Béres Alexandra torna

Hírek, információk, cikkek gyűjteménye Béres Alexandra tornáiról.

Ájultan esett össze Béres Alexandra
Béres Alexandra edzés után ájultan esett össze, amivel alaposan megijesztette rajongóit – írja a Blikk.
2015.03.10. 04:15
Nlcafe.hu
Elájult a színpad mellett Béres Alexandra
A fitneszbajnok szülése óta első nagy színpadi óráját tartotta, amikor az edzés után összeesett.
2015.03.09. 15:50
Hir24.hu
Béres Alexandra elájult edzés után
Most először tartott színpadi edzést második szülése óta Béres Alexandra, de rosszul lett az óra…
2015.03.09. 12:42
Kiskegyed.hu
hirdetés
Tök jó Zalakaroson! - programok az őszi szünetre
A Zalakarosi Fürdőben az őszi szünetben immáron harmadik alkalommal rendezik meg a Tök Jó Zalakaroson rendezvényt. A Neckermann Klub Oázis program keretében Béres Alexandra több alkalommal tart majd aquafitness és súlykontroll tornákat, valamint október 31-én Pál Dénes, a Voice győztese szórakoztatja vendégeinket az éjszakai Fürdőpartyn!
2013.10.24. 17:30
Nincs időd a sportolásra?
Biztos? Olvasd el tippjeinket és gondold át még egyszer, hogyan tudnád beszorítani az edzést a napirendedbe! fotó: Pinterest Ez a cikk részlet az Éva 2013. áprilisi számában megjelent írásból, amelyben még számtalan tippet találsz arra, hogyan tedd a sportot az életed szerves részévé! „A magyar lakosságnak csak 9 százaléka sportol rendszeresen. Ha a miérteket kérdezzük, legtöbben az időhiányt hozzák fel mentségül” – mondja Salga Péter, a Magyar Szabadidősport Szövetség főtitkára. Pedig nem kell sok időt eltölteni az edzőteremben ahhoz, hogy fitt maradj. A legtöbb ember azt hiszi, a hét minden napján legalább egy órát kellene mozognia, pedig már az is nagy eredmény lenne, ha hetente egyszer rávenné magát a mozgásra. Béres Alexandra, a Gilda-Max szakmai igazgatója azt tartaná ideálisnak, ha a lakosság nagy része hetente háromszor egy órát mozogna, mert azzal pozitív változást lehetne elérni. De azoknak sem szabad elkeseredniük, akik ennél jóval kevesebb szabad percet látnak a heti tervükben (habár napjaikat nekik is érdemes átgondolniuk, mert nagy különbség van a valódi és az észlelt időhiány között). Gondolj csak bele, hogy hány percet töltesz tévénézéssel, a közösségi oldalak böngészésével vagy puszta merengéssel, és mindjárt kiderül, hogy valójában elég sok szabad perced van. Amit akár sportolásra is fordíthatnál. „Találj időt a sportra úgy, mint a fiúdra." fotó: Pinterest Cselekvési terv: Ennél a stratégiánál minden perc számít, a megoldás ugyanis a szakaszokra épülő edzéstervben rejlik. Élsportolókon végzett kutatások kimutatták, hogy a rövidebb edzés is lehet ugyanolyan hatékony, mint a hosszú ideig tartó, de csak akkor, ha az edzést szakaszokra bontják, vagyis a rövid és megerőltető részeket kisebb, pihenéssel töltött időszakok követik, és ezek egymást váltogatják. fotó: photl.com Ha a szakaszokra épülő edzésprogramban a lehető legkevesebb idő alatt a lehető legtöbb kalóriát akarod elégetni, az edzőteremben megfelelő gépet kell választanod. Igazán hatékonyan azok a gépek égetnek kalóriát, amelyek arra késztetik az embert, hogy a saját súlyából a lehető legtöbbet mozgasson meg. Vagyis inkább szteppgép vagy emelhető futópad, mint szobabicikli vagy evezőpad. De az is jó döntés lehet, ha terepet váltva, kint a szabadban megmászol egy dombot, vagy a lift helyett felfutsz a lépcsőn, a pulzusszám ugyanis ezeknél a mozgásformáknál is pillanatok alatt magasra emelkedik.
2013.03.22. 13:09
Evamagazin.hu
Közös torna Béres Alexandrával a SportM-en
Béres Alexandra a TV Paprika mellett most már a SportM nézőit is az egészséges életmódra buzdítja a hét minden napján.
2012.09.12. 08:50
Kisalfold.hu
Közös torna Béres Alexandrával a SportM-en
Béres Alexandra a TV Paprika mellett most már a SportM nézőit is az egészséges életmódra buzdítja a hét minden napján.
2012.09.12. 08:50
Delmagyar.hu
Béres Alexandra hiteles tanácsadó: büszkék lehetünk, ha teszünk valamit a laposabb hasért
Béres Alexandra teljes erőbedobással dolgozik: egy hálózat szakmai igazgatójaként órákat ad, egy utazási iroda animációs programjait segíti, jótékonysági rendezvényeken vesz részt, és egész éves exkluzív szerződést kötött az egyik kereskedelmi televízióval, ahol receptötleteivel több műsorban is feltűnik. Súlykontroll-programja nemcsak a fogyókúráról szól, a pszichológiai tényezők is komoly szerepet játszanak.
2011.06.12. 18:16
Stop.hu
Béres Alexandra visszatér! Kirobbanó formában!
A fitneszkirálynő kislánya születése után újra színpadra áll, méghozzá március 28-án, vasárnap a 4. Coca-Cola Testébresztő Aerobik Nap keretében. Béres Alexandra az esemény legnagyobb sztárja lesz majd, Súlykontroll órájával mozgatja majd meg a SYMA csarnokban összegyűlt résztvevőket.
2010.03.08. 15:14
Stop.hu
Így fogyhatsz le végleg! - A súlykontroll program
Hatékony, egészséges, és tartós fogyást biztosít - Béres Alexandra súlykontroll programja az egész országot meghódította. Itt az ideje, hogy te is megismerd!
2009.02.10. 07:47
Femina.hu
hirdetés
Béres Alexandra most megmagyarázza
Néhány hete számoltunk be róla, hogy levették Béres Alexandra Súlykontroll programjába tartozó finomságait az étlapról. A fitneszlady most döntésének okait is elárulta.
2009.01.28. 10:34
Stop.hu
Elrontották Béres Alexandra kajáit
Túl sok vásárlói panasz érkezett a nevében forgalmazott ételekről – indokolta a Blikknek Béres Alexandra, miért szűnt meg a Totalfoodnál a vele árult Súlykontroll menü.
2009.01.28. 07:50
Velvet.hu
Mit keresett Béres Alexandra Egyiptomban?
Béres Alexandra egy ingyenes akció keretében szeptember óta országszerte Súlykontroll Road Show-kat tart, ám mint kiderült, emellett sok egyéb is belefér a hatszoros fitness-világbajnok idejébe. Ugyanis menet közben nem csak órákat tart és tanácsadásokat ad, de a napokban még Egyiptomba is "átruccant", hogy újabb piacokat hódítson meg!
2008.09.30. 12:31
Stop.hu
Béres Alexandra: "A magyarok torna helyett inkább a bárban ülnek"
Magyar turistákat tornáztatott külföldön Béres Alexandra. A mediterrán nyaralóhelyeken azonban nem mindenki állt kötélnek.
2008.08.07. 10:55
Storyonline.hu
Béres Alexandrát megfélemlítették!
Béres Alexandra Súlykontroll termékeivel nem rég "beköltözött" Ferihegy egyik ételbárjába, s remélni kezdte a legjobbakat. Azonban hamar rájött, hogy még az a magyar sem feltétlen tudja megfizetni az egészséges ételeket, aki megengedhet magának egy utazást, illetve azt, hogy repülővel hagyja el az országot.
2008.07.30. 06:03
Stop.hu
Két Súlykontroll-termék kikerült a Sparból
Béres Alexandra két terméke, a joghurtos pulykavirsli és a csirkehúsos szelet asztalt barackkal kikerült a Spar kínálatából, írja a Blikk.
2008.02.27. 09:42
Velvet.hu
Bukta! Béres Alexandra termékeit leveszik a polcokról!
Eltűntek a Spar üzletek polcairól Béres Alexandra súlykontroll-termékei. Az élelmiszerforgalmazó szerint a termékeket senki nem kereste.
2008.02.27. 07:26
Stop.hu
Béres Alexandra megfogta a tőkét
Kedves Ferencről, a 27. leggazdagabb magyarról köztudott, hogy önzetlen, segítőkész és az sem titok, hogy a barátnőivel minden esetben gáláns úriember módjára viselkedik. Most kiderült, hogy a Béres Alexandra nevéhez fűződő súlykontroll Kft.-ben is társtulajdonosi szerepkört vállalt.
2008.02.07. 13:43
Stop.hu