulhat. Pannon Irodalom Háza Múzeum és kutatói műhely lehet a Pannon Irodalom Háza. Vasi irodalmi emlékhely létrehozását már a hetvenes években szorgalmazta Pete György az Életünk szerkesztőségében. A 2000-es években megvalósult a Vas megyei irodalmi emlékút, de a múzeumról szóló tervek csak tervek maradtak – annak ellenére, hogy még a kiállítások forgatókörnyvét is megtervezték, mikor egy ideig Kőszegen székelt az Életünk. Ha Vas megye és irodalom, akkor elsősorban Berzsenyi Dániel és Weöres Sándor. Kőszegen rögtön hozzáírhatjuk Ottlik Géza, Pilinszky János, Kristóf Ágota nevét, és még számosat, akiknek munkásságát bemutatná a Pannon Irodalom Háza. A kutatócsoport (amely Kristóf Ágota Műhely munkacímen fut) működésére, a kutatási területekre vonatkozó elképzelések is készen vannak már két éve. Múzeum az árvaházban A Városi Múzeum, aminek a régi jegyzőkönyvek tanúsága szerint már alapításakor sem volt rendes épülete, a huszonöt éve üresen álló egykori árvaházban találhat végre otthonra. A Hefele Menyhért tervei alapján átépített épület elég nagy, szép, a belvárosban van és van parkja, így hangulatában olyasféle lehet majd, mint a Nemzeti Múzeum.A kőszegieké, a közösségé lehetne a múzeum, nagy hangsúlyt fektetve a gyerekekre, akiknek egy fél emelet állna rendelkezésükre, interaktív oktatótérként. Ez a múzeum nem zárna be este hatkor, élettel töltenék meg a falakat, hasonlóan, mint amilyen a Szépművészetiben nagy sikerrel futó Múzeum Plusz sorozat (csütörtökönként késő estig vannak előadások, jazzkoncertek, egyebek). A múzeumban megférne az állandó és időszaki kiállításokon túl egy digitális archívum illetve a helyi értéktár. Evangélikus élménytorony A reformáció 500. évfodulójára, 2017-re készülhet el az evangélikus élménytorony. A gyülekezet a 20. század elején kezdte szorgalmazni, hogy építsenek új templomot. Közbejött az I. világháború, de a 20-as években már megvoltak a tervek. A tornyot 1930-ban avatták fel, de mellé tervezett templom sosem készült el. A toronyból, amelyet külsőleg öt évvel ezelőtt már felújítottak, páratlan kilátás nyílik a városra. Az építmény alkalmas arra, hogy beépítsenek egy liftet. Nem csak kilátó, múzeum is lehet majd egyben. Kortárs művészeti központ a Bálházban A Bálházban hozhatnak létre egy kortárs művészeti központot. Ez is több funkciós intézmény lehet: időszaki kiállításokat szerveznének, emlékszobákat rendeznének kőszegi vagy kőszegi kötődésű képzőművészeknek (első körben Bartha László, Tornay Endre András és Kodolányi László neve hangzott el a témában tartott fórumon), és kutatói tevékenységeket is kapcsolnának hozzá. Jól megférne a városban egy – akár nemzetközi – művésztelep is. A Bálháztól nem idegen a művészeti funkció: a 18. század végén épület házban a bálok mellett német és magyar nyelvű színházi előadásokat tartottak, koncertezett itt Liszt Ferenc, az 1910-es évektől egészen a század végéig itt működött a mozi. Holisztikus központ a bionemezgyárból Hogy pontosan mi zajlik majd a bionemezgyárban, az még nagyon képlékeny, mindenesetre a budapesti Design Terminál egyhetes tábort szentel júliusban a témának. Ennek résztvevői – felsőfokú tanulmányaikat végző diákok és frissdiplomások – előtt az a feladat áll majd, hogy találják ki, milyen fizikai megoldásokra van szükség egy holisztikus központ létrehozásához. A fórumon Bakos Maxim projektmenedzser azt mondta, esténként szívesen látják majd az érdeklődőket, mindazokat, akiknek ötleteik vannak a témában. A cél az, hogy az elhanyagolt ingatlanból olyan intézmény jöjjön létre, amely többféle funkcióra alkalmas. A residency program az egyik, amit említettek: ösztöndíjas kutatók érkezhetnének a városba fél éves, egy éves időtartamra, akik az egykori nemezgyárban nem csak dolgoznának, de ott is laknának. Zsinagóga Pont kerülhet a zsinagóga hányattatott sorsának végére is. Ez a projekt külön büdzséből fut: a holokauszt-emlékév egyik kiemelt programja a kőszegi zsinagóga rekonstrukciója. Az állam idén év elején megvásárolta az épületet, a felújítás egyelőre csak terv, még az állagmegóvásra koncentrálnak.Tudásközpont Miszlivetz Ferenc vezette kutatócsoport által már 2012-ben kidolgozott koncepció központi eleme egy új típusú tudásközpont létrehozása. A Pannon Egyetemmel partneri együttműködésben hamarosan megkezdi munkáját Kőszegen a Centre for Advanced Studies (felső szintű tanulmányok központja), amely elismert hazai és külföldi kutatók részvételével újszerűen kapcsolja össze az elméleti és gyakorlati kérdéseket, hidakat építve a különböző tudományágak között. És a közlekedés? Nem kicsit szab gátat az álmoknak a közlekedési helyzet. Vasút csak Szombathely felé van, a helyi sbuszhálózatot kinyírta a Vasi Volán. Az aktuális közúti fejlesztések térképén se szerepel Kőszeg, illetve a 87-es út. Az osztrák úthálózat-fejlesztési tervben viszont szerepel az S31-es gyorsforgalmi út meghosszabbítása a magyar határ felé, Rőtfalváig (Rattersdorfig). Ez egy körülbelül tíz kilométeres szakaszt jelent, építését az osztrákok idén augusztusban kezdhetik meg. A munkálatok két évig tartanak majd, az építkezés költsége 37 millió euró, amit állami forrásból finanszíroznak. KőszegVas megyeHelyi gazdaság
06.23. 07:53
Alon.hu
Bezár a BKV Földalatti Vasúti Múzeuma a Deák téren
A BKK új, Deák Ferenc téri ügyfélközpontjának kivitelezési munkáinak időtartamára vasárnaptól a tervek szerint három hónapra bezár a BKV Deák téri múzeuma, a Földalatti Vasúti Múzeum.
06.22. 07:08
Inforadio.hu
Öt múzeumi járatot indít éjjel a BKK
Öt múzeumi járatot indít a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szombat éjjel, a Múzeumok éjszakáján a rendezvényhelyszínek közötti közlekedésre.
06.21. 13:27
Inforadio.hu
Öt múzeumi járatot indít a BKK szombat éjjel
Rendezvényhelyszínek között közlekednek a BKK járatai szombaton 18 órától vasárnap hajnali fél háromig
06.21. 09:08
Gondola.hu
A BKK a kivitelezői szerződés engedélyezését kéri a KDB-től
Az Index információi szerint a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) közérdekre hivatkozva azt kéri a Közbeszerzési Döntőbizottságtól (KDB), hogy egy folyamatban lévő eljárás ellenére engedélyezze a Széll Kálmán tér felújítására vonatkozó szerződés megkötését a pályázat nyertesével.
06.20. 20:20
Profitline.hu
 Csíkos buszokat vett a BKK – fotók
Csíkos buszokat vett a BKK – fotók
Újabb 25 alacsonypadlós autóbusz érkezik ősszel Budapestre, most a hollandiai Utrechtből – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK). Az egyelőre csíkos buszokat júliustól kezdhetik átfesteni.
06.20. 19:25
Hvg.hu
Újabb uniós milliárdok kerültek veszélybe
Közérdek miatt a kivitelezői szerződés engedélyezését kéri a BKK a Közbeszerzési Döntőbizottságtól a Széll Kálmán tér felújítása ügyében. A tender eredményét ugyanis megtámadta a vesztes résztvevő. Az ... ...
06.20. 15:32
Napi.hu
Egyre nagyobb veszélyben a Széll Kálmán tér felújítása
Közérdek miatt a kivitelezői szerződés engedélyezését kéri a BKK a Közbeszerzési Döntőbizottságtól a Széll Kálmán tér felújítása ügyében, miután a tender eredményét ugyanis megtámadta a vesztes...
06.20. 15:05
Portfolio.hu
Korlátozzák a forgalmat a Puskás Ferenc Stadionnál
Augusztus elejéig az 1-es villamosvonal felújítása miatt több módosítás is lesz a BKK-nál.
06.20. 14:45
Metropol.hu
Öt múzeumi járatot indít a BKK szombat éjjel
Készül a BKK a Múzeumok Éjszakájára: nosztalgiavillamos a Hűvösvölgybe, közvetlen busz a Ludwig Múzeumig és az Aquincumi Múzeumig, belvárosi buszjárat és a többi.
06.20. 14:40
Hvg.hu
Veszélyben a Széll Kálmán tér felújítása
A kivitelezői tender vesztese megtámadta az eredményt, a BKK kivételezésért könyörög a KDB-nél.
06.20. 14:18
Index.hu
47 új villamos érkezhet jövő tavaszra a fővárosba
Összesen 47 új villamos érkezhet jövő tavaszra a fővárosba, őszre pedig akár forgalomba is állhatnak - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön az MTI-vel.
06.20. 11:05
Profitline.hu
Új villamosokkal erősít Budapest
Összesen 47 új villamos érkezhet jövő tavaszra a fővárosba, őszre pedig akár forgalomba is állhatnak - közölte a Budapesti Közlekedési Központ
06.20. 09:33
Gondola.hu
Útszűkület a Flórián térnél
A Flórián térnél a Pacsirtamező utcából csak egy sávon lehet az Árpád hídra kanyarodni szegélyépítés miatt - írja a BKK Info.
06.20. 08:54
Ittlakunk.hu
Megint rendesen jár az 1-es villamos
Kijavította a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az 1-es villamos felújítása után talált üreget a Honvédkórháznál, így péntektől újra a Lehel utcáig közlekednek a szerelvények a vonalon a Bécsi úti végállomástól.
06.20. 06:09
Stop.hu
Péntektől újra a Lehel utcáig jár az 1-es villamos
Kijavította a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az 1-es villamos felújítása után talált üreget a Honvédkórháznál, így péntektől újra a Lehel utcáig közlekednek a szerelvények a vonalon a Bécsi úti...
06.20. 05:00
Ittlakunk.hu
Ősszel már utazhatunk a használt holland buszokkal
Újabb használt buszokat vesz a BKV a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) által biztosított forrásból, az ősszel alacsonypadlós Van Hool csuklós buszok állhatnak forgalomba a fővárosban.
06.19. 22:00
Mno.hu
Újabb használt buszokat vesz a BKV
Újabb használt buszokat vesz a BKV a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) által biztosított forrásból, az ősszel alacsonypadlós Van Hool csuklós buszok állhatnak forgalomba a fővárosban.
06.19. 20:55
Profitline.hu
Újabb használt buszokat vesz a BKV
Újabb használt buszokat vesz a BKV a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) által biztosított forrásból, az ősszel alacsonypadlós Van Hool csuklós buszok állhatnak forgalomba a fővárosban.
06.19. 20:02
Inforadio.hu
 Már nem mindenhol rázkódnak az autók a Jászberényi úton – fotók
Már nem mindenhol rázkódnak az autók a Jászberényi úton – fotók
Befejezték a X. kerületi Jászberényi út felújítását az Élessarok és a Maglódi út között – közölte a BKK. Csaknem 450 méter hosszon új burkolatot építettünk, ahol kellett, az egész pályaszerkezetet kicserélték és forgalomtechnikai beavatkozásokat végeztek. A zebráknál lesüllyesztették a szegélyeket, és úgynevezett taktilis elemeket építettek be, amelyek a vakok és gyengénlátók tájékozódását segítik. A felújítást a Kőrösi Csoma Sándor út Liget tér és Mádi utca közötti szakaszán folytatják szeptembertől.
06.19. 19:55
Hvg.hu
Senki se keresse péntektől a 80-as trolit
Péntektől egészen augusztus elejéig buszokkal pótolják a teljes vonalon a 80-as és a 80A-s trolibuszokat Budapesten – közölte a BKK.
06.19. 19:55
Hvg.hu
 Betömték az üreget az 1-es villamos új pályája alatt
Betömték az üreget az 1-es villamos új pályája alatt
Péntek délelőtt 10 órától újra a Lehel utcáig járhatnak a fővárosi 1-es villamosok a Vörösvári úti végállomástól. Betömték ugyanis az üreget, ami a Honvédkórháznál keletkezett a nemrég átépített pálya alatt. A sebességkorlátozás megszűnik, és újra akár 50 kilométer/órás sebességgel járhatnak a villamosok – közölte csütörtök este a BKK.
06.19. 19:55
Hvg.hu
Jövő tavaszra megérkezhetnek az új villamosok
Összesen 47 új villamos érkezhet jövő tavaszra a fővárosba, őszre pedig akár forgalomba is állhatnak – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön az MTI-vel.
06.19. 19:48
Mno.hu
Hollandiából jönnek a BKV új használt buszai
Újabb használt buszokat vesz a BKV a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) által biztosított forrásból, az ősszel alacsonypadlós Van Hool csuklós buszok állhatnak forgalomba a fővárosban.
06.19. 19:24
Stop.hu
BKK: jövő tavaszra érkezhetnek az új villamosok Budapestre
Összesen 47 új villamos érkezhet jövő tavaszra a fővárosba, őszre pedig akár forgalomba is állhatnak - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön az MTI-vel.
06.19. 19:21
Inforadio.hu
Újabb használt buszokat vesz a BKV
Újabb használt buszokat vesz a BKV a Budapesti Közlekedési Központ által biztosított forrásból, az ősszel alacsonypadlós Van Hool csuklósbuszok állhatnak forgalomba a fővárosban. [...] Bővebben!
06.19. 18:22
Mandiner.hu
Péntektől újra a Lehel utcáig jár az 1-es villamos Budapesten
Kijavította a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az 1-es villamos felújítása után talált üreget a Honvédkórháznál, így péntektől újra a Lehel utcáig közlekednek a szerelvények a vonalon a Bécsi úti végállomástól.
06.19. 17:56
Inforadio.hu
Huszonöt Van Hool New AG 300 típusú autóbusszal fiatalít a BKV
Huszonöt használt, de kiváló műszaki állapotú Van Hool New AG 300 típusú autóbusz vásárlásáról írt alá szerződést a BKV. A csuklós, alacsonypadlós, Euro 3-as besorolású motorral rendelkező járműveket a Budapesti Közlekedési Központ által biztosított beruházási forrásokból szerzik be, és a tervek szerint már idén ősszel forgalomba állnak.
06.19. 12:38
Budapestinfo.eu
Ha még látni akarja ősz előtt a Földalatti Vasúti Múzeumot, siessen
A BKK új, Deák Ferenc téri ügyfélközpontjának kivitelezési munkáinak időtartamára vasárnaptól a tervek szerint három hónapra bezár a BKV Deák téri múzeuma, a Földalatti Vasúti Múzeum.
06.19. 05:48
Stop.hu
Bezár a BKV Földalatti Vasúti Múzeuma a Deák téren
A BKK új, Deák Ferenc téri ügyfélközpontjának kivitelezési munkáinak időtartamára vasárnaptól a tervek szerint három hónapra bezár a BKV Deák téri múzeuma, a Földalatti Vasúti Múzeum.
06.18. 23:30
Ma.hu
Beszól a BKK-s biztiőr: minek neked ekkora kutya, ha nem bírod el?
A Deák téren történt, hogy a 3-as metróról szálltak volna át ketten két kutyával a Kisföldalattira. A BKV-Figyelőre a sztorit megíró Lívia kutyája 38 kiló, ezért szerette volna, ha leállítják a...
06.18. 23:26
Ittlakunk.hu
Egy időre bezár a Deák Ferenc téri Földalatti Vasúti Múzeum
A Budapesti Közlekedési Központ új, Deák Ferenc téri ügyfélközpontjának építése idejére átmenetileg bezár a Földalatti Vasúti Múzeum – adta hírül a Budapest Portál. A várhatóan három hónapig tartó szünet előtt az intézmény június 22-éig még a megszokott nyitva tartási időben - 10 és 17 óra között - várja látogatóit.
06.18. 23:24
Budapestinfo.eu
Tömik a lyukat az 1-es villamos alatt
Tömik a lyukat az 1-es villamos alatt
Hatalmas, kilenc köbméteres üreg tátong egy hete a villamossín alatt a Róbert Károly körúton. A BKK most javítja a hibát, ami valószínűleg nincs összefüggésben az 1-es villamos felújításával.
06.18. 17:15
Hir24.hu
Bejött a BKK-nak a tarifacsökkentés
Nemhogy esett volna a jegyárbevétel, hanem még nőtt is, nyolc százalékkal több bérletet adnak el.
06.18. 14:26
Index.hu
Három megállót kihagynak a BKK-hajójáratok
A BKK hajójáratai három kikötőben nem állnak meg az alacsony vízszint miatt.
06.18. 11:05
Hvg.hu
A BKK hajójáratai három kikötőben nem állnak meg
A Duna alacsony vízállása miatt a menetrend szerinti fővárosi hajójáratok szerdától három megállót kihagynak - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.
06.18. 08:54
Inforadio.hu
Felújítás felújítás hátán, mégsem lesz dugó a BKK szerint
Júliustól újabb csapások várnak az autósokra.
06.18. 08:33
Index.hu
Három kikötőben nem áll meg a fővárosi hajójárat
A Duna alacsony vízállása miatt a menetrend szerinti fővárosi hajójáratok szerdától három megállót kihagynak – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).
06.18. 07:49
Mno.hu
Változás a BKK hajójáratain - részletek
A Duna alacsony vízállása miatt lépett életbe a döntés.
06.18. 07:19
Hetivalasz.hu
Alacsony a Duna, három megállót kihagynak a BKK-hajók
Június 18-ától, szerdától a D11, D12 és D13-as BKK-hajók sem kötnek ki a Népfürdő utca (Árpád híd), a Meder utca és a Haller utca kikötőkben. A korlátozásra a Duna alacsony vízállása miatt van...
06.17. 23:45
Ittlakunk.hu
 Még két villamosvonalon kapcsolták be a Futárt - fotók
Még két villamosvonalon kapcsolták be a Futárt - fotók
Már a 47-es és a 69-es villamosvonalon is működik az új fővárosi utastájékoztatási rendszer, a Futár - közölte a BKK. Az utasok az utcai kijelzőkön és az állomásokon felszerelt monitorokon láthatják, mikor indulnak, illetve mikor érkeznek a járatok. A villamosokon működő kijelzőkön a pontos idő mellett a következő megálló neve olvasható, valamint műholdas helyzetmeghatározó rendszer segítségével automata hang is bemondja, melyik megálló jön.
06.17. 16:40
Hvg.hu
 BKK: újra 50-nel mehetnek a villamosok az Árpád hídon
BKK: újra 50-nel mehetnek a villamosok az Árpád hídon
Elvégezte a kivitelező a garanciális javítások jelentős része az Árpád hídi új villamospályán. Újra 50 kilométer/órára gyorsíthatnak fel itt a villamosok, de a próbaüzemet még nem fejezték be – olvasható a BKK Facebook-oldalán.
06.17. 16:40
Hvg.hu
Itt lesz az 1-es villamos új végállomása
Megkezdődött az 1-es villamos új, XI. kerületi, ideiglenes végállomásának építése - olvasható a BKK Facebook-oldán. Újabb üteméhez érkezett az 1-es villamos vonalának felújítása: augusztus végéig...
06.17. 08:20
Portfolio.hu
Egyirányúsították a Bécsi út egy szakaszát
A Bécsi utat a Szépvölgyi úttól kifelé egyirányúsították a Nagyszombat utcáig, mert felújítják a csatornát. (A 17-es villamos pályaépítését megelőző közműmunka miatt) - írja a BKK Info.
06.17. 05:45
Ittlakunk.hu
Hétfőn rövidebb időközökre leáll a Sikló
A BKK tájékoztatása szerint délután 5 után kétszer is leáll 10 percre a Sikló.
06.16. 16:40
Hvg.hu
Rosszul lett egy utas, leállították a csepeli HÉV-et
Rosszul lett egy utas a csepeli HÉV-en hétfő reggel, ezért átmenetileg buszok szállították az utasokat – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).
06.16. 11:35
Hvg.hu
 Jobb, ha hétfőn nem ül autóba
Jobb, ha hétfőn nem ül autóba
Rendkívül sok lezárás várható hétfőn Budapesten. Az autósoknak azt tanácsolja a BKK, inkább válasszák a tömegközlekedést.
06.16. 07:00
Hvg.hu
Forgalomkorlátozások lesznek Budapesten
Hétfőn, a Szabadság napján ünnepi rendezvények miatt útlezárások és forgalomkorlátozások lesznek Budapesten, valamint számos tömegközlekedési járat módosított útvonalon közlekedik - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szombaton az MTI-vel.
06.16. 05:15
Inforadio.hu
 Jobb, ha hétfőn nem ül autóba
Jobb, ha hétfőn nem ül autóba
Rendkívül sok lezárás várható hétfőn Budapesten. Az autósoknak azt tanácsolja a BKK, inkább válasszák a tömegközlekedést.
06.15. 21:50
Hvg.hu
Rakpart-lezárás lesz a hétvégén
Lezárják a Budai alsó rakpartot a Rákóczi hídtól a Margit hídig szombat délutántól vasárnap délutánig - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).
06.15. 08:10
Hvg.hu
Lezárják a Németvölgyi út egy részét
Felújítás miatt lezárják augusztus végéig a főváros XII. kerületében található Németvölgyi út egy szakaszát - közölte a Budapesti Közlekedési Központ pénteken.
06.15. 08:10
Hvg.hu
Hétfőn megváltozik több dél-budai villamos menetrendje
Az 1-es villamos vonalának meghosszabbítása miatt hétfőn több dél-budai villamos menetrendje is megváltozik, azt megelőzően, a hétvégén a 18-as, a 41-es és a 47-es villamos rövidített útvonalon jár - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel.
06.14. 19:20
Profitline.hu
Útlezárásos hétkezdésre számíthatnak a fővárosiak
Hétfőn, a Szabadság napján ünnepi rendezvények miatt útlezárások és forgalomkorlátozások lesznek Budapesten, valamint számos tömegközlekedési járat módosított útvonalon közlekedik – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).
06.14. 15:28
Mno.hu
Lezárják a fővárosi Németvölgyi út egy részét
Felújítás miatt lezárják augusztus végéig a főváros XII. kerületében található Németvölgyi út egy szakaszát - közölte a Budapesti Közlekedési Központ pénteken az MTI-vel.
06.14. 08:49
Inforadio.hu
Hétfőtől fél pályán lehet haladni a Németvölgyi úton
Felújítás miatt lezárják augusztus végéig a főváros XII. kerületében található Németvölgyi út egy szakaszát – közölte a Budapesti Közlekedési Központ pénteken az MTI-vel.
06.14. 01:29
Mno.hu
Hétvégére lezárják a budai alsó rakpart egy részét
Lezárják a budai alsó rakpartot a Rákóczi hídtól a Margit hídig szombat délutántól vasárnap délutánig – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.
06.13. 23:48
Mno.hu
Rakpart-lezárás lesz a hétvégén
Lezárják a Budai alsó rakpartot a Rákóczi hídtól a Margit hídig szombat délutántól vasárnap délutánig - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).
06.13. 23:00
Hvg.hu
Lezárják a Németvölgyi út egy részét
Felújítás miatt lezárják augusztus végéig a főváros XII. kerületében található Németvölgyi út egy szakaszát - közölte a Budapesti Közlekedési Központ pénteken.
06.13. 23:00
Hvg.hu
Megváltozik több budapesti villamos menetrendje
Az 1-es villamos vonalának meghosszabbítása miatt hétfőn több dél-budai villamos menetrendje is megváltozik, azt megelőzően, a hétvégén a 18-as, a 41-es és a 47-es villamos rövidített útvonalon jár - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel.
06.13. 13:58
Inforadio.hu
Szombaton lezárják a Budai alsó rakpartot
Szombaton 17 órától a Budai alsó rakparton nem lehet közlekedni a Rákóczi híd és a Margit híd között várhatóan vasárnap 18 óráig, mert folytatják az útfelújítást - írja a BKK Info.
06.13. 08:25
Ittlakunk.hu
Aki Ferihegyre megy, számoljon ezzel!
Ma este 10 órától vasárnap 18 óráig lezárja a ferihegyi gyorsforgalmi út egy szakaszát a Budapesti Közlekedési Központ (BKK), emiatt megváltozik több, a kőbánya-kispesti buszvégállomásról induló járat útvonala és a 3-as metró menetrendje is.
06.13. 08:19
Mno.hu
Estétől lezárják a ferihegyi gyorsforgalmi utat
Ma este 10 órától vasárnap 18 óráig lezárja a ferihegyi gyorsforgalmi út egy szakaszát a Budapesti Közlekedési Központ (BKK), emiatt megváltozik több, a kőbánya-kispesti buszvégállomásról induló járat útvonala és a 3-as metró menetrendje is.
06.13. 07:22
168ora.hu
A hétvégén lezárják a ferihegyi gyorsforgalmi utat
A hétvégén a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) lezárja a ferihegyi gyorsforgalmi út egy szakaszát, emiatt megváltozik számos, a kőbánya-kispesti buszvégállomásról induló járat útvonala és a 3-as metró menetrendje is.
06.13. 06:06
Inforadio.hu
A hétvégén lezárják a ferihegyi gyorsforgalmi utat
A hétvégén a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) lezárja a ferihegyi gyorsforgalmi út egy szakaszát, emiatt megváltozik számos, a kőbánya-kispesti buszvégállomásról induló járat útvonala és a 3-as metró menetrendje is.
06.13. 04:50
Profitline.hu
Lezárják a ferihegyi gyorsforgalmit a hétvégén
A hétvégén a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) lezárja a ferihegyi gyorsforgalmi út egy szakaszát, emiatt megváltozik számos, a kőbánya-kispesti buszvégállomásról induló járat útvonala és a 3-as metró menetrendje is.
06.12. 22:50
Hvg.hu
A hétvégén lezárják a ferihegyi gyorsforgalmi utat
A hétvégén a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) lezárja a ferihegyi gyorsforgalmi út egy szakaszát, emiatt megváltozik számos, a kőbánya-kispesti buszvégállomásról induló járat útvonala és a 3-as metró menetrendje is
06.12. 21:53
Gondola.hu
A hétvégén lezárják a ferihegyi gyorsforgalmi utat
A hétvégén a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) lezárja a ferihegyi gyorsforgalmi út egy szakaszát, emiatt megváltozik számos, a kőbánya-kispesti buszvégállomásról induló járat útvonala és a 3-as metró menetrendje is.
06.12. 21:35
Ma.hu
Örökre bezárja jegypénztárait a BKK
Örökre bezárja jegypénztárait a BKK
A jövő év elejére mind a háromszáz jegyértékesítő automatát üzembe helyezi a Budapesti Közlekedési Központ (BKK), amivel kiváltja az árusítóhelyeket. A Napi Gazdaság szerint az ott foglalkoztatott több mint kétszáz alkalmazott nem kerül utcára, a társaság más területen ad nekik munkát.
06.12. 18:34
Nol.hu
Üreg keletkezett az 1-es villamos alatt, a hídon lassabban haladnak. Garanciális javítások jönnek.
Nagyrészt kielégítőnek találtuk a műszaki teljesülést, de ahogy egy ekkora kivitelezési munkánál ez előfordul, több kisebb hibát is észleltünk az 1-es villamos vonalán - fogalmaz a BKK. A Bécsi út/...
06.12. 14:26
Ittlakunk.hu
A BKK bezárja a jegypénztárait
A BKK a tervek szerint jövő év elejére mind a háromszáz jegyértékesítő automatát üzembe helyezi, ezzel pedig kiváltaná a jegyárusító helyeket. Az automatákon kívül új ügyfélpontokat és...
06.12. 11:25
Ittlakunk.hu
Bezárják a BKK jegypénztárait
A jövő év elejére mind a háromszáz jegyértékesítő automatát üzembe helyezi a Budapesti Közlekedési Központ (BKK), amivel kiváltja az árusító helyeket – közölte a Napi Gazdaság. Az ott foglalkoztatott több mint kétszáz alkalmazott nem kerül utcára, a társaság a lap szerint más területen ad nekik munkát.
06.12. 11:20
Hvg.hu
Gépkorszak: bezárják a BKK-jegypénztárakat
A jövő év elejére mind a háromszáz jegyértékesítő automatát üzembe helyezi a Budapesti Közlekedési Központ (BKK), amivel kiváltja az árusítóhelyeket. A Napi Gazdaság szerint az ott foglalkoztatott több mint kétszáz alkalmazott nem kerül utcára, a társaság más területen ad nekik munkát.
06.12. 10:35
168ora.hu
Bezárják a BKK jegypénztárait
Bezárják a BKK jegypénztárait
Háromszáz jegyértékesítő automatával váltja ki jegypénztárait a Budapesti Közlekedési Központ – írja a Napi Gazdaság. A kétszáz jegypénztárosnak más területen adnak munkát.
06.12. 10:10
Hir24.hu
Synergon - szerződés a BKK-val a FUTÁR hosszú távú üzemeltetésére
A SYNERGON Informatika Nyrt. 100 százalékos tulajdonú leányvállalata a SYNERGON Integrator Kft. és a T-Systems Magyarország Zrt. konzorciuma szerződést kötött a Budapesti Közlekedési Központ Zrt.-vel (BKK Zrt.) a FUTÁR hosszú távú üzemeltetésére - olvasható a BÉT honlapján.
06.12. 09:50
Profitline.hu
Bezárja a BKK a jegypénztárakat
A jövő év elejére mind a háromszáz jegyértékesítő automatát üzembe helyezi a Budapesti Közlekedési Központ (BKK), amivel kiváltja az árusító helyeket. Az ott foglalkoztatott több mint kétszáz...
06.12. 09:10
Portfolio.hu
Bezárják a BKK-jegypénztárakat
Háromszáz új automata lesz, az elektronikus jegyeket a netről is fel lehet tölteni.
06.12. 07:46
Index.hu
Nem jár a 61-es a Budagyöngyétől
A 61-es villamos Budagyöngye és Hűvösvölgy között  forgalmi okok miatt nem közlekedik, a kimaradt szakaszon pótló autóbusszal utazhatunk - írta a BKK szerda délután 16:30-kor.
06.11. 16:32
Ittlakunk.hu
Óriási lyuk tátong az 1-es villamos felújított vonalán - videó!
Valóságos barlang tátong az 1-es villamos felújított pályája alatt a Róbert Károly körúton. A lyuk akkora, hogy négy ember is elférne benne. Miért keletkezett, nem tudni, de semmiképp sincs jó helyen. Ezért is rendelt el 10 km/órás sebességkorlátozást a BKK a föld alatti gödör felett az 1-es villamosnak. Noha, itt a járművek a pályafelújítás óta már 60-nal roboghatnának.
06.11. 13:58
Blikk.hu
Hiba a felújított 1-es villamosnál
Kivitelezési hibák merültek fel az 1-es villamos felújított, Bécsi út és Puskás Ferenc Stadion közötti szakaszán, amit a kivitelező elismert és javít - derült ki a BKK közleményéből. A közlemény...
06.11. 08:05
Portfolio.hu
Kisebb hibákat talált a BKK az 1-es villamos felújított szakaszán
Kisebb kivitelezési hibákat talált a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az 1-es villamos felújított, Bécsi út és Puskás Ferenc Stadion közötti szakaszán. A kivitelező elismerte és kijavítja a hibákat.
06.11. 05:54
Inforadio.hu
 Hibákat találtak az 1-es villamos felújított részén
Hibákat találtak az 1-es villamos felújított részén
Javítani kell több helyen az úgynevezett síndilatáció környékét a fővárosi 1-es villamos vonalának nemrég felújított részén. A BKK szerint más, kisebb hiányosságokat is találtak a pályán, de ezeket a kivitelezést végző vállalkozó garanciálisan javítja. Közben kedden elkezdték felszedni a régi síneket a Kacsóh Pongrác út és a Puskás Ferenc Stadion közötti szakaszon, amelyet november végére építenek újjá teljesen.
06.10. 23:00
Hvg.hu
Hibákat találtak az 1-es villamosnál, de garanciálisan javítják
Kisebb kivitelezési hibákat talált a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az 1-es villamos felújított, Bécsi út és Puskás Ferenc Stadion közötti szakaszán. A kivitelező elismerte és kijavítja a hibákat.
06.10. 21:59
Mno.hu
Bubi-késés: eddig titkolóztak, íme az igazság
A főpolgármester-helyettes, a BKK-vezér és a technikai háttér képviselője közös tájékoztatón ismertette a Bubi késésének okait.
06.10. 21:18
Mno.hu
Deformálódnak a sínek az 1-es villamos felújított szakaszán
Deformálódnak a sínek az 1-es villamos felújított szakaszán
Kisebb kivitelezési hibákat talált a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a már felújított, Bécsi út - Puskás Ferenc Stadion közötti szakaszon. A kivitelező elismerte és kijavítja a hibákat.
06.10. 19:40
Hir24.hu
Júliusban már Bubira pattanhatunk
Júliusban indulhat a Mol Bubi, vagyis az első budapesti közösségi kerékpáros rendszer – jelentette be a városfejlesztést felügyelő főpolgármester-helyettes és a Budapesti Közlekedési Központ vezérigazgatója. Vitézy Dávid szerint a késést a számítógépes háttérrendszer hibái okozzák, az alapfunkciók azonban már jól működnek. A nyilvános tesztüzem 2-3 hét múlva indulhat, erre 1000 önkéntes jelentkezését várják.
06.10. 19:31
Mno.hu
Görbülnek a sínek az 1-es villamos felújított szakaszán
Kisebb kivitelezési hibákat talált a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az 1-es villamos felújított, Bécsi út és Puskás Ferenc Stadion közötti szakaszán. A kivitelező elismerte és kijavítja a hibákat.
06.10. 18:49
Nol.hu
Ha elég meleg lesz, bekapcsolják a klímát a BKK-járműveken
Az extrém meleg miatt a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) néhány változtatást engedélyezett, illetve rendelt el.
06.10. 17:54
Nol.hu
BKK: jövő hónapban indulhat a Mol BuBi
Júliusban indulhat a budapesti közösségi kerékpáros rendszer, a Mol BuBi (Budapest Bicikli) - hangzott el a városfejlesztésért felelős főpolgármester-helyettesnek és a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) vezérigazgatójának keddi budapesti sajtótájékoztatóján.
06.10. 17:26
Stop.hu
Júliusban indulhat a Mol BuBi
Júliusban indulhat a budapesti közösségi kerékpáros rendszer, a Mol BuBi (Budapest Bicikli) - hangzott el a városfejlesztésért felelős főpolgármester-helyettesnek és a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) vezérigazgatójának keddi budapesti sajtótájékoztatóján.
06.10. 17:17
Inforadio.hu
Ezt ígéri a BKK a hőség ellen
Locsolják a síneket, a sofőrök rövidnadrágot vehetnek, de ahol nincs légkondi, ott a nyitott ablak marad.
06.10. 16:55
Index.hu
Júliusban indulhat a MOL BuBi
Júliusban indulhat a budapesti közösségi kerékpáros rendszer, a MOL BuBi (Budapest Bicikli) - hangzott el a városfejlesztésért felelős főpolgármester-helyettes és a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) vezérigazgatója keddi, budapesti sajtótájékoztatóján
06.10. 14:14
Gondola.hu
Változik az 1-es villamos pótlása
Változik az 1-es villamos pótlása
Nyár végéig felújítják az 1-es villamos zuglói szakaszát – közölte a Budapesti Közlekedési Központ. Mától megváltozik a pótlás rendje.
06.10. 10:35
Hir24.hu
Máshogy pótolják mától az 1-es villamost
Újabb üteme kezdődik ma az 1-es villamos-vonal felújításának, emiatt a pótló buszok közlekedése is megváltozik - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).
06.10. 09:15
Hvg.hu
Rövidített útvonalon közlekedik az 1-es villamos a fővárosban
Újabb üteme kezdődik kedden az 1-es villamos-vonal felújításának, emiatt a pótló buszok közlekedése is megváltozik - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.
06.10. 05:55
Inforadio.hu
A 3-as, 24-es és 49-es villamoson is működik a FUTÁR
A 3-as, 24-es és 49-es villamosokon is működik a BKK FUTÁR (forgalomirányítási és utastájékoztatási rendszer). Így a megállók kijelzőin lehet látni, hogy mikor jön a következő villamos, a járművön...
06.10. 00:46
Ittlakunk.hu
A héten több mint 500 emberrel tesztelik a BuBit
A fővárosi közbringa-rendszer, a MOL BuBi-projekt eddig nem pont úgy sült el, ahogy tervezték: hónapok óta csúszik a start, a legutóbbi teszteken pedig több dolog nem működött jól. A BKK mindenképp...
06.09. 23:15
Ittlakunk.hu
Faágak estek a villamosvezetékre, nem jár a 37-es
Faágak estek a felsővezetékre, ezért a 37-es villamos helyett pótlóbusz jár egy szakaszon - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) és a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) hétfőn.
06.09. 18:35
Hvg.hu
Pótlás a 37-esnél - faágak estek a felsővezetékre
FRISS: a villamosok közlekedése már zavartalan.Faágak estek a felsővezetékre, ezért a 37-es villamos helyett pótlóbusz jár egy szakaszon - közölte  a BKK. A faágak a X. kerületi Kolozsvári utca...
06.09. 15:51
Ittlakunk.hu
Lehulló faágak miatt nem jár a 37-es villamos
Faágak estek a felsővezetékre, ezért a 37-es villamos helyett pótlóbusz jár egy szakaszon – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) és a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) hétfőn.
06.09. 14:59
Mno.hu
Faágak estek a 37-es villamos vezetékére
Faágak estek a felsővezetékre, ezért a 37-es villamos helyett pótlóbusz jár egy szakaszon - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) és a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) hétfőn.
06.09. 14:44
Inforadio.hu
Újabb ütemben újítják fel az 1-es vonalát
Új üteméhez érkezik az 1-es villamos vonalának felújítása kedden, emiatt a pótlóbuszok közlekedése is megváltozik - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.
06.08. 23:59
Stop.hu
Rövidebb vonalon jár holnap délelőtt a pesti 2-es villamos
Szobrot avatnak hétfő délelőtt a Kossuth téren, Budapesten, ezért a 2-es villamos csak a Közvágóhíd és a Kossuth Lajos tér között jár majd 9 óra 30 és 10 óra 45 között – írják a BKK Facebook-oldalán.
06.08. 19:15
Hvg.hu
Folytatódik az 1-es villamos vonalfelújítása - újabb változások!
Új üteméhez érkezik az 1-es villamos vonalának felújítása kedden, emiatt a pótlóbuszok közlekedése is megváltozik - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).
06.08. 17:31
Inforadio.hu
 Újabb villamosvonalakon kapcsolták be a futáros kijelzőket
Újabb villamosvonalakon kapcsolták be a futáros kijelzőket
Ezentúl már a 3-as, a 24-es és a 49-es vonalon is csak olyan villamosok járnak már Budapesten, amelyeken működik a FUTÁR, vagyis az új utastájékoztató rendszer. Ez azt jelenti, hogy az utastérben, a megállókban valamint az érintett metrómegállókban elhelyezett kijelzőkön most már ezekről a járatokról is megjelennek információk – közölte a BKK.
06.08. 14:30
Hvg.hu
Javult a taxizás minősége
A taxirendelet szeptemberi életbe lépése óta kényelmesebbek a járművek, sokat javult a kiszolgálás, és a fix tarifa is sokat segít. A BKK a kedvező tapasztalatok ellenére is folytatja az ellenőrzést.
06.08. 13:03
168ora.hu
1-es villamos: új szakaszt érint a felújítás
Új üteméhez érkezik az 1-es villamos vonalának felújítása kedden, emiatt a pótlóbuszok közlekedése is megváltozik - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.
06.08. 12:01
Nol.hu
1-es villamos felújítása: újabb ütem
1-es villamos felújítása: újabb ütem
A BKK új vágánykapcsolatot hoz létre Zugló vasútállomásnál, liftet kap a Kacsóh Pongrác úti megálló.
06.08. 11:25
Metropol.hu
Csúszik, de lesz Bubi!
Továbbra is csúszik a budapesti közösségi kerékpáros rendszer, a BuBi elindítása. Sajtóhírek szerint akár fel is bonthatják a rendszer kiépítésére kötött szerződéseket. A Budapesti Közlekedési Központ azt közölte, hogy bár vannak hibák, mindenképpen megvalósul a rendszer.
06.07. 21:19
Inforadio.hu
Kisiklott, de újra kapaszkodik a fogaskerekű
Ismét teljes vonalon jár a fogaskerekű vasút Budapesten a BKK tájékoztatása szerint.
06.07. 16:57
Ma.hu
Kisiklott a fogaskerekű
Kisiklott a fogaskerekű
Ismét teljes vonalon jár a fogaskerekű vasút Budapesten - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) közösségi oldalán.
06.07. 16:42
Metropol.hu
Nem jár a fogaskerekű
Műszaki ok miatt nem jár a budapesti fogaskerekű vasút egy szakaszon, a Városkút és a Svábhegy megálló között, ott a 21-es és a 21A jelzésű buszokkal közlekedhetnek az utasok – tájékoztatta a BKK fődiszpécsere szombat délelőtt az MTI-t.
06.07. 10:33
Mno.hu
Lehalt a fogaskerekű a Városkút és a Svábhegy között
Műszaki ok miatt nem jár a budapesti fogaskerekű vasút egy szakaszon, a Városkút és a Svábhegy megálló között, ott a 21-es és a 21A jelzésű busszokkal közlekedhetnek az utasok - tájékoztatta a BKK fődiszpécsere szombat délelőtt az MTI-t.
06.07. 10:32
Stop.hu
 Jövő héten több százan tesztelik a BuBi-t
Jövő héten több százan tesztelik a BuBi-t
Két napja a BKK jelezte, bajok vannak a MOL BuBi közösségi bringarendszerrel, csúszik az átadás, és már most kötbérezik a T-Systems céget. A T-Systems pénteken bejelentette: a BKK-val együtt elindítják a rendszer belső tesztelését.
06.06. 19:20
Hvg.hu
Indul a Bubi tömeges tesztelése
A T-Systems a BKK-val együttműködésben - megindítja a MOL Bubi közbringarendszer belső, ötnapos, tömeges tesztelését, amely a rendszer fejlesztésének egyik utolsó állomása - tudatta a társaság...
06.06. 15:32
Portfolio.hu
Már biztos, hogy itt a nyár: a BKK bekapcsolta a légkondikat
Péntek reggel 9:30-kor a BKK bekapcsolta a klímaberendezéseket a légkondival felszerelt buszokon, míg a nagykörúti villamosokon és a 2-es, illetve 4-es metrón a külső hőmérséklettől függően automatikusan bekapcsolódott a klíma - közölte a társaság a Facebookon.
06.06. 14:30
Hvg.hu
500 t-systemses teszteli a Bubit
Ha a BKK-val közös belső teszt befejeződik, jöhet az 1000 önkéntessel tartandó külső teszt.
06.06. 14:14
Index.hu
Nem jár a 61-es és az 59-es villamos
FRISS: A villamosok közlekedését érintő zavar véget ért - írta a BKK 9 óra 45-kor.Az 59-es és 61-es villamos a Széll Kálmán tér és Budagyöngye között nem közlekedik forgalmi okok miatt - írta a BKK...
06.06. 08:40
Ittlakunk.hu
Ünnepnapi menetrend szerint közlekednek a BKK járatai pünkösdkor
Vasárnap és hétfőn a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) járatai az ünnepnapokon érvényes menetrend szerint közlekednek. A bevásárlóközpontok zárva tartása miatt a 22-es helyett a 22A, a 64-es...
06.06. 06:49
Ittlakunk.hu
Ünnepi menetrend szerint közlekednek a BKK járatai pünkösdkor
Vasárnap és hétfőn a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) járatai az ünnepnapokon érvényes menetrend szerint közlekednek.
06.05. 23:26
Mno.hu
Így lehet majd közlekedni pünkösdkor Budapesten
Vasárnap és hétfőn a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) járatai az ünnepnapokon érvényes menetrend szerint közlekednek.
06.05. 18:44
Inforadio.hu
Így lehet tömegközlekedni hétvégén Budapesten
Az ünnepnapokon érvényes menetrend szerint közlekednek június 8-án, pünkösdvasárnap és június 9-én, pünkösdhétfőn a Budapesti Közlekedési Központ járatai.
06.05. 18:35
Hvg.hu
El se kezdődött, máris vége, Bubikám..?
Felmondhatja a Bubi-szerződést a BKK, a T-Systems és a Csepel kerékpárgyár nagyot bukna rajta. . A T-Systemsszel szembeni kötbérigény értesülések szerint már túllépte a százmillió forintot.
06.05. 13:20
Fovarosi-hirhatar.hu
A BKK szerint mindenképpen megvalósul a MOL BuBi
A központ ezt azok után közölte, hogy az Index azt írta: felmondhatja a szerződést a MOL BuBi kiépítésére a BKK a T-Systems-szel és a csepeli kerékpárgyártóval, mert a legutóbbi belső teszteken sem...
06.05. 06:59
Ittlakunk.hu
BKK: Mindenképpen lesz Bubi
Ha július 16-ig nem lesz kész, tényleg nem marad más, csak a szerződés felmondása.
06.04. 19:46
Index.hu
BKK: mindenképpen megvalósul a MOL BuBi
A Budapesti Közlekedési Központ szerint mindenképpen megvalósul a budapesti közösségi kerékpáros rendszer, a MOL BuBi (Budapest Bicikli).
06.04. 19:12
Inforadio.hu
BKK: Mindenképp megvalósul a MOL Bubi
A BKK mintegy 100 kollégával folyamatosan teszteli a rendszert.
06.04. 19:00
Nepszava.hu
Elfogyott a türelem Bubi-ügyben, léphet a BKK
A folyamatos csúszásokat követően a fővárosban kiépített, 75 dokkolót és 1000 kerékpárt magába foglaló Bubi még mindig nem áll biztosan a lábán. A tesztek siralmas eredményeket hoztak, a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) türelme elfogyott: felbonthatja a szerződést a rendszert szállító T-Systemsszel és a Csepel kerékpárgyárral.
06.04. 18:00
Mno.hu
Tesztelték a Bubit - az alapvető funkciók sem működtek megbízhatóan
Tovább csúszik a Bubi, sőt a BKK kilátásba helyezte a szerződés felmondását a rendszert szállító T-Systemsszel és a Csepel kerékpárgyárral. A T-Systemsszel szembeni kötbérigény az Index értesülése...
06.04. 17:21
Ittlakunk.hu
Tovább csúsznak a budapesti bérbringák
Tovább csúsznak a budapesti bérbringák
A BKK már a szerződés felmondását is kilátásba helyezte a rendszert szállító T-Systemsszel és a Csepel kerékpárgyárral. 
06.04. 17:00
Hir24.hu
Még az éles üzem előtt a földbe állhat a BuBi projekt
A BKK a közösségi kerékpáros rendszer, a BuBi belső tesztüzemének elfogadhatatlan eredménye miatt a T-Systemsszel és a Csepel kerékpárgyártóval kötött szerződés felmondását fontolgatja – értesült róla az Index hírportál.
06.04. 16:01
Bitport.hu
Veszélyben a BuBi, kihátrálhat a BKK
Mi lesz a budapesti közösségi kerékpáros rendszerrel?
06.04. 15:37
Nepszava.hu
A BKK felmondhatja a BuBi-szerződést
A BKK felmondhatja a BuBi-szerződést
A belső teszteken még a nyilvános próbaüzem megindításához szükséges alapvető funkciók sem működtek megbízhatóan.
06.04. 15:25
Metropol.hu
A BKK felmondhatja a Bubi-szerződést
A bérbringarendszer újra megbukott a júniusi belső teszten, a T-Systems 100 milliós kötbérnél jár.
06.04. 14:44
Index.hu
Rövidebb lesz a 3-as villamos útvonala
Az eddiginél is rövidebb útvonalon közlekednek szerdától a 3-as villamosok a vonal felújítása miatt – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).
06.03. 19:34
Mno.hu
Késnek a buszok
A BKK tájékoztatása szerint a 66-os, a 66E, a 123-as és a 123A buszok megnövekedett menetidővel közlekednek forgalmi okok miatt.Számítsatok erre!
06.03. 17:45
Ittlakunk.hu
Rövidebb útvonalon járnak a 3-as villamosok
Az eddiginél is rövidebb útvonalon közlekednek szerdától a 3-as villamosok a vonal felújítása miatt - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.
06.03. 16:57
Stop.hu
Rövidebb útvonalon közlekednek a 3-as villamosok
Az eddiginél is rövidebb útvonalon közlekednek szerdától a 3-as villamosok a vonal felújítása miatt - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.
06.03. 15:06
Inforadio.hu
Júniustól szeptemberig nosztalgiajáratok közlekednek Budapesten
Júniustól minden hétvégén kínál nosztalgiaprogramokat a Budapesti Közlekedési Központ és a BKV. A veterán járművek - hév, villamosok és autóbuszok - szeptember végéig közlekednek. A járatok nosztalgiajeggyel vehetők igénybe, mely a városhatáron belül egy utazásra felnőtteknek 500, 6–14 éves gyermekeknek 300 forintba kerül.
06.03. 12:50
Budapestinfo.eu
Így épül, szépül az Ady Endre út
A hétvégén megkezdődött az Ady Endre út rekonstrukciójának második üteme: a BKK a Baross utca és a Rákóczi utca között a belváros felől a városhatár felé vezető útpályát újítja fel, valamint a...
06.03. 08:15
Ittlakunk.hu
Megint változik a pesti 3-as villamos pótlása
Az Örs vezér tere és az Ecseri út között járnak szerdától a villamospótló buszok Budapesten. Előkészítik ugyanis az Ecseri út és a Mázsa tér közötti pályaszakasz felújítását, így a villamosok már csak a Gubacsi úti végállomás és az Ecseri út között viszik az utasokat. Zuglóban az Örs vezér tere és a Mexikói út között továbbra is lehet majd a 3-assal utazni – közölte a BKK.
06.03. 01:00
Hvg.hu
Egy órán belül két ember esett a metró elé az Ecserinél
A balesetek a BKK szerint egymástól függetlenek.
06.02. 21:14
Index.hu
Rejtett gombbal trükköznek a taxisok
Budapest – Minden második taxis követett el szabálytalanságot. Ilyen eredményre jutott a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) nyolc hónapos vizsgálata.
06.02. 19:59
Blikk.hu
Újra teljes vonalon jár a 3-as metró
Ismét a teljes vonalon jár a 3-as metró. A Budapesti Közlekedési Központ közösségi oldalán közölte a percrekész tájékoztatást.
06.02. 19:38
Ma.hu
 Újdonságot tesznek fel a Futár-kijelzőkre
Újdonságot tesznek fel a Futár-kijelzőkre
A ráckevei, vagyis a H6-os HÉV indulási időpontjai is rajta lesznek ezentúl a Közvágóhídnál lévő futáros kijelzőkön. A BKK tervezi, hogy a trolik, villamosok és buszok után a HÉV-eket is bevonja az új forgalomirányítási rendszerbe. A kocsikban azonban nincs még megfelelő eszköz a műholdas nyomkövetéshez, ezért a diszpécserek módosítják majd a kijelzőkön olvasható időpontokat, ha valamiért borul a menetrend.
06.02. 19:30
Hvg.hu
A HÉV-indulás is megjelenik a Futáron
A villamosok, trolik és buszok után, a BKK tervei szerint, a HÉV-eket is bevonják majd a forgalomirányítási rendszerbe, de a vonatok műholdas nyomkövetésbe vonása a projekt eredeti műszaki...
06.02. 17:01
Ittlakunk.hu
Baleset miatt nem közlekedik egy szakaszon a 47-es villamos
Baleset miatt nem közlekedik a 47-es villamos Budafok kocsiszín és a Városház tér megálló között - tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) fődiszpécsere hétfő délelőtt az MTI-t.
06.02. 09:42
Inforadio.hu
Egy szakaszon nem közlekedik a 47-es villamos
Baleset miatt nem közlekedik a 47-es villamos Budafok kocsiszín és a Városház tér megálló között – tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) fődiszpécsere hétfő délelőtt az MTI-t.
06.02. 09:41
Mno.hu
Eltűnnek a hiénák Budapestről
Eltűnnek a hiénák Budapestről
A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az elmúlt 8 hónapban több mint 7 ezer alkalommal ellenőrizte, hogy betartják-e a taxisok az előírásokat - írja a Világgazdaság hétfői számában.
06.02. 09:25
Hir24.hu
Egyre tisztul a taxis szakma Budapesten
A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az elmúlt 8 hónapban több mint 7 ezer alkalommal ellenőrizte, hogy betartják-e a taxisok az előírásokat – írja a Világgazdaság hétfői számában.
06.02. 08:58
Mno.hu
Folyamatosan ellenőrzik a taxisokat a fővárosban
A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az elmúlt 8 hónapban több mint 7 ezer alkalommal ellenőrizte, hogy betartják-e a taxisok az előírásokat - írja a Világgazdaság hétfői számában.
06.02. 08:55
Profitline.hu
Budapest jegyzett kikötőváros lett
Budapest jegyzett kikötőváros lett
A régóta várt napsütés a vízpartra, vízre csábítja a budapestieket. Bár a Duna-part jobbára továbbra is csak a Rómain, illetve a Kopaszi-gáton érhető el, hajós ajánlatból nincs és nem is lesz hiány. A BKK új vízi járműveket venne és új kikötőket létesítene.
06.02. 06:55
Nol.hu
Újra jár a 4-es metró
Újra jár a 4-es metró a teljes vonalán - közölte a BKK fődiszpécsere vasárnap az MTI-vel.
06.02. 04:10
Profitline.hu
Vita a pedagógusnapon - a nap hírei
A szaktárca méltatta, az ellenzéki pártok hiányolták a tanárokat segítő intézkedéseket a pedagógusnapon. Két újabb elővárosi vonalon vette át a buszjáratok üzemeltetését a Volánbusz a BKK-tól.
06.01. 21:18
Inforadio.hu
Balhé volt a Puskás Ferenc Stadionnál
Nem járt a 2-es metró a Deák tér és az Örs vezér tere között vasárnap este egy ideig „szurkolói rendbontás miatt” – közölte a BKK az MTI-vel.
06.01. 19:55
Mno.hu
Nem volt veszélyes a füst - újra jár a 4-es metró
Újra jár a 4-es metró a teljes vonalán - közölte a BKK fődiszpécsere vasárnap az MTI-vel.
06.01. 12:55
Stop.hu
Újra jár a 4-es metró
Újra jár a 4-es metró a teljes vonalán - közölte a BKK fődiszpécsere vasárnap az MTI-vel.
06.01. 12:31
Inforadio.hu
Füst a négyes metróban - kiürítették az állomást
Pótlóbuszok járnak a 4-es metró teljes vonalán a Kelenföldi pályaudvar és a Keleti pályaudvar között - közölte a BKK fődiszpécsere vasárnap délben az MTI-vel.
06.01. 12:30
Stop.hu
Pótlóbuszok járnak a 4-es metró teljes vonalán füst miatt
Pótlóbuszok járnak a 4-es metró teljes vonalán a Kelenföldi pályaudvar és a Keleti pályaudvar között - közölte a BKK fődiszpécsere vasárnap délben az MTI-vel.
06.01. 12:16
Inforadio.hu
Baleset miatt pótlóbuszok járnak a 12-es és 14-es villamosok vonalán
Baleset miatt autóbuszok járnak a 12-és 14-es villamosok vonalán az Angyalföldi kocsiszíntől Káposztásmegyer, illetve Rákospalota irányába - közölte a BKK fődiszpécsere szombaton az MTI-vel.
05.31. 12:42
Stop.hu
Ez sem jött össze a BKK-nak -  Rengeteg pénzbe került, de nem indult el időben a Bubi
Ez sem jött össze a BKK-nak - Rengeteg pénzbe került, de nem indult el időben a Bubi
Részletek az árakról, szabályokról, veszélyekről, lehetőségekről.
05.31. 07:00
Femina.hu
Félpályás jelzőőrös irányítás a Sibrik Miklós úti felüljárón négy éjszaka
A végéhez közeledik a Kőbánya-Kispestnél a vasúti vágányok, a reptéri gyorsforgalmi út és az M3-as metró felett átívelő Sibrik Miklós úti felüljáró újjáépítésének az előkészítési fázisa.A BKK...
05.30. 21:14
Ittlakunk.hu
Eltakarítják az olajfoltokat a várbuszok megállóiból
A Budavári Önkormányzat kérésére, a BKK közreműködésével megkezdődött a 16, 16A, 116-os autóbuszok vári megállóhelyeinek, valamint a beléptető sorompók előtti területek olajfolttól való megtisztítása...
05.29. 17:54
Ittlakunk.hu
Vasárnaptól folytatódik az Ady Endre út felújítása
A Fővárosi Önkormányzat útfelújítási programjának részeként a BKK két ütemben újítja fel az Ady Endre utat a Baross utca és Rákóczi utca között. A 2013-as első ütemben a Határ út irányú, egy...
05.29. 17:28
Ittlakunk.hu
Augusztus végéig kiiktatnak egy fővárosi villamosvonalat
Augusztus végéig pótlóbuszok közlekednek a 42-es villamos teljes vonalán felújítási munkák miatt - közölte a BKK. Június 1-jén vasárnap kezdődnek a munkálatok.
05.29. 17:25
Hvg.hu
Barackos út - lezárták, de nem úgy, és nem ma...
Csütörtök reggel a BKK Info nyomán írtuk, hogy lezárták a Barackos utat - napközben azonban olvasónk az alábbiakat írta: "a terelés ma reggeltől megszűnt, az útfelbontás viszont a Peták utca...
05.29. 17:22
Ittlakunk.hu
 Ennél sokkal több embernek kellene a 4-es metróval utaznia
Ennél sokkal több embernek kellene a 4-es metróval utaznia
Feleannyi utas használja a négyes metrót, mint amennyire tervezték, a BKK is elismeri, hogy ennél többet vártak. Ha 2020-ig nem duplázódik meg az utasok száma, bajba kerülhetünk az EU előtt.
05.29. 12:50
Hvg.hu
Június közepétől jön a nyári menetrend
2014. június 16-ától, hétfőtől, az oktatási intézményekben életbe lépő nyári szünet kezdetétől a BKK járatai a tanítási szünetben érvényes menetrend szerint közlekednek. Ettől a naptól a menetrendi...
05.29. 11:32
Ittlakunk.hu
Betonozás miatt lezárás a Tímár utcán
A Tímár utcát félszélességben lezárják 10-18 óra között a Pacsirtamező utcánál betonozási munkák miatt - írja a BKK Info csütörtökön.
05.29. 08:37
Ittlakunk.hu
Menetrendi fejlesztéseket vezet be júniustól a BKK
Június 16-ától az oktatási intézményekben életbe lépő nyári szünet kezdetétől a Budapesti Közlekedési Központ járatai a tanítási szünetben érvényes menetrend szerint közlekednek, mely változás általában a reggeli és a délutáni csúcsidei indulásokat érinti, a csökkenő utasforgalomhoz igazodva.
05.28. 23:05
Budapestinfo.eu
Változás a 74A troli menetrendjében
A BKK járatai hamarosan áttérnek a nyári, tanítási szünetben érvényes menetrendre. Június 16-tól, hétfőtől a menetrendi táblákon a világoskék csíkozással jelölt indulásokat figyeljétek. Ezen...
05.28. 17:10
Ittlakunk.hu
Jelentős változások Budapesten
Változik a közösségi közlekedés rendje Budapesten júniusban. Életbe lép a nyári menetrend, illetve több busz is másképp közlekedik majd - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).  
05.28. 14:01
Mmonline.hu
Júniustól változik a közösségi közlekedés Budapesten
Változik a közösségi közlekedés rendje Budapesten júniusban: életbe lép a nyári menetrend, illetve több busz is másképp közlekedik majd - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szerdán az MTI-vel.
05.28. 13:24
Inforadio.hu
Fontos változás jön Budapesten
Változik a közösségi közlekedés rendje Budapesten júniusban: életbe lép a nyári menetrend, illetve több busz is másképp közlekedik majd - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK). A nyári menetrend ... ...
05.28. 13:15
Napi.hu
Június 16-ától él a nyári menetrend Budapesten
Változik a közösségi közlekedés rendje Budapesten júniusban: életbe lép a nyári menetrend, illetve több busz is másképp közlekedik majd - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szerdán az MTI-vel.
05.28. 13:12
Nol.hu
BKK: változik a menetrend
BKK: változik a menetrend
A járatok többnyire reggel és délután ritkábban indulnak a csökkenő nyári utasforgalom miatt.
05.28. 13:02
Metropol.hu
Új BKK-s automatáknál válthatunk jegyet Budapesten
Egyérintéses kártyás fizetéssel vásárolhatunk jegyet és bérletet a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) járataira az M4-es metró állomásain, valamint városszerte és az agglomerációban is a...
05.28. 11:30
Portfolio.hu
Jaj, jön a nyári menetrend a BKK-nál
Ritkábban járnak a reggeli és a délutáni csúcsban.
05.28. 10:25
Index.hu
Szerdától terelve jár a 84E, a 184-es és a 284E
Május 28-án (szerda) reggel 8 órától várhatóan két hétig terelve közlekedik a 84E, a 184-es és a 284E autóbusz, a Kisfaludy utcában végzett csatornaépítési munkálatok miatt – tudatta a BKK.Ez...
05.27. 16:46
Ittlakunk.hu
Késik a Futár, a BKK kötbérezi a beszállítót
Utolsó fázisában tart a Futár kiépítése - a járművek többségének irányítását és felügyeletét már az új rendszerben végzik. A villamosflotta felének szerelése az előírt határidőn túl, a szállító miatt...
05.27. 14:06
Ittlakunk.hu
 Nem sikerült lehívni a Futárra kért EU-forrásokat
Nem sikerült lehívni a Futárra kért EU-forrásokat
Csúszik a BKK utastájékoztató rendszerének, a Futárnak a kiépítése, az állam szerint a beszállító az hibás. De a projekthez kért négymilliárdos EU-támogatást sem sikerült maradéktalanul lehívni.
05.27. 06:40
Hvg.hu
Buszokkal pótolják a budapesti 2-es villamost
Műszaki hiba miatt a fővárosi 2-es villamos csaknem teljes vonalán pótlóbuszok szállítják az utasokat – közölték a BKK-tól.
05.26. 23:25
Hvg.hu
Pótlóbuszok járnak a 2-es villamos helyett
Műszaki hiba miatt a 2-es villamos csaknem teljes vonalán pótlóbuszok szállítják az utasokat hétfő este – közölte a Budapesti Közlekedési Központ fődiszpécsere.
05.26. 18:50
Mno.hu
Útszűkület a Gyömrői úton - gázvezeték felújítása miatt
Kőbányán, a Gyömrői úton az Alkér utca és a Diósgyőri utca között felújítják a gázvezetéket, ezért a forgalom irányonként egy sávban haladhat várhatóan péntek estig - írja a BKK Info.
05.26. 05:59
Ittlakunk.hu
Gyerekek hangján szólal meg a Combino
Gyerekek hangján szólal meg a Combino
Gyereknapi cukisággal készült a BKK. A budapesti 4-6-os villamos vonalán csivitelve hangzanak el a megállóhelyek nevei vasárnap.
05.25. 16:10
Hir24.hu
Labdarúgó Magyar Kupa - Délutántól több BKK járat módosított útvonalon közlekedik
A Labdarúgó Magyar Kupa esti döntője miatt már délutántól forgalomkorlátozások lesznek ma a fővárosban, a Puskás Ferenc Stadion környékén, több busz és troli is módosított útvonalon közlekedik majd.
05.25. 08:58
Inforadio.hu
Nem jár a 3-as metró egy szakaszon
Pótlóbuszok járnak a 3-as metró vonalán a Deák Ferenc tér és az Árpád híd között – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) péntek délután a Facebook-oldalán.
05.23. 17:51
168ora.hu
Lezárják a rakpartot - részletek
Felújítás miatt a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) péntek estétől szombat estig lezárja a budai alsó rakpartot a Rákóczi híd és a Margit híd között - tájékoztatta a BKK pénteken az MTI-t.
05.23. 12:33
Hetivalasz.hu
Lehet-e büntetni peronzáron kívül?
A metrónál a 2. védelmi vonalban felálló közteresek kiadják az utazást befejezett utasok adatait a BKK-nak.
05.23. 10:52
Index.hu
Egy napra lezárják a budai alsó rakpartot
Felújítás miatt a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) péntek estétől szombat estig lezárja a budai alsó rakpartot a Rákóczi híd és a Margit híd között – tájékoztatta a BKK pénteken az MTI-t.
05.23. 10:05
Hvg.hu
Újabb változás Budapesten
Felújítás miatt a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) péntek estétől szombat estig lezárja a budai alsó rakpartot a Rákóczi híd és a Margit híd között.  
05.23. 09:24
Mmonline.hu
Jó tudni: így változik a közlekedés rendje
Felújítás miatt a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) péntek estétől szombat estig lezárja a budai alsó rakpartot a Rákóczi híd és a Margit híd között – tájékoztatta a BKK pénteken az MTI-t.
05.23. 09:17
168ora.hu
Lezárják a budai alsó rakpartot
Felújítás miatt a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) péntek estétől szombat estig lezárja a budai alsó rakpartot a Rákóczi híd és a Margit híd között - tájékoztatta a BKK pénteken az MTI-t. A forgalomkorlátozás ... ...
05.23. 08:54
Napi.hu
Péntek este lezárják a budai alsó rakpartot
Felújítás miatt a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) péntek estétől szombat estig lezárja a budai alsó rakpartot a Rákóczi híd és a Margit híd között - tájékoztatta a BKK pénteken az MTI-t.
05.23. 08:32
Inforadio.hu
Péntek este felújítás miatt lezárják a budai alsó rakpartot!
A forgalomkorlátozás péntek este 10 órától szombaton este 8 óráig lesz érvényben; a munkavégzés a közösségi közlekedést nem érinti - írja a BKK. Az intézkedés miatt szombaton napközben torlódások...
05.23. 08:21
Ittlakunk.hu
Zebra épült a Tövishát–Goroszló keresztjében
Elkészült az új zebra a Tövishát utca–Goroszló utca kereszteződésében. A gyalogátkelőhelynek köszönhetően biztonságosabban közelíthető meg az iskola és a bölcsőde - írta a BKK.
05.23. 08:06
Ittlakunk.hu
Pénteken lezárják a budai alsó rakpartot
Felújítás miatt a BKK péntek estétől szombat estig lezárja a budai alsó rakpartot egy szakaszon.
05.23. 07:39
Metropol.hu
Befejezték a Margitszigeti lehajtó felújítását
A Margit híd szárnyhídjának folytatásában, egészen az Atlétikai Centrum bejáratáig megújultak a Margitszigetre vezető lehajtóút támfalai és az útpálya burkolata. A BKK tavaly óta kiegészítő...
05.22. 16:06
Ittlakunk.hu
Vágánykivetődés az 1-es villamos vonalán - pótlóbuszok járnak
Pótlóbuszok közlekednek az 1-es villamos egy szakaszán csütörtök kora délután vágánykivetődés miatt - tájékoztatott a Budapesti Közlekedési Központ a Facebook-oldalán.
05.22. 14:03
Hetivalasz.hu
Vágánykivetődés az 1-es villamos vonalán - pótlóbuszok járnak
A Budapesti Közlekedési Központ írta ki a Facebook-oldalán.
05.22. 14:03
Hetivalasz.hu
Ideiglenes buszsávot jelöl ki a BKK a Kőbányai úton
Az 1-es villamosvonal felújítása okozta torlódások miatt a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a 9-es busz gyorsítása érdekében ideiglenesen buszsávot jelölt ki a Kőbányai út egy szakaszán. ...
05.22. 12:14
Ittlakunk.hu
Forgalomkorlátozások a focidöntő miatt
Több BKK járat útvonala is módosul.
05.22. 08:20
Nepszava.hu
A forgalomkorlátozások miatt több budapesti járat útvonala módosul
A Labdarúgó Magyar Kupa vasárnap esti döntője miatt forgalomkorlátozások lesznek a fővárosban, a Puskás Ferenc Stadion környékén, több busz és troli is módosított útvonalon közlekedik majd - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön az MTI-vel.
05.22. 08:09
Inforadio.hu
 Eltűnnek a Százlábú híd lábai – fotók
Eltűnnek a Százlábú híd lábai – fotók
Zajlik a Kerepesi úton a Keleti pályaudvarra vezető vágányok felett átívelő Százlábú híd felújításának első üteme, a híd pilléreit elszállítják – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK), amely fotókat is közzétett a Facebookon a munkálatokról.
05.21. 20:45
Hvg.hu
 Ideiglenes buszsáv lesz a Kőbányai úton
Ideiglenes buszsáv lesz a Kőbányai úton
Az 1-es villamosvonal felújítása okozta torlódások miatt a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a 9-es busz gyorsítása érdekében ideiglenesen buszsávot jelöl ki a Kőbányai út egy szakaszán.
05.21. 20:45
Hvg.hu
Meghatotta utasait egy BKK-sofőr
Meghatotta utasait egy BKK-sofőr
A 85-ös busz vezetője és két utas együtt segítettek egy az út mentén fekvő mozdulatlan embernek Kőbányán.
05.21. 17:40
Hir24.hu
Eddig még nem alkalmazott jelzőlámpaprogramot tesztel a BKK
Kísérleti jellegű jelzőlámpaprogramot vezetett be a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az V. kerületi Bajcsy-Zsilinszky út és az Alkotmány utca kereszteződésében. Ennek lényege, hogy egy-egy gyalogátkelőhely egymással szemben lévő jelzőlámpái nem feltétlenül egyszerre váltanak zöldre.
05.21. 17:34
Budapestinfo.eu
Újdonságot tesztel a BKK egy belvárosi zebránál
Egy itthon még nem próbált lámpaprogramot tesztelnek Budapest belvárosában, a Bajcsy-Zsilinszky út és az Alkotmány utca kereszteződésében. Ennek lényege, hogy a gyalogosoknak elég időt adnak átérni egyik oldalról a másikra, nem kell megállniuk az út közepén lévő szigeten.
05.21. 15:20
Hvg.hu
A BKK szerint javul a taxismorál
A BKK szerint javul a taxismorál
Az ellenőrzések eredményei enyhén javuló tendenciát mutatnak – derül ki a közlekedési központ Facebook oldaláról.
05.21. 12:20
Hir24.hu
 A taxistrükkök a régiek, de kevesebb a szabálytalanság
A taxistrükkök a régiek, de kevesebb a szabálytalanság
A BKK tavalyhoz képest idén már kevesebb szabálytalanságot talált a budapesti taxikban, de átlagosan minden második kocsiban még mindig volt valamilyen hiányosság. Sokan nem adtak nyugtát az utazás végén, találtak az ellenőrök hamis számlát és megbuherált taxamétert is. Néhány sofőr elfelejtkezett a visszajáróról, vagy éppen kerülőutat választott a magasabb bevételért – derül ki a friss adatokból.
05.21. 10:45
Hvg.hu
Buszsofőrök verekedtek Budapesten
Összeverekedett két buszvezető Budapest XII. kerületében, az Apor Vilmos téren – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.
05.19. 22:05
Mno.hu
Elnézést kérnek a verekedő buszsofőrök miatt
Két 105-ös buszt vezető sofőr szólalkozott össze a XII. kerületben ma délelőtt, a BKK szerint egy járat maradt ki, a rendőrök meghallgatták egyiküket, majd elengedték.
05.19. 21:15
Hvg.hu
Összeverekedett két buszvezető Budapesten
Összeverekedett két buszvezető Budapest XII. kerületében, az Apor Vilmos téren – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.
05.19. 17:32
168ora.hu
Villamos és úttisztító ütközött össze az Attila úton
FRISS: a közlekedés már rendben zajlik.Villamos és úttisztító gépkocsi karambolozott az Attila úton hétfő reggel. A balesetben ketten sérültek meg, a környéken jelentős a torlódás. A BKK közölte,...
05.19. 09:01
Ittlakunk.hu
4-es metró: 100 ezer utas naponta
Az utasszámlálási adatok szerint naponta több mint százezer utas használja a 4-es metrót, ugyanakkor a végleges utazási igény még kismértékben módosulhat – közölte a BKK.
2014.05.16. 23:10
Mno.hu
Alig használják a 4-es metrót
Alig használják a 4-es metrót
Az utasszámlálási adatok szerint naponta több mint százezer utas használja a 4-es metrót, ugyanakkor a végleges utazási igény még kis mértékben módosulhat – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI megkeresésére pénteken.
2014.05.16. 19:05
168ora.hu
BKK: naponta több mint 100 ezer utas használja a 4-es metrót
Az utasszámlálási adatok szerint naponta több mint százezer utas használja a 4-es metrót, ugyanakkor a végleges utazási igény még kis mértékben módosulhat - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI megkeresésére pénteken.
2014.05.16. 17:40
Profitline.hu
BKK: naponta több mint százezren használják a 4-es metrót
Az utasszámlálási adatok szerint naponta több mint százezer utas használja a 4-es metrót, ugyanakkor a végleges utazási igény még kis mértékben módosulhat – közölte a Budapesti Közlekedési Központ pénteken.
2014.05.16. 16:55
Hvg.hu
Ennyien használják naponta a 4-es metrót
Az utasszámlálási adatok szerint naponta több mint százezer utas használja a 4-es metrót, ugyanakkor a végleges utazási igény még kis mértékben módosulhat - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI megkeresésére pénteken.
2014.05.16. 16:53
Inforadio.hu
Nem lesz egyszerű Kőbányára villamosozni nyáron
Rövidített útvonalon jár hétfőtől egészen augusztus végéig a 28-as villamos Budapesten. A Kőbányára járó másik villamos, a 37-es már szombat óta szintén rövidített vonalon viszi az utasokat július közepéig. A 28A-s és a 37A-s járatok egyáltalán nem közlekednek egy ideig. Most hétvégén a 28-as teljes vonalán és a 24-es villamos helyett is pótlóbusszal lehet utazni – közölte pénteken a BKK.
2014.05.16. 16:40
Hvg.hu
Alig használják a négyes metrót
Ötödannyian mennek vele, mint a hármas metróval, a BKK szerint szeptemberre szokjuk meg.
2014.05.16. 16:25
Index.hu
BKK-App: megmondja, miért nem jön a busz
BKK-App: megmondja, miért nem jön a busz
Az új alkalmazás a menetrendet nem mutatja meg, csak az attól való eltérést, és a járművek műholdas követése csak nyártól működik majd.
2014.05.16. 08:57
Metropol.hu
Friss hírválogatás
Ellophatják a Gmail jelszavakat, a BKK mobilappja csalódás és még Alekosz is berágott Zuckerbergre. Péntek van, semmi kétség, olvassatok friss híreket.
2014.05.16. 08:55
Socialtimes.hu
Szombaton útszűkület lesz a Lajos utcában
Szombaton reggel 7 órától Óbudán a Lajos utcában a Szépvölgyi út és a Galagonya utca között mindkét irányban elkerítik a belső sávot vasárnap 17 óráig a csatornafedlapok cseréje miatt - írja a BKK...
2014.05.16. 08:54
Ittlakunk.hu
Életveszélyesnek tartják a BKK újítását
Életveszélyesnek tartják a BKK újítását
Életveszélyesnek tartja a buszok szélvédőjére ragasztott, első ajtós felszállásra figyelmeztető matricát a BKV-nál működő Egységes Közlekedési Szakszervezet (EKSZ) elnöke.
2014.05.15. 19:00
Hir24.hu
Vasárnap pótlóbusz jár a 47, 48, 49-es villamosok helyett
Május 18-án, vasárnap a Szent Gellért téri és a Móricz Zsigmond körtéri váltókat karbantartják, ezért az arra járó villamosok - köztük a 47, 48, 49-esek - forgalmi rendje változik - írja a BKK.A 47-...
2014.05.15. 16:23
Ittlakunk.hu
Balesetveszélyes ötlettel álltak elő a BKK-nál
Akár életveszélyes is lehet a BKV-buszok szélvédőjére, pontosan a sofőr elé ragasztott mintegy fél méter hosszú felirat: elsőajtós felszállás.
2014.05.15. 13:40
Fovarosi-hirhatar.hu
A BKK új húzása kiverte a biztosítékot az utasoknál  - Igazoltathat-e az ellenőr?
A BKK új húzása kiverte a biztosítékot az utasoknál - Igazoltathat-e az ellenőr?
Túllépték a hatáskörüket Vitézyék a hamisítás elleni harc jegyében?
2014.05.15. 13:00
Femina.hu
 Balesetveszélyes ötletnek tarják a buszsofőrök a BKK újítását
Balesetveszélyes ötletnek tarják a buszsofőrök a BKK újítását
Akár életveszélyes is lehet a BKV-buszok szélvédőjére, pontosan a sofőr elé ragasztott mintegy fél méter hosszú felirat: elsőajtós felszállás.
2014.05.15. 12:40
Hvg.hu
Szombattól a Gyöngyösi utcáig megy a 15-ös busz, jön a 115-ös
Május 17-étől, szombattól a 15-ös busz a Gyöngyösi utcáig jár. Ezzel párhuzamosa a BKK új járatot indít 115-ös számmal a Boráros tér és az Árpád híd között. A két busz menetrendjét összehangolják, 20...
2014.05.15. 09:18
Ittlakunk.hu
Pótlóbuszok járnak az M1-es metró vonalán áramellátási zavar miatt
Áramellátási zavar miatt pótlóbuszok járnak az M1-es metró vonalán a Mexikói út és a Deák Ferenc tér között - közölte csütörtök reggel a Budapesti Közlekedési Központ.
2014.05.15. 06:37
Inforadio.hu
Figyelmeztette az utasokat a BKK a budapesti vihar miatt
Figyelmeztetést adott ki a csütörtökre várható budapesti vihar miatt a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) is.
2014.05.14. 22:30
Hvg.hu
Így nyeli a vizet Budapesten az 1-es villamos pályája
Az elmúlt napokban tapasztaltak ellenére a felújított 1-es villamos vízelvezetése az előírásoknak megfelelően készül el - közölte a Budapesti Közlekedési Központ, miután az elmúlt napokban a villamos több pontján is állt a víz. A BKK szerint a felújítás során még tisztítják a vízelvezető rendszert.
2014.05.14. 20:00
Inforadio.hu
Riaszt a BKK új alkalmazása
Riaszt a BKK új alkalmazása
Percre kész tömegközelekedési információt ígér a BKK új alkalmazása, ami egyelőre nem is tud ennél többet, azt viszont szépen tálalja.
2014.05.14. 16:30
Hir24.hu
Megjelent a BKK Info mobilalkalmazása
iOS és Android rendszerű okostelefonokra is érhető a BKK BKK Info nevű alkalmazása, mely a fővárosi közösségi közlekedést érintő forgalmi változásokról tájékoztatja az utasokat.
2014.05.14. 16:25
Hvg.hu
Így néz ki az új BKK-bérlet
Így néz ki az új BKK-bérlet
Az Ittlakunk.hu egyik olvasója küldte be a képet. Állítása szerint nehézség nélkül hozzájutott a hőpapírra nyomtatott bérlethez, és az igazolványszámot is azonnal elfogadta a jegykiadó.
2014.05.14. 14:35
Hir24.hu
Mobilon a BKK
Megjelent a Budapesti Közlekedési Központ BKK Info nevű mobilalkalmazása, amely folyamatosan és valós időben tájékoztatja a felhasználókat a fővárosi közösségi közlekedést érintő forgalmi változásokról.  
2014.05.14. 14:22
Mmonline.hu
Többnyire még régi típusú bérletet árulnak
Többnyire még régi típusú bérletet árulnak
A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) tegnap kezdte el bevezetni, hogy a vásárlás helyén nyomtatja a jegyeket és a bérleteket.
2014.05.14. 07:06
Metropol.hu
Változik a Bartók Béla úti villamosok menetrendje
Váltókarbantartási munkálatok miatt változik vasárnap a Bartók Béla úti villamosok menetrendje, a járatokat buszokkal pótolják - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) kedden az MTI-vel.
2014.05.14. 05:40
Stop.hu
Új(ra) Ikarusok jönnek a BKK-hoz
Több mint 10 év után kerülnek újra magyar buszok a fővárosi tömegközlekedésbe. Összesen 18 új Ikarus áll majd forgalomba egy új, kísérleti projekt, a PKD (partially knocked down kit - hát a neve nem...
2014.05.13. 23:54
Ittlakunk.hu
Új(ra) Ikarusok jönnek a BKK-hoz
Több mint 10 év után kerülnek újra magyar buszok a fővárosi tömegközlekedésbe. Összesen 18 új Ikarus áll majd forgalomba egy új, kísérleti projekt, a PKD (partially knocked down kit - hát a neve nem...
2014.05.13. 23:54
Ittlakunk.hu
 Íme az új Ikarus első elkészült példánya - fotók
Íme az új Ikarus első elkészült példánya - fotók
Közzétette az új Ikarus buszok első elkészült példányáról készült felvételt a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).
2014.05.13. 18:15
Hvg.hu
Mától fokozatosan bevezetik a hőpapíros bérletet
Mától fokozatosan bevezeti a BKK az ügyfélszolgálatokon és a jegypénztáraknál a helyszíni, hőpapírra történő jegy- és bérletnyomtatást. Elsőként a Kőbánya-Kispest buszvégállomáson lévő jegypénztárban...
2014.05.13. 11:57
Ittlakunk.hu
Fontos változás a budapesti tömegközlekedésben
Mától fokozatos bevezeti a Budapesti Közlekedési Központ az ügyfélszolgálatokon és a jegypénztáraknál a helyszíni, hőpapírra történő jegy- és bérletnyomtatást.  
2014.05.13. 10:03
Mmonline.hu
Mától fokozatosan bevezeti a BKK a hőpapíros bérletet
Mától fokozatos bevezeti a Budapesti Közlekedési Központ az ügyfélszolgálatokon és a jegypénztáraknál a helyszíni, hőpapírra történő jegy- és bérletnyomtatást.
2014.05.13. 09:09
Inforadio.hu
Megjött a hőpapiros bérlet
Mától fokozatosan bevezeti a BKK a hőpapíros bérletet
2014.05.13. 08:55
Fovarosi-hirhatar.hu
Csalásnehezítő újítást vezet be mától a BKK
A már átalakított pénztárakban vagy az új jegyautomatákból történő bérletvásárlásnál az utasnak az eddigiektől eltérően előre meg kell adnia valamely igazolványának számát. A pénztárakban az eladók írják rá a bérletre a számot, míg az automatáknál a vásárláskor kell az érintőképernyős felületen beírni.
2014.05.13. 08:50
Hvg.hu
Jó tudni: mától másképp megy a BKK-bérlet vásárlása
Mától fokozatosan bevezeti a Budapesti Közlekedési Központ az ügyfélszolgálatokon és a jegypénztáraknál a helyszíni, hőpapírra történő jegy- és bérletnyomtatást.
2014.05.13. 08:47
168ora.hu
Mától fokozatosan bevezeti a BKK a hőpapíros bérletet
A BKK szerint ez az intézkedés jelentősen megnehezíti a bérlethamisítást.
2014.05.13. 07:02
Nlcafe.hu
Bevezeti a BKK a hőpapíros bérletet
Bevezeti a BKK a hőpapíros bérletet
Elsőként a Kőbánya-Kispest buszvégállomáson lévő jegypénztárban vezetik be az új rendszert.
2014.05.13. 05:56
Metropol.hu
Június elejével indulhat a Bubi - ha minden jól megy
Április elején tervezték elindítani, hát most az a legújabb, hogy Június elejétől működik a budapesti bérbringa-rendszer, a Bubi. A 444 rákérdezett a BKK-nál, hogy mi a késés oka. A társaságtól a...
2014.05.13. 00:21
Ittlakunk.hu
BKK: torlódások várhatók a Puskás Ferenc Stadionnál három hétig
Közműépítés miatt keddtől három hétig torlódásokra lehet számítani a Hungária körúton a Kerepesi úti kereszteződésben - tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) hétfőn az MTI-t.
2014.05.13. 00:15
Profitline.hu
Csőtörés miatt nem a teljes vonalán jár a 21-es autóbusz
Csőtörés miatt nem a teljes vonalán jár a 21-es, a 21A és a 212-es autóbusz Budapesten - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) fődiszpécsere az MTI-vel hétfő este.
2014.05.12. 20:49
Inforadio.hu
Nagy dugó jöhet holnaptól a Hungária zuglói szakaszán
Keddtől egészen június 9-éig az 1-es villamos felújításához kapcsolódó közműmunkát végeznek Budapesten a Kerepesi út és a Hungária körút kereszteződésében. Ugyancsak dolgoznak majd a Hungária körút Rákóczi híd felé vezető oldalán a Kerepesi úti kereszteződéstől a Szörény utcáig. Három sáv helyett csak kettőn mehetnek majd a járművek, emiatt dugó várható errefelé – hívta fel a figyelmet a BKK.
2014.05.12. 18:20
Hvg.hu
Torlódások várhatók a Puskás Ferenc Stadionnál három hétig
Közműépítés miatt keddtől három hétig torlódásokra lehet számítani a Hungária körúton a Kerepesi úti kereszteződésben - tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) hétfőn az MTI-t.
2014.05.12. 18:16
Inforadio.hu
A BKK-t nem érte váratlanul a vizsgálat
Mától megváltozott a budapesti közösségi közlekedéshez szükséges bérletek vásárlásának rendszere. Az új vásárlási szabályok szerint az arcképes igazolvány azonosítóját május 13-tól már nem az utas, hanem a BKK értékesítői írják rá a hőpapírra kinyomtatott bérletre. A BKK emellett háromszáz új jegy- és bérletkiadó automatát állít üzembe, ezekből hatvan már működik.
2014.05.12. 09:53
Mno.hu
Buszsávot alakítanak ki a Vérmező úton
A BKK új buszsávot alakít ki a Vérmező úton, hogy a közösségi közlekedés járatainak haladása gyorsabbá és biztonságosabbá váljon. Az autósoktól nem vesznek el  sávot, mivel az új sáv parkolók...
2014.05.12. 00:12
Ittlakunk.hu
Ismét teljes vonalon jár a 2-es metró a gázolás után
Ismét teljesen vonalon jár a 2-es metró - közölte a Budapesti Közlekedési Központ fődiszpécsere az MTI-vel.
2014.05.11. 20:33
Inforadio.hu
Ismét jár a 2-es metró
Ismét teljesen vonalon jár a 2-es metró – közölte a Budapesti Közlekedési Központ fődiszpécsere az MTI-vel.
2014.05.11. 20:27
Mno.hu
A Budapesti Közlekedési Központ új buszsávot alakít ki a Vérmező úton
A közösségi közlekedés járatainak gyorsabb és biztonságosabb haladása érdekében a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) új autóbuszsávot hoz létre a Vérmező úton. Ez a Krisztina körúti tömegközlekedési sávhoz kapcsolódik majd, így a 21-es, 21A, 102-es, 139-es, 140-es és 140A buszok elkerülhetik a torlódásokat a Déli pályaudvar és a Széll Kálmán tér között.
2014.05.11. 19:28
Budapestinfo.eu
Gázolt a metró a Blahánál
Gázolt a 2-es metró a Blaha Lujza téren vasárnap este - közölte a Budapesti Közlekedési Központ fődiszpécsere az MTI-vel.
2014.05.11. 19:06
Stop.hu
Elgázolt valakit a metró a Blahánál
Elgázolt valakit a metró a Blahánál
Gázolt a 2-es metró a Blaha Lujza téren vasárnap este - közölte a Budapesti Közlekedési Központ fődiszpécsere az MTI-vel.
2014.05.11. 19:05
Borsonline.hu
Gázolt a 2-es metró
Gázolt a 2-es metró a Blaha Lujza téren vasárnap este – közölte a Budapesti Közlekedési Központ fődiszpécsere.
2014.05.11. 19:02
Mno.hu
Gázolt a metró a Blaha Lujza téren
Gázolt a 2-es metró a Blaha Lujza téren vasárnap este - közölte a Budapesti Közlekedési Központ fődiszpécsere az MTI-vel.
2014.05.11. 18:58
Inforadio.hu
Vizsgálatot indítanak a BKK bérletvásárlási szabályai miatt
A BKK új bérletvásárlási szabályai miatt vizsgálatot indít a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH). Május 13-tól az ügyfélközpontokban és a pénztárakban csak úgy lehet majd...
2014.05.11. 18:23
Ittlakunk.hu
A Volánbusz veszi át az agglomerációs járatokat, a régi Ikarusok eltűnnek Hűvösvölgyből
A BKK megrendelésére vasárnaptól a Solymárra, Nagykovácsiba, Remeteszőlősre és Pilisborosjenőre közlekedő járatokon, új járműparkkal veszi át a közösségi személyszállítást a Volánbusz Zrt., mely...
2014.05.11. 14:12
Ittlakunk.hu
Futóverseny miatt forgalomkorlátozások lesznek a fővárosban
Futóverseny miatt több helyen forgalomkorlátozás lesz vasárnap a fővárosban - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szombaton az MTI-vel.
2014.05.11. 07:27
Inforadio.hu
Vizsgálja az adatvédelmi hatóság a BKK új bérletszabályait
Vizsgálatot indít a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság a BKK új bérletvásárlási szabályai miatt. Az új gyakorlat adatkezelésnek minősül ugyanis, de a BKK nem jelentette be a hatóságnak, és állásfoglalást sem kért. Eddig hárman tettek panaszt emiatt. A BKK szerint a bejelentést megtették, a nyilvántartásba vétel még folyamatban van. Az adatokat pedig nem tárolják – írja a VS.hu.
2014.05.10. 23:20
Hvg.hu
Új buszokat vet be a BKK
Új buszokat vet be a BKK
Vasárnaptól több agglomerációs vonalon is új járműparkot állít üzembe a BKK.
2014.05.10. 20:05
Hir24.hu
Bérletmizéria: vizsgálat indul a BKK ellen
Vizsgálatot indít a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) a BKK új bérletvásárlási szabályai miatt. Május 13-tól az ügyfélközpontokban és a pénztárakban csak úgy lehet majd bérletszelvényt vásárolni, ha a vevő megadja azt az igazolványszámot, amelyet a bérleten fel szeretne tüntetni.
2014.05.10. 19:23
168ora.hu
Vizsgálat indul a BKK ellen az igazolványszámok bekérése miatt
A hatóság szerint be kellett volna náluk jelenteni, hogy a pénztárban elkérik az igazolványszámokat.
2014.05.10. 18:19
Index.hu
Zárva volt a Thököly út, borult a menetrend
Lezárta a rendőrség a fővárosi Thököly utat a Baross tér és a Stefánia út között, ami több buszt valamint a 79-es trolit is érintette – közölte a Facebookon a BKK. 18 óra előtt visszaállt a rend az érintett vonalakon.
2014.05.10. 18:15
Hvg.hu
 Örökre elbúcsúznak holnap a BKV buszai több vonalról - fotók
Örökre elbúcsúznak holnap a BKV buszai több vonalról - fotók
Május 11-étől az agglomerációs vonalak közül a Solymárra, Nagykovácsiba, Remeteszőlősre és Pilisborosjenőre közlekedő járatokon is új járműparkkal veszi át az autóbuszos közösségi közlekedés szolgáltatási feladatait a Volánbusz a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) megrendelésére.
2014.05.10. 18:15
Hvg.hu
Vizsgálódnak a BKK új bérletvásárlási módszere miatt
Bár a BKK azt állítja, tettek bejelentést, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság vizsgálatot indít a BKK új vérletvásárlási szabályai miatt, mert hozzájuk nem jutott el semmilyen kérelem - írja a VS.hu.
2014.05.10. 14:10
Hvg.hu
Orbánék miatt rövidül holnap a 2-es villamos
Rövidített útvonalon jár szombaton a budapesti 2-es villamos, mert politikai rendezvényt tartanak a Kossuth téren. A 15-ös buszt is érinthetik a lezárások – közölte a BKK.
2014.05.09. 19:35
Hvg.hu
Bubi: az utolsó simítások vannak hátra
A szoftverhibák javítása után indulhat el Budapesten a közösségi kerékpáros rendszer, a Bubi – közölte konkrét időpont megjelölése nélkül a Budapesti Közlekedési Központ pénteken.
2014.05.09. 17:01
Mno.hu
Befejeződött a Grassalkovich út felújítása
Határidőre elkészült a Grassalkovich út rekonstrukciója a Haraszti út és az Ócsai úti felüljáró közötti szakaszon. A felújítást a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a Fővárosi Önkormányzat...
2014.05.09. 16:59
Ittlakunk.hu
Ezért szigorít a bérletvásárláson a BKK
Ezért szigorít a bérletvásárláson a BKK
Vége azoknak az időknek, mikor mi írhattuk rá a számot a szelvényünkre. Az automatákból viszont már nem csak jegyet lehet venni.
2014.05.09. 16:45
Hir24.hu
BKK: jelentősen nehezítik a bérlethamisításokat az új vásárlási szabályok
Jelentősen megnehezítik a bérlethamisításokat az új vásárlási szabályok, amelyek szerint az arcképes igazolvány azonosítóját május 13-tól már nem az utas, hanem a BKK értékesítői írják rá a hőpapírra kinyomtatott bérletre - közölte pénteken a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.
2014.05.09. 16:00
Profitline.hu
Megnehezíti a bérlethamisítást a BKK
Jelentősen megnehezítik a bérlethamisításokat az új vásárlási szabályok, amelyek szerint az arcképes igazolvány azonosítóját május 13-tól már nem az utas, hanem a BKK értékesítői írják rá a hőpapírra kinyomtatott bérletre – közölte pénteken a Budapesti Közlekedési Központ.
2014.05.09. 15:28
Mno.hu
A szoftverhibák javítása után indulhat a MOL BuBi
A szoftverhibák javítása után indulhat el Budapesten a közösségi kerékpáros rendszer, a MOL BuBi (Budapest Bicikli) – közölte konkrét időpont megjelölése nélkül a Budapesti Közlekedési Központ pénteken az MTI-vel.
2014.05.09. 14:20
168ora.hu
A Határ úton és KöKi-n működik már bérletautomata
Hatvannyolc már üzemel abból a háromszáz jegy- és bérletkiadó automatából, amelyet a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) telepít a fővárosban és az agglomerációban. A készülékeket folyamatosan...
2014.05.09. 12:24
Ittlakunk.hu
KöKi-n is működik már bérletautomata
Hatvannyolc már üzemel – egyikük a Kőbánya-Kispest metróállomáson – abból a háromszáz jegy- és bérletkiadó automatából, amelyet a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) telepít a fővárosban...
2014.05.09. 12:00
Ittlakunk.hu
Ezért van szükség a BKK-ügyfélkártyára
Keddtől a BKK valamennyi ügyfélszolgálatán vagy jegypénztárában csak arcképes igazolvánnyal lehet bérletet vásárolni. Ezért bevezetik a BKK-ügyfélkártyát is, amely a bérletigazolvány számának feltüntetésére alkalmas kártya.
2014.05.09. 09:36
Inforadio.hu
A Határ úton és Kőbánya-Kispesten már működik bérletautomata
Hatvannyolc már üzemel abból a háromszáz jegy- és bérletkiadó automatából, amelyet a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) telepít a fővárosban és az agglomerációban. A készülékeket folyamatosan...
2014.05.09. 08:38
Ittlakunk.hu
Arcképes igazolvány kell a bérletvásárláshoz
Arcképes igazolvány kell a bérletvásárláshoz
A BKK által nemrég üzembe állított új jegyautomatáknál csak arcképes igazolvánnyal lehet bérletet vásárolni.
2014.05.09. 08:20
Metropol.hu
Aszfaltozás miatt félpályás lezárás a Krisztina körúton
A Krisztina körúton a Déli pályaudvar és a Szél Kálmán tér között aszfaltozási munkák miatt félpályás lezárásra kell számítani pénteken és szombaton is - írja a BKK Info.
2014.05.09. 08:18
Ittlakunk.hu
KöKi-n és a Határ úton is működik már bérletautomata
Hatvannyolc már üzemel – köztük a kőbánya-kispesti és a Határ úti metróállomáson – abból a háromszáz jegy- és bérletkiadó automatából, amelyet a Budapesti Közlekedési Központ (BKK)...
2014.05.09. 08:17
Ittlakunk.hu
Frontálisan ütközött a 8-as busz és egy személyautó a XII. kerületben
Frontálisan ütközött a 8-as busz és egy személyautó csütörtök este Budapesten, a XII. kerületben a Hegyalja út és a Sashegyi út kereszteződésében – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) fődiszpécsere az MTI-vel.
2014.05.09. 01:05
168ora.hu
Frontálisan ütközött egy 8-as busz
Frontálisan ütközött a 8-as busz és egy személyautó csütörtök este Budapesten, a XII. kerületben a Hegyalja út és a Sashegyi út kereszteződésében – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) fődiszpécsere az MTI-vel.
2014.05.08. 22:37
Mno.hu
Videó: így kell használni az új budapesti jegyautomatákat
Animációs videót készített a Budapesti Közlekedési Központ az új jegy- és bérletkiadó automaták használatához. Aki nem akar többet valamelyik pénztárnál sorban állni, annak érdemes megnéznie.
2014.05.08. 21:25
Hvg.hu
BKK-bérlet csak igazolvánnyal
Május 13-tól a BKK valamennyi ügyfélszolgálatán, jegypénztárában csak arcképes igazolvánnyal lehet bérletet venni.
2014.05.08. 21:04
Nepszava.hu
 A nagypályás csalásokat törli el a BKK az új bérletszabályokkal
A nagypályás csalásokat törli el a BKK az új bérletszabályokkal
A bérletmaffia visszaszorítása érdekében döntött úgy a BKK, hogy május 13-ától kötelezővé teszi, hogy bérletet csak arcképes igazolvánnyal, illetve az ahhoz tartozó 4 karakteres kód megadásával lehessen vásárolni. Vitézy Dávid, a BKK vezérigazgatója szerint a beruházás szinte azonnal megtérül – igaz, az adminisztrációs többlet eleinte torlódásokat okozhat a pénztárablakoknál.
2014.05.08. 18:35
Hvg.hu
Felújítás kezdődik a 14-es villamos vonalának egy szakaszán
Pályafelújítás miatt szombattól egy hónapon át, június 9-ig a fővárosban pótlóbusz közlekedik a 14-es villamos helyett a Róbert Károly körút és az angyalföldi kocsiszín között - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön az MTI-vel.
2014.05.08. 16:30
Profitline.hu
Üzenőfüzet (Üzenőfüzet): A BKK Orwellesít
Már eleve nevetséges az, hogy így megbonyolítanak egy bérletvásárlást. Szerencse, hogy egyelőre nem kell hozzá születési anyakönyvi kivonatot és vizeletmintát bemutatnunk. [...] Bővebben!
2014.05.08. 14:48
Mandiner.hu
Kulisszatitkokat árult el a BKK angol hangja
A legnehezebb megálló, amit valaha fel kellett mondania, a Puskás Ferenc Stadion volt - ezt mondta a We Love Budapestnek adott interjújában Rachel Appleby, a BKK angol hangja, akinek az egyik kedvenc magyar szava a mosolyogni.
2014.05.08. 13:15
Hvg.hu
Felújítják a 14-es vonalát, jóval gyorsabb lesz
Pályafelújítás miatt szombattól egy hónapon át, június 9-ig a fővárosban pótlóbusz közlekedik a 14-es villamos helyett a Róbert Károly körút és az angyalföldi kocsiszín között – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön az MTI-vel.
2014.05.08. 12:34
Mno.hu
BKK: a Telebusz Solymáron is népszerű lett
Április 1-jétől a solymári Kerekhegyig meghosszabbították a korábban Hűvösvölgytől csak Budaliget, Géza fejedelem útjáig közlekedő 157-es autóbusz útvonalát Solymár önkormányzatának kérésére. A BKK...
2014.05.08. 12:30
Ittlakunk.hu
Bemutatóvideó a BKK-s automatákról
Már üzemel annak a 300 új korszerű jegy- és bérletautomatának az első ütemben telepített több mint 60 darabja Budapesten, amelyekkel a jegy- és bérletvásárlási lehetőségek színvonalát kívánja...
2014.05.08. 12:14
Ittlakunk.hu
Fényképes igazolvány kell a BKV-bérlethez
Fényképes igazolvány kell a BKV-bérlethez
A BKK által nemrég üzembe helyezett automatákból már csak arcképes igazolvánnyal lehet bérletet venni, május 13-tól pedig minden jegypénztárnál kell az igazolvány.
2014.05.08. 11:55
Hir24.hu
Senki nem érti, hogy működnek az új jegyautomaták
Új jegykiadó automatákat szerelt fel a BKK, összesen 68-at, de még nem barátkoztak meg velük az utasok, inkább sorba állnak a pénztáraknál. A BKK még bemutató videót is készített, hogy lássák az emberek: egyszerű használni az új automatákat.
2014.05.08. 11:27
Nlcafe.hu
Arcképes igazolványhoz köti a bérletvásárlást a BKK
Csak arcképes igazolvány számával lehet bérletet váltani május 13-tól a BKK-nál, akár automatánál, akár pénztárnál veszi az utas. Az intézkedés okairól egyelőre nem adtak bővebb tájékoztatást. [...] Bővebben!
2014.05.08. 11:20
Mandiner.hu
Akár éjszaka is vehetünk jegyet, bérletet az új automatákban
Hatvan már üzemel abból a háromszáz jegy- és bérletkiadó automatából, amelyet a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) telepít a fővárosban és az agglomerációban. A készülékeket folyamatosan állítják...
2014.05.08. 09:15
Ittlakunk.hu
Akár éjszaka is vehetünk jegyet vagy bérletet az új automatákban
Hatvan már üzemel - köztük például Újpest Központ metróállomáson vagy a Keleti pályaudvar metróállomásán - abból a háromszáz jegy- és bérletkiadó automatából, amelyet a Budapesti Közlekedési Központ...
2014.05.08. 09:10
Ittlakunk.hu
Akár éjszaka is vehetünk jegyet vagy bérletet a kerületben
Hatvan már üzemel - köztük az Árpád híd és a Nyugati tér metróállomásokon - abból a háromszáz jegy- és bérletkiadó automatából, amelyet a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) telepít a fővárosban és...
2014.05.08. 08:57
Ittlakunk.hu
Akár éjszaka is vehetünk jegyet vagy bérletet Újpesten
Hatvan már üzemel - egyikük Újpest Központ metróállomáson - abból a háromszáz jegy- és bérletkiadó automatából, amelyet a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) telepít a fővárosban és az...
2014.05.08. 08:50
Ittlakunk.hu
Csak arcképes igazolvánnyal lehet BKK-bérletet váltani
Május 13-tól, keddtől valamennyi BKK-jegypénztárban meg kell mutatni majd egy személyazonosításra alkalmas arcképes igazolvány számát, ha bérletet vásárolunk – írja a BKK közleménye.
2014.05.08. 05:30
168ora.hu
Keddtől csak arcképes igazolvánnyal lehet BKK-bérletet váltani
És a BKK bevezeti az ügyfélkártyát, hogy megkönnyítse az azonosítószámok kezelését.
2014.05.07. 22:55
Index.hu
Újabb vonalakon veszi át a közösségi közlekedést a Volánbusz
A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) megrendelésére vasárnaptól a Solymárra, Nagykovácsiba, Remeteszőlősre és Pilisborosjenőre közlekedő járatokon, új járműparkkal veszi át a közösségi személyszállítást a Volánbusz Zrt. - jelentette be Vitézy Dávid, a BKK vezérigazgatója szerdán sajtótájékoztatón, Budapesten.
2014.05.07. 17:20
Profitline.hu
Félnek az utasok a BKK-jegyautomatától
Inkább sorban állnak a pénztárnál. Tesztünkön jól szerepelt az automata, de kétszázasból megbukott.
2014.05.07. 14:51
Index.hu
Csak igazolvánnyal vehetünk majd bérletet
Május 13-án, keddtől a BKK valamennyi ügyfélszolgálatán vagy jegypénztárában csak arcképes igazolvánnyal lehet bérletet vásárolni. Emiatt bevezetik a BKK-ügyfélkártyát, amely a bérletigazolvány...
2014.05.07. 13:24
Ittlakunk.hu
Mégtöbb vonalon a Volánbusz
A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) megrendelésére vasárnaptól a Solymárra, Nagykovácsiba, Remeteszőlősre és Pilisborosjenőre közlekedő járatokon, új járműparkkal veszi át a közösségi személyszállítást a Volánbusz Zrt. - jelentette be Vitézy Dávid, a BKK vezérigazgatója szerdán sajtótájékoztatón, Budapesten.
2014.05.07. 12:21
Inforadio.hu
BKK: már működnek a jegykiadó automaták
Hatvan már üzemel abból a háromszáz jegy- és bérletkiadó automatából, amelyet a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) beruházásaként telepítenek a fővárosban és az agglomerációban - közölte a cég szerdán az MTI-vel.
2014.05.07. 11:36
Inforadio.hu
Már üzemel 60 jegyautomata, jön a BKK-ügyfélkártya is
Hatvan már üzemel abból a háromszáz jegy- és bérletkiadó automatából, amelyet a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) beruházásaként telepítenek a fővárosban és az agglomerációban - közölte a cég szerdán.
2014.05.07. 11:30
Hvg.hu
BKK: már üzemelnek a jegykiadó automaták
Hatvan már üzemel abból a háromszáz jegy- és bérletkiadó automatából, amelyet a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) beruházásaként telepítenek a fővárosban és az agglomerációban - közölte a cég szerdán az MTI-vel
2014.05.07. 11:16
Gondola.hu
Nincs kifogás, üzemelnek a jegykiadó BKK-automaták
Az automaták bankkártyát is elfogadnak.
2014.05.07. 11:02
Nepszava.hu
Újra csatornát építenek a Cziffra György utcában
Folytatják a csatornaépítést a Cziffra György utcában a Regöly utca és a Márfa utca között, ezért félpályás lezárásra és jelzőőrös irányításra kell számítani - közölte a BKK Info.
2014.05.07. 01:42
Ittlakunk.hu
Máris gond volt az átadott villamosszakaszon! (2.)
Vasárnap jelentette be a BKK, hogy hétfőtől ismét jár az 1-es villamos az Árpád-hídon. Az utazóközönség azonban már hétfő reggel kellemetlenséggel találkozhatott, fél 8 körül ugyanis pótlóbuszok...
2014.05.05. 07:37
Portfolio.hu
BKK: hétfőtől újra jár az Árpád hídon az 1-es villamos
Hétfőtől ismét közlekedik az 1-es villamos az Árpád hídon, a Bécsi út és a Reitter Ferenc utca között - tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) vasárnap az MTI-t. A Népliget és a Közvágóhíd között továbbra is autóbuszok pótolják a villamost.
2014.05.04. 23:55
Profitline.hu
Hétfőtől újra jár az 1-es villamos az Árpád hídon
Hétfőtől ismét közlekedik az 1-es villamos az Árpád hídon, a Bécsi út és a Reitter Ferenc utca között – tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) vasárnap az MTI-t. A Népliget és a Közvágóhíd között továbbra is autóbuszok pótolják a villamost.
2014.05.04. 17:47
Mno.hu
Hétfőtől újra jár az Árpád hídon az 1-es villamos
Hétfőtől ismét közlekedik az 1-es villamos az Árpád hídon, a Bécsi út és a Reitter Ferenc utca között - tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) vasárnap az MTI-t. A Népliget és a Közvágóhíd között továbbra is autóbuszok pótolják a villamost.
2014.05.04. 17:29
Stop.hu
Belementek egy villamosba Újpesten
Összeütközött a 14-es villamos egy személyautóval szombat délután Újpesten – közölte Bakó Pál, a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) fődiszpécsere.
2014.05.03. 18:05
Mno.hu
Nosztalgiajáratok ezen a hétvégén is
A BKK május minden hétvégéjén indít nosztalgiajáratokat. Ezen a hétvégén a 436-os sárga favázas nosztalgiavillamost indítja a BKK a kerületben, a Közvágóhíd és a Jászai Mari tér között.Szombaton:...
2014.05.03. 12:32
Ittlakunk.hu
Ezen a hétvégén is utazhattok nosztalgiajáratokon
A BKK május minden hétvégéjén indít nosztalgiajáratokat. Ezen a hétvégén a következő régi járműveken utazhattok a kerületben:Szombaton:Ikarus 180-as nosztalgia-autóbuszA Deák Ferenc tér és Szentendre...
2014.05.03. 12:23
Ittlakunk.hu
Újra közlekedik a 171-es busz!
Május 1-jétől a BKK elindítja idényjáratait, így a csepeli strandfürdőhöz közlekedő 171-es busszal is lehet már közlekedni. A buszok fél óránként járnak. A strand pedig május 3-tól várja látogatóit!
2014.05.01. 09:33
Ittlakunk.hu
Újra nosztalgiázhatunk a gödöllői vonalon
Újra HÉV-nosztalgiajárat közlekedik május 1-jén, csütörtökön és május 2-án, pénteken az Örs vezér tere és Gödöllő között - írja a BKK.Indulási időpontok: Örs vezér teréről: 9.16, 11.46, 14....
2014.05.01. 05:00
Ittlakunk.hu
Új és újrainduló BKK-járatok
Járatokat indít újra májusban a Budapesti Közlekedési Központ (BKK), a 15-ös busz is hosszabb útvonalon jár.
2014.05.01. 01:20
Profitline.hu
Nosztalgiajáratok indulnak fotósoknak
A hobbi- és profi fotósok kérésére fotós-nosztalgiajáratokat indít a BKK május 18-án. A fotográfusokat a 24-es villamos Keleti pályaudvari megállójából indulva az FVV csuklós, azaz a Bengáli viszi...
2014.04.30. 23:44
Ittlakunk.hu
A BKK sem úgy jár csütörtökön, ahogy szokott
A BKK sem úgy jár csütörtökön, ahogy szokott
Megváltozik sok autóbusz- és villamosjárat útvonala május elsején - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szerdán az MTI-vel.
2014.04.30. 21:40
Hir24.hu
Elfogadták a BKK és a BKV tavalyi beszámolóit
A Fővárosi Közgyűlés szerdán jóváhagyta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) és a BKV 2013-as gazdálkodásáról és működéséről szóló beszámolókat.
2014.04.30. 19:56
Inforadio.hu
Sok járat útvonala megváltozik csütörtökön
Megváltozik sok autóbusz- és villamosjárat útvonala május elsején - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szerdán az MTI-vel.
2014.04.30. 18:57
Inforadio.hu
BKK: sok változás jön csütörtökön
Megváltozik sok autóbusz- és villamosjárat útvonala május elsején - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szerdán. A közlemény szerint csütörtökön "Nagy futam" elnevezéssel "légi- és aszfaltshowt" ... ...
2014.04.30. 18:13
Napi.hu
Ne közlekedjen május elsején Budapesten!
Ha mégis megteszi, a BKK megmutatja, hol és hogyan.
2014.04.30. 18:09
Index.hu
Új és újrainduló BKK-járatok
Járatokat indít újra májusban a Budapesti Közlekedési Központ (BKK), a 15-ös busz is hosszabb útvonalon jár.
2014.04.30. 17:06
Inforadio.hu
Új és újrainduló BKK-járatok
Új és újrainduló BKK-járatok
Újraindul két idényjárat, a csepeli strandfürdőhöz közlekedő 171-es és az Óbudai-szigetre közlekedő 226-os busz.
2014.04.30. 16:25
Metropol.hu
 A Marina partra is jár szombattól busz
A Marina partra is jár szombattól busz
Meghosszabbítják szombattól a budapesti 15-ös busz vonalát a Gyöngyösi utcáig, és ezzel bevonják a közösségi közlekedési hálózatba a Marina part térségét is – közölték a BKK-tól. Új járatot is indítanak 115-ös jelzéssel, ez a Boráros tér és az Árpád híd között jár majd. A 15-ös és a 115-ös menetrendjét összehangolják.
2014.04.30. 15:45
Hvg.hu
Így változtat a menetrenden a BKK a hosszú hétvégén
Így változtat a menetrenden a BKK a hosszú hétvégén
A május elsejei - az idei leghosszabb - hosszú hétvégén az ilyenkor jellemző utazási szokásokhoz igazítja a közösségi közlekedést a fővárosban a Budapesti Közlekedési Központ (BKK), csütörtökön ünnepnapi, pénteken szombati menetrend szerint közlekednek a járatok.
2014.04.30. 12:35
Hir24.hu
Május közepétől a Marina partig közlekedik a 15-ös busz
 Május 17-től (szombattól) a 15-ös autóbusz a Gyöngyösi utca M végállomásig meghosszabbított útvonalon közlekedik, 115-ös jelzéssel pedig új járatot indít a BKK a Boráros tér H és az Árpád híd M...
2014.04.30. 12:14
Ittlakunk.hu
Hosszú hétvége: így változik a tömegközlekedés Budapesten
Érdemes rápillantani a menetrendre indulás előtt a 2014-es év leghosszabb hosszú hétvégéjén, Budapesten. Május 1-jén az ünnepnapi, 2-án és 3-án a szombati, 4-én pedig a vasárnapi menetrend lesz érvényes – hívta fel a figyelmet a BKK. Május 10-én, szombaton az iskolaszünetben érvényes pénteki menetrend szerint lehet utazni.
2014.04.30. 11:10
Hvg.hu
Így változik a BKV-menetrend az ünnep miatt
A május elsejei - az idei leghosszabb - hosszú hétvégén az ilyenkor jellemző utazási szokásokhoz igazítja a közösségi közlekedést a fővárosban a Budapesti Közlekedési Központ (BKK), csütörtökön ünnepnapi, pénteken szombati menetrend szerint közlekednek a járatok.
2014.04.30. 09:03
Stop.hu
BKK: Csütörtökön ünnepnap, pénteken szombat
A május elsejei hosszú hétvégén az ilyenkor jellemző utazási szokásokhoz igazítja a közösségi közlekedést a fővárosban a Budapesti Közlekedési Központ (BKK), csütörtökön ünnepnapi, pénteken szombati menetrend szerint közlekednek a járatok. [...] Bővebben!
2014.04.30. 08:47
Mandiner.hu
BKK: csütörtökön ünnepnapi, pénteken szombati menetrend lesz
Közlekedési Központ (BKK), csütörtökön ünnepnapi, pénteken szombati menetrend szerint közlekednek a járatok.
2014.04.30. 08:44
Fovarosi-hirhatar.hu
Így járnak a buszok a hosszú hétvégén
A május elsejei - az idei leghosszabb - hosszú hétvégén az ilyenkor jellemző utazási szokásokhoz igazítja a közösségi közlekedést a fővárosban a Budapesti Közlekedési Központ (BKK), csütörtökön ünnepnapi, pénteken szombati menetrend szerint közlekednek a járatok.
2014.04.30. 08:18
Inforadio.hu
Ami még egy BKK- ellenőrön is kifogna
A világ legnagyobb buszjegygyűjteményével büszkélkedhet egy Csehországban élő férfi, aki az elmúlt 22 évben mintegy 400 ezer buszjegyre tett szert 57 országból.
2014.04.30. 06:33
Mno.hu
Így biztosan le fogjátok késni az írásbeli érettségit
Nem érdemes hétfőig vagy keddig várni a májusi bérlet megvásárlásával, mert hatalmas sorok fognak kígyózni a pénztárak előtt - figyelmeztet a Budapesti Közlekedési Központ (BKK). A magyar- és a matekérettségi reggelén pláne nem érdemes tíz-húsz percet várni - a vizsga ugyanis pontban nyolc órakor kezdődik.
2014.04.28. 17:20
Eduline.hu
2017-ig biztos várni kell az M3-as metró akadálymentesítésére
De akkor sem biztos, hogy elkezdi a BKK.
2014.04.28. 09:01
Index.hu
Tömegközlekedési akadályverseny
Miközben a nemrégiben átadott négyes metró teljesen akadálymentes közlekedést biztosít az arra rászorulóknak, a főváros több aluljárójából, metrókijáratából egyeseknek szinte lehetetlen a felszínre jutni. A BKK tervezi ugyan az M3-as egyes részeinek akadálymentesítését, ám pénz híján nem történik semmi. A Mozgássérültek Budapesti Egyesülete szerint a rossz minőségű járdaszegélyek, szabálytalanul épített rámpák, nem működő korlátliftek lehetetlenné teszik a rászorulók közlekedését.
2014.04.28. 04:43
Mno.hu
 Felborul ma délután a belváros közlekedése
Felborul ma délután a belváros közlekedése
Délután az Élet menete résztvevői az Erzsébet híd pesti hídfőjétől indulnak és a Keleti pályaudvarhoz mennek. Itt a tervek szerint Simon Perez, Izrael elnöke és Konrád György Kossuth-díjas író videoüzenetben mondja el gondolatait. Több BKK-járat menetrendje módosul a séta útvonalán.
2014.04.27. 09:40
Hvg.hu
Tarlós és Vitézy csatájából Budapest kerül ki győztesen?
2010 jelentős fordulópont volt a budapesti közösségi közlekedés történetében, az új főpolgármester, valamint az új szervezőegység, a BKK megjelenése jelentős változásokat hozott. Tarlós István és...
2014.04.27. 08:00
Portfolio.hu
 Fotó: valami nem stimmel a 4-es metróban
Fotó: valami nem stimmel a 4-es metróban
Meghibásodott a kijelző a 4-es metró Keleti pályaudvar állomásánál - tapasztalta a hvg.hu munkatársa szombaton kora délután. Egy biztos: a BKK Windows-t használ. A metróforgalom mindeközben persze zavartalanul zajlik.
2014.04.26. 15:15
Hvg.hu
Nehéz lesz hétvégén közlekedni Budapesten
Az Élet menete miatt forgalmi változásokra kell készülni vasárnap délután a belvárosban, a megemlékezés idején több busz- és villamosjárat közlekedése is módosul – közölte a Budapesti Közlekedési Központ pénteken.
2014.04.25. 20:35
Hvg.hu
Forgalmi változásokra kell készülni a belvárosban
Az Élet menete miatt forgalmi változásokra kell készülni vasárnap délután a belvárosban, a megemlékezés idején több busz- és villamosjárat közlekedése is módosul - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel.
2014.04.25. 19:45
Inforadio.hu
Rendőrség napi kitüntetések Szombathelyen
A Rendőrség Napja alkalmából a Vas Megyei Rendőr-főkapitányságon ünnepi állománygyűlést tartottak 2014. április 25-én – írj a Police.hu Az ünnepségen részt vett V. Németh Zsolt országgyűlési képviselő, a Vidékfejlesztési Minisztérium államtitkára mellett a Vas Megyei Közgyűlés elnöke, a Vas megyei kormánymegbízott, a Szombathelyi Törvényszék elnöke, a megyei főügyész, valamint a városok polgármesterei, a társ fegyveres és rendvédelmi szervek vezetői, illetve a külföldi társ fegyveres szervek képviselői közül Gustav Bast, a Baden-Württemberg tartományi Vaihingen-Enz város rendőrsége nyugalmazott vezetője, Hans Peter Doskozil udvari tanácsos, a Burgenlandi Tartományi Rendőr-igazgatóság igazgatója és Borut Kocet, a Muraszombati Rendőr-igazgatóság rendészeti igazgatóhelyettese.Az állománygyűlésen közel negyven vasi munkatárs vehetett át elismeréseket és jutalmakat. Kiemelkedett közülük Puskás Tivadar szombathelyi polgármester  által átnyújtott „Szombathely Közrendjéért Díj”, melyet Pintér László, szombathelyi rendőrség  alosztályvezetője érdemelt ki idén. Emellett a Magyar Posta Zrt. Vezérigazgatója Postabiztonsági Érmet adományozott két celldömölki rendőrtisztnek, illetve a Győr-Sopron-Ébenfurti Vasút Zrt. vezérigazgatója ismerte el a munkáját egy szombathelyi főnyomozó és egy vasvári járőr kollégának.Tiborcz János  Vas Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője által alapított „Vas Megye Rendőrségéért” kitüntető címet Szabó Csaba nyugalmazott főügyész, Németh István, a Büki Gyógyfürdő Zrt. vezérigazgatója és a Vasi Volán Közlekedési Zrt. kapta, mely utóbbit Papp László, az Északnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. vezérigazgatója vett át. Az állománygyűlést követően, az állófogadás közben a meghívottak megtekinthették  Csernyánszky (Komlósi) Ottília díszműüvegező iparművész kiállított alkotásait. A budapesti ünnepségen vette át a Szent György Érdemjelet Knob Ernő r. alezredes, a Rendészeti Igazgatóság Közrendvédelmi és Határrendészeti Osztálya vezetője. ünnepSzombathely
2014.04.25. 15:57
Alon.hu
Ilyen buszokkal újít a BKK a hétvégén - fotó
Ilyen buszokkal újít a BKK a hétvégén - fotó
Az új, alacsonypadlós és akadálymentesített járművekkel elsőként Pécel, Rákoscsaba és Rákoskeresztúr lakói utazhatnak szombattól.
2014.04.25. 12:50
Hir24.hu
Rejtélyes késelés a 4-6-os villamoson
Egy férfi fényes nappal késelt meg egy utast, a BKK titkolózik.
2014.04.25. 11:04
Velvet.hu
Késelés volt a 4-6-oson
A BKK szerint forgalmi okok miatt állt le kedden a villamos, de a rendőrség szerint késelés történt.
2014.04.25. 09:23
Index.hu
Rejtélyes késelés történt a 4-6-os villamoson
Rejtélyes késelés történt a 4-6-os villamoson
Különös bűncselekmény történt a 4-es, 6-os villamoson: egy férfi fényes nappal késelt meg egy utast. A tettes elmenekült. A rendőrség és a BKK is titkolózik, forgalmi okokra hivatkoznak.
2014.04.25. 06:35
Borsonline.hu
Kötelezettségszegési eljárás indult a plázastop miatt - a nap hírei
Új intézkedéscsomagot jelentett be a jegybank az ország külső pénzügyi sérülékenységének csökkentésére. Befejeződött a középfokú intézmények általános felvételi eljárása, a diákok mintegy 97 százaléka került be valamilyen középiskolába. Kártérítési pert indít a Budapesti Közlekedési Központ ellen a midibusztender miatt az Orangeways
2014.04.24. 21:16
Inforadio.hu
A BKK visszautasítja az Orangeways vádjait a midibusztender-ügyben
A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) visszautasítja az Orangeways közlekedési társaság vádjait, álláspontjuk szerint a közbeszerzési szabályokat betartva jártak el a midibusztender esetében.
2014.04.24. 17:27
Inforadio.hu
A BKK visszautasítja az Orangeways vádjait
Azért lett eredménytelen az cég által megnyert midibusztender, mert egy partnerét felszámolják.
2014.04.24. 16:54
Index.hu
Beperlik a BKK-t
A cég a Rába S91-es midibuszával indult a tenderen.
2014.04.24. 14:55
Hetivalasz.hu
Beperli Vitézyéket a kigolyózott tendergyőztes
Kártérítési pert indít a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) ellen az Orangeways, amely a Közbeszerzési Döntőbizottsághoz is fordul a midibusztender miatt.
2014.04.24. 14:43
Stop.hu
Újabb BKK-ügyfélpont nyílt a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren
A 2B után a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2A terminálján is megnyitotta ügyfélpontját a Budapesti Közlekedési Központ. Itt nem csak jegyeket és bérleteket vásárolhatnak, hanem angol nyelvű turisztikai és közlekedési információkhoz is juthatnak a Budapestre látogatók.
2014.04.24. 13:40
Budapestinfo.eu
Beperlik a BKK-t
Beperlik a BKK-t
Kártérítési pert indít a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) ellen az Orangeways, és a Közbeszerzési Döntőbizottsághoz fordul a midibusztender miatt.
2014.04.24. 13:20
Hir24.hu
Újabb per elé néz a BKK?
Az Orangeways mélységesen megdöbbent a már kihirdetett, elnyert pályázat eredménytelennek nyilvánításán.
2014.04.24. 13:01
Nepszava.hu
Hárommilliárdos kártérítésre perli a BKK-t az Orangeways
A midibusztenderen nyertes pályázatukat 18 nappal később eredménytelennek nyilvánították.
2014.04.24. 12:54
Index.hu
 Bepereli a BKK-t az Orangeways
Bepereli a BKK-t az Orangeways
Az eredménytelennek nyilvánított midibusztender miatt kér jogorvoslatot az Orangeways busztársaság. Tarlós Istvántól is felülvizsgálatot kérnek a BKK-s tender ügyében.
2014.04.24. 11:55
Hvg.hu
Az Orangeways nekimegy a BKK-nak
Az utólag eredménytelennek nyilvánított midibusztender miatt bepereli a BKK-t az Orangeways és Tarlós István segítségét is kéri. [...] Bővebben!
2014.04.24. 11:45
Mandiner.hu
Az Orangeways neki megy a BKK-nak
Az utólag eredménytelennek nyilvánított midibusztender miatt bepereli a BKK-t az Orangeways és Tarlós István segítségét is kéri. [...] Bővebben!
2014.04.24. 11:45
Mandiner.hu
Szünetel majd a 3-as metró újpesti szakasza
Szünetel majd a 3-as metró újpesti szakasza
Vágányfelújítás miatt két hétvégén pótlóbusz jár az M3-as metró helyett az Újpest-Központ és az Árpád híd között – derül ki a BKK közleményéből.
2014.04.23. 13:40
Hir24.hu
Hat napig nem jár a 3-as metró egy szakaszon
Két hétvégén pótlóbusz jár az M3-as metró helyett az Újpest-Központ és az Árpád híd között – írta a BKK közleményben.
2014.04.23. 12:15
Hvg.hu
Még több villamos Budapestnek
A BKK megállapodott a spanyol CAF-fal arról, hogy felgyorsítják az új villamosok gyártását, cserébe a BKK lehívja a tízdarabos opciót, amelynek gyártásában már magyar ipari szerepvállalásra is sor...
2014.04.23. 09:06
Portfolio.hu
Ekkor utazhatunk Óbudán az 1-es villamossal
Az 1-es villamosvonal óbudai szakaszának felújítása a május első hetére kész lehet - közölte a Budapesti Közlekedési Központ vezérigazgatója. Vitézy Dávid kiemelte, hogy a vonal más részein is zajlanak ... ...
2014.04.22. 16:55
Napi.hu
Ekkor utazhatunk Óbudán az 1-es villamossal
Az 1-es villamosvonal óbudai szakaszának felújítása a május első hetére kész lehet - közölte a Budapesti Közlekedési Központ vezérigazgatója. Vitézy Dávid kiemelte, hogy a vonal más részein is zajlanak munkálatok, és hamarosan kezdődik a viszonylat átvezetése Újbudára is a Rákóczi hídon át.
2014.04.22. 16:44
Inforadio.hu
A BKK nem tud az 1-es villamosénál gyorsabb felújításról
Többen panaszkodnak amiatt, hogy az 1-es villamos felújítása nem halad elég gyorsan, a BKK azonban elégedett a munkatempóval és az eredményekkel – írja a Blikk.
2014.04.22. 13:15
Hvg.hu
Lezárás az Ócsai úti felüljárón
Mától félszélességben lezárták az Ócsai úti felüljárót karbantartási munkák miatt (dilatáció csere). Irányonként váltakozva haladhat át a forgalom, jelzőlámpás irányítás mellett – írta a BKK...
2014.04.22. 01:04
Ittlakunk.hu
8 ezer forint egy szendvics a buszon
8 ezer forint egy szendvics a buszon
Drága lehet a farkaséhség csillapítása hazafelé, a BKK komolyan veszi az étkezést titltó szabályát.
2014.04.20. 07:40
Hir24.hu
Több száz taxiengedélyt vonatott vissza a BKK
Az új taxirendelet szeptember elsejei életbe lépése óta több száz taxi- és droszthasználati engedélyt vonatott vissza a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szabálysértések miatt.
2014.04.18. 22:05
Profitline.hu
A BKK-nál is megállapodtak a bérekről
A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) is megállapodott a szakszervezetekkel a bérekről, a munkáltató április elsejétől átlagosan 3 százalékos alapbéremelést biztosít a dolgozóknak – közölte az MTI megkeresésére a cég pénteken.
2014.04.18. 21:42
168ora.hu
Várhatóan a jövő héten megkezdődnek az új parlament alakuló ülésének előkészületei - a nap hírei
Nyilvántartásba vette a Fidesz-KDNP és az MSZP európai parlamenti választási listáját a Nemzeti Választási Bizottság. A fővárosban több száz taxiengedélyt vonatott vissza a BKK
2014.04.18. 21:14
Inforadio.hu
Megállapodtak a BKK-nál a bérekről (2.)
A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) is megállapodott a szakszervezetekkel a bérekről, a munkáltató április elsejétől átlagosan 3 százalékos alapbéremelést biztosít a dolgozóknak - közölte az MTI...
2014.04.18. 20:00
Portfolio.hu
A BKK-nál is megállapodtak a bérekről
A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) is megállapodott a szakszervezetekkel a bérekről, a munkáltató április elsejétől átlagosan 3 százalékos alapbéremelést biztosít a dolgozóknak - közölte az MTI megkeresésére a cég pénteken.
2014.04.18. 19:46
Inforadio.hu
A BKK-nál is megállapodtak a bérekről
Április elsejétől átlagosan 3 százalékos alapbéremelést kapnak a dolgozók.
2014.04.18. 19:44
Nepszava.hu
Továbbra is félóránként jár a soroksári rév
A 148-as busz menetrendjéhez igazította a soroksári rév, vagy új nevén a D14-es hajójárat menetrendjét a Budapesti Közlekedési Központ. A rév Soroksár, Molnár-sziget és Csepel-Királyerdő között...
2014.04.18. 19:03
Ittlakunk.hu
Taxisok százai buktak el az ellenőrzésen
Az új taxirendelet szeptember elsejei életbe lépése óta több száz taxi- és droszthasználati engedélyt vonatott vissza a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szabálysértések miatt.
2014.04.18. 18:30
Mno.hu
Forgalmi változások húsvétkor
A BKK közleménye szerint mostanában egy kicsit másképp közlekedhetünk, mint máskor. Egyrészt a közoktatásban tavaszi szünet van, ezért a BKK-járatok hétköznap is ritkábban járnak.Másrészt...
2014.04.18. 17:51
Ittlakunk.hu
Áremelés, hamis számlák: így verik át az utasokat a budapesti taxisok
Áremelés, hamis számlák: így verik át az utasokat a budapesti taxisok
Hét hónap alatt 3782 taxit vizsgáltak meg a Fővárosi Önkormányzat közlekedésszervezőjeként eljáró Budapesti Közlekedési Központ járműminősítő munkatársai: minden negyedik eljárásban szabálytalanságot tártak fel.
2014.04.18. 17:30
Fn24.hu
Már több száz taxis engedélyét vonta meg a BKK
Az új taxirendelet szeptember elsejei életbelépése óta több száz taxi- és droszthasználati engedélyt vonatott vissza a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szabálysértések miatt.
2014.04.18. 17:15
Hvg.hu
Már több száz taxis engedélyét vonta meg a BKK
Az új taxirendelet szeptember elsejei életbelépése óta több száz taxi- és droszthasználati engedélyt vonatott vissza a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szabálysértések miatt.
2014.04.18. 16:35
Hvg.hu
Már több száz taxiengedélyt kellett visszavonni a trükközések miatt
Az új taxirendelet szeptember elsejei életbe lépése óta több száz taxi- és droszthasználati engedélyt vonatott vissza a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szabálysértések miatt.
2014.04.18. 16:03
Stop.hu
Pórul járnak a szabálytalan taxisok
Több száz taxiengedélyt vonatott vissza a BKK szeptember óta.
2014.04.18. 15:53
Mmonline.hu
Több száz taxiengedélyt vonatott vissza a BKK szeptember óta
Az új taxirendelet szeptember elsejei életbe lépése óta több száz taxi- és droszthasználati engedélyt vonatott vissza a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szabálysértések miatt. [...] Bővebben!
2014.04.18. 14:47
Mandiner.hu
Több száz taxiengedélyt vonatott vissza a BKK
Az új taxirendelet szeptember elsejei életbe lépése óta több száz taxi- és droszthasználati engedélyt vonatott vissza a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szabálysértések miatt.
2014.04.18. 14:18
168ora.hu
Több száz taxiengedélyt vonatott vissza a BKK szeptember óta
Az új taxirendelet szeptember elsejei életbe lépése óta több száz taxi- és droszthasználati engedélyt vonatott vissza a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szabálysértések miatt.
2014.04.18. 14:04
Inforadio.hu
Több száz taxiengedélyt vonatott vissza a BKK szeptember óta
Az új taxirendelet szeptember elsejei életbe lépése óta több száz taxi- és droszthasználati engedélyt vonatott vissza a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szabálysértések miatt. A BKK pénteki,...
2014.04.18. 14:03
Portfolio.hu
Enged a BKK, megint lesz megálló a kórháznál
Enged a BKK, megint lesz megálló a kórháznál
Május elsejétől a megszokott megállókban lehet ismét felszállni a 73-as és 76-os trolikra a Péterfy Sándor Utcai Kórháznál.
2014.04.18. 14:00
Hir24.hu
Több száz taxis bukta az engedélyét
A BKK eddig minden második próbautazásnál talált szabálytalanságot. Folyamatos az ellenőrzés.
2014.04.18. 13:58
Index.hu
Több száz taxis engedélyét vonatta vissza a BKK
Az új taxirendelet szeptember elsejei életbe lépése óta több száz taxi- és droszthasználati engedélyt vonatott vissza a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szabálysértések miatt. A BKK közleménye szerint ... ...
2014.04.18. 13:50
Napi.hu
Több száz taxiengedélyt vonatott vissza a BKK
Több száz taxiengedélyt vonatott vissza a BKK
Hiányzott a droszthasználati engedély. A próbautazások során is találtak problémákat.
2014.04.18. 13:42
Metropol.hu