Apple

Csatát nyert a Qualcomm: zsebbe kell nyúlnia az Apple-nek
A Qualcomm-Apple közötti háború egyik csatáját nyerte meg a San Diegói chipgyártó. A bíróság egyetértett vele abban, hogy szabadalmakat sértett az Apple.
Csatát nyert a Qualcomm: zsebbe kell nyúlnia az Apple-nek
A Qualcomm-Apple közötti háború egyik csatáját nyerte meg a San Diegói chipgyártó. A bíróság egyetértett vele abban, hogy szabadalmakat sértett az Apple.
Névmágia és ráncfelvarrás az iPad családban
Két modell is megújult az Apple táblagépes kínálatában. A fejlesztések könnyen, az elnevezések már nehezebben követhetők.
Elfelejtették már a FaceTime-botrányt? Itt az Apple új reklámja
Legújabb reklámfilmjében az iPhone megbízható adatvédelmére utal az Apple, hátha elfelejtették már a felhasználók a FaceTime-fiaskót.
Az Apple csendben kijött két vadonatúj iPaddel
Nem szenteltek nekik külön bemutatót, egyszer csak megjelent az Apple oldalán: új iPad Air és Mini is jön. Mutatjuk, mit tudnak.
Új tableteket dob piacra az Apple, a mai naptól már rendelhetők Magyarországról is
Egy időszerű modellfrissítés mellett egy régi variánst is feltámaszt a cupertinói vállalat. ...
Ez jó húzás: két kedvelt jellemzőt is megtarthat az Apple az idei iPaden
Idén már a hetedik generációs iPad érkezik, és úgy tudni, hogy az Apple nem változtatott két olyan jellemzőn, amelyet szeretnek a felhasználók.
Az EU-nál mószerolja be az Apple-t a Spotify
A svéd zenei szolgáltatónál megelégelték, hogy Cupertino ellen hegynek felfelé kell focizniuk az Apple birodalmában.
Sokaknak jól jöhet: fontos változás az iPhone-ok szervizelésénél
Változtatott szervizelési szabályozásán az Apple, nem baj, ha a javítandó iPhone-ban harmadik fél akkumulátora van.
+2 milliméterrel tett "csodát" az Apple a MacBookokban
Hivatalosan nem ismerte el az Apple, hogy valami hibádzik jó pár MacBook Pro modellnél, viszont elképzelhető, hogy csendben orvosolta a gondot.
Videó: Nagyot bakizott Donald Trump, Tim Cook meg faarccal nézte
Az amerikai elnök épp Tim Cooknak, az Apple vezérének hálálkodott, amikor megpróbálta őt nevén nevezni.
A Samsungnak köszönheti majd az Apple, ha lesz összehajtható telefonja?
A Samsung és az Apple régi, klasszikus vetélytársak. Azonban az üzleti érdekek számukra is fontosak, így a színfalak mögött, például a kijelzők területén, sokszor zsíros megállapodások születnek.
Valami furcsát figyeltek meg az Apple álláshirdetéseinél
Sok mindent elárul egy cégről, annak terveiről, hogy milyen pozíciókba keresnek munkavállalókat. Az Apple sem kivétel, és érdekes változásra figyeltek fel nála a szakemberek.
Tim Cook szerint eszelősen jó termékek jönnek az Apple-től
Egy befektetőknek tartott értekezleten több izgalmas dolgot is mondott az Apple-vezér Tim Cook. És nem csak a pénzügyek kerültek szóba.
Úgy tűnik, egy dologban már jobbak az új Galaxy S10-ek, mint a tavalyi iPhone-ok
A Samsung vadonatúj telefonjai csak nemrég váltak előrendelhetővé, a kínai piacon pedig máris hasítani kezdtek. Rossz jel ez az Apple számára, amely tavaly szinte azonnal csökkenteni kényszerült egyik új mobilja árát, mert annyira nem...
A Google szerint teljesen rendben van, hogy nőket lehet nyomon követni egy alkalmazással
Az Apple jelenleg is vizsgálja, sért-e bármilyen törvényt/jogot a szaúdi kormány által fejlesztett Absher alkalmazás. A Google már kivizsgálta, ők arra jutottak, hogy nem. Pedig a tények másról árulkodnak.
A Google szerint teljesen rendben van, hogy nőket lehet nyomon követni egy alkalmazással
Az Apple jelenleg is vizsgálja, sért-e bármilyen törvényt/jogot a szaúdi kormány által fejlesztett Absher alkalmazás. A Google már kivizsgálta, ők arra jutottak, hogy nem. Pedig a tények másról árulkodnak.
Ismét lehet irigykedni az iPhone-osokra
Áttételesen az Android-világ egyik közismert problémájára is utal az Apple legújabb statisztikája az iOS 12-ről.
Van egy kis magyar cég, amelyre az Apple és most a Microsoft is felfigyelt
Internetkapcsolat nélkül, akár utazás közben, gyorsan és egyszerűen lehet térbeli modelleket készíteni egy magyar startup applikációjával. A Shapr3D alkalmazására az Apple is felfigyelt, a vállalat három nagy sajtóeseményén is feltűnt...
Vicces reklám: erre is jó az új iPhone-ok egyik funkciója
A 2018-as iPhone-okkal, illetve az iOS 12-vel mutatkozott be a mélységállítási lehetőség (Depth Control). Egy vicces reklámban hívja fel erre a funkcióra a figyelmet az Apple.
Régóta vágyott funkció kerülhet az Apple Watch-ba, de egy darabig még várni kell rá
A Bloomberg egy belső informátorra hivatkozva azt írja, 2020-ra az Apple Watch is megkaphatja azt a funkciót, amit a konkurens okosórák már régóta tudnak.
Valamit nagyon tud az Apple: ezen a listán messze lehagyja a Samsungot, a Google-t és a Microsoftot
Az MBLM kutatócég az idén is elemezte a felhasználók és a márkák között kialakuló érzelmi kötődést. Bár egy kicsit rontott, de azért még mindig igen előkelő helyen végzett az Apple.
„Ha már amúgy is meztelen vagy, mi a legrosszabb, ami történhet?” – Mitől volt sikeres Steve Jobs?
Garbó, szemüveg, szinte rezzenéstelen arc és maximális figyelem – ez jellemezte Steve Jobst, akinek néhány gondolatát érdemes megfogadni. Az Apple-alapító próbált úgy élni, hogy ne a félelem és ne is a pénz diktáljon neki. Persze...
Újra betiltatnák az iPhone-okat Amerikában
Úgy tűnik, sosem lesz vége az Apple és a Qualcomm jogi csatározásának. A San Diegó-i chipgyártó most újraértékeltetne egy bírósági döntést, és letiltatná bizonyos iPhone-modellek forgalmazását az Egyesült Államokban.
Saját hitelkártyát ad ki az Apple
A The Wall Street Journal információi szerint hamarosan új területre lép az Apple, ugyanis egy különleges hitelkártyán dolgoznak, amelyhez több funkcióval rendelkező alkalmazás is készül.
Kínai cég lett a leginnovatívabb, az Apple nagyot zuhant
A Fast Company idei összállításában a jól ismert világcégek kevés rivaldafényt kaptak.
Nagy változás jöhet az iPhone-oknál, és a Maceknél is, de ennek csak örülni lehet
Új szoftverfejlesztői platformon dolgozik az Apple, amely segítségével olyan alkalmazások lesznek készíthetők, amelyek a cég minden termékén elfutnak.
Újra árulhatja az Apple a betiltott iPhone-jait Németországban
El kell felejteni az Intel-modemet, a Qualcommét kell használni, és máris árulhatja az Apple az iPhone 7-eket és 8-akat Németországban.
Beperelte az Apple-t a feleség, akinek meghalt a férje egy kigyulladt iPad okozta tűzben
Most kerül bíróság elé egy két éve történt sajnálatos eset: egy iPad akkumulátora kigyulladt, a keletkezett tűz egy férfi halálát okozta, ezért perli az Apple-t az áldozat felesége.